juni 2015

Happy day!!!

SE PÅ VÆRET! 

Idag er det sol, blå himmel og jeg er straks klar for å komme meg hjem til malekosten min! Vi beiset igår og det blir altså SÅ fint!  Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet - det blir fint det! 

Sjekk her! Jeg falt for en moccabeis siden gulvet vårt inne er det.. Jeg følte det røde ble helt feil, kanskje ikke så rart med tanke på at jeg i utgangspunktet aldri har likt fargen spesielt godt.. En liten utfordring er det jo, vi har jo rød takstein så jeg må få gjennomført detaljene mine på best mulig måte altså.. haha. 

Jeg skal vise dere bilder, her er det MASSE å få på plass og ordne med.. Ille stas! 

Hva tror dere? fint ikke sant? Beisen jeg har brukt kommer jeg tilbake på med endelig resultat! Frem til det- nyt solen og kos dere i finværet! 

På Besøk...

God kveld alle sammen, herremin idag aner jeg ikke hvor dagen har blitt av(?) Den kom og så gikk den igjen!  Jeg har litt smått begynt ferie nå, så ferimodus prøver jeg å komme litt i, men det er vanskelig altså! Vi skulle jo egentlig til syden med småtrolla denne uken, men pga litt personlig greier av sykdom på meg får jeg ikke ut å fly så langt .. Vel,vel.. Ferien må derfor planlegges her hjemme med småtrolla mine , heldig er de for de skal få være med den gode pappaen sin til Spania... *missunnelig*.... 

Har dere noen gode tips til litt små ferier med to små barn- let me know!  Tusenfryd og dyreparken er allerede tatt imot fra dem, men jeg tenker liksom noe litt mer "koselig"... Om dere forstår? Vel uansett, her hos meg går det i puter,puter og atter puter! Putedilla- hmmm?  De kommer ut en etter en i nettbutikken nå... Herremin, den er enJOBB!!  Herlig å se så mange kunder tilbake i handlemodus og det å få lov å ha bare dere å konsentrere meg om er helt topp!! Jeg har endelig begynt å smile igjen og det tenker jeg å fortsette med!! 

Det er utrolig hvor mye tid som har bare blitt borte i sorg, gråt og latter, men den er lånt så vi får bare forstå det en gang for alle... Ikke sant? NYt kvelden mine vakre og husk www.stylebynorwaystore.no er den nye nettbutikken nå og om det er noe fra tidligere dere faktisk lurer på må dere bare ta kontakt på post@stylebynorway.no 

Vi skrives sweeties!!! 

Uteplassen

Sjekk dette ute kjøkkenet !! For en inspirasjon!!

Imorgen skal jeg beise og få ordnet verandaen vår, den har blitt HELT forferdelig nå. Dere husker kanskje at jeg beiset verandaen i april, vel det skulle jeg absolutt ALDRI gjort! Når regnet kom og ikke ga seg ble verandaen SÅ stygg, den er skjoldete og ugjevn så jeg kan ikke få startet fort nok! Jeg har bestemt meg for å gjøre noen små BILLIGE grep her, de koster så å si ingenting og supert for de som ønsker en maskulin og tøff løft uten å betale flere tusen.. Er det noen som kan gjette hvilken beis jeg har gått for- NEI ikke noe hvitt!! Jeg er så spent.. Vel, MASSE bilder kommer så klart !! Jeg kan nesten ikke vente, jeg er SIKKER på at dette blir kjempe lekkert! 

Jeg håper dere nyter kvelden... Her i heimen står små og STORE prosjekter for tur.. Vi sees med malekosten!!! Nyt søndagen videre! 

Søndagskos

God  søndag! Her sitter jeg å jobber med den nye nettbutikken, åh, den blir jo så fin! Ihvertfall når jeg blir ferdig med den , bare vent å se! Ennå har jeg masse som skal gjøres der, men dere kan faktis bare glede dere, dette konseptet er nytt og spennende og ikke noe som "allerede" er der ute.. wiiihiiiiii! Jeg koser meg så masse med alt jeg har av oppgaver den kommende uken! Bare vent å se!  Vi har allerede åpnet den med utsalgsvarer til reduserte priser, så mange kan fremt il vi har ting ferdig der kose seg med noen gode kjøp! 


Den nye nettbutikken finnes på www.stylebynorwaystore.no så gå gjerne inn å titt litt!!! Masse skal på plass der, men enn så lenge er det noen godbiter å klikke seg hjem ihvertfall! Nyt dagen folkens! Vi skrives!!! 

Girs day!

Hei og hopp alle sammen! 

Jeg svipper bare innom, her jobbes det med den nye nettbutikken ( noen bilder har gutta bare kastet ut, de blir byttet ut) og jeg gleder meg til å vise dere hvor bra den blir! Nå er den oppe å går med "lagerutsalgsvarer" så trykk dere gjerne inn å kjøp dere noen godbiter! 

Her hjemme blir det idag jente kveld, Hans skal til en kompis og jeg får Anita på besøk- gjett om jeg gleder meg STORT! 

Men først av alt skal Hans og jeg ta med småtrolla en tur til byen å ta litt karuseller! Nyt dagen, vi skrives! 

Rosa Vip credit card!

Annonse. 

 

God kveld alle sammen! Idag har jeg en liten moro ting å dele med dere!    

Jeg har nå fått mulighet til å pressantere et helt nytt ROSA  Vip Credit card , som er perfekt for de som er mye ute å reiser, kort etgir mange unike fordeler på shopping, skjønnhet, livsstil, restauranter og uteliv. Det supre med det er at Kortet  koster ingenting, er 100 % gebyr fritt   ( kr 0,- i årsgebyr) er kun for jenter og ved bestilling får du en gratis velkomstpakke for en verdi av 1300,-som inkluderer følgende ( hold dere fast) : 

Gratis velkomstgave til alle som bestiller for kr 0,- 

1 hudpleietime hos wahwah skin trim studios verdi kr 1000

3 utgaver av KK 200,-

1 TL Aromatic Body butter og 1 Hand and nail cream  verdi kr 98,

OG sist men ikke minst!!!  En mulighet til  å vinne en spa weekend på Vestlia resort som inkl. superior dobbeltrom med deilig frokost, prisvinnende spa, samt nyte det nye badeanlegget. - En perfekt tur med sin kjære eller bestevenninne! 

 Det du må gjøre for å være med er å bestille kortet er å Like VIP Credit Card sin Facebook side, like innlegget og skrive i Love Pink i kommentarfeltet. Ønsker du å bestille dette kortet kan du gjøre det HER. 

