juni 2011

Design

Inatt og i morgen vil bloggen være under arbeid så den vil kanskje virke litt "rotete" hvis noen logger seg inn. Dette vil være over fort og villapaprika vil få et nytt design.

Jeg håper dette går bra for alle der som klikker innom og at dere vil like det nye designet bloggen kommer til å ha =)

 

Ha en nydelig kveld og god natt!

Sånn ble det

Endelig har jeg fått ut løshåret og håret er ikke lengre en GAL blanding av gulfarger.. Jeg må si jeg synes det er litt uvandt med dette korte håret, men jeg synes også det er veldig deilig. Bare det å sette børsten inntil hodebunn igjen var magisk.

4 timer satt jeg i frisør stolen mens min herlige venninne Malin ordnet det. Jeg klarer ikke gi henne nok skryt, hun er så utrolig flink med hår og jobber veldig for å få håret mitt "friskt" igjen etter alle de behandlingen jeg har trumfet igjennom på det. Jeg er av person som aldri får bestemt meg for hårfarge osv , men denne gangen merker jeg at jeg har kjempet for å få det lyst uten at det blir gult og det har vært en kamp jeg ikke skal utsette meg selv for igjen.

For alle dere som lurer ligger salongen til Malin under min butikk, jeg kan absolutt anbefale henne for alle som bor i nærområdet!  Ikke bare er hun flink med hår, men hun yter en enorm service for kundene sine og du koser deg fra du kommer til du går ut igjen. Atmosfæren er avslappet og salongen er rett og slett nydelig! Dere kan besøke Malin på bloggen hennes ved å trykke HER .

Skjørt - Gina , Genser - Malene Birger, Pumps - Zara, Smykker- ck - interiør merket bibi .. Smykkene kommer nok etter verdttil salgs på nettbutikken min også, men i morgen skal jeg poste ut et eget innlegg på mye av de flotte smykkene og armbåndene her på Villapaprika.no .

Nå gleder jeg meg bare til å få litt sol på kroppen og til å krølle håret mitt litt imorgen.. Litt Marilyn Monroe frisyre er ikke dumt nå på sommeren når håret er kort. Om 2 dager reiser vi ned mot varmere strøk, gjett om jeg gleder meg .

Jeg håper dere alle har hatt en strålende dag og kveld, nå skal jeg slappe litt av før sengen kaller på meg.

 

test

Beklager at det har vært rolig fra meg idag. Har hatt veldig mye å gjøre i butikken, men jeg lover å legge ut innlegg senere idag. Skal også få svart de som har sendt spørsmål og lagt igjen kommentarer. Jeg driver på med å bli blond nå, forhåpentligvis siste økt siden veien tilbake fra svart. Den veien har vært lang. Vi skrives litt mer senere idag. 

Litt om Ck-interiør

Når jeg bestemte meg for å begynne å selge interiør høsten ifjor har veien vært lang, men likevel utrolig lærerik og morsom.

Jeg begynte sommeren for 2 år siden å tenke på å starte noe eget, men pga stor konkurranse har jeg ventet og ventet på det rette tidspunkt til å starte. Jeg fikk mye lærdom da vakre Jorunn på Jorunns interiør tok meg med på messer og lot meg få frie tøyler til å ordne rundt i butikken hennes. For meg var dette en stor ære og utrolig spennende! Endelig fikk jeg lov til å vise hva jeg kunne samt få muligheten til å få tips, ideer og lærdom av personer som hadde jobbet med dette i nesten 20 år.

Når jeg begynte å eksperimentere med farger og stoffer her hjemme steg statistikken min fortløpende og villapaprika var blitt en meget besøkt interiør blogg. Jeg gikk fra 1000 lesere og opp til 2500 leser på 1 uke , deretter ballet det seg på med 3,4 og 5000 lesere. Alle ville se og få med seg hva Fru Kvarsviks neste prosjekt var..  Alle kan ikke like det samme så bedrevitende personer prøvde å rakke ned på mitt ved å si stygge ting til meg og itillegg fortelle meg hvor "lat" jeg var som person som ikke jobbet. ?  Jeg ble selvfølgelig meget irritert over dette, da folk uttalte seg om ting de viste svært lite om. Jeg jobbet mye, men pga jeg jobbet mot mitt mål ville jeg ikke si så mye om hva jeg gjorde, røpe mine prosjekter var jeg nemlig ikke interessert i. Tanken på at det ikke ville gå var alltid i bakhodet mitt, jeg fryktet det verste til en hver tid og ville derfor ikke måtte sitte å rette på det jeg hadde sagt dersom det ikke gikk min vei..

MEN, bloggen ble mer og mer populær og jeg hadde gått fra 2500 lesere og opp til over 5000( på blogglisten hadde jeg nærmere 9000 lesere hver dag) .. Etter snart 1 år med blogging på villapaprika.blogg.no fikk jeg en hjelpende hånd som skulle guide meg igjennom alt og ta for seg bloggen min og gi den en ny start. ENDELIG skulle alt gå min vei og all den harde jobben jeg hadde lagt i bloggen min skulle begynne å gi resultater.  Med en stadig stigende blogg og butikk har jeg plutselig fått fulle dager, og sjokket over hvor mange som har kommet innom butikken min sitter ennå i meg. Jeg kan ikke telle hvor mange som har vært innom, men at det er nærmere 200-300 stk er jeg ikke tvil på. Jeg rekker ikke få inn varer før jeg er tom og butikken har nå gitt utrolige resultater for juni mnd. Jeg har satset all fra egen lomme og er stolt som en hane over alt jeg har klart å få til. Jeg hadde for 2 -3 uker siden ikke klart å se dette for meg, dette er helt uvirkelig og ubeskrivelig. Nettbutikken er besøkt av nærmere 12 000 mennesker i døgnet og jeg må stå i flere timer i uken bare for å pakke varer. Jeg åpnet dørene på nettbutikken for kun 2 dager siden og jeg har aldri sett maken til interiørglade personer!  Den nye bloggen min har alt kommet opp i 8000-15000 sidevisningen i døgnet og jeg har kun hatt den i 3 uker. For meg er dette helt sinnsykt. Jeg møter daglig personer som skal rakke meg ned pga butikken min og nettbutikken, men jaget etter å yte bedre blir ikke mindre av den grunn. Jeg setter meg mål og jeg er av person som ikke gir meg får jeg når det målet! Jeg har lyst til å bygge opp en fremtidlig arbeidsplass i butikken min og planene er store. Igår fikk jeg 2 store beskjeder som kommer til å ha stor betydning for både bloggen og butikken min, men før det slår i kraft er det MYE som må på plass.

Siden jeg har omsatt for over det dobbelte av hva jeg hadde håpet tenkte jeg å feire dette med fri frakt på alle varer over 200 kr  på nettbutikken min fem til 1 juli for alle dere som kjøper varer der!  Alle som kommer til butikken min vil få 10 % på alle varer uansett pris frem til den 1.juli.

Besøks adresse er bruket 31 1621 Gressvik! send mail på Ckinterior@hotmail.no om dere ønsker ytterligere informasjon ang veibeskrivelse

*OPS; dette gjelder ikke på varer som må sendes på oppkrav!

Ha en nydelig kveld !

 

Hjemmelaget RASK hamburger

slik gjør jeg;

400 g kjøttdeig blandet i en bolle med salt ,pepper og 1 eggeplomme. Når jeg skal "klappe" hamburgerne flate fukter jeg en plast fjøl og deretter klapper 4 boller med kjøttdeig flate. ( dette gjør jeg for å slippe at deigen kleber seg til fjøla.)

Deretter legger du de på grillen og legger på 1 osteskive eller to om du ønsker det, mer "hokkuspokkus" er det altså ikke, men hamburgerne  blir 10 x bedre og smaker kjempe godt!

Hjemmelaget hamburger dressing ála Camilla;

Slik gjør jeg;

Jeg tar 2 små pakker med rømme ( lett rømme) og tilsetter litt hvitløksalt, grillkrydder,salt og pepper , blander dette sammen og setter det kaldt frem til servering.  Jeg pleier å begynne med dette før jeg starter på hamburgerne for da blir "dressingen" tykk og god når den skal serveres =)

Husk ikke bruk for mye krydder, det er ikke bra =)

Dette er en veldig enkel oppskrift, men vi foretrekker å gjøre det lille ekstra selv siden det gir måltidet en bedre smak =) Vil man friske det litt ekstra opp i smaken kan man lage hjemmelagde potetbåter i i ovnen. Da pleier jeg å bruke amadine poteter , kjærer de i skiver og legger de i en ildfast form og tilsetter olje og det krydderet man ønsker . Jeg pleier å bruke potetkrydder, salt og pepper og drypper over litt sitron til slutt =)

Lykke til !

Natt-jobbing!

