august 2014

Bakedag!

Man skulle ikke tro det, men når vi kom hjem startet vi å bake- rundstykker og boller! Mmmmm....Mathilde elsker å få stå sammen med meg på kjøkkenet og når storebror kom hjem var det brått to små som skulle slåss om å få lage flest rundstykker.Her snakker vi rundstykker med innbakt ost og skinke.  Vi fikk 18 rundtsykker og 16 boller og ungene har nå hver sin matpakke planlagt imorgen, to rundstykker hver med hver sin eple,pære,drue,kiwi og banan salat. haha... De er veldig opptatt av nistepakken sin og jeg er også veldig nøye på den, de skal jo kose seg med lunsj de også... Vi pleir jo ikke ha tid til annet en havregrøt på morgenen uansett og da er nistepakke til lunsj på skolen ekstra stas! 

En deilig ettermiddag på kjøkkenet! Med Astrid Lindgren sine sanger på spilleren og to fornøyde barn- veldig fornøyde barn! 

Hjemmelagde innbakte ost og skinke rundstykker. 

Hjemmelagde boller Alá Mathilde og Olíver, de smakte fantastisk!

Jeg håper dere har hatt en deilig søndag! Det har vi! 

 

Familie -søndag!

Søndag med familien og dåp! Vi har vært i kirken og sett lille Elliot bli døpt og for en fantstisk fin sermoni, det må være den "kulestE" presten jeg har opplevd før!  Olíver er akkurat hentet hjem fra Håkon og nå sitter hele gjengen klar for å dra ned på Krosnes i selskapet kl 14... Mat, kaker og familie- helt topp søndag !  

Se på hu a- hu har sminka seg helt sjæl! Ler så jeg griner, helt rosa og full av glitter i hele fjeset .. Mathilde selv er veldig stolt over å matche sløyfen på kjolen sin og digger selv rosa! Jeg er mer redd for at hun skal dra sminken utover i hele sofaen.. hihi.... 

Lita "jåle! ..... Hun går jo i 1.klasse så det skulle bare "mangle" ifølge henne selv! 

Søskenparet krutt! Se så store de har blitt!

En helg som har rammet inn et år på baken for oss.. Heldige meg som har denne "kællen", min store kjærlighet! Nå er det avsted..Nyt dagen mine vakre!!

-Vi skrives sweeties! 

 

 

Kosekveld, ett år senere!

God kveld alle vakre! 

For 365 dager siden traff jeg kjekkasen min og idag feirer vi det med bare oss to! Vi har vært ute å spist lunsj, jobbet noen timer i butikken, handlet det ene og det andre og laget oss middag som vi akkurat har inntatt!  Lysene er tent og vi storkoser oss, imorgen er det dåp og det er det ei lita prinsesse som gleder seg veldig til! Så hun mor har funnet frem pen-kjolen , hårpynt og annet stæsj! 

Nå skal kvelden nytes vidre! Det er ingenting som slår en rolig og deilig lørdagskveld! <3 

Nyt kvelden, så skrives vi! 

 

Helthet!

God fredag! 

Idag har jeg fått hentet de nye spisestuestolene mine og herrremin så fornøyd jeg ble! Makan til gode stoler altså! Som jeg nevnte tidligere så har vi fått en ny levrandør, nemlig Millemoi. Og at de har mye fint er ikke til å legge skjul på! Ikke nok med et, men vi har også fått inn MANGE flotte putetrekk fra Florence idag og de ligger faktisk allerede i neddbutikken! Idag er det fredag og da må det vel være lov å unne seg litt pene putetrekk til sofakorken, eller hva ? 

Her ser dere noen bilder av mine nye spisestuestoler! Lekre ikke sant?  Jeg simpelthen ELSKER dem! 

 

Finnes HER i nettbutikken. 

 

Dette er mine nye yndlingsputer! Sett noe så fint? Velour puter i beige og creme... Jeg sier det, BEIGE har kommet inn i heimen for å bli! Finnes HER og HER i nettbutikken! 

Håper dere har en fin fredag! Her i huset lager kællen 3-retters.. Tror han prøver å imponere og det gjør han!  hihi..

Vi skrives! 

 

De er på plass!

God torsdag! Fått noe ut av dagen?  Herremin, idag har jeg stresset så mye så det det silet blod ut av nesa på meg... Uff.. Vel, jeg har rett og slett følt timene har gått for fort og de ellers 60 minuttene i timen føltes ut som et kvarter... Hva skjer med det? Uansett. Idag har jeg kjøpt meg nye spisestuestoler og de kommer det bilder av imorgen, noen som kan tenke seg hva jeg har funnet på nå? De vil komme for salg i vår nettbutikk omgående og jeg tror dere vil ELSKE dem! hoho.... De jeg har hatt er solgt allerede så de kommer ikke for slag. -dessverre... 

Imellom slagene har jeg klart å få "orden" på badet, et så lite bad kan nemlig by på STORE utfordringer altså, ihvertfall når det kommer til rot og overkill med ting.. De nye tøy-kurvene passet perfekt og var midt i blinken-virkelig! Love it!  Nå skal bare nye håndsåper fra Durance og et par deilig duftlys på plass på badet.. Mer kan jeg ikke gjøre her inne.. En vakker dag får jeg stort bad i kjelleren, da blir det nok andre saker ja.. haha.. Enn så lenge... Det lille lune badet mitt er jeg overraskende nok veldig fornøyd med, til tross for liten plass..Ellers er det jo så å si nytt! 

 

Se så vakker tøy-kurven er ... Passet perfekt til q-tips og bomullsdotter. Finnes HER i nettbutikken. 

 

Og den mellomste til hverdagens parfymer....  Finnes HER i nettbutikken. 

Nå skal jeg stelle meg, vi skal nemlig ut å spise middag og idag står indisk på meyen-- namnam! 

Nyt kvelden, vi skrives etterpå ! 

 

Sen kveld!

