september 2015

Morgen hygge..

Høstferien, jeg vet om to stk som elsker den! De er riktignok litt på sfo, men ellers er de hos mamsen sin og det liker ho mor!  Jeg har nå vært på farten i hele dag, men nå har jeg landet på jobben med resten av gjengen.  

Morgenen gikk ut på å ligge på sofa´n .. Oliver og Mathilde lå med hver sin ipad .. Jeg følte meg som en sikkelig "supermom" når jeg ga de hver sin skål med frokostblanding, å sa de kunne kjøre på med spill og kjeks... ... Ingen perfectmom stempel her i gården, men fornøyde unger hadde jeg... Ro i heimen en ellers solfylt onsdagsmorgen! 

Nå skal jeg tømme nok en pall før vi skal ned å undertegne på salget av rødåsen... Tiden går jo utrolig fort, spesielt når man koser seg! 

Nyt dagen, vi skrives ettepå! 

Slik går dagene..

Snap, insta,facebook. +++ Jeg har nesten ikke fått vært innom her, men fra imrogen er det slutt på det.. Jeg blir jo nesten helt revet bort i alt som er å gjøre før kundekvelden så tiden strekker jo ikke til(!) Jeg har fått tilsnakk så jeg skal ta meg sammen !!! Sier det igjen, for jeg kan virkelig bare bli flinkere.... 

Jeg har oppdaget Snap , noe som vil si at Martine får gjennomgå .. haha... Hun vet heldigvis å by på seg selv og lar meg herse med henne hele tiden... 


Utover dette ordner vi veldig til kundekvelde den 1.10.. Gjett om vi gleder oss til å se alle dere som kommer, vi drive rå ordner goodiebags +++ og imorgen skal siste rest handels inn!! 
Vel, masse interiørbilder kommer, men er det noe spesielt dere ønsker inspirasjon på -hyl ut! Jeg jobber nå med å få møbler på plass i leiligheten, og med møbler mener jeg bord og lamper! Venter meg jo ihjel på alle møblene mine!!! Uff, men som sagt for at jeg skal kunne bli bedre, må dere si ifra hva dere savner!!!!!! 

Vel, nyt kvelden, vi skrives vi! 

Morgenstund...

Har (somregel) gull i munn... Å våkne til å se hele byen våkne er så befriende.. Jeg elsker denne plassen og kunne ikke følt ting mer befriende enn jeg gjør nå! Jeg har idag tatt morgenkaffen ute på verandaen, planlagt hvordan jeg skal få det her.  Når spisebordet mitt kommer skal rottinggruppen ut på verandaen, urner skal hentes og plantes med lyng pluss en hel del annet.. Sommeren er velkommen til denne plassen allerede!  Nå som jeg står her lurer jeg på om jeg vil ha opp et lite juletre når tiden kommer, hmmm? Ja, som dere forstår jeg er full av energi til å starte! hihi... 

 Jeg føler meg veldig sosial her selv om jeg ikke snakker med noen.. Naboene er super søte og alt er så skikkelig og på stell... Det ELSKER denne"perfeksjonisten"  kan dere tro... Haha.. Neida, men på stell er det<3 Nå tripper Olíver rundt, han vil på sfo.. Jeg skal avsted å se på alt det fine nye vi har motatt på jobben idag også!  Dere får nyte dagen, så skrives vi på´n igjen litt senere!! 

 

Totalt kaos!

Mandag = startsuke...  Barn som stresser for noe, en mor som henger litt etter med å smøre smør på skiva, feil pålegg, ei jente som gaper etter å bli flettet, en bror som vil ha badet for seg selv.... Avgårde for å levere snuppa til venninne, storebror ville på sfo...For så å ombestemme seg og bli kjempe sint... Dagen starter 0645, mailer skal være sortert før kl er 09 00 og deretter blir den fysiske jobben startet på når kl er 10 30 hvor 3 paller med varer skal tømmes- jippi!! Litt kaos,kanskje??? Hmmmm. Neida... En helt vanlig dag! Showroom skal bli mer og mer til en butikk.. Kundekvelden står for tur.... Jeg tror nok dagene frem til det skal gå sånn ca på skinner.. Ihvertfall om man er optimist!! 

Planen er å være en "super-kul-den-perfekte" mamma idag... uff, jeg føler jeg kan svikte litt på det området når jeg har så mye å gjøre hele tiden.. Vel, bedre sent enn ikke og idag skal jeg være super-mom!!! hoho... Nesten presentasjonsangst..... Neida...Joda... Men litt kaosmor er lov... Ihvertfall når jeg er mora.... 

Nyt dagen alle sammen! Det er mandag!! 

Stylebynorway news!

 

Reklame. 

ÅH, god søndagkveld!!!

Igår pakket jeg bagen og dro på spa. Jeg hadde rett og slett et stort behov for å komme meg litt bort, vekk fra mas og sjas.. Jeg har den siste tiden følt at ting har toppet seg litt, men bare valgt å prøve å overse det som toppet seg... Igår tenkte jeg - legg pcén hjemme samme med kameraet og kom deg avsted.... 2 t. senere sjekket jeg inn på Strømstad spa.... Der ble det spist deilig mat, x-anntall drinker ble inntatt, kos gåtur ble gått i finværet og kvelden ble brukt på enda mer mat, latter og dans! Nå har jeg booket meg inn på aromamassasje her i området en time denne uken og bestemt meg for å nyte litt mer "metime" ....  Jeg må bare gjøre slik, ellers går jeg på veggen! haha.... 

Jeg vil anbefale alle som føler seg en smule utbrent å ta litt vare på seg selv, jeg merker jeg får 100x mer energi av å være litt "egoistisk! .... Forutenom barna må jeg faktisk se på meg selv som en viktig person i livet mitt også... Det å alltid skyve sine egene ting, tid og lykke til side for å rekke overalt er ikke alltid den beste veien å gå... Egotid var oppskriften for meg nå... haha .... 