Som tiden flyr dere, jeg er helt skutt! Idag har jeg ikke fått slappet noe av føler jeg, så denne natten kommer til å bli priceless! Jeg merker jeg gjør alt for å få det beste ut av det jeg driver med, men gud for en jobbe det er og veien er lang! Jeg benyttet anledningen når jeg kom hjem fra leverandøren idag til å gå en kveldstur med min venninne Malin ( som var innom butikken tidligere idag) Vi skulle egentlig bare gå en 30-40 min lang tur, men endte opp med en 2,5 timer lang "Skravletur"  og planlegging av hyttetur på fjellet en helg etter at vi har kommet hjem fra Spania. Ja ja, Malin vi kvinner vet å bruke tiden effektivt.. hehe....

Nå har jeg en liten arbeidsøkt foran meg før jeg skal ta kvelden og legge hodet på puten.

Jeg håper dere har hatt en nydelig kveld og at dere får en god natt =)

Vi skrives i morgen! Nå må jeg få ferdig arbeidet før morgentimen tar meg igjen..

Anbefaling Ck interiør -Knagg

Denne ukens anbefaling fra meg er denne knaggen fra lama i rustfritt børstet stål, den er både stilig,tøff,enkel og elegant. Itillegg er den solid og får plass til 2-4 jakker . Den kan om man heller ønsker brukes på badet til å henge hånduker eller morgenkåpen på eller til å henge gryteklutene på kjøkkenet .Jeg har selv gått i innkjøp av denne til kjøkkenet mitt og til gangen slik at jakkene til ungene får en dyp knagg( jeg har den også hengende ute under tak slik at jeg kan henge vått yttertøy på den. Knagger får jeg nemlig selv aldri nok av. =) Jeg bare elsker "krok" designet på den,  den enkle  U- formen med det runde hodet er bare prikken over ién.

Knaggen koster kr 69,-  pr stk og kan kjøpes på Ck-interior.no eller bestilles på mail ; Ckinerior@hotmail.no

( 0ps ; frakt kommer itillegg) Mailen som står her inne får jeg ikke åpnet på pcén min så om noen har sendt bestilling til den vil jeg dessverre ikke se den. Husk å sendt mail til mailadressen nevnt over =)

 

Et oversikt bildet av spisestuebordet har lenge vært spurt om så idag poster jeg ut et nærmere bildet av det , er ikke bordet vakkert?

Deilig lunsj

Jeg er virkelig privilegert med gode venner!

Idag kom Malin og vakre Jonatan  innom med en deilig lunsj til meg. Det er så koselig å få besøk og slå an en prat, og med en liten råtass som har krutt i stumpen fikk vi lekt litt også. Jonatan er prikk lik Mathilde, aktiv og en liten utforsker itillegg har de bursdag på samme dag 22.Desember. ( Mathilde er 1 år eldre bare) Tusen takk for en nydelig lunsj Shnuppa!

 

Nå skal jeg få unna litt arbeid, vi skrives! ha en nydelig dag alle sammen!

Litt rosa ved go´plassen!

Når man skal føre en farge og skal  bryte av med det man alt har er det veldig viktig å ikke "overdrive" ved og fylle opp med for mye av en annen farge. Jeg har valgt å legge vekk det lyseblå for en periode og heller få inn pudderrosa som jeg merker jeg liker bare beder og bedre. Jeg er av person som faller for de "sikre" fargene som hvitt og brunt og har kun pyntet opp med sølv og glass, dette har vært lett å kombinere med andre stilarter som jeg hatt. Nå har jeg falt til "ro" og funnet vår røde tråd i hjemmet , men litt forandringer er ikke meg imot så jeg pynter heller opp med få ting i farge som gir rommet litt liv og harmoni enn å overdrive med for mye.

Tv stuen som er go´plassen i huset har nå fått inn litt pudderrosa, å blande pudderrosa med det mørke og lyse er utrolig lekkert. Jeg får bare mer og mer sanse for den pudderrosa fargen og putene er utrolig myke og gode. Jeg elsker dem!

Dette brettet er også noe jeg har i butikken min, det er virkelig vakkert å brenne lys på, bare tenk hvor nydelig det vil bi å dekorere dette fatet til jul... Jula er alt begynt å komme inn så bestilling på julevarer skal snart gjøres =)

Brettet er med 12 lysestaker og koster 1829 ,- kr

Puten er i pudderrosa fløyel og koster 379 m/ innmat =)

Nå har min mann laget hjemmelaget lasagne med frisk salat og hvitløksbaguetter, nå skal et deilig måltid nytes og kvelden kan endelig begynne! Vi skrives!

Rosa på kjøkkenet

Idag startet dagen min med en dårlig nyhet, så nå har jeg en full dag med mye tenking angående løsninger foran meg, denne helgen har virkelig alt bare gått rett vest for meg. Jeg er så lei av å kun sove 2-3 timer hver natt nå... Jeg er sikker på at jeg tenker for mye noen ganger, jeg bare håper at jeg får igjen for alt dette senere i livet =)

MEN, over til noe nydelig, jeg har tatt inn pudderrosa på kjøkkenet og i stuen(!) Jeg simpelthen bare elsker fargen og siden den går over i beige og ikke babyrosa liker Håkon den også. *jippi* ...

Liftgardinene er fra Jorunns Interiør i Fredrikstad sentrum. Er der noe dere vil spørre henne om er det bare å trykke HER

Nå har jeg mye å gjøre ( nesten litt for mye) og utrolige mye som må på plass, så her må tempoet bli høyere slik at jeg får tatt kvelden idag jeg også.

Nå er min Interiør butikk Ck-interior.no åpnet! Den er ikke ferdig, men nå kan dere som vil faktisk shoppe litt! Vi skrives alle mine trofaste lesere, ha en nydelig dag!

Familietur

Idag dro vi en liten tur til Oslo, ungene hadde nemlig veldig lyst til å se "sinnataggen" og alle statuene. Det beste ungene vet er når vi finner på ting med dem hvor de er i hovedfokus og får gjøre ting de elsker. Olíver og Mathilde elsker å oppleve ting, reise plasser og se nye spennende plasser. Dagen idag har fylt de med mange spennende inntrykk og mange gode minner, vi er en skikkelig familiekjær familie og elsker å gjøre alt mulig sammen.

Mathilde har blitt veldig opptatt av å posere, hun gjør seg til foran kameraet og elsker å se bilder av seg selv på pcén etterpå.. Olíver er litt lei av å bli tatt bilder av så han er ikke alltid like enkel å få med. MEN han glimter til!

Se på dette lille fjeset og denne posen.. he he er hun ikke vakker? =) Jeg og andre tilskuere lo like godt hver gang hun kom med den posen..he he

Oliver var like opptatt av statuene, men han var ikke like giret på å posere med dem hele tiden slik som lillesøster. Sjarmørsmilet var ihvertfall på plass.

Vi har hatt en strålende dag, noe jeg håper dere også har hatt.

Husk i morgen åpner nettbutikken min da folkens! Ha en nydelig kveld!

Hvorfor være en nettmobber?

Jeg har nå hatt denne bloggen i 2,5 uke og alt har en hel haug av masekopper som til stadighet må komme med pekefingeren på meg og mitt.

Jeg vil nå gjøre en ting klart for alle ; Jeg er 1 person og ikke 10, jeg lever mitt liv og ikke ditt, jeg er mor på min måte og ordner i hus og butikk slik jeg selv ønsker.

Når jeg vokste opp lærte min mor og far meg at det å være snill mot andre ville gi meg en stjerne på himmelen og at man kommer lengst i livet ved å være mot andre slik man selv liker at andre er mot seg .Det å være slem og ondskapsfull vil om det finnes et himmelrike eller et helvete ikke lønne seg. Det å være ufin mot andre har ikke gitt meg noe, så det kapittelet avsluttet jeg da jeg fikk barn. Når jeg gikk på ungdom skolen/ videregående var jeg ikke guds englebarn--- langt ifra, men idag sitter jeg igjen med dårlig samvittighet og ingen god følelse på det. Kunne jeg gjort ting om igjen og fremdeles fått mine to vakre barn ville jeg så klart gjort ting annerledes, vært snill mot alle og valgt ærlighet fremfor uærlighet. Dessverre er livet slik at man må lære av sine feil og heller gjøre seg streke og klokere på dem. Men, jeg har ikke på noen som helst måte gjort meg fortjent til all denne nettmobbingen, truingen og shitkastingen som foregår her inne på bloggen min. Jeg blir rett og slett trist av måten jeg ser mennesker opptrer på så fort de kan gjøre seg en smule usynlig, alt det stygge man klarer å legge igjen gjør meg rett og slett paff.

