august 2013

Litt ro i kroppen..

Etter en aldri så hektisk dag sitter jeg nå godt plassert i sofakorken min og her har jeg store planer om å bli sittende.. Jeg skal få malt veggene ferdig her også snart, men idag GIDDER jeg ingenting unødvendig.. Jobben her i huset løper ikke ifra meg akkuratt.... Nå skal jeg bare ta ting helt med ro- noen ganger er det helt greit det også! 

Høsten er ikke så verst den heller- levedende lys, mørket og masse pledd og puter i sofakroken , det er ingenting i verden som kan måles med det og familietid! 

stua

Nyt kvleden mine vakre - vi skrives vi vet dere! 

 

Jeg gleder meg jo VELDIG... til jeg får 100 stuer...

Idag har timene nok en gang bare hoppet rett ut av bilruta i en meget høy hastighet! Planene var å jobbe bittelitt med nettbutikken idag, men så ble min kjære kollega syk så jeg har steppet inn i butikken og storkoser meg med mange hyggelige kunder istedenfor! Idag har jeg også vært å lånt meg lift hos Jorunn, herreminhatt hun har gjort meg avhegig - det er noe med måten hun syr de på, de blir jo rett og slett helt magiske!  

Langdag er langdag her i Fredrikstad og selv om timene går svinaktig fort fikk jeg idag testet den nye loveseaten i butikken... Alene satt jeg i go´stolen og fant ut at jeg nesten burde hatt en slik hjemme også- dårlig gjort av meg selv og ikke ha plass for det hadde vært drømmen!!! 

I slike tilfeller er det godt at mitt 2.hjem er butikken min- da får jeg liksom testet den litt en gang i blandt uansett- hoho....

#fruasjælsomaldrifårnoksitteplasser #livetivillapaprika #sånngårnodagan

Og gjett om vi har fått inn masse stilig klær også da, jeg har flyttet inn i nesten alt i butikken- ihvertfall kroppen! 

Nå skal jeg begynne blåse runden min- masse lys må blåses ut og ting løftes inn før turen går hjem og i den derre godstolen forran tvén..... Den dagen jeg får 100 stuer skal jeg ha alle stolene jeg har lyst på... 

vi skrives mine vakre! 

 

Timene flyr..

Idag dro jeg og den syke kroppen min på jobb, jeg har ikke rukket å komme inn døren på jobben engang før varene begynner å strømme inn. Jeg har pakket opp den ene lekre lykten etter den andre og hengt opp den ene pene genseren etter den andre -sånn har det gått i hele dag... Jeg har tatt me meg det lekrste lekre hjem-gjett om! Og herremin som jeg styrer og ordner også, går det ann å få så fine ting da? Jaaaa da, ingentvil! 

Ser dere de runde nye lyktene - de skal ut på nett ikveld og koster 99,- for den lille og den STORE  399,-

Gled dere- vi skrives mer når jeg er ferdig her!

 

I seng!

*-Plasserestumpengodtisofan

ogtaoppdataenpåfanget- booom*

Nå er begge barna i seng, 3x2 nattasanger og 100 klemmer rikere er de alt inne i drømmeland-snakk om trøtte småtroll. Det er så rart at de begynner å bli så store, idag har jeg sittet og gjort lekser med Olíver og han begynner å bli så flink. Det var tydlig at han hadde godt av å starte på skolen, han er jo blitt så moden og stor gutt, Mathilde elsker også sin nye barnehage og har fått seg masse venninner, mammahjertet mitt er så lettet... Tenk at jeg bare har henne i barnehagen et år til så starter hun også på skolen- hvor ble tiden av?  Nå som jeg er i midten av 20´åra ser jeg at skolevenninner og bekjente fra tidligere står med kul på magen ,statusene på facebook oppdateres flittig om uker og dager til de skal få sin lille eller om den lille som nettopp sluttet med pupp om natta..  De står nå i den situasjonen som jeg gjorde for over 7 år siden.*sprøtt* Når barna deres starter på skolen har jo jeg nesten barn på ungdomskolen -helt sprøtt. Jeg må fantisk ta meg selv i å tenke - å er ikke de veldig unge til å starte med barn nå? Snakk om å komme fra rett munn da dere,jeg som starte nesten 10 år tidligere liksom... Nei, sånn går no dagan .... 

Nuss-puus-klem...

 

Og enda mer puss-suss-klem og puss! 

Ikveld skal jeg sortere kundelisten vår, sette opp nyhetsbrevene og deretter gjøre klart for morgendagen. Håkon er på jobb og inatt må han pakke til morgenkvisten for meg for å få ut alt av det vi har på lager..Vi har denne mnd hatt omsettnings rekord i nettbutikken og solgt for mange hundre tusen bare på nett, jeg tuller ikke når jeg sier at vi har stått til 2-3 på natten 3-4 ganger i uken for å klare å få ut alt. Imorgen skal vi ha kommet til bunn og nye ordere fra idag skal da startes på. 

Villapaprika utvikles hele tiden og Nina har blitt daglileder og jeg har rett og slett skrevet fra meg den tittelen, nå er jeg bare "eier" , men jeg hadde ikke annet valg .Villapaprika er for stort for meg alene nå, vi dobler omsettingene våre hver mnd og jeg jobber noen uker mer enn hva som burde vært mulig.. Med kunder i hele landet og nå i utland har vi nok av mål å jobbe mot, vi jobber tett og sammen for å yte best mulig, men vi kan bare bli -bedre , vi er på langt nær bra nok... Konkurransen er STOR og vi synes selv det er mange flinke folk der ute som imponerer oss helt fantastisk mye!   Vi må derfor nå mer enn noen gang stå på vårt og fortsette vår vei og det er så utrolig morsomt!  Tenk at denne bloggen som startet som min lille "hobbyskriveblokk" har utvikelet seg til å bli noe eget , et firma og en plass hvor folk kommer for å hente inspirasjon og ideer - utvikelingen av konseptet har vært helt utrolig ... Nå har vi  mange spennende ting forran oss og jeg håper det bare vil bidra til "enda mer"... 

Tusen takk dere, jeg vet jeg har mange kunder innom- dere betyr mye for meg! Og til vår kjære kunde -Nina - vi tenker på deg og jeg håper jeg ser deg innom butikken når du er på beina igjen! Du er tøff! Det skal jeg si dere folkens - Nina er en kunde hos oss med en livsgninst som skinner igjennom hele henne! Du har jo sagt du føler denen bloggen som en "postiv" ting i hverdagen din - det håper jeg den fortsetter å være og at du snart "flyr" ned dørene hos oss igjen! Vi tenker på deg! <3 

Ha en deilig kveld folkens! 

Bånn av bøtta...

Idag kom dagen jeg hater- sykedagen... Kroppen min har rett og slett ikke ønsket å samarbeide med hodet og jeg har følt meg helt ELENDIG psykisk, jeg missliker jo sterkt å være sperret inn i mitt eget hjem pga sykdom. Vel, jeg har nå stormluftet hele huset og tatt for emg litt normalt husarbeid som ikke er så tungt, så fort jeg har trodd at jeg har vært i form har det begynt å gå helt rundt og kroppen har begynt å kaldsvette- usj! 

Vel, nok syting, jeg har jo ikke sittet på den "late" siden akkurat, mailen er ajour sånn ca ( +/- 10 mail) og nettbutikken skal oppdateres med nyheter innenfor klær. Apropo klær, idag har jeg vasket så mange maskiner at jeg tror vaskemaskinen har stått å gått 6/7 timer på rad nå.. haha... Håkon sine skjorter er stryket og henger nå pent i skapet hans, deilig lavendellukt dufter det i hele huset og det er altså SÅ deilig. Jeg har fått helt dilla på duftlys igjen og det skyldes helt sikkert årstiden.. 

