mai 2015

En liten titt før og nå!

At jeg elsker hjemmet mitt er jo ingen hemmlighet, det har jeg nok sagt flere ganger her inne! Vi bor riktignok ikke i noe "slott", men vi har begynte å få det veldig pent rundt oss og det er en stolthet i seg selv! 

Planene for hjemmet vårt er mange, men som sagt-ting tar tid! Vi bor oss jo inn vi også og ser hele tiden hva vi merker vi trenger, ønsker og vil fornye ! Huset sin fasade er egentlig veldig "tregt" ... Huset ser firkatet ut siden det ligger i terreng, men potensialet i huset er så perfekt så når vi får gjort en og en ting vi har planer om vil det bli i våre øyne -- finest i verden!

For litt siden var vi i banken, tanken på å flyttet streifet oss siden vi begge to har vært ganske så "fortvilet" over mye av det som står igjen... Vi har gjort det meste inne ( bad i underetasjen står igjen) , men ute har vi fått -RØDTLYS på kledningen vår! Ikke alt, men mye! Først fikk vi vite at kun noen planker måtte byttes, så har vi hatt snekkere her som har sagt at her må det skiftes pga mye er helt råttent- UTROLIG  trist! Det å vite at du sitter med et hjem du elsker, men vet prosjektene ligger forran deg er rett og slett kjempe tungvindt!  Nå har vi planer om å få gjort ting, men alle som eier hus vet at slik som dette koster mye og verdien vi har fått på veggene er et par hundre tusen ++++ andre ting... For oss er jo kledningen i første omgang viktigst, men for å ikke bli for "gravd" ned har vi tenkt til å bygge søppelkassehus, port til uteboden +++ selv slik at vi kan få noe gjort i sommer.. Det jeg synes er trist med dette er jo det at man kan ikke se at ting er råttent før man går og slår i plankene på huset... Heldigvis er ikke alt like ille hele veien så vi skal nok få det til vi som andre! 

Uansett.... Mye er jo gjort også og det som er gjort har løftet huset MANGE hakk og må ikke gjøres igjen! *smiler* .... Alt er ikke svart hvitt så vi er veldig stolte når vi ser hva vi har skapt rundt oss og dette er jo vår fremtid og hjem vi har bestemt oss for å bli i!  Jeg skal bæres ut av huset og det mener jeg... Ønske om en større bolig ligger ikke der for oss, vi rekker jo så vidt over det vi idag har. haha.....

For litt over 2,5 år siden så huset slik ut: Idag ser det slik ut: 

Som dere ser, litt har jo skjedd, men er det ikke slik med hus da? At man har små og store prosjekter livet ut så lenge man velger å ikke bo i leilighet... (?) ..... Ikke vet jeg, tiden får vise! 

 

Morgenstund...

Vel, nå er det mange timer siden vi stod opp, men her i huset har vi hatt kosemorgen med ferske rundstykker, film og kos! Deilig å bare nyte litt ro når man kan det og Olíver og jeg skal holde på ute idag så vi trengte å lade batteriene våre! 

Jeg har begynt å luke ute i hagen, det er ennå MASSE igjen, hun som bodde her før hadde veldig grønne fingre og lagde flotte blomsterbedd rundt på hele tomten og forran huset, men så flyttet vi inn og da stoppe det litt der.. Jeg har ikke grønne fingre, men jeg liker å få det pent rundt meg så jeg skal gjøre mitt beste! Jeg tenkte å ta før og etter bilder til dere idag, for jeg er nok sikker på at vi ikke er de enste som som har trengte å finne løsninger på hvordan ting kan bli nydelig igjen..

Jeg ønsker dere alle en deilig dag! Noen få nyheter ligger ute i nettbutikken så nyt litt shopping omd et står på planen!! Vi sees etterpå!!  

 

Noen få timer igjen!

God lørdag alle sammen! Nå er det snart hjem i sofakroken og nyte innelivet selv med det regnet som pisker langs veggene nå! Åh, jeg har så mye på planen om dagen! Det er ret tog slett en vrivelvind rundt meg om dagen, jeg har noen ting jeg skal prøve å få gjennomslag på nå og skjer det blir det å være blogger for meg et mye bedre liv! Vi får se, vi får se,,, Den som intet våger.. Er det ikke det de sier? 

Vel, uansett idag er jeg faktisk veldig inspirert av så mye som det dårlige været! Og jeg har kjøpt meg mange nye ting til heimen! Det å få sommeren frem til tross for regnet er bare moro! 

Litt bilder fra lekekrbiskene i butikken deler jeg idag med dere! Det er så fint der nå <3 Jeg håper dere har en fin dag i dette været! 

Kvinnfolk!

Idag går jeg under kategori -Galekvinnfolk! haha.. Butikken må ordnes med, det er jo en standard og jeg elsker å bruke tiden min på å pusle litt her..Siden jeg jobber på en fredag ha rjeg pyntet meg i glitter og glam! Åh, det elsker jeg, synes det er så moro og pynte meg og snakke me alle de herlige kundene våre som kommer inn dørene til oss! idag er det å selge vakre ting  og mingle med vakre kunder! Følg med på INstagram, der går jeg under navnet byvillapaprika_no , der kommer jeg til å vuse MASSE fint idag! 

Vel, jeg kastet bare ansiktet innom for å ønske dere alle en deilig fredag! Nyt den! 

Vi skrives og sees på instagram!! 

Du kan få det akkurat som du vil!

Norge er et av de landene som bruker mest penger på interiør og oppussing, bare tenk deg hvor få vi er og hvor mye interiør det finnes! Hus og hjem har blitt det nye "prioiteringen". 

Idag skal jeg ta for meg et lite rom - Gangen. Jeg har alltid beundret de hjemmene som har store flotte haller, gode skapløsninger og mye plass til alt fra møbler, interiør og annet. Gangen er gjerne det folk ser først, akkuratt som ytterdøren og derfor har jeg måttet fokusere på detaljer og ikke for mye på om rommet er stort eller lite, da hadde det hemmet meg i å få til noe i det hele tatt.. 

Gangen vår er en smal "tarm", en typisk liten gang fra 1979, vi valgte derfor å benytte oss av en mørk farge med blanke og enkle detaljer til. Et stort speil kom opp for å gi rommet følelsen om at det var større! Mange dekorative knagger og riktig fargevalg har gitt den lille gangen vår en følelse du får på resten av boligen -stilrent og enkelt! 
Den røtøffe knaggrekken er nå på salg i nettbutikken så vil du sikre deg en lekkerbisk anbefaler jeg deg å sjekke der! 

Det å være bevist på detaljer og ikke str er mye mer viktig enn selve str.på rommet, det er detaljene og om det kan være praktisk som er viktig. Vi vet ikke om noe annet og har heldigvis en stor klesgarderobe til vintertøy og sko nede ! Det som er fremme er kun det vi bruker, alt annet henter vi bare om nødvending ! 

Nyt dagen, vi skrives! 

Ikke bare hvitt...

MEN, blenda hvitt!  Trappen har fått seg et par støk med hvitmaling og det ble så utrolig rent og pent! Huset blir sakte, men sikkert bedre og bedre ute også.. Hans og jeg må ta ting av egen lomme hele tiden og da må vi tenke over hver ting som blir gjort ute og være nøye på hva som blir valgt først! Å ha hus på nesten 40 år krever jo en el utskiftning og da må vi det steg for steg, det har jo ikke vært småtteri med dette huset frem til nå akkuratt, men lekkert og hjemmekoselig blir det og best av alt-det er vårt! 


Imorgen er det avsted med småtrolla og jobb - jeg håper dere koser ikveld og har hatt en fin kveld <3

Tung i hodet!

Idag har jeg sittet forran skjermen i mange timer og jeg føler at mailboksen bare blir større og fingrene mine skriver saktere, jeg skulle ønske man bare kunne knipset frem svar på mail... haha... 

Spisestuestolene mine er på vei til ny eier så her i huset er det tomt ( gleder meg til nye) så spisestuen blir det lite bilder fra frem til de nye rå-lekre stolene mine er på plass! wiiiiiiii!!!! Dere kan tro jeg tripper for å få de inn i hus!! Kjøkkenet har jeg pyntet med nye blomster og allerede er jeg overlykkelig over hvor så lite kan gi av glede! *blomsterglede* Jeg deler derfor litt bilder fra kjøkkenet som ikke er igjennom noen forandring og som jeg elsker så høyt! Hans er ingen kokk, men han er flink til sine retter og idag disket han opp med kylling og ris, noen ganger finnes det ikke noe bedre, ikke sant? Enkelt og greit! 