Jeg klarer ikke på noen måte å forstå at de som kanskje ikke har det så bra elv må være slemme mot andre.Jeg lar meg inspirere av folk som følger drømmene sine, gjør det stort, er dyktige på interiør og har 10x mer enn meg, er flinke til å synge eller er verdens flinkeste til å lage mat og gode bakevarer. Jeg føler ikke for å banke på hos naboen min for å si noe stygt til henne bare fordi hun er utrolig dyktig på kjøkkenet, er utrolig flink med hender og syr klær som jeg selv aldri hadde klart å lage. Er det butikker som er flottere enn min henter jeg heller inspirasjon og spør om "oppskriften" på en bra fremgangsmåte for å lykkes bra selv fremfor å si noe nedlatende. Jeg prikker ikke dama 5 hus fra mitt på ryggen i butikken å sier noe galt om det kjæreste hun har bare fordi hun har et større og flottere hjem enn meg. Jeg forteller henne heller hvor flott hjem hun har og ønsker henne heller en strålende dag.

Var noen slemme mot meg på ungdomskolen føler jeg ikke for å uttale meg stygt om de en dag idag, da jeg vet hvor mye man kan forandre seg fra ungdommen så fort man får et perspektiv på livet og man begynner å bli voksne.Det å sette andre i et dårlig lys setter ikke meg i noe bedre.

Hvorfor må de som ikke kjenner meg være ufine ? Skrive stygge ting til meg eller være direkte slemme? De som kjenner meg og er mine venner kommer jo selv til meg å sier ifra om det er noe, de forteller meg om jeg har gjort noe støtende og jeg kan da få muligheten til å rydde opp etter meg.

Her på bloggen skriver mange av dere lesere stygge ting bare for å gjøre det. Si meg, endrer det deres liv og hverdag noe? Jeg lever jo livet mitt på min måte uansett og blir ikke mindre gira på å få til ting når det negative kommer til meg, heller motsatt.

Hvorfor noen av dere lesere av denne bloggen velger å være nettmobbere kommer jeg aldri til å forstå, men husk 1 ting-- du er helt sikkert ikke noe bedre selv og har sikkert gjort feil i livet ditt du også. Jeg lever livet mitt etter mine kriterier og oppgaver, ting jeg gjør, gjør jeg for meg selv og mine. Liker du ikke det du ser er det ingen som tvinger deg til å logge deg inn på denne bloggen igjen. Er det noe man lurer på kan man spørre på en høflig måte. Bli et bedre menneske og slutt å mobb andre, det har aldri hjulpet noen og gjør ikke deg eller meg til noe bedre.

Jeg håper de som hele tiden må være slemme kan begynne å rydde opp i sitt eget, leve livet sitt slik de selv ønsker og vil man følge livet mitt er man hjertelig velkommene til det, men for guds skyld respekter at vi må ha lov til å være enige om å være uenige uten at man må være slemme mot hverandre av den grunn.

Bryllup

Igår giftet vårt kjæreste vennepar seg, dagen var magisk og bruden var ubeskrivelig vakker!

Vi storkoset oss i godt selskap og jeg elsket å pynte meg i en vakker lys kjole! Tenk at om 1 år skal vi fornye våre ekteskapløfter , samle familie og venner og spise god mat og kose oss. Jeg gleder meg så utrolig mye, det skal bli helt magisk. Dersom noen lesere av denne bloggen har fornyet ekteskapløftene sine tidligere eller skal tar jeg imot tips og ideer =)

Line og Chris er et av våre beste vennepar og til neste år skal jeg være forlover for Line når hun skal gifte seg! Jeg føler meg så privilegert og gleder meg så masse! Line og jeg står hverandre veldig nær og er begge faddere til hverandres småtroll =)

Håkon og Chris !

 

Ellers er humøret mitt skikkelig bittert idag, jeg har klar og bulke bilen... Alt jeg klarer!!!!!!aaarrrrgggggg.... Fru Kvarsvik skulle liksom være smart og flytte bilen som stod feil parkert og istedenfor å sette den i drive klarte jeg å sette den i Revers..... Med beinet på gassen og bilen i revers sa det PANG( vi hadde parkert bilen veldig trangt på gårdplassen vår dagen før)!  Det ble ikke store skaden, men fy så utrolig irriterende.. Herr Kvarsvik var ikke mye blid, men etter å ha polert bilen ble de fleste ripene vekk og heldigvis kun en liten bit av lykten må byttes ut... Jeg har BANK..I..BORDET.. ALDRI klart å prestere å gjøre noe slikt som dette før så jeg føler meg bittelitt dum.. Heldigvis er det bare en lykt på en bil og ikke noen av ungene som har skadet seg, jaja.. Jeg som er verdens roligste sjåfør skal vist ikke komme unna jeg heller. Jeg får begynne å trille bilen med mine armer  ut av gården tror jeg ...

Nei nei, nok klaging på meg, nå skal jeg ned en tur og ordne noe på bruket, vi skrives!

En stor gratulasjon

Når bloggen blir en del av meg på den måten den nå har blitt vil jeg dele en stor ting med dere.

Når jeg startet på førskolen fikk jeg meg "kjæreste" eller "følge" som vi den gang sa.. he he.. Han het Petter og var den "kuleste" gutten i klassen. Petter og jeg var beste venner, vi hang sammen hele dagen lang på skolen og var med hverandre hjem.. ( hvor søte vi var Petter..he he) Etter 5 år på Manstad barneskole flyttet vi og jeg startet på en ny skole. Kontakten bleknet med årene, så dere kan tenke dere hvor morsomt det var når vi tok opp kontakten igjen og "mimret" om de dagene vi løp rund skoleveggene og lekte sisten, gjorde rampestreker, spionerte på lærere og lekte leker.. Petter og jeg var veldig opptatt av at en dag skulle vi bli "stjerner" og var det en som virkelig kunne få til det var det Petter.

Etter mange år med hard jobbing innen musikk har Petter kommet langt, nå har Petter signert med Universal og idag slipper han ut sin debut - singel ; Nødlanding !  Om dere vil kan dere kjøpe låten ved å trykke HER! Låten er kjempe bra og jeg synes det er utrolig kult at min barndoms kompis har fått det til!

Gratulerer så utrolig mye Petter! Jeg er stolt av deg!

 

Barna sine rom

Endelig har jeg fått surret meg til noen bilder fra ungene sitt rom, jeg elsker de nye fargene vi har malt rommet i. Barna er selv veldig fornøyde, Oliver elsker sitt tøffe gutterom og Mathilde elsker sitt lyse prinsesserom.

Her er noen bilder =)

 

perfekt start på helgen

Med en dag uten blogging "verker" det i fingrene mine etter å få ut et lite innlegg bare for å si at jeg lever.. He he. Internetten har vært helt nede både hjemme og her på jobben så jeg får bare beklage for at jeg ikke har fått postet ut noen innlegg, jeg har nå fått koblet pcén på tlf min slik at jeg ihvertfall får sagt HEI!

Jeg har idag besøk av min venninne som hadde med litt lunsj når hun kom *herlig* .....Vi pakker ut varer, synger og storkoser oss!! Innen neste år skal kanskje Gina begynne å jobbe litt med meg, gjett om det blir supert! (?)

 

Butikken begynner å bli så fin nå, gulvet har blitt hvit, med stor takk til min Venninne Malin! Vi stod å malte gulv til kl 01 30 i natt. Moro hadde vi det med en romantisk pizza på gulvet og brus i plastkrus!

Idag er forresten dørene oppe til kl 18 00 =)

A perfect day--- at last

For en herlig dag dette utviklet seg til å bli, takk og lov! hehe..

Idag dro jeg tidlig fra Ckinteriør, ungene hadde sommeravsluttning i barnehagen idag og siden de i mange dager har spurt om jeg kunne være så snill å komme måtte jeg jo det.. Olíver og Mathilde sang og spiste pølser, fikk premier og lekte leker. En perfekt avsluttning for de små =)

Jeg avsluttet dagen med bittelitt shopping i sentrum, kjoler,hatter,topper osv ble handlet inn. Jeg har fornyet sommergarderoben fra ifjor,  noe som er utrolig deilig! På shopping tur med min gode venninne Gina blir ikke shoppingen kjedelig--tusen takk for en nydelig dag shnuppa mi!

Jeg elsker tanken på at jeg snart skal til Spania, det er så utrolig fint der nede og det å reise vekk fra lille Fredrikstad er ikke dumt en gang i bandt det heller. hehe...

Et must i kofferten er denne nye kjolen fra Cubus, 149,-kr er ikke en avskrekkende pris heller, hatten er fra H&M og kostet 50,-.. Billig og utrolig meg.. Jeg elsker sommer og sol, hatter og kjoler!

Har du fylt opp sommergarderoben ennå?

Dere må storkose dere videre ikveld, nå skal jeg spise litt kvelds, se en episode med CSI og nyte en time i sofaen før drømmeland kaller!

Dårlig start på dagen...