Konkurransen avsluttes Onsdag 2.juli, VIP trekker vinneren og lanserer den på facebook, samt kontakter vinneren på tlf og mail ( om dette oppgis) -så følg med! 

Lykke til! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eff. rente 22,90 %, 15 000,- o/12 mnd. totalt 16 744,-

Dagens ..... Den beste!

God TORSDAG! 

Idag har jeg slukt tid med noen vakre damer, spist bursdagslunsj med min mor og søster  og hatt en veldig fin dag! Kan man egentlig be om noe mer? Kvalitetstid, det kan jeg ikke få nok av... 

Jeg tror jeg kunne tisset på meg i latter, noen ganger vet jeg nemlig å ta ting litt bokstavelig så når de sa de hadde funnet en leilighet til meg ( på tøys) ble jeg super giret og super nysgjerrig .... haha.. Tenk å tulle med meg slik, jeg ble klar for å innrede med en gang jeg.. Vel, vel... Slik kan det gå.. Jeg har idag jobbet med noen bilder til den kommen nettbutikken, herremin dere-den blir lekker! Gled dere! Det gjør jeg! 

Frem til ting er oppe å går knipset jeg enda flere bilder av noen lekre bluser! Så kan dere få kapret dere litt mer fra vårt tilbuds sortiment på mail! 

Denne blusen er satt ned fra 995,- til 495! Og finnes i str 36,38,40 og 42. Denne lekkerbisken er også satt ned til 495,-  finnes i str 34,36,38 og 40! Send meg en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com om du vil sikre deg noe av dette! 

 

Nå skal jeg hente to småtroll på sfo- kun 3 dager igjen for dem før sommerferie!!!! Vi skal avsted til byen, de skal på død og liv ta karuseller, her i sentrum er det glommadager ! wiiiiii!! 

Nyt solen! Vi sees etterpå! 

Tid til å tenke..

Du kommer til et sted i livet hvor du enten må eller begynner å tenke. Det siste døgnet har vært en berg og dalbane for meg. Jeg har vært redd, sliten, hatt smerte, hatt vondt , lei meg og trøtt! Det er utrolig hvor redd man kan bli, plutselig er det noe som ikke stemmer og psyken tar nesten over! Jeg tror jeg har hatt mine opp og nedturer for et helt liv på få år og uker! Vi kommer i et eksemplar og det er det vitkig å huske!

Jeg er så takknemlig opp i alt som skjer om dagen, jeg har fått tilbake min beste venninne Anita, gudene skal vite hvor godt det har vært! Venner jeg ikke viste brydde seg kommer frem og idag har jeg hatt alle mulige hyggelige tlf,meldinger og besøk av folk som faktisk tar vare på meg fordi nettopp jeg var redd. Jeg er så takknemlig. 

Rykter spres, ting blir gjort om, sagt feil og lagt på.. Jeg har kanskje gjort meg fortjent til mye ,mye kunne jeg prøvd å vite svarene på før, men sånn gikk det ikke. Det at dere følger meg, heier på meg mer enn noen gang, kommer nedom meg med gode klemmer, innom meg med blomster, sender brev og gaver, jeg er så takknemlig for alt- dere skulle bare vist!  Uansett hva som blir sagt vet jeg sannheten og den må gjerne folk tulle med, men en dag faller det tilbake på en... Jeg har blitt mange år klokere på få uker og det er noe jeg tar som en dyr voksenlæring som kanskje gjorde meg en million fattigere, men mangfoldige erfaringer rikere! Jeg er så GLAD i dere! Oppi alt er jeg så stolt av å ha nettopp dere innom her! Tusen takk! Det at folk jeg har lest om, aldri har møtt ringer nettopp meg fordi de har vakre koner som følger meg og som vet hva det vil si å falle sier så mye om folk, tenk at lille jeg har fått gode råd, gode ord og tanker fra flinke høyt oppe mennesker som selv har vært på bunn før de kom på topp! Folk jeg ikke trodde viste at ejg eksisterte, ja nettopp mange av dere! Jeg er takknemlig! Jeg har et mer åpent sinn enn noen gang nettopp pga alle dere der ute! 

Dere har sett meg falle, det har jeg gjort... Men dere drar meg opp igjen og heldigvis er det mangfoldige tusen av mennekser der ute som gjør nettopp det! Tusen takk! På bunn er det som mange av dere har skrivet - en vei og det er opp! <3  

Tusen takk!! 

Perfekt base!

Onsdag og jeg henger litt etter... Jeg har nemlig tilbringet hele natten på akutten, jeg er SÅ trøtt at jeg stuper!  Vel mer om det senere dagen går jo videre!  Igår fikk jeg mange spørsmål på putee jeg viste frem, noen synes de så de litt dårlig så idag tok jeg tipset deres til meg og knipset noen bilder av dine fine putene ! Blå tonen og de ulike fagene er tatt i lys så fargen ikke skal lyve noe for dere! 

Puter som lager den perfekte base. 

Selv har jeg de blå på verandaen , fargen er nydelig ute nå. Jordtonene har jeg i sofaen min, spesielt godt elsker jeg de i beige ! Disse ulike fargene er ALLTID fine sammen og kan brukes inne som ute! -Ja, takk begge deler! Vi får disse så klart ut i nettbutikken vår, men ønsker du at jeg skal sende noen til deg nå kan du sende meg en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com så skal jeg hjelpe deg å sette sammen en leker pakket på disse! 

 

Nå skal jeg prøve å få hvilet denne gamle slitene kroppen litt, den vet å dra på seg smerte- usj! 

Nyt dagen i varmen-solen skinner og livet smiler! 

Some details

Så var det duket for litt detaljer, jeg har jo som vist fått i hus Norges lekreste spisestuestoler og de fortjener litt omtale av de som har samme drøm om å få de i hus slik som meg! 

Spisestuestolen har en todelt farge , jeg sier todelt nettopp fordi den er grå i noen lys og mer blå i andre, en fantastisk farge som leker i hjemmet. 

Denne stolen passer inn i hjem som holder en maskulin stram stil med rette linjer samtidig som den glir inn i hjem med litt mer romantisk undertone. Stolen bryter med sin farge og gir en varme i miljøet den står plassert i. Stolen glir inn i de fleste naturtonede hjem , de er klade i fargen, men bryter over i en varm fargetone når solen skinner på dem.  

