juli 2012

Verdens beste dessert!

Det er Jordbær med flambert Marengs og vaniljeis-NAM!

Jeg kan virkelig anbefale dette dersom du har lyst til å servere noe litt "ekstra" godt til dessert. Dette er en favoritt for alle de som elsker pavlova og marengs, samt is og bær! Noe jeg tror de aller, aller fleste idag simpelthen elsker! 

Du trenger; 

Jordbær( ønsket bær) 

Vanilje is.

marengs som du lager med følgende; 

( 4 PERS) 2 eggehvitter 

120 g sukker 

Pisk eggehvitene til de er som et hvitt hardt skum, deretter tilsetter du sukkeret litt etter litt.  

Skjær jordbærene i biter og legg de i en skål med et par kuler vaniljeis, tilsett marengen som en "saus" over isen og bærene og deretter flamber marengsen slik at du får den siste lille detaljen ;) 

Velbekomme! 

Til salgs....

Hei og hopp!!! Hatt en fin dag ? Jeg har hatt et lite dataproblem her hjemme siden vi har gjort om på en boks og det tok knekken på nettverket her i huset. Håkon måtte trå til med sine handy hender, men jeg tror selv han måtte bruke IQén litt ekstra.. haha... 

Idag har vi hatt megleren på besøk og siste papirbiten er i boks noe som er veldig deilig!!! Nå er det straks på nett og ingen andre en sjefen selv,altså meg har tatt bildene.(Jeg tror aldri jeg har jobbet med så flotte linser noen gang i mitt liv.) Så stolt av meg selv, i mitt neste liv skal jeg jobbe som fotograf og eiendomsmegler, jeg tror nemlig jeg hadde klart meg godt som det altså ..Tror altså, ikke vet, men tror. 

Her får dere noen bilder av huset,gangen er tapetsert og ordnet slik at vi fikk veggene helt pene.. Vi har nemlig måttet sparkle veggene pga mye hull osv, og da ble det penere med tapet en malt strie igjen synes jeg.. Blå fargen fanget ihvertfall min oppmerksomhet når jeg var på jakt etter den riktige fargen for gangen i og med at den ikke er så stor ønsket jeg den ikke så mørk at den fikk gangen til å virke mindre enn det den er. 

Jeg har aldri vært mer nøye med huset enn nå, ingenting skal være feil her i huset altså.... Jeg vil nemlig at den nye eieren skal bli like glad i det som meg!! Så langt har 2 stk vært å sett på det før vi i hele tatt har lagt det ut, kanskje det betyr at det blir solgt radig.. hmmmm????. 

Megleren har sagt at han ikke "gidder" å ta den "salgs" praten med meg for visningene om hva som er viktig å tenke på osv, jeg har satt stjernen i boken alt nå. Litt stas er det jo at megleren er så positiv for boligen og salget. Vi har  ikke vært uenige noe så langt!! 

Rosene på bordet kom min mann med til meg igår, han glemte meg nemlig på jobb igår.. For det første glemte han å komme å spise lunsj med meg når vi hadde avtale og for å toppet dette glemte han å hente meg samt svare på tlf så jeg måtte GÅ hjem!!! Heldig for meg kom han på meg og hentet meg på halvveien.---takk og pris!!! ha ha... Jeg tror aldri mannen har hatt dårligere samvittighet, jeg synes han blir veldig søt når han får det nemlig så i dette tilfellet var det helt greit.

Nå skal vi ut på en liten kjøretur, dagen i dag har virkelig vært utrolig, men det forteller jeg dere alt om siden.... 

Og dere, idag er det 10 % på alt i hele nettbutikken fra kl 20... For å sløyfe denne mnd og for å feire rekorder!!!! Bruk kodeord Sommer, og kos dere med shopping!!!! 

Ha en nydelig kveld,vi skrives igjen etterpå!!

NB! 

-Alle forespørsler eller spørsmål til Byvillapaprika må sendes til mail Ckinterior@hotmail.no eller på tlf 98847898/ 46641748 mellom kl 09-1730, kommentarer angående varer, vareleveringer osv kan ikke besvares i kommentarfeltet pga vi har over 7000 registrert  kunder i nettbutikken, noe som gjør oss avhengig av direkte kontakt med kunde og deres vare nr. 

Mandag!

God dag og god mandag! Nå er fellesferien snart omme og hverdagen er snart tilbake, jeg synes faktisk litt "system" i hverdagen skal bli godt igjen, da jeg blir skikkelig ute av balanse når ungene har fri fra barnehagen og dagene går i hverandre fra morgen til kveld. Jeg liker å ha litt rutiner, det er ingen tvil! 

Idag startet dagen med et lite rush kaos på vei ut døren hjemme og jeg var så kvalm at jeg kunne lagt meg rett ned å tatt kvelden om jeg hadde hatt muligheten. Heldigvis ble formen mye bedre så fort magen fikk seg litt mat og vann, jeg blir nesten desperat hvis jeg ikke får i meg maten fort nok noen ganger. Jeg fikk samlet meg litt før dørene i butikken skulle åpnes, noe som var veldig deilig. Det å starten dagen med litt interiør inspirasjon er aldri dumt om man sårt trenger litt.... Jeg gleder meg virkelig til høstvarene kommer, det kommer jo så masse fint!!  Jeg har faktisk fått litt sansen for bohem stilen blandet inn i interiøret hjemme også og etter å ha sett disse vakre bildene drømte jeg meg bare enda mer bort! 

Kanskje ikke så rart, se så deilige farger og sammensetninger ; 

Dette ga meg lyst til å henge madrassen opp i taket og fylle den opp med puter, lese en god bok og ligge å gynge frem og tilbake i denne til man til slutt sovner!

Vel, drømme og sove får jeg gjøre til natten, så skal noen timer til jobbes før turen går hjemover!  Frem til vi skrives igjen får dere nyte dagen eller ferien! 

Mini makeover

Så har jeg vært make up stylist idag og det er SÅ artig!!! Min svigerinne fikk streng beskjed om å stille opp, men munter som hun er tok hun det med et smil. Sminkekosten gikk i høyt tempo, øynene ble sotet og håret ble HØYT! hah.. Dette var nytt for Ann Karin, men jeg tror hun likte det. (?) 

Her har dere før og etter bilder;  

Nå skal det sies at denne dama er morsom å sminke, dette bildet ble tatt uten smink. 

Her har hun fått på litt make up-lekker dame.. Også skal det sies at denne damen har født fire barn på 7 år.  Det at hun er flott er vel ingen tvil? 

Så hva synes dere, har jeg ikke vært flink? haha.. Tatt i betraktning at jeg ikke er noen make up stylist!  

STOR familie!

Ja, hva kan man si, 1o stk på 120 kvm -det er godt vi har pent vær! 

Vår familie fra Nordmøre kom torsdag ned på besøk med våre 4 tantebarn, siden vi jobber og ennå ikke har sommerferie leide de seg inn på en hytteplass hvor vannet igår begynte å renne inn!!!!*tragisk*  Dette ble for mye for meg, 4 små barn og to voksne i en ødelagt hytte.neitakk!!! Vi har bredd opp med madrasser og lirket de inn i huset her hos oss  istedenfor . Trangt ble det, men hyggelig og TØRT!!!  Så nå bor vi som i gamle dager, synes det er nokså hyggelig jeg da, god stemning og masse prat. Ungene slåss og leker sammen om hverandre og vi voksne flyr i skyttel trafikk opp og ned trappen, at jeg ikke skal ha 6 barn er ihvertfall sikkert! Det er faktisk  helt utrolig at jeg har vokst opp i en søskenflokk på 6 , litt sånn flash back til barndommen med høyt volum!  ha ha... 

Nå er det lekeland og enda mer unger på menyen! 

Jeg begynner å bli gammal!!!! Ble ikke så fort sliten før som nå, ha ha.... 

Heldigvis skrur jeg på en knapp og blir 10 år igjen på lekeland så tror nok jeg skal få tatt noen sklier jeg også .. En fordel med å ha " ung" mor! -" hun er like leke barnslig!!!!  

Nyt søndagen da, dere! 

Endelig kveld!

Og endelig helg! 

Nå har jeg hatt en hektisk uke kan dere tro og jeg har så mye å fortelle dere, hvor skal jeg begynne? Jeg er så lykkelig om dagen, litt sånn lykkerus som gjør meg overlykkelig, jeg vil rett og slett dele lykken min med alle andre.Om ikke lenge nå skal jeg vise dere bilder av huset vi skal flytte til, jeg hadde egentlig tenkt til å pusse det opp og bli ferdig med det først, men dere kjenner meg? Jeg klarer ikke fullføre en hemmelighet som er SÅ stort for meg! Tenk at vi selger og skal bo i et hus, en enebolig ....Vet dere jeg er rett og slett dårlig! Uansett, som jeg skriver over her, huset skal pusses opp, kjøkken,bad,gulv-alt! Så nå har jeg et spørsmål til dere som jeg trenger masse meninger og erfaringer på før vi bestemmer oss for dette prosjektet eller ikke. I huset er det vanlig parkett som har blitt VELDIG gul, siden hele hovedetasjen er med parkett har vi liksom ikke råd til å dra det opp heller, 100 kvm med lyst gulv blir litt vel mye å bytte bare for å bytte gulvet pga fargen. Har dere en tips til hvordan vi går frem hvis vi skal slipe ned gulvet og hvitte det?  Er dette noe noen har noen erfaring med? Jeg trenger så sårt tips! kan du legge igjen din erfaring eller dine tips i dette kommentarfeltet hadde jeg blitt evig takknemlig! 

Vel, nå skal vi sette oss ned med besøket fra Nordmøre å spise en deilig kebab ( ingen bombe) å se en film  - Nyt kvelden alle sammen!!!!

Trender høst 2012

Glamour, rustikk,minimalisme er bare tre av mange ulike stiler vi vil se mer av denne høsten. Selv om vi fortsatt bare er i juli begynner høstnyhetene å ta plass, så dersom du er klar for å gjøre om litt hjemme er høst trendene kanskje noe for deg(?) 

Denne sesongen har mye nytt å by på, selv om vi ikke er klare til å gi slipp på den industrielle stilen ennå er utvalget denne sesongen fylt opp med masse kule detaljer til hjemmet, enten om man liker det grove og industrielle stilen eller gull og glamour. I en årrekke har vi sortert gull og sølv på hver sin side av bordet, iår skal det blandes og glamouren skal få leke fritt selv og gjerne blandes med hjemmelagde produkter og treverk. 

Her er noen av trendene for den kommende sesongen 2012; 

1. Treverk, gjerne lyst. Bark og barkemønstre kommer også til å gjøre seg gjeldende. ( gjerne slitt treverk) 

2. Lin og andre naturmaterialer. ( bruk en grein til knagg,grove lin puter eller sekkputer, linduker og priker, surr det også gjerne rundt en blomsterpotte og stram til med hemp)

3. Korssting, strikking og andre håndarbeidstradisjoner. ( som hetter til lyktglass, lappetepper i sofaen eller grove strikk trekk til putene, strikk er i vinden) 

4. Rødfarger, men gjerne i kombinasjon med hvite og lyse farger. ( husker dere jeg nevnte bringebær rødt?) 

5. Personlige hjemmelagde detaljer. ( gjør det lille til noe ekstra) 

Personlig selv kommer hjemmet mitt til å være fylt opp med sarte nydelige duse farger og det industrielle samt naturen skal få leke løpsk , med små innslag av glamour... 

