august 2015

Vi venter!

Reklame. 

På masse nytt! Nettbutikken fylles opp så fort som det lar seg gjøre, vi har vært på messe og vi har bestilt så utrolig mye nytt og fresht! Vi har fått mange spennende nye levrandører på alt fra strikk, armbånd og interiør,samt møbler. Noen ting sendes til oss allerde denne uken, så jeg går bare å gleder meg som en unge på å få varene inn og ut dørene her! 

Her ser dere enda mer av det lekre vi venter inn! Og nye smykker, armbånd og strikka jakker er også ventet inn! 


I tillegg til dette kommer masse betong - herremin så mye lekkert altså! Gled dere! Nyhetene kommer inn på løpende bånd, så si ifra om dere lurer på noe! 

Nyt dagen! Nå skal jeg jobbe med nettbutikken!! wiiiii! Hold meg oppdatert på hva dere ønsker inn da, så kan jeg få tak i det også!! Dere vet best vet dere! 

Høst!

Annonselenke.

God mandag alle sammen! 

Så er det en dag igjen av denne mnd, imorgne er det jo altså høst. 1.sep - tenk dere det! 

Sjalet fra lama finnes her. Det er altså SÅ lekkert! Et must for høsten!

Idag skal jeg  banken, og imorgen flytter jeg!! (wææææææ) Gledeer dere, dere til å se leiligheten min da? Herremin, nå er jeg helt i hundre og veldig skjelven ... Haha... Positiv som dagen er lang, hihi! Den kommer jo til å bli så fin og koselig!! 

Jeg kommer snart tilbake, nå venter banken, nøkler og nytt hjem !! Vi skrives! 

 

Åh, nyheter...

Reklame.

På løpende bånd...  Nå kan dere bare kose dere, nettbutikken og showroomet blir fylt opp med så utrolig mye fint nå.  Vi har vært ni forskjellige som har bestilt inn litt nå, så jeg tror vi treffer mange! Jeg har falt pladask for gull og kobber om dagen. Men med en kul blanding!!! Jeg tenkte å vise dere det siste nye nå , som alt har fått plass på stuebordet!! 

Lekkert ikke sant(?) .... Jeg er helt forelsket, for ikke snakke om saltlyktene ! 
Det meste ligger i nettbutikken ila kvelden/morgendagen !! Gled dere! 

Livet...

Opp og nedturer, for det meste er det hva livet dreier seg om, er det ikke? En dag eller periode går livet opp og før du vet ordet av det går livet ned, virkelig ned. Dette er det lett å gjøre seg noen tanker om... Jeg tenker ofte og jeg blir stadig klokere på hva som er vitkig og hva som ikke er et minuttet verdig. . 

Jeg trodde jeg hadde alt, det perfekte liv, barn( de er fantastiske) perfekte mann, forhold , jobb- jeg hadde alt sammen. Fra å ha alt til å stå igjen i bare underbuksa, fallgruven er der....

For bare et år siden var jeg lykkelig, lykkelig forelsket , forlovet, glad for at jeg hadde funnet "the one" , altså vi snakker forelskelse herifra og til månen.Jeg gikk ofte å tenkte, uansett hva som skjer har jeg -han, barna og hjemmet mitt. Barna har jeg heldigvis ennå, hjemmet mitt og -han, vel det er borte...  Jeg tar meg i å falle tilbake, tilbake til det sporet hvor jeg hopper på, for å så hoppe av. Hvorfor er det så vanskelig å bare ta -det ene valget? Det valget som skal gjøre hverdagen så mye lettere(?) 

Lykke hva er det? Er det masse penger, fin bil, dyrt og flott hus, veltrent mann, skoleflinke barn og godt betalt jobb? Er det det som er drømmelivet? Da er det vel også slik at det stopper? Jeg har nemlig aldri hørt noen si at drømmer varer evig. Jeg har den siste tiden tenkt, tenk på hva jeg føler lykke er for meg(?) Dessverre har jeg følt mer på sorgen og fortvilelsen enn lykken.. Lykken er jo så mye tøffere å finne enn sorgen(?) ... Noen ganger tenker jeg litt på om det er jeg som styrer lykken min, eller om jeg lar den ligge i hendene på "alle" andre.. Jeg er nemlig alt for flink til å la meg påvirke, på enten det ene eller det andre. Lykke er IKKE den fine bilen til naboen, de fine døde tingene og det ellers overfladiske livet. Lykke er kjærlighet og glede. Så kort så enkelt. 

Glede har jeg, jeg får det hver gang jeg ser barna mine klarer noe nytt og viser omsorg. Ta for eksempel denne helgen; Olíver og Mathilde var verdens flinkeste "barnepiker". Min venninne og hennes mann var på besøk med sine to små på 3 og 5 år. Olíver og Mathilde tok seg av dem, lærte de nytt, ga de mat , lekte med dem og passet på. Jeg som mor da følte en verdi , en glede verdi over at mine barn uten noen bestikkelser og press fra meg tok å passet på de små uten å mase på oss for noe.. En fryd over at de tar ansvar, viser omsorg og vennskap . Jeg merker gleden når jeg mestrere noe nytt selv, som for eksempel det å ta steget til meg, løsrive meg fra dette livet å gå videre. Hvorfor leve et halvveis liv når du kun får et til å begynne med? 

Jeg har brukt uker på å fordøye, mennesker rundt, ting som blir sagt, ting som nevnes, men ikke høyt.. Tanker som deles og meninger som blir delt.. Jeg har nesten latt meg spise opp av smerten dette har påført meg. "tenk om, dersom,vissom,atter...." Ja, for hva endrer det livet mitt om noen vil si jeg er dum, stygg, slurvete, syk +++ ? . Sist jeg sjekket var jeg snill, omsorgsfull, pålitlig, oppegående og ryddig. Har jeg falt har jeg reist meg, og har jeg reist meg har jeg lært. Det er ikke noe å være flau for eller la noen snakke en ned for. Jeg har tenkt at når jeg ligger nede i smerte som har latt meg knekke totalt.. Hvem er det som er syk? Den som ligger nede og har vondt eller den som står å sparker på den som alt ligger nede? Det sistnevnte er hva jeg mener... Har verden blitt så flott at man lar seg selv pirke på de under... (?) Isåfall, begynn å gjør verden til et bedre sted! Dette er vel ikke hva vi skal huskes som- netttroll, sjalue grinebitere eller golddiggere? Det ville i hvertfall gitt våre etterkommere en fantastisk histore time på skolen... Eller hva? Kjærlighet , vel det har jeg til meg selv og de som berører mitt hjerte hver dag. Det er når du lærer det å være glad i deg selv du forstår kjærlighet. Det er ikke slik at andre skal elske deg for at du skal føle deg elsket(?) Elsk deg selv og livet blir så mye lettere. Det er når du er en elskelig person folk elsker deg og det er det viktig å tenke på. 

Igår trodde jeg -de var alt, det var "han" som gjorde meg lykkelig, det var " de" som bestemte min lykke.. Vel, nei slik er det ikke.. Jeg gjør meg lykkelig pga jeg legger vekt på det positive og skyver mer og mer vekk det negative. De bestemmer ikke min lykke, jeg avgjør den. Vil jeg være sur og grinete ser jeg fort hvor langt jeg kommer. Når jeg smiler, gir positiv energi- det er da du gjør "dem" lykkelig og "De" for passe på seg selv. -Tenk litt på det. 

 

Livet kommer og livet går, så vidt jeg vet har ingen overlevd livet ennå, så da er det vel på tide å leve det man har fått med det og de som gjør deg glad, sette lokk på det som er sagt og gjort, ta på seg skoene å gå videre. Idag får du ikke tilbake og -nå, er nettopp borte. Det er etterpå du har og og imorgen du skal oppleve. Det du skulle gjort gjør deg ikke klokere, det er valgene du tar, turen du velger og stien du går som fører deg en plass og det er vel ingen som vet hvor den går? Men du blir et skritt nærmere "end" hver dag. Når du har kommet i mål er du ferdig, la turen bli et minneverdig minne og lev på det. 

Lev livet, del livet og ta del i livet! 

Ut på tur!

Annonselenker. 