Mannfolk, hvordan skal man klare seg uten? Jeg er HELT avhengig av Hans, han bærer,skrur og flytter alt det rare jeg kan få for meg, deilig med en stark muskelmann-hihi.... Hans kan nesten bli oppgitt over meg, jeg mener nemlig det ikke finnes fjell han IKKE kan flytte.... ! Flere som meg? 


Idag er nettbutikken 4 år og det feirer vi med 20 % i nettbutikken- så shop to you drop!! Vi skrives! 

Skal vi slå en ring rundt blått ?

Idag er jeg i mitt "vanlige" blå hjørne og har brukt litt tid på butikken, den har nok savnet meg mens jeg har vært borte! Av en eller annen grunn føler jeg at alt stoppe ropp når jeg drar så at jeg er litt stressa den siste dagen før jeg er hjemme igjen er aldri noen hemmlighet! haha... 

Blått, åh.... Trenger jeg si mer? Vi har fått inn så deilige sjøblå farge og jeg "dauer" !!! Sjøgressblå!!! GRISEFIN sommerfarge! 

Og til den nye tapeten i butikken er blått knallfint!! Duse blå pasteller - ja takk!!! Tapeten er ny på veggen nå, jeg ELSKER ruter,velour,lin +++ kan ikke be om mer! Det nyetrkket finnnes i STORE lekre lin puter også og er HER i nettbutikken, lekker ikke sant(?)..... 

Vel, dere ser mine fargesammensettninger litt over her,klutene er jo super søte og  det strikk er jeg svak for. hihi... ! Enkelt og deilkat! Jeg håper dere har en deilig dag idag, ny uke-nye muligheter! 

Jeg blogger for mamma!

Ikveld ville Mathilde blogge litt for meg så dette innlegget kan gå -frem og tilbake! Hun får velge helt selv hva jeg skal skrive og jeg har fått beskjed om å skrive alt hun sier, så da er det bare å fyre løs!!! De av dere som kjenner Mathilde vet at hun er både vesle voksen, skravlete og har mYE på hjertet sitt, det gode hjerte hennes! Så nå skal hun få lufte tankene: 
God kveld alle sammen! Jeg heter Mathilde og jeg er 6,5 år! Ikveld skriver mamma og jeg sier hva hun skal skrive for meg. Mammaen min har blogget så lenge jeg har levd så nå skal jeg hjelpe mamma litt, dere vet ikke hvor mye mamma jobber for å vise alle dere  de fine tingene våre og butikken til mamma... Mamma sier bloggen er en del av jobben hennes og jeg synes det er veldig moro! 

Idag tok jeg kameraet til mamma og tok masse bilder til bloggen, jeg elsker å ta bilder , det er så spennedne! Først prøvde jeg å ta bilder av en bie, men den fløy avsted! Mamma har holdt på i hagen i hele dag, men hun er så opptatt og sier bare "pass deg, ikke fall , ikke mist kamera", mamma er så redd for meg hele tiden og det er veldig slitsomt fordi jeg begynner faktisk å bli stpr jente assa.... 

Mamma maser masse på meg, hun sier hele tiden de fine mamma tingene, jeg har verdens beste mamma, men hun kan være veldig irriterende! Hun vil ta bilder av meg hele tiden , og det synes jeg er veldig morsomt for mamma har bilder av meg og Olíver overalt, men hun kan være en PLAGE når hun må gjøre det hele tiden! Så idag har jeg tatt masse bilder av mamma tilbake når hun er bustete på håret og veldig opptatt.. Hun har jobbet i hagen vår og hun sier hun har masse igjen!  

Når mamma jobbet i hagen dro Hans på fotballkamp og da var mamma litt tullete med oss! Hans er alltid den som er tullete, han tuller med oss hele tiden, og venninene mine synes Hans er den kuleste ste-pappaen i verden.. De sier han er litt dems også, men det er ikke sant for han er bare min og Olíver sin<3  Oliver sier Hans er bestevennene til Olíver, men det er han til meg også.. Jeg kan fortelle Hans alle hemmlighetene mine og det er alltid deilig for mamma og pappa får ikke lov å vIte alt jeg tenker. Derfor elsker jeg Hans ekstra høyt, han er bestevennen min! 

Jeg skal vise dere alle de fine bildene mine, jeg syens de ble veldig fine! Nå skal jeg sove! Natta! 

Dream bed!

Jeg står på alle 4 og planter blomster! Så utrolig deilig det er!  Nå er hverdagen her igjen snart og det er noe jeg synes er veldig deilig, jeg skal begynne å prøve ut en ny sove teknikk nå somjeg har blitt anbefalt av profesjonelle.. Jeg er så lei, en natt sover jeg som en sten, neste 3-4 netter  ligger jeg våken fra 3/4 og får ikke sove igjen... Jeg har fått beskjed om å begynne å legge meg litt senere, for når jeg legger meg i ti/elve tiden og våkner kl 3/4 har kroppen min fått noen timer søvn og da bestemt seg for å være våken! Nå skal jeg prøve å dra den til tolv/halv ett -ett så jeg får sovet til morgenen og slipper å våkne på natten! Noen andre som har prøvd dette før? 

Idag skifet jeg på sengen og fikk på ny sengeløper fra Florence som vi har i butikken nå, jeg synes fargen er så lekker! At blått er min favorittfarge er jo ikke akkuratt noen hemmelighet (?) .... 

Det lekre nye seneteppet finnes HER i nettbutikken og idag er det også fri frakt på kjøp over 500,- Håper alle sammen har en fin dag idag- nå skal jeg fortsette i alle blomsterbeddene mine- og jeg har IKKE grønne fingre så dette er noe herk! Haha.... Nyt dagen! 

Gjende eventyrkjeks!

Alle småbarnsfamiler ( og andre kjeksglade) sjekk dette! 

Når du har barn er kjeks og snop noe som ALDRI slår feil! Mine barn elsker kjeks og vi har defor prøvd ut den nye eventyrkjeksen fra Gjende! Hvem er mer ærlige enn barna selv, og når de sier at den er topp og smaker kjempe godt tar jeg de på ordet! Gjende Eventyrkjeks er en helt ny barnekjeks som er perfekt for hele familien. Kjeksen er bakt med den kjente Gjendesmaken og formet som figurer fra norske eventyr. Produktet er bakt med 51 % fullkorn og er uten palmeolje. Litt bedre for både små og store!

Sammenlignet med Gjende Original er det også mindre salt, sukker og fett ? og med mer fiber i denne Eventyrkjeksen! 

Vil du lese mer om dette kan du gjøre det HER. Oliver og Mathilde sitat:Nam nam- kjempe god! 

 

Annonse 

Familie frokost!

God søndag!  Så har denne familien begynt dagen sin og jeg har sovet sååååå godt i min egen seng inatt!  Sengen i Spania kan lett bli litt harde i forhold, men men, hjemmesengen er alltid best- egen dyne og pute!  Mathilde og jeg har stått på kjøkkenet og diske opp med frokost idag- omelett ( litt misslykket av utseende) med grove rundstykker -NAM! Imorgen skal jeg få gjort unna litt husarbeid, men idag er det en tur til sverige for litt mathandel og til sarpsborg for å besøke Hans sin søster og barn! En kjempe koselig søndag forran oss! Så langt har vi bare vært "late"  .. Jeg gleder meg som bare det å få fylt på med blomster rundt meg igjen, det er alltid så "tomt" når jeg kommer hjem og alt er kastet før jeg dro!  Da er det godt det finnes deilgie duftpinner og lys på plass ihvertfall- hiihi!! Å, dere, ser dere de leke nye serviettene våre ?? Nye i Villapaprika nå-topp å komme hjem til, denne kommer også i puter! wiiiii!  Det lille sølv fatet på stett og trefjøler finnes i nettbutikken allerede! Deilige duftlys og pinnr finnes HER! 

Breakfest time!! 

Vel, jeg håper dere har hatt en nydelig søndag så langt, vi skal komme oss avgårde nå! Skrives mer etterpå !!! 

Back home!

Ja, altså-borte bra hjemme best! 

Jeg klarte jo å ødelegge laderen min i Spania-TYPSIK meg! Går det ann liksom! Jeg ble nesten bare desperart igår, men det gikk bra fordi jeg viste jeg skulle hjem idag! Sånn kan det da gå! 

