september 2011

Når livet snur ...

Jeg vil noen ganger legge meg ned å gråte, dra meg litt i håret, skrike ut og være skikkelig "stakkarslig!" Det å takle et brudd er aldri lett, spesielt ikke når hele livet er bygd opp på noe som ikke eksisterer lenger. Kjærlighet og ærlighet, ser dere en likhet? Hvis ærligheten forsvinner, hvor er da kjærligheten oppe i alt dette? 

Når virkeligheten er vanskelig å respektere for en selv, hvordan skal man da klare å forklarer den for andre?  Hvorfor ble det slik, hva gjorde jeg feil, hvilken signaler var det jeg ikke så? Når var det på tide å ta tak i ting, sa jeg noe som ikke var greit, var jeg ikke bra nok?  Spørsmålene vil ingen ende ta, men oppi alt dette skal livet også bli levd og dager skal fullføres med et smil. 

Det å ta på seg en maske, late som alt er bra, smile til kameraet og være en god kundebehandler,tenke klart og tillegg være en mor som er trygg og som er sikker er ikke alltid like lett.  Det å drømme seg tilbake til jenterommet hvor venninner kan støtte, mor og far kan stå for alt av andre daglige gjøremål og den eneste man trenger å tenke på er seg selv, kunne i slike tilfeller som dette vært en drøm. 

Spørsmålene og kommentarer renner inn , er det slutt mellom dere? har Håkon forlatt deg for en annen mer ordentlig jente? du fortjener han ikke, jeg håper livet ditt faller sammen..Det fråtse seg i skadefryd er vel ingen ukjent metode å herse løs på andre her i Norge?  Bloggen har jeg rett og slett nesten gitt opp, jeg er strek og tåler mye, men når jeg ikke har det bra, jobber med meg selv og ikke alltid ser like lyst på ting er det ikke like lett å lese slike usympatiske og uhøflige meldinger som tikker inn.

Hvorfor noen lesere itillegg til dette går inn å sender Håkon mailer om mitt liv, lager historier og itillegg ringer han for å fortelle hvor slem jeg er føler jeg mitt bål har blitt stort nok! Hva vet folk om hvordan dialog Håkon og jeg har, hva som er grunnen til at ting har blitt som de har blitt , hvordan vår hverdag egentlig er og hva som har blitt sagt og gjort i virkeligheten ? Det å kun møte motgang i en vanskelig periode er ikke med på å gjøre ting lettere for oss, heller stikk motsatt. 

Hele vår hverdag er snudd på hodet, på både godt og ondt, men vi er ikke uvenner eller slemme mot hverandre av den grunn. Jeg eier en enorm respekt for Håkon, han er en flott fyr som jeg personlig selv  mener fortjener det beste. Når hverdagen vår ikke klaffer og vi ikke klarer å være annet enn venner, hva gjør man da?  Sant skal sies at vi også har det veldig bra oppe i alt dette, vi har et vennskap svært få har, en enorm respekt og jobber oss igjennom ting sammen. Det er ikke noe jeg har bestemt alene, heldigvis er vi enige. 

Oppi alt dette ser jeg faktisk lyst på det meste, jeg har stor tro på at ting vil bli veldig bra igjen! Men en kamp må bli tatt og et liv må leves på både godt å ondt.. Jeg er glad jeg ikke vet hva morgendagen bringer  og at jeg har to små flotte barn som gjør hver en grå dag til en drøm når klemmen blir gitt og  små barne ord består av "mamma, jeg elsker deg" .. Etter hver en usikker sving og dumplete vei møter nok en fri slette med mange nydelige og nye inntrykk! 

Favoritt

Er du som meg, liker STORE vesker som du kan ha plass til både babybleier og gulpe kluter i og fremdeles sminkepungen.(?) Forrige mandag fikk vi inn 3 flotte sminkepunger i fargen grå, beige og kirsebær. Jeg har selv alle 3 og elsker å bytte på dem, de rommer mye og er kjempe fine å se på.

Sminkepungene har ennå ikke kommet ut på nettbutikken, men de av dere som ønsker kan bare sende meg en mail på Ckinterior@hotmail.no og bestille av meg der. Prisen på de er kr 89,-  + frakt. 

