mai 2017

Til Lila fra Mamma.Til Lila fra mamma. Jeg har lovet meg selv og ikke blogge detaljert om deg, og dine søsken. MEN, jeg har sagt jeg vil fortsette å DELE og idag er en slik dag, for idag er du ni måneder. 

Reisen med deg skulle ikke bli lett, den skulle presse meg til bristepunktet, tømme meg for alt av krefter og lære meg mer om livet enn noen gang. 

Først, Gratulerer med 9 måneder lille røveren min- lille vimseskrulla mi.  

Å være mammaen din er en morsom reise, livet er et tidsrom som kommer og forsvinner inn i evigheten og det opplever jeg med deg. Det er ingen enkel jobb og skulle bli mamma, spesielt vanskelig var det å bli mammaen din fordi alt har en historie. Du kom med dine i underkant av 2.9 kg og snudde livet mitt helt på hodet. Du tok hjertet mitt med storm, du ga meg gåsehud ved første blikk. Det å få deg i armene mine var som å få livet i gave på nytt- for det er hva du er, MIN gave. Fortjent deg har jeg nok ikke, men lykken må ha vært på min side for du kom og det inn i livet mitt. Selv om jeg føler at jeg ikke har fortjent deg, fortjente nettopp du livet du har fått akkurat like mye som alle andre. Du er verdig alt verden kan gi deg. 

Som din mamma er det min jobb å bekytte deg, det er ingen enkel jobb for jeg er redd hver eneste dag. Jeg er ikke redd fordi du gjør meg usikker som en mor, men jeg er redd fordi du er så spesiell for meg. Du har en personlighet jeg vet vil bli elsket av alle på din vei, nettopp fordi du er så hjertelig og god. Du er en tøff jente, du er klomsete og veldig aktiv. Kanskje derfor du skremmer meg sånn? Hver natt våkner jeg for å titte på deg og for å bre dynen over deg, for hver natt sparker du dynen din av. 

Du har dine rutiner, du vet hva du vil og du er klar på hva du ønsker. Jeg kjenner alle dine bevegelser og jeg lærer hver eneste dag noe nytt ved deg. Som din mamma bruker jeg mye tid på å være der for deg, faktisk har jeg gitt deg hele mitt liv også. Hvordan? Jo, ved å alltid være der for deg, skape minner du skal se tilbake på med deg, og gi deg en trygg og solid barndom du som en voksen dame lykkelig skal se tilbake på. Sammen skal vi ta fatt på morgendagen og sammen skal vi glede oss til små og store ting. 

Ni måneder er ikke en evighet, livet ditt har så vidt begynt. Tiden har du vært et levende bevis på at forsvinner, for med deg går den fort. Veldig fort. Du har jaggu snart gjort unna et år her allerede. 

Hver dag mestrer du noe nytt og nå har du blitt så stor at du også har begynt å forstå. Jeg ser du sitter å tenker, jeg ser du prøver, jeg ser du viser glede og jeg ser når du er redd. Du er en egen liten person, en jente som skal vokse opp og føle seg trygg, lykkelig og elsket. Dette er noe jeg med sikkerhet vet du vil, nettopp fordi kjærlighet ikke har noen regler, noen grense eller fasit. Jeg har nok formet deg i magen, men på utsiden formes du av den verden du blir presentert for og tar en del i. 

Jeg lurer på hvem du vil bli, fordi akkurat nå er du bare ei lita jente som opplever hver del av verden for første gang. 

Takk for at jeg får lov å være din mamma lille venn, takk for at nettopp du er den du er. Du er kjærlig, du er som ei solstråle, du er morsom og veldig livatt, men best av alt - du er DEG. Jeg takker gud hver eneste dag for at jeg fikk deg, for at du meldte din ankomst og ble en del av meg. 

- Du Eier mer godhet i fingertuppen din enn ande gjør i hele kroppen sin,og nettopp den godhet håper jeg du fortsetter å ta med deg videre i livet. 

Idag er du ni måneder lille venn, du er nå et helt svangerskap - bare på utsiden av magen! Kjære Lila mi- mamma elsker deg og gratulerer med 9 fulle månender - snart er du ett år! Og frem til det.... Vel, da feirer vi hver månede! 

Vi ser på nytt hus.
Helligdag igjen - hvor blir de normale ukene uten avbrekk av? Vel, jeg elsker sånne inneklemte fridager, men jeg liker ikke at det gjør meg så "treg". .. Igår tok Kim og jeg turen ut, spiste deilig middag og tok et par drinker, lo med venner og ja, generelt hadde en super kveld. Absolutt nødvending, men idag var det godt å bare skulle være hjemme.  

Jeg har ryddet og tusslet litt rundt i huset  idag, satt igang et par maskiner med klær og ellers bare dillet og dallet. Jeg elsker virkelig dette hjemmet, men Kim og jeg har store planer om å kjøpe noe større. Ikke akkuratt nå, men litt frem i tid. Vi får se hvor mye bedre plassen blir med et ekstra rom, men jeg tror nok det blir en enebolig til slutt?.

Idag blir det enda litt mer bilder fra heimen, dere har jo etterspurt og siden jeg først har rotet meg til bilder kommer det litt også. Hihi.. Jeg er som alltid veldig glad i detaljer og det er alt her hjemme et bevis på. 

Levende lys på dette lysfatet blir magisk.

Fikk dere med dere de nye brettene mine igår da? Herremin jeg ble så fornøyd jeg. Morsomt med noe nytt når man ellers nesten setter seg fast i alt man har fra før.... Svart er virkelig noe jeg er svak for - just love the kombooo! 
Jeg håper dere vet å nyte dage! Jeg er stup trøtt så gelder meg till shnupp skal sove idag.. HELTPUMPA er vel bare ordet.. haha...

Vi sees alle vakre. 

 

Enda mer har flyttet inn...

Innlegget innholder reklame linker. 

Lillelørdag igjen og vi står klar for å ta langhelg! Åh, for en koselig helg vi har forran oss. Vi skal kose oss med gode venner og har de to minste jentene fra helgen. Det er jo meldt strålende vær og det skal nytes med grillmat, kose turer og bare kjærestetid, (pluss litt tid med storesøster). Er det en ting vi er litt for gode på så er det sånn kliss-kliss, men så er det jo slik et forhold skal være også  ( haha- nyforelsket ennå vi vet dere) .