For et vær liksom... Her åpnet himmelen seg og jeg hater det, hvorfor kommer alt på en gang? Vel, snart helg så jeg får vel bare smile uansett. Det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær(?) ..Det er vel det jeg kan skylde på sånn som jeg går kledd idag. Ulljakken har kommet frem igjen og imorgen skal vi se om vi finner noe fint til garderoben også.. Innkjøpene gjøres på løpende bånd nå og det er ille stas! 

Ellers har vi verdens fineste lip gloss(er) på salg! Wiiiii!! Den er så god og jeg bruker den hele tiden! 

Lip gloss(er) HER.Har dere hatt en så langt fin dag da? Jeg har planer om å ta alt med ro senere idag, nyte litt kvalitetstid forran tv´n...Først av alt MÅ jeg prøve å finne ut av hva som skjer med mailen min, den er det noe rare greier med... Mailer lagrer seg overalt- kjempe slitsom! 

Nyt dagen da alle sammen, uansett vær og send over litt sol om det lar seg gjøre (?) 

Beina på bordet.

Hei og hopp! 

Så var det bare å legge seg tilbake med beina på bordet- herremin så godt det er! Idag er jeg sliten, sliten på alt , men mest fordi jeg har gruet meg sånn til visningen her. Nå er den ENDELIG overstått og jeg skal bare kose meg med helgen vi har forran oss! Fredag er det avsted med guttakrutt og Martine for litt inspirasjon, deretter er det "Bølgen" premiere og middag. Lørdag kommer teamet på besøk og vi skal bare kose oss! Åh, gjett om jeg gleder meg! 


Nå skal vi bare slappe av å se hva som skjer, ungene er i seng og jeg gleder meg stort til å innta den ikveld jeg også! Nyt kvelden, vi skrives imorgen! 

Snart, veldig snart..

Annonse/reklamelenker egen nettbutikk. 

Nå klarer jeg snart ikke holde meg, tenk at vi har visning idag... Har dere noen gode tips til å roe seg litt ned(?) Jeg har lenge gått å mannet meg opp til denne dagen, tenkt positivt og vært relativt optimist! Idag er jeg nervevrak! Jo, mer jeg diller og daller her , jo mer merker jeg at jeg på mange måter ennå ikke er klar for å gi slipp, selv om jeg vet at jeg om 1.uke flytter... Tenk dere det, jeg flytter ut herifra om 1.uke! Hvor rart er ikke det!? Skummelt, spennende, skremmende og rart.. Alt av følelser har kommet til overflaten, hvordan vil jeg reagere når huset først er solgt. *sommerfugler og knyttnever i magen*

Nå skal jeg få ordnet noen småting, men ellers er huset ENDELIG ferdig for visning. Idag har vi oppvaskmiddel på tilbud i nettbutikken... Bare et lite tips , samt vi har fylt opp lageret med nye såper fra dr.bronners.!! Alt finner HER og HER.Noen andre tilbud vi har idag er følgende: Nyt dagen og kryss det som krysses kan for meg om visning! 

 

En trang for å kommentere.

God kveld i stuen! Hatt en fin dag? 

Vel, her har vi brukt timene til å få huset ferdig for visning imorgen, nå får jeg bare håpe at det kommer noen som faller for det. Hvis ikke(?) Kanskje jeg må bli her, hihi... 

Jeg har nå lyst til å si noen få ord, dere ber byr jo stort sett ALLTID opp til dans. 

Denne bloggen er en plass hvor jeg skal dele bilder og glimt av min hverdag som blogger, ikke en eksamensoppgave hvor dere skal sitte å rettlese mine innlegg for deretter å spy ut av dere med eder og galle i kommentarfeltet. Her har dere missforstått helt, jeg synes rett og slett dere oppfører dere veldig ufint. 

Jeg har ALDRI sagt at denne bloggen har en fotograf til å ta bildene som postes ut eller en Norsklærer som rettskriver. Jeg skriver denne bloggen med hundre ting på planen på en og samme gang, det at jeg kan "slurve" med rettskrivingen min har jeg aldri lagt skjul på. Poenget mitt med denne bloggen er å inspirere dere til å glede dere over små og store ting og det at dere kan hente tips og ideer på interiør. Jeg velger å dele store og små ting fra min hverdag og hvordan jeg velger å leve mitt liv i små bruddstykker. 

Bloggingen skal være noe som er hyggelig, det skal være noe positivt. Jeg har ingen interesse av å lese kommentarer hvor jeg skal få passet mitt påskrevet fordi jeg skriver : ejg, emd , ike, hat,hatt ,hade fremfor hadde" .. Jeg er hundreogti prosent klar over at dette ofte skjer og jeg skriver ikke ned feil ord for å "støte" noen, men rett og slett fordi jeg ikke har sett over innlegget mitt og ei heller ikke har tid til å gjøre det bestandig. Jeg prøver så godt jeg kan å svare dere eller la være, men bak denne bloggen sitter det en som til tider kan få litt nok, slik som jeg fikk nå. 

Kan dere ikke ta bloggen for hva den er(?) Hygge dere med bilder, glede dere over at jeg bygger meg opp, lære av mine feil og få inspirasjon til dere selv(?)  Det er helt valgfritt å trykke seg inn her, det gjør dere av egen fri vilje(?) Det er vel ingen som ber dere om det, ihvertfall ikke hva jeg vet. Jeg skal såklart rette opp de feilene jeg ser, men utover det prøver jeg å strekke til på alt annet også. 

Denne bloggen er og blir en interiørblogg, det er derfor naturlig for meg å dele 100 bilder fra mitt hjem her med dere, det er vel ei heller noe nytt?  Jeg har blogget om puter, pledd, lysestaker, møbler og blomsterpotter så lenge jeg kan huske, når ble dette for mye av det gode?  Dette er en blogg for de som liker det jeg gjør, de som synes det er interessant og som kan kose seg med det. Jeg har ingen planer om å gi meg med nettopp dette, men med planer jeg har i tiden fremover for denne bloggen vil det komme mye nytt og spennende inn her også.  Jeg blir derfor like overrasket hver gang jeg får en kommentar hvor dere må påpeke stilen min eller må spørre om jeg har en sykdom siden jeg forandrer hus og hjem flere ganger i året. Har det falt dere inn at dette er hva som drar dere inn(?) Uavhengig av hva din mann eller sygjeng måtte mene om meg?  Blir dere "helt svett" av å holde følge med meg, ja så ta dere en pause fra hele bloggen og kom inn når dere har fått kjølt dere ned litt. 

Jeg liker å dele ting fra hverdagen, jeg liker å jåle meg og jeg liker å være skikkelig ufresh i joggeboksa mi noen dager. Er jeg på farten ordner jeg med med alt fra løshår, sminke, vipper og annet, er jeg hjemme å gjør rent setter jeg håret bort i hårbånd og drar på meg joggebuksen.. Jeg er nok ikke så annerledes enn så mange andre på dette området. I disse dager har jeg blitt blond, begynt å ta sol, slanket meg, trener, byttet litt stil og jeg tar vare på meg selv, dette trives jeg med og jeg håper dere kan la meg ordne med mitt her uten å stadig være så ufine om hvordan jeg har sett ut, ser ut eller vil se ut.. Jeg forstår det alltid vil komme noe, men noen ting føler jeg ikke hører hjemme her inne når alt jeg vil er å ha en munter plass og komme inn på. Klær og mote er noe jeg nå har planer om å dele mer og mer av her inne også, samt barn og barnemote på budsjett osv. Og det håper jeg de som liker kan kose seg med og de som ikke gjør det kan la passere. 

I dette innlegget har jeg skrevet  875   ord så jeg regner med at de som vil finner skrivefeil, og de som klarer å forstå mitt budskap nå har latt innlegget tale for seg og klarer å kose seg med bloggen slik den er. Nyt kvelden og smil og vær glad! Det er så mye hyggeligere å dra hverandre opp enn ned!   

Happy day!

God tirsdag alle sammen! Wow, som denne dagen har flydd av sted, hvor ble den av egentlig? 

