juli 2016

My house!

Mange har ønsket et innlegg med bilder av hele huset, så i dag tenkte jeg å gjøre det. 

GANGEN: 

Yttergangen har jeg valgt å male i fargen KUL fra Butinox. Denne fargen er i utgangspunktet en blå farge, men i noen lys kan den gå over til å virke sort. Denne malingen har jeg valgt å ha gjennomgående i huset og tonen tar jeg opp i det meste av detaljer. 

Til venstre i yttergangen har vi et lite toalett. Dette har jeg valgt å male helt hvitt, innrede med litt kuv og midnight blue fargede håndklær som tar opp blåtonen i fargen på veggen i gangen. Videre fra den lille yttergangen går veien videre inn i den lille midthallen. Her har jeg valgt en tapet som gjenspeiler meg 100 %. Denne går over i grått og er fra Riviera Maison sin kolleksjon hos BORGE. 


Fra hallen kommer vi videre inn til en åpen stue, trappegang og kjøkkenløsning. Jeg har valgte å holde fargen på veggene i en gråtone som har litt blåskjær i seg og som passer sammen med de hvite listene, de kul-fargede detaljveggene og gulvet. Fargen heter Pastellgrå og er kald og ren. 

Kjøkkenet har blitt en del av den åpne løsningen jeg ønsket her hjemme. Og det å stå på kjøkkenet å lage mat når man samtidig kan være sosial er veldig koselig <3 
Til alle som "maser" om taket. Dette er ikke ferdig, det skal sparkles og gjevnes ut, men pga. fellesferien blir dette gjort ferdig i slutten av august. Da skal lister sparkles og males med taket. NB! Jeg venter på to gardinlengder som kommer på plass etter ferien. Kosekroken i stuen elsker vi og jeg elsker å bruke tid her. Selv om kroken er liten føler jeg at den er utnyttet perfekt for vårt bruk og min stil. 


Videre fra stuen kommer vi til gangen oppe.  

Olíver og Mathilde fikk selv velge hvilke rom de ønsket, så Lila og jeg har fått vår egen lille "sone" sammen. 

Til venstre når vi kommer opp finner vi rommet til Olíver. Dette er malt i en gråblå-farge med navn Tåkelur fra Butinox. Denne synes jeg passet perfekt til atlas-tapeten fra Rivera Maison sin kolleksjon hos Borge. Vi skal samle ledningene til Olíver i en skinne bak TV-en og ny garderobe ventes inn. På alle soverommene har jeg valgt teppefliser fra TK-Gulv i Fredrikstad og dette er et valg jeg ikke har angret et sekund på! 

Rommet mitt og Lila sitt kommer man til med en gang når man kommer opp trappen. Rommet til Lila var tidligere en garderobe og gjennomgang inn til mitt soverom. Jeg fjernet døren mellom oss og lagde en "sove"alkove" ut av det for å få henne inn på en egen plass. 
 

Fra Lila sitt lille rom kommer man inn til mitt. Her har jeg egen balkong og jeg elsker rommet, her sover jeg bedre enn jeg noen gang har gjort før. Jeg har valgt fargen KUL fra butinox her også og den er virkelig lekker selv på soverom. 

Mathilde sitt rom ligger til høyre når man kommer opp trappen, rett over toalett nr to og badet. Her inne har vi malt en fondvegg i rosa sukkerspinn fra Butinox. Mathilde elsker den og rommet sitt generelt. 
Badet... Her mangler jeg innredningen til vaskemaskinene, men den kommer straks på plass samt dørlisten! Utover det så elsker jeg badet fordi det endte opp akkurat slik jeg ønsket! 

Toalettet mangler vi ennå fliser og lister på, så bilder derifra får dere senere! 

Jeg håper dere likte den lille rundturen i huset vårt! Jeg elsker hjemmet mitt og gleder meg til vi blir en liten en til her! 

Brettet og klart <3


God fredag alle sammen! Jeg står nå på farten, storesøster og jeg skal straks avsted til Ikea og jeg skal se etter noen små kurver til Lila og Mathilde sin Garderobe. Nå er alt babytøyet vasket, sengesettet er vasket og kluter, kulpekluter og vogntepper er vasket rent. 

Jeg lovet dere bildet av badet idag og etterpå skal jeg vise dere masse bilder fra det også fo jeg har fikset og ordnet til Lila der inne nå <3  Men jeg bare elsket det 100 ganger mer når speilet kom inn, så måtte vise dere en liten snik nå som det står her inne! Jeg håper dere har hatt en deilig morgen, jeg får nesten kaste meg rundt - vi skrives etterpå sweeties! 

Så var det frem med penselen!

Hei og hopp alle sammen! 

Ja, nei hva kan jeg si, ikveld dro jeg frem den berømte malepenselen og fikk malt den lille krakken til badet hvit. Jeg fikk idag inn et stort speil på badet, endelig kom det til sin rett, men det etter MANGE tanker frem og tilbake. hihi.

Jeg vil ha alt lyst og storkoser meg med sånne små prosjekter som nå, det er jo de som er morsomme for de orker jeg å gjennmføre om dagen 

Mathilde kom hjem fra en liten miniferie på hytta til kusina si idag så hun har sittet låst på rommet siden.  Hun elsker virkelig rommet sitt og det varmer hjertet mitt utrolig! Jeg er så glad for at alle barna mine har fått hver sin plass, med en på 9,5 år , 7,5 år og straks en liten til er det godt de har hver sin plass så jeg slipper så mye krangling om Barnbie rot oppi legoen til Olíver. hoho.... Jepp- dere leser rett , i leiligheten la nemlig Olíver inn en "klage" på Barbie stæsj i guttetinga sine -STORE problemer medførte nettopp dette! Virkelig verdens problemer, eller hva? Tenk å finne en Barbie sko i guttetinga sine? Ellers har Pokemon basillen kommet i hus her også, Olíver skal se og vite alt om det og flyr rundt ute i gaten med kompiser for å fange pokemon dagen lang. Personlig forstår jeg ikke greia med det, men alle snakker om det så jeg vet det er "det nye" ... haha.. 

Vel, imorgen når lyset skinner inn de deilige viduene mine skal jeg dele litt bilde med dere, jeg har ordnet litt på badet og det ble altså så fint! Inntil det , nyt nattens timer og kos dere! Vi sees imorgen! 
 

En liten tottelott!

Som dagen har flydd! Idag har jeg fått unna siste rest til Lila og nå står maskinen oppe å går med gulpekluter, sengetøy og babytøy. Jeg merker jeg slapper mer og mer av for nå er alt på plass og jeg mangler bare småting jeg kan ønske meg eller eventuelt handle når hun har kommet. Jeg må viser dere noen søte plagg etterpå, jeg er nemlig helt forelsket! bittelite i 50cm, herremin tenk at de små plagene skal dekke en hel kropp.. 

Jeg er nå i uke 36 ( 35+0-35+6) og Lila har nå en vekt på ca 2,5 kg.... Riktignok har hun blitt en liten babis som veldig snart kommer ut å hilser på dere alle!  Igår så jeg tottelottene hennes også, jeg fikk nesten litt panikk! Det var så tydlig, men så har jeg i dette svangerskapet merket enormt mye bevegelse og sett fantastisk mange rare fassonger på magen med lillemor. Hun har nå lagt seg med hodet ned og jeg merker hun gjør seg klar! Smertene går på mer og mer og pusten blir tyngre og tyngre!  Jeg sover veldig mye, må sitte ofte og bruker mange timer på ting jeg før brukte halvparten av tiden på. Jeg føler jeg lever i snegle hastighet. Hihi..... 

Siden det er dagen før helg har jeg kjøpt inn nydelige nye snittblomster! Jeg simpelthen esker det og må ALLTID ha ferske blomster rundt meg - det gir meg så mye glede! Og det er ingen hemmlighet at jeg ELSKER blomster! Olíver kommer snart hjem fra motorsykkeltur ... Herremin, Håkon fikk seg sykkel for noen uker siden og ungen er jo en reser på å være med på disse go´turene! Jeg derimot sitter med en klump i magen så lenge de er på veien, synes det er så skummelt altså! Selv om jeg forstår at det er ille stas også ! Er nok en ekstra masete hønemor om dagen, men sånn er det å være mamma... 

Jeg håper dere nyter denne deilige torsdagen! To av innleggene mine fra igår har blitt sporløst forsvunnet pga en feil her inne, men jeg håper ting fungerer som det skal femover nå!  Vi skrives etterpå, men inntil det - nyt torsdagen ! 