Om få uker kommer halsene i samme stil inn og sist men ikke minst Putetrekkene, ååh, som jeg gleder meg. ! 

Når vi er inne på det, hals og skjerf er noe jeg bruker hele vinteren igjennom, dette fra Lama her jeg virkelig forelsket meg i. 100% ull og utrolig mykt og godt. Vi har tatt det inn i fargen lys beige ( slik som på bildet ) og lys går. 

Skjerfene har virkelig gått unna i butikken, og responsen på de har bare vært bra sålangt! (skjerfene stikker ikke) Prisen på de er 289 kr pr stk. Jeg tar gjerne imot bestillinger på mail, men kan ikke legge av. 

 

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives! 

Mye å ta tak i...

Det skal sant sies at det å jobbe 6 dager i uken ikke er bare, bare. Igår hadde jeg 1 fridag, men den fridagen endte i arbeid og et hode som måtte gjenoppta sine regnekunnskaper. At jeg skulle vært flinkere til å følge med i timene når jeg gikk på skolen er absolutt ingen tvil. Jeg må virkelig ta meg i nakken når jeg skal begynne å regne uten form for kalkulator.. Denne teknologien gjør det nesten litt for lett for oss, selv om jeg ikke ville vært den foruten.   

Jeg stortrives i min "nye" jobb på min nye arbeidsplass, det er så deilig å ha lokaler på bakkeplan og i sentrum. Lokalet er virkelig en drøm, lyst, pent og veldig trivelig. 

Nå har jeg fått opp en mørkere tapet på veggen bak sofaen, den bryter litt av med det lyse og gjør sofakroken litt lunere. Nå som det er høst og kaldere tider synes jeg det mørke passet perfekt.  

Bildene er fra butikken er det noe dere lurer på er det bare å sende meg en mail på Ckinterior@hotmail.no

Høsten er virkelig en nydelig tid dere, eller hva? Jeg merker jeg får lyst til å snu hele huset på hodet og innrede på nytt hver høst, men det er ikke aktuelt i det hele tatt altså.. hehe .... 

Liker dere å ordne når høsten kommer ? Eller er det tiden dere tar livet helt med ro? 

Ha en nydelig dag da dere! 

 

Forandring fryder

Også hjemme hos meg, her har jeg endelig fått surret meg til å ordne. Etter flere uker i esker og dager fylt med butikkordning har jeg endelig kommet i mål. Butikken er på plass, hjemmet begynner å bli skikkelig fint og "ferdig" , selv om jeg er av person som elsker forandringer. Min gode venninne har kjøpt lysekronen min, men for en forandring har jeg valgt å kjøpe noe helt nytt , en trelampe som er tøff og ikke elegant. Jeg skal henge opp to stk, men har kun surret meg til å få opp en så langt. Hvordan jeg skal få opp den andre er ennå et mysterium, jeg ønsker nemlig ikke å flytte takfestet til den som alt henger oppe. Hmmm... Vi får se hvordan jeg løser det. =) 

Dere kan nå følge Villa Paprika butikk på nettet, siden vår finner du ved å trykke HER 

 

 

Nyter det..

Som livet har å by på. Nå er hverdagen min på plass, livet mitt har fått en ny start og jeg elsker ting akkurat som de er. De små og minste ting kan få den største betydning når man lærer å se ting fra en annen side. 

Livet er en gave og hvor fantastisk er ikke det ?  

Etter å ha vært i tenkeboksen på om jeg vil dele livet mitt/vårt videre her på bloggen har jeg fått meg et dytt i baken og bestemt meg for å ta dere med på min lille ferd igjennom min "nye" hverdag. Det å ta en pause fra noe en gang i blant er ikke dumt, spesielt ikke når man kommer ut av den pausen 10 x sterkere og mye mer gira på å få det til!

Vi skrives imorgen mine kjære!

 

 

Når ingenting er som det skal, må man gå for det nest beste...

Når macén er på plass igjen svikter kameraet, hva skjer? Det er alltid noe som ikke virker når jeg står å skal få igang ting igjen, typisk  min "flaks" .... Ikke sant(?) ... Godt jeg tar det med et smil for dette skal jeg få fikset, jeg har aldri hatt vondt av litt ekstra oppgaver likevel.

