juni 2013

Henger i luften...

Hengekøya mi har blitt min nye frisoneplass, jeg vet ikke om noe bedre enn å ligge timevis her og bare slappe av. Idag pløyde jeg igjennom 3 new england blader med inspirasjon til 1000 på hus og hjem, herreminhatt hvor mye fint! Det er nesten så man kan bli dårlig, det finnes jo så utrolig mange flotte hjem der ute i verden, jeg blir nesten syk av misunnelse, men på en god måte!  Idag har jeg vært litt sliten i formen, halsen har blitt veldig tørr og av en eller annen grunn har jeg hatt skikkelig vondt i hodet(!) . Kanskje det skyldes litt mye jobbing den siste tiden og litt for lite normalt tempo på kroppen. Vel, ikke for ille til å gjøre noe med, så imrogen skal jeg starte de første timene i døgnet med å svare på over 100 mail som over helgen har kommet inn! Det har virkelig hopet seg opp siden fredagen så imorgen blir det nok til at jeg sitter limt fast noen timer -hodepinne eller ikke!! 

Vel, ellers jobber vi jo som kjent med huset, her har vi prosjekter til vi havner på gamlehjem. Jeg håper vi snart kan få litt sol uten regn slik at vi får begynt på verandaen og beisingen, det er liksom umulig når det hver dag ender opp med at det regner. Vi kommer mer og mer på plass også og det er helt fantastisk! Nå henger begge etasjene sammen og alle rom er lyse og pene, noe jeg synes er helt fantastisk! 

Hus og hjem er et evig prosjekt, men hælledutten så morsomt det faktisk er! 

 

 

Tid med familien.

Idag har vi hatt en skikkelig kosedag, ungene har fått viljen sin igjennom hele dagen og vi har vært både her og der!  Vi startet dagen med familien Strandberg, herremin så hyggelig det har vært. Vi var ikke i seng før kl var 03 inatt og satt MANGE timer rundt bordet bare å koset oss. Slike kvelder med gode venner er gull verdt! Når de reiste av sted med to slitene barn gjorde vi det samme og endte opp med å dra en tur på Hvaler, her spiste vi is og tittet etter krabber( uten hell) , begge barna sovnet i bilen på vei hjem og når vi stoppet utenfor huset var de klare for enda et eventyr! Olíver fikk for en mndés tid siden en ny sykkel, denne er han helt opp i skyene stolt over! Vi dro derfor med oss kamera og sykkelen og gikk oss en lang og deilig tut i feltet, Olíver har blitt så flink og er nesten litt for tøff for meg! Jeg tør noen ganger nesten ikke se på han, Håkon synes så klart at jeg overdramatiserer, men så er jeg mamma også da, og vi er vel litt sånn? 

Ut på tur aldri sur! 

I bakgrunn ser dere huset vårt, det er så deilig med grønne busker og blomster, skikkelig sommer! 

Det er rart hvor fort tiden går når man har fri, jeg hadde store planer om å jobbe med barneromma idag, så vi får se hva jeg rekker! Nyt dagen så kommer jeg tilbake med masse bilder etterpå ! Her må jeg få unna litt før kvelden er her igjen! 

Vi skrives da,dere! 

 

Sommertursiter...

OG hei og hopp og huttemeituu! Idag har stått limt fast i kassen, hilst på masse flotte blogglesere og rett og slett følt at jeg har vært i himmelen! Det er ikke noe som er morsommere enn å få besøk av like " gale" mennesker som meg når det kommer til det å ordne med stæsj i hjemmet! hihi... Tross regn har byen vært skikkelig levende idag, folk titter så lett frem når det ikke er kuldegrader og selv i øsepøse regn har det vært musikk og liv i gatene, sånn liker vi det! 

Nå skal jeg snart stenge dørene, kjøre av gårde å ordne et par ting og deretter får vi finbesøk av familien;Strandberg! *jippi* Vin, mat g snop-kvelden ser herlig ut! 

Tok stk blide og fornøyde kunder 

Tonje og Yvonne. 

Nå skal jeg løpe opp å kjøpe meg noen blomster , mannen avlaster meg to sekunder-vi skrives mine vakre!! Imorgen blir det MASSE interiør også! 

Vi skrives!

Med helgen for tur...

Helgen står nå for tur og det skal bli så moro!! Idag jobber jeg og det har til tider vært MEGET hektisk, masse turister og masse nytt har blitt pakket opp! Nå jobbe vi også med å få ut litt møbler av butikken, vi venter jo inn nytt til høsten og da krever det at jeg ikke lar meg friste å fyller opp med nytt før det. Denne tiden og frem til jul er den mest hektiske og vi har nesten ikke fridager, men sånn er det og jeg klager ikke.. hihi... 

Jeg har idag snudd butikken bittelitt på hodet så jeg skal prøve å få den litt på stell den siste halvtimen før stengetid! Nyt dagen-vi skrives etterpå! 

 

NB! Vi jobber i disse dager med nettbutikken så den er under arbeid, gamle varer fjernes og nye legges til. 

 

Jeg har flyttet inn.... Og maskinen flytter snart ut!!!

Jeg er helt hodestups forelsket i min deilige nye poncho fra Villapaprika, disse kom inn for noen dager siden og sending nr 2 kom idag! Disse er i deilig mirino ull og er helt fantastisk på -sommer som vinter. Etter MANGE etterspørsler fra dere lesere på om den kommer ut på nettet kan jeg idag si at jeg har fått den ut-den pluss masse annet fint!  Finnes HER i nettbutikken. 

Idag låste maskinen vår seg og jeg har en ny vaskemaskin som IKKE fungerer, uheldig er jeg også for AEG ringer jo ikke opp igjen som de skal heller og jeg blir sikkert tatt for å være den største masebøtte noen ganger hver gang jeg ringer og etterlyser en som kan kontakte meg å få orden på denne maskinen... . I full fustrasjon  over å ikke få vasket klær gir jeg opp alt som går på strøm!  Æsj altså.... Den gamle billige maskinen vår var det aldri noe galt med før den etter 7 år tok kvelden.... Denne .. Vet nesten ikke hva jeg skal si jeg, aldri hatt mer feil med noe i mitt liv så å gi mangfoldige tusner for en maskin var bare UFF! !! Nå må jeg ringe hu mor og få henne til å vaske litt klær for meg, noe jeg håper hun gjør.(?) vil du hjelpe meg mamma?

 

Nei jeg får gå ned å vri opp de klærene som var i maskinen før den tok kvelden... Hipp hura for ødelagt maskin og SMELL på skatten..... Imorgen blir nok en bedre dag, haha....

Nyt kvelden mine vakre!  

 

Blått er ille flott...

Nå skal sant sies at blå er min favoritt farge, lys som mørk og når vi da får inn en farge som er -jatakk begge deler , blir jeg mer enn super fornøyd. Det er noe med stemningen det blå skaper, jeg synes det passer perfekt til grått og beige og siden jeg er den som liker jordfarger blir jeg bare mer og mer glad i det blå. Nå har jeg i et par år "maset" veldig med og om det blå, mange viste jo skepsis når jeg kom ut med de første putene i nettbutikken. Likevel tror jeg mange har snudd på det og blitt like glad i fargen som meg.  

Denne helgen venter vi fin besøk fra et vennepar som kommer på middag og overnatting her hos oss-gjett om jeg gleder meg! Vel, siden jeg jobber fredag og lørdag benyttet jeg meg av muligheten å dekke bordet idag- jeg elsker å ta meg god tid til slik og storkoser meg mens jeg holder på! Vi har fått inn så mye fint og nytt i Butikken og da kan jeg jo si så mye som at det er litt EKSTRA stas! 

Nydelig og blått! 

 

 

 

 

Nyhet pute Dark heaven blue finnes HER.  Serviett beige bomull HER. Spisebrikke beige bomull HER ( Disse har perfekt str og rommer glass og tallerken på) Sølvlysestake HER , Deilig duftlys HER , lyslykt HER  

Nå skal jeg kaste meg i bilen å hente småtrolla mine -nyt dagen,vi skrives etterpå! 

Litt sånn innom....

Jeg har i dette øyeblikket snudd oppned på hele stuen og nå får det rett og slett bare stå til imorgen!!!! Sånn går det når man starter med å være kreativ etter kl 23 på kvelden,- det stopper opp!! Nå har jeg bare ryddet vei og klar bane til imorgen da braker det løs på kreativiteten igjen... Vel, jeg lovet bilder av himmelblå putene våre idag, men siden jeg kom hjem når det var blitt mørkt venter jeg med det og tar det imorgen når det er lyst ute.. Hvis ikke får jeg 1000 spørsmål om fargen osv på puta, kvelden er jo litt "missvisende"...  Jeg får bare si god kveld for idag og hoppe oppladet og fornøyd inn i morgen igjen!! Nå kan jeg vel si så mye som at at nesten stuper her jeg sitter så sengen skal bli HELT fantastisk nå! 

Nyt kvelden så kommer jeg litt over gjennomsnittet oppladet og tilbake imorgen!!

 

På plass...