Alle oss dårlige mammaer imellom.

Annonse Vi mødre er en egen art... Vi prøver og prøver, jobber og jobber og gir oss aldri, likevel er det ofte slik at vi mener vi ikke er bra nok og ALLTID leter etter noe annet vi kunne gjort bedre. Vi mener ofte vi ikke er bra nok for den "perfekte" fasade, bra nok for det vi mener skulle vært gjort. Vi gir og gir , men glemmer å rose oss selv. Det er et typisk eksempel på "dårlig" mamma, er det ikke? 

 

Skittentøy som renner over, raske lette ferdig middager, for seine leveringer på treing, glemte fotballtimer , glemt matpakke eller turdag? Listen min er lang og denne filmen er en HYLLEST til alle "dårlige" mødre som meg. - Nemlig Bad moms. 

Den nye filmen Bad moms har premiere ferdag 29. juli! Jeg har alt vært så heldig å ha sett den. Makan til film som treffer er det lenge side jeg har sett! Jeg knakk i tårer et par ganger, nettopp fordi filmen tok meg på kornet og jeg følte mye av innholdet reflekterte mitt liv. En ting er helt sikkert, alle mødre vil kjenne seg igjen i noe i denne filmen. 

Filmen er innom alt fra Mammapolititet,  bake -og matpolitiet, menn som er utro/ ser nettporno, konkurransen vi stiller oss mødre imellom, vennskap, om skilsmisser, alenemortilværelsen  ( som jeg kjenner meg SÅNN igjen i) parrmekling, om alle feil som ingen gode mødre gjør, sex, flørt og nye forhold. Og sist, men ikke minst - de rakkerungene våre og hva vi faktisk er i stand til å gjøre hver eneste dag for dem. 


Jeg tror ingen mødre kan se denne filme uten å le, eller få en følelse av å ikke kjenne seg igjen. Alt i alt minner denne filmen meg på at vi mødre er helt rå! 

Så til alle mødre der ute - single eller ikke single. -----Kom der på kino denne helgen å se BAD MOMS og gi deg selv en klapp på skuderen, unn deg selv litt popcorn til filmen! Filmen vil ta deg med igjennom dit følelsesregister og garantert trimme magemusklene dine! Følg SF studios på facebook for nye oppdateringer på filmer og trailere. 

Kos deg på kino! 

jeg elsker det!

Jeg tror ikke det går en enste dag hvor jeg ikke nyter det nye huset vårt. Det at det står igjen litt pirk gjør meg overraskende nok ingen verdens ting.. Jeg er bare så utrolig lettet over å være i hus!  

Idag har Olíver og jeg kvalitetstid og vi har spist tortillas pizza og nå sitter vi å momser godis! nam nam.... 

Idag har jeg følt meg helt ødelagt i formen... Jeg gikk idag inn i uke 36 og merker jeg er mer slitne enn jeg noen gang har vært.  Jeg er har kynnere herifra til månen og magen er stien hard.. Lila hikker, sparker og danser , men idag har det føltes ut som om hun skulle rotere seg igjennom og ut.. Nå ligger jeg med beina høyt og Olíver masserer leggene mine. Hva jeg skulle gjort uten den ungen ? Han er helt rå og verdens snilleste mot mammaen sin <3 

Vel, forutenom at graviditeten min er et lite mareritt om dagen er ellers huset på stell og jeg trives mer enn jeg turte drømme om... 


Her ser dere skaprekken på langveggen min, jeg mangler ennå 3 skapdører og listen langs taket, men ellers er kjøkkenet ferdig. 

Ikveld skal jeg bare nyte stillheten for imorgen tidlig skal jeg på føde/ poliklinikk  og sjekke status ...  Sånn går no dagan... En etter en etter EN! 

 

Nyt kvelden, så skrives vi! 

Hurtigboller!

God tirsdag! Her går dagene litt "sakte" jeg er snart klar for 100 % permisjon noen uker og prøver i mellomtiden nå som jeg har trappet ned å få dagene frem til lillemor kommer til å gå! Idag lystet jeg på skolebrød, men mest av alt glovarm vaniljekrem... Jeg pleier alltid å bake ting fra bunn av, men idag tenkte jeg ; hvorfor ikek prøve posen fra Torro?  Jeg hadde fått for meg at bollene kanskje ville smake mindre og litt "vann", men der tok jeg feil!

Herremin så GODE de var! For ikke snakke om enkelt! 

Det jeg trengte var smør og vann, jeg kjøpte ferdig vaniljekrem, melis og kokos... Bollene smakte som om jeg skulle bakt de fra bånn selv! Det tok meg 5 minutter å mikse ting sammen, deretter stod deigen i 10 min for så 35 min i varmeskuffen. Når de ble dobbelt så store tok jeg de ut, fylte de med vanilje og deretter inn i ovnen på 215 grader... Etter en liten stund i ovnen var det ut for å pynte de med deilig melis og kokos! NAMNAM!!! 

Vel, dette har nok de fleste prøvd alt, men for meg ble denne bollepakken testet idag og jeg kommer garantert til å lage den flere ganger!! 

Litt ekstra kos i ferien er lov og idag ble det hurtige - hjemmelagde- boller på oss! 

Jeg håper dere har hatt en deilig dag og koser dere <3 Olíver og jeg har kvalitetstid idag og deilig er det. Etterpå er det tid for å knipse litt bilder til dere, gleder meg masse! 

 

 

NB! Innlegget er ikke sponset om spørsmålet skulle melde seg. 

Det meste er klart, men jeg føler meg ensom.

God kveld alle sammen!

Vips var denne dagen straks over også og turen til og fra Oslo gikk kjempe bra!  Jeg merker ting går mye tregere om dagen, nesten så jeg går i snilehastighet, ryggen er vond, kynnerene er grusomme og jeg er bare utrolig sliten!  Jeg er så lei av å være gravid at halvparten kunne vært nok! Dette svangerskapet har vært absolutt ALT annet enn hyggelig og jeg har hele tiden følt meg enten sliten, kvalm og nå om dagen føler jeg meg lei og "ensom"... Missforstå meg rett, jeg er ikke alene og har masse folk rundt meg, men jeg er bare så sliten på å ikke vite noe. Alt rundt Lila er så "fjernt" selv om det nå nærmer seg og hvordan ting blir når hun først kommer gjør meg livredd selv om jeg gleder meg så mye at jeg blir helt utenfor meg selv....

Nå er bagen til Lila klar og hvem som skal bli med meg på fødsel er bestemt...Jeg er så følsom og gråter stort sett hver dag, hvorfor vet jeg ikke... Mulig hormonene mine løper løpsk?  Jeg er nok litt følsom for det begynner virkelig å gå opp for meg at jeg venter ei lita tulle og det uten noen form for dialog med hennes far eller vite om hva som vil skje. Når man gang på gang prøver å komme igjennom og ikke gjør det gir man til slutt helt opp! Jeg er i ikke lei meg, men bare rar i hele følelsesregisteret mitt.

Bare tanken på at "vår" tid sammen - bare oss tre (barna og meg)snart er over skremmer meg. Tenk at de små barna mine skal bli storesøsken og jeg babymamma.... Alt er virkelig helt surrialistisk!  

At alt blir annerledes er noe jeg vet med sikkerhet!

 

 

 

KOS I HEIMENHer ble det sent, ungene er omsider i seng og jeg har gjort klart ting for en liten jobbtur til Oslo i forbindelse med bloggen min i side2 imorgen! Nå merker jeg at ting går på siste verset her hos meg, jeg er sliten og veldig klar for at tiden frem til lillemor kommer skal gå fort! Vi koser oss veldig, men idag har vi hatt tidenes krangel her i huset! Olíver og Mathilde har den siste tiden vært litt "klagete" og idag fikk jeg min dose.. Vel, det er vel bare "lidenskap" er det ikke? Vi satt å grinte litt alle sammen så var vi venner igjen- tror det gikk unna på en time! Sånn er det når vi er litt mye sammen, vi går litt i tottene på hverandre!  Jeg er nok ikke verdens enkleste om dagen jeg heller, proppet full av hormoner  og (beklager å skrive det) drit sliten.. hihi.. Nå som barna sover søtt i sengen skal jeg ærlig innrømme at jeg har susset en ekstra gang på de... Mammahjertet er ikke til å tulle med, eller hva ? 

Jeg håper dere har hatt en fin søndag og får en deilig og god natt! 
 

Badet før og etter.

God søndag! 

