juli 2014

klar for høsten...

Ihvertfall er garderoben det! Jeg har nå gått til innkjøp av litt forskjellig og har planer om å starte på garderoben til ungene iløpet av søndagen!Herregud hvor morsomt det er, nesten så jeg hadde glemt det.. haha.... Neida, fra spøk til alvor, det er umulig å ikke la seg påvirke når man jobber slik og daglig blir satt forran fristelser. Siste innkjøp fra Villapaprika nå er blusen min, skjortene har jeg brukt nesten daglig siden jeg fikk dem så når jeg så denne ble jeg litt betatt.. 

Litt dårlig bilde, men selfie er ikke min greie med kameret..  Men litt ser dere jo, den ligger forresten HER i nettbutikken vår. Legg med ønsket str i kommentarfeltet frem til systemet går automatisk 

 

Ellers har dagen min gått ut på å være i butikken, så mye mennesker , ikke rart jeg koser meg på jobben! 

Nå skal jeg styre og ordne med litt mer småtteri, så håper jeg dere vil nyte kvelden videre frem til vi skrives igjen! 

 

God kveld fra Rødåsen....

Så var nok en dag omme. Idag har jeg vært sammen med småtrolla mine, siden det var siste dag før sfo starter for fult igjen bestemte vi oss for å kose oss litt ekstra! Film, baguetter og kos uten noe som helst jobb forran meg. Det er en gang de er små så det gjelder å nyte tiden med dem så godt det lar seg gjøre! 

Nå skal Hans og jeg diske opp med middag- taco står på menyen. Vi har besøk fra Averøya nå og ungene er i 110! Søskenbarna krutt er vel hva man kan kalle dem... 

Litt stæsj har fått komme frem og jeg nyter bokstaveligtalt at høstnyhetene har begynt å komme! *jippi* 

 

Se så søte da, dere.. Dette er det minste fatet, men jeg har falt pladask jeg altså! Lite å nusslig!! Finnes HER i nettbutikken. 

Gjesterommet har endelig blitt ferdig.. Og jeg er så fornøyd. Vi skal på ikea og kjøpe et par skap til som jeg skal ha der inne, slik at vi ikke låser oss til en løsning der blir det et rom nr 4 her i huset. Veldig kjekt! 

Og her i huset skal alt passe sammen så jeg gikk for striper her som på vårt soverom.. Bare elsker at det er litt "hampton" preget i fargene.. I love it! 

Vel jeg får hjelpe til her , litt sånn "etterslep" på feriemodusen , men så har jo ikke alle kommet tilbake i hverdagen heller.. Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Litt nyheter!

God kveld alle sammen! Beklager litt sen blogging fra meg, jeg har rett og slett vært opptatt til kl var over 22.. Og vips er det kvelden igjen!  Idag kom det MASSE fint og jeg har begynt å få ting litt på plass! Jeg gleder meg veldig til å få ting på plass imorgen og da skal jeg nok ha begge småtrolla mine noen timer! Det er siste dagen før sfo åpner imorgen og jeg jobber ikke i butikken før torsdag så det skal jeg utnytte så godt det lar seg gjøre med mine små.

Vi skrives imorgen sweeties!! 

 

Klar for en ny dag!

God morgen alle sammen! 

Sommeren har enda ikke forlatt oss og jeg går overraskende nok å venter på bittelitt regn.. Nå er jeg LEI av å vanne alle mine blomster for det har jeg mye av og jobben bak hver blomst tenkte jeg ikke på når jeg fylte opp uteplassen. haha..  -Camilla er glad i blomster hun se, så da tok hun likegodt å overdrev litt ... Jaja,, sånn kan det gå og vakkert er det jo å se på... 

Idag våknet jeg varm og uvel når Hans skulle til tannspesialisten kl 0600 og fikk ikke sove igjen.. Jeg har sittet å vært en smule nervøs for hvordan det skulle gå for han, da han har hatt kjempe smerter i flere uker og i tillegg til det har han kjempe tannlegeskrekk! Han ringte på vei hjem og sa han var ferdig, men at bedøvelsen ikke hadde fungert pga røttene var så dype... Han var helt rar og sovnet så fort han kom hjem, stakkars .. uff.....  

Vel, jeg har mye på agendaen og driver fremdeles og rydder litt opp og ordner med varer som skal ut!  Nå kom det akkurat varer fra nomi med masse som skal ut til kunder, så jeg får bare komme meg avsted og i gang!

 

Jeg håper dere får en fantastisk dag! 

 

Lysekrone HER. Speil HER. 

Lexington pledd HER.

Idag kjører vi forresten igang med dagsprodukt og dagens produkt er DETTE lekre putetrekk!!  

Smil, spis god mat og kos dere med dagen! Vi sees etterpå! 

 

Kveldskos med KEBAB!!

Nam nam nam... Etter 4 timer på lageret er jeg bare SÅ sulten!!! Egentlig skulle jeg lage meg smørbrød, men så fristet kebaben alt for mye etter en varm kveld omringet av pappesker og bobleplast!! 

Hans har vært på fotballkamp med guttakrutt og det har jeg utnyttet til å få ryddet litt ekstra opp! Jeg vet faktisk ikke om noe mer behagelig nå som vi skal vidre.. hoho... Mine spagettiarmer har fått kjørt seg altså! 

Sofakorken + kebab + tv= perfekt! 

Kos dere videre med kvelden,den kommer og går alt for fort! 

 

Vi ser snart høsten komme.

God mandag!  Idag våknet jeg opp til litt deilig bris, jeg har nesten håpet på regn idag pga noen bilder jeg tenkte å ta, men slik ble det ikke så da starter jeg i motsatt rekkefølge, det kan jo bli artig det også.. Hihi...  Det er alltid spennende med nye årstider og denne årstiden er den morsomste pga all den flotte tiden vi går imot nå når det kommer til innehygge. Det å krype opp i go´stolen, med deilige pysj ,et mykt og deilig pledd sammen med kakaokoppen er noe helt spesielt. Jeg elsker at "god morgen norge" står på fra klokken 07, at jeg ser solen våkne med resten av gaten og hører det blåser litt langs husveggen mens jeg sitter god og varm forran peisen. Det er litt av luksusen vår ved å bo i deilige lille Norge, årstidene. 

