juli 2011

Velkommen til ei lita Prinsesse

Her må du ta av deg skoene og tre varsomt når du stiger innenfor dørterskelen, prinsessa er nemlig veldig kry over sitt lille prinsesse rom. Jeg kan forstå frøkna godt, rommet hennes beskriver henne 100% og er hennes lille prinsesse slott. 

På rommet hennes blir man alltid bedt på te og kake, ´ALA Mathilde. =) 

Seng kjøpt på babyshop og i merket babydan. gardiner og lifgardin fra jorunns interiør og leker fra lekebutikken ;) hehe  Ifølge Mathilde var det viktig å få med det at alle lekene hennes er fra den snille dama i lekebutikken.. Lille prinsessa mi <3 

Vi flytter oss videre.

Inn i spisestuen og tv´stuen....Her har det skjedd lite, men vi får innen en mndés tid en ny sofa i lys lin til spisestuen vår. Gjett om jeg gleder meg.(?) Jeg har nå gått i 2 mndér å lurt fram og tilbake på om det er det vi ønsker, og etter å ha vært i tenkeboksen en stund har vi kommet frem til at det er det vi vil =) 

Spisestuen vår har en åpen løsning inn til kjøkkenet og tv´stuen, noe som gjør den stor og lufting. 

Skjenkene har vi arvet og malt i lakk, spisestuebordet er fra slettvoll og stolene er fra ikea. Teppet er fra bohus. Lyskronen kan bestilles hos Ck ineteriør. 

Jeg elsker spisestuen, men jeg må ærlig innrømme at jeg gleder meg til å sette prikken over i´n når den nye sofaen til spisestuen kommer. Ukene kan ikke gå fort nok. 

Tv stuen er som den har vært den siste tiden, lun og koselig! 

Se så søte de nye lyslyktene mine fra butikken min er. Jeg synes de var så utrolig søte og har gått å ventet på de i snart 5 uker. Jeg merker at det å vente på noe og det å glede seg til ting er så utrolig spennende, det gir liksom tingene en større verdi når du først får det i hus. Puten i beige 100% ull 40x60 med teppet som ligger i bakgrunn er også fra min butikk. ( Finnes også i nettbutikk, for å se puten trykk HER , alle mine priser på puter er med innhold) 

Den store lyslykten koser 249 og de små 89 pr stk ... 

Tapeten i tv stuen er fra borge og gir rommet en lun og romantisk stil. Sofaen er fra bohus, puter gant, lama og au maison. Kartelllampen er fra slettvoll og taklampen er fra living. Salongbord er fra slettvoll og det lille hjørnebordet er arvegods og malt i svart lakk som 2 av skjenkene. 

Er det noe dere lurer på er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no 

Kjøkkenet

Kjøkkenet er perleplassen i huset kombinert med Spisestuen, men for å få system når jeg poster ut bilder begynner vi med kjøkkenet hvor deilig middager blir disket opp hver eneste dag! 

Velkommen inn ! 

Vi har valgt en hvit innredning fra Marbodahl med en mørkoljet benkeplate i moccabrun fra Sigdal. Rundt kokeplaten har vi valgt å legge litt av benkeplaten i mørk skifer for å bryte litt av med treet slik at koketoppen ikke blir så synlig. Flisene bak innredingen er i glassmosaikk og kjøpt på Megaflis . Alle hvitevarene våre er fra AEG electrolux . Gulvet er et ferdigkappet vinylgulv fra TK og i fargen moccabrun . ( vi har lagt gulvet på parketten, dette har vi ikke angret på) Vasken er fra Intra og er nedfelt i benkeplaten, skapet som runder av kjøkkenet inn til spisestuen er også fra marbodahl og er i samme serie som kjøkkenet. Denne tegnet jeg på mål for å slippe å kjøpe et vitrineskap, dette gjør så kjøkkenet glir naturlig inn i spisestuen. 

Liftgardinene er fra Jorunns og sydd i et fløyelsstoff i en grå-beige farge. Barkrakkene er fra Ikea og skal snart byttes ut. taklamper også fra ikea og skal også snar byttes ut. Turkis bolle fra Ck intriør, lysestaker med glasstopp fra Sia, Sølvfat fra Alessis, glass med sølvlokk fra ck interiør. 

Veggene er malt i hvit lin og bryter av med den hvite innredingen på kjøkkenet. 

Hjem og interiør

Idag blir den store rydde-vaske- og få det pent dagen her i "villapaprika" . Håkon skal ta med seg ungene ut å klippe gresset, plante noen nye planter,vaske vinduer osv.. Huset står sant som det er på hodet og har gjort det i snart et par uker. Jeg tok med meg noen vakre nyheter hjem fra butikken min Ck interiør på fredag og siden jeg ikke har shoppet interiør på uker nå er det på tide, jeg har nemlig gått å siklet på dette siden jeg for et par uker la inn bestillingen på varene. 

Siden så utrolig mange ønsker å få et "bilderas" fra vårt hjem rom-for rom skal jeg ikveld LOVE at jeg skal "rase" ned hele bloggen med interiørbilder rom-for-rom! Hva sier dere interiørglade til det(?) , høres det bra ut? 

Jeg har nå fått ordnet meg verdens beste program på pcén min, så nå vil det hver uke komme "ukas interiør tips" ...Jeg har lenge ønsket å få til dette, men pga manglende erfaring på teknologi har mange ønskede kategorier gått i " Vente" boksen. Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, er ikke det sant? 

Jeg har lenge lovet dere at bloggen skal bli bedre og få mer innhold, men jeg har beklageligvis for alle dere trofaste og gode lesere ikke klart å holde ord. Tiden min har jeg ikke hatt kontroll på, det pga jeg ikke har gjort annet en å jobbe med henting av varer, være i butikk, bestilling av varer, økonomi, planlegging osv osv. Når ferien endelig kom for 3 uker siden, slapp jeg alt som heter oppgaver og blogging ut av hendene og kun prioriterte mine to små barn. Det å starte en butikk, nettbutikk og ny blogg på 1 og samme gang er ikke bare-bare, så det sistnevnte har blitt minst prioritert. 

Nå har jeg brukt uken som var til å få alt på stell for både nettbutikk og blogg også, og kan nå LOVE at alt vil bli bedre fra og med IDAG! Butikken min har fått riktige åpningstider, nettbutikken er under prosess og vil bli MYE bedre bare innen få dager, ( med det mener jeg mye større vare utvalg osv) Bloggen vil bli en helt annen verden! Denne gangen vil det ikke bare være tomme ord.. 

Men dere, jeg mottar for tiden de fleste kommentarer på mail, det pga jeg ser det er færre som tør å kommentere her inne når de ser e-posten må skrives inn. Det er kun jeg som kan se mail adressen deres, ingen andre.... Når jeg blogget på bogg.no var det mange fler som turte å kommentere, nå er det få som legger igjen noen få ord . Jeg har fått mail på mail om at dere ikke ønsker at andre skal se deres mail adresse og at dere av den grunn ikke ønsker å legge igjen kommentarer her inne.  

Nå som jeg skal bli flinkere til å blogge, håper jeg dere kan bli flinkere til å kommentere her inne på bloggen min. Da er det lettere for meg å svare der, da alle mailene som dreier seg om bloggen havner sist på mailen, jeg prioritere nemlig alle bestillinger først på mailen min. Kommentere dere direkte her på bloggen, lover jeg å være flinkere til å svare dere, da derer gjør det 10 x lettere  for meg å svare =) På mailen mottar jeg mange 10´talls mailer hver dag så jeg rekker ikke komme over alt og gi svar dersom dette fortsetter. 

Jeg ønsker dere alle en nydelig dag, så gleder jeg meg til å komme tilbake med mange gode innlegg! 

 

Smørbrød med prikken over i´n

Har du noen ganger vært så sulten at det å stelle seg til på kjøkkenet frister så lite at du tyr til enkle og usunne retter som ikke gir deg verken energi eller god samvittighet, men heller det motsatte. 

For bare 6 mndér siden var jeg en mester på å spise usunn mat hver gang sjansen var der og jeg var en mester på å være raskest mulig på kjøkkenet, noe som resulterte i mye toro. 

