juli 2015

Snacks - nam nam

Dette innlegget innholder annonselenker. 


 

Kveld -endelig! Nå har jeg endelig kommet hjem etter å ha forgudet og ordnet med så mye nytt og fint. Klokken går virkelig fort om dagen, føler mandag og fredag krysser hverandre på timer og ikke dager så hvor timene blir av vet jeg ikke lenger. 

Nå er det tid for litt snacks på de nye fjølene mine ... *namnam*   Just love them . 

Alt det nye finner dere HER i nettbutikken min. 
Jeg skal nå bruke helgen på positive ting som å lade opp til en fantastisk uke - gjett om jeg har mye moro å ta dere med på nå!! Jeg er i ekstase!! Solen har skint i hele dag og jeg startet dagen med et smil! Håper deres har vært helt fantastisk og at dere får en nydelig fredagskveld! Vi skrives som ALLTID! 

Uansett- vil jeg alltid kose meg!

Igår var det som 100 kg ble ristet av og jeg slappet faktisk mye mer av! Takk for at dere er så utrolig snille og gode med meg, jeg er så takknemlig for å ha alle dere i ryggen!! 

Nå begynner livet mitt å smile igjen, til uken begynner jeg å jobbe på showroomet til stylebynorway.. Da må dere komme innom å handle for nå begynner det å bli KANON bra, jeg er så stolt av gjengen min som har stått på og gitt bånn gass mens jeg har hatt det tøft og trengt å trekke meg litt tilbake.  

Idag kom det MASSE nye varer inn og jeg er så forelsket!! Se så mye fint!!! Tror dere ikke jeg dro ned å lekte elektriker. 
Også har vi fått to KJEMPE flinke levrandører til-  nå gleder jeg meg til å HAMSTRE varer!! Og dere skal bli med på turen! Nå skal jeg fortsette å KOSE meg!! Det er jeg GOD på om dagen! 

Litt mer maskulint

Dette innlegget inneholder annonselenker.


 

Idag har jeg begynt å pelle bort og gjort rent ting og tang som skal selges . Jeg har som plan å selge mye jeg har hjemme fra tidligere butikk og bruke pengene på å kjøpe inn varer fra butikken min nå . Frem til jeg kommer inn i noe nytt får jeg smøre meg med litt tålmodighet, det letteste er jo å selge unna så jeg slipper å pakke ned så mye.. hehe.. Neida. Men idag sikret jeg meg litt nytt ihvertfall.. 


Er det noe jeg synes skaper et maskulint perg er det betong og rett linjer , det gjør rommet så stilrent og enkelt, men også lunt og koselig dersom du bryter av med litt mykere tekstiler og levende lys. 

Litt blomster og annet er også med på å få frem litt av det feminine, og det liker vi jo også! 

Alle urner og lykter finnes HER i nettbutikken. 

Så vil du ha det enklere og ton-i-ton. Velg farger i samme nyanse, ikke bland for mye smått og bruk gjerne heller 1 eller 2 store ting enn alt for mange små. Sett ting i miljøer og bruk fantasien. 

Nå skal jeg se litt tv og slappe av- forhåpentligvis er det snart litt mat. Idag tror jeg at jeg vil leie meg en film og spise indisk.. Hmmm? Ja, det gjør jeg. Nyt kvelden vi skrives! 

Lær av mine feil.

Jeg har mange lesere av denne bloggen, nettopp derfor føler jeg meg ofte svar skyldig. Det er mange som kanskje kjenner seg igjen i mye av det jeg deler og det er de som kun er her for tips og idéer. Alle er like velkommene! 

Den siste tiden har skriv og prat rundt meg eksplodert, og det er her jeg ofte føler jeg vil forsvare meg samtidig som jeg vil holde helt munn. Sistnevnte er kanskje det mest anbefalte, men samtidig er jeg blitt en person folk gjerne forventer litt mer enn bare "gåter" av. 

 

Det å gå konkurs er ikke noe å anbefale, dette tror jeg alle kan være enige om (info nødvendig om den kan de som ønsker kontakte bobestyrer for). Og jeg har tatt ting mye hardere enn jeg har gitt utrykk for her inne. Folk har nesten trodd jeg har smilt og følt glede over alt, men det er en ting jeg kan skrive under på at jeg på ingen måte har eller kommer til. Jeg skal nå derfor for første gang åpne meg, ikke for oppmerksomhet, men for å faktisk si ting slik de er - ikke slik folk tror de er. 

Når VP ble meldt oppbud på -altså konkurs falt hele verden min sammen. De første dagene levde jeg i en likegyldig verden, jeg følte jeg ikke hadde mer å tape så å bli hengt ut litt ekstra, få litt mer pepper ga meg ikke noe- ikke fortvilelse eller sinne, jeg var likegyldig. For meg var Vp alt, så å si at jeg kunne gjort det eller det annerledes blir å skyte spurv med kanon, hadde ting vært så enkelt og jeg hadde sett dette komme hadde jeg også gjort valg og avgjørelser annerledes. Så ledtvindt er og var ting ikke. 

Jeg husker ennå dagen, da hjertet mitt begynte å slå fort, tårene presset seg på og jeg ble helt hysterisk. "-Camilla, vi har ingen andre valg, firmaet klarer seg ikke selv og ingen av oss har mer å legge inn nå, etter å ha sett på alle muligheter er vi helt tomme for hva vi kan gjøre."  Jeg husker jeg satt meg ned og begynte å søke på kredittkort ... Jeg ble panisk, hysterisk og helt slått ut.  Jeg sa jeg ville ha en uke til, bare for å prøve å redde noe som stod i fyr.. Alt skjedde så fort og jeg var i total fornektelse! På vei hjem hikstet jeg, jeg husker jeg måtte stoppe bilen, jeg bare gikk rundt den mange ganger.. kløyp meg selv i armen,jeg sparket i bakken, pustet og gråt. Jeg ville bare våkne.-hvorfor våknet jeg ikke!! 

Når jeg parkerte bilen hjemme stod Hans og tok meg imot.. Han viste det allerede- det så jeg på han, for de hadde ringt og fortalt det til han.Jeg knakk totalt! Jeg begynte å kjefte, skrike og bære meg. Jeg sa vi måtte selge huset,at Hans måtte se seg etter en leilighet og jeg måtte bruke min del av den kapitalen jeg hadde i huset på å redde alt. Hans var tom for ord, han lot meg få ting ut av systemet mitt. Pappa ringte,Sa til meg , -hus og hjem er det du og dere nå må verne om, ikke tull med slik..Pappa snakket med Hans og Hans snakket med pappa.De var nok oppi alt mest beskymret for meg. Jeg tror ingen av de hadde sett et så ødelagt menneske i hele sitt liv før.

 

Jeg husker jeg var sint og skuffet over meg selv, jeg skyldte kun på meg -alt var min feil der og da. Jeg var sint for at ingen kunne hoste opp penger, eller gi meg en ny sjanse.. Jeg var helt ute av meg selv.. Jeg hadde bare 2 mndér tidligere lånt penger inn i firmaet fordi jeg ville redde det pga det dårlige salget etter de "dårlige" mndéne. Hele 300k lånte jeg inn og den dagen trodde vi ettersom salget var blitt noe bedre at ting skulle snu..Den dagen ble vi ajoure! Fok spurte om hvem som hadde tatt satset og alle trodde jeg hadde gått til noen å fått-igjen! Men det var IKKE Hans, ikke mor og far, tanter eller "rike onkler" ,kun jeg...Det var jeg som hadde lånt inn de pengene, kun jeg og jeg var den dagen kjempe stolt over det!  Nå stod jeg der, uten pengene mine, uten noe å låne inn, jeg var tom for kapital og helt hysterisk! Hva skjer med alle , hva skjer med butikken? Jeg fikk beskjed om å skru tlf min av, og ikke røre noe som hørte firmaet til.

Jeg husker jeg ville inn å "forfordele" de pengene som stod på konto, bare for å slippe å dra med meg alt og alle i dragsuget -typisk brannslukking..Alle de levrandørene som hadde trodd på oss, hva med dem? Beskjeden jeg fikk av advokaten var: Det var helt ulovelig  og det var meget straffbart alle måtte kontakte boet.  I brønnesund stod det konkursbo - villaparika konkursbo.. Helt GRUSOMT! Den fine butikken min var blitt gjort til latter fordi jeg ikke klarte å se at ting ville stoppe. Nettbutikken var blitt så bra, den solgte kjempe godt så at den gikk med var så vondt! Jeg hadde så mange vonde tanekr... 

Herfra gikk ting veldig fort og den helgen har jeg glemt det aller meste fra.. Jeg levde i fornektelse og prøvde å telle opp varene i butikken bare så jeg kunne prøve å redde det med ett eller annet. De rundt meg lot meg holde på, de prøvde ikke snakke til meg en gang.  Fra fredag til tirsdag gikk alt fort og jeg husker bare bruddstykker fra dette. Jeg husker jeg stod å ryddet i butikken, satt på radioen og bare stod der og så klokken gå... Jeg ville ikke hjem og jeg ville ikke legge meg, jeg var så redd! Jeg satt meg ned i prøverommet og ba til gud, jeg husker jeg slo og kastet ting rundt med. Alt var så uvirkelig og vondt! Det å gå forbi butikken en dag idag gir meg ubehag så det har jeg ennå ikke klart.