Høsten for meg er mye innetid og hygge med familien tett på.  Idag fikk jeg litt følelsen av høst , bladene har alt begynne å falle av på det store treet i hagen og blåser inn verandadøren så fort den står åpen.. Jeg gleder meg til lukten av deilig høst også kommer snikende på... Det er viktig å glede seg over det som kommer også!  Og med høsten kommer nyheter og nytt nå er DETTE flotte pleddet fra Lexington. 

Igår fikk jeg vakre hjem & interiør bladet med utgaven av vårt hjem. Bildene er fra ifjor, men jeg må si det er morsomt å se tilbake ... Ettersom jeg jobber med det jeg gjør har det jo vært litt utskiftninger etterpå og forandringen er alltid morsom å se... LØP OG KJØP! 

Jeg blir jo bare mer og mer glad i hjemmet mitt og føler jeg virkelig har landet. Det å skulle flytte herifra er uaktuelt. Jeg har aldri vært så hjemmekjær som det jeg har blitt her... Verdens beste hjem i mine øyne.. En trygg plass med fantastiske naboer. Hva mer kan man ønske seg?  Jeg håper dere nyter dagen, jeg skal fortsette med nettbutikken, som dere sikkert har sett har jeg vært innom å lagt inn nytt, fjernet gammelt og byttet ut litt bilder... Forandring fryder!  *SMILER* 

Det holder nå.

God kveld alle gode, har dere hatt en flott helg? 

Idag har jeg sortert alt som skal jobbes med imorgen og det å komme tilbake i hverdan etter et par deilige litt mer "late" uker skal bli godt! Jeg har vært i to spennende møter, satt opp et par nye avtaler og blitt lært opp i litt annet snadder, så nå er jeg klar som aldri før! Jeg har kommet ditt nå at jeg  har fått litt nok pepper, fra nært og fjernt! Jobben min,hva jeg får gjort i løpet av en dag, mine barn, morsrollen og Hans-Kristian er helt tydelig noe mange legger seg oppi. Jeg svelger mange kameler, tåler mye, men et sted trår folk meg litt ekstra på tærene og da føler jeg at jeg må ha lov å si ifra.  Bloggen blir plassen jeg må få det svart på hvitt, da dette tydligvis er plassen alle "vet alt" om meg. 

For det første, hvor jeg er eller hva jeg gjør fra klokken 10-14 eller 07-12 er folk utenom meg selv likegyldig. Jeg har ingen meldeplikt til noen så lenge jeg gjøre det jeg skal i løpet av en dag. Jeg har lenge følt jeg må "forsvare" min dag for å ikke bli hintet innpå at jeg er "lat" eller driver "dank" eller rett og slett bare ikke gjør jobben min fordi jeg ikke står fysik i butikken min hver dag eller annehver dag selv . Jeg har i mange år tillatt det, men nå har jeg kommet dit at jeg ikke finner meg i å måtte stå til ansvar for andre hva jeg bedriver min tid med. Om noen er så firkantede at de faktisk tror jeg ikke jobber bare fordi at bloggen ikke er oppdatert på en dag,  er det bare å tro det. Jeg er ferdig med å sitte her å forklare meg eller bli påpekt for jobben min.Til slutt er det meg det går ut over dersom jeg ikke gjør det jeg skal og det trenger ingen å belære meg med.

For det andre, å dra inn min morsrolle eller  mitt forhold basert på hva som blir skrevet her inne er ikke noe som er greit. Å danne seg et bilde er en ting, men å dra inn alt mulig rare ondsinnet sladder er ikke greit, det må vel de av dere som slenger av dere slik snart bli voksene nok til å forstå.   Om jeg har mine barn 50  % er dette virkelig noe å strø salt i såret for? Jeg skulle ønske jeg hadde de hver eneste dag, men så er det slik at ungene har en far som har de halvparten av tiden og løsningen vår har så langt vært akkurat det barna har trengt for å ikke bli dratt mellom to plasser.   

Sist men ikke minst. Jeg ble for 10 mndér siden sammen med en mann, en mann som elsker meg og som jeg har det bra med, jeg fikk i sommer mine skilssmisse papirer og ble nylig forlovet med mannen som jeg for snart et år siden ikke skulle forelsket meg i pga jeg var gift med to barn,men som jeg da gjorde likvel! Vi kjøpte 1. juli huset vi bor i og er fornøyde med det vi har!  Håkon og jeg er gode venner nå nesten et år senere og har et bedre forhold nå enn vi hadde når vi var et par. Han var like enig som meg ang. vår skillsmisse i fjor og så langt er det ingen som kan forstå hvordan alt har gått så fint(?)... 

Oppskriften er den, når vi er ferdig med en ting  er vi det, vi flytter oss videre og ser fremover og jobber for en felles god fremtid for oss selv og barna.  Det som har skjedd har skjedd, ting som er sagt er sagt, men en ting man skal være flinke til og som jeg tror er vitkig er at man snakker ut sammen, aldri setter sårbare ting mellom eller forran for å "skade" eller gjøre andre vondt, men heller jobber sammen for en god løsning.  Et brudd er aldri lett, men er man venner, lytter til hverandre og ikke begynner å dra inn masse vondt for å gjøre ting verre eller vondere er det likevel lettere.   Jeg forstår at mange fikk seg et sjokk, men det er faktisk ikke lesere her som skal fortelle meg hvordan jeg skal leve livet mitt eller hvem jeg skal leve det med, det må jeg finne ut av selv. Dere må passe på dere og jeg på meg.   Det har seg også slik at jeg er voksen og ikke den første som har skilt meg eller kunne gjort ting annerledes. 

Ungene har det heller ikke vondt fordi Håkon og jeg ikke lever sammen. De har en ste far som elsker dem som sine egene. De har et forhold jeg er impnert over, er stolt av og fylles av glede med!  Hans har vært sammen med de like mye som meg det siste året og barna ser opp til han med stjerner i øynene!  Håkon og jeg er trygge på vår plass og det er ingenting som hadde gledet meg mer enn at Håkon traff ei dame som ble en nye stjerne i boka til mine to hjerter.  Derfor vil jeg si at alle slibrige kommentarene til noen av dere angåede dette bare kan fylles i vannkoppen og helles ut igjen. 

Det holder nå,  jeg vil ikke høre på mer tullprat og ønsker å fortsette en hyggelig blogg. Jeg er en dame som gjør feil hver dag, men det må jeg finne ut av selv, ikke bli kastet på bålet for hver gang. Så nå samler vi sammen det negative og prøver å være litt snillere med hverandre. Denne bloggen er ikke plassen hvor man skal skrive stygge ting eller være slemme mot hverandre på. 