En blogger jeg synes er rå på å dra naturen inn, men itillegg holde den grove industrielle stilen oppe er Heidamen.blogspot.com . tommel opp for henne!! 

Finn din stil..

Jeg får ofte spørsmålet, hvordan gjør du det når du innreder og hva gir deg inspirasjon. Jeg mener selv at jeg har en litt særegen stil, men likevel enkel. Når jeg ordner er jeg veldig opptatt av rommet jeg skal ordne i. Jeg setter svært sjeldent inn noe jeg ikke klarer å plassere, da tar jeg det rett og slett ikke med meg hjem i utgangspunktet. En gylden regel forteller meg alltid at tingen skal og må passet til rommet og ikke motsatt. . Møblene i rommet er på en måte "basen" for et godt utgangspunkt og jeg er veldig "streng" på hvilken faretoner man blander sammen osv. Før blandet jeg varme toner med kalde toner og kunne ende opp med å kjøpe det som var trendy bare for at det var trendy. 

For meg hjelper det ikke om for eksempel -fugler er super trendy og i vinden om dagen dersom ikke fugler ikke er fint for meg. Jeg er på noen ting litt overtroisk, så når jeg fikk vite at fugler inne betydde ulykke ble det aldri mer fugler inne hos oss på verken tapeter eller tekstiler. 

Ting for meg skal være stort og behagelig for øyet, jeg blander aldri lyseblått på bordet sammen med lyserosa og jeg tenker alltid naturen når jeg innreder og vil jeg bryte av med en farge hjemme prøver jeg mer frem på en ting i denne fargen før jeg kjøper masse forskjellig. 

Farger som lyseblå, grått, beige og brunt er delikate og deilig sammen, de glir i hverandre og får det lyseblå til å bryte frem rolig. Det samme gjelder med lys pudderrosa. Sarte duse pastell farger er alltid en vinner, men før du bryter av med dette, ta utgangspunkt i hjemmet ditt og rommet du skal ha fargene i.. Er du glad i mye mønster er svart en farge det er greit å dempe det med.. Men husk, dette er min stil, du blir ikke fornøyd får du finner din! Kanskje vi har lik stil, kanskje ulik, men merker du at du får litt inspirasjon er du på god vei! 

 

For å gi dere litt inspirasjon på deilige duse farger og sammensetninger legger jeg med noen nye bilder fra butikken! 

Som dere her ser blander jeg ikke lyseblått og pudderrosa, den ene delen av butikken er derfor rosa, den andre lyseblå. 

Fra pudderrosa beveger vi oss over til lyseblått..

Nyt dagen dere og kos dere på stranden de av dere som kan !! <3 

De små gleder

For oss kvinner betyr gjerne VELDIG mye, jeg kan nemlig ikke beskrive med ord hvor viktig badet i huset er for meg. Kanskje ikke så rart at jeg har valgt å prioritere nettopp det rommet samt kjøkkenet i nyhuset. Disse rommene skal være innbydende, smakfulle, rolige og avslappende, sistnevnte gjelder spesielt for badet. 

Når vi bygde dette huset var badet det rommet jeg startet med og fra dag en viste jeg at badet skulle være brunt og beige. Disse to ønsket jeg å blande i kalde toner slik at det ble en "sand" og "jord"  effekt på fargene... Dette har jeg aldri angret på, badet er vel et av de rommene jeg tilbringer mest alene tid på .Spa kvelder er ofte prioritert og da bosetter jeg meg gjerne en time eller to med deilige såper,kremer,badekaret fylt med deilig varmt vann osv..  Jeg er over systematisk av meg og har derfor orden i alle hyller,skuffer og alt må være rent, jeg klarer ikke støvete hyller eller hjørner med store hybelkaniner ( dessverre har de vært på besøk litt i det siste, men kastet ut pga ikke betalt husleie) ...

Vel, interiørbildene idag blir derfor fra badet-litt inspirasjonsbilder- la deg inspirere! 

Nye såper fra Laura Ashley - endelig å kjøpe i villapaprika! ligger ute i nettbutikken!!!! 

Nyt kvelden å la deg selv få lov til å unne deg en spa kveld på badet! 

Det lille ekstra...

Hei hei alle vakre, nyter dere sommerværet? 

Det gjør ihvertfall jeg, så godt det lar seg gjøre.. Jeg står inne på jobben idag, men jeg sniker til meg litt sol i døråpningen så ofte som mulig uten å se "desperat" ut for forbi passerende. haha...  Jeg bare håper været holder seg ihvertfall frem til vi skal til Spania,men for deres del lengre. Det er vel litt mye å ønske seg, da vi så vidt har hatt 3-4 uker med sommer så langt iår. Er det rart vi løper til stranden når været først kommer? 

En dag på jobben, betyr en dag med masse varer. Idag kom det inn en pall med champagnekjølere fra NOMI som gikk rett ut igjen til kunder på nettbutikken, men varer det har jeg fått til butikken idag også. Jeg simpelthen elsker å pakke opp nyheter, men når jeg så jeg hadde klart å bestille ull putetrekk med ski på måtte jeg titte en ekstra gang? Hva i huleste? Ski i juli? Nei, det må ha vært en feil. Vel, disse putetrekkene får komme frem senere bestemte jeg meg for. Etter å ha tittet på dem noen ganger klarte jeg likevel ikke å legge de bort, de er jo nydelige og noen liker jo å være tidlig ute så de ligger ihvertfall fremme selv om putene ellers i butikken er pyntet med de duse pastellene og friske blomster på bordene.  

Deilige friske ROSER! <3 

Og gjett hva, de etterspurte urnene har nå endelig kommet inn!!! Her ser dere bilde av den største-- er den ikke lekker!!  Slike skal få pryde den nye gårdsplassen min altså-ingen tvil!  Disse kommer ikke i nettbutikken, men kan bestilles via mail, det pga ingen angrerett gjelder på disse, da de er noe vi bestiller opp til hver enkel kunde. ( nå har vi de på lager) Stor 1599,- Medium 1199,- liten 899,- 

Nå skal jeg kaste meg rundt her-- ååååå, sommeren er så deilige-nyt dagen alle sammen!!! 

Sommerklem sendes med den lille vinden som treffer kroppen en gang i blant! 

Green Apple

På deilige sommerkvelder er det godt med noe å kose seg med i glasset, siden jeg er av den som lett får vondt i hodet av vin har redningen blitt glass flaskene med green apple fra kremmerhuset et absolutt must. Flaskene koster 59 kr og er rett og slett FANTASTISKE ! Dekorative er de, samt suverene å fylle på vann når innholdet i flasken er borte. Jeg har hamstret disse, mange ligger til pynt i vinkjøleren vår på kjøkkenbenken og tre hyller i kjøleskapet er fylt opp! Green apple og appelsin er desidert de beste- ingen over og ingen under! Men imorgen tenkte jeg å kjøpe inn noen rosa flasker itillegg , de ser ihvertfall nydelig ut! 

Et lite kvelds tips fra meg, har du ikke smakt disse-løp og kjøp! Avhengighet kan advares, men absolutt verdt det! 

Nå skal jeg nyte et deilig glass med den grønne drinken min samt en episode av the closer!  Ha en nydelig kveld alle vakre! 

Sommerkjoler og jentegreier!

Hei hei alle vakre! Idag har vi hatt en skikkelig kose mor og datter dag, Ingrid-Mathilde og jeg har handlet masse fint sommertøy-på SALG! Jeg er så glad vi har satt ferien vår i august, det er nemlig sterkt etterlengtet med et par tropiske uker for oss! Butikken holder så klart åpent som vanlig når vi er bortreist for de som har lurt på dette. 

Vel, med en mor og datter dag medfølger kos, latter,shopping og enda mer kos! Idag baket vi pavlova muffins, men Mathilde  og jeg har en lei tendens i å spise for mye av røra... Ble nesten mett før den var ferdig! Nå skal vi sette oss ned med gutta i livet vårt å spise pavlova muffins før turen går videre til Høysand og en tur ut på vannet! 

(kjolen min er fra h&m kun 149 kr, hårbånd fra glitter) 

VERDENS beste Pavlova muffins! 

Jeg har fulgt den tidligere oppskriften min på kaken tidligere, bare lagt røra i muffinsformer istedenfor. 

Ha en nydelig dag da,dere! 

Opp med håret...

Det som er så fint med å ha kort hår er alle mulighetene man har for å ordne det. Kort hår er helt topp å sette i klips når man har lyst på en forandring og jeg har fått helt dilla på bølgete høyt hår, inspirert av Lana del rey .. Hun har en stilsikker stil vi kommer til å se mer og mer til da hun skal fronte H&M .. Jeg har nå hamstret inn mange flotte 50/60 talls kjoler og shorts.. Jeg har alltid elsket stilen min mormor hadde når jeg har tittet tilbake på bildene av henne.  Hun var på min alder skremmende lik meg,eller jeg er skremmende lik henne, noen ganger kunne jeg nesten trodd at bildene hennes var av meg. Min mormor var en flott dame som helt til siste dagen i livet sitt var nøye på å ha pent krøllete hår og lange negler, samt sine flotteste smykker og flotte bluser på. 

Jeg har noen ting som mangler på listen før jeg kan pakke kofferten å dra til Spania med familien, nemlig badedrakter i typisk 50/60 tallet stil(?) Er det noen som vet om en plass jeg kan få tak i det på under 14 dager? Bikini med høyt liv er også ønsket!  Jeg blir overlykkelig for tips! 

 

Ha en nydelig kveld! 

Nå skal nyhetene frem

Bonusinnlegg-Villapaprika ;

Nå ligger bestillingen på nyheter inne hos en av være favoritt leverandører Trend Collection, herlighet så mye flott som er ventet inn ! Høsten iår er full spekket med grove tekstiler,ull, duse fargetoner og grove jordfarger. Her har dere litt av nyhetene som er ventet inn ;

Disse rå tøffe lyktene er vi ventet inn i små og store , jeg kan helt ærlig nesten ikke vente!!!

Liten 599,- (som den runde på bildet) 

Stor 899,- ( som den ovale på bildet) 

Disse råtøffe spisestolene, som også kommer i spisestue sofa !!! 

Godisskålene i 3 og 1 etasje kommer radig inn igjen- DEILIG!

Fra 299-599,- 

Nyheter går man aldri lei, men det skal man vel kanskje ikke heller. (?)

Endelig skjer det!

Uff, det er ikke lett. Idag merket jeg kroppen min sviktet meg totalt, jeg merket den var sliten. Jeg merker aldri om jeg er sliten, det pga jeg aldri lar meg selv få kjenne etter, men idag lot meg meg selv respektere at jeg faktisk var helt pumpa. Jeg får daglig høre at jeg har drømme jobben, noe jeg på alle områder har, men hadde jeg vært ærligere mot meg selv hadde jeg latt meg selv få litt mer fri.. Vel, fri er et ukjent begrep for meg, selv om jeg fysisk har fri fra butikken har jeg ikke fri fra jobben som er så mye større enn hva det utad virker. Tlf ringer hele tiden, varer må hele tiden telles opp, kunder må hele tiden svares og nyheter samt innlegg her inne må hver dag ut. Jeg har siden jeg startet denne butikken hatt STORE planer for den, nå begynner planene å se dagens lys, jeg får daglig større og større prosjekt å prøve meg ut på, jeg får hele tiden mulighet til å lære nye ting og merke smerten ved å drive, men også hvor bra merkevare Villapaprika nå har blitt. Om 1,5 mnd nå er det ett år siden vi åpnet dørene og navnet Villapaprika AS var blitt mer enn bare en blogg. Jeg ser hver dag at grafen på lesere her inne stiger, det er så morsomt! 