Vel ,jeg har blitt lyser i håret-karamellstriper! Jeg besøkte nemlig VERDENS kuleste salog i porto banus, Den va HELT rå, skikkelig barbie salong med liv til tusen! Det var hårruller, glitter,antrekk, bryn,vipper,negler -champagne !! Jeg var i jentehimmelen! 

Uansett, nå er jeg hjemme igjen og klar for å gi bånn gass! Jeg startet mange prosjekter før jeg dro, Villapaprika ble brått inkludert i flere fylker+++ - ennå er jeg ikke ferdig med det! MEN! Ikveld har vi koset med småtrolla siden vi kom inn døra og nå sitter vi å heier på NORGE på mgp! 

Men dere, jeg lurer på en ting? Er det noen ønsker dere har for bloggen? Jeg har mange planer, men vil gjerne få med meg alt, så si gjerne til meg om dere vet om noen innlegg dere ønsker mer av, tips-ider- you name it!  Tenk litt på det, jeg kan bare bli bedre om dere forteller meg hva jeg skal gjøre bedre for dere! 

Nyt kvelden og HEIA Norge! 

 

Spain !

Hei og hopp! 

 

Dagene flyr her nede! Idag er det sol og pent vær!! Vi er på Ocean Club marbella og suger til oss litt sol! Livet som turist er helt greir! Vi drikker drinker, spiser, soler oss, slapper av og koser oss masse! Akkurat slik sydenlivet skal være!  Ikveld skal vi ned å kose oss på salt og pepper tror jeg ... Hmmm(?) vel vi finner ut av det !! 
 

Nyt dagen vi skrives ;)

Jeg selger.

Denne rå lekre GLAM stolen fra milemoi for kr 2495,- 

Pga nye stoler flytter inn til meg er jeg avhegig av å få ut det som idag står der! Denne glam stolen er like pen som ny, inge merker og har beisa bein! 

Om noen ønsker den sendt kan jeg sende den uten problemer! 

Kontakt meg på 46641748 om intr. 

Bedre sent enn aldri ?

 Bedre sent enn aldri ikke sant? Jeg skulle vært innom å satt dagstilbudet istad, men det ble glemt etter en altfor lang telefonsamtale.. Typisk meg å skulle gjøre mange ting på en gang(!)  

 
 

Jeg tenker det er mange som blir glad for å finne denne herligheten til kun 995,- idag  :)  Vi har den i lakserosa også så da får dere bare skrive det som ønsket farge i kommentar felter isåfall. Genseren er perfekt i str og passer absolutt alle fasonger! Den er kjempe lett og dra med seg i alt fra båten, til hytta så den er perfekt hele året! 

  

Genseren finnes HER i nettbutikken. 

 

Siden det regner litt idag er det shopping ( mest titting) som gjelder! 

 

Nyt dagen vi skrives !!

Ingen flere skrukker!


 

Stryking, finnes det noe tregere? Jeg vil idag tipse dere om den perfekte spray for strykingen , ikke bare er de god til stryking,men den gir tøyet en deilig duft av friske blomster i provence! Jeg tror jeg kan skrive under på antall ganger jeg har tydd til ufine ord, utsetting og gode unnskyldninger for å ikke stryke, det gjorde jeg på klesvasken før også!  Vel, de siste to årene har jeg bruke sprayen fra Durance og for de av dere som kjenner vaskemiddelet vil jeg anbefale denne sprayen! Den gjør strykingen mye lettere og det lukter himmelsk! Jeg prayer kun et par ganger på hver side når jeg stryker og flasken er derfor veldig drøy og får ALLTID lov til å stå fremme!  Det er noe med Durance serien jeg er helt tullete etter, jeg ELSKER lukten og for de som lurer er Cotton min favoritt, men på sommeren bruker jeg gjerne mer Lavendel pga den gir en deilig sommerlukt for meg!

Jeg har brukt spayen mye i sofaen også når jeg støvsuger den, dette er noe jeg har begynt med selv, men det har gjort sofa´n god og myk og og jeg føler den setter seg skikkelig! 
-Bare et lite tips fra meg, elsker du gode lukter og vil at strykingen skal gå bedre er nok dette noe for deg også! 

Sprayen finnes HER og HER!  

Vask tøyet i cotton, heng det  ut for tørking ( om været er på din side) Stryk skjorte med sprayen- du vil bli avhengig! 


 

 

Bling bling!

God kveld i stuen! 

Åh, gjett om jeg koser meg her nede, batteriene mine lades MAX og jeg gjør ikke stort annet enn å ligge ved stranden og kose meg med drinker hele dagen, ferielivet nytes! Det rare er at jeg aldri har vært så rolig på ferie før, sover om natten gjør jeg også- merkelig det der! Kanskje det var dette som skulle til(?)  Hjemme går dagene som normalt og jeg er glad jeg ikke er borte mer enn 5 arbeidsdager, alt annet hadde blitt vanskelig når man liker å ha kontroll! Jeg tenke at jeg skulle ha et dagens produkt hver dag frem til helgen, er det noen produkter dere kan foreslå? Ingen vet vel bedre hva som ønskes enn kunden selv(?) ..Eller hva? 

Idag skal Bare Hans og jeg ned å spise en romantisk middag i Porton - han skal overraske så jeg vet ikke mer enn at jeg skal pynte meg litt og da blir det BLING BLING da- hihi... 

Nei, jeg får nesten komme med inn på badet å gjøre meg ferdig- nyt kvelden! 

Kvalitetstid og mingling!

Ikveld er vi på besøk hos min Kollega Nina i en kjempe fin leilighet!! Jeg lurer på om det blir en slik leilighet på meg også, jeg skal ihvertfall sjekke opp hvor jeg kan investere litt nå plassen er et sted jeg drar tilbake til hele tiden! *drømmerdrømme* 

Idag har vi vært på Heaven - en idylisk strand som virkelig ga meg følesen av ferielivet, for en plass og ro!! 

Hans og jeg går bare å nyter livet og planen er å komme oss fort ned igjen, vi kunne faktisk ikke hatt det bedre , men barna er i hodet mitt hele tiden-savner de gjør jeg så klart!  Er det noen som har en fin og lett ferieleilighet i porto banus å leie ut i sommer må dere Hyle ut! haha..... 

Se så nydelig det er her! 

Nå skal vi nyte deilig middag ,prate og le! 

Nyt kvelden fra Alle oss!! 
17mai! Gratulerer med dagen!

Hipp hipp hurra!! Gratulerer med dagen alle sammen og NORGE! 

Har dere hatt en fin dag da, håper været har vært litt på noen sin side selv om jeg vet at mange har hatt litt regn og overskyet! 

Vi har hatt en helt FANTASTISK feiring her nede, sovet "lenge" spist en helt fantastisk hotellfrokost, vært på stranden og bare nytet livet fra solsengen! Vi bor for første gang på hotell i Spania, men jeg må si det, Phyr hotel i porto banus er helt topp! Helt greie dobbeltrom med lite te-kjøkken, tv, wifi, stort bad og deilig mat! For oss som ville være "gjester" i Spania er dette virkelig helt topp hotel til en fin og rimelig penge! Et lite tips om du lurer på en topp plass å feiere på! ANBEFALES! 

Livet mitt er ikke så spennende her nede, men vi opplever mye så en liten reiseguide skal jeg gi dere om dere kunne tenke dere å se noen fine plasser og ha det moro på tur! Idag bestod dagen av solsengsliting og jeg har blitt litt småbrent allerede-selv med sofaktor 30 hvert 30.minutt.. Vel, det får bare gå! For oss kan ikke livet blir bedre akkuratt nå! 

Vi ønsker dere en fantastisk feiring videre! Vi skrives mer plutselig! Jeg har forhåndsskrevet noen innlegg så håper de kommer ut som normalt! Interiør kommer dere, dere ikke unna har inne på villapaprika.blogg.no! hihi

Spania next!

Åh, dere nå er vi klare for å dra til sommer og sol! 

Ungene har vi hatt kvalitetstid med igår kveld og idag, grilling igår og ut å spise frokost/lunsj idag! Mathilde har fått masse hårpynt, antrekkene deres ble levert rent og nytt til Håkon ! Første 17.mai uten småtrolla mine siden jeg bærte de frem så det var litt vemodig å levere de idag, men med mormor, morfar,tanter,onkler,farmor og farfar + søskenbarn tror jeg nok de skal få en super feiring med pappaen sin <3 De mente selv det var jeg som synes det var mest trist og det i seg selv sier vel sitt! haha...  "åh,mamma vi vet du elsker oss da vettu, vi kan jo snakke med deg på tlf" .. haha... De får sagt det! 

