mai 2016

Kveldkos med baben minVips, kvelden kom fort i dag også den! Her sitter jeg med baben min, Sabrina. Vi har spist og spist, og ligger nå godt tilbake og ser på Paradise Hotel og drikker jucie fra balkongen... Vi leker såklart at det er et kaldt glass vin, men den tid kommer, den kommer. Vi venter jentene våre med 8 ukers mellomrom så det går mye i babyprat og tanker rundt det. Sabrina har termin 1 juli og jeg 1 september! Vi har begge kjøpt oss skinnvogner, mye av samme garderobe - ja generelt. Slik går det når man har ALT for "mye" å bedrive tiden sin med i denne før-tiden. haha.. 


Vognen står til pynt i stuen, blomstene er på bordet, lysene er nå tent (ikke på bildet) og kvelden nytes! Pass på å nyte kvelden - og sommerfølelsen! 

Interiørveiledninger i sommervarmen!

God tirsdag alle vakre lesere! Solen skinner fra blå himmel og jeg storkoser meg med dagens små prosjekter! I dag har jeg fått unna et par interiørveiledninger på morgenen, når solen skinner slik som nå er det jo ingen vits å klage (?) 


Jeg er så takknemlig for at så mange av dere velger å bruke oss når det kommer til å hjelpe dere med alt fra fargevalg og innredning. Dette er virkelig noe jeg jobber hardt for å kunne fortsette med videre igjennom bloggen og jeg ønsker bare å bli bedre og bedre hele tiden. For veiledningshjelp ved små og store prosjekter i hjemmet kan dere kontakte på MAIL : villapaprika@outlook.com  

Vel, som dere nå vet flytter jeg slik at jeg er inne i den nye boligen min når Lila kommer til verden, og denne leiligheten skal selges! De jeg leier av ønsket ikke leie den ut igjen og synes det er stas at de kan bruke den innredet slik den er nå for salget! Dette er noe jeg såklart tar som et kjempekompliment, leiligheten er virkelig vakker - det er den. Perfekt for de som er mye ute og reiser, vil bor sentralt eller er alene med en liten en eller bare et par. Naboene i blokka er fantastiske og plassen helt unik... Jeg har selv eid 2 leiligheter i denne blokken tidligere og hadde jeg ikke hatt barn slik jeg står nå hadde jeg ei heller flyttet. Det er slike dager som i dag som gjør at jeg omtrent ikke vil gå ut av den, dørene kan trekkes helt til side og jeg føler jeg forstørrer leiligheten med 20 kvm. Stuen bli nesten dobbelt så stor og det er helt nydelig! Hadde jeg eid leiligheten hadde jeg nok lagt pene fliser på betongen. Selv planlegger jeg jo uteplassen i mitt nye hjem og med alt som skal skje! Med ivrige naboer skal rekken jeg flytter inn i males, ordnes og styres noe veldig med! Inntil det skal jeg fortsette å nyte denne plassen et par månederr til mens jeg planlegger drømmehjemmet mitt. <3 Jeg håper dere alle vet å nyte sommervarmen idag ! Her skal jeg få besøk av Sabrina og vi tenkte å grille og skravle litt! En etterlengtet jentekveld<3 

Babyen min har begynt å drømme.

Tiden går fort, nesten litt for bra-fort ! Jeg er så evig takknemlig for at jeg føler tiden flyr og ikke står stille. Jeg venter, men jeg står ikke og ser på klokken og før jeg vet ordet av det nå er den lille jenta mi her. I morgen går jeg inn i uke 28 ( 27+0-27+6) Nå er babisen over kiloen og dersom lillemor ble født nå vil hun mest sannsynlig klare seg. Dere kan tro jeg venter og tenker masse på hvordan ting skal bli fremover. Nå er liksom alt på plass, hun er gått fra foster til en baby, hun beveger seg hele tiden, nå er det slik at magen blir stående i ulike retninger når hun beveger seg og når jeg synger har jeg fått for meg at hun hører det og beveger seg deretter. hihi


Det er liksom bare meg og Lila, det er rart med det. Olíver og Mathilde har jo aldri vært mine helt alene, Håkon har vært der hele tiden og jeg har alltid hatt en person nummer to som har vært med i avgjørelsene. Nå står jeg og tar alle avgjørelser alene og planlegger en hverdag som blir hennes og min på fulltid. Noen ganger er dette veldig skummelt, så jeg må si det står stor respekt av alle dere som har gått igjennom dette før meg. Jeg merker misunnelsen er stor (på en god måte ovenfor dem altså) når jeg står med andre venninner som skal ha babis på lik tid som meg sammen med partneren sin. Jeg mener ikke at det er noe synd i meg som skal ha en frisk, lita jente - langt ifra, men jeg skulle ønske jeg hadde hatt en å dele opplevelsen min med. En som ivrig kjente etter spark, synes magen var fin, stolt var med på ultralyd, var med å skru sammen babysengen, handlet inn babyutstyr, ja generelt en å dele denne opplevelsen med. Ting er og blir hva man gjør det til selv, men det er vel ingen hemmlighet at det å gå igjennom et svangerskap alene ikke er en drøm i seg selv. 


Ellers er det mye som skjer med lillemor.. Det står nå at babyen har begynt å drømme og jeg merker at hun hopper rundt i takt titt og ofte, så noen ganger lurer jeg på om hun hikker eller hva hun gjør. Denne perioden merker jeg det har skjedd mye, det er tydelig en kraftig vokseperiode nå og magen blir strammere og strammere. Jeg synes det å trekke pusten sittende er tungt og jeg sliter virkelig med dårlig bekken. Utover det føler jeg meg i utrolig god form, jeg trener og bruker masse tid på å holde meg i form. Jeg håper å være oppe og hoppe relativt fort etter at hun kommer til verden så jeg gjør det jeg kan for å prøve å holde meg i bevegelse! Om to uker nå begynner jeg i min uke 30... Og bare det i seg selv er helt utrolig, hvor blir tiden av? Nå er 66,7 % av svangerskapet mitt over og 94 dager står igjen til termin. Jeg har nå vært gravid i 27 uker. Helt utrolig - tenk at over seks måneder er gått og det er nå 23 uker siden testen slo ut positivt...  

Oransje og pasteller

I en ellers beige og blå hverdag har jeg nå summet meg til med litt farge - ikke bare på dilldall, men på neglene av alle ting. Jeg fikk plutselig for meg at lyseblått og oransje var den perfekte farge komboen og endte opp med oransje neglelakk. Jeg elsker jo å leke med ulike farger så ingen bombe at jeg plutselig får for meg ting sånn ut av det blå!

Jeg går bare å gleder meg til å få lillemor nå så jeg endelig kan bli meg selv igjen, enda godt vi går sommeren i møte for jeg hadde fått panikk om jeg måtte kledd på meg lag på lag med vintertøy nå. Sommer---sommer kom til meg!! 
Jeg håper dere alle har hatt en flott start på uken! 

Når jeg kan dele SÅ mye mer.....

Deler jeg såååå lite. Uff, jeg skal bli bedre... 

Søndag og denne helgen har flydd avsted! I dag har jeg spist opp tlf min med Sabrina på tråden, og hatt ei venninne på hyggelig besøk! Tiden går alt for fort når man har det bra og denne helgen har vært den beste på veldig lenge faktisk! Ungene har vært snille og gode hele helgen og jeg har følt at formen har vært mye bedre! Nesten så man føler man har fått livet i gave på nytt. hihi.. Vi startet dagen med film og rundstykker og avsluttet med kebab før sengen stod for tur.. 

Har dere hatt en fin helg da ? Det håper jeg! Nyt kvelden, vi skrives!  Imorgen starter ny uke og nye muligheter står for tur - de skal gripes! 
 

Hun er lik mora si!God lørdag, godtfolk! 

Her i heimen stakk Olíver avsted på fotballkamp med faren sin da klokken var 08.15, og Mathilde og jeg har ligget og sett på film, som to dråper vann! Litt mor og dattertid! Vi har akkuat fått i oss en matbit og skal straks komme oss avgårde! I dag er det familiedag, det var det forsåvidt i går også.  

I dag har Mathilde planlagt rommet sitt, igjen.. hehe.. Hun er så giret etter at hun fikk se det at halvparten hadde vært nok. De er så stolte, selv om de lo litt når de fikk se det nå per dags dato. Hun som har bodd i huset før jeg kjøpte det har tatt godt vare på huset, så det tekniske er som tidligere sagt i stand. Nytt el.anlegg, dører - ja generelt det som er dyrt og som kunne spist opp alt jeg har til å pusse opp for er i orden og det er fantastisk! I tillegg har Håkon kjøpt seg hus nå, ikke langt unna! Så ungene kan endelig løpe mellom oss igjen og denne gangen eier vi begge to!! Barna er overlykkelige og jeg puster lettet ut. 