Så kom "dommedagen" og nyheten ble delt! Hele natten før lå jeg å kastet opp, skalv, gråt og gråt! Jeg var så lei meg. Så kom spørsmålet om varelageret og og levrandører sa de kom til å by.. Jeg husker jeg håpet noen kunne by, så jeg slapp å ta i noe av det igjen. Vi fikk beskjed om at ingen hadde bydd ønsket sum på varelageret så to av mine nærmeste gjorde det, og det var to som firmaet skyldte penger til. Disse to hadde hatt troen på firmaet hele veien med meg fra jeg startet så jeg valgte å bli med på å selge ut varene, det var det siste jeg kunne gjøre for dem.  Ettersom de selv tapte 2 millioner dagen firmaet gikk konkurs ville jeg prøve å hjelpe til litt.. For hva det var verdt. 

Tlf og mailer haglet inn, trusler om å henge mitt navn ut i media kom hver dag, trusler om at alle levrandører skulle nekte meg varer i fremtiden rant inn, sette personlig sak på meg og få meg personlig konkurs kom som ild i tørt gress.. Jeg kan ikke si jeg ikke forstod dem, for jeg stod der med et tap på 900k privat selv og viste hvor vondt tapet var. Likevel måtte jeg stå utadd og smile , selge varer og si alt kom til å bli SÅ bra! Jeg hadde tapt ansikt, jeg ville ikke tape mer. 

Herfra kom angsten og ting begynte å skli helt ut! Jeg fikk panikk anfall, svimet av og gikk rett i bakken. Jeg fikk akutt hjelp og ble nøye fulgt opp, det blir jeg også ennå.  Det ene dro med seg det andre og jeg fikk en psykisk knekk, en knekk legene kalte dramatisk! Jeg klarte de første ukene nesten ikke å ta meg av mine egene barn, de fikk se en mamma som var ødelagt og jeg husker ennå blikket de hadde når de så meg komme hjem fra sykehuset den dagen. Absolutt ingen barn fortjener å se noe slik, heller ikke mine. Håkon hentet ungene og jeg gikk å la meg. Etter å ha tatt sovepiller sovnet jeg, og jeg sov lenge!  Bloggen holdt jeg oppe med å dele bruddstykker og jeg ordnet meg for å ta bilder bare fordi jeg ville at ting skulle se MYE bedre ut enn ellers. 

Venner og familie sa de aldri hadde sett meg så blek før, de var i sjokk og utrolig redde. Pappa var nok mest redd , nettopp fordi jeg fortalte at jeg bare ville slippe å våkne igjen at jeg ikke orket mer. Sjekanen var så ekstrem og ryktene så slemme og ondskapsfulle mot meg som person at jeg følte jeg ikke hadde noe å stå oppreist for. jeg ble super egoistisk og menneskeond. Sinte folk kom hjem på døra mi for å skulle "ta" meg og meldingene jeg fikk på tlf var ekstreme .. Jeg har opplevd mye vondt, men et så stort hat som jeg fikk oppi dette tok helt av. 

Nå snart 2 mndér senere puster jeg mer og mer med magen, men jeg sliter ennå.. Bare navnet på blogge min gjør meg vondt og smerten ved å se noe fra den tidligere butikken kan slå meg helt ut. Her om dagen ryddet jeg i boden og fant en pose fra butikken, det tok alt fra meg den dagen og jeg ble liggende å kaste opp til jeg var tom. Jeg sliter med å få i meg mat ,men jeg prøver å få i meg noe uansett. Jeg våkner av mareritt nesten hver natt og selv om ting nå begynner å se lyst ut har jeg en LANG vei å gå før jeg er meg selv igjen. 

Oppi alt dette selger vi huset og jeg skal starte på nytt... Tiden viser hva han og jeg finner ut av, men en ting er sikkert-  nå er jeg mye sterkere enn på lenge. Jeg vet hva det vil si å falle så stygt at det å reise seg er verre enn å bli liggende. MEN, jeg valgte nå å gjøre det og om jeg noen gang ser noen av de som sparket med mens jeg lå nede vil jeg oppleve de som luft. Villapaprika ga meg så mye, men tok alt jeg hadde jobbet for fra meg også. Jeg kommer aldri til å gå i samme fellen igjen, jeg har lært den hardeste veien noen kan gå. Og ingen skal fortelle meg at jeg ikke skal reise meg igjen selv om noen faktisk ikke vil det, det velger jeg selv! Jeg har kanskje måttet startet på nytt med blanke ark og nye fargestifter, men folk skal bare vite hvor godt jeg kan farge og hvor fint det blir når jeg da får startet! 

Denne gangen var det meg, men neste gang kan det være deg. Lær av dine feil, fei for din dør og la andre passe på sitt. Det er mye mer bak en dataskjerm enn hva folk vet og bak akkurat denne siden er det meg. En person og ikke en ting, ei jente og ikke bare en butikk. Jeg har fått min straff, det holder nå. Jeg valgte å lære og ta på meg skoa og gå vidre.   Jeg vet hva det vil si å bli sjekanert , føle at alt du har hatt blir tatt ifra deg.. Når folk du har sett på med stjerner i øynene snakker stygt til deg, drar deg ned og setter fyr på deg. Jeg har blitt kaldt alt fra " hore, psykopat, møkkamenneske, stygge j*vel , slem, ondskapsfull,tyv, syk i hodet, dårlig mor  - ja listen er lang. Absolutt INGEN fortjener å høre slik om seg selv og ingen fortjener en kald skulder. 

Så hvis du har møtt motgang og ligget nede kan jeg si at - joda, det blir bedre- MYE bedre! Du må bare la deg selv få bruke tiden til hjelp. Klarer jeg det -klarer du det! 

Dette har skjedd med meg og unner absolutt ingen å oppleve det samme. Jeg har lært at det er torner hvor roser gror og det er det viktigste. Hvem jeg var er en ting, det er hvem jeg har blitt som avgjør min fremtid. Det er noe i det folk sier- fortiden din skal ikke avgjøre fremtiden din, men idag er en god dag og starte og det helt på nytt..  Jeg har MANGE gode mennesker rundt meg og jeg puster ennå. 

 

Dette er mine tanker og ingen unnskyldning for hva sm har skjedd. MEN, det er en forklaring. 

Barnas rom

To rom i huset som jeg alltid synes er hyggelig å gå inn på er barnerommene, de er ikke store, men de har en egen lukt og varme. Oliver merker jeg blir mer og mer gutt, han vil i det nye huset ha FATBOY, og PS4 på rommet, han vil ha hyller til å stille ut legoen sin og mindre leker også ønsket han seg en stor skrivepult til å lage nye drakter osv.. Han er så spesiell og fin den lille kællen der, med klare egne meninger. 

Rommet til Olíver begynner å bære preg av "storgutt" , men under sengen har har to store kasser med lego, og i hyller masse tegnesaker. Han er en veldig kreativ gutt og han elsker å lage ting. Mathilde sitt rom består av dukker, bamser og barbie- hun er helt vill etter det.. Hun sier hun ønsker seg rosa rom med somerfugler når vi flytter og en rosa eller hvit kosestol.... Hun er helt vill etter alt som har med prinsesser og alt annet å gjøre... Snakk om jente-jente... Ingen har noe de skulle sagt, meningene har hun klare selv.. Vindus maling er et must, og som dere sikkert ser har Mathilde dekorert vinduene sine og nåde meg hvis jeg prøvde å fjerne det.  hehe.. *søtt* 
Jeg elsker å ordne til på barnerommene, så de nye barnerommene kommer til å gå som en lek!! Og det fine er at de som evt. kjøper dette huset har jente og gutterommet klart dersom de har en av hver! 

Opprydding!

Dette innlegget innholder reklame av produkter fra min egen nettbutikk. 

Klær,klær og atter klær! 

(kjolen min er fra bik-bok)

Nå har jeg rotet på hele klesrommet mitt, jeg har utrolig mye jeg har blitt for liten til som skal selges.. Jeg har på få uker gått ned mange kg bare siden mai/juni og det har ført til at bukser, gensere og annet er for stort, jeg bader jo nesten i medium så nå har jeg vært å handlet litt nytt til høstgarderoben min, SÅ mye fint! 

Nå veier jeg bare 54 kg , og med den nye garederoben min stortrives jeg med meg selv! Jeg var nesten litt fortvilet over at bukser og skjørt hang og slang på meg så nå kan jeg endelig vise at jeg ennå eier former! Det er altså SÅ pent med former, eller hva? Stor eller liten, så lenge man trives er det absolutt det vktigste ikke sant? 

Jenter å klær... Det skulle ikke vært lov , jeg kan noen ganger skamme meg litt... MEN - jeg selger jo videre og gir bort til andre som trenger og da er ikke samvittigheten like dårlig... *smiler* 


 

Jeg har pyntet litt før jeg begynte å rote ... Noen nye lykter fikk komme på plass på kontorpulten.. Nå er lysene tent, ute regner det og jeg synger meg hes imens jeg ordner med alt av klær og sko... Koser meg rett og slett! 


Finners HER i nettbutikken. 


 

Nå skal jeg kose meg videre og bli enda hesere.. Nyt kvelden, vi skrives! 

Happy day!!

Dette innlegget inneholder annonselenker. 


 

Hei og hå!! 

Dere nå er jeg lei regn, dårlig vær og alt anne enn sommervarmen! Jeg vil jo bare ha et snev av sommerfølelse ihvertfall, er det for mye å be om? Enda godt jeg liker høsten også for ellers hadde jeg blitt direkte deppa.. haha, altså så ille er det ikke, men dere forstår sikkert hvor jeg vil (?) .. 