Hvordan jeg klarte den "tilsatte" såpelukten på vaskemiddel og strykevannet før kan jeg ikke forstå, jeg har rett og slett blitt skikkelig bortskjemt altså, og det har resten av familien også- kun en liten krok blandet ut med vanlig natural så får man den PERFEKTE lukt i klærene.

Mine favoritter - og et must! 

Siden Mathidle sliter med eksem er det svært lite hun har tålt og ikke reagert på , Durance er vel en av de få hun har tålt og jeg har aldri vært så fornøyd med et produkt tidligere, det er kanksje grunnen til at jeg ikke tar inn andre produkter i samme sjangel, dette porduktet er jeg kjent med og vet at er like bra som mange sier . Har du ikke prøvd før anbefaler jeg deg det virkelig - Produktene til Durance finner dere HER

Garderoben vår ebgynner også å ta form og idag fikk jeg rotet meg til å ta et aldri så lite snik bilde til dere. 

Hyllene hadde jeg egentlig tenkt til å røske ut og sette inn nye, men når vi fikk de helt kritt hvite så je gikke lenger vitsen i å ødelegge de når vi alt hadde de der, vi skal ramme de litt mer inn med listverk osv, men så langt har vi ikke kommet ennå.. Jeg har valgt å ta to tykke pinner til å henge kleshengrene på, jeg er litt sånn at jeg liker å få litt av det naturlige og i dette hjørnet trengte jeg litt mer hengeplass- fantasien lenge leve! 

Mer bilder fra garderoben kommer når jeg får somlet meg til det- her går klokken så å si alltid noen timer for fort så alt til sin tid... 

Nå får jeg prøve å jobbe litt med nettbutikken,ting blir jo ikke gjort av seg selv.. 

Ha en deilig dag da dere! Vi skrives ! 

 

Det er bare å glede seg..

Som tidligere nevnt har vi bestilt inn så mye fint til Villapaprika og det som kommer er jeg sikker på at er noe for en hver smak. Jeg har så klart bestilt inn litt ekstra av noe så jeg kan kjøpe meg det selv også, hihi... Denne bransjen gjør en BLAKK! 

Her ser dere noen små tittbilder på et par tre ting som er ventet inn i løpet av noen få uker <3 

Se så hyggelig velkomst vi fikk når vi kom til Nomi- de vet å sette pris på kundene sine de ! Tommel opp! 

Dette er bare en liten smakebit på hva som kommer inn og som er ventet inn dørene og vi skal jo selvfølgelig style det på villapaprika måten - ingen tvil!

Her i huset har jeg blitt SKIKKELIG dårlig og det er noe av det "flaueste" jeg veit, jeg synes det er så trist å bli dårlig, spesielt når jeg bare vil bo i butikken min og snu den på hode og gjøre plass til alt det nye som kommer inn dørene!  Vel, litt jobb må jeg få unna imorgen, selv om jeg nå føler at hode og kroppen har valgt å gå imot meg å være skikkelig "drittsekk" mot meg... uff..Jeg får bare småre med med tålmodighet, slik er det å det kan bare gå en vei- rett opp så jeg blir frisk som en fisk!  Mulig litt søvn hjelper , noen timer på øyet skal jeg ihvertfall få meg.. 

Vi skrives mine vakre! God natt! 

 

Nyheter kommer og nytt er på plass....

Jeg tror  jeg har fått ny energi etter innkjøp nå, selv med rennende nese og hodepinne til tusen er jeg over gjennomsnittet opptatt av å storkose meg med å få på plass alt det fine som nå ventes inn dørene!

Idag kom det masse lekkert inn til oss og gjett om det skal på nett da dere, men først skal jeg vise dere noen bilder fra den LEKRESTE puffen jeg har fått på soverommet vårt! De nye tingene mine elsker jeg og sammen "utfyller" de hverandre-hihi....  Det er jo sammen ting skaper en effekt. 

(Puffen finnes HER.) 

 Og dere vi har rett og slett fått inn så mye fint , alt kommer jo ikke på likt, men det som kommer er finere enn jeg sist husket  og det må jo være et bra tegn. (?) Dere spør jo ofte om hvor mange av tingene mine er fra, og det meste er så å si alltid fra Villapaprika, men så klart må også jeg handle andre steder en gang i blant -er det ikke litt sånn da? Vel, uasnett, mine favoritt ting fra Villapaprika  på soverommet kommer her som  perler på en snor, kanksje du også liker noe av det??  

Dette nye teppet -mykt og deilig nytt delikat teppe fra Senze of joy - også liker jeg at det er synlig strikk i det.. *in love* Finnes HER i nettbutikken. Disse damene er altså SÅ flinke! 

 

Sminkeplassen min, nytt speil skal opp , jeg må bare se hva som kommer inn fremover- enn så lenge har jeg satt frem mitt "gamle"...Litt lite, men det gjør jobben sin =) 

 

De nye nattbord lampene er jeg ille glad i, de gir et fantastisk godt lys og jeg elsker stilen de skaper på soverommet. De gjør liksom litt ut av seg og det er vel det beste med de =) Finnes HER i nettbutikken.

 

Også må vi ikke glemme den vakreste lille klokka vår( finnes HER) , den er jo ikke store tassen, men jeg har skikkelig sansen for den, der den tikker og går.. hihi... 

Den nye puffen har ENDELIG kommet på nett også, den er jo bare "to die" for.

Nå skal jeg fortsette å pløye igjennom mailboksen, med rennende nese og forkjølelse på gang gjelder det å bli ferdig så jeg får lagt meg i normal tid idag ! Vi skrives jo mer etterpå- håper dere har hatt en deilig mandag så langt! 

 

 

En kveld med minner...

Hei og hopp og god Søndagskveld!  Her kommer innlegget noen timer senere enn beregnet, vi var nemlig avgårde igår på en aldri så liten Oslo tur... Vårt beste vennepar Anita og Fredrik hadde for noen få dager siden bryllupsdag og Håkon og jeg hadde 6.års bryllupsdag den 4.august. Tid til å gjøre noe "ekstra" har vi sjeldent, men når Fredrik spurte om vi skulle slå oss sammen og overraske Anita kastet vi inn Hånklet å sa så klart JA! 

Igår dro vi da inn til oslo,sjekket inn på hotell og deretter dro vi med taxi til Klosteret med en deilig 7 retters mat og vinmeny forran oss. Kvelden ble fantastisk, vi hadde barnefri, spiste utsøkt mat,drakk fantastisk vin og hadde det helt utrolig morsomt! Jeg tror aldri jeg har ledd mer og fått mer kramper i magen enn når gutta satt igang med den ene vhistorien etter den andre.... .. 

Bilder sier mer enn 1000 ord er det ikke det de sier? 

 

 

7-deilige retter. 

 

Man har ikke mer moro enn man lager sjæl! 

"Anita ;Inn der skal vi-og dere hmm? Joda vi passet på å komme i nærheten  ;) 

Bukker og nikker og takk for ikveld hilsen Fredrik i bakgrunn... 

 

En uforglemmlig kveld som har bringt frem alt det jeg har av latter .... 

Her hjemme går ting sin "vanlige" gang og bilder av enda mer interiør kommer imorgen .... da skal dere få se litt før og etter bilder... 

her har dere en liten "sniktitt" 

Nyt kvelden mine vakre! 

 

Få mer plass? uten å bygge på. ?

Her hjemme har det gått i ett den siste tiden, vi har vært på messe i 2 dager og jeg kan love dere varer som er "to die for" .... Det er altså så utrolig masse lekkert som kommer inn og vi er helt i hundre etter å begynne med dette ! Butikken skal få en liten mini "makeover" for sesongen og vi skal kjøre damens aften en dag i oktober dersom alt kommer til tiden. Vel, jobbe går sing store gang, og her hjemme har vi skrapt ut kr av lommeboka og virkelig staret på oppussingen- alt i underetasjen ser HELT nytt ut nå og mye er det, vi har rett og slett ikke spart på noen ting denne gangen-kreativiteten LENGE leve- og når vi er ferdig her beveger vi oss oppover. 

