juni 2012

Rosa.rosa.....rosa

Idag har dagen flydd av sted, jeg kom meg ikke hjem fra butikken før klokken var nærmere halv åtte. Døgnene den siste uken har gått i ett og alt jeg skulle ha gjort har jeg ikke fått begynt på engang . Idag hadde jeg STORE planer om å ordne det pent her hjemme, men jeg ble så oppslukt av min jobb at den planen ble lagt på hyllen. Butikken har den siste uke vært litt "rotete" i følge meg, så nå idag tok jeg i et skikkelig tak så fort dørene ble lukket og jeg kunne være kreativ uten noen rundt meg. Vi fikk masse innmatputer på torsdagen så idag ble alle fylt opp, sengen i underetasjen redd opp, lagt på sengeteppe og sengesett. Kunne krypet rett opp i den når jeg var ferdig, jeg var helt pumpa. Noen ganger kan jeg faktisk fleipe med at jeg kan flytte inn i butikken, jeg kan tilbringe en helg bare for å dekorere og ordne, dette 2 ganer i mndén. Jeg liker å ha mitt personlige perg i butikken, villapaprika er jo bygd opp på denne bloggen og derfor er det ekstra viktig for meg at "camilla" synes igjennom i arbeidet som er gjort i interiøret. 

Rosa blir aldri kjedelig, spesielt ikke pudderrosa... 

Mathilde tegnet på et par poser når hun kom innom og mener selv den posen burde koste så mye som 2 kr. Hun har jobbet kjempe hardt med den sa hun. ha ha... "denne posen har jeg jobbet hardt med assa mamma, denne ble grønn og jeg har tenkt -masse mas jeg assa"  Lille "assa" frøkna vår...

Stolt viser hun den frem! 

Vakre lille "sessa" mi. <3 

Kanskje hun skal bli en liten kunstner, for hun tegnet det hun så ute når hun å Håkon var ute, bare "mas"..... Tror hun tegner i gåter, litt hemmelighetsfull..

Hvordan har deres dag vært? Jeg har faktisk tatt med esker hjem, loftet skal tømmes, kastes og ryddes. Det er ikke bare lett å skulle flytte på seg.. Baksiden av "medaljen" er en håndfull bli-kvitt-runde...Kanskje jeg skal gi bort litt her på bloggen, sikkert mye dere ville likt? Hva tror du? 

Bedre sent enn aldri..

Uff denne uken har jeg litt dårlig samvittighet dere, jeg har rett og slett hatt litt for mye jobb, så bloggen har falt litt ned på listen, noe jeg egentlig ikke skal tillate.... Vel, jeg får love å prøve å "bake" den litt mer inn i hverdagen min. Forskjellen på meg og andre bloggere på toppen her er at jeg ikke lever av denne bloggen som i at innleggene mine er tidsinnstilt osv hvis jeg vet jeg har mye å gjøre. MEN, det har aldri skadet å bli bedre, så da får vel også jeg legge mer tid i den. Jeg ser jo at dere setter stor pris på det. 

Så da begynner jeg denne "oppgraderingen" ved å vise dere kjøkkenet til min kjære Kollega Nina. Er det noen som husker hvordan huset hennes var? Vel, hun er like "gal" som meg og elsker å pynte opp, gjøre om, ha masse store blomster osv. Jeg skal ned å ta flere bilder til uken, men disse måtte jeg bare vise dere ikveld;

Her har sofaen min flyttet inn! Og gjett hva,Eieren er helt forelsket! 

Det er så morsomt å vise dere noe som ikke er mitt eget også, det er jo så utrolig mange pene hus der ute.. Og gjett hva, dere vil se mye pent i tiden fremover, jeg har tatt så masse flotte bilder i både leiligheter og hus.. Bare å glede seg altså! =)

Noen som har noen ønsker forresten? Kanskje mitt nye hjem? 

Vel, det kommer det også.. Det trenger dere ikke tvile på! 

Begynner å innrede for slutt.

Det er rart å innrede et hjem for å så selge det, er det flere som har solgt å følt det litt "vemodig" før. Huset mitt har liksom alltid vært min trygghet, ikke noe stor husgjeld, ikke noe store felles kostnader, ingen renovering, ingen skade... Nå skal jeg selge min trygge hverdag og starte en helt annen plass. Det er vel ikke uvanlig å være litt "skjelven" og "overlykkelig" på en og samme gang vel? 

Vi har malt alt av lister, tak, vegger, ja alt for å ikke ha noen merker eller stygge hull som en kjøper kan "klage" på, herremin, man skulle ikke trodd huset var brukt nå, hvorfor har jeg ikke gjort det så pent tidligere? Jeg skal selv ta bilder til salget, noe jeg er veldig glad for, så nå har jeg investert i ny kamera linse, se hvor gode bilder den gir !

Alt på bildet forutenom bordet og skjenken er fra villapaprika. Har dere sett hvor tøff lampe min kjære mann har hengt opp? Den var litt fyldigere for rommet og fikk frem de industrielle, denne har jeg egentlig spart til nyhuset, men nå bor jeg jo her så da måtte den opp! ha ha.. Heldigvis gikk det fort, kroken er i taket fra før og denne var "super enkel" å få opp ifølge min mann..

Idag fikk vi på et hvitt trekk på sjeselongen vår, det ble veldig fint og "go´stolen har blitt plassert i min nye "lesekrok". Spisestuesofaen har flyttet ut og inn hos min reserve mamma og kollega Nina, den ble den SÅÅÅ fin! Riviera Maison spisestolene mine selger jeg, det fordi jeg ikke tar meg råd til 3 nye når jeg ikke skal ha sofaen lengre og barstolene selger jeg pga vi ikke får barløsning ditt vi kommer. Annonsen finner der på Finn.no, har dere noen spørsmål er det bare å sende mail på ckinterior@hotmail.no. Nyhuset blir nok litt "penere" og grovere enn dette, litt annen stil, men MIN stil, ikke en helt ny. 

Nå skal jeg ta kvelden, kl 08 00 skal jeg nemlig på trening, vi skrives! 

Et hjem for oss!

Et hjem for deg.

Er du på jakt etter en pen bolig i Fredrikstad for rundt 2,6 mil er kanskje huset mitt noe for deg? Ja, dere leser rett.. Dette har jeg holdt hemmelig LENGE, litt for lenge egentlig, men nå er det offisielt, vi selger. Vi har rett og slett gått et steg "videre" og starter snart på nytt en helt annen plass, en plass jeg vil fortelle dere alt om i løpet av sommeren. Huset vårt bygde vi for snart 5 år siden og det er faktisk litt vemodig å skulle selge det til noen andre. Føler liksom at jeg "gir" fra meg mitt hjem "villapaprika" ... Men jeg vet at det nye vil bli vel så bra, et hus, en enebolig. Jeg gleder meg faktisk veldig! Jeg lover å ta dere med på alt fra start og utover. Det er så mye dere skal få se og som jeg skal vise dere- jeg gleder meg!!!! Jeg håper salget går smertefritt, men etter å nå ha finpusset på alt som er i hele huset tror jeg de/den nye eieren vil bli strålende fornøyd! Huset vårt er 118 kvm + diverse boder og fult innredet loft med GOD lagringsplass, her ar vi virkelig gjort det vi kan ut av plassen vi har. Alt er nytt, pent holdt og i orden samt en eiet tomt på 500 kvm, to solrike terrasser og steinlagt gårdsplass .

 Jeg bare håper vi får solgt det fort, så vi får det unna og slipper å bruke så mye tid på det, men men, vi får se hvordan markedet er. MEN, jeg håper vi slipper å "pines" altså og at det kommer masse folk på visninger osv! 

Så hva sier dere, vil dere henge dere på "flyttelasset" sammen med meg? 

Fult kjør.

Idag har møbler gått ut av butikken og nye møbler flyttet inn og HEI hvor det går. Her har det virkelig gått unna den siste timen. Jeg fikk rett og slett vondt i magen når jeg så det nye bordet, 100 kg kom det inn, umontert og jeg stå pent alene på jobben. Heldigvis kom Morten fra Lageret og hjalp meg, jeg hadde knekt i to om jeg skulle satt det på plass selv.. ha ha! 

Jeg kommer tilbake med skikkelig bilder etterpå, men her ser dere litt av det =) 

1OO Kg trenger jeg å si mer? 

Jeg håper dere alle har hatt en så langt nydelig dag? Jeg har nesten rent bort på jobben, vaskebøtte og støvsugeren er ikke like morsomt i varmen. Kunne heller tømt den over meg nå altså. 

Bringebær....

Åååh, jeg er så glad jeg nå, den nye puten ble altså såååå fin hjemme hos meg. Den frisket virkelig opp, jeg tok med meg den og en beige hjem, begge nye idag. Følte de passet utrolig godt sammen, grovt og lin er virkelig flott sammen. 

Flotte, ja jeg elsker dem! 

Ser dere hvordan den frisker opp stuen, ikke så mye som skulle til, noen ganger er det det "lille" som gjør det "store" . Puten finner dere HER og i en sofa som min anbefaler jeg dere kun 1. den er så mye alene. Pynt heller opp med 2. av den beige om dere er på jakt etter nye puter. Stoffet og kvaliteten er virkelig fantastisk, mykt og godt... Den beige finer dere HER.

Itillegg til disse putene har vi fått inn en rekke andre putetrekk  med nydelige sommerfarger og  duse jordfarger, nyhetene finner dere HER . Nå skal jeg fortsette å kaste meg rundt. Hmm- kanskje jeg skal slå til med enda en bringebær pute på rommet vårt.. Tror den ville passet inn der også jeg... ja, jeg får gå opp å se... Hva tror dere?  Var ikke denne fargen helt nydelig? 

Nyt kvelden da, dere! 

Vi er med i OL....

De offisielle OL smykkene har vi, er de ikke fine?

De kommer inn neste uke og vi gleder oss, disse er nemlig de offisielle OL smykkene dere vil se MYE av iår. Det er selvfølgelig litt ekstra stas å få selge dem. 

Andre nyheter som har kommet inn nå er disse nydelige putetrekkene fra PALMA, og i hvilken farge- bringebær rød , en farge dere vil se mye av til neste år..

Friskt og LEKKERT! 

Tok med meg et par selv, klarte ikke dy meg, de passer jo faktisk kjempe godt til det maritime blåe og andre jordfarger. Denne fargen vil dere nok bli like "gal" som meg etter til nesteår, kanskje du alt har falt litt for dem? 

Også har vi fått inn disse Norwegian putene i 70x70 cm med innmat til kr 1095,- pr stk. Er de ikke råtøffe? De er egentlig egnet for å bruke som gulvpute, men vi følte de ble vel så tøffe i denne rottingsofaen. 

Norskeflagget , i rødt, hvit og blått! 

 Itillegg har det kommet inn masse flotte lyseblå puter nå ( igjen) den fargen blir vi ikke lei, kommer bare mer og mer i denne fargen også. 

Nå jobber jeg med nettbutikken, så nyhetene kommer iløpet av dagen.. Helt greit emd skattepenger og feriepenger nå synes jeg. ha ha... 

En tur til Fredrikstad..

Mange har etterlyst et innlegg hvor jeg kan anbefale noen plasser her i lille plankebyen Fredrikstad så derfor tenkte jeg å gjøre det og fortelle litt om byen. ; 

Litt om byen og byen sin historie;

Beliggenhet, areal, innbyggere

Fredrikstad kommune ligger ved utløpet av Norges lengste elv, Glomma, og har ca 75 000 innbyggere fordelt på 283 km2. Skjærgården består av over tusen store og små øyer. Plasseringen har vist seg som et strategisk viktig både militært og økonomisk, spesielt så lenge transportveiene var til vanns. Begrepet "Plankebyen" oppsto i den tiden da Fredrikstad var en av landets viktigste eksporthavner for trelast, skurtømmer og plank, i knutepunktet mellom fløtningselva Glomma og trelastskutenes verdenshav.

Kong Fredrik II grunnla byen i 1567

Byen ble grunnlagt av kong Fredrik II i 1567, men er egentlig et resultat av at Sarpsborg viste seg å være et utsatt sted å bo. Sarpsborg ble grunnlagt av Olav den Hellige i 1016, men etter at svenskene brente byen i 1567, flyttet kongen byen ned hit til Glommas utløp og grunnla Gamlebyen. Festningsbyen ble bygget for å verne konge og innbyggere mot innpåslitne naboer og bestod av Kongsten Fort, Gamlebyen innenfor vollgraver og bymurer, Isegran som forpost der elva deler seg i to, og fortene Huth og Akerøya lenger ute. Svenskene ble holdt på en viss avstand fram til 1814, da erobret de Kråkerøy og Isegran ganske lett. Men fordi kommandanten i Gamlebyen overga seg fort, ble byen okkupert, men ikke ødelagt, og er i dag Nord-Europas best bevarte festningsby.

Vår industrihistorie

I 1860-årene begynte en mer liberal økonomisk politikk å gi resultater. Fredrikstad-distriktet var godt egnet til datidens industri og blomstret i noen tiår ved blant annet å produsere og eksportere planker og tegl, derav Plankebyen. Det var i disse årene at bosetningen på vestsiden av Glomma vokste fram - og et lokalt lite Klondyke varte til begynnelsen av nittenhundretallet. 

Da den første verdenskrigen nærmet seg, ble konkurransen så hard at det måtte finnes nye leveveier. Kjemisk industri, skipsverft og produksjon av sko og tekstiler sørget for arbeid til mange i distriktet fram til 1960-tallet. Da begynte den internasjonale konkurransen å bidra til at sko- og tekstilfabrikkene måtte legge ned. Det samme skjedde med skipsverftene på 1980-tallet. Den kjemiske industrien overlevde sammen med næringsmiddelindustri. 