Bloggen har nå utviklet seg og nettbutikken,butikken og bloggen glir i hverandre, det er ingen tvil i forhold til hvor mange tusen kunder vi alt har i nettbutikken. Etter en lang og god samtale med min "sjef" innenfor denne bloggen har jeg valgt å legge inn litt mer regelmessig blogging til dere, rett og slett dra denne bloggen inn innenfor jobben min, noe jeg ALDRI hadde trodd jeg skulle gjøre. Jeg har kun koset meg med denne bloggen på hobbybasis og aldri tenkt at dette skulle bli en plass jeg måtte se på som en liten del av "jobben" min, men nå har det altså blitt signert avtaler jeg må holde meg til så denne bloggen vil fra og med nå bli en plass dere nå kan få mer ut av enn tidligere. Kategorier skal på plass samt arkiv til tidligere innlegg dere kan søke dere tilbake til. Jeg har større tro på konseptet nå enn noen gang og har så utrolig mye spennende som skjer rundt meg om dagen som skal deles her inne.!  Dette blir spennende og jeg gleder meg til å starte denne bloggens nye era sammen med dere, nå er snart 7 uker med jobbing for dette i boks. Håper der vil fortsette å følge meg, det er nå moroa begynner ;) 

Ellers har jeg vært en "hippie" Camilla idag etter å ha sett en film som fikk meg til å dra frem de slitte slengbuksene mine igjen.. Meg å klær, kunne eksperimentert  med det timevis hver dag.... 

Nå skal kroppen finne senga og drømmeland besøkes! Høres på igjen imorgen! 

Grått og trist...

Sommeren ser ut til å la vente på seg frem til neste år, den vil jo ikke komme for mer enn et par dager av gangen. Det er enda godt vi snart setter snuten mot varmen og Spania. Jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er koselig når det er grått ut på dager som idag. Det er så ekstra koselig å tenne lys og sette seg tilbake. 

Om et par uker nå flytter den nye sofaen inn og denne flytter bort til spisestuen inntil videre. Jeg elsker det beige så at den nye sofaen er lik i stoffet er helt topp!! Det beige og lyseblå gjør huset lunt og trivelig, selv om sommeren ennå er her. 

Vel, apropos grått vær.. Jeg blir alltid veldig slapp av det og Mathilde og jeg har ligget på sofaen i nesten 2 timer og små duppet og sett på mot i brøstet. Den serien er en evig klassiker ! Den blir jeg aldri lei, slike serier skulle det ennå vært mer av, Karl & co ble liksom ikke det samme.. 

Vel, nå skal jeg stappe i meg litt mat før kroppen beveger seg tilbake i sofaen.. Noen ganger er det VELDIG etterlengtet å ligge rett ut, slik som idag! Jeg har STORE planer om å fullføre denne planen også.. *deilig* 

Nyt kvelden og slapp av! 

50/60 tallet.

Tilbake til 50/60 .tallet

Retro mote, stramme kjoler, flotte stoffer, tuppert høyt hår med lokker  ,hårbånd , hår sjal, perler... Ren stil.....Rene snitt med kne lengde, enkle armer eller "slimless"  ,A-line dresses, Hansker over albuen, silkeskjerf, store runde mørke solbriller,klassiske pumps med lave heler . 

Jeg elsker denne stilen og faller gradvis mer og mer over på denne... 

Hvilken stil har du? 

Kjole-Zara. Belte-Bianco. Sko -Bianco. Øreringer- Glitter . Smykke- min dåpsgave. 

For en kveld!

Igår var det jentekveld og vin og herremin som vi koset oss. Det var så koselig å latteren fikk trimmet magemusklene til krampen tok oss. Det at alt er morsomt og ingenting er galt, jeg vet helt ærlig ikke om noe hyggeligere altså.. Vi stod sammen og ordnet oss, og jeg fikk i oppdrag å orde begge mine søstre på håret, samt legge sminke. haha.. Jeg elsker å holde på med make up,hår og negler , kanskje ikke så rart da jeg for 3 år siden tok kurs på tone lise akademiet. utstyret får komme frem en gang i blant ennå heldigvis.. Hadde jeg kunnet leve flere liv skulle jeg nok jobbet innenfor dette også.. 

Vel, uansnett, 8 blide damer holdt liv til kl var nærmere 3-4 inatt, tror nok jeg begynner å bli "gammel" for det merkes på kroppen. Haha... Dansegulvet på Jacob aal ble benyttet til det fulle, samt et glass eller to for mye med vin.. Slike kvelder som igår lever jeg LENGE på altså.. Vi var 5 + 3 barnløse småbarnsmødre som hadde alt annet å prate om enn bleier og barnas trassalder.. Hørtes sikkert ut som om vi var i en hønsegård .. ha ha

Store søster og meg;

mine 2 vakre storesøstre <3 

Go `shnuppa mi Malin og meg! At denne flotte dama fødte for 10 uker siden kunne ingen tro!!! 

Maling, meg og trude-verdens beste jenter! 

En utrolig morsom kveld som har lagt seg i minne og klar for neste gang!!!! Kanskje dette kan bli en tradisjon? 

Nå sitter vi i bilen på vei til Gøteborg, noen som har noen anelse om hva vi skal? Vel sier mer etterpå- nyt dagen!!! 

Ta godt vare på hverandre i dag. Viktig å holde sammen. 

Vi skrives! 

Deilig Wok !

Vel, før turen går opp til min kjære søster rakk jeg å lage en deilig kyllingwok til oss. Siden været er så deilig valgte jeg å lage noe lett og sunt, her i huset er vi lei av tung mat og som jeg tidligere har nevnt har vi begynt å leve sunnere og lagt om kostholdet litt. Det er utrolig hvor mye bedre man føler seg så fort man får i seg litt sunn mat, eller hva? 

Dette må være den beste kyllingwoken jeg noen gang har spist, om jeg får si det selv? Rett og slett NAM! 

For å lage den trenger du(4 personer); 

 • 2 kyllingsfileter
 • 500g ytrefilet av svin
 • En halv brokoli
 • En halv blomkål
 • 1 søt paprika
 • 1 rød chilli
 • 300g fersk champignon
 • 1 rødløk
 • 2 gulrøtter
 • En familiepakning med egg nudler
 • 2 poser med ferdigblandet Oyster & garlic wok sauce
 • Krydder:salt,pepper,paprika hvitløks salt.

Slik går du frem:

Skjær kyllingen i biter/strimler og bruk godt med krydder. jeg lager litt store biter da jeg føler at de blir saftigere og mer velsmakende. Gjør det samme med svinekjøttet og la det ligge i krydderblandingen 5 min.

Skjær opp grønnsakene i terninger/biter legg til side. Det er en stor fordel og skjære i like store biter da blir alt likt stekt.

Fres kjøttet i en wok/stekepanne med en god olivenolje det er gjennomstekt og bruk høy varme.Legge til side kjøttet og sett nudlene på kok(disse skal kun koke i 4 min).

Fres grønnsakene i olje og om du lager til 3 eller fler stek de i to puljer så du unngår at de blir kokt. 

Når du er ferdig med grønnsakene legger du til side halvparten og tilsetter halvaparten av kjøttet og nudlene samt en pose med wok saus.

Fres dette på middels varme i ca 3-4min for å få smaken godt inn i retten. Repeter dette og Voila maten er servert:D

 

 

liten tur innom!

Bare for å ønske dere alle en NYDELIG dag!!! Her står jeg i den deilige sommervarmen på jobben, håper de fleste har vært såpass "kloke" at de har besøkt stranden og solet seg litt! 

Idag krøllet jeg håret til lille shnuppa, synes hun ble så vakker! Skulle ønske hun hadde hatt slik hår hver dag, skikkelig prinsesse gulltopp hår.. 

Se så vakker hun ble, nydelig ikke sant? ! 

Jeg gleder meg skikkelig til denne shnuppa får LANGT hår som jeg kan flette og ordne med hele tiden, selv om jeg tror Mathilde sin tålmodighet ikke vil være helt enig med meg der... ha ha.... 

Nyt dagen, idag skal jeg på jentefest- gleder meg.. Outfit bilde kommer etterpå! Frem til det-- kos dere!!!

Fredag i stuen

Idag var det ubeskrivelig godt å komme seg hjem fra jobb, jeg var rett og slett helt pumpa når stumpen traff sofasetet og kroppen falt tilbake i go´hjørnet. Er det noe som er bedre enn å nyte fredagskvelden i sofakroken? Ikke hva jeg vet.. 

Min kjære mann kom nå ut av kjøkkenet med deilig frukt gratinert med litt koke sjokolade til oss, det å legge om livsstilen til det bedre er ikke så vanskelig når man har så mye deilig frukt å velge mellom! 

NAM NAM! 

Siden så mange har etterlyst litt interiør bilder av stuen,tenkte jeg å legge med noen for å ramme inn denne kvelden! 

Som dere ser har vi byttet stoler (igjen) det fordi de andre solgte jeg på det innlegget... Nå står nye å venter til nyhuset, men her i huset står det klart for salg. 

Jeg håper dere får en nydelig kveld! 

Jeg kommer nok til å sovne tidlig på sofaen!!! Imorgen venter en ny dag på jobb-så helg! 

GOD fredag!

God fredag og god helg, hatt en fin dag så langt? 

Jeg rakk heldigvis å bli ferdig igår, eller, jeg ble ferdig idag. Jeg var ikke ferdig før kl slo halv 10 så da valgte jeg å heller gjøre meg ferdig idag.. Butikken har nå blitt "ny" og sprek, fikk gjort det litt mer maskulint, men det var ikke bare,bare altså.... Det var akkurat som om det stoppet litt opp, men den som ikke gir seg! 

Jeg ordnet det slik at 1 etasje er maskulin og grov og underetasjen er romantisk og grov!

Verdens godeste butikk- Villapaprika! 

Igår fikk vi inn nye salongbord, se så tøft! 

Nå skal jeg få kastet i meg en lunsj, jeg har begynt et sunnere og bedre liv fra og med idag og tenkte å ta det på alvor... Sommeren har fristet på litt for mye søtsaker og andre godsaker iår. 

Ha en fin,fin dag alle sammen!

PS; OL armbåndene er nå på nettbutikken! 

Drømmehuset....

Det er vakkert, enkelt, pent,stort og veldig familievennlig, jeg gleder meg til å selge det vi har! Nå er det ikke snakk om mer en litt over en uke til huset ligger på nettet og megleren sa idag at dette ville nok gå helt bra, så nok en gang-da satser vi på det!!! 

Her er en smakebit av drømmehuset vårt!!!! 

Dette er skikkelig lurebilder for det virker helt annerledes enn hvordan det er her, her får man litt "sørlandstil" , men det er egentlig litt minimalistisk og ufattelig nydelig! 

Det å skulle få et stort hus er utrolig deilig, plass er virkelig noe man kan bli bortskjemt på, selv om jeg aldri har følt det lite her hjemme heller..

 

Om en mndés tid vil jeg røpe alt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg synes det er litt morsomt at folk lurer så ille, mange har gjettet og trippet det ene huset etter det andre , det morsomste er -ingen vet og jeg tror alle vil bli positivt overrasket! 

