juni 2014

Godt servert!

Kylling sandwich og ovnsteke poteter -nam!  Den perfekte raske og lette hverdagsmiddag! 

Laget på 1, 2, 3! 

  Det du trenger:  Kyllingfillet( to personer ca 400-500 g)brød , cottagecheese, avokado, tomat , rødløk, brie og amadinepoteter. 

Krydderet jeg bruker er følgende: 

  Jeg bruker masse olje i pannen før jeg starter som jeg lar kyllingen steke i, samt krydrer godt.
Grovbrødet ristet jeg og deretter smurte jeg på cottage cheese, avokado, tomat og rødløk ,  brien smeltet jeg på toppen av kyllingen det siste halve minuttet som var igjen i pannen.  Potetene kokte jeg først opp i kaserolle med vann, når de var "myke" i midten la jeg de i en ildfast form marinerte de i olje og kryddret de godt med potetkrydder.    Hans Kristian kom idag hjem med en nydelig bukett, mannen hadde ingen grunn, men jeg misstenker litt fotball ønsker på tv´skjermen idag altså. De mannfolka er jo en smule "utspekulerte" og jeg har ennå til gode at det ikke er noe som ligger bak.. hihi ...  Vi får se, kanskje han leser dette og finne rut at han skal imponere... Han vet hvertfall akkurat hva jeg liker, så søt er han- litt ihvertfall !  Nå skal jeg få pakket litt på jobben, varene står i kø så her gjelder det å bare brette opp armene og stå på, det er viktig å gjøre noe også!  Nyt kvelden vi sees senere!   

Shine ya light its monday!

   God mandag! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem fra legen og møtet. Mandager er liksom dagen hvor alt skal planlegges, nye planer legges og en ny uke starter i alle ender. Idag skal jeg jobbe med nettet og svare på en del kommentarer, etter et par dager på torpet er det mye å "rydde" opp i. Men dette er jeg blitt vant til så sånn skal dagene være. Jeg hører klesbunken på vaskerommet roper på meg, når var det sist slik at det gikk av seg selv? Vel, "husmor" som jeg er liker jeg å få det gjort,men jeg måtte bare innom å si hei! Været idag er grått, men ennå har det ikke regnet. Sommerværet hvor har det tatt veien?

  Skjørt - Alexander wang(støy)  , topp h&m , sko Ilse jacobsen, jakke - selected femme ( Lykke) Veske- Hermés, armbånd- Nora ( Villapaprika )

Jeg har kjøpt meg deilig pålegg, ferk presset appelsinjucie og rundstykkene ligger i ovnen. For å få utnyttet dagen best mulig er lunsjen alfa o´mega. Uten mat og drikker- duger helten ikke(?) .

Nyt dagen , vi sees etterpå!

 

Baggy - jeans!

Bukse please, bluse Villapaprika, sko- tommy hilfiger, armbånd Villapaprika , belte -hermés ,veske Chanel. 

God kveld søndag! Vi har hatt en fantastisk dag idag , det ble indisk til middag og jeg mett nok en gang- verdens beste mat og litt ekstra kos har man lov til om sommeren. Vi vinket farvel til torpet kl 12 idag, etter 2 deilige dager med familien, finnes det noe hyggligere egentlig? 

Nå skal jeg hoppe i dusjen, dagen imorgen kommer alt for fort så det gjelder å være opplagt. Jeg er endelig tilbake i normalen, og har fått en god flyt- det kan jeg bli vant til! 

Ha en fin søndagskveld vidre, så sees vi imorgen! 

Slik kan du innrede på et lite bad.

Idag tenkte jeg å ta for meg litt tips og tanker om det å innrede på et lite bad. Jeg gikk fra et bad på 7 kvm til et på 3,5  og utfordringene har stått i kø. Mine tips er følgende: 

Et speil forstørrer rommet uansett og er en rimelig investering. Å innrede badet med et stort speil er ingen dum idé om man ønsker en større rom følelse.

Å utnytte hver cm av arealet på rommet er det aller beste. Tenk praktisk og oppbevaring. Lag hyller over toalettet, eller bare en enkel "billy" bokhylle fra Ikea, denne kan lett styles om og kommer i flere perfekte mål. 

Tenk lyse farger, et lyst bad kan virker større enn et mørkt bad, ha godt med lys i høyden og rundt eller over speilet. Bruk ting og matrialer som er lette å vedlikeholde og og i orden, samt gjør husvasken mye enklere. 

Badet vårt hadde i utgangspunktet et dusjkabinet, med små barn var ønske om et badekar stort. Etter litt leting fant jeg et 150 cm bedekar som vi måtte ramme inn pga rørene måtte legges om fra slik det var gjort. Det å ha kanten rundt badekaret i ståhøyde var derfor noe jeg ønsket. Hyllen er praktisk til småting og med en lang kurv fra RM til såper og kluter er den også veldig fin for ei som liker stæsj som meg. 

Badet er hvitt, derfor har jeg valgt å bryte av med mye kurv. En bokhylle fra Ikea har fått seg et par malingstrøk og rommer kurver til sminke , hårstrikker og en masse hyller til til håndkler samt en knagg til å henge håndkler på. 

 

To glamorøse knagger henger over toalettet med små kurver til håndhånkler. Dette er en litt annerledes og fin oppbevaringsmetode. 

 

Alt fra knagger, kraner og håndtak er holdt romantisk og maritimt. Dette for å skape et litt mer "eksklusivt" inntrykk .

Tenkt helhet og praktisk. mye forskjellige kan fort gjøre inntrykket litt rotete og med et lite bad lønner det seg å holde seg til få kontraster. 

Vi er på Torpet!

 God lørdag! Jeg har jo ikke fått blogget igår, vi bestemte oss for å sette snuten mot sverige og Torpet! Og nå er vi tilbake i tid (igjen) ... Ingen tv, inne do, inne dusj eller noe, her tenner vi lys, sitter i lysthuset og nyter en deilig lunsj -cæsarsalat.. Nam.... Den nye lille utedoen har kommet opp og jeg er helt fortapt i den, jeg tror aldri jeg har sett en så vakker utedo før... Verdens søteste altså! Jeg tenkte å ta bilder av den, for om noen skal bygge seg utedo er dette inspirasjon til tusen! 

 

Se på dette nydelige bordet da, dere... Fargene er jo bare til å dåne av, jeg bare elsker den dyp rosa fargen mot det lyseblå og beige! 

Nå skal vi nyte kvelden litt her, tiden går alt for fort i godt lag! 

Vi skrives! 

 

Spekepølser og makroner.

Så ble det sofasitting, spekepølser og makriner til kvelds, skikkelig usunt, men utrolig godt! 

