august 2011

Villa Paprika - vårt lille hjem..

Jeg får daglig mange nye lesere på min lille blogg, noe som alltid er like koselig. Når man får nye lesere kommer også nye spørsmål, idag har det tikket inn mailer om hvilken rom som tilhører første 1.etasje og hvilken som tilhører 2.etasje(?) Derfor tenkte jeg nå tenkte å legge ut huset i to omganger hvor jeg viser huset rom-for-rom.

Velkommen inn til oss;

  

God Onsdag!

Hvordan har dagen deres vært så langt? Håper den har vært like fin som min, for den har vært topp.

Dagen idag har gått ut på jobb og jobbprat så langt, tenk at i morgen er vi kommet inn i september igjen.. Året flyr virkelig unna(!) 4 mnd til så er vi inne i desember mnd igjen, iår blir desember litt ekstra stas siden det blir første året jeg har egen interiørbutikk. Har dere begynt å tenke på julen igjen, eller lever dere i sommerverden ennå? Her har høsten kommet for fult føler jeg, og det fikk jeg bekreftet når jeg fikk sett hvor mange blader som var falt av alle trærne i hagen de siste dagene. Med tanke på alt det fine som kommer inn nå i høst gjør det meg ingenting å se frem til vinter mndéne igjen!  september,oktober,november og desember er hjertelig velkommen!  

Forresten vet dere hvor jeg kan få tak i noen fine hårbånd? Jeg har nemlig fått litt dilla=)

Som normalt...

At høsten er på vei tilbake er ingen tvil, spesielt ikke når man våkner og fryser når "tottene" treffer gulvet. Jeg er av person som liker vinteren, det å høre vinden slå langs veggene, mørke snike seg på, det å tulle seg inn i et deilig teppe og nyte en deilig kopp med varm te er helt nydelig! 

Ungene er på vei tilbake til den "normale" hverdag i barnehagen, jeg begynner å få alt på stell når det kommer til butikk og hjem.Det at den "normale" hverdag er på vei tilbake er ubeskrivelig godt, denne høsten og vinteren kommer til å bli MAGISK! Det er noe med det å ha kontroll på ting, jeg blir stresset og en smule " deppet" når jeg føler alt er ute av kontroll og dagene mine ikke henger i sammen på noen måte. At fru Kvarsvik er en "smule" kontrollfreak er ingen hemmelighet, haha... 

MEN, det at ting er på vei tilbake i normalen betyr ikke at man kan sitte på den late siden å se dagene passere. Nå er det bare å hive seg rundt! Om 12 dager begynner vi å flytte inn i det nye lokalet og 100 ting må på plass før det. 

Torsdag den 1.september vil det være 10-30 % på alle varene i butikken og dørene vil være oppe fra kl 16-19 .. Velkommen skal du være!  

Nå skal jeg få i meg litt mat og starte på dagen, så langt ser den nyyyydelig ut!  Ha en fantastisk dag alle sammen! 

LYST!

Nå er gangen ENDELIG blitt malt og lys ble den! JIPPI! 

Siden vi ikke har noen vindu i gangen var det veldig mørkt med de brune veggene, nå føles rommet større selv om gangen er bitteliten. haha.. 

Gangen er malt i a-base OK017 RE008 SVo38 1/2 . 

Nå skal jeg lage litt lasagne, jeg får nemlig besøk om under 1 time...Så nå får jeg rappe på!

Ha en nydelig kveld da, dere! 

En hektisk tid

Hvor skal jeg starte ? Tiden min strekker ikke til lenger, familie,venner,romanse,butikk,jobb,jobb og atter jobb, nei her skjer det noe hver dag.. Jeg har 10 000 baller i luften nå med planlegging av butikk, innkjøp av varer og itillegg klare å få gjort ting hjemme. Bloggingen her på wordpress er ikke like enkelt som bloggingen på blogg.no, jeg er ingen datageni så det er ikke bare,bare å skulle sette seg inn i dette.

Men over til hjemmet vårt, idag flyttet 4 nye puter inn i stuen. Anine fra bloggen Villavonkrogh.com har tatt inn mange nydelige puter fra Kina, jeg bestilte disse ifjor så det var en fryd å endelig få de på plass! Den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves(!) det er sikkert og vist.

Er du heldig kan det jo kanskje hende hun har noen igjen(?) Uansett anbefaler jeg dere interiørglade å ta en titt på hennes nydelige blogg, den kan du besøke ved å trykke HER ..

Nå får jeg kaste meg rundt, vi skrives mine kjære herlige lesere! Ha en nydelig kveld! 

 

Til Salgs

Nå som vår lille shnuppa Mathilde har vokst ut av babyseng og ikke sitter i vogn lengre har vi valgt å kvitte oss med litt barneutstyr. 

Denne babysengen fra babydan med Princess logo selger vi for kr 1500,- 

Den er brukt i 2 år, men godt holdt. Platen tror jeg kan byttes ut dersom man ønsker å bruke den til gutt.

Stellebord i med to hyller fra babydan selges for kr 600 / ny pris kr 1500, 2 år gammelt 

 

Emmaljunga scooter vogn i brun med ruter selges for 1000 kr med regntrekk. Vognen er 2 år gammel og godt holdt.

 

Brun Brio vogn 2009 modell selges for kr 500,- uten bag 

 

 

Stelleveske fra babybjørn selges for kr 250,- . 2 år gammel. 

  

Dersom noen er interessert send meg gjerne en mail på Ckinterior@hotmail.no  

 

Badet

Badet vårt er ikke så veldig stort, men vi har likevel klart å gjøre det beste ut av plassen vi har. Rundt 7,5 kvm er badet, men pga fasongen på rommet har vi ikke savnet noe mer plass.  