Jeg skrev igår at jeg har fått lange røde negler-skikkelig uvant altså! MEN, jeg er SÅ fornøyd! Jeg villa ha lange spisse røde negler og resultatet ble kanon og Tina er virkelig verdt å skryte av også! 

Tina er utdannet negldesigner og vippetekniker og hun åpner salong på Grua ( Hadeland) i juni som ligger en gåavstand fra togstasjonen. ( liten togtur fra oslo s) Hun vil pga åpningen sin ha 20 % på alle negler ut juni! Prisene finner dere på hennes Facebookside HER!
Vel, nå skal vi straks komme oss av gårde! Nyt dagen, vi skrives fra SPANIA!

Snart til SPANIA!!!

God helg alle sammen! Igår kom jeg meg ikke inn her, jeg hadde så mye jeg drev med og hadde besøk av flink Tina som la nye negler på  meg ( mer om dette senere idag)! Nå har jeg LANGE røde negler og prøver å vende meg til de... haha... 

Vel, jeg har vært litt "gal" og bestilt meg nye spisestuestoler, i samme farge som sofa´n min faktisk! Disse er litt nettere til spisestun og gir oss litt bedre plass rundt bordet! Itillegg er de helt RÅ!  

Jeg har et dårlig bilde, men jeg må vise dere de!  TI x finere in real! Vel, jeg skal nå ta meg en etterlengte og sen lunsj ... Dagen før avreise er ALLTID så full av ting som MÅ gjøres! 

Jeg håper planene deres for 17.mai er i boks! Tenk at vi allerede er i midten av mai mnd! Tiden går så fort!!! 

Nyt dagen vi får nesten skrivs litt mer senere!!! 

Små detaljer!

Snart er det duket for 17.Mai, har dere alt på stell til det? 

Idag ahr jeg ordnet litt med stylingen i butikken, kjempe moro! Det er alltid stas og få opp og frem nye produkter, spesielt når det er i duse fargetoner! Jeg følte jeg måtte dra innn noen mørke farger og siden blomster alltid er pent og brekke av med valgte jeg noen nydelig mørke rosa blomster og pudderrosa roser!  *DEILIGE* fargetoner sammen! 

Glass vasene er straks for salg i nettbutikken igjen og det samme er de nye lekre linbrikkene!  Er så mye fint jeg skal jobbe med å få ut før jeg reiser til Spania til lørdagen! 

Vi er ennå ikke ferdig med å velge ut selgere i alle fylker ennå, så fortsett å send oss mailer! Vi jobber oss igjennom dere en etter en og vi sier ifra når vi har blitt ferdige i alle fylker! 

Vi har rommet følgende fylker så langt: 

Nord Trøndelag 

Oppland 

Vest Agder 

Buskerud 

Vestfold 

Akershus 

Østfold /Oslo 

Har noen vi avventer på fra 6  andre fylker, men vi kan ikke vente for lenge så send oss mail og husk å vær nøye med og svar oss om du er intr. 

Ha en flott kveld så lange og ha en deilig fridag imorgen! 

Gledis!!

God kveld i stuen!! Jeg må bare vise dere noen lekkerbisker som er ventet inn til oss fra Florence - jeg er helt dårlig!! Spisebrikken på det ene bordet har allerede kommet inn, så imorgen skal jeg style litt i butikken!!  Er du i byen da så kom gjerne innom å si HEI til meg!! Alltid så koselig når dere stikker innom  Jeg skal begynne å få ting ut på nett, så alt kommer på nett , alle distrikt selgerene våre vil derfor kunne tilby dere alt!! Så husk å sjekke hvem som selger i dit distrikt, det vilnemlig gi deg gode fordeler som kjøper! 

Jeg håper dere følger med fremover, ille mye stas altså! 

Nyt kvelden-vi skrives! 

Landet vårt er langt!

Og selv om vi bor i "bittelille" Norge føles det veldig stort!  Idag har det nesten gått en smule varmt, vi skal til slutt være et team på ca 21 personer så dette kan bli veldig stas!! Mange fylker er allrede fylt opp og jeg er nesten litt skjelven av begeistring og glede over at så mange flinke damer er blitt en del av Villapaprika teamet. Herremin så stas! 

Det blir ikke mer moro enn man lager selv så jeg gleder meg til årenes julebord, møter og sammenkomster i tiden som kommer!! Hvem hadde trodd at Villapaprika skulle bli en del av så mange når jeg begynte denne bloggen(?)   Uvirkelig og kjempe stas og helt utrolig å tenke på hvor gode vi kan gjøre hverandre, tenk så moro dette vil bli! Jeg er ennå ikke ferdig på listen min, flere skal kontaktes, men dette tar tid og krever flere hoder så alle fylkene er ikke fylt opp riktig ennå!! 

 

Bor du i Finnmark, Tromsø  eller andre plasser ikke nøl med å kontakte oss, kontakt oss gjerne på mail villapaprika@outlook.com Husk å skriv hvor dere kommer fra om dere ikke har gjort det! De mailene som er uoversiktlige,for korte, eller uforklarende mailer har vi ikke klart å ta oss til tid med. ! Men vi vil gjerne høre fra deg om du ennå ikke har sendt oss en mail! 

Idag fikk jeg også en morsom mail fra nettavisen, der de sendte meg klippet de gjorde med meg for et par uker siden ! Utrolig moro, men jeg hater virkelig min egen stemme altså.. haha Den blir ikke pen uasnett hvordan jeg vrir og vender på det! 

Uansett, jeg tipset enkelt til en borddekorasjon... Alt henger jo sammen med det siste resultatet, men på denne filmen viser jeg hvordan jeg setter sammen min 17-mai bukett i den store flotte betong vasen min! Klippet finnes HER og den lekre betong vasen HER.
Vel, den rare gode kællen min komemr snart inn dørene her så jeg får vel ta meg litt av han, jeg har nemlig hørt et rykte om at han vil klippe håret sitt litt før Spania turen ... Hmm, mulig vi må til byen og gjøre det! 

Vi skrives! 

Alt avhenger av fargevalg.

Idag tenkte jeg å starte uken med noen enkle farge tips til dere, mange vil ha fargetips på puter og stæsj så jeg skal gjøre så godt jeg kan med tipsene til dere! Kanskje hjelper dette deg når du skal innrede(?) 

 

NR 1. Planløsning,str og lys er viktig! 

NR 2. Vegger må ikke holdes lyse, men personlig liker jeg at veggene er lyse slik at rommet føles lysere og mer åpent! 

Nr 3. Møbler, velg enkelt og ha samme farge tone i alt du har av tekstiler og farger i hjemmet.. Holde fargepaletten ton-i-ton... 

 

Farger jeg elsker å blande: 

Beige,lin,creme, blått,midnight og grått! 

Jeg elsker linfargen, den passer til alt og kan lett styles opp og brukes som base. Vi nordmenn bytter ut putetrekk til alle årets tider så å ha en "base" i en fargetone og heller en eller to kontrastputer holder stilen ren og enkel.  

Velger du mørke møbler kan det være en fordel å bruke lys tekstil ellers i interiøret, da fremhever du de ulike tonene og får linjene til å virke "strammere" i det mørke. 

Store møbler og store detaljer i interiøret skaper dybde i rommet og er med på å få rom til å virke enklere og mer spennende.. 

De store putene er perfekte tl å "heve" høyden på midtpunktet i sofakroken, også er de veldig gode å lene seg på også <3  Finnes HER for forhåndsbestilling i nettbutiken. 
Bruk gjerne store gulvtepper til å ramme inn de ulike miljøene i hjemmet her er det også viktig å tenke på fargepaletten dere ellers har i hjemmet. Håper dere fikk noen tips denne mandagen! Nyt dagen! 

Litt ofr salg!

God søndagskveld! Jeg sitter å koser meg med neste sommer og skal snart se helt perfekt ! En perfekt søndagskveld i mitt eget selvskap <3 Jeg har ryddet litt i kleskapet så jeg selger som sagt unna litt klær i ny og ne! Sånn er det når man rydder opp i galskapen en gang i blandt.. haha.. 

 

Denne genseren fra senze of joy selger jeg for kr 400,-  str m

Og denne jakken selger jeg for 400,-  str m

Dersom noen er intr.kan dere bare ta kontakt med meg på 46641748 ! 

 

Nå skal jeg se på litt mer underholdning ! Vi skrives! 