Idag tok jeg meg en besøksrunde, og jeg vil egentlig bare flytte inn på de nye showroomene til stylebynorway.. Nå vil jeg bare bli meg selv igjen, bygge opp noe nytt og få gleden tilbake i alt rundt meg hver dag! .. Bli en jente med mage jern i ilden igjen rett og slett, det er det som passer for meg!!

Vel, den dag er nærmere for hver dag!! Åh, dere jeg kunne så gjerne ønske jeg kunne fortalt dere akkurat hvordan jeg har det, det er jo ikke så morsomt å brette ut alt selv om jeg gjerne vil noen ganger..  Jeg har fått en knekk på mye og itillegg er jeg ikke helt i form så ting har sett lettere ut en hva det kanskje er, alt vil jeg jo gjerne ikke dele her inne heller. Det har jo med meg som privatperson å gjøre og da blir ting ofte mer komplisert. Noen ting hører liksom meg for nært til, men en dag skal jeg være tøff nok, jeg har jo kommet langt !  En ting skal dere som kanskje kan kjenne dere litt igjen vite, ting går bedre for hver dag og tiden gjør faktisk at ting gjør mindre vondt. Jeg står en helt annen plass nå enn for bare en uke siden og ettersom jeg har så unike mennesker og personer rundt meg er jeg veldig glad og positiv!! 

Husk å smile fordi det hjelper! 


Skjerf finnes HER.  Bukse - twist & tango , sko -toms og genser bik-bok.

 

Idag skal jeg lage en deilig enkel rett til middag, jeg skal dele oppskriften med dere senere!!! Den er så GOD! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

 

På god vei..

Mandag alt!! For en fart denne helgen har hatt? Jeg har som dere sikkert har fått med dere bare slappet av, noen helger er det godt å ikke gjøre noe! Lade batterine og la ting synke litt inn.. Perfekt oppskrift på å få kroppen fullladet for denne uken!  Jeg har mange ønsker for dette halvåret så jeg er totalt avhegig av å ta ting litt med ro dersom jeg skal klare å få gjennomført alt! Lade batteriene for en ellers turbo frøken.. haha... 

Idag skal jeg plage livet ut av noen personer og i tillegg ta tak i litt forskjellig.. En deilig start på uken ..haha... 

Håper dere har fått en god start!! Vi skrives! 

Kitchen-sunday

Så var nok en helg over! Jeg skal snart sette snuten inn mot Oslo, men først skal jeg selge unna litt stæsj.. hoho.. Jeg må virkelig dele salgene litt opp fordi det er SÅ utrolig mye jeg skal kvitte meg med! 

Jeg har fått brukt dagen til å rydde og kaste litt i kjøkkenskapene, aldri dumt det altså! Den følelsen man få når man har fått orden i sysakene er utrolig deilig! Bodene står for tur så dere får bare følge med på instagram utover nå, jeg poster det allermeste der inne pga det er veldig lettvindt! 


 

Med et skinnende rent kjøkken kan jeg puste ut og glede meg over den kommende uken!  


Nyt søndagen, nå skal jeg kaste meg rundt med litt privatsalg på instagram! Vi skrives! 

Slutt å bite negler!

I alle år har jeg slitt med at jeg biter negler, når jeg konsentrerer meg, er nervøs, lei meg eller i min egen lille boble.  Jeg har ALLTID ønsket, men aldri klart å gi meg og det er noe som rett og slett har vært en stygg uvane.. Det å slutte var ikke gjort med en gang, men etter mye "stell" og morsomme neglelakk innkjøp stoppet jeg til slutt. 

Vil du som meg slutte å bite negler - vel da brude du prøve dette: 

Nr 1: Fil neglene dine , såpass godt at du ikke har noen " kant" å starte å bite i..  

Nr 2: Bruk olje på neglebåndene slik at du faktisk synes det smaker vondt å begynne å bite i neglbåndene og utover på neglene. *Ettersom jeg tok kurs på Tonelise akakdemiet i 2010 på gelenegler lærte jeg noen små ting som ennå sitter klistret til minne. og det er å fakitsk bruke neglbåndsaks, den er en vitkig venn for å ikke begynne å bite. 

Nr 3: Bruk neglelakk, og biter du den av, ta den på , på nytt! Dette har jeg gjort om-og-om-og-om igjen og det hjelper! Jeg hadde ikke tro på at dette ville hjelpe selv, men ettersom jeg ikke har gitt meg og fortsatt med dette gang på gang ettersom jeg har "sviktet" ga jeg meg til slutt. Hjernen har koblet ut u-venen og jeg har endelig sluttet å bite negler! 

Nå er jeg Alltid velstelt og synes ikke det er pinlig med nedbitte negler lenger! Jeg har riktignok ikke lange negler, men jeg har ikke negler som har blitt bitt i stykker noe mer.

Når jeg klarer det- klarer du det også! 

COZYtime

Dette innlegget innholder reklame for min nettbutikk/ stylebynorwaystore.no 

 


 

God lørdag! Her sitter jeg godt plantet i kosesofa´n og titter innom dere! Har dere hatt en fin dag ? 


Igår ble det sent på denne frøkna, jeg la meg ikke før kl var 02 ca... Snakk om nattefugel! Jeg ble helt slukt til tvén.. hihi.. Virkelig ingen BOMBE! Jeg koser meg i sofakroken, den er priceless!  Nå har jeg begynt å handle inn myke pledd og lys igjen også, sommeren er riktignok ikke over, men igår dro jeg pleddet over meg og satt godt tilbake med masse levende lys rundt meg! En deilig følelse av innehygge og kos <3  Hos stylebynorway har høstnyhetene begynt å rulle inn dørene og pleddene er det siste nye!! Jeg virkelig ELSKER dem! De er myke og skikkelig *mojeseg* pledd... 

Lekre i fragen koksgrå, kaki og en lysere grå tone. 

Pleddene finnes HER, HER og HER. 

Den ene lekkerbisken etter den andre har dumpet inn i sofakroken min! . Disse putene er kanontøffe til pleddene! Delikat og lekkert!! 

Jeg håper dere har hatt en deilig dag så langt idag! Til uken kommer det enda mer nytt så dere kan virkelig glede dere!!! 

Fredagskos.

God kosekveld alle vakringer! Her sitter jeg å ser på Grease , synger og koser meg! For en herlig film-ikke sant? Skulle vært mange flere slike filmer, folk hadde liksom en større glød før føler jeg. Ihvertfall ser det nesten litt sånn ut! 

Fredagskvelder er virkelig magiske og utrolig deilige, hele helgen er forran oss og jeg nyter hvert minutt! 
Jeg håper dere har en deilig kveld-virkelig! Det fortjener dere! 

It´s friday!

Rebecca black -friday!!! denne spilles på youtube og det er helg!! 

"It's Friday, Friday
Gotta get down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend
Friday, Friday
Gettin' down on Friday
Everybody's lookin' forward to the weekend

 

Åh, helg! Idag er det en fantastisk følelse å vite at det er helg for jeg har nemlig noen planer denne helgen! Litt kos er vel lov?  Olíver og jeg har idag vært på mor og sønn dag å spist lunsj sammen, den ungen er helt rå! Han sier ting rett ut, at unger er ærlig er ingen tvil- eller hva? Jeg har bare gått å smilt i hele dag, faktisk så mye at jeg nesten er "støl" i musklene i ansiktet - haha... 

Jeg begynner å føle ting veldig bra igjen- ENDELIG! 

Jeg har gått ned masse de siste ukene og hatt generelt liten matlyst, jeg tenkte å snu det til min fordel for en liten stund siden så nå jogger jeg igjen, spiller musikk, synger i dusjen og har byttet garderoben til en som passer den lille personen jeg begynner å bli.. haha... Jeg trives igjen- sterk og faktisk overraskende glad og lykkelig!  Kanskje jeg hadde godt av dette (?) hvis jeg prøver å snu det til noe positivt.. Jeg har jo lært den harde veien nå, greit det ikke er å anbefale, men du velger tid med måte etter noe slik som dette... Jeg er faktisk mer enn bra nok og egentlig er jeg nokså morsom også! 

Det handler ikke om å hvor dypt du faller eller hvor mange ganger du gjør det, det som gjelder er å reise seg igjen! Uansett om det gjelder privat eller jobb! 


Bukse, topp - bik bok , jakke nike, sko - reebok.

 

Bruk dagen godt og husk å smile! - vi skrives etterpå! 

Litt glam er lov!

(Deler av dette innlegget er reklame for min egen nettbutikk / stylebynorwaystore) 

Hei og hopp! 

Vel, så er snart nok en dag over og denne uken kan krysses av på -komoggikk.... Jeg føler det nettopp var helg og imorgen er det fredag igjen, snakk om uke som bare har flydd! 

Jeg har nå fått inn litt nytt i heimen, åh... Jeg er helt i ekstase! Snakk om lekre ting som har kommet og jeg kan nesten ikke vente med resten.. Jeg har nå planene klare på hva som skal pryde det nye hjemmet mitt, spørsmålet er bare litt hvilken av husene jeg har tittet på jeg ender opp med .(?) ... En ting er sikkert, jeg kan love dere at det blir noe eget! 

Jeg er jo litt "bohem" av meg, det har jeg alltid vært så jeg skal nok få den siden litt mer frem.. Gjett om jeg gleder meg !!! Betong, strikk, ull,  glitter og glsm,lin, glass, tre +++ I love it! 

Så vil dere ha en bit av alle stiler, bland de sammen, oppskriften er så enkel! Nytt pledd og puter ... Jeg Elsker det! Alt til salgs hos Stylebynorway! 