Fy altså....

Idag kom to paller med varer til butikken, itillegg måtte det jo selvfølgelig begynne å regne- usj! Vi har nå solgt fantastisk masse møbler og det byr på nye utfordringer for meg, herremin, jeg vet å lage oppgaver til meg selv altså...... Fy altså! 

Jeg bestemte meg brått for å lage stilen i butikken maskulin og grov, og som dere sikkert skjenner til så drar det ene med seg det andre og brått står hele butikken på HODE og jeg er kjempe sinna på meg selv for at jeg ikke får til det jeg ser for meg. Heldigvis er ikke jeg av den som gir seg så jeg blir nok stående til imorgen tenker jeg.. ha ha... 

Så dere, her sitter nå jeg, litt sliten og lei av meg selv.. Hvem vet, kanskje jeg overrasker meg selv litt... Hvis jeg skal klare det må jeg komme igang igjen..... 

Snakk om tulling jeg er noen ganger altså.! 

Bilder kommer uansett av resultatet, tror kunder og dere lesere vil like det til slutt ;) Litt nytt er aldri feil i butikken! 

Også en liten nettbutikk NYHET angående sending,reklamasjon,angrerett..( dette blir å lese på nettbutikken også)

Vi i villapaprika har nå laget noen regler for handelen på nettbutikken,(lovlig)  da vi tidligere ikke har vært så tydelig på dette.

Alle som benytter seg av angrefristen må sende varene tilbake i orginalforpakning, ubrukt og i samme stand som de ble mottatt, dette innen 14 dager fra varen er mottatt av kunde. Vi har nå jevnlig opplevd på samtlige kunder at varene har vært brukt også vasket for så å "angre" seg på produktet og sende dette tilbake. Dersom dette skulle skje,vil kunden bli belastet for den nevnte varen. 

Uavhentet  vare ved oppkrav vil belaste kunde med 400 kr i gebyr. Dette for tapt salg og kostnad for pakking samt frakt.

Ved retur av Spesial bestillinger gjort over nett vil man bli belastet med 35 % av ordrens totale verdi samt frakt tilbake til sender. 

Dette er generelle opplysninger og regler vi må ha for at det ikke skal bli ekstra mye jobb for oss og andre kunder som bestiller varer og må vente på produktene. Dette er standard opplysninger som vi ser de fleste nettbutikker benytter seg av. 

Bonus innlegg- TIL SALGS

Min kjære venninne selger i disse dager noen møbler pga hun 1.august flytter inn til ei venninne  og har litt dårlig med plass, da leiligheten alt er møblert. 

Dette speilet er fra Villapaprika og kostet henne nytt 3000 kr, hun selger dette nå for kr 2000 ,- 

Spisestuen er nesten ubrukt og håndlaget ny pris kr 20 000,- Hun sleger denne nå for kr 13900 ,-. Det følger med 6 stoler. målene er høyde: 80. lengde: 1,80 og bredde 86 cm. 

Virker dette interessant kontakt henne på tlf48192924 eller på mail ; amanda_hanssen@live.no

Når mannen tar grep...

Jeg må ha verdens herligste mann, rett og slett..( i mine øyne) Vi har som dere vet hatt maleren her hjemme og måtte av den grunn rydde bort alt av interiør her hjemme for at han skulle komme til. Jeg har holdt på hjemme etter at disse bildene ble tatt, men må bare vise dere lesere hvor "flink" min mann er til å dekorere og stille ut ting og tang. Håkon vet godt hvor opptatt jeg er av oppsett og sammensetning av ting og tang, det er derfor han var litt ekstra søt idag når han hadde dekorert helt selv når jeg var bort... Han var så solt av seg selv, dere aner ikke... 

Her har dere interiørbilder alá Håkon... Han har selv satt alt der han "mener" det har stått og bildene er tatt av sjefen selv... 

Legg merke til fjernkontrolle, hvordan tingene står klint oppi hverandre.... 

Her står ting i graf til 1000.. Noe dere tidligere har hørt min mening om... 

Og sist men ikke minst, se hvor flink han har vært til å dandere putene i sofaen ;) 

Ha ha, jeg ler og griner om hverandre.. Han var liksom så flink og "ikke" flink på en og samme gang.. Han har ihvertfall prøvd og det er mer enn jeg noen gang hadde trodd om min mann altså.. MEN, jeg fikk streng beskjed -ligg unna bilen, den får du IKKE vaske i gjengjeld.. Jeg tror vi er enige i tiden fremover mannen min, interiør er min greie -bil er din! 

Så hva synes dere, lot dere,dere inspirere av Håkon sine interiør bilder idag? 

God morgen!!

Eller god formiddag! 

Nå sitter vi i bilen på vei inn til Hovedstaden, hvorfor sier jeg mer om etterpå! Jeg har med meg min bedre Halvdel som sitter avslappet tilbake med kaffekoppen i hånden. Tror det har gått litt for mye av de idag, føler jeg har energi til tusen! Jeg var super trøtt når jeg stod opp idag, men nå kan jeg ikke forstå hvordan jeg noen gang kan bli trøtt igjen. Er det noen som trenger å låne litt energi kanskje? Rentefritt og gratis ;) 

Antrekket idag ble yndlingskjolen min fra Selected femme ..Jeg kunne hatt den i alle mulige farger, den er så deilig å ha på seg! Meg å lenge kjoler og gensere, får aldri nok altså! 

Vel, nå er vi straks fremme her så jeg får avslutte, men ha en FANTASTISK dag!  

En liten baby

Nå som ungene begynner å bli "store" har vi ofte fått spørsmålet om vi skal ha flere barn, jeg pleier å si ; "hvis dere er i tvil når jeg sier nei kan dere bare "låne" de et par dager så finner dere svaret selv." Vi har likevel ofte sagt at det hadde vært koselig med en liten til i huset, det fordi vi er så ille familiekjære, men noen baby blir det ikke. Dere kan da kanskje tenke dere hvor stor lykken var når Mie kom hjem igjen, hun er liksom familien lille baby og vi duller med henne alle sammen. Oliver går turer med henne, Mathilde leker med henne og sover med henne i sofaen.Jeg og Håkon går bare å kysser , klemmer og koser med henne hele tiden, hun er blitt skikkelig bortskjemt. Siden jeg ikke starter på jobb før kl 10 har hun og ungene en lang og god morgen med meg hver dag, hvor vi går tur, spiser frokost og ser på barne tv. * kvalitetstid* ..  Når jeg drar setter jeg til og med  på radioen til Mie, slik at hun ikke føler seg så alene.ha ha... Igår fant jeg henne mellom to puter i sofaen når vi kom hjem på ryggen med beina opp i været og tungen på siden.. Hun lå å sov som en liten raring..  

Ettersom vi går veldig mye turer i skogen med Mie ( naturlig nok når vi bor ved skogen og vannet) fant jeg 2 flått i pelsen på henne .. Skikkelig ufine "djevler" -æsj... Nå har vi vasket,gredd,klippet negler og pelsen i stumpen hennes slik at hun bare kan fortsette å ligge som en liten prinsesse i sofaen, god og ren... Go´klumpen selv ligger nå i dette øyeblikk rett ut med beina i været og tungen på siden , fornøyd etter kveldens kvelds vask og tur.... 

Her synes hun nesten litt synd på seg selv.. Ha ha..... Skikkelig diva, dette diva "greiene" har hun nok fra Mathilde shnuppa selv.

Vips-sÅÅÅÅÅ fornøyd! 

Vel, idag ble det en liten "voffse" oppdatering fra frk.Mie.... Hun liker å vise seg frem en gang iblant hun også, og hun lurer veldig på om noen andre hunder der ute har et lite tips for å slippe unna flått? Har prøvd halsbånd osv nå uten hell...Tips tas imot med STOR takk!

Uansett.....

Interiør innlegg kommer det masse av imorgen, her hjemme har jeg ordnet litt, hengt opp nye gardiner, malt vegger, kjøpt blomster... Deilig, endelig tror jeg dette hussalget vil gå veldig bra =)  Også kommer det et salgs innlegg eller to imorgen også-følg med! Kanskje nettopp du finner noe du leter etter! 

Inntil det- Sov godt! 

Full rulle

Hei og hopp, hatt en flott start på uken? 

Igår ble alt i huset ryddet bort, ikke fordi vi flytter ut, men fordi vi maler taket,lister og vegger et  " siste" strøk før salget. Jeg er litt stressa for imorgen kommer det et par å ser på huset alt, faktisk en leser. Hun og mannen er på jakt etter bolig og ble helt i ekstase når det kom ut at vi skulle selge. Huset vårt kommer ut for salg på Finn iløpet av juli, men akkurat når er jeg litt usikker på. Megleren er TREG på tilbakemelding og har ikke svart på de siste mailene pga felles ferien, så det går ikke like fort å få det ut som vi hadde håpet på. 

Huset er ihvertfall feilfritt når vi selger det, noe som er veldig deilig for etter imorgen er det liksom ikke noe vi har å gjøre her hjemme annet enn å tømme huset når det eventuelt skal tømmes.. Jeg skal ærlig innrømme at jeg er litt "Stressa" psykisk, tenkt om vi ikke får solgt!! Vi opplevde nemlig å sitte med to leiligheter i 7.mndér første gang vi flyttet når jeg var gravid med Olíver, det var så kjedelig og skuffende for vi ble forespeilet at salget ville gå lekende lett den gangen. 2. gangen vi solgte gikk leiligheten etter 2.visning og vi fikk en stor bud runde på den. Siden jeg har opplevd å være med på begge deler  tidligere, er jeg liksom litt blandet i meningene mine om hvordan det vil gå med et salg her.  En stor del tror det vil gå kjempe bra, en liten stemme forteller meg at jeg ikke må ha for store meninger  om hvordan dette skal gå... Jeg bare krysser fingrene for at de som er på jakt etter en bolig slik som dette setter standard litt høyt på "prioritert" listen sin , for den må man betale litt for her. 

Mange har lurt på litt informasjon på huset,str,tomt,osv så jeg legger med det slik at jeg slipper å gjenta meg selv hele tiden.=)  Vi har en stor eiet opparbeidet tomt i underkanten av 500 kvm i enden av veien, huse er en tomannsbolig, men skjermet for hverandre. Tomten er solrik og har solen til den går ned og inkluderer to store verandaer . Huset er rundt 117 kvm + boder og loft. Det er to p-plasser på tomten og 1 på fellesplassen, hvor det også er mulighet for carport. Huset holder en høy standard og plassen er unyttet godt. 1.etasje består av gang,vaskerom/wc,kjøkken med åpen spisestue/ stue løsning. 2.etasje består av tre soverom og et bad. 

Nå skal jeg "kaste" meg rundt for snart kommer "malemesteren" på besøk igjen.... MEN dere,igår fikk vi inn verdens råeste maling Pure Originale, mange har etterspurt den malingen LENGE,så nå kan dere bestille den i nettbutikken og lese litt om hvilken farger vi har å tilby .

Her i huset har malingkosten i huset fått kjørt seg noen strøk på denne malingen, noe av den  råeste malingen jeg har malt med før!  Dere har jo sett skjenkene mine, de er  jo som dere vet malt med denne malingen =) 

Dette kommer....

ENDELIG!!!! Denne uken venter vi inn masse deilig varer; varene er jeg ganske så sikker på at dere kommer til å hoppe i taket av lykke for! 