Igår var dagen hvor jeg for første gang dette året har klart å få unnagjort alle dagens gjøremål og fremdeles kunne jeg sette meg tilbake i sofaen og le litt av den nye serien " helt perfekt" ( tror den heter det) , snakk om å sette igang latterkula altså . -Makan, jeg tror aldri jeg har ledd mer.

Håret mitt ble langt igjen i løpet av dagen igår også, en veldig fornøyd Camilla la seg med et stort smil om munnen for å si det slik. hehe.

 

Ha en nydelig dag! Vi skrives om litt!

mangler lader.

Min nye pc har mistet laderen sin, eller jeg har klart å legge den på en ukjent plass som jeg ikke klarer å finne tilbake til. Jeg skal idag løse problemet og kommer tilbake om noen få timer. ( butikken må bare åpne først slik at jeg får kjøpt en,) Vi skrives om litt!!!! Masse fine bilder ligger å venter på å bli postet ut.

 

ha en nydelig dag så lenge!

2.dag på jobb

Og jeg nyter det, det å jobbe i sentrum er helt perfekt! Masse mennesker og mange fler interiør interesserte enn hva jeg hadde sett for meg. Det er tydelig at det er fler enn meg som er klar for å ordne i stand hjemmene sine nå til vinter og inne tider. 

Det er noe med denne høsten, den er virkelig en " egen" tid hvor man kan pusle i hjem og kose seg inne. Idag tenkte jeg å få ut litt bilder fra huset igjen, det har jo den siste tiden gått litt tid mellom mine innlegg her på bloggen. Nå gleder jeg meg til å få blogget litt oftere enn hva jeg har gjort. Det å innrede butikk og planlegge har tatt litt mer tid enn hva jeg hadde trodd. Det å se at så mange likevel titter innen hver dag er veldig hyggelig å se, dere lesere er nydelige.  

Fru Camilla får ikke alltid timene i døgnet til å gå opp i opp, men det er jeg vel ikke alene om tenker jeg. (?) Koselig var det ihvertfall å lese artikkelen om butikken min i Fredrikstad blad, som idag også kom innom med nydelige roser til meg. Herlighet, jeg er helt rørt jeg over alle som har kommet å ønsket meg velkommen til sentrum. Artikkelen kan dere lese ved å trykke HER 

Nå skal jeg få unna litt sendinger, vi skrives! 

 

 

En stolt Camilla

S elv om jeg våknet med nærmere 39 i feber, kaldsvettet og var direkte dårlig og overhode ikke i form klarte jeg å gjennomføre en dag på jobben med verdens beste venninne og mor. Åpningen har gått over all forventning og jeg puster endelig litt lettet ut. Dagene ser endelig ut til å bli "normale" igjen og jeg ser ut til å få litt " fritid" etter arbeidstidene mine. 

Ikke bare har jeg åpnet butikk i byen idag, men jeg har også kjøpt meg en liten snerten fiat 500 idag, og den har jeg fått "designe" selv, gjett om jeg er kry. Min lille "fjatt" og meg på tur kan ikke bli annet enn bra. 

Denne lille fiaten gjør meg glad, den er jo bare helt nydelig! 

Nå skal jeg legge meg og prøve å få meg litt søvn, imorgen venter ok en dag på jobb! * gleder meg *

 

Å bli til noe ...

Det er ikke alltid like lett å vite hvordan man skal følge sin drøm, og for mange av dere lesere blir det å lese om bloggere en liten del av hverdagen. Dere følger oss daglig, leser det vi skriver, lager dere meninger og oppfatter livet vårt kanskje noen ganger som urealistisk og fjernt. 

Jeg begynte å blogge for rundt 2 år siden, lite viste jeg da om hvordan jeg fikk folk til å lese bloggen min eller hvordan det jeg skrev skulle få folk interesserte i meg og mitt. Jeg begynte å blogge for moroskyld og for å vise andre at det å bli ung mor ikke var noen stopper for å kunne komme seg noen vei i livet. Men, med mammapermisjon og mye fritid ble blogginngen et fint sted å "legge" av litt tid. Etter kun noen uker hadde jeg nesten 1000 følgere av bloggen min hver dag, og etter et par mndér et par tusen. Nå etter 3 forskjellige bloggnavn og bytting av bloggplattform har jeg fått merke hva det vil si å være en blogger. 