For ikke snakke om alle de lekre nye lyktene <3 Lyktene finnes HER og HERPleddene finnes HER og HER. 

Nei, nå skal jeg få unna oppvasken.. Den går ikke av seg selv inn i oppvaskmaskinen! Nyt kvelden, vi skrives! 

Reklmae 

Deilige torsdag!

Sol ute, sol inne-sol i hjertet og sol i sinnet! 

 

Idag har jeg hatt fotografen på besøk og jeg gikk bare å tittet! Haha.. Nå som det er sol og pent vær kan man jo ikke få noe finnere tid til å ta bilder!  Jeg gleder meg veldig til å se dem og hvordan huset vårt ser ut fra noen andre sine øyne.. Spennende !  

Siden været er så deilig så starter jeg denne dagen med noen bilder av huset ute! Inne tar jeg jo hele tiden og ejg har MANGE bilder som vil komme på løpende bånd nå og utover! wiiiii!! 

Nå skal jeg komme meg avgårde og få meg noen nyheter til heimen som kom inn døren idag!!! Så følg med, det er SÅ ,mye fint altså!!! 

Nyt denne deilige solskinnsdagen , så skrives vi mer etterpå! 

Klart for å bli fotografert.

Endelig! 

Etter mange timer med å få huset på stell er det nå klart for å fotograferes imorgen! Kl 1015 kommer fotografen og jeg skal ærlig si jeg har blanede følelser på dette. De som kjøper dette hjemme håper jeg virkelig tar godt vare på det, gir det masse tid, kjærlighet og pleie.. Dette hjemmet fortjener alt det beste -virkelig! Jeg gleder meg til å knipse masse bilder til dere imorgen!! Det har altså blitt så fint her ! Jeg elsker dette huset <3 Jeg merker jeg går litt rundt meg selv, surrer litt og er litt frem og tilbake i humøret.. Det å få dette unnagjort skal bli veldig deilig, nye blanke ark- jeg gleder meg til det nå! 

De lekre nye urnene mine er fra Lpprodukter as, lekre sant?  Finnes HER om dere vil fiffe opp hjemme med noen lekkerbisker! 
Nå skal jeg komme meg i seng, imorgen er det tidlig opp for å gjøre klart de siste tingene før fotografen kommer 1015! 

Nyt natten, vi skrives

Hva er et forhold og kjærlighet?

God onsdag alle sammen! 

Den siste tiden har jeg gått litt rundt meg selv og jeg har noen gangen tenkt at jeg skulle ønske noen andre kunne løst problemene mine siden alle andre alltid ser ut til å ha svaret på alt. 

Vi har alle kjent på lykken, gleden og stoltheten av å være det som heter forelskelse. Vi leser om den perfekte match og det perfekte forhold overalt! Nettet har gitt oss muligheten i å lete frem kjærligheten om det er det vi ønsker! 

Finner man den ekte kjærligheten vil vi gå fra nyforelsket til etterelskelsen, den følelsen som forteller deg at personen du er med er den rette for deg. Men hvordan er en ekte kjærlgihet og hva forventer vi egentlig av den? 

For meg en det trygghet og tillit, glede, en som vil lytte og støtte uansett hva.. Det å gå fra hvert sitt liv og skape et sammen er for meg slik et godt og sunt forhold skal formes , men man skal selvfølgelig gi hverandre tid til å være bare den vi er også. Det skal være rom for å være enige om å være uenig og en krangel er ikke alltid negativt. 

Den sisten tiden har jeg gått litt i meg selv, tenk på hva er engentlig et sunt forhold og hva er kjærlighet i hverdagen?  Hva er jeg god på , hvor kan jeg bli bedre? hva forventer jeg av min partner - ja spørsmålene kommer når du brått står å lurer litt hva som har skjedd og hvor var det ting gikk galt?

Så hva er "rart" med et forhold og hva er normalt? 

Krangling ? Hvorfor krangler vi? Skal vi bevise noe, er det noe vi føler feil... Når samme temaet blir gjenntatt gang på gang, når skal vi da forstå hvem som har det beste arrgumente og si oss ferdig? 

Meg: Jeg gir meg aldri før poenget er der og blir hørt. Om jeg har feil er ikke alltid så vitkig, det viktigste er å vite hvorfor nettopp dette er et problem og hva man kan gjøre for å løse det? 

 

Når man gir og gir og aldri får, når skal man på en riktig måte sette ned foten og sette en grense?  Dersom jeg alltid gir av meg selv og føler det å gi noe tilbake blir et problem løser jeg saken i sinne og svært sjeldent har jeg klart å holde hodet kaldt.. Det er ikke riktig, men jeg tror jeg alltid lar glasset renne over før jeg rekker å setter ned foten. Dette er veldig ofte typsik og vanskelig. 

Ofte kan man stå i en situasjon å være kjempe glad, på noen sekunder kan svaret eller responsen fra partneren være enn helt annen enn hva man ønsket og man blir frustrert. 

 

Når du går fra å elske til å hate på 3 sekunder... HVor ble logikken av da? 


 Jeg tror ikke et forhold har logikk på alt, kvinner er kvinner, menn er menn- du er du... Jeg tror vi bruker for mye tid på å sette krav til vår partner så logikken kanskje forvinner mellom glede og sinne og alle forventninger? 

En god oppskrift er å la fortid være fortid og femtiden er noe man ser fram mot sammen. Jeg tror det meste handler om å godta hverandre for de vi er, ikke de man er redd at man var eller skal være?  Et forhold på bygges i fellesskap og ikke hver for seg. Tillit som bygger på fremtid og fremtid som bygger på tillit. Det er noe i det at man vet hva man har og ikke hva man får og gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden. Jeg tror at dersom vi lever i den tro om at et forhold er uten humper og dumper vil man bli skremmende overrasket over hvor lite det stemmer. 

Det hele bygger på gjennsidighet og ærlighet. Hvis ærligheten ikke er der, hvor er kjærligheten da? 
 

Så hvordan er vi som personer når det kommer til følelser og det å vite hva de er? Er vi slemme fordi vi ikke er like?  Hvor setter man som par sine grenser? Og hvis et forhold er enveiskjørt, når er det riktig å snu? Klarer vi å snu?? 

Jeg tror livet lærer deg noe nytt ved deg selv hver dag, du våkner opp og får muligheten hver dag til å gjøre det beste du kan ut av nettopp den dagen... 

Men..... 

Følelser er så vanskelig , før du får de tenker du ikke over de, men så fort du har de plassert som ulike brikker i livet ditt og ting blir ødelagt, hvordan vet vi om det lar seg reparere?  

Det er ikke de store døde tingen som betyr noe, det er hva du føler i hjertet og hvem som gjør deg glad og lykkelig. 


 

Some news!

Riktig god kveld alle sammen! 

Her har jeg ligget på alle 4 de siste timene og vasket, boder, vaskerom, toalett, gang +++ Listen er lang! Herremin, jeg som føler jeg er så renslig har nesten blitt kvalm over hvor mye skitt det har vært i enkelte kriker og kroker! Jaja, enda godt det blir rent til slutt da. 

Igår lovet jeg å sette sammen noen favoritt tekstiler til dere, disse har jeg selv lagt opp til i stuen og kjellertuen så jeg kan nesten ikke vente til de kommer inn dørene om et par dager så jeg kan hente de hjem!! 

Dette putetrekket er i velour, så denne tenkte jeg å blande inn med lin og strikk. Jeg tror det vil bli RÅ fint sammen. Selv om det er sommer og sol ute nå har jeg sakte, men sikkert bestemt å dra inn mer jordtoner. Det er så rent og jeg føler aldri det kan bli for mye i disse tonene! Denne stripete puten har jeg falt pladask for, den er så fin å bryte ned det ensfargede på. Jeg elsker ruter på sen høsten og vinteren, men akkurat disse er fine hele våren, sommeren og tidlig høst! Pleddet er virkelig etterlengtet! Jeg føler dette blir lekkert sammen med litt striper og blåtoner.. Og perfekt hele året! De grå/blå putetrekkene i velour tenkte jeg å kaste inn mellom de i bomull og ull.. Jeg vet rett og slett ikke om jeg kan få nok av denne puten hjemme. Fargen er helt fantastisk og topp for meg som elsker blått! 

Sist, men ikke minst - DENNE!!  Denne skal blandes inn med lina på soverommet! Fargen vil passe perfekt til tapten som er der og vil rolig lage liv!Åh, jeg gleder meg VELDIG! Nyheter er alltid stas i heimen! 

Alt finne si HER ... 

Nå skal jeg kaste meg rundt med siste runde her hjemme før jeg skal komme meg i seng! Jeg har 1 dag til på å finpusse her i heimen før fotografen kommer... Så nå kan dere tro jeg er spent! 

Masse bildet kommer! Jeg tenkte nemlig å vise dere rom for rom her i huset så dere kan få en smakebit på bilder av hele huset før det kommer i salgasannonsen .. 

Nyt kvelden- vi skrives!! 

Middagstid !

God deilig tirsdag! 

Idag har det gått i rundtur med Olíver.. Han klarte å lure meg med opp på rolvsøy for et spill til PS4, men det viste seg at det ikke kommer for salg før i august så da ble det brått en bomtur som endte i nye hettegenser,vanlig genser +++ til den lille guttebassen min. Str.12 år endte jeg med i gensrene ... Hva har skedd med den lille ungen min, han har blitt så stor nå!!! Jeg fikk et par rare blikk når jeg prøvde å ta på han noen t-shorter i str 140 ... Han ble bare kjempe flau over meg... " mamma, da..Jeg vil ikke ha så små gensere!"   haha... Hva gir dere meg(?) Hva skjer med at ungene blir så store så fort(?) ... 