For en reise - Nederland er en plass jeg vil anbefale alle å dra! Vi har hatt en helt sinnsyk tur, mer fornøyd og sliten enn det jeg er nå tror jeg man skal slite hardt for å bli. Vi reiste nedover mandag kl 17 og dro  hjem igjen igår kl 2230 og da hadde også mye av dagen gått til reising og tid i showroomet, idag føler jeg hodet henger litt etter på noen måter. Men det er vel kanskje normalt etter mye reising og farting, vi var jo ikke inne dørene hjemme før kl var halv 4 inatt. 

Vel, som dere får med dere skjer det stadig noe nytt her hos oss, enten det kommer nye varer eller er innkjøp som står for tur. Her har det kommet inn deilige ponchoer,putetrekk,kluter og oppvaskhåndkler til fantastiske priser! Maritimt og sommerlig alt sammen! 

Nå skal jeg stæsje og ordne litt i butikken før jeg skal vidre hjem til mamma, hun fylte nemlig år igår og da må hun jo ha en gave!

Nyt dagen mine kjære- vi skrives etterpå! 

 

Interiør? Har jeg "aldri" hørt om?

Ikke sant, det hadde tatt seg ut det? Vi har spist og handlet MASSE nå! Dere kan bare glede dere for dette var 10 x bedre enn jeg hadde turt å drømme om! Vi har funnet de vakreste vakre og det kuleste kule av alt, i de flotteste farger og deilige kvaliteter. Tror vi har vanket rundt her i 3 timer alt, haha..... Første sendig kommer 1.juli , deretter de fresheste nyheter mandag 2.september ! helgen etter messa... *jippi* 

For å gi dere en liten smakebit har jeg knipset noen bilder, dette er jo i en annen setting enn vi vil føre produktet, men det kan ikke beskrives med ord hvor deilig det er å bli "proppet" full med inspirasjon. 

Nå får jeg fortsette handlingn min- ille mye fint altså! 

Nyt dagen-vi skrives! 

 

Det er så vakkert.

Nå er det egentlig natti,men siden vi ikke har all verdens med tid her i Nederland har vi brukt kvelden godt. Vi landet i Amsterdam rett etter kl slå 21 og satt opp deretter på toger i 30 min innover til en liten by med navn Hoorn. Herremin hvor vakker og personlig denne byen er, den er så "renslig" og det lyser lang vei at de som bor her i byen like rå ta godt vare på den. Det at ting kan stå urørt ute om natten er nesten helt utenkelig for meg, hjemme kunne jeg aldri latt flotte urner stått ute over natten ved butikken og hadde jeg hadde det enten blitt stjelt eller ødelagt. Her virker det så fredfult og rolig, helt uvirkelig fra hjemverden egentlig. Alt er så vakkert og inspirerende! 

Nå skal jeg prøve å få noen timer med søvn, imorgen går turen inn til vår leverandør Trend--Lifestyle collection og der kan jeg LOVE dere mye interiør! 

Nyt kvelden, eller rettere skrevet natten- vi skrives! 

 

Da drar jeg på innkjøp...

Og kameraet er ladet og bagen står klar, vi setter snuten inn mot flyplassen om ikke mange timer og møter vår leverandør der!  Gjett om jeg gleder meg da dere, jeg går rundt å får ikke tiden til å gå fort nok... Damer og interiør er som mannfolk og biler. Jeg har med data og kamera så det vil nok komme masse bilder ut til dere, jeg er veldig spent på alle høst varene og hva den tiden har å tilby!  Vi kommer til å satse på mye lin og strikk, grovt og sølv, men vi er på jakt etter alt fra flotte STORE vinglass til spreke brikker og oppbeveringsbokser, lykter osv. 

Siden jeg ikke ser de på et par dager valgte jeg å holde småtrolla litt hjemme idag, ihvertfall frem til lunsj slik at jeg får koset litt med de før jeg reiser. Nå har de spist froksot, sett på barnetv, kranglet litt og vært som barn flest -høyt og lavt! 

 

Mathilde er den av ungene som alltid sover lengst og kom tuslene ut fra rommet sitt når kl var 9, blid som en sol! 

Oliver har nå fortalt litt om alle seriene på nrk super hun har gått glipp av- han er en liten tv slave på morgenen, men der har ikke eplet falt så langt fra stammen for det er hans mor også. haha.... 

Nå får jeg kaste meg rundt på mailboksen og få småtrolla mine i barnehagen- nyt dagen vi skrives mer etterpå! 

 

 

Å sette sitt preg..

Ja, det å sette sitt preg på ting er veldig viktig, et hjem skal gjennspeile de som bor der og vårt hjem synes jeg det synes godt!  Jeg har min måte å gjøre ting på, det har jeg alltid hatt, men jeg er likevel veldig opptatt av at det jeg gjør skal være praktisk i hverdagen. 

Kjøkkenet, dette er huset sitt hjerterom, her lager vi mye god mat!  Derfor var det veldig viktig at vi fikk satt inn alt av hvitevarer osv på nytt når vi skulle inn i dette huset. Vel, det var jo ikke bare så "enkelt" kjøkkenet var "nytt" i 2011 og selv om det ikke var helt oss var det for fint til å bare rive ut, her var det bare å brette opp armene og finne en rød tråd på hvordan vi kunne få det til å flyte over i vår stil.  

Når vi startet så kjøkkenet slik ut;

Dette har vi gjort; 

Taket ble malt i samme farge som kjøkken innredingen for å få ting til å virke mer "helt".Vi kappet til hvite hobby plater og satt opp stendere slik at vi fikk kjøkkenskapene til å gå til taket, deretter kjøpte vi nye brede taklister og sparklet og malte alt dette i samme fargen som resten av kjøkkenet. Jeg er som dere nå vet den som liker å få alt i takhøyde. Det elektiske ble byttet ut inni og utenfor skaper, rør ble byttet, nytt batteri kom på, nye enkle knotter fra Sigdal. Nye lamper ble montert opp, nytt gulv ble lagt,vegger malt i samme farge som tak ,kjøkken innreding og lister og nye brede gulvlister ble lagt rundt sokkelen på kjøkkenet og alle vegger i hele 1-etasje. Benken har blitt slipt og beiset i en hvitting, alt av skaper og skuffer har blitt malt og nytt tilbehør i hyllesystemer har blitt skrudd på plass. Døren har blitt fjernet og listene mellom malt hvite ! Vi har også satt opp arbeidsbenken i kjellern,malt den hvit og lagt på en kjæreplate lsik at vi kan bruke den som arbeidsplass. Jeg syens det setter sitt "særpreg" på kjøkkenet. 

Det tar tid å "bo" seg inn og vi koser oss med alt av prosjekter osv til en hver tid, forskjellen nå og før er den at vi ikke har så dårlig tid lenger =) 

Tips til hjemmet.

Hvordan har jeg valgt å gjøre det?

Huset vårt er bygd i 1979, altså 34 år siden og med et 34 år gammelt hus sier det seg selv at ting er annerledes enn husene som blir bygd idag. En av de tingene som er annerledes her er takhøyden, den er lavere enn standard, noe man kanskje ikke tenker på når man kjøper et hus.(?)  En "standard" takhøyde idag er 240cm, i vårt hjem er det 239 cm, (41 cm mindre enn vårt tidligere) . Dette er ikke noe vi ser eller merker i det daglige, i dette hjemmet er vi omringet av en hel vegg med vinduer fra gulv til tak og vinduer i ellers alle ender av huset. Jeg er veldig opptatt av at rom skal virke luftige,store og lyse og har av den grunn valgt å EN kjøpe gardinstenger i samme farge som tak og vegger og hengt disse i taket.

Dette gjør at høyden under taket virker større enn hva den er. Jeg har også valgt lyse gardiner her inne slik at vindet ikke blir så delt opp fra veggen ettersom det må mange lengder etter hverandre. Det er ikke noe som er rett og glat med løsninger man velger til hjemmet sitt, men siden vi har valgt å la alt gå til taket i alle rom virker det både høyt og luftig under taket her hos oss. 

Vel, i gamle hus har man så å si alltid smalere vinduskarmer,spesielt dersom huset er bygd fra 60-til inn på 90 tallet. Idag bygges hus med tykke vegger,som nesten gjør huset "vakum" tett og som gjør at man skal slippe å bruke så mye strøm som på "gamle" hus. Vi har aldri hatt det kaldt hjemme,men at det er dyrere å fyre opp et eldre hus er ingen hemmelighet. Vi er heldige å har to gode peiser i hver etasje, noe som vil si at vi slipper så mye fyring annet enn peis og varmekabler. Vinduene våre hadde tynne samle vindusposter, noe som gjorde det UMULIG å sette pynt i vinduet. Nede har vi vinduer som er over 10 år nyere enn oppe og har STORE brede vindusposter i vinduet pga bra løsninger, oppe er vinduene fra byggåret og "smale" i karmen. Vi valgte derfor å "bygge" ut vindusposten med 3 cm ved å benytte oss av en gulvlist som vi snudde opp ned. Vi kappet den til, sparklet og malte alt i samme og fikk en gjevn overflate med resten av vinduet. Dette er samme lister vi har benyttet oss av på gulvet og av den grunn så det ei heller "rart" ut. Vi skal jo som tidligere sagt bytte ut det som er av vinduer osv her i huset, men en og en ting av gangen. 