 

Igår var jeg forresten å valgte ut teppefliser til barnerommene, disse er SÅ praktiske og kan lett byttes ut om en blir stygg eller ødelagt. Jeg skal vise dere masse bilder senere. Jeg skal pusse opp soverommene selv med litt herrehjelp så vi regner med å flytte inn i slutten av juli. Lila kommer jo måned etter så jeg ønsker å være inne i litt god tid før hun kommer. Og dere.. .Over til noe helt annet, i går kom vognposen til vognen hennes! Herremin som jeg gleder meg til alt nå! Hus, baby, sommer - jeg har stor tro på alt fremover og det er en deilig, ubeskrivelig og god følelse! Fineste vognposen jeg vet om! Vel, dette ble et lite alt-og-ingenting-innlegg, men jeg håper dere har en deilig helg! 

Velkommen hjem til meg!

Velkommen til mitt nye hjem! Her skal jeg bygge og her skal jeg bo og tro det eller ei, dette vil bli helt fantastisk! En liten rundtur i criben min er vel på sin plass! Vel, nyt på- alt skal rives og gjøres på nyttt og jeg er i ekstase! 

Det som er moro er hvor annerledes dette huset vil bli nå, det vil forandre seg totalt! Nå er det 3 uker til og nøkkelen er i hånden min, jeg har så sommerfugler i magen at dere ikke aner! 

En ting er sikkert, dette blir hva jeg gjør det til selv og et flott plass for meg og barna! 
 

 

Romantisk kveld i et eget selskap.God kveld i stuen! 

Ja, tiden går alt for fort, idag har jeg ikke rukket å se på klokken før kvelden tok meg igjen! Imorgen er det avsted til legen og deretter rett hjem og videre til mer planlegging av ny bolig! Jeg har så mange ting jeg må ta mål av og notere meg når jeg er i boligen imorgen så gjett om dette skal bli moro! Om 3.mndér må jeg være ute av denne leiligheten, og da har et helt år gått her på Lenafjellet! 

Et år går fort, utrolig fort... 
Jeg må nesten le litt av meg selv, tenk at jeg hadde planer om å bli her med Lila og begge barna! Det ville gått, men nå som jeg ser hvor mye den lille nuppa mi bringer med seg av ting og tang er jeg glad jeg endelig har noe eget å flytte inn i som er bare mitt og barna sitt! 

Vel, nå skal litt vannmelons spises og deretter skal jeg legge meg, romantisk kveld i eget selskap. Imorgen er det nye dag- nye muligheter! 

Ha en deilig kveld! <3 

Nå skal det fargelegges


 

I dag kan dere tro at jeg er i hundre og ti! Jeg har nemlig vært i Drammen og blitt proppet full av inspirasjon fra ekspertene hos Butinox for fargepalett som skal være i huset. Nå er altså fargene for de ulike rommene i det nye huset bestemt, og jeg vet med sikkerhet at dere kommer til å elske dette, for det gjør nemlig jeg! Det vil bli ulike blånyanser, gråtoner, toner i beige og selvfølgelig litt rosa. Jeg vil også sprite opp med noe annet morsomt, men dette venter jeg med å fortelle til jeg har noe å vise dere! Det som er positivt for meg når det gjelder farger som allerede er og som kommer for fullt nå, er at disse er duse og lune, så de passer til den stilen som jeg elsker! Jeg skal ha en gjennomgående rolig og delikat atmosfære når det kommer til fargevalg i den nye boligen, men jeg har også noen morsomme avbrekk som virkelig skal sette prikken over i'en, dere! 

Trappen i huset fikk jeg i dag masse inspirasjon til, så nå vet jeg med sikkerhet at dette vil bli det perfekte møbel. Som jeg har fortalt dere allerede, er ikke den nåværende trappen spesielt pen, men ved små, enkle grep kan det gjøres underverker! 

I morgen skal jeg som tidligere nevnt opp i huset og ta litt mål, så da er selvfølgelig også kameraet med! Har dere hatt en fin dag så langt? Nå skal jeg grille litt og få i meg litt mat i det deilige sommerværet - håper dere nyter sola om den er hos dere. 
 

Tittei verdenTittei verden! 

I dag gikk turen til Moss for 3D-film, bilder og mål av den vesle, lille jenta mi. Hun var ikke så fornøyd med å bli tatt masse bilder av, men lot seg likevel avbilde på noen. Jeg er helt oversjarmert, jeg er forelsket. 

Lila følger kurven sin perfekt, hun er helt frisk og vokser som hun skal. Tenke seg til at denne lille tulla skal komme å bli en del av hverdagen min om ikke mange månedene. Med meg hadde jeg både mamma og Sabrina og stoltheten min var enorm! Hun er jo ennå bare på en skjerm så hvordan hun vil se ut på utsiden blir jo annerledes, men jeg synes at jeg så mye Mathilde i henne så genene mine må jo være litt sterke. hihi... 

Lillemor blir mer og mer virkelig for meg. Misforstå meg rett, hun er på ingen måte uvirkelig, men det å vite at det nå lever en levedyktig baby på innsiden av magen min er helt sprøtt. Jeg synes ikke det er så lenge siden jeg sa at hun snart var like stor som en smørpakke. hihi. Alt rundt Lila og meg vil bli noe annet enn hva jeg så for meg, men jeg vet at den lille jenta mi ikke vil ha mangel på noe kjærlighet eller glede i livet sitt. Dette svangeskapet har forandret meg veldig som mor. Jeg er nok enda mer bestemt, klar og rolig på meg selv og det er IKKE det samme å gå gravid nå som før jeg fylte 20. Det er nå 10 år siden jeg ble gravid for første gang og 8 år siden jeg gikk gravid med Mathilde, alt er forandret og ikke husker jeg noe spesielt når det kommer til detaljer rundt svangerskapet. 

Svangerskapet med Lila har vel ikke vært å anse som drømmesvangerskap til å begynne med, ei heller et sterkt ønsket svangerskap når det stormet som verst, så ærlig kan jeg være. I dag er følelsene helt annerledes og jeg går og er over meg av glede pga. lillemor. Jeg har hatt masse frustrasjon over hvordan vi mennesker er, følt meg veldig alene som forelder og rett og slett vært redd. Det er rart med det, men i dag kunne jeg ikke ønsket noe av det som var tilbake. Jeg har truffet nye mennesker, knyttet nye bekjentskaper og ser at livet mitt stoppet i dag fordi at ting rundt endret kurs. I dag er jeg glad for at jeg var 13 uker på vei når ting snudde og ikke 8 eller 9 uker. Hadde jeg vært under 12 uker hadde jeg tatt en abort og selv om jeg skammer meg for å si det høyt i dag, så er jeg glad gudene rundt meg ga Lila livet hennes. Jeg husker jeg spurte jordmor om fosteret var dødt da jeg lå på ultralyden og når hun sa at det levde og hjertet slo knakk jeg sammen i fillebiter. Jeg skammet meg over å ha tenkt tanken på å få slippe dette og i dag kan jeg nesten bli sint på meg selv for å ha kunne være så kald og egoistisk i denne perioden. Likevel, jeg er bare et menneske og vi står alle oss selv nærmest og tanker, følelser og situasjoner er gjerne et resultat av alt når du blander det sammen. I dag følte jeg ting enda bedre enn i går og fortsetter det slik kan ikke dette bli annet enn veldig veldig bra!   

Fra soverom til stuen.

Det er ikke før jeg står med nøkkelen i hånden at moroa virkelig begynner, men planleggningsfasen og drømmefasen er også en stor del av moroa - ikke sant?  Jeg har tenkt til å å rive veggen bak spisestuen på bildet, det for å få åpen stue-spisestue og kjøkkenløsning. Peisen ser på bildet pen ut, men denne er ikke praktisk og ei heller pen i virkeligheten.Tror det heter biopeis det som er der idag (?), er litt usikker. Jeg skal derfor sette inn en ny. Veggene skal males i en lys gjennomgående farge som heter vam sand hvor taklister, vinduslister, karmer, tak og annet skal males i en kritthvit farge. Dragen i taket skal males i samme farge som tak og lister.  

Gulvet jeg skal ha skal være lyst og verandadøren skal byttes. Gardinbrettet skal fjernes og aircondition skal flyttes. Huset er veldig koselig, jeg fikk en god følelse første gang jeg satt beina på innsiden der og bestemte meg der og da for at jeg skulle ha denne boligen. Det er ikke noe slott eller den sprekste boligen i gata ennå, men jeg vet med sikkerhet at når vi har fått gjort det meste her så vil det bli noe helt annet. Det handler om å sette sitt eget preg på det. Den ene eller andre veien - jeg ser for meg alt og gleder meg enormt masse! 


Trappen i huset har jeg ikke noen bilder av, men her må det skje noe, så jeg kommer nok til å trenge noen tips når jeg får tatt noen. På torsdag skal jeg innom huset så da skal jeg ta masse bilder å vise til dere! Som dere ser på bildet er det litt som må gjøres og dette er noe jeg gleder meg til å ta med meg dere på! Ekstra stas blir det å ta noen bilder til torsdagen, da får jeg liksom vist dere mest mulig. 

Jeg gleder meg til å se hvordan dette vil bli til slutt, en ting er sikkert!! Dette vil bli kjempe bra! 
 

Hvor blir tiden av?