Nå må jeg si jeg har sommerfugler i magen altså. Imorgen er det visning her og jeg er helt skjelven.. Går å tenker alt mulig liksom, alt fra at det ikke kommer til å selges ved første visning til at det kanskje går med en gang. Jeg er nok en smule overfølsom med alle antenner ute nå, men jeg skal ærlig si at dette salget er tøffere enn jeg hadde trodd altså. Jeg er nok mer glad i dette vakre hjemmet enn hva folk nesten tror. Vel, home is where the heart is ? er det ikke det man sier? 

Friske roser, nyvasket hjem - velkommen til visning imorgen. Jeg håper dere koser dere idag og nyter dagen, til tross for regn. Dekket bord...

Nå er bordet ferdig dekket, jeg skal nemlig ha middagsgjester dagen etter visning, og tenkte at jeg fikk dekke det ferdig nå siden jeg jobber i morgen og ikke får ordnet så veldig mye mer her i huset da. På lørdag kommer alle selgerne i Style by Norway på overnatting og middag, så her gjelder det å dekket et bord etter det andre... *smiler* 

Jeg merker jeg får litt vondt i magen når jeg holder på i huset og vet at kanskje huset mitt er solgt til helgen, kanskje det er solgt neste, mulig om en mnd... Jeg er så spent og redd på en og samme gang, tenk om ingen liker det(?) Nei, alt går igjennom hodet på en og samme gang og jeg tror det er den "ikke vitende" fasen som er verst. 

Men med dette bordet kan jeg ikke si annet enn at vi har en vakker spisestue i hvert fall. 

Nå skal jeg kose meg med jakten på kjærligheten... Beste med høsten er alle de kose innestundene man lager seg med kos. 

Nyt kvelden, vi skrives <3 

Gjør det hyggelig ute for høsten.

Annonse/ egen nettbutikk. 

Så var vel sommeren kanskje ferdig for i år(?) ..I hvert fall i følge værgudene. Om to dager er det vising her i huset og i den forbindelse har jeg begynte å plante litt lyng og gjøre uteplassen høst-koselig. 
 

Først vil jeg si noen få ting, nemlig dette med "annonse" lenker. Jeg har fått sure kommentarer på at jeg ikke merker mine innlegg godt nok og i neste øyeblikk får jeg fortvilte lesere som føler jeg bare har annonse her inne nå. Vel, her må jeg si noen ting. Jeg driver på langt nær ikke med reklameinnlegg hvor jeg tjener penger rett i lomma på å tipse dere om produkter, men pga. jeg legger med en link til nettbutikken ( slik som før) er jeg pliktet til å sette opp øvre del av mitt innlegg med -annonse. Siden jeg har 25% eierandel i nettbutikken jeg linker opp til har jeg en form for "gevinst" siden dere gjerne klikker dere inn og handler litt etter mine innlegg her på bloggen. Det er egentlig akkurat det samme som før, men pga forbrukerombudet er jeg dessverre pliktet til dette som blogger under nettavisen. Det meste av det jeg viser frem til er også mine egne ting, som jeg faktisk eier og har kjøpt selv, noen ting viser jeg jo også frem for å gi dere litt tips, men hjemmet mitt består jo såklart av produkter fra mine egne leverandører og linkene mine da faller jo så klart naturlig inn til min nettbutikk. Jeg håper dere nå forstår litt og ikke tror jeg har tatt helt av på annonser, for det har jeg ikke. Forskjellen før og nå er at mine innlegg med linker til min nettbutikk må merkes annonselenker/egen nettbutikk. Dette er ikke sponsede innlegg, så jeg sitter ikke og drar inn reklameinnlegg selv om noen nå har trodd det. 


 

Nå som høsten står for tur elsker jeg å pynte opp med lyng, det er alltid like hyggelig... Lyng, strikk, ull, levende lys,t re og lyslykter +++ er alltid like hyggelig å finne frem igjen! Det er jo like moro å pynte til høst som sommer, det gjelder bare å kose seg med alle årstidene. Idag har jeg satt sammen en collage med dagens og høstens DEILIGE produkter... Etter å ha grint meg (litt) til hva jeg vil fronte idag, fikk jeg også viljen min på å få nettopp disse fine tingene som dagens produkt til dere... Godt dagstilbud som KUN gjelder idag. wiiii!! 


 Putetrekk HER. Lyslykt HER. Champagnekjøler HER , Stort trebrett HER.

 

Jeg håper dere har hatt en så langt flott start på dagen! Vi skrives etterpå! 

Blue love!

Annonselenker/ min nettbutikk. 


Denne helgen har vi et KANON helgetilbud, nemlig disse fine putetrekkene fra Cozyliving. 

Finnes HER, HER, HER og HER.

Putene er kanon lekre å kombinere med andre jordtoner og er kalde og fine i fargetonen uansett hvordan du styler dem. Innmatsputen medfølger i prisen.. Puter kan vi jo ikke få nok av! 

Helge tilbudet er på hele 20 % og gjelder kun fram til søndag kl 00. 

Nyt helgen- god shopping! 

Summertime.

Annonselenker/egen nettbutikk. 


Sommerkjolen min finner dere HER i nettbutikken. 

Hei og hopp! 

For et vær da dere, deilig ikke sant? Idag tenkte jeg å ta ettermiddag på stranden med småtrolla mine... Det krydde jo av folk på stranden når vi gikk tur der nå om morgenen. Solen skinner fra skyfri himmel og jeg er glad det snart er helg (igjen)... Til uken er det nok ferdig med finværet, så jeg prøver å nyte det som nytes kan.  eg er glad jeg har en jobb jeg har muligheten til å nyte finværet litt i, det slår nemlig ikke feil.

Sommerkjolen i kort finnes HER i nettbutikken. 20.08.2015

Innlegget innholder annonselenker/ egen nettbutikk.

God kveld! 

Så var denne kvelden snart ferdig. Jeg har idag begynt å legge vekk barnetøy- noen som trenger? Jeg dro på en aldri så liten shoppingtur istad og handlet nye garderober til småtrolla mine, ennå må de ha noen ny truser, sokker +++ , men nå er de rustet for høst og skolen! Idag har begge hatt venner på besøk og huset har vært fult av barn, mon´tro hvor full den leiligheten vil bli, heldigvis er jeg veldig glad i barn så det skal faktisk bli en leilighet alle vil komme på besøk i. 


Disse krukkene kom forresten inn nå forrige uke... Elsker de like mye ennå jeg altså <3 Meg og krukker, får aldri nok... Mulig det og puter har "noe" på meg? Finnes HER.

Jeg har hatt en liten prat med Olíver og Mathilde idag... Forklart så godt det går om hva som nå vil skje fremover. Olíver og Mathilde er utrolig positive, de har en egenskap vi har klart å gi dem og det er å glede seg over alt og det å ha hverandre. De har nå snakket om hva de vil gjøre på sitt nye rom, hvem som skal ha køya øverst og alle de fine stundene vi skal ha sammen. Jeg lyver ikke hvis jeg sier jeg nå føler meg en smule fri. Fri til å ha mindre hus å rekke over, fri for prosjekter som "må" gjøres eller skal gjøres. Jeg skal kjøpe meg noe nytt, men nå skal jeg være sær, lande litt å gå på MANGE visninger.. Jeg har jo nå muligheten til å tenke igjennom ting, føle litt på hva jeg vil og hva jeg ser etter. På mange måter føler jeg det overraskende befriende...  

Huset ligger nå ute på finn og visningen er på onsdag... Innen det må jeg ha to ting ferdig, 2,5 m med vegg må males ferdig ute og nye blomster til urnene skal på plass. Annonsen finner dere HER og har dere spørsmål kontakt megler. 

Nå gjelder det bare å "manne" seg opp å få dette unnagjort! Nyt kvelden, jeg skal finne køya og komme meg til drømmeland.. 

Mathilde skulle møte meg i prinsesseslottet og Olíver skulle følge meg dit, så jeg får vel legge meg til å sove så jeg rekker å henge meg på drømmebølgen for natta med mine to små barn! Vi skrives! 

 

Tips til dekor.

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

God morgen alle sammen! 

Hatt en fin start på dagen? 