 

Over til noe annet?  Til Lørdag er det konsert i kulåsparken i Sarpsborg med blant annet Hans Erik Dyvik Husby og Jack Vreeswisjk med band. Billetter kan kjøpes i parken fra kl 10 00 lørdag morgen. Jeg tenkte å ta turen ditt, er det flere som skal ditt? Kanskje vi treffes(?) Jeg skal ihvertfall krysse fingrer og tær for flott vær. 

 

 

Hvor skal jeg starte?

De siste ukene har virkelig gått unna, på godt og ondt.  Jeg har de siste mnd gått igjennom mer enn jeg for et år siden hadde trodd jeg skulle klare å takle, ting er vanskelig og mange ganger urettferdig. Følelser har vært i sving, tanker har tatt overtaket og gleden og sorgen har vært der når jeg minst har ventet det. 

Uansett hvor tøff dagen kan virke er det likevel utrolig viktig å nyte de små og perfekte øyeblikkene, de er det mest verdifulle av de alle og kan ikke sammenliknes med noe. 

Noen ganger hadde det vært fint om livet var akkurat som man ønsker å vise det frem! Uten bekymringer og ingen problemer, bare en dans på røde roser ! 

En deilig tirsdag

Kosestolen i stuen er min nye bloggplass og leseplass , hvorfor har jeg ikke hatt den tidligere?. Igår leste Olíver og jeg bok i stolen og sovnet, hva er ikke bedre enn litt mor og sønn tid. 

Jeg har den siste tiden fått inn mange spørsmål på hvor ungene har lekene sine, og for første gang her på bloggen skal jeg legge ut noen bilder av "lekeplassen" under trappen. 

Våre barn legger igjen leker på gulvene, tegnesaker på kjøleskapet og kunstverk i rammer, vi bor ikke på utstilling, selv om bildene mine alltid viser et ryddig hjem. Men en form for "privatliv" har også vi, er en del av det å ikke legge ut alt rotet her på villapaprika betyr ikke det at vi ikke kan la oppvasken stå, lekene ligge på gulvet og skittentøyet ligge en dag ekstra.  

Hvite møbler må ofte vaskes og mine møbler som andre får gjennomgå med både syltetøy og ketchup en gang i blant de også. 

Nå skal jeg sette meg ned å nyte en kopp te, kose meg med det nye Maison interiør blandet og nyte den siste stillheten frem til mann og barn skal hentes! Litt inspirasjon til den aldri så brun-hvite tvstuen er aldri dumt nå som høsten nærmer seg. Så bare å komme med noen tips om noen har noen(?) 

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives! 

 

 

 

outfit

Jeg har helt glemt å vise dere lesere mitt nye bukse kjøp, jeg har rett og slett forelsket meg i de. 

Buksene fra Lykke,pumps Støy , skinnjakke - vero moda ..

Nå skal jeg kaste i meg litt Kinamat, 2310 er et perfekt tidpunkt for skrik 4 og malabiff ;)  Litt feiring av at denne bloggen har hatt rekord i leserstatetikken sin idag!  15,861 views 2 timer før telleren avslutter dagen er ikke dårlig. Det ironiske er at blogglisten ikke samarbeider med denne ;) 

Ha en nydelig kveld! 

På god vei..

Endelig kan vi ønske høsten velkommen her i villapaprika, sommeren har nå blitt "pakket" bort slik at vi kan ta høsten imot med åpene armer. Vi har feiet, kastet blomster,raket, klippet plenen, satt bort masse tomme urner og fått gjort plass i boder. Det er så deilig å vite at man har ting på stell når høsten og lange arbeidsdager starter for fult for fru Kvarsvik. 

Tenke seg til at om ca 3 uker har Villa Paprika åpnet butikk i byen, gjett om jeg gleder meg.. Det å gå å vente på lokalene er så kjedelig, men heldig er jeg for Ryen Eiendom gjør virkelig sitt for å få meg inn raskest mulig. At jeg gleder meg er ihvertfall ingen hemmelighet!  

Med litt husarbeid og planlegging av det nye lokalet skal nok tiden frem til jeg overtar det gå radig likevel, døgnet har jo faktisk ikke mer enn 24 timer.. 

Skjerfet/ sjalet er fra Villa Paprika og koster 749 ,- kr =) Nyhet nå i høst og jeg bare elsker det nå som høsten har begynt å få frem "frysepinna" i meg igjen.. ( frysepinna er et ord jeg og venninner har kaldt hverandre i lange tider nå) 

Nå skal jeg svinge mer litt rundt en kompis kommer på besøk en liten tur og denne frua ser det bokstavelig talt ut som har landet på månen ! 

Vi skrives! ha en nydelig kveld ! 

SJOLAHOPP! 

Et lyst hjem.

For noen dager siden fikk jeg en kunde innom min butikk som viste seg å bli min "lille" redning. Vi malte i juni spisestuen vår grå på langveggen for å bryte av med alt det lyse. Siden vi har fargen på soverommet viste jeg at vi likte fargen fra før, men når vi fikk den på panelen ble den skjoldete og  og utrolig blass jo mer lys den fikk på seg. Vi bestemte oss derfor å gi veggen et tredje strøk, men når det da fremdeles trengte et fjerde var jeg lei av å hele tiden måtte rette på fargen som jo mer jeg malte bare ble verre. Jeg har nå de siste ukene gått å tenkt på hvilken farge som ville lyse opp rommet, men fremdeles ville holde rommet varmt. Heldig var jeg derfor når en kunde kom innom butikken min for noen dager siden og kunne anbefale meg verdens flotteste beige farge, hun hadde nettopp bygd seg hus og hadde derfor med seg koden i den lille boken sin. 

Fargen er lys men likevel varm. Malingen er ; Jotun A-base OK 017RE008 SV038,5  Baronesse 25Olje . 

Den lille skjenken har nå fått samme strøk med hvit bengalack som den store, de er jo i "familie" så det var veldig fint å få de helt like. Selv om den ble mer romantisk ble den likevel kjempe tøff når den ble helt blank og hvit. 

( det vil komme mange bilder av husets andre rom imorgen, da tenkte jeg å ta bilder i dagslys =)

Her skjer det saker!