Denne dagen kunne ikke startet dårligere enn hva den har, alt har gått den gale veien idag og ingenting har blitt gjort som det skal.. Merker jeg blir en smule frustrert når jeg må gjøre alt 2,3,4 og 5 ganger får det blir gjort på rett måte...

Idag har vi bestemt oss for å bytte om på noe i det daglige (  ikke hus,bil osv) , jeg er så utrolig lei dårlig behandling og ufin tone av de som skal virke profesjonelle at jeg holder på å spy. Jeg hater å bli møtt med ufin tone, det er ikke noe som er mer ufint og avstøtende enn det, men men.. sånn er det bare.

Uansett, det kommer alltid noe bra ut av det dårlige, jeg har nå skaffet meg kjempe fine midlertidige poser --STOR takk til alle dere!  Hva skulle jeg gjort uten mine søte  blogglesere? Jeg skulle ønske jeg fikk takket dere mer enn hva jeg klarer her på bloggen, men virkelig -Tusen Hjertelig takk!

Nå skal jeg kaste meg rundt her og kose meg, smilet er heldigvis på plass. hehe....ha en nydelig dag da,dere!

 

Color love

 

Grønn av alle farger også da, jeg føler fargene iår har "hypnotisert" meg .. He he.. Jeg er egentlig en veldig kjedelig person som alltid går for den "safe" fargen som passer til alt, nå har jeg begynt å eksperimentere med alle mulige farger--Og jeg elsker det!

Neglelakken er fra Dior og fargen er ny iår, armbåndet selger jeg og det er fra Bibi. ( pris 2049,-)

Nå skal jeg se på opptaket av Special victims unit, spise bittelitt snacks ( litt feiring av at nettbutikken har begynt å nærme seg ferdig) , svare på et par mailer og deretter ta kvelden. Ha en fantastisk kveld videre alle sammen!

Tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene ang poser, dere er fantastiske å ha !

Hektisk som vanlig

Hvor blir de 24 timene i døgnet av? Jeg fatter ikke hvordan tiden kan gå så utrolig fort som den gjør, nesten litt umulig å holde  samme tempo som den.. he he.

Idag har jeg fått på plass masse beige og pudderrosa, de fargene har jeg nå de siste 2 ukene blitt kjempe svak for. Jeg er vel ikke alene  om det tenker jeg?  Med en mann i huset som hater rosa har det vært en bitteliten kamp å få tillatelsen til å få fargen med meg hjem igjennom. Etter snart 1 uke med "slavearbeid" ( ikke ta det bokstavelig ) har tillatelsen blitt gitt og Pudderrosa skal få flytte inn.

Har dere fått dilla på noen farger nå i sommer da?

Det skal bli kjempe deilig å få inn litt farge i denne ellers så "sjokolade & vanilje" kroken i tv stuen.

Nå skal jeg av gårde å få unna noen småting før kvelden og go´sofaen kaller på meg..

Forresten et STORT spørsmål!? Kan noen fortelle meg hvor jeg kan få kjøpt hvite butikkposer uten trykk som det er mulighet til å kjøpe samme dag som man titter på dem? Jeg mangler poser og har ikke helt bitt enig med meg selv om hvordan type poser jeg skal ha osv osv.. Greit med noe i mellom tiden. Husk jeg bor i Fredrikstad da, dere =)

Tips og hjelp tas imot med STOR takk!

Ha en nydelig kveld så lenge da, dere! Nå skal denne fruen svi av litt hjerneceller i matematikk og annet gøy!

Vi skrives alle mine kjære og trofaste lesere!

Sjooolaahopp!

En ny start

Etter snart 6 mndér med tøffe tak og stunder i ekteskapet har jeg faktisk aldri vært lykkeligere enn hva jeg idag er. Håkon og jeg har lært så utrolig mye de siste mndéne ikke bare om hverandre, men om oss selv og hvem vi er og hva vi står for. Jeg har lært og sette mer pris på det vi har sammen og Håkon som person, en hverdag kan over tid få et bra forhold til å "rase" ved at man blir en selvfølge for hverandre. Etter flere mndér med tøffe stunder og valg har vi funnet tilbake til den kjærligheten som hele tiden var der, men som ble usynlig for oss. Jeg velger å tro at alt som skjer i livet skjer av ulike grunner og at de ulike grunnene har hver sine meninger for livet videre.

Livet skal ikke være en dans på røde roser og det samme gjelder et ekteskap, det vil alltid komme tøffere dager enn andre og følelsene vil alltid være i en "ubeskyttet" sone. Dette med følelser er rart, de er der uansett hva og folk viser de på forskjellige måter. Jeg er en person som har blitt overfølsom etter at jeg fikk barn jeg kan gråte for det minste, bli lykkelig over de rareste ting og sint for små bagateller.

Den 4.August 2012 skal Håkon og jeg fornye ekteskapsløftet vårt på en liten strand med kun våre nærmeste til stede. Lørdag 4.August 2012 kl 1430 er det presis 5 år siden vi giftet oss og lovet hverandre å holde sammen livet ut. Dette vil vi feire ved en liten fornyelse av ekteskapløftet og etter alt vi har vært igjennom står vi nå sterkere sammen enn hva vi noen gang har gjort.  Kirkegulvet har jeg tidligere gått opp og i kirken har jeg alt giftet meg, jeg ønsker ikke gjenta dagen ved å gjøre det samme igjen. En romantisk strand med vinden i håret og en flott elegant kjole vil gjøre det hele mer enn bra nok. Denne gangen ønsker vi å ha barna våre til stede og gi ekteskapet en ny start.

Håkon og jeg er to rare personer med mange rare meninger, men vi er oss selv og elsker hverandre og bedre kunne vi ikke hatt det.

Har du fornyet ditt ekteskap løfte eller skal?

Litt annerledes

Idag har jeg hjulpet min venninne med å ordne litt om i huset hennes. Hun er lik meg, glad i forandring og interiør..( veldig) Det var ikke mye som skulle til, med litt "hokkuspokusfillikokus" var stuen og kjøkkenet litt mer romantisk og Gina ble veldig fornøyd =)

Her har dere litt bilder  av et annet hjem enn mitt eget;

Vi har fått inn litt beige blandet med det grå, noe jeg synes ble veldig fint.

Tingene avbildet på bordet på  det siste bilde er fra min butikk =)

Nå skal vi spise kebab, se en action film og slappe av resten av kvelden, vi skrives mer senere, ha en nydelig kveld!

Så irriterende

Jeg må først og fremst bare beklage at jeg har blogget så lite som det jeg har denne helgen, nettverket har vært utrolig dårlig så jeg har falt ut nesten hele tiden.

Rommene til ungene er ferdig, begge to er veldig fornøyd, men det mangler en sengegavel bak sengen til Olíver og litt stæsj på rommet til Mathilde.

Tusen takk for alle tilbakemeldingen på spisestuen vår, ungene har hatt stor glede av all plassen alt. Legoklosser og biler har ligget utover gulvet de siste dagene nå.hehe... Det er rart hvor mye små forandringer faktisk kan gjøre med et hjem.

Nå skal jeg spise en deilig frokost, ta meg en dusj og deretter komme meg avgårde.

Ha en nydelig dag alle sammen, vi skrives mer etterpå!

Bruschetta ála Camilla

God søndag godt folk, hatt en fin helg så langt?

Vi har hatt en strålende helg hvor vi har tatt livet med ro og idag overrasket jeg mann og barn med en sunn og deilig frokost ---Bruschette ála Camilla. Den ble en suksess og alt ble spist opp, et godt tegn på at maten var vellykket. hehe...

Vi har den siste tiden lagt om kostholdet her i huset, så sunn,rask,enkel og god mat er det som blir prioritert. Vi har alle merket stor forandring på kropp og sinn, det å spise sunt gjør noe med en det er det ingen tvil om.

Slik gjorde jeg;

Først smurte jeg brødskivene inn med Pesto ( vanlig fra butikken ) og deretter la jeg brødskivene inn i ovnen på 180 grader. Jeg tok deretter å skjærte kylling i skiver og marinerte de i hjemmelaget hvitløksolje. ( olje blandet med hvitløk,kyllingkrydder, salt og pepper.) Jeg lot det ligge å trekke seg litt inn mens jeg kuttet opp grønt og rev opp litt parmesan.

Når brødet var ferdig la jeg det på rist mens jeg stekte opp kyllingen, for å få litt ekstra salt smak surret jeg spekeskinke rundt kyllingen og pyntet opp med litt honningmelon.

En enkel og utrolig deilig frokost/lunsj. Absolutt å anbefale!

Ha en nydelig dag alle sammen, nå skal jeg fortsette med prosjekt blått ---GUTTEROM.

Vi skrives!

Spisestuen

Som lovet kommer det sent, men bilder fra spisestuen.