Er det et spørsmål jeg får ofte er det følgende: "-kan du fortelle litt om hvordan du styler? Du får det til å se så enkelt ut. !"

Vel, jeg er kanskje i gjennomsnittet opptatt av detaljer, små som store. Dette er noe stylingene mine bærer preg av. Alt fra farge symentri i toner til hvordan hver og en ting i hjemmet henter opp hverandre og fremhever stilen til det maksimale. 

Jeg elsker linfarger og det å blande ulike tekstiler, men jeg har likevel et "system" på det.  Her i huset har vi mørk sofa ( det skal jeg fortsette med) og puffene er i lin. For at dette skal gli sammen har jeg valgt STORE puter i rygg og som tar opp linfargen i interiøret. Jeg legger til pledd og saueskinn etter ønske i samme beige toner og slik får jeg dempet det mørke , samtidig som jeg fremhever det. 

Jeg har alltid 1 eller 2 puter som tar opp sofaen igjen også, slik får jeg kontrastene til å stemme og ulike stoffer og kvaliteter gjør spillet morsomt og behagelig. 

Putetrekk blå strikk HER, Beige/grå strikk HER.  Grått strikkateppe HER.


Bordet tar opp gulvet og bordbeina trapperekkverket,vegger,seksjoner, samt kjøkken og skaper. 

Når jeg vil ha inn litt farge kjøper jeg gjerne det i friske blomster. Blomster kan jeg forsvare i å være litt "vågal" med, men somregel faller jeg på duse puddertoner som bare gir en liten touch av farge i mijøet den står i. 


Jeg liker heller få STORE ting enn mange små, men jeg elsker å pynte fat og det er noe jeg ofte leker meg med. Alt står gjerne samlet på et sted og levende lys overdriver jeg gjerne med. Duftlys er noe jeg aldri blir lei og jeg elsker duften det sprer rundt i huset. *smiler* 


Istedfor en spiker har jeg benyttet meg av en knagg som oppheng til klokken min, det gjør den enda mer dekorativ og er en litt morsom måte å henge ting på veggene. 

Liknede Klokke finnes HER i nettbutikken og knagg HER.


For å "stjele" stilen min har Tonje satt sammen et par tips bilder på budsjett og ikke budsjett.  Urne -KOMMER SNART FOR SALG IGJEN, Rundt skinnbrett  HER, Strikketrekk HER og Knagg HER.
 

Urne HER, Rundt betongbrett HER, Knagg HER og Strikka trekk HER.

 

Jeg håper dette ga dere noe tips til hvordan dere kan gjøre det og samtidig "stjele" stilen! 

Reklame/egen nettbutikk 

 

Ha en nydelig dag!

Hos mamma´n sin igjen.

Det er noe spesielt med mammahjerte.. Barna mine er absolutt alt for meg, jeg fatter ikke hvordan jeg klarte meg de 18 årene før de kom inn i livet mitt, men jeg ble jo ikke "voksen" før uken før Olíver kom. 19. år og tobarnsmor.. Jeg har jo måttet la meg oppdra med de småtrolla mine også og nå er de 2. klassing og 3.klassing... Hvor har årene blitt av, jeg er 26 år og muligens den yngste moren på trinnet til begge barna, men se så fine de er. Og de er mine to små barn som ikke lenger er så små. Olíver er blitt så lang, fått store tenner, store bein og 152 i klær! Jeg handler jo 134 til Mathilde nå også så begge er jo blitt store. Jeg hadde liksom evig bebistid til å nå ha store barn, det er jo nå og de to siste årene de på min alder har fått små og det er nesten litt rart å tenke på. Vel, tiden går fort så det gjelder å nyte! 

MEN!!!

Nå er de hjemme hos mammaen sin igjen-endelig! Skolesekkene er fylt opp med nytt penal,matboks og drikkeflaske, nye klær ligger ferdig brettet på vaskerommet, to veldig gira og glade barn ligger å sover og mora sitter i sofa´n å gleder seg veldig over å endelig ha barna hjemme igjen!  Barna har vært i Spania med tanter,onkler,søskenbar og besteforeldre i hele 11 dager , de har vært på besøk i dyrebarken, tivoli,sjømannskirken, vært på stranden, spist masse god mat , lekt i bassenget , sovet lenge, gått lange turer og spist masse is! Jeg har sittet hjemme å felt en tåre når savnet har blitt for stort, men mest fordi jeg har vært så glad barna har fått muligheten til å dra på sydentur når jeg selv ikke fikk sjanse til det etter konkursen. Det at de fikk komme seg litt bort tror jeg de hadde godt av og jeg skal si det var to ivrige barn som kom hoppende inn i armene mine når de kom gående på flyplassen! 


Imorgen er det på´n igjen med den normale hverdagen og begge barna er nå helt klare for å gi bånn gass!  Solbrune og fine !! Nå skal jeg lade opp til en veldig aktiv morgendag! Jeg har forresten blitt skikkelig blondine - and i love it! 

Bilder kommer imorgen- vi skrives! 

Spa på badet.

Innlegget har Annonselenker til egen nettbutikk. 

Er det en ting jeg kommer til å savne med dette huset er det , det lille søte badet vårt. Det er riktignok ikke stort, men jeg ELSKER å ta meg et varmt bad og bare ligge helt i ro her inne. Det er så koselig og varmt bad, og selv om det er lite har vi fått inn badekar, vask med skap,hyller og toalett. Og alt er jo nytt og det er deilig. 

Idag har jeg bare vært hjemme etter jobb og ikveld har jeg hatt en skikkelig egenpleietid på badet, helt fantastisk!  Ettersom vi selger litt velvære produkter i butikken er det jo ikke til å legge skjul på at jeg tester ut noe nytt og får meg favoritter støtt og stadig. 

I badevannet hadde jeg den deilige såpen fra dr.bronners. Dere dette er en VINNER om dagen, det lukter himmelsk og jeg blir aldri tørr eller sår på hendene etter å bruke disse såpene. Jeg vasker riktignok hele kroppen med den, og liker ikke lenger de typiske butikksåpene. De ulike såpene fra Dr.bronners finnes HER.


Woodwick lysene tennes i alle rom , også på badet. Jeg elsker lin,cotton og lavende best- kanskje ingen bombe.. haha..  Woodwick lysene finner dere HER i ulike størrelser og fassonger. Det kose med disse lysene er at de knitrer og har veldig behagelig lukt i rommet. Velvære serien jeg ELSKER som jeg faktisk vil anbefale andre er badesaltet og bodylotion fra Durance. Jeg har prøvd mange ulike, men denne serien har jeg nå landet på. Jeg blir god og myk i huden, serien lukter godt og er super for meg som sliter med veldig sensitiv hus. Den kan dere lese om og finne HER og HER i nettbutikken.  Best av alt er de på tilbud så langt lageret holder. Jeg håper dagen deres har vært noe bedre enn min og ønsker dere en fantastisk natt. Imorgen skal jeg på en liten makeover- gleder meg! Frem til vi skrives igjen-nyt timene! Tirsdag!

Annonselenker /min nettbutikk 

Hei på dere!  Idag har jeg sett bildene til salgs annonsen vår som kommer på Finn.no - åh, de var altså SÅ fine! Nå er det bare snakk om et par dager til før huset kommer for salg! wiiiiii! 

Vel, jeg har dratt på meg tidenes grusomste forkjølelse.... Super kvalm, ingen matlyst, konstant tett nese, kaldsvetter, vond hals og tett nese.. Alt jeg vil er å ligge hjemme å sove dagen igjennom! Idag var ikke dagen det lot seg gjøre så jeg har gått rundt på halv maskin og aldri følt meg mer blek enn nå... Igår var bare barnematen!!!  

Jadaså.. Dette var dagens klageinnlegg. haha... Snakk om å være lei liksom... Jaja, imorgen er jeg nok MYE bedre får jeg håpe på! Dere har jo ønsket litt mer bilder fra Showroomet så jeg tenkte å komme med noen nå. Det er ikke stort her, men utrolig mye fint har vi og idag har jeg ryddet og ordnet i alt igjen.. Sånn går det når varer kommer inn og ut nesten på likt. 
Disse putetrekkene ble med meg idag, får aldri nok av lekre putetrekk i nydelige jordtoner med en dæsj av litt glitter og glam(den første er det glittertråder i).. Finnes HER og HER i nettbutikken. 