For meg har bloggen blitt en liten jobb ,( hvor jeg har tatt meg et par tre dagers i det siste) men likevel en hobby. Det å ha en blogg hvor jeg har kunnet dele mine ideer og følelser har vært kjempe fint, jeg har fått en mulighet til å oppnå min drøm og i tillegg følge den. For meg har denne bloggen fått en ENORM verdi, ikke bare fordi jeg har lagt mye tid i den, men også fordi jeg har fått en drøm til å gå i oppfyllelse.  Det å få muligheten til å få vist frem sitt "talent" og itillegg bli sett er helt ubeskrivelig. Jeg kan nesten ikke tro det selv ? en blogg som denne har gitt meg fulltidsjobb og et levebrød, for meg er det helt fantastisk. Før vasket jeg doer og sydde gardiner for å tjene mine penger, ( tro det eller ei) nå pusser jeg opp hjem, deler tips og ideer på bloggen og itillegg har jeg startet en egen butikk som reflekterer til min lidenskap interiør.

For noen kan det å blogge virke dumt og veldig barnslig, men for meg har bloggen min blitt min lille baby og stolthet som jeg gleder meg til å se utviklingen på og itillegg få mulighet til å "forme" etter meg og mitt.  

For 2 år siden satt jeg i stuen min med ingen vite om hva jeg skulle bli eller hvordan jeg skulle "bli" noe, men jeg hadde en drøm om å en gang i fremtiden få mulighet til å vise hva jeg kunne og hva jeg var god til. Interiør var min største lidenskap og min hobby hvor kveldene gikk ut på å teste ut maling og henge opp mye gardiner, lese interiør magasiner og drømme meg bort. Nå 2 år senere har jeg en blogg under stadig vekst, min egen butikk, 2 små firmaer og et interiør navn flere og flere kjenner til. Min drøm så umulig ut å nå når jeg startet, nå lever jeg av den og nyter det, men så skal det sies at man jobber hver time hver dag også da. 

Ingenting er umulig, det gjelder bare jobbe hardt og ikke gi seg! "Du vil kjenne det i hele kroppen , fra bånn til toppen! "

 

Endelig !!!

Butikken er FERDIG! Imorgen så åpner Villa Paprika Interiør dørene i Fredrikstad sentrum . Butikken har jeg "designet" selv og jeg må si jeg er veldig stolt over å vise den fram til dere. 

Her er noen bilder av den nye butikken min ; 

 

 

 

Dørene åpner imorgen kl 10 00- 19 00, gjett om jeg gleder meg! Vi i Villa Paprika gleder oss til å hilse på mange av dere lesere! 

Snart i mål

Og i morgen skal dere få se masse bilder fra lokalet vårt i sentrum, det kommer til å bli kjempe fint! Jeg kan nesten ikke vente med å få satt ting på plass og til å åpne butikken! Varene vil endelig komme til rette og bli synlige for mange fler hver dag. Vi skal selge møbler, interiør,dukketøy , babyting (pynteting til barn) og masse masse mer, det kommer til å bli noe for en hver på en oversiktlig måte. 

Vi skrives mer fra butikken imorgen dere, nå må jeg kaste meg rundt her før jeg skal legge hodet på puten og drømme meg bort. 

 

Tilbud på email

Dette er et sponset innlegg som jeg står inne for.

Kunne du tenke deg å få tilsendt email med tilbud på ting som er i din by ? Uten at det koster noe å få tilsendt tilbudet. Groupon jobber over hele landet med å skaffe tilbud til sine abbonenter på email.