Vel, her går det i middagskos og biff på meny´n ! Namnam... Jeg håper dere har hatt en deilig dag, nå skal jeg få litt massasje av den lille gutten min.. Han er utspekulert når det kommer itl hvordan han kan tjene noen kr... hihi... 

Vi skirves! 

Solnedgang!

God kveld i stugon!!!

Ikveld bestemte Olíver, Mathilde og jeg at vi skulle gjøre noe fint sammen og valget falt på å dra ned til vannet å se solnedgangen! Der satt vi å tittet på at den gikk ned og den følelsen av lykke jeg hadde i hjertet mitt da kan ikke beskrives! Olíver og Mathilde er virkelig noe spesielt! De er unike rett og slett..  Hva skulle jeg gjort uten dem(?)  Denne kvelden ble vi enige om at var den beste på lenge! 


Selv om ting er litt uklart nå føler jeg at latteren og gleden vi gir hverandre er stor! Ungene spør mange spørsmål og det skal de få lov til, de er jo glad i alle personene rundt seg så noe annet ville vært unaturilg. Nå dreier verden min seg bare om de to, jeg merker at de virker veldig harmoniske pga de blir sett og hørt når de spør. Olíver har fått viljen sin med ferske rundstykker til frokost imorgen .. Så imorgen blir det barnetv og frokost i stuen før vi skal ut å gjøre verden utrygg!!!  Vi tar en dag av gangen og koser oss med hverandre!  

Alt blir veldig bra, bare vi gir det litt tid! Nyt kvelden og sov godt, det skal vi <3 

En sånn dag!

God start på uken, har dere fått stell på den ennå? 

Her har det gått i ulike husoppgaver og andre småting.. Jeg merker jeg har mange ønsker for å få ting ferdig før salg, men tempoet er ikke helt som det pleier.. Vel, vel jeg skal IKKE klage, det blir kanonbra for alt som blir gjort! Idag har jeg fått på plass nye Lin puter på soverommet. Nå var jeg VELDIG lei de gamle bomullsputene så jeg trengte litt puteforanding - haha..... De små tingene vet dere... 

Nå ståre stuen og underetasjen igjen, her må det dilles og dalles litt ekstra nå.. uff dette hussalget kunne jeg VIRKELIG vært for uten...Vil ikke selge dette huset i det hele tatt... Men med så mye historie i veggene takler jeg ikke tanken på å måtte ha det alene, det gjør for vondt.. Vel,se så pent soverommet ble - jeg virkelig ELSKER fargene, tonene og detaljene mot hverandre her inne! 

Lin er og blir en favoritt, jeg elsker det, samt velour! Og idag forelsket jeg meg i noen deilige putetrekk også ...Mer om det kommer etterpå!!Puteterekkene finner dere HER . Nå skal Olíver og jeg starte på taco´n.. NAMNAM!! 

Jeg håper dere har hatt en fortreffelig dag og nyter sommeren !! 

Sunday..

Og nok en uke starter, nå gleder jeg meg til ungene er tilbake i normalen med skolegang osv, de kjeder seg veldig og gleder seg til skole starter igjen. 

Jeg har idag bare slappet av og gått en tur med en kompis , helt i orden å få luftet hodet og tenke på helt andre ting - aldri dumt! Jeg går bare å tripper, den kommende uken nå blir spennende! Jeg får nå svar på mange spørsmål og jeg kan begynne å planlegge fremtidne litt- det skal bli befriende! 

Men litt interiørbilder skal dere jo få, jeg elsker virkelig de nye spisestuestolene- de er rett og slett en drøm! Hvordan har deres helg vært? fin håper jeg!! 

Før og etter.

God fredag alle sammen! 

Idag har jeg vært helt skutt, mulig kroppen har hatt en bedre periode altså.. Helt utrolig hvordan jeg har gått rundt i "svime" idag.. haha... Jeg har holdt på hjemme idag, koset meg med å få et og et rom ferdig for salget, det må jo til! Siden jeg gjør alt alene må jeg begynne nå for ellers rekker jeg ikke å bli ferdig før fotografen kommer til uken... Jeg vil jo at de som kommer på visning skal bli positivt overrasket så jeg har startet med å sparkle og pusse alt fra spikerhull osv.. Maler lister, rekkverk på verandaen skal bli helt kritt hvitt og toppen av ytterveggen ute skal få seg et realt strøk med hvitmaling! Jeg føler meg nesten ruinert!!! 3200,- for 20 l.... Ja, det var riktignok den beste slitesterke malingen så jeg håper de som kommer slipper å male på noen år. Vi skal jo fjerne de råttene plakene så jeg føler de veggene som er helt fine må stå i stil med de som blir forbedret... haha... Enda godt jeg har noen som er flinke å hjelper meg!! wiiii!! 

Idag tok jeg for meg skapene på badet! Ja, etter 3 år har de blitt litt slitt av de to små barna som bor her så jeg tok de av og malte de! De badet ble helt nytt å se på. Itillegg tok jeg for meg listene, fugrens rundt badekaret, plumbo i alle rør og skrubbing av tak og dusjglassvegg!! Nå kan man faktisk slikke doskåla om man vil .....haha.. Selv om det IKKE skjer... 

Slik var skapene på badet før: Etter litt maling ble den så god som ny! (om ikke finere faktisk) Hyllen på badet skal få samme maling også! Det å bryte av fra det hvite der inne var faktisk overraskende stilig.. 

Nå får jeg en venninne på besøk, så jeg får gå å gjøre i stand litt til hun kommer! Jeg har kjøpt MASSE frukt! *namnam* 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Spennende !

God kveld alle sammen! Herremin, nå kan dere tro jeg har dårlig samvittighet.. jeg fikk brått helt SINNSYKT lyst på banan og nå har jeg dyttet innpå med så mange at jeg er helt tørr i munn. haha.... Slik går det når man brått skal være apekatt... 

Jeg har fått spørsmål på om jeg kan komme med en liten ny informasjon til dere ikveld! Stylebynorway har imorgen storsalg på lagerførte varer og jeg har idag vært nede å hjulpet til med å pynte bittelitt... De er jo ikke akkurat ekspereter på dekorasjon selv stakkars.(mobbmobb,neida). Så når jeg stakk innom for å si hei "måtte" jeg blande meg bittelitt... haha.. De hadde blandet lyseblått og lyserosa!!! KRISE! haha.. Neida, men de som kjenner meg vet at det ikke funker å blande disse fargene for meg... 

Jeg knipset noen bilder til dere, riktignok med tlf, men noen bilder er vel bedre enn ikke.. Jeg håper deres dag har vært helt topp, jeg sovnet på sofa´n når kl var 18 mens jeg så på kardashian ... Var helt surrehpde når jeg våknet... Jaja, slik kan det gå! 


Nyt kvelden sweties!! Vi sees imorgen igjen vi vel? 

Ny start, bokstaveligtalt!

Så var det ny dag igjen- weeee!!! 

Vel, idag har det gått i ett, bankmøte , husprosjekter +++  Har man ikke noe å gjøre lager man seg noe! 

Den siste tiden har dere lurt på hva som skjer og har skjedd. Jeg har pga spekulasjoner valgt å si minst mulig om selve situasjonen, det fordi det alltid er to sider av en sak og jeg føler det vanskelig å si så mye uten å si noe feil. Veldig ofte blir ting jeg mener å si på en ryddig måte gjort om til noe annet og ting jeg har kastet ut av meg i kampens hete blir en sammenlikning og grunn for alt.. Jeg kunne bitt av meg tungen for mye, men det er fysisk umulig å være annet enn etterpå klok i enkelte situasjoner! 

Idag har jeg vært i banken og jeg har nå 4/5 forskjellige prosjekter jeg titter på, alt fra enebolig i rekke til tomannsbolig, dette er ting som skal bygges. Jeg har virkelig forelsket meg i et par prospekter, men jeg tar ingen avgjørelse for jeg vet litt mer til uken... Det å skulle lande på noe nytt er både spennende og litt skummelt og jeg skal ikke lande på noe jeg skal ville bort fra igjen.. Jeg vil lande på noe jeg og ungene kan bli i, en plass jeg kan skape et hjem for meg og ungene og ikke være avhegig av noe eller noen. Det er hva jeg ønsker. Hans og jeg har kommet til det punktet at vi selger huset, jeg tror kanskje vi er litt for forskjellige i mye og ønsker ulike ting. Jeg vil ha en god hverdag med rutiner og dersom den jeg er sammen med ønsker noe annet vil jeg ikke presse noen til å leve med meg. Det er livet alt for kort til. Da får man kalle en spade for en spade og heller ønske hverandre det godt videre i livet! 

Nå har jeg på 2,5 år vært igjennom to sammlivsbrudd og derfor vil jeg nå kjøpe noe alene, Olíver og Mathilde er de jeg lever og ånder for og jeg vil at de skal ha trygghet rundt seg, ikke foreldre som er frem og tilbake med hus og hjem.  jeg har bestemt at de ikke skal tas ut av skolen og oppleve noe mer (heldigvis har de ikke måttet forholde seg til nettopp dette) krangling mellom de personene de bryr seg aller mest om som faktisk er Håkon, meg og Hans. Det er Hans og jeg som er de voksene i denne situasjonen og ungene skåner jeg for det de kan skånes mot. Overraksende nok tar de alt veldig bra nå også, de er så energiske og muntre så vi haster ikke annet enn bo situasjoen.. Kanskje man finner ut av ting når man får startet litt på nytt på en litt klarer måte, hvis ikke - nei så får man se fremover og fokusere på det å ha det bra! Ingen endelige valg er ennå tatt annet enn at vi selger huset vi har sammen. Jeg er riktignok ikke et prakseksemplar, men jeg er ikke mer enn et mennekse og valget jeg står å må ta nå var ikke ønsket. Slik ble det og da må man gå videre. 