Nå skal jeg snart få ønsket mitt oppfylt, komme meg hjem på sofa´n og nyte noen timer hvor pcén blir prioritert bort... Ikveld tenkte jeg å ta meg et lite spa.. Viktig å ta litt vare på seg selv når formen henger etter. 

Jeg håper dere har hatt en ellers super dag, vi skrives igjen! 

 

Kveldskos

God kveld i heimen! 

Her har jeg rigget meg til i sofakroken med to smørbrød som jeg nå har fått helt dilla på. Jeg elsker mat som har smak og som er enkel så jeg faller ofte over på hjemmelagde smørbrød med alt mulig forskjellig på. 

Dette slår ALDRI feil! 

Tomat, rødløk, avokado, grønn salat, deilig ost, kylling pålegg , salt og pepper. Og RISTET grovbrød! 
Her startet nettopp Zorro på kanal 4 , så jeg skal nå lade batteriene mine til imorgen og nyte litt ro i sjela. Jeg har vært på to gode gåturer idag så beina mine vil ligge i ro nå. hihi... 

Nyt kvelden så skrives vi! 

 

Dekk ditt bord...

Annonse. 

Fordelen ved å bo bare en svipptur fra vannet er at man kan bruke omgivelsene til småturer og styling. Martine og jeg tenkte å vise dere hvordan vi synes de ulike varene passer sammen og håper dere vil finne litt inspirasjon her. Alt bør ikke brukes til en ting, det gjelder å bruke fantasien og finne flere muligheter til å style og bruke et produkt. 

  • Ta for eksempel disse lekre matpakke-eskene fra bondep, de er jo kanontøffe til alt fra popkorn, godis i en barnebursdag, til å bruke på "hagefest"-bordet eller til små overraskelser på bordet i en barnedåp eller et bryllup. 


  • De tøffe tøykurvene fra lifestyle er også kjempefine til å servere rundstykker eller potetgull i. Tøffe på frokostbordet eller lunsjbordet. Lysestakene er enkle og nette, og tøffe å blande sammen. I ulike størrelser og fasonger lager det et artig spill i pyntingen. 

Lysestaker finnes HER,HER og HER i nettbutikken.  Woodwick lyset finnes HER.

Linløperene fra Madame er kjempe fine å bruke uansett om du skal be til middag eller gjøre borddekkingen litt hyggeligere. Jo mer den vaskes, jo grovere og røffere blir den- lin er lin - alltid fint! Finnes HER. 


Serviettene i stoff er nå nedsatt til kun kr 50 ,- per stk og er kjempe fine. Finnes under tilbud i nettbutikken. De søte matpakkeboksene finnes HER i nettbutikken. 


Jeg håper dere får en toppers dag og så noe dere likte, her skal jeg fortsette å plassere varer og kose meg! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

Ny lansering- nettskredder.no

Dette innlegget er et reklame innlegg og innholder annonse lenker. 


 God kveld i luken alle sammen!!! Ja, husker dere jeg sa jeg skulle dele noe litt nytt som ikke hadde noe med interiør å gjøre ikveld?. Vel, for et par mndér siden inngikk jeg et lite samarbeid med Lise Arvesen i VIRREVAPP Norge på årets høst/vinter kjoler i strikk. Siden jeg forelsket meg i alle fargene,den fantastiske kvaliteten , de små nydelige detaljene og lekre modellen var dette et prosjekt og samarbeid jeg ikke klarte å holde meg vekk fra. Kjolen er lekker til absolutt alt og jeg gleder meg til å ta den i bruk med tøffe strikka tights og støvletter. Jeg kan rett og slett ikke få nok av slike strikkakjoler og kan gjerne bo i dem året igjennom. 

Dette er et spennende prosjekt som blir ekslusivt for oss som er med og melder oss på forhåndsbestillingen. Det nemlig slik at vi er kun 300 som får mulgiheten til å forhåndskjøpe denne kjolen som er leveringsklar senest 14. November. 

Siden jeg fronter denne damemodellen har jeg hele 20 % rabattkode å gi dere ved bestilling. Og dere vil alle få med en gave til en verdi av 149,-  

Dette er en lekker strikket kjole du garantert vil bruke mye. Like fin til hverdags med kule støvletter som til fest med høye heler. Kjolen er strikket i en myk, tynn miks av ull/bomull og viskose som de har god erfaring med. Kundene er kjent for å elsker denne blandingen. Lekre detaljer på albuer med påsydd perlebånd. Liten lomme foran på bryst med VV i små perler.

Størrelsene på kjolene er romslige, men vi anbefaler imidlertid å gå opp en størrelse dersom du er i tvil.

Man føler seg alltid bedre i en kjole som er litt for stor enn litt for liten?

Innhold:55 % bomull, 30 % viskose og 15 % ull

Vaskes på 40 grader

Damepakke med kjole og skjerf koster 1500,- med min kode "Style"  , mot 1875,- veil pris


For å kunne være en av de heldige som kan sikre deg denne nydelige strikkakjolen må du gå inn HER og legg med kodeord Style for å få med deg mine 20 % . Melder du deg opp på denne forhåndsbestillingen er du en av oss som kan glede deg til å bruke denne høsten/vinteren igjennom! 

Så damer- kom igjen.. Vær med å bli en av oss! Jeg håper å møte på noen av dere i denne lekkerbisken i løpet av året! 

 

Reklame. 

 

Så var det søndag..

Og denne søndagen er så fylt med følelser .. Jeg skal nemlig ta dere med på noe nytt... 

Oppgavene for uken står for tur , denne uken blir aktiv, jeg har mye nytt jeg skal igjennom, nye arbeidsoppgaver og dere skal få være med på en ny ferd her på villapaprika -bloggen.. Jeg har litt blandet følelser, men jeg gleder meg overraskende mye! Det skal bli spennende å se om dere liker det og om det vil bli noe "litt-nytt" her i interiørverden.. Får jeg det til skal jeg virkelig gi meg selv en medalje!  Kun noen få vet hva som skal skje, men det er kanskje det som gjør det så spennende og skummelet også?  

Jeg har dratt på meg en hodepinne, sår hals og rennende , samt tett nese.. USJ.....  Det kunne ikke passet dårligere, men sånn kan man vel alltid si(?) 


Om noen timer skal jeg begynne å gjøre ting klart... Samt dele en annen liten ting jeg er med på også! Vel, det er noe helt annet enn interiør så jeg synes det skal bli utrolig morsomt det også! 

Inntil vi skrives etterpå må dere passe på å kose dere, her skal jeg ta et par ibux- satser på at det gjør underverker! 

Vi skrives! 

Smile !!

Smil -det er lørdag! 

Deilig vær idag igjen jo, kan vi be om mer? Jeg hadde ironisk nok begynt å ta frem alle de deilige strikkajakkene mine igjen, men nå lar jeg de ligge litt til altså.. haha.. Jeg begynner å pakke imorgen, tenk at jeg nå om 3 uker bor på en ny plass, sommerfuglene begynner å snike seg på kjenner jeg.. hihi... 

Til uken kommer huset ut for salg, er ikke det rart? Jeg håper det er noen der ute som vil elske dette huset like mye som meg(?) Jeg merker jeg går å sier det hele tiden, men så er jeg over toppen glad i huset mitt. haha.. Jeg har nå fylt på med alle de deilige putetrekkene mine som er nye nå.. Jeg synes det er SÅ moro med høstnyheter , selv om jeg har kun sommerfølelse akkurat nå... Den forsvinner nok igjen når "høsten" kommer.. 

I LOVE this dinner place! <3 

Å blande lyst og mørkt i interiøret er så fint <3 


Nyt dagen alle vakre, sommeren varer ikke evig vet dere! 

Jentedag på jobben...

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

Jeg sitter i en del, Martine i den andre... Jeg tror vi begge har vært like gira på å se klokken gå idag, det er jo sommer nå! Til mandagen skal vi på stylingoppdrag, så gled dere - det gjør vi! Vi har så mye fint å vise frem og selgerne rundt i landet har spennende oppdrag foran seg. Jeg gleder meg enormt til å se bidragene de skal jobbe med også! Tenk at vi er et team på 9 stk, det er så moro det! Jeg er heldig som har så mange flotte folk jeg jobber med! 