Jeg er den som velger å se løsninger fremfor hindringer og er kjempe glad for at vi finner smarte løsninger som ikke koster så mye der hvor jeg vet vi med tiden skal bytte det helt ut.

Dette er bare et par små tips du kanskje kan snappe opp til hjemmet, dersom du står med samme "problem" som vi gjorde. Det gjelder bare å være kreativ! 

 

 

Nesten uvirkelig...

Og akkurat som at det var igår..... 

For et år siden var vi på jakt, jakt etter et hjem vi skulle flytte til og september 2012 var nøklene til dette hjemme i våre hender. Det er nesten helt uvirkelig å tenke på(?), tenk at vi fant det vi lette slik etter og var så heldige å fikk se det med våre egne øyne. Jeg husker jeg så for meg alt, alt fra farger til hvordan jeg skulle plassere det forskjellige. Alt var nytt for oss, og lukten -den var så rar! Det luktet ukjent, det var ukjent og det var snart vårt. Nå snart 1.år senere kunne jeg aldri tenke meg noe annet, ikke om jeg en gang vant 10 millioner i lotte. Jeg har blitt en av de som har stiftet røtter, slått meg til ro og funnet mitt hjem, et hjem jeg former til ettersom jeg lærer det å kjenne. 

Dette var stuen før vi startet, fersken vegger, furu over alt,gardinbrett,nedslitt gulv og atter furu. 

 

Så startet mora med rom nr en-stuen. Vi begynte med å male taket, i hvit betongmaling fra Pure & original og ALLE vegger, hele 44 L hvitmaling i fargen kritt hvit ble brukt og blank hvit oljemaling til alle vinduer og taklister, her gikk det 8 L. Så ble det nytt gulv og deretter nye gulvlister og stikkkontakter,dimmere og brytere samt vekk med alle ovner. . 

Vi har tatt et og et rom og stuen har vi brukt rundt regnet 80 000 på. Vi har ennå planer om nye vinduer og dobbel verandadør, men det skjer om et par-tre år. Når man kjøper et hus som er nesten 35 år gammelt koster det mye, og vi ønsker at det vi gjør blir gjort skikkelig slik at vi ikke om et år må starte på nytt. Og med sine 60 kvm var det GOD plass til STORE møbler! 

Etter mange dager med kun oppussing ble resultatet helt "perfekt" og akkurat slik vi ønsket. -Lyst, delikat,stilrent og enkelt! 

 

 

Imorgen kommer det liknende innlegg på et par andre rom! 

Vi skrives! 

 

By lørdag !!

Korpsspill, masse deilige mat og mennekser er idag med på å skape en herlig stemning ! Idag er det langåpent og det betyr jo lang dag på jobb! =) Jeg har likevel klart å få shoppet litt, blomster og stæsj! Det er ikke noe som er mer artig enn å komme hjem og ta helg med masse pent av blomster og  interiør å pynte med! 

Vi feirer midtsommer i butikken og alle kunder som handler for over 250,- kr får med et gavekort på 15 % ved neste kjøp! =) 

(Dette gjelder ikke nettbutikken, da dette er spesielt for butikken siden det er festival!) 

Håper å se deg! 

Nyt dagen -denne helgen blir det MASSE interiør! 

Husker dere? ....

Det er nesten som i "gamle" dager.... 

Mange har etterspurt litt bilder på "gamle" huset, og siden jeg er i full sving her hjemm med å sette krona på verket tenkte jeg å dele et par bilder fra "gamle" tv stuen med dere, det er rart hvor fort tiden går, dette er akkurat et år siden ca... Stilen er mye av den samme ennå, eller hva? Forskjellen er vel bare den at jeg har blitt litt mer glad i det maritime og noe "ryddigere" i interiøret.. Og dere, til mandagen reiser jeg og min kollega til Nederland ,interiørtur med leverandøren vår- herremin så stas-da blir det bilder da! haha!! Det nyeste av det nye og bare flotte vakre ting! Gjett om jeg gleder meg da, dere! 

Vel, her i huset er det sashimi ala Camilla- nyt kvelden ! Det er jo fredag! 

 

Helg ...

Som overskriften sier-idag er det ENDELIG helg! Vel, jeg jobber jo imorgen også, men det å ha en rolig helg forran seg er veldig deilig! Denne helgen går nok til å gjøre litt hjemme, vel hvis været tillater det skal vi male hus og veranda-etterlengtet og veldig trengende. Jeg har nok av ting som skal gjøres inne også, Mathilde skal få rom i underetasjen med sin bror og vi skal laget om et helt rom til walk-in til meg, vel med tiden skal vi slå ut veggen å lage større bad, men til å starte med blir det ikke så mye riving av vegger,kun mellom vårt og Mathilde sitt rom,så får resten komme når vi har mulighet! Morsomt er det ihvertfall. 

Vel, her i butikken har jeg fått unna litt jobb, ryddet og styret for å få ting på plass før bylørdagen som er imorgen! Da blir det moro her igjen! hihi... 

Nå skal snart helgen NYTES! 

Sommeren her "hæli" i Fredrikstad! .....

 

Vi skrives! 

 

Vondt og trist.

Hei og riktig god kveld! Jeg har stått på jobb i over 10 timer idag pga langdager i forbindelse med by festivalen, det har gått unna som bare det og idag måtte vi også stenge dørene etter stenge tid pga vakre kunder som gjerne ville ha med seg noen godbiter! Vi må ha de vakreste kundene som finnes,for mer energigivende kunder skal man lete lenge etter altså. 

Vel, lykke blir til sorg på 1-2-3.. 

Jeg skal ikke skrive et stort og langt foredrag på dette, det gjør vondt nok som det er for hele familien.  Den siste tiden har jeg selv om jeg ikke har skrevet så mye om det her på bloggen - hatt det veldig tøft psykisk. Jeg mener ikke at jeg ikke har mye godt å stå oppreist for,men jeg har mitt på ryggen som når ting hoper seg opp kan bli for mye. Jeg har det site året stritt med mitt, mye lege besøk og mye vondt i magen, dette har ført til undersøkelser,prøver - ja alt man må igjennom for å få vite, dette pga noe et par år tilbake.. Etter mange undersøkelser har det vist seg at jeg enkelt fortalt ikke har mulighet for flere barn -trist , men dette i seg selv er jeg HELT inne forstått med, selv om det svir hardt når noen på død og liv skal "bruke" dette mot meg, prate om hvor bra det hadde vært og få barn nå ,gitt barna et søsken osv. Jeg skal IKKE klage med dette, for jeg har vært heldig , jeg har båret frem to helt friske og flotte barn som jeg forguder oppavdagen og hadde jeg ikke startet tidlig med barn hadde jeg ei heller fått noen. For en tid tilbake nå havnet jeg hos legen og på akutten, de trodde jeg hadde blodpropp i venstre lunge og en hel dag med undersøkelser osv ble gjort, ingen fare med meg og dette var "ufarlig". Siden min smerte ikke gikk over gikk jeg til privat legen og fikk en ny og grundig sjekk, hjertet mitt slår uregelmessig, dette var ikke bra. Jeg blir nøye fulgt opp og merker jeg smerte på nytt må jeg til nye undersøkelser. Spørsmål om stress ++ stiller seg så klart og jeg har måttet "roe" litt ned og ta meg selv litt alvorlig. Vel, for å forstå hvor sårt livet er må man nesten merke det selv, man tenker hele tiden at det skjer ikke hos meg eller med de JEG er så glad i. 

På under 3 mndér nå har det skjedd så grusomt mye , og min kjære onkel og bestefar har fått påvist kreft -bukspyttkjertel kreft( den mest hissige) og kreft i halsregionen. Så lenge det er liv er det håp og jeg har hele tiden selv om jeg har hørt og lest hvor alvorlig dette har vært tenkt- dette vil gå bra,vi tror på mirakler. 

Min bestefar som jeg er så helt UTROLIG glad i klarte seg igjennom oprasjonen og ble "fri" for kreften, men fikk denne uken slag pga blodpropp og dette kom som regn fra blå himmel for meg. Idag har han fått litt følelse igjen ,samt taleevnen og jeg håper at han er på "bedringens" vei igjen.  Når du begynner å tro på mirakler skjer det du ikke ville skulle skje, min kjære,kjære onkel ble bare 61 år og sovnet idag inn med hele familien sin til stede. Vi "onkelbarna" har alle vært på besøk hos han, og vi har alle sett hva kreften har gjort med han. Men han har tenkt klart til siste minutt og mitt siste minne av han er at han smilte i hele ansiktet av glede når jeg kom på besøk til han for 2 uker siden, vi fikk en god samtale. En samtale om livet og ikke døden, om gleden og ikke sorgen og om det som er helt ubetydlig som pent vær og regn, han hadde smerte,men han var så rolig og balansert. Jeg er i grusomt sjokk, en død kan man aldri forberede seg på, den kommer og griper tak i deg når det skjer uansett. Vi reagerer alle forskjellig, jeg er den som blir veldig tenkene, gråter og føler på følelsene mine og jeg vet at han nå er på en trygg plass, en plass han har funnet hvile og som han kan få slippe smerte. 