Og jeg ELSKER det! Her hjemme har fargevalget og sammensetningen av ulike duse farger virkelig bitt behagelig. Hvorfor gjorde vi ikke dette med en gang? Jeg kan LOVE dere et bidleras her på bloggen idag, jeg kan faktisk nesten ikke vente(!)Huset har fått en helt annen helhet og det bare med små og rimelige løsninger og valg! Så er du i tenkeboksen på en liten oppussing hjemme eller bruk av en annen farge burde du virkelig komme innom bloggen etterpå.. For en liten smakebit legger jeg med dette bildet, selv om dette ikke ser så fryktelig spennende ut. hehe...

 Vi skrives dere! Har dere spørsmål angående maling og oppussing er det bare å stille meg spørsmål så skal jeg svare dere så godt jeg kan og klarer. 

Ha en nydelig dag! 

Fri!

Det er ikke noe som er bedre enn å starte morgenen med to stk blide barn, en kopp te og en deilig egg omelett ala Camilla.

Omeletten gikk ned på høykant og den hjemmelagde juicen er noe av det beste jeg har klart å lage før.Nam nam ! Kanskje jeg skal legge ut oppskriftene på de juicene jeg gir topp 10 på? 

Vel uansett...

Ungene har planleggingsdag idag også, noe de synes er helt topp! Barna mine er så hjemmekjære at halvpraten kunne vært nok, de er nemlig litt vanskelige å få i barnehagen etter så mye fri de har hatt i det siste. Olíver mener selv han kan begynne å jobbe med meg fordi da kan han være sammen med meg hele tiden, en skikkelig mammagutt vel og merke.! Det å ha de hjemme er veldig koselig, spesielt nå som de endelig begynner å bli litt større. For bare 2 år tilbake synes jeg at det å ha begge alene og på likt kunne bli en smule tøft, men nå går det som en drøm! Det at de kan leke sammen, se en film eller sette seg å tegne er så koselig, de er bestevenner og fiender på en og samme gang. 

Det er rart at de har blitt å store, men det å være mamma blir bare morsommere og morsommere for hver dag ! 

Nå er det tid for tegnefilm og litt frukt, vi skrives! Ha en nydelig dag da,dere! 

Når roen senker seg....

Er det ikke noe som er bedre enn å bruke resten av kvelden i sofakroken og nyte de få timene som er igjen før sengen og drømmeland venter.  Idag har ungene hatt planleggingsdag i barnehagen, noe som alltid fører til mye søskenkrangling og litt mas. (!) Men, det er kanskje normalt(?) ... Heldig som jeg var ble jeg bedt på lunsj til min venninne Malin, det er så deilig med venninner som bare bor noen meter fra døren =) 

Siden mange har ønsket litt detalj bilder fra hjemmet og spisestuen legger jeg ut et par-tre stykker  =) 

Lykt fra Butikken min Villa Paprika(tidligere ckinteriør) kr 599,- Blomsterpotte fra Kreative blomster. Lykt fra Villa Paprika 99 kr pr stk , spisebrikker også fra Villa Paprika kr 79 ,- pr stk 

Lampe med hjerteskjerm fra Villa Paprika , Lyslykter Villa Paprika kr 169 , Ramme Villa Paprika kr 269 . Hest- bohus ca 200 kr. Speil -Living kr 1000 ca, skjenken er fra mine oldeforeldre =) 

Nå skal Gina og jeg kose oss med kebab og tv =) Hva er ikke bedre enn å få besøk av verdens beste venninne(!?)

Nyheter

Igår gikk turen inn til Lama for å bestille inn høstvarer, og dere kan virkelig glede dere---det kommer såååååå MYE fint! Jeg ønsker at butikken i byen skal bli noe eget og unikt, og ikke slik som "alle" andre interiørbutikker. For å få til det er varevalget for butikken utrolig viktig, prisene må kunne være i forskjellige prisklasser slik at alle kan gå inn i butikken å føle at de kan kjøpe noe. 

Frem til nå har jeg hatt mye problemer med posten, mase varer har blitt sendt tilbake til meg --gang på gang, noe jeg har vært meget stresset for. Posten mente at det skyldes sommerferien, men nå har jeg ordnet et system på dette slik at all skal kunne få varene sine innen få dager. Jeg vet hvor kjedelig det er å gå å vente på varer i en hel evighet, det er ikke noe som er kjedeligere enn det. Nå vil jeg begynne å kjøre rundt med varer til de i østfoldområdet personlig selv og har itillegg til dette ordnet meg Bring på døren, så nå skal og MÅ dette bli bedre. Husk dersom det er noen som venter på varene sine og innen slutten av uken ikke har fått de MÅ dere dette gjelder ta kontakt med meg og det gjerne via tlf.

Nå har jeg fått en person til å jobbe med nettbutikk og bestillinger, en på regnskap, og meg på innkjøp og salg, det å skulle være fler personer som samarbeider vil gjøre jobben 10 x lettere.

Noen av varene som ventes til åpningen av Villa Paprika er disse;

vinkjøleren koster 499 ,- + frakt

Disse ull putene i 100%  ull med paljetter gleder jeg meg virkelig til å få inn, de er så utrolig tøffe. putene er 50x50 og vil koste 529 ,- kr med innmat. 

Lyslykt liten 149,- + frakt lyslykt stor 269,- + frakt

 

Også denne ullhalsen med paljetter har vi tatt inn mange av, jeg gleder meg alt til å kunne bruke dem. Vil komme i 2 farger  og koster 479 ,- + frakt 

Nå skal ungene og jeg ordne oss,spise en frokost og deretter komme oss en liten tur inn til byen for litt høstshopping til barnegarderoben, de mangler nemlig noen myke gode gensere.. Uff de vokser jo så fort , tiden fra jeg fikk de til nå har bare løp fra meg! Om 2 år har jeg skolebarn.. 