Idag tok Martine og jeg lunsjen ute og siden vi så at begge hadde på seg klær vi selger ut i butikken ble vi brått hobby-modeller.. Slå den da... haha... Jada, vi vet å ha det moro på jobben og det er ikke dumt når alle andre ligger på stranden rundt oss.. De som tok ferieukene sine nå har virkelig vært smarte altså! *missunnelig* 

Varmen er det INGENTING å si på, den er her og det er SÅ deilig. Denne kjolen kjøpte jeg meg til Spania når jeg dro dit, men det er først nå jeg har tatt den i bruk igjen... Den er jo super nydelig i modellen, lett og luftig...Kjolen finnes HER i nettbutikken. 

Martine har en lekker bluse på og jeg bare elsker mønstret når jeg ser det på... Kanon lekkert! 

Blusen finnes HER i nettbutikken og den er også satt ned. 
Nå skal jeg snart pakke sammen sakene mine og komme meg avsted, en tur ut på vannet står for tur og det skal bli perfekt idag!!! 

Jeg håper dere har en deilig sommerdag uansett hvor dere befinner dere. 

Happy day!

God kveld alle sammen! 

Idag har jeg vært å tatt litt forskjellig mål til leiligheten og jeg får ikke dagene til å gå fort nok.. Leiligheten er jo ikke stor, men den blir så bra når jeg får kommet meg inn. Jeg har bestilt meg nye møbler, og skal få ordne litt smått på kjøkkenet! Dette er ikke noe jeg eier, så det blir jo ikke å koste for mye på den, men det er nå et par år jeg skal bo der og da vil jeg ha det fint og pent rundt meg. Det som er deilig er at jeg har god tid til å finne noe permanent til meg og barna og etter dette året trenger jeg å lande litt før jeg kaster meg inn i noe nytt.  

Hun som eier leiligheten er helt ærlig verdens søteste, hun har gitt meg sin godkjenning til å styre og ordne det til i leiligheten slik jeg vil og det er jo godt når man først skal bo der. Jeg liker at ting er på plass så jeg har litt som skal gjøres, mesteparten er jo ting som kan være med videre når det blir tid for det. Etter at vi pusset opp kjøkkenet her i huset ble det noen kvadrat igjen med fliser så de tenkte jeg å ta med meg og få opp under kjøkkenskapene... To nye kjøkkenøyer skal jeg skru opp mot hverandre så jeg får GOD benkeplass og et pent nytt vitrineskap skal også få komme inn. Jeg skal sette inn mitt kjøleskap, micro,ovn +maskiner osv og lagre det som står i leiligheten et annet sted så jeg har mitt eget av alt... Det er liksom noe jeg føler er vitkig for meg. 

For å vise dere litt av hva som skal handles inn legger jeg med disse bildene fra Ikea.. De har litt dårlig oppløsning , men dere klarer sikkert å forstå litt hva jeg skal sette sammen av det forskjellige. 

 Ungene må dele rom, men jeg har allerede planene klare for hvordan de kan få det best mulig. 

Temaet skal være grått og hvitt, og jeg fant en fin køye på IKEA som med to gode madrasser og noen strøk med gråmalingen kommer til å bli perfekt! Til den skal de få et stort dobbelt skrivebord , fine arbeidstoler, hver sin sakkosekk og ny tv på veggen. Jeg skal lage et rom de kan bruke masse tid på og trives godt. Og jeg KLØR i fingrene etter å begynne. 

Badet er også noe jeg gleder meg enormt til- det er nemlig STORT! Og det vil helt ærlig bli kanonlekkert! Jeg er så i hundre etter å begynne ! Soverommet mitt blir ikke stort, men akkurat plass til  1,80 seng, nattbord og et par normale garderobeskap.Jeg ville at barna skulle få det rommet med mest plass siden de deler. De får det fineste rommet det er jeg sikker på og når de sitter å gjør lekser kan de titte ut av vinduet og se den nydelige utsikten.. Det tror jeg spesielt Mathilde kommer til å elske! 


Nå er det bare 3 uker til jeg begynner å ordne det til der, tiden går jo alltid fort så det satser jeg på at den gjør nå også!  

Jeg gleder meg til å vise dere mer, for dette er veldig stas nå! 

Køya tar over!

Så sant det er skrevet, nå skal jeg hoppe i køya... Den skal bli veldig deilig idag, jeg tror jeg har hatt 100.baller i luften siden jeg sto opp så nå er jeg relativt sliten... haha... 

Jeg tok en litt spontan tur ut for en liten hyggekveld med den ene av mine to søstre så nå skal jeg kaste meg på tlf å få med meg den andre søstra mi ut en dag også... Jeg er nemlig så priveligert at jeg har hele to store søstre og i årenes løp har vi blitt mer og mer knyttet. Selv om vi ikke snakker sammen hver dag har vi hverandre der hele tiden og det er jeg så takknemlig for. 


Ha en deilig natt så skrives vi imorgen <3 

onsdagsbliss!

Annonse/ egen nettbutikk. 

God onsdag alle sammen! 

Så var vi midt i uka igjen og igjen ble dagene borte, blir ikke klok på dette.. Jeg har idag fått unna en treningsøkt før jeg kom meg videre på jobben, snakk om aktiv morgen.. Jeg har endelig fått smaken på treningen så nå skal jeg bare gi bånn gass 3 -4 dager i uken om jeg klarer å opprettholde det ( noe jeg er sikker på at jeg klarer.)  Jeg går rundt å skryter på meg muskler på magen allerede, snakk om å tro på julenissen over resultater liksom... Ja ja, bedre føler jeg meg ihvertfall. 

Vel, over til litt interiør og annet.. Nå står visninger og ting for tur i heimen.. Og jeg har nå huset klart for de som evt. kommer utenom også, jeg er mer enn klar nå på å få dette unna! 

Nyhetene har jeg ikke klart å styre meg unna, så jeg har pyntet opp, da er det ihvertfall pent il visning ! 

Putetrekkene finner dere HER og HER i nettbutikken. 

Jeg håper dagen deres blir kanon!Her skinner sola så jeg smiler bredt! 

Nå skjer det.

Annonselenker/ min nettbutikk

Gjett hva jeg brått ble idag- NERVØS! Uff, ja nå nærmer salget seg sånn og jeg kan nesten ikke forstå at jeg bor i huset mitt sist mnd nå.. Tenk dere det, om en mnd bor jeg i en leilighet og livet mitt her i rødåsen er "over". Jeg er så følelsesmessig ladet i dette, føler en dag glede og neste dag kan jeg føle fortvilelse eller reddsel.. Jeg tror jeg kommer til å slappe av når jeg får møbler, min huslukt og barnas ting inn i den nye leiligheten, akkurat nå føler jeg at jeg ikke tilhører noen plass, selv om jeg ennå bor her. 

Jeg har idag malt over lister og ryddet bort litt i esker, til uken er huset ute for salg og jeg håper det går relativt fort og smertefritt.. Jeg klarte likevel ikke dy meg når jeg idag fikk se hvor fine de nye tingene mine er, jeg MÅTTE bare pakke det opp å se det på kjøkkenbenken.. En av kjøkkenet sine siste stylinger kanskje(?) hmmm.... Oppvaskhåndkle HER. Trefjøl HER. Trebolle HER. Lyslykter små HER. Duftlys HER. Store lykter HER.


Jeg håper dere har hatt en fin dag(?) Imorgen er det åpent i showroomet fra 12-15 på pancoveien 30 , så vil dere se noen av de lekre nyhetene er det bare å svippe innom oss! 

Vi sees- håper jeg! - skrives her gjør vi ihvertfall! 

Innkjøp..

Reklame. 

God tirsdag alle sammen! 

Nå er jeg overmett etter å ha kastet i meg litt for mye indisk, er det mulig liksom(?) Jeg lærer aldri! Nå når jeg flytter blir ejg boende 20 m fra treningen , da skal nok kroppen min få kjørt seg på mølla.. haha.. 