I tillegg har informasjonsteknologi, miljøteknologi og teknisk konsulentvirksomhet etterhvert blitt en viktig næringsvei i vårt distrikt. Den 10. juni 1999 undertegnet ordføreren en søsterbyavtale med Zhouzhou i Kina, som ønsker å lære om og bruke vår miljøteknologi.

Fredrikstad har helsefagavdelingen av Høyskolen i Østfold, med om lag 1200 studenter.

Utviklingen fra festningsby og teglverksby til plankeby og skipsbyggingsby - og til dagens mangeartede nærings- og arbeidsliv, vitner om evne til omstilling når det trengs. Det gamle skipsverftområdet FMV er i dag kjøpt tilbake til byen av lokale investorer som ser muligheter til vekst i høyteknologisk industri kombinert med boliger og rekreasjon. Omstilling har det også vært på kommunalt nivå.

Historie

Fredrikstad-området har en lang historie, det har vært bosettinger her allerede i steinalderen for 5000 år siden. Ved å bygge en modell av Kråkerøy, plassere det i badekaret og fylle karet med vann til steinaldernivået, og så spørre seg hvor det ville være mest gunstig å bosette seg i de tider, har vår kjente arkeolog Erling Johansen funnet svært interessante funn. 

Langs Oldtidsveien, riksvei 110, kan vi se helleristninger og gravplasser fra bronsealderen. Disse er omtrent 3000 år gamle. I graver fra omkring Kristi fødsel er det funnet vakre prydgjenstander, noen er laget her og noen er importert. Lignende gjenstander er funnet i velstående kretser i Pompeii i Italia, noe som tyder på at menneskene kommuniserte over store avstander også den gang.

Tuneskipet er et av vikingskipene i Vikingskipmuseet i Oslo. Det ble funnet, som navnet sier i Tune, som fram til 1913 omfattet vår kommunedel Rolvsøy. Norrøn mytologi har også satt sine spor i navn på gårder, steder og landskaper i vårt distrikt. Mest kjent er Onsøy – Odins øy.

Den første lokale person som er omtalt i skriftlig materiale, er jarlen Alv Erlingsson, også kalt Mindre Alv, som holdt til på Isegran. Islandske skrifter forteller at han levde godt av å plyndre skip som gikk mellom Norge og Danmark. Han prøvde også å rane til seg gods og gull fra kongen i Oslo, han klarte det nesten... og led en svært pinefull død i 1285. Mindre Alvs borg er i dag en del av festningsanleggene, og er i Fredrikstad Museums varetekt.

Forutenom historie og fakte om byen har vi MYE annet å by på dersom du bare vil ta turen for en god gammeldags shoppingrunde; 

Fredrikstad sentrum har de siste 2 årene utviklet seg og fått inn en rekke flotte butikker i gågaten som senteret.  Vi kan by på butikker med det helt spesielle til det mest trendye, utesteder og restauranter med  det lille ekstra og en levende og sommerbesøkt by! 

Butikker og restauranter verdt å komme ned for; 

Boomerang; en klesbutikk med merker som Malene birger , tiger, lyle & scott , inwear. osv.Sebastian: butikken med en rekke flotte barneklær og merker som laban og labolina. Lille Special, en delikatesse butikk med de deiligste sjokolader, krydder,kaffe osv , samt oljer og gourmet pasta. Verdenspeilet med  verdens beste kaffe,milkshake, smoothie , kyllingsalter og mye mer. Peak performance , med de kjente og kjære klærene i merket. Willmas hus, en nydelig interiørbutikk med alt fra det sukkersøte til det grove og industrielle. Cava interiør, her finner dere det litt mer "vågale" interiøret med sommerens freshe  farger og grove linjer. Lykke, med fokus på det "lille"ekstra, har finner der mange kjente og kjære merkevarer fra day,by nord, mosmosh og mange andre kjente navn. Clouds orchestra , butikken med det litt mer unike og spesielle innenfor klær og sko. Villapaprika, altså min butikk og en av byens "fineste" butikker ifølge meg selv, kanskje ikke så rart når jeg er blendet av morskjærlighet for min egen lille butikkbaby. ha ha, Vegg i vegg med meg ligger Nu, butikken med de kuleste linbukser og røffeste topper, en liten butikk som vet å gi deg masse inspirasjon. Noa noa, her gjenspeiler merkevaret seg selv og butikken byr på navnets flotteste klær for mor og datter. Neon, gågatens nye morsomme sko og Accessories butikk med priser som gjøre en hver person glad for å handle! ´Åhlens - alle kjenner denne butikken .;)  Jorunns interiør, har kan dere få kjøpt det flotteste innen søm og tekstiler fra au maison, Designers guild ( tror det skrives slik) herregaard osv...  I tillegg til disse butikkene finnes B-ypung, freca, free quent Ferner Jacob, eple huset , panduro, Ceci , Nina, nille, match, og en hel rekke andre spennende å flotte butikker jeg ikke husker navnene på i farta. Restauranter som på brygga, nr 13,

jacob aal, katti ,thai marked og chang cheng brasserie 88,MER,  mother india, osv  er verdt å få med seg. Itillegg til dette ligger hoteller som quality ,Hotel Fredrikstad, hotel City, vallhalla hotell osv som er flotte steder å bo på dersom dere ønsker å besøke byen med en overnatting eller to. Kommer dere innom, husk å hils på meg og Villapaprika! 

 

 

Villapaprika Nettbutikk

Bonus innlegg 

Idag tenkte jeg å starte denne uken med mange gode og spennende interiørtilbud. Vi jobber i disse dager med å bygge opp nettbutikken med mange nyheter, nyheter innen tekstil,interiør,klær osv, så idag gjelder det å være tidlig ute på de varene jeg nå legger ut! Disse vil fra imorgen ha full salgspris igjen.... 

Disse putetrekkende fra LAMA i grå/lilla fløyel 50x70 idag kun 199 ,- (anbefales)  Finnes HER 

Disse putetrekkende fra LAMA i pudderrosa 50x70 idag kun 199,- Finnes HER 

Dette sølvfatet fra Halvor Bakke koster idag kun 399,-  Finnes HER 

Denne lykten fra Affarie koster idag kun kr 949 ,- 

Dette nydelige sjalet/teppet fra Halvor bakke koster nå kun 499,- ( ANBEFALES) Finnes HER 

Turkis BOX pute LAMA  nå kr 159,-  Finnes HER 

Dette tøffe 50 x 70 cm  putetrekket nå kr 199,- Finnes HER 

Itillegg til dette er selges alle urner ut med 20 % og  30 % på alle utemøbler. 

Nettbutikken finner dere HER 

Kanskje du fant noe som falt i smak!?

Bare å glede seg....

Sånn.. Da har den nye uken begynt og jeg er veldig klar for starte den med dere! Jeg tror klokken ble så mye som 01 før jeg tok kvelden igår, det var ikke veldig gjennomtenkt, men the Closer er litt for spennende når man først begynner å følge med. Lever meg skikkelig inn i slike serier jeg altså og etter alle tipsene fra dere igår blir jeg ikke noe mindre tv slave i tiden fremover. ha ha.  Jeg gleder meg alt til ikveld, da skal jeg leve meg inn i enda flere episoder, men Håkon var streng på at vi måtte legge oss tidligere idag. Jeg tror ikke det er noen dårlig idé, han pleier å ha rett har jeg lært meg. 

Jeg driver nå å setter sammen en del varer i et vanlig innlegg til dere med produkter med kjempe priser, dere kan bare glede dere! De 3 første kundene skal også få med et gavekort på 100 kr til neste kjøp.... BONUSInnlegget kommer i løpet av en times tid, frem til det-glede dere! 

Jeg leter forresten etter en leser som er interessert i å teste noen produkter for meg og gi meg en ærlig mening, noen som melder seg frivillig? 

Hjemme!

Det er ikke ofte jeg nesten gråter av glede når jeg er hjemme, men idag ble det et lite unntak. Vi har nemlig stått 3 timer i kø, 3 timer! Normalt sett bruker vi rundt 4-5 timer til København, men idag brukte vi over 7 timer.... Og for å toppe det hele holdt jeg på å tisse på meg, kan dere tenke dere noe verre? Kø, masse biler, ingen snuplass, ingen fart,ingen do også må dere tisse.. Jeg vet ærlig ikke om noe verre. 

Uansett, vi kom oss hele frem og tilbake og det er det viktigste, nå er lysene tent,

 

ungene sover søtt og min kjære er å henter en deilig kebab av alle ting til oss. Det er noe rart med turer, hver gang vi kommer hjem igjen er det FLORA kebab vi verker etter. Gutta på kebabsjappa skjenner oss så godt nå at vi ikke trenger å si mer enn navnet vårt. Vi har vært trofaste kebab kunder her i over 5 år 1-2 ganger i uken.. ( mest 1 gang) Ingen kebab over eller under, Flora er best.. Er dere i Fredrikstad en gang-prøv den, den  er "himmelsk" , billig er den også kun 40-50 kr =) 

Vi tenkte å avrunde kvelden i sofaen med den "berømte" kebaben vår og en hel sesong med -the closer. Vi har kjøpt oss de fire første sesongene. Vi elsker krim og spenning, alle beck,wallander, csi, Anna phil, maria wern.. you name it. Vi har sett det meste og vi blir aldri lei det heller. Blir helt oppslukt og blir sittende timevis  å se. Har dere noen gode serieforslag kom med dem... Vi har sett alle Klovn, himmelblå, hvaler osv også.. Vet dere om noen jeg ikke har sett som dere kan anbefale blir jeg kjempe takknemlig for et lite tips på det altså... 

Jeg endte opp med verdens beste kjolekjøp nr 2 i København også.. Denne deilige kosekjolen til kun 299 kr.. Kunne gått rundt i den hver dag.. hmm? Kanskje jeg flytter inn i den? 

Laderen til Nikon kameraet er sporløst forsvunnet, så bildene er noe dårligere enn vanlig.. Jeg har etterlyst det til detektiven i huset, men jeg tviler på at vi finner det før i morgen Etterforskningen er noe utsatt pga to stk trøtte kropper...

Inntil jeg er normalt tilbake imorgen får dere nyte kvelden! Søndagsfilmen på tv 3 er kanskje verdt å få med seg.. Skrullete Bridget Jones setter fart på smilebåndet og de fleste" klumsete"   og "sjalu" kvinnfolk skjenner seg nok litt igjen også.. ha ha

Legg beina på bordet og nyt kvelden !  Vi skrives! 

Imorgen er det tilbake i hverdagen, med masse interiør tips, innlegg, styling, outfits.... Nå har jeg hatt en langhelg med "litt" fri fra bloggen, noen ganger er det litt godt det også.. Håper det har vært ok og at dere setter fart på den nye uken med meg! 

Danske landsmenn...

For en kveld, for noen mennesker og for en god mat! Vi feiret min kjære svigerinne Mette sin 30 års dag igår og hun og hennes kjære ( min manns bror ) vet å stelle istand altså! Vi startet festen kl 16 og avsluttet langt etter midnatt! Danske landsmenn vet å holde festen i sjakk og lage skikkelig liv! 

Antrekket ble dette; 

Kjole fra petriza pepe , jakke fra allsaints , veske LV, smykker -villapaprika 

Bursdagsbarnet og Kristian 

Nå pakker vi sammen sakene våre og setter kursen hjemmover! Nyt dagen så lenge så skrives vi om noen timer! 

En dag som turist....

Det ble litt sent igår, tror ikke vi var i seng før 02, Håkon bestilte bær og champagne etter at vi kom tilbake på rommet  og da ble det til at vi satt og spiste det mens vi så på film.. 

Verdens kjekkeste MANN..!!

Vi nyter ihvertfall livet i vårt "nesten" naboland... Deilig mat, levende musikk, en kaffekopp...to kaffekopp...tre...NAM....Vi har nå akkurat kommet tilbake på hotellet etter noen timer i sentrum.

nå er det 30 årslag og, vin og deilig selskap. Kjolen min ble hvit, en drøm vel og merke... Den er altså såååååå fin! Tilbehøret ble "grovt" i strikk, skinn og perler... Veldig artig kombinasjon, litt slik vi har det hjemme. ha ha..... Håkon blir hvit og blå matchende til meg. (viktig på slike dager) 

Og lattermildt som det er hver gang.. idag ble jeg faktisk spurt om jeg var Medina.. Ler faktisk like godt hver gang, tror Håkon "mobba" meg i en time etterpå.. Ansiktet til de jentene skulle dere sett, når de forstod at jeg ikke var henne ble de helt røde.... Jeg får ta det som et komplement... =) 

 

Håper dere koser dere, vi nyter livet og det er sant som de sier; "det er deilig å være Norsk i Danmark" 

Vel, fremme!

Vi startet turen til København i tolv tiden, skikkelig kosetur med vei picnic og kos... Det er deilig å komme seg bort for noen dager, spesielt når vi har sjekket inn på et fantastisk hotell rett ved Håkon sin bror på Fisketorget. Åhhh. Hadde jeg vært barnefri og bodd i København hadde dette vært plassen uten tvil.! 

MEN....Jeg har høydeskrekk og den fikk jeg merke når vi fikk rom i 5 etasje . Det er LANGT ned , blir nesten litt skjelven når jeg åpner døren... ha ha

Nå skal vi ordne oss og komme oss av gårde, Håkon sin bror har bedt oss på middag så vi får passe på å gå bort i tide.. 

Nyt kvelden da dere... Vi skrives senere! 