Fraktpris oppkrav kr 233 kr

Fraktpris vanlig post 150 kr

Alle varer kan forhåndsbestilles før de kommer ut i butikk  og ventes i september. Har dere noen spørsmål send meg mail på Ckinterior@hotmail.no

PS; alle bestillinger er bindene.

Med høsten på vei..

Er det ingenting som er bedre enn å kose seg hjemme under teppet med te koppen på plass igjen! Etter den nye sofaen kom på plass i spisestuen føler jeg at stuen ble komplett, selv om den alltid vil være under " forbedring" ( da mener jeg nødvendigvis ikke at møblene skal byttes ut, for de skal bli) .. Jeg leker meg mer og mer med fargen beige og grå, det med det mørkebrune gir rommet en lun følelse som er rolig for øyet, og hva er ikke bedre enn det? 

Strikka putene er fra butikken min og koster 369 kr med innmat, finnes også i mørke brun og i ullpledd i samme. 

Hvordan har dagen deres vært ? Imorgen starter jeg på gangen, kan dere gjette hvilken farge jeg gikk for ? 

 

Skikkelig dårlig ....

Ja, dere leser selv hva jeg mener om bloggingen min de siste dagene, den har vært laber!  Uff, jeg føler dagene har gått slag i slag den siste uka, plutselig skal alt skje på 1 og samme gang og jeg blir stående i midten og lure på hvilken ende jeg skal begynne i.. Takke være god hjelp og  snille barn ser det ut til å gå over all forventning likevel.  Det at Mathilde fikk vannkopper forrige uke har gjort at jeg har blitt "hengende" litt på etterskudd, men men nok om det. Nå skal hverdagen på plass igjen =) Imorgen kommer det masse fine nye bilder her på bloggen, gleder meg faktisk til å dele litt tips og ideer med dere igjen! det er rart hva man kan savne når man får det litt på avstand i noen dager. =) 

 

Men dere, hva er det som skjer med all den shitslengingen den siste tiden(?) Jeg skjønner at mange har en vis mening om meg og livet mitt, noe som i og for seg er helt greit, men hva hjelper det å sitte lire av seg ufinhet her på kommentarfeltet. For meg spiller det da ingen rolle om noen av dere synes jeg har det "mindre pent" her hjemme (som noen så fint skrev), eller om jeg ser ut som en mann(?) --Altså, hva er dette for noe tullprat?. Hev hodet og kom dere en plass i livet selv, det å kritisere mitt gir dere ikke annet en maks 2 minutter med en liten følelse om å være en nettmobber eller en mindre begavet person. Jeg håper dere dette gjelder kan gå dypt i dere selv å bestemme dere for å sluttet med dette, ikke bare for min, men også for deres egen del. 

Alle mine snille gode lesere får bare se bort fra dette, spørsmålene er ikke rettet til alle mine gode lesere=) 

Ha en en nydelig kveld, nå skal jeg bevege meg inn i drømmeland! 

 

Hvor ble dagen av

Idag har dagen bare rushet fra meg, jeg fatter ikke at det er mulig(?) det å registrere timene tror jeg at jeg har glemt.. Det å starte dagen med en real hodepinne og kvalme har aldri vært noe positivt, eller hva? 

Vel, jeg kan skylde meg selv, alt for mye har skjedd denne helgen så nå skal tempoet settes litt ned. JEG LOVER--DELVIS...Jeg tror det å sitte stille å se på at livet passerer ikke eksisterer for meg, men men man lærer mens man lever.. (?) Jeg har ihvertfall fått tatt meg litt sol idag, det i se selv var bare ubeskrivelig deilig.

Imorgen bærer det av sted til arbeid, utrolig mye må på plass før vi starter i byen så denne mnd og neste vil bli spennende ! 

 

 

Gågaten

I midten av september åpner Villa Paprika i gågaten i Fredrikstad sentrum, tiden kan ikke gå fort nok! 

Lokalene pusses opp fra bunn, slik at vi får de akkurat slik vi ønsker, butikken vil absolutt komme til å bli noe eget og unikt. 

Bildet tatt ut mot gågaten.

Bildet tatt ut mot baksiden. 

Tenke seg til at for 1 år siden denne mnd begynte jeg  blogge under navnet "Villapaprika", nå 1 år senere har bloggen rukket å få flere tusen personer til å besøke den og Villapaprika har blitt et nokså "kjent" navn her i bloggverden nå.  September 2011 vil Villapaprika også være en butikk og planene er mange. Jeg merker jeg er så stolt over hva jeg har klart å skape ut av denne bloggen at ord kan ikke beskrive det. 

 

Et lite pust i bakken.

Noen ganger er det å ta et pust i bakken høyst nødvendig, bloggen kan noen ganger bli litt for mye. 

Etter en heidundrende helg med mye moro og en bitteliten bloggpause skal jeg finne meg selv igjen å gi jernet. Her har ting gått slag i slag, men jg gleder meg som en liten unge til å ta fatt på en ny uke med nye muligheter! 

 Jeg fikk tatt bilder av lokalet som jeg sa jeg skulle, så etterpå vil det komme bilder av det her på bloggen min=) Gleder meg til å vise det til dere! Har dere hatt en fin helg?

Idag har også min kjære beste venninne( på bildet) begynte å blogge----> etter noen spark i baken fra meg, ta en titt på bloggen hennes Villastrawberry.blogg.no ved å trykke HER .

Høst på vei.

Og borte ble den varme sommeren, ihvertfall hvis vi skal stole på Norge og værgudene. Det er ikke mer enn 2 uker siden jeg lå å solet meg i vannkanten på stranden, nå 2 uker senere er det på med en tynn jakke og ikke bikinien. Jeg er et vintermenneske ( selv om jeg elsker sommeren) så for meg gjør det ingenting at høsten nå er på vei tilbake,  alt blir så rolig og romantisk i vinterperioden. 