Dette gikk hardt utover meg både psykisk og fysisk, så jeg bestemte meg for å slutte å "tulle" å legge om på kostholdet. Nå 6 mndér senere merker jeg hvor mye det har hjulpet meg. 

Min yndlingsrett når jeg er småsulten er rett og slett en brødskive, men en litt bedre enn vanlig.. Et deilig smørbrød ála Camilla; 

Du trenger ; Grovt brød, avokado,tomat, Philadelphia mager ost,løvtynn pepperskine,salt og pepper, rist brødet slik at det blir sprøtt  og deretter nyt et deilig smørbrød du vil komme til å lage gjentatte ganger. Kjempe godt og ferdig på 1,2,3...  

Dersom du har noen tips til andre gode småretter/smørbrød tar jeg det imot med stor takk.

I Dyreparken

Idag har det vært en skikkelig kose dag for våre 2 småtroll, vi tok nemlig turen inn til kr,sand dyrepark. Denne gangen fikk Oliver møtt sin store helt, kjørt den sorte dame, spist masse is,sukkerspinn, sett på løver, kjørt tømmerstokken og klappet griser. Snakk om "barnasdag"  .. Nå sitter vi godt plassert i bilen, med Disney film på og rumpa godt plassert i setet. En 4 timers lang biltur venter oss, så jeg kommer til å være en liten "nettslave"  så lenge batteriet på pcén min holder =) 

Hva sier dere, noe dere ønsker jeg skal blogge om ?=) 

Små prinsesser

Jeg tar meg selv ofte i å tenke " jeg må være verdens heldigste" eller" jeg har verdens vakreste små barn" .. Jeg kan ikke titte meg mett på mine egne barn, de blir for meg bare vakrere og vakrere for hver dag som går. Små ting i hverdagen, nye ting de mestrer eller ord de sier kan gjøre meg så stolt at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Eller hva sier dere? Er ikke vi mødre beriket med en enorm morskjærlighet til våre barn?  Min lille jente som nå selv mener hun begynner å bli veldig stor har blitt litt av ei jåle. Hun har nå i disse dager bestemt seg for at spenner i håret og kjoler med rysjer er det flotteste i verden, hun synger og danser til musikk hver dag og gir så mye glede og latter til oss rundt at hun er til å spise opp! 

Idag har Lille princess og jeg hatt skikkelig jentedag, Olíver og Håkon ønsket en skikkelig guttedag med guttefilm og guttemat..  (snakk om livsnytere ) Vi jentene fikk klar beskjed om at " dere får ikke bli med" , så vi tok turen ut på høysand til min søster og vakre lille tantebarn Marie. Vi har badet, spist deilig middag, lekt og koset oss. Sommerværet er rett og slett fantastisk! Eller hva? 

På hytten hang flagget på halv stang, tenke seg til at det nå er 1 uke siden den forferdelige terroren slo til i vårt land. Jeg har ennå ikke klart å forstått at dette har skjedd, for meg er dette for grusomt til å kunne virke sant selv om jeg vet det er virkelig og har skjedd. 

Når slikt som dette skjer minner det meg på hvor skjørt livet er, hvor takknemlig man skal være for å bare "være" og at man skal ta være på de rundt seg og være takknemlig for det man har. 

Nå skal jeg finne puten, komme meg inn i drømmeland og vente på at to små trøtte barn i 08 tiden kommer listene inn på rommet for å sove den siste timen inne hos mammaen og pappaen sin. De stundene er magiske. ! 

Ha en god natt og sov godt! 

Forandring fryder på 7 uker

Tenke seg til at for bare 7 uker siden var lokalet mitt et lite prosjekt med grått vegg-til-vegg teppe, lite møbler og tiden til hjelp. Mange lurer på hvordan jeg har utviklet stilen i butikken min siden åpningen og ønsker gjerne å se noen før og etter bilder. 

For 7 uker siden åpnet jeg dørene til Ck interiør, da så det slikt ut ;

7uker senere  med noen malingstrøk og nye møbler ser butikken slik ut ; 

Pga ventetiden på de forskjellige varene har ting måtte gjøres litt etter litt. Nå mangler jeg bare å få opp ett par lysekroner, men hvilken jeg skal ha hvor blir mitt neste lille prosjekt. 

Sommertid !

God morgen solstråler, har dere hatt en fin morgen? Idag våknet vi til strålende sol, skyfri himmel, +23 grader og en deilig frokost. Sommeren har endelig kommet til oss, hvor lenge den velger å bli vet jeg ikke, men Mathilde og jeg skal ihvertfall på stranden og  Håkon skal ha "guttetid" med Olíver. 

Man må jo benytte seg av sommerlivet når det først har kommet, kulde og kalde dager blir det nok av om noen få mndér. Norge er virkelig et vakkert land å bo i, alle årstidene er nydelige på hver og sin måte.

 Jeg ønsker dere alle en vakker dag, vi skrives! 

Ck interiør

Idag har jeg fått inn mange paller med nye varer, endelig kan jeg si at butikken begynner å bli full av flotte varer! Jeg har gått å ventet i nesten 6 uker på å få inn det jeg har manglet, så dette var etterlengtet og veldig godt å få på plass. 

Fredag eller mandag får jeg inn enda ett par paller med varer, nå blir det neste prosjektet å finne plass til alt =) 

Alle nyhetene kommer for salg i nettbutikken innen neste uke! Gleder meg vilt! 

Kunne jeg vært mer fornøyd?

Og svaret er NEI! Som de fleste av mine bloggfølgere  vet har jeg og 2 andre venninner satset på drømmen vår på Bruket på Gressvik. Vi har med tiden store planer for plassen vår og vi jobber alle 3 kjempe hardt hver dag for å få folk til å vite om plassen samt lage oss et godt rykte. 

Malin som driver frisørsalongen DAY frisør og velvære er en ufattelig flink og dyktig frisør. Hun jobber dag inn og dag ut for å gjøre hver og en av sine kunder strålende fornøyd. Hun gir en service ingen kan sammenlikne seg med, samt at salongen er som en drøm og gir deg en god følelse bare ved å titte på den. Ved å titte innom bloggen hennes vil dere få se litt bilder fra salongen,samt noen tips til frisyrer. Bloggen til Malin kan du trykke deg inn på ved å trykke HER.  

Anne Lill er negldesigneren i bygget, at hun er dyktig og kan det hun driver med er ingen tvil- her snakker vi perfeksjonist langt ut i fingertuppene. ! Idag var jeg så utrolig heldig og fikk ordnet både fingerneglene mine og "tottene" mine . Anne Lill fikk nemlig for en liten stund siden inn neglelakk med frukt lukter og jeg har nå bare gått å ventet på tid til å få prøvd de. Resultatet ble strålende og jeg fikk mine etterlengtede røde negler ! For å se fler resultater og negler som Anne Lill har ordnet besøk henne på hennes Blogg ved å trykke HER  . Hun tar imot bestillinger på mail og jeg kan absolutt anbefale henne til de av dere som bor i nærheten og ønsker et holdbart og flott resultat! 

 

Nå skal jeg gå tilbake til varekaoset mitt. Jeg har fått inn 4 paller med nyheter, så her er det mye å gjøre! Bilder fra butikken kommer i kveld! 

Frem til vi skrives igjen ønsker jeg dere alle en fantastisk dag! Vi skrives! 

 

(PS; Innlegget er ikke noe sponsing innlegg, kun litt om oss "jentene på Bruket innlegg"

God kveld fra koseplassen !

Jeg er bare innom en liten tur for å ønske dere alle en rolig og god kveld! Fru Kvarsvik sitter nå pent plassert med stumpen i sofaen og leser det nye "vakre hjem og interiør" mens herr Kvarsvik har lagt seg godt til ved siden av meg dypt inne i tv "verden" . 

Ha en nydelig kveld ! Nå skal vi nyte litt firsk frukt og vaniljekesam.

Bibi Bijoux

Sommeren har virkelig vært på besøk idag, det å føle varmen på bare skuldrene og den varme vinden i håret er den beste måten å føle sommeren på. Idag har jeg bedrevet tiden min til alt annet enn husarbeid, hva går det av meg? Dagen uten annet gjøremål enn huset ble brått dagen alt skulle skje på 1 og samme dag...... 