"Trykkeri ! "

Idag har jeg fått føle på kroppen hvordan det er å stå oppreist 12 timer uten å få satt seg. Og gjett hva jeg gjorde på morgenen idag, jeg hadde min første PT time på 3 år... 3 ÅR, det er grusomt LENGE! Romek vet å presse meg til det ytterste og nå har jeg meldt meg opp på trening 3 ganger i uken. For bare en liten tid tilbake kunne jeg gjøre hva jeg ville uten å legge på meg en kilo, jeg drømte om å få litt mer kjøtt på kroppen, men nå legger ting seg på helt feil steder, under rumpa og som et belte over magen, slik klarer jeg ikke ha det for lårene mine ser idiotisk tynne ut hvis dette fortsetter. Nei og nei.. Idag har jeg fått et "strengT" og sunt program å forholde meg til og Romek skal si litt om hver øvelse jeg tar fra og med mandag slik at de av dere som ikke vil ta dere råd til en PT  time kan få nytte av de øvelsene jeg gjør. Jeg kommer til å dele alt fra målene min, vekten min og det som er slik at dere kan holde følge med meg.  Dette er INGEN treningsblogg, så dette vil ikke erstatte noe av det som er på denne bloggen eller dreie seg for mye om trening og kosthold, det er det flinke andre bloggere som kan ta seg av. Dette vil bare bli morsomt og sikkert noe underholdende, men selvfølgelig seriøst. 

Ellers har vi vært rene "trykkeriet" her idag, jeg tror ikke jeg har hatt så mye salg i kasse siden Damenes aften, men det er jo VELDIG STAS! Også har det jo vært kjempe stas å se så mange blogg lesere innom, det er noe av det koseligste jeg vet om altså. Dere er så vakre!  Tusen takk for at dere er dere! 

Kvelden har idag ikke gjort gågaten folketom, her er det ennå godt med liv og folk koser seg! 

Noe jeg også gjør... Selv om jeg egentlig burde latt være, men det er ikke hver dag man får servert søtsaker inn i butikken, er det vel? 

Imorgen skal Håkon og jeg på kjærestetur til Danmark, gjett om vi skal nyte det også fyller min kjære svigerinne 30 år, hjelpes hva skal jeg ha på meg i dette 30´års laget? Noen tips? 

Full fart....

Matmessen i byen, den er noe for seg selv, maten smaker fantastisk, blir liksom gående å smake på oster,pølser,salater ja alt hele tiden. Jeg skjønner ikke at det finnes så mye god mat jeg, men det gjør det virkelig! 

Vi har dekket langbord og fått ut masse varer og i butikken strømmer det inn med kunder hele tiden, kjempe morsomt! 

Jeg håper alle får en nydelig dag,jeg kommer tilbake om litt! 

Så kom kvelden.

Slik den hver kveld gjør, deilig og avslappende. Den siste timen nå har gått bort til å prøve å planlegge morgendagen, da er det superlangdag og butikken holder dørene oppe til kl 22. Vi skal gjøre noe morsomt imorgen og det gleder jeg meg veldig til, det er alltid morsomt med det nye. Idag fikk vi inn noen deilige skjerf som jeg bare MÅTTE ta med meg når jeg dro fra LAMA. Skjerfdilla har jeg, men jeg synes på en måte at det gjør mye av antrekket og piffer en hver "kjedelig" genser opp. 

Dette ble min favoritt umiddelbart,jeg ble rett og slett bare dratt mot det.Beigefargen er fantastisk og det rosa og oransje gjør det lille ekstra. Finnes HER . Vesken er også ny, jeg har fått helt dilla på slike tøyvesker den siste tiden. Kanskje ikke så rart, man får jo plast til alt i dem. Finnes HER 

Gjett hva vi fikk inn idag som vi ble tomme på første uken vi fikk de inn sammen med Champagnekjøleren, disse; 

De passet perfket inn, mindre, lettere å plassere og supersøte. Se for dere diss med for eksempel Jordbær og krem. Nei, nå fikk jeg lyst på det... haha

Finnes HER OG HER  kun 199 og 399 =) 

Itillegg til dette fikk vi inn en helt ny serie fra Laura Ashley, den luktet så UTROLIG godt! 

Nei, nå får jeg komme meg tilbake til mailboksen, den må ryddes opp i før leggetid! Nyt kvelden fult ut! HUSK- bollene blir fort utsolgt og vi har ikke mer enn 20 på lager , det samme gjelder veskene . PS; Alle varer blir sendt og pakket før helgen =) 

Vil dere se....Og vite?

Idag har styrelederen og jeg vært på innkjøp og hei hvor det går unna. Vi har som jeg har nevnt til dere fått oss en ny leverandør innen klær, en jeg vet vil passet perfekt til de merkene vi alt har som Studswar og ester Elenora og som jeg er sikker på at dere som kunder vil komme til å ELSKE! Høres American Vintage kjent ut ? Vel, de er nå første bestilling lagt inn på og vi gleder oss veldig til å få varene i hus! Vi har ettersom vi vokser så fort måttet gå noen runder med oss selv, hvilken leverandører ønsker vi å ha og hvilken er ikke så populære i vår butikk. På veien har vi opplevd noen bom, men vi har lært og tatt oss i nakken. Vi skal nå fremover heller ha litt "ferre" leverandører som vi prioriterer og som vi kan stå for varene hos. 

Innen klær har vi nå Ester Elenora, Studswar og American Vintage samt Accessories fra Nora Norway, Bittavant og ICON . Disse leverandørene har konsepter som egner seg sammen og som svarer til litt av den stilen vi har i butikken som er en blanding av grovt,maskulint og glamour.

Her ser dere noe av det som er ventet inn nå og mot høsten;

Super service, super leverandør og supert MERKE! 

Villapaprika bygge seg nå opp et merkevare ved navnet og det er det viktig at er kjent som "mye og bra " for pengene, vi ønsker å ha det eksklusive, men også det som er rimeligere. Alt skal ikke være dyrt og alt bør ikke være billig.  Noe for en hver , men bra og flott uansett. 

Vi fikk også tatt oss en snartur innom LAMA, vår hovedleverandør. Herremin, de er virkelig flinke, blir bare mer og mer glad i produktene de har og at jeg har fått se neste års sommer kolleksjon var en FRYD! Gleder meg allerede. Men dere, husker dere jeg sa det ble en blå jul iår? Mange rynket nok på nesen da, men her ser dere selv.. Vi ligger et halvt år fremme på farger for å gjøre dere oppmerksomme på at vi hele tiden kan by på det nye. Som dere husker begynte jo vi å selge blått i Oktober. Jeg husker ennå alle mailene og personene som var skeptiske, men jeg er sikker på at dere har fått "Valuta" for pengene, den fargen vil ikke gå ut og sommeren til neste år vil bare by på enda mer! 

Halvor Bakke kommer nå også med MANGE flotte nyheter vi i Villapaprika er ventet inn like rundt hjørnet.... Halvor Bakke er og blir unik i det har gjør, han vet å sette prikken over I´n.

Toalett mappene alle har ventet på nå i 6 mndér en nå endelig på vei inn igjen, men i nye freshe farger og med nye flotte Paljett print! 

Ting skjer i rekordfart hos oss, jeg skjønner det nesten ikke selv, men jeg er så lykkelig over at så mange handler, liker det de ser og kommer tilbake! 

Innen interiør kan vi by på tøffe og flotte varer fra leverandører som LAMA, Palma, Trend, Tine K, Halvor Bakke Shoow Room , Terrigeno samt noen fler=) . Her går ting unna og det den positive veien.

Nå skal jeg ut på tur, men etterpå kommer det nok noen nyheter til,til dere! Gled dere-alt kommer på nett også innen enste innlegg! *jippi* Ser dere forresten noe dere liker ? 

Sommerens deilige farger....

Villapaprika-bonus innlegg ;

Jeg elsker at det nå er så mange deilige farger å få tak i, spesielt når jeg elsker de duse "gammelfargene" som det nå bugner av. De skarpeste er ikke meg, men de duse og nydelige blir jeg bare mer og mer forelsket i. Og det er ikke så mye som skal til heller for å få inn litt farge, det trenger heller ikke være så dyrt. 

Slik som Disse jute brikkene fra LAMA er et sikkert kjøp. Like fine inne som ute, alltid dekorative, røffe å se på og kun kr 29,- pr stk 

Disse tre er absolutt favorittene mine, de gir liksom rommet en følelse av sommer selv om været ute ikke er til å skryte så alt for mye av. 

Finnes HER

Finnes HER

Finnes HER 

Idag pyntet jeg opp med de blå brikkene, deilig og delikat... Det trenge rikke være så mye som skal til, noen brikker er noen ganger nok...

Tips  ; "Gjør som naturen, bruk de mørke fargene i bunn, ha mellomfargene litt høyere oppe og de lyse fargene øverst. Se for deg skogen og marken, der er skogbunnen brun, trærene litt lysere og himmelen lysest, dette gir et harmonisk inntrykk.. Husk; Ikke bruk for mange farger på en gang, dersom du holder deg til en rolig fargeskala er det enklere å få et harmonisk resultat du kan trives med. "

Vi har alt for lett for å gi opp det å skape en farge balanse i hjemmet, dette er noe vi aller fleste burde bli flinkere på. 

En enkel overgang; 

Har du grå,beige eller hvit som hovedbase i møbler,tekstiler og vegger?  Lyseblått eller pudderrosa vil da være en farge du lett kan like. 

Er du veldig svart og liker det "harde" velg fager som tør å vise seg frem, gi de en sjanse, kanskje det ikke blir så feil likevel?   

Liker du det mørkebrune blandet med det beige? Bringebær rødt er da en farges om glir rett inn på en rolig måte og vil lett kunne kombineres med de mørke jordfargene ellers i huset! prøv med en liten ting først, du vil nok like det du også! ...

 

Det er rart......

Jeg følte nesten det var litt vemodig å dra fra huset idag når jeg lot fotografene bli igjen alene. Hmmm...Heldigvis vet jeg de tar godt vare på hjemmet mitt i mellomtiden, så det skal bli ordentlig spennende å se bildene og det de har ordnet i stand. Jeg lot de være alene for jeg vet jeg har så lett for å blande meg inn når andre som skal ta bilder i huset mitt, så da er det likegreit å la de holde på med det de kan best selv, nemlig det å ta fine bilder. 

Jeg fikk likevel knipset er par bilder til dere, tv stuen ble nokså koselig når jeg var ferdig å tenne lysene. Romantisk vetdu.. 

Jeg håper dere alle får en nydelig dag..Og jeg kan røpe så mye som at bildene som blir tatt kanskje blir å lese for dere i et blad eller et magasin, når  og hvor kommer jeg tilbake på.. =) 

I mål...

Om jeg noen gang blir det, men for ikveld og for nå sier jeg meg fornøyd. Idag har det gått unna på både det ene og det andre, ting tar tid, men igjen.. Slik skal det jo være. Batteriet på kameraet tok kvelden midt i knipsingen min og mobilbilder blir aldri det samme så da kommer jeg med mer imorgen når det er lyst ute og batteriet er fult igjen! 

MEN, lovet er lovet så har kommer ihvertfall noen få bilder av spisestuen med nytt spisestueteppet vel og merke!!! Jeg føler jeg har gjort et KUPP! Teppet er egentlig et vegg til vegg teppe kjøpt på TK gulv og interiør. Jeg har lenge ønsket med det lyse til Slettvoll, men det er noen sinnsyke priser på det, priser jeg ikke har lyst eller penger til å ta meg råd til. Jeg har vært så å si overalt hvor de selger STORE tepper , men ikke funnet noen jeg har likt eller har følt har tilsvaret prisene rundt om. Når jeg da for litt siden var en tur på TK falt jeg pladask for rullen med vegg til vegg teppet og tenkte at det ville bli fint. Gjett hva! For 4x2 m ga jeg 1300 kr, det synes jeg ikke er så verst altså! Jeg elsker det, renslig, pent og lett å vaske av-en drøm! 

Huset er på stell og klar for å bli tatt bilde av, så får vi bare håpe det blir bra...... Jeg har nemlig litt presentasjons angst, ikke for at det skal bli tatt bilder her generelt, men fordi ikke jeg selv skal ta dem.  Nytt å spennende er det ihvertfall! 

Jeg håper dere har hatt en nydelig dag.. Imorgen kommer det litt mer info på hva som skjer her... Morsomt vet du! 

Kos dere videre ikveld-vi skrives! 

En dag i evig KAOS

Jeg vet helt ærlig talt ikke om noe verre enn å våkne til skikkelig kaos og alt for lang timeplan, huset står rett og slett på hodet.. Vel, her er det bare å tenke positivt å stå opp, ingenting blir gjort av seg selv uansett hvor mye kaos det er eller ikke. Eller hva? 

Jeg har så langt tenkt ut hvordan dagen skal dirigeres til punkt og prikke, armene er brettet opp og planene klare.. Det er jo litt morsomt også, alt skal ikke gå på skinner hele tiden og det er under press og stress jeg jobber best,så da er det kanskje ikke så ille likevel? Nye puter fra Palma er endelig på plass, vakre ikke sant? Synes det passet så utrolig godt til hovedøyen logo putene.. Skikkelig sol og sommer puter altså. 

De vakre lyktene er tent i det ellers så grå sommerværet..... Litt kos må man jo skape, ikke sant? 

Idag blir det nok et skikkelig bildemaraton på huset, det skal nemlig ordnes,ryddes og lukte godt så fort jeg kommer hjem! Imorgen kommer det en fotograf, klarer noen å gjette hvorfor? ( nei, vi skal ikke legge det for salg...ennå...) Blir spennende og jeg gleder meg skikkelig, nesten litt presentasjons angst! ha ha... 

Frem til vi skrives om noen få timer, nyt dagen og kos dere med dem første dagen denne uken! 

En tur inn på..

Badet!  Dette er rommet jeg pleier å benytte meg av mye alenetid, badet har en stemning som gjør at skuldrene senker seg og roen kommer automatisk. Når vi innredet her var det kun to farger som stod i hodet mitt, beige og brunt.. Jeg fikk ønsket mitt oppfylt og badet ble akkurat slik jeg for 4 år siden ønsket det. Jeg hadde ikke gjort så mye annerledes om jeg hadde skulle innrede det på nytt, men fargene idag hadde kanskje heller vært grå-beige sand. Slik er det årene går og jeg har forandret stil, men det er ikke noe jeg eller vi har tenkt til å bruke penger på, de brune flisene går heldigvis over i kalde toner og er veldig mørke, hadde de vært røde hadde jeg hatt et større problem. 

