oktober 2011

Elsker det.....

Livet mitt er fantastisk, jeg håper jeg har lov til å si det (?)  Denne bloggen har åpnet så utrolig mange dører for meg, det pga nettopp du følger den. Jeg hadde aldri stått hvor jeg står idag om det ikke var for dere. Det er sjeldent jeg får takket dere, men idag følte jeg virkelig for å gjøre det! Tusen takk.. 

Denne mandagen har vært helt super, en perfekt avslutning  på Oktober 2011.. Imorgen har vi kun 2 mndér igjen av dette året. Herremin, hvor har det blitt av?  Jeg gleder meg så utrolig til å starte på året 2012 , det er så mye som vil skje i livet mitt da. 2012 vil bli et år som vil by på mange reiser rundt om- både nært og fjernt, eget interiør design skal på plass, morsomme modell oppdrag, møter med nye mennesker og sist men ikke minst butikken vil utvikles noe ENORMT! 

Tenke seg til... Flere 1000 mennesker følger mitt liv igjennom bilder og litt tekst. For meg er det helt SPTØTT!.. 

 

Bildene er "bak kulissene" og er tatt av fotograf Jeanett Haselien. Hun er utrolig dyktig!  Dere kan besøke bloggen hennes ved å trykke HER. "Et bilde sier mer en 1000 ord" er hva jeg har å si om bildene hennes. Hva bildene skal brukes til vil jeg dele med dere senere, men at de skal bli brukt utenfor Norge kan jeg ihvertfall røpe! Jeg gleder meg til å vise dere de når jeg får dem =) Ønsker dere mer informasjon om hvordan bilder de tar kan dere trykke dere inn HER ... 

Men dere,  det stopper ikke her... Imorgen skal jeg fortelle dere om et konsept som har gått igjennom med glas og som skal utvikles videre! Dere kommer til å elske det!  Gleder meg ! 

Nå er halloween !!! Hvor  Knask eller knep er det store ordet!  Her i huset sier vi KNASK! Hva sier du? 

Vi skrives!

 

 

God morgen!

God morgen, har dere stått opp? Her har dagen alt vært i gang i over 1,5 time og startet som vanlig med en joggetur. En nydelig start på denne uken! Planene er mange for dagen, butikken,posten, så skal jeg ta noen morsomme modellbilder deretter blir det middag og avslapping som gjelder. Snakk om å ha planene på plass ! 

MEN........

Det å starte dagen med disse..

Gjør dagen 10 x bedre... 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag og start på uken! 

Hvor skal jeg begynne...

Denne helgen tok en annen vending enn hva vi hadde planlagt, så alt jeg hadde tenkt til å blogge om har blitt forsinket med noen dager. Jeg skal gjøre mitt for at jeg skal rekke å få ut mye de neste dagene. Jeg vet at mange også venter på middags tipsene fra meg, de kommer jeg LOVER! Programmet jeg har brukt til å lage det i for å få det proft går ikke ann å legge inn som et vanlig innlegg, så jeg må gjøre om hele innlegget og rett og slett skrive hele innlegget på nytt... Men siden jeg til stadighet klarer å glemme den bærbare på jobben har jeg valgt å lage et nytt med mine egne bilder. ( ikke hetende bilder fra nett) Noe som vil si at jeg må lage 7 middager med bilder, noe som i en stressende hverdag ikke er like lett å huske. Jeg har 3 middager igjen så er jeg i mål, men hvis jeg først skal tipse og være til inspirasjon på matveien vil jeg gjøre det ordentlig. Priser på middagene og for uken regner jeg også inn, så det er ikke bare et "oppskrift" innlegg. Innlegget kommer jeg til å poste ut denne uken, det kan jeg garantere.. ( selv om det skulle skjedd noe katastrofalt) 

 

Vi har som jeg nevnte tidligere byttet ut litt i stuen, noen av det vi har byttet ut er spisestuestolene. Vi ønsker begge en enkel og luftig stil og siden jeg er litt romantisk og Håkon litt minimalistisk må vi møtes på halvveien.   Vi har valgt å blande rustikk med romantikk, minimalistisk med litt natur.. Alt er ikke slik som det skal være ennå, vi venter nemlig veldig på høyskap, gulv og stoler...Samt litt stæsj fra butikken min..  ( dette faller nok ikke i god jord hos alle, men det er ikke noe nytt og jeg føler ikke for at jeg skal måtte forsvare at vi bytter ut spisestolene våre) 

 Vi skal ikke ha disse stolene veldig lenge ( Olíver og Mathilde skal få en hver til pulten sin på rommet) vi venter nemlig på 3 Eamese stoler i gjennomsiktig glass og to kartell stoler til hver ende av spisebordet. Til databordet venter vi 1 hvit eames stol med armlener... 

Nemlig slike ; 

 

( bildene er lånt fra google)

Sofaen vår skal ikke flyttes 1 m, den kommer bare til å bryte litt av med det hele. Dere kan tro mannen er fornøyd... For første gang har han trumfet igjennom med stoler kona likte veldig godt. ( eller hva sier du Håkon?)  Jeg gleder meg til det nye mørke gulvet kommer på plass og stolene kan flytte inn, forandring fryder. 

MEN...Om noen trenger 6 pent brukte  spisestuestoler selger vi være 6 Nils stoler med armlene for kr 2400 kr. De kan hentes når som helst ! Det er isåfall bare å ta kontakt med meg på mail ; ckinterior@hotmail.no 

 

Nå skal jeg legge meg på sofaen, nyte litt kveld og se på opptak av "åndenes makt" ..

Vi skrives! 

på vei inn i nattetimen

For en kveld, for en dag og for en helg dette skal bli! =) Jeg har hatt 1000 baller i luften idag, men fått gjort utrolig mye, noe som har vært veldig deilig! Det er alltid så deilig å dra fra jobben en fredagskveld når man vet at alt er i sin skjønneste orden. 

Jeg kan tenke meg dere er spente på hvem som har vunnet sminkepungen idag, og vinneren er følgende ; 

 • Kjersti am 28.10.2011 at 6:09 pm:
  Hei! 

  Stakka lille gutt OG foreldrene… IKKE kjekt med syke barn, selv om det nå er tiden for det… Masse god bedring!  Jeg vil gjerne være med på giveawayen. ;o)))) Du har en kjempe INSPIRERENDE side.. Interiørstilen din har jeg falt pladask for. Litt dyrt, for jeg fant da ut at huset mitt plutselig ikke heeelt var den stilen jeg ønsket. Så endringer er på gang  Hehe… En annen ting – Fatter ikke at du får negative tilbakemeldinger. Du virker som en sporty, real, alminnelig, energisk, kreativ og super dame/mamma! Ikke bry deg!  Gooooood helg!  Jeg skal ommøblerer litt.. GOD start på helgen det! 