Ja, så er uken kommet og jeg sitter ennå våken. Klokken er ikke på min side og døgnet er nesten snudd... Til tirsdag skal Sabrina, mamma og jeg avsted og se på veslemor i magen. Den lille huleboeren min har begynt å bli nokså tydelig i bevegelsene sine nå og jeg merker at magen kan stramme og gjøre fryktelig vondt. På tirsdag går jeg inn i uke 27 og tenk dere det - nå har jeg klart meg siden uke 13 helt alene og 64,2 % av mitt svangerskap er nå over og 101 dager står igjen på kalenderen til termin.  Lila er i slutten av denne uken - altså i dag 930 gram og ca. 31 cm lang. Nå overlever hun mest sannsynlig på utsiden av magen - sjansen er ihvertfall større for at hun vil gjøre det med den hjelpen som i dag er å få. 


 

Jeg blir nesten litt satt ut over hvor fort tiden faktisk går. Jeg er i kalendermåned 6 og i graviditetsmåned 7, i dag har jeg vært gravid i 25 uker og 6 dager - helt sykt og helt sprøtt! Jeg har fått 2 ulike termindatoer - den 1.9.2016 og den 5.9.2016. Jeg har sagt at jeg er et sted midt mellom, men følger datoen fra ordinær ultralyd når jeg følger de ulike appene osv. I juli skal jeg inn til sjekk igjen og da får jeg vite enda mer angående hvordan ting vil bli. 

Babymagen er på plass, men jeg har ingen stor mage eller gravidkropp. Jeg er ennå veldig lita. haha... Det hadde jeg ikke trodd var mulig når magen stod ut de første 3/4 månedene. Jeg trener veldig mye, men kun for min egen del. Jeg føler trening og mye bevegelse er veldig viktig for at jeg skal klare å holde meg oppe. Bekkenet mitt er helt umulig og jeg er til tider helt fortvilet over det. Tipsene jeg har fått har derfor vært gull for meg, mange ulike tips har hjulpet meg mer enn hva jeg hadde trodd var mulig. 


Storesøster venter spent på å kunne trille og få en babis i hus. Jeg vet med sikkerhet at det vil bli masse hjelp i Olíver og Mathilde og storesøster er nok mer spent enn noen andre. På tirsdag skal jeg vise dere bildene jeg får av Lila og dere kan tro jeg gleder meg! 


Ha en deilig natt, vi skrives!   

 

Her skal jeg bygge og her skal jeg bo.

God søndag! 

Ja. nå nærmer overtakelsen min seg med STORMSKRITT! Herremin, dette blir så stas! Jeg tenkte å ta dere med på alt så i dag tenkte jeg å dele litt om mine tanker rundt det som skal gjøres i mitt nye hjem! Det som er fint med mitt nye hjem er at alt det tekniske er i stand, altså vinduer, tak, utedører, el-anlegg, rør osv. Det jeg skal gjøre om er mer kosmetisk og mye klarer jeg å få ordnet med selv!  


Først i dette innlegget er soverommene: 

Soverommet mitt vil bli på innsiden av rommet til Lila. Lila har ingen vinduer på sitt lekerom, men det er to skyvedører som skal inn slik at de står åpne og slipper inn masse lys. Hun vil sikkert sove hos meg den første tiden uansett og dette blir et lekerom på 8 kvm. Planen er å bygge om en bod i underetasjen til et rom med tiden, men dette er ikke noe jeg vil prioritere og legge penger i de første årene. Pga. alle rommene i huset er relativt romslige får alle hvert sitt rom med god plass. 

På mitt rom skal jeg fjerne gardinbrettet og male veggene som er i furu i en mørk grå, sort-blå farge som heter kul. Jeg hadde sort soverom i mitt forrige hus og vet med sikkerhet at en mørk farge er noe jeg liker godt her inne. Tak og lister vil bli malt i kritthvitt og jeg vil legge vegg-til-vegg teppe på gulvet. Jeg synes dette er lunt og godt og  idag er det masse lekkert å få tak i her i sisal og tepper som ligner. I dag står det dobbeltsenger på alle rom og dere ser selv plassen er god (i hvert fall i forhold til hva jeg er vant til akkurat nå, hihi). Sengen min vil settes motsatt og veggen dere ikke ser på bildet skal tapetseres i en blå-grå rutete tapet. 

Kilde: ujkjent ? 


Detaljer skal være i lin og beige. Sengegavlen min skal jeg ha på veggen med den rutete tapeten. Jeg skal ha en vanlig hvit PAX garderobe med 4 skap som holder et litt romantisk preg med nattbordene med Kartell sine ghost-lamper. Gardinene skal være i beige lin, og puter og annet skal holdes i beige og blått for å ta opp de fargene jeg alltid har elsket og falt tilbake på. 

Kilde: Millemoi / Ikea. Kartell,  classicmøbler 


Rommet til Lila vil få vegg-til-vegg tepper i samme som resten, nye skyvedører, garderobeskap og plass til kommoden, lekekasser og hyller, samt et par rosa sakkosekker. Jeg vil ha litt annet enn kun rosa, og vil prøve å få stilen litt lik som inspirasjonbildet jeg har hentet med ut under. 

Kilde : interiorinspirasjon.no / tapet  ukjent ? 


Rommet Til Olíver skal gå i blått, koks og beige. Siden Olíver har et sterkt ønske om Atlaset som fondvegg skal han også få dette. Hos han vil vegglister, tak og vinduslister males i kritthvitt og det vil bli vegg-til-vegg tepper på barnerommene også. Dette er mykt og godt å sitte på og var noe han trivdes med på sitt tidligere rom. Veggene skal males i fargen Tåkelur. Jeg tenkte å kjøpe 120 cm senger til barna og begge skal få sengegavl. På motsatt side av sengen vil han ha atlas-veggen sin. Her skal jeg sette inn et sprekt skrivebord og en sofa, samt et hvit garderobeskap. 
 

Kilde: Millemoi,ikea / fagmøbler  


Rommet til Mathilde skal gå i rosa, hvitt og beige. Begge ungene har fått velge farger selv og tapeter. Mathilde har alt gitt klare beskjeder på hva og hvordan hun skal ha det og er over seg av begeistring. Hun har alt planlagt hvor dukkehuset skal stå, hvor tven hennes skal henge og hvor hun skal ha de ulike knaggene sine. Hun ønsker sengehimmel OG sengegavl - prinsessedrømmen skal derfor gå i oppfyllelse! På rommet til Mathilde er det allerede innebygd garderobe så denne skal jeg male hvit og bytte knotter på. Hun har valgt "diamant"-knotter og er i ekstase over planleggingen. Veggene skal males i fargen sukkerspinn og lister, tak og vinduslister kritthvit. Alle rommene får samme vegg-til-vegg tepper. Hun har alt valgt ut en bling-bling lampe til taket, skrivebord og tekstiler. Bildet av rommet er litt dårlig, så det ser mindre ut enn hva det er. Men et bilde er bedre enn ingeting. 

 

kilde: teppe fagmøbler, tapet churcill 

Kilde:Millemoi,ikea . ellos, classicmøbler 

 Muligheten for at jeg vil velge ektorp-stolene med puff fremfor sofa er der, men dette avgjør jeg når sengene har kommet på plass.


Alle rom i hele huset vil få lister og dørhåndtak som ligner på bildet under: 

Kilde; Ukjent. 
 


På badet skal jeg få inn en ny baderomsinnredning, benk over vaskemaskinene, nye fliser på gulvet, ny dusj og veggplater. Badet og toalettet er vegg i vegg og slik tenker jeg fremdeles å beholde løsningen. Jeg har vært frem og tilbake på om veggen skal rives, men pga. det er et bad og to toaletter i huset velger jeg å fortsette å ha det slik. Det er rimeligst og vil bli praktisk også med tanke på at vaskemaskin og stellebord vil være på badet. 

Kilde Fredrikstad gass og vvs/ megaflis


Planene for huset er MANGE og mye av dette skal jeg få hjelp til av mine gode kompiser og venninner, det fagmessige må jeg sette bort. Jeg har budsjett på alt og vil ta dere med på alt fra ende til annen, og bloggen er en plass hvor jeg skal dele alt fra butikker, produkter, fremgangsmåte - ja alt på!  Ønske for boligen min er å holde stilen i huset hjemmekos og rolig, myk og behagelig. 


Jeg skal ta dere med videre på rommene nede senere og håper dette var til litt inspirasjon til de som også står og skal pusse opp små og store rom!  Mer kommer! 

Til barnevognen. <3

God kveld i stuen alle kjente og ukjente der ute! 
Er det en ting jeg liker å sitte å fikle med på kvelder nå så er det små og litt større prosjekter, og i dag lagde jeg en søt, liten pyntesak til vognen til Lila. Enkelt, moro og personlig når man gjør litt småtteri selv. Jeg tenkte å lage søte knagger og annen pynt til rommet til alle ungene - det er jo så moro å ordne med sånt og jeg har en plan på hva jeg ser for meg i alt fra klesstativ og knagger. 

Denne søte lille saken skal henge på vognen hennes.   Alt jeg trengte var litt slikebånd, tynn ståltråd, perler i rosa og hvitt og en liten spenne... Rimelig, enkelt og moro! <3 


Ha en deilig lørdagskveld, nyt den og kos dere! 