Badet er enkelt lagt opp, men jeg har valgt å gjøre det litt spennende ved å bruke kurv, perler og deilige pasteller  hele veien.... Itillegg har et flott vitrineskap(fra villapaprika) fått lov til å flytte inn, noe som gjorde badet mer romantisk selv om det er sort lakket.. 

Gjør ting litt morsommere og benytt deg av det du kan for å skape litt stemning på badet, deilige dufter, herlige såper og kremer. Jeg har for eks fylt en kurv med rene kluter og håndklær som står tilgjengelig når man har vasket seg på hendene. Det å tørke seg på samme håndkle flere ganger syne ikke jeg noe om. Derfor har jeg handlet inn veldig MANGE kluter og små håndklær som til en hver tid kan ligge fremme. Det blir så klart noe mer skittentøy av dette, men her i huset går maskinene 2-3 ganger i døgnet uansett så noen kluter kan jeg alltids få med meg i vasken ;)  

Dekorativt og veldig enkelt ! 

De enkleste rommene kan noen ganger være det morsomste å pynte opp! 

Det er alltid deilig å kunne senke skuldrene i et behagelig rom og nyte tiden foran speilet eller i badet og i tillegg beundre det man har skapt ut av plassen selv om den ikke er STOR. 

Min absolutt favoritt

Når det kommer til musikk er det Andrea Bocelli og idag skal vi være så heldige å oppleve han live på festningen i Halden. Dette har jeg gledet meg til i nærmere 6.mndér og kan nesten ikke vente til han skal synge! Håkon har virkelig slått på stortrommen og passet på at vi har kjempe plasser ! Det er ikke hver dag man får sett sin favoritt sanger opptre, eller hva? 

Vi har kledd oss for vinteren, sommeren har latt vente på seg har jeg forstått. Smilet er på plass så krysser jeg fingrer og tær for at vi slipper en våt opptreden.(!) Først går turen til svigers for middag og deretter blir det nok en tåretrillende kveld, jeg synes nemlig sangene hans er rørende uansett. haha ( flaut) 

Kjærstepar på tur.. 

Er der flere som skal ditt eller som har sett han opptre tidligere? 

Jeg har forresten ordnet et innlegg til dere, det kommer etterpå! Vi skrives-nyt søndagen!! 

Et barnerom...

Her i huset er det tydelig hvem som er gutt og hvem som er jente, Mathilde har et lite prinsesse rom og Olíver et skikkelig gutterom. 

Rommene til ungene er ikke så store så vi har måttet gjøre det beste vi kan ut av plassen, noe som vil si kjøpe ting som går opp i høyden og som ikke er så veldig dypt.  Mathilde har det minste rommet i huset på kun 10 kvm. Vi prioriterte derfor når vi skulle innrede rommet en stor garderobe og god og plass til seng. Vi skal snart kjøpe ny til henne på ikea, men vi har sagt til henne at det skjer etter sommeren. Hun er veldig stolt av rommet hennes og elsker å bruke mye tid der inne. 

Lille prinsesse rommet ! 

Det som ikke kommer med på bildet er hennes trippel garderobeskap som dere ser en liten hvit side av på det nederste bilde... 

Teppet,hyller og pult fra IKEA, tv-bord arvet,sengen er fra Babyshop,sengehimmel IKEA, Lampe Living ,Lampeskjerm Villapaprika, Stol -EAMSE

Vegg i vegg passer storebror Olíver på og han har kvittet seg med mye leker og lekekasser, han er nemlig ikke opptatt av så mye annet enn "slemmemenn" (spiderman,hulken,transformers, osv) , dinosauruser, Lego ,spill og tegnesaker. Her har vi fått inn en 120cm seng, 120 pult, kommode, 2 smale hyller og en lekekasse, samt en trippel garderobe. Det meste er plassert i høyden for å ha mest mulig gulvplass til å leke på. Dette rommet er rundt 12 kvm. 

Gutterommet ;

Putene,sengeteppet,rammene og knaggene er fra Villapaprika, gulvteppet er fra Jorunnes interiør pulten er fra Skeidar,Stol-EAMES hyller og kommoden er fra IKEA. 

Å slik går dagen....

TittTEI 

Når man står opp nesten en time for sent og ikke får ordnet seg slik man ønsker.. Uff... JA, da går det en smule varmt. Har jeg fortalt dere at jeg blir skikkelig morgengretten tidlig på morgenen hvis jeg står opp på feil bein og ikke får en rolig start på dagen? Nei å nei, jeg tror svært få vil kjenne med under slike omstendigheter altså.. Da får jeg en så pen måte å si til folk at de skal dra ditt pepperen gror ( vi sier det pent idag) at de nesten kan glede seg til turen ditt.. Det skal ikke alltid være like lett go heldigvis går det fort over . For å toppe min tålmodighet idag slo barna seg helt vrang, min man bestemte seg pent og rolig for å gå LANG og deilig  en morgentur og jeg ble stående alene!  Haha, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne sett meg selv. Dere ser det vel for dere? En halvvåken og sliten Camilla, løpende rundt i huset mens hun ringer "gal" etter sin mann for å få han hjem og itillegg til det skal få i ungene litt frokost....Jeg tror jeg ville fått meg en god latter. ha ha..... 

Slik kan det gå...

Vel, uansett dårlig start på dagen eller ei, her går det unna idag og gjett om jeg har MYE å dele med dere!! Igår var logg in programmet til bloggen min nede og det ble av den grunn LITE blogging fra meg. Bilder har jeg likevel MASSE av så det kommer! Deilige blomster, ny inspirasjon( håper jeg) farger, ja alt.. Litt nytt og morsomt for alle oss interiørGLADE (gale) damer..Også dere, jeg er ikke gravid altså, jeg er heller ikke babysyk.. Dere er jo søte også da =) 

Jeg får fortsette å "kaste" meg rundt her på jobben, 3 timer  igjen nå så er det HELG!!!  

Vi skrives etterpå - Grip dagen og nyt den! 

Endelig helg-mine favoritter!

Kroppen begynner sakte, men sikkert å belage seg på helg nå, selv om jeg ikke har fri før søndag.. Det er noe med helgen uansett, den er så deilig, avslappende og familiekjær. Idag har jeg vårt travelt opptatt med kunder fra jeg åpnet dørene til morgenen idag og nå går klokken mot stengetid. Jeg vet ikke hva det er, men halvtimen før stengetid er alltid så tung, noe som må skyldes at jeg er helt pumpa etter å ha flydd opp og ned trappen flere ganger i timen. Denne kondisen dere, hva gjør jeg med den? 

Vel, uansett... Jeg har satt sammen noen sommerfavoritter til dere som jeg virkelig elsker  om dagen, mange har jo etterspurt det så da kaster jeg meg ut  på det også. 

Vakre deilige sommerskjerf . Finnes HER  i grått og HER i sommerens pastell farger 

Lyseblått! 

Mine favoritt glass lykter fra LAMA... 

Verdens fineste sommerknagger fra LAMA.... finnes HER  og HER 

Nå skal vi videre, her har det gått unna.... Jeg måtte stenge 30 min etter stengetid pga kunderush! *SMILER* 

Vi skrives, etterpå kommer det ineriør-bilder=) Inntil det-fin fin fredag! 

Tips og tanker.

Når vi går fra vinter til vår, vår til sommer, sommer til høst blir vi alltid dratt i ulike retninger , vi får rett og slett lyst til å fornye oss, tenke nytt, være litt " gale" , prøve nye løsninger, ja, rett og slett bringe inn en ny års epoke. Vel, dette er helt normalt, veldig vanlig og dessverre ikke rimelig. Jeg tar meg selv alltid å tenke, "bare den ene lille tingen" ... Eller..." hvis bare jeg hadde hatt den" . Vel, jeg er nokså materialistisk av meg, men så klarer ikke jeg å se noe galt i å elske vakre ting,fornye meg eller gjøre noe jeg elsker å skape det vakkert rundt meg dersom jeg har muligheten til det og ikke noen rundt meg tar skade av det. Jeg har alltid sagt det at jeg er "avhengig" av min dose interiør tips eller ideer iløpet av en dag slik som de som røyker eller snuser er avhengig av det. Ingenting av det er "sunt" , men interiøret forsvinner ikke opp i røyk eller dårlig helse. ( dersom man ikke blir "sykelig" gal av interiør, da mener jeg sykelig.) haha.... 

Når jeg går inn i en ny årstid er jeg veldig opptatt av fargene og været, er det vinter blir jeg veldig jordfarget og er det sommer ønsker jeg delikate farger og mye lyst! MEN, her har jeg lært meg å like å blande inn vinteren også.. Rart? hmmm. nei, men veldig morsomt. Hvorfor skal store ullpledd og pelspledd kun ligge fremme på vinteren? Og hvorfor skal vi kun ha bomull og lin fremme på sommeren? Jeg mener ikke at alle sier at det er slik, men mange. Jeg er liksom der at de skikkelig grove teppene og putene blandet med det lette og delikate midt på sommeren er vel så stilig som alt annet. Hvert produkt kommer mer frem og glir lettere inn.. 

Det er ikke alltid det vi tror passer er det som passer best, men heller det vi ikke ser for oss, men gjør stilig likevel.. 

" Det er det ulike som gjør det unike og det rare mer spesielt" 

Har du noen interiør tips du kunne tenke deg å dele her på bloggen min, kom med det da vel? Kanskje jeg kan lære noe av deg? 

For en service!

Jeg tror det tok nøyaktig ett par timer fra jeg postet innlegget mitt om at jeg ønsket å bytte fraktselskap til jeg fikk en tlf fra tollpost hvor de ville i et møte med meg tirsdag. Jippi, endelig et fraktselskap som kan frakte varene mine til kundene radig og med gode referanser! Det kommer nok til å bli en drøm for meg, jeg er så lei av å måtte "unnskylde" posten nå at jeg nesten spyr av tanken... Vel, dere er fantastiske og jeg er så glad jeg har dere, dere hjelper meg jo med absolutt alt og det er jeg så evig takknemlig for. Idag har jeg stått nesten 10 timer uten avbrekk og gjett hva! Buska mi raknet i baken når jeg bøyde meg tidligere idag, så jeg har gått med "hull i rompa" i hele dag uten å ha mulighet til å skifte, snakk om uheldig situasjon a gitt. God jeg hadde en genser å binde rundt livet og kunne ta det med en god latter. ha ha

De nye skjerfene er på plass i garderoben og idag har jeg skiftet mellom det med stjerner og dette. Tøft og fargerikt- skikkelig stilig! Det jeg har på meg her en hals og den er fantastisk ! Litt utenom det vanlige og med mine favoritt farger i disse dager, bringebær rødt og blått!!! Finnes HER 

 

Skoene er også fra Villapaprika og finnes HER, vesken finner dere HER. 

Jeg håper dere alle får en nydelig kveld idag, så skrives vi om litt igjen, jeg har ikke glemt hva jeg har lovet dere med interiørtips innlegg.. ;)

Stay tuned 

På farta-fra bilen

Det å selge på nett betyr mye frem og tilbake,ihvertfall denne uka. Jeg har nå kjørt frem og tilbake mellom lageret og butikken i snart et par timer, mye og gjøre- mye jobb! Idag går siste sending med varer fra oss for denne uka før vi imorgen begynner å legge opp for neste uke, herremin..Det er ikke like lett lenger, det går flere hundre order fra oss hver uke og jeg føler ikke jeg har pakket ferdig en sending før jeg må begynne på en nye, en kunde mangler en vare, reklamasjoner, ja alt. Nå har jeg igjen måttet få flere til å hjelpe meg, det viktigste er å være ærlig for seg selv, ikke sant? Selv om jeg gjerne vil klare alt selv.

Uansett... Livet er herlig og jeg er i lykkerus så lenge firmaet vokser og fortsetter å selge og alle er glade!!!! ( noen unnatak vil det alltid være. ) Er det forresten noen som kan anbefale meg noen andre enn POSTEN på sending av varer, de tar snart livet av meg! Tips mottas med stor TAKK!!!! Jeg klarer snart ikke forholde meg til de lenger, varer blir liggende, de kaster de rett og slet tinn i varebilene sine, ja, det er mye og jeg er så lei av å hele tiden måtte ned på postkontoret og tilbake sende varer som kunder ikke har fått opplyst om at har kommet osv. Vi sender flere paller i uken så jeg vet ikke om noen har noen tips og kanskje driver med mye sending av varer selv? 

Nå skal jeg spise lunsj før jeg kommer tilbake til dere med et tips innlegg litt senere ;) 

PS; Idag er det 20% på alle hagemøbler i villapaprika ;) 

Frem til det-nyt dagen!! 

 

Full planlegging.

Ny dager fører til nye utfordringer, dette er i og for seg helt greit, men det krever nøye planlegging. Idag har ting gått i ett fra morgen til kveld og tanken på at vi om noen uker skal koble av et par uker i Spania får magen til å merke sommerfuglene hoppe rundt. Idag fikk vi på plass siste rest i butikken med varer, det krever mye å holde to plan med varer på stell, enda godt vi idag var 3 stk på jobb en periode-"puh"... 

Jeg kan ikke beskrive med ord hvor godt det skal bli å komme seg litt bort, senke skuldrene, sove lenge, bade, gå lange kveldsturer, spise masse god mat,ligge på stranden, ja alt som følger med en sydentur. Oliver teller dager og idag kom han frem til at han rakk å se Kaptein Sabeltann i Dyreparken før vi reiste, snakk om å planlegge nøye. haha

Vår "store" go´gutt. 