  Om du kunne sendt meg en mail med adresse ville jeg blitt kjempe glad! 

  Gratulerer sååååå mye! 

  Mange har lurt på hvor jeg har kjøpt de svare skinnbuksene mine, så tenkte å svare de av dere som har spurt på dette nå(!) Jeg har kjøpt mine på ski storsenter og de er i merket MET, De er utrolig behagelige å gå i og utrolig myke i stoffet =)

   

   Sko- top shop

  jakke- asos 
  bukse- met 
  genser- boomerang 
  Men dere.... Har dere noen tips til hvor jeg får kjøpt skinnbukser som er  marineblå??  Jeg har drømt om de, men finner de ingen plass. hehe 

På tide med helg..

Og denne helgen ble tatt imot med regn, vind og grå himmel! Med en liten syk gutt var det å dra på jobben idag litt vemodig. Heldig som vi er har Olíver verdens snilleste mormor,så han er der å blir dullet med fram til Håkon er ferdig på jobben. Tenke seg til hvor hjelpeløse og stakkarslige de små blir så fort de er syke, da er de verdens mest kosete barn.. Noe de ellers ikke har tid til, i huset vårt er det nemlig høyt tempo fra morgen til kveld.Det er vel kanskje slik de er hjemme hos de fleste småbarnsfamilier (?) he he...

Men siden jeg er i usedvanlig godt humør idag tenkte jeg å ha en liten GIVE AWAY , bare for å ønske helgen litt ekstra velkommen! 

Denne vakre toalett mappen kan bli din!  Perfekt til å å ha sminken i  eller som en liten håndveske på byen! 

For å kunne delta må du legge igjen en liten hilsen til dette innlegget. Jeg skal før kl 23 trekke en heldig vinner! 

Lykke til! 

GOD HELG alle sammen! 

 

En frustrert frues liv .....

Er fantastisk, skummelt,nyttig og veldig morsomt.. Det å være en levende strikk har blitt min hverdag.. Farte hit og ditt, frem og tilbake er virkelig en del av min nydelige hverdag.. Utfordringene står i kø! Kina, Tyrkia og amerika skal oppleves, Gøteborg skal bli min arbeidsplass nr 2, København står for tur og Barna mine skal ha en omsorgsfull og tilstedeværende mor.. Jeg er glad de er sosiale, for det er mange turer de skal bli med meg på fremover.. De er mine nr 1. uansett! Så her gjelder det å få gjort det mest stressende til noe morsomt og minnerikt! 

Noe som så langt ikke har vært noe problem. Det viktige er å sette pris på de små øyeblikkene i livet. MEN, før noe som helst annet nå skal jeg ta meg av den lille gutten min. Han er veldig syk og trenger mammaen sin veldig. Det at han er så kosete og god er så deilig, selv om jeg gleder meg veldig til lillegull blir frisk igjen.. Ønsk han god bedring, kanskje det hjelper den lille tassen min =) 

På jobb...

Og det er jeg frem til kl 1930 ikveld. Idag har det gått unna, så hvor timene har blitt av er jeg ikke helt sikker på. Tante barnet mitt Matheo og kjærsten til min bror Karianne kom innom en liten tur, og gjett om jeg dusselussedullet med lille gullet mitt.(?) Det beste med å kose med babiser nå om dagen er at jeg kan levere de tilbake igjen når de begynner å gråte. He he....... 

Det er utrolig hvor fort tiden flyr, jeg synes selv jeg nettopp hadde babyer selv og klarer ikke å forstå hvor den tiden har blitt av.. 

Nå må jeg ta meg av noen kunder, vi skrives! 

Evig "Lykke"

Idag har jeg faktisk kjøpt meg verdens søteste undertøy fra stella mcCartney , jeg har forelsket meg helt i merket hennes! Jeg elsker å kjøpe meg undertøy og klarer ikke få nok av det. For meg som er så opptatt av det er det nesten like viktig for meg å ha et pent undertøy som et pent klesplagg. For ikke å snakke om hvor vakkert undertøy jeg har kjøpt fra  ELLE MACPHERSON. Åååå jeg simpelthen elsker disse merkene. 

 

Det er ihvertfall ikke mulig å ta feil av dagene, hehe. Esken er jo nydelig bare den i seg selv. Lykke i Fredrikstad har virkelig fått inn masse nydelig undertøy i det siste, dere kan besøke bloggen deres ved å trykke HER 

Et par nye farger  deborah lippmann ble også med meg hjem, samt et par helt nydelig topper, (alt fra Lykke.) 

Men dere, gjett hva, jeg har nå fått igjennom egene designet varer til butikken min (!) .... Jeg kan nesten ikke vente, det er så mye fint og jeg vet at ingen selger noe liknende andre steder ... Dere kan tro jeg gleder meg til å få det første resultatet på dette slik at jeg kan vise dere bilder av det!  Det blir KJEMPE mye lekkert, alt fra puter til pledd, brett,lamper og lysestaker. Jeg vil selvfølelig fortsette å selge varer fra de leverandørene jeg har. Dette blir nemlig noe helt egent. =) 

Nå skal jeg ut å spise en middag =)

 vi skrives litt senere ikveld, den nye toppen er nemlig på så outfit bilde kommer =) 

en nydelig kveld så lenge! 

 

Før og nå

Ifjor hadde vi en mørk innredet spisestue, noe jeg egentlig var veldig fornøyd med ! Problemet vårt var at vi manglet litt mer sitteplass rundt bordet og fikk det ikke til å gå opp med den spisestuesofaen vi hadde. Vi valgte derfor å selge den og fant oss heller en brukt en. For første gang i mitt liv satt jeg igjen med penger etter å ha byttet møbler,og møblene har jeg ikke angret et sekund på senere. 

Slik så spisestuen ut ifjor. 

Og idag ser den slik ut ; 

 

Etter å ha startet egen interiørbutikk har smaken min fått kjørt seg litt! Jeg har prøvd det ene og det andre, men en ting er sikkert -Jeg er lei av krystallkroner og helt "ryddige" rom, nå ønsker jeg å gi rommene i huset litt liv og tar gjerne inn litt naturligere ting med inn. Litt sånn glam -rustikk stil med et snev av romantisk touch .. Jeg er jo en dame så jeg må jo sette "krona" på verket. Nå venter vi på det nye høyskapet vårt samt nytt gulv... På bildet ser gulvet pent ut, men i virkeligheten "buler" det oppover og har sklidd litt fra veggen. Pga bestillingen på gulvet er et par uker har vi ordnet en fin mellomløsning på det slik at vi slipper å gå på betongen under. Det er utrolig hva glupe mannfolk klarer å "snekre" sammen av løsninger når de virkelig må.  ha ha.. 