Du må forbil den du er - ikke den du var eller andre ønsker at du skal være! 

 

Deilige søndag!

Lyn og torden, her ser det ut som været har snudd fra igår. For min del er det helt greit, jeg er faktisk litt sliten på varmen, selv om jeg elsker sommeren.  36 og 37 grader kan i mitt tilfelle bli en smule for varmt!

Igår hadde vi middagsbesøk av mamma og pappa og det var så utrolig hyggelig! Vi spise deilig grillet biff og bakepotet med kryddersmør + salat. En deilig middag på en ellers nydelig lørdag!  Nå står vi på vei ut døren, vi skal på eventyrfabrikken og leke litt i det dårlig været. Hadde været vært strålende hadde vi kommet oss på stranden idag også, men med store muligheter for øsepøseregn holder vi oss steder det er tørt. hehe... 

Jeg er i full gang med kontoret mitt og gleder meg til å "flytte" inn der, det blir en veldig trivlig plass å jobbe på. Og gjett hva, igår begynte høstproduktene og komme inn dørene her hjemme. Nydelig nye puter og pledd! ÅÅÅÅ, som jeg gleder meg til å få på plass det nye kjøkkenet,ny garderobe i gangen,ny trapp, ny loveseat og ja, diverse, denne høsten blir topp! *smiler* 

 

Nye flotte puten vår fra lEXINGTON kommer på nett iløpet av dagen eller imorgen! fineste detaljene med velour kant og ull.. just my taste!

 

 

Og dette nye lteppe... Perfekt overalt!

 

Min favoritt er dette stripete teppet fra lEXINGTON -jordtoner blandet med blått  strikk.. Trenger jeg si mer? 

Nei, nå får vi løpe ut døren her...  Ikveld skal hans og jeg på kino - "sex tape" - noen som har sett den??? Jeg er SÅ klar for å trimme lattemuskelen mine litt!  

Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

 

Masse god lørdag!

Riktig god VARM! lørdag. Varmen er ennå her og jeg hadde aldri trodd det kunne bli så varmt som dette her i lille Norge. Den perfekte sommervarmen for alle de som tilbringer tiden her hjemme slik som oss. 

De siste to dagene nå har jeg jobbet mye med å få de nye varene ut i butikken og på mandag kommer masse nytt på nettet. Jeg gleder meg virkelig, for nettbutikken skriker nå etter nyheter! hihi...  Idag er jeg på plass igjen og imorgen begynner jeg på mitt nye kontor som jeg skal sitte masse på fremover å jobbe. Det å få en egen arbeidssone skal bli helt fantastisk altså! 

Her kommer noen bilder fra min stolthet! 

Jeg håper dere har en fantastisk dag, det unner jeg dere!! 

 

Ikveld skal tiden nytes!

God kveld godtfolk!  Idag har det bokstaveligtalt gått en smule varmt på jobben og imorgen er det tilbake for å bli ferdig ! Herremin som jeg ELSKER butikken min, den er virkelig em del av meg,rart som det er!  Hans har fri ut denne uken så imorgen skal de på krosnes og kose seg noen timer mens jeg er på jobb. Forholdet mellom ungene og Hans er helt utrolig, de forguder han og han forguder dem og det varmer hjertet mitt så utrolig.  Det å være trygg er så viktig, de er jo det kjæreste jeg har alle sammen! 

Vel, ikveld har Hans disket opp med ost, kjeks og vin og vi nyter kvelden på verandaen! Jeg var ikke hjemme før etter klokken 20 så jeg stuper vel før klokken er 12. haha...  Men akkurat nå, akkurat her skal jeg nyte stillheten, roen og kosen!  I den nye fine genseren min fra Senze of joy!  Den kommer på nett i løpet av dagen imorgen.. Helt nydelig på for den stikker ingenting! *jeeej* 

 

Fine detaljer sant? 

 

Så gjelder det bare å lade opp til morgendagen da.. For da skal jeg avsted med Min "manager" og hilse og høre på Gabrielle! Og vil du også komme, har jeg litt info om nettopp morgendagen her: 

Fredag den 26.7.14 kommer Gabrielle til Fredrikstad og jeg skal dit . 
5 fine frøkner har nettopp solgt til Gull med over 2 millioner avspillinger av 5 fine frøkner. Jeg bare digger den låta og hele dama. Hun har sanger som jeg aldri klarer å sitte stille til.. haha.... 
Det er "manageren" min Inge som arrangerer det og det er på City Scene 
 
Aldersgrensen er 18 år og billetten koster 250 ink bill avgift. 
 
For de av dere som skal på månefestivalen og lurer på om dere kan få med dere begge deler : Ja - det kan dere. 
Konsertene i Gamlebyen er fedige senest kl 23.00 og konserten begynner ikke før klokken 12 på kvelden. 
 
Billetter fås i billettluka på city scene og du kan bestille de her : http://www.billettluka.no/cityscene

uten klær!

God dag fra Villapaprika! Her renner jeg bort, får på plass masse varer og virkelig får kjørt meg!  I denne varmen kunne jeg ønske at vi hadde hatt vifter i alle tak, men sånn er det dessverre ikke! Målestokken viser 28 grader her inne så jeg tror nok ikke jeg bør tenke på klær de neste dagene på jobb! haha...  Hadde det bare vært slik at alle gikk i bikini her i byen så skulle jeg nok hengt meg på, men begynner jeg å trippe rundt i det på arbeidsplassen blir jeg nok tatt for blotting. !!! 

Lexington har nå sendt masse nyheter til oss og jeg er som en liten unge på julaften!  herremin så moro!!! 

Grønt er en av fargene som kommer denne høsten ....

Sjekk så tøft da, dere! 

Vel, jeg får kaste meg rundt i varmen igjen, det er helt ok når jeg jobber med det jeg gjør og vet med sikkerhet at jeg skal hjem i sprederen ikveld! 

Vi skirves!!! 

 

 

God morgen!

Eller god formiddag.  I natt har jeg ikke sovet godt for det har rett og slett vært for varmt, skikkelig trope.! Jeg har ikke problemer med varmen jeg altså, men når natten blir slik som nå, ja da missunner jeg ungene rommet i underetasjen skikkelig! haha.. Der nede var det svalt og godt!  

Solsengen ble idag i det varmeste laget for meg, jeg koker jo helt bort!! haha... Men fin å se på er den , godt den er godt for noe nå i varmen! 

Kruset fra Lexington finner dere HER!

