mai 2013

På tide å senke skuldrene .....

Nå står helgen for tur og jeg sitter klar å venter på at mann og barn iløpet av halvannen time skal komme å hente meg på jobb og vi skal sette snuten mot Sverige.. Vel, her på jobb skjer det fantastisk mye spennende om dagen, nye varer ventes inn og vi har blitt forhandlere av et spennende varemerke, litt "crazy" , men så liker jeg litt "crazy" ting også.. Som sikkert MANGE andre jobber vi med hagen og uteplassen i disse dager og for å  tilby noe litt spennende for å gjøre vanningen og hagestellet mer morsomt har vi nå blitt forhandlere av Garden Glory sine hageslanger i fantastisk farge og design. Jeg gleder meg som en liten unge til disse kommer inn neste uke og selv går jeg nok for en hvit eller grå? hmmmm... Mer info på disse kommer til uken- bare å glede seg! 

Det lille ekstra for de som ønsker.

Her i butikken har det ellers ikke vært tid til så mye annet, kunder har vært i shoppehjørnet idag og jeg har storkoset meg og fått hilset på MANGE vakre blogglesere som har vært innom her på reisen for å handle litt!  Det er fantastisk morsomt å se ansikter på dere, da blir det brått så mye mer virkelig at det er folk som sitter å leser denne bloggen..Det å se en graf er ikke like virkelig som å se ansikter.  

Butikker lyser ihvertfall sommer i disse dager og hvis været holder har vi kanskje det her i byen også (?) 

Jeg håper dere får en nydelig helg og ønsker dere en solskinnsprudlende dag! Nyt den for alt dere kan! 

Vi skrives fra Torpet- Masse interiør bilder kommer!!! Der er det griselekkert!! 

 

 

Vi nyter og elsker det...

Er det et hjem jeg elsker og nyter er det mitt eget, jo mer vi gjør jo mer "riktig" blir det her-rett og slett helt nydelig! Det å eie en enebolig har for oss vært en drøm som gikk i oppfylelse og det å å flytte fra det "gamle" vi bodde i har jeg aldri angret et sekund på.  Jeg trodde for et par år siden aldri at jeg skulle klare å forlate paprikakroken, men etter at vi merket at vi ønsket mer plass var det til slutt ikke noe vi heller ville.... Nå etter 7 mndér i dette huset begynner jeg å få formet det til, ennå står mye jobb igjen foran oss, men skal man gjøre det skikkelig tar det tid og vi har ikke dårlig tid heller. Helt ærlig tror jeg aldri jeg vil bli helt ferdig, men sånn er det vel med hus(?)  Huset går over to plan og er 189 kvm med en tomt på 600 kvm -akkurat perfekt for oss. Drømmen vår er ikke å ha et kjempe hjem med enorm uteplass, men et solid og kompakt med gode planløsninger, mye lys,hage og store verandaer med gode solforhold. Her har vi solen fra den står opp til den går ned i åsen foran oss.! 

Idag kom rullesteinen på plass og imorgen siste lass med naturstein, her skal alt være lyst og som på "stranden" og skjærgårdene rundt oss, vi bor jo på østlandet... 

Her skal det være "naturlig". 

 

 

 

Nå gleder jeg meg til 6 STORE rottingkasser skal plasseres på rekkverket på verandaen med masse eføy og hortensia, for ikke å snakke om de nye hagemøblene som ventes etter den 18 juni og til alt er beiset lyst!!! Det er ikke noe som er morsommere enn å ha prosjekter fra ende til annen.... haha ...! =) 

Nå skal jeg kaste meg rundt, imogen skal vi på torpet til min reserve "mamma" og kose oss med dem i to late dager der ute!! Gjett om jeg gleder meg!!  Før det skal MYE på plass, vi skrives imorgen!! 

nyt kvelden og natten! <3 

 

En sånn mamma..