Det er utrolig hvor giret de små kan bli over slike ting, familieparker,sydenturer, ja, det meste. Jeg tror det er to små barn som gleder seg veldig til å få 2 uker alene med mammaen og pappaen sin uten at det skal gjøres noe jobb. ( vel, ikke annet enn blogg og nettbutikk) 

Og lille prinsesse; 

Nå skal vi kaste på oss skoa- hustitting neste! Gjett hva vi driver med om dagen da?Lyst til å henge på "slep" kanskje? Jeg har nemlig en liten hemmelighet å dele med dere, har noen fattet misstanke ? 

En hektisk dag...

Beklager sent innlegg, men bedre sent enn aldri! Her på jobben har det gått unna idag, vi har fått inn masse varer det siste døgnet så her går det unna.  Vi har forresten fått inn masse skjerf, kjempe fine rett og slett! Mange nydelige farger, duse toner osv... Dette liker vi! 

En fornøyd Camilla Koser seg på jobben ! 

Skjerfet jeg har på er nå nytt! Ser dere de med stjerner ? De er også nye og koster kun 225,- 

Vel, jeg får kaste meg rundt, her står mye på hodet og det skal på plass! En Hektisk dag,vel og merke... 

Nyt den vi skrives snart! 

Tenk sommer....

Nå er tiden kommet for å tenke sommer og farger,maritimt eller romantisk. Det er ikke mer enn ett par uker til st.hans , hyttene ved sjøen skal bebos, båtene skal ut på sjøen, eplehagen skal pyntes med blomster og verandaene pyntes til mange sene kvelder, hva er ikke da bedre enn å få inn sommerputer, lykter ja, alt som er pent å enkelt! 

I dette innlegget skal jeg ta for meg det "enkle" og Maritime blandet med det romantiske. Sølv, blått,grønt og beige, deilige kombinasjoner som er fantastiske å blande. Det er viktig å ikke overdrive, men likevel få inn litt volum. 

Tenk blått, hvitt, beige,grått ,marine og alt i alle de sarte rosatoner og sist men ikke minst bringebærrødt, det er sommer vi og vi liker farger!. 

GÅ ut i hagen å plukk litt blomster og sett det inn å gjør det fint,dere har vel alle blomster i bedd og krukker ute nå.(?) 

Knaggene er nye og er virkelig nydelige, nye for sommeren i kraftige hjerter og stjerner. Alle ligger i nettbutikken. 

Champagnekjølerene kom akkurat inn og mange har blitt pakket for videre sending idag! Vi trodde ikke vi var heldige å fikk inn mange nok til butikken, men denne gangen hadde vi litt lykke med oss og kunne av den grunn pynte opp butikken med noen! 

For å gi dere som ønsker noen "styling" tips kan dere se på denne filmen her; 

http://youtu.be/tCWvyfxVIu4

Håper den faller i smak  ;)

Også dere.... Nå nærmer vi oss 2000 liker på nettsiden vår på Facebook. I den forbindelse ønsker butikken å ha en liten konkurranse hvor vi gir bort to stk nye hjerteknagger slik som på bildet over.

Det du må gjøre for å delta er følgende ; 

Like oss på facebook  og skriv en liten hilsen slik at vi ser at du har vært innom. Er du alt en "liker" er det bare for deg å skrive en liten hilsen. Vi trekker ut en vinner fra Kommentarfeltet på facebook og deler det både det og her  inne. Har du ikke facebook kan du delta ved å legge igjen en kommentar her inne til dette innlegget ved å oppgi riktig mail og navn. Siden finner du HER 

Hjelp oss å nå 2000 likere ( gjerne fler) og vi kan gjøre dette igjen ;) 

 

Inspirasjon ; sommer

Hei og hopp! 

Idag er det dags for sommerinspirasjon og den inspirasjonen tenkte jeg å dele med dere. Dere skal få masse tips og ideer i løpet av noen få timer. Jeg har nå masse bilder ,ting og tang samt masse nytt av varer som skal deles iløpet av dagen, her på bloggen og i nettbutikken. 

Det er bare å glede seg, brette opp armene og begynne å få inn sommeren i huset! 

Inntil etterpå -- Ha en nydelig dag! 

Telt i sofaen...

Det er ikke hver dag jeg har telt i sofaen min, men nå som de nye putene har kommet følte jeg de bare "måtte" flytte opp i sofaen i spisestuen. De passet PERFEKT! De er store, noe jeg liker, samt at de er rolige og fantastisk myke! Men nok om det. Har der lyst til å se et lite bilderas på spisestuen igjennom de siste 2 årene?

Vel, vi sier så.  Hvilken stil er du?

Dette er spisestuen for 2 år siden; 

Også ble sofaen lys;

Også nå;

Det er rart å se hvor mange stiler jeg har hatt her hjemme(dette er bare noen av fler), men det har nok vært underholdende. Sofa,bord osv har fått flyttet på seg, blitt solgt og pyntet opp på ny. Jeg er ihvertfall sikker på at de ulike stilene har fått kjørt seg her i huset, men jeg har ihvertfall funnet ut en ting og det er at jeg líker det lyse bedre enn det mørke.. Uansett hvilken stil jeg har benyttet meg av. 

Ser dere forresten det spreke teppet jeg har på gulvet ved stolen vår? det er helt rått. Med love logo og grå stoffer kan det ikke bli bedre(?).... 

Jeg håper dagen deres har vært tipptopp og at dere nyter at vi har startet på nye uke.. Jeg er sliten etter en LANG jobbehelg og gleder meg til å senke skuldrene litt imorgen, det skal bli NYDELIG! 

Endelig- god start!

Idag kom endelig teltputene våre fra Danmark og jeg må si- herremin så kule! Jeg har plukket med meg noen selv og gleder meg til å komme hjem fra jobb slik at jeg kan begynne å røffe stuen og hjemmet litt opp. Disse har jeg ventet på i all evighet, derfor var gleden ekstra stor nå som de endelig kom.. Vi har ventet nesten 5 mndér på de, så dere kan tenke dere hvor stas det nå var... Nye sengesett, puter, vesker- I´m in heaven! En god start på mandagen. 

Vi fikk nemlig inn ett eksemplar av disse tidligere dette året, men det gikk jo emd en gang så jeg rakk ikke ta med meg noe hjem sist, derfor hamstret jeg litt nå. ha ha.... 

Nå har vi ihvertfall fått inn en del og jeg har alt klart å få det ut i nettbutikken.

Litt nyheter er vel ikke å forakte? 

Pris 998,- (alle putene i dette innlegget er med innmat)

Det jeg liker ekstra godt med disse putene er at de så lett kan kombineres med en penere stil dersom det ønskes, her kreves det ikke full industri stil for å få plassert inn en slik "tøffing". Sengesettet er også nytt og er med teksen til Hovedøy på..... (Trekket finnes i nettbutikken.)  Sengesettet koster 379,- pr stk 

Pris kr 359,- (Gjelder begge "pølseputene") ......

også kom disse tøffe veskene;

Pris 398,- 

Alt finnes i nettbutikken, den kan du besøke ved å trykke HER

Å gå tilbake

5 og 3 år i tid er nesten litt følelsesladet. Det slo meg igår at jeg ikke lenger har noen "baby" og at den tiden er forbi med Olíver og Mathilde. Det er så rart for det føles ut som at det var igår de var så små, om jeg bare kunne tatt de ut av bildet og luktet litt på de igjen.(?) Babylukten vi hadde i huset, gulpeklutene som lå rundt i hjemmet og babylydene som ble laget er nå byttet ut med spiderman figurer og Barbie. Lukten av en evig vaskemaskin som går og lydene er både inne og ute stemme. Jeg husker alle sa til meg " camilla, nyt tiden den bare flyr". Men jeg forstod ikke at den gikk så fort. Jeg gikk fra engarvidmage til en ny og fra en babytid og inn i en ny, den gangen føltes det ut som en evighet og den gangen gikk jeg å gledet meg til barna skulle bli store, gå selv, snakke, ja bli skikkelig barn. Nå kan jeg savne babytiden og tenke tilbake, årene har gått så fort. Alt for fort. 

Tenke seg til at det nå er 6 år siden jeg ble gravid med Olíver og over 5,5 år siden dette bildet ble tatt...

18. år og mamma <3 

Har han virkelig vært så liten, så rolig? Selv om det føles som om at det var igår jeg fikk han i armene for første gang , føles det likevel ut som ay han alltid har vært der..... 

For 4 år siden gikk jeg med kul på magen og for 3.5 år siden ble ei lita prinsesse født og jeg hadde 2 små barn før jeg ble 20.år. 

Det er rart å se tilbake mange år , spesielt når man ser alt som har skjedd etterpå. Ungene er store og innen 2 år har jeg 2. skolebarn... Jeg savner babytiden selv om jeg nyter tiden med de nå også. Nå snakker de med meg, er lette og ha med seg på turer, ingen bleiebarn og begge sover godt om natten. Det er rart hvor store de blir. Om under 10 år har jeg konfirmasjons unger i hus! 

Vil de neste årene gå like fort? 

Film av huset

Huset virker litt mindre enn hva det er pga zoomén på kameraet er veldig "nærme" så det virker litt mindre enn hva det igjen er også.

Håper de som ønsket filmen ble noe "smartere" på hvordan huset vårt er lagt opp nå ;)

Fill´ærn altså....

Jeg gir opp!!!! Jeg har idag prøvd meg på å lage en hjemmelaget knagg til gangen, fikk jeg det til? Neida... Pinnen SPRAKK!! Uff sånt blir jeg så sint for altså, merker at tanken på å starte på nytt med denne  tålmodighetsprøven er helt borte.. Ihvertfall for ikveld, likevel får jeg se om jeg klarer å sette meg ned å slappe av med tanken på at jeg utsetter det. Jeg hater å gi opp, da har jeg liksom "tapt" , selv vet jeg at jeg ikke kommer til å bli ferdig idag uansett..Klokken går litt fort ifra meg idag merker jeg, flere som har merket noe til det? 

For å "spikre" inn min dag klarte min sønn å prestere å si at han synes jeg har fått masse rynker! Jeg vet ikke hva jeg skal si (?), hva er det som skjer med kroppen når den passerer 23? Ikke bare klarer min sønn å påpeke noen "rynker" , jeg ble også tatt for å være 30.år på polet.. Jeg mener, er dette å tolke som et komplement eller er dette virkelig noe jeg burde tenke på? 

Jakke villapaprika , veske villapaprika og bluse villapaprika-alt finnes i nettbutikken =)

For når er det vi begynner å tenke på slik? Jeg er 23. år og har faktisk ikke tenkt noe på rynker eller hvor gammel jeg KAN se ut, jeg har vært mer opptatt av hvor gammel jeg faktisk ER. Er det sånn at når man passerer 23.år begynner hormonene og forberede seg på det 3.tiår. ? Er det slik at vi nuller ut når vi passerer 23? Jeg blir nemlig ikke klok på slik... Rynker ? hmm.. har jeg virkelig det? Og jo mer jeg tenker på det jo mer legger jeg merke til småting som jeg ellers ikke hadde tenkt på.

Hva er det med oss? 

Er det virkelig slik at vi så lett lar oss påvirke? Jeg vet jeg ikke er gamle "jenta" men likevel får tankegangen seg en prøvelse når jeg begynner å trumfe igjennom med ulike ting å henge seg opp i? Hva har skjedd med baken min? Oj, har vekten gått opp 3 kilo? Bruker jeg å miste så mye hår når jeg dusjer? Er det vanlig å bli så fort sliten? Har den flekken alltid vært der?  Er disse tankene noe som kommer naturlig når det går opp for deg at tiden løper ifra deg og at det var igår du følte du fikk lappen eller var på byen med "lovlig" legg for første gang? 

Jeg vet ikke hva det er med meg, men jeg vet jeg må bli flinkere til å bare være-Akkurat der jeg er idag. Eller hva? Noen som kan "Støtte" meg å si at denne tankegangen ikke er uvanlig selv i en alder av 23... (?) 

En start i øsepøs!

Jeg kunne bitt av meg tungen noen ganger, jeg skulle lært meg å holde munn... Igår planla jeg til punkt og prikke dagens gåtur til skihytten, men når jeg våknet å så ut vinduet avslo jeg den turen like fort som synet falt på bilruten utenfor hvor regnet pisket opp! ÆSj, Jeg er ikke en "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær" jente" , jeg beveger meg helt ærlig mist mulig ut i plaskregn... Det er tydelig at mine unger er skikkelig barnehage barn for de prøvde å roe meg ned med at jeg "bare" kunne ta på meg regndress.... Hvorfor måtte jeg avtale med de igår at vi skulle gå tur.. ? Jo, fordi de nektet å legge seg og jeg  lettere kunne få lagt de når de hadde noe å se frem til dagen etter , slik som en skogstur.. 

Jeg må lære meg å bli flinkere til å ta meg selv sammen på dette punktet og rett og slett lære meg å like alle mulige værdager vi møter her i landet.... Ikke sant? 

Noen som har noen tips ? 

Nå har jeg lest det nye interiørbladet mitt og hentet masse inspirasjon... Og gjett hva? Nå må jeg faktisk på tur og det UT... 

Ettersom at magen er stapp full av nydelig mat er jeg så kreativ at halvparten kunne vært nok ? Noen som trenger litt interiør kreativitet å låne? Hyl ut!!! Jeg låner gjerne bort litt HELT gratis .. haha... 

Jeg våknet nemlig opp til dette! *namnam* 

Nyt søndagen til vi skrives igjen.. Idag kommer det noe dere vil like her inne.. Tror jeg... Frem med hammer,spiker osv-her skal det snekres a´la Camilla ....... 

 

Ikke bland for mye!

Når vi innreder et hjem er det veldig lett å falle for mye forskjellig på en og samme gang, men her kan vi spare oss selv for mye.  Noen står fast og tenker (?), hva gjør jeg feil ,det er noe som ikke stemmer her? Vi bytter om og prøver igjen blir liksom ikke fornøyd. Jeg kunne holde på slik i evigheter og kan noen ganger fremdeles gjøre det. Problemet vi ofte gjør er å blande "litt-for-mye" av "litt-for -mye- ting" og BANG noe blir feil. Jeg sier ikke at det jeg sier er riktig, men jeg vet det har hjulpet mange å få dette tipset likevel. 