Så over til overskriften, nemlig innkjøp. Idag har jeg og Martine vært på innkjøp for alt som skal inn dørene denne høsten og jeg kan ikke si annet enn -gled dere!  Jeg er ikke helt ferdig med ting som skal kjøpes inn, men på GOD vei!! 

Her får dere en liten titt på litt av det vi får inn! 

Vi fikk med oss noen deilige nyheter tilbake til showroomet og ut i nettbutikken også , så her gjelder det å følge med! Bare sjekk denne lekkerbisken fra Halvor bakke sin kolleksjon - lekker ikke sant? 


Også kjøpte vi inn det lekre sjalet jeg har på meg, jeg falt rett og slett pladask for det så det ble med hjem.. Deilig utover nå! 


Jeg håper dere får en fantastisk kveld, her skal det ordnes litt til imorgen.. Bare 1 uke til huset kommer ut for salg nå! Herremin, så rart.. 

Nyheter..

Annonse/ egen nettbutikkk. 

God kveld alle sammen! Idag har jeg jobbet med å få frem masse deilige varer i showroomet vårt, og det er SÅ moro!  Jeg har selv knabbet til meg noen nyheter, men de får ikke komme opp og frem før om 3 uker, da flytter jeg nemlig inn i leiligheten min! wiiiii! Jeg har alt hamstret nye putetrekk til den nye sofa´n jeg har bestilt meg hos cadell design! Jeg har nå tenkt til å selge min sofa for kr 19000 så om noen er intr i den -send mail på camilla.stylebynorway@outlook.com . Ny pris er 47 900,- og den er ikke et år en gang og like pen! 

Dette er de nye møblene mine så dere kan selv tenke dere hvor mye jeg gleder meg! Sofabordet skal bestilles fra min egen levrandør, men til skal jeg ha denne sofa´n og to stoler over hverandre, glamdisken skal jeg ha i gangen! 


Dette skal groves ned med STORE nye sissaltepper, tre, betong og kurv.. Og med alt som kom inn idag gikk jeg bare rundt å smilte! 

Disse skinn kistene skal jeg ha som nattbord på soverommet mitt. Lekre ikke sant? Og klokken SKAL jeg ha på glamdisken i gangen.. Alt i nettbutikken dere finner HER. 

Sjekk den lekre brune skinnputen, den handlet jeg to stk av idag til spisestuesofa´n min. 

Lampene skal jeg ha på soverommet. Elsker de like mye ennå! 

Jeg simpelthen elsker denne kombinasjonen. Velour og strikk- just perfect! Mye lekkert ikke sant og MYE mer kommer! Nå lurer jeg bare på hvordan vi skal få ordnet det endelige showroomet vårt ..Hmmm? Vel,vel, det blir nok bra til slutt, det lille showroomet jeg har ordnet enn så lenge får duge til vi vet hvordan vi skal gjøre det! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

My new home!

God kveld i stugen.. 

Her har helgen bare flydd avsted og jeg har vært noen timer hos venninna mi og sett på verdens desidert lekreste bolig, hun har drømmehjemmet altså!!! 

Apropos drømmehjemmet, jeg har noen bilder å vise dere av mitt kommende hjem! 1. uken i september flytter jeg og jeg kan nesten ikke vente altså! Jeg skal male og ordne litt, men her trengst det ikke å gjøres mye, kun litt småpirk.. Usikten er upåklagelig og en fryd i seg selv! Når jeg var 18.år eide jeg jo to leiligheter i denne blokka så jeg vet hva jeg går til!

Jeg har valgt å lande her litt siden jeg helt ærlig ikke føler noe som ligger på boligmarkedet er slik jeg vil nå. Jeg var så desperat når jeg endelig kunne kjøpe noe at jeg begynt å se på alt bare for å komme meg inn i noe nytt fort som fy! Etter å ha sett noen fine tomter med to-mannsbolig som vil stå  ferdig våren/sommeren 2017 bestemt jeg meg for å ha litt is i magen og mulig kaste meg på å bygge noe nytt.  Nå frem til det ønsker jeg å lande litt, finne ut litt hva jeg vil ,hva som skjer før jeg kaster meg på første og beste og jeg er overraksende lykkelig ovet det! 

Følg med, dette blir kjempe fint! 


Dette er riktignok bare noen smakebit -bilder, jeg kan nesten ikke vente med å vise dere alt.

Vi skrives, nyt kvelden videre! 

Det er fredag!

Annonse. 

God morgen!!! 

Jaaaa, så var det fredag-igjen! Nå må tiden begynne å roe litt ned, jeg føler den går fortere og fortere for hver uke. Idag våknet jeg til torden og plaskregn, Olíver og Mathilde synes det var veldig koselig så her har vi tent lys og slappet av. Innkos med en liten annelse av høstfølelse snikende på(?) .. Det sjekke med nett jobb er jo at du kan ta den litt med deg alle plasser ( noen ganger er det en ulempe også) så idag har jeg fått unna masse før ungene våknet.. *smiler*


 

Brikkene og de små lyktene finner dere HER & HER i nettbutikken. Nå skal jeg begynne på frokosten før jeg skal kjøre ungene på sfo.. En deilig start på helgen! 

Mine favoritter.

Annonse/ egen nettbutikk. 

 

God kveld! Nå kan dere tro jeg venter i spenning - disse varene er nemlig på vei til oss og jeg kan ensten ikkke vente! Jeg har mine favoritter, og de har jeg satt sammen her nå.. Jo , mer jeg titter- jo mer gleder jeg meg!! Tenk så mye fint som kommer inn dørene om dagen, kan ikke annet enn å smile da .

 

 

Nettbutikken finner dere HER. 

Vi har bestilt VELDIG mye, og må nok ha påfyll allerrede til uken, jeg tror jeg vil se bedre hvilken ting jeg elsker mest når jeg først har det forran meg... Det er noe med å få det stylet i det miljøet som det skal være i! 

 

Jeg håper deres dag har vært flott, det har min!!! Vi skrives! 

Den perfekte drømmekjolen.

Reklame innlegg/annonse. 

 

Selv om sommeren går mot slutten er det sikkert ennå mange som skal ut å reise, kanskje i et bryllup eller liknende(?) Hos Stylebynorway får du nå denne lekre marineblå kjolen med åpen rygg for bare 440,- , den er nedsatt med hele 60 % og er likefin til neste år dersom man ønsker å gjøre noen gode sluttkupp nå. 

Kjolen finner dere HER i nettbutikken. 

Vakre Martine som også jobber i stylebynorway lot meg få lov å ta noen bilder av henne i den når hun hadde den på seg! Skal vi høre på noen av værgudene er sommeren på vei nå i August! Vi kan jo håpe- idag er det ihvertfall godt og varm! 

Enda mer!

Annonselenker/ min nettbutikk. 

En pall, to pall.. Idag kom det varer og det fine er at de skal rett ut igjen!! Imorgen kommer enda mer - jippi!! Jeg har nå fått trimmet de tynne spagetti armene mine litt også, har jobbet med HELE kroppen altså... haha... Jeg tror jeg er litt av et konsentrert syn når jeg holder på- haha... Sånn er det når vi har så mange gode kunder.. 

Ellers har vi bursdagsbarn rundt oss idag - Håkon har bursdag -hiphipphurra!!! Så mulig han spanderer en marsipankaka? Eller er det vi som skal det?? Vel, jeg får tenke litt på det! 

Nå skal jeg kaste meg rundt igjen- og dere, idag kom pleddene våre inn igjen!  Finnes Her og HER i nettbutikken! Seriøst høstens lekreste pledd!! 

Nyt dagen-vi skrives! 

Back to business

Annonselenker / egen nettbutikk. 

Bukse HER , Sko converse , olaskjorte- met 
Så var denne dagen snart over og jeg er seriøst over happy! Det er så moro med nettbutikk og showroom! Makan til handling på dere, herremin som varene flyr ut døra her- jeg har ikke sett makan i hele min tid.. Nettbutikken har nå mange hundre varelinjer og det tror jeg dere liker litt bedre! Ihvertfall virker dere kjempe fornøyde med alt og det er vi også!  Det er ventet inn masse fint fremover nå, jeg gleder meg som en unge til å få enda mer ut og inn i "shoppingsentret" vårt på nett.  haha.. 