Dette gjør vondt, det å se pappa så lei, familien, vite om de som sitter igjen og være en av de som har mistet noen man er SÅ veldig glad i er vondt. Jeg har siden jeg startet Villapaprika hatt mye med han å gjøre, han har hjulpet meg å sende ut varer på nettet, kjørt masse varer ,hentet masse varer, hjulpet meg å bære og vært innom butikken ca 1-2 ganger hver uke. Jeg er så glad for at jeg fikk to år som jeg fikk lov til å kjenne han bedre, selv om jeg igjennom hele oppveksten har hat han der, vi har vært på ferier sammen, turer alt- han har hatt et godt liv jeg tror han har satt pris på. 

Jeg håper at dersom et menneske skal oppleve like mye negativitet som positvitet i livet må man begynne å huske de positive øyeblikkene, verdsette disse og slippe tak i det negative og ta tak i det gode. 

Jeg har opplevd min smerte, det har andre også, men jeg har tro, en tro på at alt vil bli bra og selv om vi bare er et "pust" i sivet er vi her nå og det må vi ta vare på. 

 

Ta vare på hverandre og grip minuttet. 

Det er rart hvor deilig det er å få skrevet litt ned og delt litt tanker og følelser, Livet er ikke bare rosenrødt, men livet er ekte og det er livet! 

Vakkert pastell.

Sommer,sol og mat! 

Hei og hopp alle sammen! Idag er det matestival her i byen og vi har akkurat fått inn de lekreste hjemmestrikka kjøkkenkluter i de vakreste pastellfarger i butikken!  Det er så koselig med alle de vakre pastell varnene som kommer inn dørene her, for det gir en skikkelig sommerfølelse bare ved å se på det! 

 

Se på disse vakre klutene da dere! 

Hver og en er unike og jeg har alt klart å dra med meg ti stk hjem! hihi

 

Nå skal vi dekke bord her i butikken-bilder kommer etterpå!! 

 

hurra!

hei og hopp alle sammen!

Her har det gått i ett og jeg måtte stenge 45 min senere enn hva vi skulle på grunn av ekstremt høy trafikk i butikken! Vel, med 30 minutter til rådighet kom jeg meg i selskap i siste lita, sånn er det - kunden først.

 

Nå koser vi oss i selskap hos min kollega Nina som idag fyller år! Nydelig mat og deilig selskap med fantastiske folk! Jeg håper dere nyter dagen og kvelden så skrives vi imorgen da kommer masse nytt!!

 

 

Ha en deilig kveld:D

 

Her går det unna!

Sol og sommer og matfestivalen står for tur her i byen! Imorgen braker det løs met langåpent og et heidundranes brak hos oss! Vi i Villapaprika har mye på planen om dagen, vi jobber med masse morsomt som skal opp og frem! Idag har sommerkjolene fra Beach House flydd ut dørene-herremin de er altså såååå fine!!  Vi har de i fargen hvit og lyseblå og får nå inn mulvarp også! Jeg vet ikke om noe bedre å dra på seg jeg altså! 

Fineste kjolen! ....

 

Og hipp hurra for Nina som har bursdag idag!! 

Kjolen finnes HER og HER og er en kjole jeg mener alle fassonger ( så å si) passer! 

 

Nei, nå får jeg kaste meg rundt vidre her i butikken- mye puter og annet stæsj som må ut og på plass før matfestivalen begynner i morgen!

Vi skrives etterpå! 

 

Så er det frodig!

Uteplassen blir mer og mer komplett og jeg har idag fått på plass MASSE blomster! Til helgen skal vi male verandaen hvit å få det hvitt og pent her, det er ennå litt som mangler , som en hagegruppe, men den kommer og jeg er villig til å vente slik at jeg får det jeg virkelig vil ha! Når huset har blitt hvitt kommer det opp 4 store rottingkasser  på rekkverket på verandaen som det skal bugne med Eføy og hortensia ut av! Masse og gjøre og morsomt er det,hus og hjem blir aldri kjedelig! ! Men i sommer holder jeg meg bare til 1 farge og kun en - blå-lilla og det synes jeg er utrolig vakkert og rent! 

Blomster som varmer hjertet! 

Nå er sommeren her og det sløyfer jeg inn med de vakreste blomster jeg vet! Dette huset har en frodig hage, med de nydligste blomster! Det er ingen tvil om at de som bodde her tidligere hadde grønne fingre! Her har jeg noe å sette meg inn i altså!

Så lenge det er vakkert og STORT sitter ikke jeg på lat siden... Jo mer jo bedre når det kommer til blomster! 

 

På morgenkvisten...

God morgen Norge! 

Idag våknet jeg gry tidlig, 0610 for å være helt korrekt. Iveren over å være tilbake til jobb og hjem var så stor at jeg ikke hadde lyst til å sove selv om jeg har drømt meg helt bort i det mykeste sengesettet jeg noensinne har ligget i.  Mann og barn kjørte tildig på jobb og i barnehagen, ungene var i ekstase over å skulle fortelle om ferien og alt de har gjort og spist av is! Mathilde dro på seg prinsesse kjolen og oliver joggebuksene- all back to normal! 

Jeg har nå pakket data, kamera og minnebrikke med meg og gleder meg til å komme meg på jobb, få ut masse varer på nett og knipse masse deilige bilder fra butikken min. Jeg må være den rareste personen på jobb for om jeg hadde hatt mulighet hadde jeg aldri klart å fortalte butikken min lenger enn maks 2 uker av gangen uten å få varige mén- haha.. Snakk om stor kjærlighet da,dere! hihi.. 

For å ønske denne morgenen velkommen har jeg knipset ivei litt bilder til dere fra hjemmet, etterlengtet og veldig deilig å endelig være tilbake for fult! Ønske om en filmsnutt av huset fra dere har blitt spurt om mange ganger, jeg vurderer å få ut en liten minnivideo på det etterpå?  Hvis jeg rekker.. Men inntil vi skrives igjen har dere litt bilder å se på om dere vil ! 

 

Friske selvplukka blommor <3 

 

Verdens fineste tapet fra Ralph Lauren - elsker den -litt blå å maritim ,stilren og elegant! 

 

Nyt tirsdagen og ha en vakker dag! 

 

I´m BACK!!!!!

Herreminhatts og huttemejtu så deilig det er å være hjemme igjen, hjemme til alt og alle de menneskene jeg er så glad i ! Hverdagen starter allerede imorgen og det er noe som passer meg helt UTMERKET! Flyet landet på flyplassen før tiden og vi var hjemme når kl var 20.. Jeg kastet meg jo rett i bilen jeg da og tuttrett inn til byen og butikken min!! Jeg har savnet den SÅÅ sinnsykt mye, ord kan ikke beskrive det altså!   Huset kommer liksom i 2.rekke. haha.... 

Vel her hjemme var alt som før, min kjære reserve mamma Nina har vannet alt av blomster og passet godt på hjemmet mitt så jeg fikk nesten litt sjokk når jeg kom hjem(!)  Er dette virkelig hjemmet mitt?? Joda, det er det og jeg er enda mer glad i det nå enn før, herremin så heldig jeg er som har et hjem jeg elsker å forguder så mye som det jeg gjør altså..  Og etter 10 dager med tørke fra dette hjemmet har jeg idag kastet meg rundt på knipsingen og tatt noen nye bilder til dere av det DEILIGE sengesettet vi nå har fått inn i butikken fra Beach House- kvalitet og komfort som er helt ubeskrivelig- inatt skal jeg sove som en prinsesse-uten noen krone da så klart.....

Lyseblått sengesett kan det bli bedre ? 

Vel, dette deilige sengesettet komme rut i nettbutikken allerede imorgen- GLED dere!! Finere og enklere sengesett skal man lete lenge etter! 

Nå skal jeg legge meg på sofan, se litt tv og spise litt sushi og planlegge ukens bloggplan her inne- herremin jeg har så mye jeg skal dele med dere, hvor skal jeg begynne? hmmmmm.... Vel, har dere noen ønsker kom gjerne med dem!! 