Sittekomforten er upåklagelig, du sitter godt samt at slitestyrken holder en forhåndsvis høy martindale. For mer informasjon send meg gjerne en mail; camilla.stylebynorway@outlook.com  . Vi har stolene på 2/ 3 ukers levering så kanskje du kan sikre deg de hjem denne sommeren og dekke årets lekreste sommerbord med nettopp disse rundt bordet! 

 

Summertime!

Åh, dere sjekk det været ute!! 

Jeg blir så glad når solen skinner, himmelen er blå og varmen er på plass, er det noe som slår en deilig norsk sommer? Neppe!  Idag satt jeg med ut i solen hos mor og far og slukte til emg det som kunne slukes av sol mot huden! Det å st å opp før solen er et sjakktrekk, da kan man jo nyte den i noen timer uten å ha dårlig samvittighet for noe annet som burde vært gjort, da har man allerede gjort det unna! 

Når jeg kom hjem fikk jeg ut alt av puter på verandaen - perfekt !! De nye putene mine kan dere bestille av meg på mail dersom de er av interesse! Lekre bomullsputer til kun 199,- pr stk 

Mail : camilla.stylebynorway@outlook.com Nå står jeg med ei lita shnuppa som vil finne på noe, hva skal vi gjøre idag mon´tro? Alle venninnene er på et eller annet sier hun så hun er litt irritert for at jeg ikke hadde planen klar når hun kom hjem !! haha... 

Nyt solen da ,dere! Jeg får prøve å være en "kul" mor nå!! 

SO Stunning Beautiful

Jeg har ikke ord, denne kvelden har jeg nytet ved vannet! Det er ikke noen plasser på denne jorden som kan måle seg med denne, en indre fryd over å se på noe vakkert fra solen står opp til den går ned! 

Selv føler jeg mer heldig som har skogen å skue utover mot når jeg ser ut de store vinduene mine, ingen nabohus forran oss, vi føler oss faktisk helt alene her vi bor når vi ser rett frem, men tenk dere noe så vakkert som å se vannet slå mot stranden, høre måkene fly over takene - en slik naturlig glede kan ikke kjøpes for penger! 

Ikveld må jeg vise dere dette paradiset , et lite stk paradis i lille deilige Fredrikstad! 

Har dere sett alle disse lekre urnene- i alle str og fassonger! Jeg har selv bestilt meg noen av disse og gleder meg som en liten unge til de kommer i hus! Loreta - interiorsbyme ( på instasgram)  er selve grunderen bak disse og selger de for sessongen nå! Lekre året rundt og fine i alle mulige farger og fassonger!  Hvem vil ikke ha noe så lekkert å pynte opp uteplassen sin med (?) Jeg var solgt ved første øyenkast! 

Besøk siden hennes HER dersom dere vil vite mer om delekre urnene! 

Det er lov å drømme og når jeg er her gjør jeg det med STOR D! Drømme plassen ! 

List it!

Så var mandagen her for full rulle og jeg har dratt til meg noen sommer favoritter som sleges ut til over 50 % og de tenkte jeg å dele først med dere på nett! Jeg har lovet mange av dere å dele med dere, så jeg tar 3 og 3 varer for meg av gangen så jeg får svart og sendt ting på raskest mulig tid!  Da slipper jeg rot og dere får svar fort! - Dobbel glede! 


 

Først ut er denne myke deilige silkeblusen,  den koster i ordinærpris 1899,-  nå 899,-  finnes i s,m l og xl  Perfekt til all bruk og alle str. 

Årets desidert lekreste skjørt med splitt. Ordinær pris  1099,-  nå 499,-  Finnes i str s,m,l og xl. Myk og deilig beige genser med lekre stramme armer. Finnes i s,m og l. 

Genser før 1296,- nå 599,- Ser dere noe dere likte (?)  Jeg sitter på mail og tar imot alle bestillinger og svarer dere på de spørsmål dere evt. må ha. Vil du sikre deg en go´bit send meg en mail på camilla.stylebynorway@outlook.com så skal jeg sørge for at du får ritkig str sendt hjem i postkassen din! 


 

Dagen her går i mailer og varebestillinger - det er så mye som jobbes med og designet på alle de kommende bildene i den nye nettbutikken tar tid- WOW. Jeg trenger ikke si mer enn at Norge er et vakkert land med en vakker natur alt for få benytter seg av!  Heldige meg som bor rett ved både skog og sjø! 

Siden det regnet, tordnet og lynte om hverandre idag tar jeg det som et tegn på at nå kommer sommeren! Båtlivet står for tur, gjett om vi gleder oss! Hans har skremt meg med sverdfisk så jeg lurer på om min reddsel til å bade på ypt vann nå er større enn noen gang, TYPISK den kællen min- han vet å skremme meg!! 

Med solen som titter frem ønsker jeg dere alle en DEILIG dag og start på uken!! 

 

Oh, hallo there

Åh, jeg må bare vise dere våre nye spisestuestoler Dette ble 10 X BEDRE enn jeg hadde trodd, helt sant!  Ryggen er lavere og sittekomforten er upåklagelig, Hans har vel for første gang faktisk vært like klar for nye spisestuestoler som meg- haha... Etter 3/4 uker uten spisestuestoer kan jeg ENDELIG glede meg over at de er her! wiiihiiiiii... 

Jeg må derfor ikveld vise dere bilder av en komplett stue med skreddesydde møbler som gir stuen både luft, åpenhet og den kose følelsen vi elsker ! 


Elsker hjemmet vårt! Det er faktisk drømmehjemmet!  


 

Long time no see!

SØNDAG! Vel, nå er det jaggu noen dager siden sist jeg var innom, nå tror jeg at jeg har fått min timeout og klar for full blogg- fight!Jeg har vært i en dal hvor jeg har vippet litt mellom å kutte ut denne bloggen og starte på nytt, nytt innhold, nye bilder, nytt -ja alt.. Men jeg har kommet frem til at - hva er det jeg tenker på!! Detter er jo min blogg og jeg skal ikke lenger skjule meg for hva som har gått galt, men heller bygge opp alt det som skal og går bra! Listen jeg har satt opp, temane jeg skal blogge om , ja alt.. Det er rom for dette her også! Faktisk tror jeg dere vil like det ENDA bedre! Jeg er fremdeles den interiørfrelste jenta, men jeg har flere ulike konsepter i luften så nå vil det bli enda BEDRE interiør, inspirasjon, mote,mat og familieliv , nå er det ikke "villapaprika" som er mitt hovedfkus, men alt som skjer rundt, det som alle kan kjenne seg igjen i - litt det som er - Ola Nordmann, rett og slett er bloggen nå Camilla Kvarsvik og det er jeg som skal dele mitt her inne.. Åh, vet dere.. Nå er bloggen min faste arbeidsplass og gjett om jeg gleder meg til å ta dere med på alt fra produksjon på ting , inspirasjon av ting , familie turer- opp-og-ned, det å reise seg igjen - ja alt! Jeg har i 4 år nå vært toalt bindt opp i butikken og det å fronte den, varer og produkter hele tiden, butikken har nesten spist meg opp og "Camilla" som person har blitt mer og mer usynelig.Mange har lurt på om livet mitt bare er en interiørboble, noe det har virket som her inne.. Nå skal jeg ta dere med på alt rundt også , ikke bare bilder av en stue eller et kjøkken, men så mye mer!!