Håret har fått en klipp, noe det bokstavelig talt ikke kunne vært for uten...Håret? Ja, det har nok en gang blitt mørkt. Som dere tidligere har lest skjedde det noe med mitt hår etter mye klorbadning i Spania, noe som førte til rødt hår.(!) Og når jeg skiver rødt tar jeg ikke i. Min frisør kunne på ingen måte bleke det igjen da ville håret mitt falt av meg, så da var det tilbake fra det rød til det gode gamle mørke...Og korte..... Slik skjer når man er for optimistisk når det kommer til sitt eget hår.. Men jeg liker det, eller....ikke bare liker, men simpelthen ELSKER!  Nå kan jeg ha håret ned og ikke i en ball på toppen av hodet, det gjelder bare å vende seg til det ;o) 

Smykkene og armbåndene mine er fra Bibi og jeg selger det hos meg. Jeg begynner å bli noe tom, men ennå har jeg noen sett igjen. Lurer dere på noe er det bare å sende meg en mail på Ckinterior@hotmail.no 

26 Juli 2011

Idag har været vært nydelig, solen har skint og sommerfølelsen har vært litt på plass igjen. Jeg skulle bare ønske det hadde vært enda litt varmere slik at stranden kunne blitt benyttet her hjemme. Jeg savner virkelig å kunne gå meg en tur til stranden å bare sitte i vankanten og nyte sommeren, planlegge kveldens grilling og sitte ute å nyte solnedgangen. 

Jeg tok for å bevise for meg selv at det fremdeles er litt sommer på meg en shorts, men jeg følte jeg ønsket vinteren en smule " velkommen" ved å ta på meg strikkajakka min over . MEN, denne fruen er redd for å fryse så da er det å kle seg godt noe som ligger i min natur. Siden solen bare ble varmere og varmere idag gikk jakken heldigvis fortere av enn hva den kom på.(takk og lov) 

Nå skal jeg nyte kvelden og tanken på at jeg i morgen har fri fra jobben og bare kan pusle med husarbeid og matinnkjøp.  Jeg gleder meg til å skru på høy musikk i huset imorgen, synge for full hals mens jeg bare får det renere og renere rundt meg! Husarbeid er virkelig en ting man kan savne når man i 6 uker bare har latt butikk og ferie komme foran.  I morgen skal vaskebøtta fylles, vaskefilla få kjørt seg og støvsugeren få fylt seg opp! Jeg gleder meg!  

Ha en nydelig kveld da dere! Vi skrives! 

 

PS; Om noen lurer på åpningstidene mine eller har noen spørsmål ang butikken er det bare å sende mail,ringe eller sjekke ut nettbutikken. Det meste av informasjon er nå ført inn det. 

 

En gammel skatt

Endelig er den gamle skatten vår ferdig, den ble så god som ny. Der rart hvor mye maling kan gjøre med en ting eller et rom, en stil kan endres totalt av bare en farge. 

Det at denne skjenken er over 100 år gammel skulle man ikke trodd når man ser hvor hel og flott den er, for ikke å snakke om tung! Håkon har alt innredet det ene skapet til et barskap, noe som var utrolig kjekt siden vi kan låse det. 

Jeg lurer på om denne vil gå i arv etter oss også? 

Har dere også gamle skatter med en historie i hjemmet? 

En ny dag !

Himmelen går gradvis fra grå til blå, solen stikker sakte men sikkert frem, en ny dag har kommet. Idag brukte jeg morgenen til å kose med barna mine, vi lagde en deilig frokost sammen før vi skulle videre til jobb og barnehage. Det å ikke starte kl 08 på jobben gir oss mer tid sammen på morgenen, noe som er veldig deilig når vi ikke er ferdig på jobben før nærmere 5 hver dag. 

Idag har jeg mange oppgaver foran meg, blant noen av de oppgavene ligger det å rydde i pappesker. Jeg får nemlig  mange nye varer i begynnelsen av neste uke så derfor må det ryddes plass i alt kaoset. Kaos bak lukkede  skaper og dører er jeg nemlig ekspert på, en dårlig vane jeg strengt talt burde "vokse" av meg....

Også hjemme står mye på spill, mye pirkejobb som man lærer seg å se bort ifra når man daglig går oppe i dem.Håkon og jeg har endelig fått lysten over oss til å begynne å få pirkejobben gjort og da må vi jo gjøre det. Siden min mor og far solgte familiehytta vår på Oven har vi også fått hjem en skjenk som det er over 100 år familiehistorie i. Den er håndlaget og i samme "familie" som den lille sorte skjenken vår, jeg kan nesten ikke vente med å få den ferdig. Gamle møbler får en spesiell betydning, spesielt når historien i den ligger i familien. 

Se så vakre detaljer det er i den. Siden det meste vi eier av møbler er brun/sort har jeg ønsket å bryte  av det ved å male denne i hvit høyglans. Skjenken i sin helhet vil jeg vise bilder av etterpå! 

Frem til vi skrives igjen ønsker jeg dere alle en nydelig dag! 

En rar mandag

Dette må være den rareste mandagen jeg har opplevd i mitt liv, stemningen har vært så rar og alle (inkl meg selv) har gått rundt i sin egen lille verden. Idag var 1. dagen jeg noen gang har steng butikken min pga en tragedie, selv om stillheten bare varte et minutt var det utrolig merkelig og oppleve en slik stillhet rundt meg og kundene mine. 

Som resten av byen gjorde stenge jeg dørene mine slik at jeg fikk gått i fakkeltoget med flere 1000 andre personer KL 18. Hele minneplassen var stapp full av mennesker og det var så å si umulig å få lagt på plass en rose, men siden trafikken nesten stod stille hele veien inn til byen og vi ikke kom oss inn i toget før kl 1810 fikk vi kjørt tilbake og lagt på plass en rose hver etter toget. Jeg har ikke sett så mange mennesker ute i gatene i Fredrikstad siden 17 mai. Jeg har ennå problemer med å forstå at noe slikt som dette kan ha skjedd i vårt "lille" Norge,  Men etter å ha fulgt nyhetene og aviser slavisk siden vi kom hjem begynner det å gå mer opp.  

(bildet er lånt fra www.f-b.no)

Det var som at alle sa høyt "vi er her og vi er her sammen og skal ikke la en slik tragedie stoppe oss og det vi tror på" når vi stod der i mengden. Etter som tiden gikk var det som en sort skygge ble løftet vekk fra mange sine skuldre og trafikken begynte å gå som normalt igjen. 

 

At livet er skjørt er ingen tvil, man må ta vare på livet og personene rundt seg. Det at man har fått livet er ingen selvfølge, men et mirakel og det mirakelet er det viktig å ta vare på <3 

Hvordan har deres dag vært ? 

Jeg ønsker dere alle en fin kveld til tross for alle omstendighetene. 

Det er rart..

Hvor mye som har skjedd siden vi tidlig fredags morgen dro til København. Jeg har lest litt om det og hørt litt, men hvor grusomt og ondskapsfullt dette er har jeg ennå problemer med å forstå. Hva skjer med verden vår? Det er rart å komme hjem, se nyhetene og få lest avisen, snakket med naboer og personer rundt oss. Alle har problemer med å forstå, men jeg har bokstavelig talt ennå ikke skjønt det. Hva har skjedd og hvorfor?  

Vi har fått nyhets melding på tlf, men det å se det i bilder og høre historiene er noe helt annet enn å lese noen setninger eller høre et annet språk snakke om det. Jeg er kvalm og føler jeg sliter med å kunne forstå dette, ord strekker ikke til. Etter vi fikk hørt historiene til de pårørende, fikk vi sjokk.. Jeg er glad jeg ikke har vist hva jeg vet nå når jeg dro ned. Da ville jeg følt savnet til barn og foreldrene mine enda verre og psyken min ville blitt ødelagt. 