Når jeg kom heimatt idag ryddet jeg hele leiligheten på under 1 time og resten av dagen har blitt brukt på jobb.... Jeg har fått pyntet opp med enda litt nytt på kjøkkenbenken og imorgen kommer nye lamper opp også! Gjett om det skal bli moro da, samt fliser kommer opp på veggen om ikke så alt for lenge.. Hvite !! wiiiiiii! Og dere!! Jeg fikk nå ENDELIG de ferdige prøvene våre opp, vi får inn egen kolleksjon nå og den er helt RÅ! 

Glassbrikker, serviettringer, spisebrikker, strore skinnbrett, veske, ipad deksel, små mapper+++ i samme serie kommer snart for salg, vi produserer dette selv så dette er en serie jeg er super stolt over!  Det kommer MASSE mer, men det deler jeg ettersom det kommer, dere kan GLEDE dere!  Dette designer vi selv og jeg er rett og slett i ekstase!! Jeg håper dere har meldt dere på kundekvelden vår den 1.oktober  kl 18-22. (?) Den kommer til å bli helt topp med MASSE nyheter for en hver smak! Pga Goodiebagene ønsker vi at dere setter dere på listen , bare send mail til post@stylebynorwaystore.no så er dere sikre på å få med dere en goodiebag hjem igjen! 

Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag, jeg går bare å smiler og det skal jeg dele enda mer om med dere! 

Lørdag...

God lørdag alle sammen! 

Her er planene å nyte helgen, hva mer kan man gjøre liksom?  Imorgen skal jeg fortsette med alt som er å gjøre på jobben og på mandag begynner en ny og deilig uke! Igår til idag har vært litt "dritt" for å være ærlig, men jeg tror optimistisk at dagen idag blir bedere? Jeg sov til kl 0815 idag.. Da sa det stopp! Jeg våknet og fikk ikke sove igjen, nå bare ligger jeg å venter.. .Venter på å få timene til å gå slik at jeg kan komme meg videre å få dagens høydepunkt til å komme enda fortere! 

Deres helg, hvordan er den?  Pass på å nyt den! Så skrives vi litt seinere! 

Mine herligheter!

For en kosekveld dette har vært. Idag kjøpte vi takeaway, spiste hjemme og har ellers ligget rett ut på sofaen og sett på tv og ledd! Høsten er jo den perfekte tiden for alle de gode tv programmene, jeg bare elsker denne tiden! Kos, familietid og høstferie- kan man be om mer? 

Jeg som andre mødre mener jeg har verdens fineste barn, jeg er rett og slett så blendet av morkjærlighet at jeg hadde ikke sett om småtrolla mine hadde sett ut som troll en gang.. haha.. Hvem de ligner på vet jeg ikke, men de er en god dose -seg sjæl! haha... En god jobb har vi ihvertfall gjort med dem, for snillere barn tror jeg ikke finnes. De gjør ALDRI forskjell, snakker alltid pent om alle og inkluderer alltid de menneskene de har rundt seg! 

Tenk at det snart er 10 år siden jeg ble gravid for første gang med denne karen..... Huttemeituuuu.. Tiden går fort! 

Stolte som bare det , fornøyde og lykkelige! Begge barna elsker rommet sitt!! Det gleder et mammahjerte som gruet seg litt til å få de begge på samme rom, heldigvis har det gått over ALL forventing! Nå skal jeg opp å levere ut et skrivebord, vi sees imorgen!! Nyt kvelden videre! 

Classic chocolate

God torsdag alle sammen! 

Herremin som uken bare har flydd! Jeg forstår ikke hvor tiden blir av til tider? 

Idag tenkte jeg meg ned noen timer på jobb, få unna litt rot, få ryddet litt og plassert alt i showroomet. Nå er det så mye fint som kommer og har kommet så jeg er smådårlig av begeistring!!! woohooo!  Ellers skal jeg bruke GOD tid med småtrolla, nå er det jo snart høstferie og det var det to små som gledet seg veldig til.. Jeg synes det skal bli godt selv, de fortjener å slappe litt av, her er det nemlig skole,sfo og trenig hver eneste dag og det tar til tider nesten litt knekken på meg. haha.. 

Vel, uansett... Dagen idag har jeg ladet opp med et interiørblad og classic chocolate -namnam.... Litt usunn, men veldig godt... 

Jeg er så fornøyd med kjøleskapet, det er 100 ganger finere enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg har fått veldig sansen for smeg og føler det gjør det lille ekstra... Tenk at en kjøleskap kan gjør så mye, haha.. Jeg må nesten le litt av meg selv, jeg hadde aldri sett for meg at et kjøleskap kunne bety så mye... Det er utrolig hva det å leve uten et på kjøkkenet kan lære deg å sette pris på... Nå skal jeg hoppe i dusjen , for deretter å komme meg avgårde. Jeg håper dere får en deilig dag! 

Jeg MÅ bare vise dere!

God kveld alle sammen! 

Nå er det nye kjøleskapet på plass! YES! 3 uker, men sååååå verdt det!  Når jeg flyttet hit bestemte jeg meg for å ha Smeg, jeg synes kjøkkenet var så "kjedelig" at jeg måtte ha litt "tøffe" hvitevarer for å "piffe" det opp litt... 

Bare sjekk hvor kult det nye kjøleskapet er! 


Nå skal snart ny stekeovn og oppvask maskin på plass også, men alt til "sintid" .... Jeg har fått den finste maskinen og brødristeren så jeg er kjempe fornøyd! 
Jeg bare ELSKER Smeg! 

Ellers har jeg hatt min venninne igjennom MANGE år på besøk, den sterkeste og flinkeste jenta jeg vet om! Jeg beundrer henne så masse for hvordan vilje og psyke hun har etter alt hun har hatt å stri med i livet sitt.. Hun har nemlig en sykdom som ikke alle kan se, men som likevel er veldig alvorlig.  Kanskje nettopp du selv sliter med det samme eller kjenner noen som gjør det! Bloggen hennes kan dere lese HER.  Selv om jeg ALDRI tipser til andre bloggere , er dette ei jente som fortjener å nå ut til folk, hun er åpen og tør å legge vekt på noe som for andre kan være tabu eller skummelt. 

 

Vi sees imorgen, her skal Farmen sees, beste jeg vet om! 