Idag har jeg ordnet i stand til helgen og fått på plass litt ny pynt i heimen. Jeg går jo så å si amok hos millemoi og det er huset vårt et levende bevis på <3 Jeg MÅ bare vise dere det siste som har flyttet inn her. <3 

Ny vannmugge finnes HER. Den er i samme serie som boblevasene og det er jo absolutt ingen bombe at jeg måtte skaffe meg en i den sieren når det først kom på lager. Jeg piffet ellers opp det ene nye sorte fatet mitt med litt nye lysestaker som passet til ( finnes her )  og VIPS stuen føltes litt ny... Små detaljer kan virkelig gjøre sitt. 

Det sorte runde fatet valgte jeg å henge opp noen av på veggen og det ble så fint .. Finnes HER i nettbutikken.  Siden de fantes i mange ulike størrelser tok jeg noen av hver, og sammen ble de rå tøffe. Jeg kjøpte bare bildeteip på Clas Ohlsen slik at jeg kan ta de ned og henge de opp slik jeg selv ønsker uten å lage merker - helt ganialt!  Kult ikke sant? Forelsket meg helt jeg... hihi.. 

Vel, jeg håper dere vet å nyte finværet og fridagen imorgen på noe som er koselig, sommeren er til for å nytes! 
 

Jeg må dele en stor nyhet.

Er det en ting jeg har utrykket ofte her på bloggen er det at jeg synes tiden går veldig fort. Den følelse som noen ganger virker evig er absolutt ingenting. For et år siden på disse tider husker jeg at tankene mine var at jeg dette året ville stå mye klokere, og mer vitende rundt fremtiden. Jeg klarer ikke la være, jeg MÅ dele en stor nyhet med dere! 

Idag er nemlig en stor dag og et stort bevis på at tiden - ja den går fort. 

Lille Lila min har idag tatt sitt føste skritt, eller to blir det vel. Hun satt først det ene beinet forran seg og deretter det andre før hun stoppet helt opp og tittet stolt på meg. Når hun forstod at hun hadde beveget seg smilte hun sååå bredt og satt seg rolig ned på stumpen sin. Rett før hun bikker 9. mndér valgte da denne lille røver jenta som aldri sitter stille å ta sitt første skikkelige skritt. 

Dette har vært en veldig spesiell dag, tenk at hun nå ikke bare reiser seg opp midt på gulvet, men nå velger hun å bevege seg også. Jeg er en veldig stolt mamma idag! 

 

Verdes beste fruktsalat.

Fuktsalat med Chilli.God tirsdag kjære lesere. 

Idag startet en ny epoke her på bloggen, jeg har nemlig blitt selvstendig, nå har jeg mitt eget salgsteam fremfor å være under andre. Rett og slett en drøm som har gått i oppfyllelse, jeg er bare et STORT smil nå! 

Først ut er tips og oppskrifter som er alt fra bittesmå til litt større. Jeg har en stor kjærlighet til mat og siden Kim og jeg trener hardt og har lagt om kostholdet for en sunnere livsstil, tenkte jeg -dette MÅ jo være noe for noen av dere også. Jeg trener ikke for å ha mest muskler og minst mulig kroppsfett, jeg trener for å være i god form og spiser mat som er bedre enn alt det litt "dårlige" man har lett for å kaste i seg. 

Treningen kan bli en egen kategori her inne, idag vil jeg dele verdens beste fruktsalat med dere. Du trenger : 

Jordbær, bingebær, blåbær, banan, kiwi og finhakket chilli. 


Liker du mango,pære,eple og annanas er det også veldig godt i, her velger du selv frukter du synes passer godt med chilli. For at den skal bli litt ekstra chrispy anbefaler jeg dere å sette den litt i frysen før servering. Jeg finhakket bittelitt mørk sjokolade over for å tilsette den siste smaken til slutt. Namnam. Denne er rett og slett kjempe god og veldig forfriskende ute i sommersolen etter deilig grillmat! 

Ha en fin fin tirsdag videre - vi sees etterpå! 

 

NB! Bloggen vil kunne være litt rotete i noen dager pga ny mal og oppsett.  

En mester på rammer.

Reklame. I 1985 tok en mann å satset innen et yrke som ikke så mange andre gjorde, noe som skulle vise seg å bli både tøft og beinhardt. 

"- Vi måtte satse alt, det var enten eller, smiler den stolte eieren idag. "  I 18 år ha han drevet rammeverksted og styrer det idag med jernhånd. Jeg har aldri før visst jobben bak det å drive et galleri, langt mindre visste jeg om hvor mye som lå bak det å ramme inn bilder. 

Det er torsdag 11. mai og vi er på besøk hos eieren Georg og hans medarbeidere, stille lister vi oss inn i et lokale som viser seg å ha et rammeverksted på over 1000 kvm. Her er det god kvalitet og skikkelig utstyr som gjelder, alt handler om finish og sluttresultatet. Vi er å besøker Mester Rammer 

"- Vi har alt lagt opp for å ha best mulig effektivitet i jobben vi utfører og maskiner som skal kunne utføre det meste. 
Det er en tøff bransje og eieren har stor tro på at det å være prismessig rimligst lønner seg. Ved å importere lister direkte fra fabrikk kan de være meget konkurranse dyktige på markedet. For å alltid være oppdatert reiser de selv på messer til for eks Italia, for å få tak i lister som er litt annerledes enn alle andre, men samtidig er tidløse og elegante. 

-Paspaturmaskinene kan skjære 220-190 cm plater uten problemer og Mester Rammer er de eneste som kan tilby dette innen deres drift. Mester Rammer har valgt å bruke mye penger på et moderene verksted. 


-Til en hver tid har de over 5000m listverk på lager, noe som gir de muligheten til å alltid møte kunden med rask levering med varierte farger og profiler. 
Mester Rammer har sorte rammer, hvite rammer, brune rammer, sølv rammer, gull rammer, grå rammer, trefarget rammer, fargede rammer, brede rammer, smale rammer, dype rammer, enkle rammer, profilerte rammer ,ja- og mye MYE mer. Utvalget er stort. 

Mester Rammer tilbyr oppspenning på bilderamme og plate og de spenner opp lerret, maleri, broderi og stoffbilder.  

Hos dem tilbyr de høykvalitets print i bredde opp til 110 cm. De skriver ut høykvaltetsprint til kunstnerkvalitet på 12 fargers maskin, noe som gir den store fordelen at det er ingen begrensninger som 4 eller 6-8 farger som man kan oppleve i annen trykkprosess. Fargene er klare med dyp sort, nyanserte gråtoner, og rene farger. Mester Rammer trykker på både aquarelle- og fotopapir. For kunstnere har denne trykkprosessen den fordelen at de kan trykke opp ved behov slik at de kan spare penger på å ikke trykke opp hele opplaget på en gang. De kan hjelpe deg å vegle det riktige glasset til ditt bilde og Mester Rammer tilbyr vanlig glass, plexi, matt glass, uvglass og refleksfritt glass.