Nå er badet endelig ferdig, eneste som mangler er benkeplaten og lednings-skjuleren til vaskemaskinene. 

Før så badet slik ut : 

Veggene var lyseblå og gulvet rød-brunt. Jeg ønsket å få varme på gulv og fliser, delikate farger og en innredning som passet min stil bedre. På badet er ha jeg også vaskemaskinene, men jeg har to toaletter i tillegg. For oss som snart er 4 stk er det en drøm som har gått i oppfylelse nå som vi har så god plass i forhold. 

Nå ser det slik ut : 

Etter at taket ble malt, nye lister kom opp , vegger, fliser og innredning er badet blitt en liten drøm for meg.  

Jeg har valgt å ha hele huset i grå og beige toner, en fargepalet som jeg føler passer meg og stilen min perfekt! 

 

Handleliste : 

Fliser : Megaflis 

Vegger : Fargen på veggen betong fra Butinox. 

Listverk: Byggdekor 

Badinnredning : Fredrikstad gass og vvs. 

Knagger:  Riviera Maison 

Krakk : Ikea malt i fargen elephant fra pure & original 

Hyller : Clas Ohlsen ( litt uskker på skivemåte her ) 

Kurver på vaskemaskin :  LG Interior. ( kjøpt i villapaprika ) 

Lift gardin : Jorunns interiør 

Skittentøysdunker : Riviera Maison 

Badromsmatte : Lexington 

 

Jeg håper søndagen deres har vært fantastisk, min nytes til det fulle og det hele! Er det noe dere vil se mer bilder av idag ? Ja, så hyl ut! 

Vi skrives, nyt timene som er igjen! 

mor har jukset!Lørdag og deilig er det! Idag har jeg jukset, jeg har nemlig kjøpt fersk sjokolade med karamell og havsalt!  Alltid en innetier og perfekt på en lørdag!  Jeg har jo gått å drømt om denne kosen siden jeg stod med nøklene i hånden for snart 6 uker siden.Jeg prøver å ikke overdrive for mye, men nå lyster jeg virkelig på alt om dagen. Jeg begynner å føle meg som en hval, magen begynner å bli kulerund og jeg føler jeg kan tippe når som helst! hihi...  Tenk at jeg har 40 dager til termin og er offesielt høygravid idag, helt surrialistisk!  

Mathilde og jeg har kosedag og snart tenkte vi å ta oss turen opp til Håkon. Han har jo kjøpt seg stort hus rett nede i gaten her så jeg lovet Mathilde og hjelpe henne litt på rommet hennes der! Hun er jo helt i ekstase, to nye rom på samme tid, dere kan tro hun er stolt! Idag har jeg en skikkelig GOD samvittighet, huset er rent og kjøleskapet er fylt opp både på kjøkkenet og i boden, skittentøyskurven er nesten tom og jeg nyter at huslukten her har satt seg.  


Trappetrinna skal males på toppen imorgen, men jeg er avhengig av at småtrolla er hos Håkon for at den kan bli tatt. Selv om jeg tar annehver trinn av gangen e de to typene til å tråkke rett oppi likevel. haha.. 

 

Nå skal jeg prøve å få med meg frøken-freken, vi må kjøpe bordvifte til hun og storebror - de er så varme på kveldene når de legger seg stakkars... Nyt lørdagen ! Så sees vi etterpå!! Nyt på! 

Velkommen til denne gale verden lille venn<3

Det sparker, hun hikker hun lager masse bevegelse! 

Lille Lila- Victoria som snart kommer å snur dagen min på hodet , hvordan ser du ut? Hvordan lukter du? Hvordan vil hverdagen bli med deg her?  Jeg har handlet inn alt, som mammaen din har jeg nok gått litt banans selv om de fleste mener jeg har vært litt "treg" til tider.  Nå er dagen du skal komme snart her, tenk at vi to deler en liten hemmlighet , bare du og jeg. 

Du kom med storken, det er den historien du skal få. For det er nettopp det du gjorde , når ingen trodde du skulle.  Testen viste positiv 13 januar, da valge du å vise meg at du var der , liten og uskyldig har du kjempet for din pass fra starten. Som din mamma har jeg vært livredd for å miste deg, du har vært det lile hjertet jeg ikke turte å elske før du viste tegn. Såklart var du ønsket, mer enn noe annet.. MEN, det å skulle få deg har vært skummelt, som din mamma har jeg bare lyst til å beskytte deg og ved å bringe deg inn i denne grusomme , men også vakre verden har jeg vært livredd!  

Tenk at nå er du en ferdig liten babyjente som snart skal komme ut! I magehulen ligger du trygt, hver dag.

Storebror og storesøster venter veldig på deg, tenk alle de gode stundene dere har hatt med deg på innsiden av magen allerede!  Du er en av de få hulebeboere som har hatt storebror og storesøster med på mange ultralyder bare for å se deg en eksta gang. Stolte som to haner er de med hvert sitt ultralyd bilde rammet inn på rommet sitt av deg. 

Igår ble siste innkjøp gjort til deg, nå står sengen din ferdig oppredd, klærene dine er vasket og sykehusbagen vår er pakket. Som din mamma skal jeg selv bære bagen inn på sykehuset og med meg ut igjen skal jeg ha deg. Verden skal få se deg, men jeg tror du og jeg skal bli litt kjent først. Mormor og morfar har ordnet rommet vårt klart, for de venter veldig på deg og jeg måtte love dem og være hos dem litt først med deg. 

Du har alt 12-15 kosebamser som storesøster har satt frem til deg, gavemild som hun er ha hun gitt deg sine kjæreste slik at de skal passe på deg. <3  På torsdag ble huset "ferdig" og alt er nå på plass, til og med bilsetet ditt er montert i bilen nå. <3 

Tenk jenta mi, nå er jeg offesielt Høygravid og termin din er om 40 dager <3 Du har ikke bare endret kursen min her i livet, men du har endret meg og alle rundt meg sier at denne graviditeten har gjort meg godt til tross for at jeg har møtt grunn hundre ganger! Storebror og storesøster sier de har fått en bedre mamma og når de sier det må det være sant! Selv om du og jeg har vært igjennom opp og ned turer før du har kommet er jeg tryggere enn noen gang og det på at vi alle sammen- vi vil klare alt . <3  

Nå kan du snart bare komme lille venn, vi venter på deg <3 

Vuggesangen jeg synger hver dag og spiller hele tiden spreller du like mye til nå som når jeg første gang begynte å spille den og synge den for deg.. <3  Yndlingsangen vår og mamma sin siden første gang hun hørte den <3 

 

Snart - lille venn.. Veldig snart - velkommen til verden! <3 

 

Kjøkkenet mitt har blitt en drøm!

NB! Innleget inneholder Reklame med navn på produkter som er delvis/ eller helt sponset : 

Listverk , maling, tapeter og gulv. 

God fredag! Åh, dere jeg er endelig på plass med nettverk i huset, det å bo her i et par uker uten nett har bydd på litt utfordringer. Jeg føler meg ENDELIG mobil igjen - woooohooo! 

Vel, over til overskriften! Kjøkkenet mitt, det er så koselig å se at SÅ mange synes det er så fint for personlig er jeg KANON fornøyd! Jeg tegnet det opp og valgte alt selv og sparte ikke på noe selv om jeg endte på ikea på innredning. Dette skyldes rett og slett leveingstiden, men makan så fornøyd jeg er altså! Absolutt ingenting annet missunner meg, jeg er så fornøyd! 

Før var kjøkkenet hundre prosent i orden, men dette var et kjøkken som var satt sammen av flere ulike deler og jeg viste at om jeg skulle bli fornøyd måtte nytt inn.  For meg som elsker å lage mat og som baker flere ganger i uken for tiden ( såklart ikke de siste 5ukene) var kjøkken noe av det viktigste for meg. Jeg elsker å stå på kjøkkenet og storkoser meg alltid når jeg kan stå i min egen verdens å lage de deiligste retter. 

Slik så kjøkkenet ut før vi rev ned veggen og tok ut kjøkkenet. ( kjøkkenet ga jeg bort til en veldig fornøyd ny eier) Bildene er delt fra tlf min når de ble lagt inn, så kvaiteten er så som så. 


 

Veggen bak ovnen som dere ser på bildet er den som ble revet og inngangen fra gangen ble tettet igjen slik at gangen ble større. 
Idag er kjøkkenet en liten OASE!  Jeg elsker det og klarer ikke titte meg mett på det. 