Disse boksene med lokk i store og små .. Liten pris 189,-  stor 269,- 

Stor champagnekjøler ca kr 959,-   denne kommer også i str Medium som koster 659,-

Hurricane lyktene ( de store på bildet) pris kr 1399,- ( prisen har gått opp hos leverandøren med 100 kr) 

Itillegg til dette får vi inn mange andre DEILIGE varer, så det er bare å glede seg!!!! Er det noe av dette du ønsker å sikre deg, kom deg inn på nettbutikken og bestill, alle varer blir sendt ut onsdag og torsdag! =) Champagekjøleren kommer ut i løpet av uken, det pga vi er usikre på hvor mange vi kan skaffe av disse, men så lenge bestillingene foregår på mail inntil vi vet antallet klarer vi å stoppe salget i tide dersom det skulle bli tomt.... Mail kan sendes til Ckinterior@hotmail.no 

Nå skal jeg sette meg ned å planlegge uken, ungene har sommerfeire, men det har ikke Håkon og jeg.. Uff.. Ikke bare bare å dirigere dette... Men alt løser seg, blir nok mye kveldsjobbing i de neste 3 ukene, da sover de jo =) 

I en tidsmaskin...

Lærer du mye om historie og jeg lar meg  fascinere til fingerspissen, det å bevege seg fra 2012 og helt tilbake til 1650 er en rar følelse. Jeg følte jeg hadde vært i et av husene tidligere, litt sånn dejavu blandet med fantasien... Jeg fikk frysninger når jeg stod der og følte jeg hadde stått der tidligere og lagd mat, noe som har fått en slik rar følelse før?  

Vi gikk fra det ene hjemmet til det andre, fra 1650 til 1800 og inn i starten av 1900.tallet. Det er helt merkelig å se, for fra 1650 til 1850 var utviklingen av hjem osv ikke så stor, men fra 1850 og til nå....Helt utrolig... 

Ungene var super giret og kunne ikke forstå hvordan barna før ikke kunne ha noen leker nesten og eget rom? Jeg prøvde å fortelle Olíver at det er ikke en selvfølge å ha et eget rom fylt opp med leker, men i følge han var det veldig rart at barna før ikke hadde Spiderman leker og Batmann...  Jeg tror nok de forstår mer om vi tar de med tilbake om noen år, men for mor og far var det veldig spennende. De små lot fantasien løpe og hadde ti-tusen sprøsmål, dere kan jo tenke dere hvordan det er å ha et svar til alt.. "Hmm, jo fordi, nei det kunne de ikke,fordi det ikke var strøm...osv...." En time med historie hadde nok gjort susen altså.. 

Dette kjøkkenet var av 1.klasse. Tenk at her inne stod det tidligere mange å lagde store festmåltider. Høyden under taket var fantastisk, men rom delingen på denne tiden var helt annerledes enn nå. Tenk at det var vanlig å ligge 2 voksene og opp til 2-4 barn i en dobbelseng. Sengene var på disse tider rundt 170 cm og hadde madrasser som gjorde at rumpene sank litt ned og puter som støttet opp slik at man ikke lå flatt..   

Det var faktisk vanlig at barn  inntil på 1800.tallet sov i fjøsene, det pga disse plassene var varmest, det var de små og de voksne som pleide å sove i sengen.. Først på 1800.tallet ble dette sett på som dårlig stand og kun tjenere fikk sove i fjøsene. Det var heller ikke vanlig å vaske seg hver dag, lørdager var somregel "vaskedagen" for å vaske seg rene. Da fylte de opp baljer med varmt vann hvor mannen  var den første til å vaske seg ren, deretter gikk raden nedover på familietreet og til slutt tjenerfolket. De alle vasket seg i samme vannbaljevannet  på tur og tjenerne til slutt. Tenk så møkkete og vemmelig vann..usj. Krybbedød var på det på denne tiden mer av, mørde som for eks .fikk depresjoner   la seg som regel over barnet i sengene og deretter kalte det som "krybbedød" ... Det var også vanligere på denne tiden at barnet kunne "ligges" ihjel pga det var flere som sov i sengen. Interiøret og redskapene var også veldig tydelig for hvilken klasse mennesker som levde i huset var, en ting er ihvertfall sikkert- vi som lever idag vet ikke hvor godt vi har det! 

Når jeg så stilen på 1800.tallet forstod jeg hvor gammel skjenken min faktisk er, tenk at den er fra 1845.. over 150 år. Det er faktisk helt utrolig og at jeg har 2.stk av denne er enda rarere... En ting er ihvertfall sikkert, disse skjenkene kommer til å gå inn i sitt andre år hundrede sammen med meg!  Tenk om jeg kunne tatt en tidsmaskin 100-300 år frem i tid.. Hvordan er det da? Noen som har en formening om det? Jeg husker jeg sa at i år 2000 kom bilene til å sveve i luften og mennesker kunne fly med små propell vinger vi monterte på oss som en sekk, men enn så langt ser jeg ingen tegn til dette? 

En ting er sikkert, teknologien har utviklet seg enormt.. For eksempel.. Hvor mange år /10.år tror dere vi har igjen før det ikke er noe som heter sedler lenger og alt er kun kort?  

Outfits....

Jeg er ikke den som liker lårkorte kjoler, masse glitter,trend klær bare fordi det er trend.. Jeg kler meg slik jeg liker, en mellomting av bohem og klassisk, jeg liker å se sofistikert ut å gå i klær som viser formene mine, men som samtidig ikke alltid må sitte stramt til kroppen....  Det jeg går i må være behagelig, da jeg hopper inn og ut av bilen flere ganger i døgnet, flyr opp og ned trapper, inn og ut av barnehage,kontorer og butikken. Mange har etterspurt et lite bildedryss med noen av mine outfits, så da tikker jeg inn noen... 

dette er noen av mange bilder, men som dere ser, jeg er glad i litt "slappe" antrekk....

 

La deg inspirere ......

Av myke tekstiler, grove detaljer, flotte oppsett, romantiske innspill og industrielle særpreg...

Se magien ved å få frem en farge og de ulike tekstilene, det er umulig å ikke elske blått etter å ha sett disse bildene. Her har tydelig stylisten holdt en lys og grov base, for at hver og en ting skal komme frem å få sin oppmerksomhet.  Vil du blande inn litt farge, men vet ikke hvordan? 

"Begynn med det lyse først og deretter miks inn fargen og " smak" deg til. Det er utrolig hvor mye en farge kan gjøre med et rom!"

La deg inspirere av disse deilige inspirasjons bildene av en av våre nye leverandører. =) 

God lørdag alle sammen! 

En smakebit av vårt nye....

Interiør til vårt kommende nye hjem.. Jeg er veldig hemmelighetsfull, men det av enkle grunner. Det nye hjemme skal overraske dere alle, men at det vil bli noe der ikke har sett maken til er INGEN tvil, da snakker jeg ikke om det dyreste og flotteste, men et hjem jeg virkelig har fått lov til å være kreativ uten noen hindringer... Alt blir slik vi vil ha det, ingenting blir overlatt til tilfeldigheten og ingenting er kjedelig.... 

Ute blir det blå markiser og blått interiør =) 

Dette skal i gangen =)

Denne skal i tv kroken =)

 

 

 

Dette er bare noe av hva jeg har samlet sammen til nyhuset, tror det blir veldig bra jeg altså.... Og det morsomste, mye av dette blir å kjøpe i Villapaprika også =) Litt snacks og snadder har vi å dele med dere etter sommerferien nå=) 

husker dere...

For dere som har fulgt bloggen min i et par år er det ingen hemmelighet at jeg har endret stil ofte, litt vel ofte, men jeg har elsket det! ... Idag tenkte jeg å vise dere et par bilder hva stuen for nøyaktig 2 år siden... Husker dere at det så ut slik som dette? 

Denne perioden hadde jeg dilla på lille, pompøste møbler, og dusker... Ha ha.. Litt motsatt av hvordan jeg har det idag... Synes likevel det var veldig pent dette også, men man forandrer seg..... 

Hvilken stil har du.. Legg gjerne igjen din blogg adresse i dette kommentarfelte og hvis meg din stil, så skal jeg linke opp til den bloggen jeg faller mest for og fortelle litt om hvorfor=) 

Hva kan man kalle slik?

Hei og god kveld i stuen - fått satt deg ennå? Bare for å ha sagt det, ikveld er jeg i mitt "ironiske" og lattermilde hjørne-pluss i boka for det!  Jeg vet ikke hva jeg skal kalle formen jeg er i nå? enten er jeg overivrig eller så er jeg gal. Jeg merker aldri at jeg blir sliten, eller jeg merker det ikke før jeg skjenner etter.. Når jeg kom hjem fra en 11 timer lang arbeidsdag idag fristet sofaen litt vel mye.. Det skulle det den IKKE gjort, for da sier det PANG! Jeg endte opp på sofaen og har ikke kommet meg ut av den siden. Det er godt det er noe som heter Macbook.... Hva skulle jeg gjort uten? Sofa+tv+mat+pc+mail+nettbutikk+vareovertelling..... Gud hvor godt det skal bli med ny kasse.! Det å telle over varelageret sitt nesten hver dag er en STOOOOR jobb! Det blir mange timer spart når datakassa er på plass!!! Idag har masse liggende jobb blitt gjort, det er ikke bare bare å skulle passe på alt når mange har ferien... Nå skal jeg faktisk svare på en bunke med mailer som har kommet inn.. Det har seg faktisk slik at 40 % av dere som handler på nett alltid sender meg mailer og spør hva jeg synes er finest å kombinere, hva jeg har og hva jeg kan anbefale dere.. Jeg synes dere har så stor og god tiltro til meg og det er jeg så stolt over, det at dere faktisk vil ha min mening tar jeg ikke som en selvfølge..  Denne sommeren har det faktisk gått opp for meg at det er mange som leser denne siden, litt rart for jeg er overhode ikke opptatt av hvor mange som er innom, men at det er MANGE tusen er veldig morsomt.. Jeg kan ikke telle hvor mange fjes som har vært å handlet i butikken, hvor mange gode klemmer, utvekslet ord, smil og takk jeg faktisk har fått i sommer. Det er rart, men likevel så morsomt!  Men jeg føler liksom ikke at denne bloggen er "min" lenger, den er liksom vår, dere som leser og meg..... Dere har jo på en måte formet den sammen med meg, har der tenkt på det? Idag fikk jeg meg faktisk et bittelite sjokk når en av dere kom inn i butikken min, hvor mannen sa at kona brukte mer tid på meg enn på han iløpet av en dag.. haha... Ja, jeg tenkte jo ikke blogg og interiør jeg da.. Jeg missforsto helt og ble så flau når jeg skjønte hva han mente... haha... Der har dere meg liksom!  Nok en morsom opplevelse og et hyggelig møte med en av dere =)   Jeg får prøve å riste litt på kroppen.... 

For ikveld, dere.... Ikveld har jeg ligget rett ut på sofaen!! 

Slik som dette; 

Slappfisk Camilla...... Putene de flyttes ikke på, de legger Camilla seg heller oppå!  ha ha....... Mykt og godt vet dere, det enkle er ofte det beste. De putene orket jeg ikke flytte på, men nå vet jeg at de er geniale å bruke som sofamadrasser ... 