.

Tilpasset innramming:

Mester Rammer rammer inn dine bilder basert på dine ønsker og tilpasset dine bilder.

Mester Rammer har lang erfaring, rask levering og tar imot det meste av innramming. Hos dem finner du fagkunnskap og et stort utvalg av rammeprofiler. Mester Rammer gir deg råd og veiledning i valget av riktig ramme til dine bilder.
 
 

-Når du innreder et hjem forteller det hvordan stil du har, men maleriene på veggen forteller hvem du er. 

Dette bildet var helt utrolig!  Det er virkelig fargerikt, men likevel forelsket jeg meg i det. 


 

Dette maleriet tok nesten pusten fra meg, -Accipitriformes , malt av Gunila Holm Platov


Artgate har egen nettbutikk hvor maleriene selges, besøk den HER. Mester rammer og artgate.no har hele 9 gallerier og har blitt landets største på privatmarkedet, men de leverer mye til bedrifter og gallerier også.  

Mester Rammer holder til:

 Sandvika - Skøyen - Majorstua -Nedre Vollgate - Sinsen - Lillestrøm - Jessheim -Røa - Øvre Slottsgate

Kreativ Innramming:

Alt kan rammes inn, ihvertfall nesten. Har du en maske, gitar, krigsmedalje, et flagg eller et par barnesko du gjerne skulle hatt framme? Eller et annet objekt? Hva med å ramme det inn?
Mester rammer kan hjelpe deg med kreativ innramming! Kreativ innramming hjelper deg å vise fram og beskytter på samme tid dine minner.

Deres erfaring, din trygghet - Mester Rammer kan innramming!

 

Tusen takk for besøket, og for gjestfriheten -og for at dere tok dere tid til å dele deres historie med oss. 


Mester Rammer kan dere følge HER på Facebook.  

En sånn kveld ble det....God søndag alle sammen! 

Vi sitter i skrivende stund på vei inn til oslo - jobb og varelevering..  Igår ble det en skikkelig "lat" dag på oss. Jeg var jo som nevnt ute med jentene på fredag, og det merket kroppen godt igår. Det å dra på jentekveld med litt for mye god mat og vin, samt alt for hyggelig venner, vel det skadet min form igår.. haha..  

Kvelden tok vi hos mamma og pappa rett og slett. Jeg ba meg selv på grillmat og tok med meg mannen og lillemor. Været var på vår side helt til maten var spist opp, da valgte nemlig regnet og komme på besøk det også. usj.... Jaja, det kom og gikk like fort og bra var det. Kim og pappa fikk skravlet og jeg fikk med meg ny NYDELIG strikkajakke hjem til lillemor.  Jeg er nemlig super heldig, for mamma er kjempe flink til å strikke og strikker de søteste plagg.Kanskje jeg skal dele alle de søte strikkaplaggene i et eget innlegg en dag?Hmmm?  Min mor skulle nemlig ønske at jeg også haddde tid til å strikke litt, men her må jeg melde pass.Jeg er rett og slett alt for utålmodig til det og gir opp med en eneste gang.Vel, man kan ikke være god på alt heller akkurat, selv om jeg kunne ønske at det gikk.Jeg håper dagen deres idag blir kjempe fin, vår blir effektiv før jeg skal jobbe igjen ikveld. 

Vi sees, nå skal jeg brette opp armer og bære denne digre sykkelen ut av bilen med Kim. Kanskje transport og bæring er noe vi skulle begynt med for fult? Hehe, neida, vi sees da,dere! <3 

 

Nye garderober til huset.

Materalistisk lykke, vel de sier den ikke finnes, men det gjør den. 

Idag kom vår etterlengtede garderobe på plass, fy filleren altså - im sooo proud! 

Jeg skal ta mange flere bilder til dere, men ikveld må jeg vise dere en liten "sniktitt" på hvordan det har blitt. Når jeg tegnet opp og valgte garderober til huset var listeverket det jeg gikk ut ifra og nå er jeg virkelig glad for det. Helheten ble altså så fin og alt henger sammen.  Om et par uker starter de oppe også, gjett om jeg gleder meg til å få slike gardeobeløsinger og dører i hele huset... Det blir altså det "lille" ekstra som har manglet her, det er HELT sikkert. 

Så hva tror dere? Jeg skal vise dere hvordan jeg satt å tegnet dette opp på nett hos Skapnett som garderobene min er ifra. Det var idiot enkelt, rett og slett. Vel, mer om det senere.... 

 

Jeg håper dere får en deilig kveld, vi sees senere <3

 

Jeg har fått grått hår!Endelig - ja altså jeg har blitt lysere igjen! 

Etter nesten 1,5 år med mørkt hår var det rett og slett helt magisk å få håret på hodet lysere igjen. Jeg hadde så "stygt" hår nå at det nesten var flaut. Jeg hadde nesten slått røtter i å ha brunt hår for å si det slik. 

I en alder av 28 år oppdaget jeg TO grå hår på hodet mitt, jeg fikk nesten panikk og følte meg brått veldig "gammel" . Grått hår, hvem har det på min alder? Hvis de ikke farger det selv slik.? Panikken slo meg nesten, men heldigvis ikke helt!  Vel, 3 timer i frisørstolen tok det og VIPPS var håret mitt lyst, levende og fint igjen! Jeg er altså SÅ fornøyd, endelig har jeg kommet meg til frisøren og endelig har håret blitt lysere. 

Igår tok jeg og min venninne Martine turen til min gode venninne Camilla - innflytningsfest!  Camilla og hennes kjære har nemlig fått seg verdens sprekeste penthouse leilighet. Fy filleren så missunnelig jeg er! Jeg kan fakitsk ikke beskrive leiligheten for den er en fryd for øyet, men jeg kan love dere masse bilder av den en dag! Jeg har nemlig MANGE rålekre hjem jeg skal besøke og dele med dere her inne i tiden fremover og DETTE er et av dem! 

Vi fikk servert fantastisk Tapas når vi kom, masse deilig champagne og litt for mye liv og røre! Vi var en gjeng med veldig fornøyde damer igår.. Slike kvelder er magiske og absolutt viktige ! 

Ellers har vi fått ny skyvedørsgarderobe i gangen, noe jeg skal dele masse om!! Wiiii- åh, jeg har så mye morsomt å dele fremover! Jeg håper dere har hatt og vil fortsette å ha en deilig lørdag, vi skal på grillings og kamera er med! Vi sees! 