Jeg har pusset opp "bodene" , som tidligere sagt har vi 4 boder som rommer 29 kvm av underetasjen, siden dette er uten viduer er det ikke mulig å bygge noe gjesterom osv her, men walkin det har vi skap oss- Håkon og jeg. Vi har tatt bilder av alt før og etter og navn på fargen vi har brukt osv kommer jeg ut med senere- her har det blitt helt RÅTT!  

Under arbeid ser dere selv hvordan det så ut her.... Ikke mye lekkert. 

grått, trist og slurvete..... En TYPISK trist del av en bod. 

 

Sånn passe blid for at jeg har knekt koden på å få større plass uten å bygge på.... 

 

Grunningen er startet på lister... Vi begynte å se tegn til at det kunne bli trivlig her....  

Nå og 30 l maling og nye lister og stæsj senere har det blitt noe helt annet...  de nye stativene mine skal opp og jeg skal få alt inn i hyllene * lykke* 

-----Mer bilder kommer.... 

 

Til salgs

Dere spør meg ofte om jeg selger noe så her legger jeg ut bilder av et par ting jeg selger. 

KOntakt meg på 46641748 om du skulle være intressert. 

stol +puff i marine sleges samlet. 

2.stk brune putetrekk selges også samlet. 

Nyt kvelden.. 

 

Litt nytt her... og der...

Jeg er bare i ekstase over alt det nye vi har tatt inn nå, imorgen går turen enda en gang inn til messa, herreminhtt hvor mye fint det er hos leverandørene våre nå, blir like i ekstase hver gang jeg altså... hihi... 

Idag fikk vi med oss noen KULE armbånd fra Senze og joy og putehimmlen er ikke noe å klage på denne gangen heller.... taha... Vi har valgt oss ut det fineste av det fine! 

Se på disse armbåndene da dere, detter e bare et par jeg har fått med meg, og peace armbåndet har vi alt noen av på lager til 299,- Jeg jobber med å legge ut klærene vist igår på nettbutikken og armbåndet kommer også ut!  

Straks begynner oppryddningen i hyllene her, mye skal selges så følg med på instagram... ! 

Enn så lenge -hejdåå! 

 

Tre soverom og et kontor...

Og ikveld skal jeg vise dere bilder fra de tre flotte rommene jeg har klart å skape her hjemme., kontoret skal styles før det vises her på bloggen. Vi er storfornøyd, jeg har jo skapt en "suite" til Håkon og meg-  haha.... Litt sånn småromantisk og litt for oss selv, rommet ble perfekt med den nye fargen ,blanke lister og deilikat og rolig interiør med en touch av glitter og cottage.. 

Her har dere noen bilder og litt tekst så kan de som vil og kan hente inspirasjon og tips.. 

Slik går jeg frem. 

Jeg tenker nemlig base når jeg starter på et rom, hvilken atmosfære ønsker jeg å oppnå? Et soverom burde derfor innredes slik at atmosfæren i rommet er avblansert og rolig. Her skal man sove og finne roen og det er noe jeg setter litt i fokus når jeg skal innrede et soverom. Stilen min er jeg oppslukt i, det er meg og det er det jeg liker og jordfarger har da alltid vært min "greie" spesielt beige i ulike varianter.  Nå falt fargevalget mitt på fargen sand, den har en lys unnertone av gråbrun og går ikke så veldig over i gult, fargen passer derfor til de med grå stil og de med brun. 

Jeg tenker på naturen når jeg innreder... Se for dere et åpent landskap , hvor det svale og dempende er i bunn og avbrytningen da ligger som en "blomstereng" på toppen. Tenk deg nøye om når du skal style, hvilken farger har du, skal du bytte stil? ønsker du å oppnå noe annet eller vil du bare "spe" på med litt tilbehør slik at stylingen kan sette prikken over i´n.  Ikke heng de opp i trender, du kan alltid bytte en farge på et putetrekk, men maler duhele stuen blå eller grønn er det noe mer jobb og gå "tilbake" igjen, så tenk deg to ganger om før du begynner på prosjektene dine. 

Vårt soverom er i fargene beige sand, natur , hvit, kamel og marine - det skaper en morsom "twist" og et rolig inntrykk. 

På barnerommene har jeg valgt å la barn være barn og samlet alle leker i like kurver og på en plass. Jeg er opptatt av blått og rosa og har derfor ikke gjort folk i tvil på hvem som bor hvor.. 

Man trenger ikke lage rommene så "barnslig" selv om det bor barn der, gjør det morosmt og la barnet vokse med rommet uten at alt må byttes ut av farger og ting...

Oliver sitt rom.. 

 

Og Mathilde sitt rom.

Skap en balansert rød tråd i hele hjemmet ditt og gjør det slik som du vil... 

 

 

Klar for høsten...

Nå som vi har pusset opp garderoben er det å legge på plass nye klær en glede, en STOR glede ! Tenk at jeg har fått meg walk-in  med skikkelig STIL ! I´m sooo proud! Vel, idag kom masse deilig nyheter fra Twist & tango inn i butiikken og enda mer lekkert ventes inn- klærene flyr jo ut med en gang i tak med interiøret og det er ekstremt MORO! 

Ny GLITTERTIGHTS og genser ... 

I LOVE IT! 

 

Jeg tror Garderoben min denne høsten har spritet seg opp 10 hakk, ettersom jeg har kommet meg tilbake i min "form" , faktisk gått ned fra 64 til 56 kg på 3 mnér og er KJEMPE stolt og føler meg som meg selv igjen... Jeg er jo ikke store jenta, det har jeg aldri vært, men jeg måtte faktisk jobbet hardt for dette og må fortsette å gjøre det for å holde meg her... Enda godt kondisen og helsen har godt av sunt kostholdt og mye beveglese. 

Nå skal jeg fortsette å pløye igjennom mailboksen min, og dette kommer SÅKLART ut på nett =) 

Nyt dagen-vi skrives!! 

 

Et rom, litt utenom det vanlige...

Jeg tror vi har snudd opp ned på det meste her hjemme, alt av lister males i bengalakk og veggene i hele kjelleren har nå blitt beige .. De som følger denne bloggen vet at vi har en stor stue i underetasjen på 30 kvm... Vel, siden vi ønsket å få samlet barnerommene å gi Olíver et større rom, Mathilde har et rom på 14 kvm og Olíver har "bare" hatt 9 kvm . Vi har lenge tenkt- hvem skal ha rom hvor? Vi har jo nesten 200 kvm å boltre oss på, men kan kun sitte i en stol å se på tvén og en plass og spise middagen , kjellerstuen har derfor bare blitt brukt av Håkon og meg. Idag har det jo blitt slik i de fleste hjem at små barn har alt mulig på rommene sine, våre har alt fra STORE senger ,tvér,dvd,skrivebord,lekekasser og boltreplass, det blir derfor ikke til at de drar med seg alt ut i stuen lenger .... Oliver har nå fått vårt "gamle" rom på 15 kvm og de 6 kvm skal jeg si dere hadde mye å si altså.....

Siden stuen i underetasjen er så stor som 30 kvm bestemte vi oss for å ta i bruk stuen litt ekstra , nå har vi soverom i den ene enden og kosekrok med tvén i andre enden og best av alt-peisen er i fotenden, samt at en ny puff skal inn og i fotenden av sengen... 

Her har der een liten smakebit... 

Oliver sitt tidligere soverom har nå blitt innredet som et skikkelig kontor med overnattingsmuligheter og bodene er malt med hvit heltblank bengalakk og "spritet" opp 10 hakk til garderobe for denne frua ... Masse før og etterbilder vil komme- jeg er i full sving....

Nå er det snart på plass...