Det kan være tilbud om middag for 2 for prisen av 1, eller 80 % rabatt på Spa eller massasje, eller til og med reise med opp til 50 % rabatt. Sånn funker det: Du skriver deg på en liste, det er helt gratis, og du får tilsendt daglige tilbud på email fra groupon. Det koster ingenting å melde seg på og du er ikke forpliktet til å kjøpe noe for å motta tilbudene. Et eksempel på en epost kan lyde slik : Dagens deal: 375 kr istedenfor 750 kr for spennende 3 retters meny med nanbrød for 2 personer hos populære Indian House. Spar hele 50 %. Dette er et faktisk tilbud som er sendt ut fra groupon som jeg selv er medlem av og får tilsendt daglige mails fra.

Du kan skrive deg på listen dems her :

Få tilsendt rabatter på mail!

Snake ---On the wall!

Ja, dere leste riktig, her blir det slange på veggen.. Dette er en tapet jeg synes får liv i rommet på en rolig måte, det er noe med mønsteret som gjør den så artig, men likevel litt spennende. Den vil bryte rommet perfekt og fargen vil gli inn med resten også. Hva tror dere (?) , kan dere se for dere hvor den skal opp? .... Tapten er bestilt hos jorunn, hun har et stort volum av flotte tapeter som ikke "alle" andre har.. Noe som er helt topp for de som ønsker noe litt "egent" . 

Med ullsokkene på beina og varm te i koppen skal jeg nyte denne høstmorgenen litt til før jeg begir meg ut på husarbeid.. Tid? hva er det, jeg har all tid i hele verden =) 

Ha en nydelig dag ! 

 

 

 

 

 

 

 

På plass med nytt...

Jeg elsker brunt,beige,hvit og andre lune farger , spesielt nå som høsten har kommet . Jeg har beholdt den hvite sofaen i spisestuen og satt på lave bein på den for å bruke den som salong foran tvén, noe den passet perfekt til. Nå mangler jeg bare to fine sjeselonger fra IKEA som skal stå rettet mot tvén, slik at stuen blir tipp topp. Denne  har jeg veldig lyst på, jeg tror det ville blitt kjempe fint.. 

 

Den hvite stilen er jeg fremdeles veldig svak for selv om jeg elsker brunt, så det blir hvitt igjen.. ( jeg vet jeg er et evig surrehode, hehe) 

Hvis noen har noen andre sjeselonger å anbefale er jeg åpen for forslag, jeg har nemlig ikke hentet de ennå. trenger "sårt" litt ideer på hvem som er best å sitte i. 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag, nå skal jeg spise litt kvelds før sengen kaller etterfulgt av  sex og singeliv, jeg har nemlig blitt avhengig av å se på det før jeg skal sove.. hehe..

 

Ha en god natt alle vakre lesere, vi skrives mer imorgen!

Noen rolige dager

Ja, hva kan jeg si(?) Jeg har rett og slett ikke hatt noen blogglyst den siste tiden, jeg har heller ikke vist hva jeg skal blogge om. Noen ganger får man vel rett og slett bloggsperre(!) Jeg tror jeg har hatt en periode nå som har ført med seg liten blogglyst og litt "latskap"  ... Det å skulle komme med flere innlegg hver dag kan noen ganger bli litt vanskelig. haha.

Men, bloggen har jo blitt en del av meg og min hverdag så nå skal jeg "prøve" å ta meg selv i nakken, reise meg opp med hevet hodet og starte på "nytt" .. Denne uka skal jeg gå slavisk med kameraet på meg og dere skal få se den nye butikken gå fra å være et prosjekt til en fiks ferdig butikk =) Jeg har så mye jeg vil fortelle dere og dele med dere, men jeg må bare starte en plass slik at det ikke bare blir rot her på bloggen. =) 

 

Vi skrives som normalt etterpå dere, nå skal jeg ned en tur i den nye butikken min å tittet litt! den åpner mandag 19 september kl 10 så her har jeg ikke noe tid til overs ;0) Jeg skal også få svart alle dere som har sendt meg mail fra og med den 5.september og utover, jobbmailen har vært nede og jeg har ikke fått kommet meg inn. Dette pga virus. Vi ser endelig ut til å ha den oppe som normalt igjen og skal få svart dere alle. Dette må jeg bare beklage.

Ha en nydelig dag !

 

Villa Paprika - Ønsk høsten velkommen

Er det noe vi nordmenn vet med sikkerhet er det at vi vært år opplever høst-vinter-vår & sommer , våre 4 årstider er alltid like velkomne og vi interiørglade vet å ordene hjemmene våre til de ulike årstidene. 