Kjøkkenet mitt etter x-antall timer med planlegging og jobb! 
Kjøkkenet er fra Ikea , det samme er porselesvask,vifte,batteri og benkeplate. 

Flisene er fra Megaflis og hvit fug fra flisekompaniet. 

Brun tapet i fletting fra Borge i merket Riviera Maison. 

Listverk fra Byggdekor / oracdecor.

Gulvet er fra TK gulv og interiør i fredrikstad  og er et clickín 8-32  laminat gulv me art nr- 1475640 

Den grå fargen å panelveggene mine heter pastellgrå og fra Butinox.

Barkrakk fra Millemoi 

Interiør er fra ulike så spørr heller spesifikk på det dere lurer på.  

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og det er en fryd for meg å endelig kunne vise dere et ferdig resultat ! 

 

 

 


 

Deilig Sommer i hagen...

Hei og hopp! 

Idag har jeg holdt på i hagen, ungene har fått opp trampoline og vi fant et lite basseng i samme slengen! Ungene har vært i ekstase og vi har storkoset oss ute i sola!! Nå er skilleveggene malt og vi skal snart få startet på huset også. Jeg hadde ikke sett for meg for et halv år siden at jeg skulle stå å kose meg ute i hagen min denne sommeren -fy så stor stas det er! Ennå har vi jo egentlig ikke fått startet ute, ny platting skal opp, blomsterbedd skal ordnes og vi skal bytte litt kledning å få startet på taket over inngangspartiet, men alt tar tid så jeg prøver å holde ting litt koselig i mellomtiden også. 

Rekken skal males koks grå med hvite karmer, plattingen min skal bli mørk og detaljene lyse. Idag startet vi på skilleveggee som er i stand og herremin så deilig å se noe annet enn kunn rødt.. hihi..Nå har det ihvertfall blitt litt kosligere her og det å ha fått vekk det meste av søppel gjorde sitt! Virkelig en stor glede å kunne gå ut døra og føle at ikke alt flyter <3 

 

Hvordan har deres dag vært? Har dere koset dere i sommersolen ? 

Ekte kjærlighet - når jeg minst ventet det.

Tillit, vel idag fikk jeg en av de største , jeg har nemlig fått den ærefulle gleden av å være fadder! For snart 4 uker siden kom ei lita prinsesse til verden. Hun har blå store øyner og masse vakkert hår, hun er i underkant av 4 kilo og en av de roligste babyene jeg har vært borti. At jeg har et ekstra spesielt forhold til Choe er ingen hemmelighet. Sabrina og jeg deler et helt spesielt vennskap og dette smitter nok veldig over på min kjærlighet til Chloe <3 


 

Når du minst venter det åpner du deg gjerne mer og det er slik vårt vennskap startet! Sabrina og jeg deler og har hele veien delt samme situasjon på utallige ting. Vi har begge gått alene i svangerskapet uten noen partner og vi står helt tydelig i samme situasjon i enormt mye i fremtiden også! <3 Slik vår situasjon har vært har knyttet oss sammen som et "ektepar" nesten, hihi.. Ferier er lagt opp sammen, fremtidsplaner planlegges i fellesskap og vi snakker gjerne flere timer på tlf hver eneste dag. Jeg blir helt rørt når bilder av Chloe kommer inn og jeg stod å gråt som en unge når jeg fikk beskjed om at hun hadde kommet til verden! Det gikk bare minutter fra hun kom til beskjeden om at hun var der kom til meg og det gikk ikke mer enn en natt før jeg stod på sykehuset og verket etter å hilse på de begge! Det er når du minst venter det du knytter folk som forandrer hele livet ditt nært til deg og jeg ser på et slik vennskap jeg har fått til Sabrina som en velsignelse!  Ekte kjærlighet er like viktig i et vennskap som i et forhold - begge må jobbes med og bli tatt godt vare på. <3

My bedroom.

Reklame .

Soverommet mitt er endelig ferdig! 

Dette rommet føler jeg er akkurat slik jeg alltid har drømt om, fargene er rolige og interiøret har jeg prøvd å holde maskulint og romantisk.

Når jeg startet her var rommt i furu, hvitt, rødt og oransje og det trengte sårt litt oppgradering. 

Vi startet med å male og sprakle hele taket i kritthvitt 3 ganger, dette var en veldig kjedelig jobb, men jeg er så glad for dette nå. Deretter gikk vi løs på veggene og disse måtte sparkles, to av veggene grunnet jeg og den ene var behandlet fra før.  Hele soverommet ble malt i fargen S8005 og er en farge som er blå-sort. Dette varierer veldig fra hvordan lys det er på rommet og hvilken vinkel du står i på rommet. 

Før så rommet slik ut. 

Når veggene var ferdigmalt vasket jeg gulvet sikker 3- ganger og deretter la vi teppefliser som er helt supre! Disse ble lagt som et puslespill og kan lett skiftes ut om en skulle gått i stykker. Disse legges rett på gulvet som er og tenger ikke limes. Når gulvlistene ble lagt la jeg de over slik at teppeflisene ikke får mulighet til å flytte på seg. Du kan velge å kjøpe teip å feste de med dersom du ikke får vekt over, det er heller ikke noe vanskelig. Listene jeg har valgt til hele huset er store og ruver - for meg skulle listene smykke inn rommet og derfor var dette valget også VELDIG viktig for meg. 

Idag ser mitt soverom slik ut: Listen på alt jeg har er følgende: 

Sengegavl - Millimoi

Lampener - Nomi 

Nattbord - Bohus 

Seng - Jensen 

Sengekappe - Lexington 

Gardiner - Millemoi 

Puter - ukjent. 

Sengeteppe - Millemoi 

 

Teppeflise - beige fra TK Gulv og interiør 

Listverk - Byggdekor / oracdekor 

Maling - Kul S8005 Butinox helmatt glans 5% 


 

Det blir aldri oss igjen.

Noen ganger våkner man og man er velsignet med et klart syn som endrer alt rundt oss. Vi vet ikke alltid når det vil skje, men for meg kom styrken og forståelsen over situasjonen når jeg minst ventet det og mest trengte det. Alle har lurt på hva som har skjedd(?) Sinnet har svart og lite konstrutivt har kommet frem. Jeg har vært sint, jeg har vært lei, men sannheten er at savnet og fortvilesen har vært så stort at ingenting har blitt fortalt på en skikkelig måte.Lila er rett rundt hjørnet og spørsmålene er så mange og diskusjoner så stygge at jeg føler jeg nå må si ting fra hvordan jeg følte dette. 

Det er ingen hemmlighet at når Lilas far dro fra meg raste verden og hverdagen min i grus, ungene mine var og er jo ikke så store og vi stod ved et veiskille som vi ble enige om å gå sammen selv etter mye vingling og dårlige uker og mndér bak oss. Det er ingen unnskylding, men vi var nok midt opp i vår vanskligste periode i livet når Lila ble unnfanget og konkursen og hussalget hadde gjort meg en smule paranoid og sint over alt. Jeg var kanskje ikke meg selv, men jeg var nok blitt en usikker utgave av den jeg hadde vært før fordi virkligheten tok meg igjen. 