 Alle som elsker interiør vil nok få et bedre forhold til bloggen og de som leser den av andre grunner vil nok føle seg mer på "plass" .. Så da gjenstår det å se da, hmmmmm... Jeg håper dere vil like alt det nye som vil bli delt her inne og hvordan bloggen skal nå- ta et steg vidre! 

Vi sees her inne om noen timer igjen! Nyt sommersolen! 

 

 

 

 

PÅ farta!

Nok en dag på farten! Åh, tiden hvor blir den av?  Flere som kjenner seg igjen i den "berømte" tidspresskalenderen? Jeg er av de som ALDRI har god tid, er ikke det typisk da(?) ... Vel, jeg måtte bare innom å ønske dere en nydelig dag og si HEI! 

Jeg håper dere får en fin kveld! Jeg har STORE planer om å se film når jeg kommer hjem, være skikkelig lat vel og merke! haha.. Nyt kvelden, vi skrives" 

Noe helt nytt.

God kveld!

Åh,  idag har vært en helt fantastisk dag, jeg har koset meg så ubeskrivelig mye, kan nesten ikke huske sist jeg hadde det så hyggelig !  Jeg satte idag snuten inn mot Drøbak, der stod Lise å tok meg imot.. Vi har begge mye til felles og nå har vi startet et tett og utrolig spennende samarbeid sammen! Dere kan seriøst glede dere!!  Lise er i produksjonsfasen av noe nytt og spennende og jeg gleder så utrolig over alt!  Jeg har MANGE baller i luften nå, dere har fantastisk mye å se frem til! 

Vi skal nå sikre oss kun noen hundre damer her i landet som kan være med å snu produksjonsprosessen på hodet! Mer om hva dere kan være med å stemme frem som deres favoritter kommer jeg tilbake på! Jeg var modell for damekolleksjonen idag - jeg har min favoritt.. Den skal jeg dele med dere snart! Imorgen er det nye spennende ting på planen! Jeg håper dere har hatt en deilig dag! Til tross for regn! Vi skrives imorgen -- i see you! 

På farta med kamera!

God onsdag alle sammen! Åh, idag regner det, nå som vi hadde det så fint med blå himmel a´gitt... Uansett, det finnes ikke dårlig vær bare dårlig klær ! Jeg har idag fåt ordnet litt i heimen på morran, deilig emd alt som er gjort! Jeg har gjort plass til de nye spisestolene mine som ble sendt til meg idag - wiiiiiii!!!! Imorgen er de på plass!! Nå gleder jeg meg til å be inn til middagsbesøk og selskaper igjen, utrolig hvor "tomt" det er når ting ikke er der! Jaja-- den som venter på noe godt! 

Igår fikk jeg som jeg viste dere på plass rosebusker og andre -buskevekster på plass og idag har jeg fått på plass roser og andre stilkblomster på plass inne <3 *smiler* 

Nei, nå skal jeg komme meg avgårde! Nyt dagen så sees vi etterpå!! Da skal jeg vise dere litt av hva jeg driver med idag! 

Vi skrives! 

 

Grønne fingrer!

Vel, det er vel ikke noe jeg skal skryte på meg, men jeg elsker å holde ting på stell rund oss! Idag har jeg plantet rosebusker, treet mitt, hortensia, lavendel +++ Åh, jeg elsker blomster ! Også har jeg malt litt! Nå lukter det deilige blomster og maling når folk kommer til oss, huset har blitt så pent! Sommeren og juni er en flott tid, alt er grønt, blomstrende og lyst! *deilig* 
Jeg ahr nå stått å vannet alle bedd,busker og blomster, FY for en jobb! Hans har nå begynte å planlegge søppelkassehuset vårt, takstein er på plass og jeg har allerede bestemt meg for hvordand et skal se ut. haha! 

Nå skal jeg kaste meg på sofa´n og slappe av, er MAX sliten etter alt jeg har holdt på med og kanon fornøyd!  Nyt kvelden, vi skrives! 

På med skjørt - det er sommer!

Goood deilig tirsdag alle sammen! 

Hatt en fin dag så langt(?) Vel, i disse kanter er det sol og siden det er meldt regn imorgen tenkte jeg å nyte det fult ut! Det er ikke noe som er deiligere enn å føle at sommeren er på vei altså.. Nå har det vært den typiske høst følelsen alt for lenge ... Jeg føler regnet har pisket langs husveggene i mange mndér nå, sol og blå himmel er ren glede rett og slett 

Jeg er så giret på grillmat idag, så jeg tenkte å få gjennomslag for det på heimen idag, kjæresten min er nemlig Norges flinkeste grillmester - helt sant! Hagen og hus skal idag få seg litt mer omsorg idag, huset med det "rare" i kan jeg kalle huset vårt, da tror jeg ikke at jeg tar i heller! haha... Jeg må nemlig bli ferdig idag, jeg skal nemlig avgårde for å fronte et nytt lite prosjekt jeg er med på imorgen, gjett om jeg gleder meg!!  Jeg tar med pc og kamera så dere skal få bli med på tur! wiii! 

Nå skal jeg ut å nyte været- ha en deilig dag! 

 

Endelig oppe

God kveld !! Åh, idag har Hans kjøpt lé-vegg til oss og satt opp det, kanon fint! Vi bor jo i et boligfelt og har endetomten i gaten, men det er naboer på "go" siden vår så vi har lenge lurt på om vi skulle sette opp en enkel lé-vegg eller lage en vegg! Det enkle er ofte det beste så vi satt opp en enkel og ble KNALL fornøyde! 

Jeg skal snart beise verandaen igjen -typisk meg å gjøre slik for tidlig iår.. Jaja...Jeg er sikkert ikke alene om det..haha sommer og sol! Åh, juni er en deilig mnd dere! 