Det er i slike stunder som dette man må holde sammen og vise at man bryr seg. Jeg har slettet innlegget mitt fra i går tidlig, det pga jeg da ikke viste det jeg vet nå. Jeg beklager om jeg har støtt noen ved innlegget, men hadde jeg vist hva jeg nå vet ville jeg aldri postet det innlegget ut. Jeg har ennå problemer med å forstå og tror ikke det vil gå helt opp for meg før senere. Dette er ennå litt for uvirkelig for meg, uansett hvordan jeg vrir og vender på dette.

Ta vare på hverandre!  

Endelig fremme

Etter 4,5 time i bil var vi endelig fremme i København og vi storkoser oss! 

Turen gikk først til Gøteborg hvor jeg hadde fått invitasjon fra THG til å se alle høst nyhetene. Og gjett hva? Jeg har bestilt alt av varer frem til jul , så nå er julevarene og høstvarene i boks. 

Her er det avbildet litt bilder av varer jeg har tatt inn. Alle de store glass/sølv lyktene som er bestilt og som dere venter på er ventet nå rett rundt hjørnet.  

Nå skal vi spise en liten "sen" lunsj, ordne oss og dra på Nimb for å spise en bedre middag, deretter blir det roxette og annet gøy! Jeg lover masse bilder i morgen! 

Vi skrives mer senere! Ha en nydelig dag/kveld! 

Alltid hendene fulle.

Og med den overskriften tror jeg ikke at jeg overdriver.... Idag har det vært full fart på arbeidet og på hjemmebane har det ikke vært noe bedre. Vi reiser nemlig til København i 3 tre dager nå, barnefri og frie som fuglen. Broren til mannen er bosatt i den nydelige byen, så opplevelser skal vi nok få mye av uansett hvordan været blir. 

Jeg vet mange venter spent på nyheter fra meg, jeg har utrolig mange jern i ilden og går aldri lei. Det er så mye nytt rundt meg som skal gjennomføres, jeg må bare bestemme meg for hva jeg vil satse på og hvor jeg ønsker å lande. Dette gjelder ikke bare butikken min, men masse annet også. En liten morsom ting var jeg nettopp med på og det vil komme på VG nett innen relativt kort tid, så følg med=) 

Nå har vi kjørt to glade barn til sine besteforeldre og skal tidlig i morgen sette snuten mot Køben, bagen skal pakkes og huset skal ryddes! 

Vi skrives, ha en nydelig kveld så lenge! 

Den beste U-planlagte "tingen"

Når man blir født, vokser opp og utvikler seg står fremtidsplanene i livet i kø med kun tiden til hjelp. Når jeg vokste opp var planene mine å utdanne meg til hudpleier, få meg en god jobb,reise på turen rundt i verden, få sjansen til å se å oppleve nye plasser, deretter gifte meg og stifte familie. 

August 2006 var mnd og året i mitt liv hvor alt ble snudd på hodet og jeg, jeg skulle bli mamma. Gleden var ikke stor når testen slo ut på positiv, den var det motsatt! Jeg var 17 år, slurvet med pillen min og overhode ikke interessert i å bli mamma-ennå. Det å slurve med pillen ( minipille) og itillegg gå rundt i den gode tro om at" -jeg blir ikke gravid, det blir heller alle andre som slurver" førte til et svangerskap og en ny verdensborger med navn Olíver. 

Mange spurte meg -" hvorfor tar du ikke abort?"  , noe som hver gang gjorde meg sint. Jeg ønsket og planla ikke svangerskapet med min lille gullgutt, men han var når vi i uke 12 fant det ut hjertelig velkommen til å snu vårt liv på hodet. Jeg husker usikkerheten og reddselen forsvant dagen vi fikk høre hans hjerte slå. Det slo så fort og den lille krabaten var en liten "snurrebass" der han på UL-skjermen viste seg frem for oss. 

I et svangerskap fylt med blødninger og kvalme vokse magen og i september 06 fikk vi vite at vi skulle få en liten "fotballspiller" med antatt termin i slutten av februar.  Rommet ble blått,lyseblått vel og merke, sengen ble pyntet opp og vognen flyttet inn i stuen slik at jeg bare kunne nyte synet av den i tiden frem til han skulle komme.

1 Mars 2007 (4 dager på overtid)kl 1541 kom vår vakre lille sønn til verden. 3150 gr,48 cm og 32 rundt det vesle hodet sitt, en vakker liten velskapt guttebabis med navn Olíver. 

Det å få barn forandret meg totalt, alt dreide seg ikke om meg/oss lengre. Det å få barn var som å skru på en bryter, mammahjertet mitt kom på plass, men tøft var det. Jeg fikk fødselsdepresjoner og turte ikke knytte meg for mye til Olíver, tanken på at det kunne skje han noe kvalte meg. 4 uker tok det for meg før jeg høyt turte å si "jeg elsker deg" til han. At jeg har elsket Olíver fra første stund har aldri vært noen tvil, men jeg var livredd for å si det høyt i tilfelle noe kunne skje han. Hvorfor vet jeg ennå ikke,men at det skyldes at jeg var litt usikker på meg selv som mor var ingen tvil. Tanker som ; "tenk om jeg ikke klarer å bli en flink mamma" eller " tenkt om han ikke blir glad i meg" gjorde meg nesten gal, så de 4 første ukene var ingen dans på røde roser for mine følelser. Jeg hadde aldri vært mor før og kravene jeg stilte meg selv var skyhøye, noe som gjorde at jeg fikk litt "panikk" når jeg først fikk han og skulle klare meg selv alene med han. Alt var så mye "tryggere" når han lå i magen min, da viste jeg liksom alltid hvor jeg hadde han.  

 

Etter de første 4 ukene ble alt mye bedre, jeg var blitt sikrere på meg selv, Håkon støttet meg og jeg følte jeg mestret mammarollen bedre og bedre. 

1 år senere var en ny test positiv og vi skulle bli en familie på 4. Dette svangerskapet var grusomt fra første dag, kvalmen ville nemlig ikke avta denne gang og blødningene ble enorme og varte frem til fødsel. 

I uke 18 var det klart at vi denne gang ventet ei lita pike, og rommet ble raskt dekorert. . Det å få en lillesøster til storebror var helt fantastisk! 

3,5 uker før termin bestemte lillemor å melde sin ankomst, nærmere bestemt 22.12,2008. Lita var hun, kun 2630 .48 cm og 32 rundt det vesle lille hodet sitt. En skikkelig dukke-dukke. Mathilde hadde dårlig med gjennomstrømning fra morkake, noe som gjorde at hun ikke trivdes så godt i magen på slutten. Etter 1 uke hjemme med sin første jul  la hun raskt på seg og var når vi kom tilbake for å se om hun hadde gulsot passert 3 kilo. En stolt mor gikk ut av sykehuset med verdens søteste lille dukkejente. 

Ingrid-Mathilde ble en skikkelig puppejente og var over 14 mndér når jeg endelig fikk kroppen min for meg selv igjen, da var hun og jeg forsynt på hele amme opplegget. 

Det at man får hendene fulle når man får barn er ingen tvil, døgnet blir brått litt kortere og timene , jah-hvor blir de av? 

Jeg må likevel si at jeg elsker det, livet som mamma er perfekt selv om jeg noen ganger bare vil grave meg ned og forsvinne. Ingen dag er lik og ingen dag blir kjedelig. 

Jeg planla kanskje ikke å være en gift 2 barnsmor innen jeg var 20år, men det ble jeg. Og det er den beste u-planlagte tingen vi noen sinne har gjort. 

 

Pavlova

Idag har jeg laget verdens beste Pavlova, alt er spist opp og 9 fornøyde mager fikk i seg deilig søtt. Familien Nordheim Kvarsvik har nå fått seg en favoritt kake, som garantert vil bli laget igjen. Kaken smelter i munnen og bærene gir den perfekte friske smaken. 

Tenk deg at av egg,fløte og sukker med sesongens ønskede bær kan du lage verdens beste kake. Enklere kake kan man ikke lage og den blir garantert en suksess på bordet ! 

Oppskriften finner du enkelt forklart ved å trykke HER 

Min kake ble slik; 

 

Pavlova kan virkelig anbefales! 

Har dere noen tips til gode desserter eller kaker som burde testes ut tar jeg gjerne imot noen tips! Jeg elsker å bruke tid på kjøkkenet, det er mitt favoritt rom i hele huset! 