 

 

Hvite lexingtonhåndklær finner dere HER! 

Lexington og Gant - i love it!!!! Og nå begynner nettbutikken sakte, men sikkert å fylle seg opp igjen! At fellesferien er over snart er egentlig helt greit!  Jeg liker best hverdagen jeg, og helgene! Sommeren kan lett bli litt lang selv om vi vet å nyte den kjempe!

Nyt dagen og tropevarmen! 

Vi sees etterpå nå skal jeg ta med meg håndkler og skift og komme meg på vannet! 

 

En dag på vannet!

God kveld i stuen fra oss! Herremin -for et vær! Jeg nyter denne sommeren for makan til sommervær skal man lete lenge etter. Vi har vært ute i nesten 10 timer på sjøen idag og hadde egentlig ikke lyst hjem i det hele tatt, båtlivet er virkelig noe vi elsker!  Idag ahr vi hatt en " Mathilde" dag i noen timer, Oliver var på guttedag hs sin onkel, men ble med ut på sjøen noen timer etter kl ble 16.. Imorgen skal vi ut igjen og gjett om vi gleder oss!! Fredrikstad er en vakker plass å bo, spesielt når man ser byen fra havet!   

En fantastisk dag på sjøen! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

Ny i garderoben..

Gosh- i´m in love! Nå begynner høst varene å fylle opp butikk hyllene og vi fikk vår første sending sist uke og de klærene er altså helt rå! Senze of joy har virkelig treft min smak i klær denne gangen og jeg har alt lagt min elsk på denne jakken ! 

 

Jeg gleder meg allerede til å fiffe den opp med tøffe støvletter og pumps, jeans og topper.. sen sommer- høst og vinter jakke! 

Jakken finnes HER i nettbutikken. 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

sånn går no dagan....

God mandag og ny uke! Dagene går i hverandre og vi orker ikke stort mer enn å ligge rett ut!  Over 30 varmegrader er litt i det varmeste laget for meg, men jeg må si at vi er heldige med det flotte været altså! Snakk om sommer! 

Jeg har idag fått gjort "mandagsdillingogdalling" i huset, vært en tur på jobben +++ dagen har absolutt vært deilig!  nå sitter jeg å renner bort stapp mett i magen etter dagens grilling! 

Idag har jeg fylt på med blomster, men de fine "vissne" blomstene i urna klarer jeg ikke kaste... haha.. 

Absolutt alt hjemme hos oss finnes så å si i nettbutikken...  si ifra om det er noe dere ikke finner i såfall.. ÅÅ, iløpet av dagene nå kommer masse fra Lexington ! 

Nyt kvelden, jeg stikker plutselig innom igjen! 

 

Sommer kos fra sofakroken.

God kveld! 

Idag har det vært et fantastik vær og vi har gått kveldstur med småtrolla, de hadde hver sin sparkesykkel og hadde det ille morsomt med den! Vi gikk forbi "villapaprika! - altså der bloggen startet i mitt "gamle" hjem. Rart var det, for det så ut som før, bare litt mer grodd igjen og tomt, men så var jeg mester på å "overdrive" med alt mulig rart også da.. haha... 

Nå ligger vi rett ut på sofaene og jeg skal straks hoppe i dusjen, jeg føler meg helt seig og vemmelig etter all den solkremen som jeg har smurt meg inn med idag.. 

Men først ønsker jeg dere en deilig kveld fra sofakroken! 

Tilbake i heimen..

Borte bra, hjemme best! 

Vi har vært på familie helg på torpet, så å si hele familien til Hans var der ( så klart noen unntak) og vi har bare tatt livet med ro.. Nå er vi hjemme igjen og hjemmekjær som jeg er skal jeg nyte det. Sommeren har vi så langt vært utrolig heldig med og det er bare å nyte dagene for det fortjener vi! 

Vi blåste opp et lite plaskebasseng til småtrolla, fikk frem litt ute- leker og har tilbrakt tiden ute i det fine været! 

Sommeren er fantastisk dere, eller hva?  

Håper dere har hatt en deilig dag og helg..Her er gutta i huset nå på kino og Mathilde har nettopp kastet seg i plaskebassenget med naboen! Hun mor benytter derfor anledningen til å få unna litt klesvask! ...Den blir ikke gjort av seg selv har jeg fortsått... 

 

På torpet

God kveld fra torpet! 

Her blogges det litt, nettverket er dårlig her nede og jeg har ikke hatt anledning tidligere. Imorgen går turen vår hjem og det skal bli godt å komme hjem til det fine hjemmet vårt! Ble jo så fornøyd med arbeidet vi la i huset før vi dro så nå gleder jeg meg til å se alt "på nytt"  haha.. 

Noen bilder fra dagen, den har så langt vært flott!

Nyt kvelden! vi skrives igjen imorgen;)

Fredag og helg!

Da har vi kommet ovenpå med huset igjen, det har vært litt av et prosjekt å få ryddet dette opp for makan til mye støv skal man lete lenge etter! Huset er nå delvis ferdig nede, nå står bare siste krona på verket igjen på vaskerommet den kommende uken så starter vi i september med toppetasjen... Nå må vi ha litt pause først. 

Men som lovet igår - det nye salongbordet mitt! 

@ Jeg er veldig kry for jeg har laget det helt alene og selv. 

Tøft ikke sant?.. hihi... 

Nå setter vi snuten mot torpet, så skrives vi mer fra sommerparadiset ! 

 

Bedre sent...

Enn ikke! 

Herremin dere, dagene går alt for fort! Jeg har tatt litt "småferie" med mine vakre og vi har da tatt for oss huset og startet med å få prinsesse rommet ferdig. Det ene drar med seg det andre så vi bestemte oss for å legge nytt vegg-til-vegg teppe i underetsjen, godt å varmt til vinteren.. Og når man holder på blir det masse annet å gjøre også! Jeg har snekret bord, konsollbord og tv-benk og er SÅ fornøyd! Bilder kommer imorgen! 

Men først lille mor sitt rom! Hun er strålende fornøyd med resultatet og jeg er så lykkelig i hjertet mitt når jeg ser hvor glad hun er! ! 

Nå skal jeg slappe av et par minutter og rose den kjekke kjærsten min for et fantastisk arbeid!

Nyt kvelden! Vi sees imorgen i dagslys! 

 

Mørke blått

God morgen alle sammen! 