Nå har jeg begynt å ta for meg litt prosjekter her hjemme- små vel og merke, så nå kan dere glede dere til litt nytt fra hjemmet og masse nytt fra den kommende butikken. Jeg har nå lagt min "elsk" på lune "harmoniske" farger i duse toner, kan dere tenke dere noe mer behagelig for øyet?  Og med vinteren stående for tur er ull noe man ikke kan få nok av, hva er ikke bedre enn å krype opp i sofaen med et deilig mykt ullteppe over seg. (?) 

Her får dere en liten smakebit av fargene som har tatt over her hjemme, jeg bare elsker å ordne rundt om i hjemmet! Det er så bra for interiør "nerder" som meg at interiør er en hobby man aldri trenger å bli ferdig med, men heller utvikle seg innenfor. 

3 Tips til deg som ønsker et lunt og delikat hjem.

1; Velg en trygg hovedbase på vegger og møbler, da er det lettere å bryte av når du er lei med for eksempel puter,lys, tepper osv. 

2; Benytt deg av fargenyanser du selv liker, fremhev det særegne og det som kjennetegner deg.

3; bergrens fargebruken i hjemmet slik at ting glir sammen, det gir en flott balanse og hjemmet får sin helhet. 

 

Nå er det bestemt!

og det finnes ingen vei tilbake.... Dette er både skummelt og utrolig ( ubeskrivelig) morsomt på en og samme gang! Tenke seg til at om 1 mndés tid åpner Villa Paprika Interiørbutikk i gågaten i sentrum, nærmere bestemt nygaardsgt 47 . Nå er det full planlegging av de nye lokalene og alt som skal på plass, tiden kan ikke gå fort nok rett og slett. 

Bilder kommer senere idag, jeg kan nesten ikke vente, dette er så spennende! 

Pga bytting av lokalet og vareordning vil Ckinteriør stengte dørene idag kl 1630-1730 , men  det bare å kontakte meg på tlf. 

Vinneren

Dette har vært en utrolig mye større jobb enn hva jeg så for meg til å starte med, men etter en god stund fikk jeg trekt en vinner. Vinneren av lyktene er ;

Henriette am 09.08.2011 at 1:34 pm: - GRATULERER så mye, om du kan sende meg en mail med adressen din og den mailen du oppga slik at jeg vet det er deg sender jeg deg lyktene i morgen! 
Det var kjempe morsomt å se at nesten 400 personer deltok i konkurransen, jeg skal bli flinkere til å ha konkurranser her på bloggen- så bedre lykke neste gang. 

I tenkeboksen

Jeg merker jeg går rundt i min egen boble og tenker lokaler fra morgen til kveld. Jeg har 2 nesten identiske lokaler midt i sentrumet som det står mellom, men her må jeg tenke strategisk for meg selv. Innen morgendagen er det bestemt hvor Villapaprika skal starte i sentrum og jeg kan nesten ikke vente. Nå skjer det og konseptet vil bli noe eget, da jeg har store avtaler med helt unike leverandører og hjelpere på gang. 

At dette vil bli en av Fredrikstads flotteste interiørbutikker er ingen tvil! Dette vil bli noe helt egent med et utseende jeg nå har brukt uker på å se for meg.. Beige lin, fløyel,tre,sølv,prismer,krystaller, og deilige lukter vil være noe av synet som møter mine kunder når de kommer inn i butikken.. 

Så nå vil det skje mye her på bloggen fremover, jeg vil nemlig dele alt med dere her inne fra små til store detaljer!Gleder meg til å vise dere bilder av mitt kommende nye lokal imorgen!  

Ønsk meg lykke til, dette blir spennende! 

                                                                                      (Inspirasjons bilde)

På bedringens vei

Etter en natt uten noen spesiell søvn ser det endelig ut til at den lille prinsessa mi begynner å bli noe bedre. Hun er ennå full av vannkopper og klør veldig, men hun er ei flink lita tulle som endelig har fått på plass smilet sitt igjen og feberen er på god vei ut av kroppen. 

Først og fremst tusen hjertelig takk til Renate som anbefalte meg zyrtec til Mathilde. Jenta mi fikk et helt nytt liv så fort den begynte å virke og smiler endelig igjen! Tusen hjertelig takk. ! 

Nå skal vi bare ligge på sofaen å kose oss med himmelblå, det er nemlig yndlingsfilmen til Mathilde. 

Så fort jeg har litt tid alene igjen skal jeg trekke en vinner, men det blir litt av en jobb skjønner jeg. hehe

Vi skrives!  

Det gjør så vondt..

Å se det mest dyrebare man har gråte av smerte og fortvilelse, jeg merker jeg føler meg så hjelpeløs når ingenting jeg gjør hjelper. 

Uff, vannkopper og feber er ikke noe godt.. Dette vil bli en lang,lang natt med masse trøst,kos og suss.. Jeg håper timene går fort så min lille prinsesse blir frisk igjen..

Disse kan bli dine!

 

 

Disse to glasslyktene m/lys  fra Ck-interior.no . 

Jeg har lenge ønsket å gi noe tilbake til dere, men har ikke vist hva(?) ..Så nå kjører jeg igang villapaprika.no sin første konkurranse, alt du trenger å gjøre er å legge igjen en liten kommentar i dette innlegget. 

Jeg vil imorgen tidlig kåre en vinner! 

Lykke til! 

 

Gangen- Velkommen inn

Når man har bodd seg til i sitt hjem merker man fort hvilken rom som er 100% og hvilken rom som vipper litt under. Vi angrer på at vi ikke gjorde løsningene ved inngangspartiet litt smartere, gangen vår er nemlig veldig liten(kun 4,3 kvm)  så det å stå mange i gangen samtidig er så å si umulig etter vi fikk i skyvedørsgarderobe . 

I 2008 tapetserte vi gangen med brun skinntapet , noe jeg da syntes var kjempe stilig(!) Nå 3 år senere skal vi ta ned tapeten og male strien under i hvit lin eller sand beige, jeg merker det er altfor mørkt der ute i og med at flisene er sorte og rommet kun har et lite vindu i ytterdøren. 