Hei og hå! kl er over ni og jeg har ennå noen timer igjen på jobb! Vi har fått inn 7 paller idag og det er jo da varer som skal ut så her gjelder det å få ut alt slik at jeg kan få det skikkelig frem og ut på netter! Masse kommer på nett denne uka, ikke tenk på det! haha.... Jeg har så mye dere kan glede dere til at det er helt rått!! Butikken er SÅ fin , det kan umulig finnes noen finere (i mine øyne) og jeg bare storkoser meg.... Nå gjeder det å holde levrandører og kunder fornøyde og selge og levere som bare det! hihi.... 

Oppi alt rotet koser vi oss, ler har det veldig morosmt!!! 

 

Rot og kaos! Men kundene som kommer på jobb imorgen kan GLEDE seg! Såååååå utrolig mye fint! 

Nå skal siste rest gjøres unna, nyt kvelden mine vakre! Jeg håper dere koser dere! 

 

God onsdag!

Så var det ny dag og det betyr nye muligheter!  
Enda godt, for igår tok jeg et valg så nå må jeg bruke alle muligheter til å få dette til gå veldig bra! Noen ting føler jeg av og til skal knekke meg, men det som ikke tar livet av deg det gjør deg sterkere, er det ikke det man sier ? Idag står nok en dag med varer for tur og jeg håper varene fra florence er like rundt hjørnet, for nå har jeg mange spente kunder som venter.. hihi.. Damer og pene ting, kan man få nok? Vel,  min bransje kan man ikke det.... 
Dagens antrekk er avslappet - skjørt fra bytimo , genser american vintage, jakke -Florence , sko Ilse , veske lv. 
 
 
Jakken er ny i butikken nå og jeg bare ELSKER DEN!  varm og god og perfekt til et hvert antrekk! * smiler* 
 
 
 
Jeg får komme meg på jobb, dagen går fort og nå er kl snart 11.... Langt ut på dagen for meg, men man får være radige så går nok det så bra så ! 

Nyt dagen!! Vi skrives etterpå, kanskje med flere spennende nyheter? 

Tøykurver til oppbevaring, eller bare til pynt?

Sjoooheeeei! Vel, varene fra Florence må dere smøre dere med tålmodighet et par dager til på, de skulle komme tirsdag, men jeg regner med at transporten har tatt litt mer tid enn forventet så her har vi fått klart en hel haug med andre ting imellomtiden.. Det står ikke på oppgaver, for de er det nok av. De nye tøykruvene er nå ute i nettbutikken og jeg har alt handlet litt stæsj til mine så jeg kan dandere disse til på badet etterpå.. Gjett om jeg gleder meg da,dere!

Så så fine! 

 

Alt det nye er så delikat og at det kommer inn blått hos oss er vel ingen bombe.. haha... Se på denne kombinasjonen da...Lekker ikke sant? 

 

Alt ligger i nettbutikken så bare å kose seg! 

Nå skal jeg få ryddet litt før vi stenger for idag. Nyt dagen! Vi skrives! 

Kaster meg rundt!

God morgen! Her har jeg vært våken de siste 2 timene... Hans dro på jobb kl 06 00 og jeg fikk ikke sove igjen, så jeg bestemte meg for å stå opp og starte dagen istedenfor... Like greit med en så tett timeplan som min... Jeg sa til Hans igår at jeg ikke hadde tid til å gå å legge meg egentlig, så jeg ble sittene med mail og nettbutikk til kl 0030 ... Og opp igjen kl 06 15 ...  Idag skal vi ifølge leverandøren få inn masse nye varer så jeg hadde et lite ønske om å klare å få tatt noen bilder av varene i butikk slik at de kan komme ut på nett med en gang.. Først må pallene åpnes , sorteres og telles over i varebeholding... Denne tiden på året er den mest travle så at man ikke har tid til mye annet enn jobb er vel ikke så rart! Ungene er hos faren sin denne uken så jeg tenkte å gi bånn gass frem til de kommer hjem så jeg kan kose mer med dem! De kom på besøk i butikken igår og ga mammaen sin litt kos og suss- det ga meg masse energi! 

Idag startet jeg med en kopp te, jeg klarte ikke lukten av kaffelatte idag.. haha... Noen dager er jeg mettet på den, kanskje ikke så rart når man drikker flere kopper i døgnet? 

Nå må jeg komme meg av sted, morgenmøte kl 09 og jeg venter nok en god dose tilsnakk denne gangen... hoho- ønsk meg lykke til! haha! 

 

Imorgen kommer MASSE mer!

Og herremin så lykkelig jeg er, jeg må ha den beste jobben som finnes her verden! Idag har jeg satt ut så mange fine nyheter i butikken og jeg har tilog med fått ut noen nye putetrekk i nettbutikken! Høsten er den beste interiørtiden her i landet - det er da jeg er mest gira, selv om jeg når sommeren nærmer seg er "gal" etter nyhetene da også.... hihi - iNGEN BOMBE VEL! ? 

Vi har solgt så mye på nett nå og det er så morsomt! Jeg er så takknemlig for at vi har så mange gode kunder! Jeg jobber virkelig hard med nett og butikken om dagen så å se at det gir gode resultater er så deilig! 

Se så mye fint! Er ikke den kokka under her tøff..? Jeg tror det må være en av de tøffeste klokkene til skjenker og hyller.. Den er helt klart nesten som et møbel! 

 

Ha det på badet!Verdens fineste dorullholdere og dressboy, dette setter prikken over i´n på et hvilket som helst bad eller toalett!

 

Finneste mamma og pappa putene i grov sekkelin- jeg blir aldri lei!

Og lysestaker - disse høye har jeg aldri gått lei, fine uanett og passer i alle hjem uansett stil. Og dere, ser dere den tøffe nye puta? den grønne?? Jeg synes grønt bare blir finere og finere! 

 

Jeg sitter nå å redigere og lagrer mer varer som skal ut i nettbutikken ... Denne kvelden er ennå ung og jeg har mange timer forran meg før jeg kan legge meg.. Nyt kvelden, vi skrives mer imorgen! Er det forresten noe dere ser som ikke ligger på nett så skriv det ned i kommentarfeltet så skal jeg se på det med en gang! 