På vei inn i skapet.

Neida... Men idag kom kjøleskapet mitt! Wiiii! Dette tok tre uker pga feil hos tretti.no og Bring! Vel, den som venter på noe godt! jeg er i ekstase! Tenk at jeg nå kan ha brus og mat inne i leiligheten og slipper å gå ned i boden hver gang jeg skal hente meg noe.. Luksus - jeg har jo nesten blitt vant til å løpe opp og ned for hver minste ting.. haha.. Dere skal virkelig bli teppebombet med bilder av min nye stolthet for SMEG etterpå!! 

Sjekk denne luringen.. Jeg måtte jo ta han med meg, for han får ikke lov å være i showroomet, men mellom slaget hadde han lurt seg inn her. Snakk om røver...  Jeg klarte ikke styre meg, måtte jo ta et lite bilde av den fotogene lille 4-beinte.. 

Ellers har jeg jo brukt tiden med denne lille gode plesdotten.. Ludvig. Han går oppi beina på meg hele tiden og skal helst være der jeg er til en hver tid.. Liten godgutt det er umulig å ikke elske langt inn i hjerterota.Har dagen deres vært bra da? 

Nyt den videre, så sees vi etterpå! 

RO i sjelen..

God kveld! 

Nå er jeg endelig på plass , klar for å gi bånn gass! Her om dagen gikk kameraet mitt i stykker, etter 5 lange gode år sammen tok det kvelden. Reperajonen av det ble nesten like dyrt som et nytt, så idag tutret jeg opp og kjøpte meg nytt kamera... Wiiiiiii!!  Nå skal bildene bli KANON fremover!  Jeg har ennå ikke satt meg inn i det, så nå må jeg lære litt nytt..  Det er jo SÅ moro! Jeg håper dere har hatt en kanon dag, vi sees imorgen, da starter moroa med 100 x bedre blogg her inne! Vi sees da, inntil det, nyt kvelden og kos dere! 

Cozybedroom.

Annonselenker. 

Jeg har ENDELIG fått nye lamper på veggen, herremin som jeg knotet med å få de opp, gips plugger +++. Jeg tror de glosene som kom på rad og rekke ikke burde repeteres.. haha... 

Jeg er SÅ overraskende fornøyd med soverommet , nå har jeg fått ryddet helt opp i skapet mitt og har kun et skap i boden med festkjoler og andre klær som ikke brukes like ofte.. Jeg tenkte meg inn på ikea en dag igjen også, de har nemlig smale garederobeskap som vil være perfekt for undertøy og annet... Vel, jeg bor meg inn, og trives mer og mer for hver dag som går. Lampe og glitterputen finnes begge i nettbutikken. HER og HER.

Lampen falt jeg pladask for! For meg som ikke kan ha nattbord med lamper som jeg ellers alltid har hatt måtte jeg lete litt, og den som ikke gir seg! 

Ellers var ungene og jeg en tur i byen idag, det ble mc donalds, ny frisyre på Olíver og nye timberland skinnsko- knalltøffe! Mathilde fikk nye øredobber og Hunter støvler med ullsokker! Det at hun gledet seg til litt regn imorgen sier sitt.. haha... 

Nå skal vi se på fear the walking dead, 4.episode ... Kanon bra serie, spesielt dersom du som meg liker walking dead... 

Fortsett å nyte kvelden, det skal jeg! 

Happy monday!

God mandag! Jeg har sittet i selgermøte i et par timer idag så her har ting gått i ett! Jeg elsker mandager, før hatet jeg dem... Det å ha hele uken klar, masse spennende på planen +++ er så deilig! Denne uken kommer det mye varer også og det er jo alltid julaften for meg! 

Men, nå skal småtrolla hentes, jeg lovet å ta de med meg en tur til byen, det var vist noen småting de bare "måtte" ha.. Mathilde ønsket seg ny neglelakk og Oliver ville ha seg en klipp... Så får vi se da, hva vi får til... 
Apropos mye nye varer, idag har jeg prøvd noe moro greier. (selges ikke i min nettbutikk) .. Nemlig en sånn som dette: Jeg har nok mest sannsynelig blitt en slik rikere og er helt bitt av basillen ( jeg vet man skal ha hjelm) , herremin så moro dette var... Nå gikk det riktignok ikke så fort når jeg prøvde, men jeg fikk balansen og teken på det... haha! 

Vel, jeg håper dere har hatt en rullende bra dag! Vi sees vel her inne etterpå også ? 

Happy søndag, lesere!Vips var helgen snart et avsluttet kapittel. Denne uken blir innmari spennende, det har så mye moro på planen! Jeg har tenkt til å få vasket ut av huset, ihvertfall noen rom.. Mamma og jeg skal få ting på plass der og jo fortere jeg blir ferdig der oppe, jo bedre er det. Jeg fikk pris på flyttevask, men fant fort ut at jeg kunne spare min del ved å ikke leie inn noen og heller ta jobben selv.. 

Det å selge rødåsen har vært driitt for å være ærlig. Jeg har det helt topp i leiligheten, men jeg synes det å være der oppe er kjempe trist. Huset er hva som var mitt drømmehjem, jeg savner det hver dag , men det livet jeg hadde der oppe på slutten savner jeg ikke. Sånn sett er det godt å starte på nytt for meg og barna. Ting går endelig veldig bra rundt meg, på jobb, i hverdagen og ellers. Sånn sett er jeg veldig glad ting som har skjedd har skjedd og jeg er fri for å gjøre som jeg vil. 

PÅ slutten var jeg så lei..Lei av hvordan ting rundt salget  var, hvor mye som hele tiden hvilte på meg. Det har vært slitsomt og veldig tungt å stå igjennom stormen, men jeg er glad ting er på vei mot en slutt nå, jeg ble nesten menneskeond!. Det å kunne senke skuldrene skal bli godt. Vi får reise våre svakheter og dempe våre ulemper. 
Nå venter jeg på at småtrolla mine skal komme inn døra, få de i dusjen og deretter susse de ihjel!  Dere får passe på å nyte kvelden, jeg stuper tidlig i sengen ikveld.. Så sees vi på´n for fult imorgen! 