 

En liten bit Villapaprika

Så er det kveld igjen her nede og til mandagen går turen hjem igjen! Vi har nok hatt den beste ferien noen sinne, vi har det så sinnsykt bra sammen og Spania er vårt "andre" hjem og i dette landet har jeg lyst til å en gang faktisk få bo! Kanskje ikke hele året, men store deler av det.. Vel, det når jeg ikke er så bindt opp i ting personlig, jobben min krever enormt mye av meg og selv om butikkensjefen har hatt hundre prosent styring når jeg har vært her nede har jeg "stressa", jeg tror at hvis man driver noe selv er det UMULIG å gi slipp på det. Villapaprika er babyen min, ingen tvil, og når jeg er på ferie og den har verdens beste "barnevakt" savner jeg den veldig. Jeg savner den , bloggen min og at ting går som det skal og når jeg sier dette gjelder det for det meste bloggen, butikken har det så BRA SÅ BRA, men bloggen og min del av jobben er vanskelig fra Spania. Vi trodde nettverket ville fungere som i fjor, vi hadde tatt med oss alt av utstyr osv, men når vi kommer ned hit fungerer ikke nettet som det skal og mappen min med bilder vil ikke lastes opp(?) Jeg har sittet med folk på tlf som har skullet guide meg igjennom hvordan jeg skal rette opp i dette, betalt 100 euro for NULL nyttig hjelp og ikke fått ting opp å gå som det skal!! 

Ja, sånn går´no dagan , men bortsett fra det nyter vi livets glade dager på ferie og har bare vært "late"! *smiler*  Jeg får nøye meg med et innlegg i døgnet til dere og håper det er ok(?) Jeg skulle gjerne blogget mer så jeg merker at jeg kommer til å gå "bananas" med innlegg når jeg kommer hjem- masse nyheter skal ut og jeg skal blogge masse fra hjemmet mitt, butikken og det jeg er så glad i! Vi har jo masse som skal pusses opp og ordnes når vi kommer hjem så det er bare å GLEDE seg!!  

Men før jeg kommer så langt så har jeg noen flotte bilder fra Butikken å dele med dere! 

 

Nå skal vi nyte litt stilletid og deretter finne sengen-imorgen er det stranden og middag med svigerfar som gjelder! Nyt kvelden mine vakre-vi skrives igjen imorgen !! 

Masse sommer klemmer fra meg til alle dere! 

 

On vacation

And we love it! 

Idag var ungene litt brente så vi bestemte oss for bassenget og inge andre planer idag. Dagene har bare flydd fra oss, jeg forstår ikke hvor de blir av(?) Vi har liksom hatt planer om alt mulig, men med 10.dager har det ikke vært mulig denne gangen, vi har rett og slett bare koset oss på stranden i 5-6 timer eller ligget ved bassenget, spise for mye god mat, is og alt mulig usunt.. haha... Idag avsluttet vi dagen med en tur på senteret -å det var utrolig hyggelig...  Vel, ikke nok med det, men vi fikk faktisk spørsmål om vi kunne tenke oss å selge barna våre eller om jeg kunne tenke meg å bringe frem ett av et ekkelt par!! Jeg ble skikkelig tatt på senga og Håkon flippet helt ut i sinne!! Ja, ja.. Jeg grep godt tak rundt begge barna og forlot senteret relativt radig etterpå og nå ligger de søtt i sengen sin å sover... 

Forutenom mye rart har dagen vært deilig!!

 

 

 

Nå skal vi nyte litt spekemat til kveld og se på "gamle" filmer- nyt kvelden mine vakre! 

 

Som mor som datter.

Så har de siste deilige dagene kommet og vi har fått på plass høstens og sommerens garderobe for småtrolla våre. Mathilde begynner i ny barnehage og Olíver på skolen og med to barn som stadig vokser er det veldig morsomt å handle inn garderobene! 

Jeg har ei jente som hater bukser, vi snakker hater med STOR H, hun velger kjoler fremfor alt, hvorfor- hun er kjolegal! 

Det å kle på Mathilde har i mange tilfeller for meg vært nesten som et lite "mareritt", ungen nekter å ta på seg den brune strømpebuksen for hun SKAL ha på den rosa, hun vil ikke gå med gummistøver for hun SKAL ha på ballerinas. Jeg er sikkert ikke den eneste mor med ei slik datter, flere som kjenner seg igjen? 

Vel, ny garderobe skal og skulle handles inn og for å gjøre litt moro ut av det dro Mathilde og jeg på vår aller første "shopping" tur sammen alene med et mål- å finne nye klær for høst garderoben.  Vi startet med en is og gikk å så på alt fra bodylotion,solbriller,sminke,sko og klær. Jeg vet mange sikker rister på hodet over dette, men jeg har nå ei lita jåle som datter og er selv en jåle og så lenge Mathilde er snill og takknemlig med rette verdier i livet har jeg som mor ingen problemer med å ta meg en aldri så liten -skikkelig jente shopping tur med min datter... Dette er en dag som for Mathilde vil bli husket i all tid. Hun var en drøm å ha med, hun elsket det å prøve og titte på ting og etter å ha sett hva som var nytt fant lillemor sine aller første bukser. 

Vi kjøpte for det meste basic her nede, da vi har flere "dårlige" værdager hjemme en bra, men noen vakre kjolekjøp gjorde vi og Mathilde sine yndlingsklær ble dette; 

Den rosa kjolen kostet (10 euro) 80 kr på h&m , hvit topp (5 euro) 40 kr, rød kjoletopp (5 euro)40 kr og bukse (22 euro) ca 180 kr. Dette å MYE mer ble med hjem i posene og det til rett under 1000 lappen, det er da det er moro å handle ! 

Jeg handler for det meste på h&m og zara til småtrolla mine, det fordi her får man masse klær for pengene og kvaliteten er helt ok i forhold til prisen. Jeg elsker å kjøpe det lille ekstra til dem hvis jeg finner noe jeg faller for, men jeg impulsshopper aldri og handler ikke det som er unødvendig bare fordi det er på tilbud eller har kostet "mye". 

Her i Spania er det masse vakre barneklær og utvalget er helt topp! Jeg anbefaler jo så klart zara - ikke bare fordi det er billig, men her er barnemoten skikkelig gjennomført uten en masse figuerer og stygge farger.  Bor du i nærheten av Torrevieja når du er her nede anbefaler jeg Habaneras og el corte ingles i Alicante. 

Og gutteklær- de har SÅÅÅ mye fint! 

Nå skal sant sies at min storesøster også selger barneklær og der drøsser det av lekre små klær til barn, det at resten av garderoben handles inn her er kasnkje ikke så rart- hun kan det hun driver med. - www.childrenboom.blogg.no 

Er det ihvertfall en ting jeg synes er VELDIG morsomt er det å handle til mine små. Når de lå i magen handlet jeg inn alt som fantes( noe jeg tror alle nesten gjør), men nå som de begynner å bli større er det ENDA morsomere!  Og så lenge det ikke koster flere tusen hver gang de skal ha en ny genser eller bokse er et en fryd å handle litt! 

 

 

Det deilige sommerlige!

Med sommeren for tur står lette farger, duse toner og herlige sommerdufter høyt på ønskelisten, etterfulgt av sommer og sol så klart. Jeg har fått dilla på å blande bohem med maritim , det er noe med det som gjør det litt mer "mykt" i kantene og det liker jeg. Jeg er den som alltid velger få STORE ting enn mange små og skal jeg ha mye "smått" samler jeg det helt på en plass. De nye fatene våre for sommeren er simpelthen rå lekre og passer perfekt til nettopp det!  - Dus rosalilla blandet med de flotteste duftlys og lekreste lykter!  Det å bryte av med alt sølv og glitter er så deilig, intrykket blir så mye lettere og litt mer "jålete" ....

Noen ting hører sommeren til! 

De lekre frostet lyktene med tau til 259,-  finner dere HER , disse finnes i 2 ulike str.  Fatet finner dere HER- et must denne sommeren.. Rett og slett det sprekeste fatet jeg vet for tiden! Kanskje fargen er det som gjør det? ...hmmmm

Levende lys hører alltid med Og tidenes deiligste duftlys er endelig inne!  - finnes HER!  Rett og slett det deiligste duftlyset jeg vet om!  Salongbordet finner dere HER-tungt og massivt-rett og slett det beste salingbordet jeg har vært borte i! *Hopeless in love.*

Som dere ser i nettbutikken har MANGE deilige nyheter kommer ut, og mange fler kommer! 

Nyt kvelden mine kjære! Her skal vi snart finne senga! 

Poolside ....

Når man riser med familie på sydentur er det enten stranden eller bassenget som gjelder! Siden vi nå har flyttet inn i mamma og pappas leilighet  de enste 5/6 dagene ettersom min mor,søster og tantebarn satt kursen og snuten tilbake mot Norge igjen har vi ligget ved bassengkomplekset til leiligheten i hele dag! Endelig begynner jeg å få farge og den røde fargen har dempet seg! *jippi* Olíver har på nytt lært seg å svømme, han var nok ikke helt inne i det ifjor så i år var det på´n igjen med 5 minutters øving før han flinkere enn noen gang svømte rundt i bassenget med dykkemaske!  Jeg blir mer og mer overrasket over hvor mye litt tåmodighet og øving kan skape av glede! Ungen er klin gær´n !  Mathilde har flydd rundt å "tøffet" seg med sine Hello Kitty baderinger, snakk om unge med mye personlighet! Her er det ikke kjedelig eller utrygt for å ikke ha noe å drive med..

¨

- Her svømmer gutten vår stolt som en hane med pappa trygt ved sin side om han skulle bli sliten! Idag har han svømmet bassenget på langt og tvers 5-6 ganger! 