Til tross for dårlig felles balanse i forholdet tok jeg satset om å fortsette bokstavelig og fulgte opp alt av husarbeid og jeg tok selv over alt med barna mine og det som fulgte med der. Uavhengig av hvor hardt jeg på dette tidspunktet kjempet og jobbet valgte han å dra. For meg var dette helt uforståelig, for selv om jeg fikk servert at jeg hadde vært den "verste" som også var roten til alt vondt mener jeg at mannen hadde det også godt. Hva med alt jeg gjorde bra(?). Jeg hadde i over 2 år stått for at et ferdig dekket middagsbord var på plass etter jobb, alt av husabeid, vask av klær, alltid rene klær i kleskapet og ren seng... Jeg var blitt borte, alt jeg hadde gjort var visket ut. Jeg husker jeg alltid tenkte at det måtte være deilig å kunne dra "hjem" å sove middag mens jeg stod og holdt fortet eller sove til langt på dag hver eneste søndag. Jeg var aldri noe glad for alle de seine kveldne med trening, men jeg gikk i meg selv å valgte å prøve å backe opp fremfor å trekke ned. Det var for sent, for uansett hvor mye jeg endret var valget tatt, det som var det tøffeste var at det kom sist til meg.  Det at han ikke ville mer var uforståelig og jeg ble helt dratt ut av meg selv og totalt knust. Det nederlaget det var å miste noe jeg mente var det viktigste i livet mitt var helt uoverkommelig. Jeg var helt ukontrollert og slet med en panikk og store tvangstanker. Jeg ventet og ventet på en unnskylding som jeg innerst inne viste at jeg ikke ville få. Jeg fikk høre i ulike klartekster hva folk virkelig mente om meg, om han og selv om jeg "hatet" han av sinne, stod jeg å tittet og ventet på å se bilen komme " hjem" på parkeringsplassen igjen. Jeg viste og alle viste, han hadde gått, han hadde truffet en ny og ei annen hadde tatt min plass. Jeg stod igjen som den slemme, den onde og begynte å forsvare meg bak bloggen..Et dumt valg,men slik ble det. Han hadde truffet en ny dagen jeg fylte år, de hadde nok "dårlige" forhold til felles og hun var selv blitt alene en liten tid tilbake. Jeg følte et svik, for i en periode ble ord hvor det ble fortalt at vi skulle få det til sagt side om side med utvikeligen av det nye forholdet han hadde gått inn i. Jeg var bitter, for mens jeg hadde gått hjemme å trodd på at vi skulle få det bra igjen, at alt skulle bli bedre og en ny start ,var han alt på god vei inn i en annen jentes armer. I en slik situasjon tenker man ikke realitstisk og klart, man tenker kort, fjernt og er drevet av et savn om at "alt skal bli bra igjen. Alt jeg ville var å få "familien" min tilbake igjen og desperat prøvde jeg også på dette. 

 

I dager og uker gråt jeg meg selv i søvn hver kveld etter at barna hadde lagt seg.På repeate gikk de siste to årene igjennom hodet på meg millioner av ganger og jeg prøvde å lete etter hvor jeg alene hadde gjort så mange feil. At de siste mndéne har vært min største prøvelse og utfordring er ingen hemmelighet! Jeg har måttet igjennomføre et svangerskap alene og gått til x-antall timer på familievernkontoret. For tro det eller ei, uavhegig av hva jeg har gitt utrykk for her inne har jeg aldri ønsket at Lila skal vokse opp i en dra kamp mellom mor og far og for henne ønsker jeg at pappaen skal stifte et bånd med henne. Årsaken over bruddet lå nok 50 % også utenfor meg, det var hans ønske om å gå og den andre jenta som også var mye av grunnen til at bruddet kom når det kom. Selv om han ristet på hodet og sa nei hver gang jeg spurte om hun var grunnen ble nye unnskydlinger bringt til overflaten og livet vårt de siste 6-7 mndéne ble visket ut med en forenklet historie av hva som var sant. Når jeg prøvde å skrike den ut ble jeg møtt med en lydmur som stoppet meg, for selv om det som ble sagt i klartekst rundt ikke var og er sant var det historien folk likevel ønsket å høre og den var enkelst å sluke rått. Fra her hadde han ingenting godt å si om meg og dette opplevde jeg som helt uoverkommelig, sårende og ubegripelig.  Jeg gikk i uke etter uke å drømte om at han skulle komme tilbake og jeg savnet alt som en gang hadde irritert meg med han. På dagtid måtte jeg ta meg sammen så barna merket minst mulig, de lurte jo, spørsmålene de stilte var ikke få og jeg følte meg skyldig til at de på nytt i sitt unge liv måtte oppleve et brudd og det å bli røsket fra noen de uavhengig av meg elsket og så opp til. For dem var han en helt, han var en beste venn og de var på sine 2,5 år blitt utrolig knyttet til han. Uavhengig av hvor sint jeg var skal jeg aldri ta fra han at barna var oppriktig glad i han og selv idag kan de spørre. 

Bloggen har gitt meg en makt til mye, men jeg synes likevel ikke at det gode i mennesker skal forsvinne fordi sinne og frustrasjon kan ta over når det stormer som verst. 

Jeg er ikke lenger sint, jeg ei heller lenger bitter eller skuffet. Jeg har igjennom disse mndéne vist meg fra mitt verste, men også måttet stå å se på det samme tilbake. En sak har alltid to sider og det skal dette også få ha. Jeg er ikke guds englebarn og jeg står nå med et ansvar større enn jeg noen gang har følt på, til tross for at jeg har to barn. Alle mennesker kan gjøre feil og følge han var jeg han sin. Idag klarer jeg å se dette fordi jeg er ferdig med han som mann, måten jeg har måttet stå i alt dette alene føler jeg ikke kan settes plaster på eller leges, men heller må bli sett og fordøyes med tiden. Jeg har måttet selv få følelsen av å ikke ønske han tilbake og se at jeg ikke ønsker å bli noen sin reserveløsning. Jeg har gått videre med en hverdag jeg ufrivillig ønsket å bli sendt ut i. 

Jeg har lært meg å akseptere at vendinger i livet ikke alltid er som man tror, jeg har sett mine egene feil, lært av dem og lærer ennå. Jeg var aldri en enkel person å leve med, det har jeg aldri påstått så mye av feilen lå hos meg. Vi kan si 50/50 , hadde jeg vært "nok" hadde jeg ikke blitt byttet ut og jeg vil fakitsk ikke være en reserveløsning eller en uønsket parner fordi noe annet ikke fungerer. 4 /5 mndé er en lang tid og i fremtiden skal jeg kun gi meg og barne det vi fortjener og den selvrespekten må jeg nå etter alle opp-og-ned turer gi meg selv. 

Jeg vil ha familien min hel igjen og nå kan jeg endelig se på livet rundt meg og faktisk føle stolthet over å endelig ha kommet dit. Uavhengig av hva som har blitt sagt og gjort håper jeg faren til Lila er lykkelig og at lykken vil vare for han der han nå er og at alt på denne bloggen kan som jeg for noen dager siden skrev - holde seg positivt. <3 Jeg forstår at det ikke er moro å bli diskutert i et kommentarfelt og jeg ser selv at når jeg lar meg provosere blir jeg like ille som de som ønsker å oppnå nettopp det- min dårlige reaksjonsevne når sinnet koker over. Selv om det ikke er noen unnskylding bak bloggen, har også jeg blitt fóret på mye ufortjent tull og det har resultert i at jeg har skriket mitt frem her inne. Bloggen har vokst og jeg må fakitsk også stå til ansvar for det som deles her inne på lik linje som de som sprer ondsinnet rykter om meg. Jeg er ikke slem, det mener jeg ikke om Lilas far heller, men situasjonen har gjort meg presset og da svarer og tenker man ikke konstrutivt. Beklagelig nok. 


 

Livet går videre og alt skjer for en grunn.. Og hadde "vi" ikke tatt de "feil" valgene vi tok hadde heller jeg aldri stått her jeg står nå- ventende på ei vakker lita jente og en sterkt ønsket lillesøster! <3  Det blir aldri oss igjen for nå er vi begge to ferdige med hverandre og livet smiler til oss begge! 

Det handler om å åpne øynene å se fremover, lukke en dør og åpne en ny! 

 

Dere får en sniktitt..

Jada.. Denne mandagen har bare rast avsted... Idag startet jeg dagen med å betale alle regninger, makan til mare, men det må til! Selv om jeg er 100 ganger mer blakk nå ble livet brått behagelig igjen. haha.! Det å melde flytting å ha noe post hit og dit er en mare! Jeg lærte meg digipost først idag... haha. *FLAUT* Likevel, nå er det orden i alle saker og nye permer, budsjetter, avtalegiroer, sparing og ajour betaling er gjort ! Ny uke, nye muligheter, er det ikke det folk sier ?  Jeg gikk helt inn idag og er så glad! 

Vel, over til noe annet- BADET! 

Idag er det snart ferdig og jeg bare smiler! Imorgen blir det batteri på vasken,badet blir ferdig listet og benkeplaten til maskinene skal monteres, dere kan jo tro jeg er i hundre og ti!  Endelig et bad sm fungerer og alle tingene våre er på en plass!  Jo..... Jeg ska få hengt opp en liftgardin også! Slik det er nå må jeg bruke et håndkle i vinduet for og ikke stå på utstilling for nabolaget. haha. 

Hvordan har dagen deres vært ?  Jeg sitter nå å jobber med et før og etter innlegg også, gleder meg til å vise dere for forandirngen ser jeg er enorm altså! 

Nyt kvelden og kos dere <3 

Den som venter på noe.... Mitt lille paradishjem!

Hipp hurra for en ny søndag! En ny dag i mitt deilige hjem! Jeg driver å legger på plass klæra våre nå og har alt fått unna to vaskemaskiner med klær! Det er utrolig hvor mye skittentøy som samler seg opp på en uke, ser jo ut som vi har vært på ferie! 