Jeg er helt dårlig, nesten som om jeg går rundt i en liten boble, noen ganger trykker den så hardt på tinningen andre dager er lykkefølelsen så på topp at jeg må passe på å holde beina på jorda... Nå er messen like rundt hjørnet og vi har nå så mye lekkert ventet inn... Vi har jo bestilt det meste på forhånd, men noe må vi inn å se av tekstiler osv så da blir turen til messe spennende- mulig nye duftlys også- hihi.... Til uka er det inn til Palma og Nomi- og de har fått MYE fint nå- jeg bare gleder meg!!! 

En ting jeg har falt helt for er denne puffen ; 

Nå som vi har gjort en STOR vri her hjemme skal denne forran sengen vår--- lekker og jeg VET den blir perfecto!!! 

Her hjemme har vi vridd om på så mye,nye gulv skal snart på plass i underetasjen og jeg er rett og slett i hundre over at vi har kommet ditt vi har kommet nå. Bilder kommer, men jeg vil ha ting på plass først-nå står alt i boden av stæsj så jeg har ikke så mye å vise frem, men cottage er vel det ordet jeg kan beskrivet hjemmet mitt med når det kommer til stilen her hjemme snart ...  Og nå  venter vi inn nyheter som tekstiler i Ruter-STORE og kraftige , velour,grov-grov lin samt alt mulig annet småtteri som glasskrukker med sølvlokk-ja det kommer inn!! ENDELIG!  Chanpagnekjølere ,lysestaker,lamper,lykter ++++ vi venter inn så UTROLIG mange paller med nyheter nå så vi er nesten helt dårlige selv-det kommer ikke fort nok..... Mulig vi skal ha en damens aften snart også... Bare å følge med mot julehandelen nå da, vi jobber med saken og skal se på om vi har tid til å få det inn- det var jo en så stor vellykket aften sist... 

Nå får jeg fortsette med litt jobb før jeg skal hjem til småtrolla mine...

Vi skrives etterpå mine vakre!! 

 

inn i natten...

Timene går og det gjerne fortere enn jeg klarer å holde følge. Idag jobbet jeg i butikken, den ble stylet og ordnet litt mer og kar for å fylles opp med enda mer nyheter, nå er jo messen bare noen dager unna og iår gleder vi oss veldig altså! Det er jo en liten interiørhimmel for interiør sjeler , rett og slett balsam for sjela.. 

Vel, her har jeg nå valgt farge til hjemmet og jeg tror fargen blir veldig bra her hjemme, Roma ble ikke bygd på en dag så jeg får bare ta en og en ting avgangen. 

Noen som kan gjette hvilken farge jeg havnet på? 

Klokken nærmer seg 12 og jeg er helt kaputt - batteriene må nok lades litt inatt-to barn skal tidlig opp imorgen - en skolegutt og en barnehagejente ... =)  Hu mor må ha litt hvile, idag har Mathilde vært som en skygge ,jeg tror un faktisk ble sliten av det selv.. haha

Nå peip det i maskinen nede- jeg får henge tøyet opp og komme meg i seng-vi skrives!

 

Planker på veggen,gutt på skolen og pakking på G ;)

Idag har vært en litt " rar" dag, idag startet nemlig lille gutt i 1.klasse- tenk dere det, min lille Olíver er skolegutt! Det var en tåre som trillet , jeg er altså så utrolig stolt av han, den lille gutten min som jeg akkurat føler fløy rundt i bleia si har begynt på skolen. I en alder av 24, står jeg med en skolegutt, pyntet og stellet.. Håret er vasket, de nye klærene har fått seg en runde med strykejernet, nytt penal er på plass i skolesekken, ny matboks med yndlingspålegget på brødskiven og sist, men ikke minst har Olíver "sveiset" håret sitt som han så fint sier det.. haha... 

Jeg har kjøpt en full ny garderobe til begge barna denne sommeren, alt det fineste jeg vet og en av dagene nå skal Håkon og jeg inn på Zara og handle litt mer basic til de også. Nye jakker,sko,regntøy,votter,luer,dresser ,bukser,gensere,joggetøy, ny fotball drakt,leggskinner,fotballsko og balettkjole til Mathilde- ja alt er på plass og det er altså så deilig.. Rart er det også for jeg har ikke lenger et plagg igjen i str 98... Nå er det  klær i alderen 5-6 år på lillemor og 8 år på lilleprins...  Jeg bestilte også nytt til Mathilde hos min søster- hun har altså så utrolig masse flott til små barn og den nye regnbuksa med sko skal få kjørt seg på skikkelig "plaskregndager" - anbefales og finnes HER i min søsters nettbutikk. ...... Er det noen av dere som forresten selger prinsesse tyllskjørt og hårpynt litt utenom det "vanlig" til små prinsesser- Mathilde er ei skikkelig JÅLE og jeg er så på jakt etter noe litt annerledes til henne... Send meg mail om du kjenner noen som selger eller kan tilby noe slik (?) .... 

Vel, litt over til denne overskriften også-planker på veggen(?) Vi har nå tatt frem malekoster, maling og kjøpt inn masse matrialer , vi skal nemlig lage oss ny tv benk, kle om  vegger , trappen får en SKIKKELIG makeover( med nytt rekkverk)  og huset generelt løftes 10 hakk... Ting tar tid, et gamelt hus drar med seg mange dyre kostnadder, men jeg er nå ENDLIG overlykkelig over at vi endelig har fått det "grunnleggende"på plass så jeg nå kan kose meg med det jeg liker best -synlig forandringer... Nå er det jo et år siden vi kjøpte huset så dere kan tro jeg har gått å gledet meg til rør, el-anlegg og sikkringskap,ytterdører osv  ble ferdig og nytt så vi kunne starte på andre litt morsommere ting... Fy så dyrt slik har vært, så langt har vi brukt 2-3 hundre tusen på skjulte ting som rett og slett har spist opp tålmodigheten min... Vi har jo malt og byttet gulv samt lister også, men kjelleren skal nå pusses opp TOTALT, med varmekabler og nytt gulv og fliser , Mathilde skal få rom nede og jeg skal få STORT walk in oppe , samt MYE mer, dette skjer jo ikke på null komma niks dette heller, vi har derfor valgt å starte på de litt "rimligere" tingene nå, så får flytting av rom osv komme i 2 eller 3 rekke.. Jeg skal dele bilder med dere, for tingene vi gjør nå er noe dere også klarer om dere lar dere inspirere av det, det er rett og slett HELT rått! Så bare å "glede" seg- jeg gleder meg VELDIG til å komme hjem for å  fortsette  hvor vi slapp.... Er det andre der ute som pusser opp hus og har blogg er det bar eå legge igjen adressen i kommentarfeltet så jeg kan få hentet opp litt inspirasjon hos dere også =) 

Her ser dere tegningene av den nye døra vi skal ha... 

Ille lekker altså, en med vindu og en uten og i lys grå også -gelder meg sååååå!! 

 

Nå skal jeg kaste meg rundt her i butikken, 90 ordrer skal ut idag- ja, bare 90 ...... Uhhh... Helt svett jeg....

Nyt mandagen mine vakreste vakre!! Vi skrives på med noen sniktitt bilder på mine småprosjekter etterpå... Planker på veggene i driv... ille stas ... 

 

Jeg selger- kanskje noe for deg?

Når man driver butikk slik som meg og har vært en storkjøper på interiør i mange år samler det seg gjerne opp en god del interiør og her i huset har det blitt mye som har blitt plassert bort pga mine egene ting har kommet frem. Jeg er veldig nøye med tingene mine så jeg vet de som kjøper av meg privat gjør du et godt kjøp =) 

Teppet mange spurte etter som tidligere var på rommet til Olíver selges, det er ny renset og ser smashing ut . Har kostet 3000,- , jeg selger dette for 1000,-  

"Flekkene" på bildet er bare "bøss" min mann glemte å støvsuge det før jeg tok bilde, men pytt pytt... Jeg renset det forrige mnd. 