See you!!! 

Jeg tror jeg rammer inn høsten!

Dette må være enn av de beste høsttidene noen gang for makan til lekre nye varer skal man vel lete lenge etter!  Idag kom 4 paller med varer fra Trend, selv om 1,5 pall alt var solgt kom det ENDELIG inn mange fine nyheter! * jippi* ... Og jeg er klar som et egg og skal ta med meg smil og godt humør ned på jobb, pakke pakker og rett og slett få unna en HAUG av varer! * jippi*... Og det med spagettiarmene mine - sjoohoo! Jeg blir den neste Arnold jeg nå- are you ready for me? 

Nok et par nyheter ble med hjem idag og noen av disse ligger alt godt plantet og plassert i sofakroken. Jeg føler fantasien min virker dårlig når jeg legger ut bilder av stuen idag også, men jeg må bare vise dere hvor fine putene ble på plass.. Litt "skryt" og fremsnakk av noen puter på en aldri så aktiv mandag... 

Sjekk denne lekkerbisken da dere! Jeg sier det.. Denne puten fikk meg nesten til å miste pusten (ikke ta meg for bokstavelig) ... Så tøff, myk og annerledes på en og samme gang!  Og er dere "raske" rekker dere nok å sikre dere en også, disse har vi ikke fått inn så veldig mange av så her gjelder det å ha øynene åpne! Finnes HER i nettbutikken ...

Og beige som jeg er må det også til ... Finnes HER i nettbutikken!  Er du som meg og elsker jordtoner garanterer jeg at du blir kjempe fornøyd! 

Vel, jeg får hive innpå med litt mat, vi skrives etterpå!!! Nyt ettermiddagen vidre! 

 

God kveld...

Deilig søndagskveld! For en dag alle sammen, regn,sol,sommer og høst! Det om hverandre, jeg er helt imponert!  Hahah.... Idag gikk det 2 timer på messa, ikke mer. Jeg hadde alt klar forran meg og viste nøyaktig hva vi trengte og ikke så da gikk det i 110.. Til tirsdag kommer det inn deilige nye velour puter fra Florence og gjett om jeg gleder meg til å få de inn i butikkhyllene da, disse damene er jo bare SÅ flinke - ikke noe å si på det!  Nå er kakaokoppen inntatt i sofakroken og jeg har fått meg en deilig etterlengtet dusj!  Søndagskvelder er såååå herlige! 

Flere som var på messa idag? 

Jeg håper dere har koset dere med dagen og nyter kvelden! Søndagskvelden er den beste kvelden i uka.. !! Og imorgen er det jobb igjen - shoooooheeeeiiii! gleder meg for vi får SÅ mye fint fra Gant!! *etterlengtet* 

Smile- it´s sunday! 

 

Fra fredag og rett til søndag!

Hei og hå! Slik kan det gå! 

Fredagen kom og lørdagen forsvant og idag har jeg nettopp gjort meg klar for messa! Jeg skal ikke inn mange timene, men jeg vil inn å ha et lite overblikk på alt som kommer og som skal pryde butikkhyllene denne høsten! Flere?  Vel, de av dere som følger meg på instagram vet jeg har byttet ut og ordnet om her hjemme, jeg var nemlig litt "lei" overmøblert stue i "bløtekakestil" for ikke å snakke om bohem.. Jeg føler rett stramme linjer er så fint med de myke flotte tekstilene som jeg elsker sånn så etter at den nye sofaen kom på plass falt også brikkene mer og mer på plass ! *wiihiii* 

Lysekronen er byttet ut med en litt enklere og elegant lampe fra Villapaprika... Og huset har fått noen sorte detaljer. 

Deilige friske roser - alltid et must! 

  Sofaen er byttet ut til to lekre kosesofaer som har fått plass over hverandre!

Taklampen er byttet ut til en enkel og mer elegant lampe her også, denne er også fra Villapaprika!

Jeg er så fornøyd med det rolige og nye resultatet!  Vi kunne ikke vært mer fornøyd! Og best av alt - dette var gratis sofautbytting, da jeg og min kollega har byttet sofa! hihi... Kanskje vi får ta en titt hjemme hos henne også? Hva sier dere? 

Nyt søndagen, det skal vi!   

Deilige fredag

 Fredag igjen og jeg har vært på en liten lunsj med mamma! Etterlengtet og veldig deilig! Denne uken har vært fylt opp hele tiden så å bare koble litt ut idag har vært helt fantastisk! Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Vi dro ned på jofihuset, stamplassen når en deilig rolig lunsj skal nytes.. Likevel klare jeg ikke koble av fra jobben lenge av gangen så ned i butikken bar det så fort maten var spist- hihi... 

Deilig spekemat - helt sinnsykt godt! 

 

Fineste mammaen min som jeg ikke hadde klart meg uten....  

Pappa kaller oss hund og katt fordi vi alltid kan diskutere, veldig sterke peronsligheter og ingen har noengang feil! haha... Men men sånn er det vel litt overalt! Håper Mathilde og jeg får samme gode forhold når hun blir voksen... Idag er hun jo så glad i å være med meg, men så er hun bare nesten 6 år også da.... haha... 

Nå skal vi i bursdag og etterpå kommer den nye sofaen - wiiiiihiiiii!!! 

Vi sees! 

 

Her og der, men det er stas!

God torsdag ! Fått noe ut av dagen ennå? Idag har jeg sjonglert mellom mailboksen og Oslo. Dagen har hatt et tempo på 100, men har heldigvis mange timer igjen!  Jeg skal snart ta imot megleren i leiligehten til Hans og deretter går turen til jobben hvor jeg skal få pakket noen timer før jeg skal hjem og jobbe litt med mailen og bloggen igjen!  Jeg har så dårlig samvittighet ovenfor dere siden jeg har hatt så liten tid til å svare på kommentarer osv, men full skjerpings på det fra nå så heretter lover jeg å svare dere her inne også.. Det har bare vært veldig mye for meg den siste tiden så luften har vært slått ut av meg.  Vel, det er ingenting å "klage" på , bare et tegn på å bli mer effektiv og enda bedre i jobben sin! 