Så huset jeg nå kjøper, kjøper jeg alene, ikke med noen, ingen annen sikkerhet enn meg selv og det jeg kan vise til. Jeg står nå og er glad jeg har vært "litt" flink i årenes løp.. Så kan jeg før spekulasjonene starter siden penger og styr er det mange av forumene handler om. Nei, jeg var aldri sammen med Hans av noen økonomisk årsak. Jeg har siden jeg kan huske jobbet for mine egene penger og de pengene jeg går ut med er de jeg gikk inn med som alltid har vært og er mine. Det samme gjelder andre part. Fortjeneste deles i to og mer hokkuspokkus enn det er det altså ikke.  Jeg gjør meg ikke liten for noe så kaldt enkelt som penger, det er det andre som kan gjøre. Eneste jeg vil og ønsker er at alle skal ha det bra!  

Så nå får dere følge meg videre på ferden, her vil det skje MYE spennende og jeg Gleder meg til å vise dere alt det spennende som vil skje! 


 

Og så var det vinneren da dere !

Gratulerer til ; 

Kontakt oss på post@stylebynorwaystore.no

Ida Christin Eriksen
14.07.2015 kl.17:54

Spennende!

Jeg har følgt deg i mange år, og du er virkelig en stor inspirasjonskilde for meg. Elsker hele stilen og hjemmet ditt, du får det alltid så bra til. Du fremstår/virker som en fantastisk snill og godhjerta person. Du kan være stolt over hva du har oppnådd i livet hittil Camilla. Jeg heier på deg!

Har nå selg leiligheten min og er klar for å flytte inni nytt hus om en mnd. Da hadde jo det vært helt fantastisk å vinne en konkurranse som dette med så mange godbiter i. Ser virkelig frem til pyntingen/møbleringen, nettbutikken din blir nok brukt mye fremover:)) stå på Camilla !!

Lunsj ved vannet.

Åh..For en deilig avslappende dag dette har vært! Ro i kropp å sjel. Jeg tok idag med meg joggeskoene og dro ut til det vakreste paradiset på jord! Her var det dekket med masse deilig fra frukt til spekepølser,brød og en fantastisk salat! Vi avsluttet med å gå en lang deilig og frisk tur langs vannet. Snakket om livet, alt det flotte som vi skal være takknemlig for og hvor mye de små tingene faktisk betyr.. Også ble det jo mye hus,hjem og interiør prat ettersom vi gikk forbi de lekreste hyttene dere kan tenke dere! 


Nå skal jeg straks legge meg, imorgen er det opp og hoppe tidlig før neste møte i banken står for tur! Jeg merker jeg gru/gleder meg til det så kryss fingrer for meg! Det trenger jeg! 

Nyt kvelden vi skrives! 

Onsdag.... En dag med damene!

Så var vi midt i uken igjen og en ny dag har så vidt begynt! Jeg har planer om å dra på damelunsj idag og mulig jeg tar meg et aldri så lite bad også. Kommer solen skal dere ikke se bort ifra det! Jeg har også fått meg to nye urner jeg snart skal hente meg hjem.. Herremin.. Dere nå skjer det ting, fotografen kommer torsdag den 23. og da må huset være klart for å bli tatt bilder av! Uff, jeg gru/gleder meg altså... Jeg er spent på om huset blir solgt fort, eller om det vil ta lang tid(?) Vel, tiden får vise! Idag blir uansett en fin -fin dag!! 


 

Imorgen er det avsted til en ny bank, så får vi se hvor jeg ender ov hva jeg ender opp med nå da.. Jeg er overraskende possitiv .. Akkurat som jeg nå har våknet på rett side av sengen ... Hva tror dere? 
Sko- Neon , veske LV, Kåpe- vintage by fe.  shorts og topp- bikbok 


Jeg har bestemt å ta dere med på alle opp-og-ned turer fremover så dere får bare holde ut med meg.. Heldigvis er det valgfritt å trykke seg inn her og jeg blir hele tiden en erfaring rikere enn hva jeg var... Til å være et halvt år fra 27 år føler jeg at jeg har gjort mye på mine 26... Haha... 
 

Nyt dagen alle sammen, vi sees etterpå - gjør vi ikke(?) 

Kos med KK.

Annonse 

God kveld i stugo! Hatt en fin dag? 

Jeg har brukt disse deilige sommertimene på verandaen med noen blader, moreller og noe godt i glasset! Perfekt sommerkveld! Akkurat nå har jeg fått inspirasjon til morgendagens middag- salat! ... Lettvindt og godt og det er hva jeg trenger nå . 

Jeg liker best å lese blader, da jeg så å si aldri fullfører en bok- typisk meg! haha... Et av mine favoritt magasiner er KK.Det jeg liker med KK er at de er flinke til mikse innhold jeg er interssert i som trening,skjønnhet,mat,mote og interiør. Slike blader kan jeg rett og slett ikke få nok av.... 


Så når jeg da får muligheten til å tilby leserne mine 10 utgaver av kk samt to lekre champagneglass til kun 298,-  klarer jeg ikke si nei.

Glassene er designet av Alfredo Häberli og er fra den flotte Essence serien til Ittala med verdi alene på 299 ! Abonner på 10 utg av KK og få med 2 flotte champagneglass slik som mine i velkomstgave, nå kun 298 kr! Total verdi på tilbudet er 898 kr og man sparer 600 kr i forhold til løssalgspris. Tilbudet er også mulig å kjøpe som gave. Genialt ikke sant? Er du slik som meg og liker å kose deg med ett magasin på kvelden går du bare inn på HER ;) Tilbudet er ganialt og absolutt noe å få med seg! Nå skal jeg fortsette å nyte de sene nattetimene! Det er noe spesielt med disse sommerdagene- ikke sant? 

Reklame 

Konkurranse..

Happy tirsdag godtfolk!  Ja, var det flere enn meg som fikk med seg at himmlen åpnet seg? Jeg rakk akkurat å få inn alle putene på verandaen før regnet haglet ned... Makan!!!  Jeg vil helst ha sol jeg altså... Da har jeg fått den glede av å kjøre en spennende konkurranse her med dere! Hvor der kan stikke av med en verdipakke på over 1000,- kr. Det dere må gjøre er å like Stylebynorway sin facebook side og kommentere kort og enkelt i dette innlegget hvorfor nettopp dere ønsker å vinne disse produktene(?)  Siden til Stylebynorway finner dere HER. 

Verdipakken inneholder duftlys, husholdningsartikler og velvære produkter fra levrandører som Dr.bronners. Woodwick og Durance. 

Vinneren trekkes torsdag 16.7.15 kl 12 00 og vil bli delt her inne og på Stylebynorway sin side på Facebook.

Lykke til! 

Spennende tid

God kveld alle sammen!!! Her har dagen flydd så fort at jeg ikke har rukket å sette meg ned før nå! Snakk om mange ting på planen a gitt... Den siste tiden har det skjedd mye rundt meg og at det er mye ufrivillig er ingen tvil! Å endre alt på kort tid krever mye og hussalg er vel det siste jeg egentlig tenke på for bare et par uker tilbake. 

Nå er det slik at man ikke kan spå ting og valg i livet og veien blir til mens man går.. Slik er virkeligheten på godt og ondt! 

Jeg har nå et hus å få på plass for salg, et drømmehjem -virkelig! Så det skal bli spennende å se hvem som kommer til å ta over her etter oss! Selv om jeg har blanede følelser på dette gleder jeg meg til å få dette unna.. Selv har jeg "alltidiverden" så jeg skal ihvertfall IKKE haste salget... Jeg skal vente på den rette <3  haha..... 

Nå må dere tipse, dele og følge meg på ferden videre, jeg titter på alt fra eneboliger i rekke, til tomannsbolig og romslige leiligheter. Jeg har sett 3 eneboliger som er helt nye, de har jeg virkelig forelsket meg i pga plassen de ligger på og str på boligen... Samt at de er veldig lettstelte! Å male en vegg er ikke hvor problemet ligger, det er heller det at jeg vil ha ting så enkelt som overhode mulig ... Jeg er ingen handyman akkurat..Så ærlig må jeg være! Så DENNE og neste uke vil det skje mye spennende, så følg med. En ting er sikkert, jeg synes de som ender opp med dette huset er HELDIGE! 

Her er alt så perfekt du kan få det ut fra mine øyne! 

DR.bronners & wood wick

God ny uke alle sammen! Dette innlegget kommer litt senere ut enn forventet pga full timeplan for meg! Jeg har idag snakket med banken, eiendomsmegler og en selger på en annen eiendom!  Huset skal ut for salg i uke 33/34 og allerede imorgen settes datoer for det ulike.. Jeg har veldig blandet følelser på dette, men jeg tror faktisk overraskende nok at dette blir bra! Det ser ihvertfall litt bra ut for meg heldigvis ! Så om noen av dere jobber i bank - kom med tilbud på bolliglån.. hihi... Jeg er jo dnb kunde og vurderer faktisk å bytte til Sparebank1 eller nordea. Noen med noen anbefalinger der ute? 