Idag er beina mine helt gele, etter all jobb og pakking er jeg helt pumpa altså, nesten så jeg ikke trakk pusten før jeg fikk satt meg når jeg kom hjem. Butikken har vært full av folk fra vi åpnet så det har vært mye å gjøre. Egentlig skulle jeg ikke jobbe fysisk i butikken ikveld, men når jeg kom inn døra på kvelden kom jeg meg ikke ut igjen! -Positivt tegn. !

Jeg tenkte å ha dagstilbud hver dag ut juni og derfor er de topp til dere å skrive hva dere ønsker tilbud på støtt og stadig slik at jeg kan se på det når jeg skal finne varer. Så dere, noen andre forslag jeg kan slå til med imorgen? 

 

Jobb i sofakroken..

God torsdag godtfolk! Idag har jeg tatt jobben med meg hjem og i sofakroken! Hvorfor ikke når man har bærbar(?) Jeg er bare så gira på å komme meg igjennom mailboksen så idag sitter jeg med STORE øyner forran skjermen!  Vel, jeg har fått ordnet ledningen til macbooken min, at den kan lage så mye styr a´gitt... Uansett nå har jeg fått rigget meg til og skal nok få gjort unna masse!  Jeg fikk også handlet meg nye sko idag, samt laget meg ønskeliste til meg selv fra meg selv på en lekker veske! Hvordan går det ann å være så opptatt av stæsj, sko og vesker ? Selv om jeg elsker hus og hjem er klær , vesker og sko noe som står hjertet mitt enda nærmere, kanskje ikke så rart? Er ikke det ganske vanlig hos oss "damer" da? 

Dages antrekk ble enkelt og glittrende! 

Armbånd fra Villapaprika, sko Ilse jacobsen, skjørt - bikbok, bluse -bik bok , lang jakke - Gina ...

 

Nå skal lunsjen nytes, mailen besvares, varer bestilles og ideer klekkes! 

Nyt dagen , snart helg nå og det er ikke å forakte! 

 

På´n igjen!

God kveld mine vakre! 

Vel, nå er laderen til min macbook sønder og jeg må av sted på eplehuset for å ordne det imorgen! Uff altså, typisk min flaks! Vel, her har vi vært på farten, sett på livet i byen, tatt karuseller og koset oss med ungene! Imorgen er det enda mer moro og jeg gleder meg allerede! 

Nå skal jeg legge negler , enda godt jeg har tatt kurs på tonelise akademiet! *jippi* - pene negler er alltid flott! 

Nyt kvelden, så skrives vi når laderen min er på plass, nå er det 2 % igjen her! 

Vi skrives! 

God onsdag!

Så er det meg og det med tid da,dere.. Jeg hadde litt for knapt med tid igår og har helt ærlig vært litt sliten etter mye unødvending stress... 

Vel, nå har vi landet, eller jeg har landet og det er så deilig! Nå skal jeg bare kose meg og nyte sommeren. Huset har jo fått seg en real omgang med nyinnkjøp av blomster og vask etter at vi kom hjem igjen! Så nå er den lekre urna mi fylt opp med de flotteste hortensiaene! *smiler* 

Mannen i huset lager Taco! Håkon kommer på middag så nå skal vi kose oss alle sammen med skikkelig fredagsmat! Litt bilder er knipset til dere, et lite bildemarraton gjør vel ikke noe? 

Nyt kvelden, vi skal til byen, her er det glommafestival og ungene gleder seg til karuseller! 

 

Butikken , glommafestivalen!

God tirsdag! 

Igår hadde jeg mye å ordne opp i og jeg har ikke vært helt i form så bloggen måtte bortprioriteres igår. Idag har jeg tatt tak i dagen og bestemt meg for å puste ut og komme meg i mål. Når vi kom hjem var det jo kjempe godt å se butikken sin igjen, rart med det, men jeg har jo savnet den litt også... Denne uken står "glommadagene" for tur, noe som betyr mye mennesker og mye liv i byen vår!

Butikken er stylet og klar for å ta masse fantastiske mennesker imot! Jeg tenkte å kjøre litt tilbuder på nett også, slik at vi kan ha "nettdager" på nettbutikken... Forslag til produkter? til butikk og nett ?  

Tips blir tatt godt imot med et stort smil!  Så skal jeg se hva jeg får til med ønsker fra dere! 

Nyt dagen, nå må jeg en tur avgårde, men vi skirves etterpå! 

 

Smile to your life!

God kveld! 

For en kveld og en ting som aldri er feil er det å komme hjem igjen etter ferie! 

(kjole fra Villapaprika)

Ungene har vært kjempe koseste og vi har valgt og legge hele dagen opp til dem, de er abslutt det beste som har skjedd meg, det er ingen tvil! Det å reise litt bort fra dem var kanskje bare sunt, for meg og dem(?) ... Savnet merket man godt og gleden av å få de i armene mine igjen var så stor!  Er de vaker pene barna mine? 

Nå skal jeg kose meg med mine to små og herlige kommende mann ( i fremtiden) .... Til onsdagen går turen til Amsterdam for innkjøp for høsten 2014.. Det er godt man ikke har flyskrekk.. hihi.. 

Nattinatt alle vakre! Vi skrives imorgen igjen ! 

 

Hjemme igjen!

God søndag!  

Jeg har ikke fått blogget noe de siste dagene, det har skjedd så utrolig mye! Herremin, hvor skal jeg begynne? Vel, jeg skal dele alt med dere, men først vil jeg vise dere bilder av de egenproduserte putetrekkene våre! Jeg er i ekstase og jobber med høst kolleksjonen vår. . Jeg har så mye å dele med dere og på veien ditt skal dere få bli med på mye moro! 

Dette er de første 7 basic putene våre, som skal være i helår sortimentet. Flere kommer også. Akkurat nå jobber jeg med glidlåsen og logo plassering, slik at vi får litt forskjellig. Tekst på juleputene osv. Som dere ser- dette er VELDIG Villapaprika og det skal det også være. Jeg vil at mine puter skal vise til meg og ikke andre levrandører. Så derfor er logoen vår, glidlåser,detaljer og merkelapper for meg veldig viktig. Jeg venter også på noen skikkelig fine velour prøver på stoff, lin og bomull. Vi har jo gode leverandører på puter slik det er idag og de vil vi ikke komme på dårlig fot med så derfor er det å bygge "eget" merkevare veldg viktig for meg. For at jeg skal kunne komme dit jeg vil må jeg ha noe ingen andre butikker har og da må jeg skape selv i tillegg! 

Villapaprika puter- mine stoltheter! 