Har du et hjem med for eks svart skinnsofa og ønsker å gjøre den mer feminin ved å blande inn litt lin og ull, da kan jeg nok garantere deg at sofaen får et helt nytt preg og gir deg et helt nytt inntrykk.. MEN, her er det de viktige rådene mine starter. Ikke overdriv og hold deg gjerne til samme farger i hele huset. Jordfarger er lettest å like og er lettest å finne en farge til UANSETT hvilken stil eller farge du liker. Mange har lett for å pynte bordbrikken,bordlysene,putene og gardinene i den fargen de finner som for eks lyseblå, men dette er FY! Si du har 4 puter i sofaen din, ha tre av de i en jordfarge og kun en i den sommerfargen du ønsker. Hold deg til at for eks et lys i en lykt eller lysestake er i den ønskede fargen, ikke alt det andre tilbehøret i tillegg. Liftene eller gardinene burde beholdes i lyse jordfarger, men om du velger å bryte av med den ønskede fargen der burde du passe på å bruke mindre av fargen eller på interiøret i hjemmet. Det for at gardinene skal komme frem og ikke virke rotete.  Hjemme hos oss går alle jordfargene i beige,grå og hvit, og fargen jeg bryter av med er lyseblå. 

For å få inn en PANG farge denne helgen kjøpte jeg noen knall rosa roser og fikk litt liv mot den ellers så mørke veggen i stuen. (her samlet jeg alt på en plass ser dere) 

Spisestuen er åpen mot kjøkkenet og tv stuen og av den grunn liker jeg å holde en rød tråd igjennom alt her hjemme. Rommene glir liksom inn i hverandre og derfor er dette veldig viktig for meg. 

For å dra opp den mørke kontrasten som er på langveggen og skjenkene i huset valgte jeg en mørk go´stol slik at de mørke kontrastene glir i hverandre med det ellers så lyse interiøret. 

Det er ikke ofte så mye som må til,men en liten kvikker i interiøret er aldri dumt ;) 

Også dere, dette med at mange mener jeg har skiftet farge på bloggen og dere gjerne ønsker at jeg bytter tilbake. Vel, jeg har ikke ordnet om på skrift og baktone, kun side og oppsett til kommentarer og annonser. Derfor er jeg litt fortvilet over at mange sier den er mørk. Jeg har sjekket mange ganger nå på mange ulike maskiner, alle viser meg et ryddig oppsett slik som dette; 

Altså en hvit bakgrunn med sort tekst.  Så dere, jeg må se litt mer på dette, for det nye designet endret ikke selve "biblioteket " hvor dere leser om alt,derfor er dette vanskelig å rette opp i. Jeg skal gjøre mitt beste for å finne ut av dette, men enn så lenge vet verken jeg eller han som jobber med min blogg hva som har skjedd.

 

Uansett, jeg tar tak i dette så godt jeg kan ihvertfall! 

Ha en nydelig lørdag! 

Har dere sett?

Den nye puffen vi har fått inn til spisestuer og i enden av senger( om man vil piffe opp soveromemt litt ekstra). Jeg trodde nemlig ikke mine egne øyner når jeg så denne første gang, den tok nesten pusten ifra meg! Fargen, sammensetningen, ja alt...! Vakker rett og slett! 

Pris kr 5299,- 180 x 54 cm 

Også har vi fått inn verdens beste  grå veolur go´stoler med valgfri beinfarge mørk eller brent eik. Pris 5798,- 

Det kommer virkelig inn mye lekkert nå! Møbler, interiør, klær,maling, ja, alt! Det er rett og slett farlig å jobbe med dette. Spesielt når jeg elsker vakre ting... Enda godt jeg har butikken min, uten den hadde det vært farligere for lommeboken altså. ( noe det alt er) 

Vel, uasnett.. Idag kommer et interiør tips-innlegg. Gled dere! 

Det ble lyst!

Etter at en kunde ønsket å kjøpe min sofa solgte vi den også... Jeg må tjene penger og da er det jo helt topp at jeg slapp å bestille nye sofaer for at de skulle bli fornøyde =) 10% avslag og en veldig fornøyd kunde , morsomt.. Jeg vurderte om jeg skulle bestille meg den samme igjen,men jeg har liksom hatt en sånn indre lyst på en lys sofa igjen og noe litt enklere for å få litt bedre gulvplass... En tlf til vår leverandør og vips 24 timer senere stod sofaen der... For en service, dere er unike !

Resultatet ble bedre enn jeg kunne drømt eller håpet på, jeg synes rett og slett hjemmet vårt passer best til lyse møbler. Alt blir så utrolig luftig og deilig her inne nå og rommene virker så åpne! Denne sofaen blir nok stående en stund, jeg har nemlig ingen planer om å gå tilbake til mørk i dette huset. Det er enda godt jeg jobber med møbler og interiør, for jeg hadde ikke hatt råd til dette ellers dersom noen lurer. Jeg selger, kjøper nytt og selger og siden jeg kjøper inn tingene selv taper jeg ikke penger på det heller, tvertimot.

Her har dere en liten smakebit på denne fredagskvelden...

Noen grove puter og røffe skinnfell, samt ett par kurver skal også på plass for å få det enda litt mer grovt... Så langt nyter jeg resultatet! Gjennomgående lyst passer dette huset utmerket.. Eller alt passer nok, men lyst gjorde rommene større..

Håper dere likte bildene og resultatet.. =) Sofaen, stolene og interiøret er fra Villapaprika . Sofaen kan bestilles i mange ulike farger og koster 14 499,- ( er høy nok og kan brukes som spisestuesofa dersom ønsket) Min sofa er en 4 seter =)

Sommer og sol! (igjen)

Idag var det virkelig en FRYD å våkne til sol og blå himmel, jeg tror aldri har vært mer klar for å starte dagen enn idag.. Eller, det sier jeg kanskje ofte(?) , men jeg var bare SÅ ladet med masse energi når jeg stod opp. Deilig er det virkelig med slike dager altså! Jeg må også si jeg synes det er så koselig å se at så mange likte mitt forrige innlegg, det setter jeg kjempe stor pris på, dere er fantastiske å ha! Også er det ekstra stas å se at flere og flere kommenterer her inne, det gir meg så utrolige mye mer lyst til å være flink til å dele ting med dere, respons er aldri dumt. 

Vel, jeg har nå løpt opp og ned trappene i butikken siden jeg stod opp idag, her må det ordnes for idag kommer det mer varer og de MÅ på plass...Dette er rene trimmen for meg, den trappen er ikke bare bare når man ikke har verdens best kondis.. Jogging har jeg vært litt sløv på de siste mndéne så det er virkelig  på tide at jeg tar meg  selv litt i nakken der igjen.... 

Det blir ihvertfall veldig fint her.. 

Akkurat nå venter jeg på at katti skal bli ferdig med clubén min, jeg har nemlig ikke spist idag og det er FYFY og ikke å ANBEFALE!  Jeg er skikkelig ukreativ når jeg ikke spiser og samtidig er sulten så idag har jeg vært bortskjemt og bestilt meg mat.

 Jeg skal uansett bli ferdig her før kl slår 17 ( hvis jeg er heldig), så bilder kommer, ønsker dere forresten å se noe spesielt fra butikken? Kom gjerne med forslag ! 

Frem til vi skrives igjen -NYT DAGEN & GOD HELG! 

Hvorfor Kirurgi?

Tema og meninger ; 

"Liker vi egentlig Jordans fotballstore pupper, eller Michael Jacksons ”monsteransikt”? Syns vi det er fint? Er det slik vi har lyst til å bli?"

Jeg får ofte spørsmål på om jeg kan skrive litt om nettopp dette med plastisk Kirurgi, ofte stiller lesere meg spørsmål om jeg har forstørret mine bryster, tatt restylane.. Osv... Mange lurer og vil vite litt mer om det fra folk som selv har gjort det, mitt svar kommer nok derfor som et sjokk på de fleste. 

Jeg var av de jentene i klassen med "små" bryster, tynn kropp og lite former.. Jeg brukte "kyllingfileter"som jeg liker å kalle det i alle BHér og fylte så vidt ut en B -cup. Dette var jeg egentlig helt tilfreds med, jeg brydde meg ikke noe om det fordi jeg hadde ihvertfall  litt bryster. Jeg skal likevel ikke lyve å si at jeg ikke ønsket meg større bryster, for det gjorde jeg. 

Når jeg ble gravid som 17.åring var det ikke bare magen som ble større, brystene mine ble som jeg alltid hadde ønsket og heldig som jeg var fikk jeg nok melk i brystene til at jeg hadde store flotte bryster og ammet godt. Lykken ble kortvarig, men det var ikke det at melken forsvant på meg som plaget meg.. Jeg var plaget av så mye mer, kroppen min var ikke den samme lenger etter svangerskapet og brystene mine hadde gått fra å være to faste " små" bryster til kun vridde bukselommer. ( ærlig fortalt) Jeg var 18.år og hadde brystene til min mormor ifølge meg selv, jeg følte meg så "ødelagt" at jeg ble helt deprimert, dusjet med BHén på, den gikk aldri av i dagslys. Alt ble preget av dette, jeg ble lett sint, "hatet" å se meg selv i speilet og det tilfellet at jeg ikke hadde noe annet enn hud å fylle opp i BHén plaget meg fra morgen til kveld ... 

Sommeren 2007 bestemte jeg meg derfor for å se hva mulighetene mine var for å gjøre noe med dette, jeg bestilte meg derfor time på Volvat i Fredrikstad og fikk en kirurg til å "se" på meg. Jeg husker jeg gråt over tanken på at jeg måtte ta av meg BHén min når jeg skulle ditt, jeg skammet meg sånn og av den grunn holdt jeg på å ikke gjennomføre det. Timen gjennomførte jeg ved å tillate meg selv å få høre en annen sin mening.. Kanskje jeg overdrev litt? Kanskje det ikke var noe å gjøre noe med? Kirurgen var min store lettelse, hun så selvfølelig at brystene mine var borte og at huden var igjen, men hun ville ikke oppfordre meg til et kirurgisk inngrep likevel. Hun anbefalte meg helst å vente til jeg var ferdig med små barn og ikke skulle amme igjen, jeg var jo så ung.. Jeg fikk derfor beskjed om å dra hjem, ta en prat med de rundt meg, tenke meg nøye igjen og heller kommetilbake dersom det skulle bli aktuelt. Dette er jeg glad jeg gjorde, ingenting ble gjort forhastet og jeg fikk tenkt meg nøye igjennom.. Vil jeg virkelig dette? For meg var det å måtte "lage" meg kunstige bryster et lite nederlag også , jeg ønsket bare å få tilbake de jeg hadde før... 

Inngrepet ble gjennomført og 325 gram ble lagt inn i hvert bryst, jeg fylte kun opp den huden som var og ønsket ikke å få to store vannmeloner som bryster.. Det var ikke mitt poeng ved å gjøre det. Hvorfor skulle jeg ha så store bryster at alle så at jeg hadde silikon? Jeg ville at det skulle se naturlig ut og valgte derfor å ta dråpeformet implantat, dette er noe jeg ikke har angret på..

Jeg er av den oppfatning av at dersom noen har komplekser med seg selv eller noe må hver og en ta den avgjørelsen med seg selv og ikke alle andre. Meninger finnes det masse av, men jeg synes at det å legge inn store brynstimplantater bare for å gjøre det er tull og da tror jeg ei heller ikke at vedkommende vil være fornøyd i det lange løpet. Hvorfor skal man ha store bryster og ikke små? og hvordan kan vi dømme et pent og "stygt" utseende ? Har vi noen fasit ? Jeg la inn bryster fordi jeg ville føle meg mer feminin, ikke for at folk rundt meg skulle synes det var fint. Jeg ønsket å fylle opp det som ble borte. Jeg følte meg likevel ikke komfortabel når jeg ble gravid med Mathilde. Brystene mine ble så store at de fikk mer oppmerksomhet enn magen min og jeg fikk melk til å mette mange baby mager i lange tider. Jeg ammet Mathilde i 14. mndér så ammingen med brynstimplantater var i mitt tilfelle ikke noe problem, men jeg fikk dette året komplekser med at brystene mine ble for store. Og det har tatt nesten 3 år å få de tilbake til den "normale" str igjen. Nå idag har jeg myke bryster og kjenner du meg ikke, men går forbi meg på stranden ville du nok trodd brystene mine var naturlige... Jeg er ikke stolt av å ha silikon bryster, men jeg trives med det valget jeg for 5 år siden tok. Restylane i leppene tok jeg for et par år siden for jeg selv mente at STORE lepper var det flotteste, noe jeg idag føler var unødvendig bruk av penger og utrolig dumt av meg. Jeg synes faktisk ikke store lepper,syltynne kropper, diger bryster og langt blondt hår er det flotteste. Det er trist hvor kroppsfikserte vi har blitt og hvor "naturlig" kirurgiske inngrep liksom i 2012 er. 

Omgivelsene  prøver hele tiden å overbevise oss om at alt vil bli så mye bedre om man bare kan få rettet på ”en ene lille feilen” som f.eks noen overflødige kilo, større bryster, strammere mage,rettere nese eller litt tunge øyelokk. Det er jo ikke rart mange sliter med dårlig selvbilde når man hele tiden får høre at noe annet enn den man i utgangspunktet er i seg selv, er så mye bedre.(?) Vakre, ”perfekte” mennesker overalt rundt oss viser oss hvordan vi ”bør” være. Men alle er skapt forskjellig, og burde kunne leve et fullkomment liv slik de er skapt, man MÅ ikke ha bryster for å fungere i dagliglivet eller en innsvingt mage.Når små barn slanker seg omtrent til døde, og gamle mennesker gjør alt for å tilbakevinne den evig tapte ungdommen er det noe galt med verdens menneskesyn etter min mening.