Som går hjemme og er skikkelig husmor vil jeg nok aldri bli, ikke en sånn som er verdens flinkeste med denne "mammalisten" på ungene mine heller.. Jeg satt i stad å leste en liste om oss mødre, viste dere at det finnes et HAV av slike lister (?) . Jeg tror jeg har falt igjennom den listen for LENGE siden, men jeg vet jeg følger min egen "liste" . Nå som jeg har en gutt som skal begynne på skolen merker jeg at følelsene tar litt over, hvor ble liksom tiden av? 

Vi mødre er veldig flinke til å lage lister- rett og galt? For meg blir dette veldig sort/hvitt for hva er rett og hva er galt egentlig? Jeg valgte å lese igjennom de fingerspisselistene, jeg tror jeg krysset av på så godt som alle "dårligmor" punktene.  

Etter å tenke meg litt om tenkte jeg at jeg -ja , jeg er ut fra dette en "dårlig" mor, jeg lar ungene nesten alltid leke alene, hvor ofte jeg er på en eller annen aktivitet med dem og sitter med nesen LANGT ned i mobilen vet jeg nesten ikke, jeg kan ofte rope ut i fustrasjon bare frordi jeg er så sliten.Jeg liker å sitte å slappe av alene svært ofte, jeg jobber VELDIG mye, er der svært sjeldent når barna skal legges, jeg kan bruke tvén som en avkobling på de for å få 5.minutter fred. Det hender jeg lukker de med godis om nødvendig. Jeg er en klepper på å finne unnskyldinger for når jeg ikke er der, jeg synes det er helt FANTASTISK å fakitsk ha barnepike når besteforeldrene vil, jeg hater å dra på lekeplasser og jeg missliker å la de leke i stuen, jeg kan la de se på tvén før de legger seg bare fordi jeg ikke orker noen kamp alene med dem, jeg lokker de med godis for at de skal oppfører seg i butikken, jeg synes det å rydde opp leker hver dag er et lite ork, men så består døgnet av 24 timer og en supermamma er jeg ikke hele tiden... 

Likevel er jeg en kanakende god mor for jeg følger de ALLTID opp, elsker de umennskelig mye, har lært meg at det å sjonglere er en del av morsrollen. Gråter de har de alltid en trygg arm å komme inn i . Jeg kan bare i en enorm stolthet sitte å snakke om de til en hver tid,time på time, jeg hopper i taket av lykke når de mestrer noe, henger opp alle tegninger og passer alltid på at de har det godt i hjertet sitt. Jeg kan i stillhet uansett hvor masete de har vært -liste meg inn på rommet dems bare for å beundre de når de ligger å sover. Jeg OSER stolthet når noen forteller meg at de er flotte og flinke barn. Jeg elsker at de om morgenen kommer krypende inn i sengen bare for ligge den siste timen å sove hos oss. Jeg hadde gitt mitt liv for dem. 

Når jeg da ser hvilken ting jeg kan sette kryss på i hjertet mitt for dem blir slike " godemorlister" nesten litt ubetydelig. Jeg tror morsrollen er noe du må sjonglere på din måte og det å 1 - sette grenser. 2- være en trygghet -  og 3- være til stede er noe som faller inn under denne mammarollen natrulig uansett... ( hos de aller fleste) ... Ung eller "gammel" tror jeg at det å bli mor og det å være det er den rareste følelsen noen kan oppleve..  Hvorfor ingen fortalte meg hvordan jeg ville føle det når jeg ble mor er noe jeg forstod først når jeg satt der selv... 

"Mathilde; du er fin du mamma..."

"Oliver; mamma er rar hun..."

Idag leverte jeg min "lille" gutt på førskoledager for 2.dag på rad... At jeg er ferdig med babyepoken i morsrollen er veldig rart..... Og som Olíver så fint sa når vi skulle dra ned  " - jeg er glad jeg har deg som mamma jeg , for du er så kul også gråter du så mye for at jeg har blitt så stor gutt . Jeg vet jeg blir høyere enn deg mamma og det er ikke fArlig, jeg vil jo alldri bli så gammel du er på likt som deg. Jeg vil bare se ut sånn som pappa gjør nå og han farfar ser du at er gamlere enn pappa vet du ,så det er ikke farlig. Jeg klarer å passe på deg jeg da vet du mamma".....  Godt sagt og veldig klok liten tass..... haha....