Jeg heller mer over mot det lyse når det kommer til en base. 

Det lyse er alltid trygt og man kan da heller eksperimentere med fargenyanser i andre ting, så rommet blir lunere på en slik måte. Hvitt i seg selv er nokså "kjedelig" , men om man bare glir noen toner fra eller til siden og det hvite går litt over i grått eller beige blir rommet fort mye "lunere" enn hva det vil bli dersom vegger og lister går i et i en kritthvit farge.  Jeg tenkte å starte på gangen i morgen eller til helgen, og resultatene vil da bli noe for seg selv, jeg har nemlig denne gangen vært kjempe nøye når  det kommer til dette lille rommet- nemlig Gangen vår. 

Nå skal jeg få gjort litt nytte for meg-  og dere tusen takk for alle de koselige mailene jeg har mottatt fra dere angående butikken min, dere er fantastiske! 

Beige

Det er fargen jeg om dagen jobber mer og mer med å få inn blant det brune og hvite, jeg synes nemlig det gir rommet en  lun følelse. Beige er kanskje ikke en farge- farge, men det gjør noe med rommet likevel. 

Husker dere jeg nevnte til dere at jeg hadde noen "store" ting på gang, har dere klart å gjettet hva? 

Vel, jeg har tatt et nytt steg innen butikken min, nå vil den med tiden ikke hete CKinteriør lengre, det pga navnet ikke er så "spesielt" og egent, det vil nå bli et AS og hete Villapaparika. Navnet villapaprika står meg enda litt nærmere enn CKinteriør.  Navnet forbindes med meg og mitt og butikken er og vil fortsette å forbli min lille babis,derfor faller navnet også veldig naturlig inn for meg. Det er et navn jeg har fått et forhold til og som jeg forbinder med denne drømmen min, for uten villapaprika.no  ville dette ikke skjedd.  Frem til det blir et AS vil jeg fortsette å hete CKinteriør, alt dette vil bli gjort om på profesjonelt og ryddig, og vareutvalget vil bare bli bedre og bedre. 

Itillegg til dette vil CKinteriør- kommende Villapaprika as  flytte salgslokalene sine til sentrum, midt i smørøyet vel og merket! Når lokalet er valgt ( her står det mellom et par) skal jeg røpe alt til dere og dere- ja, dere skal få bli med meg på min nye ferd! Hvor jeg fortsetter å realisere min store drøm! ÅÅÅÅh! jeg gleder meg! Tidsrommet på dette er ikke mer enn få uker, så her jobbes det hver dag.  

Nå skal jeg spise litt mat, og deretter jobbe litt til før jeg skal bevege meg inn i drømmeland=) Ha en nydelig kveld da,dere!

Morgenstund...

Har gull i munn, ihvertfall når man kan sove til halv 10 med ei lita prinsesse ! 

Mathilde fikk i helgen vannkopper, men hun har heldigvis ikke fått et enormt utbrudd. Flink jente er hun også, hun har ikke klødd noe på dem etter at vi vasket og smurte henne inn med hvitvask. 

Nå skal vi pakke bagen, lillemor er heldig å skal til farmor, for jeg må ned å sende av gårde masse varer! Vi skrives, ha en nydelig dag! 

Spisestuen..

Dette er sammen med kjøkkenet hjertet i huset. Her inne har vi jobbet hardt med å finne en stil som passer oss, det pga vinklingen og str på rommet. Vi har slitet med at rommet enten har blitt for tomt, spinkelt eller mørkt, nå kan jeg endelig vise det frem å si at vi har funnet farge kombinasjonen og møblene vi føler passer perfekt inn.

Dette rommet er rommet vi bruker mest tid i og har vi besøk flytter vi oss sjeldent inn i tv stuen, det pga vi trives for godt i spisestuen. 

Krystall Lysekronen kan bestilles på ck-interiør, eller så kan dere sende meg mail. =)

 

Ha en fantastisk kveld!

En smakebit

Idag kom vi over en skatt, nemlig den sofaen vi hadde sett på hos living.. Vi satt oss i varebilen og kjørte inn mot Oslo og rakk akkurat å få hentet den å få den på plass før besøket kom. 

Her får dere en liten smakebit, etterpå kommer det større bilder(!) Nå skal vi spise litt pizza og kaker med familien! 

Vi skrives!

Innedag

Og litt etterlengtet var det, idag har jeg mange oppgaver her hjemme som skal ordnes så det at det regner idag gjør meg ingenting. Stemningen blir så intim og koselig her hjemme. Huset står på hodet, ingenting står på sin rette plass og alt er bare kaos rett og slett, men jeg smiler likevel, det er jo dette som er sjarmen med et hjem- oppgavene som følger med(!)  Eller hva? 

Nå skal jeg svinge meg rundt og ordne istand til "kalas" , vi skrives mer etterpå.  Ha en fin dag da, dere! 

 

Mye nytt

Når man heter Camilla, har to barn og er litt over gjennomsnittet interessert i interiør er dager med litt frisk pust det beste som finnes. Idag har jeg ordnet masse småtteri, så nå skal det ordnes i heimen, gjett om! 

Imorgen skal "kællen" feires med mat og kaker og huset står på hodet, men med lørdagsfilmen og kos skal jeg ikke løfte en finger til ikveld! Mannen er nemlig kjempe fornøyd med dagen og har fått velge at vi ikveld skal ligge late på sofaen og nyte det som heter stillhet og ro! Imorgen er det nok en dag med barn og husarbeid, så det å slappe av kan i slike hektiske dager som dette være prikken over i´n! 

 Jeg ønsker dere alle en fantastisk kveld, imorgen blir det interiør her på bloggen, høres ikke det bra ut? ! Vi skrives! 