For dere som lurer.

Vinkjøleren på spisestuebordet er fra Villa paprika og koster 799 kr. Den er STOR! noe jeg elsker.

Lampen i taket er fra Villa Paprika og koster 3298 kr , (denne har jeg bare 2 igjen av.)

Lysestakene med glasstopp er fra Villa paprika og koster 1298 kr

Alle putene i sofaen for utenom den store er fra Villa Paprika og koster 399 kr m/ innmat.

Den store kransen i bakgrunn på den lille skjenken vår  er fra Villa Paprika og koster 398,-

Teppet på Gulvet er i ull og fra Jorunns interiør  og koster 2998,-

Klokken er fra Villa paprika og koster 1599 kr

Lysestakene som går i kryss er fra MENU og kan kjøpes på Tilbords  og koster 4000 kr 

Den store lyskronen på bildene over selges hos Villa Paprika

 

Endelig ..

...Ja, endelig er hva jeg har å si.! De nye ull halsene med paljetter har endelig kommet inn, med resten av varene fra LAMA. Jeg har tatt med meg en av hver farge hjem og er kjempe fornøyd med dem. De svarte til forventningene og var 10 x kulere enn jeg husket. 

Jeg har fatt halsene inn i fargen grå og brun( slik som på bildet). Og det beste av alt, putetrekkene i samme har også kommet inn, jeg er "forelsket" ..ha ha. Det å drive butikk er nesten litt farlig, man får jo lyst på alt man tar inn. Ja ja, godt jeg ikke har verdens største hus, det er nemlig begrenset med plass her hjemme .

Pumps- Zara

Skjorte - Tiger 

Bukse- Gina 

Hals - Villa Paprika. 

Pris pr hals ( jeg har kun fått inn store som på bildet) 579.- + frakt. Er det noe dere lurer på er det bare å sende meg email på Ckinterior@hotmail.no

 

En stressa Camilla.

Denne ukens siste "fridag" endte med 2 timer rydding i varer som bare har blitt "borte" i posten, er det mulig? Jeg har aldri vært mer stresset,fortvilet og sint på en gang i hele mitt liv. Så at jeg har verdens beste og mest tålmodige kunder er ihvertfall helt SIKKERT!  Det er alltid "morsomt" og ikke få beskjed fra posten at varene står hos dem og at kundene ikke har fått varene som er sendt opp til 2-3 uker tidligere. Grunnen var så enkel som at "nei, vi har ikke fått beskjed fra deg at du skulle komme å hente de igjen, så de ville blitt fjernet.Vi har gitt deg beskjed at de har stått her." En ting er sikkert, jeg har selv måtte purre frem disse varene da kunder har etterlyst dem, at det er mulig. ( dette er nå 2 gang på 3 mndér)Sier ikke det seg selv, at dersom en avsender  legger med sin adresse at de da skal sendes tilbake varen dersom det skulle oppstå en feil,ihvertfall gi en beskjed om at varene ikke har kommet frem ditt den skulle.De er jo 1 gang i uken å henter varer hos meg, så de vet jo hvor butikken ligger. Det å måtte "krangle" med de for at de påstår at problemet ikke er deres er ekstra morsomt, spesielt ikke når de mener så bestemt at de ikke har gjort noen feil.

SÅ alle mine snille kunder; nå har jeg sendt varene personlig og med hurtigpost,( som jeg selvfølgelig har tatt på min kappe. ) Jeg har itillegg tatt tak i de som sender varene for meg og sist men ikke minst fått igang henting i butikken 3 ganger i uken, Mandag,onsdag og fredag. 

Jeg kan ikke gjøre annet enn å beklage, og som et lite plaster på såret vil de av dere dette gjelder få fri frakt på neste kjøp, jeg skammer meg over de feilene som er gjort og kan ikke gjøre annet enn å ta det med de dette gjelder samt følge bedre med selv.  Med 22 pakker sendt av gårde håper jeg at de neste 10 som skal sendes imorgen vil gå "smertefritt" .. Jeg sender ut over 30-40 pakker i uken så dette med nettkjøpet er like viktig for meg som de som kommer i butikken. Og en liten NYHET;

Nettbutikken vil bli ny, vi jobber med et mye bedre og større system, som vi er lovet at er ferdig i løpet av et par uker. de aller fleste varene vil komme ut i den, her kan man da benytte seg av alt fra vanlig visakort, MasterCard og mnd´lig avbetaling, regne ut egen frakt ,få sporingsnr umiddelbart,  ha et mye bredere volum av varer, Se nyheter som er ventet inn og bygge seg opp prosenter! Jeg kan nesten ikke vente til det er ferdig. 

Siden de av dere som kjøper varer for det meste leser min blogg, send meg gjerne en mail så skal dere få sporingsnr på pakkene umiddelbart =) ( jeg vil selvfølgelig også sende de ut imorgen uansett, men noen venter nok mer enn andre på tingene sine)  

Nå skal jeg få på meg ugsa mine og komme meg avgårde, ungene står nok å tripper i barnehagen og venter nok veldig på mammaen sin. Idag skal det bli deilig med kveld, for at hjernen har fått kjørt seg idag er ihvertfall helt sikkert. 

Litt interiørbilder kommer senere idag!  Vi skrives! 

Ha en nydelig dag så lenge =) 

*Kärlekens tunga*

Hva kan jeg si, sønnen min er en av verdens kuleste rocker! Med selvlaget gitar og ansiktet fult av maling gjorde han en super opptreden sammen med de andre barna! 

Mathilde var flink hun også, snakk om gode gullunger. Jeg blir så stolt av dem! For ikke å snakke om hvor stolte de selv var. Hva varmer ikke et morshjerte mer ? 

Livet smiler til meg om dagen og jeg nyter hver sekund av det. Tenke seg til at det kan snu og bli så fantastisk (!)

 Ull jakke- støy 

Skinntights - tiger 

Topp-støy 

sko- DNA

Veske -LV. 

En flott start.

For en nydelig dag dette har vært, alt har gått på skinner og ting har gått fortere enn forventet. Hvor deilig er ikke det? Gulvet til stuen er valgt, og jeg tror det vil bli veldig bra. Veldig likt det vi har, men jeg er så fornøyd så da blir det slik. Litt ulikt er det jo, men men, er fru Kvarsvik fornøyd så er hun fornøyd.  

Nå skal jeg ta på meg skoene og komme meg ned i barnehagen, de skal nemlig ha gitarkonsert for oss foreldrene.. Olíver har ikke snakket om annet, han er en ekte rockestjerne ! haha.. 

Ha en nydelig dag så lenge da,dere!  Vi skrives! 

 

 

Verdifull "jentetid" ..