 

avslutter etter 6 år.

Hei og hopp! 

Ja, så var nok en landsbursdag over, utrolig hvor fort dette året har flydd av sted. 

Idag har jeg vært på Lilas 3. dag med innkjøring i barnehagen. Dette går altså SÅ fint! Lila elsker å leke med alle barna og det at det kun er små barn på hennes avdeling gjør starten litt tryggere for meg også. Jeg så liksom for meg store barn hoppende rundt hodet på henne, haha.  

Det har vært litt stille her inne de siste ukene, dette er ikke tilfeldig eller noe alvorlig. Ingen har bedt meg dele mindre, jeg har ikke fått kniven på strupen eller møtt veggen. 

Det å blogge er moro, det skal være inspirerende og morsomt for de som leser og for meg som deler. Bloggen min skal ikke være en plattform jeg skal sitte å motta stygge meldinger fordi jeg blir sammen med en mann noen har en formening om. Den skal heller ikke være en plass hvor folk skal sitte å drive heksejakt. Jeg føler alt gr helt ut av spill når slik skjer, det er rett og ikke noe konstruktivt eller hyggelig ved det. 

Jeg har lagt bloggpennen litt fra meg, for å roe ned alt maset som har kommet med alt den siste tiden. Det er alene min egen skyld, for jeg har valgt å dele og trodd at de som leser bloggen ikke trekker det jeg skriver om til å bli noe annet. Når jeg får vite at det sitter folk å følger med på bloggen på en negativ måte kun for å underholde sin egen "normale" a4 hverdag, ble jeg redd. Det er skremmende, nettopp fordi jeg ikke forstår hvorfor de da lese bloggen? Selv leser jeg nesten ikke Norske bloggere, da jeg ikke føler det er noen som "treffer" meg rett i hjertet. Jeg kan titte innom noen flinke bloggere en gang i mellom, men det fordi jeg synes de er flinke. Jeg har sett andre har delt litt om hvordan de føler de blir hengt ut på disse forumene og jeg har selv blitt en blogger som ofte har og til dags sikkert blir det. 

Jeg har besluttet å blogge mer om ting som skjer rundt, og mindre om mitt. Jeg vil fortsette å dele noe, men jeg ønsker pga alt det negative jeg ser nettet har dratt med seg, "roe" det ned. Det koselige ved å dele forsvinner når det sitter noen i en annen ende og snur det til noe negativt og leit. 

For barna min sin skyld og for min egen skyld har jeg valgt å dempe det ned og roe det. Det vil fremdeles bli delt kose hverdagsglimt og turer, men fokuset vil ikke være så konstant på barna mine. Jeg lærer mens jeg blogger og det er jeg takknemlig for. 


Bloggen vil uavhengig av hva folk har hatt av mening til nå endre seg, da den skal få et bedre og fyldigere innhold og mer for hver og en. Jeg har jobbet hardt for å finne temaer som vil falle denne bloggen naturlig og valgt å gå -all in for det. 

Jeg har valgt å ta deres ønsker med videre i utvikling av denne bloggen. Jeg håper dere vil se stor forandring fremover, og at de som lenge har ønsket en forandring/forbedring vil like det jeg skal dele med dere. Jeg kan love masse deilig mat oppskrifter fra middag til dessert. Mote og outfit innlegg, barneutstyr og anbefalinger, interiør og trender , reiser og opplevelser, bryllups og bryllups planlegging, samt at dere skal få ta del i mange spennende jobboppdrag med meg. 

Jeg velger å ta kritkken jeg har fått positivt til meg og jeg håper de som har vært de største kritikkerene, men som likevel har valgt å lese bloggen vil finne noe de liker her inne i tiden fremover. Jeg velger å tro at alt som skjer,skjer for en grunn og dette var ment for å gjøre meg mer bevist i det jeg deler ,og bedre i jobben jeg gjør. Den bloggpennen jeg har hatt i hånden de siste 6 årene legges nå bort til fordel for en ny .Jeg velger å avslutte det som har vært og heller satse på det fremtiden har å tilby ved å forny meg litt. Jeg gleder meg stort til ferden videre med dere, litt mer "seriøs" enn tidligere!  - Ha en deilig torsdag! 

 

 

Gratulerer med dagen, Norge.Hipp hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen alle sammen, har dere hatt en flott dag? 

Dagen startet med skoletoget, deretter var det hjem til min søster Kristine for en fantastisk 17.mai frokost med familien. Dette var vår første 17 mai sammen som en familie, og jeg synes det er veldig koslig å skape minner og lage tradisjoner med mann og barn. Nå som Kim er en del av familien og vi har vår familie synes jeg det er ekstra stas å feire høytidene.  

Iår har vært en helt fantastisk dag, rett og slett den fineste 17.mai jeg kan huske! Tog, frokost, familiekos, bytog, sukkerspinn, tivoli, karuseller ..Jeg trenger ikke si mer , dagen har vært fantastisk! Verdens flinkeste hjelper <3 Mitt bidrag til 17.mai frokosten. Hjemmelaget -sukkerfri pavlova, spekemat og litt frukt. 
Hennes første 17.mai og hennes første gassballong, hennes første smak av sukkerspinn og tur på tivoli!  


Dagen ha vært fantastisk og det takker jeg de rundt meg for. Gratulerer SÅ mye med dagen alle sammen - fortsett å nyt den! 

vår første 17 mai...

God kveld i stugo! Klar for den store dagen imorgen? 

Igår kom vi hjem etter 9.5 timer i bilen, fy så lang tur! Nordmøre er kjempe fint og det er naturen oppover også, men jeg ville aldri flyttet fra Østlandet. Jeg er så utrolig glad i plassen vi bor på - borte bra, men hjemme best! Været var på vår side på turen til Nordmøre og hjem igjen, men idag våknet vi til plask regn!  Nå har vi hatt opphold i mange uker og såklart kommer regnet og "skremmer" oss dagen før den store dagen. Nei-å -nei..... 

Barna har vært så snille på bilturen, Lila har for det meste sovet og storebror og storesøster har spilt, sovet, tatt bilder og synget, rett og slett den beste familieturen noen sinne. Jeg er så takknemlig, Olíver og Mathilde må være jordens snilleste barn, de er så gode og omsorgsfulle, de er rolige og rett og slett helt utrolige. #takknemligmamma

En fantastisk tur - hundre millioner minner og inntrykk rikere. 
Vi kjørte innom og besøkte den "skumle" fossen, den skal i følge ryktene ha tatt livet av en franskmann og en familie,- samt en rekke flere uhell... Usj, jeg grøsser bare ved tanken. Nå er området sperret inn med rekkverk, men vi fikk likevel se hvor sterk naturens krefter kan være.. Absolutt en stopp plass jeg anbefaler andre som kjører forbi om å se. Bak oss gikk det mange meter ned i fritt fossefall.. Respekten min for naturen merket jeg veldig godt når jeg stod her... 