Små føtter, vil sette dype spor.God morgen! 

Åh, nå er det ikke mange ukene igjen før lillenuppa mi kommer og igår kom Sabrina med tidenes bærepose med søte kleshengere til Lila mi<3  Om 3 uker nå overtar vi det nye huset og gjett om jeg klør i fingrene mine etter å starte! jeg skal straks avsted for å handle litt. Den kommende uka er det full pott med møter og planlegging for det som skal skje!  

Vel, over til bæreposen .. hihi.... Sabrina kom med en pose med de vakre kleshengere til stativet til Lila igår og jeg har allerede behov for enda flere. hihi. Se så søte da, vakre ikke sant ? 

For ikke snakke om alle de søte hårdbåndene og søte luene - jeg gleder som en unge til å pynte lille nuppa mi opp med alt det søste som ligger å venter på henne.  

Jeg har fått noen spørsmål den siste tiden på om jeg vil dele dagen hun kommer til verden med alle med en gang. Jeg har denne gangen tenkt til å holde henne litt hemmlig. Ihvertfall til jeg har kommet meg hjem fra sykehuset! Bare nærmest familie og venner vil få beskjed, men men .. Dette er en liten stund til ennå så tiden får vise! hihi.. 

Nyt dagen vi skrives mer etterpå kjære lesere! 

Hjemme hos mor og far.

Hei og hopp! Vel, da var det jaggu på tide å vise dere bilder av det nye huset til mamma og pappa. I februar kom mamma og pappa over et hus de ikke klarte la gå fra seg. De kastet seg over megleren og gjorde det de selv mente - nemlig sikret seg drømmehjemmet! Pappa savnet hage og mamma lune kroker og dette var huset som hadde alt! Selv om de hadde en leilighet som var perfekt for dem, savnet de å kunne gjøre annet enn å bare sitte på verandaen. Huset var "perfekt", men de har pusset opp en god del. Ennå har de små og store prosjekter som skal gjøres, men frem til det vil jeg ta dere med på en liten tur i nyhuset! Hallen og gangen, samt utgangsparti er ennå ikke ferdig så her venter vi noen uker til før jeg vise dere bilder. Mamma vil nemlig at jeg heller skal vise dere dette når det er ferdig! 

Først vil jeg starte med å vise dere hoved-soverommet. 

(Ledningene til tven skal skjules i veggen, men har enda ikke blitt gjort) Fra soverommet fører det videre inn på et nytt bad.


Fra hallen kommer man inn i stor og åpen stue! 


Over spisestuen mangler de ennå å få opp lysekronen sin. Rommet jeg har fått når jeg er på besøk mangler gardiner og tv, men dette er hvor jeg skal bo første uken etter at Lila melder sin ankomst. I toppetasjen har min bror flyttet inn og innredet - når dette er ferdig skal jeg dele også dette med dere, samt vaskerom og annet i underetasjen. Håper dere får en fantastisk fredag videre! 

Full planlegging.God torsdag! Hvordan har dagen deres vært så langt ? 

Vel, her går det i planlegging av ny bolig for om bare 3 uker overtar jeg nøklene til mitt nye hjem! Wiiiiiiiihiii!   Kjøkkenet er alltid hjertet i huset og her har jeg MANGE ønsker for små og store løsninger.  Jeg ønsker at ting skal bli mest mulig praktisk så om noen har pusset opp kjøkken og har noen gode løsninger som dere anbefaler på innsiden av skuffer og skap håper jeg dere kan røpe et råd eller to til meg! Jeg skal ha et kjøkken uten håndtak, kun en vegg med skap fra bånn til topp og ellers ingenting! Jeg har stor tro på at det vil bli bra, for jeg trenger å få ting mest mulig åpent. Jeg har planer om et hvitt kjøkken med benkeplate i betonglook- ha dere noen gode forslag på noen bra ? Siden alle mine hvitevarer skal være innebygd selger jeg mine SMEG hvitevarer, så om noen er på jakt etter pent brukte hvitevarer med null skader eller merker til en billigere penge er det bare å kontakte meg på camilla.stylebynorway@outlook.com  Oppvaskmaskinen selger for kr 6500,- og kjøleskapet 7000,-  Alt fra september/oktober 2015. 

Jeg håper dere alle har en deilig dag og har mange gode tips å komme med til mitt nye kjøkken! Nyt dagen så skrives vi! 

 

NB! Jeg fant ingen riktig kilde på bildene over så har dere de er det bare å gi meg dem så skal de rette få sin cred. 
 

Summer feeling!God 18.mai alle sammen! 

Hvordan gikk feiringen deres?  Her gikk det i 110, oppe var vi før klokken var 06 , så når klokken var 22 30 klarte jeg ikke holde øynene åpene lenger!  Koldtbord med familie etterfulgt av bytur og skateparken med ungene!  Været var jo upåklagelig, så vi var maks heldige! 

Idag har jeg ryddet opp i alt rotet, fått unna litt mailer og gjort klart for alle prosjektene som jeg skal starte på til uka! Gjett om jeg gleder meg!! 

 Idag er været litt gråere, men med godt går nok det helt fint - jeg håper dere har hatt en FINFIN start på midten av denne korte arbeidsuka. 


Vi skrives alle vakre lesere ! Er det noe dere vil jeg skal blogge mer om? Let me know, jeg kan lett gå i samme ring - hihi... 


 

17.MAI.....

God natt i luken! Vips var det 17 mai! Jeg kom litt senere inn idag enn først ønsket, men sånn går det med 100 ting som skal gjøres på likt! 

Idag har jeg vært effektiv, maten er klar, bordet er klart , skjorter er stryket, barna er skrubbet, hår er krøllet , flagget står klar og jeg skal straks finne hodeputen for nå er det 17 mai! En stor dag for store og små , her i heimen gleder vi oss masse! 

Alle har ordnet seg her hos oss og Martine kom i siste liten for litt stell av neglene sine! 
Når der var i stand var det bare å starte på seg selv...Alt og alle kommer før meg om dagen og jeg kan si det er kjempe koselig å se hvor mange som setter pris på det jeg gjør for dem, det varmer virkelig hjertet mitt. 

Mathilde tok finpussen på bordet idag, la på gaffel og kniv, samt roser så nå er det klart for koselig frokost immorgen med familien min <3 
Hipp hipp hurra !! Jeg håper dere alle får en fantastisk feiring! Vi sees i finstasen- jeg passet nemlig bunaden min! Snakk om lykke !! 

Vi skrives! 

Dagene er til for å nytes!God kveld i stuen og happy pinsehelg! 


Her inne er det som om jeg logger meg inn i en evig liten negativ kommentarboble, den ene kommentaren etter den andre prøver å overgår hverandre med shit. Jeg kan ikke si jeg blir overrasket, jeg må bare leve med dere fremover. Det negative har tydelig en stor rolle i livet til mange og jeg er nesten imponert over de som har så mye frustrasjon til meg at de faktisk analyserer alt jeg skriver og gjør for å finne noe de skal kunne pirke på eller "ta" meg på. Ja, nåde meg om jeg skriver et ord feil, bygger opp en setning feil, svarer krass tilbake, legger ut bilde av barna, skriver om ting som er sårt, deler et bilde for mye eller for lite fra sofakroken min, og for ikke å glemme at jeg har blitt kjedelig og mælete her inne. Jeg må bare ønske dere velkommen, for forsvinne gjør de som holder på slik ikke. Det som er så fint er at jeg slipper å kaste meg på samme karusell og faktisk velger selv å tørre å drite meg ut, bli ledd av og fremdeles stå opp hver eneste morgen. Jeg er ikke den som logger meg inn på ulike forum og må sitte bak navn og anonyme navn her inne for å kunne si en ting i hvert fall. Jeg skriver det jeg gjør og ja, det kan være aldri så dumt til tider, men så har jeg valgt å si det likevel. Så enkelt og så greit. Om o´hellige Fredrikstad-folk eller Norges befolkning sitter og "ler" av meg må være deres sak, så lenge dere snakker om meg må jeg jo virkelig bety noe... ( Jeg mener for all del ikke at det bør være positivt.) Jeg har sett mye rart den siste tiden, ingenting overrasker meg lenger. Folk kan lage barn, stikke fra ansvar, familie kan boikotte hverandre, man treffer nye, penger er brått eierkapitalen til ufin kjeft, facebook-statuser deles for å "støte", ekser av nye flammer sender meldinger for å beskytte verden, meldinger på A4 sider tikker inn med lange sammendrag om hvorvidt jeg må gå "videre", datoer blir løyet om og VIPS er alt mitt problem - helt ok. Jeg må bare gratulere til de som oppdrar og ser på sine barn og familie holde på slik. Hva skal jeg si, jeg blir ikke overrasket... Før ble jeg sint, nå tenker jeg oppriktig - så leit å spinne seg inn i et slik nett. Jeg kunne fortsatt i det uendelige, men stopper her og ønsker dere dette gjelder virkelig lykke til og alt godt for fremtiden. 