Jeg er over meg av begeistring over å vise dere hvor flott det har blitt her, for jeg er så stolt at jeg nesten sprekker! Når jeg kjøpte huset var det den gode følelsen jeg fikk som gjorde at jeg slo til og kjøpte huset. Jeg var en periode litt skeptisk til om det noen gang ville bli ferdig, det ene dro med seg det andre og jeg så mer problemer enn fremgang. Jeg skal ærlig si jeg var en smule redd, jeg var frustrert og jeg var til tider nesten menneskeond! Gravid og med tidspress på å komme meg ut av leiligheten ble frustrasjonen en periode større enn gleden. Hver eneste dag måtte jeg dra til leiligheten bare for å sove eller for å grine litt. Missforstå meg rett, jeg er og har hele tiden vært takknemlig og glad over kjøpet, men jeg sa til alle rundt meg at jeg følte jeg hadde mange meter med vann over hodet.  Inn og ut på sykehus med urinveisinfeksjon, kynnere, vondt bekken og annet som har vært med på å sinke meg har jeg til tider nesten ville legge meg ned å gi opp! Det er kjempe stas å pusse opp, men jeg har ikke kunnet gjøre mye selv og vært totalt avhengig av andre rundt meg og det har svidd på stoltheten min. 

Likevel har jeg alene lagt opp løpet og kommet frem til alle endringer som er gjort her.... Jeg vil nå med STOLTHET vise dere mitt og barnas koselige hjem! Litt listing står igjen, taket skal til høsten sparkels og males inne i hele huset og huset skal få seg en oppgradering på utsiden som på innsiden. 

Velkommen en liten tur inn til oss, gulvet er rent så husk å ta av dere på beina... hihi. Jeg har prøvd å skape en litt maskulin,rocka-eleganse og latt meg inspirere av duse farger og stramme linjer. Detaljene rammer inn en feminin touch med en  gjennomgåedne romantisk rød tråd. Veggen mellom kjøkken og stue ble revet og dette gjorde ikke bare stuen og kjøkkenet sosialt og åpent, men også lyst og luftig. 

  


Listingen på kjøkkenet blir ferdig imorgen- da blir det prikken på i´n her i første etasje ferdig! 


 

Jeg skal nå fortsette å brette på plass masse klær og deretter blir det stille og rolig på meg! Jeg går på halv maskin om dagen og kan nesten ikke vente til kroppen blir seg selv igjen og jeg kan nyte resultatet av alt jeg har vært igjennom! En ting er sikkert, tiden leger alle sår <3 

Nyt dagen, imorgens tarter jeg for fult med rom-for-rom innlegg igjennom oppussingen og jeg skal dele med dere alle om hvor alt er fra! Husk å skriv spørsmål så jeg klarer å få med meg mest mulig i innlegget.

Vi sees etterpå- kanskje med litt barnerom inspirasjon? 

Ting faller på plass - endelig!

God kveld i stuen! Vips var det helg og denne fredagen har bare vært stille og rolig. Idag har jeg fått begynt å legge skjerf, luer og votter i skuffer, pyntet med noen søte blomster og satt igang et par maskiner - like deilig hele tiden! 

Idag vasket de ferdig leiligheten og jeg var oppe å se over og vinket hade til den for siste gang! En enorm lettelese å endelig være ferdig og at alt endelig er på en plass.. Det er noe eget med å gå å pusle og ordne når man kan kose seg med det slik som nå, nesten en helt egen sjarm! Imorgen skal de fuge flisene for meg, men herremin så stas det er at flisene endelig er oppe! Nå skal jeg bare lade batteriene og glede meg over hver dag Lila holder seg i magen <3  Jeg har hele tiden gledet meg til at hun kommer, men nå er jeg ikke lenger redd for jeg føler meg for første gang på lenge VELDIG trygg på meg selv og det å ha kommet seg i hus senket skuldrene mine betraktelig! 

Vel, nå skal jeg ta meg en dusj og lese en bok- kos dere masse videre! Imorgen blir det maraton her inne for nå kan jeg endelig vise ting frem igjen!  <3  Jeg tar fra dette minutt å fjerner all negative kommentarer -uavhegig om noen mer de er konstrutive eller ikke. Jeg synes KG kan være plassen for å diskutere og krange så begynner vi som vil nå å kose oss her inne , det er mye hyggligere !  Jeg er trøtt på å få masse spørsmål om bf ( for jeg skriver veldig lite i innlegg) Kommentarfeltet skal provosere frem reaksjoner på meg for å svarte meg mer enn nødvendig og det er egentlig bare å skyte spurv med kanon. Nav, morsrolle og økonomi er noe folk elsker å diskutere og jeg skal la de som ønsker det fortsette, men jeg vil slutte å la folk sitte her inne å gjøre det. Jeg er veldig lei av å hver dag gå inn her å lese den ene " du tørr ikke poste dette sikkert" kommentaren etter den andre bare for at folk skal få satt igang noe og se en reaksjon hos meg. 

Enkelt fortalt min side støtter meg og motsatt på andre siden.. Så 50/50 og sånn er det. Vi lever i 2016 og nettmobbing er like vanlig som å tørke seg i stumpen... Forskjellen er bare det at du har de som liker å dele shiten sin med andre og de som liker å holde den for seg selv. Jeg blir sikkert "hetset" for dette også fordi jeg har gitt etter når jeg har blitt provosert nok ellers,MEN! Nå venter jeg ei vakker lita tulle, jeg har drømmehjemmet mitt, jeg har to vakre fine fantastiske barn og en familie og venner jeg elsker! De og de vakre som faktisk liker bloggen for kosen er hvem jeg vil gi min oppmerksomhet. <3 De som smiler meg i fjeset og slenger med leppa når jeg går kan få ha smerten fordelt i sitt eget nett. 

 

Ha en fantastisk - og nydelig natt!! 

Jeg kom hjem til noe mer...

God kveld alle søtinger! 

Ja, her ble det helt stille igår, jeg havnet på sykehuset igjen og denne gangen på føden. Jeg er så uheldig i dette svangerskapet og nei det skyldes ikke at jeg står å pusser opp, men helt andre årsaker.... Jeg har ei heller stått å stresset kroppen min til bristepunktet og har selv om jeg deler fremgangen her inne med dere masse snille mennekser i mitt liv som hjelper meg og barna å få ting på stell før Lila kommer. 

Idag hadde gutta virkelig stått på for meg, stakkars alle har hatt så vondt av meg så idag har fettere og svigerbrødre tilbydd seg å hjelpe meg....  Imorgen kommer fliser og taklister på plass, dere kan tro jeg gleder meg til å komme hjem å se hvordan det er imorgen! Venninner flyr land og strand med meg til leger og sykehus og jeg føler meg så utrolig takknemlig selv om jeg nå ærlig skal innrømme at jeg føler jeg er en smule sliten på alt. Lila e nå etter mål nærmere 2 kg og jeg fikk beskjed om at om to uker nå er ting ikke så komplisert om hun kommer og for hver dag inne i magen tilsvarer 3 dager i magen. Så da, har jeg bare siden igår kjøpt meg seks dager mindre i kuvøse i magen med lillemor <3 Kjøkkenet har nå begynt som nevnt å bli kjempe fint og huset er straks ferdig på innsiden. Bare litt småpirk står igjen, men det kan jeg leve med <3 

Vel, jeg ville bare innom å ønkse dere en deilig kveld og jeg gleder meg til å vise dere mer når ting kommer enda mer på plass <3 
 

2006 vs 2016

Ja, tenk at det er 10 år siden jeg gikk gravid for første gang, det rare er at det denne gangen er mye skumlere.

Når jeg gikk gravid med Olíver var jeg ikke så veldig redd, jeg var nok litt tøffere av meg og jeg hadde også Håkon å gjemme meg bak når ting var skummelt. Jeg hadde mine utfordringer den gangen også, men jeg var likevel veldig trygg på det som var. 

Olíver bare drøye timen gammel. <3 


 

Med Mathilde var jeg nok mer beskymret,men også her følte jeg meg trygg hele tiden. Jeg hadde en klippe der med meg hele veien og jeg var aldri alene. 