MEN dere, er dere GALE!!! Jeg er så stolt jeg altså, av å være eieren av Villapaprika, makan til shoppinglyst dere viser er helt ubeskrivelig! Når butikken går bra er all jobb og hver time verdt alt, det er utrolig, men sant....

Fortsett å bruk prosentene for hav de er verdt.. Imorgen er det full pris igjen! 

Endelig...

Nyheter, er det noe som er mer morsomt enn å pakke om dem? Vel, jeg synes det er julaften hver gang, blir nesten som et lite barn-vet ikke hvor jeg skal begynne. 

Vel idag fikk vi inn vesker, herremin.. Veskedilla som jeg har klarer jeg ikke å stå imot fristelsen denne gangen heller. 

Her har dere noen av nyhetene i nettbutikken... Løp å kjøp, disse gikk vi tomme på etter 2 kvelder sist...

Disse skjerfene er også nye, kun 159kr.....

Store,myke og en fantastisk kvalitet... 

Nyhetene ligger ute i nettbutikken nå! De kan dere finne HER 

Ha en nydelig dag da, dere! og husk 15 % på all tekstil innen interiør ut dagen! 

Og dere... legg igjen en kommentar og bli med i trekningen av 2 stk av disse skjerfene , ett i grønt og et i rødt... Husk å legg med en gyldig mail, slik at vi får tak i deg ved trekningen!  

Vi kjører på....

Fra kl slår 23 til kl slår 00 imorgen er det mulig å handle og kose seg i nettbutikk og butikk med 15% prosenter på alle tekstiler.

Kos dere og husk det magiske ordet " Sommer" ! 

Vi skrives!!!  

                                                                                                                                                                                          Bonus innlegg

Lett kledd?

Det er noe vi ser mer og mer av når det kommer til folk.. Det å kle seg lettkledd har liksom blitt en trend og til dags- dagligdags ifølge våre eksperter... Men hva definerer vi som lettkledde? Er de de som bruker store utringning, poserer i en bikini eller de som er så å si nakne?  Personlig selv har jeg ikke problemer med å se lettkledde damer, jeg synes damekroppene er flotte og lar meg ofte fascinere av hvordan noen er bygd så pent.. Likevel synes jeg det finnes en grense, en grense som heter å skjule det "lille" ekstra som ikke alle "må" se....  I USA har det blitt mer vanlig å vise hud enn å ikke gjøre det. Den ene store stjerner opptrer mer lettkledd enn den andre , daglig.. Idag skal jo alle være modeller og gjerne vise mest mulig hud , hvor går grensen mellom kunst og erotikk? 

Jeg personlig ville aldri stilt opp på bilder mer lettkledd enn en bikini,  der det hadde vært fokus på bikinien og ikke kroppen inni slik som om bakdelen er spretten og brystene store nok..   Jeg synes det veldig ofte kan bli brukt veldig mye kropp for å selge produkter og seg selv.( markedsføre) Plutselig skal alle ha lettkledde bilder av seg selv , i alle type medier som nettaviser,twitter,facebook,blogger osv... ( sosiale medier)  

Har fokuset på kropp tatt litt av, har vi mistet litt bakkekontakt? 

Jeg sier ikke at jeg er noe bedre enn andre, jeg blir nok like mye som andre revet med og ekstra fokusert med tanken på at jeg skriver en blogg hvor jeg poster ut bilder hver dag , hvor jeg føler jeg må ta meg godt ut. Noe som til tider kan føre til et ubevist jag etter å alltid se "bedre" ut, gjøre ting "bedre" og generelt få til ting...

Burde alle blitt flinkere til å fokusere på de "riktige" tingene ikke overdrive fokuset  på kosthold,trening og kropp, men heller prøve å nyte det livet man HAR, ikke det man KAN få... Med dette mener jeg ikke at folk skal spise junk hver dag, men prøve å nyte livet på en måte som gjør nettopp DEG lykkelig ikke hva alle andre mener er riktig. 

-Noen ganger er det faktisk lov å være egoistisk og tenke på seg selv, fordi at hvis du selv er lykkelig har du mer å gi til andre. 

Det er pent å vise litt hud, men overlatt litt til fantasien ;)  Det er det som er litt av "glamouren" i å være kvinne.... 

 

Hva er din holdning til dette, hadde vært spennende å høre !? 

Hva heter det?

Hmm. Etter en aktiv dag i butikken har jeg endelig kommet hjem, nettet sviktet meg på jobb idag.Jeg missliker STERKT telenor og deres kundeservice altså, nettet er ikke bra og det de ber meg gjøre er å bruke en binders og klikke inn en liten knapp med den.. Hurra for super godt tips! Det funket ikke, jeg får se om det er noen andre jeg kan bruke for dette funker på ingen måte, har dere noen tips til andre nettverk hvor de faktisk er flinke til å hjelpe til om det skjer noe? Kom gjerne med tips- da blir jeg overlykkelig. Det er helt merkelig hvor "hjelpeløs" man føler seg når nettveket svikter, teknologi -Jeg er avhengig av deg!!! 

Uansett dårlig nettverk eller ikke, dagene går alltid fort når det er mye å gjøre og når man jobber med interiør er det alltid noe å sette fingrene i... Slike dager som idag kaller jeg effektive! Skulle trodd jeg gikk på noe, men det gjør jeg altså ikke... To kopp med kaffe og en kyllingsalat må være oppskriften tror jeg(?) 

Butikken har idag blitt vasket og ordnet.. Klar for nytt besøk av kunder imorgen=) 

Det beste med å jobbe midt i byen, vel det må være alle nabobutikkene! Spesielt NU, snakk om damer med bein i nesa og et oppløftende vesen, de holder virkelig smilet på plass oss de fleste, det er jeg sikker på.. Men det farlige er at fristelse til å kjøpe noe alltid kommer snikende innpå. Jeg har det siste halvåret blitt skikkelig glad i denne butikken, de selger liksom noe som ikke alle andre selger og i stoffer som røft lin og myk bomull. Rå tøft å blande med det litt enklere og pene. Idag skulle jeg skulle egentlig bare hilse på Cecilie i NU når jeg åpnet, men endte så klart opp med to nye gensere... Laidback og utrolig tøffe.. 

Genseren passer perfekt til meg som ikke alltid vil at ting skal sitte helt klistret til kroppen. Også faller den så pent fremover og gir meg litt ekstra timeglass fasong, aldri dumt det. Jeg har flyttet rett inn jeg altså...

Nu legger stadig ut nyheter og oppdateringer på sin facebook side, den kan du sjekke HER 

 Vel, nå får jeg få i meg litt mat og bade to småtroll.. Ungene er i det "gladehjørnet" ikveld og er eksperter på krangling og erting .... ÅÅÅååå, det er virkelig fantastisk å være mor når de er slik...  Halvparten kunne noen  ganger vært nok, men sånn er det vel for alle en gang iblant. Ikke sant? 

Nyt kvelden, nå skal jeg gå å skille to kranglefanter før det ender opp med at den ene angriper den andre.....

Vi skrives, tips innlegg etterpå! 

Grønt...

Nye perlesmykker og armbånd fra Nora Norway .. In love..... Nyhetene finnes HER, HER og HER .

Grønt har aldri hatt min forkjærlighet tidligere, men til marineblått og andre "rolige" farger er det veldig tøft..... Hva synes du, klar for litt knalle farger på kroppen ? Jeg henger litt etter her, men jeg tror smykker og armbånd kan være en god start.. ;)  Man starter i det små.... 

Nå merkes det....

Det er ikke slik at vi blir født inn i en morsrolle som alltid vil være lekent og uproblematisk. Jeg har snart vært mor i 6.år, den dagen forandret mitt liv seg for alltid. Siden det har jeg vokst med barna mine, det har på en måte oppdratt meg litt, jeg har lært å sette grenser, vise trygghet, være streng og vise ekte kjærlighet. Disse følelsene er ekte og ikke innbilt. Men jeg har den siste tiden merket at Olíver faktisk ikke er så  liten lengre, ikke bare vokser han ut av klærne sine, han snakker på en helt annen måte, viser følelser ut ifra situasjoner og engasjerer seg for helt andre ting enn tidligere. Olíver har den siste tiden vært litt "tilbakeholden" han har ikke ønsket å tilbringe tid med de han ellers kan leke seg helt bort med, han har ikke villet tegne eller bygge lego, han har sittet å tittet i blader, hvor han har vært dypt konsentrert..... Idag tidlig fikk jeg et "mammasjokk" om jeg kan kalle det for det? 

Jeg hadde akkurat luftet Mie når Olíver kom ned til meg, Mathilde sov ennå så jeg tenkte nok at han ville ha meg litt for seg selv.. Det var min tanke.. Vel, mammahjertet som vi kaller det fikk føle på noen følelser det ikke viste om.. Olíver sa han var litt trist, han hadde mye han ville si meg? Jeg satt meg ned i sofaen og spurte hva han var så trist for? Olíver kviet seg litt for å snakke, akkurat som om han var litt flau? MEN, så kom det ;

" Jeg begynner å bli stor nå mamma, så jeg vil ikke at du skal kysse meg foran alle kompisene mine lenger,jeg begynner å bli stor gutt og da må jeg bestemme sånt selv, akkurat som pappa bestemmer når han vil kysse deg"haha.. jeg lo godt inne i meg,men jeg ble litt satt ut  før jeg klarte å gi Olíver et svar... "Men, Olíver mammaer må jo få lov å kysse litt på go´guttene sine vel?"  Olíver ga meg en klem og kysset meg på hånden av alle ting? "mamma, du kan kysse meg så mye du vil når jeg skal legge meg og når jeg står opp, mne jeg er blitt for stor til å bli kysset på foran alle vennene mine, jeg har faktisk tenkt masse på det,mamma...... Men ikke bli lei deg da, jeg elsker deg veldig masse selvom og Mathilde er jo så liten at du kan kysse på henne" ............. JA,ja som jeg sa, så lovet jeg å ikke kysse han så mye foran alle kompisene hans.. Olíver syntes det var veldig bra, før han kom med de neste gull ordene...  "men Mathilde får kysse meg da ,hvor mye hun vil, hun blir så lei seg hvis hun ikke får lov og da begynner hun å gråte og det kan hun jo ikke mamma.... " Snakk om omtenksom og GOD gutt...

Ja, så har jeg en sønn som har blitt for stor for kyss og overklemming av mammaen sin ute blant kompisene sine .. Denne dagen hadde jeg ikke sett komme, hva er det neste? At jeg ikke får bade han lenger ?  Selv om jeg synes det var veldig rart å høre den lille gutten min si dette ble jeg på en måte litt stolt også, stolt fordi han faktisk satt seg ned med meg for å si det uten noen andre rundt... Gutten er 5,5 år og så flink til å "ordne" opp i ting.. Fortsetter han så "ryddig" som dette blir han en skikkelig kvinnebedårer av personlighet også! 

Er det flere mammaer som har fått et lite "mammasjokk" slik som meg en gang? 

Det at barna blir så store er helt merkelig. Selv om det føles ut som at det var igår jeg fikk han opp i armene mine for første gang, føles det likevel ut som om han alltid har vært her.... 

Putedilla...

Jeg mener det, hva er ikke deiligere enn en stor seng eller sofa fylt opp med den ene myke puten etter den andre. Hmm, ingenting jeg kan komme på .(?) 