Salg!!

Her jobbes det med å få hengt opp og ordnet med alt av det jeg skal selge på søndag!  Det er SÅ utrolig mye og mange stativer er allerede fylt maks opp! Her kan dere gjøre et kjempe godt kupp på alt fra dameklær i str s-m ( noe litt større) noe herretøy, masse sko til dame,herre og barn, yttetøy,skjerf, poncho, interiør +++!  Jeg åpner dørene til dette på søndag kl 12 og må holde åpent til det er tomt for folk tenkte jeg , men satt kl 14 som slutttid i utgangspunktet. Jeg håper så mange som mulig kan komme, for her er det SÅ masse som skal selges ut! 

Vi står klare for å ta dere imot! På pancoveien 30 1624 gressvik !  


Ny kvelden!!! Vi sees!!! 

Små moteløver

God helg! 

Her i heimen har vi spist froksot, dusjet og de små er levert på skolen! 

Jeg er en mor som elsker å dresse opp de små barna mine, det har jeg alltid vært. Jeg elsker interiør, men har en like stor forkjærlighet for klær så at jeg kan dresse opp en liten tøffas og ei lita prinsesse er alltid like stas! Barna bærer tydelig preg av at jeg har holdt på med dem og har blitt relativt beviste selv, spesielt Mathilde. Hun har blitt verdens flinkeste lille jente til å ordne hår og sette sammen farger og tøy! Olíver er litt mer guttete, han vet hva han vil, men han er litt mer "vimsete...Han kan ta på to ulike sokker, eller genseren feil vei og det ler vi like godt av hver gang! Igår ryddet vi skapet til de begge. Mathilde har nå brettet og ryddet ut alt som ikke lenger passer og har nå kun ting som passer henne i skapet! Barna vokser så fort og jeg har selv tatt meg i at jeg går å henter 110 i klesbutikken til henne. Hver gang blir hun like oppgitt over meg.. haha... 

Mathilde elsker STORE tyllskjørt,  kjoler med masse blonder ,glitter, små detaljer , strikk og fuskepels! Hun elsker det! 


Olíver er den kjekkeste lille "kællen" jeg vet om. Han er seg selv lik i alt han går i og tar på, og han elsker caps og luer ...  Han vil at alt skal være mykt og behagelig og er litt "skatertype" Luer på snei, litt "bustete" hår ( til min STORE fortvilelse) Hette gensere , litt "slitte" bukser av utseende og joggesko ... Han elsker fargene rødt, blått , orange, grått og hvitt og synes striper er rå kult! Jeg tømte nesten hele skapet til Olíver igår.. Han har vokst seg ut av 134 og noe 140 og har nå 154 i tøyet sitt.. Jeg er helt sjokkert. Den ungen har vokst så fort, hvor ble liksom den lille røvergutten min av? Neste prosjekt nå er å finne noen kule hettegensere til Oliver, samt tøffe tynne gensere . Olíver har bedt om å få noen i litt sterke farger så jeg vet ikke hvor jeg skal finne noe her i byen(?) .. haha.... Små moteløver, med livlige personligheter! 


Antrekket til Olíver er fra Hm og Name it. 

Antrekket til Mathilde er noe arvet og litt Hm. 

Nå skal jeg sette igang en maskin med litt klær som er forsmå. På søndag braker det jo løs med salg! 

Nyt dagen, vi skrives! 

Koser meg i go´stolen.

Så var dagen snart over og imorgen skal jeg opp i huset å få ordnet med klær. Førstkommende Søndag 12-14 (pancoveien 30 1624 gressvik) tenkte jeg å holde et salg på lageret. Jeg har ryddet mye i huset, mange sekker med klær har godt til fretex , men noen ting vil jeg selge unna også.  

Jeg skal selge unna klær i str s-m, sko 37-38 , ponchoer, skjerf, vesker +++ Litt interiør , Barnetøy til gutt og jente. Jeg vil kun ta kontant og det vil koste alt mellom 50-500,- så dere kan gjøre mange gode kupp. 

Jeg ønsker helst mail på camilla.stylebynorway@outlook.com så jeg har en nogendlunde oversikt på hvor mange som kommer! Alle er så klart Velkommene og jeg håper så mange som mulig kommer å hjelper meg å tømme garderoben til meg og barna... 

Nå skal jeg kose meg med lukket visning, beste programmet jeg vet om- kanskje ingen bombe... 

Nyt kvelden, vi skrives!! 

PS! Følg med på instagram, jeg skal gjøre et lite stunt etterpå! Ve sees! 

Event!

Reklame/ stylebynorway. 

 

Så var vi nå kommet godt inn i høst mnd, været, vel det sier vel sitt rundt om i landet. Idag har vi satt sammen noe moro, nemlig en event her i showroomet!  Vi venter jo inn enormt mye lekkert og siden vi ikke kan holde åpent showroom på faste dager noe mer ettersom salget på nett har vokst ut av vår evne til å kunne klare begge deler har vi nå besluttet å ha noe spennende en gang i blandt i vårt showroom stedenfor! 

1.Oktober braker det løs kl 18 00  her i showroomet! Vi skal ha GODE tilbud, goodiebags til alle som kommer og det vil bli et STORT showroom fylt med alt det nye av høstens nyheter her hos oss!  Det vil bli lett servering og bobler i glasset! Dørene stenges kl 22.00 og vi håper å se dere! Send oss mail på post@stylebynorwaystore.no dersom du vil ta med deg en venn å komme.!  Vi må ha et ca. tall på hvor mange som kommer slik at vi kan beregne nok til alle! 
Jeg håper å se nettopp deg! 

Kosemoseoverdose..

annonselenker/egen nettbutikk. 

Happy night! 

Jeg har nettopp kommet hjem, jeg har nemlig vært ute å spist middag med min kjære storesøster - crispy duck-namnam!  Når jeg kom hjem luktet det endelig ( jeg synes det har tatt litt tid å få min egen lukt inn i leiligheten) deilig cotton i hele leiligheten. Duftlys som cotton og lavendel tennes om hverandre her i heimen, og det er klart mine favoritter.. Jeg vet ikke om dere så den søte glassklokken til å ha over duftlys på innlegget mitt istad(?)   Små detaljer som er søte og duftlys som er et must + friske blomster er og blir en sikker vinner!  