Selv om jeg har lagt inn brynstimplantater betyr ikke det at alle andre med mindre bryster enn meg må gjøre det for det? Hva med å akseptere seg selv for den en er, "shite" i alle andre sine meninger og nyte det faktum at man faktisk er den man er i et unikt eksemplar?   Gjør hva du selv vil, men ikke la noen andre påvirke deg.Plastisk kirurgi kan kanskje  være til hjelp for noen, men er det det for alle?

Når man tenker på hvor "mislykket"man føler seg, akkurat (ihvertfall svært ofte) på grunn av disse supermodellene er det kanskje verdt å tenke på at de store designerne,som skaper motebildet,ofte er homofile menn, som lager kvinneklær mer tilpasset sitt eget kjønn. Forhåpentligvis vil slike tanker kjøre selvtilliten på gli. For det er jo faktisk dårlig selvtillit som er hovedårsaken til hvorfor man ser på plastisk kirurgi som en løsning. Men hvorfor er dårlig selvtillit et så stort problem, hva gjør det slik,hvorfor er vi så opptatt av alt og alle andre? Menneskene har jo alltid vært en påvirkelig art, men er omgivelsene nok til å ødelegge en persons selvbilde fullstendig eller virker det bare slik? Hva er det med vår evige higen etter det som er et konstruert bilde av det perfekte? Kan all skylden legges på omgivelsene, mediene, og de som står bak all reklame og propper hodene våre fulle av dårlig samvittighet om vi spiser noen kalorier for mye? Rynker, cellulitter, bilringer, store neser. Er det vår største skrekk? Er dette gode nok grunner til å bruke tusenvis av kroner på kosmetiske inngrep? For i bunn og grunn dreier det seg jo alltid om skjønnhet eller hva.( selvfølgelig noen unntak er det alltid) Overskriften (ikke min egen) i dette innlegget sier jo litt om andres uttaler om folk og hvordan vi lett kan dømme ut av utseende og et par bryster., eller hva? dette blir nesten litt på spissen. 

Plastisk kirurgi har lenge vært et "kleint"  begrep blant kjendiser og rikfolk. Men hvordan har det seg at også folk av mer gjennomsnittsstandard spikker og sparer i evigheter for å få vekk ”sine mindre gode sider” ved hjelp av plastisk kirurgi? Alle har en indre drøm om det perfekte, men det er fysisk umulig for alle se ut som supermodeller. Bare tenk på hvordan en verden full av langlemmede, slanke kvinner, og høyreiste, muskuløse menn ville vært. Den dagen verden blir sånn kanskje alt vil dreie seg helt rundt, og det nye idealet da vil være lite og rundt.

Hva er din mening ? 

 

Villapaprika bonus innlegg.

Verdens nydeligste Potteskjuler og flotteste hylle. Vi har nemlig vært så heldige å fått noen flotte produkter til en veldig hyggelig pris av vår leverandør, dette er noe vi ønsker å dele med dere også! 

Slik som dette; 

Sett av 3.stk ( stor,medium og liten) pakkepris 500,-  Spar 300 kr,- 

Hylle i to etasjer selges nå kun for 2999,- før 3999,- ( kanonbra tillbud) 

Alt finnes i nettbutikken HER ... 

Vi har kun et begrenset varelager på dette, da noen kunder alt har rukket å trykke potteskjuleren og hylla hjem mens jeg skriver her. Utsendingen på disse varene skjer imorgen !

God TORSDAG! 

To håndfulle mesterverk....

Hei og hopp alle lesere! Ny dag, nye muligheter og idag er timeplanen HELT full! Idag tenkte jeg å gå litt ut av den A4 bobla mi selv om jeg skal være litt kreativ.  

Vi i paprikakroken 8 har idag sovet LENGE, kl var nærmere halv 9 når vi stod opp.. *deilig*  Jeg måtte faktisk vekke begge ungene og det var ikke så veldig populært! Mathilde er ei skikkelig sove jente og Olíver en skikkelig slappe av gutt så litt "irriterte" og sutrete ble de.. 

Mathilde lettet på smilebåndet når hun fikk bestemme kjolen hun skulle ha på seg i barnehagen selv, da ble hun fort MYE blidere..Lukkemetodene er på plass her i huset, hvor mange ganger i døgnet jeg kommer frem med mine metoder har jeg ikke styr på....ha ha. Mange er det! 

Olíver måtte koses litt med, snakkes litt med og skrytes av..Han er nemlig en morgengretten gutt som må bestikkes med både kos og skryt før han velger å stå opp, snakk om utspekulert gutt.... Jeg skjønner han godt jeg.. ha ha.. Tenk dere så deilig å våkne til å bli stryket på skinnet, roset og koset med hver morgen du hadde vært litt morgengretten.. 

Skal si smilet kom på plass til slutt!

Uansett, nå skal ungene kjøres til barnehagen, jeg skal pakke varer, rydde i butikken, få svart på litt mailer samt få i meg litt mat! 

Hvordan ser din dag ut? 

God start på morgenen eller ikke, jeg ønsker DEG en nydelig dag!

Tid for alt!

Nå har virkeligheten virkelig slått meg, ikke det at den før ikke har eksistert, men idag har jeg fått føle på det som er å føle på av ulike følelser. Lettelse, lykke, sinne og glede, alt på en å samme gang. 

Jeg tror øynene er på vei ut av hodet mitt og at fingrene mine snart går i kluss.... Jeg har faktisk skrevet mange mailer idag og det på ENGELSK og TYSK.. Jeg skal ikke skryte på meg Tysk ferdigheter, men jeg husker ihvertfall en god del når jeg er så heldig og kan bruke Google sin oversetting itillegg.. Engelsken går som en lek etter mange timer. Jeg skulle aldri ha droppet ut av skolen, jeg mener det! Jeg burde ha fortsatt med lille kula i magen, men men... Skolebenken blir det nok aldri igjen på denne fruen, ikke nå -ikke igjen. Og jeg som skulle bli hjelpepleier eller hudpleier, hvor ble den tanken av? Nei, jeg er glad det ble interiør som ble min arbeidsoppgave, det er en oppgave jeg aldri blir lei uansett hvor mange timer jeg jobber med det... Er ikke det rart? Det er en drøm! 

Vel, over til dagen idag... Den har blitt benyttet i butikken hvor jeg tok med meg macbookén og koblet meg opp på 3G på tlf min og fikk delt Internett med meg selv , svart på over 100 mail( jeg overdriver ikke) , ryddet opp i varer og dekorert et hjem. Herremin så morsomt det er, jeg elsker virkelig det å style hjemmet til andre enn meg selv altså.. Det er SÅ morsomt ! 

Idag var det basicen som måtte på plass og budsjettet til familien måtte IKKE overstiges. Jeg har idag klart å innrede en hel stue med ny maling, nye møbler, lamper, ja det meste for under 20 000 kr. Denne familien ønsket alt nytt og det å kjøpe alt nytt til en stue for under 20 000 krever...Tro det eller ei, krever masse "takling" og nøye planlegging. Resultatet tror jeg blir VELDIG bra og er vi heldige så kanskje jeg får ta bilder og vise til dere også? Det kommer til å bli så bra, jeg kan nesten ikke vente med å se hvordan det blir. Jeg regner med å bli ferdig her innen søndag, mandag er det et nytt hjem som står for tur =) 

Mange har spurt meg om vi driver med interiørveileding og svaret mitt er JA, vi ordner i stand hus til salgs, oppussning objekter, nytt impuls og inspirasjon og ellers ja, det dere som en kunde måtte ønske. Vi tilbyr full styling med stylingtips og gode priser på våre produkter dersom en "pakke" med hjelp og varer kjøpes fra oss. For de som lurer på priser(?)... Jeg tar 250 kr for å komme å se på jobben, deretter setter vi sammen opp et pristilbud og ting som skal ordnes. Prisene her varierer veldig, alt etter hvor omfattende jobb det er for meg og dersom jeg trenger å sette flere i sving. Jeg har pusset opp hjem det meste på østlandet ( Fredrikstad,Moss,Sarpsborg,Halden,Ski,Oslo-Akershus Og et par på vestlandet. Dersom noen ønsker å høre på priser osv er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no 

Vel, over til noe annet.. Idag fikk vi klar signal fra en leverandør som skal begynne å selge oss maling og andre produkter.. Noe helt rått så klart! ha ha.... Og igår fikk jeg stoff prøvene på noen nye sofagrupper vi får inn... 

Deilige jordfarger i fantastisk Lin og bomull! Kan det bli penere? 

Nei, dere nå får hodet mitt snart finne puten og besøke drømmeland for noen timer! Kanskje vi kan møtes for en kaffe på en hvit silkemyk sky! 

Nattinatt! 

Gjør det enkle til noe mer...

Jeg mener det når jeg sier det, vi nordmenn er virkelige mestere på å pynte sofaen eller gostolen, simpelt, enkelt, vi bretter alltid teppene firkantet, kaster det så over armlene til sofaen og har putene stående i etasje plassering. Kjenner du deg kanskje litt igjen? Vel, lyst på et lite tips? 

Jeg har ofte fått spørsmål på hvordan jeg dekorerer sofaen min og får den til å se så "god" ut..... Vel, jeg har alltid sagt at en seng som er nyvasket, med masse puter ser best ut å legge seg opp i, det samme gjelder en stol eller sofa. Jeg har derfor alltid vært veldig til å "kaste" puter og pledd opp i sofaen.. Jeg rister alt først slik at all innmaten i for.eks putene blir skikkelig "fluffy", deretter kaster jeg de opp i sofaen og slår til en liten brett midt i puten. 

Stolen er god å sitte i, men ..... 

Med litt puter og pledd ser den 10 x finere og bedre ut å krype opp i, eller hva? 

Det er ofte ikke så mye som skal til, det gjelder bare ikke å "låse" seg til et oppsett eller måte å gjøre ting på....Putene trenger ikke stå plassert etter hverandre, legg de gjerne litt over hverandre, ikke la det gå i en graf fra stort til lite,men plasser de heller litt etter hvordan du faktisk sitter i sofaen din. Da slipper du å kaste så mange puter på gulvet også ser sitteplassen litt mer komfortabel ut også.... Ta tak i teppet på midten og hold  der til du har lagt teppet ned...  Mer av teppet kommer da frem og morsommere ser det ut også. 

Trekk beina opp i gostolen eller go´hjørnet i sofaen, les et blad og kos deg! 

Definisjon av MORGENKOS

Alle morgener er ikke alltid like travle og godt er nå det... Idag lagde jeg faktisk smørbrød til meg og ungene til frokost og gjett om vi har ledd godt! Ungene har så mye rart for seg om dagen, de har blitt bestevenner og elsker å være sammen. Det er rart hvor fort de blir store, de var jo små igår..Eller var det i fjor? Vel, de er jo små ennå, men for meg begynner de å bli SÅ store.. Til neste år har jeg skolebarn , jeg føler jeg akkurat begynte på barneskolen selv? Ihvertfall sitter den dagen klistret i mitt minne. Det er jo faktisk 17 år siden jeg begynte der, årene løper fra meg slik som dagene. 

"se så sterk jeg er da,mamma" Oliver mener han er verdens sterkeste5 åring ! haha.. 

Morgenstund har gull i munn og denne morgenen er en definisjon på det, kos, barnelatter, god frokost og ikke noe mas... Slike morgener skulle jeg vært flinkere på oftere, men hvem vet hva morgendagen bringer? 

Uansett....Nå får jeg kaste meg rundt, butikken skal åpnes, varer skal sendes og innlegg skal skrives til dere.! Jeg kan faktisk røpe så mye som at jeg har filmet mange stylings filmer og dette redigeres nå og blir snart sendt tilbake til meg slik at de kan postes ut til dere! Er det noe dere vet dere vil jeg skal filme, fortelle litt om og vise til dere? Totalt blir det 10 episoder, men blir dette populært blir det selvfølgelig fler. Kom med innspill, så skal jeg selvfølgelig ta hensyn til det! 

Nyt dagen, vi skrives igjen-- HA EN FANTASTISK ONSDAG! 

 

Det lønner seg nå.

Nå har det seg slik at vi i Villapaprika svært sjeldent kan ha tilbud i butikken, det pga varene våre aldri rekker å bli "gamle" og vi fornyer oss hele tiden. 

Men hva er ikke morsommere enn å ordne i hjemmet og innrede med nytt interiør, sommerfarger og våren og sommerens nyheter for litt rimeligere priser enn ordinære priser. Nå kan du gjøre et kupp, dette kan du nemlig trykke deg hjem for en MYE lavere pris og det beste av alt, du kan trikse og mikse hvor mye du vil.

Som for eks dette 12 armet lysfatet, før 1829,- nå 1299,-  SPAR over 500,-!

Flere godbiter er det også. Som følgende ; 

Nettbutikken Finnes du HER .

7.armet rundt lysfat før kr 1199,- nå 849,- ( Spar nesten 400 ,-)

Pudderrosa putetrekk i 50x70 mål før kr 299,- nå 199,- spar 100,-

Pudderrosa putetrekk i 50x50 mål før 239,- nå 179,- 

Grå/lilla veolur trekk 50x70 før 299,- nå 199,- spar 100,- 

Lyseblå puter 40 x 60 før kr 159,- Nå 99,- 

Fat i sølv med skinnhåndtak Halvor Bakke før 599,- nå 459,- 

Grovt strikkateppe fra THG før kr 1599,- Nå kr 999,- 

Grov strikkaputetrekk fra THG  før kr 599,- Nå kr 349,- 

Lysekrone krystall/ glass Før kr 6700,- Nå 5499,- ( 9 armet) 

Champagne kjøler LAMA før kr 769,- Nå kr 599,- ( kun 20 på lager) 

Osvald ramme Halvor bakke før kr 279,- Nå 199,- 

Lampe med strikk Halvor bakke før kr 1499,- Nå 1199,- 

Lampe med strikk Liten Halvor Bakke flr kr 999,- Nå 799,- 

Skinnfat Halvor Bakke før kr 499,- Nå 349,- 

Sjal / teppe Halvor Bakke før 899,- Nå 599,- Finnes HER

Bord Lama kun 539,- før 1099

Ja, dere dette håper jeg faller i smak altså! Kos dere! 