Har en "gammel" mann

Har dere hatt en fin morgen? Vel, det har vi i villapaprika...Dagen startet med egg og bacon og hjemmelaget eple juice, Håkon har nemlig fått juicemaskin i bursdagsgave! Mannen begynner å bli nokså huslig skjønner dere, med sitt talet mikser han til det meste av snadder på kjøkkenet. At jeg har blitt "Erstattet" med kokeboken og matprogrammer er ingen tvil, jeg lurer på hva som har skjedd med den mannen noen ganger, han og kjøkkenet har nemlig ikke vært bestevenn tidligere.(?) Kanskje han er lei mine hjemmelagde kjøttboller og pizzaer(?) hehe..

Og gjett hva, han venter ennå en nokså liten overraskelse fra frua si, jeg gleder meg til han tar ibruk det også.Først da vil jeg få bekreftet at kjøkkenet er hans nye "bestevenn" .. Ja ja, jeg får prøve å snike meg tilbake på kjøkkenplassen min når han ikke har bursdag lenger, noen fordeler må han jo ha på dagen sin selv om det å ta plassen min der ikke er så veldig populært for denne frua.(kanskje jeg blir en smule sjalu på herr stekeplate) Nå begynner mannen min å bli nokså " gammel", tenke seg til at du om like lang tid nærmer deg 50, hva skal jeg gi deg i bursdagsgave da mon´tro? Jeg har heldigvis MANGE år på å planlegge den dagen.. Gratulerer så mye med dagen idag mannen min! Jeg har som du vet reservert kjøkkenet for å lage en deilig middag til deg etterpå =) 

Nei, nå får jeg avslutte og jobbe noen timer til før jeg kan starte helgen! 

Vi skrives etterpå! 

Jentekveld

Og det var lenge etterlengtet..! Gina og jeg har rigget oss godt på plass i sofaen med full godisskål og ferske jordbær!  

 

Noen ganger er det ikke noe som er bedre enn en skikkelig jentekveld, med masse "slærving" og interiørprart.. Eller hva? 

For store og små...

Etter 9,5 timer på jobben var det utrolig deilig å se mine to små engler igjen! Barn og mann dro avgårde før jeg stod opp idag så jeg merket jeg synes det var litt rart å våkne uten noen andre oppgaver enn å få på meg klærne. Luksusproblem kaller man slik.. 

 

Olíver og Mathilde hadde med bolle til meg i butikken og gjett hva(?) de hjalp meg å spise den opp også, Kjempe overraskende.  hehe... 

Men dere, se på dette vakre undertøyet fra Elle Macpherson .. Jeg har det i hvitt og har nå gått å ønsket meg dette i ettertid, tenk at mannen min slo på stortromma og kjøpte dette til meg i gave. Alle de som kjenner meg vet hvor viktig jeg synes det er med pent undertøy, jeg er svak for pene og vakre ting med detaljer som blonder og sløyfer. Det vi nok flere kvinner om tror jeg? ... 

Undertøyet til elle macpherson kan kjøpes hos Lykke i Fredrikstad sentrum, du kan besøke nettsiden til Lykke ved å trykke HER..

Nå skal vi spise en deilig middag, vi skrives ! 

Ha en nydelig kveld! 

4 år

Bilder sier mer en ord så jeg legger ut litt bilder fra vårt bryllup 4 August 2007 

 

 

 

 

 

 

Etter disse 4 årene er jeg nå klokere og mer bevist på hva et ekteskap er, det har jeg opplevd på godt og ondt i gode og onde dager!  

Uansett ser jeg tilbake på livet som en lærerik erfaring, og fremover.... Ja da ser jeg opp mot himmelen å griper mot stjernene, jeg er lykkelig!  

Gratulerer med 4 turbulente år i et ekteskap med meg Håkon- jeg elsker deg!   Du vet meg, jeg er ingen romantiker på papiret ! hehe ....  

 

 

Svart / hvitt

Armbånd fra bibi ( ck interiør

Noen ganger føles livet litt svart / hvitt og det som overrasker meg sånn i slike stunder er hvor mye klarere man tenker når man får et litt annet perspektiv på ting. Jeg har de siste dagene gått litt rundt meg selv, tankene og følelsene mine har vært så utrolig spesielle og jeg har begynt å se ting fra en helt annen vinkel, men på en bra måte! Små valg kan fort bli veldig store og vanskelige dersom man ikke har hodet med seg og tenker klart, men livet er jo til for å føle ting på godt og ondt. Eller hva? 

Uansett, når man lukker en dør åpnes raskt en ny! Idag har jeg tatt et stort skritt innen Ck interiør,om et par dager vil jeg skrive det ned her, jeg vil bare ha ting svart på hvitt først.. Gjett om jeg gleder meg! Det er utrolig hvor mye mer jobb Ck interiør har vært for meg enn hva jeg så for meg til å starte med. De som tror at det å starte butikk er lett og "smertefritt" tar feil, alt skal stemme og dagene skal gå rundt, for meg har det sistnevnte vært det vanskeligste. Siden jeg ikke har hatt noen ansatte med meg eller noen hjelper har jeg hatt hendene fulle og alt har skullet skje på en og samme gang. Nå kan jeg endelig puste ut og begynne å få en "normal" butikk og hverdag ut av dette for fra og med oktober vil jeg komme til å ha en  ansatt=)

Været har ihvertfall vært upåklagelig og solen har varmet nok en dag! Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag! 

 

 

 

Klar for senga!

Hvor har liksom denne dagen blitt av? Jeg merker timene bare har forsvunnet ! Dagen idag har vært en sånn dag alt har skjedd på en og samme gang, litt nedfor dag egentlig, men ellers helt topp.. Det er rart hvordan ting fort forandrer seg, blir helt forvirret jeg... Jeg får bare fortsette å være en optimist tror jeg, for da går det alltid bra til sist.. hehe... 

Imorgen skal utrolig masse nytt skje, jeg kommer kanskje til å ta et nytt og viktig valg i livet mitt.. Jeg lover å fortelle dere alt om det i morgen.. Ønsk meg lykke til! 