 

Dette er basic puten vår i 100 % grov lin i str 50x50 som kommer i første omgang. Denne  kommer også i 80x80 cm og 50x70 cm med en tøff velour kant , logo i velour på noen og en tøff glidlås i sølv med velourtupp og liten tøff villapaprika merkelapp om jeg får det slik jeg vil. Sommer kolleksjonen for neste år kan dere bare glede dere til, de sier jeg ikke så mye om, men at den blir alfa o´mega er ingen tvil! 

Denne strikkputen kommer i brun, beige og blå. Den har strikken på bildet på den ene siden og en annen på andre siden. Jeg har ikke helt bestemt meg for baksiden ennå da jeg lurer på om jeg vil ha enda tykkere strikk der og logoen kun over glidlåspartiet i velour eller enkel søm, så den viser jeg dere når den er ferdig. Kanten på puten ønsker jeg også å ramme inn i noe, så dette er bare en prøve og ikke det ferdige resultatet, men fargen er korrekt! 

Mathilde med en sommerpute, denne kommer med blå tekst og knytting også! Bare liker den SÅ godt!

Tenk at bloggen min som jeg for snart tre år siden var en plass jeg  tenkte å formidle mitt lille interiørbudskap på. Nå har vi også begynt å produsere , og det er så morsomt! 

God morgen..

Hei! 

Åh, idag våknet jeg i dårlig form, trøtt og kvalm, men med litt mat i magen og morgen drikken hjalp det litt på formen, selv om jeg følte at maten vokste i munnen min. Dette er vår "hele" siste dag, imorgen kl 1830 sitter vi på flyet tilbake til Norge og da venter verdens beste små barn på oss. Selv om vi reiste i uken som Håkon har barna har det ikke bare vært lett å være så lenge borte fra dem. Jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet dem hele tiden, selv om vi har hatt det topp! Jeg har ikke reist så lenge så langt fra dem før så jeg er ikke vant til det, men når de har snakket med meg på tlf har det lettet meg 10 hakk!  

Nå skal jeg komme meg ut av morgenkåpen, få i meg koppen min og komme meg av sted. Solen skinner fra skyfri himmel og det skal nytes på stranden. 

Ha en fantastisk dag! 

Nest siste.

Ikveld er nest siste kvelden vår her i Spania.. Dagene har bare flydd av sted og timene nesten ikke eksistert. Vi har faktisk hatt en time med regn og torden idag, typisk.. Ide vi kom oss på stranden tror jeg ikke det gikk mer enn 30 minutter før himmelen forvandlet seg til en svart sky og åpnet seg. Vi valgte å ta lunsjen i det "dårlige" været og før vi var ferdig var himmelen blå igjen! Enda godt er/var det!  Jeg satser på at morgendagen blir strålende! Siste dag på stranden og det ønsker jeg å nyte. 

Ikveld tok vi middagen på yndlings plassen vår i byen og spise en deilig middag, av en eller annen grunn sitter vi her i flere timer hver gang, det er så deilig atmosfære der og fantastisk mat, beliggenheten er også upåklagelig så at det alltid er helt fult der er ikke så rart. 

Middag på El Muelle 

 

Jeg ser jeg har fått mange spørsmål på om jeg kan skrive litt om anbefalte plasser og ting å gjøre her i torrevieja med og uten barn. Er det noe spesielt dere ønsker at jeg skal skrive om eller bare en ren reise oversikt for plassen med topp 10 -to do ting? Bare å komme med ønsker så skal jeg sette sammen et skikkelig innlegg til dere i løpet av noen dager =) 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, nå er det kvelden her, jeg er stup trøtt etter en lang dag i solen(igjen)  

En liten ting til dere

Hei alle sammen;)
Det er ikke ofte jeg reklamerer for andre produkter eller har reklame på siden min, men jeg har fått et godt tilbud jeg ikke kan si nei takk til. Så dette er et sponset innlegg jeg står inne for. 
Jeg benytter ofte kredittkort selv når jeg skal handler alt ifra elektronikk til reiser og spesielt netthandel da kredittkort gir deg reiseforsikring og forsikrer deg mot svindel om hvis du bruker når du handler på nett. Så lenge man betaler tilbake alt innen forfall blir man jo ikke belastet renter heller :-)
Nå var jo dette det jeg egentlig ville fortelle dere. Det er nemlig slik at hvis du bestiller dette kortet for kr 0,- får du følgende :
3 gratis magasiner av HENNE/AUTOFIL til alle Kvinner/menn verdi 207,-
Neglelakk fra Toneliseakademiet til verdi 149,-
Lett ansiktsbehandling fra WahWah skin trim studio på kr 1000,- 

Tilsammen betyr det at du får gratis gaver for 1356,- kr 

I tillegg er det mange fordeler man kan bruke kortet til. Du får rabatter på Miinto, Adam 6 Eva, BAR på tjuvholmen i Oslo, Lacoste, Avis Bilutleie, Cosmo beauty og mye mer. Det er mange byer som her i fredrikstad hvor det er mange steder du får rabatter når du bruker kortet. 
Du kan lese om alle fordelene på siden som du finner HER 
Det er ingen krav om bruk og som du ser under koster kortet ingenting om du ikke bruker det. Om du sjekker litt rundt ser du også at de har en av de beste rentene på markedet. 
 
Du kommer også til siden med å følge dette bildet. 
Jeg skal ut og kose meg - ha det fint hjemme i norge alle sammen

Vi skrives 

Saltsjøen...

God morgen!! eller god formiddag! 

Før kl var 11 lå Hans og fløt rundt ute i saltsjøen, for en rar følelse det er.. Saltsjøen ligger bare et lite steinkast unna leiligheten,og var det en ting jeg synes Hans måtte gjøre før vi drar hjem er det å flyte i den "berømte" saltsjøen. Siden den er helsevennlig for folk med hudproblemer kryr det alltid av folk der, så idag prøvde vi å komme oss litt for oss selv.. 

 

Du blir helt hvit når du tørker og det er en "rar" følelse å gå med kroppen full av salt... 

Well done!! Anbefales hilsen Hans!! Tommel opp! 

Vel ferdig med en sjø flytter vi oss vidre til stranden! Ferielivet er fantastisk dere! 

Vi skrives etterpå her har vi kun 3 dager igjen og de skal NYTES!

Med hjem i kofferten!

God kveld fra Spania! 

Vi ble bare nødt til å gå fra baren vi var i- Spania er og blir grinete når ting ikke går deres vei i VM, men at Spania ligge runder 0-2 er jo bare tragisk... Jeg er ikke fotball frelst, men med en samboer som er det må jeg si jeg likevel fanger med meg ting og blir noe giret!! Hva skjer? ..... 