Uansett: Takk for at vi er en hel gjeng mer med positivitet som ikke er satt sammen slik.-. Jeg svever selv på en rosa sky om dagen, den følelsen er helt himmelsk - helt sant! Livet er en nydelig reise og jeg bare forguder det å være...  I disse dager går jeg og planlegger mitt nye hjem til den store gullmedaljen - god hjelp får jeg også! Jeg har så mye fra neste uke og uken etter jeg skal ta dere med på, så her kan dere bare glede dere! Det kommer masse interiør, men jeg har så mange nye ting jeg vil dele med de som synes interiør er toppen...  Så JO - det kommer! 
Ellers er jeg snart 25 fulle uker - wiiihiii!!! Magen er liten og søt og lillemor sparker som en GAL!  Formen er helt topp, men bekkenet er udregelig! Jeg trener og trener og det hjelper godt på. Jeg tror ikke jeg har vært så trent på lenge faktisk. Kondisen begynner å holde tett med meg nå og jeg bare elsker det å føle meg i god form! Bukse - Bikbok, topp - h&m, sko - spania, Jakke - Ralph Lauren. Jeg håper dere alle får en deilig kveld - jeg ser på Eurovision og koser meg med vannmelon... haha ... I morgen blir det blider av et ferdigdekket 17.mai-bord - vi sees! 

I siste minutt...God fredagskveld/natt.. 

Torsdagen gikk fra meg og dagen idag har gjort det samme, jeg har sprettet rundt som en strikk.. Ting i hverdagen har endret seg og jeg har 100 baller i luften, noe som såklart er kjemep stas! For å få ting på plass til den store bursdagen vår her i Norge på tirsdag reiste Mathilde,Martine og jeg på en aldri så liten shoppingtur! Jeg lovet Mathilde bunad iår og idag var det ei stolt frøken som fikk en ny bunad. Vi valgte en som hu mor må legge opp i skuldrene, men da har ihvertfall Mathilde antrekk til flere viktige anledninger det neste året! Små jenter i bunad er alltid så søte og Mathilde var noe av det vakreste jeg har sett- såklart siden jeg er mora. haha... 

Martine og jeg begynte å dekke bordet idag også, jeg skal så mye frem til 17.mai nå så greit å ha det meste på plass til tirsdags morgen. Ennå er ikke bordet ferdig dekket til fest på disse bildene , men som dere ser . her går det unna... haha.. 


 Nå skal jeg finne senga, bekkenet mitt er helt skjevt og jeg er en smule irritert for det . haha - typisk min flaks. <3 

Nyt natten og sov godt! 

Jeg har undertegnet idag!

Wiiiihiiiii! Nå er det INGEN vei tilbake! Idag undertegnet jeg på huset, tenk det - huset mitt ! Jeg er helt i ekstase og gleder meg utrolig mye til jeg kan starte med første rask i det nye hjemme MITT!... Tenk hvilken morsom reise dette blir , jeg har så mye som skal deles med dere utover - tro det eller ei jeg bare nyter hvert minutt av alt det positive jeg føler i livet nå. Jeg har idag fått igjennom to morsomme ting for huset og jeg har to møter om to uker på andre prosjekter som faller boligen til, jeg jobber jo med å få til ting noen andre enn meg også kan få tilbudet på. 

Tiden idag ahr gått utrolig fort, jeg vet nesten ikke hvor den har gjort av seg , men borte ble den! 

Vel, her har jeg fått vært en tur på stranden, trent, tatt litt sol ekstra og faktisk farget håret! Effektiv sa du ?  haha.... Nå skal jeg inn å se på småtrolla som sikkert er i drømmeland - nyt kvelden alle sammen! <3 

På tide å være ærlig...

Innlegget inneholder rabattkode og lenke til nettbutikk

God kveld, alle sammen. Ja, så har tiden kommet at jeg ønsker å være ærlig på alle plan med dere, for jeg orker ikke flere diskusjoner og rykter som blir satt ut til enhver tid. For ett år siden, om fire uker, opplevde jeg mitt livs største mareritt, som var at jeg, i en alder av 26 år, måtte se livsverket mitt rives i fillebiter. Alt jeg hadde jobbet for, i fem år, ble røsket fra meg på bare noen uker. Dagen sitter klistret i minnet mitt enda og den vil aldri glemmes. Det var som om jeg mistet en del av meg selv, en del av livet mitt og det føltes ut som om at "babyen"min ble tatt fra meg. Man kan si at ting bare er ting, men når det ligger blod, tårer og svette i det og jeg har gitt alt av meg selv, er det ikke bare materialistisk lenger - det er faktisk en del av meg. Ryktene har vært mange etter dette og jeg har valgt å la stormene passere da jeg håpet at dette ville dø ut etterhvert. Jeg ble hele tiden fortalt at folk glemmer fort, men dette har jeg selv erfart ikke er sant. Jeg har i ett år følt at jeg har gått med kniven på strupen og fått sure blikk i ryggen fordi jeg trodde på et prosjekt som jeg ikke ønsket skulle ende. Jeg har satset ALT jeg har eid og har hatt på Villa Paprika, derfor smerter det meg, helt ærlig, når folk skal bruke min privatøkonomi mot meg. Jeg har ingen meldeplikt hva gjelder hva jeg legger inn penger og hvor mye, men jeg kan si så mye at det er Style by Norway som skylder meg penger og ikke motsatt, det samme gjelder Villa Paprika.

Det siste jeg gjorde i Villa Paprika var å ta alt jeg eide og hadde, og da snakker jeg hver krone, på å prøve å redde firmaet, men dessverre vet dere hvordan det gikk. Jeg har brukt snart ett år på å spare meg opp en ny egenkapital, så jeg kunne kjøpe meg en bolig som faller rimeligere ut hver måned for meg, enn hva leiemarkedet kan tilby. Jeg har snart tre barn, hvor jeg kommer til å ha ett på fulltid, så da sier det seg selv at en leilighet på 80 kvm. med to soverom, ingen hage og barn i nærhet, ikke er det optimale for meg og mine barn. Jeg er ikke bare gründer, men også en mamma, og selv om jeg gjerne skulle ønske at alt rundt meg går som det skal, så kan jeg dessverre ikke trylle. Jeg har ingen rik onkel eller pappa som kan gi meg en million kroner dersom jeg trenger det. Jeg er snart 30 år, og jeg må klare meg på egenhånd på lik linje som alle andre. Det har ikke vært noen hemmelighet at leiemarkedet var det jeg måtte se på, da jeg igjen med Style by Norway, la inn det siste jeg hadde for å starte opp og prøve å komme meg på bena igjen. Vi snakker flere titusener og bruk av sparepenger på dette firmaet, fra min lommebok, fordi jeg hele tiden har gått med et ønske om å få det til og ikke se det rives i fillebiter, igjen. 

Forrige uke delte jeg en stor nyhet med dere der jeg viste dere stolt et boligkjøp jeg har finansiert selv. Det sier seg selv at for å kunne få lån i banken, må du ha både egenkapital samt fast inntekt.(Min er ikke i Style by Norway) Så sitte å spre falske rykter om meg og min arbeidssituasjon, har ingen gevinst for Style by Norway. Style by Norway blir verken rikere eller fattigere av at jeg har kjøpt meg hus, men jeg vil tro at firmaet vil få en stor og solid medgang på at jeg tar dere med på veien. Kanskje kan vi klare å bygge det opp igjen og hjelpe til, slik at jeg kan vise dere og vise til ting jeg selv kan tilby og varer fra dette firmaet Her er det viktig at dere forstår at bloggen min, villapaprika.blogg.no, er en solid inntektskilde for meg og min arbeidsplass. Style by Norway er et resultat av et ønske om å fortsette det som gikk veldig bra med Villa Paprika, nemlig nettbutikken. Nettbutikken Byvilllapaprika gikk aldri dårlig, men den fysiske butikken og varekjøpet inklusiv dårlig salg, er det som resulterte i konkursen. Det smerter meg mer enn noensinne å se at ting rundt har blitt så brutalt og konkurransen så hard, at det har blitt så å si umulig å drive butikkvirksomhet med fysiske varer i dag. Det har blitt for enkelt, inklusiv for meg selv, å handle varer av leverandører, for slik det har blitt nå så har nesten alle nettbutikker de samme varene, så kunder sitter på evig prisjakt etter det beste kuppet. Jeg vet selv at når jeg skal handle, så går jeg dit det er billigst å handle. Det er slik vi er, dette sier jo seg selv. Man kan godt si at jeg kastet meg for fort ut i prosjekt nummer to når vi opprettet Style by Norway umiddelbart etter Villa Paprika, men viljen min ønsket ikke å gi opp. Jeg kan si så mye som at jeg har gått på alt fra antidepressive til sovetabletter for å klare å holde meg oppe - konkursen tok rett og slett psykisk og fysisk knekken på meg. I tillegg har jeg opplevd samlivsbrudd, et hussalg som ikke har vært ønsket, og i dag sitter jeg med skylden for alt, til og med graviditeten. 