I skrivende stund står jeg å stryker morgendagens skjorter. Finstasen er funnet frem og småtrolla er ferdig dusjet og i seng.

Jeg skal ha med kake og spekefat til min kjære storesøster imorgen. I alle år har vi pleid å ha mat hvor vi alle står for en rett hver hos enten meg eller henne. De siste årene har flere ønsket å henge seg på og koselig er det!  Imorgen blir den første 17.mai med Kim og Lila,  og vi skal se tog, spise masse deilig mat, dra på tivoli og kose oss! Jeg gleder meg!!!  

Vi sees alle sammen ! Nyt 16.mai kvelden! 

 

Familien til eksen har blitt vår familie. <3

Konfirmasjonen til Erling André. 


God søndag! Uff, unnskyld.. Igår tok jeg meg vann over hodet og jeg rakk ikke blogge noe mer - beklager. Sånn kan det gå når jeg har ønske og tro om at jeg skal rekke mer enn jeg gjør.. 

Vi ble ferdig med borddekkingen, det ble så fint! Jeg er evig takknemlig for at det ennå er 4 år til det er Olíver sin tur, for det er virkelig mye jobb og ser fryktelig dyrt ut. 

Imorgen går turen vår hjem igjen, borte bra, men hjemme best!  Vi har hatt det kjempe fint på tur, bare koset oss med alle barna og tatt det med ro. Ann Karin og Roy er i familien til Håkon sånn "biologisk" sett, men det er noe jeg lett kan glemme. Familien til Håkon er rett og slett unike, alle sammnen. Jeg er så takknemlig for at jeg nå 12 år senere fremdeles har et godt forhold til dem, spesielt med tanke på barna. Broren til Håkon Roy og hans kone Ann Karin har jeg fått et veldig sterkt forhold til og barna elsker hverandre. Det er hva man gjør det til selv som betyr noe og Kim blir kalt onkel av alle barna allerede - og Lila strekker armer til tante og onkel som også er hennes faddere. Tenk at familien til eksen har blitt vår familie også<3  Familie er det viktigste i verden, og jeg har nok blitt ekstra familiekjær i graviditeten til Lila. Missforstå meg rett, jeg har alltid elsket å ta vare på familien, men etter reisen min med Lila snudde jeg alt som heter tanker, meninger og følelser på hodet - på en GOD måte. 

La familia  i konfirmasjon <3 Stolt konfirmant! 


 

Imorgen tidlig går turen hjem til Fredrikstad igjen og jeg gleder meg SÅ masse til å dille og dalle litt i heimen... At jeg elsker hjemme vårt er jo absolutt ingen hemmelighet! 

 

Jeg håper dere har hatt en helt fantastisk dag, vi sees imorgen igjen! 


 

Åh, her vil jeg bo!!

Nordens perle. 

 Virkelig , herremin så vakkert Norge er, jeg forstår hvorfor turister besøker oss for fjord og fjell nå. 

Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke har sett så mye av Norge før, selv om jeg bor her. Lille Fredrikstad og Oslo har vært "Norge" for meg, men nå etter alle våre turer til sør og nord er jeg giret på å se enda mer. Turen til Averøy igår gikk over all forventning, ungene storkoset seg og været var på vår side.  

På vei hjem skal vi stoppe enda litt mer, for jeg må UT av bilen for å ta masse bilder.... Forevige øyeblikkene. 

Idag har vi vært en tur i Kristiansund, tittet og følt litt på folkelivet en solrik lørdag! Og gjett hva jeg fikk - SUKKERSPINN! Altså, finnes det noe bedre? Nei.....17. mai - åh, jeg gleder meg bare mer og mer for da skal jeg spise masse sukkerspinn! Jeg er sikker på at værgudene har valgt å være på vår side denne helgen, for vi har ( til tross for litt vind) nytet penværet ute i solen.. Jeg fikk meg til og med en rundtur på Amfi - mor hadde såklart glemt å kjøpe tynne strømper og da hadde jeg en GOD unnskydning til å tittet igjennom alle butikkene der. haha... 

Vel, her skal jeg dekke komfirmasjonsbord til den spreke komfirmanten her i huset - bilder kommer etterpå !! Det blir SÅ fint! 

Tilbake til Nordmøre.

God fredagkveld alle sammen. I skrivende stund sitter jeg å skriver i bilen på fergen over til Molde. Vi startet turen oppover til vakre nord når klokken var 10:00 og har sittet i bilen siden. Vi har nå kjørt på lange sletter og igjennom dype daler, sett og følt på den vakre naturen vi er beriket med her i "lille" Norge. 

Ungene har vært eksemplariske og vi har hatt en veldig flott tur sålangt. Vi har hatt totalt 4 stopp hvor to har vært lange og de to andre noe mindre. Ungene har sovet noen timer, noe som vi utnyttet best mulig uten å stoppe. Nå skal vi tilbringe 3 dager hos familien vår og det gleder vi oss stort til. Erling André er komfirmant til søndag og det må vi jo bli med å feire. 

Jeg håper dere får en deilig kveld så sees vi senere! 

 

De siste dagene.....Riktig god torsdag, hatt en fin dag? 

Jeg startet dagen før solen stod opp idag, så nå er jeg helt skutt.(!) Den lille frøkna mi har funnet ut at hun blir plukket opp om natten bare hun gråter litt så jeg sover med ei lita frøken i armene hver natt nå. Det er selvfølgelig kjempe hyggelig, men igjen - det er natten og mor er ikke en natt person. Heldigvis sovner hun fort og så lenge hun får lov å sove hos meg, sover hun kjempe godt. Det er nok ikke lurt av meg å ta henne opp, det vet jeg. Jeg tror dette bare er en liten periode, så jeg håper jeg ikke gjør henne for "bortkjemt".. 

De siste dagene har gått i ett fra morgen til kveld.  

Idag gikk dagen inn til Oslo og Art gate.no eller Mester rammer som de også heter. Jeg har beriket meg rundt vakker kunst og hørt historien bak Norges største rammeverksted for privat personer. Jeg må si at dette er et yrke jeg har undervurdert og ikke gitt mye tanke, men nå er jeg rett og slett veldig fascinert og overrasket. 