Vi var på IKEA tidligere og kjøpte et hvit konsollbord som passet perfekt inn der databordet/spisestuebordet stod tidligere. Plassen i stuen har blitt utrolig mye større etter at vi fjernet sofaen og det ene bordet, ungene har nå STOR plass til å bolter seg på. Jo større plass, jo bedre!

Skjenkene som jeg malte hvite i mai har min kjære mann selv malt sorte igjen, he he.. Tenk at han faktisk ikke likte å ha de hvite, morsomt var det at han begynte på dem uten mas eller spørsmål fra meg.( jeg var faktisk på jobben da han startet på dem, hehe)

Det er tydelig at Håkon vil ha en finger med i spillet her hjemme om dagen, plutselig har han fått sansen for samme hobby som meg altså ---interiør og hjem. Flink har han blitt også, han får til det han vil, men hvit shabby -stil får ikke lov å komme inn denne døren. Håkon sa så fint " Når du bor med en mann Camilla, er det ikke rart at han vil ha litt sin stil i hjemmet også".

Sammen synes jeg vi har satt et eget preg på hjemmet vårt, noe som er veldig morsomt.

Hus og hjem er noe jeg ser på som et evigvarende og morsomt prosjekt, da det alltid er morsomt med små forandringer  og nye innslag.

Forandring fryder...

Vi har vært GALE, vi har nemlig fått en kontrastvegg i stuen vår---å det ble så fint! Jeg har måttet ta Pc´n som stod i stuen vår ned på jobben, det pga jeg skal ha en god pc å arbeide på.  Vi har derfor valgt å selge spisestuebordet vårt og heller bruke det pene databordet til spisestuebord. Med et møblement mindre i stuen ble det litt "spinkelt" så med litt av malingen som vi hadde igjen fra soverommet ble det nokså pent og "lunt" her. Det som var så supert med denne malingen var at vi kun trengte et strøk så det tok meg 1 time å male alt helt ferdig!

Her får dere en liten smakebit ;

I morgen skal Oliver og jeg male rommet hans i blått, etter Olíver sitt eget ønske. Etter litt om og men gikk jeg med på det, men Olíver selv hadde vel håpet å få veggene mørkeblå og røde, men der gikk min grense.. Mathilde sitt rom har også blitt et skikkelig jenterom nå, den skarpe rosa fargen er vekk og prinsesse tapeten er tatt ned. Nå er det blitt et skikkelig jenterom med tavler, tegnebord og god lekeplass. Rommet hennes har nå blitt skikkelig luftig og åpent pluss at det virker mye større nå som de mørke veggene er vekk.

Hvem farge tror dere jeg har valgt til hver av ungene? noen som klarer å gjette?

Jeg poster bilder fra stuen litt senere, nå skal jeg spise litt mat og kose meg! Vi skrives! Ha en nydelig kveld da, dere. =)

God fredagskveld !

Fredagskvelder er så utrolig deilige og avslappende når man ikke har andre planer enn å slappe av i sofaen med et glass vin og litt snacks med sin kjære. Jeg gleder meg til hverdagen blir "normal" igjen og jeg kan slappe litt mer av, jeg føler jeg går å tenker "butikk,butikk,butikk og butikk" absolutt hele tiden. he he..

Litt effektiv har jeg vært hjemme idag også, kjøkkenet vårt har nå fått sin mndés effektive "rens"og rengjøring fra topp til tå! Mathilde klarte nemlig å knuse et glass med tomatsaus utover absolutt hele kjøkkenet. Som at ikke det var nok toppet veslemor det hele med å legge seg oppe i sausen og løpe rundt... Om noen klarer å se for seg en litt "oversliten" Camilla., kan dere prøve å tenke dere ansiktsuttrykket mitt når jeg oppdaget dette.. Ojojoj....Sånn kan det faktisk gå altså(!) 1 stk sliten mor og 1 stk overgira shnuppe er ikke en god sammensetning etter en hektisk dag på jobben og en aktiv dag i barnehagen..

Jeg slapp det jeg hadde i hendene mine og gikk ut rett og slett, "Håkon, nå må du hjelpe meg med Mathilde--Jeg orker ikke mer!  Vel, hva kan jeg si? han lo godt og jeg endte oppe med å grine litt før jeg ristet litt på hodet og lo med dem..  Man skal merke at man lever det er helt sikkert!

Det er rart hvor frustrert man kan bli av de små, men uansett hva de gjør elsker vi dem jo himmelhøyt og helt ubeskrivelig.

Jeg håper dere alle vil få en nydelig kveld !

En hektisk fredag

Denne fredagen har alt gått i 110 siden jeg stod opp idag. Vi har ordnet pass til ungene, jeg har ryddet ut flotte varer og nå starter straks en deilig helg uten noen planer.*smiler*

Idag her jeg også funnet meg en ny disk til butikken som er helt "tett" foran, -jippi- ! Nå kan jeg ha rotet for meg selv(!)  he he

Dagen idag har vært like bra som selveste julaften for meg  altså! he he. Det å pakke opp-  pakke på pakk er så morsomt, spesielt når man har glemt hva som ligger oppe i dem.

Nå er det straks dags for matinnkjøp og deretter hjem til barn og mann! ÅÅÅ, så deilig det skal bli! Ikveld skal jeg nemlig bare kose meg på sofaen..Tillate meg selv å være en skikkelig stor sofagris..

Har dere planer for helgen da? Pass på å nyt den uansett og ha en nydelig dag!

*Drømmer*

Det er så mye fint jeg har lyst til å ta inn i butikken, men nå har jeg faktisk forelsket meg helt i en ny farge som jeg skal få bestilt meg puter i imorgen! Jeg får ikke sove i natt tror jeg,he he. Jeg er jo så i hundre av å finne nye skatter..Bare veldig trist at denne flotte gruppen fra villa collection ikke lengre produseres... Tenk å ha disse spisestuestolen og denne sofaen? hvor lekkert hadde ikke det vært da dere... blandet med beige lin og hvit fløyel med store lysekroner *drømmedrømme* .

Drømme spisebord

Endelig etter fler uker med venting har spisestuebordet fra THG kommet i butikken. Jeg er så forelsket i det at det skulle ikke vært lov altså.. hehe...

 

Det finnes også i svart og koster rundt 7000-8000 kr. Jeg var sikker på at jeg skulle miste armene mine når vi løftet det--gud så tungt det var! Nå gleder jeg meg bare mer og mer til tidene hvor jeg skal bestille inn masse møbler begynner.. Blir dette suksess for meg skal jeg gi meg selv et slikt bord i bonus når det vi har er ferdig slitt ned av unger ..Jeg bare elsker livet om dagen, dette er så utrolig morsomt!

Husk dere, fra og med i morgen blir bloggen mer prioritert enn tidligere, noe som vil si at bloggen blir både bedre og mer innholdsrik på flere ulike temaer =)

Nå vil jeg også vise tips og ideer innen interiør og farger her på villapaprika, dere kan virkelig glede dere på den fronten dersom dere elsker interiør =)

full omgjøring

Det å drive med interiør er ikke bare bare, mye må på plass, ting skal stemme og du har fra en kunde går inn i døren i butikken å ut igjen 5 sekunder på å gi et godt første inntrykk... Det sist nevnte er det du jobber for å oppnå og ønsker å gi.

Ckinteriør har vært en berg og dalbane for meg så langt, alt jeg ønsker å få gjennom og på plass tar grusomt mye med tid, våkennetter er det nesten hele tiden, selv om jeg har en veldig god følelse på dette. Tall og økonomi har fått en helt annen betydning for meg. Selger jeg ikke nok varer med i fremtiden---nei så har jeg ingen jobb ei heller inntekt. "Man må satse for å vinne" er det ikke det de sier?  Det er rart hvor mye som faktisk betyr noe når man skal begynne med noe og bygge det opp fra starten av selv. Det at du blir din egen sjef er nesten litt skummelt, hvem rydder opp hvis jeg gjør feil eller ikke forstår noe?

Jeg er overlykkelig for at jeg har fått denne muligheten, ikke missforstå meg, men reddselen,lykken og gleden følger meg hver dag.( noe jeg tror bare er sunt) ...

Heldig er jeg, min far er grunder og har bygget opp mye i sitt liv, min mann er dyktig og utrolig flink til å hjelpe meg, jeg har gått i møter for veiledning og hjelp og sist men ikke minst en haug av fornøyde kunder( også kommende håper jeg) pluss flotte  leverandører med varer jeg føler kan selge kjempe bra! Min familie og venner består av både regnskapsførere, tollere, revisorer, sykepleiere, selgere, elektrikere osv osv, når man slår sammen alt dette er det utrolig hvor mange gode råd man faktisk kan få med på veien.

Nå skal jeg ha full omgjøring her, mye skal på plass og tiden strekker knapt til...Jeg er i himmelen, dette er utrolig spennende!