Innkjøpet idag bestod av poncho, skjerf og annet for vår 2015 .. At dette er noe jeg gleder meg til er ingen hemmlighet! Pastel-pastel -pastel! Hele veien! Og jeg som elsker det da... sarte duse toner, kunne jeg vært mer fornøyd ? haha....  Jeg har jo en forkjærlighet for alle de flotte skjerfene våre fra Close to my heart og har siden jeg fikk mitt første beige i 2012 ikke kart å bruke andre.. Jeg faller nemlig alltid tilbake på cashmere skjerfet mitt... om sommeren kastet jeg det rundt på stoler og sengen, men nå er det med meg til en hver tid rundt halsen igjen... 

De siste vi fikk inn nå var i en deilig lyseblå og litt tøffere gråfarge... Dere - sjekk denne blåfargen ... Pent ikke sant? 

Jeg har tatt det med hjem og nå henger det enten over stolen eller rundt halsen... Kan man få noe penere da? 

Idag var det på med tights og ulljakke og det sløyfet jeg inn med et grått skjerf av samme familie... For de som ikke liker farger som lyseblå er gråfargen lekker også... Og at høsten har mye grått er vel ingen tvil.. Etter denne sommeren er jeg bare glad i grått faktisk! Å mikse og trikse i ulike nyanser og tekstil- i love it! 

 

Vel, tiden renner ifra meg, men er dere ibyen ta en titt innom butikken, at den bugner av nye fine varer er ingen tvil!  Skjerfene finnes HER og HER... Dere!!  ----det er ikke noe å lure på! Jeg vet dere vil elske det like mye som meg.. *smiler* ... 

Nyt dagen vidre, vi sees etterpå! 

 

Da er alt ferdig!

Herremin for en lettelse!! Jeg puster ut alt som har stresset meg de siste dagene og jeg gleder meg over å endelig være ferdig med leiligheten og omgjøringen i butikken, på fredag kommer nok noen paller fra gant, men frem til det skal jeg prøve å senke skuldrene litt!  Ting går så fort og jeg har igjen jobbet konstant siden jeg stod opp litt over 06 idag...  

Butikken er fylt opp og se hvor fint det har blitt! 

Jeg føler meg som verdens heldigste som har jobben som jeg har, mye jobb eller ikke! 

Mange varer har blitt åpnet igjen så håper dere får shoppet litt stæsj og pyntet opp i heimen-nyt kvelden! !!! 

 

Helt pumpa!

Opp kl 0630 , dusje, pakke sekker, smøre matpakke, kle unger, kjøre på skolen, dra i møte, dra på jobb, jobbe, pakke - you name it! Jeg har ikke telling på hvor mye jeg har fått gjort idag! Vi dro nemlig avsted til leiligheten rett etter jobb og har vært der oppe å jobbet i noen timer... At den skal ut for salg om noen dager er altså helt FANTASTISK!  Nå er den lys, ren og pen klar for at megleren skal ta en titt på den torsdag!  

Som nevnt over har jeg vært på jobben og idag har vi pakket opp og frem mange fine varer kan dere tro.. Vi har snudd opp ned på nesten hele butikken og det har blitt SÅ fint! Jeg hadde ikke med meg kameret, men tlf er jo alltid med så her har dere noen bilder. 

Mer bilder kommer imorgen, men høsten flytter inn i butikken, se så fint! 

Vel, vi får skrives imorgen, nå må jeg komme meg i seng- jeg er helt pumpa og skal opp om 8 timer igjen... Jeg skal godkjenne kommentarer og mer iløpet av dagene nå, det er så mange så jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte!  Tusen takk for at dere er så søte og legger igjen kommentarer , dere gjør alt så mye bedre! 

 

Født i feil kropp!

Wow! Altså har dere sett på det programmet? Jeg bøyer meg i støvet, for et program, for noen historier og tøffe folk! Dette er et program alle burde se, jeg satt nesten å gråt under noen av historiene... Jeg sier det, vi mennesker må virkelig lære å espektere hverandre for de vi er ikke de folk synes det ser ut som at vi er.... 

Det å være tilbake i hverdagen og kunne sitte i sofakroken og kose seg meg nye tv´program og kveldsmat etter at ungene sover godt er helt fantastisk! Tilbake i "normalen" og godt er det! 

Lysene er tent og jeg sitter og lader batteriene mine, imorgen er det på´n igjen med kaospresset timeplan! 

Men det er helt ok og deilig ....

 

Nok en ny mandag!

Så har jeg to skolebarn!  Idag begynte nemlig lille Mathilde på skolen, stolt og kry over å skulle starte i 1.klasse.  Tenk at den lille jenta mi nå har begynt på skolen... Jeg synes nettopp hun satt på amrmen og var liten ... Jaja, de små vokser til og godt er det! 

18.august. nå begynner høsten å levere kaldere og kaldere vær og jeg flytter litt etter litt inn i alle de deilige nye klærene mine fra Villapaprika.  Poncho  er plagget som har blitt den "nye" bunaden her i landet og jeg kan rett og slett ikke få nok... Når jeg da kom over denne fra Lexington klarte jeg ikke holde meg, jeg vet med sikkerhet at dette er noe ejg bruker igjennom hele høsten,vinteren og deler av våren så hvorfor ikke ?  ... Den finnes HER i nettbutikken.  Se på den fine fargen og fine strikken! 

Vel, nå skal vi ta med ungene en liten tur på krosnes ... De ville en tur i badestampen og Hans klarte ikke si nei så da blir det en tur! Nyt kvelden... Vi skrives! 

 

Det tok sin tid!