Vel, jeg har tenkt til å vise dere litt av det jeg har shoppet med meg hjem fra Zara home. Jeg fikk for meg at det som er glam blir sprekt til det som er maritimt og industrielt, eller hva?  Jeg har fått ny gnist over meg når det kommer til interiør ettersom jeg fikk de nye møblene på plass hjemme, litt i mitt kreative hjørne rett og slett. Jeg skal vise dere nye stylinger når jeg kommer hjem, men før den tid må jeg vise dere kjøpet mitt.. 

Litt fjær,litt velour,litt lin, litt strikk,litt glitter,litt skjell og kurv. 

Hjemme skal det maritime styles på en veldig feminin måte, jeg tror alle som liker litt interiør med lille ekstra vil elske det.. Også passer dette perfekt til putene mine fra Senze og joy  med glitter og bronse. HER og HER.

Og dere, jeg fikk ikveld ut enda et par armbånd fra nora.. Jeg går her nede med armen fulle av lekre armbånd til en hver tid... Er det noe ejg ikke får nok av er det vel nettopp det.. hihi... Se så pene da,dere! Ille forelsket i glam jeg altså! 

Finnes HER, HER og HER. 

Nyt kvelden, selv med tapet til Spania i VM! Jeg er sikkert ikke alene om å ha en kæll rundt meg med sinnsykt oppgitt holding nå.. haha..

Vi skrives mine vakre! 

 

Litt "Spansk" interiør..

God tirsdag godtfolk!  Nok en dag har vi bodd på stranden og nok en dag har vi nytet livet! Herremin, kan vi ikke bare flytte hit? Hans-Kristian og jeg nyter virkelig litt alene tid her nede, i forhold til London er jo dette balsam for sjelen... Ingen hit-eller -ditt mas og ingen "må gjøre" ting.. Vi spiser froksot, drar på stranden, spiser lunsj,bader,får massasje, spise middag , tittet på bylivet og spiser... Vi er skikkelig på ferie!

Vel, mange har spurt om litt bilder fra feriehuset og her kommer litt bilder :

Fereleiligheten er 85 kvm, ligger i Banos de europa i torrevieja , en plass jeg har vært på ferie de siste 11 årene... Selv om jeg har kjørt mye bil til ulike byer her i landet er det alltid like godt å komme "hjem" hvor jeg er kjent, det har vel noe og gjøre med hva man er vant til og kjenner til tenker jeg... hihi... Gatene her er grønne og frodige, bassengområdet lukket og privat, naboene helt topp og saltsjøen et lite steinkast unna... Her flyter man rettere sagt på vannet... rar følelse... 

Uansett. Zara home ligger i senteret sidenav her og siden jeg har fått lov til å innrede på interiørfronten her i heimen har det meste blitt kjøpt der også! Bare vent til jeg kommer hjem, jeg har faktisk shoppa litt til hjemmet der denne gangen og jeg gleder meg slik til å få det på plass hjemme! Bling -bling med det lille ekstra! 

Ferieparadiset vårt! 

 

Velour og glitterputene på bildet fant jeg i år også og jeg hadde flaks for alt var på salg og jeg hamstret derfor det med meg hjem til sofakroken vår! hihi

 

Vel, nå står den kjekke kjærsten min forran meg her og skal overraske meg med middag et sted, mat igjen! - Nyt kvelden- vi skrives!  

Strandliv!

God mandag! Ny uke er her og den skal jeg nyte til det maximale!  Dagene i Spania flyr av sted, de går egentlig alt for fort.. Vi bare nyter alt hele tiden og har lyst til å knipse de små småtrolla ned hit på søndag! hihi... Men, hverdagen hjemme kommer veldig fort, så det gjelder å storkose seg så lenge man er her! 

Idag har vi bodd på stranden og skal snart en tur opp å spise is... Idag dro vi hjem fra stranden kl 17 og tok en sen "lunsj" hjemme i leiligheten. Hamburgere -NAM!   Vel, vi har ingen bil her så vi går mye og kaster oss rundt i taxi og ler like mye av hverandre når vi skal oversette alt som blir sagt på nors-spansk og engelsk-norsk!  Vi skulle vært flinkere til å snakke flere sprøk hjemme, for alt blir jo glemt til en hver tid... 

Vel, uasnett. Etter noen deilige timer på stranden med massasje, sol og bading er det veldig godt at solen begynner å gå ned og kvelden kommer, det er utrolig varmt her så man kan nesten bli litt forskynt etter noen timer. 

En stk Over happy Hans-Krisitan! 

Å ligge på sand er ikke mykt og heldig som jeg var hadde hun en badering liknende ting jeg fikk under brystet..haha... Og for meg nå var det PERFEKT! Sovnet nesten tvert!  Hun satt til og med opp en egen parasoll til meg  =) *luksus* 

Og dere, jeg må vise dere en ting! Nemlig disse putetrekkene! 

Et bilde sier mer enn 1000 ord er det ikke slik?

Jeg håper dere har hatt en så langt flott dag, og at kvelden blir like magisk!

Vi skrives!  

 

ps, kommentarer blir svart og godkjent når jeg har mulighet til å laste opp alt! =) 

Solbrent...

God kveld fra rødtoppen! 

Selv med over 30 i solfaktor klarte Camilla og bli brent.. Ikke veldig, men litt! Typisk meg altså.. Vi dro idag på stranden og lå der i 5 timer tror jeg før vi tok turen tilbake til leiligheten og go´stolen her. Selv om jeg bare har ligget rett ut og nytet livet, lest bok og vært i drømmeland under en massasje av verdens flinkeste dame er jeg helt pumpa og sliten.. hihi... Utrolig altså, trøtt som en dupp etter å ikkeha gjort noen verdens ting... Solforstyrrende slapphet  = helt ok! 

Vel, en usminket sannhet har akkuratt kommet seg inn døren igjen etter en liten deilig kveldstur.. Hva mer en en god følelse på selve livet kan man ønske seg? 

Bollapiggsvin på tur.. Ut på kveldstur aldri sur! Je ghar forresten fått ut et par grisefine armbånd på nett nå- ME LOVE IT!!! 

Her og HER. 

Nå må jeg finne S e n g a og p r ø v e å lade opp til morgendagen hvor vi tenkte å tilbrige 5 deilige nye timer på hver vår deilige solseng på verdens beste strandplass!!  Hans og jeg drar spanjoler så det ljomer etter! haha.. Sånn skal det være, vi ler så vi griner! 

Nyt kvelden sweeties! 

Form spain!

Hola!!! Hvordan står det til hjemme i Norge? 

Vel, her sitter jeg og tenkte å si hei til dere før jeg tusler vidre! 