Så hvis noen hadde taklet dette bedre enn meg, så er det fint for dem, men jeg har hatt en av Norges største blogger hengende på skuldrene mine hele veien, og dette har medført at alle kunne følge meg og se meg knekke på mine svakeste øyeblikk her på bloggen. Jeg er ikke stolt av dette, men jeg har vært oppe, jeg har vært nede og jeg har vært på topp igjen, men hver gang har fallhøyden vært like stor. Det har gjort vondt, det har slått luften ut av meg, og jeg skal ærlig innrømme at jeg til tider heller har ønsket å sovne stille inn i sengen min enn å våkne opp dagen etter. Jeg vet dette er brutalt å si, men sannheten er dessverre brutal. Når jeg nå, i år, brått ble stående alene og fikk rykte på meg som en sjalu ekskjæreste som løy om forholdet jeg hadde vært i og i tillegg hadde lurt meg til en graviditet, var det som om bakken under meg forsvant. Jeg mistet totalt fotfeste og jeg synes helt ærlig at dette er den styggeste og mest brutale måten noen mennesker og folk har behandlet meg på, noensinne. Jeg kan ærlig innrømme at hadde jeg blitt stående alene på tidspunktet testen slo ut positiv, slik jeg ble i slutten av februar, hadde en abort blitt gjort, og livet til Lila hadde aldri funnet sted. Jeg har to barn, jeg vet godt hva barn krever og at barn ikke fører dårlig forholdet mer sammen, men dessverre valgte jeg å tro på eventyr og dere ser hvor jeg står nå. Jeg angrer ikke på at jeg valgte henne, men hadde jeg visst det jeg vet i dag, så hadde veien hit jeg står nå vært en helt annen. 

Frustrasjonen min har gått utover så mye og det er her Style by Norway kommer inn. Jeg har dessverre ikke klart å gjøre det jeg gang på gang har lovet, fordi jeg har vært så nedkjørt av omgivelsene rundt meg. Nå har det gått så langt at jeg ikke ser noe annet valg enn å være så ærlig som jeg er nå, for at dere kanskje kan forstå at en situasjon som regel alltid er et resultat av det som skjer rundt deg. Style by Norway er et lite firma som trenger alt det kan få av reklamen jeg kan gi og det er ingen hemmelighet at det har vært lite av det her i det siste. Jeg ønsket å skille disse bedriftene fra hverandre, men dette var ikke Style by Norway sterk nok til å bære alene. I dag er det heller ingen hemmelighet at firmaet sliter, og dette kanskje mer enn noen gang. Jeg ga opp Villa Paprika, men jeg gir meg ikke uten kamp denne gangen. Martine og jeg har ikke noe lyst til å stå med navnet vårt svartmalt mer enn vi må innen denne bransjen, og vil derfor nå prøve å selge ut alt som er å selge ut i nettbutikken, for å kunne klare å gjøre opp for Style by Norway hos leverandør og kreditorer. Alle de som ga Style by Norway en sjanse nummer to etter Villa Paprika, ønsker vi å gi alt tilbake til. Vi er ikke glad for situasjonen, men konkurransen er ekstremt stor, så vi ønsker å selge ut varene slik at vi kan tilby tjenester og ikke drive butikkvirksomhet i denne graden noe mer. Jeg vil ikke ha en konkurs til i mitt navn, i hvert fall ikke uten en kamp som alle ser at jeg tar. Jeg sto med skuta ned med Villa Paprika og jeg kan love dere at jeg skal dra med meg Style by Norway over vannoverflaten - jeg drukner ikke to ganger.

Derfor håper jeg at dere kan hjelpe Style by Norway å tømme nettbutikken slik at de kommer så å si i null, og klarer å redde seg inn, så ingen blir skadelidende av dette.Vi ønsker å fortsette å drive aksjeselskapet, og av denne grunn ikke gi opp. Dette er altså et lite rop om hjelp, fordi det eneste som kan hjelpe Style by norway er kundene. Jeg har ikke mer penger privat å gå inn med, men jeg har en vilje til å ikke se at samme feil skal skje to ganger. Å diskutere og prate om meg som bedriftleder eller selskapseier, fører oss ingen annen vei enn ned mot bunn. Pengene jeg har gått inn med har jeg allerede tapt, men jeg ønsker ikke å se at andre taper sitt i tillegg. Tjenestevirksomheten Style by Norway tilbyr fungerer i beste velgående, og oppdrag vi tar på oss( interiørveiledninger) ønsker vi å fortsette å tilby fra dette firmaet, da dette kan skape en solid og trygg arbeidsplass og muligheten til å fortsette med noe nettsalg. Style by Norway vil aldri bli og skal aldri bli Villa Paprika, men det kan bli så mye bra og inspirere til så mye positivt bare de kommer seg over vannoverflaten igjen. I nettbutikken har Style by Norway dessverre ikke mulighet til å sette ned for mye prosenter, da de er avhengig av å få inn hver krone nå, men de kan tilby rask levering, billig fraktskostnad og en takknemlighet større enn dere aner, bare dere gir Style by Norway en sjanse selv om dere mener at jeg har gjort feil valg. Martine og jeg er de to som nå jobber med å til dette og vi håper at vår lojalitet og ønske om videre drift for selskapet er nok til at dere skjønner at dette er noe vi virkelig ønsker, uavhengig av hvor firmaet skylder penger. 

Interiørveiledning er for firmaet god butikk, men å tilby salg av varer i tillegg vil selvfølgelig gi oss flere bein å stå på i fremtiden. Vi ønsker, selv om vi ikke kan gi dere store prosentene, kan vi tilby dere en rabattkode på 10% som en takk dersom dere velger å hjelpe SBN med å komme i mål, slik at vi slipper å stå i denne situasjonen igjen. Dersom dere ønsker å hjelpe oss i denne vanskelige situasjonen, kan dere som sagt få rabatt i nettbutikken ved å benytte dere av rabattkoden "takknemlig". Dere kommer direkte til nettbutikken ved å trykke på denne lenken. Jeg vet at mange som leser dette innlegget kommer til å tenke eller synes at jeg ikke fortjener denne hjelpen, men jeg henvender meg likevel til alle dere, i håp om at ærlighet varer lengst, det er nemlig noe dere har fortalt meg og sagt dere ønsker mer enn noe annet her på bloggen. For å presisere det så dette ikke misforstås jobber jeg per dags dato ikke i Style by Norway, men ønsker likevel å hjelpe det opp så godt jeg kan slik at tjenester jeg tilbyr og andre naturlige interiør-relaterte ting kan forsette å være i firmaet. På forhånd takk, og takk for at nettopp du tok deg tid til å lese dette innlegget. Klem fra oss to (Camilla og Martine). 

 

Nok en milepæl nådd!

Tirsdag allerede! I dag var jeg med en tur på stranden, at dette været skal vare evig håper jeg... Blir jo SÅ bortskjemt når sola skinner og himmelen er skyfri! Jeg var med Martine en tur på stranden fordi hun skulle utnytte finværet og ta nye bilder til nettbutikken, så der endte vi opp med å ta lunsjen og jeg ville nesten ikke hjem igjen. 


I dag er også en ny ukestart for meg fordi hver tirsdag går jeg inn i en ny uke i svangerskapet. I dag gikk jeg inn i uke 25, litt rart, men utrolig deilig også! Tenk at jeg har kun 15 uker igjen til termin. Noe som vil si 7,5 uke igjen alene og 7,5 uke igjen med de to småtrolla som alt er der før en ny person kommer og vrir dagen vår på hodet. Alt rundt er litt surrealistisk, for alt har blitt så annerledes enn jeg hadde trodd. Jeg gleder meg veldig til å få kroppen min tilbake, det å kunne spise hva jeg vil, kaste meg rundt og være litt smågal uten å måtte føle på det ene eller det andre til enhver tid. Jeg kan si så mye som at jeg liker den ikke-gravide Camilla best, men har likevel klart meg godt i formen og farta! 

Ut i fra appen min er jeg nå ferdig med 59,6 % av svangerskapet. Barnet er nå ca. 30 cm langt og veier fra 680g fra starten til 790g i slutten av uken. Det står nå skrevet at barnet vil bli forsøkt reddet om det nå skulle kommet - nok en milepæl nådd! Jeg gleder meg mer og mer til hun kommer og teller dager. Jeg har forhåndsbestemt at hun skal være prikk lik meg (bare på moro) , men er bildene av henne fra 3D korrekt, så er det i hvert fall sikkert at hun blir den vakreste lille nuppa uansett. Jeg skal på ny 3D 24.mai og ifølge legene vil jeg ikke få noen stor babis, men en bitteliten en... Så det gjenstår å se, perfekt er hun uansett. <3 


 

Nyt tirsdagen - vi skrives etterpå! 

Kveldskos før natten....God kveld i stuen.

Har været vært på deres side idag? Her har vi hatt sommer og jeg har endelig begynt å få litt farge, det er altså SÅ deilig. Nå som jeg går inn i uke 25 imorgen er det helt sykt at jeg nesten ikke føler meg "gravid" .. Nesten så jeg glemmer det når bekkenet ikke svikter eller ligger på ryggen for da går hun rundt som en propell i magen. haha... Pappa og jeg reiste opp å tittet på huset, på utsiden vel og merke, men herremin som jeg gleder meg nå! Tenk at jeg har blitt huseier igjen da, det er en helt sinnsyk følelse og den unner jeg alle! 