Herremin, jeg er svett!!! Dette tok sin tid, altså oppussingen av leiligheten! Hans er jo mann og dere kan jo da tenke dere at han da ikke har vært så nøye på prik som lyseblå blomsterfliser på kjøkkenet, furulister- you name it!   Vel.. Jeg har aldri ledd mer eller sett Hans oppgitt, ikke over meg, men seg selv! Han har faktisk blitt litt smittet av å bo med en "halvgal" interiør-dame som meg... Han hadde SÅ mange meninger om alt som absolutt måtte males og la seg på alle fire selv.... *LERSÅJEGGRINER* ..... 

Mange bildene blir det ikke idag, det tok som sagt lenger tid enn ventet og mer oversiktbilder kommer imorgen og fremover! 

Enn så lenge se så mye bedre da... Og husk disse flisene var lyseblå, de som følger meg på instagram har kanskje sett det .. hoho 

Før ( flisene og vinduet hadde jeg malt her) 

 

ETTER. Jeg har malt alt av lister, byttet håndtak, malt vindu og fliser og sist men ikke minst- nytt stæsj! 

Nå får jeg gjøre klar skolesekkene til de to forventingsfulle småtrolla! Gjett om de gleder seg til å starte på skolen imorgen! 

Vi skirves! 

 

Vi pusser opp!

God søndag! Her i huset er vi mette og klare for en dag med oppussing!! Hans-Kristian sin leilighet skal selges og der måtte det litt muskelkraft fra en dame til, samt litt maling, utskiftning og generell pirk!  Det blir en helt "ny" leilighet når ejg er ferdig med den og nå skal jeg i gang med kjøkkenet der! hoho.. At det har bodd en ungkar her er ikke vanskelig å se...  Jeg skal vise dere masse bilder og det er helt utrolig hvor mye "lite" kan gjøre STORE forskjeller! 

Søndag er søndag så vi har tatt morran helt med ro og nytet en deilig froksot! Uten mat og drikke duger helt(ene) ikke! 

Nyt søndagen... Jeg kommer med bildemaraton etterpå så hold dere fast! haha.... 

Vi skrives! 

 

God kveld!

Idag har det vært stille her og det skyldes en ting - lat dag og besøk hos min søster. Hun fikk nemlig ei lita jente for 11 dager siden og siden hun var så uheldig å fikk spinalhodepine har ikke formen hennes vært der til besøk før nå de siste dagene! Lille Maja er bare helt skjønn! Utrolig nydelig! Jeg er forelsket i henne og gleder meg enormt til å bli kjent med henne!  En ting er sikkert, henne skal ejg passe masse og jeg teller uker til hun kommer på overnatting <3 

Idag har jeg forgudet denne lille skapningen! 

 

Brunt...

Høsten kommer fortere enn man tror og før man vet ordet av det er vi kommet inn i vintermnd. Denne tiden er deilig, den er hjemmekjær og herlig! Når lysene kan tennes og man kan samles inne igjen, med gode venner rundt et bord, spise mat og le- jeg elsker denne tiden! Denne tiden har mye hyggelig i vente og jeg er sikkert ikke den eneste som elsker høsten. I Norge er vi heldige som får en smak av alle årstider i løpet av året . 

Jeg har tenkt høst når jeg idag dekket bordet og det er ikke til å komme bort ifra at jeg synes det er litt deilig å se litt mer jordtoner uten at det føles dystert! 

De brune nye linputene dere ser i bakgrunn er nye for høsten nå og finnes HER i nettbutikken! 

Nå skal jeg sånn smått begynne på middagen, nyt helgen!! Vi skrives! 

 

Fredag!!!!

Nok en uke faller på helg, var det ikke nettopp helg da dere? Er det flere enn meg som føler uken går utrolig fort! ?  Jeg er på jobb nå og skal snart hjem og dekke høstbord til middagsgjestene som kommer ikveld! Gjett om jeg gleder meg , det er altså så hyggelig med slike kvelder!  Kvelder med godevenner er alltid like hyggelig!  Jeg har nå handlet mye lekkert til høstbordet, full av inspirasjon og høststemmning ! - helt fantastisk! 

Jeg bare elsker alt det fine i butikken min og er nesten blakk før jeg har starta.... erre mulig liksom ... hoohooo... 

 

(ps. blitzen på kameraet får den sorte genseren min til å se gjennomsiktig ut) 

Vel, med butikken så full av fine varer er det jo umulig å ikke handle .. 

 

Nyt dagen!! Vi skrives etterpå! 

 

Snart mørkt!

Så var kvelden her igjen! Herremin så fort den kommer.... Nå kommer mørket fortere og fortere og nå merkes høstluften, sakte, men sikkert igjen! Er det ikke deilig! Nesten så jeg gleder meg til å dra frem julepynten! Flere? Vel, ikke fult så "galt" er det, men den tiden kommer fort nå! 

Idag kom ullgenseren på igjen og denne er ny og fra Florence! De er så flinke på klær (og interiør) og alt som kom inn idag la seg på ønskelisten min til min egen garderobe! *smiler* .. Jeg unnet meg denne herligheten av en gensern og deilige skjerf! Høsten kan i mitt tillfelle bare komme for fult! Garderoben er klar! *hoho....*   

Imorgen kommer denne herligheten ut i nettbutikken og dere BURDE klikke den hjem! Makan til fin genser for høst/vinter! Vil dere sikre dere den før den kommer ut er det bare å ringe å legge inn bestillingen manuelt frem til den kommer ut... 

Jeg bare smiler, ting skal bli og er så bra om dagen! 

Smile-- life is gooood!

Vi skrives imorgen, nyt kvelden!

 

God morgen!

Så var en ny dag her og det betyr nye muligheter! Er ikke det en fin start? Ny dag til å starte på nytt! Jeg bare elsker tanken på det og det gir meg masse energi til å få alt til å bli 10 x om ikke 100x bedre! 

Idag skal jeg i butikken å ta bilder til nettbutikken, masse nye varer skal ut og jeg er super gira! Villapaprika skal få den BESTE interiørbutikken på nett!! Det er et mål og jobbe mot som jeg absolutt har planer om å gjennomføre! Man kan jo bare bli bedre ikke sant? Jeg har alt jobbet noen timer med mailboksen og er i god flyt! 