Etter alle lister å bedømme må jeg ha gjort en knakende god mamma liste på denne gutten ihvertfall(og mathilde så klart) , tror det kommer av at jeg har lagt hele hjertet mitt i denne mors oppgaven. 

Rett og galt lister finner man nok på så å si alt, eller hva?  

Vi lager jo de selv hele tiden..... 

 

 

Bare litt til nå....

Idag var det stas å komme hjem fra jobb skal jeg si dere- gårdsplassen har nå blitt fylt opp med masse grå naturstein og jeg er altså SÅ fornøyd! Det å få på plass rullesteinene i morgen langs husveggen blir nok prikken over I´n - herremin som jeg gleder meg til helg som jeg skal stelle i stand her hjemme.  Siden det regner idag er det ikke fristene å begynne ute så idag får jeg heller bare nyte resultatet så langt og glede meg over det jeg skal gjøre til helgen. 

Deilige små naturlig rullestein! Imorgen skal vi hente ett ton med STORE rullesteiner for å ramme inn hus og gårdsplass! *jippi*

Se så vakkert!!  

Selv i regnet... 

Siden huset ligger høyt og jeg elsker naturens farger har jeg ønsket å holde alt helt naturlig her i forhold til toner og farger. Her skal alt ute som inne gå ton i ton med med rødt tak og hvitt hus synes jeg grus, stein,platting og veranda skal være lyst, det ser absolutt vakrest ut! Jeg skal style om på trappen, pynte opp med nytt i uner osv, men været er så som så , så det er begrenset hva man rekker å få gjort før regnet kommer pøsende ned.. 

Fler som jobber med uteplassen? Har du blogg med bilder fra den husk å legg igjen adressen ! 

 

Jeg danser i regnet!

Vel, det er kanskje å ta i litt mye, men at himmelen har åpnet seg idag og vannet har fosset ned er ingen hemmelighet! Her på østlandet har vi hatt MYE regn i det siste og når jeg vet at min svigerfar står å lasser grus hos oss idag synes jeg nesten litt syndt på han altså! Mannfolk er vel rett og slett ikke redd regn og dårlig vær tenker jeg?  

Idag har vi gått igjennom listene for neste uke, vi reier jo til Spania og da må alt være på plass. Nina er kontrollfreak og etter styremøtet igår fikk jeg streng  beskjed om hvordan jeg skulle legge opp listene mine når jeg er på ferie!  Enda godt jeg har noen som "passer" på meg. haha

Vel, selv med regn i gatene har vi hatt mye å gjøre og er derfor 2 stk på jobb idag.. Snart titter nok solen frem igjen!! Det håper jeg ihvertfall.  Butikken har en hel etasje med masse deilige rosa og bringebær tekstiler og hele underetasjen fylt opp med deilige blå tekstiler i alle mulige blåtoner! 

Våren og sommeren er deilig, det er jo ikke noe som er bedre enn å pynte opp hjemmene sine med de sprekeste farger i de deiligste toner! 

 

Jeg håper dere vet å nyte dagen uansett vær og er dere i nærheten kom innom oss for en titt!! Vi elsker å møte nye folk til en hver tid <3 

Dra det fine inn i det maskuline...

Sjollaaahopp!!! Så kom jaggu den solen frem her også, vi er heldige altså!! Nå har ikke jeg merket så mye til været vel og merke, her har det for det meste gått i inneting i hele dag og for meg har det egentlig vært helt greit! Jeg har satt meg skikkelig inn i noen oppgaver nå som jeg seriøst SLITER med å komme meg ut av,fy så vanskelig noe skal være.. Vel, det heter vel å lære av den enkle grunn at man skal lære.(?) Noen år til og jeg kan riste på hodet av meg selv i latter.. Noen ting faller lettere på plass enn andre og en av de tingene er .......tatatatadamtita!!! klarer du å gjette? Korrekt! Puter!  Som overskriften sier ( før all masepratet mitt begynner) Dra det fine inn i det maskuline, det er ikke så dumt... Soverommet vårt går i blå toner,så å si hele huset gjør det, men noen ganger kan det rosa rett og slett gjøre meg hodestupsforelsket og da må jeg ha det inn også. I stuen er det enkelt å greit, den er så lys uansett, men soverommet. Her inne har det liksom alltid vært hvitt,beige og mairne, nå først har jeg valgt å ta inm det rosa her også-rålekkert og veldig DELIKAT! 