 

Denne stumtjeneren selger jeg til kr 250,- 

Send meg meld på byvillapaprika@hotmail.no om du skulle være intressert - kjøper betaler frakt. 

 

Vi snudde døgnet!!

Hei og hå og herreminhatt! Igår ble det tilsander og høyjubel når mannfolka kom hjem og vi mødrene fikk lov å ta oss en aldri så liten tur ut... Etter en time på badet kjørte mannen min oss en tur til Jacob, og det var litt av en skuffelse.. Detaljer for plassen trenger jeg vel ikke gå inn på, men at de har valgt feil dørvaktejenter  og single bartendergutter som bare serverer de "ungeblonde" -da lurere jeg på hvor et seriøst utested befinner seg??? Slik blir bare tullete , å stå først i kø og vente i 45 minutter på servering av litt vin er for meg helt tragisk og slike plasse legger jeg ikke igjen en krone. Vel,vi var 10 stk og endte opp på ocean club i stedenfor og der skal jeg si at alt var mye mer delikat, skikkelig og hyggelig... Snakk om topp kveld ute,, jeg tror aldri vi har fått oss en bedre latter og hatt det hyggligere , vi var ikke hjemme å i seng før klokken var 05.... At vi i heletatt har klart å holde ut så lenge forstår vi ikke selv, men vi hadde det så utrolig hyggelig at vi rett og slett ikke ønsket at kvelden skulle ende... La barnet lenge leve altså! 

Vel, etter å ha hatt besøk i 3 dager og vi har vært alenemødre i nesten 2 døgn skal jeg si at det å ha en rolig kveld hjemme i sofaen med mann og barn passer meg perfekt... Nå har roen senket seg litt og Håkon og jeg skal se en skrekkfilm.. grøssoggru..... Denne uken er det messe uke og vi skal på innkjøp, jeg er helt i RUTE modus og om en ukestid får dere litt info på en hemmlighet jeg skal dele også... Stuen har gått fra sommer til vinter og skal nå i ukene fremover styles i skikkelig fjellstil ala Camilla... Planene er klare og jeg gleder meg til å få inn enda mer høstprodukter.... 

Nyt søndagen så skrives vi om litt igjen! 

På tomtank

Hei og hopp alle sammen, idag går jeg på tom tank, golfturen til mannfolk har gått fra en dag til to og 4 unger i alderen 0-6 år krver sitt.... Vi sovnet tidlig igår , jeg var rett og slett helt skutt.. Jeg har nemlig en mann som ikke kjenner til ordet -"avtaler" og det å "plamlegge" så om han for det for seg å skulle dra døgnet en ekstra runde rundt gjør han det mer enn gjerne- haha...... 

Vel, med 4 unger som nesten har flydd på hverandre har vi etter en LANG tur fått roet de ned ved å ta deg med oss ned til stranda.. Der fikk de flydd litt fra seg og vi fikk senket skuldrene bittelitt... Når barn vokser opp med hverandre slik som våre og ofte er sammen blir de nesten som små søsken alle sammen og er deretter mot hverandre også... Jeg er sikker på at jeg har løpt opp og ned trappene her i hust 100 ganger, satt på barnetv ,skrudd av tv, tatt frem leker-ryddet opp leker ++++ små barn vet å få trimmet på mammakroppene... Anita har stått på hodet og jeg på henda- snakk om mødre som skulle vært avbildet og slengt ut på ukas "moroside" i se & hør.... 

 

Fru opp og ned -- det skal sant sies at vi nå har lagt planer for  "the real housewifes"  med et bilde av hvordan det virkelig er å ha små barn-glamouren i hverdagen forsvinner litt mellom babyskrik og trassalder.... 

Tommel opp for alle småbarnsfamilier som gjør dette mer enn en gang.... haha.... 

De barna får oss til å gå igjennom ild og vann om og om igjen og etter 10 turer kysser vi de nok en gang og ser oss priset med å ha akkuratt de i livet vårt....  Det er godt vi er unge og spreke altså.... 

 

Golf weekend...

Sånn er det med mannfolk og deres trang til å gå mange deilige mil på golfbanen i uka.. Er det en liten unnskylding for å komme unna kone og unger?  Jeg skal ikke påstå for mye, min mann velger å si det som det er- en golftur er en deilig avkobling. Når mannen for halvannen uke siden fylte år fikk kan golfweekend på Kragerø resort og spa av meg og ungene, med 3 retter middag, fri vinmeny +++ you name it... Han reiser ned imorgen formiddag med sin beste kompis, golfbagen står klar og jeg har ryddet klart til min beste venninne kommer.. Vi konene må jo ha støtten i hverandre når mannfolka våre reiser på golftur og vi sitter igjen med 4 små barn ... Jeg tror nok det skal gå så bra så.... 

Golf er ikke helt min greie, men det er jo lov å tulle litt... 

Blusen er ny i butikken nå og er alt ute i nettbutikken.. ønsket str skriver dere bare som en "merknad" i kommentarfeltet, vi jobber med å få lagt de inn, men det er noe som har skjedd i nettbutkken så det henger litt etter, str som finnes er 36,38,40 og 42. Blusen er  romslig i str og veldig lett og myk på. Finnes HER. 

 

Nå skal vi spise SEEEEN middag, her er kvelden ennå ung så vi skrives mer imorgen .... Nyt kveldne og natten mine vakre!  

Planleggingsdag ......

Vi ligger på sofaen, vi ser på mot i brøstet, vi ligger med beina på bordet og vi er skikkelig LATE.. Det er så godt når barna blir så S tore, jeg er så glad for at jeg er ferdig med babytiden for den alderen de nå er i er helt topp! De kler seg selv, spiser selv,sover til jeg vekker dem, er ute å leker, er sosiale og sist men ikke minst ordner seg selv på toaletten .. Nå nyter vi litt morgentid i sofaen og veldig snart skal malepenselen frem, her blir det ille sprekt altså.... 

Og putene mine-- i love it! 

Mest av alt er det barna mine jeg elsker.. men det er vel ingen bombe... 

 

Runde vakre rosa puta som kommer i nettbutikken veldig SNART!!! 

Nyt torsdagen- det skal vi <3

 

Kose kveld..

Alene hjemme med macen på fanget og beina på bordet! Herreminhatt, det er noe med det å faktisk sitte i sofaen, ha på tvén og drikke brus fra boks, det finnes nesten ikke noe mer avslappene måte å jobbe på.. Når kl ble 21 kom min herlige venninne Malin innom og vips var kl 23 30 .. Tiden flyr når man koser seg og bare sitter å skravler om alt og ingenting... hihi

Nå skal jeg få lagt opp oppgavene for imorgen og deretter bare slappe av med macen slått sammen ... 

Nyt kvelden- vi skrives! 

 

Høst nytt...

Idag er dagen hvor mailen er pløyet igjennom, nettutikken jobbet med og varer telt opp! Vi har så mye fint i butikken nå, jeg blir helt dårlig selv, kanskje ikke så rart når jeg har gått å valgt ut det som står i butikken selv. Idag kom de etterspurte ponchoene ut i nettbutikken igjen- og HEI hvor fantastisk brunfarge det er på den og kvaliteten upåklagelig. 

Ponchoen finner dere HER, men vi har bare noen få av de og får de ikke inn igjen med det første.. 

 

Og dere, har dere sett hvor MYE flott det har kommet ut i nettbutikken, jeg storkoser meg med alt det fine som jeg legger ut om dagen, jeg synes altså dette med nettbutikk er helt TOPP! Nå har jeg fått blod på tann altså . Nå skal jeg fortsette å få unna litt mails, vi skirves på etterpå- Nyt dagen og kos dere! 

 

Så flyr dagen unna..