Nå som høstvarene har kommet er jeg "frelst" og det sier jeg hvert år til hver årstid. Jeg elsker forandringene de forskjellige årstidene tar med seg, fargene, hyggen og kosen.  

Nå er det ikke mer enn 1 uke til Villa Paprika åpner dørene i Fredrikstad sentrum. Det er nesten litt uvirkelig at en liten blogg har utviklet seg til en butikk, det hadde jeg ikke trodd for 1 år tilbake når jeg startet å blogge på "Villapaprika" . 

Her er noen nyheter jeg har tatt med meg hjem fra butikken min Villa Paprika. 

Denne sølvkrakken har jeg virkelig lagt mitt elsk på,også passet den perfekt ved siden av sofaen! *jippi*  ( pris kr 759,-) 

Spisebrikke - Villa paprika kr 69 ,- 

Turikis trestake -Villa paprika kr 279 ,- 

Lyslykt- Villa paprika kr 179 ,- 

Ullpute 50x50 -Villa paprika kr 289 m/innmat.  Jobbserveren har vært nede ett par dager så jeg håper dette ikke skaper problemer for dere. Dere kan benytte dere av min gamle mail m_i_l_l_a_007@hotmail.com dersom dere lurer på noe . 

Nå får jeg kaste meg rundt, 10 000 ting står på planen min idag! Vi skrives !

Ha en nydelig dag!

En ærlig Camilla

Det å skulle være ærlig om sitt liv på en blogg er ikke alltid like lett, ei heller veldig morsomt. Jeg er i en fase i livet mitt nå hvor ting ikke er helt slik jeg hadde sett det for meg. Jeg gjennomfører hver dag med et smil, men likevel er det ikke alltid like lett å holde smilet på plass når det noen ganger er kunstig. Jeg kan kanskje snakke i gåter, bortforklare ting og noen ganger avfeie det hele, men det pga jeg ikke ønsker "bedrevitende" visdomsord fra personer og mennesker som ikke kjenner meg. 

Jeg har blogget i 2 år, men likevel ønsker jeg å holde noe ved mitt liv privat og kun mellom meg og mine. Du kan jo tenke deg selv, når du ikke har det helt "bra" ønsker du ikke blottlegge deg totalt. Jeg er på en måte i et "glassbur" her på villapaprika.no alt og alle kan skrive og lire av seg hva de måtte ønske, det er da meg og min psyke det står på.  Jeg tåler mye prat,shitkasting og baksnakking, men når jeg er sårbar og usikker tåler jeg kanskje ikke like mye som vanlig. 

Håkon og jeg har ingenting uoppgjort eller gått igjennom et dramatisk brudd, vi har bare veldig mye å stri med og jobber hardt med å møtes på halvveien. Jeg skulle virkelig ønsket at alt var fryd å gammen hele tiden, men slik er det ikke akkurat nå. Spekulasjonene som florerer rundt og som havner i mailboksen min er ikke sanne, men når man blogger slik som meg er det ikke til å komme unna at folk begynner å lurer på hvordan ting er mellom oss når jeg plutselig får en "rolig" periode her på bloggen min. Jeg vil ikke påstå å si at det har skjedd noe "drastisk" , men at vi heller har fått en litt krevende tid foran oss hvor vi må klare å samarbeide å møte hverandre på halvveien. Jeg er sikker på at alle familier  kan få det slik eller ha det slik, det er bare opp til hver og en hvordan man velger å komme seg opp og møte hverdagen. MEN, vi er ikke uvenner eller i et stort kjærlighetsdrama, vi har det  uansett hvor harde dagene har vært veldig bra. Vi er to tøysekopper med en stor sans for barnslig humor. 

Om et år sitter vi nok å ler av det hele, det å leve skal merkes på kroppen ! 

Imorgen skal jeg blogge som "normalt"igjen og jeg gleder meg faktisk litt!

Jeg kommer tilbake

Hei hei og god kveld! 