Om to uker starter møtene slavisk for alt som skal på plass i nyhuset og om noen dager har jeg kontraktsmøte! Vel, det ene tar meg seg det andre så det gjelder å ha tunga rett i munn for dagene flyr unna.  

Imorgen er det på´n igjen med litt mer planlegging og en liten fotoshoot .... Nyt kveldens siste timer og natten når den kommer! 
 

Dekk ditt 17.mai-bord.

God mandag! 9. mai allerede - har dere sett makan til vær da? I dag tenkte jeg å vise dere en enkel dekking av et enkelt 17.mai-bord. Som man ofte hører er det enkle ofte det beste og jeg tror det er noe i det også, spesielt hvis man lar fantasien få lov til å være med på "laget". 

Nå har jeg ordnet litt på utebordet og her har jeg kun brukt vakre blomster jeg har funnet langs veikanten. Hvitveis og grønt er alltid fint til 17.mai, så hvorfor gjøre ting så komplisert(?)

Skal du dekke 17.mai bordet, men ønsker ikke betale så mye for det? 

- Finn frem servise,  bland gjerne ulike glass ,kopper, skåler osv. Dette skaper litt variasjon og spill på bordet. 

- Tenk enkelt. Ute overblomstrer det av vakre hvitveis, en liten tur i skogen eller i hagen og du kan dekke på med hvor mye du ønsker. 

- Kubbelys - sett de på små skåler eller fat - gjerne i ulike høyder og fassonger. Rema, Nille, Kiwi og en rekke andre butikker selger gode lys du kan tenne uten at magen vrenger seg. Pynt de med søte bånd og bruke gjerne blomster og skjell fra stranden som dekorasjon til fatet. 

- Det skal gjerne MYE mat på bordet - så velg fat og skåler som kan være med å gjøre helheten du til slutt får litt morsom!  
Farger som alltid er pene er: Blått, hvitt, grønt og andre jordtoner - men på 17. mai er det også mange som liker å dra inn litt rødt! Velg det du liker og ikke tenk så firkantet. 


Ha en fantastisk dag! 

Inspirasjon til det nye huset. 

Stilen min er i bevegelse og det siste året hvor jeg har bodd i leilighet har jeg hatt mye tid til å tenke og se for meg hva jeg vil og ikke vil ha. I det nye huset ønsker jeg å fremme det jeg virkelig elsker. Fordi jeg bytter ut mye farger og tekstiler så ønsker jeg å velge en stil på det som "står fast" som jeg alltid elsker og som er lett å jobbe med. Jeg ser for meg MASSE kurv, en rålekker lysekrone og en liten spisestuesofa fra Slettvoll til det runde spisestuebordet og stolene mine. Jeg har planer om en peis som "deler" rommet med gjennomgående glass så man ser flammen på begge sider. 

Kjøkkenet skal ha betongbenkeplate, sølvhvitevarer, slette, matte skap i hvitt uten håndtak, hvit porselensvask med romantisk kjøkkenbatteri, ingen overskap, men en vegg med kun høyskap og hvite falsett fliser med hvit fug. Stuen og kjøkkenet skal ha en rød tråd og detaljer skal være romantiske.  

Malingen i hele første etasje skal være som den beige med hvit dør på bildet. Gulv- og taklister skal være speil-lister i kritthvit. I trappen skal jeg ha sissalteppe med sølvstenger, gulvet skal være lyst og enstav. Håndtak og lysbrytere skal være romantiske og pene. Barna skal få rom som de selv velger av farger, og Olíver ville ha en hel vegg med verdensatlas og Mathilde en romantisk en. Jeg skal ha vegg-til-vegg sissaltepper i alle soverom og samme listverk langs gulv og i tak som nede. På mitt soverom ser jeg for meg en lignende rutete tapet slik som denne og et ellers kritthvitt og beige interiør. Jeg planlegger alle husets rom fra ende til annen og gjett om jeg gleder meg til ta dere med på veien til dette! Jeg er helt dårlig! Veien blir litt til mens jeg går og  så noen forandringer kan det bli på småting her og der. Men så langt - dere kan tro jeg gleder meg. Jeg driver og ser på gode løsninger til badet også, samt yttergang, garderobe og toalett --- det er så mange gode ideer der ute, jeg vet jo nesten ikke hvor jeg skal begynne å hente inspirasjon! 


Nyt dagen - her skal jeg planlegge videre! 

This home!

For et par uker siden viste jeg dere det vakre barnerommet Sabrina og jeg ordnet for hennes lille prinsesse, og siden Sabrina elsker interiør faller det naturlig at vi nå ordnet litt i alle rom. I går var jeg på besøk og vi kastet oss løs på stuen og spisestuen samt kastet nesten alt av stæsj på verandaen, haha... Sånn går det med to gravide kvinnfolk, men moro er det! 

Jeg tenkte derfor å vise dere litt bilder av stuen hennes. Hun valgte å kjøpe noen putetrekk og brikker fra Style by Norway og jeg synes det passet perfekt inn med resten hjemme hos henne <3 Nå står enda et prosjekt på planen- det nye salongbordet som ventes inn!  Et grovt, litt større salongbord som jeg gleder meg til vi får på plass!  Så om noen er på jakt etter et tøft sollid kistebord si i fra! Sabrina selger sitt for kr 999,-  og det kan hentes når som helst! 

Jeg elsker å ordne i hjem som ikke er mitt eget! Det er så morsomt å få litt frie tøyler og bake inn andre sine ting med litt nytt! Sabrina selv ble kjempe fornøyd og det er det viktigste av alt! 

Jeg skal vise dere kjøkkenet, gangen, soverommet og det ferdige resultatet av babyrommet også når vi har fått opp tapeten. Og så klart skal dere få se stuen med det nye salongbordet!  


Jeg håper dere har en deilig lørdag - nyt den! Det skal jeg!!! For makan til vær da dere, jeg er i ekstase! Bilder av det nye kjøkkenet jeg skal ha i det nye huset skal jeg også vise dere!! wiiiiiiihiiii! Nyt dagen!! 

Planlegging av nytt hjem

God kveld! Hatt en deilig fridag ? Vel, min har vært helt super, hatt besøk i hele dag og det har vært SÅ hyggelig. For en time siden kom Sabrina inn døra og her sitter vi å spiser kveldsmat og ser på Paradise!  haha...... 

Jeg har sittet å planlagt alt i boligen idag, herremin så morsomt det er å bruke tid på å se ting for seg før det blir helt "virkelig" ... Dette kommer til å bli en utrolig morsom reise for meg som person og drømmen videre med barna. <3 

Stor glede er det å se alle de hygglige kommentarene fra dere også - det varmer og jeg må bare takke dere alle sammen! Tenk dere hvilken morsom reise jeg skal ha dere med på i livet mitt. Kommende 3-barnsmor , boligeier , oppussing ja, og hvem vet hva mer (?) 

Slik ser boligen ut idag.. Gjett om jeg gleder meg til å vise dere den om bare noen mndér. Nyt kvelden så skrives vi! 

HUSEIER!


I dag har jeg en gledelig nyhet å dele med dere, kjære blogglesere! Før helgen fant jeg drømmeboligen for meg og barna, og i dag kan jeg meddele at den er min! Det har vært en nervepirrende helg med masse tanker og følelser, men i dag er jeg mer lykkelig enn jeg noengang har vært. Jeg flytter tilbake til Rødåsen, tilbake til nabolaget mitt, og får en helt ny start med meg og de snart tre barna mine. 

Dette huset skal jeg pusse opp fra topp til tå, fra ende til annen. Oppe vil det bli gjort om til fire soverom og nytt bad, og nede skal jeg rive kjøkken, gulver og tak skal byttes ut og starte helt på nytt. Altså hele huset skal rives ned på innsiden og startes helt på nytt. Jeg har planer om å bruke noen måneder på dette og kose meg og glede meg over alt som skal bli gjort. Jeg har vært heldig fordi det tekniske og det byggmessige er i stand, så her er det overfladiske som spiller en rolle. Huset er på rundt 114 kvm med boder, og har en egen, liten hage plassert rett i boligfeltet der alle vennene til barna mine bor. De får kort vei å gå til skolen og er i lykkerus over beskjeden! 

Før påsken satt jeg meg på et boligprosjekt som skulle oppføres i 2017, men pga. tiden og plassen og at alt hele tiden drøyde ut, tok jeg endelig til fornuften og fant ikke bare noe rimeligere og mer økonomisk for meg, men også noe som ligger tilgjengelig i tiden før Lila kommer til verden. Så fremover nå skal dere få følge med på store og små prosjekter, og jeg gleder meg til å ta dere med på veien! Håper dere vil finne masse inspirasjon på oppussing og interiørfronten i månedene som kommer - jeg gleder meg! 
 

Maritim sommerlook.Maritim glede i interiøret! 

Sommeren for meg har alltid vært maritim. Det er noe som får frem båtlivet og sommer-Norge i meg når jeg går denne tiden i møte. Det er ikke så mye som skal til enn litt utbytting av putetrekk og kanskje en gåtur på stranden for å plukke noen skjell og steiner som pynter opp dekorasjonsfatet eller glasslykten. Litt grønne planter, liljer og hemp hører også det maritime til, synes jeg. Samt at sort, hvitt, beige og blått er supre farger å blande sammen for å få sommerfølelsen. 