Vel, idag er det grått og sommeren ser ut til å ha forsvinnet - hvor den har vært til å begynne med er jeg litt usikker på, men den kom og gikk samme dag tror jeg! 

Men, back to the question - Er det noen varer dere  " Savner" i nettbutikken? Da må dere si til oss, vi kan kun bli bedre med hjelp fra nettopp dere! 

Uansett... Ha en FANTASTISK dag videre! Vi skrives!! 

Så var det avsted...

Til SFO...Ungene har ut oktober i sfo før de er ferdig med det og det koser de seg med nå, selv om Oliver helst ville sluttet igår. haha.. Vel, hun mor vil jo ikke la de være alene så da må hun ha litt tid på seg, sånn er det bare... 

Oliver og Mathilde er klippene i livet mitt, snakk om to gode hjerter.. De har veldig mye rare meninger om alt, men gud så moro det er å høre alt det rare de sier! haha..


Nå er det ikke lang tid igjen før vi flytter, begg småtrollamine og jeg. Ny start og ny hverdag, litt godt og rart på en og samme gang.. Så får vi se hva fremtiden bringer da, jeg har stor tro på at alt blir veldig bra !!!  Det er noe med den rosenrøde hverdagen, den varer ikke evig så det er godt å kunne dele baksiden på livet noen ganger også.. Jeg har jo fått så mange mailer og kommentarer av andre som er i samme båt så vi er tydelig mange der ute- det er helt sikkert! Selv om jeg håper og tror dette noen ganger vil snu tror jeg det gikk opp et lys for meg igår som ikke har vært der før.. Endringer kan ikke gjøres alene, det er alltid to som må til og slik er det uansett hvor mye jeg skal belaste meg selv eller få skylden for ting. It´s take to to tango!! 

Vel, nå er det showroomet og meg idag- wiiihiii! Og nå begynner moroa!! Jeg er tilbake!!! Så er dere ute å kjører - kom nedom pancoveien og ta en titt.. Det er ikke stort og det skal komme opp både vegger, reklame , MASSE nytt interiør osv , men enn så lenge har vi klart å ordne oss til og det er blitt kanonfint! Jeg gleder meg til veggene kommer, men enn så lenge synes jeg jo at vi har ordnet oss til mer enn bra nok! 

Nå er det lunsj, så jobb- nyt dagen vi skrives! 

 

Putehimmel!

Annonse/ min egen nettbutikk.

 

Nå er jeg helt i himmelrike , og dere skal få se og høre mer om dette om ikke lenge.. Nå er jeg i ekstase! VIRKELIG! En ting som er sikkert er at jeg skal ha meg ny sofa, den jeg har blir litt stor å drasse med meg så jeg tenkte å finne noe litt nettere og enklere. Jeg vet stilen min er i en liten "endring" nå, jeg har jo HELT KLART -min touch på ting ennå, men nå er jeg litt ferdig med noe og klar for noe annet! Sånn er det jo!  Men herremin så mye moro jeg skal ha dere med på nå! 

Vi har nå fått inn LAMA som dere vet! Det er så godt altså, de har jo SÅ mye lekkert og jeg elsker alt de har uten å ta i! Jeg tenkte derfor å vise dere noen favoritter jeg har plukket meg ut nå, det er jo ikke til å komme unna at jeg brått elsker "furu" pregede ting,betong,sølv og mosegrønt..  Jeg har tatt meg i å elske det først nevnte og sistnevnte mer og mer.  

Men når dere ser denne kombinasjonen av tekstil blandet sammen vil dere sikkert forstå meg ! 

Sjekk den mosegrønne puten da,dere- lekker smekker ikke sant! 

Alt ligger i nettbuikken nå, og er leveringsklart fra fredag! Så nå gjelder det å tenkte litt høst og begynne på litt innekos !! Jeg skal ta dere med på tidenes reise så heng dere på! 

Hvordan har deres dag vært? Fin håper jeg? Nyt kvelden da,dere! Jeg skal bare fortsette å smile!!! 

Kveldmys!

Dette innlegget inneholder annonselenker til min nettbutikk. 


 

God kveld -igjen! 

Nå har jeg endelig fått bort middagen og ryddet stuen for leker og rot. Dette er og blir en dagsoppgave jeg ALDRI kommer meg unna. Jeg tror det står mitt navn på det meste her i heimen, men sånn er det bare! Hvem husmor er ikke født til rollen sin(?) 

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt mer stæsj jeg har pyntet opp med, jeg ELSKER alt det nye jeg har fått på plass! En drøm av interiør, altså. Jeg merker jeg får mer og mer sansen for det enkle og grove, med litt blomster og levende lys blir det jo så delikat. 

Brettet, lysestaker og glasskrukker finner dere HER i nettbutikken.. 


Sjekk disse lekre glasskrukkene da. Fine ikke sant. Just love them... 
Vel, jeg er å blir håpløs over interiør, kan ikke noe for det- medfødt interiørsykdom.. hihi.. 

Jeg håper dere får en fortsatt fin kveld, nå skal jeg få den rare lille sønnen min i senga. Vi skrives! 

MANDAG!

Dette innlegget inneholder annonselinker itl min nettbtuikk.


 

Happy monday! 

Idag startet dagen min med to DÅRLIGE ting, nr 1: jeg har tydelig en digipost som posten ikke finner- altså de sier den ikke eksisterer og viken fiber mener jeg har opprettet dette og nr 2: jeg har blitt svindlet for 4000,- .. Jadasåååå! Jeg har vært maks uheldig med dette idag for å si det slik... Dnb måtte sperre kortet mitt og jeg har nå et nytt på vei hjem. Typisk at jeg oppdager at jeg ble svindlet i siste liten liksom. 4000,- er mye penger .... Så dere ALDRI kjøp noe fra utlandet på nett, det kostet meg dyrt ! Vel, dette var ris til egen ræv så jeg får bare ta lærdom av det, dessverre. 

Ellers har jeg vært nede på Stylebynorway og plaget livet av alle sammen, jeg hadde nemlig noen dataproblemer og dro den like gjerne med meg ned og fikk maset meg til litt hjelp! hoho.. Idag er så IKKE min dag, det er en ting som er sikkert ihvertfall.. Vel, litt moro har jeg hatt det, jeg har ryddet litt på drømmeplassen min! -sånn går det i ventetiden altså.. haha . Nå skal jeg jo begynne å jobbe igjen og det skal bli SÅ moro!  Varer fra LAMA har vi ventet inn også, gjett om jeg gleder meg! Har dere sett alt som har kommet inn i nettbutikken? 
Nettbutikken finner dere HER!
 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, nå skal jeg ordne litt og få vist dere litt spennende nyheter utover kvelden! 

Vi skrives! 

Happy sunday!

Idag er jeg helt pumpa- og da pakker jeg det inn. Vi var ute og jeg hadde det helt sinnsykt moro, snakk om å sette hæla i taket og tenna i tapeten. Jeg er helt pumpa jeg altså, men det er SÅ verdt det. 

Jeg var i seng når klokken var 0830 - og har kanskje sovet maks 3-4 timer. Jeg føler jeg har vært ute å reist i hele natt, så idag blir det senga tidlig! 

Nå ventes ungene straks inn døra og vi skal spise og kose oss før jeg omsider finner hodeputen så fort småtrolla er i seng... Jeg tror ikke jeg har gledet meg til å legge meg så mye som det jeg gjør idag på evigheter! Vel, nå skal litt sashimi nytes på en liten "vri" og jeg skal legge beina høyt opp på bordet- lat som jeg er idag! Nå har jeg ryddet kjøkkenet, pyntet med alel de fine nye tingene mine og fått vekk oppvask og annet! Et rent hus og en ny uke starter alltid bra! 

Jeg klarte ikke dy meg fra å tenne lys ikveld, det blir jo en egen stemning av det og det er jo SÅ koselig!Jeg håper dere får en nydelig søndagskveld og koser dere ! 

Vi skirves mer imorgen! 

hits