Det mørke maskuline kommer jeg meg ikke unna, men med lys bunnlinje blir det rett og slett kjempe kult og virker ikke for pent eller for maskulint,. Siden jeg har valgt å holde meg til kalde farger glir tonene i hverandre og helheten skaper en skikkelig dybde i rommet... De rosa putene har blitt en enda større favoritt enn jeg kunne drømt om, de er rett og slett BÆL fine..  Finnes HER , HER og HER. 

Vel, rosa eller ikke rosa, nå må jeg "løpe" i møte..Styremøtet og litt pekefingersnakk idag så blir jeg nok 10 x flinkere når det kommer til tall og slik også.. haha

Nyt resten av dagen da,dere! Ikke kast den bort! 

 

Mot i brøste!

Når du starter dagen med en real lakkerkule, to små barn som hopper rundt på gulvet og en barnelatter høyrere enn lydvolumet på tv´n forstår du at dagen helt sikkert blir bra! En god morgenstund er vitkig ! Igår var Olíver og jeg på Meny og kjøpte masse deilig pålegg og bestemte oss for å ta en skikkelig kosemorgen siden jeg hadde denne morgenen fri for oppgaver! 

Nå 3 episoder av mot i brøstet senere og en full mage er det tid for å komme seg i tøyet og levere småtrolla i barnehagen, idag er været DÅRLIG så nå må det varme tøyet frem igjen-ihvertfall frem til solen kommer frem ! 

Idag er det tirsdag, en fin dag og til dere som stikker innom-nyt dagen! her skjer det saker og ting i ett sett så vi skrives litt mer senere idag! Nå må jeg "løpe" - en av ungene har lugget den andre.....ÅÅÅÅ, som jeg "elsker" søskenkrangel og annet moro! 

Sjoooheiii! 

A touch of pink...

Som dere vet var jeg i ekstase over de nye putene våre istad og gleden ble intet mindre når de fikk flytte inn i sofaen her hjemme! Glitter,glam,lin,strikk,bomul,ull +++ er noe av det jeg har i sofakrokene mine nå! Jeg bare simpelthen elsker den kontrasten det skaper og det særegene preget det setter, er det noe denne leverandøren kan er det å sette sin greie på putene sine.. Når det kommer til puter og pledd er jeg spak og blir nesten litt "tullete" -haha... Jeg satt meg rett ned når jeg kom inn døren her hjemme for etterspørselen på putene ble så stor at jeg bare måtte legge de rett inn i nettbutikken! Jeg er så ENIG med dere som bare -måtte ha de, for det bare MÅTTE jeg også. Idag fikk jeg også bekrefetelse på at våre egen produserte nyheter er ventet inn i løpet av sommeren! Herremin som jeg gleder meg!!! De sprekeste brikkene og de flotteste putene - perfekt blir det til de merkene vi alt fører og jeg tror vi har satt prikken over i´n på at disse er skikkelig VILLAPAPRIKA !!!  Noe eget som bare vi har, vi har jo ikke lyst til å forsvinne i havet av alle de andre flinke tekstil leverandørene akkurat! Det er jo viktig å skape noe eget som man vet man står inne for helt selv, det er da det er stas ! 

Men ,dere!!! Se på putene mine da.. haha.En pute her og en pute der..En som ligger i veien her og en annen i veien der.... Det er litt sånn det er her i huset og i dette minutte har jeg valgt å legge meg over ALLE bare for å "demonstrere" for mannen at det at sofan er full av puter ikke betyr noe hvis man vil legge seg ned....Jeg la meg oppå!!! 