Har du noen tips og gode råd å gi dersom du selv har startet noe mottas tips og råd med stor TAKK!

Ha en nydelig dag da, dere! etterpå kommer det mange nye og spennende bilder , nyt dagen frem til vi skrives igjen!

Dilldall

Når man skal pynte opp et "rolig-a4" antrekk er det morsomt å ta på seg masse stilig smykker og armbånd, det gir antrekket en helt annen setting og piffer det opp og gir det en helt annen"glød"..  Skattene jeg alt har valgt til meg er disse, nydelig, delikate og utrolig dekorative.

Vil dere vite mer eller legge inn en bestilling, send mail til Ckinterior@hotmail.no

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag idag! Husk det er ikke farlig å kommentere her inne, ingen andre enn jeg kan se deres mail adresse så her er dere  frie og franke til å kunne legge igjen kommentarer med spørsmål osv!

Litt "stæsj" også

Endelig!!Etter mye leting og frem og tilbake tenking på om jeg skal ta inn litt stæsj til smykkeskrinet har jeg endelig funnet noe jeg føler kan selges itillegg til det jeg skal ha av interiør.

Jeg har forelsket meg helt i alt og kommer nok til å gå rundt som et levende smykkeskrin i fremtiden tenker jeg, hehe..

Her får dere noen smakebiter av det forskjellige godbitene ;

Spørsmål og bestillinger kan sendes til min mail Ckinterior@hotmail.no

 

Vi skrives litt mer senere, dagene går litt fra meg, idag har jeg vært i Oslo i maaaange timer og  fått med meg masse stæsj. Denne " nye" bloggen og alt er så nytt for meg. Det skjer så utrolig mye og plutselig har ting nådd høyder jeg ikke hadde sett for meg..Spennende er det, vi skrive litt mer snart, nå skal jeg kaste i meg litt mat =)

ha en fortsatt nydelig kveld da, dere!

Hvor får de det fra ?

Når man går gravide og venter barn er tanken som går igjennom de fleste sitt hode " hvem vil hun/ han ligne på?  Vil h*n bli lik meg eller vil h*n bli lik sin far? Når barnet er født er det nye ting man lurer på og går rundt og tenker på. Barnet er stadig i utvikling og får fort sin egen personlighet, mine to har blitt små miniutgaver av meg selv på mange områder, men utseende har de etter sin far.

Vi kan starte med "frøkna" i huset Ingrid Mathilde. Tildemor ( som vi liker å kalle henne) er veldig opptatt av å bli hørt og sett, NÅDE de som overser henne. Fra hun ble født har hun alltid vært veldig sta, hun rikker seg ikke av flekken uansett hva konsekvensene blir dersom hun har bestemt seg for 1 ting. Dette har hun fra meg, jeg gir meg nemlig aldri og det å "gi opp" eksisterer ikke i min verden. Det å mestre og utforske er en del av lillemor sin daglige "oppdagelsesferd", hun kan finne på det utroligste og frykter svært lite. Hun er en tøffing som noen ganger kan skremme meg litt med sine rare påfunn. Det å klemme fingrer, slåss med storebror ,dunk og fall er en del av hennes måte å lære på. Hun vet at det å lukke døren med fingrene imellom gjør vondt, men hun gjør det likevel.. Diva har hun blitt den siste tiden også, rett skal være rett! Det å kalle henne liten eller en "baby" kan det bli bråk av. Med sine 92 cm og 12,5 kg er hun ikke store frøkna der hun går rundt., men ikke la str lure deg! Hun er nemlig en stor jente i en liten kropp..

Hva denne jenta ikke tør eller klarer er jeg ikke vet jeg ikke, hun klarer det hun vil og ønsker tror jeg..  En ting er sikkert , hun er lik sin mor på det meste. Sko, sminke, klær ( ballkjoler osv) interiør ,dansing og synging i dusjen er noe vi alltid kan drive på med sammen ( for å sette det litt på spissen, her går det for det meste i leking altså) MEN ser vi en edderkopp så hyler vi like høyt begge to, som mor som datter ....

Olíver derimot er stikk motsatt av Mathilde. Han er litt mer forsiktig og redd ting, men han er virkelig "pettersmart." Intelligensen hans er virkelig unik, han kan alt 4 åringer flest ikke kan .. Han er vitenskaplig interessert som sin far, han elsker å se på filmer om jorden og universet, lese bøker og vite alt om ting mellom himmel og jord. Han tegner de mest detaljerte tegninger, hvor de fleste sitter med haken på slep av begeistring.. Dette har han fra sin flinke onkel Cato som er min lillebror. Han er fantasifull og veldig opptatt av at ting skal være ærlig og rett. Olíver er også veldig selvopptatt, ting skal helst gå etter han sin pipe, noe som virkelig blir jobbet med hver dag.. Som ung var jeg akkurat slik selv, så jeg håper han lærer og vil forstå at ting ikke alltid kan bli som man ønsker selv om han gjerne vil det.. En ting er sikkert, begge ungene er sin far og mor opp av dagen (det de har fra meg hever jeg hodet høyt over når jeg får høre =) hehe..

Det er rart dette med å få barn, man ser seg selv i dem på mange forskjellige måter. Alt fra måten de spiser maten sin på til hvordan de grer håret sitt eller sover i sengen om natten.. Barn er og blir unike små vesen, men hvor tar de alt fra? De er smartere enn man skulle tro!

 

 

PudderRosa

Fargen som bare blir mer og mer populær og det er ikke ikke vanskelig å forstå, fargen er rett og slett nydelig. Når man skal ha puter i sofaen eller sengen er det alltid viktig at det er mykt og godt å legge hodet nedpå. Fløyel er vel noe av det beste, mykt og godt og utrolig "kosete". At jeg elsker fløyel er ikke akkurat noen hemmelighet, da hele sofaen vår er av fløyel samt de fleste putene. hehe..

Disse putene er nyheter og har alt rukket å være kjempe populære.

Nå kjører vi tilbud på alle fløyelsputene i pudderrosa og grå-lilla ut uken.

Pris på stor pute med innmat ; 329,-  før pris 389,-

pris på liten pute med innmat; 239,- før pris 287,-

Forespørsel eller bestilling kan sendes til Ckinterior@hotmail.no

 

PS; mange har lurt på hvorfor jeg har kommentarfeltet slik det er og om jeg kan gjøre om det. Jeg har det slik for å slippe alle usaklige kommentarer og all "søppelpost" . Jeg håper de av dere som kommentere og som liker å legge igjen deres mening fortsetter med dette, mail-adressen deres vil ikke kunne leses av andre enn meg uansett =)

Deilige dufter

God morgen Norge. Hvordan har deres dag vært så langt(?)bra håper jeg ...

Jeg har sittet i tlf fra jeg stod opp, det er så mye som skal på plass og for en jobb det er.. Jeg gleder meg til den dagen alt papirarbeid og det skriftlige er på sin plass.. Små ting man ikke trodde ville ta noe tid er overraskende nok det som tar mest tid.. Puhhh.. Ja ja, hva gjør en ikke for å oppnå drømmen sin og for å nå langt?

Idag er dagen jeg føler jeg har fått oppleve Norges svar på dårlig kundebehandlig og følelsen av verdens beste behandling minutter senere. Det er rart hvor stor forskjell det kan være å bare få en annen person på tråden. Noen er flinkere enn andre.. Heldigvis =)

Men over til noe helt annet.... Nemlig deilige dufter!

Jeg skrev igår at jeg hadde duften av lavendel i stuen min, en duft jeg er sikker på at mange av mine lesere elsker like mye som meg. Jeg er av person veldig skeptisk til dufter fra lys jeg ikke kjenner til, men duftlysene som er tatt inn fra Lama er virkelig nydelige i duften og blir ikke for "skarpe" ..

Jeg har nå den siste mndén prøvd ut de forskjellige luktene for å selv vite om jeg kan gå "god" for dem, noe jeg med hånden på hjertet kan. Jeg har brukt duftlysene til Durance tidligere ( tror navnet skrives slik) og har vært veldig fornøyde med dem, men LAMA sine duftlys synes jeg er mye bedre. Ikke pga jeg selv har de , men pga jeg bare har fått gode tilbakemeldinger på dem samt elsker dem selv. Duftene jeg har og kan anbefale er ;

Lavendel; den er frisk og myk i lukten. Duften sitter i romme i lange stunder, men lukten er ikke skarp og kvalmende. Lavendel har vært bestselgeren så langt.

Grønn te; den er noe mildere enn lavendel og lukter "søtsåpe" , den er rett og slett nydelig i duften.

Røde bær; denne er min favoritt, den lukter så utrolig godt og friskt, en herlig duft av sommer.