Det er natt, din by sover-Hei damer! 

jeg valgte å ta joggeturen min nå ikveld, kaldt, men utrolig deilig! Tiden fra jeg kom inn døren til nå har gått ut på å pleie meg selv, jeg rammet inn kvelden med 45 minutter i et varmt og deilig badekar. *smiler*  Imorgen har jeg fri,( fri og fri) så da skal jeg jobbe med litt kjedeligere ting, men det må til det å. Følelsen jeg sitter igjen med på kvelden da er utrolig god ,for hva er ikke bedre enn å vite at alt er på skinner! (?) Dagen består ikke av mer enn 24 timer, så her gjelder det å bruke de timene fra jeg står opp til unger og mann kommer hjem effektivt. Og jeg som skulle vasket huset (!?) Det får skje senere. Husarbeidet løper ikke akkurat ifra meg , eller hva?  Jeg er vel ikke alene om å føle at det noen ganger blir litt underprioritert.(?) Det at hybelkaninene har flyttet inn er vel bare et tegn på at støvsugeren burde vært fremme.  Nå er det natta´n for denne frua,batteriene synger på siste vers å må legges på lading...

Vi skrives mine VAKRE! 

 

 

 

 

 

Ull,ull,ull! Big LOVE!

Bukse- tiger.

sko- top shop

genser- bik bok

Skjerf- Villa paprika.

Ull, store skjerf og høye heler er den delen av garderoben min som blir mest brukt i disse dager... Jeg elsker alle de flotte ullplaggene som er å få tak i nå, kan dere tenke dere noe mer behagelig enn å gå rundt i varme gode klær nå som minusgradene sakte, men sikkert kommer mer og mer. ! I morgen venter nok en joggerunde på meg, det er noe jeg gleder meg ENORMT til! Frisk luft, musikk i ørene og frie tanker med kroppen i bevegelse.. Jeg har blitt "hekta" på joggingen, snart venter mølla på treningsenteret også, men det skjer ikke før veiene er umulige å jogge på.( noe som ikke er like stas)

 Nå skal jeg lage litt kvelds, ikveld blir det " hjemsøkt" på tvén. *herlig*

Ha en nydelig kveld da, dere! 

 

 

 

 

Aktivt

Med formen på bånn, energien bortevekk og 1000 ting på listen er det bare å ta seg selv i nakken. Jeg gleder meg til å få gulvet på plass, få opp mitt nye høyskap og sist men ikke minst få på plass alle de nye tingene våre. Det er så mye nytt som skal frem, gammelt som er solgt og ting som skal settes vekk.. Her i huset har vi solgt og gitt bort masse som vi ikke bruker eller ønsker å ha fremme lenger. 

Hus og hjem er noe jeg aldri vil bli ferdig med, det er et evig lite prosjekt som jeg elsker å fikle med! Jeg lover et bilderas snart, men pga ting står litt på hodet nå om dagen ønsker jeg å bli ferdig å få ting litt på plass først ! 

Men dere, nå skal naboen vår selge huset sitt, trist, men jeg håper vi får noen snille gode nye naboer.. Vi skal jo faktisk bo i "samme" hus. hehe.. Det er rart, selv om vi bor i samme hus er leilighetene helt ulike, se selv HER.. Denne leiligheten har garasje, slik vi hadde før vi bygde oss inn i den og lagde større stue. Det er rart hvor stor forskjell det gjorde på 1.etasje.

Ting tar tid, men det å glede seg til noe er jo også bare sunt. 

In heaven!

Jippi!! Nå blir gulvet pent igjen!! Jeg blir nesten "deprimert" av å ikke ha et skikkelig hjem, det er helt ubeskrivelig! Jeg er så glad i hjemmet mitt og når det på en måte er "ødelagt" blir jeg helt fortvilet. Men idag fikk vi beskjed av forsikringselskapet at gulvet blir dekket! PUH...for en lettelse!  I´m in heaven, seriously ! Det var en lettelse som ikke kan beskrives! 

Så nå dere, nå trenger jeg tips til gulv som ikke koster skjorta(!) Jeg har tenkt litt på gulv som ser ut som drivved, men er redd det blir "rotete" .. En ting er sikkert, nå som parketten må opp kan vi ikke legge det vi har igjen å da vil jeg bryte av med noe pent og fint. Bare ikke GUL-parkett. !  Har dere noen tips tar jeg imot de med stor TAKK!  

Med kvelden "snikende" på skal jeg bruke de neste timene på å slappe helt av. Etter 10 timer på jobb og 2 timer med ryddig skal det bli "himmelsk" å bare være litt lat. 

Ha en nydelig kveld da,dere! 

 

 

Nok en morgen

Hvor jeg minutt på minutt står å lurer på hva jeg skal ha på meg..(?)  Jeg kan skifte antrekk 10 ganger før jeg havner i et jeg drar av gårde med, og på badet..Ja, ja der bruker jeg laaang tid.. Jeg elsker den tiden på morgenen jeg bare kan "pleie" meg selv. Idag har jeg jogget en 45 minutter lang tur i -4 grader  med  spilleren i øret hvor " Gabrielle-bordet" har gått noen ganger etter hverandre. Hun lager sanger jeg får "dilla" på altså.. ha ha 

Nå skal klærne på før jeg skal sette meg i fjatten min og putre inn til butikken min! 

God helg mine kjære! Vi skrives! 

 

 

 

Skinn

Hadde noen sagt til meg for 2 år siden at jeg skulle bevege meg rundt i skinnbukser og skinnjakker  med naglesko hadde jeg fliret det vekk(!).. Nå, ja, nå elsker jeg det! 

 

Jakke- Armani 

Bukse- MET 

Sko- Michael Kors 

Topp- Bik bik

Veske- marc by marc jacobs 

Men "klassikere" som denne saueskinn jakka kommer til å følge meg i en årrekke, den er enkel,tøff og sist men ikke minst -VARM!  Perfekt for en kald vinter, noe vi alltid får her i Norge. Vinterjakkene mine har nå fått komme frem, og litt koselig er det jo.. hehe.. Jeg elsker nemlig jakkene mine! 

Har du fått frem vintergarderoben ennå? 

En liten passe-på -pippipp!

Idag fikk vi oss en god latter her på jobben, en liten pippipp kom på besøk for å passe litt på oss. Den stod så pent på utsiden av døren og tok seg også noen runder rundt inne i butikken. Nydelig vettu.! hehe. 

Idag er det langdag og nye varer ventes inn, derav de nye halsen med paljetter. De har vi ventet lenge på nå, så gjett om jeg gleder meg! 

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag! Kos dere masse på jobben eller hjemme! 

 

 

 

 

 

ALPACA SOCIETY

Er et av mine beste kjøp den siste tiden, jeg føler jeg kan bevege meg ut med denne deilige ull jakken uten å fryse. Jeg har en stor forkjærlighet for ullklær og får ikke nok av jakker,strømper og gensere i det. 