 

 

Etter litt syssel og dyssel i kjellerstuen igår fikk vi ordnings på den også, det er altså så deilig å begynne å falle på plass her i huset, ennå mye skal gjøres,men herremin så morsomt det er å ha litt planer også!  

Nå skal jeg spise litt sashimi.. Jeg har vært hos legen og etter noen timer på akutten fikk jeg dra "hjem" igjen, som i mitt tilfellet ble butikken... Nå er jeg hjemme og skal jeg ligge rett ut og slappe litt av for det har jeg nemlig fått STRENG beskjed om....!  Jeg må jo en gang bli lydig...

Nyt kvelden mine kjære-vi skrives!! 

 

 

 

Strikk,lin og andre saker....

Hei og hopp!! Her regner det(igjen), himmelen  er grå og jeg venter på SOLA!!!  Ingen bombe, men været får man uansett hvor mye tid man bruker på det ikke gjort noe med så her gjelder det å gjøre det beste ut av det og starte uken med et SMIL!!! Idag stod det 4 STORE esker å ventet på meg når jeg kom på jobb og gleden var enda større når jeg så hva som gjemte seg oppe i dem! Jeg har dilla på puter-i know, men dere disse var -åh SÅÅÅ lekre!!! Nå jobber jeg med å få det ut i butikken og har safet meg et par selv også..Mer puter?haha.. Hva skal jeg med fler liksom(?), jo pynte opp !!*jippi*  Det er enda godt jeg har to stuer og elsker å ha sofaene mine fylt opp med alt av tekstil og dall, så får de som liker å ha det "tomt" ta igjen for meg der...  Her skal det STÆSJÆS. .....

Nå skal jeg haste av sted til legen for noen prøver- vi skrives mer etterpå!!!! 

 

 

En dag i solen..

Og herremin så deilig det har vært! Solen har skint, varmen har vært her og været generelt på topp i hele helgen. Det har vært en drømmehelg rett og slett.. Vel, her går det unna om dagen og vi jobber med uteplassen, det ene drar med seg det andre det er rett og slett ingen tvil. Huset må klesom og rekkverket må skrapes og males et par strøk, grus og rullestein skal på plass denne uken så dere kan tro jeg gleder meg til å få en NYDELIG opparbeidet gårdsplass med plass til mer enn en bil. Vi står å lurer på hvordan vi skal gjøre det med carport, men etter Håkon sine meninger og bedømme er ikke det store jobben. Det å se grønne busker,blomster og merket lukten av nyklippet gress er rett og slett fantastisk! Et tegn på sommer og et tegn på mye utehygge. Om ikke lenge skal nye ytterdører å plass også og verandaen skal beises hvit når vi kommer hjem fra Spania. Tenk at vi drar på en nesten 2 ukers lang ferie til favoritt plassen vår Spania om under 2 uker, åååh.. Det skal bli himmelsk og helt fantastisk! Familie og ferie! 

På trappen har den deilige bringebærrøde linputen fått heders plassen, fargen er rett og slett "to die for" .... 

Utelampe, teppe,puter,brett,urner og lykt er alt fra Villapaprika , husnr er fra SIA. Det meste finnes i nettbutikken som du finner HER.Nå skal jeg kose meg litt med et glass rødvin på verandaen og håper dere som oss vet å nyte livet og været! 

God søndagskveld mine vakre ! 

 

Noen små kontraster...

Mange har den siste tiden ønsket å se litt mer bilder fra hjemmet mitt, ikke bare små detaljer. Idag hadde jeg ånden over meg igjen og etter litt maling, stæsjing og styling med enda mer produkter fra butikken ble huset mitt akkurat slik jeg liker det, nemlig skikkelig villapaprika. 

Velkommen inn døra hjemme hos oss! 

Her i gangen har jeg malt en vegg i fargen delikat, og den er hva den heter-veldig  delikat.