Bakedag for Mor & Datter

Solen skinner, himmelen er blå (ihvertfall delvis) og lille Ingrid Mathilde og jeg har hatt en skikkelig mor og datter dag på kjøkkenet. Vi har laget en skikkelig god sommerkake med navn Pavlova - en drøm av en herlig kake! 

For meg er det første gang, så jeg er nybegynner på denne, men etter at naboen kom over tidlig i sommer med et stykke har jeg bestemt meg for å prøve selv. 

Litt kvalitetstid på kjøkkenet med min vakre lille frøken er ikke å forakte =)

Mens vi venter skal vi ut på trampolina til ungene å hoppe litt, Oliver skal nemlig vise meg noen nye "triks" ! 

Bilder + oppskriften kommer etterpå! Frem til det, nyt dagen, vi skrives! 

Bergen på besøk

Mens FFK slo Brann på hjemmebanen igår fikk vi besøk fra Bergen av Karianne og hennes sønn Matheo (mitt "tante" barn) . Vi har storkoset oss og tiden har gått i et. Idag har jeg vært med i et aldri så lite modell prosjekt, mer om det vil jeg fortelle dere senere , bildene skal ut på nettet så dette var litt skummelt merket jeg. hehe... Nå har jeg de siste dagene fått utrolig masse nytt jeg må få ordnet tid til å få delt med dere, jeg aner ikke hvor jeg skal begynne , men jeg skal få presset det inn =) 

Nå skal jeg lukte og kose litt med en liten babis, det er utrolig hvor fort man glemmer hvor små barna faktisk har vært.

...bare han våkner fra drømmeland igjen.. Han er så god og Mathilde er så fascinert over hvor liten han er i forhold til henne. 

Ha en nydelig dag, vi skrives!

Soverommet

Idag ble det bilder av soverommet, siden jeg har tatt så mange bilder av huset opp igjennom tiden blir det litt for mye å poste ut alle på en og samme dag. 

Soverommet vårt er veldig enkelt, siden vi har et "lite"  soverom har vi valgt å ha mye lyst slik at det det ikke virker så trangt og lite. 

 

Siden jeg liker stilen litt "lun" og Håkon vil ha den "enkel" har vi på dette rommet fått en bit av begge deler. Enkelt, men likevel lunt og koselig. 

 Skapinnredning  fra - Ikea 

Sengegavel - Bohus 

Nattbord- Ikea

Lamper - Kartell 

 

Nydelig

Etter gårsdagens ablegøyer og latter tok vi kvelden kl 0315 i natt, med gode venner er det rart hvor fort tiden flyr.! Vi hadde middags besøk av Malin og hennes kjære mann og barn.Heldige som vi var igår sovnet alle ungene i 8 tiden, så vi kunne sitte uavbrutt og spise en deilig middag med dessert, kose oss med litt vin og godis. Malin og jeg var jo så "heldige" og skulle stå opp med unger dagen derpå så dere kan tro jeg var overlykkelig når mine to små herligheter sov til kl 1015 idag tidlig. 

 

Se på disse vakre rosene, vi fikk hele 40 stk av våre venner-- er de ikke nydelige ( ?) jeg simpelthen elsker roser! 

Nå sitter vi å ser på barnetv og skal snart spise litt søndagsfrokost! 

Ha en nydelig dag, vi skrives mer etterpå! 

 

Ps; Det foregår arbeid på mailen min så alle som venter på mail vil få svar og beskjeder på det dere lurer på så fort den er oppe å går senere idag.Dette beklager jeg, men pga systemer i hensyn til min butikk må dette gjennomføres.

 

Butikken

Butikken min begynner virkelig å ta form nå, ennå mangler jeg 5 paller som skal komme innen de neste 1-3 ukene , gjett om jeg gleder meg!  Ny sofa,bord,benker, lysekroner,lamper og masse flotte lysestaker osv er ventet innen 1 august! Neste fredag bærer det av sted inn til en leverandør for å få smaken på varene som skal komme for salg på messen, det venter seg nemlig en liten overraskelse ! Leverandørene mine er virkelig flotte og utrolig snille som gjør alt for å hjelpe meg, noe som er ekstra morsomt da jeg får masse gode tips og ideer av de hele tiden! =) 

Nå har jeg fått samlet meg til å få tatt litt bilder av butikklokalet slik det er per dags dato! 

 

 

 

Tapeten bak kontorpulten er fra Jorunns interiør og i merket Designers Guild. Har dere noen spørsmål angående den er det bare å gå inn på www.jorunnsinterior.no og sende henne en mail. 

Er det noe du lurer på er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no

Spisestuen

Små forandringer kan føles ut som store når man har gått fra å være en aktiv "omgjører"  hjemme til en sliten butikkeier som nesten ikke orker å gjøre annet enn å støvsuge gulvet... he he... Nå har jeg fått opp noen nydelige urner og masse friske blomster i huset, noe som er har var helt fantastisk for denne fruen. Litt nytt i heimen skader aldri.. 

 

Siden jeg stadig får spørsmål om hvor tingene våre kommer fra skal jeg nå benytte anledningen til å ta for meg spisestuen;

Spisestuebord - Slettvoll 

Spisestuestoler- Ikea ( navnet på de er Nils) 

Konsollbord hvitt- Ikea 

Svart stol- Classik møbler ( tror det skrives slik)

Sort Kommode- arv fra mine oldeforeldre. 

Lyskrone  i krystall - kan bestilles hos Ck-interior.no  for kr 7500 + frakt. 

skinnteppe -Skeidar 

urner - Floriss 

Lysfat med 12 lysestaker - Ck-interior.no pris kr 1829 kr (finnes på lager) 

Lamper - Kartell 

Vinkjøler - Mestergrønn 

Gardiner- Jorunnsinterior.no 

 

En grå dag.

Det er rart hvor fort været snur seg og blir dårlig, men idag kunne ikke været vært bedre =) Jeg har en lang dag foran meg og ikveld kommer det bildemaraton på huset vårt rom for rom. Siden jeg har fått inn så utrolig mange ønsker på nettopp dette passer dagen idag perfekt til det! Så interiørglade lesere kan bare "glede" seg.. 

Dersom det er noen ønsker om mer bilder av et rom enn et annet er det bare å legge de inn her på kommentarfeltet =)  

Ha en nydelig regnværsdag de som har det og god helg! 

ut-inn-inn-ut

Ja, overskriften sier egentlig sitt... Jeg bare elsker det å være tilbake, puste inn den norske luften,spise den norske maten, sove i min egen seng og være hjemme i mitt eget klesskap! Sist,men ikke minst se alle mine kjære venninner igjen. Kvelden snudde seg brått litt på hodet da min venninne ringte meg og ville ha meg med ut for å spise norsk KULEIS! Isglad som jeg er valgte jeg å bryte av med alt og hoppe inn i loppa til venninna mi, synge for full hals og spise så mye is at jeg kunne kastet opp.. 

Jeg og venninna mi er noen 14ísser når vi putrer bortover veien med sangstemmer som to gale damer og et smil som nesten overtar hele ansiktet..... Men (!) en gang i blant har vi lov til det.. ;0) 

Genser- Merket  NORTHLAND butikk Lykke 

Bukse - Zara 

Sko.Top Shop 

Armbånd - lykke 

Klokke Guess 

Nå skal sofaen inntas, Pc´n skrus av og opptak med Csi nytes! 

Vi skrives! 

Tilbake

Endelig! Borte bra, men hjemme best! 

Det er noe spesielt ved det å komme hjem igjen, butikken har vært besøkt av venner og kunder og jeg har fått gjort 110 ting mer enn hva jeg hadde trodd at jeg skulle få gjort idag. 

Jeg har fått opp en ubeskrivelig nydelig tapet i butikken, den er noe for seg selv og ikke noe jeg hadde trodd jeg skulle like så godt. Dere har faktisk sett bilde av den tidligere, men kan dere gjette hvem det er? 