Her i huset venter jeg på at resten av gjengen skal våkne, jeg har alt vært våken i mange timer og er så glad jeg har for vane å stå opp tidlig, jeg får så mye mer ut av dagen og nå som jeg har sittet ca 4 timer på morran har jeg god tid til å få ferdig rommet til lillemor! Hun er kjempe giret og kan nesten ikke vente med å få tingene sine inn på det nye rommet sitt! Nå blir begge vegg i vegg nede og vi har gått fra 3 rom til 4. Å få mer plass uten å bygge på(?) jeg synes det er så deilig! 

Jeg startet på rommet til Olíver når jeg hadde fått jobbet litt med nettbutikken. Han vil som nevnt ikke ha så mye lyseblått på rommet sitt lenger og jeg har lovet han og tapetsere om, men jeg står mellom 3-tapeter så jeg tenkte å få ferdig det andre nede først... Jeg har derfor byttet ut de lyseblå putene og sengeteppet med litt mer mørkeblått og beige. Bare det hjalp veldig og ble kjempe fint! 

 

Det flotte marineblå velour trekket finner dere HER.

 

Lyseblå tavler HER.

Nå er det bare å starte på jobb nr to og deretter rommet til lillemor!

Nyt dagen, vi sees etterpå. fra prinsesserommet! 

 

Vi er straks i mål!

Vi kom i mål til slutt og nå kan dere tro dere kommer til å bli teppe bomba med bilder, tips, ideer, inspo -you name it!  Jeg bare gleder meg til å innrede barnerommene imorgen!  Jeg var i butikken å hentet litt nytt så nå klør det i fingrene etter å starte på moroa! hihi Handyman er det ingentvil om at jeg har, jeg tror han kan alt.. Han rister nesten litt på hodet av meg, men så synes han det er stas også at jeg ser slik opp til han! haha...  Se så fint det blir da, imorgen skal luster og malingen som er på resten opp.. Jeg tror nok jeg skal stå opp tidlig slik at jeg får unna all jobben før kl blir 10.  Dere kan tro det er ei lita jente som gleder seg stort til å flytte ned imorgen.! 

Nå begynner ting å falle på plass og deilig er det, hjemmet blir mer og mer oss! =) 

Mellom slagene!

God tirsdag! 

Her øser det ned, ungene er i lykke over at de bare får kose seg med alt de vil av is, lek og rommene sine! Mathilde flytter nå ned, Hans snekrer rom til henne.. Dette skulle vært gjort for LENGE siden, men når folk ikke holder det de lover tar vi prosjektene i egene hender! Og det er bare bra, for vi lærer og sparer masse på det!  Jeg skal snekre selv, tre bord faktisk! Jeg tror det blir dødsbra og jeg gleder meg til å se resultatet jeg får til slutt!  

Dette blir SÅ fint! <3 

Mer bilder kommer etterpå, dette er bare noen bilder tatt underveis!  

Vi sees - gled dere, dette blir kanon!!! 

 

I deilige Lille Norge!

Det er noe med den norske sommeren, vi har den et par mndér om vi er heldige og hvert år har jeg hvert innstilt på at ferie har jeg kun på sydentur, men det trekker jeg tilbake!  De siste ukene nå har vi hatt det kjempe varmt her hjemme og etter at vi fikk satt båten på sjøen og båtførebeviset på plass har vi ikke vært andre steder enn på vannet!  Lille vakre Norge!  Sommer , glade barn og masse kos = perfekt sommerferie! 

Hva mer kan man ønske seg?

 

Og vinneren av konkurransen ble : ---husk å kontakt oss på villapaprika@outlook.com

Anne  at 7:12 am

Hei Camilla, den knaggen er jo bare dødsrå!! Så da krysser jeg fingre og tær og håper å kunne henge den opp på mitt deilige nyoppussede kjøkken!! Der hadde den passet perfekt, rett ved den lekre sølvklokka som jeg også bare måtte kjøpe etter å ha hentet inspirasjon fra det fantastiske hjemmet ditt! Fortsatt goood sommer til deg 

 

Å våkne opp til sommerferie.

God morgen mine skjønne mennesker! 

Blomsterfin mandag! 

Idag våknet vi til sommerferie her i huset, ihvertfall delsvis. Jeg har ikke ferie, men tar dagene litt "rolig" med resten av gjengen. Hans-Kristian gikk til sommerferie på fredagen og ungene har 3 uker fri med oss nå. Sfo åpner 1.8 og inntil det skal vi bare finne på masse moro!  Sånn er det når hun mor ikke kan koble ut fra jobb uke etter uke pga ferie, men om været holder seg skal ikke jeg klage altså! hihi... 

Idag skal vi ut med båten om været tillater det. Det regnet jo som bare det igår og skjer det idag også er ikke sjøen plassen jeg ønsker å være... Fra sjøen og inn i stuen, nå har jeg faktisk fått dekorert skjellfatet mitt og spisestuen ble mye mer sommerlig med en gang. 

Jeg håper dere alle får en fantastisk mandag, ny uke nye muligheter!  

Nyt dagen, vi skrives! 

 

SAVNET DERE!

Tiden min har vært knapp og når jeg har stått så mye i butikken som det jeg har  den siste tiden blir bloggen noe som faller igjennom for meg.. Uff, slik skal det absolutt ikke være, men nå er min "arbeidstid" normal igjen etter alt kaoset under the tall ships race og blogg og mail blir ajour!   Nesten så jeg ikke klarer å vente! hihi... 

Vel, himmelen åpnet seg idag så jeg stengte tidligere i butikken, egentlig synes jeg det er noe tull å skulle ha søndagsåpent, det er for meg den enste dagen som er fri og det er noe jeg ønsker å ta vare på. 

Den siste timen nå har jeg holdt litt på på kjøkkenet, Mathilde ville ha jokaboller og da ble det jokaboller til middag. Jeg begynner å bli litt gira på alle de deilige potetmiddagene jeg egentlig alltid lager, når det blir sommer faller de rettene litt bort, men da er det bare å glede seg!  

Etter Jokaboller ble det sjokolade browine - NAM! 

 

Smile to your life! 

 

Siden jeg er så glad idag tenkte jeg at det var på tide med en liten sommerkonkurranse her på bloggen og det jeg tenkte å glede en av dere med er denne flotte knaggen - lekker ikke sant?  Den er fra Villapaprika og jeg synes den passer perfekt til de lekre grytevottene mine fra Lexington... 

 

Legg igjen en liten kommentar og fortell hvor du kunne tenke deg å ha denne og du er med i trekkningen av den! Vinneren kåres imorgen!!