Det samme har jeg på langveggen i stuen, den har blitt malt i fargen delikat fra Jotun. Den minner egentlig litt om fargen matrix som jeg malte langveggen i det gammlet hjemmet vårt i, bare denne går over i litt mer beige-brunt så den blir ikke like "hard". Så å si 97% av alt interiøret og møblene er fra Villapaprika (Www.byvillapaprika.no) 

 

 

Som dere ser består hjemmet vårt og stilen av en god dose glam og glitter rammet inn med industrielt og maskulint med en liten prikk over i´n av romantikk.. Stilen gjennspeiler alt jeg synes er vakkert sammlet på en plass, litt sånn -ja,takk begge deler følelse..

Nå skal jeg fortsette å ordne litt i kjellerstuen- nyt dagen vidre mine vakre -idag er det skikkelig sommer!!

 

 

Gratulerer ..

Hei og hopp og god kveld i stugen! Her har det gåt ti 110, vegger har blitt malt,blomster kjøpt inn, litt stæsj og annet har flyttet inn. MASSE bilder kommer imorgen og de gleder jeg meg til å poste ut!  Vel, mange lurer nok på hvem som stikker av med seieren av de deilige durace produktene ! Hadde jeg vunne ti lotte skulle jeg loddet ut til alle sammen, vakrere lesere enn dere skal man lete LENGE etter, jeg er så rørt og det har trillet MANGE tårer igjennom lesingen.  

Siden jeg ikke ville velge selv en selv har datan valgt for meg og vinneren ble ; 

Submitted on 2013/05/25 at 7:17 pm

Hei:)

Jeg er Linda, en ung mamma til to, en gutt på 10 og en skjønn engel som døde i krybbedød når han var 6 uker gammel. Jeg leser bloggen din daglig fordi du er ei herlig, skjønn og ærlig dame. Det siste innlegg ditt ( før dette) treff meg rett i hjerte. Du er ei tøff og nydelig jente, som jeg gjerne skulle kjente det virkelig liv:) Jeg henter mye inspirasjon hos deg, men jeg har desverre ikke fått kjøpt noe i nettbutikken din enda, som enslig mor strekker ikke alltid økonomien til.. Men jeg håper jeg kan ta turen innom butikken sin til sommeren og at du er der sånn at jeg kan fortelle deg hva for en fantastisk jente du er. Ha en fin kveld:) klem

 

Gratulerer SÅÅÅÅ mye, håper du blir superduper fornøyd! Send oss din adresse på ckinterior@hotmail.no så skal vi få sendt deg dine varer på tirsdagen =) 

 

Nyt kvelden vidre- vi skrives imorgen med masse deilig inspo innlegg...

En liten vinnermulighet..

Da er starks helgen her og jeg tenkte derfor nå å sløyfe den litt inn med en liten konkurranse hvor en av dere kan stikke av med en deilig "liten" gavepakke. 

Og er du heldig stikker du av med nettopp dette! 

Innom bloggen min klikker det inn flere tusen i døgnet og med en blogg som skrives fra stuekroken og arbeidsplassen er jeg ofte nysgjerrig på hvem DU er? Hvem leser egentlig bloggen min? Hvorfor leser du bloggen min, er du fra Oslo,Trondheim,Stavanger, nabobyen eller langt oppi nord? Hvor gammel er du og hvor ofte er du innom? Er du kunde i nettbutikken? Butikken? en som henter inspirasjon?  Som blogger er det mye jeg ofte lurer på om dere også, for hvem er dere som hver dag kommer innom min lille "boble" og legger igjen et ørlite tegn på telleren min .. 

Skriv litt om dette i kommentarfeltet og vær med i trekkningen av deilige produktet til hjemme fra Durance! Vinneren trekkes imorgen kveld. Jeg ønsker dere lykke til og gleder meg til å lese igjennom kommentarene som kommer inn! 

 

Vil du følge med på hva som skjer i butikken finner du oss HER på facebook eller meg instagram-camillakvarsvik. 

Skyfri himmel!