I Mellom slagene koser jeg meg med alt det fine som Stylebynorwaystore har fått inn.. Jeg har nå testet både duftlys, husholdning og håndsåpe.... Dr.bronners og wood wick overrasket en durance jente som meg!! Jeg er helt overbevist om at dette er noe som kommer til å elskes rundt om i hjemmene i Norge bare folk får prøvd det!! 

Sjekk så søte flaskene er!!! Håndsåpen er fantastisk! Den er ren og naturlig perfekt for de med allergi og tørr hud! Lavendelsåpen er GENIAL! Jeg mener det! Den kan brukes til alt fra hus til kropp og helt genial som husvask og oppvask!! Jeg bruker den på kluten når jeg vasker over benken og det luktet helt fantastisk! Jeg signerer gjerne under på disse! Produktene finnes HER og HER i nettbutikken. En annen ny favoritt er duftlysene fra wood wick! Jeg elsker dem! Jeg har nå prøvd lavendel lukten og er helt hektet allerede! Deilig frisk duft som setter seg som en frisk lukt i hjemmet! 

 

Duftlyset finnes i MANGE deilige dufter og finnes HER i nettbutikken!  Romduften er også helt fantastik! Istedenfor mange pinner har den et trerør og trelokk som sprer duften rundt og du slipper alle pinnene i glasset! Nytt og dekorativt! 
Nå skal jeg avsted å se på en ny potensiell bolig, vi skrives!!! 

Sunday!

Og vi står klare for å dra på TUSENFRYD! Ungene stod tidlig opp idag og vi har nå spist frokost og er i skrivende stund på vei inn til "moroland" som Mathilde så fint kaller det! Vi skal ta lupen, huskene, tømmerstokkene +++  Vi er så klare! 

Ungene er i ekstase og har bestemt seg for å prøve alt som kan prøves, jeg får bare kaste meg rundt og bli med! Jeg husker jo selv jeg var på alderen dems, da var Tusenfryd -PARADIS! 


Vi skirves etterpå, nå skal vi nyte kvalitetstid! 

Laurdag!

Ja, så gikk fredagen og lørdagen er også snart et avsluttet kapittel! Hvordan har helgen deres vært så langt?  Jeg fikk litt spontanbesøk av Anita og ungene igår , vi koset oss med ungene i mange timer og Jacob ble helt frelst av Olíver, jeg må nesten gi min sønn litt skryt... Han er så flink med de mindre og for Jacob på 5 år var det å leke med Olíver kjempe kult! Bare tenk dere selv! 

Etter ungene var i seng lagde vi oss en helt fantastisk *viputteraltviharioppi* kyllingsalat - helt nydelig! Jeg tror klokken ble nærmere 1-2 før vi var i seng, pumpa begge to!!! Idag var det kos og mer prat på planen, hva jeg skulle gjort uten Anita nå vet jeg ikke...Tenk å reise fra Vinterbro til Fredrikstad for å snakke og være der for meg, for ei venninne! 

Igår kom lintrekkene våre inn!! ENDELIG!!!! Og flere er under produksjon!!! jeg byttet til creme i sofakroken-fint ikke sant? Finnes HER i nettbutikken... 
Vel, nå skal jeg legge beina på bordet og kose meg med en god film! Lørdagskveld og ro! Nyt kvelden-vi skrives! 

Some news..

GOD morgen alle sammen! stått opp ? Her ligger jeg i sengen hos mor og far (faktisk sovet her i natt, noen ganger litt hyggelig det også når barna brått skal noe annet) Jeg har nå noen nyheter som jeg skal vise dere , de er altså så fine ! Alt dette og mye mer ble bestilt igår så gjett om jeg gleder meg til å få det i hus!!!  Nyheter skal bli en fryd og jeg kan nesten ikke vente på alt det RÅ fine! 

Noen av nyhetene som kommer i nettbutikke til stylebynorwaystore er disse. 

Sjekk dette lekre trebrettet, jeg gleder meg til å pynte det med lt det fine tilbehøret!!! wiiiiiii!Og dette speilet da, mulig på et fremtidig bad eller gang, hva synes dere? lekkert!!  Lyktene under speilet er også råflotte! 
Og sjekk de massive trelysestakene og den tøffe fjøla da! Det kommer altså SÅ mye flott så dere får glede dere slik som jeg... Jeg begynner jo litt på nytt nå så blir spennende å se hvordan alt blir!! 

Vi skrives! Nyt dagen og god helg! 

God morgen!

Har dere stått opp? 

Her er rundstykkene i ovnen, film på tv´en og eggene er satt på.. Vi droppet egg og bacon til fordel for kokt egg og det var ingen dum idé... Idag lå vi lenge å dro oss, ungene kommer alltid inn til meg på morgenen og idag var intet unntak... Mathilde er så utspekulert at hun spør om å få kile meg på ryggen for å så si hun skal ha 20 fr 10 minutter. haha... Den ungen! 

Vi tenkte oss på farta idag også, mulig vi tar en besøksrunde nr 110 idag og dersom været holder seg tenkte vi å ta en pizza på bryggen til kvelds ..... Vi får bare satse på sol og blå himmel ila dagen!  Buksen og blusen er å finne HER og HER hos stylebynorwaystore.  


 

Jeg har et morsomt prosjekt jeg titter litt på i disse dager.... Mulig jeg må ha deres mening, men må bare se at jeg "slår til" først... haha... Grip dagen og nyt timene, dagen flyr ! 

Kveldshygge!

God kveld ,snart natt! Herremin, hvor ble denne dagen av liksom? Nå sitter jeg å ser på the kardashian, ungene la seg veldig sent så jeg tror nok ikke de er tidlig oppe imorgen.. haha... Vi ble sittende i stuen å se på film og endte opp med sen kveldsmat! Brød og pålegg.. Olíver mente jeg hadde blitt en mye kulere mamma idag.. Sånn ut av det blå.. haha... 

Olíver : Mamma, nå er du utrolig snill og kul, du har vært best idag! 

Meg; Idag, har jeg ikke alltid vært det? 

Olíver; Nei, mamma.... (Stirrer dumt på meg) Du pleier å være litt kjedelig faktisk selv om du er snill. Men å se på film med oss sent på kvelden er bra! Det synes jeg vi kan gjøre hver dag..... 

Meg: Vi kan ha en kosekveld i uke... Resten av uken blir mamma kjedelig *flirer*.... 

Olíver: mamma, nå er du dust! 

Vel, den ungen får sagt det.. haha... 

Hvordan har dagen deres vært? Imorgen skal vil lage egg og bacon, se på askepott og være late... Ferie er helt TOPP!!! Nå skal jeg kose meg med film, legge beina på bordet og nyte at det er HELT STILLE!! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

08.07.2015

Happy day alle sammen!!  Hatt en fin dag idag? Har sommeren kommet tilbake til dere? Her har den kommet å gått hele dagen! Jeg og ungene har vært på storbesøk idag, de elsker å være med rundt og mora er akkurat like dan... haha..... 


Den spreke shortsen finnes HER i nettbutikken, perfekt siden den ikke er så alt for kort og den er også god og myk! kanon pris på den nå! 

 

Vi lever etter lyset og ikke klokka nå i ferien! "Endelig" begynner ungene å bli så store at jeg kan ha de med på alt, etter mange år med barnevogn, små barn og to veldig tette er det litt befriende å ha de med på ting uten å måtte planlegge alt så grundig først!Den tiden hadde sin sjarm, denne har en egen!  Mathilde og Olíver elsker jo å være med på ting også så det er ikke akkurat vanskelig å ta de med meg! Vi lopper rundt i fjatten og idag spiste vi lunsj nede hos gutta boys på jobben! Perfekt start på dagen !!! Snart skal vi loppe videre! 

Nyt dagen- her har den nesten akkurat startet! ( føler vi som ikke ser på klokken) 

Kjellerstuen..

God tirsdag alle sammen! 

Idag holdt jeg på å lette når jeg gikk ut døren! For en vind! Det været som er nå er alt annet enn hyggelig, føler sommerværet brått forsvant! Usj. Hvor ble det av sol, blikkstillevann, vindstille lune kroker ? Her flyr parasoller, hagemøbler og plomster over ende, helt tragiskt!  Vel, det er godt man kan krype inn, lukke døren og slappe av innenfor husveggene når været brått snur!  Et rom jeg tenkte å ta for meg idag da ble derfor kjellerstuen.... Mange har jo ønsket noen bilder fra dette rommet så hvorfor ikke? 

 

Her er det en liten hyttefølelse som sniker seg på når man kommer inn. Alt går ton i ton i jordfarger og er helt enkelt!! Ungene bor her nede hver uke de er her, så at rommet blir brukt mye er ingen tvil! 

De store 80 x 80 putetrekkene , teppet og den nydelige lille sølvskålen finnes i nettbutikken. Idag fikk vi opp Klarna igjen - en deilig befrielse!! wiiiiii!  Mange har jo sagt de ikke finner frem til den, så jeg legger med en link HER slik at dere kan trykke dere inn. Ennå er det MANGE nedsatte varer som ligger ute så dere kan ennå gjøre gode kjøp! 
Jeg håper dere ikke blåser helt bort idag, selv om vinden er sterk! 

Nyt dagen, så skrives vi etterpå! 