-Nyt søndagen vidre så skrives vi litt senere! 

 

Jeg har storhandlet!

Når man skal innrede en båt er det bare å sverge til min egen butikk for jeg vet ikke om noe finere og mer maritimt enn Gant og Lexington - også må jeg jo støtte opp min egen butikk også.  Jeg har vært å storhandlet på biltema og europris så nå er alt fra serivce, papir, bestikk, og glass i plast handlet inn! Snakk om effektiv og varm fredag! Helt NYDELIG! Jeg har med kameraet så idag skal det bli tatt masse bilder av vann-gliset-Larsen! 

Nyt fredagen, det skal absolutt vi- på sjøen! 

 

Tilbake fra sjøen..

God kveld og natt! Jeg vagger inn i sengen nå, man blir jo helt pumpa etter en dag på vannet! Ti lørdagen skal vi sove over om været tillater det, men imorgen skal vi ut igjen og nyte !  Jeg har alt rukket å fylle opp båten med puter og pledd, men ingen bombe at jeg gjør det- hihi.... 

Nå er det natten her, jeg stuper.... Sweet dreams! 

 

Rennebort-torsdag!

Hei og god rennebort-torsdag!!  Jeg er på jobben for å style litt og kan ikke si at det er å anbefale i dette været! Alle burde faktisk ligge på stranden i vannet! Jeg skulle gjort hva som helst for å kunne hoppe ut i vannet akkurat nå! Heldig er jeg for båttur blir det om noen få timer!! *drømmermegbort* .... Jeg kan faktisk nesten ikke vente!! hihi..... 

Nå er vi på det punktet at vi begynner å bli tom på sommervarene og høstvarne sakte men sikkert kommer for sesongen vi går i vente, for meg kunne sommeren vart hele året rundt nå, jeg bare elsker den! 

Med verdens beste samvittighet skal jeg nå komme meg hjem og på sjøen! 

Nyt sommervarmen - vi sees! 

 

 

PS! alle kommentarer blir besvart og godkjent i løpet av dagen !

Kveldsol..

KL er over 23 og her er det over 26 grader. varmt og deilig!

Disse sommerdagene er bare å nyte altså! For før vi vet ordet av det er det høst igjen.. Idag fikk jeg på plass blomsterkassene og har vært gartner de siste timene- jeg holdt på å renne bort!  haha... Men mulig det kan ha satt litt farge på den eller -raskt-bleke-kroppen! 

 

Verandaen er bare så deilig å være på! Rolig og deilig- helt perfekt!  Det blir jo et ekstra rom på sommeren.. 

Nyt kveldenvarmen og vi skrives imorgen!  Hans- Kristian bestod prøven på båtførebeviset idag og jeg er så glad, nå skal sommeren nytes på vannet og imorgen skal vi på båttur med svigers og bare kose oss! 

Vi sees! 

 

ÅÅÅÅ sommer!

Nå snakker vi sommer folkens! Varme, sol, blå himmel, blomster- you name it! Jeg bare nyter at været er slik det er, for en syden tempratur! 34 grader kan jeg fort vende meg til. hihi... 

Jeg syssler og ordner ute i hagen og i bedda mine, blomstene vannes og jeg koser meg her jeg nesten svetter bort! 

Ingen plasser er slik som hjemme når vært er slik som dette- den beste plassen! 

Tiden løper..

God kveld!

For en dag! Vi hadde all tid så brått løp tiden og den siste tiden nå har jeg sittet lenket fast forra skjermen. Jeg har tatt meg litt vann over hodet idag med oppgaver og tiden ble litt knapp. Vi dro på besøk til søsteren til Hans og ble da sittende og dulle med Elliot til kl passerte 21 og før vi var hjemme og på plass var den over 22... 

Men dere, min svigermor kom idag hjem med gave til meg fra Tyrkia og jeg bare gleder meg til imorgen hvor jeg skal få dekorert fatet mitt med det- se så vakre da dere? 

Kvelden er ennå "ung"- så nyt den ! 

 

Igår var det mandag- idag er det tirsdag!

God morgen tirsdag og tordenvær! For et vær, jeg har ikke sett himmelen åpne seg slik på LENGE! Jeg kunne jo praktisk talt tatt med meg shampooén og balsamen ut og dusjet i friluften!  Det hadde jo bare vært en ny opplevelse.. haha... 

Vel, idag skal jeg pakke varer faktisk og har allerede fått unna mailboksen, 2 nett stylinger og planlegging av litt forskjellig innen nett med sjefen sjæl... Jeg er så glad jeg har begynt å stå opp så tidlig, jeg får utrolig mye mer ut av dagen ved å være i seng før 12 og oppe før 7... Det kan anbefales altså.. For første gang i mitt liv klarer jeg faktisk å koble ut etter kl slår 20 og det er med på å gjøre arbeidet mitt mer effektivt! Det tok meg nesten 3 år og "utafor dager", men nå er jeg så glad for at jeg klarer det! 

 

Denne ATW de selger på To- jo lurer jeg på om jeg skal stjele med meg hjem, jeg elsker jo sånne greier.. haha.... 

 

Bukse - acne, jakke -nike, genser alexander wang,veske. LV og sko h&m. ...

Vel, nå skal jeg begynne å pakke litt! Masse varer skal ut selv om det er sommerferie!! Vi sees senere! 

Rent og pent til stormen..

Tenk det, nå er det bare 1-2 mnd til det nye kjøkkenet er på sin plass og jeg går bare å gleder meg.. Åpent, nytt, større... Ja, listen er veldig lang! Vi får et helt annet kjøkken enn folk ser for seg, det blir veldig eget og ikke sånn man ser overalt i slike hus som dette..Men så er det, det som er ille stas også. hihi... 

Men når sant skal sies er jeg veldig glad i å styre og ordne på det kjøkkenet som er i huset også, bare tanken på hvordan ejg ivl gå bananas når det nye er oppe er helt spinnvill.. hihi...  Jeg kan ikke med ord beskrive hvor morsomt det skal bli å få alt helt åpent , kjøkkenet litt mer utnyttet plassmessig og masse skaper!! Og det beste av alt, plasseringen av alle de vakre tingene mine.. Det blir jo med videre ! 

Den lille lekre glasskrukken på stett med sølvlokk finnes HER.. Er ikke den bare dødssøt? 

Søte nydelige ting får jeg aldri nok av selv om jeg liker å ha STORE ting ellers rundt i huset..Men, krukker kan man få nok av det da? Man har jo alltids noe i kjøkkenskapet å helle oppi, eller hva? 