Jakken er kjøpt på Støy  i torvbyen, min FAVORITT butikk, 90% av mine klær kjøpes der. Har dere ikke besøkt butikken tidligere kan jeg anbefale dere å gjøre det. Det å bare se på alle nyhetene og få litt inspirasjon er mye av moroa med butikken.Om jeg går ut med en genser føler jeg likevel jeg har kjøpt meg 10 nye antrekk, nettopp pga all inspirasjonen. Støy sine hjemme sider kan dere besøke ved å trykke HER .. Dere er verdens flinkeste jenter!  

Nå skal jeg prøve å fikse min tlf(?) som har bestemt seg for å være av og som nekter å skru seg på igjen!Og når Facebook i tillegg svikter, hva gjør man da??? Joda, man setter seg i sofaen og lever på lik linje som før folk fikk fast tlf ( det har vi nemlig ikke her i huset) og mobil tlf, bare med et lite unntak-flatskjerm og laptop;) 

 

Jeg håper dere har hatt en nydelig dag, min har gått ut på å savne tlf  min og itillegg rive seg litt i håret over at nettet i butikken har vært helt dødt! Godt det har vært en ellers travel dag så det sistnevnte ikke ble et lite problem.. Det er utrolig hvor avhengig man kan bli av teknologi

Ha en nydelig kveld da folkens, vi skrives!

Ps ; mamma ikke bli for bekymra om du ikke får tak i meg, du vet hvor jeg bor og jeg har parkert bilen min for kvelden !

Frysepinnen Camilla

Jeg redd jeg kommer til å bli blakk på å kjøpe meg ullklær denne vinteren, det er jo blitt kjempe kaldt alt.. Hvordan vil det bli når minus gradene kommer for fult(?). Det å løfte på stumpen å bevege seg ut vil bli en liten utfordring for meg da tror jeg. hehe.. 

Vinteren gjør meg LAT, men jeg har faktisk blitt veldig flink.. Jeg skal prøve å ikke miste interessen for å komme meg ut på joggeturene så lenge det ikke er is på bakken.  Og imorgen kommer mine topp 10 middagstips ut også, noe jeg håper blir godt mottatt. Det å lage og sette i sammen menyen har tatt sin tid, men så skal det sies at jeg ikke er verdens raskeste på å skrive å laste ned bilder. hehe.. 

(PS; Jorunn, kan du ta deg turen ned i butikken min etter jobb dersom du leser dette, tlf min er død og facebook vil ikke logge meg på. Vi blir nok noe forsinket med kjøringen av sofar osv pga gutta ikke er ferdig før kl 19. Jeg er i butikken til kl 18 00 så om du kommer hit kan vi kanskje vente sammen)

Nå nærmer klokken seg sakte, men sikkert snart 17 noe som vil si at min arbeidsdag nærmer seg ferdig. 

Vi skrives mer litt senere, ha en nydelig dag så lenge! 

 

 

Verdifull tid..

Er for meg den tiden jeg har med de små barna mine, den ville jeg aldri byttet ut med noe. Mathilde og Olíver er to veldig kosete barn med en enorm trang for å prate "hull-i-hodet" på meg til tider. Kjenner dere igjen(?) ;" mamma, hva er det, mamma, hva betyr det, mamma, hvorfor er det bobler i brusen, mamma, hvorfor er himmelen blå?" Vel, med en sønn som hver dag finner nye ting har lurer på har jeg nesten blitt et "hjemmelaget" leksikon. Svar finner jeg alltid på ting, men om det er det riktige svaret hver gang er et annet kapittel. Noen ganger har nok sjefen svaret før  meg, men sånn er det. 

Jeg merker at det å jobbe så mye med butikken som det jeg gjør hver dag nå, fører til at tiden med barna mine blir så utrolig mye mer verdifull . Vel, den har alltid vært det ikke missforstå, men jeg jeg føler tiden med de nå er så annerledes. Jeg vet at jeg kun har noen få timer med de hver dag og det er ikke jeg vant med. Uff, mammahjertet får " kjørt" seg til tider.  Jeg har funnet min måte å ha litt kvalitetstid med småtrolla mine, jeg begynner heldigvis ikke tidligere enn kl 10 00 på jobb , noe som gjør at jeg hver morgen får spist en frokost og sett på barnetv med go´ingene..  Olíver og Mathilde har blitt mye roligere og gladere av det også, litt alene tid med mamma er nok like viktig for dem som for meg. Jeg er jo så å si aldri hjemme fra jobben før kl 18 00 og da har jeg jo bare 1,5 time med dem før de skal legge seg, jeg skal ikke lyve å si at det ikke er tøft. Det at helgene er og forblir "hellige" for meg er ingen tvil og til helgen har jeg helt fri og skal bare nyte den med mine *hjerter* . 

Det er rart hvordan livet blir når man får barn. Før man får barn klarer man ikke se for seg et livet med dem, men så fort de er der klarer man ikke se for seg et liv uten. Jeg vet jeg bare har vært mor i snart 5 år, og selv om det føles som at jeg ble det igår føles det litt ut som at barna mine "alltid" har vært der også. 

Snart O´jul med din glede.

Jeg merker jeg glede meg mer og mer til 1.advent nå som julepynten har begynt å komme opp, tenke seg til at den snart er her. Det er rart å ta frem pynten i oktober , men utrolig morsomt også. 

Om noen uker åpner vi 1 etasje til med salg av møbler, gjett om jeg gleder meg. Det at det er mye fint å få tak i til hjemmet er ingen tvil ihvertfall ! 

For en dag!

Jeg vet ikke hvor jeg skal starte..PUUH.. Jeg har kommet hjem fra jobb først nå og har storkoset meg på jobb med verdens beste kollega. Det er så mye nytt som skjer i livet mitt om dagen og jeg skal litt etter litt dele det her på bloggen, ting må bare litt på plass først. Selv om dagen har vært bra er jeg litt små fortvilet, hele gulvet i 1.etasje må RIVES OPP! Vi har hatt vannlekkasje i huset(?) Røret på vaskemaskinen hoppet ut når den ble satt i gang for noen dager siden og det har ført til at vannet har trekt seg under lista på vaskerommet og inn i stuen pga ikke alt rant ned i sluket, mengden med vann ble nok for stor. Hele gulvet "BULER" bokstavelig talt. Vi har hatt eksperter her og beskjeden var at gulvet må opp slik at det ikke sprer seg til veggene i huset. Frustrasjonen er enorm, hvorfor må det skje noe negativt så fort ting er på vei opp?. Så her i huset blir det møkkajobb som venter oss i dagene fremover... Jeg fatter ikke hvor vi skal gjøre av alle tingene våre.(?)  Vel, vi får se det positive i det=) vi har tak over hodet, huset har heldigvis ikke brent ned eller noe. 