Jeg har putemani, jeg får aldri nok og kan fylle på til de faller ut.. Håkon ler alltid like godt av meg,men hva gjør vel det? Jeg er veldig opptatt av at putene skal matche, være stilrene og deilige! Når jeg pynter med puter vil jeg hver og en skal komme godt frem, så hvilken tekstiler jeg bruker mot hverandre er for meg veldig viktig... Har du noen gang tenkt på at de fleste av oss ikke blander tekstiler? De fleste av oss låser seg i en liten boble og tør ikke trå utenfor. Jeg har ikke telling på hvor mange kunder som har spurt meg om det er "lov" å blande ull og lin,lin og silke,bomull og andre mylige tekstiler. Jeg synes det er viktig at vi eksperimenterer med interiøret og ikke låser oss for kun den ENE fargen eller det ENE stoffet. 

Et sted det alltid er like morsomt å leke med de ulike putene er senga.. jeg rer alltid opp sengen når jeg står opp, jeg vet helt ærlig talt ikke om noe hyggeligere enn å møtes av en ren og oppredd seng. 

Vi har 12.puter i sengen. fantastisk mange. haha..... MEN jeg liker det og synes det er fint at soverommet er ryddig og pent det også... Alle rommene i huset har en form for rød tråd... 

Putene er fra Villapaprika og er mine desidert FAVORITTER.. Jeg har de i hele huset. får ikke nok av den nydelige lyseblå fargen blandet med de grå og beige.Putene finner dere HER .Sengeteppet er også fra Villapaprika og finnes HER  ... 

Hvordan er du, har du putedilla ? 

Husker du å re opp senga om morgenen ? 

Fra begynnelse til slutt..

Nå er huset klart til salg, de siste tingene er på plass og vi gleder oss til å å se hvordan dette går. 

Velkommen inn....... 

 

Industrilampene i taket er fra Villapaprika, er ikke disse  råtøffe? De gir et fantastisk lys også..... 

Jeg elsker det industrielle blandet med det maskuline og romantiske, disse stilartene glir så stilig inn i hverandre.... Her i huset hopper Mie rundt på gulvet, ungene løper inn og ut dørene og mannen lager middag mens jeg bretter og vasker klær..  Ser dere den stilige stigen i tv-stuen, lekker ikke sant? helt ny nå. Skittenhvit, det er tøft det....... Er det flere enn meg som forelsker seg i denne industrielle stilen ? Falt pladask jeg altså, synes den er så morsom og enkel å ordne til...

90 % av det som står i huset er fra Villapaprika, er det noe du lurer på-bare spør! 

Høst på vei inn i villapaprika...

Endelig begynner nyhetene å komme som perler på en snor, deilig, morsomt og utrolig spennende. Jeg bestilte inn dette i mars så jeg kan nesten ikke vente med å få inn alt det flotte fra LAMA , herremin, det føles ut som det var igår jeg var inne hos June på lama og handlet, det at hun har sluttet der synes jeg er veldig trist.. Du blir savnet av kundene også JUNE.(!) 

Vel, jeg er ikke sen om å få inn nyhetene her hjemme, men at det skal bli enda morsommere i nytt hus er ingen tvil.. Går liksom bare tripper om dagen jeg altså.. Kan ikke denne salgsprosessen bare gå -resefort!! Uansett, tilbake til nyhetene.. 

I år er det ventet inn masse blått,brunt, veldig mye grått ,lilla og beige. Er du en person som liker disse jordfargene kan du puste lettet ut, denne høsten blir fylt opp med den ene jordfargen glidende over i den andre . Vi snakker MYE natur, grove detaljer, blanke store lykter og champagnekjølere, Lampe skjermer i nydelige blåtoner, lamper pene og grove, du burde dersom du skal være skikkelig "trendy" like blått vel og merke. Stjerner og hjerter, dette kommer det inn masse av. Tepper-ojojoj, her kommer det inn masse med paljetter, delikate mønster, ja masse.  Lin, grovt lin .. Dette er tekstiler du ikke kommer vekk fra, noe som passer meg veldig fint.. La høsten få flytte inn i interiøret og lek med naturen og det litt enklere sammen.. Det er utrolig hvor morsomt det kan være! 

Disse putene kommer det inn masse av! Vi har de også på lager idag dersom du sakte, men sikkert ønsker å få inn høsten og tekstilene som kommer. Puter og Tekstiler finner du HER

Det nye brettet fra Halvor bakke i sort ull og skinn er 10 x flottere enn det han sist lagde, helt utrolig hvor mye de små detaljene kommer frem på dette.. Boksen i samme stoff og skinn er suveren til å oppbevare småting som for eksempel fjernkontroller, programblad,ipad osv.. Smykke på bordet eller på tvbenken.  Finnes HER, Brettet finnes HER. Strikk lyktene finnes HER

Varer jeg anbefaler for denne høsten annet enn deet som står nevnt over er følgende Denne ,  Disse lyktene fra LAMA, jeg går aldri lei dem. Dette deilige pleddet. tenk dere så deilig å krype opp i sofaen og bre det over seg!  

 

Håper du kanskje fikk et tips eller to mer nå og at du gleder deg til å pynte til høst og vinter ,selv om været gjerne skulle vært varmt og deilig! Det er noe med stemningen høsten bringer, lun,romantisk og hjemmekoselig. Akkurat slik vi nordmenn liker det ( ikke alle så klart) ...... 

Bryllupet 7.7 2012

Tårene trillet og søstrene gråt, det er ikke hver dag min storesøster gifter seg, men igår gikk hun vakkert opp kirkegulvet og sa ja til sin Thomas. Jeg tror aldri jeg har sett en så vakker brud før, det at min søster strålte slik hun gjorde var så ekte og vakkert! 

Mine vakre storesøstre ! 

Håkon og meg, gift i 5 år iår, dette skal fornyes og feires lørdag 4. august 2012 , på dagen vi giftet oss 5 år tidligere! ( ikke noe store greier , bare så det er sagt) 

Dagen igår var et eventyr og jeg er så stolt av min søster og hennes mann! Tusen takk for at vi fikk dele dagen sammen med dere! 

 

Vel, nå skal jeg kaste meg rundt her hjemme, idag blir det interiør,interiør og atter interiør..Nyheter for høsten - gled dere! 

GOD lørdag!

VI er på vei i bryllup til min kjære storesøster,kameraet er med! !

Slik ble antrekket, føler meg litt som en prinsesse selv jeg! 

Ønsker dere alle en nydelig dag

PÅ armen...

Har jeg endelig på meg de nye armbåndene i skinn fra Nora, de ble utrolig populære sist vi hadde dem og tomme ble vi relativt fort. Gladnyhet, nå er de inne igjen.

Jeg er så glad for å ha OL smykkene i hus også, de er  elegante og enkle på en og samme gang. Er det noe jeg føler gjør hvert et antrekk er det riktige sko,hårfarge og smykker, det i seg selv gjør mesteparten av jobben...

Tøffe OL armbånd i rødt,blått,sort,beige og grått! 

personlig selg har jeg forelsket meg totalt i det beige/brune, eller DE, synes de passet så godt sammen... 

Det er alltid stas med staselige armbånd!  

Nå kom en pall med varer fra LAMA så jeg får kaste meg rundt her..... Bare noen få timer igjen så er det helg! Gleder meg masse, denne helgen blir nok bankers! Vi skrives da dere, og dere.... Er det noen som har noen gode forslag til e selvbruningskrem som gir farge fort og er lett å smøre ut? Tips tas imot med STOR takk! 

Prosjekt ute = ferdig.

Og det var vel også på tide nå som det snart skal være visninger her, hadde vært pinlig å ikke hatt ting på stell til det,altså. Mye å huske og mye å få på plass, men absolutt verdt det når resultatet blir bra! Jeg har idag hatt litt grønne fingrer og tatt meg den store frihet og plantet alle urnene våre med STORE oppsatser, jeg liker det som de fleste av dere nå vet-SVÆRT!eller STORT, som det heter utenfor Fredrikstad, så det var en forbauset dame i blomsterbutikken som lurte på hvordan alt skulle få plass i bilen.. VEL,VEL,vel.... Jeg får med det jeg vil få med om jeg så må legge det på taket! 

Resultatet ble stort,fyldig og veldig sommerlig! 

En "liten" plantejobb ble en hyggelig ute plass... Nå gjenstår det bare å kjøpe med seg noen ute lykter fra Villapaprika til neste uke, jeg bestilte i dette øyeblikket  noen rå lekre fra LAMA... Jeg må nå spare litt penger, så denne uken blir det ikke noe mer på meg.. Er ikke gratis å elske vakre blomster, synd jeg ikke kan selge alt jeg liker for da ville det blitt noe rimeligere , kanskje? 

Jeg får håpe salget av huset ender like fort som det starter.. Gruer meg litt jeg dere, er det uvanlig? Synes dette er litt skummelt jeg altså..... 

Nå skal jeg se ett par episoder med "The closer "( ingen bombe)  og nyte de to siste timene av denne dagen! 

Fantastisk kveld ønsker jeg dere alle! 

Bare meg og mine...

Hei og hopp! Er dere våkne? 

Igår hørte dere ikke mer fra meg, hvorfor? Jeg tok meg rett og slett fri fra bloggen resten av dagen og brukte kun tid med familien min. Jeg jobber 12 timer hver dag, noen ganger mer og har den siste mnd vært alt for dårlig på å sette av tid til barna mine, som rett og slett er viktigere enn jobb og blogg for meg. Håkon hadde fri han også og det måtte vi jo benytte oss av. Glomma festivalen i Fredrikstad har vi ikke fått med oss på 5 år, da vi hvert år siden jeg ble gravid med Olíver har vært i Spania  noen uker denne mnd. Iår har vi satt reisedatoen i August, ungene får av den grunn 5 uker fri  fra barnehagen i sommer! Heldiggriser er det ihvertfall, selv om det å ha de hjemme byr på noen utfordringer med jobben..

Vi endte opp med å nyte dagen igår med masse god mat, bakst,karuseller, titting og kos.. Håkon endte opp med å kjøpe spekemat for nærmere 1500,- kr , noe som vil si at vi har skapet fult!!! *NAM*  Når vi var ferdige bestemte vi oss for å ta en deilig middag -på brygga, den nye restauranten her i byen.. Etter å ikke ha fått noe  hjelp og deretter skarpt få høre at de mente det var fult ( noe det ikke var, 4 mannfolk kom å fikk servert et bord når vi stod å så på, uten at det var holdt av)  og det viste seg at det bare var tull endte vi opp på den nye restauranten på Hankø, service fra første sekund og FANTASTISK middag.Anbefales på det sterkeste for alle som er på besøk i Fredrikstad og ønsker en liten opplevelse av skjærgårder og båter mens dere nyter et deilig måltid.

Nå skal jeg kaste meg rundt... En laaaang dag står foran meg med jobb.. Baksiden av medaljen når man tar seg fri er følgende; mye utsatt jobb! 

Nyt dagen-det er endelig sommer!!!!

Opp med øya...

og ut av senga....

Idag har jeg ingen rett til å "klage" , men ettersom jeg ble for opphengt i serien min ble jeg sittende våken til etter kl 02 i natt. Sant skal sies at det å stå opp idag tidlig var grusomt, jeg var kvalm, hodet dunket og kroppen var ødelagt som om en hel natt med reising skulle satt sine spor i den. Ja ja, nå skal jeg prøve å komme meg litt, spise en sen frokost som ender opp som en lunsj, strekke litt på beina og kose meg på jobben! Uken går snart mot slutten igjen, onsdag betyr snart helg igjen!Noe som betyr kvalitets tid med verdens beste barn! Idag satt de faktisk å koset seg med frokosten sin i over 1 time, snakk om matmomser, tror Olíver endte opp med å spise 4 skiver og Mathilde 2,5.... 