 

Monday- ooh happy day!

Mandag igjen, hvor ble det av søndagen?  

 

Skjørt - bik bok, genser - zara , sko converse , veske LV og armbånd - Villapaprika! 

Jeg våknet til sol, men så kom regnet! For et tropevær? Jeg føler det så lommert og klamt at det skulle ikke vært mulig, men jeg har lovet å IKKE klage på varmen uansett!! Idag har jeg noen små prosjekter forran meg, en av de er sommet til Olíver, deretter kommer Mathilde og hennes nye rom på listen... Å få begge barna ned- sann glede! Dette har de ventet lenge på altså!!  Og hun mor er mer enn klar for sin nye walk -in garderobe!! wihiii... 

Vel, jobben må gjøres her, det er monday! Ny uke- nye muligheter!! Grip dem og nyt dgaen! 

 

Søndags kveld..

Nok en helg er straks over og denne har vært fantastisk- eller hva? 

Vi ble sittende på verandaen til kl var 0030 igår, været var jo upåklagelig så vi måtte bare nyte det så lenge som mulig! Jeg bare håper de neste kommende helgene blir like fantastiske! Ikveld er det varmt, men noe kaldere enn igår så jeg har bare tent litt lys og planlegger en litt sen middag.. Vi skal bruke kvelden i sofakroken, se film og spise god mat.  Dagen idag har nemlig bestått av tid med Barna mine og jentetur til nordby med Mathilde! De resier tilbake til Farmor og farfar i Halden tidlig imorgen så jeg valgte derfor å bruke dagen idag kun på de små! 

Og med ting på stell i heimen, hadde jeg ikke dårlig samvittighet for å la alle gjøremål ligge =) 

Nyt kvelden, nå må denne pcén lades litt! Så vi skrives mine søte! 

 

På verandaen..

God kveld mine vakre lesere! Jeg dro hjem fra jobb før kl var 14.. Jeg dro nemlig hjem til solsenga! 

Jeg kan ikke beskrive dagen idag for annet enn perfekt, jeg fikk besøk av ungene på jobb og fikk susset og klemt masse på dem... Verdens beste følelse, imorgen kommer lille snupp på besøk til mammaen sin før de skal på ferie til Halden en uke til, storebror skal nemlig på skogtur med pappaen og onkelen sin. Om en uke skal de vøre 2.uker hos oss og bare få en damer kos og oppmerksomhet! Det er nok en ting de er beriket ekstra med... For kjærlighet kan de ifølge meg ikke få nok av.. hihi...Vel, uansett.... 

Me time ble prioritert idag- helt fantastisk!!! 

ÅÅÅÅÅ, sommeren er herlig!!! 

 

På jobb..

God lørdag! Så var det jobb igjen og jeg må bare si det- for et vær! Hans Kristian er å tar kurs for båtførebevis slik at vi får benyttet oss av båt denne sommeren, og jeg tenkte at det og jobbe er beste metode å slå ihjel litt tid på når han er på hurset. Nå stod jeg til langt på kveld igår og fikk unna litt jobb, noe som var veldig deilig før helgen! Idag skal vi grille og nyte penværet dersom det ikke snur innen jeg er ferdig så klart! Til neste helg er det the tall ships race og vi er klare for å benytte oss av mange helger på vannet fremover!!!  *jippi* ... 

Men idag skal jeg kose meg i Villapaprika!  Helt ok for min del! 

 

Nyt lørdagen, så skrives vi etterpå! 

The perfect (friday)start !!!

God morgen- det er ferdag! Den perfekte dagen i uken og jeg har hatt den beste starten. 

Hans Kristian dro på jobb når kl var 06 og jeg følte at det ikke var noen grunn til å sove lenger og bestemte meg for å ta på joggebuksa og jogge meg en tur- frisk start på dagen! Jeg jogget kun 2,6 km, men jeg klarte det! Jeg tror jeg pestet som en galing på slutten, men herremin så deilig det var når jeg var ferdig! Etter en deilig dusj , ble det latte i koppen og hengekøyen ble neste stopp med boka mi(fifty shades). Nå har jeg bare 150 sider igjen... Jeg kan ikke vente til boken kommer som en film til neste år, litt spent på hvordan de klarer å vri det uten at det blir en form for pornofilm.. haha.......

God morgen! - it´s friday! 

 

Stripete putetrekk HER.    Mønstrede putetrekk-millemoi. 

Nå skal jeg få i meg en shake og deretter sette snuten mot jobben !!! Idag tror jeg det kommer varer (?) ..... Hmmmm... Nomi har nemlig en sending på vei... *jippi* 

Nyt dagen, så skrives vi- det er fredag! 

 

Putedilla...

ÅÅÅ, dere- nå skinner sola igjen! Deilig deilig deilig! 

Jeg kom meg til slutt på jobb istad, fikk gjort masse før jeg dro og det var altså så deilig! Nå har vi pakket masse varer, satt frem masse pent og Mona fikk handlet nye kluter til støvvask og gulvvask i butikken! En ting jeg føler meg rik på er det støv, for en ting er sikkert, uansett hvor mye jeg vasker tar det bare en dag eller to før det synes igjen! haha.... 

En ting jeg vet støver er tekstiler og putene mine er vel en stor bidragsyter tenker jeg- ?? ... Nå har jeg fått litt dilla på rødt mot marine.. Før klarte jeg ikke rødt, nå elsker jeg det, men den må være kald! 

Bare se på den pene puta mi da dere.. Denne har jeg ute og inne og den fiffer sånn opp! 

 

Finnes HER i nettbutikken! 

Nå er det allsang på grensen og sushi på menyen. Ungene var der igår å så på og lurer veldig på om de ser seg selv. haha- vakre små goúnger jeg simpelthen elsker mer for hver dag! 

Nyt kvelden, så sees vi senere! 

 

Før stormen!

God torsdag! Her våknet jeg til et buldrende leven kl 07 10 og våken ble jeg! Idag skal mye gjøres og på plass og jeg gleder meg til å komme hjem igjen i kveld for å ligge på sofaen og slappe av allerede nå- hihi..  

Gangen i huset har stått litt på hodet-som resten av huset har! Igår orket jeg ikke begynne å rydde inn i skuffer og andre saker siden jeg var så sent hjemme, så det begynte jeg med når jeg stod opp idag istedenfor!  Med hjem fra levrandøren vår ble det med to små mini kommoder, et speil, verdens KULESTE hengelamper og lykter.. Gangen skal snart gjøres om siden vi skal rive veggen til kjøkkenet, men med stilen jeg skal ha inne på kjøkkenet som kommer passet de nye kommodene perfekt. 