Gutterommet!Jenterommet falt i smak så nå beveger jeg meg over gangen og inn på rommet tl Olíver. Olíver har selv bestemt tapeten og fargene her inne og er en ganske så ryddig gutt av seg, han liker orden i sakene sine selv om han vet å sette rommet på hodet! hihi...  Jeg elsket jo å ha det lyseblått her inne, men det var ikke Olíver like enig i, han ville ha det mer "guttete" 

Jeg har valgt mye kurv for oppbevaringpå rommet til Olíver, det fordi han har så mye forskjellig, i tillegg har vi kjøpt to lave kasser som han har legoen sin i under sengen. På veggen som ikke kommer med står det en bokhylle som han har bøker og annet rart i. 

Vi har vegg-til-vegg sissalteppe her inne, vi vurderte å legge nytt gulv, men synes det ble lunt og koselig med vegg til vegg teppe siden han ikke har varmekabler på gulvet sitt. Dette teppet har vi valgt å i tillegg ha i hallen nede og skal i tillegg legges i trappetrinnene når vi får surret oss til å ordne de. 

Rommet går i blått og beige, perfekt med kurv og annet, itillegg er det tidløst og morsomt å jobbe med! 


Jeg håper dere  har hatt en fin dag! Vi skrives litt senere! 

Bloggen.

Bloggen min er et stort spørsmål for mange, mange klør seg ofte i hodet og lurer på hvorfor den er ennå, hvordan ting har blitt slik de har blitt og setter meg synonym med det som skjer her inne, det å lese mellom linjene er meget vanlig her inne... 

Jeg har ofte skrevet innlegg, hvor jeg har sagt min mening, delt litt tanker og generelt ønsket å gi et svar, noen ganger for å beskytte meg selv.  Det å beskytte seg selv er for mange noe jeg ikke burde, men for meg som fakitsk må stå mot mye shit her inne er det på sin plass at jeg selvfølgelig skal få komme med min mening en gang iblant! Bloggere generelt gjør jo også det, men forskjellig. Villapaprika kan ikke sammenliknes med andre bloggere, da den er min personlige og til dels mitt firma sitt, andre bloggere har jo igjen sitt og hver og en person som skriver diverse blogger er jo av egen person- eller hva? 

Jeg vil derfor ta opp et lite tema her idag, som er noe jeg veldig ofte får spørmål om... 

 

Jeg blir ofte spurt om penger, helt siden jeg viste ansikt på tvén for over 7 år siden har penger vært et tema som har vært hettdiskutert rundt meg.. Jeg har alltid hatt det pent rundt meg, men det betyr ikke at jeg bader i tusenlapper av den grunn. Jeg kan vel også stille meg bak det faktum at jeg var 19 / 20 år når jeg fikk det til å se skikkelig flott ut rundt meg, å tjene penger og sitte med egen økonomi i denne alderen med hus,hjem,bil,barn og da ektemann som også tjente penger kan ting gå i hodet på noen, at det gjorde det i perioder på oss er jo aldri noe vi har lagt skjul på! Vi var ikke flinke vi, men vi har blitt RÅ GODE!  Den tunge veien, hvor vi faktisk måtte på godt norsk-drite oss ut først!  

Når jeg begynte å tjene penger på bloggen var aldri min hensikt å spare, alt skulle brukes og jeg fikk ikke pengene fort nok inn før de var ute igjen, på den tiden gjerne i dyre vesker, klær og annet tullball!!! Når jeg ser tilbake på meg selv blir jeg sint på meg selv og kunne jeg tatt meg ut av tiden og plassert meg forran meg nå ville jeg ristet meg selv litt, men også sagt -takk!  Det er helt utrolig hvor mye jeg har vokst på meg selv og feil valg tatt oppigjennom tiden. 

Det går likevel en liten "djevel" i meg når folk per dags dato sitter og henger seg opp i min økonomi.. Det at jeg skilte meg og ble sammen med en annen var dråpen som fikk begeret til noen å renne over. Jeg ble anklaget for å gå fra min eks-mann for pengene våre imellom hadde sagt stopp og han "nye" ( altså Hans) var min økonomsike reddning.. I følge ryktene hadde min far som alle på tidspunkt mente jeg levde på blitt tom for penger og jeg måtte finne meg en med masse slik at han kunne spytte inn penger i firmaet mitt og kjøpe møbler til meg. Jeg vet ikke hvor dumt noen synes dette høres ut, men jeg synes det er helt bak mål og høres veldig enkelt og lavpannet ut. Det at fok tar seg bryet med å sjekke bakgrunnen på min samboers familie er nesten til å ta av seg hatten for, at noen gidder! 

Bloggen er blitt en plass folk spekulerer i alt og jeg aner ikke hvor mange mail jeg får fra fremmede som spør meg hva jeg sitter igjen med etter regningen mine er betalt og om jeg bruker mer enn jeg tjener. 

Blogging har for mange blitt et levebrød og det har også blitt det for meg, man kan tjene flere 10 -talls og opp mot 100 tusen i mnd på dette , men i mitt tillfelle har det ikke vært så ekstremt! Jeg har sjeldent tenkt på bloggen som noe jeg skal leve av i penger, men heller en bonus, oppdrag jeg tar på og arbeidsplassen min har vært mitt realistiske og sikre levebrød...  Jeg har sett på bloggen som en plakat for butikken min, en plass hvor jeg kan vise ansiktet bak det som skjer og virkelig få frem det jeg føler er viktig innenfor det som er bloggens innhold! 

Jeg forstår faktisk ikke hvorfor folk er så nysgjerrig på min inntekt, jeg er jo ikke den som skriver om en dyr livsstil, men jeg viser så klart nyheter i hjemmet veldig ofte! Hjemmet mitt er mitt "rene" showroom, det er der jeg selger best når jeg skal vise de som ikke kan komme å se ting i butikken nyhetene... Det er slik jeg har valgt å bygge opp min butikk og det tenker jeg å fortsette med også, da dette gir resultater, intr.folk og gir folk ideer og tips til de siste nyhetene. Å dra på ferier og shoppe meg gal gjør jeg ikke ofte, det tar jeg meg ikke råd til fordi jeg er veldig opptatt av å bygge opp firmaet mitt og spare. Jeg liker å ha en økonomisk frihet og det har jeg også siden jeg er nøye. Vil jeg på tur til London og shoppe eller Usa for å sjekke byen eller thailand for å leve livet kan jeg bestille meg tur og gjøre det, men jeg er ikke der.. Jeg liker å ta meg en uke eller to med ferie i året, reise på småtrurer og ellers være tilgjenglig i arbeidet og familien min. Jeg er en hjemmekjær sofa jente og kan jeg tilbringe dagne hjemme i sofakroken er det BALSAM for sjela mi!  

Har jeg lyst på noe nytt har jeg også den tanke om at dersom jeg eier noe jeg ikke bruker, noe som ikke var slik jeg trodde eller som jeg har sluttet å like selger jeg det først og deretter heller kjøper meg noe nytt. Jeg kan sikkert tape noe penger i året på dette, men likevel blir  jeg mer og mer bevist på kjøpene jeg da gjør og bruker svært sjeldent mer enn det jeg har solgt for på noe nytt! 

Å blogge gir en økonomisk frihet på mye og det gjør det for meg også. Jeg tjener en "god" mnd´s lønn for mange i mnd kun på denne bloggen, itillegg har jeg fastlønn og oppdragbasert inntekt. Det kommende året sitter jeg alene godt nært en mil i årslønn i arbeidet jeg legger i alt jeg gjør, men det betyr ikke at jeg kan flashe og være idiot av den grunn, det betyr at jeg har en gylden mulighet til å bygge firmaet mitt sterkt, gi barna mine en trygg økonomisk hverdag og deretter ha gleden av å unne meg en ferie med god samvittighet når sommeren kommer! 

Jeg lever for familien og jobben min, men med en god inntekt betyr ikke det at man er så veldig lykkelig av den grunn! Jeg sitter med et så stort press på meg hver dag at jeg mange ganger har tenkt at de som kan dra på jobb, gjøre en jobb og deretter dra hjem og ikke ha den med seg hjem er rike. De har tid, de har en frihet og den kan faktisk ikke kjøpes for penger.. Jeg har likevel oppturer som suger iveren til en større opptur i meg frem og nedtidene er så grusomme at jeg går utenfor meg selv i ukevis... Det er ikke for ingenting at det fines hundrevis av ulike yrker der ute og at ingen er like.. Jeg er heldig for jeg har ihvertfall den snilleste kjæresten og de beste barna med en herlig familie bak meg på reisen! De er der uansett og det er i utgangspunktet det som er viktig! 