Mathilde bare en time gammel. Dette svangerskapet har rett og slett gjort meg livredd, livredd fordi det har vært så mye, samt at jeg helt ærlig skal si at det å gå alene i et svangerskap er alt annet enn så veldig hyggelig. Missfostå meg rett, jeg har storkoset meg med mange gode stunder, men jeg blir likevel hver eneste dag påminnet en person som ikke viser seg å være der og det er litt sårt uansett hvorfor det har blitt slik. Jeg vet at jeg står med et enormt ansvar som uavhengig av alt snart faller på meg og absolutt alt igjennom dette svangeskapet ha vært mitt " alene". Dette har jeg følt litt skummelt siden jeg ikke har hatt en trygg andre part der å lene meg på når ting har vært vanskelig eller stoltheten min har vilelt sprekke ved en ultralyd osv. Jeg er takknemlig for utrolig mye og gleder meg stort til å møte den lille personen jeg går med på innsiden av magen, men skummelt er det såklart. 

Det er ingenting jeg gleder meg mer til enn til den dagen jeg er "ferdig" , for det er ingen hemmlighet at jeg er sliten av å gå gravid. Ting blir tyngre og tyngre og selv om jeg ikke er stor er jeg sliten av -den for meg store magen som er der. Jeg elsker å merke spark, føle at hun beveger seg og spenningen man går med i kroppen når man venter så veldig på det som lurer seg på innsiden. Jeg ser for meg hvordan hun vil se ut og hvordan hun vil være. Når jeg skulle ha Mathilde så jeg for meg en liten mini Olíver, men nå er det en annen pappa og da er også genene annerledes.. Jeg prøvde å danne meg et lite bilde på 3dén og jeg syens selv hun lignet litt på Mathilde der. 

Jeg kan sitte å se på filmen fra 3dén gang på gang og jeg går aldri lei. 

Tenk at jeg snart skal igjennom alt fra "starten" av igjen.... Alt blir nytt og rart og jeg føler meg veldig trygg på meg selv, selv om jeg er veldig redd. hihi 

Nå skal Lila ifølge målene være rundt 2 kg og 40 cm.... Hun merker når det er lyst og når det er mørkt og hun reagerer mer og mer på stemmer... Når Mathilde eller Olíver snakker med henne sparker hun hele tiden. Jeg merker veldig godt hva som er et bein eller en arm og nå merker jeg hikkingen hennes mer enn noe annet også! Jeg kan nok med sikkerhet si at dette svangerskapet er det jeg har hatt som babyen har vært mest aktiv. hihi... Så hun er vel en liten danser allerede før hun er født.  hihi... 

Tenk at jeg imorgen går inn i uke 34... Nå er det faktisk lenger siden jeg var på 3d enn det er til den lille jenta mi faktisk kommer og for meg var det som igår jeg delte bildet jeg viser over av den lille prinsessa mi <3 


 

 

 

 

 

Jeg gleder meg sånn!

Snart, veldig snart kommer den lille jenta mi og nå er det aller,aller meste på plass <3  Bare Garderobeskapet igjenstår, men det skal jeg få ordnet ila denne eller neste uke! 

Nå har jeg fått opp sengehimmelen hennes og jeg jeg har fått redd opp sengen hennes. Hun vil nok den første tiden sove hos meg, men jeg håper hun vil elske sengen sin fort også. Jeg kan nesten ikke vente til hun kommer, for hun blir nærmere og nærmere for hver dag nå!  Dakkars lita, tenk at noe så lite kan være elsket så mye før hun i det heletatt har kommet <3 

Jeg føler ting endelig begynner å bli så klart som jeg kan få det og jeg gleder meg til å begynne å bo nå! Nå skal finpussen starte og det er ille moro også! 

Dagen idag blir benyttet i leiligheten, den må vaskes ut av nå og de siste skapene MÅ tømmes! Nyt dagen, vi skrives etterpå - gjett hva, kjøkkenet har sålangt blitt helt NYDELIG!  

Huset vårt..

God søndag alle sammen! 

Idag har jeg ligget på alle fire å vasket gulvet og dere aner ikke hvor møkkete det faktisk var her, nå er det rent igjen --- enn så lenge! Imorgen kommer snekrene å fortsetter på kjøkkenet og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan koke poteter og ha vann på kjøkkenet igjen! 

For ikke å snakke om badet , på tirsdag kommer rørlegger og setter opp dusj og vask og ja alt som skal inn! Tenk at jeg snart kan vaske tøy her i huset igjen, for en luksus! 

Gangen er ferdig med lister og knagger , speilet kommer imorgen og den fine kommode min og de lekre kurvene mine!  Kanskje dere vil se gangen i sin helhet?  Her har dere nemlig en liten smakebit. 

Stuen mangle at jeg får inn den lekre skjenken vår, en STOR vase og lampe samt to av stolene som skal kuttes av beina på å rundt bordet. Huset er ikke stort, men det er blitt utrolig koselig her og jeg føler meg utrolig avslappet og trygg her. Kjøkkenet blir perfekt til resten av huset, dere kan tro jeg gleder meg til å vise dere hvordan ting blir her! Igår fikk jeg nye lamper som skal opp, knagger, fjøl osv... Jeg kan jo nesten ikke vente til jeg kan starte med dilldallet! <3 

Her skal jeg og Olíver ha litt kosetid med film, potegul og dipp! Mor og sønn tid, og den er etterlengtet. Har dere hatt en fin helg ? Jeg håper så og at dere har koset dere med de dere er glad i <3 

Kjøkken om bare noen dager...

Se så fint det blir <3

Det skal listes rundt vinduet, i taker og benken skal kuttes til og langvegge skal få hvite falsettfliser! Idag er jeg i hundre, for nå begynner dette å føles som et hjem, et skikkelig hjem som vi bare ELSKER!  Jeg måtte avsted idag og kom meg ikke hjem før kl var 21 så idag ble hele dagen forskyvet! Likevel MÅ jeg vise dere hvordan det blir på kjøkkenet og mer fra huset kommer imorgen.

Hvem rom vil dere se først imorgen ? Imorgen skal jeg nemlig INGEN steder og skal ta masse bilder her hjemme så nå får dere bare fortelle meg hva dere ønsker!! 

Jeg håper dere har hatt en fin og deilig helg! Jeg ha slitt med sykdom og vært helt kake de siste 2/3 dagene ... Håper dere føler dere i god form og koser dere! 

Nattinatt.... Ha en deilig natt! 

En ekte prinsesses plass.Beklager og god natt! Idag har alt blitt skyvet til side, vi har fått kjøkkenet i hus og imorgen starter de å montere det! Det at jeg våknet med tett nese, vond hals og verk i hele kroppen min gjorde ting ikke bedre, så her ligger jeg helt ødelagt på salongen etter en litt for lang dag egentlig.. uff... 

Mange har ønsket noen bilder av rommet til Mathilde, selv om det på disse bilende ikke er ferdig har lillesnuppa mi fått det ille koselig på rommet sitt. Sengen hennes er skyvet inntil veggen og gavlen er noen cm lenger og siden den nå ikke står midtstilt på gavlen kan det se litt skjevt ut.. hihi-- Vel Mathilde ville på død og liv ha den så det viktigste er jo at hun er fornøyd .... 

Imorgen blir det litt kjøkken oppdatering, er dere klare ? 

Nyt nattens timer , vi skrives! 
 

En slik kveld...Her og nå ligger tuppen og lillemor og sover og jeg har rigget meg til for kvelden selv. Dagene går i ett og idag har jeg måttet ta pause på mange timer fra telefon osv, jeg klarer ikke holde tempo med den lenger og merker jeg prøver å koble mer og mer ut fra den nå i ferien til småtrolla...

 

Stuen har blitt en plass vi elsker og jeg er utrolig fornøyd selv om den ikke er den største. Gardinene er bare midlertidig, men utrolig hvor hyggelig det var å få opp noe. Og taket skal ordnes helt og det kommer til å bli så fint <3


Jeg håper dere får en deilig natt videre <3 

The 2.´nd night ....God morgen sweeties! Ja, så er andre natten i huset gjennomført og jeg ELSKER å våkne opp til fuglekvitring og høre roen snike seg inn! Jeg våknet riktignok av snekkere som begynte å hamre til i underetasjen, men så er jo det litt av sjarmen ved å bo i boligen når den jobbes med! Jeg har ligget å nytet synet av den vesle lille babysengen til Lilami<3, heremin tenk at jeg kun har 57 dager igjen til min termin! Hvor sprøtt er ikke det da dere! Snart er det en personlighet til i huset og jeg kan nesten ikke vente til vi får henne <3 

Soverommet er så å si ferdig nå og jeg føler jeg fikk det akkurat som jeg ville også, en stolt og deilig følelse jeg ikke kan beskrive! 