Øyenstenene mine <3 

 

Itillegg gleder jeg meg litt ekstra til denne helgen fordi  min kjære storesøster gifter seg og jeg har leid meg verdens nydeligste kjole! Jeg skal være,pudder,brun og gull..Hva tror dere om den kombinasjonen?  

Vel, nå får jeg kaste meg rundt, masse varer fra NORA Norway kom akkurat inn døren, gled dere, masse bilder kommer! ojoj,så fint! 

Vi skrives-fin fin dag til alle dere!

Jo, så må de av dere som liker å vite litt fakta om byene rundt om i dette deilige landet vårt gjøre dere litt mer kjent med Fredrikstad! Det er godt vi "harry fredrikstadianere" vet å ha litt selv ironi!   Les om byen vår HER 

Så kvelden...IGJEN...

Så var utkjøringen på spisestoler gjort, varer levert og rumpa godt plassert ned i sofaen... Det å ta kvelden kl 23 er ikke sunt, jeg får ikke min daglige dose med the closer og det er ikke bra.. Jeg har gjort meg avhengig på serien rett og slett. Har dere noen gang blitt så "avhengig" av noe at dere ikke klare å gjennomføre dagen uten? Jeg er på det stadiet nå.. uff altså... 

Håkon fikk beskjed av meg at han fikk passe på å gå i sengen tidlig, jeg MÅ nemlig se minst 2 episoder før jeg kommer meg opp trappen og får plassert kroppen min opp i sengen.. Så dersom han ble sittende å kile meg på ryggen frem til serien var ferdig var det hans valg.. Jeg trodde ærlig at valget ville falle på det første, men neida.. Mannen hentet ned bodylotion og tilbydde seg å massere meg... Jeg trodde nesten han tullet med meg, men neida.. Nå kobler han om dvdén og skal sette serien på, jeg har ristet meg et par skiver å venter meg litt massasje.. Det å få være lenge opp er ikke så veldig ille likevel? 

Håret vokste brått 10 -20 cm på 3-4 timer , men jeg vet jammen ikke hva jeg liker best? kort kanskje? Greit med alternativ ihvertfall, brått vil jeg jo ha langt hår ? Selv om jeg er mer "megselv" med det korte... Nyt kvelden da dere, og dere...Uansett....

 TUSEN,TUSEN takk for all den gode tilbakemeldingen.. Jeg blir så glad av å lese så mye hyggelig! Dere er viktige for meg- virkelig.. ! Lurer på om jeg skal booke Oslo spektrum eller en eller annen plass med mye plass og invitere dere alle for å gi dere en god klem! Sender en med vinden fra Fredrikstad i dette øyeblikket! 

Gull, rødt og glitter....

God tirsdag alle vakre! 

Nå haster jeg avgårde til en kunde for å levre noen stoler, de har vært veldig etterlengtet for kunden stakkars. Godt man har tålmodighet når leverandøren bare lover feil tidspunkt for levering... Jeg har faktisk bestilt NUD lamper idag, vi får det i villapaprika, kjempemorsomt!!! Betong med råtøffe snorer og diger pære... Blir morsomt med litt annerledes lys også, ikke sant? Apropos lys, det er jeg ikke lenger..... MEN, rød det er jeg!  

AND i love it! 

Forandring fryder, ihvertfall for meg.....

Nyt dagen, vi skrives ... OM et par timer! 

En naturlig, Camilla....

When I get older I will be stronger

They'll call me freedom, just like a wavin' flag........

Skjerf -Villapaprika HER ( fantastisk kvalitet) Jakke-Villapaprika/ Ester elenora HER

"Give me freedom, give me fire, give me reason, take me higher.

See the champions, take the field now, unify us, make us feel proud.

In the streets our heads are liftin', as we lose our inhibition.

Celebration it's around us, every nations, all around us.

Singin' forever young, singin' songs underneath that sun.

Let's rejoice in the beautiful game."

Seier sangen! Denne er min favoritt, ikke så rart når det var den sangen jeg faktisk hørte på den gangen jeg bestemte meg for å starte selv... Litt sånn "dyttibaken" sang som gir meg et STORT smil om munnen! (hør den HER

Sommer betyr farger, farger gjør deg glad! Dette nydelige skjerfet fra LAMA er virkelig fantastisk, elsker fargen og kvaliteten .. Helt fantastisk.. Nå er det ikke lenge til toalettmappene kommer inn igjen, noen som gleder seg? 

1,2,3 .... GÅ

Nå er huset snart på nett og rart er det. Jeg føler jeg skal "kvitte" meg med en del av meg selv nå som dette ikke vil være mitt hjem i fremtiden. Det er så rart, hva er det som skjer liksom?  Det er rart hvor mye følelser man merker man har til et hjem, jeg føler liksom jeg gir fra meg en del av meg selv, men etter all den tiden jeg/vi har lagt i dette hjemmet er det kanskje ikke så rart.  Vi skal jo faktisk selge, starte på nytt en helt annen plass og skape et nytt hjem.  At megleren sa at han trodde huset ville selges "smertefritt" får vi bare håpe at stemmer, jeg kan ikke tenke meg noe verre enn å ikke få noen interesserte på det. *luksusproblem* 

Huset vårt -Villapaprika startet en plass det også. 

Det er nå 5 år siden vi kjøpte prospektet på huset og dro opp på tomten som da bare var skog og fjell for å se på den. Jeg husker ennå da spaden ble satt i jorden og prosessen hadde startet, jeg var SÅ stolt! 18 År og veldig lykkelig. Veggene kom opp, en etter en, så kom taket og til slutt vinduene.. Jeg husker vi hver kveld etter at snekkerne hadde gitt seg dro opp for å "snoke" i vinduene. Jeg er sikker på at blomsterpottene var plassert i vinduskarmen og møblene stod på sine plasser lenge før stuen var begynt på og vinduskarmene var på plass. Jeg tegnet om hele huset for å få mest mulig plass i hver etasje. 

Så kom første uken i februar 2008, huset stod klart og vi spente på å flytte inn. Det er rart hvor bortskjemt man gjør seg på plass for jeg følte den gangen at jeg flyttet inn i et slott, stoltheten kan ikke beskrives! Alt var nytt, alt var slik jeg ville ha det og vårt første hus som vi hadde bygd sammen stod ferdig. Jeg tror det gikk uker, nesten ,mdér får det i heletatt gikk opp for meg at dette var mitt. 

Stoler og bord - Villapaprika Stolene kan bestilles på ckinterior@hotmail.no . Pga ingen angrerett eksistere på disse ligger de ikke i nettbutikken.

Pute og brikke fra Villapaprika -HER

De tøffe strikk lyktene fra Halvor bakke finnes HER. Nå er det forresten tilbud på disse til kun kr 279,-

Taklampen, brettet på veggen er også fra Villapaprika Finnes også i nettbutikken, HER ,Putene finner dere HER,HER, HER og HER 

Huset har stadig hatt sine forandringer, ulike farger, ulike møbler, ulike plasseringer, jeg tror dette huset har fått prøvd ut det meste. Garasje har blitt stue, skog har blitt til hage, fjell til veranda , ja det det som kan gjøres har blitt gjort og alt i alt har huset kun bydd på seg selv fra den beste siden.. Vi har gått fra 3 til 4 her, vi har kranglet så veggene i huset har flyttet på seg, vi har sovet og snorket så taket har hevet og vi har opplevd de beste dagene og timene vi noen gang har hatt sammen akkurat her. For meg er det så mye mer enn bare et hus eller hjem, dette har vært livet mitt, vår trygghet, ungenes barndomsminner og min "byggeplass" for nye og idéskapende idéer... Nå er salget en virkelighet, nå skjer det, vi skal faktisk flytte.....  

Nå skal jeg opp å gå over litt økonomi, det har vært lange tider med sykdom der nå så ting har blitt så flyttet.. Idag skal nok noen ting på plass og deilig er det! Jeg får se å komme meg av sted..... 

Ha en nydelig kveld, vi skrives etterpå ! 

smask!

Etter 9 timer på jobben med flytting, ommøblering, vasking osv skal jeg nå nyte 2-3 timer på sofaen før hodet finner puten og jeg reiser inn i drømmeland. Jeg har en dårlig uvane som heter å ikke skjenne etter om man blir sliten,men når jeg la meg ned på sofaen og itillegg klarte å sove noen minutter var det ingen tur tilbake. Jeg la resten av dagplanene på hyllen og bestemte meg for å bli liggende. Når du først har skjent etter, skjenner dere den følelsen? Vel, da er det umulig å gjøre noe med det. 

Itillegg fikk jeg verdens deiligste kosebamse hoppende opp på meg av verdens beste Mie! ÅÅåh,som jeg elsker henne...

Lille kosebamsen vår <3

 Mie har et gemytt som er helt utrolig, hun er sin,lydig, kosete og verdens godeste lille firbeinte! Hun vet akkurat hvordan hun skal få oppmerksomhet og istad ble hun trillet rundt i en dukkevogn av Olíver og Mathilde med dukkeklærne til Mathilde sin dukke på seg, hvordan de hadde klart å kle på henne vet jeg ikke, men der satt hun ihvertfall, søt pyntet til og med, med en liten lue.. ha ha.. Når jeg så ungene komme gående med henne måtte jeg holde meg for å ikke begynne å le, Mie hadde faktisk lagt seg til i dukkevognen og så nesten ut til å sove. Hun er fantastisk med ungene og Mathilde forguder henne som en liten søster eller bror. 

Mie har hentet med seg alle husets kosetepper opp på go´plassen sin.. Jeg skjønner ikke hvorfor hun gjør det, men hun har en eller annen raritet med å gjøre det hver gang hun skal legge seg på plassen sin. Hun er vel litt lik meg, glad i ting som er mykt og lunt! 

Imorgen skal luggen hennes klippes litt og hun skal vaskes, hun liker å sove i sofaen så da må hun være ren, jeg liker ikke møkkete hunder..  

Nå skal vi se en komedie, spise kebab( standard på søndag) også skal jeg spise is....Jeg føler meg skikkelig "dårlig" når jeg propper i meg så mye tull, men jeg elsker slike kvelder så jeg klarer ikke la være! Det er noe med søndags følelsen, den er så god!  

Nyt kvelden dere også! 

En søndag med bare vakre ting...

Overskriften taler for seg selv, men dagen min har vært nokså aktiv. Her har jeg faktisk snudd opp ned på hele butikken,ligget på alle fire og vasket,støvsuget alt av møbler og gulv-kriker og kroker. Jeg merket at en kviklunsj for meg var energi BOOOM! Herremin, jeg ble helt fylt opp mer kreativitet og har ikke klart å sette meg ned en eneste gang. 

Butikken har aldri før vært mer oversiktlig og ryddig, samt ren og pen på en og samme gang.. ha ha...

1.ETASJEN er lyseblå,beige og marine.. Og underetasjen er pudderrosa,bringerbærrød og grå..

Mer bilder kommer etterpå, da ahr jeg bilder fra spisestuen også om jeg er effektiv ;) Den har blitt sååååå fin og klar for visninger! 

Vi skrives etterpå! Nyt søndagen så lenge!!!! 

hits