Bloggen er en blogg, jobben er en jobb, men alt er ikke så firkantet som mange vil tro!  Vil du selv se om dette er noe for deg, start en blogg, skirv det du vil formidle og deretter vent.. Det å holde en blogg høyt opp er ikke så enkelte som noen tror og noen ganger må man dele litt mer enn man kanskje vil for å få om ikke alle, men noen til å forstå... Slik som jeg har gjort nå... 

Nyt  kvelden og kos dere med det dere har! 

Eneste plassen!

God lørdag! 

Så moro å se at så MANGE av dere har sendt mailer, vi har ikke fåt tgått igjennom ennå, vi starter mandag morgen og tar det derifra! Herremin så moro!! 

 

Vel over til noe annet, plassen min for dagen.. Huset og kjøkkenet! Jeg er alene med ungene idag som de fleste andre dager ( hans bor på treningen, fotballkamper og kompishjem om dagen) så jeg bruker da min yldende mulighet til å holde på med husarbeid, diller og daller!  Imorgen er det hagejobb som står på agendaen, plenen må klippes, huset må vaskes og verandaen må ryddes igjen!!!! Beise jobben gjorde jeg nok litt for tidlig fordi regnet har satt sine spor uansett hvor godt jeg vasket,pusset og skrubbet den-uheldige meg!! jaja, er vel noe jeg bare har godt av! haha... 

Idag har jeg fått vasket skapene på kjøkkenet , alt av glassboller og pynt som står fremme har blitt vasket og nå skal jeg snart skifte på sengen !! Jeg gleder meg allerede til å legge meg! 

Finnes det noe bedre enn et rent og pent hus?Vel, nå skal jeg fortsette og ordne litt i heimen, og etter det skal jeg se Kardashian... Perfekt lørdag <3 

Vil du være med på Villa Paprika laget?Vil du være med på Villa Paprika laget? 

Villa Paprika skal utvide og vi søker derfor deg som elsker interiør og kunne tenke deg å gjøre dette til noe mer enn en hobby.

Dette gjør vi for å øke Villa Paprika sin tilstedeværelse i Norge og vi har ingen krav til hvor du bor i landet.

Vi vil gi noen utvalgte sjansen til å bidra til ytterligere vekst i Villa Paprika og samtidig får muligheten til å skape sin egen arbeidsplass.

Er du klar til å ta sjansen tilbyr vi deg :

  • Frihet til å planlegge til din egen dag
  • Alt foregår via internett
  • Ingen krav til investering/minstekjøp  fra din side
  • Å være en del av en anerkjent virksomhet som selger kvalitetsprodukter
  • Provisjonsbasert inntekt med muligheter for videre avansering i systemet

Hørtes dette interessant ut kontat oss på mail og fortell litt om deg selv og hvorfor dette kunne være noe for deg.

 

Mailen for kontakt er villapaprika@outlook.com

Er jeg selvopptatt(?)

Dere lesere kan være verdens beste på kommentarer og noen kan være verdens verste, heldigvis er det mest av førstnevnte! 

 

For noen uker siden hold nære,fjerne og ikke kjente på å kutte hodet av meg, hvorfor (?) Jo, fordi nettopp jeg valgte å fylle leppene min, ordne meg litt og rett og slett var litt "gal" .... Jeg likte resultatet mitt SÅ godt at jeg ville dele det med dere,  jeg var jo kjempe fornøyd!

 

Jeg er ikke en jente som bruker mest tid på meg selv, men for noen uker siden snudde det, jeg ville gi meg selv den frihet til å prøve det jeg ville, trene mer og spise sunnere - gjett hva, det funket for meg!  Garderoben min har blitt så mye morsommere nå, jeg har faktisk lyst til å gå i stramme bukser, pene topper, stramme skjorter +++ jeg bruker til og med kjoler!!! Jeg koser meg når jeg står på badet å sminker meg og jeg elsker å stå i dusjen LENGE!!  Ikke nok med det, jeg har fått dilla på parfyme og bodylotion, krølltang, skjerf som hårbånd +++ , jeg tar situps hver eneste kveld, jeg teller kalorier , går med skrittteller, men ikke nok med det, jeg orker MASSE mer Iløpet av dagen.. Jeg jobber ennå med søvnen, men for første gang på nesten 9 år er jeg opptatt av å faktisk ta vare på meg selv, blitt litt mer jålete, men jeg er ikke hysterisk på det! 

 

Så sa det pang! Jeg fikk nemlig høre her at jeg er en usunn selvopptatt barbiedukke... Et dårlig forbilde for mine to barn og nettopp her vil jeg si noen få ord, ikke for å forsvare meg, men for å gi dere et lite svar... 

Jeg er er ikke usunn og selvopptatt bare fordi jeg synes det er morsomt å kunne ta vare på meg selv og prøve nytt.. Jeg mener, jeg trener, spiser sunt, er avslappet til det som skjer rundt meg, bruker mye tid med barna mine, lærer de å sette pris på seg selv og når de så resultatet etter at jg hadde fylt leppene spurte de hvorfor jeg gjorde det! Jeg svarte enkelt at jeg var litt gal og ville prøve ut noe som var veldig dumt egnetlig... Olíver lo og Mathilde sa- det der skal aldri jeg gjøre.... Altså, innen de er store nok til å eventuelt tenke på noe sånt vet de hva det er uavhegig av hva jeg gjør.... Jeg var som liten veldig usikker på meg selv, jeg har slitt med selvbilde og hadde dårlig selvtillit når jeg måtte gå med tannregulering... , Imotsettning til Mathilde som oppriktig mener hun er rå lekker og Oliver som gleder seg til tannregulering... Selv om jeg har hatt verdens beste barndom følte jeg at min mor og far var for "gammle" til å forstå at ting som tynnelår, flate bryster, fregner og kjedelig hår plaget meg , de forstod meg aldri og forkastet gjerne det hvis jeg sa noe.. Nå har samfunnet blitt mer åpent og selv om det mulig er "tøffere" på noe er ting som jeg slet med mer pratet om og akseptert blant de yngre.. Nå er det pent med fregner , tannregulering er ingen u ting og flate bryster er like naturlig som store... Selv om det kanskje alltid har vært det er det likevel mer pratet om som en bra ting enn en uting idag!  Noe jeg synes er veldig positivt! 

(litt tull forran kameraet er vel lov) 

Det jeg vil frem til er det at folk rundt meg igjen må være litt mer åpene om at ting har blitt sånn og ser folk meg er det nok svært få som tenker at jeg er en barbiedukke. Det jeg ikke forstår er hva det hadde spilt for noen rolle hvis jeg ville ligne på det og det ga meg selvtillit...(?)

Vi er flere miliarder mennesker her på kloden, jeg er kun i mitt eksemplar og føler jeg at restylane gir meg selvtilitt eller at silikon ikke er en U ting betyr ikke det at jeg er et dårlig forbilde for mine to barn. Jeg synes at kroppspress og selvbildet er noe som har blitt veldig trist, jeg ser vakre mennekser plages av sitt eget ytre, noe jeg synes er veldig trist... Mest fordi jeg ser de fra en annen side og i tillegg vet hvor vondt det er.. MEN! føler noen at de er finere med litt lepper, større bryster, markerte muskler, formrike former, flate bryster ,store lår  +++ så er ikke det noe jeg vil fortelle noen at er rett eller galt..  Kan vi ikke være enige om at vi er uenige ....
-Det du ikke liker ved deg selv, kan det hende noen andre elsker , og det er faktisk sant! Dessverre ang.det er det oss selv vi må leve med 24/7 og da må man først og fremst trives med seg selv og ikke leve etter hva andre mener er det rette.

Så kanskje er jeg litt selvopptatt(?) ... Men da er det en bra ting ihvertfall <3  

 

Rosa-helt Prinsesse!

God torsdag! Idag tenkte jeg å komme med noen søte rosa enkle tips til prinsesse rommet! 

Mathilde sitt rom er ikke stort, men det er veldig praktisk og funksjonelt og best av alt, hun elsker det selv. 

Ifjor flyttet hun ned, 9 kvm av kjellerstuen ble gjort om til et soverom til henne og er det et sted hun tilbringer mye tid er det her nede!  Mathilde har alltid ELSKET rosa og det er noe jeg som mor synes er veldig stas! Jeg har prøvd å lage en "drømmeverden" på rommet hennes, det skal virke litt som rommet svever på en sky, det skal være duse rolige farger i alt. 