Duftlys HER , glasskrukke fra tidligere innlegg HER. Jeg håper dere har hatt en fin -fin dag idag.. Min har vært helt SUPER! Vi skrives mer imorgen!! 

My dining room.Så var det tid for å vise dere litt av spiseplasse her i leiligheten! Idag har jeg for første gang siden jeg flyttet inn ordnet litt her, pga jeg ennå venter på mitt spisestuebord har ikke interessen for å ordne på den biten så stor! MEN, neste uke regner jeg med å få det så nå kan dere tro jeg gledere meg!! Igår fikk jeg opp ny lampe , nytt brett, litt deilig friske blomster og nye puter ... Ting kommer sakte, men sikkert på plass!! (Snart skal nytt teppe på plass under spisestuen også. ) 

My dining room, i love it! Jeg er den som liker store møbler og ting, noen synes dette er overmøblert, jeg simpelthen elsker det! Spiseplassen er noe vi bruker ofte jeg elsker å ligge i spisestuesofa´n å slape av... Nå gjør jeg det MYE oftere enn før. Vi bruker rommet masse og alt i leiligheten av møbler elsker jeg ! Jeg føler det å velge store møbler "ruver" og dersom man holder seg til rett linjer og ton-i-ton farger kan man bruke, brekkeav og tilføre alt mulig ! Har du en spisestue som kan inspirere? Tag #bareminspisestue på instagram så kan vi få litt inspirasjon av hverandre. Det er jo SÅ moro å dele og tipse hverandre! 

Jeg håper dere fikk litt inspirasjon og kommer innom for en titt til litt senere idag! 

Ut på tur...

og aldri sur! 1Vi har idag vært på innkjøp, hentet MASSE inspirasjon og koset oss masse! Idag har dagen virkelig bare flydd!! Jeg kan bare si FØLG MED I NETTBUTIKKEN!! Ikveld jobber vi hardt med å få ut utrolig mye nytt, jakker, armbånd , møbler, interiør +++ Jeg storkoser meg rett og slett, aldri har jeg hatt så mye fint mellom fingrene før! Dere må bare fortsette å tipse oss, vi gjør ALT vi kan for å kunne oppfylle deres ønsker. 

Martine og jeg gjør alt vi kan ut av hver time  og idag har vi nesten gått hveradnre på nærvene.. haha..
.. MEN, vi er venner igjen nå altså.... Spist mc donalds og greier!! Og nå skal vi få ut alt mulig av hva dere ser her! 

Spisestuebordet - love love <3 
Nyt kvelden, jeg har noen nyheter med meg hjem også - gleder meg til å vise dere!! 

Jobb inn i kveldstimen!

God kveld alle vakre! Jeg føler meg så rar idag.. Jeg mistet tlf min i bakken for 2 .gang på fredag og nå vil den ikke ringe ut, tastaturet henger seg og jeg får ikke brukt den som normalt.. Typisk... Hater å føle meg så "naken" som når tlf ikke funker.. Helt utrolig at jeg er så avhengig av den.. haha... Til fredagen skal tlf få på nytt glass, det blir himmel på jord! 

Vel, Martine og jeg har nesten ikke fått puste .. Nettbutikken har flerdoblet seg på bare noen uker og vi har doblet salget fra forrige mnd, dette er kjempe stas, men krever en enorm jobb fra oss! Jeg sitter konstant og svarer ,deler og jobber med oppdrag og Martine sitter hele tiden å jobber med å legge til, fjerne varer, svare mailer +++ ..  Fritid eier vi ikke nesten, men jeg jobber gjerne døgnet rundt for å få dette til å bli bedre og bedre hele tiden. Jeg er så glad, for jeg hadde helt ærlig ikke trodd jeg skulle ønske å jobbe fult med nettbutikk eller interiør igjen. Jeg fikk i tiden etter Vp Jobbtilbud av folk som mente jeg kunne være god på andre plan også,men jeg ser at det bare er å skrinlegge dersom jeg ikke vil jobbe 24/7 .. Takknemlig er jeg/vi ihvertfall! 

Idag lurer vi på en ting? 

- Hva ønkser dere mer av i nettbutikken? 

- Hva savner dere ( masse lamper kommer) 

-Hvordan tøy og smykker kunne dere tenke dere? 

-kremer , såper +++ - har dere noen ønsker? 

 

Imorgen er det inn til lier for litt inspo og titt ! Gjett om vi gleder oss!  Så har vi blitt aktive på Snap også - stylebynorway finner du oss på!!! 

Nyt kvelden, vi må bare fortsette dersom vi skal få noen timer på veien imorgen! 

Vi skrives!!! 

mandagskos..

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

 

Happy monday! 

Ja, så var vi på en ny uke allerede da, hvor ble den forrige av? Idag har det vært mye å gjøre med varer i nettbutikken, bilder til bloggen, samt nettbutikken og det å finne nyheter til en hver tid! Vi har idag fått ENDA en ny levrandør, og nå kan dere virkelig glede dere! - det gjør jeg! 

Stylebynorway er blitt så bra og denne høsten ser ut til å bli hektisk! Jeg har nå begynt å få på plass nyheter i heimen selv og de nye fjølene i sandstein er så fine! Perfekte til tapas, ost og kjeks eller bare frukt. 
Te mugge HER, fjøl HER og HER, duftlys HER.Te muggen, fjølene og det deilige duftlyset fra wood wick er idag dagens tilbud!!!! happy shopping! Klikk dere hjem noen deilige kjøkkennyheter du også, dette passer til alle hjem og er fine utover nå.. Har alt sett for meg neste kveld med ost og kjeks...! Å be inn til middag osv når man har så mye pent å servere på er alltid like stas! Da er matlagingen også mye morsomere.! Ikke sant? 

Jeg håper dere har hatt en så langt flott start på uka! Nyt den! 

Ha det på Badet.