 Jeg har nå et ønske om å få ordnet meg en varmelampe ute .. Det tror jeg kunne gjort så vi hadde brukt uteplassen enda mer, noen som vet om det er noe å tenkte på til slike uteplasser vi har(?) 

 

Håper dere har hett en deilig dag! Nyt kvelden og natten! 

Huset ved ( på) vannet!

God mandag og ny uke! 

Jeg tenkte jeg måtte vise dere en drømmeplass, en plass jeg bare gikk å måpet på hele tiden, huset ved vannet! Her kan du sitte på verandaen med beina ute i vannet! For en luksus! 

Jeg var her på jentekveld på lørdag, og selv om været ikke var bra med en gang ble det veldig bra utover kvelden, koset oss gjorde vi uansett! Idag skinner solen nok en gang og små og store prosjekter står for tur! Jeg ville bare innom å ønske dere en deilig start på uken med bilder fra et lite paradis! 

Idag er det meg,men husk imorgen kan det være DEG!

God søndag alle sammen, hatt en fin helg! ? 

 

Jeg har i noen dager nå tatt avstand,avstand til dere, avstand til alle som faktisk bare vil slå meg enda mer ned!  Jeg er sparket flat, er ikke det flatt nok nå(?)Eller vil dere som turer sette en kule i pannen på meg også! ? For det er jo det mange av dere tutter og kjører frem med av skremsel-beskjeder!  

Bloggverden er flott og brutal , nettet er brutalt,men viktig, slik er det! 

Jeg kommer nå med svar, til alle som mener jeg er svar skyldig og merk mine ord - dette er vel ikke godt nok dette heller! 

Jeg er en person akkurat som deg, ALDRI har jeg sagt at jeg er bedre eller flottere enn noen, men dere som leser legger dere opp egene meninger og dikterer usanne ting om meg for å sette meg i et enda dårligere lys... Hvor mange lys skal dere plassere emg i før dere selv forstår at dette ville dere ikke likt selv! 

 

Jeg starter med levrandører:

Unnskyld. Unnskyld for at dere i den tiden dere hadde meg som kunde fikk god reklame av meg GRATIS igjennom media, Unnskyld for at jeg valgte ut nettopp dere som mine levrandører, Unnskyld for at jeg engasjert hver dag ønsket å få dere opp og frem med varene deres i lille norge med min godt leste blogg som blir lest av flere TUSEN lesere og flere 10-TALLS butikker som da igjen valgte dere pga nettopp reklamen jeg ga dere! Unnskyld for at jeg igjennom mange år og flere mndér har kjøpt varer av dere, ja noen opp mot en og over en million norske kr og nå har gjort så dere det gjelder har tapt det som stod igjen hos VP. Unnskyld for at jeg brukte nettopp dere som VP sine levrandører, jeg skulle så klart handlet hos andre eller lagt pengene mine i egen import så dette ikke hadde skjedd!  Unnskyld fordi jeg trodde på noe som nå ikke gikk likevel!  

Unnskyld for at jeg ikke ringte rundt og for-fordelte til dere , jeg skulle jo så klart gjort noe ulovelig og heller havnet i buret! Det at jeg har to små barn betyr jo ingenting sidenav denne bransjen!  Unnskyld for at jeg trodde på det jeg jobbet med frem til siste minutt og ikke solgte huset mitt og hjalp VP ut av knipen og selv havnet på gaten med to små barn, jeg ksulle jo så klart heller gjort det! 

Unnskyld for at jeg ikke ønsker å svare de av dere som ringer og truer eller kjefter! Jeg har hatt nerver nok i magen med å se folk i øynene som har våget å spørre hva som heller gikk galt enn hvorfor jeg ikke vil bli kjeftet ned! Unnskyld for at jeg brukte penger og tid på advokater for å prøve å finne løsninger for å slippe å tape ansikt, jeg skulle heller bare tutet og kjørt så dere kunne fått fortalt meg hvordan nettopp jeg skal drive, dere som selv sendte inn varsler på å få meg vekk! Jeg skulle jo heller lat dere fått siste ordet, saken hadde jo vært en helt annen da. Unnskyld for at jeg valgte å tape 900k for å gi Villapaprika en sjangse, jeg skulle heller satset de en annen plass slik at jeg hadde kommet unna! Unnskyld for at jeg ikke har sagt at salget i butikken har vært ræva mange nok ganger, jeg skulle jo mye heller latt meg og dere tape kr tidligere... Saken hadde vært bedre da! Unnskyld for at jeg ikke klarte å spå at salget ville bli dårligere og menneskene færre i byen, jeg skulle jo så klart stått i gågaten å skreket dette ut!!  Unnskyld for at jeg valgte å satse og fronte nettopp dere ! Unnskyld for at jeg har solgt volum på volum med varer fra dere uten å vite at den en gang kunen stoppe, jeg skulle jo så klart aldri gitt bånn GASS! Unnskyld for at jeg dag inn-dag ut har brukt tid på nettopp dere -Unnskyld fo at jeg ikke fikk det til!   Unnskyld for at jeg ikke sa det at dere solgte varene overalt gjorde ting vanskligere for oss, jeg måtte jo bare tåle konkurranse !  

Det er så klart på sin plass å være skuffet over meg, jeg skulle jo fortalt hele NORGE at jeg ikke klarte å dra opp salget i gågaten igjen, at jeg ikke kunne trylle! Jeg skulle ikke trodd på kundene, jeg skulle kastet inn håndkle mye før! 

Jeg synes dere (levrandører)på lik linje som de av dere det gjelder faller like mye igjennom når dere kan sette slike krav! Så til butikker rundt om i landet!!! Om dere ikke får det til -PASS dere!!! Går dere på trynet, faller og tar fyr står levrandørene på siden og truer med å sette hele INTERIØRNORGE av levrandører mot deg og den jobben du har gjort BRA blir borte for det du ikke fikke til! De av levrandøreen som har snakket STYGGEST om hverandre til deg som kunde blir brått bestevenner og har aldri gjort noe galt! En sak har så klart IKKE to sider! 