Ha en nydelig kveld!

2.August 2011

Når det er sommer og strålende sol fra skyfri himmel skal man ikke klage, men at jeg heller skulle vært en tur på stranden idag fremfor butikken er ingen tvil. Det slår aldri feil, når man har ferie er det et vær ute som en ikke holder noen sommertemperatur, men når sommeren kommer er det jobb og "innedager"for fult igjen.. Vel, jeg har ingen rett til å klage for jeg elsker jobben min, så jeg får gjøre det nest beste ut av det og sette meg til å sole meg i vinduet mitt.. hehe.. jeg ser det for meg, kundene kommer inn i butikken og jeg sitter i vinduet å soler meg.(!) Det skulle tatt seg ut.. 

Men jeg må bare vise dere en nyhet jeg har ventet på i snart 2 mndér, disse knagg spolene  m/ dekor . Jeg har selv tatt med meg alle 4 hjem og gleder meg til å få de opp. 

Pris pr spole r 59 ,- 

Nei, nå får jeg gjøre litt mer nytte av meg, slappe av kan jeg gjøre ikveld! 

Ha en nydelig dag da, dere! 

Hvorfor ?

Spis sunt, ikke spis, kutt ut alle søtsaker, ikke spis fastfood og den nyste slankemetoden ----spis kun med gaffel! ? Slanke hysteri og menneskekroppen har virkelig tatt helt av, finnes det et menneske her i verden som er 100% fornøyd og aldri har eller ønsker å endre på noe ved seg selv? Jeg kan kun snakke for meg , for jeg kjenner kun mitt eget selvbilde. 

Når jeg vokste opp fikk jeg alltid høre av mine mor og far " du er verdens vakreste jente" , som sikkert 90 % andre unge piker også fikk/får. Uansett hva folk sa eller ga uttrykk for var selvtilliten min lav, det pga "alle" andre var så mye penere og flottere enn meg. Jeg husker jeg ønsket meg større bryster, lår og rumpe.. Jeg elsket når vinteren kom for da kunne jeg ha tights under buksene mine, noe som gjorde at de satt stramt... Dere husker vel olabuksene med merket killah babe og lois? Selv de minste str var for store til meg og min mor måtte til med symaskin for å sy buksene inn i lårene. Jeg HATET det! Og fregnene mine , jeg maset alltid på min mor om hun kunne kjøpe dekkende brunkremer til meg slik at jeg fikk "fjernet" dem. Siden min mor mente jeg var naturlig pen var slik "hard" sminke unødvendig. -Fregner er et tegn på sunnhet var hva jeg hver gang fikk høre, jeg kunne ikke hatet de ordene mer enn hva jeg gjorde. 

Idag,over et 10 år senere er jeg faktisk fornøyd med meg selv så godt det lar seg gjøre.(!) Jeg som andre har nok mine tanker og meninger, men jeg har lært meg å respektere det ytre jeg har. 

De dårlige og spydige kommentarene eller sitatene fra folk er selvfølgelig de som huskes best det pga det er lettere å tro på det negative framfor det positive.. Når jeg begynte å blogge fikk jeg fort erfare hvor stygge noen kan være mot noen så fort det er en mulighet til det. Nesen min og brystene mine var det folk flest ønsket å kommentere. Enten var nesen min for stor,spiss eller tynn...Puppene mine var enten for store,for små eller så var de bare unaturlige til meg.. Slike kommentarer er ikke akkurat ment for å bygge opp en persons selvtillit.. 

Jeg har aldri vært en jente med flotte timeglassformer, ikke er jeg et glansbildet ei heller perfekt. Jeg er en helt normal person med mine egne særtrekk, noe jeg er veldig stolt over. Har du noen gang sagt til deg selv når du ser deg i speilet en morgen ;" jeg er vakker"? , eller tenkt; " jeg er flott slik jeg er. ? Vi kvinner og jenter er eksperter på å heller stå å kritisere oss selv fra topp til tå, gi oss selv et kjempe dårlig selvbilde. Enten er vi for tynne eller så er vi for tykke, er vi verken tynn eller tykk er vi bare ikke bra nok da heller.... Er det slik som modellene ser ut på catwalken som er perfekt eller er det de kvinnene med litt mer former?  Hvorfor er vi så opptatt av hva alle andre mener er perfekt eller riktig?  Har det blitt slik at kvinnekroppen har blitt en besettelse på alle tenkelige måter? 

Det man tenker med hjernen kan såret hjertet . Har du noen gang tenkt på at den verste kritikken du kan få fra noen er fra deg selv! 

 Hvorfor -jager vi etter å være noen/noe vi ikke er?  

Jeg tror vi alle har noe, man må bare lære seg å se det =) Vi er jo alle vakre, men på hver vår måte! 

De små detaljer

 

Sko, hva kan jeg si(?) har du riktig sko kan du få de fleste antrekk stilig! Det at de små detaljer gjør prikken over i´n er ingen tvil.... Jeg simpelthen elsker å røffe opp kjedelige kjoler og lange gensere med små ting.. 

Sko - petrizia pepe . ullkjole-acne . clutch- tiger og sweeden. Smykker - Bibi 

Litt Lykke

Er sommervarme, badekos, lunsj med jordbær, kvalitetstid,latter og smil!

 

 ( Bildet tatt av fotograf Sara Johannessen)

sjø, skyfri himmel, ferske rundstykker, sand mellom tærne og solkrem på kroppen... Olíver og jeg har hatt en fantastisk mor og sønn dag hvor vi la igjen klokken og annen teknologi hjemme og koset oss i nesten 4 timer på stranden, det er fantastisk å bo 15 minutters gåavstand til stranden... ÅÅÅÅhh...Her kunne jeg bodd, tenke så deilig å kunne se havet når man våkner hver morgen! Jeg tror jeg skal begynne å spille litt lotto =)  

hits