God kveld i stuen.. Åh, her har dagen gått til rydding og sofasliting .. Sånn går det når man ikke er i 100 % form, men heldigvis kommer jeg meg litt for hver time! 

Vel, over til overskriften. Jeg har fått mange spørsmål på å vise frem badet her i leiligheten. Det er ikke helt ferdig, jeg venter på innredning til vaskemaskinene og nye håndtak til skapene, men ellers er det ferdig! 

Jeg elsker plassen og at jeg har fått så god plass til alt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til å få innredningen på plass, det skal bli deilig!!! 

Her får dere en liten titt. Beere bilder får komme senere, dere fikk ihvertfall en liten titt! 

Nyt kvelden, nå skal jeg opp til mamsen og papsen med hjemmelagde boller med vaniljekrem , det er viktig å ta vare på de "eldre" hihi<3 

Søndagsbliss i heimen.Idag våknet vi opp til stor sol og en flombelyst leilighet! Virkelig deilig altså og med frokost kos kan det jo ikke bli bedre ! Igår hadde jeg datenight med småtrolla. Vi spiste fondue og så på Lange flate ballær... Idag så vi film nr 2 og ler så vi griner.. Olíver ligger på gulvet og ler og Mathilde hopper rundt og gjentar alt som blir sagt! 

Vi valser rundt i morgentøyet og koser oss, akkurat slik ting burde være ! 

Vel, nå skal snart guttungen til onkel og Mathilde til pappa´n sin.. Jeg har en fridag fra småtrolla idag, men imorgen kommer de å bor ut uken hos meg igjen, wiiii!! 

Vi skrives etterpå, sweeties! 

 

Mitt lille soverom.

Siden jeg bor i en liten leilighet (80 kvm)har utfordringene stått i kø på hvordan jeg skulle få plass til alt -jeg ville ha med meg og på plass. Jeg bestemte meg for å gi barna det største rommet og tok det minste på 8/9 kvm selv. Jeg burde egentlig kjøpt meg en 150 cm seng, men fordi jeg ga ganske mye for denne sengen og har verdens beste seng ønsket jeg ikke å bytt den , 180 cm skulle inn.  Ny sengegavel ble bestilt og fikk komme opp og to stk vegglamper på hver side rammet den litt inn. Jeg malte rommet i fargen marakesh og tapetserte den ene veggen slik at rommet ikke ble så "tungt", jeg fikk inn et vanlig skap og et hengestativ på veggen. Ved litt smarte innredinger fikk jeg plass til det meste nødvendige av tøy på soverommet mitt og fylte mine 3 skap i boden med alt jeg ikke bruker så ofte... Tanken på at det måtte 4 skap og 3 hengestativer til sier sitt.haha... 

Slik så rommet ut før: Slik ser det ut nå: 

Ikke så stort, men perfekt for meg <3 

Lille garderoben min.. Jeg skal IKKE klage. ( den hvite ekstra hyllen jeg har hengt opp må dere se bort fra rotet i) Alt i alt gjelder det bare å tenke litt praktisk, samt gi slipp på ting som bare ligger å tar opp plass! Jeg bor meg inn og merker jeg slapper mer av her enn jeg noen gang har gjort noen annen plass. Tanken på at det er orden i alle skap, ingen rot i noen bod og ikke en hel haug av ting som må rekkes over er deilig! Jeg kan fakitsk anbefale alle det! 

Jeg har tatt den plassen jeg nå har, malt den i farger jeg liker, fått inn min lukt, pyntet med ting jeg elsker og frisket opp med deilige friske blomster. Jeg storkoser meg SÅ mye!  Ungene elsker rommet sitt , sier de stortrives! Det varmer mammahjertet, som dere sikkert forstår. 

Helg!

Dette innlegget innholder anonselenker. 

Igår kom jeg meg ikke inn, jeg våknet i strålende form, men utover dagen ble jeg helt rar. Jeg fikk feber, en grusom hodepine og kald.. Jeg sovnet tidlig og våknet i MYE bedre form idag!! Wiii!!! 

Jeg fikk på nye håndtak på kjøkkenet igår og idag ble det endelig ferdig!! Jeg mangler jo som tidligere sagt kjøleskap, men jeg har et i boden så jeg overlever sikkert noen dager til.. haha... 

Kjøkkenet har blitt SÅ fint! Er kjempe fornøyd. 


Elsker trebrettet, er så grovt og tøft på benken. Finnes HER i nettbutikken. Den tøffe treskålen er også i nettbutikken og finnes HER.
De søte krukkene fra madame er også på plass med sjokopulver og havregryn.. Finnes HER i nettbutikken. 

Og dere - gjett hva!! Vi får inn de lekre tørkerullholdrene igjen!!! HER finner dere den jeg har på bildet. HER ser dere min nye favoritt som jeg simpelthen elsker! Masse fint fra light & living flytter inn dørene våre iløpet av mndén og jeg er i hundreti over det! Lamper, lykter, alt mye lekkert! 


Også MÅ jeg vise dere verdens kuleste nye lamper... Disse skal opp i helgen, gjett om jeg gleder meg! Finnes HER i nettbutikken. Jeg er altså SÅ forelsket!  Tenk så kult og jeg har en helt super plan på de!! 

Nå skal jeg prøve å få gåttt over mailboksen på stylinger og deretter få i meg litt mat! For dere som ikke har fått det med dere har jeg startet fult med bolighjelp av små og store stylinger og tar 500,- for et og et rom jeg gir tips på. Her får dere smørbrødlister og svar på alt dere lurer på samt at jeg tar dette ved å hjelpe via bilder. Vil du ha litt hjelp, send meg mer enn gjerne en mail til ovestadinterior@outlook.com 

 

Ellers ønsker jeg dere en nydelig dag! 

God natt.

Tiden var ikke med meg idag, jeg har å glemme bort tiden og starte på mange ting på en og samme gang, idag var en sånn dag. Jeg har fått malt under kjøkken innredningen , jeg har blitt veldig usikker på omjeg vil ha for mye av det"søte" så jeg prøvde meg på noe litt "røffere". Imorgen kommer nye kjøkkenhåndtak opp og jeg gleder meg VELDIG allerede!!  Jeg hadde jo planer om å vise dere soverommet mitt idag, men jeg får ha det til god til imorgen, for jeg har holdt på med så mye annet idag.. 