Trivsel i rommet...

Når vi innreder et hjem står vi somregel med store tanker på hvordan det skal bli, hva som skal på plass og vi har nesten alltid innredet møblene i hodet. Slik var det når vi bygde også, jeg så alt for meg og var sikker på hvordan jeg skulle ha det. ihvertfall da..... Nå nesten 5 år senere er alt annerledes og hele huset har endret stil,farge,utseende og ting. 

Men, en ting som ikke har endret seg er min store lidenskap for vakre ting, familiebildene på veggene,barnelekene og den varme lune følelsen man får ved å komme inn.. For meg er trivselen i rommet og hjemmet det viktigste, ting skal være koselig,lunt og behagelig.. 

Akkurat slik jeg liker det.

Etter å ha ventet på RM (Riviera Maison )  stolene mine lenge nå flyttet de endelig inn i huset idag! *LYKKE* 

Lyskronen i taket selges nå for kr 5500,- ( dette er ikke lysekronen som tidligere hang her, den kjøpte en kunde i butikken her om dagen ) 

Arbeidsplassen ;

Bord og stol fra Villapaprika.

Verdens fineste puter,som jeg elsker og ikke blir lei! Finnes HER og HER.

Idag fikk jeg bekreftet hva jeg alt viste, blått er kommet for å bli ( ihvertfall for en GOD stund)  og når jeg fikk se neste vår sine farger ble jeg nesten helt dårlig! Nå skal blått frem i alle mulige toner, rødt i bringebær farger og beige vasket lin samt grått... åhhh, jeg gleder meg VELDIG! Jeg har ihvertfall ingen planer om å vente ett år på å kombinere de ulike fargene, litt skal frem denne sommeren også! Ett år på forhånd, ja.. Jeg tror det kommer til å bli superduper bra jeg! Vi klarte å finne noen røde bringebær puter idag vi, og de ble lagt på bestillingen vår for omgående varer.. GLED dere, kombinasjonen er helt rå og veldig rolig sammen! 

Er dere klar for litt nyheter? Vi får inn masse iløpet av de neste 2 mndéne.. Er alltid tidlig ute og det er så morsomt! 

Ny inspirasjon..

Hei og hopp alle vakre, oppe og hopper alt altså?Jeg har vært våken i nesten 3 timer alt, føler jeg er litt i søvne ennå, mee men...  Vel, jeg står nå klar å venter på at min kollega skal komme kjørende opp i gårdsplassen min, vi skal nemlig sette snuten mot Oslo til en leverandør som stadig vet å imponere! Vi trenger inspirasjon og hvem er da ikke bedre å hente den av enn hos dem.(?)  Nye varer skal også bestilles, noe som skal bli SÅ morsomt! Jeg elsker nyheter og alt som er å få tak i nå( ihvertfall det meste) .... Kameraet er med og minnekortet klart til å fylles opp, så masse bilder kommer i løpet av dagen! Jeg er kanskje heldig å får med noen "sniktitter" på høst varer også? Det tror jeg at jeg skal få til altså. Nå ser jeg den rød loppa vår kommer kjørende, vi skrives da,dere! 

Nyt dagen og ha en fin fin Tirsdag! 

 

 

BLOGG JOBB

Nå er det nærmere et år siden jeg fikk det temaet jeg idag har på bloggen min, derfor vil vi idag bruke kvelden til å endre det. Det vil pågå litt jobb her inne, så designet kan i perioder være litt rotete.. Men som jeg har sagt, nå har jeg tatt dette til nye høyder og derfor vil oppsettet her på bloggen også bli bedre, vi starter en ny ERA.! 

 

Å innrede fra start.

Det er ofte jeg står å klør meg i hodet å tenker ; " hva i huleste har jeg drevet med her?" Jeg er helt på millimeteren og kjempe nøye med hva jeg blander sammen. Jeg klarer ikke blande lyse rosa og lyseblått, da blir jeg helt tullete. Jeg klarer ikke plassere ting i vinduet uten at grafen på plasseringen viker fra topp og går nedover. Hadde den gått opp og ned som et registrerings belte med for eks rier hadde jeg helt ærlig blitt gal.  Det er ikke slik at det jeg har for meg er riktig , men å for eksempel ha fuglmotiv eller  fugldekorasjon inne betyr for meg "ulykke. Hvorfor ? Fordi en person  en gang sa det til meg og etter det har jeg fått for meg at slik er det, ihvertfall inne i min butikk og hjem. ( jeg vet at fugler nå om dagen er veldig trendy, men likevel hos meg fungerer det ikke.)

Vel, over til interiør og hjemmet. 

Jeg bruker soverommet vårt som et eksempel idag. Hjemmet vårt har en hoved base og den er lys, for meg er det lettere å jobbe med lyse rom enn mørke. Jeg elsker maskuline og mørke farger og dette er morsomt å bryte av med i rommene. Grått er fargen jeg bryter av med, gjerne med blåskjær i.  Jeg har alltid elsket sølv og blanke ting, men for mye blankt og glitter blir for meg litt "harry" , derfor velger jeg å bryte det ned med naturmaterialer og jordfarger slik at det dempes. 

Jeg har sjeldent andre farger hjemme enn duse farger som glir over i de jordfargene jeg elsker. Jeg pleier ikke å blande varme og kalde farger, det blir alltid roligst når jeg holder meg til en av disse kodene. Det demper helheten og gir inntrykket av rommet et mystisk preg som er spennende å se på, morsomt å jobbe med og lett å like. 

Veggene og sengegavlen er "dominanten" på soverommet og gir en rolig atmosfære som er deilig og avslappende, noe som for meg er veldig viktig på et soverom. For at rommet ikke skulle bli for mørkt valgte jeg å bryte av med en lys beige slangetapet bak senge gavlen, den er lekker, enkel , men likevel veldig morsom siden mønsteret er ugjevt og  lekent. Det er ingenting som sier at alt må være helt likt, så å bryte av med to ulike lampeskjermer gjør sammensettingen litt morsommere. Som dere ser har jeg tatt hensyn til den maskuline fargen her inne ved valg av sengesett og sengeteppe. Putene er lyseblå som går over i grå. Disse putene gjør rommet litt lettere og lysere nå som vi har sommeren foran oss. Dette rommet er veldig enkelt, men likevel delikat. Det fanger oppmerksomheten og er "pompøst", alt er stort, enkelt og rolig..

Det er lett å like og morsomt å forandre på..... 

Ellers i et hjem føler jeg at blomster er viktig, friske blomstrer ! Det gjør hvert et hjem mer feminint og romantisk... Akkurat som levende lys .. 

Gjerne STORE  blomster i STORE urner eller  vinkjølere! 

Det lille ekstra er å gjøre det personlig, personlig blir det først når du lar deg selv være sjefen... Det morsomme med interiør er strengt talt at det ikke er noe som er rett eller galt, alt er lov og ingenting er "farlig" ....

Tre ord.

Når det kommer til interiør er jeg for noen kanskje en "smule" kjedelig, for andre veldig interessant. Jeg vil vel definere min egen stil med tre ord, grov, maskulin og romantisk. Maskulin fordi jeg liker det tøft og "firkantet", grovt fordi jeg elsker at naturen kommer frem og får blandes med resten, romantisk  fordi jeg elsker at det feminine får lov til dominere med det andre. 

Jeg er av de som elsker å blande grove og nydelige tekstiler, myke linjer med spisse, rett og slett hardt mot mykt. Ting skal være stort, gå ton i ton og helst holdes i en rolige base. Jeg drar en rød tråd igjennom ved å få blankt og matt til å møtes igjennom hele huset, holde meg til en hoved base og deretter jobbe meg igjennom på den. 

( ting står ikke helt riktig nå, men noen ting må jeg tenke nøye igjennom... Lampen i taket selges forresten pga jeg får inn en ny fra en splitter ny leverandør ) 

Sofagruppen er fra Villapaprika og koster følgende; 

3 seter pris kr 13 999,- 

1,5  seter (loveseat) kr 8 999 ,- 

Puff ( 1,5 sete)  kr 4 999,- 

NB; 

Pakkepris på hele gruppen som består av 3-seter, 2x 1,5 seter  loveseat og puff kr 34 900 ,- Gruppen medfølger vanlig salgs garanti og mal på sofamålene medfølger dersom trekket om noen år ønskes byttet ut. Trekket kan tas av og vaskes på 30 grader på både ramme og puter. 

Vi sender gruppen eller enhetene hver for seg ditt det ønskes i hele landet, dette er ikke inkl i prisen og varierer. 

 

Det å innrede et hjem er ikke alltid like lett, det er mye som skal tas i betraktning, tenkes nøye igjennom og stemme med resten.. Jeg tenkte derfor å lage et innlegg hvor jeg tar for meg ett og ett rom og forteller dere litt om hva jeg begynner med og hva jeg tenker på når jeg innreder. Jeg har alt begynt på det og kommer til å dele det med dere iløpet av dagen/kvelden. 

 

Inntil det, nyt dagen og kos dere! 

Sommerfugel..

Et av mine siste kjøp er dette skjørtet, nydelig ikke sant? 

Jeg har hele tiden sagt at jeg ikke skulle ha et slik skjørt, hvorfor vet jeg ikke(?). MEN, når jeg så det hang og ropte på meg følte jeg mer nesten presset.. Prisen gjorde så jeg ikke klarte å la være, 199,- ikke så ille det?  Følte meg meget fornøyd når jeg gikk ut med bæreposen igjen. 

Skjørtet er jo nesten som en sommerfugel, så fort det tar ut vingene er det så vakkert! 

Jeg lysnet håret mitt bittelitt til forrige uke, og jeg ELSKER det. Nå har jeg også latt det gro litt slik at jeg kan sette strikk i det igjen. Litt deilig det også, jeg liker nemlig å få bort håret noen ganger. Det er faktisk 6 år siden jeg var så lys som dette sist og ord kan ikke beskrive hvor godt det er å ha lyst hår igjen. Jeg føler meg så mye bedre faktisk og har ikke savnet det mørke håret noe siden jeg ble kvitt gulfarge... Det å ha gult har i en mellom periode var nemlig helt grusomt altså.. hehe... ! 

Nå skal jeg nyte kvelden med mr.Bean ,kebab(veldig sunn,haha) og nyte det som er igjen av kvelden! Denne uken gleder jeg meg masse til, masse interiør nytt, nye spisestue stoler( de var uheldigvis forsinket med en uke fra Nederland) nytt spisestue teppe, blomster skal på plass inne som ute + masse interiør tips og bilder til dere!  Jeg skal vise dere hvordan jeg går frem når jeg styler et rom og hva som er et must for meg hver gang jeg gjør noe... Har dere noen interiør spørsmål kan dere bare stille de i dette innlegget så skal jeg svare dere med et skikkelig innlegg på det også! 

Nyt kvelden goínger! 

Den vakreste

Jeg vet ærlig ikke om noen vakrere eller mer elegant en Marilyn Monroe, en kvinne med kvinne former, et utseende som tok pusten fra de aller fleste og en sjarm og eleganse som en dag idag lever igjennom alle hennes bilder. 

Her vi er henger det rammer på rammer med bilder av henne, jeg har nå stått å beundret bilde etter bilde. Kanskje ikke så rart? Marilyn var jo vakker...

 

Og dette er over 50 år siden? Før Internett , SIZE 0 og da kvinner skulle se ut som kvinner. Dette var kvinnen som prydet den første forsiden av playboy og ble kåret til legendens 6. største kvinnelige filmskuespiller nærmere 40 år etter sin død og som en dag i dag er huskets som en av verdens vakreste kvinner.

Tid for to...

Jeg kan nesten ikke huske sist Håkon og jeg tok en helg fri fra barn, husarbeid, tlf og jobb(?) Idag ble dagen og vi nyter det til det fulle. Ro,prat,latter,mat,turer..Ja, listen blir lang, men det er absolutt etterlengtet og å anbefale ! Vi har ikke vært så impulsive noen gang, men GUD hvor morsomt det er å bare ta en time av gangen... 

For første gang føler jeg meg faktisk litt fri.... 

Fri til å gjøre det Vi VIL, når VI vil det , hverdagen virker så langt vekk selv om jeg vet at den er der like rundt hjørnet igjen ...

Nå skal vi spise middag og gå en lang tur i parken her.... Været er fantastisk og gjett hva.. Jeg har badet, men har ikke hårbørste!!! Hvor får vi tak i det en lørdagskveld etter kl 18 mon´tro...? 

Skrives på igjen alle sammen... Jeg har faktisk ikke lagt igjen bloggpennen min, den er med meg! 

Veldig stille?

"OLIVER og MATHILDE!! Hva, har skjedd her?"  Somregel våkner jeg alltid når jeg hører ungene trippe ute i gangen, men idag våknet jeg  først av at jeg hørte Oliver sa;" hysj Mathilde, mamma og pappa kan høre oss! " 

Vel, jeg vet ikke hva jeg skal si(?)... Er det slik det er å ha barn?

Jeg skjønner veldig godt hvorfor det var SÅ stille! Idag våknet jeg til dette; 

Og to unger som hadde tatt seg godis og brus.. Snakk om å ta Lørdagen på forskudd!!!!

Det å tegne seg i ansiktet med tusj er en av MANGE ting ungene har begynt med!

Morgenstund har gull i munn, er det ikke det,det heter?  Jeg har to stk rampete unger som vet å lure seg unna det dem kan av regler her i huset.. Spise godis og drikke brus er ikke ok på morgningen ... Heller ikke i sofaen stående og hoppe!!!

Rampe unger, det er det de er.... Er det fler som har det? 

hits