Det er noe spesielt og rart ved at det snart er ferdig her , nesten så jeg må klype meg litt i armen. hihi... 

Men dere, jeg ser det renner inn med ulike spørsmål og jeg prøver å svare litt hele tiden, men jeg tenkte å lage -steg-for-steg innlegg på alle rommene her i huset så bare stil spørsmål så kan jeg ta de med meg og få svart dere best mulig ! 

Nå skal jeg få ordnet litt mer her i heimen, idag er listene i spisestuen på plass- SÅ deilig og utrolig moro! 

 

Faller innom IGJEN.

God kveld alle vakre!  

Her går ting sin gang og jeg holder på med huset som vanlig. hihi.. Nå begynner ting å bli kosere og kosere her, ennå er det en del som gjenstår og denne delen er morsom! 

Husvarmen har satt seg og nå har tvén kommet på plass og jeg sitter nå å ser en typisk jentefilm <3 Badet oppe er nå ferdig så nå er det bare å få inn sevant og dusj så er jeg i MÅL der også! 

 

Jeg tenkte å vise dere soverommet imorgen, det har virkelig blitt LEKKERT! Gleder meg til å vise dere - wiiiiiiii!! 

Nyt kvelden alle lesere, jeg er så glad i hjertet mitt og jeg håper det smitter over på dere også! 

Vogna flyttet inn meg oss..

Hei og hopp! 

Da va dagen som vi flytter inn i huset vårt kommet og jeg er helt i ekstase! Jeg skal vise dere stuen bedre møblert etterpå, ting står ikke helt som det skal akkurat nå, men jeg må bare vise dere hvor fint det faktisk blir her, jeg er så stolt! Og dere, ser dere hva som står øverst på det første bildet ? Det er rett, vognen til Prinsessa mi har kommet i hus og jeg begynte jo såklart å gråte.. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg ble utrolig rørt over å faktisk ha den i hus nå. Tenk at nå er alle sakene hennes på plass her med oss og livet vårt her i rødåsen kan starte. <3 

Nå skal jeg ned å få i meg litt fiskesuppe hos storesøster så er det tilbake å holde på her ! 

Men seeee sååååå finnnn vognen til Lila er , dere kan tro jeg gleder meg til den har henne og vise frem oppi! 

Masse bilder kommet etterpå, inntil det- nyt dagen!!! 

Det tok sin tid!

Men titt-titt her er jeg! 

Herremin for en jobb det er med huset nå er jeg faktisk PUMPA! Jeg tror jeg har en ekstra lader i kroppen om dagen for jeg har holdt å helt til nå! Nå er rommet til ungene vasket og ryddet, mitt er klar for senga mi, stuekroken er ryddet og vasket og kjøkkenet klart for å få inn alt som hører kjøkkenet til.. Hoho.. Det blir litt av en jobb for gutta, enda godt jeg ikke skal prøve å montere kjøkkenet selv altså, det ville vært døden for det rommet. 

Jeg lovet dere noen flere bilder og mer kommer i dagslys imorgen, men her kommer første vending, det er mørkt ute å bildene ble litt så som så.

Trappegangen skal ha et strøk til med maling og listene i taket er ikke ferdig ennå, men men... Ting tar tid selv om det har gått fort. 


Her ser dere hvor kjøkkenet kommer. Det blir helt hvitt og får hvite falsettfliser rundt vindu og på langveggen hvor det er fliser idag. Den andre langveggen skal kun ha skap så jeg håper at huset får et rent og åpent utrykk når det er ferdig. Nå skal hodet treffe puten og jeg skal lade batteriene til imorgen, jeg håper dere gjør det samme<3 Vi skrives om noen timer - nattinatt! 

Se så fint det blir!

Herremin jeg sprekker snart av stolthet jeg altså, dette huset ( eller rekkehuset jeg blir fortalt at jeg må nevne det som)  blir LANGT over hva jeg turte å drømme om til å starte med! Alt klaffer mer og mer sammen og jeg må nesten klype meg selv i armen når jeg går inn døren. Absolutt alt rundt meg begynner sakte, men sikkert å falle på plass. Jeg følte i en periode at jeg hadde tatt meg vann over hodet, jeg var lei meg, stresset og utrolig redd for hva jeg hadde kastet meg ut i. Idag er jeg glad til! Huset til barna og meg er snart klart og Lila melder snart sin ankomst! Hverdagen blir nok en helt annen med en baby på armen hver dag, sikkert mange våkennetter og dager jeg vil føle meg som en zombie, men så er det dette livet jeg har valgt også!  

Når Lila melder sin ankomst nå skal jeg bare trekke meg helt tilbake og nyte det å ha en baby og to friske flotte storesøsken. Jeg gleder meg som en liten unge til å se henne og jeg gleder meg så utrolig mye til en hverdag i rolige omgivelser kan starte. <3 

Idag har jeg begynte å vaske huset, for gjett hva!!! På mandag flytter vi inn! Ja, dere leser rett! Kjøkkenet blir montert opp den kommende uken og badet neste tirsdag pga noen forsinkelser, men vi har toalett i underetasjen og vil bare kjøre opp til leiligheten for en dusj på kvelden. Nå er leiligheten pakket i esker og jeg har ikke noe lyst til å være der. Vi er ferdig med det verste her nå og flyttet sag og ting ut under tak så nå går det fint ann å bo her mens vi holder på!<3 

Jeg vil gi dere en liten sniketitt på den lekre  fargekomboen her i huset... På veggen skal tvén henge og imorgen skal jeg vise dere enda mer fra denne biten... 

Jeg titter innom ikveld igjen - så helt kvitt meg for dagen er dere ikke. hihi.. Jeg måtte bare vise dere hvor fint det nå blir <3 

Ha en fantastisk søndag så lenge! 
 

En liten plass.

Til ei lita jente! Sengen til Lila er nå på plass, det samme er hyllen hennes og litt av tingene som er hennes. Jeg synes det er veldig rart å ordne nettopp dette. Ting rundt henne føles mer og mer virkelig, det er ikke lenger så fjernt for meg.  Ennå mangler jeg en sengehimmel som skal falle fra taket, rommet er ikke ferdig listet , det mangler en ny lysbryter og garderoben hennes kommer om ikke lenge den også, men nå står det som kan på plass og stas er det! 

Jeg gjør virkelig det jeg kan for å få alt på plass til hun kommer og jeg har vært heldig å fått seng, vogn og bilsete. Noe jeg er evig takknemlig for, det å få små barn koster uasnett om man kjøper brukt eller nytt , men å gjøre klart er like moro uansett. 

Mellom rommet til Lila og meg har jeg fjernet døren, slik at hun er rett ved meg selv om hun ligger for seg selv når hun skal ut av vogga si <3  Trygt og godt for begge to. 
Jeg er veldig stolt over hva jeg klarte å tenke ut av den tidligere garderoben som nå er blitt Lila sitt lille rom for et par år <3 Om noen år skal boden forran huset bygges inn ( flere av de på rekken har gjort den boden om til en del av huset) og bli et fjerde soverom og Olíver flytter nok da ned. Planen er at Lila skal inn på rommet til Olíver før hun begynner på skolen og da vil rommet til Lila bli min walk in. Vel, planene er klare, nå skal jeg først spare meg opp og kose meg med slik det har blitt noen år først. 

Jeg håper dere har en deilig dag og koser dere med helgen! Jeg holder på i huset og gleder meg til å vise dere mer <3   

En delikat fargepalet.

GOD FREDAG! Oh, her har det gått i hundreogti i hele dag, jeg har ordnet i huset og ting begynner å bli ferdig sted etter sted! Åh, dere kan tro dette er moro! Jeg skal kjøre alt i samme fargepalet i hele huset, jeg har landet på farger jeg vet er "trygge" i min stil, men likevel skaper liv og setter litt stil på rommet. Det er litt vanskelig å gi dere et hundre prosent inntrykk, men jeg tar dere med på veien og den blir til mens vi går... 

Gulv og vegger skal stå i stil, lister, rammeverk og annet som er i huset skal være hvit.. Så he blir det bare 3 farger igjennomgående. Ting står litt hulter til bulter akkurat nå, men jeg føler en større og større lettelse over å se at rom tar form og de ulike brikkene faller på plass! 

Nå skal jeg kaste meg av sted til torp - ikveld er det datenight med Martine så vi skrives mer senere! jeg håper dere har hatt en så langt fin start på helgen! 

hits