Her hjemme går dagene sin gang med jobb,barn, idretter, skole, lekser, turer og annet.. Jeg starter å jobbe mer fremover og lillemor skal til uken starte i barnehage. Ja, dere leser rett, det er kjempe rart, vemodig, men vi har vært å hilset på så jeg er sikker på at dette skal gå kjempe fint! Huset har det ikke skjedd så mye spennende med, men ting flytter på seg og det blir til slutt ferdig.  

Igår dro jeg frem vaskefillen etter klokken slo 21:00 og selv om jeg trodde at jeg hadde klikket ga jeg meg ikke før huset var ferdig.. Klokken var kanskje 00:30? Men herremin så deilig det var å stå opp til rent hus idag, nesten litt magisk. 

Nå skal jeg legge begge beina mine på bordet, lade opp batteriene og se på film.. Jeg håper dere har hatt en flott dag? Fortsatt nydelig kveld. 

Kvalitet i alle ledd.

Skal du ramme inn et kunstverk ? Bytte ramme? Eller, bare vil ramme inn et fotografi?  Kanskje du må ha noe som står i stil med resten av ditt hjem? Det er ikke alltid lett å vite hva man ønsker eller det å klare å bestemme seg. For noen er dette et lite prosjekt, for andre - en jobb der de kan være behjelpelige.  Det er da viktig å oppsøke de som vet å levere  -kvalitet i alle ledd. 

Følg med her inne fremover, jeg skal nemlig dele noe kjempe spennende med dere alle sammen, som jeg også har benyttet meg av. 

Med øye for detaljer og presisjon.  

To rom og kjøkken.

-Reklame.- 


Om du elsker utsøkt mat, med råvarer av ypperste kvalitet og smaker som virkelig pirrer smaksløkene er To rom og kjøkken absolutt en Restaurant du burde besøke i Trondheim. 


-To Rom og Kjøkken er en restaurant i Trondheim som satser på høy kvalitet i alle ledd , fra råvarer, lokaler, meny, bar og personale, til måten de formidler deres lidenskap for god mat og drikke på. To rom og kjøkken samarbeider med et selektivt utvalg kvalitetsbevisste leverandører som kontinuerlig og over tid demonstrerer sin vilje til å levere råvarer i toppklasse.

Vi spiste en fantastisk 4-retters, dette måltidet smakte ikke bare godt, men det var en opplevelse.  

Til forrett fikk vi deilig Pilgrimskjell :


Rett nr to var noe jeg før aldri har prøvd eller spist, men dette var virkelig fantastisk. 

Pannestekt Piggvar. 

Menyen var satt sammen med fantastiske ulik vin og alt av de ulike smakene passet perfekt sammen. 

Til hovedrett fikk vi deilig Andebryst fra Gårdsand. 

Kveldens dyktige og flinke kokk! 

Når de leter etter nye råvarer til deres menyer, henvender de seg  til lokale produsenter så mye som mulig. Det gjør at de har fått god kontakt med noen av Trøndelags beste matprodusenter, både når det gjelder grønnsaker, fisk, annen sjømat, kjøtt, vilt. ost og drikke. To rom og kjøkken liker å vite hvordan råvarene blir behandlet og tar med deres ansatte på besøk til deres samarbeidspartnere for å få bedre innsikt i dette. 

- Gode råvarer kommer fra et rent hav og en sunn jord. Dette er grunnen til at To rom og kjøkken ønsker å yte deres bidrag til dette igjennom deres miljøsatsning.Vi takker så mye for oss og den fantastiske servicen og oppvartingen vi fikk. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale andre reisende og matelskere om å besøke denne flotte restauranten. 


Skal dere besøke To rom og kjøkken kan dere reservere bord HER. 


 

Endelig litt sol..

Igår trodde jeg sommeren var borte for godt igjen, men idag tittet solen endelig frem igjen.Jeg blir alltid like glad når jeg ser solen titter frem og at temperaturen stiger på gradestokken. 

Idag skal barna på trening så vi tok frem en pakke med pølser og lomper og grillet litt. Noe som såklart falt i god jord- grillmat gir MAX sommerfølelse! 
Vi fikk opp en vakker liten huske til lillemor i forrige helg og den elsker hun virkelig. Hun sier ikke et ord, bare sitter å titter og koser seg. Olíver har holdt show på trampolina og Lila har fulgt spent med. *søskenkjærlighet*
Jeg merker det skal bli godt å få ting ferdig her hjemme, det er ikke noe som er bedre enn en ferdig og koslig uteplass <3 Åh, blomster og planter skal plantes med STOR P! Vakre blomster kan jeg ikke få nok av her hjemme og jeg gleder meg stort til å plante ute i hagen også. Akkurat nå bor vi på en "byggeplass" , men om noen uker er nok de meste gjort.  *smiler* 

 

Sett så søt jakke da? Lila fikk før helgen en ny hjemmestrikka jakke av mormor og denne passet dagen idag perfekt. Lett, god og myk, hjemmestrikk er alltid best.

<3 Jeg håper dere får en fantastisk dag og har hatt en topp start på den nye uken !! Nyt dagen videre, vi sees etterpå. 

Langt -langt borte.

Reklame 

Finner du den perfekte interiør og møbel butikk, spekket full med alt man kan ønske seg! For 50 år siden startet Berge Interiør AS opp, og med over 50 år i bransjen driver eierene av Berge Interiør butikken med stålhånd. Lokalene som er i en gammel stall er virkelig noe for seg selv, her har de drevet i 30 år. 1987 åpnet de dørene i St.Olavgt. 10, og i år kunne de krysse av hele 30 ÅR på samme plass. Berge Interiør AS har alt, salonger, bord, spisestuer, tepper, stoler, lamper, tapter +++ Utvalget er upåklagelig og utfyllende. Berge Interiør jobber tett med kundene sine og har stor tro på personlig kontakt og tett oppfølging. De tilbyr møbelkunder som ønsker hjemmekonsultasjon dette kostnadsfritt. Berge interiør  tar da en grundig gjennomgang av kundens behov og legger frem forslag til skreddersydde løsninger, samt følger opp med rådgiving og montering. 

Merker som Missoni ,Secto, Søren Lund, Vitra, Ygg & Lyng ,String ,Mulberry, Jane Churchill, Designers Guild, dux og mange fler, er merker Berge Interiør har å tilby kunden sine.

Friske blomster pynter hver uke opp butikken, rett og slett prikken over i´n. 