 Mine must have for sommeren er disse produktene fra Style by Norway og Millemoi. 

At duftlys er gjennomgående hele året er det ingen tvil om, og de søte små telyseholderene fra Lama er alltid fine å fylle med søte små blomser eller bare en eller annen miniplante. Jeg har valgt å blande mange ulike blåtoner sammen med beige og hvitt. Dette blir både rent og delikat. 


Kun 14 dager unna 17. mai og jeg har borddekorasjonene klare i hodet allerede! Kanskje det kommer et innlegg på dette snart, hva sier dere? Pynte det perfekte 17. mai-bord på budsjett ?  Nyt tirsdagen videre, nå tittet endelig solen fram igjen! 

Det finnes bare én av meg...

Siden jeg begynte å blogge har det dukket opp mye likheter rundt om av det jeg hadde gjort, og ikke minst måten jeg har gjort det på. Jeg tror at alle som kjenner denne bloggen nå vet at stilen min er noe du kan definere som noe eget, men den er uten tvil inspirert av den hamptonpregede cottage-stilen som har vært populær de siste fem årene. Jeg har møtt på utfordringer der jeg har måtte se min egen stil bli spist opp av andre, sett andre sette navnet sitt på mine store og små stylinger, men jeg har holdt meg relativt rolig og ikke gitt dette noe oppmerksomhet da jeg har erfaring med at det skaper mer smerte enn behag. Det siste året har det vært mange diskusjoner rundt mitt navn, min stil, mine tekster og kopiering av dette. Jeg har lenge hatt lyst til å skrike ut at jeg ikke samarbeider med noen, men etter konkursen har jeg blitt veldig redd og heller prøvd å holde kortene tett til brystet og si minst mulig. Siden jeg har blitt en såpass kjent interiørblogger i Norge, har diskusjonene rundt meg vært ganske opphetet hva gjelder det private og businessrelaterte.

Som de fleste av mine lesere allerede vet, så har min blogg blitt tydelig kopiert gjennom lengre tid nå. Dette står jeg ikke bak selv og jeg har ikke hatt noe ønske om å skrive om dette i detalj fordi jeg har vært redd for å henge ut andre i offentligheten. Jeg har valgt å prøve å se på det som et kompliment når det jeg har gjort har blitt kopiert til hver minste detalj. For meg er det noe som heter smertegrense og jeg vil vel påstå å si at jeg har en ganske sterk en, men nå er den grensen nådd.

Jeg vil derfor med dette innlegget fortelle dere at jeg står ikke bak noen av mine kopieringer med samarbeid, deling eller sponsing av produkter, så kopiering som har blitt gjort og innlegg som er blitt hermet etter, har ingen tråd eller samhørighet til meg. Kommentarene har stadig tikket inn i mitt kommentarfelt på om jeg samarbeider med en spesiell blogger. Jeg vil derfor si helt tydelig at det gjør jeg absolutt ikke. Det har jeg besvart flere ganger i kommentarfeltet også, men det later til at jeg ikke blir trodd da jeg ikke har gapet ut om det i et eget innlegg på bloggen før nå. Det er vanskelig for meg å svare på så mye når det dreier seg om kunder som har handlet i en nettbutikk jeg selv har hatt eierskap i. Nå er det slik at jeg satser bloggveien og jeg vil ikke lenger se på eller tolerere at mine innlegg og/eller tekster blir kopiert fremover og det er heller ikke lovlig da jeg er ansatt og blogger under Side 2/Nettavisen.

 
Bildene overfor er hentet fra min egen stue og min største etterligner. Ser dere likhetene...?

Jeg vil gjøre det veldig klart at innholdet i denne bloggen er MITT og ingen andre sitt. Det vil si at dersom bilder eller annet skal brukes må dette klargjøres med meg først, noe annet er faktisk ikke lovlig. Pga. vedkommende har vært en fast kunde i vår nettbutikk, har jeg valgt å se litt gjennom fingrene på denne kopieringen og tenkt at det sikkert vil gå over etterhvert, men nå merker jeg at jeg har fått nok. Nå har jeg dessuten blitt gjort oppmerksom på at hun har blitt ambassadør for en annen nettbutikk som selger interiør, så da vil jeg på ingen måte tillate at mine stylinger blir brukt for å fremme deres produkter. Jeg har ikke noe problem med at andre styler og ordner ting og kan ha visse likheter, men dette blir for dumt. Jeg konfronterte vedkommende med dette for et par år siden, da jeg oppdaget dette, men har ikke gjort noe videre med det da jeg som sagt har tenkt at det kommer til å gå over. Jeg har heller ikke noe problem med personen selv, og oppfatter henne som en høflig og snill person. Jeg synes faktisk at det er oppriktig hyggelig når vi kan la oss inspirere av hverandre, og jeg håper jeg kan fortsette å være en inspiratør, men slik som dette har artet seg, synes jeg ikke er så greit. Det må finnes en grense og nå vil jeg sette min.Som dere kan se over har denne personen ikke bare kopiert min interiørstil ned til minste detalj, hva gjelder pynt og interiør, men også møbler! Vedkommende har også plagiert mine personlige blogginnlegg. Bildet overfor er kun ett av dessverre mange identiske blogginnlegg over lenger tid. 


Jeg ønsker ikke å henge ut noen og vil derfor ikke skrive navn, men jeg tenker at de som har fulgt med godt nok og kommentert dette over lengre tid, vil selv forstå. Jeg håper at jeg med dette innlegget har gjort det helt klart at mitt navn, altså VillaPaprika, eller Camilla Øvestad, ikke aksepterer, tolererer eller ønsker at jobben jeg legger i denne bloggen blir kopiert. Jeg føler jeg har holdt meg veldig tålmodig over veldig lang tid, men nå sier det stopp og jeg vil ikke si det flere ganger. Utover det håper jeg at de som har hatt spørsmål angående dette, har fått sine spørsmål besvart og slutter å spekulere i om det foreligger samarbeid hva gjelder meg og andre bloggere. Det eneste samarbeidet som faller naturlig for meg er hva jeg har til Nettavisen og produkter de mener det faller meg naturlig å blogge om. For å være sikker på at jeg gjør mitt og at andre gjør sitt, så vil jeg følge nøye med på at slik ikke gjentar seg videre. 

Har dere noen spørsmål, så still meg de gjerne, men som nevnt over så stopper jeg dette toget her. og håper jeg slipper å gjenta meg selv noe mer rundt denne saken. Ha en deilig kveld, så skrives vi! 

Kjære bekken..Søndag og morgen. Idag var det et lite h....... å stå opp, hvor ble den hoppende kroppen min av?Jeg er gravid og selv om jeg ikke er lei magen eller har dårlig tid på at veslemor skal komme ut ennå ( 15-17 uker går fort) så har jeg fått en plage og det er bekkenet! Fyttekatta... Alle ser på meg og smiler mens de sier: "nåmin, du har jo bare den fine vakre magen du, herremin så deilig det må være å ha den kroppen når du er gravid!" Jeg skal ikke nekte for at jeg trives i kroppen min, den er flott den altså, men på innsiden er den en utfordring! Ryggen føler jeg skal eksplodere, den har en eller annen tidsbombe på innsiden som venter på å gjøre det som ikke er ødelagt ennå veldig smertelig. 

Jeg elsker å være gravid, helt ærlig så gjør jeg det. Likevel skal jeg nå faktisk innrømme at jeg GLEDER meg til å bli flat på magen så jeg kan sove på den igjen, jeg gleder meg til å spise spekemat og jeg GLEDER meg til å jogge turer uten å føle at magen skal treffe låra mine. haha.. Ironisk nok er jeg bedre "trent" nå enn før jeg ble gravid i kroppen, men det skyldes at jeg på død og liv prøver å holde kroppen og formen sånn passe på plass. Rent fysisk gjør det utfordringene lettere og psyken litt høyere på selvtillitten... Gravide kvinner vet å grave seg ned og det er faktisk veldig leit, vi skulle jo hatt diplom! 
 

Magen blir ikke mindre, men det at den vokser elsker jeg. Jeg har nok fått litt "mindre" mage i forhold til hva jeg hadde i starten med hensyn til størrelsen på babyen, det tror jeg skyldes at jeg trener og spiser sunt, nå er det kun hun som lager størrelsen. Istarten var jeg veldig oppblåst og hoven og jeg trodde jeg skulle bli en rekord av meg selv. Bekkenet trodde jeg i alle år ( uvitende- jeg vet) at skyldes at man ble tung , men jeg har lært at det er ikke det som er grunnen. Isåfall har kroppen min missforstått totalt! 

Jeg har prøvd varme bad, stå opp med beina samlet, gå pent ut og inn av bilen, bærer lite, går mye - har dere noen flere Gode tips ? Kom gjerne med dem, det er 1. mai og jeg drømmer om å gå en mindre bekkenvond periode i møte... Selv om jeg oppriktig tror det blir som å tro på julenissen.. 


Nyt dagen, vi skal på eventyrfabrikken idag, barna skal leke- jeg skal sitte å se på! Nyt dagen alle sammen! 

hits