 

Krus HER, brikker HER.  Ny lekker velour pute fra Lexington HER.

Vel, før mer jobb skal jeg av sted til min tante´s begravelse.. Uff, det er så trist ! ifjor døde onkel iår gikk tante bort, men nå er de "endelig" sammen igjen på en "bedre" plass.. <3 

Ha en fin fin dag! Vi skrives! 

Jeg har gjort om!!!

God kveld god kveld!! 

Idag har jeg vært på innkjøp hos Lexington og gjett om vi her også fant MYE fint! jeg er dårlig året i forveien! haha... Jeg kan si så mye som at lyserosa og sjøgrønn kommer for fult!! Masse pastell!! *weeeehiiih!!!* 

Og dere, gjett hva? her om dagen snudde jeg opp ned på stuen min og prøvde meg på noe nytt! Etter at jeg så at flinke Jeanette på instagramkontoen hjerte_lie hadde to ulike sofaer blandet med spisestuesofaen i salonggruppen sin ble jeg rett og lsett giret til å prøve det samme! Jeg klipset fra hverandre sofaen min og satt de i forskjellige miljøer! Jeg ble så fornøyd!! 

Også har vi fått nye lekre putetrekk i velour fra lexington! Hva synes dere, lekre ikke sant? Finnes HER i nettbutikken! 

 

Nå skal jeg kaste meg rundt! 

Nyt kvelden! vi skrives

 

 

Endelig hjemme!

Etter å ha sittet på innkjøp i mange timer for vår og sommer 2015 hos Gant og fått vite at det kommer mange PALLER med varer fra Gant home i løpet av uken nå også! Herremin som jeg gleder meg, det skal bli helt utrolig! Nyheter skal vi også på innkjøp for imorgen også, men da går turen til Lexington! Denne tiden er travel, men jeg elsker det! 

Nyheter faller inn i butikken og nettbutikken hele tiden, jeg jobber jo med at disse to skal ha ca det samme varelageret så nå har jeg begynt å legge det ut samme dag om varelageret tillater det! (?)... 

Se på denne tøffe shortsen da.. Er den ikke fin? og ponchoen ... samt armebåndet! Alt på plass i nettbutikken! 

Vel, man blir ganske så slitene etter en lang dag med innkjøp og kjøring så nå skal jeg ligge rett ut en times tid før ejg kaster meg over enste arbeid! Nyt kvelden mine vakre!

 

weehiii!!!

Klokken er nesten 23 og jeg har fått unna siste rest med klesvaske og vasket toalettet skinnende rent! hooHO.. Jeg bare elsker å ha ting på stell før jeg har en lang dag med jobb forran meg og imorgen skal vi en tur til Gant og deretter videre! Snakk om fullspekket timeplan, men i disse tider er det ikke lite å sette fingrene i og enda godt er nå det!  Jeg har gått igjennom garderoben til småtrolla og jeg har funnet noen veldig pene ting som jeg tenkte å selge, at ungene har vært så små a´gitt...MANGE bæreposer har alt gått til fretex. Vel, når guttungen bruder str.134 og jentungen str.122, ja da begynner man sakte, men sikkert å få opp en varseltrekant som forteller at man må roe ned og følge med på alt! 

Imorgen skal derfor dagen nytes, jeg skal SUGE til meg inspirasjon fra ende til annen og jeg gleder meg sååå utrolig!! 

små grønne trær og nydelige blomster flyttet inn på toalettet og vaskerommet idag! Finnes det noe finere enn et hjem fult av friske blomster? 

 

Hvordan er det med dere? like glad i det som meg? 

Vel, man lever en gang og man kan like gjerne omringes av vakre ting og bomster er en av de! hihi
 

Nyt kveldne mine vakre, kos dere inne i vinden og sov godt! 

Når det regner!

Mandagen startet med at himmelen åpnet seg.. Jeg hadde egnetlig planer om å sette meg på sykkelen og sykle til butikken, men med det nedbøret skippet jeg det. Idag kom det inn mange deilige nyheter fra Close to my heart og jeg ble som "vanlig" blakk igjen. hoho..De nye lyseblå jakkene, ponchoene , gensrene -you name it..... Ja, jeg klarte ikke stå over (!) Typisk meg midt i mnd.. haha...Hva synes dere? nydelig jakke?  Yaj ot naj for nettbutikken! ?  Skjerfet er tilbake igjen og nå i MANGE deilig nye farger.. Høsten- åååh.. jeg er forelsket! 

Ellers har jeg fått inn masse deilige nye blomster i heimen og skal nå tilbringe de neste to timene i kjellerstuen! Kællen ser på fotball og jeg koser meg med en skikkelig jentefilm... <3 

Og, dere- tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på vaskerommet mitt.. Dere vet å legge igjen ord som varmer! 

Nyt kvelden, det er lov å sitte litt inne igjen nå.. Bare nyte ! 

 

Jeg er stolt!

Lurer dere på hva jeg har dervet med idag? så stille som det har vært her inne.. Vel, jeg har pusset opp vaskerommet! Og jeg er UTROLIG fornøyd og en smule stolt av meg selv om jeg får si det selv? 

Vaskerommet vårt har en "sjel" i at det er litt cottage der inne så jeg ville helt ærlig ikke ha en fancy innreding der inne.. Men det betyr ikke at det ikke blir nøye, solid og perfekt for det.. Dette vaskerommet er litt unikt og eget - akkuatt slik jeg liker det! 

Villapaprika style! 

 

Masse plass til å henge opp tøy er et must! 

 

Og fra vaskerommet kommer man inn i vår "hjemmelagde" garderobe! Med lyse vegger , vegg-til-vegg tepper,skap og hyller ble det helt perfekt ! 

 

Så hva synes dere? ble det ikke koselig da? 

Soon done!