-Butikken går over to plan og er innredet nøye og godt gjennomtenkt. 
Butikken er rett og slett en fryd for øyet og en godtebutikk for de som elsker interiør og møbler. 

Fargepaletten hos Berge interiør er leken og delikat, man blir rett og slett glad og kjempe inspirert når man besøker butikken. 
I underetasjen oppdaget de en skjult mur som de oppdaget ved en vannlekasje, og siden har den fått stå. 
Ulike stiler, for ulike hjem - her er det noe for alle. Berge Interiør AS ligger i Trondheim og er en butikk jeg anbefaler alle som kan til å besøke. 
Dere kan følge Berge interiør HER på facebook, eller se alt det fine de deler på deres Instagram profil @bergeinterior 

Jeg takker masse for besøket og den herlige gjestfriheten jeg ble møtt med, hjertelig takk for at jeg fikk lov og komme. 

Nytt Glis til sjefen.

-Reklame.-


 

Mountain Buggy Urban Jungle V3, Black 

For noen uker siden fikk vi en lekker sak på tre hjul inn døren. Vi bestemte oss for å skaffe oss en vogn til for en liten stund siden, vognen Lila har fra før er relativt tung og jeg ønsket en vogn som ikke bare var lettere, men et perfekt turfølge. 

Mountain Byggy er en praktisk 3-hjuls sportvogn med en rekke tilbehør og supre løsninger. 

Her legger jeg med følgende informasjon på vognen som står på Mimmis.no sin nettside:


 

 • Nytt fra sommer 2016: Forbedrede tekstiler!
 • Svært enkel 1-hånds Fast Fold sammenlegging
 • Blir svært kompakt sammenlagt - den nye modellen blir hele 15 cm kortere!
 • Lettvekts ramme - Nå kun 11,5kg
 • Praktisk plassert håndbrems system
 • Automatisk rammelås, gjemt
 • Ny og dypere handlekurv - med 10kg kapasitet og lommer i bakkant
 • Nytt roterbart fronthjul som kan låses med et klikk
 • Nye 5-punkts seler hvor alle 5 deler kan justeres individuelt. Enkel beltelås
 • Ny frontbøyle som enkelt kan vippes opp for å spare plass
 • Frontbøylen kan åpnes på den ene siden for enkelt å komme inn og ut av vognen
 • Justerbar skritt-stropp
 • Lengre seterygg
 • Nye tekstiler av topp kvalitet kanvas
 • Sitteunderlag medfølger (reversibelt)
 • Kikkehull med magnet
 • Vognen leveres med sølv ramme og sort basefarge på tekstil, sitteunderlaget og kalesjen utgjør fargen du kjøper på vognen og du kan selvfølgelig senere bestille deg et nytt "color-kit" (bestående av kalesje og matchende sitteunderlag), og dermed enkelt endre farge og stil!
 • Kan brukes sammen med den nye Carrycot Plus dypbaggen, som også kan brukes som reversibelt sete. (Kjøpes utenom)
 • Mye tilbehør tilgjengelig, deriblant det nye praktiske Food Tray (Kjøpes utenom)

 

Jeg er ute å triller flere timer i uken og denne vognen blir jeg rett og slett mer og mer fornøyd med. Den er lett, enkel å trille i ujevnt terreng, handlenettet kan bære en vekt på hele 10 kg. Vognen har en praktisk håndbrems og en håndsele jeg bruker hele tiden. Siden ryggen kan legges helt flat ligger og sitter Lila utrolig godt i den og stortrives i sportsvognen. 


 • Vognen har smarte lommer og en praktisk flaskeholder ved styret. 
 • Lett å trille 
 • Barnet sitter godt med myk medfølgbar sittepute. 
 • God å trille i ugjevnt terreng.
Jeg har valgt å bruke vognen en liten stund for å bli kjent med den og i tillegg få testet den skikkelig ut!  Dette er absolutt en vogn jeg med hånden på hjertet kan anbefale andre barnefamilier som skal over til sportsvogn. Den kan styles opp med en rekke tilbehør og er både tøff og maskulin å se på slik den kommer. 

Lila er en stor jente i en liten kropp og i denne vognen sitter hun både trygt, oversiktlig og godt. 


Vognen er enkel og lett å slå sammen og tar liten plass i bagasjen. Vognen er fra Mimmis.no og finnes HER i nettbutikken.  Fra jeg bestilte til den kom tok det bare noen få dager og den var kjempe lett å sette sammen. Et STORT pluss! 


Dere kan følge Mimmis på Facebook ved å trykke HER. 
 

Fra dype daler til interiør himmelrike


God torsdag alle vakre! I skrivende stund sitter jeg på hotellrommet vårt i Trondheim. Vi kom til slutt frem til Berge Interiør as og her ble vi tatt imot av 4 store smil! Jeg skal dele mer med dere iløpet av noen dager, men jeg må likevel innom å si HEI og vise dere et par bilder fra butikken. 

Berge Interiør AS har holdt til i de samme lokalene i 30 år, og bedriften har holdt på i over 50 år. Det står stor respekt av så mange år i bransjen og jeg har virkelig gått rundt i en interiør boble i hele dag. Suget til meg inspirasjon langt inn i sjelen. " Do more of what makes you happy"


Jeg har storkoset meg i mange timer i denne flotte butikken og skulle ønske jeg kunne pakket den med meg i kofferten hjem til Fredrikstad. 
Nå skal jeg haste videre til nytt oppdrag og jeg gleder meg MASSE, mer om det senere! 

Nyt torsdagen videre, vi sees! 

Roadtrip til Trondheim.

Ikveld reiser vi til Trondheim, og det for å besøke to fantastiske plasser, jeg skal nemlig på to jobb oppdrag i den flotte byen! . Første stopp imorgen er Berge Interiør as, og her skal jeg fryde meg i interiør fra jeg kommer til jeg går og kamera er med meg igjennom hele besøket. 

Noen som kjenner til dem ? Vel, jeg skal bruke en hel dag med dem imorgen og dele alt dette med dere, dere kan virkelig glede dere ! 

Jeg gleder meg stort, og ladet batteriene til den lange bilturen ute i solen idag. Det at teknologien har blitt slik den har blitt er helt utrolig. Jeg satt med en sovende liten baby i vognen, midt i solen på stranden og jobbet.. Luksus? Vel, absolutt.! Det var helt rolig rundt meg og nå som vi bor på en masete byggplass om dagen var det ekstra deilig å sitte i stillheten med lyden av sjø som bakgrunn. Lila har fått luftet tærene sine og pillet i sanden, gjett om det var stas! Hun var i hundreogti! 