 

Frk. Mathilde soler seg i vannkanten -- dolla vår! 

Vel, som dere sikkert forstår nyter vi ferielivet og jeg teller IKKE dager til jeg skal hjem! Nina ringte meg i stad fra butikken å sa at jeg ikke brude tenke på den , at de hadde ryddet lageret og fått unna mange sendinger på pakker som ved en feil ikke hadde blitt hentet før jeg dro( skrekk og gru) - takk og lov for verdens beste arbeidsteam! Kjenner jeg de rett er det nok mer orden når jeg kommer hjem enn når jeg dro! - Da kokte det nemlig!  
 
Jeg fikk ut noen nyheter på nett igjen igår og jobber med litt klær idag, mange spør etter kjoler,topper osv- det kommer, jeg tror bare ikke jeg får det inn før imorgen, jeg må nemlig forsikre meg over noen str osv. 
Vel, inntil det- nyt dagen alle vakre ! Nå skal Håkon lage hjemme lagde hamburgere og deretter går turen vidre inn til byen for en titt!! Ungene har nemlig lyst til å dra på tivoli ikveld. hmmmmm... Skummelt med karuseller og små barn, mine vil nemlig ta alt!!! 
VI skirves!!! Bonus innlegg på butikken kommer i løpet av dagen! 

Heeejdå!! 

Kveldsravner!

Det å være på ferie er noe ungene mener vi må dra på oftere, de kan nemlig ikke forstå hvordan vi kan måtte reise hjem om en uke. Vi har ikke gjort noe fornuftig denne gangen, bare solet oss, badet, spist masse mat og tatt livet HELT med ro. Likevel har dagene denne gangen bare FLYDD fra oss, hvor ble de siste 5 dagene av liksom?  

Idag har vi vært å spist middag på en Amerikans restaurant og shoppet nye garderober til barna, hei min hatt hvor mye jeg føler jeg får for Euroen her nede.. Ting som koster 200,- hjemme koster 20,-euro her, ca 160 norske kr. Når jeg handler og det er penger spart er det helt topp!!  Olíver har også stolt fått sin første klokke, han har nemlig lært seg hel,halv,kvart på og kvart over så nå øver vi på det imellom og han er så lærevillig! Vi har lest to blader med donald og begynt på en bok og Olíver blir faktisk flinkere og flinkere , han skriver og leser mange ord-nå gjelder det bare å sette sammen flere og flere så går dette av seg selv før skolen starter!  Men før alt det....

Ønsker vi dere en flott kveld fra Spania! 

Vi skrives mer imorgen- da blir det litt nettbutikk og butikk blogging for alle som gleder seg til det! 

 

Sommerns Nyheter!

Hei på dere, mine flotte lesere så koselig at dere er innom meg idag igjen! Her i spania skinner solen og vi har nettopp blitt ferdig med frokosten ( treg-i know) , ungene leker med smådukker og "slemmemenn" og Håkon og jeg har satt oss litt ned i skyggen.  Solen steker og vi har blitt en smule brente begge to, helt utrolig at vi liksom aldri lærer!  Idag er planen å bare nyte roen og stillheten, i varmen blir man veldig slappe og da er det å bare ikke gjøre noen ting veldig deilig.  Er man på ferie så er man på ferie. 

Før jeg dro fortalte jeg dere at vi hadde blitt forhandlere av Beach House sine produkter, prdoukter jeg simpelthen ELSKER. Vi er ventet vår første levering på dette den 18.juni og starter utleveringen av varene da, men siden så mange av dere etterspør de deilige klærene tenkte jeg å legge de ut slik at dere kan legge inn bestillingen så dere står først i kø. 

Kvaliteten er upåklagelig, bomullen føles som myk silke mot huden. 

 

Shortsen og t-skjorten kommer som sett og finnes i str s,m og l. Jeg bruker selv small for de som ofte lurer på dette når de skal prøve å sammenlikne.. Settet finnes HER i nettbutikken.. 

Nei, nå skal vi gå oss en liten runde med småtrolla - så lenge varte den "roen" .. 

Nyt dagen alle sammen, håper været er like fint hjemme! 

 

Et lite tegn....

 

Hei og hopp alle sammen! 

Idag kommer det bare et livstegn fra meg, nettet har vært nede idag og jeg har ikke hatt mulighet for så mye blogging. Heldigvis finnes det hjelp å få her nede også, så om ting er på plass nå går nettet som normalt fra imorgen! Frem til det deler jeg et par bilder fra instagram med dere! Her har vi solet oss,spist, badet, aket sklier og SHOPPA i hele dag. Jeg har blitt rød av alle ting så imorgen får jeg nesten trøste shoppe litt på senteret- haha. neida... Jeg håper dagen hjemme har vært nydelig !! 

 

Spania er topp rett og slett- ungene er i ekstase og jeg nyter ferielivet! Turist lenge leve altså!! Ser nok sånn passe dum ut på avstand der jeg kommer gående med solfaktor 30, stråhatt, vesken forran og kameraet i hånden --- camilla and hers family!! JEEJ!! 

Vel, uansett.... Dere mååååå se!!!! 

 

Liten sniktitt på mine kjøp idag- gjett om dette skal få bli med hjem i kofferten da,dere!! Zarahome er virkelig den perfekte butikk å blande med ting fra min egen... Dette å mye mer er kjøpt inn - lover masse mer bilder imorgen - nå får jeg ikke lastet inn noen flere, helt utrolig hvor "ille" jeg føler det når nettet svikter og jeg ikke får gjort det jeg skal. Sånn har det altså blitt, teknologien lenge leve!  

Men, dere ... Som dere ser er det lin, glitter,blått og hvitt som gjelder og det er ikke meg imot..Elsker kombinasjonen og glitter og tre mot grovt mot mykt.... Det at jeg er den som går for Asymentri , få og rolige farger og enkle ting når jeg skal innrede er ingen tvil- jeg liker det enkelt, men med avbrekk av det "lille" ekstra... 

Det å lete etter små skatter å ta med hjem i kofferten er ihvertfall KJEMPE stas!! og imorgen skal vi på oppdagelsestur, kanskje jeg kommer over noe mer da(?) .... Hvem vet(?).... 

Nyt kvelden mine kjære- vi skrives!!! 

 

Inn bringer vi sommeren...

Nå er vi i juni, mnd vi forbinder med starten på en god norsk sommer, ferie og tid med venner og familie. Jeg tror ikke jeg lyver når jeg sier at vi nordmenn er råé på å sette pris på sommeren og den friheten det gir oss følelses messig. Vi steller i stand hus,hytte,champing,båt,hage og hjem for å ønsker sommeren velkommen og vi nyter det for hva det er verdt. Ihvertfall er jeg en av de. Før vi dro til Spania nå skrev jeg ned en liste på hva jeg skal gjøre med hagen når jeg kommer hjem og handlet inn et HAV av interiør magasiner som skulle gi meg nok av inspirasjon på reisen ned. Det er noe som skjer med det "kreative" i meg når jeg drar på ferie, spesielt når jeg drar til land som tilbringer 10 x så mye tid ute på terassene sine enn hva vi i Norge kan drømme om. Her er det så mange flotte uteplasser og områder, det er store oaser av blomster, alle de deilige fargene og alle de flotte plantene, det å ta en litenbit av Spania hjem i kofferten er ikke unaturlig. Jeg kan nesten ikke vente til jeg skal ta tiden fatt og starte hjemme! 

Før jeg dro handlet vi inn hvit maling, beis, hengekøye, MANGE nye pynteputer fra Byvillapaprika , utelykter +++- kun blomster lot vente på seg, men det av den enkle grunn at dette skulle handles nytt ved hjemkomst. 

Jeg har satt sammen en liten inspirasjons liste på noe kanskje nettopp du kunne følt hadde passet inn hos deg- tenk enkelt,kreativt og sommerlig! 

Det å lage små områder som kan brukes og nytes ved ulike bruk hvis du har en romslig og god veranda eller uteplass er super deilig! Lag deg for eks en deilig daybad hvor du kan slappe av å sole deg, lesekrok hvor du kan sitte å slappe av med en bok, stor god spiseplass hvor du kan samle masse gjester og en deilig lounge hvor man kan samels for en drik.Det er så mye morsomt man kan gjøre, bare man vill.. 

Se på disse bildene og la deg inspirere! 

Deilige blomster,frodige hager og delikate uteplasser- nesten som i drømmeland..

Her i deilige Spania nyter vi livets glade dager og skal imorgen på badeland og shopping! Zarahome- min favoritt interiørbutikk etter Villapaprika! Åååh, som jeg gleder meg- jeg lover masse bilder og her i ferieleiligheten har vi stæsjet og ordnet-blitt så fint så fint!! Bilder kommer av min lille "mini" makeover i spaniahuset! 

Nå skal jeg nyte et glass Baileys og jordbær - tror det blir kortspill med mannen- hmmm? spørs hvor dårlig taper han tør å begi seg ut på å være? haha... Nyt kvelden - vi skrives imorgen! 

Vi er på ferie!