Reisen igår gikk så fort, jeg tror aldri jeg har sittet på fly og vært mer i min egen verden enn igår.Og denne boken er grunnen! 

Noen som har lest denne? jeg leste over 100 sider uten å klare å legge den ifra meg... Jeg henger sikkert litt etter, men FY altså, for et bra bokeventyr! Vel , uansett... Når vi kom ned gikk vi rett til bassenget og fikk plasket fra oss litt før vi tuslet opp på senteret hvor sjefen sjæl -Hans Kristian fikk seg et par nye solbriller og jeg en ny bikini - woho! Vi var i byen på tivoli og var skikkelig apekatter og spiste en 2,5 time deilig middag! En helt utrolig dag vel og merke! Nå har vi smurt oss inn med solkrem, fått på oss badetøyet, pakket strandbagen, spist frokost og klare for stranden!! Gjett om det skal bli fantastisk! 

Denne kællen er mer enn klar for et glass vin og stranden, så nå får vi komme oss av sted!

Nyt dagen, etterpå tenkte jeg å legge ut masse flotte armbånd i nettbutikken, Vi har fått inn så utrolgi mye fint! Bare å glede seg, vi skrives soon! 

Spania! 14.6.14

Egentlig er den datoen over den perfekte datoen å gifte seg på.. hihi... Eller hva? 

Vel, dette er et forhåndsskrevet innlegg så nå er jeg på vei til Spania! Vi har fått vite t nette og alt ligger klart der , så jeg skal nok få maset litt på dere fra den katen av kloden også! Nå venter 7 dager med sol,strandliv,mat,late morgner -you name it! Så her gjelder der bare å nyte, 7.dager går fort!... Solbrillene er på, passet på plass.. Nå blir det syden! 

Nyt lørdagen så skrives vi fra Spania! 

 

Fra min mormor,til min mor,til meg til min sønn...

Er det noe jeg elsker det ting som går i arv og igjennom mange år. Jeg fikk et vakkert lite konsollbord fra min mor for noen år siden, den ahr jeg beholdt, pusset ned, malt og brukt i mange ulike rom her i huset. 

Forrige uke ble Olíver sitt skrivebord sendt av sted til en ny eier, det var rett og slett for stort på rommet og han ønsket seg et mindre et. Vi skulle egentlig bare bruke det som en "reserve" løsning, men så sa han så fint at han ville beholde det og slik ble det! Nå har han god lekeplass på rommet sitt, men jeg merker han har blitt større for han ønsker at jeg skal få det litt mer mørkeblått og rødt. Så når vi kommer fra Spania må jeg nok prøve å finne på noe med det lyseblå... Tenk at han begynner i 2.klasse.. Tiden med lyseblått er liksom " forbi" , så dere, nyt den så lenge dere kan, de små får fort egene meninger! Men EN ting er min sønn glad i akkuratt som sin mor- puter og pledd! hihi....

Nå er jeg snart på beachen i spania og nyter livet! 

Nyt helgen dere også, vi skrives MASSE! 

 

Nytt tv-bord..

Jepp, endelig er det på plass, mitt etterlengtede tv-bord. ÅÅÅÅååh, jeg er så fornøyd altså.... Just love it! 

Jeg elsker å blande det grove og industrielle med et elegante og nydelige og merker jeg blir mer og mer fornøyd med alt som kommer inn! I august/september kommer nytt kjøkken på plass og stilen blir hel i hele huset. Vi skal faktisk gjøre et par ting til her, men det kommer jeg mer tilbake på, men dere som meg vil ELSKE det!

De store lysestakene er forresten inne igjen og finnes HER i nettbutikken det RÅTØFFE tv bordet finnes HER..  

Jeg bare ELSKER stilen i huset nå, ikke for pent, for grovt eller for søtt, men en effekt av alt. Og det er slik jeg liker det, jeg er litt "ferdig" med den helt "hvite" tiden og overlessa hjem så her er det blitt litt færre STORE ting.. Den hampton stilen er så utrolig tøff å blande med cottage og når man bor slik til som vi gjør kunne ikke møblene passet bedre til huset! hihi *smiler* 

Her i huset er det full jubel og begeistring over fotball VM- Hans- Krisitan er litt over gjennomsnittet opptatt av fotball og helt GAL når han følger med! Når mannen koser seg med tvén og dama ikke orker å gå ned så er pc og netflix tingen! 

Fra meg til alle dere- ha en nydelig kveld! 

Helt naturlig..

Hei hei alle sammen! 

Idag har jeg vært klin-gær´n .. Jeg har klippet av meg alt håret og blitt lys!  Jeg har over gjennomsnittet tykt hår og masse fall og krøller og siden jeg ble 18 år har jeg vært mørk så å si hele tiden, med noen mndér unntak.. Jeg har følt det har vært det "enkleste" og ikke orket tanken på å få det lyst igjen, da jeg føler veien alltid er så lang og tung fra mørk til lys. 

Det siste halvåret har jeg gått å "lystet" på lyst kort hår, men vært flink og "tenkt" over det over litt tid. Idag klippet jeg håret kort og fikk tilbake min "naturlige" hårfarge og jeg er så UTROLIG fornøyd! Deilig og enkelt , spesielt nå for sommern! 

Også er den en person jeg vil dere skal hilse på- Mona. 

Mona har fått fast stilling her hos oss i Villapaprika og vil være et "kjent" ansikt for dere i tiden fremover! En herlig dame- akkurat det vi trengte her ! Hun har jobbet her siden januar, men siden det har det gått i ett også! 

Vel, tiden går fort i godt lag og nå er det bare 1,5 dag til jeg sitter å nyter en deilig spansk lunsj ! 

Jeg håper jeg blir litt brun, for til tross for godt vær her hjemme har jo jeg kun vært inne på lagret og butikken på dagtid så farge har jeg fått lite av! 

Vi skrives- nå får jeg nesten fortsette! 

Igjennom instagram...

Slik det har blitt har instagram blitt det nye , jeg har jo alltid med meg tlf og det er jo ikke noen tvil om at det er mye lettere å dra frem tlf fra lommen enn et stort speilreflesks kamera! hihi... 

Idag ahr vi fått unna masse jobb i Villapaprika... 

Go´gutten min går nå de siste dagene i 1.klasse før han skal tre inn i 2.klasse... Store store gutten vår! 

Jeg har kvittet meg med to søppelsekker med klær og ENDELIG fått litt system i skapet mitt! jippi! 

Itillegg har jeg prøvd å gå disse litt "inn".. Følte jeg beveget meg på stylter...

Nå skal jeg kose meg med dessert ala Hans-kristian! NAM!!! 