Og er ikke det vanlig? Dagene står jo ikke akkurat stille , timene flyr av sted i et sett...Idag står jeg på jobb å styler-alene!! Jeg STORKOSER helt utrolig, etter jobb går turen vidre til min beste venninne for styling av 2.etasje og deretter blir det pakking ,MASSE pakking på nettbutikken -igjen.. Imorgen må jeg stå sikkert 12-13 timer å få ting unna... Vi har nå over 10 000 registrerte kunder i nettbutikken, selv om ikke alle handler på likt er det MYE som må holdes på stell og vi er bare 7 stk -så jeg deler i disse dager nr mitt ut i hyttogpinne ...... Jeg tror jeg har annlegg til å få klisterhjerne nå, for nå begynner ulike navn og adresser å feste seg hos meg også.. Vi også minne om at jeg sitter på Byvillapaprika@hotmail.no mailen og svarer på spørsmål, så om dere ikke har fått svar på ck send mail ditt, det er mye som havner i søppelpost hvis trafikken blir stor, hvorfor vet jeg ikke. 

Bak meg står det som dere ser STABLER med varer som skal ut! --- Jeg føler jeg har 10 armer i disse dager =) haha 

Blusen fra twist & tango har jeg flyttet inn i- i love it! 

 

 

Og dere, look at the store!!!! 

Nå begynner den å bli fin altså og min kollega og "sjef" skal få seg litt av en positiv overraskelse imorgen! * smiler*  Hva denne "ungen " får til altså ( da snakker jeg om meg selv) hoho..... 

Nå kal butikken straks avbildes- så vi skrives!!! 

Nyt dagen søtnosser! 

 

Biggabooo!!

 

 

Hei hei og god MANDAG! Her har dagen gått unna til jobb og nettbutikk , jeg føler øynene nå er en smule firkantet og på veg ut av hodet- haha.... Innimellom slagene har jeg vært ute å spist blåskjell hos mamsen og FY så godt det var! Jeg kan sikkert forspise meg på slik, det er jeg sikker på. 

Vel, uansett... Jeg har fått ut enda litt mer nytt i nettbutikken idag og enda mer skal ut. Jeg ser at dere er så fornøyde med det og det varmer hjertet mitt såååå mye!  Jobben som ligger i hvert bilde og produkt er stor og da er det ekstra stas at dere ser det og liker det. Denne uken er den siste innspurt uken jeg har på å få bilder og informasjon klar før det skal på trykk i magasinheftet til Villapaprika - tenk at det nærmer seg den tid nå og at det snart skal ut og hjem i mange av deres hender. Helt fantastisk og utrolig morsomt!! Butikken fylles stadig opp med deilige nyheter og imorgen skal enda mer inn dørene der også. Inntil jeg klikker innom igjen etterpå håper jeg dere prøver å nyte dagen og har hatt en deilig start på uken - selv i PLASK regn,lyn og troden.. 

Vi skirves! 

 

 

Tid til å avslutte.

God kveld alle vakre, fått slengt beina på bordet ennå? 

Vi har idag vært på familiemiddag hos svigers og alle brødrene Kvarsvik var samlet på en plass, totalt har jo disse gutte skaffet seg unger alle sammen, hvor eldste bror har 4, nest eldste har 1 og lillebror som er min mann har 2.... At det er fult hus og masse barnelatter når vi er sammen er ingen tvil, bare veldig synd det ikke er oftere, det er kanskje noe man kan bli flinkere på? hmmmm.... Vel med en storebror i Nordmøre og en i København har vi havnet litt "imellom" og prøver å samles så ofte som mulig likevel.. 

Vi rullet hjemover når klokken var 10, så den siste timen nå har jeg sittet forran dataen, idag har nettbutikken EKSPLODERT og over  100 bestillinger er blitt gjort, herreminhatt imorgen får vi mye å gjør.. Vel, vi har mye å gjøre uansett for de siste ukene nå har vi hatt så høy trafikk og stort salg at vi har sittet å jobbet oss igjennom over 1000 ordrer- på tirsdag vil alt som er på lager være sendt ut og det som er ventet inn ligge klart for sending så fort "rest" varene kommer... Vel, etter å ha snakket med noen av landes Største nettbutikker føler vi at vi har MYE å lære og MYE vi er veldig gode på alt... Vel den kommende uken nå må jeg brette opp amrene hver dag selv og hjelpe til med å pakke, jeg får nesten panikk når vi vokser så fort som det vi gjør selv om det bare er bra så lenge vi klarer å holde følge med det likviditetsmessig. Innen 1.september er vi inne i nye lokaler til nettbutikken og innen 1.oktober vil alt bli MYE bedre på nett også, men denne uken skal jeg få nettbutikken og kundene der i helt nye høyder. Man kan bare bli bedre , og det er enda godt! 

Nyt kvelden mine kjære, jeg har ennå et par timer med jobb forran meg og må på´n igjen imorgen tidlig... 

Vi skrives!  Nattinatti alle vakre! <3 

 

Eksklusivt, ja takk!

Hei , mens mange kanskje sitter ute i sommerværet å koser seg, sitter jeg inne å jobber så svetten siler med masse spennende nyheter fra Villapaprika. Dere som følger bloggen daglig har sikkert lagt merke til at det har flyttet inn endel nytt her og i butikken. Vi i Villapaprika har alltid prøvd å holde fokus på at vi skal ha noe for alle, fra den billigste pokalen til 69 kr og opp til de litt mer "eksklusive" varene. Vi har nå tatt et steg vidre og kommer til å satse på noe mer high end produkter , dette for de som ønsker litt ekstra. Dette betyr ikke at vi vil slutte med alle de herlige duppedittene, "rimlige" putetrekk eller annet stæsj, men at vi også ønske å ha noen produkter som har en litt høyere prisklasse og tilby.  Dette for å kompletere alt vi har. 

Vi har brukt de 2 siste årene på å lage vår egen look og stil og for hver gang jeg er hjemme hos noen å styler eller styler butikken føler jeg dette kommer mer og mer til sin rett. Med det mener vi ikke at alle våre leverandører er eksklusivt å finne hos oss, men at vi har vår egen stil som vi kan tilby våre kunder. Min egen stil har jo også utviklet seg noen hakk siden jeg for snart 4 år siden kjøpte meg brun velour sofa og min første pute med glitter og strass fra SIA, begge deler har jeg elsket siden dette , men har ennå ikke fått meg til å bytte ut sofaen min til velour - da jeg faktisk er VELDIG fornøyd med den jeg har.  Jeg er den som hele tiden prøver å holde meg oppdatert innen trender, i inn og utland og jeg ser gjerne trende komme lenge før de kommer til landet.  Og med det sier jeg ikke at jeg oppfant kruttet, men at jeg prøver å skille meg ut litt med min måte å gjøre ting på- det morsomme er jo at mange følger etter. =)

Hver gang jeg ser noen "tagge" Villapaprika på instagram eller gir meg linken til bloggen deres eller andres hvor det ligger bilder som jeg like gjerne kunne ha tatt selv,  blir jeg kjempe stolt! Dette tar jeg virkelig som en ære  og det finnes virkelig ikke noe mer positivt enn å inspirere andre og bruke tid på å skape det hyggelig og hjemmekoselig i sine hjem. Det er jo tråssalt her vi bruker flest dager og timer i året, er det ikke? 

Det vil alltid være de som tror at jeg synes det er negativt at noen "kopierer" meg, men dette ser jeg kun på som positivt da det kun bekrefter at noe må jeg ha gjort riktig... 

 

Som jeg sa i en artikkel i VG for et år tilbake " alle hjem burde ha en lyskrone" - det mener jeg fremdeles - men tilføy gjerne en glitterpute , røff tekstil og myk velour i samme slengen og alltid unn deg selv ferske friske roser!

  Er det ikke allmen kjent at jenter/ kvinner og kråker liker det som glittrer! ? 

Så nyt og kos dere med alt det vakre som flytter inn i butikk og nettbutikk hver dag nå- det stopper ikke der.... 