Nå skal kroppen ihvertfall lade opp til en ny dag imorgen, jeg gleder meg til å dra på jobb igjen, det er så morsomt med masse nye varer! 

Ha en nydelig kveld videre da, dere! 

Jeg kan ikke tilfredsstille alle

Etter ufattelig mye stygt på kommentarfeltet, velger jeg å si noen ord uansett om det betyr for noen at jeg tenner fyr på bålet.  Jeg finner meg nemlig ikke i alt. 

Jeg blir ikke forbauset, overrasket eller satt ut over hva de forskjellige av dere bedrevitende personer klarer å lire ut av dere på denne bloggen og jeg skal ikke gå i detalj på det heller.MEN, Jeg klarer bare ikke å forstå hva som får "voksne" mennesker til å sitte på en data, søke seg frivillig inn på en blogg, for å så sitte å skrive så mye stygt og ufint (?) Jeg kan ikke tilfredsstille alle, det kan ingen, men når dere dette gjelder til en hver tid skal skrive stygge ting til meg blir jeg etter hvert litt lei. Jeg prøver hele tiden å strekke til , men jeg synes det er ufint og forkastelig at ukjente personer eller mindre begavede skal sitte å tråkke ned på meg. Jeg skjønner ikke hvorfor dere heller ikke tar tak i dere selv og tenker dere om . Hadde jeg måttet sitte på en blogg for å kritisere andre og fått en god følelse av det hadde jeg søkt HJELP!  Det er greit at vi bloggere deler mye av oss selv, men denne nettmobbingen har tatt helt av. 

Ja, jeg har det siste året levd i et "turbulent" ekteskap med mye fram-og-tilbake-tenking. Jeg har to små barn jeg gjør alt jeg kan for hele tiden, en jobb jeg må ta meg av, og dersom det plager noen at jeg står i butikken 4 dager i uken og ikke 6 har de av dere det dette gjelder et problem. Det å drive en butikk dreier seg ikke bare om å stå der, det er MYE som ligger bak det også. Jeg forstår ikke at noen av dere som leser denne bloggen virkelig mener dere vet hva jeg gjør til en hver tid(?) Om noen har sett meg i en klesbutikk kl 14 30 betyr ikke det at jeg nødvendigvis shopper hver dag eller ikke har gjort noe annet den dagen. Hvor dumme kan man virkelig bli? Er det virkelig slik at de av dere dette gjelder mener jeg har en form for meldeplikt eller noe å bevise for noen? Klarer dere ikke være begavede nok selv til å forstå at dere kanskje må bite i det sure eple å da forstå at jeg er en person som gjør det jeg vil ut av mitt liv og at mitt liv kanskje ikke er helt likt det livet du ville levd. Vi utdanner oss til forskjellige, vi ser forskjellig ut, noen har langt hår noen har kort,noen er mørke, noen er lyse, noen er tynne,noen er tykke, noen liker katter andre liker hunder...Noen liker ikke dyr i hele tatt. Men dette er virkeligheten og alle kan ikke være like eller like det samme, men man trenger ikke være slemme mot hverandre for det (?) Om du ikke liker meg er det en ting, det kan godt hende jeg ikke hadde vært så svært begeistret for deg heller. MEN, da er jeg voksen nok til å heller bruke min tid på de jeg er "begeistret" for og heller gjøre det jeg liker å gjøre.  

Det at noen får et form for positivt kick ut av å skrive så mye tull på en liten blogg er helt utrolig, og når jeg ser ip adressene er like på 5-15 av kommentarene kan jeg nesten ikke gjøre annet enn å klø meg i hodet å gi meg over. Hva er hensikten? at jeg skal legge meg ned å gi opp?. 

Heldigvis er jeg født slik at dersom jeg føler en form for motgang blir jeg 10 x mer gira på å få til det jeg driver med. Og en ting er ihvertfall helt sikkert, om mine barn hadde blitt tatt i nettmobbing eller annen mobbing av meg en gang ville jeg blitt så sint og skammet meg,for å synke til et slik stadie skal jeg aldri tillate at mine barn gjør. Dere som driver på med slikt burde vaske munnen deres med såpe og skamme dere, for tenke seg å bedrive tiden sin med slikt tull... Skamme dere og fy! 

Ta meg for den jeg er, en 22 år gammel 2 barnsmor  som ikke er perfekt og som lærer og feiler hver dag! Og kan du ikke respektere meg for den jeg er eller bloggen for hva den har å tilby er det bare å klikke seg ut å ikke komme tilbake igjen. Verre er det faktisk ikke. 

Uansett ønsker jeg dere en herlig dag!

Altfor mye å gjøre...

Jeg har ikke hatt mulighet til å blogge tidligere, dessverre.. Igår jobbet jeg til kl 2130 og var en liten tur hos min kollega etterpå, tiden strakk derfor ikke til igår. Idag har jeg vært på farten siden kl var 07 00, og startet dagen med nok en deilig joggetur, 45 minutter i friluft og -2 grader er ikke å fornekte, jeg elsker vinteren! 

Jeg har lagt om kostholdet og kuttet ut søtsaker, jeg føler energien er en helt annen. For ikke å snakke om hva det gjør meg kroppen min å være i bevegelse, jeg føler jeg når mitt mål sakte men, sikkert. Jeg er så lykkelig om dagen, livet har nå snudd seg til det positive for meg, men veien hit har virket utrolig lang. Jeg vet at ingenting er umulig i livet og man får kun 3 valg.. 1-Å gi opp. 2- å gi etter eller 3 å gi ALT!  Jeg tror ingenting i livet kommer av seg selv eller gratis , du må jobbe, aldri gi opp, stå på og kjempe deg igjennom alt uansett hva folk måtte tro, føle eller mene om det . Til slutt får du det til, og da må du gjøre deg klar for nok en kamp, for de ligger der klare som som perler på en snor. Jeg har begynt å sette sammen mitt treningsprogram til dere, så til uken kommer den ut her på bloggen og dere kan få prøve den ut om dere ønsker(?)  mine topp 10 matretter med oppskrift skal også siles ut, systematisk og oversiktlig. 

Men først og fremst, mine etterspurte Tvstue innlegg;

Lampen i taket er fra Living og kostet rundt 1700 kr

Sofaen vår er fra bohus og er en mondul  sofa i brun mocca fløyel. 

Gulvteppet i ull er fra Jorunns interiør og er nyhet nå i høst, hun har de også i grå. De er virkelig flotte. 

Salongbordet er fra Slettvoll 

De runde putene på gulvet har jeg kjøpt av Anine bak bloggen villavonkrogh.com 

Ullputene med rysjer i brun ull er fra VillaPaprika og koster 339 kr.