Jeg fortsetter med lesere: 

Unnskyld for at jeg hadde tro på meg selv, jeg skulle så klart tatt de negative kommentarene om at jeg kom til å gå på trynet bokstavelig for lenge siden! Unnskyld for at jeg har kommet med tips og ideer og prøvd å være en person som ville gi andre motet til å stase og tro på seg selv! Unnskyld for at jeg ikke synes plagiat av tiden jeg drev var greit, jeg skulle jo mye heller bedt folk komme å forsyne seg av meg eller bare flå meg levende! Unnskyld for at jeg passet på mitt med NEBB OG KLØR! Jeg skulle bare ligget på siden å latt alt gå sin gang! Unnskyld for at jeg ikke øsnker å godkjenne den ene shit kommentaren etter den andre, jeg har mer enn nok med å IKKE lese de selv... Unnskyld for at jeg har sagt at VP har gjort det bra i over 3 år , det at jeg ikke fikk det til i 2015 er selvfølgelig grunn nok til å si at det ALDRI har gått bra før! Unnskyld for at jeg har valgt å stikke meg frem, jeg skulle lagt ned denne bloggen for lenge siden, da hadde jo dere vunnet!  Unnskyld for at jeg fikk det til de første åren- jeg gjorde det, jeg skulle jo regnet med at det kunne komme til å snu seg! 

 

Jeg avslutter med nettbutikken: 

Nettbutikken til Vp solgte og tjente penger til SISTE dag, det var ikke den som ikke klarte seg, den klarte bare ikke å bære alle kostnaddene til den fysiske butikken samt varebeholding og rullende varelager når butikken ikke tjente en kr... Hadde jeg vært smart hadde jeg aldri åpnet en fysisk butikk jeg skulle forstått for over 4 år siden at nettet kom til å ta over! Det å si at Vp gjorde det bra skulle jeg aldri gjort, jeg skulle ikke hatt så stor glede over å se veksten i nettbutikken og så stor tro på at den fysiske butikken kom til å snu!  ! Det at nettbutikken faktisk solgte for flere hundre tusen i mnd klarte ikke å redde inn tapet som stadig mnd-på-mnd kom i butikken, overskuddet ble spist opp av husleie,p-plasser-telefoner-lønninger-strøm-leasing- alarmer -kassesystem og sist men ikke minst varekjøp som ikke fikk puste! Alle disse kostnaddene var aldri noe problem før, men når ting stoppet ble det ,det- ingen hadde trodd dette!  

Ellers kan jeg si at folk jeg har stolt på har falt HELT igjennom for meg, de jeg ikke hadde regnet med står å drar lasset med meg og sagt de er der, de jeg trodde var der for meg stakk emd halen mellom beina eller later som ingenting! 

Det stormer nå, men det dere skal være klar over er at det er STOR forskjell på å falle stygt og det å være ond! Det er MEG nå, men HUSK ! Imorgen kan det være DEG! Å fråtse seg i skadefrys, ja- jeg kan bare si kjør på! 

Imotgang blir man sterkere og det som ikke dreper (!) .... Jeg er ALL in nå, så får tiden vise hvem som ler sist..  Jeg er ferdig å gråte, skrike å være lei meg, jeg får ikke gjort NOE, jeg kan iKKE trylle,!  Kjeft, baksnakk og ring rundt å spre budskapet:. Camilla Kvarsvik klarte ikke redde Villapaprika AS og måtte melde oppbud! 

Jeg har hatt en dyr voksenlæring og velger å ta lærdom ut av det... Så kan folk true og være slemme,MEN man skal veie sine ord og ikke glede seg ved andre sitt tap! 

Så Unnskyld for at jeg velger å reise meg igjen , med nytt navn og nytt konsept, jeg burde jo heller lagt meg inn på veum og aldri sett dagens lys igjen! Så får dere levrandøer som truer med å "ta-igjen" gjøre det... Hvem har sagt at jeg i dele hele tatt i dere med ildtang etter dette! Det er ikke bra å melde oppbud eller gå konkurs,ingen velger vel slikt selv uten at de ikke har noe valg!  Jeg reiser meg igjen-Jeg klarte det før med motgang og skal klare det nå.. Nå vet jeg 100 x mer og har vært på begge sider- høyt oppe og langt nede... Jeg reiser meg igjen og nå skal denne bloggen vise alle hva jeg er skapt av... Jeg ønsker ALLE godt og vil dere si noe mer til meg nå får dere komme til meg å be om et møte ! Jeg er oppriktig lei meg for at jeg falt, men jeg vil ikke gi opp for det! .... Utover det slettes og blokkes all negativt.. Jeg har brukt masse tid på slik før og det gjør jeg IKKE igjen. En sak har ALLTID to sider , så ikke velg parti! 

 

StyleByNorway as ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sett dere opp på liste!

Da kan jeg medele at StyleByNorway as har kjøpt opp hele varelageret til Villapaprika as og det vil i den forbindelse være salg på alt fredag og lørdag (og søndag om dette trengs)med utsalg på Ørebekk i Fredrikstad. Nyheter til SVÆRT reduserte priser , med 30-70 %. 

StyleByorway ønsker alle hjertelig vekommen for en handel! Send oss mail på stylebynorway@gmail.com om du ønsker å ta med deg en venn, eller to og gjøre noen gode kupp ! 

 

Vi kan også sende, men da må kjøpe gjøres manuelt per mail  da vår nye nettbutikk ennå ikke er ferdig . ( dette vil jeg komme tilbake på senere denne uken) 

 

Varene er de som idag står utstilt i butikken, så vi kan garantere noe for en hver smak! 

 

 

Ha en flott dag!!!! 

Orden før sommeren!

God kveld i stuen! 

Vinden vil ingen enda ta, hadde det vært vindstille idag hadde varmen vært upåklagelig altså! Jeg har plantet litt i urnene, men ser nå at jeg må dra inn litt farge ute, det er så langt bare hvitt og det kan bli litt kjedelig når man gjerne vil ha inn litt farge! 

Jeg følger en kjempe flink dame - kanon på det hun driver med, jeg sitter bare å virir meg i missunnelse på det flotte hjemme hennes ( på en god måte) og hun har til og med tillat meg å komme å ta litt bilder så GLED dere - hun er helt RÅ! 

Idag har jeg latt meg innspirere, mulig jeg må kjøpe noen nye urner av henne - da har jeg de ihvertfall livet ut <3 

Vel, en blomsterurne rikere med blomster idag, og et STORT ønske videre for å snart på opp skilleveggen på verandaen vår-det skal bli helt topp! Vel, nå skal jeg se på den nye serien "girlfriend´s guide to divorce " - den er SYKT bra, noen andre som har begynt å se den!! Og dere nå kommer en ny sessong meg orange is the new black også !! Wiiiiii!!!! Nå går kveldene som en lek !! 

Nyt kvelden -vi skrives! 

Energi på farta!

Hei og hopp! Idag har tiden virkelig bare flydd avsted, hvor ble de siste 5/6 timene av? 