Nå har jeg fått opp internettet på kontoret og et mye bedre nettverk her hjemme, så nå vil det å skrive innlegg skje oftere! JIPPI! Etter nesten 6 uker med dårlig nettverk hvor det har tatt meg en time å få ut et innlegg skal det bli en drøm å få ut et innlegg på 10 minutter istedenfor. Her hjemme skjer det endringer, små vel og merke, men det skjer litt spennende hele tiden... hehe...Nå skal jeg få svart på over 50 mail, noe som vil ta en gooooood stund, men jeg gleder meg! 

Vi skrives! 

Nå er det bare for dere å komme med ønsker om hva dere vil jeg skal blogge mer om , nå er ferien over og bloggingen skal begynne for fult! 

Ha en nydelig kveld da, dere! 

En stressa Camilla

Jeg hater å få masse jobb i fanget når jeg er på ferie, spesielt når jeg sitter 300 mil unna arbeidsplassen og ikke kan gjøre noen ting annet å få kommunisert med personer via mail eller via tlf. Jobben min er virkelig blitt den lille babyen min, det skal være sikkert og vist.. Jeg ante virkelig ikke at en jobb kunne drasse med seg så mye ekstra i felles ferien.. Men men, hva jeg gjør ikke for den lille butikken min.. He he... 

Nå er ferien over for i år og på torsdag har jeg en 10 timers lang arbeidsdag foran meg, gjett om jeg gleder meg!!!!! Det å få på plass alle de nye varene som står å venter på meg skal bli fantastisk ! Jeg kan nesten ikke vente. I tiden butikken har vært steng har den blitt pusset opp og fått et mye større utvalg av nye varer. Det å skulle få på plass 2x så mye varer i hyllene har gjort at jeg har måttet gå til innkjøp av nye bord/hyller til å sette ting på. 

Her er noen av høst nyhetene Ck-interiør har å by på ;

Denne stilige stoffbrikken fra Halvor Bakke.. pris kr 87,- pr stk. 

Dekkebrikke bomull grå chambrey

krok i nikkel også fra Halvor Bakke, pris kr 1099

Krokrekke ANDREAS nikkel med 4 kroker

Ull pledd fra Halvor Bakke, pris kr 799,- 

Pledd/Sengeteppe resirkulert ull grå

Ull pute fra Halvor Bakke, pris kr 379 m/ innmat  50x50 

Putetrekk resirkulert ull grå 50x50cm

taklampe fra Halvor Bakke , pris kr 995,- 

Taklampe ELLEN nikkel

Alle varene kan forhåndsbestilles dersom det ønskes. Da sendes varene førstkommende fredag. De kommer ikke til salgs i nettbutikken før om 1 ukes tid. 

Alle bestillinger må skje via mail og kan sendes til Ckinterior@hotmail.no....

Husk det er fri frakt på alle varer frem til fredag den 15 juli. 

Stuen før.

Mange av dere som har fulgt bloggen min fra første dag vet at jeg startet denne bloggen når vi begynte å bygge på huset vårt for 2 år siden. Nå har jeg "endelig" kommet over noen gamle bilder her på pcèn og tenkte derfor å vise noen bilder til alle dere som har spurt etter bildene. 

Før hadde vi en 26 kvm stor stue inkl spisestue, plassen var betraktelig mindre, men vi klarte likevel å få plass til det vi måtte.

 

 

Det som er så rart å tenke på er at dette faktisk er spisestuen idag, før var det begge deler og tv`stuen eksisterte ikke. Jeg husker fremdeles følelsen jeg hadde den dagen veggen ble revet vekk ved sofaen og stuen hadde blitt 20 kvm større. Jeg følte jeg hadde en ballsal som stue.Nå 2 år senere har de 46 kvm blitt en vane og jeg føler stuen noen ganger litt "liten" selv om jeg vet at den ikke er det. Det er rart hvor vant man blir med plassen når man har hatt den en stund. 

Er det noen andre "gamle" bilder dere ønsker å se fra huset? Fortell meg gjerne, så skal jeg vise de frem. 

En gang turist- alltid turist

Jeg er ei vimse, hva som går av meg iblant skulle jeg selv likt å vite.. Men det at jeg er en turist uten like når jeg er på tur er ingen tvil... Jeg bruker caps, har rumpetaske, H20 slippers, olashorts og i`m a tourist t-shorte..... Ha ha.. Neida, men om det hadde vært tilfellet hadde dere vel klart å sett for der synet.. 

Spansk er ikke mitt morsmål, ei heller mitt valgfag i ungdommen.. Av alle språk valgte jeg tysk! hvorfor...jo fordi det var lettere enn fransk..Idag kunne jeg ønske jeg heller hadde valgt fransk, da spanjolene ser ut til å forstå de som prater det her nede.. Ihvertfall later de som.  Vel for å toppe denne "turist" greia idag klarte jeg å Håkon å kjøre om kapp med en traktor langt ute på åkeren i "spanskmarka" .. Det var ved en feiltagelse vi havnet der, men spanjolene lo godt og vi følte oss direkte dumme der vi brummet bortover i vår "4`hjuling" av en Citroën C3 som høres lange veier. Vi kommer nok til å bli buret inne før vi rekker å komme hjem fra dette landet, for maken til fanteri vi klarer å prestere å få til her nede skal man lete lenge etter.   

Dette er få ting av våre daglige turistmål og hva som kommer til å skje i morgen lurer vi veldig på.. Jeg har alt klart å få gamle mannfolk til å sitte på pærten så jeg hopper 10 m bortover veien, låst meg fast på toalettet, rødmet for politiet og dummet meg ut i butikker ved å be om hare kjøtt fremfor okse( dette spise jeg ikke)  og siste men ikke minst stoppet i tlf midt i et gangfeltet.. Er det rart min mann blir bekymret ? Han har nå begynt å ha undervisning i oppførsel og sikkerhet for fler enn ungene----Nemlig meg.. Det er godt jeg eier selvironi.. Ellers ville dette blitt utrolig vanskelig å dele med dere... haha. 

En gang turist----ALLTID turist! 

Full timeplan

Idag har vi vært på farten siden tidlig i morges. Vi har vært på en liten kjøretur og sett litt, vært på stranden, bassenget og til slutt hos svigers på middag og kos. Dagen har bare flydd fra meg så bloggen har ikke vært prioritert så veldig idag, beklager det. MEN, er det ikke slik det skal være å være på ferie? fulle aktive "late" dager med med mulighet for mange opplevelser. Jeg brenner ikke etter å sitte foran datamaskinen når jeg først er på feire, men 1-3 innlegg per dag skal jeg klare å få til uansett. =) 

Nå skal hodet straks fine puten og kroppen slappe helt av. Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag og at dere får en god natt. Vi skrives !

Jeg sverger til flate sko......

Selv om jeg elsker høye heler på mitt gåtøy sverger jeg til flate-som -en - pannekake-sko her nede... Det å trippe rundt på høye heler her er ikke noe for meg.... Jeg har nå fått tak i mange flotte "slippers" og har faktisk forstått hvorfor dette er bedre å gå med dette  for kroppen, selv om kanskje crocs hadde vært hakke bedre igjen,Men nei! ... Merk mine ord - jeg vil aldri legge vekk mine pumps for lange tider av gangen, men heller begynne å bruke flate sko litt oftere.. 

I over 30 grader frister det ikke å pynte seg noe særlig, så jeg har gått til innkjøp av mange nye flotte bikinier! Det er stort sett det jeg orker å benytte meg av her nede.. Men så får jeg farge på kroppen av det også da-- noe jeg virkelig ønsker når jeg først er her! 

Dagens outfit er dette, enkelt og behagelig. 

I morgen er det stranden og sandslott bygging på meg, bading og soling...Kan dagen se bedre ut..hmmm? nei..Det enkle er ofte det beste ! eller hva(?) 

Hvordan er det med dere, noe dere ønsker å se mer fra her nede ? Da er det bare å si ifra isåfall! 

Ha en nydelig kveld da dere! Vi skrives! 