Og det er SÅÅÅ deilig! Flyturen gikk knikrefritt og ungene oppførte seg veldig bra, det å reise på ferie nå er noe helt annet enn for et par år tilbake. Alderen på barna er mye enklere å ha å gjøre med og de underholder seg selv litt mer.. Vi startet dagen idag med å handle mat-MASSE mat, idag var det marked og da ble fersk kylling +++ hamstret inn med masse deilig spekemat! Vi kan rulle nedover gaten her nå det er jeg helt sikker på.. Er man på ferie så er man på ferie, så nå skal vi på stranden å slikke sol og bade! Varmen er her og solen skinner fra skyfri himmel!  Vi er for første gang på ferie i svigers sitt hus og vi elsker det! MASSE plass og deilig uteområde helt for oss selv!! *smiler* 

En liten hilsen fra oss i vamren!! 

Ikveld blir det deilig interiør inspirasjon- jeg har forhåndskrevet 6 innlegg før jeg dro som jeg tenkte å jobbe litt med her nede så dere får deres daglige dose med interiør og butikk nyheter mens jeg er på ferie! Oppdagelses turer blir det masse av og kameraet er med! 

Nå skal jeg løpe -stranden skal nytes i noen timer for store og små! 

Vi skrives etterpå!! 

 

Et bryllup og en sydentur...

Hei og hopp og fin fin lørdag! Idag er dagen vi skal nyte sol og varme i deilige 10 dager! Igår ble ting litt for hektisk for meg, jeg hadde nemlig booket meg for styling av en kundes bryllup og ble stående MANGE timer med dette. Dette er et av noen bryllup jeg har stylet og heldig som jeg var fikk jeg lov til å ta bilder og vise til dere! *jippi* 

Den kommende bruden ville ha et bryllup som var romantisk, men stilrent og enkelt og etter et par møter ble vi enige og rasultatet ble hun stråelende fornøyd med! 

Kanskje noen av dere står å skal planlegge bryllup og pynting av lokaler , kanskje dere kan hente litt inspirasjon her. 

Bruden var strålende fornøyd med lokalene når jeg var ferdig... Og da er jeg fornøyd! 

Elegant og enkelt, med en touch av glamour! 

 

Siden veggene og interiøret i lokalet var så fargerikt valgte vi å gå får sand og hvitt, det for å holde det rolig og delikat. 

Vel....

Nå må jeg hoppe på flyet! Vi skrives fra spania! Husk å følg med på instagrem -camillakvarsvik.
 

Vi skrives

 
 

Bare noen timer.

Nå går klokken fortere og fortere hver dag og jeg ser sydenturen nå nærmer seg med stormskritt. Imorgen må jeg begynne å pakke, jeg har ikke pakket noe ennå, kun passet på å vaske absolutt alle klær så jeg slipper skittentøy og møkk når jeg kommer hjem igjen.  Som nevnt tidligere var jeg hos tannlegen idag og et stort hull måtte borres, hele 7 sprøyestikk måtte til, for bedøvelsen ville ikke virke med en gang... Jeg kom meg hel igjennom borringen, men så har jeg verdens beste tannlege også! Jeg har gått fra å ha skikkelig tannlegeskrekk til å miste den HELT! Slå den da, hihi.... 

Vel, smerte kom jeg meg ikke unna så når bedøvelsen gikk ut kom den ENORME hodepinnen og følelsen av at jeg hadde blitt herjet skikkelig med i munn. Jeg er av de som helst ikke tar smertestillende, men idag måtte jeg tre til med to ibux... Hadde jeg ikke vist bedre kunne jeg nesten trodd jeg hadde vært på bærtur og tatt meg et glass for mye med vin. Jeg blir rett og slett kjempe trøtt av ibux og har ligget å halvsovet noen timer på sofan nå.. Håkon har vært assistenten min og vartet meg opp med alt jeg har kunnet tenke meg.. Snilleste mannen jeg veit om altså.. 

Nå har vi sittet ute i en time og bare nytet litt fri og sett den deilige solnedgangen - her har vi solen fra den står opp til den går ned og det er så deilig og verdifult. Jeg har til og med fått testet den nye kosedressen min fra Beach house den er så myk og god, jeg tror rett og slett aldri jeg har hatt på meg entså avslappet babymyk kosesett før... De små detaljene som knappene, fargen og den lille logoen gjør alt.. 

Nå skal jeg sette meg ned og nyte en deilig homemade frappe igjen- denne har jeg fått skikkelig dilla på altså... 

Mmmmmmm...

 

For å lage denne trenger du; 

30 isbiter

4-spiseskjer O´boy

sjokoladetopping etter ønske. 

8-kuler vaniljeis

3.dl melk

og litt  kremtopping. -Miks dette i blenderen til isen er så knust at den kan drikkes av sugerør.

Tilslutt tilsett kaffe etter ønske, jeg bruker 2.stk dobble espresso til denn oppskriften!

Anbefales på det sterkeste! 

Beach House

Idag er det torsdag og torsdag er en typisk lang dag for oss som driver butikk eller jobber i en.. Idag har vi vært så heldige å bli forhandlere av verdens deiligste sengetøy fra Beach House og det må være det deiligste sengesettet jeg har merket mot huden min noen gang, helt fantastisk!  Og fargene er helt fantastisk, gjett hvem farge det kommer i da? Lyseblått, dus lyseblå, den er rett og slett "helt riktig" i fargen og passet perfekt til de lyseblå putene vi har i butikken fra før. Hvordan jeg skal re opp sengen er alt planlagt-haha.... 

Jeg har fått prøver tilkjørt så vi jeg har STORE planer om å få det ut på nettet idag faktisk. Mange har lurt på om jeg har latt være å få ut mer produkter på nett og svaret mitt er nei, vi fikk bare en dobbel jobb når denne hardisken ble full og jeg hadde slettet bildene fra kameraet. Jeg har rett og slett måttet ta de flester bilder på nytt siden de ikke lå lagret på datan.. Jeg har satt av denne kvelden og hele kvelden imorgen på å få ut mye, det gjelder egentlig bare å følge med for det kommer litt og litt ut hele tiden. 

 

 

Og dere, se på denne lekre puten av en ROSE da, helt stup forelsket jeg altså! Denne ligger på nettet alt og den finner dere HER.. De rålekre nye fatene våre ligger også ute og de finner dere HER... Så enkelt og style og i den deiligste duse farge! 

 

Nå skal jeg begynne å bære litt inn og pakke sammen. Mann og barn kommer og henter meg og jeg skal hjem og spise middag og fortsette å få ut mer varer til dere. Og gjett hva da, dere...Idga ahr jeg borret !! Jeg hadde nemlig 4 hull når jeg var hos tannlegen, 4 hull- kun min egen skyld, jeg har ikke vært hos tannlegen på 4 år og det er jo ikke bra. Nå begynner tennene mine å bli hele og fine igjen og jeg fikk skryt av mine hvite tenner! hihi.... Enda godt ike alt er galt med dem... ;) 

Vi skrives etterpå! 

Full relax

Når beina skjerlver, hodet er tungt og øynene firkantet er det på tide å sette seg ned å slappe litt av, eller hva? Idag har det vært en skikkelig hektisk dag, det er lenge siden det sist var så hektisk og jeg merker det ekstra godt på kroppen. Litt sånn " jeg må legge meg" følelse, men så er jeg oppe hver dag før kl er 07, så at man begynner å bli trøtt i elve tiden er kanskje ikke så rart(?) 

2 dager til nå så har jeg ferie,men ta det helt med ro- pc og kamera blir med på tur så blogging og jobb blir det jo *jeeej* Akkurat nå kommer jeg meg ikke fort nok ned til Spania, herremin som jeg skal slikke sol altså!  Den hvite kroppen min skal bli brun og den slitene kroppen freshes opp med bruntone og null tør og sliten hud! haha... Bli ny tur i kropp og i sinn.. haha. Ungene gleder seg stort, 10 dager ferie og bare tid til å gjøre det vi vil, det kan ikke bli så mye bedre da..Familietid rett og slett... 

Vel, pcén er FULL, jeg tuller ikke helt stapp FULL av masse bilder og filer som jeg må få slettet og lagret andre steder. Og med lite mulighet for å få ut mange innlegg tenkte jeg å vise dere bilde av den lekre nye lampen min... Er så lekker altså.. Skikkelig forelsket rett og slett. I en lampe vel og merke... 

Vel, nå skal jeg kose meg med en frappe-NAM! Noen som har like dille på det som meg om dagen?

 

 

Vi holder på...

Hei og hopp!! Har dagen deres vært fin? Her har det gått i ett siden vi åpnet dørene og jeg sitter nå å legger ut masse nytt i nettbutikken, herremin for en jobb og bare GLED dere! Vi har knipset bilder, stylet og ordnet i mange timer nå og mellom slagene har vi hatt et lass med masse flotte kunder!  Heldig er vi som har så mange flotte lesere av denne bloggen også, for ansikter ser vi innom butikken titt og ofte og idag fikk vi besøk av vakre Kristine fra Kristiansund- vi snakker 70-80 mil i bil! De skulle riktignok på ferie, men kom nedom Fredirkstad bare for å besøke butikken.. 