Været er virkelig fantastisk og idag har vi virkelig nytet det til det fulle! 


Vel, nå skal vi pakke bagene våre, for her skal Lila leveres og de to eldste hentes av mormor... 

Jeg håper jeg ser noen av dere på mitt besøk hos Berge Interiør as for det hadde vært kjempe koselig! Nyt dagen - vi sees! 

 

Vi sender bort Olíver.

-Reklame. -


Jeg tror det er både smart og godt for små og store, for dette vil barna huske og for håpentligvis lære masse av. Hva er ikke bedre enn at barnet får en hel uke hvor det skal lære alt mulig? Og det hos noen som vet akkurat hvordan dette skal gjøres. 

Har dere hørt om Forskerfabrikken?  


Forskerfabrikken er en sosial entreprenør som arbeider for at flere barn og unge skal bli interessert i realfag. For å nå dette målet tilbyr de kurs i forskning og teknologi, på lik linje med andre kultur- og fritidsaktiviteter som musikk, dans og sport (les mer om kurstilbudet de har HER )

Olíver skal på Forskerskolen en uke nå i sommer, litt om sommerskolen: 

Forskerfabrikken vil vise barna våre hvor morsomt og levende naturvitenskap og teknologi er! Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole skal Olíver gå inn i rollen som forsker. Der skal han undersøke eldgamle fossiler og lage heftige vulkaner. Han skal forske på morsomme kjemiske reaksjoner, som å få vann til å eksplodere og lage metamorfe karameller. Gjennom en spennende uke på Forskerfabrikkens sommerskole får barn oppleve alt dette og mye mer.

Sommerskolen arrangeres i alle fylker i hele Norge, og er for barn som skal opp i 5., 6. og 7. trinn til høsten. Det er begrenset antall plasser, så her er det førstemann til mølla som gjelder for å sikre seg plass.! Så ikke vent- meld på den lille forskeren dere har i huset. Du kan lese mer om Forskerfabrikkens sommerskole, kurssteder og melde barnet på HER


Forskerfabrikken er opptatt av at realfag ikke skal bli kjedelig og teoretisk.
 Å gjøre eksperimenter er jo realfagenes naturlige uttrykksform. Å se gleden og nysgjerrigheten barna opplever på deres kurs er motivasjonen bak alt de gjør. Barn har gjerne tradisjon for å trene kroppen på fritiden, men det er minst like viktig og gøy å trene hjernen. Morsomt for både små og store. 

Jeg tror det bor en liten forsker i oss alle og etter jeg bestilte hjem en pakke med litt små og morsomme eksperimenter har Mathilde også fått prøve seg litt frem og ønsker å lære enda mer. Min morfar var jo kjemiker, så kanskje Mathilde blir det også? 

Forskerfabrikken kjører nå også en konkurranse hvor man kan VINNE 2 plasser på Forskerfarbikkens sommerskole... 

Følg forskerfarbikken på @forskerfabrikken på instagam og bli med i konkurransen. Les gjerne enda mer om forskerfabrikken på deres nettside HER. 

En epoke er over, en ny starter.De små dressene ble igår pakket bort og litt vemodig var det at de ikke skal pakkes opp igjen. Jeg synes det er rart hver gang noe blir for smått, det viser at en epoke er over, for de dressene som skal henges opp tilhøsten er så mye større. 
Hvor ble den bittelille babisen min av? 

I helgen tok vi ned dukkevognen også, Lila har oveskende nok en stor kjærlighet for små dukker. Jeg ble nesten litt stolt når hun la dukken oppi vognen, hun ser å lærer så fort om dagen. Når hun fikk dukkevognen til dåpen sin hadde hun plass opp i den, nå dytter hun litt smått rundt på den med sine 67 cm. Balansen er ikke helt innarbeidet ennå, men jeg ser den kommer seg for hver eneste dag. 
Her er uken ellers igang for fullt, snekkerne har startet for fullt rundt husveggene her og om en uke eller to starter de hos oss også. Vel, jeg får nesten prøve å komme meg igang med jobben som må gjøres idag, til torsdag reiser Kim og jeg til Trondheim... Jeg skal på to blogg oppdrag og jeg gleder meg SÅ masse! 

Vel, får skrives mer etterpå , nyt solen og finværet! 

Vi er ferdig.

Reklame link. 

Vel, ihvertfall nesten. Kun ett strøk gjenstår på rekkverket, men ellers er vi ferdig og fornøyde. Vi hadde store planer om å bokse inn trappen, lage en bod under, men her snudde vi i siste sekund.  Tegningen vi hadde på boden vi skulle ha under trappen var fin den, men den ville fjerne mye av åpenheten i stuen. Jeg ønsket ikke å få stuen til å virke så mye mindre, for det ville garantert ført til at trappen ble som en boks og ikke et pent møbel og stuen ville da virke mye trangere. 

På lørdagen dro vi litt spontant inn til Ikea og kjøpe et par kommoder. Jeg har hele tiden sagt at jeg ønsket med et par enkle hvite, nettopp fordi det er litt i samme utseende som kjøkkenet. 

Og mer skulle ikke til. To hvite kommoder, en hvitmalt trapp, mørke vegger og tadaaah- vi har fått utnyttet plassen likevel. 
 

Den hvite litt mer "romantiske" kommoden jeg hadde fra tidligere ble flyttet ut i gangen og den lekre sølvkommoden er tilbake i stuen. Den hører liksom hjemme der, jeg setter den ALLTID tilbake i stuen og nå håper jeg den får stå i fred - fri for mine små og store påfunn. 
Itillegg fikk vi ENDELIG opp skoskap! Jippi!! Jeg hater når sko står synelig i alle regnbuens farger, så det å få skjult det litt var akkurat det som skulle til for at gangen skulle se litt ryddigere ut. Vel, ellers har dagen gått sin gang her i huset. Før helgen fikk vi en pakke levert på døren og det fra Forskerfabrikken... Jeg skal nemlig sende mine to små herligheter på kurs hos Forskerfabrikken.no til høsten og dette tror jeg blir stor stas!  Pakken som kom på døren skal jeg vise dere imorgen, men jeg kan LOVE at Olíver og Mathilde synes det var kjempe stas! Kanskje det blir sommerskurs på de også, hmmm... Jeg vet jeg har noe veldig morsomt å dele med dere også, så følg med! 

Det er sjeldent de sitter så konsentrert som de gjorde med dette, så dette er noe jeg kan anbefale alle andre med barn også. 

 

Nyt kvelden videre , vi sees imorgen! 

 

hits