Her går det unna

og det i 110....Ungene er utrolig aktive og holdet et tempo som ikke jeg har så dette er rene trimmen for fru kvarsvik. hehe... Igår var vi virkelig turister på tur, vi gikk nemlig midt i sykkelveien å pratet om hvor stor og god gangveien var og kunne ikke fatte og begripe hvorfor andre valgte å gå på de trange fortauene når de kunne benytte seg av dette.. Mens vi gikk der å pratet stoppet politiet oss og ba oss pent og rolig om å forlate denne sykkelstien og ikke bevege oss på den banen igjen.. Ha ha... Dere kan tro jeg ble paff når de ba oss om å komme bort til bilen for en prat..Herrlighet jeg ble helt satt ut, men hyggelige var de og vi forlatet denne supre sykkelgangstien en gang for alle... Håkon i en svett bar kropp og jeg i med en krøllet hårtopp på hodet og skikkelig turist antrekk fra nord! haha.... Vi manglet bare norges briller og kameraet rundt halsen.. haha.. Nå har jeg akkurat marinert en deilig biff og lagt inn bakepotet i ovenen. Vi har ligget mange timer i solen idag og badet til vi ikke hadde mer hud igjen på kroppen. Oliver har blitt en fisk i vannet og Mathilde er en liten fisk der hun spreller seg rundt med badearmene sine i bassenget. Ikveld skal vi til byen og se på livet der og titte litt i alle bodene! *herlig*

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag hjemme i Norge , vi nyter livet og storkoser oss!

Ha en nydelig kveld alle sammen, vi skrives mer etterpå!

Litt fra Spania hjemmet

Jeg får ikke lagt ut mange bildene av hjemmet her nede, nettverkbrikken må fylles på imorgen så må derfor være rask.. hehe.. Meg rask på bloggen min? hehe, jaja.....Jeg skal prøve ihvertfall..

Nå sitter vi i 28 grader og nyter et kaldt glass vin. Jeg leser hjemmet og Håkon vi menn, ( jeg liker nemlig å lese vi menn jeg også..hysj! ha ha) vi lytter til stillheten mens vi nyter tanken på at vi bare skal slappe av i 8 dager til. Det å være på ferie betyr jo å ta livet med ro, men med to små småtroll er det ikke alltid like lett å ta ting altfor mye med ro så vi må utnytte kvelden så godt som mulig. I morgen skal vi en tur inn til sentrum her i torrevieja og spise en deilig middag lags promenaden,titte litt i bodene og på vår faste is restaurant for en fruktis med sorbet.

Stilen her nede er veldig enkel, men siden det er et feriehus er det grenser for hvor mye dilldall som min mor og far har prioritert å ta med seg med. Huset brukes av hele familie og er opptatt flere mndér i året, vi er nemlig 6 søsken som slåss om plassen. Ikke rart når vi har alt vi trenger fra et fult utstyrt kjøkken, stue med tv og alle kanaler man ønsker fra hjemme ( et must), barnesenger , gode store senger, bad,vaskerom ,bil,sykler ,basseng +++

Men innen jeg har dratt hjem er det nok mye nytt stæsj her, noe min mor synes er veldig morsomt .Her nede ha vi nemlig zara home 10 min fra døren... =) hehe

 

Nei dere, nå sier nette ifra her, vi skrives mer i morgen! Ha en nydelig kveld !

Jeg elsker det

Det beste med å være på ferie er alle intrykkene man iløpet av en dag får.. Idag har vi slappet av, badet,spist masse god mat, gått LANGE turer og vært på interiørshowhus- ja det er sant,litt jobb blir det også.. Jeg har fått så masse ny inspirasjon og mange av de varene jeg idag har sett kommer ikke til salgs før i slutten av 2012...Mange av varne var ennå ikke produsert ennå kun en utstilling av en kommende vare.... Jeg elsker det ,og alle mine nye kontakter er helt fantastiske. =) Det å vite en liten brøkdel av hva som kommer til å komme mer og mer inn er helt topp, spesielt når jeg skal bestille varer ! Det at jeg savner butikken min er ingen hemmelighet , det var med tungt hjerte jeg dro ifra den.MEN, når jeg kommer hjem blir det så mye nytt og spennende som vil skje, så en ferie er absolutt fantastisk! INGEN TVIL......

Siden så utrolig mange har lurt på om jeg kan gi  noen anbefaleringer på varer jeg ikke ville vært for uten i butikken , derfor tenkte jeg å bytte ut noen "familie-skryte-bilder-av-mine-to-små"  med "noen varer -fra-butikken.bilder".

Denne potta ville jeg ikke vært foruten. Jeg husker jeg så den første gang på messen i januar og etter det har jeg bare fått mer og mer sansen for den. Jeg har de selv i kjøkkenvinduet vårt hjemme og synes de gir vinduet et eget inntrykk.

 

Prisen på potten er 179 kr og er til salgs i min nettbutikk.

Disse 3 lyktene er bestselgeren, de er enkle, dekorative ,tøffe og veldig søte . Jeg har alle 3 str selv og selger alle i butikken min. Liten kr 159,- medium kr 179,- og stor kr 198,-

Denne 50x70 cm puten er utrolig populær og fargene den finnes i og putene som vil komme inn i samme stil kan lett kombineres og blandes med hverandre. Puten er utrolig god og myk og kan vaskes gang-på-gang uten å bli slitt og stygg. Denne puten har jeg i pudderrose og grå/lilla. Pris for puten m / innmat kr 379,-

Nå skal vi ordne oss i stand og dra på en deilig liten kina resaurant like i nærheten.

Ha en nydelig kveld videre alle søtinger, etterpå vil jeg blogge ut litt interiørbilder av leiligheten vi er i, den er nokså koselig skjønner dere.. =) Vi skrives!   

Så kom kvelden.

Etter en dag med masse inntrykk for store og små har vi nå senket skuldrene, fått småtrolla i seng og koser oss i sofakroken med søndagsfilmen. Ikveld er  det kun sofaen som frister oss, etter middagen var spist på onkel ottos var det rett hjem  for familien Nordheim Kvarsvik.

Ungene har vært to små engler i hele dag, det at de er så fornøyde beviser bare hvor mye de koser seg..Noe som varmer et mammahjerte veldig mye!

I morgen skal jeg poste ut litt interiørbilder fra feriehuset vårt ! Nå skal jeg slappe av på sofaen til jeg flytter meg videre inn i sengen.. Vi skrives mer i morgen alle sammen!

 

Ps; fra og med 4/7 - 14/ 7 vil det være fri frakt på alle varer som bestilles på ck-interiør i denne tiden.

*Varene vil sendes ut 14/7,men alle bestillinger vil bli bekreftet og registrert =)

En herlig start!

ÅÅÅÅ som vi koser oss her i Spania, vi landet kl 0945 og har siden vi kom ned bare brukt tiden til å slappe av og nyte! Nå er det 34 grader ute og vi skal snart på Otto´s å spise en deilig middag etterfulgt av en god dessert. Kvelden kan rett og slett ikke bli bedre.

Hvordan er været hjemme, har dere hatt en fin dag så langt?

 

 

God morgen

God morgen alle morgenfugler, har dere stått opp?

Vel, det har vi. Vi har vært våken siden i går og har ikke hatt muligheten til å legge oss ennå. Håkon tok seg en liten powernap en time før vi skulle dra innover til flyplassen, slik at batteriene ikke skulle være helt utladet...

Flyet vårt går kl 06 10 så vi har akkurat spist en liten tidlig frokost og fått i oss litt søtsaker ( veldig usunne ) og gleder oss til å gå på flyet slik at vi kan slappe av.. Jeg er STUP trøtt, bokstavelig talt.. Det neste døgnet vil jeg nok gå rundt som en levende zombie..he he...

Jeg ønsker alle en riktig god dag, vi blogges fra varmere strøk litt senere!

Ingen bloggsperre!

Selv om jeg har vært treg på bloggingen min i det siste skyldes det ikke bloggsperre eller latskap ...Jeg har bare hatt utrolig mye med jobben min i det siste, nettet på jobben har vært nede, varer har kommet, måtte bestilles, telles..Ja....Mye på en og samme gang, men jeg kan med hånden på hjerte si at jeg er super stolt over resultatet juni mnd har gitt og håper det vil fortsette å utvikle seg.. Det er så utrolig morsomt å få til noe på egenhånd og helt alene . Stoltheten som følger en er ubeskrivelig, reddselen og uroen er umulig å komme seg unna og lettelsen over å få ting på riktig vei er fantastisk!