Følg meg på instagram da vel, du finner meg som villapaprika.

God lillelørdag..

Jeg er helt innstilt på at det er tirsdag i hodet, sånn blir det når man har langhelg.. Jeg må liksom fortelle meg selv at det er onsdag og ikke tirsdag. Flere enn meg ? 

Om et par dager nå reiser vi til Spania og jeg har ikke begynt å pakke engang.. Jeg har på en måte fått for meg at det er en stund til ennå,selv om det ikke er det. Vel, det som skal med blir nok med uansett så jeg har bestemt meg for å IKKE stresse. Når man reiser uten barn er det jo ikke så mye å tenke på som hva jeg er vant til... Olíver og Mathilde fikk velge mellom å bli med til Syden i år eller reise på Legoland og badeland, dere kan jo selv tenke hva de valgte. Så i fellesferien går turen dit og selv om jeg ikke er barn lenger merker jeg at det gleder jeg meg VELDIG til! hihi... 

Nå skal jeg pakke litt varer, nettbutikken står for tur og jeg har en mage full av deilig salat! Det å jobbe på tom mage er ikke å anbefale så er det en ting jeg har lært er det å få i meg litt mat før jeg kaster meg i arbeid! 

Vi får "Tales" på - nyt dagen! 

 

 

Bluse fra virrevapp.com.

 

Det å begynne.

God kveld i stuen. 

Ikveld ga jeg meg selv et lite oppsett på oppgaer jeg måtte få gjort og jeg lyver ikke hvis jeg kun sier jeg er halvveis, ting tar så lang tid og jeg føler jeg gjentar meg selv gang på gang i kommentarfeltet, mailboksen , man skulle nesten trodd jeg satt meg selv på repeat..... haha...

Vel, kvelden har tatt meg igjen og jeg er helt pumpa og klar for en ny dag! 

Nyt kvelden og sov godt!

Summer time!

Å leve i nuet! Idag skinner solen og varmen er helt utrolig! For et vær og for en sommervarme! Ungene er på plass hos oss igjen frem til vi reiser til Spania til helgen. Denne uken har vi bestemt at vi skal kose MAX med de små, gå en del turer, leke ute og bare kose oss!  Kanskje vi går til stranden å tar oss et kveldsbad etterpå, hmmmm.... 

 

Men først skal vi en liten tur i butikken for å handle nye øredobber til Mathilde , perleøredobber ønsket hun seg ... Og det er akkurat hva hun mor ønsket at hun skulle ha!

Min lille prinsesse! 

Her skal guttakrutt diske opp med litt grillmat! Vi skrives etterpå! 

 

En GOD grunn..

Idag har dere hørt lite ifra meg pga været, makan til pent og deilig vær da,dere.... Jeg har bare puslet og koset meg med huset vårt og fått på plass litt mer blomster! 

Når vi var på Toen gård var min Svigermor så snill å kjøpte et lekkert bur/spyd til meg og nå har jeg fått handlet blomster og pyntet det! Jeg virkelig falt for det altså, synes det var kjempe fint!

idag tenkte vi å nyte resten av kvelden ute i det deilige været! Nå er det bare 5 dager til vi reiser til spania så her gjelder det å nyte penværet mens det er! 

God morgen fra tirilltoppen!

For et deilig pinsevær å våkne til!  Her har vi spist deilig frokost, slappet av og bare tatt livet med ro.  Nå skal vi avgårde på Toen gård og titte litt når lille Elliot har sovnet.  Idag har jeg faktisk sittet med lille deilige Elliot på fanget i over en halvtime, jeg hadde ikke lyst til å legge han fra meg, han sov jo så utrolig tungt! 

Det lukter jo liten babis i hele hytta! 

Litt nytt er forresten lagt ut på nettbutikken , og de nye rottinglyktene er bare helt "rå" ...... Love them! 

Nyt dagen og det deilige været, det skal jeg! 

Rett før vi tar fri!

God lørdag godtfolk! 

Her tar vi langhelg nå, for nå er det ikke tilbake på jobb før på tirsdag og jeg er så klar for å bare slappe av og lade opp til ny uke før vi setter snuten mot SPANIA!  

Butikken står nå å skinner på sitt beste og siden min flotte kjæreste kjøpte roser til meg idag tenkte jeg å sette de på jobben, vi er jo likevel ikke hjemme og her ser jo alle de fra gå-gaten! 

Nå skal jeg tilbringe noen dager med kjekkasen min, verdens snilleste mann! 

Fra oss til dere- en riktig god pinse! 

Vi skrives litt senere! Nye lykter kommer forresten ut på nett i kveld eller imorgen så bare å følge med! 

PS! Jeg godkjenner alle kommentarer litt senere, har ikke hatt tid til å sette meg ned med alle ennå.. Men en ting skal dere ha, tusen takk for så mange flotte ord og kommentarer dere legger igjen 

Med et god ønske!

-Om en god kveld!  

Her har vi rigget oss til på verandaen med frukt, kokesjokolade, go´teppet og iskald brus!  En deilig fredagskveld skal nytes etter en kjempe deilig dag med småtrolla! Vi har vært på peppes, besøk på krosnes, hos mine foreldre - ja og i butikken og smugtittet- jeg har fått inn noen helt RÅ lykter og hyller så jeg bare måtte ned å titte på det før imorgen! 

Nå skal batteriene lades før en travel dag på jobb imorgen hvor turen går rett opp til Hans sine foreldre på Blefjell hvor vi skal nyte ett par dager! Kanskje hun svigermor lar meg ta noen bilder av hytta, den ligger nemlig med en nydelig usikt utover hele dalen der! Hmmm. vi får se! 

Nyt kveden! 

 

Det skal absolutt vi! 

 

 

Endelig helg (igjen)

Skrev ikke jeg nettopp at det var mandag og ny uke? 

Vel, den er jo snart over denne uken også og nå står pinsen for tur, herremin så fort tiden går(!)  Jeg har tro på at dette blir en VELDIG fin sommer, alt ligger til rette for det og innen sommeren er omme skal jeg dele litt mer med dere, så det er bare å glede seg... 

Denne uken har vært fylt opp med oppgaver, jeg har pakket, stylet, jobbet, regnet - ja rett og slett gjort alt en kan få gjort på en plass, det positive er jo at jeg lærer så UTROLIG mye og kan bare bli bedre og bedre hele tiden.. Itillegg fikk jeg om onsdagen en tlf fra en  journalist som ville bruke mitt soverom i mulige flere aviser +++, kjempe stas og så klart henger jeg meg på slik.. Kan jeg inspirere, hvorfor ikke? 