Sølvlampen i vinduet er også fra VillaPaprika. samt tepper og pledd i sofaen. 

Skinnbrettet er fra Villapaprika 

Ha en nydelig kveld da,dere! 

En dagstur..

Til en av de største leverandørene våre var sterkt etterlengtet idag, og mye varer ble med hjem igjen. Gina og jeg satt snuten inn mot hovedstaten imorges og fikk fylt bilen helt full med varer, heldigvis kjørte vi varebil. hehe.Jeg tror nemlig min lille fiat 500 hadde hatt lite å stille opp med idag, "fjatten" og meg er bestevenner så føler jeg sviktet fjatten min litt idag "dakars" .. Jaja,To damer på tur resulterte i en tur fylt med latter og stemmebånd som fikk kjørt seg. Makan, vi to vet å "dumme" oss ut Ginamor.. Vi pleier egentlig å få alle varene direkte til butikken, men når jeg er litt usikker på fargetoner og stoff må jeg se det selv for å klare å bestemme meg. Jeg er nemlig "livredd" for å se for meg en farge og få en helt annen tone i den enn forventet. 

 Og gjett om vi fikk med masse nye flotte høstnyheter hjem igjen. Jeg klarte nemlig ikke å bestemme meg så jeg tok å kombinerte fargene og fant mange flotte toner som ble nydelige sammen. 

MEN, DERE! .....

Brettet fra Halvor Bakke har nå endelig kommet inn på lager igjen og koster 429,- + 150 kr i eventuell frakt. Kun 10 igjen. 

Siden jeg har så sansen for fargene som kommer inn nå har jeg tatt med meg litt varer som skal få pynte opp hjemme, bilder kommer etterpå =) 

Har dere hatt en fin dag så langt ? 

Også var det kveld..

IGJEN... Dagen har bare flydd av sted, klokken har ikke vært helt på min side idag. ( men det behøver ikke være negativt.) Ungene har likevel klart å være "rampetroll" fra de kom inn døren hjemme, hvor tar de energien fra? Jeg kan ikke huske at jeg var så aktiv altså, uansett hvor god hukommelse jeg kan "skryte" på meg. Opp i sofaen, ned fra sofaen, under bordet, dunke hodet i borde, søle juice utover klær, tømming av lekekasser og sist men ikke minst --- rote ut alle klærne i hele klesskapet. Det å ha barn er ikke kombinert med for mye fritid og for lite å gjøre, har man barn har mann alltid hendene fulle.. ( hvis man ikke har verdens roligste og lydige barn) Mathilde må være denne klodens mest aktive barn og for ikke snakke om "se på meg hele tiden" .. Man skulle nesten trodd hun levde på redbull og søtsaker, tempoet hennes er rett og slett TURBO!   At en så liten kropp kan lage så mye leven er nesten litt uvirkelig.. Olíver er en "engel" sidenav henne, hehe.. Men uansett hvor masete de små kan være ville man ikke byttet de ut for alt i hele verden.

Uten barne latter, leker på gulvene, rot i de nederste skapene, barne tv og to småtroll som vet å krangle så busta fyker hadde livet vært kjedelig . Små barneføtter løpende over stuegulvet hører hverdagen til. <3  

Det skal merkes på kroppen å være mor, eller hva ? 

God morgen

Har dere hatt en fin morgen ? Her startet morgenen kl 07 30 med en forfriskende joggetur etterfulgt av en deilig frokost. Ristet grovbrød med salat og krydderfilet, en deilig og god start på en så langt solrik dag. 

Idag er alle arbeidstimene mine fylt opp til randen, butikken skal gjøres litt om og noen julevarer skal faktisk komme frem. Det er så rart og ta det frem i Oktober, men litt glass og sølv skal sakte men sikkert få komme frem, rødt derimot... Det kan vente til Desember. 

Jeg får avslutte å kaste meg litt rundt, når denne frua begynner å "prate" blir hun jo aldri ferdig.. Vi "kvinnfolk" altså ;)

Ha en nydelig dag da dere, vi skrives! 

Sunne vaner

Nå er det bestemt, usunne vaner er kastet ut og sunne vaner har flyttet inn. Jeg føler meg nesten litt "stolt", tenke seg at denne fruen har lagt om til en sunn livsstil. Jeg har faktisk begynt å trene 3 ganger i uken, jeg spiser variert og sunt. Jeg har tatt tak i meg selv, rumper og lår skal på plass, og en bedre kondis.(?) Jeg tror det sistnevnte er det viktigste, for kondisen min har vært på nivå med en "sliten" 70 åring. UFF.... 

 

Men sunn mat er jo ikke kimse av, det får deg garantert til å føle deg bedre. Peppes,Egon og Flora + all "ferdigmat"  er byttet ut med hjemmelaget kjøttkaker ;) Vi får se hvor flink jeg er denne gangen, nå skal jeg ihvertfall begynne å dokumentere maten og treningsprogrammet mitt her på VillaPaprika , sukker skal ikke spises midt i uken.. Så hva sier dere, skal vi trene oss i form sammen? Så slipper jeg å trene meg i form alene.(!)  Og da stater vi i morgen, dette skal være et treningsprogram og kosthold som kan kombineres med full jobb og familie.. 

Heng deg på da vel ;) 

Og når vi først er inne på mat og trening vil jeg benytte anledningen til å anbefale dere lesere en blogg som to flotte damer virkelig legger mye tid i, nemlig Supermamsen.no ... (eller trykk HER )Anette, dere er flinke!

Endelig ny uke!

Og med en ny uke følger nye dager. Helgen har vært fantastisk og vi har fått huset på plass etter en uke i kaos og rot. Jeg jobbet så mye at huset ble litt underprioritert forrige uke, men nå har vi endelig orden i sysakene våre =)

Lampene på kjøkken skal vekk! Men de har bare ikke vært første prioritert, her skal det store tøffe lamper fra THG opp  når jeg får de inn. De kraftige sølvstakene mine er fra butikken min Villa Paprika Interiør og koster 1099,- pr stk. Jeg simpelthen elsker dem!  Vi har akkurat lagt inn en bestilling på 20 stk til, da de er veldig populære og er ventet de i slutten mnd/begynnelsen av neste mnd. 

Nydelige sant ? 

Ellers har dagen gått ut på mye papirjobb og annet kjedelig som også følger med. MEN, med solskinnsdager som dette kan man ikke gjøre annet enn å smile. 

Jeg håper dere har hatt en nydelig mandag så langt! 

Kjærlighet...

Den er tøff, rar,lidenskapelig,vanskelig,morsom,trist,deilig,herlig og sist men ikke minst EKTE ... 