Nå har jeg fått meg en hjelpende hånd her på villapaprika,en som vil pushe meg litt i baken og gi meg et spark når det trengs, noe som gjør dette mye lettere for meg. Nå som ferien er her er det en super mulighet til å få blogget litt mer... Så nå som ferien går til Spania tenkte jeg å blogge litt om ferien vår. Leiligheten der nede er fantastisk og utrolig lekker, jeg har pakket med masse stæsj slik at jeg får pyntet den opp litt og gjort den litt mer " camillakvarsvik preget" hehe....

Men dere, når vi først er inne på dette med en hjelpende hånd... Mange har spurt meg hvem som har laget nettbutikken min og hvem som jobber med designet her på bloggen..Jeg tenkte derfor å si litt om nettopp det. Han som har hjulpet meg over på eget domene,tatt for seg designet på bloggen  og som har laget nettbutikken min jobber til daglig med å hjelpe folk med nettopp dette. Han er helt super og jeg har ingenting å sette fingeren  på.

Trenger du hjelp kan han hjelpe deg med å for eks; sette opp egen blillig hjemmeside, blogg oppsett, nettbutikker, hjelpe deg å komme igang med bloggen og han kan også ordne søkmotor optimalisering dersom du ønsker å havne på første plass på google. Dersom du ønsker eget domene, hjemmeside for familie eller bedrift er han absolutt den rette personene å kontakte.

Jeg kan ikke gjøre annet enn å gi han skryt for all den jobben han har lagt i min blogg og nettbutikk. For meg som var helt ny på denne fronten var det en trygghet at han viste hva han gjorde og guidet meg igjennom alt  fra start til slutt slik at jeg fikk frem mine ønsker og kunne forstå hva det forskjellige var og gikk ut på.

Trenger du en hjelpende hånd innen noen av disse feltene vil jeg anbefale deg å kontakte Inge ved å sende han en forespørsel. Du kan se Inges side ved å trykke HER eller sende en mail til ; seo@ingenilsen.com

Han er også personen som står bak det kommende nye designet mitt her på villapaprika, så fort vi har funnet ut hvordan statistikk telleren min fungerer i dette designet vil den bli benyttet. Designet er veldig spesielt og enkelte ting må justeres spesielt for å få statstikkene til å fungere. Ikke nøl med å kontakte han. Han gir deg svar uansett hva du lurer på.

Har jeg glemt noe ?

Pass,penger, billetter,klær,sko,solkrem,toalettsaker,kamera,pc,lader,tlf osv osv...

Toalett bagen min fra Lulus er min favoritt og jeg har sagt til min mann at jeg ønsker meg sminkepung i samme bare i mørk brun til jul, så vi får vente å se =)

Jeg tror jeg endelig kan puste lettet ut, alt som skal med er med og vi er snart klare for å dra av sted inn til Gardermoen. Ungene er nå i seng for å få noen få timer på øynene, vi har nemlig en lang natt foran oss. *gjesp*

Nå skal vi bruke de neste timene vi har foran oss til å slappe helt av, se på litt tv og bare ta livet med ro. Jeg har begynt på en deilig biff til oss med bakepotet og ferske grønnsaker.. nam... Lørdagskvelden skal nytes før ferien kan begynne =)

 

Jeg ønsker dere alle en nydelig kveld, vi skrives mer etterpå!

 

Teller timer......

Om 24 timer er vi sikkert på vei ut døren, med to stk trøtte gullunger og en bil full av bagasje... 12 deilige late dager i Spania skal bli ubeskrivelig deilig, bare det å få mange dager alene med familien min skal bli veldig deilig.. Svigers er også i Spania så at det blir litt turer til dem er ikke umulig.

Jeg har pakket og pakket til den store gullmedaljen, men siden jeg vet at jeg kommer til å få med meg litt småtteri hjem igjen i bagasjen så ha jeg pakket med omhu.. =) HELDIGVIS... Ifjor var det et mareritt å få med seg alt hjem igjen nemlig... Jeg har ingen planer om at det skal skje igjen.Det var et lite mareritt altså.... uff...

Ettersom Håkon startet ferien sin idag tok vi oss en bitteliten tur ut og koset oss litt... Litt kjærestetid er aldri dumt..Antrekket var enkelt satt sammen av klær jeg ennå ikke har fått pakket ned. Shorts - h&m . Topp-h&m , pumps -buffalo, silkebluse - tiger Det å skulle friske opp sommergarderoben litt i Spania blir ikke så altfor dumt jeg merker jeg tenger det nå... Det at værkartet ser nydelig ut og temperaturen der nede er godt over 30 lover godt og veldig VARMT.. =)

Jeg kommer til å bo i bassenget og på stranden om jeg kjenner meg selv rett..

 

 

Fredagskveldens ablegøyer

Idag har dagen gått slag.-i-slag siden jeg våknet, men når man er effektive er det utrolig hvor mye man rekker å få unna. Etter snart 30 min inne i matbutikken -skrubbsulten- er det utrolig hvor mye rart jeg kom ut av butikken med igjen. Det å plassere en sulten fru Kvarsvik på meny er LIVSFARLIG !  Jeg er matmoms og beviser dette ved å alltid overdrive med matkjøpe på en fredagskveld..Jeg regner med at jeg ikke er alene om det? .. Idag er det taco kveld , et must på fredagskvelden foran tvén med ungene.Tacomiddagen er noe av det beste med hele fredagskvelden synes jeg, tacoskjell, kjøttdeig, salat, agurk , mais, løk, jalapenos, ost og Hot tacosaus  -----Nam! Jeg er en som elsker sterk mat, spesielt når det er naturlig og sterkt som chilli og jalapenos .... For å ønske sommerferien velkommen til Familien Kvarsvik kjøpte jeg masse jordbær, is, daim strøssel og sjokoladesaus! Jeg kommer til å ligge rett ut på sofaen i hele kveld, det er jeg sikker på. hehe... Ungene lyste opp, vi er nemlig veldig strenge på sukkerinntaket, de får somregel kun frukt eller rosiner, søtsaker er ingen "vane" for mine to hvis det ikke er lørdag og barnetv. Men vi er en familie og vet å kose oss under spesielle anledninger. =)

( jeg har ikke satt på annet enn klips idag )

Nå skal helgen ønskes velkommen og en nydelig kveld skal nytes. Vi skrives mer etterpå!

Ha en nydelig kveld da, dere!

 

God Morgen!

Så var det en ny dag igjen og morgendagen kan ikke komme fort nok! Pga feil fra flyselskapet ble turen vår litt forflyttet og vi har fått en tidligere reise enn hva vi hadde tenkt oss, men hva gjør vel det? INGENTING! tehe..

Feriemodusen har begynt å snike seg på meg, tanken på å kunne ligge mange dager på stranden bare å late meg  gjør meg i godt humør! Ungene er nesten like mye i ekstase over turen som oss, men jeg tror jeg kan si at jeg er den som gleder meg aller mest.. Jeg er nesten som en 10 åring på julaften, med sommerfugler i magen og overlykkelig.  Olíver har laget seg dykkemaske han selv mener han skal ha på når vi skal bade, et sugerør teipet på et par gamle solbriller med spiderman.. Fantasien er på plass, det er det ingen tvil om=) Jeg har nå pakket pcén, skaffet meg trådløs nettverk som kan brukes i Spania og sist men ikke minst ladet opp kameraet !

Er det flere som skal på ferie til helgen ?

Uansett...

 

TUSEN TAKK for alle de gode tilbakemeldingen jeg fikk på det lyse håret mitt. Jeg elsker det selv, er superfornøyd ! Jeg blir vel hvit på hodet før jeg komemr hjem fra syden, jeg pleier nemlig å få kjempe lyst hår når jeg er mye ute i solen .

 

Men dere, se på dette lekre armbåndet jeg har tatt inn. Jeg elsker slike armbånd og spesielt dette!

Jeg vil snart legge ut fler nyheter og vise frem litt av utvalget. Akkurat dette koster 879,-

 

Vel, nå får jeg få unna dagens gjøremål. Ha en nydelig dag alle sammen, vi skrives!

hits