Jeg har vært på farten i hele dag og har ikke rukket halvparten av det jeg skal, skikkelig tidsklemt dag egentlig .... Perfekt dag og ha ting på lur og idag ble det til at jeg testet de nye Freia melkesjokoladene med smoothie.Perfekt mellommåltid for blodsukkeret når man er på farten hele dagen! Det flotte er at du kan ta en liten bit i ny og ne når behovet melder seg, så slipper du å hive i deg en hel sjokolade i slengen og holder blodsukkeret stabilt hele dagen! 

Den nye Freia melkesjokoladen med smoothie kommer i to ulike smaker - pasjonsfrukt og jordbær, mango og banan.. Det er ingen hemmlighet at jeg elsker sjokolade og dette har blitt en klar og ny favoritt nå.Jeg holder en liten knapp på Mango og banen, men kjenner jeg meg selv rett kan det ha endret seg neste gang... haha... 

En frisk og litt annerledes sjokolade som passer perfekt for meg som alltid er på farten! ! 

En deilig og frisk nyhet! 
Jeg håper dere har hatt en flott dag - nå må jeg løpe videre , dagenn er ennå ung! 

 

Sponset. 

En trist dag

Hei, jeg velger å gjøre dette kort! 

Det er med tungt hjerte jeg må komme med denne beskjeden. Jeg har i fire år jobbet og slitt til alle døgnets tider for å få butikken min, babyen min til å vokse .

Vi har over lang tid prøvd å finne løsninger, men må dessverre innse at å melde oppbud på butikken er eneste mulighet. Kundegrunnlaget i den flotte Gågata i Fredrikstad er dessverre ikke der det var og grunnlaget for drift har blitt svekket hvert eneste år i sentrum. 

Vi ønsker alle andre i sentrum lykke til videre og takker for fire fine og minnerike år:) 

Det er trist etter å samarbeidet i så mange år med flotte levrandører og kunder, men denne gangen hadde jeg ingen annen utvei. 

Dette er GARANTERT ikke det siste dere hører fra meg, jeg har masse spennende avtaler jeg jobber med i tiden fremover og det vil bli litt frandringer-så følg med! 

 

Nye herligheter!

Jeg kan ikke bli mer fornøyd!! De nye spisestuestolene kommer alle sammen på plass før helgen, herremin så rå de er! Jeg har nå gjort klart til resten og den nye modellen her er som skapt for plassen den skal stå på! Rommet er mye mer luftig og fargen er noe for seg selv.. Jeg begynner å bli mer og mer glad i mørke stoffmøbler blandet til alt det lyse.. Planen er et nytt spisebord også, men ennå har jeg ikke kommet over noe jeg liker (?) hmmmmm.. 

Stolene kommer for salg om et par dager med full info og leveringen er på et par/tre uker om jeg ikke bommer helt nå.. De ligger på mellom 3000-3500 og kan droppes rett hjem på døra de!! 

En nyanse av velour i stoffet og slitestyrken er upåklagelig!! En maskulin herlighet vel og merke! 

Jeg har så mye å dele med dere fremover, noen vil "hate"n noen vil forstå meg og andre vil respektere meg, men jeg lever en gang så jeg kan ikke ri på neste bølge resten av livet mitt!  Jeg er er menneske og lærdom får jeg aldri nok av, men slik er det strengt talt over hele linja med alle sammen.. Det er bare det at det er så mye lettere å fortelle "alle" andre hvordan ting skal være når man står på sidelinja selv.. Vel, smil og vær glad så går all ting bra! 

Vel, nå må jeg fortsette meg pliktene - vi skrives alle sammen NYT dagen!  

My walk in!

Orden i sysakene , det er aldri dumt! Jeg er så glad vi bygde rom til lillemor i underetasjen for det førte til at jeg fikk et deilig walk in helt for meg selv *heldigemeg* . Det er utrolig hvordan vi jenter er, lager oss egene rom for bare klærene våre(?) Vel, jeg tilbringer MYE tid her inne så jeg er evig takknemlig jeg har det! 

Etter å ha brettet en kruv med rene klær, stryket et par skjorter og vasket og støvsuget garderoben ble den SÅ fin! Duften av at ting lukter rent, finnes det noe bedre(?)  .... Vel,nå skal jeg ta emg en dusj og prøve å holde meg våken til kl har passert 00.. Håper jeg klarer det , for jeg synes det er helt forferdelig! Nyt kvelden, vi skrives! 

Søndag allerede!

Når solen er oppe blåser det som FY! Hva skjer med nettopp det(?) Jeg hadde håpet det skulle bli sol og vindstille idag så jeg kunne ligge på alle fire ute i hagen å jobbe! Vel, det skjedde ikke, men ut døra skal vi ! 

Vi har tilbragt helgen i ro, jeg har hatt en inntens hodepine og Hans har måttet pleie meg litt ( stakkaras mann, haha) Sånn kan det gå når man ALDRI lytter til kroppen.. Vel, noe moro har vi hatt denne helgen, vi har vært ute på cruise tur, fått huset på stell (ikke like kult) og brukt masse tid sammen-alene! *KJÆRESTETID* -klisskliss.... 

Nå skal vi ta på skoa og komme oss ut i vinden! Søndagen har så vidt begynt og det er såååå deilig! 


Nyt søndagen-vi skrives! 

Jeg er GIRA!

Sjollahopp alle sammen! God helg! 

Endelig litt sommerfølelse, eller hva ? Wips sa det og følelsen kom, rart med det! Kanskje bildene igår fikk frem følelsen i meg! Ikke vet jeg, men deilig med det! Jeg har fått noen oppgaver til bloggen fremover, så får vi se da hvordan de oppgavene faller i god jord hos dere(?) .... 

Idag åpnet jeg filen min fra sommeren 2013 og jeg ble så giret på å kjøpe store hortensiaer og annet vakkert å pryde blomsterkassene våre med, hmmm(?)  Jeg lurer på om jeg skal starte denne helgen, vel, vi får se! 

En ting er sikkert!! Når det er grønt og blomsterrikt ute, finnes det noe nydeligere?  Ikke hva jeg vet! 

(foto: Hjemme hos Camilla K. Johansen  2013) 
Noen som har noen gode tips til noen pene sommerblomster som passer inn hos oss(?) Jeg faller liksom alltid over på Hortensia og den biten der, hmmmm(?) .. Tips taas imot med stor takk ihvertfall... Er det pent vær imorgen setter jeg nok snuten ned på plateskolen å finner meg noen -kjekkaser"  av planter.... 