Nå er jeg veldig nspirert av sommeren selv og elsker alt som er kritt hvitt og blått.. Og så klart beige! 

Sommeren er vakker dere og Juni er og blir den beste mndén! 

Nå skal jeg få startet denne helgen med å få ut litt stæsj på verandaen , regnet har foråpentligvis gitt seg for helgen.. hihi..Nyt dagen, vi skrives etterpå vi - ikke sant ? 

 

Sånn går no dagan.

Ja, her står nå jeg å pakker - pakker og pakker til den store gullmedalje! Snakk om å være aktiv og giret da dere.... hoho... Mulig jeg skal bli lager medarbeider istedenfor, føler dette yrket passer meg perfekt... Stå å pakke og nynne., plystre og danse mellom slaga. haha...   Trimme og jobbe, det er noe jeg bare har godt av... 

Vel, jeg måtte bare innom å ønske dere en fantastisk kveld.. 

Jeg tenkte å synge,plystre, danse og pakke vidre her ... Ikke dumt på en torsdagskveld, eller hva? 

Imorgen håper jeg armbåndene fra Nora kommer inn døre, vel vi får vente å se(?).... Nyt kvelden! Vi skrives! 

På jobb.. igjen.

Da var jeg på jobb igjen med nye oppgaver for dagen. Siden vi reiser til Spania om en uke har jeg 100 ting som må på plass først og da gjelder det å bruke det man kan ut av hver eneste dag. 

Idag Har lillemor, altså Mathilde revy i barnehagen og gjett om Hans, Håkon og jeg gleder oss til å se henne. Hun er så kry og hadde helst ønsket alle sett av sine bestefedre hadde vært der for å se henne.. Dakras liten.. Hun vet å smelte oss helt også med den viltre og spesielle perosligheten sin. hihi....  Men før revy skal jeg få gjort meg ferdig på jobb og idag kommer noen nye bilder ut til dere av den ene stoltheten min! Nemlig Butikken <3 

 

Nok et "dagens" produkt ligger ute i netbtuikken og idag er det denne lekre lykten. Finnes HER.

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag, vi skrives på igjen etterpå, men inntil det må dere bare nyte dagen! 

 

 

Litt G L A M

Shjoolahopp alle ihopa! Fått noe fornuftig ut av dagen deres?  

Idag har jeg pakket opp varer fra Nomi og Senze of joy og jeg er like i hundre hver gang.. Herreminhatt så utrolig mye lekkert agitt.. Jeg er svak for glitter og glam, jeg synes det setter prikken over i´n når det kommer til interiøret! I en periode nå har vi ikke hatt så veldig mange glitter puter, men nå er det og skinn inne i butikken igjen! Jippi!  

Fra jeg kom idag til jeg dro hjem har jeg stått opptatt med kunder og leverandører og idag har det kommer 3 -spontan besøk innom oss fra Nora, Nomi og Trend - snakk om aktiv dag altså... Og like hyggelig er det hver gang!  

Vel, over til overskriften G L A M! 

Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er noe "eget"  med å blande det elegante mot det tøffe, det grove mot det myke, det unike med det som er helt trendy. Få mikset og trikset mellom alt! Sammensettningen blir tøff og egen og det liker jeg! 

La det være litt G L A M! Det er ihvertfall ikke kjdelig! 

Opp til en ny dag.

God morgen vakre lesere!  

Idag har jeg faktisk sovet til kl var nærmere 08, og jeg kan ikke beskrive med ord hvor deilig det har vært. Igår var jeg helt pumpa når hodet traff puten og drømmeland ble en for fristende bilett til å hoppe over. Jeg følte jeg hadde fått livet i gave på nytt når jeg stod opp idag og etter et par deilige kopper med litt varmt skal jeg straks sette snuten mot butikken. Idag skal Mona og jeg få gjort unna siste rest så da gjelder det å stå på slik at alt er klart når Hans kommer!  Jeg jobber med et par veldig spennede prosjekter og gleder meg til å dele litt av nettopp dette med dere! 

Idag har vi 20 % på alle putetrekk i nettbutikken så idag gjelder det å "kapre" seg sitt ønskede trekk dersom man skulle ville få byttet litt på de trekkene man kanskje allerede har. 

Jeg sender over litt energi til de som trenger litt og et ønske om en deilig dag! 

Nyt den, vi skrives etterpå! 

En kjæreste kveld...

God kveld alle sammen!  Her har vi hatt en MAGISK kveld. Vi jobbet til kl var 20 og valgte å nyte den siste kvelden som er meldt med pent vær på noen dager. Med vesken fylt opp med deilig snacks og brus satt vi snuten mot Foten og bare lå rett ut på fjellet og snakket om løst og fast. Just perfect. 

Du har ikke mer moro enn du lager selv og det er Hans og jeg et perfekt eksempel på!  Jeg kunne havnet på en øde øy med han og aldri kjedet meg..  

En latter forlenger livet! Latter er livet! 

 

Muffins....

Så var det frem med muffinsene- NAM!  Etter at mitt nye rotting fat ble med hjem bestemte jeg meg for å pynte det med noe jeg vet ikke får stå i fred-Muffins!!  Så her sitter jeg å lyster på muffins, mens jeg svarer på mail.. Jeg har blitt så flink med kosthold og sunn mat at jeg ikke vil glippe ut, så bare lukten av de gjør meg fristet til å være "svak" ... Jeg ber om bråk med meg selv, går det ann liksom? 

Rottingfat med sjokolade- fint og usunt på en og samme gang!

  Finnes Her i nettbutikken. 

Nok en dag med pent vær og imorgen er det meldt regn(?) .... Jeg håper værmeldingen er feil altså, for jeg vil bare ha sånn go´vær som vi har nå! Finnes det noe bedre ?

De som kan får nyte det, jeg må fortsette og svare alle dere vakre på mailene deres før jeg får noen glede av været! 

Vi skrives! 

 

Bedreviter(e) ....

God kveld i stuen mine vakre, her har det gått en smule varmt idag - som vanlig! 

Jeg har den siste tiden hatt mye på "hjertet" og "sinnet", saker som til et viss punkt kan bli litt mye. Fra jeg var ny i "gamet" har jeg til et punkt alltid så å si latt meg blitt fortalt hva jeg burde gjøre eller ikke. Svært få spør meg hvorfor ting jeg gjør blir gjort, de fleste henger seg mer opp i det jeg ikke har gjort eller heller burde gjøre.For en periode går slik helt greit, men når det strekker seg over et stort tidsrom sprekker boblen litt og mitt ønske om å si noen ord blir stort. Bloggen har det siste året ligget helt stabilt med et noe høyere leser statistikk, jeg har aldri vært en "punkt" blogger som blogger på punktlige tidsrom til en hver tid, men jeg prøver å levere litt hver dag, om ikke masse, ihvertfall litt, slik at jeg hele tiden er "aktiv" i det jeg driver med og får delt det jeg ønsker.