 

 Bluse HER,  Smykke HER, Armbånd HER, 

Mitt hjem, mitt ekte Villapaprika...

Hei og hopp alle sammen! God lørdag! Vel, igår stoppet det seg på denne fronten, jeg med mann og barn var en tur på besøk hos vår kjære leverandør og tittet på alt det nye som Vi i villapaprika skal bestille inn nå til uken. Jeg er jo veldig bestemt og ser jeg noe jeg liker og vil ha drar jeg ikke før jeg får det med meg, stakkars stakkars Ole- Henrik , han måtte brette opp armene og frem med lister på det meste- dette skulle med meg hjem... Knipes og ut på nett..... 

 

 Før alt kommer på nett imorgen får dere kose dere med noen bilder - dere kan VIRKEIG glede dere! 

Uansett, dere har jo etterspurt litt bad bilder, interiør bilder og bilder fra Kjøkkenet - nå har jeg knipset iveg og har masse deilige bilder til dere. 

Lampen kommer ut imorgen- tror aldri jeg har hatt en slik begeistring for en lampe før... 

 

Denne runde puten kommer også for salg imorgen, med masse deilig strikkaputer.. dette vil også i løpet av en liten stund komme for salg i butikk.

 

Jeg Simpelthen ELSKER alle detaljene i hjemmet mitt, det er på en måte de som gjør stilen "særegen".. 

Og badet har jeg snudd helt om på når det kommer til å være fornøyd, jeg elsker det, det er så "rent" og delikat og rommer det vi trenger.. Planen er å rive veggene og bygge om rommene her opp om et år eller to, men enn så lenge er det som et lite hotel bad med "spatime mulighet" - haha... 

Jeg håper bildene bidro med litt inspirasjon til dere også ønsker jeg dere en deilig kveld og fantastisk lørdag! 

 

 

Transformation ala Camilla..

Når man vet man elsker cottage glam slår man seg ikke til ro før men klarer å knekke koden for å få det slik, idag ble resultatet perfekt her hjemme.. Jeg "hatet" de hvite flisene , de ble for hvite og gjorde kjøkkenet "gult" i forhold, men etter en skikkelig vask og grunning tok jeg for meg malingen og startet på malingen av flisene.. Vi malte langveggen i stua tidligere i sommer i en farge som jeg blandet til ( 50 % delikat og 50 % diskret ) resutlatet ble jeg STRÅLENDE fornøyd med. Jeg valgte derfor å fortsette med denne fargen i gangen og siden jeg rett og slett elsker den mer og mer har jeg nå tatt kjøkkenet i samme farge også, den er ren, deilkat og veldig rolig for øyet og siden vi har brede hvite lister og kun lyse møbler synes jeg dette ble det perfekte resultatet. Kameraet har tatt kvelden når det kommer til batteriet, men mobilen og istagram henger med meg . Tålmodigheten min er jo ikke verdens beste så jeg må derfor dele noen bilder hentet fra instagram... 

At kjøkkenet ble noe helt annet er Ingen tvil! 

Noen få snikbilder, bedre kommer senere...

Og jeg elsker det ille altså <3 

 

 

Litt før-MYE etter.

Jeg er så hedlig å har verdens beste venninne, Anita. Hun er jo verdens beste,ingen tvil! Idag gikk turen hjem til Henne på lunsj ,skravling og stæsjing. Anita & co har det siste halvåret fornyet HELE huset, da mener jeg absolutt alt og hun endte da opp med det perfekte utgangspunkt til å ramme bildet inn... 

Hun manglet bare litt fra "Villapaprika" og etter spisestoler,lysekroner + MASSE stæsj ,kluter og såper ble alt slik hun ønkset og enda bedre... Og idag stylet jeg hennes vakre hjem sammen med henne og det gjorde vi på ingen andre måter enn..... 

The Villapaprika Style... 

Her ser dere et bilde av sofakroken før de rette putene og tilbehøret .... 

 

Her ser dere etter ; 

anita sitt hjem 1

 

Badet fikk også inn itt stæsj ...Utrolig hvor flott så "små" detaljer gjør ting..

AND the master bed room! Just gotta love it!  

Anita synes hun hadde et hjem som var for "elegant" og ønsket det litt mer "cottage-glam" , etter litt puter,lys og stæsj fra Villapapirka ble det akkurat slik hun ville og enda bedre.... 

Bland det ulike mot det like og sløyf det inn, du kan ikke gjøre feil for det bør ikke være "akkurat" ... Bloggen til Anita kan dere besøke ved å trykke HER..

Nyt kvelden, nå starter jeg på prosjekt nr 2 for dagen. huttemegtuu og heioghå!! 

 

 

 

In love ...

 “Don't you ever let a soul in the world tell you that you can't be exactly who you are.” 

― Lady Gaga

Og det er noe jeg tenker hver dag, det er jo alltid de som vil prøve å ta fra deg viljen til å stå frem og stikke nesen mer frem enn andre.. Men det er da det gjelder å stikke nesen litt ekstra frem og gjøre det folk mener er umulig for deg mulig!

 

A girl should be two things: classy and fabulous.Coco Chanel 

Bluse fra Twist $ tango og den finnes HER i nettbutikken .... Just in love! 

 

Flere nyheter faller på plass...

Nå har det blitt litt slik at folk føler de har lyst til ornde litt hjemme, sakte,men sikkert går det mot høst og da er det jo ille stas å begynne å pynte bordene inne igjen.. Hvorfor ikke plukke litt blomster fra beddene ute å pynte med på bordene, sett de i noen søte små vaser eller glass, kanskje du har kjøpt deg en pokal som du ønske rå fylle- bruk fantasien og kos deg med tiden vi nå går imøte igjen.. 

Her i Villapaprika har vi hatt fult kjør siden vi åpnet dørene på morgenen, nyheter kom inn fra våre leverandører og vi hadde nesten ikke rukket å sette det opp før det måtte pakkes ned igjen.. Ille stas når det er slik og idag er det jo enda mer nyheter også... hihi.....

 

Så på disse vakre små karafflene da... Bare 79,-  sløyfen er på- helt nydelig! Finnes HER

 

 

Og vår vakre lille villapaprika babis er vi helt oppslukt i! Så på den vakre lua da <3 hihi 

Vi skrives etterpå- da blir det outfit av verdens deiligste bluse fra Villapaprika <3 

Nyt dagen! 

 

 

Pizza og kake-skikkelig BURSDAG!

Idag har jeg gjort litt stas på mannen, han har nå bare 3 år igjen i 20 ´årene så nå gjelder det å stelle litt ekstra godt med han.. Dager og år går så fort, jeg synes nettopp han ble så "gammel" å fylte 20 år, haha, et tiår går unna i en rekord fart.. Vel, her har vi hatt fult hus med kun de nærmeste innen familien - Håkon sin mor og far, samt bror med samboer og baby.. Vi ble jo beriket med enda et deilig onkel og tantebarn i mai og ekstra stas er det jo når vi ser hvor lik Aleksander er på Oliver, det er seriøst skremmende. Jeg fikk så flash back at tårene begynte å trille, det var så rart og han er altså en så deilig liten gutt.

Hele gjengen i strålende humør- en vellykket kveld med pizza,kaker og mye latter. 

 

Lille guttebassen vår <3 

 Nå skal jeg legge meg på sofaen og kaste beina på bordet- jeg håper dere gjør det samme- ingenting er bedre eller hva? Nyt kvelden som er igjen-vi skrives! 

Villapaprika Style...

God tirsdag alle sammen, hørt hvordan det har lynet og tordnet idag da? Her har det buldret og braket noe VELDIG altså, samt at himmelen har åpnet seg helt et par ganger.. Jeg har fåttmeg 3 dusjer idag, to "elnatura" og en i "eldusja" - haha....  Vel, jeg kan jo ikke klage for jeg har idag fått på plass så UTROLIG mye flott i butikken, eller vi venter dette inn imorgen tidlig, denne gangen tenkte jeg å få det ut på nett litt før det står i butikken.... 