Jeg håper dere nyter dagen, jeg venter på at kjæresten skal komme hjem ---- da skal vi spise ( ingen bombe) ...haha... Nyt dagen, vi skrives!! 

inspirasjon til uteplassen!

God kveld i stuen godtfolk! Åh, idag har jeg vært frem og tilbake med hus,blogg og vidre innlegg , herremin så mye jobb jeg vet å påta meg i tull.. haha...Pintarest er plassen jeg henter mest mulig inspirasjon så jeg blir alltid like inspirert når jeg sitter å ser på alle de fine bildene som ligger der! 

Mine inspirasjonsbilder nå er disse, har dere sett noe så vakkert?
Jeg har gjort så mye i beddene i hagen og skal vise dere bilder når jeg er ferdig, det blir sååå fint! Deilig med sommer og masse utekos, det skal bli fantastisk!  Nå skal jeg hoppe i bingen, det å dra døgnet så langt er en liten prøvelse i seg selv, men det ser ut til å funke! 

Nyt nattens timer så skrives vi imorgen! 

Likestilt?

Det er vi IKKE her i huset.. Jeg har derfor prøvd å sette meg litt inn i min kjære sin hverdag, for i følge han så hadde han ikke "tid" til de oppgavene han hadde og det var grunn nok i å la det ligge.... Hans jobber 7-15 hver dag , men jeg jobbet da i gjengjeld fra 8-17, huset er derfor ikke naturlig at mannen skal ta, jeg har jo all verdens tid til dette før jobb!  Hva så om ting ikke blir gjort, Camilla gjør det jo til slutt... hahah.... 

Idag har jeg tatt min snille gode kjæreste i å ha en VELDIG aktiv kveld... Noen som kjenner mannen sin igjen??? 

Klesvask, uredd seng, sko overalt og tomme dopapirruller på badromsgulvet -ja for ikke å glemme at de møkkete klærene fra treningen i kveld ligger i en rema 1000 pose baki bilen -VÅTT!  Så å ha en mann som tusler rundt i boxeren, med hodet inne i kjøleskapet og en fantastisk ro til livet er en helt vanlig dag- dette er livet for Hans.. Vi må heller ikke glemme at det å ligge på sofa´n å le av bæsj,tiss og prump er hverdagshumor han gjerne deler og vitsene ler han like godt av hver gang... 

Klærene tar vi på oss i stuen, for på badet ligger det for mye skittentøy rundt oss for det- hilsen Hans! "Livet er så sweet aha, prøv å tenk litt positivt"

 

Helt sant- Hans liker å prøve å få hele kroppen inne i kjøleskapet når han skal finne noe å tygge på.... 

Jobben går ingen plass! 

Sms fra meg til Hans " har du husekt å re sengen og rydde litt hjemme, i gangen" 

Svar fra Hans " jepp jenta mi, alt under kontroll! " 

(enda godt flisene er grå/beige så all sanda ikke synes ,haha) Så var det bare det at han hadde ikke hatt tid,... Hva har du gjort da(?) ....Hmmmm, jeg har vært på do og etter det tatt meg litt kaffe.! (?) Jaja,,, Godt sjefa( meg) ikke er ute av boligen for ofte og lar mannen ta seg av huset for mye..

Vi tar det vi ikke rakk idag imorgen, så dere!! Nyt kvelden så skrives vi!!! Med litt bilder fra denne kroken imorgen <3 
 

OPPTATT!

Hei og hopp! Jeg beklager mitt fravær idag, jeg har mye å komme med fremover, men dere får bare følge med, jeg kliner plutselig til - haha..  Imorgen er det full rulle og jeg er allerede på jakt etter nytt spisestuebord... Hmmmm (?) Noen som vil kjøpe mitt-rop ut!!!! 

Og gjett hva!!-Hans har idag vært på shoppig og fylt vitrineskapet med nye vinglass og små kopper til kaffen sin .. Nå begynner vi å få mye pent av glass og servise og det er så moro å ha fulle sett å sette frem når vi har besøk! Nå er det på 16 og 20 det meste vi har og 24 er mitt mål.. Da har vi rikelig!!! Etter at vi pusset opp kjøkkenet synes jeg det er ekstra stas med servise og glass av sett, nye vi faktisk ønsker oss veldig nå er georg jensen bestikk -noen som har det(?) ... Huset har begynt å falle på plas for sommeren på innsiden nå - utrolig deilig! Kjøkkenet er skinnende rent og jeg elsker det ENDA mer nå enn noen gang-vi er altså så fornøyd med det vi har pusset opp. *drømsomblevirkelighet* 

Nyt kvelden - vi skrives! 

ENDELIG er de her!

Idag fikk vi ut de lekre nye linputetrekkene fra florence ut i nettbutikken! I´m in love! Jeg elsker mønster og disse er perfekte å blande til alt mulig synes jeg! Og de etterspurte beige velour putetrekkene er også ute for salg nå.. Putene finnes HER og HER i nettbutikken. 

Lekre ikke sant(?) - i KNOW! 

Ellers idag har vi vært på farten fra morgen til kveld,jeg har som "vanlig" 100 baller i luften og det er ikke alltid like enkelt! Vel vel, jeg kom bare innom for å si hei og ønske dere en fin fin kveld! Nyt den. <3  Idag har jeg gjort huset mer maritimt- jeg gleder meg til å vise dere masse bilder nå, for jeg har endret litt på det som er her hjemme og fornyet litt forskjellig - ille stas! Uansett -nyt kvelden, vi skrives! 

Sommer!!

Vel, ikke akkurat, eller hva? Den vinden som er ute nå er noe av det likaste jeg har opplevd! Nå sies det jo at det skal komme veldig pent vær denne uken så det skal bli spennende å se! Jeg har ihvertfall et stort ønske om at juni skal bringe masse deilig sol og sommer til oss! 

Idag har jeg planer om å skifte utt litt vissene blomster med nye friske og få gjort litt klesvask! Jeg driver også å legger opp til et lite privatsalg av mye stæsj jeg har samlet igjennom tiden så kanskje vi skal finne en dag? Hvor dere kan komme hjem til meg? Jeg har masse pent av barneklær, klær og sko jeg ikke bruker noe mer, litt forskjellig til hus og hjem- ja egentlig mye fint som er alt for galt å sette eller legge bort.. Hadde det vært noe?  Hva tenker dere?  

 

Vel, jeg får fortsette og gi bånn gass her så skrives vi litt senere! 

hits