Herreminhatt hvor godt det skal bli å stenge døra på jobb idag. Idag har vært skikkelig trøtt og veldig uggen i formen, mulig jeg har fått et heteslag.. haha.... Jeg har tatt meg selv i å måtte huske å drikke mer, for jeg glemmer det hele tiden når jeg er gira.. Ris til egen bak...... Sånn er det, men aldri så galt at det ikke er godt for noe.. Jeg er virkelig hjemmekjær altså, savner sofaen min veldig og best av alt- huset er rent og skittentøyskurven så å si tom! Ingen "trege" pliktoppgaver står å venter når jeg kommer hjem! *smiler* 

Ellers har dagen idag vært helt som den skal, men jeg har en liten undring til noen mødre der ute(?)... Jeg er veldig glad i småbarn og tro meg når jeg sier jeg vet de er i stand til det meste, men når mødre tillater alt blir jeg rett og slett -paff!! Jeg kan ikke huske at å la barn hoppe i sofaen hjemme med is og grisete sko på er ok? Så når det da blir til at en mor tillater at hennes barn hopper i sofaen i min butikk fylt opp med varer og som itillegg er til SALGS! med en softis i hånden ,ja da tar jeg meg den frihet å tenke dårlig skikk.... At det kan skje når man snur seg, men av en mor å stå å se på da???  Er det noe jeg ikke har fått med meg?  jeg klarte nesten ikke si noe, jeg ble bare helt sjokkert...   Vel, ingenting overrasker meg lenger... haha.... 

Nå har jeg tatt av to trekk som var nedgriset med is og pakket de med meg for å ta med hjem i maskinen min og lagt på nye trekk.. Det å "tape" 1198 ,-  kr i putetrekk er ikke mye kult... Jeg kan ikke akkuratt selge de i butikken igjen.. Så om noen trenger to grå/brune gant putetrekk "pent" brukt og vasket en gang , ja så si ifra!!  jeg selger de til halvpris! ;) 

Butikken er stylet klar for en ny uke og enda flere varer!! 

Nyt helgen så skrives vi!!

 

Helgen har kommet.

God fredag! Så var det helg igjen og jeg bare gleder meg til å komme hjem fra jobb imorgen, for da har jeg fri noen helger fremover. Nå har jeg jobbet tors,fre og lør 3 helger på rad og er en smule lei av å ha låst hver helg så å få verdens beste Mona på jobb igjen slik at vi kan bytte på skla bli fantastisk! Hans og jeg har en leilighet vi skal få solgt og først må den pusses på ! hoho... Deretter starter vi på de morsomme små prosjektene hjemme... *jippi* ... 

Men ikveld skal jeg bare kose meg i stua mi, i verdens deiligste sofa med snop og fanteri på menyen og "den perfekte stormen" på skjermen ----- FREDAGMYS!!!

Nyt kvelden... Det skal jeg alene på sofaen uten å måtte løfte en finger... !! Deilig!! 

 

Litt "Trend" i butikken..

Sjollahopp!  For en fart denne dagen har hatt!  Timene bare rusher avsted... Idag har jeg vært på jobb og hatt møte med Fredrik på Trend! Heldige vi som har de på laget vårt for er det noe de er gode på er det service og freshe varer!! Idag har vi bestilt de RÅESTE putene ever i velour.... Og for alle som lurer, sort velour kommer det masse av 1.9.14 ... Hele butikken skal om et par uker styles om, vi skal ha egen baderoms avdeling, soverom, barnerom ,stue,kjøkken,kles sone -you name it og leverandørene våre vet å komme med de fineste varene, samt at vi får inn vårt eget merke! * sjooohooo* vi må ihvertfall være nøye for vi har snart "forliten" butikk igjen........ Idag har vi blitt enige om hvordan butikken skal bli så at vi har en LANG helg forran oss er ingen tvil, men resultatet blir nok perfekt for alle varene våre ... 

Litt "trend collection" i butikken er aldri dumt! 

Nå skal jeg få igang noen maksiner med klær og stryke litt!! Nyt kvelden, vi sees!! 

Følg meg på insagram - villapaprika .... Der er jeg nemlig aktiv ;) 

 

Hoppende rundt!

Ny dag nye muligheter, og denne dagen har jeg alt sittet mange timer forran skjermen for å ta igjen gårsdagen.. Tar man seg en dag fri får man gjerne " svi" litt for det dagen derpå.. haha.. 

Idag kommer Fredrik fra Trend på besøk til oss og skal vise oss høstens nyheter! Dere kan tro jeg gleder meg for denne høst/vinteren kommer det MYE fint! Jeg er helt dårlig! Neste uke kommer det fra Gant også og jeg går bare å teller dager.. Interiør og klær fyller opp hyllene hver dag nå og jeg får ikke tittet meg mett..

Dagens antrekk er et av mine siste kjøp, denne buksen ... Fargen er helt "ritkig" og jeg har alt funnet frem alle de røffe Dorthe skappel jakkene og gensrene mine som kommer til å passe perfekt til denne buksen med et STORT mykt deilig skjerf =) Men er det sommer ennå, så er det,det-.... Imellomtiden hopper jeg rundt i den med Toms´skoa mine på .... 

Jakke og topp- bik bok , sko toms , bukse Villapaprika , veske LV. Armebånd Villapaprika.

Buksen kan bestilles manuelt på tlf 46641748 ...

Nå får jeg komme meg videre til jobb og møte- vi skrives!! 

 

Tilbake fra Oslo!

God kveld i stuen alle mine vakre! Idag har jeg tatt meg en "fri" dag med svigermor og svigersøster til hovedstaden. Vi har vært på shopping og lille Elliot har vært  en engel hele tiden, sovet som en sten. Nå har vi endelig kommet hjem etter en liten tur i butikken for å få ut litt varer og i bursdag til Håkon.. Og dere, jeg har fått meg verdens råeste bukser!! 

se på denne da... 

Er helt utrolig god på, digger den! Finnes i en litt blåere gråfarge og er i butikken nå.. ÅÅÅ, Villapaprika har fått inn så mye fint nå, er helt i hundreogti jeg! 

Nyt kvelden... Nå skal jeg bevege den "late" kroppen min over i sofakroken! 