Mathilde sin dagbok

Ikveld skal jeg Mathilde skrive litt på bloggen itl mammaen min, det liker jeg for da kan jeg være litt med mammaen min alene.. For mamma er best! Idag har jeg danset til musikk og da måtte jeg pynte meg litt. Jeg elsker å danse og drømmer om å lære meg å danse balett! Jeg elsker farger, spesielt alle som er i regnbuen så jeg prøvde å pynte meg litt slik som den! Når jeg blir stor skal jeg lære meg å bruke høye sko, mamma sier det ikke er bra for ryggen min nå, men det later jeg som om jeg ikke hører! Når jeg og Ida Marie leker pleier vi å gå å ta skoene til mamma på oss og leker at vi er ekte voksene prinsesser- det er så deilig å kunne drømme litt! Idag kledde jeg meg med dette: 

Slik ser jeg ut når jeg står på hendene ! 


Mamma kaller meg en liten mark, men det er fordi jeg skal henge og turne overalt! Jeg er 6 år, men jeg vet mye.  Når mamma hadde butikken jobbet hun masse, da var jeg ofte alene med ste-pappaen min, han er den beste i verden, det er da jeg ble flink til å turne! ! Butikken til mamma var veldig fin, men nå kunne hun ikke ha den mer så jeg må begynne å blogge for mamma istedenfor å jobbe der-det elsker jeg! . Jeg skal også bli god til å turne så det kan godt hende jeg blir en turnekspert når jeg blir stor! Jeg klarer å stå på hendene min, gå i spagaten, stupekråke og hoppe høyt på trampoline... Mamma blir ofte veldig redd når jeg hopper høyt og to ganger har hun måttet ta meg av trampolina .. Da har jeg blitt kjempe sinna for det liker jeg å bestemme selv... Jeg liker aller best å være sammen med familien min og siden jeg er en heldig jente har jeg mange som elsker meg!  Mamma ble faktisk med på å turne litt med meg idag så jeg har leket at jeg kan fly.. det er moro! 
Nå er jeg sliten, mamma skal legge meg, men jeg håper dere så noen fine triks jeg kan!  Jeg skal blogge mer senere, jeg elsker å skrive til dere, det er så moro! 

Mandagsbliss!

God mandag alle sammen, denne morgenen har vært artig altså! 

Mathilde og Olíver kom idag løpende inn på soverommet, vi hadde en fugl på besøk, en levende en!  Den hadde laget et rede ved vifta ut fra badet og var kommet inn for å sjekke tilstandene... Jeg var helt svett når jeg oppdaget det, men vi ringte skadedyrkontrollen så dette var ikke noe farlig! Luken til vifta ble vasket å lukket, ikke snakk om at jeg vil ha noen flere fugler inn i heimen her nå.... haha....  Heldigvis kom den seg levende ut herifra igjen. ! 

Nå skal jeg snart komme meg av sted, småtrolla har som vanlig en blyant og ipad å holde på med... Typisk morgenstund for oss!  Hans skal snart ta de med seg på tur ut, jeg tror de skulle på kino og ut å spise.. Noen som har det. haha ! Jeg håper dere har hatt en strålende helg, nå begynne ruken igjen så kos dere masse!

Dr.bronner´s

Hei og hopp alle sammen! 

Nå begynner kategoriene i nettbutikken å fylle seg opp - ENDELIG! WIhi!  Vi har nå fått woodwick og Dr.bronners!! Etter tips fra dere så tusen takk, nå gleder vi oss til at det kommer en av dagene!!! 

Jeg tenkt å skrive litt om Dr. bronner´s - bare flaskene i seg selv er jo SUPER kule så at alt er super bra er jo en kjempe bonus!

  

 

Samtlige produkter er 100% naturlige og uten syntetiske konserveringsmidler. «18 in 1″ innebærer at samtlige såper har 18 forskjellige bruksområder og kan brukes som blant annet dusjsåpe, håndsåpe, ansiktsrens, boblebad, sjampo, og vaskemiddel.DR. BRONNER'S
Dr. Bronner's Magic Soaps er synonymt med god gammeldags kvalitet og enkelhet, og har sine røtter til familiens tysk- jødiske såpetradisjon. Kjent for sin kvalitet, allsidighet og miljøvennlighet har Dr. Bronner's Magic Soaps fått lojale tilhengere og hatt en sterk posisjon i samtlige helsekostbutikker i USA siden 1960-tallet . Det er nå den mest solgte naturlige såpeserien i Nord-Amerika. Produktene er laget med sertifisert økologisk oliven, hamp og palm oljer i stedet for talg, og inneholder tre ganger mer økologisk kokosolje enn kommersielle såper

Merket har opparbeidet seg kultstatus og det vil nok aldri bli klart om det er såpe eller meldingen på flasken som har gjort Dr. Bronner's Magic Soaps til mer enn et produkt, men et symbol på et ideal og ideelle produkter. Virksomheten har i dag fokus på sosialt ansvar mer enn noensinne. Totalt de siste fem årene har Dr. Bronner's Magic Soaps sine utgifter til sosiale og miljømessige saker matchet deres overskudd.Noen som kjenner til denne serien og  har noe å anbefale?  Og isåfall er det noen spesielle ønsker på hvilke produkter dere vil vi skal ha inn i sortimentet vårt?
ha en nydelig kveld :)

In Bergen !

Vel, her står vi planter på elton John konsert!! Vi landet tidlig så vi brukte timene på å titte rundt og spise god Mat!! Masse jente skravling og latter, kan man be om noe mer da? Vel,bilder sier mer enn tusen ord så her kommer en liten hilsen fra oss østlendingene til alle dere !Nyt kvelden, den er ennå ung !

Summertime!

Har dere hatt en nydelig dag idag? Åh, vet dere... Jeg har storkoset meg i sommerværet idag, blitt solbrent og fått mer fregner! Haha... Sånn er det. Før hatet jeg de, nå synes jeg bare det er flott at de dukker opp, tegn på sommer og sol!  

Men, hva har jeg gjort, jo- jeg har nesten tatt livet av min hortensia.. Jeg har vannet den som bare det i HELE dag, men jeg tror ikke jeg klarer å redde den(?) Hmm. Vi får se.. Kanskje den gir meg en siste blomstring .. Det er lov å håpe!  Verandaen har ihvertfall bli kjempe fin! Ennå står små ting igjen, men nå er jeg litt lei så jeg får bare nyte litt "fri" fra husarbeidet noen dager! 

Imorgen tidlig skal jeg til BERGEN!!! på konsert med venninna mi Anita - skikkelig jentetur!! Noen av dere som bor i Bergen tro ? Hmmm... Jeg gleder meg veldig! Så ser noen meg får dere huke tak i oss!!! Vi skal nok på en liten titterunde om jeg ikke tar feil.. haha... 

Nyt kvelden! Vi skrives fra BEERGEN! 

Vi voksene....

Voksentid.. jeg tror helt ærlig det er det "tregeste" ordet mine to vet om... Nå skal mamma og Hans ha voksentid(?) .. Hver gang ser jeg Olíver blir like oppgitt.. Voksentid dere liksom.... Det å føre en samtale uten at han hører eller blander seg er faktisk HELT umulig. haha ..For ikke snakke om alle de gangene han lurer på hva to voksene gjør samtidig på badet .... Ja, Han har faktisk kommet dit hvor han tror at det er noe lurt vi pønsker på bare vi lukker døren til badet.. Hvor har han de ifra? Han og kompisene har litt av noen spørsmål. Haha, den kommende tiden og de kommende årene blir en liten utfordring altså... Han vet å ALLTID blande seg og uansett hvor lite jeg mener han vil forstå skal Olíver bevise det motsatte.. haha..... Halleluja for små vakre 8,5 år gamle gutter.... Ikveld skulle jeg informere Hans om et par ting og da fikk jeg bare en regle av tøffen sjæl om at han hadde alle mulige viktige svar å gi  til dette.. Kan dere tenke dere noe mer irriterende og søtt enn en liten gutt som brått  har blitt veslevoksen og skal ha noe å si om alt! ?. 
Voksentid eller ikke... Vi fikk ihvertfall susset, klemt og ledd litt sammen og sist, men ikke minst kom det en liten raring av en gutt og tok noen bilder av den "smilende" mammaen sin og den kule kompisen sin- Hans Kristian.... haha..... 

Nyt kvelden my sweeties! 

Resultatet!

Endelig! 

Igår ble jeg etter mye frem og tilbake endelig ferdig med å beise ute! Herremin, det ble altså så flott! Ennå skal jeg få ordnet langsiden på terassen, men endelig føler jeg veranden blir mer "hel" ! Jeg har ennå litt småjobb igjen, men det er bare moro spesielt når solen skinner og været er på topp slik som nå! 
Jeg handlet meg etter mye om og men en ny parasoll igår, men tror dere ikke foten som den skulle plasseres i som jeg på død og liv mente var mer enn bra nok -røk! Typisk min flaks! Den "billige" parasollen som "bare" kostet 699,- endte brått på 1499,- jaja.. Da varer den vel i noen år! 

Så hva synes dere? Fint ikke sant? Jeg er kjent med mørk platting, hadde det alle årene jeg bodde i Oksviken så ja, det blir varmt, men det på de dagene det faktisk er SÅ varmt! Heldigvis er det tak over uteplassen hvor vi sitter å spiser og flyr ut og inn så det sparer vel de små barneføttene litt! 

Men dere-se så vakker lekestuen til Tildus ble.. Nydelig ikke sant! Hun skal plante litt blomster og roser her idag og det tror jeg blir super nydelig! 

Jeg håper dere har en flott sommerdag! Nyt den!! Sommer og sol vet dere, det må nytes! Har dere litt koselige tips til lekestuen -send linker, jeg suger til meg alt som er av inspirasjon!  

hits