Da snakker vi "uansett hva" kunder altså! 

 

Sommær´n er hæli i Fredrikstad, sole skinner og det begynner å bli varmt og deilig ute! 

Nyt dagen og følg med på nettbutikken om du vil sikre deg noen godbiter! Har en følelse på at mye forsvinner fort. 

Nyt dagen-sjoooheei! 

 

Gult er kult?

God kveld mine vakre! Nyter dere en solnedgang slik som meg? Vel, jeg er hjemme alene ikveld og har STORE planer om å få unna masse forarbeid før det er på´n igjen med bilder til nettbutikken imorgen. Siden vi reiser til Spania til lørdagen er jeg nødt til å ha alt klart i butikk,nett og hjemme. Når alt er på plass og jeg drar hjem fra jobb på fredag kan jeg senke skuldrene mine i 10 deilige dager! 

Sommer og sol, noe har vi her hjemme nå også og det er altså såååå deilig! Apropos sommer og sol, se på den deilige nye kjolen min! Siste nye innen sommertøy i butikken og soden jeg er i det hjørnet at "gult er kult" passet det meg perfekt med enne pastellgule tonen!  jeg gleder meg virkelig til jeg kan ta sommerklærene fatt skikkelig når vi kommer til varmen -det skal bli fantastisk! 

Helt fantastisk! 

 Jeg håper dere vet å slappe litt av de siste timene nå før drømmelandet venter , jeg skal sette meg godt tilrette med pcén på fanget og nyte stillheten! 

Nyt kvelden! 

Nå snakker vi...

Golden glory, hageslangene jeg har forelsket meg TOTALT i ! Herremin for noe saker, nå snakker vi hageslanger med prikken over I´n og det uten å blunke.! Jeg er litt den typen som liker at huset sin fasade skal være like mye "meg" som resten av huset og med en hageslange som oser glam og glamour kan jeg ikke annet enn å smile bredt! Den er hva du gjør den til selv og her i huset har mannen selv vært enig med meg at det å ha en pen hageslange på veggen er mye mer delikat enn en grønn og oransje... De kom i rosa og jeg hadde nesten litt lyst på den også, men så måtte jeg ta litt hensyn til mannens ønsker og det var sort eller hvit .... Jeg kommer ALDRI til å angre for flottere hageslange har jeg aldri sett før.. haha... Nå skal jeg mer enn gjerne vanne blomster fremover ! Så får mannen når han skal vanne i hagen ta med seg stativet sitt om denne ikke rekker til overalt! 

Sprekere kan det ikke bli.. 

Vi tilbyr den i fargen Hvit,Grå,Sort,Gull og Rosa. 

Hageslangen er nå å  få kjøpt i butikk og i nettbutikken!  Du finner de under hagemøbler og artikler HER ..

Nå skal jeg jobbe vidre, masse,masse -MASSE! varer skal ut i nettbutikken, har et sats å få ut nærmere 50 iløpet av i morgendagen ! 

Vi skrives, nyt kvelden!

 

Jeg bare elsker DEN....

Villapaprika har som de fleste nå vet litt av alt å tilby, vi satser også litt høyere enn mange ville turt etter et år, men den som intet våger,intet vinner. Jeg er så heldig å kjenner folk , bransjefolk som kan faget sitt og som like mye som meg vil opp og frem!  I vinter var jeg på lanseringen av et nytt merke som kommer til å bli kjent på de fleste folk´s lepper, kjente artister som Lene Nystrøm og Morten Harket har alt forelsket seg i dette og har blitt sett og vil bli sett i dette mye fremover. Min manager Inge mente bestemt at dette var noe jeg måtte se på, etter å ha snakket med leverandører og personen bak merket selv ble jeg forelsket... Alt skal ikke være så "standard" og alt må ikke være så nøytralt og for jenter som meg , som elsker ting med det lille "ekstra" er dette merket midt i blinken. 

Jilani - skinnjakker med det lille ekstra, detaljer som setter prikken over í´n med riktig snitt og fantastisk kvalitet. 

 

Villapaprika er stolt av å være en av de første i landet som kommer ut med dette merket og den enste butikken i Fredrikstad . 3 ulike lekre modeller vil være å få tak i og jeg gleder meg til å få de skikkelig opp i butikken imorgen! 

Her ser dere jakken avbildet på vakre Lene Nystrøm; 

( NB! bildet lånt  og hentet fra googel) 

 

Nyt kvelden- vi skrives!

( denne jakker kommer for salg i vår nettbutikk ) 

 

 

follow me on instagram.....

Tiden flyr i godt lag og her har vi holdt på ute noen timer.. Det er så mye om skal gjøres ute før høsten kommer og vi skal begynne å gå vidre inne, men herreminhatt hus er moro!!! Jeg hadde egentlig bare tenkt til å starte på verandaen, den skal jo beises lys hvit, men nå som den egentlig er rød-brun hadde den blitt gul! Gul av pollen og huset var generelt blitt gult, det STØVET gult støv utover hele!! Jeg koblet opp vannslangen ( som jeg gleder meg til å få ny lekkerbrisk her) og begynte å spyle alt,det rant sort og gult støv fra huset og før jeg viste ordet av det var hele huset dusjet -og jeg også...... Effektiv som jeg er bestemte jeg meg for å vanne alt av busker,bedd og planter på tomten siden Håkon hadde luket litt og klippet gress og kanter.... Hvem ELSKER ikke vann da dere?  Mine barn gjør og før jeg rakk å blunke hadde hele familien vannkrig med vannslangen ! Den ene våtere enn den andre, men herremin for en latterkrampe dette ga meg.. haha....  Som nevnt i overskriften er jeg MYE på instagram og knipser blinkskudd og uspennende ting til en hver tid.... 

Så følg meg på instagram og heng deg på meg og mine ablegøyer .....Har du ikke profil der må du opprette en- jeg har hatt to stk under navnet mitt, det pga jeg trodde jeg hadde klart å slette meg selv, noe jeg ikke hadde så Camillakvarsvik er meg og heng deg på!! 

 

Vi skrives og knipset soon!!!! God kveld!

Når DEN følelsen setter seg....

2 dager senere og en deilige avslappende helg på torpet ligger bak oss. Min reserve mamma og kollega Nina og hennes mann begynte for noen år siden å pusse opp et gammelt torp og i tiden etter oppussingen har dette blitt et ferieparadis- helt ÆRLIG ! Sommerhuset er rødt, men inne hvitt som snøen med masse vakre detaljer som fikk meg til å bare gå å titte og kreativiteten blusset opp inne i meg. Vi var på loppemarked og jeg handlet krystall,hånduker og putevar- herremin så nydelig det er med ting som er gammelt og som kan blandes i med det grove ellers her hjemme uten å virke for hvitt og chabby. Kanskje Håkon og jeg har kjøpt et slik selv om noen år? 

Det er rart hvor tidsblind og avslappet man blir av å dra litt bort... 

 

Vel, når vi kom hjem fikk jeg kjørt meg TOTALT! Olíver forsvant og var helt borte. Jeg tror aldri jeg har vært så redd i hele mitt liv og timen han var vekk er den lengste timen i mitt liv!  Somregel pleier han ikke å gå noen steder uten å gi beskjed om hvor han skal gå, men idag bestemte han seg for å gå lenger enn hva han får lov til og det endte med at vi i en time ble gående rundt hos alle kompiser og plasser å se etter han-uten hel!  Jeg ble så redd, tror aldri jeg har merket en sånn følelse før, den var grusom og vond.. En time er  kanskje ikke så lenge å lete, men for meg var det helt grusomt. Jeg var helt sikker på at han hadde gått seg bort, blitt med noen eller skadet seg på en plass.. Etter hver plass vi var og han ikke var å finne og ettersom tiden gikk , jo mer redd ble jeg.. Når han dukket opp ble jeg helt satt ut og begynte å kaste opp, det var en ENORM lettelse.  Jeg er sikker ikke den enste moren som har opplevd noe slik, men uansett hvor "ufarlig" dette var , ble jeg helt ødelagt. Og jeg har flydd ruundt ungene som en hauk etterpå.. 

Uansett, her flyr tiden og VIPS fikk jeg dårlig tid igjen... Det å komme hjem til klokken og mange oppgaver betyr ingen "latskap", så nå får jeg nesten kaste meg litt rundt- vi skrives etterpå,mine vakre! 

 

Livet på torpet.

Langt langt borte, vekk fra byer,vekk fra biler og vekk fra siviliasjon ligger det et lite rødt torp, med mange mål grønn og frodig hage ,jorder og STORE trær. Det er det lille rare og det lille vakre, men noe med det gjør så du føler at du lever i et drømmeland.... 

Fugler kvittrer og ungene løper rundt på plen, dusjen er ute og stillheten nytes! 

 

 

Det er altså så deilig , men er det noen som vil se bilder av torpet ? Her har dere en liten titt... 

 

 

 

Snart skal vi lage litt mat og nyte det deilige været- vi skrives fra lysthuset! 

hits