Jeg vil før jeg avslutter vise dere det fine resultatet på kjøkkenet!! wiii! Helheten er så fin, men bilder kommer. Også er kjøleskapet mitt ventet straks også.. Dere kan tro jeg gleder meg nå!! Nyt kvelden og sov godt, vi skrives imorgen! 

God morgen!

Hei og hopp! Da våknet jeg opp til en ny start... Vi solgte nemlig huset vårt idag tidlig og jeg merker jeg er helt skjelven... Nå er ikke huset vårt lenger, men en ny familie sitt. Jeg har grått litt, smilt og følt meg lettet. Nå er salgsprossesen ferdig og jeg har kun den lille leiligheten min å tenke på fremover.. De siste dagene har det vært litt stille her inne på meg, men pga alt som har skjedd med visning , salg og innflyttning i ny leilighet har tiden ikke strukket til. Håper dere kan "tilgi" meg...

Vel, idag er det ned på jobb og kose meg, det er jo åpent der idag og jeg har tenkt til å kose meg noen timer på showroomet, vi har jo fått og får inn så mye fint - wiiiii!!! 

 

Ellers kommer jeg meg mer og mer på plass i leiligheten, jeg mangler ennå salongbordet mitt , samt mitt rå-lekre nye spisestuebord, men det kommer iløpet av mnd så i mellomtiden er det litt "reserve" løsninger som gjelder.. Hagebordet fungerer som spisestuebord og kistene mine som salongbord.. haha.. Også skal jeg få tvén opp på veggen og vekk fra glamdisken. Åh, jeg koser meg altså SÅ mye her og igår hadde vi vår aller første skikkelige middag her.. Livet smiler endelig mer og mer igjen!! 
Jeg skal vise dere verdens søteste lille soverom etterpå, nemlig mitt! Det har blitt så fint, hadde ikke trodd det selv faktisk.. hihi.. Frem til jeg tittet innom igjen etterpå ønsker jeg dere alle en strålende dag! 

Pumpa...

God mandag! Herremin, jeg er idag helt pumpa!  Jeg hadde planer om å vise dere enda mer, men jeg har jobbet og deretter va det avsted opp i huset for å pakke med litt mer fra kjøkkenet. Jeg har jo nesten ikke fått inn noe i skapene her.. haha... 

Jeg vil også si tusen takk for all responsen på leiligheten min, jeg er veldig fornøyd! Til alle dere som lurer på om jeg ikke får plass til spisestuen min. Jeg regner med at dere forstår at jeg ikke har kjøpt meg spisestuebord jeg ikke får plass til. På bildet viser jeg leiligheten min etter kun 2 dager, jeg har dessverre ikke fått tvén opp på veggen og litt av det som står på kisten opp på skjenken. Jeg har ikke fått salongbordet mitt ennå, så jeg har alt stående samlet på brettet mitt. Jeg har ei fått spisestuebordet mitt så jeg har mye av pynten stående på kjøkkenøya.  Spisestuestolene har jeg stående oppå hverandre fordi jeg har brukt gulvet til å la ungene leke på. Jeg synes det er overaskende hvor mye dere vet om plassen i leiligheten etter 4-5 bilder. Jeg har jo ikke skyvet salongen på plass helt pga kabelen og boksen til tvén ligger  bak, jeg har ennå ikke fått surret meg til å få kjøpe en forlenger til den...  Kan dere ikke bare vente å se, jeg er sikker på at dere vil bli overrasket når jeg har ting på rett plass og frem til det håper jeg dere kan klare å få et inntrykk av hvordan ting skal være her. 

Jeg bor bare på 70 kvm nå og jeg må "bo" meg inn.   


 

Jeg skal prøve å dele litt mer imorgen, inntil det- nyt kvelden og natten ! 

Vil dere se litt bilder.

Velkommen inn til meg. Mitt vakre lille kryp inn.. 


(jeg venter ennå på hvite fliser og håndtak på kjøkkenet samt nytt smegkjøleskap) Jeg begynner å bli SÅ utrolig fornøyd, det blir altså så koselig her. Om 3 uker kommer nytt spisestuebord og salongbord på plass også .. det skal bli så utrolig godt å få alt på plass.. 

Barna har fått det største rommet, og de har fått det nokså trivelig synes jeg. jeg har prøvd å bruke farger og figurer de liker begge to. Ennå gjenstår noen småting, men jeg føler de ahr fått det veldig fint her hos meg. 


Mer bilder kommer. Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker over hvor koselig jeg har fått det. 

Steg-for -steg!

God torsdag! 

Så var det på´n igjen med visning på  huset idag, merker jeg missliker hele greia egentlig. Typisk min flaks så tar dette hussalget lang TID. Vel, solgt blir det.. Jeg merker jeg bare vil gi fra meg nøklene nå som jeg ikke lenger skal bo der. Huset fortjener jo ikke å stå tomt så pent som det er.

Leiligheten knytter jeg meg mer og mer til. Strømmen er satt på meg, tv er meldt,forsikring, jeg har meldt flytting og ny postadresse.Rart kapittel i livet, men et veldig godt et. Jeg begynner å bli kanonfornøyd med leiligheten så det er veldig moro  se at det blir et hjem, sakte, men sikkert. 

Igår var jeg på ikea... Der handlet jeg kjøkkenøy, skrivebord til småtrolla, ting til rommene, tepper, kurver +++ Og idag har ting fått komme opp! Jeg skal hente barkrakken til kjøkkenøya etterpå. Så her kan Mathilde få drømmen som er å spise frokost på kjøkkenøya oppfylt! 

Det er ikke så mye som skal til for å løfte ting ti hakk.. Jeg har malt, valgt farger som roer ned gulvet. Brått ble alt mye mer samkjørt og kjøkkene ble virkelig fint! 