De er faktisk MYE finere i virkeligheten, så lekre i trefargen,tunge og robuste! Alt fra dill-dall til luer,votter osv har fått plass og jeg er så fornøyd! De tar nesten ikke plass og gjør likevel så mye ut av seg, samt at jeg fikk jo plass til en hel masse oppi dem! 

Det nye speilet skal så klart opp på veggen, men jeg har ikke helt bestemt meg for om det skal henges opp der det er, inn på soverommet eller den nye walk-in garderoben så jeg må tenke litt på det.  hmmmmm(?) ..... 

 De nye lampene - er ikke de kule?

De kan praktisk talt henges opp over alt - jeg finner de rett og slett fascinernde og sinnsykt kule... 

Forutenom å bare rydde i gangen har jeg også klart å få resten av hovedetasjen på stell... Nå gjenstår bare underetasjen igjen... Med med det kommende "lille" prosjektet som er å flytte Mathilde sitt rom ned har jeg ikke hadde ånden over meg ennå... Men den kommer....

Idag er nettbutikken fylt opp med mange flotte nye varer, så nå er det bare å kose seg med litt shopping om man skulle trenge noe nytt! 

Gå inn på www-byvillapaprika.no . 

Out door...

God kveld alle sammen! For en deilig dag dette har vært, for ikke å snakke om aktiv!  Idag har jeg vært hos NOMI for å hente hjem litt godbiter før helgen. Det er nesten umulig å dra derifra uten å ta med noe hjem, et STORT showroom fylt til randen av varer - drømmeverden for meg! Deilig var det også for jeg trengte litt inspirasjon og det fikk jeg masse av!  Utendørs hos oss skjedde det mye så BRÅTT stoppet det. Vi hadde 100 planer for sommeren, men så ble det til at Hans Kristian og jeg ikke orket å stresse noe mer med noe og gjett hva(?), da går ting mer av seg selv! Huset har fått seg en skikklig vask med høytrykkspyler, veggene et par strøk med maling, blomsterbeddene nye blomster og plenen klippet, hekken stusset, plattingen beiset, lekestuen pusset opp, bod ryddet og garasje tømt. Vi hadde store planer om å begynne på kledningen på huset rett over mai, men så fikk vi vite om de nye reglene til carport på tomten samt at vi fikk godkjent taket over trappen ute så da vil vi gjøre ting helt og samlet. Kostbart som det er blir det da ikke tatt før til neste år siden Hans Kristian selger leiligheten sin etter skolestart, men etter malingstrøket på huset smiler jeg bredT!! Huset har blitt KRITT hvitt! Hus til søppelbøttene og port til boden skal gjennomføres og idag ble verandaen vasket og ryddet!  Hans -Kristian monterte den nye grillen vår og jeg stæsjet rundt! 

Nå bare håper jeg været som er holder! 

  Hagemøbler og grill -Villapaprika (bord skeidar) Lykter -Villapaprika HER. Blå stjerne og mønsterputer-millemoi. Rød stripeputer Villapaprika HER. Pledd -Lexington - villapaprika   Er ikke  de nye lyktene lekre? 

 Om bare sommerværet hadde kommet for å bli hadde jeg vært lykkelig! Jeg blir bare mer og mer glad i den! 

Maritim perfeksjon !

 

Shorts - bik bok, topp- Fillippa K. Sko - Toms - Jakke ralph lauren.

Denne jakken er ren perfeksjon, jeg er rett og slett en smule forelsket i den! En jakke som er maritim og stilig uansett- det er perfeksjon i mine øyne altså! -Vel, noen ganger finner jeg noe jeg ikke klarer motstå slik som denne. Jeg kjøpte den i vinter, men nå har jeg virkelig fått brukt den også! *jippi* 

Snuten settes i dette øyeblikk mot Lier, mer om det etterpå! 

Nyt dagen, vi sees da! 

 

Feirer og planlegger

Som overskriften sier feirer vi! Hans Kristian overrasket med deilig vin og her sitter da vi å skåler for vårt feller huskjøp! 

Faustino 1- fantastisk vin å feire med! 

 

Vi(jeg) sitter å setter opp liste på hva vi trenger for de ulike og ser oss igjennom butikker med best kvalitet til prisen. Vi skal nå pusse opp kjøkkenet og flytte Mathilde sitt rom ned, tanken er å begynne litt allerede denne uken. Siden ting hele tiden har blitt flytte har vi nå satt oss et felles mål, og moro er det når vi skal få på plass det vi ønsker oss begge to. Mathilde sitt rom skal bli vår walk-in garderobe og så uferdige ting skal komme på plass. Utrolig hvor lett det er å la ting stå når man først har kommet seg på plass, eller hva? 

 

Kvelden flyr av sted, så nå skal vi kose oss vidre sammen. Nyt kvelden dere også og skål fra meg! 

OUR house!

1.juli og jeg er SÅ glad!

  Kl 10 00 idag signerte Hans-Kristian og jeg papirene for huset ( det vi bor i) og nå er det på offisielt vårt sammen!  Ikke mitt eller ditt, men vårt! Jeg smilte fra øre til øre når vi gikk ut døren på Dnb og makan til god kundebehandling skal man lete lenge etter! Nå starter et nytt kapittel i livet vårt sammen og jeg har aldri sett Hans Kristian smile bredere!  Stolthetsfølelsen av å faktisk eie det hjemme vi bor i sammen, kunne vi vært heldigere? 

Jakke-ACNE . Topp og bukse Zara. Sko- h&m. veske Hermés. Briller -siste utgave av Elle.Armbånd -nora ( Villapaprika) 

Vel, idag har jeg for oppgave å sette opp budsjetter, få unna litt mailer og forbrede neste innlegg.. Jeg har jo ikke fått vist dere vaskerommet etter at fliseren ble ferdig. Det ble altså så mye mer "helt" . Her ser dere en liten bit av det. Meningen var vaskeromsinnredning, men etter at vi kom på noe helt annet og fortsatte på mitt "mesterverk" forsvant den lysten rett ut - enn så lenge får dere en liten titt. Jeg merker jeg er så giret at jeg kunne skrevet en stil om det å være glad, men jeg avslutter her! - Vi skrives etterpå! 

hits