Den siste tiden har jeg fått mange mail på om jeg ikke har det noe bra, om jeg skal slutte å blogge, om jeg er lei osv osv... Vel, jeg har det kjempe fint bare så det er sagt, men jeg er i en fase i livet nå som jeg ikke har ønsket å brette ut om her på bloggen min. Ikke noe "drama" vel og merke, men man kommer til et punkt hvor man ønsker å "droppe" ut og se verden spasere forbi.Mye skjer og ting må på plass. Butikken og alt som har å gjøre med den går strålende, jeg kan nesten ikke vente til vi skal åpne.

Jeg kommer tilbake imorgen, men--alle som lurer på om jeg å Håkon har hatt et bittert brudd og skilt oss kan slappe helt av. Her er alle blide og gode venner! hehe =) 

 

Vi skrives i morgen.. Jeg har 1000 ting som må bli ferdig til imorgen!! 

Ha en nydelig kveld! 

 

04-Sep-11

Når helgen er over kan en ny uke ønskes velkommen, her i huset nyter vi stillheten mens det lyner og tordner ute og regnet pisker langs husveggene.. Jeg  elsker høsten, den er ikke bare nydelig, men det er en tid hvor man tilbringer tid med familie og venner hjemme( inne vel og merke) med en deilig kopp kakao og masse stearinlys! 

Imorgen er det husdag her hjemme, det står nemlig på HODET, bokstavelig talt. Nye blomster og et rent hus skal på plass imorgen... Det skal bli magisk! 

Nå skal jeg faktisk ta vettet til meg å lege hodet på puten slik at Duracel batteriene mine er fulladet og klare for morgendagens økt! 

Har dere noen tips til blomster som står lenge? Orkideer og Hortensia har jeg allerede, men jeg trenger sårt litt inspirasjon og tips!  

Ha en nydelig kveld da, dere! 

Søndag=hviledag!

Idag kunne formen vært bedre selv om kvelden igår var alt for morsom! Idag skal tiden min kun gå til mine 2 små godklumper, verdens beste barn! været er dårlig og sofakroken kaller, søndagen kan ikke se bedre ut! 

Jeg håper dere alle vil få en fantastisk dag, så skrives vi litt mer etterpå, nå er det tid for mor & barn tid! 

En kosedag

God Helg alle mine lesere, har dere hatt en fin start på denne dagen?

Idag har Olíver og jeg "kosedag", noe som var veldig etterlengtet for både mor og sønn. Vi skal se Aladin og spise frokost midt i stuen, Olíver har bestemt det så da må det jo bli slik. ( vi har sovet leeenge, så frokost blir det først nå) Solen skinner og himmelen er blå, en perfekt start på en nydelig helg!  Helgen er rolig og helt uten planer, noen ganger er det deilig og ta ting litt som det kommer. Eller hva? Har dere noen spesielle planer denne helgen?   

Nå skal jeg og denne karen ;

Begynne på frokosten! Ha en nydelig dag alle sammen! 

Mamma til 3...

 

Nei, jeg skal ikke ha noen ny baby, men når jeg ser hvor virkelige dukkene som lages nå idag ser ut skulle man nesten trodd at jeg hadde fått et barn nr 3. Har dere sett noe så vakkert.? Denne dukken har min mor kjøpt til Mathilde, det skal være hennes bursdagsgave, men siden hun måtte bestille den til henne fikk hun den alt nå.( Mathilde får den ikke ennå) . Hun syr og strikker klær til den, det ser nesten ut som små hentesett som skal bli med i sykehusbaggen. *savn* 

 

Det er en ting vi også skal selge i butikken, dukkeklær og hentesett til små babyer, hjemmestrikket så klart. Jeg er ikke flink til å strikke, men min mor er den flinkeste jeg vet om så for de som ikke har familie som strikker er det jo litt ekstra morsomt å få små strikkasett til babyene sine. Er det noe dere lurer på innen dette er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no Bestillinger kan tas imot. ( sokkene og luen er strikket av min mor) 

 

Idag har vi langåpent i butikken frem til kl 19 00 , med opp til 30 % på mange varer, så det er bare å komme innom! 

 

Vi skrives litt mer senere! 

 

Ps; tusen takk for alle de gode tipsene jeg fikk angående hårbånd igår, dere er så snille! 

 

 

hits