 

Verdens søteste pokaler , finnes i liten og stor Her. 

 

Verdens vakreste glassfat med 6 minivaser finnes HER, kun 149,- kr ...Vakreste jeg har sett på LENGE. 

Nydelig ikke sant ? 

Storkoser meg jeg altså,når jeg får inn så mye fint er det ikke mulig å ikke gjøre det ! 

Nyt dagen , nå skal jeg fortsette å style litt,masse mer kommer ut etterpå! Mye å gjøre for her i huset har mannen bursdag og når han nå nyter sine siste 3 år i 20 årene må han jo gjøres litt stas på! 

Vi "prekæs"  som vi sier her i Fredrikstad - ille stas det se! 

 

Happy Monday!

God mandag og god kveld! Har dere hatt en fin dag og start på uken? Vel, jeg håper det . Idag har jeg jobbet med å style butikken for høst, det må jo gjøres og moro er det!  Jeg er den værste på friste meg selv med nyheter og varer og idag ble ingen "lettere" dag på det området, jeg endte jo så klart opp med noe mer.. Rett og slett det kuleste sengeteppet med de kuleste Glitterputene til, noen som viste at jeg var "into" glittter og glam? Haha, vel det kom nok ikke som noen bombe? 

Jeg elsker når ting bare faller på plass av seg selv og sengeteppet er en drøm! Jeg har jo hatt det blå i et par år nå så nå var det EKSTRA stas med noe nytt på soverommet også! 

Nå har prosjekt "gulvteppet" startet, noe grovt og kult som passer til resten og som er varig ... Hmmmm.. Jeg får tenke litt på det, dette sengeteppet kommer ihvertfall ut på nett etterpå! 

Vi skrives! 

 

6 år.

4.8.2007 KL 1430 Giftet jeg meg med verdens mest kompliserte,tullete, morsomste,dummeste,godeste,snilleste og flotteste mann! Idag har vi faktisk 6 års bryllupsdag, og imorgen starter vi på vårt 7.ende år som mann og kone. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle være så heldig å finne den mannen som elsket meg høyere enn livet selv, men så heldig har jeg vært. Vi har nå 8 år på nakken med tunge løft, motgang og dager hvor vi har svevd på hvite myke skyer, vi har hatt flest hverdager og vi har klart det!

"Elsker deg mannen min" 

Vel, denne helgen har vært "magisk" - vi har vært på Trysil med våre beste venner og bare hatt det helt topp. Ungene har kranglet,lekt,maset og koset og vi har hoppet og sprettet rundt som noen "apekatter" haha.... Til tross for 4 slitene voksene og 4 hoppende barn har vi hatt en helt super tur med gåturer i fjellene, lange middager og frokoster + deilig fjellluft! 

Vi endte opp med å reise hjem sent i ettermiddag og har nå satt oss ned med en deilig middag etter å endelig ha fått ungene i seng. Nå skal vi faktisk kose oss med en film i kjellerstuen- den er altså såååå deilig! 

Nyt kvelden så skrives vi som normalt i morgen! 

 

Fjols til fjells ...

God helg og god lørdag! Vi brå bestemte oss for å ta en tur på hytta denne uken, og etter en liten snakkis med min venninne bestemte vi oss for  å dra med mannfolka +unger og reise på Trysil. Turen opp gikk veldig radig og etter 3,5 time i bilen var vi fremme.. Jeg hadde med meg et par lass med stæsj og storkoset meg med ordning i hytta.. Herreminhatt hvor stas det er å få på plass ting andre steder enn hjemme... Familien Strandberg kom ett par timer etter og vi satt ute i 25 grader til sola gikk ned! Helt fantastisk altså <3 

Her legger jeg med noen hyttebilder til dere! 

 

 

 

Nå er bagen pakket og turklærene på- nå skal vi være skikkelig fjols til fjels! Nyt dagen mine vakre -vi skrives! 

 

Det uvitende liv...

Barnebilder på veggene, ring på fingeren, to ble til tre og tre endret seg til fire. 

Hvorfor starter man tidlig med barn, hva ser man for seg, hvor ble alle de "planene" man hadde for livet av og hvorfor ble alt så annerledes. ?

Mitt liv endret seg juli 2006, jeg var gravid, jeg var 17 år, jeg kjente nesten ikke barnefaren-han ville ikke ha barn og det ville ikke jeg heller. Jeg gikk helse og sosial, har aldri vært noen helt unik skole filink jente- eller jeg har ligget midt på tre rett og slett fordi jeg ikke har "giddet" å lese til prøven eller engasjere meg i timen. Pugget jeg skåret jeg med gode karraktere , leste jeg husket jeg godt og engasjerte jeg meg ble jeg fort mye flinkere, men når alt begynte å bli VELDIG bra på skolen og ferien for sommeren stod for tur var mitt liv som "elev" på den måten over. Jeg var gravid, jeg skulle bli mamma... 

Når faktumet var at vi skulle ha barn , når vi hadde bestemt oss for å klare dette sammen begynte livet- et liv jeg ikke hadde sett for meg i det hele tatt. Når du er 17 år vet du jo selv hvor "stor" du føler deg, men likvel hvor sårbar du er.  Mange tror at det å starte familielivet tidlig er ment for å gå i stykker, mange vet at de fleste som starter med barn tidlig ennå ikke er "ferdig" med ungdomstiden og derfor vil bli det de kaller for en "dårligere" mor. Vel, er det slik?  I mitt tilfellet stemmer det ikke, men en ting stemmer og det er at vi startet tidlig. 

Jeg var like nysgjerrig på den voksene magen, jeg smilet fra den ene siden til den andre når sparket kom, jeg snakket med magen hver dag, jeg var like redd for at det skulle skje noe og jeg var stolt av den voksende magen, det var jo min /vår baby som lå inni der. Uavhegig alderen min. 

Her er jeg 17 uker ca... 

 

27 uker. 

 

33 uker.

Når Olíver kom ble alt snudd på hodet, forventinger, planer og livet... Han kom til verden 1.3.07 - datoen som forandret hele vårt liv... 

18 år giftet jeg meg og den 4.8.07 var dagen... 

2 ble til tre og tre ble fort til en familie på 4. 

Nå er det over 7 år siden jeg gikk gravid første gang og 5 år for siste gang, men jeg er så evig takknemlig for at nettopp det beste uplanlagte skjedde nettopp oss. Vi har vokst med barna, vi har lært oss selv og kjenne og jeg tror nok ikke en alder har så mye å si for hvordan og hvilken mor du ender opp med å bli. Jeg har fra første stund elsket barna mine mer enn ord kan beskrive. 

 

 

 

 

 

Da går vi mot høsten...

Hei hei alle sammen, nå er det 1.august! Er ikke det rart? 

Sommeren er snart forbi og høst og vinter står for tur i løpet av noen uker nå, ukene flyr altså! Vel, denne høsten skjer det mye morsomt, jeg får besøk av to stk damer fra et av våre mest elskede interiørblader som skal ta bilde av huset og hjemmet mitt, deretter kommer mitt første Villapaprika hefte ut, vi jobber med en spennende avtale som vil tre i kraft 1.10 , samt at jeg har litt annet småtteri på gang også, jo så må vi jo ikke glemme at jeg blir å se på skjermen denne høsten igjen da...< Unge mødre-litt eldre... > Mange har jo lurt så HER legger jeg med en link til fem sine hjemmesider slik at dere kan lese alt om hvem  dere kan vente dere å se på skjermen igjen denne høsten... 

Tenk at det er 5 år siden jeg viste ansiktet mitt på tvén første gang, nå 5 år senere har nettopp den muligheten gitt meg så mye! 

Litt har jo skjedd i livet mitt siden sist og det skal dere få være med på å se, annet en her på bloggen.. 

 

hits