Kjøkkenet før: Kjøkkene etter : 


Ennå mangler jeg nye kjøkkenhåndtak, fliser på veggen og mitt NYE smeg kjøleskap!!! Wiiihiiiiii!! For ikke glemme stæsjet! Men , herremin...Så så fint det blir! 


Leiligheten er 80 kvm inkl.bod, men pga store vinduer og masse lys føles den mye romsligere! Jeg skal likevel ikke overlesse leiligheten med møbler.. Det skal bli stilrent og lunt, men enkelt. 

Jeg håper dere har en KANON dag, jeg skal dele mer bilder etterpå- frem til vi skrives igjen!! Ha en NYDELIG dag! 

En liten titt...

Hei og riktig god onsdag! 

Idag startet jeg dagen i "helvete" , jeg var direkte lei meg når jeg våknet, så til alle dere nettmobbere- dere klarte å ødelagge 2 hele timer for meg idag.. Det går til et punkt hvor ting sier STOPP! Og hvor det å vite at så mange vil meg så mye vondt er faktisk bare utrolig leit. Jeg er ikke guds englebarn, men jeg er ikke slem så å sitte å lese hvor ufine noen av dere kan være er bare veldig leit.. Jeg har mitt og jeg har det ikke rosenrødt fordi SBN går bra, jeg har ennå ikke klart å komme meg tilbake i fult arbeid, går til oppfølging ofte og må faktisk stå igjennom dette. Jeg tåler mye, men slik som dette kan bli litt mye, spesielt når jeg har andre ting å håndtere som barn og livet ellers. Jeg ber ikke om at folk skal synes synn i meg, men jeg synes dere kan være oppegående nok til å la meg være i fred om dere ikke kan komme direkte til meg med det "konstrutive" dere har å si. 

Uansett. etter 1,5 t i tlf min Anita som faktisk måtte roe meg ned (hva skulle jeg gjort uten henne)startet jeg dagen og har overraskende snudd den til noe positivt. Jeg har fått opp tapeten, malt den 6.veggen og nå skal jeg på ikea og handle litt småtteri. Ting blir veldig bra her på Lenafjellet, leiligheten blir utrolig fin. 

Leiligheten var kjedelig og kald , samt fult av heksestøv som så klart ikke kommer med på bildet.. hihi.. 

Før, hvitt,hvitt og enda mer hvitt. Nå er den malt i fargen Marakesh og tapetsert. !! SÅ fornøyd! Mer bildet kommer, jeg LOVER dere det! Nå skal jeg kaste meg i bilen- vi skrives! 

På 70 kvm..

Ja, er du den som bor i leilighet og ønsker litt inspirasjon til stylingen.? Vel, da anbefaler jeg deg å følge med her inne fremover.. 

Jeg har nå mange planer for leiligheten og de skal deles her inne, store og små. Jeg skal vise hvordan dere kan få en helt ny look uten å betale en formue for det, eller hjelp fra mannen... Dette er noe dere klarer selv, det er jeg HELT sikker på. Jeg har falt veldig over på kobber, jeg synes det er rå lekkert, så de nye kjøkkenøy lampene mine er i kobber, spisestuelampe er i en litt mer cottage preget stil. Leiligheten blir en maskulin -cottage preget leilighet, jeg GLEDER meg til å vise dere litt mer.. 70 kvm skal romme det samme som 150 kvm når jeg er ferdig.

Leiligheten males i Marakesh , en beige nøytral farge som passer veldig godt til parkett gulvet. For å "dempe" parkettgulvet litt har jeg benyttet meg av sissaltepper , disse demper det helt så tro meg, parkett er ikke "ILLE" dersom du bare finner en stil som roer det litt ned fra gulskjæret. Nå kommer det jo også mer og mer tre i denne fargen fremover og det er et pluss når du har et parkettgulv du føler for pent til å bytte ut, eller ikke kan bytte ut... 

 

Kjøkkenøya skal komme opp midt på kjøkkenet og spisestue sofa´n kommer på veggen rett på, med betong bord... Spennende.. Noen nyheter som skal inn i leiligeheten.. Og alt kommer for salg i nettbutikken også!! (pluss i boka) Følg med imorgen - mer kommer!  Er det noen spesielle tips dere ønsker, hiv de på i kommentarfeltet.. Frem til vi skrives igjen, nyt kvelden! 

Fremgang 1.september

Åh- god regndag,høstdag- 1.sep! 

Nå er høsten her og jeg er på plass i leiligheten min.  Dette er en leilighet jeg har fått lov til å gjøre til min egen og hun som eier den er faktisk verdens søteste og SÅ opptatt av at dette var noe som jeg skulle føle som MITT hjem. Jeg har i alle år jeg har eid eget tenkt at det å leie må være "nedtur" , men nå som jeg skal "starte-på-nytt" synes jeg det er kjempe befriende å ha noe som jeg bare må sette nøkkelen i døren på og ikke ha mer enn husleia å tenke over. Nå har jeg fått 3 års kontrakt, noe som gjør at jeg har GOD tid. Hadde leiligheten hatt et rom ekstra hadde jeg nok endt opp med å kjøpe den om jeg hadde fått lov .. hihi ... Når huset er solgt og jeg har fått ut pengene mine skal jeg være kritisk på hva jeg evt. ender opp med å kjøpe, et stort hus skjer ikke for meg som har så mye jobb en gang til. Jeg har slik jeg står idag ikke tid, men jeg er på jakt etter en flott to-mannsbolig og jeg vil helst bygge selv. De prosjektene som ligger ute for 2017 ser veldig spennend ut, så kanskje jeg henger meg på det... Hmmmm.. Jeg har GOD tid og det føles så befriende på alle områder og ikke bare kaste seg inn i noe nytt.. For alt jeg vet kan jo hussalget vårt ta litt tid også.... 

Så her kommer litt bilder av hjemmet vårt, ungene gleder seg veldig og på fredag får jeg den nye sofa´n min, stolene mine og glamdisken... Gjett om jeg gleder meg. Men først skal ALT males hvitt og marakesh.....
Mer bilder kommet på løpende bånd så følg med, dere klarer ikke se det for dere, planene er så bra for denne leiligheten... Wow ..blir det! 

Nyt dagen og kos dere! 

hits