Sengen er hoved møbelet, men jeg har prøvd å skape en feminin stil på alt hos henne, det er litt "bløtekake" , men det er slik hun liker det! I utgangspunktet var sengen min Morfar sin, han og mormor hadde hver sin med et nattbord imellom. Når han flyttet på eldre hjem før han døde fikk jeg lov til å få dem, og med gode nye madrasser ble det to litt unike og flott senger til småtrolla mine. 

Mathilde sin malte jeg i hvit kalkmaling og fikk sydd opp en vakker sengekappe og matchende hotellputetrekk  i rosa lin hos Jorunns interiør i Fredrikstad,  Dette var en investering for barnrommet, da sengekappen kan følge henne opp til en 120 cm seng. 

Siden rommet er malt i lys sand bruker jeg bare hvitt, creme, lys rosa og beige på rommet hennes. Sengehimmelen er med på å skape et prinsessepreg! 

Pulten har vi fått av min kollega Nina og den med samme stil i kommode og hyller gir rommet skikkelig prinsesseptreg! 

Mine tips for å skape et prinsesserom:

Lette pene gardiner, myke tekstiler, vakre lamper og kurv til barnelekene, funksjon ! Men det viktigste er ROSA! 

Idag vil jeg derfor tipse dere om disse lekre ROSA putetrekkene som er på dagens tilbud i butikken og på nett! Har dere sett noe vakrere før? *ELSKER* HER og HERNå skal jeg styre vidre på her i heimen! Nyt dagen, snart helg igjen vet dere! Tiden går fort! 

 

 

Roser på badet.

God kveld! Åh, denne dagen har virkelig bare flydd i takt med vinden... Jeg har fått ordnet det pent i butikken og er så glad for at så mye nytt finner veien til oss! Idag klarte jeg på nytt ikke motstå noen nyheter, så det ble med et par vakre ting og noen roser hjem! Haha..  Meg og pene ting, klarer ikke la være. haha... 

Den vakre glasskrukken med lokk ligger HER i nettbutikken.Den vakre sminkepungen finnes HER. 

Nå skal jeg snart finne sengen <3 Er helt pumpet over den dårlige ryggen, slitene kroppen og trøtte huet! Jeg har ikke hatt noen gode netter bak meg så jeg ber til de høyere makter at jeg får det inatt <3 

Jeg håper dere har koset dere idag! Vi skrives imorgen ! 

On work ...

Hei og hopp alle sammen! Idag er det en halv dag på butikken for styling! Veldig moro!  Vi har fått inn mye fint den siste tiden og siden formen min har vært helt på trynet i forhold til ryggen blir ting gjerne forskyvet her i butikken. Den blir jo passet på av de fine damene her så den er det ikke akkurat synd på! hihi.... Er nok jeg som føler mer på det tenker jeg... 

Vel, idag kommer det ene lekre opp og ut- bilder kommer og varer legges ut fortløpende ! Har noen forresten sett at nettbutikken fylles opp med varer (?) Målet er å få alt i butikken ut , ihvertfall så godt det lar seg gjøre!  Vel, pliktene kaller! Ha en nydelig dag alle sammen! 

Vær snill, støtt hjelpearbeidet i Nepal.

2hMS_KY-fAg

I forbindelse med jordskjelvet i Nepal, har Røde Kors ønsket å gå live med en TV-kampanje som ble avvist. Dessverre, er all tv-tid reservert og fullbooket fram til slutten av Juni. Vi kjemper mot klokken. Jeg vil derfor være med å spre budskapet til alle mine lesere. 

Send: SMS "Nepal" til 2272" Og du er med på å støtte hjelpearbeidet etter jordskjelvet  i Nepal. 

Hittil erover 7000  mennesker funnet døde som en konsekvens av jordskjelvet som inntraff hovedstaden i Nepal, Katmandu kl. 12.00 på lørdag. Røde Kors frykter at tallet vil stige.

Mange barn er blant de rammede i jordskjelvet. Ifølge FN trenger nær 1 million barn akutt hjelp etter jordskjelvkatastrofen i Nepal. Det er mangel på mat, vann og strøm, og en rekke etterskjelv gjør det utrygt for mange å oppholde seg under de takene som fortsatt står.

Kan du bidra med 250 kr til noen som virkelig trenger det? Det har jeg gjort <3 

Sammen kan vi hjelpe <3 


 

our livingroom!

Så har kveldens time kommet og jeg sitter å ser på Svenske Hollywood fruer!! Beste programmet jeg vet om, drama, sitater +++ alt på en plass- i love it! Idag har vi bare koset oss med småtrolla våre, Mathilde henger på Hans som en klegg og kommer med den ene søte kommentaren til han etter den andre.. Olíver har hatt kompiser på besøk så her har det gått i ett med taco og middag utover hele! Jaja, er vel sånn bortover også vel(?) .... 

Idag kom de nye varene inn og jeg har allerede pyntet opp i heimen med de lekre nyhetene! Sjekk de fine lysestakene da !!! 

Ser dere den nye lampe mi også(?) .... Alt ligger ute i nettbutikken og er på lager hos oss p.d.d =) Nei, her flyr klokken fra meg, jeg får vel susse natta på småtrola mine.. Vi skrives imorgen!!! 

Om ikke lenge...

Ja, selv når det er grått og trist ute har jeg et håp om deilig vær igjen! Jeg gleder meg sånn til å starte på små og store uteprosjekter og iveren etter å begynne er STOR! Jeg har bestilt noen nye stoler til bordet ved grillen, men det som helst skulle vært her igår kommer nok ikke før om en ukes tid. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet! 

Jeg har så smått startet  å ordne litt ute, men pga været tar det tid synes jeg! Ryggen min er heller ikke med på å gjøre ting enklere så her gjelder det å være tålmodig uansett hva.  Det har vært netter med frost her så jeg håper og tror at de nye blomstene ikke dør ifra meg! 

Litt nytt har jeg likevel klart å plassere ut på verandaen jeg klarte til slutt å plassere de lekre korallputetrekkene mine og jeg bare ELSKER fargen, så frisk og deilig ! , Nå kan sol og sommer bare komme så jeg kan fortsette! 

Korallputetrekkene  finnes HER i nettbutikken. 

De nye lyktene finnes HER og HER i nettbutikken, tøffe og enkle perfekt til inne og utebruk! Ryggen min tar nesten livet av meg idag, jeg aner ikke hva det er, men jeg tør nesten ikke nyse for da smeller det til i hele nakken på meg, uff!! Det som er så rart er at det sa PANG så hadde jeg smerter, uten noen form for forvarsel! Uff.. Jaja, jeg har akkurat tatt meg et par smertestillende så jeg får satse på at det gjør litt nytte for denne "skrøpelige" kroppen.. 

Deres dag håper jeg har vært perfekt, tenk at vi allerede er inne i den første uken i mai! 

Coo-cool cozytime!

Kvalitetstid... Guttene dro på fotballkamp så Mathilde og jeg ble hjemme! Regn,regn og atter regn gjorde så vi holdt oss hjemme.. Mathilde klarte og overtale meg med en tur til byen for nye joggesko! Hun ville ha rosa blinkesko med bårreløs så da ble det nye joggesko da! Hun vet å trille mora si rundt lillefingeren altså! Det er ikke snakk om å gjøre forskjell så det ble et par marineblå litt "tøffere" til storebror, og heldig som jeg var passet de perfekt til han også,uten at han hadde prøvd dem! Tenk at han nå bruker 36 i sko..!!!  En str til nå så er han like stor i beina som meg! 

Mor og datter tid <3 

Jeg skal nå sitte å finpusse mailboksen min, det er et par temaer jeg skal igjennom så jeg prøver å se hva jeg kan få til der... hmmm(?) .... Den deilige genseren kom det noen inn igjen av idag så om du ikke har rukket å sikre deg en vil jeg anbefale det nå! Forelsket ennå jeg! 

Finnes HER i nettbutikken. 

Nydelig farge ikke sant?  Lyseblå-lyseblå og lyseblå , finnes ikke noe vakrere! Jeg håper dere har hatt en fin dag! Nå skal jeg prøve å komme meg litt, jeg har sikkelig vondt i ryggen idag, holder på å bli GAL! Snur jeg fort på hodet mister jeg nesten pusten i smerte.... Tips til hva jeg kan gjøre selv, forutenom å ta smertestiller... (?)  Vel, nyt kvelden, vi skirves! 

Rent og pent på vaskerommet!