 

Da var kvelden kommet.

God kveld!  Nå er det bare å innta sofakroken og nyte stillheten av sovende barn, ro og nyte et stille og rolig, rent og pent hjem!  At sofakroken var så god å myk hadde jeg nesten ikke trodd! Det er noe med at alt er på stell, den følelsen er fantastisk og gir meg ro! 

Idag kom familiebildene på plass og det er så koselig! 

Nyt kvelden, nå skal jeg komme meg i sengen! Vi sees! 

 

Tirsdags mys..

God tirsdag, hatt en fin en så langt? 

Idag har jeg sittet forran skjermen og svart på mail helt tilbake til torsdagen og herremin for en lettelse det har vært. Det tok "bare" 8 timer, men det måtte gjøres det også.. Vel en liten pause hadde jeg kl 12 og da fikk jeg kjøpt inn alt som jeg har tenkt jeg må rekke de siste dagene og deilig var det! 

Jeg har akkurat blitt ferdig med den "overfladiske!" vasken her hjemme, etter noen dager med jobb har den blitt prioritert bort. haha...  

Kjøkkenet skinner og jeg forguder mine siste kjøp her inne! 

Hans- Kristian kokkelerer og har blitt veldig glad i å lage mat, jeg må si jeg er en smule stolt for han var ikke det før han traff meg.. Nå har han virkelig blitt flink altså! Selv om han trenger noen flere kokketimer før han er "dreven" ...

Det er bare å smile, de mannfolka er fra en annenplanet og det er så artig hver gang vi diskuterer hva som er rett og galt, da kommer det frem tydligere enn noe annet... 

Nå skal jeg spise litt, jeg kan jo ikke skuffe kokken min... 

 

 

En ny epoke...

God mamdag! 

Så var hverdagen her og en ny epoke i livet har startet. Mathilde begynner på skolen og hadde en gledens dag over å skulle begynne på SFO!  Nå er tiden i barnehagen over og jeg har kun skolebarn... Hvor ble det av bleiene, gulpingen og babylydene?  De første skoene, den lille regndressen? 

Idag var det en gutt som stod forran speilet og lagde sidesleik og ei lita jente som stod å tok ut flettene hun hadde sovet med for å få krøller... Begge helt i sin egen verden hvor jeg ble mer masete enn morsom der jeg gikk å prøvde å være "den kule mammaen".... På skolen slapp Mathilde forventningsfult hånden min der hun gikk inn og skulle være alene på en plass hun så langt ikke kjenner noen.. Tøff var hun og før jeg viste ordet av det gikk jeg ut døren på skolen uten noen med meg vidre for å kjøres til Barnehagen... *Denfølelsen*- Når du ikke lenger har små barn, men skolebarn... Jeg er så overraset over hvor fort tidne har gått, for meg var de små igår, men slik er det vel for alle(?) ...  De er jo ennå små, men nå er de det jeg kaller veslevoksene.. Begge to.... 

Mine to småtroll.... 

Det har skjedd utrolig mye de siste ukene på dem begge og den siste uken nå har jeg merket det ekstra godt, oppførselen, tankene, språket.. De har så klare meninger og så -rett ut sitater at det noen ganger skulle vært greit å grave seg ned, men de er veldig hjertlige begge to og fulle av følelser så at det noen ganger kan være en utfordring er ingen hemmelighet. 

Bare et par timer igjen til jeg ser de igjen, da kommer de løpende inn butikken til meg - og det er den beste tiden på døgnet !! Når det bare er familietid frem til legging... 

Nyhetene pakkes opp hver dag og idag pakkes det opp klær og putetrekk! 

 

Det lekre nye hvite puterekket med peacemerke finnes HER i nettbutikken. 

Putetrekk, kan man få nok av det(?) ..Hvor mange har du ? 

Nyt dagen, vi skirves på litt senere! 

 

 

Så ble det lyst!

God kveld! Nå er det lenge siden jeg var innom sist.. Det skyldes rett og slett at jeg har jobbet 10-14 timer fysisk hver dag siden torsdag og vært døds sliten når jeg først har kommet hjem. Det å sette seg ned med blogg da har vært helt umulig da småtrolla mine ønsket litt tid med mammaen sin og jeg nesten sovnet stående! 

Nå er det "bare" en uke igjen så er Mona tilbake fra ferie og det skal bli helt fantastisk! Jeg har ikke tid til å sitte forran pcén å svare på mail omtrent og det har jeg veldig dårlig samvittighet for. Nå har jeg fått tatt igjen en hel masse idag og dere ser jo hvordan det har gått utover denne bloggen.. Hadde jeg bare kunnet blogge uten noe annet hadde hverdagen vært lett da.. haha... Ihvertfall mye mer behagelig.. 

Vel, uansett... Idag kom de nye lampene mine opp.. *Jippi*!!!  Så så fine de er!! Jeg er helt fortapt i dem! 

Ikke er de dyre heller for disse koster bare 999,- pr stk! Skulle trodd de kostet dobbelt for de er tunge og flotte og gir et nydelig lys! 

 

Finnes HER i nettbutikken! 

Nå skal jeg se på "-Truls  oppdager Hurtigruten "... ÅÅÅÅÅ, herremin som jeg skulle ønske jeg kunne reise en tur med den? Kan dere tenke dere noe vakrere enn å se Norge fra sitt vakreste? 

Nyt kvelden, vi skrives imorgen! Jeg jobber da også, men skal nok prøve å huske laderen til macén min så jeg får kommet innom å sagt hei da også... 

Vi skrives! 

 

Vil du gjøre et kupp!

Vil du gjøre et lite kupp.. Jeg selger idag mange fine trekk som jeg ikke bruker og har hatt boden full. Et lass har alt forlatt huset, men hei du så mye mer som er igjen! 

Kontakt meg på tlf 46641748 om du er intressert i å komme å ta en titt - alt fra Gant , senze og joy , byvillapaprika +++ . Trekkf ra kr 100-300 .. 

Sees vi? 

 

 

hits