Prisen på duftlysene er 159,- .. Er det noe dere lurer på eller ønsker å vite er det bare å sende meg meld på Ckinterior@hotmail.no

Ha en nydelig dag da, dere!

Stuen

Idag har jeg tatt for meg husarbeid, gulvet har blitt vasket og begge toalettene er skrubbet og badet vasket. Det er rart hvor mye et lite hus klarer å samle opp av støv og møkk.. Jeg merker at tiden flyr fortere ifra meg nå som jeg driver på så mye som det jeg gjør med CK interiør, hvor ble all tiden av ? jeg elsker virkelig å jobbe med den nye bloggen min altså =)

Huset blir liksom mer "hellig" for meg nå om dagen, det å komme hjem og senke skuldrene, sette seg i sofaen med en kopp te blir liksom noe for seg selv. I morgen blir det en slik dag på meg, det er jeg sikker på.. Men med en ren stue som lukter duften av lavendel og samtidig er avslappende er det ikke til å legge skjul på at kveldene blir magiske.

Det blir ikke mer kos enn hva du gjør det til selv <3

Jeg Håper dere alle har hatt en fantastisk pinse og at kvelden deres blir nydelig!

FAVORITTKJØP !

Det beste med å være på shopping er å finne alt i riktig str og at alt passer. Igår hadde jeg virkelig en lykkedag alt jeg så etter fant jeg. *wiiihii* ...Siden vi om få uker setter snuten ned mot varmere strøk var sommerklær og shortser det som stod på handlelisten. Mellom alle de lange buksene fant jeg shorts etter shorts, skjørt etter skjørt..OG det beste(!) alt var i lyse delikate farger med blonder..I´m in heaven!

Favoritt kjøpet ble denne søte shortsen.

Jeg har rett og slett forelsket meg i de nye søte sokkene mine.. Føler meg som en "ballerina" når jeg tripper rundt i dem.

Shorts- vero moda, jakke- marc by marc jacobs ,topp-bik bok. Pumps - Bianco . Sokker - Gina tricot.

mamma & pappa igjen.

Når man drar på små turer er det alltid deilig å koble av å bare være kjærester og kun Camilla og Håkon. Vi hadde skikkelig godt av å komme oss litt bort, være unge, føle livet og hverandre på andre måter enn hva vi i det daglige gjør hjemme. Det er rart hvor stor betydning små ting kan få når man til daglig ikke har de samme mulighetene. Bare det å sitte 1 time ved bordet å prate etter maten er ikke daglig kost hjemme hos oss. Ungene ønsker helst at det skal skje noe til en hver tid og de vil gjerne ha oss med på det, slik som unger flest er. Vi har det siste døgnet bare tatt livet helt med ro, opplevd nye sider av hverandre og snakket ut om alt og ingenting. Hva er ikke bedre enn å starte på nytt med blanke ark, hele livet foran seg og fortiden som en lærdom og et avsluttet kapittel. Livet får man i gave kun 1 gang i livet, jeg har derfor lært at det er viktig å ta vare på hverandre og det man har sammen.

Mange trodde at vi var på bryllupsreise eller første "kjæreste tur" sammen slik som vi gikk å fniste, lo, pratet og koset. Ord kan ikke beskrive hvor deilig denne lille turen har vært for oss begge.

Vi startet dagen idag med en deilig frokost på hotellet.

Nå har vi fått begge barna i hus igjen, pakket ut av bagene og satt oss til i sofaen.  Jeg har litt lørdagsfølelse siden det er fri i morgen, hvor deilig er ikke det.(?)

Har dere hatt en fin helg så langt?

Spennende tider;)

Nå har jeg som de fleste leserne mine har fått med seg (forhåpentligvis)  at jeg har byttet plattform for bloggen min. Noe jeg synes er utrolig gøy er det faktum at jeg har doblet antall lesere på bloggen! Med byttet av plattform vil det komme endel nytt både i forhold til innhold, design og oppsett.

Jeg skal fra og med i morgen begynne å skrive om litt flere av de tingene som interesserer og opptar tiden min i tillegg til interiør. Kan da nevne følgende:

  • Mat og kosthold. I dette ligger det ukens oppskrifter, ukens matplaner(hver søndag). Dette er ikke noen strikt diett, men kun ett sunt og godt kosthold jeg følger for å kunne få nok energi og næring til å leve det livet jeg lever.Itillegg vil jeg legge ut tips og ideer til sunne gode alternative desserter og snacks.
  • Trening: De siste 2 mnd har jeg trent ca 2-4 ganger i uken hvor treningen min består av hjemmetrening med forskjellige øvelser da jeg som person ikke er noe glad i å dra på treningssenter selv om det er min nærmeste nabo(på jobben). Jeg har aldri vært en person som liker å stå blant masse ukjente mennesker å trene så derfor har jeg løst det på min måte. Programmet mitt og litt forskjellige tips og triks vil jeg dele med dere lesere uke for uke så kanskje noen andre også kan få glede av dette;)
  • Mote og klær: Jeg er veldig opptatt av mote og klær, elsker sminke å det ordne meg/ ta meg bra ut selv om jeg skal bare i butikken eller på jobb. Samtidig er jeg veldig glad i å kle meg behagelig og sofistikert  fordi jeg har 2 barn som jeg gjerne må løpe litt etter i løpet av dagen. Jeg vil poste ut mine outfits 2-3 ganger i uken da det har vært veldig mye forespørsler om dette. I tillegg vil det bli litt om trender som jeg følger og liker.
  • Interiør: Dette er og vil forbli hovedfokuset på denne bloggen fordi det er det jeg jobber med til daglig og er lidenskapelig opptatt av. Under denne kategorien vil det være ukas interiørtips, ukas tilbud i butikken, Farge og fargesammensetninger/trender og mye annet innenfor sjangeren interiør. Altså masse spennende;)

Bloggen vil også fortsette med det daglige som familie og barn som faller naturlig inn for meg siden jeg er mor;)

Som dere skjønner vil det bli noe for enhver, og de som liker bloggen fra før, håper jeg vil få enda mer glede av den nå i tiden fremover.;)

Ikveld vil jeg legge ut ukens matplan for oss i villapaprika så kan de av dere som ønsker også hente tips derfra gjøre det. Dersom det er noe dere vil jeg skal skrive om som jeg kanskje ikke har nevnt er det bare å så ifra =)

En liten hilsen

Da kommer jeg innom bare for å ønske dere alle en riktig god kveld! Her i Gøteborg er det liv og kvelden er ennå ung. Vi har akkurat gjort oss ferdig med middagen, nå har vi kommet oss inn på hotellrommet med en deilig drink og en skål med store friske jordbær.

Før jeg tar kvelden må jeg bare vise dere et av mine kjøp idag ,disse vakre sommer pumpsene fra top shop.* i´m in big love"

Tenk at jeg måtte ned i str 36, helt utrolig for meg som alltid har vært en 37/ 37,5...følte jeg fikk små dukkeføtter i de. hehe.

Nå skal vi fortsette å nyte det som er igjen av denne flotte kvelden. Imorgen skal vi sove kjempe lenge!

fra ende til annen

Gøteborg i mitt hjerte!  Vi storkoser oss, solen skinner fra skyfri himmel, gatene er fulle av mennesker, is spises fra små trange bakgårder, latteren er på plass og to "nyforelskede" kjærestepar få ikke nok av hverandre.. Håkon og jeg har aldri hatt det bedre tror jeg, vi har snakket om alt og ingenting i hele dag og nå skal vi ta oss et glass champagne før vi kl 21 skal spise middag på ETT. Hotellet er så godt som fult av mennesker, men vi klarte likevel å treffe på moren og faren til min venninne i folkemengden. Verden er ikke stor.. hehe...

Shopping har det blitt på oss også, jeg bare elsker Gøteborg og shoppingsgatene de har her..

Har dere hatt en fin dag?

Ps ; jeg vet mange av dere synes det er tungvint å legge igjen kommentarer på denne bloggen, men jeg skal få ordnet det med designeren av bloggen i morgen.. Frem til vi skrives igjen ønsker jeg dere alle en fantastisk dag

CK interiør

Enn så lenge, her er noen varer som CK interiør har å by på;

Denne turkise bollen på stett har virkelig vært populær.  Den koster 459,- kr .

Disse stripete putene er virkelig nydelig nå på sommeren, jeg simpelthen elsker fargen. Pris kr 498,-

 

Rosa T-lysgladd kr 48,- pr stk eller 6 stk kr 259,-.. Sølvlysestakene er massive og robuste, kr 359,- pr stk. 

Lampen med kryss fot og skjerm koster  1295,- Den finnes også i hvit med rund beige skjerm... Koffertene som står oppe på hverandre koster kr 1090,-  pr stk, også disse er veldig populære!

Alle varene kan sendes på oppkrav og mail kan sendes til Ckinterior@hotmail.no dersom det er noe dere lurer på- Husk alle bestillinger er bindene.