Det som til en hver tid forundrer meg er "tiden" og hva noen mener min tid er laget av(?) ... Jeg har like mange timer i døgnet som "alle" andre og er som "alle" andre opp og ned i hva jeg har å komme med, det betyr ikke at jeg ikke jobber for at jeg bare har et innlegg en dag, eller bare sitter forran pc´skjermen for at jeg har to innlegg på 3 timer.. Jeg mener at denne bloggen og butikken er bygd sammen av så utrolig mye mer enn bare et par blogg-innlegg. Jeg tror nesten man må sitte bak pc´skjermen selv for å forstå, ikke bare være en dommer som ikke kan spille.  Jeg tar konstruktiv kritkk til meg, det er det jeg kan jobbe med og bli bedre på, men her er det MANGE som missforstår.. Hva konstruktiv kritikk er og hvor ofte man trenger høre det før man begynner å omforme det som blir sagt og skape negativitet ut av det. 

Konstruktiv kritikk er for eksempel : Dette fungerte ikke så veldig bra, men jeg har en idé om hva som kan være bedre! Ikke - du er feil eller gjør feil.. For meg er et sinne mennskelig ikke konstruktivt.  

Den siste tiden har det skjedd mye rundt meg, mye folk vet og mye som folk ikke vet... Det å føle seg presset mellom to plasser er da ikke artig, for hvordan kan man "ikke" gjøre feil eller si noe som er alltid rett og ikke galt.  Mye av dette har drept litt lysten i meg til å prestere , ikke fordi jeg ikke kan, men når du til stadighet blir konfrontert med det negative fremfor det som faktisk er bra blir luften i deg til stadighet slått ut. Villapaprika er for meg min baby nr 3. Jeg må passe på, våke og til stadighet følge med for at det skal være noe å tilby kunder, nye kunder og rett og slett "bare" blogglesere" ... Når man har en blogg med så mange søte og nysgjerrig lesere som meg tar mailboksen masse tid og timene forsvinner som et pust i sivet. Det er her mange sklir av, for hvorfor kan ikke jeg som "bare" går hjemme ta bilder av huset mitt og vise varer og bilder av rom for rom.. Hvorfor kan ikke jeg stå forran speilet og sminke meg å deretter ta masse bilder av meg selv og legge ut, eller ta med meg kameraet til en hver anledning... Mitt spørsmål til dette er - har de som lurer prøvd selv? å gjøre dette hver dag 365 dager i året og ikke falle av lasset og ikke gå lei eller tom for ideer. Kan de da skrive innelgg hver dag på en blogg og komme med noe nytt, ikke en gang i blant, men hver dag helst 2-3 ganger i døgnet? Itillegg til dette da holde mailboksen ajour med kunder og lesere, selv prestere og følge med å være "til stede" hver dag og i tillegg ha familie og et liv. For om noen prøver dette og etter et par år står like strak i ryggen å sier dette bare er "pytt-pytt" og et must i mine sko skal jeg gjerne lære og ta til meg all den "konstruktive" shiten jeg til stadighet må få slengt i fjeset. 

Jeg "må" fornye meg, jeg må skifte litt på interiøret hjemme, dette er jobben min, ikke bare en hobby. For hvor mange lysestaker hadde jeg solgt om jeg aldri satt frem nye, eller putetrekk om jeg skulle hodlt meg til den eller de samme putetrekka sesongen ut. Tapeter, vegger, sofa, bord, spisestue, kjøkken, senga mi til og med badet mitt er med på å holde omløp i varene og hele tiden tipse og dele nyeheter med lesere og kunder som faktisk deler samme intresse som meg. Dette er det MANGE ikke tenker på , for overraskende nok etter så mange år tror enkelte ennå at jeg aldri er fornøyd eller eier fritid... 

Jeg har lært en ting- fei for din egen dør før du legger deg i kast med alle andre sin. Det å være bedrevitende til en hver tid blir til slutt veldig ensomt. Så klart vil man møte utfordinger og føle at mye kunne vært spart, men til syvende å sist faller det tilbake på en selv og når det da stopper seg litt hjelper det ikke å si " hva var det jeg sa" ......... Når var det vi lærte at det å løfte de som ligger nede var feil? Jeg har ihvertfall aldri hatt gleden av å fråtse meg i skadefryd og er til syvende å sist kun EN person.. Noen dager er alt på topp og går knikrefritt, andre dager er lasset kanskje noe tyngre og da er det å strekke ut en hjelpende hånd med et stort smil mye mer oppløftende enn å vise en pekefinger og smekk på baken... Ikke fortell for mye til folk om hva de burde gjøre eller ikke, la ting gå i sitt tempo og alle vil til slutt gjøre det de mener er rett! 

Noen få ord fra meg en mandagskveld.. En gang i blandt må også jeg "si" litt og idag var en sånn dag.. 

Smil heller og vis smilhull! 

 

Mornings!

God morgen! Så var vi på ny uke igjen, herreminhatt så fort ukene går!? Eller er det bare jeg som synes det? 

Idag er det tid for bankmøte kl 11, deretter litt butikk jobbing etterfulgt av svar til kommentarer og mailboksen min... Jeg har idag et lite håp om å komme helt ajour idag med det som er, så her gjelder det bare å brette opp armene... 

Morgenen startet fantastisk, litt god frokost, litt kokesjokolade og en kopp med varm energidrikk ! 

Det er mandag, det er en ny uke og tid forå starte en perfekt NY uke! Nyt den! 

Bare nytet!

God kveld alle blogglesere , eller rettere sagt Villapaprika "snokere" og lesere...  Idag har været vært nydelig, rett og slett upåklagelig!  Sommeren har virkelig kommet og idag var det første dag i ny mnd.. Tenk at vi har kommet til 1.juni alt da dere.. Herreminhatt, tiden gå så utrolig fort og om ikke så alt for lenge har jeg noen "overraskelser" jeg skal dele her på bloggen.. 

Som dere vet har jeg holdt på med litt dilldall her hjemme og igår lovet jeg jo dere litt bilder, så da er det på tide at jeg gjør det også vel... 

Vi har de to siste dagene bodd ute og bare hatt det fantastisk i det flotte været, kanskje ikke så rart og kanskje ikke alene om det? 

Alt det nye dere ser på bildene kommer for det meste ut på nettet i løpet av kvelden ikveld og imorgen! Så bare å følge med.! Nyt kvelden! 

Vi skrives! 

 

hits