Med ringene på plass, Dager og timer med prat, gråt og glede har vi valgt å beholde på det vi har sammen. Det å gå igjennom ild og vann for hverandre har vi måttet oppleve på godt og ondt, men med en ny framtid foran oss med masse å ta vare på står vi sammen sterkere nå enn tidligere. 

 Ekte kjærlighet overvinner alt uansett. <3 

HELG!

Og den skal nytes, imorgen har jeg fri, så idag er det siste arbeidsdag før helgen! *smiler* 

Idag ble antrekket avslappet, det er ikke alltid slik at jeg orker å stå lenge på badet, men men, det er jo helg jo! 

HA EN NYDELIG FREDAG!!!

Spisestuen

Den nærmer seg ferdig, mangler bare bittelitt brunt så er det som det skal. 

Det vil komme mer bilder imorgen, for da vil resten av "stæsjet" være på plass =) 

Lampene er fra Villa Paprika Interiør og koster 1599 pr stk. Elsker dem!

Outfit

Kveldens outfit har vært nokså avslappet,  men med høye sko finnes det ingen dårlig antrekk..

Bukse- tiger

Skjorte- Lykke (lykkeinorge.no) 

Lue - Gina

Sko- Bianco

Dager som idag går virkelig i et, fra morgen til kveld. Etter en koselig kaffedate med en god venn skal jeg nå henge opp nye gardiner og ta på nye putetrekk på mine STORE puter ! Forandringer fryder ALLTID for denne "dama" ..

Har dere hatt en fin dag?

Jeg håper folk kan begynne å svare i kommentarfeltet igjen, ikke fordi jeg ikke synes det er koselig å få mailer hver dag, men det blir bare så veldig mange.. Du trenger ikke legge igjen en "virkelig" mail adr. for å legge igjen kommentar dersom du ikke liker det. Finn på en på sparket.. Jeg synes nemlig det blir litt tungvint å få alle kommentarer per mail, håper dette går i orden for jeg elsker å lese kommentarene dere legger igjen =)

Vi skrives da, dere, nyt kvelden! 

 

Bortskjemt på jobben

Det å jobbe i byen betyr at lunsjen somregel består av  take away som kinamat, club sandwich og rundstykker. Idag har jeg fått i meg deilig thaimat fra Thai marked på torget i Fredrikstad. Det at de har himmelsk mat er ikke til å legge skjul på og biffsalaten har blitt min favoritt. 

Med mamsen på jobb har denne dagen så langt gått som en drøm, selv om jeg faktisk har blitt rygget på, låret mitt kommer nok til å bli helt svart.. Ufffameijen... Mammaer er gode å ha når man har litt vondt. ( selvfølgelig ellers også ) 

Ha en nydelig dag dere! 

En grå lille lørdag..

Idag har været vært gråt og trist her i Fredrikstad, merkelig nok synes jeg det er litt deilig. Nå som hodet mitt planlegger det perfekte høst og vinterhjemmet og itillegg ikke klarer å få nok av marineblått, beige,grå og dyp brun. 

Man skjønner man er "forelsket" når man ikke klarer å slutte å tenke på det og blir helt dårlig av å ikke få nok av det..MAKAN! Jeg har ihvertfall forstått at jeg ikke er alene om å ha det slik, min kjære kollega Nina har det nemlig akkurat likedan. hehe.. Eller hva Nina? 

Nå skal jeg få ryddet opp i mailen min, jeg har fått over 200  søppelmailer, så det er nok å sette seg inn i!

Vi skrives, ha en fantastisk dag!  

Ps; nå har Villa Paprika fått seg egen side på facebook, følg den du også. Du kan trykke deg direkte inn ved å trykke HER 

 

 

 

Outfit

Det enkle er ofte det beste! 

Jeg sverger ennå til høye sko, leggings og shorte ;) Idag falt valget på min nye shorte fra Designers remix når jeg ble bedt med ut på pizza!  Shorten er kjøpt på STØY i torvbyen, en av mine favoritt butikker når det kommer til klær! Damene som jobber der er fantastiske og hjelper til med alt!  Dere er fantastiske jenter! 

Nå skal jeg kaste meg rundt med litt husarbeid, her i huset har stilen forandret seg "drastisk"! og bilder kommer, jeg lover!!! 

 

Med vinteren i vente.

På med boblejakke, vintersko og lue, nå er vinteren snart her igjen! 

Søskenkjærlighet, Olíver & Ingrid- Mathilde <3 

Hva er ikke vakrere enn å se kjærligheten mellom sine barn! (?) 

Kos dere med denne nydelige Tirsdagen, nå skal jeg jobbe og nyte en kopp med latte ! 

På god vei.

Dagene går virkelig slag i slag, tiden blir borte på sekunder og kroppen jobber på autopilot.  Denne uken kommer til å bli kjempe spennende, jeg har nemlig fått inn møblene vi har ventet på til butikken i over 1 mnd nå, gjett om jeg gleder meg til å få det på plass.(?) Imorgen blir det en laaang dag på jobb, varer skal settes på plass og sendes med posten. 

Idag har mange nye valg angående denne bloggen blitt tatt, bilder ordnet og nytt oppsett lagt opp.Jeg har nemlig bestemt meg for å fortsette å dele hverdagen min og lidenskapen min med dere her på villapaprika.no. Det at jeg ikke har følt at det har gått skyldes at jeg ikke har ønsket at andre har skullet bry seg når jeg selv har hatt det tøft, nå som ting endelig begynner å gå den rette veien har jeg så mye jeg ønsker å dele med dere og vise dere. MEN , det at jeg vil blogge mer om mote fremover er ingen hemmelighet, interiør vil bloggen uansett bestå av da den "bygges" opp på nettopp dette. Dersom  det er noe spesielt dere liker å lese mer om enn annet er det bare å si ifra, da skal jeg prøve å bli flinkere på nettopp dette også. Men da må dere bare være flinke til å gi meg beskjed =) 

Men dere over til noe annet, min vakre vakre venninne Linda er nå med i en konkurranse som dere kan lese om ved å trykke HER .. Hun fortjener virkelig alle de stemme hun kan få så det er bare å trykke i vei! 

 

 

 

Ny vri

Nå har det vært stille lenge, men nå har jeg fått samlet meg og er klar for å begynne å blogge for fullt igjen. Tusen takk for alle kommentarer og hilsener. I morgen vil Villapaprika få en ny vri. Ha en fin kveld. -Camilla-

En lørdag på jobben...

 

Idag har vi jentedag i butikken, Mathilde er med og er en stor solstråle å ha med seg! Når jeg slutter på jobb idag har jeg fri frem til tirsdag, noe som skal bli en DRØM! En etterlengtet en, fri og litt fritid er luksus! 

 

Jeg håper dere alle har og vil få en fantastisk dag! Vi skrives!!! 

 

 

 

 

hits