Ny arbeidskollega

Jeg elsker virkelig min nye arbeidskollega, nemlig min nye mac book pro, den er super å jobbe med bildene mine på samt blogge!  Nå som jeg skal blogge så mye fremover har jeg litt å sette meg inn i,Men siden jeg er vant til både iPod og imac kommer dette til å gå kjempe bra! *i hope*....

(PS trykk på bildet for å få det større)

Teknologi er virkelig noe luksus.. Tenk hvordan det var å vokse opp før(?) uten mobil,uten Internett osv... Det må ha vært veldig rolig og lite stressende.. Idag blir man nesten helt utenfor dersom nette er nede eller tlf borte.

Ta idag som et eksempel; Mitt mobilnettverk (og mange fler sitt) fungerte ikke som det skulle, tlfér kunne ikke bli tatt imot eller ringt ut. Jeg følte meg så hjelpeløs og "alene" at det var helt kvalmt, tanken på å ikke være tilgjengelig var grusom...*tenkom dersomvissomatter* noe skulle ha skjedd og ingen hadde fått tak i meg.. Uff, det er rart hvor avhengig man faktisk kan bli av en liten tlf eller en pc...  Jeg må si at det nesten er litt skummelt, min iPhone har jeg med meg hver dag, den er det første jeg titter på når jeg står opp og det siste jeg ser på når jeg legger meg..Jeg må prøve å ta meg sammen, kanskje prøve meg 1 dag uten tlf å se hvordan det går.? Hmmm... Det hadde nok vært litt av en utfordring vil jeg tørre å påstå...

Hvordan er det med deg? er du avhengig av tlf og nett?

Vel, nå skal jeg nyte et deilig glass med hvitvin, se på film og kose meg i verdens beste armkrok. Helgen kunne ikke startet bedre.

Ha en nydelig fredagskveld da, dere.. Imorgen skal dere få bli med meg på litt små shopping i Gøteborg, vi skrives mer da!.

Nedtelling

Denne helgen kommer til å bli verdens beste helg på flere mndér, gjett om jeg gleder meg(?) .. Denne helgen setter Håkon og jeg snuten inn måt Gøteborg og skal sjekke inn på Avalon, hvor vi skal ta livet 100% med ro. Her skal vi nyte tid med hverandre, spise god mat og bare kose oss sammen. Det å pleie kjærligheten må til en gang i blant og etter alt som har skjedd mellom oss skal dette bli ubeskrivelig godt!

Vi har vært på dette hotellet 1 gang tidligere for 6 mndér siden, det er rart hvor fort tiden flyr når man tenker tilbake på det...

Vil du vite mer om hotell Avalon i Gøteborg trykk HER.

Absolutt alt ved hotellet er delikat, maten er utsøkt og det at hotellet ligger midt i gågaten i Gøteborg med utrolig bra uteliv gjør det ikke mindre interessant. Jeg kan absolutt anbefale hotellet til de av dere som ønsker å dra på tur til Gøteborg og samtidig bo delikat og flott!

Shopping vil det nok bli bittelitt av det også, men siden vi skal til Spania om få uker må jeg passe litt på lommeboken min. hehe..  shoppingsenteret NK skal  ihvertfall tittes igjennom etter et par nye bikinier..

Nå skal jeg pakke litt, i morgen bærer det av sted til Halden med små trolla våre , gjett om de gleder seg!(?)

 

God morgen!

Hvorfor har jeg den siste uken lagt meg så sent? Jeg ber om å få en tøff start på dagen morgenen etter.. Uff.. At jeg ikke lærer når jeg vet hvor slitsomt det er.(!) Ungene startet dagen med å krangle, jeg startet dagen med helt tett nese og Håkon med sår hals..Det perfekte "dream team".. he he...

Idag står oppgavene i kø på jobben, MYE skal ordnes og settes på plass. Fredager er og blir min yndlings dag, følelsen man får når helgen er rett rundt hjørnet er fantastisk, ikke sant ? ...  Selv om jeg jobber lørdager er fredagen likevel spesiell, spesielt fredags kosen med barna på kvelden. Den er magisk.!

Vel dere, nå skal jeg nyte en deilig frokost, lese litt sladder og deretter dra på jobb.  Til uken tenkte jeg å kjøre en tilbuds kampanje på noen flotte varer, men kjenner jeg meg selv rett vil nok varene med tilbud legges ut ikveld.. Dere kan bare glede dere, CK interiør har virkelig fått inn mye flott nå!

Ha en nydelig morgen da, dere! Vi skrives litt senere!  Sjooolaaahooopppp!

The color of love

Etter å ha hengt i skapet i snart 2 år uten å bli brukt, har  min røde trench coat nå kommet frem igjen.. Jeg Kjøpte kåpen på salg etter jeg fikk Mathilde, med 1 tanke " den vil jeg sikkert få brukt for en gang(?). Jeg hadde rett! Takk og lov for noen impulsive salgkjøp!! Trench Coat´n min passer perfekt til mine røde pumps fra Bianco.. Sommer er tiden for farger og i år har jeg valgt å faktisk være  fargerik.. Litt ihvertfall..

Snart venter 2 uker i Spania på meg, der skal jeg trippe gatene rundt etter fargerike sommerklær.. Hmmm... Hvordan vil dette gå.(?).. Jeg ender vel opp som et "fargekart" når jeg er ferdig ..he he.. Butikkene i Alicante har aldri vært meg imot.. Apropos shopping og butikker, er det noen av dere som vet om noen  bra butikker i Alicantes og Torrevieja sine gater blir jeg kjempe glad om dere ønsker å dele de med meg... Alle tips mottas med stor TAKK !

Sjokolade & vanilje...

Nei ikke som i sjokoladepudding og vaniljesaus, men som i vår "røde" tråd igjennom huset. Jeg elsker farger, spesielt etter at jeg fikk sansen for turkis og lyseblått. I morgen kommer varene mine fra THG og med varene følger det med en liten privat bestilling.. Nemlig den turkise bollen på stett  som fikk meg trollbundet så fort jeg la mitt blikk på det på messen i januar. Det å bryte av med noe turkis i en ellers "brun-hvit" stue skal bli veldig tøft. I can´t wait!

Etter at sofaen i spisestuen ble solgt og hentet ble plassen så utrolig mye større og stolene fra IKEA har virkelig gjort sin nytte. Jeg er super fornøyd med dem og det nest beste med det hele, jeg har to trekk til dem, så her kan jeg bytte trekk på dem så mye jeg vil.. (Om du vil lese mer om stolene trykk HER )

Nå som det er sommer og sol har jeg en svakhet for lyse ting, men med to barn i huset skal jeg ikke stikke under en stol at det er en liten utfordring.. hehe.. Spesielt når vi spiser spagetti eller annen RØD saus... Jeg har valgt å legge to håndklær i stolene som ungene sitter i, men kjenner jeg meg selv rett vil nok trekket byttes ut med det mørke snart..Etter å ha vasket hvite trekk 2 ganger siden 16 mai begynner fru Kvarsvik å bli en smule lei "trekkløse" stoler annenhver dag.. Vi får se hva som skjer, merket jeg begynte å klø litt i fingertuppene nå som jeg skriver om det. MEN nei, de får være hvite en stund til.

PATRIZIA PEPE

Idag har dagen gått i ett fra morgen til kveld.. Slike dager elsker jeg, for da vet jeg at jeg har hatt mye å gjøre..Et godt tegn.

Men over til noe annet.. Jeg fant idag en skatt.

I´m in love.... Jeg elsker virkelig mine nye pumps fra PATRIZIA PEPE. Sko og jenter er ikke sunt, men jeg velger å tro at pumpsa mine vil bli masse brukt..Eller jeg vet de vil bli masse brukt. hehe...

 

Skoene er fra Støy og er siste nytt, de har fått inn så utrolig mye fint nå... *Jeg drømmer meg bort i alle de nye flotte sommervarene.*

Jeg elsker virkelig alle nyhetene denne sommeren har å by på..

Har dere hatt en flott dag idag?

 

Villa Paprika . no

Nå er det offisielt at jeg har byttet blogg og jeg gleder meg til å begynne å blogge her.

Jeg kan love dere at det vil bli mye bedre, og mye mer oversiktlig. Det vil bli mye blogging om inteiør, bare mye mer. Men vil fremdeles blogge om de emnene jeg pleier å blogge om.

Håper dere vil trives her på den nye bloggen min og at dere vil følge meg som før.

Paprikakroken

 

Ute plassen har endelig fått seg ny krakk, den lille søte hvite gruppen er nå flyttet bak på verandaen.

Den svarte krakken passet veldig godt til ytterdøren synes jeg, så den ble nokså nydelig der den står!

Ha en nydelig kveld !

 

hits