Vaskerommet ... Det er vel det rommet i huset som ufrivillig ble mitt, som ingen andre ordner og som jeg får ha tingene mine i fred!  

Idag tenkte jeg å tipse om noen enkle grep dere kan gjøre på lavbudsjett! Det er vel ikke noe som er bedre enn å ordne ting pent så å si gratis, eller hva? 

Når jeg flyttet inn bar vaskerommet tydlige preg av at det var stått  "urørt" i 35 år, gulvene var rød, veggene var i gammel gammel mørk kjellerfuru og det var sorte rør fra ende til annen.  Planen er i tidensløp er å lage et større bad og da ha et bad og vaskerom i samme rom,Siden rommet har stort potensial er det lommeboken det står på og ikke plassen. 

Jeg er ikke den som trives med mellomløsninger, det blir ofte dyrere og tar ekstra med tid.. Tanken på å sette inn benker, styre og ordne med det slo jeg derfor ifra meg, det var en kostnadd jeg ikke kunne ta meg råd til siden ønsket for rommet var noe annet. 

 

Jeg bestemte meg for å male det helt hvitt først og deretter se hva jeg kunne få til uten å legge noe spesielt med penger i det. Veien blir til mens man går. 

Slik så det ut før. 

mellom:


 

Etter noen runder med malekosten ble alt hvitt og etter et år med iskladt gulv ble det det også fliser og varme der inne! to paller og litt hvitmaling senere var vaskerommet plutselig mye trivligere med en gang. Flisene som var igjen etter gulvet limte vi fast på toppen som en benkeplate og kappe på den ene pallen ble en hvit vegg-hylle. Jeg har festet pallene til veggen slik at man kan ta frem vaskemaskinen og vaske under den en gang i blandt utne å rive ting fra hverandre. 

Nå!

Det er snart 3 år siden jeg gjode dette, men fremfor et utrivelig rom ble vaskerommet et rom jeg trivedes! Og det pga litt hvit maling og et par paller. 

Med små detaljer i kurv og nydelige vaskemiddeflasker føler jeg rommet er nokså innbydene, det lukter himmelst, og er hjemmekoselig også er det ikke "akkurat"... Hvem kunne tro at så lite kunne gjøre så mye! 

Den søte stoffposen passer perfekt til ting som for.eks skal strykes, også er den nok topp til skittentøy i båten, eller på barnerommet.. Finnes HER i nettbutikken. 

Deilige vaskemiddel og andre gode husholdningsartikler finnes HER i nettbutikken! Vaskemiddelet anbefaler jeg på det sterkeste, du trenger kun en kork og det lukter himmelsk av klærnee og i resten av hjemmet ditt! Du blir avhegig dersom du begynner med det! Jeg håper du kanskje fikk et lite tips dersom du som meg er litt usikker, men gjerne vil ha ting gjort i mellomperiodene =) 

 

Nyt dagen, vi skrives! 

Hjemme hos mamma´n sin igjen!

Søndagskveld og kos med småtrolla .. Eller det går litt høyt og lavt, Mathilde skal gjerne prøve alle kjolene sine Olíver kaster seg rett ned på gulvet for å se på noe greier jeg ikke forstår noe av. En skikkelig "kjedelig" mamma ifølge Olíver, det er jo bare SÅ normalt at jeg skulle kunne det..  Jeg ligger her å klarer nesten ikke bevege meg, jeg overspiste meg på masse dielig mat i konfirmsjonen,  jeg lærer ALDRI altså... hoho.. Jaja, nå er jeg mett resten av året! 

Smil til kamera - si shiiiizzzzz! Jeg prøver å få gjort litt jobb, men det går i rykk og napp. Jeg hadde ikke mer satt meg ned før Mathilde klarte å sprette isbitter utover hele kjøkken gulvet.. Den ungen elsker å sutte på kalde isbitter og når hun da ikke holder noe under mens hun trykker på iisbitteknappen kommer det overraskende mange isbiter ut .. Mathilde så helt forskrekket ut mens hun prøvde å ta de opp fra gulvet en etter en- med munn! Kreativ unge , det er hun!  

Et par lekkerbisker har jeg fått lagt inn i nettbutikken ihvertfal- de etterspurte blå stjernelyktene! Finnes HER.. Fine ikke sant? Jeg bare ELSKER dem! Jeg håper dere koser dere ikveld! Her skal jeg få to små unger i badekaret.. Eller Mathilde og Olíver dusjer ikke på likt lenger, Olíver har blitt sjenert- haha.. Begynner å bli stor nå som han bevist sier neitakk til hjelp på badet... 

Vi skrives! 

God morgen!

ÅÅh, for en deilig dag <3 

Solen skinner og jeg står ferdig påkledd for å starte ute! Det ser fremdeles ikke ut her hjemme, ting henger litt etter, men det blir bra til slutt!  Idag har jeg vært den drapsmorderen , men ikke av eget ønske! Jeg har de siste dagene bodd på vaskerommet og der nede bor det edderkopper -MANGE og STORE! For bare et år siden var jeg livredd edderkopper, nå er jeg blitt mer og mer klar over at de er der go prøver pent og pyntelig og ikke knuse dem, men heller plukke de opp kaste de ut eller i do.. Idag ble det sistnevnte! Uff.. Det var to veldig store edderkopper som hoppe frem og jeg merket at den beveget seg i papiret og endte derfor med å kaste den i panikk rett i do!! haha.. Hans er mer pingle enn meg så i han er det lite å hente av hjelp når jeg oppdager de flerbeinte sorte sakene... 

Vel, som nevnt over.. Nå skal jeg ut og ordne og styre litt ute.. Her er det MYE som må gjøres, men men.. Hus er hus! Dere kjenner sikkert til stoltheten over å se et ferdig resultat, vise det frem og følels det gir!  Den er priceless og SÅ verdt det! 

Igår kuttet jeg friske roser, la deilig nyvaskede putetrekk på plass i sofa´n igjen! Hele huset er nyvasket og nesten alle klærene er ferdig vasket og brettet i skapene våre! Det å skulle holde på litt ute idag blir derfor bare moro!! 
Nyt dagen, jeg har bare en time på meg nå, vi skal i komfirmajson idag så her gjelder det å bruke tiden godt frem til det! 

Vi skrives! 

 

 

Jobbelørdag!Velkommen til meg på jobb! 

Idag er jeg på jobb og gjett hva, for første gang på sikkert 3/4 mndér har jeg sovet natten igjennom uten å våkne og jeg gjorde absolutt ingenting annerledes for at det skulle gå! Jeg har ikke følt meg så uthvilt, rolig og glad på lenge!

Så  idag var det nesten vanskelig å stå opp siden jeg lå så alt for godt mellom hodeputen min og hodet til Hans Kristian. haha.

Vel, jeg har fått ordnet en god del på jobb idag, ryddet, fått priset litt og fått ut mer varer, nå er vi ventet inn mer fint til uken så jeg prøver å ikke gjøre ting slik at alt må gjøres 2,3 ganger... Men det er ingen hemmelighet at det er ille moro og styre og ordne litt når jeg først er i butikken for meg selv, hihi
Hans Kristian kommer å henter meg kl 16, da tenkte vi å ta en liten pizza på bryggen, men frem til det skal jeg få hengt opp felre deilige nyheter, ryddet litt mer i rotet mitt og avslutte så det er hyggelig for damene å komme på jobb imorgen ! <3 

Jeg håper dere nyter denne dagen, fantastisk mai til dere alle! 


 

 

 

Du HÆLIE Mai!

1.mai - for en deilig dag det er, mai er en fantastisk mnd ikke sant? 

Idag har vi bare hatt kjærestedag, kjørt rundt, vært på litt forskjellig besøk, spist lunsj, is +++ , kjørt litt rundt å tittet på heidundranes flotte boliger , jeg rett og slett slukt inspirasjon og kvalitetstid <3 

Vi skal snart av sted til svigers på bading og middag- sushi står på menyen så det skal bli deilig! Dagen igår var helt topp og jeg har allerde sagt til Hans Kristian at jeg vil bli med på neste fotball kamp, selv om kampen endte 1-1..  Kanskje det blir bedre neste gang- hihi... 

Imorgen jobber jeg og da tenkte jeg å finne på noen sprell--- Når "kattene" er borte danser musa på bordet! Jeg håper dere nyter dagen alle sammen, jeg har store planer om å få ut noen knallfine lykter i nettbutikken imorgen , så følg med og kos dere masse! Vi skrives! 

hits