God FREDAG og god helg!  Her i Fredrikstad skinner solen fra skyfri himmel og jeg nyter noen timer på jobb før jeg setter meg i bilen og tar helg! Her skal det skines, ordnes og shoppes og jeg har stor tro på at dagen idag blir helt topp! En liten strek i regningen er det å ikke få opp mailen sin, dne har "hengt" seg pga noe virus tror jeg, hmmm?  Ikke lett å si, bare veldig stressende, vel det betyr jo bare det at jeg får ekstra mye å gjøre denne helgen. Det at dere har blitt så flinke til å kommentere, det er såååå hyggelig! Det gir meg 10 x mer blogglyst når jeg ikke bare ser grafen med lesere, men kommentarer også! 

Idag tenkte jeg å vise dere bilder fra butikken her som kanskje kan gi dere litt sommerfølelse.. 

Nyt denne deilige solskinnsdagen-vi skrives! 

 

Litt annerledes...

Hei og hopp alle vakre, beklager sent blogginnlegg fra meg idag. Når jeg kom hjem skjedde det så mye her hjemme at jeg ikke fikk satt meg før nå! Idag våknet jeg opp til en liten gutt som kom gråtende inn på soverommet, kjempe redd pga en flott, hva jeg skulle gjort uten min mann da vet jeg ikke. Flotten ble dratt ut med bein og kropp og nå har vi smurt på litt salve og følgt godt med så vi tror nok ikke han trenger noen vaksine, etter samtalen med legen var nok det ikke noen grunn til beskymring. Jeg er nok bare en litt "overnervøs" mor som sjekker alt en gang for mye enn for lite, noe jeg tror ligger i morsgeenet. Jeg har jo hørt mine skrekkhistorier og de setter seg litt på minnet altså. 

Vel, Her hjemme har vi gjort litt om, fått det litt annerledes og det ble altså så fint! 

Idag fikk jeg opp den tøffeste tavlen og med meg de søte nye urnene våre med stjerner - elsker det!!  Er dette noe dere kunne tenkt dere i nettbutikken kanskje ? 

Nå skal jeg ha kjærstekveld med sashimi og pavlova !! NAM!!!! Imorgen er det på´n igjen på jobb og jeg glder meg faktisk allerede!! Vi er jo så heldige å ha såååå mange gode kunder innom om dagen! Og dere en ting til, TUSEN TAKK for så MANGE nydelig kommentar som det dere har lagt igjen hos meg det siste døget, dere er så GODE! 

 

Det er jeg som skal leve med meg, resten av livet.

Våkner du noen ganger opp ser deg selv i speilet og tenker;" Hvis bare jeg hadde..?" Føler du ofte ting blir brukt mot deg, ikke bare av de rundt deg, men deg selv?  

Jeg begynte tidlig iår å se på  en serie på tv Norge -"En ny start" , jeg følte at jeg hadde mye å lære og kjenne meg igjen i. Og det hadde jeg. Når jeg vokste opp hadde jeg komplekser med at jeg var tynn og hadde fregner, jeg gråt mye over mitt eget utseende selv om mine foreldre hele tiden fortalte meg hvor vakker jeg var. Jeg hatet å gå i stramme bukser, ikke den minste buksen satt stramt nok.  Når jeg begynte på ungdomskolen begynte jeg å spise ekstra måltider for å legge på meg, men dette til iNGEN nytte. Jeg husker folk stirret, jeg følte ihvertfall at de stirret... Jeg var usikker og redd, redd for å alltid se så "stygg" ut. Jeg syens jeg var "stygg" eller -mindre pen, jeg hatet mitt eget utseende og gjemte meg gjerne bak en liksom "tøff" personlighet.  Når jeg kom i puberteten forandret kroppen min seg og jeg ble rask mye mer avslappet til det  å være tynn, likevel var jeg ikke fornøyd med mitt eget utseende. Det skulle gå år, MANGE år. Og tiden gjør deg til den du er og blir...

Jeg blir alltid veldig sårbar, rørt og følelsesladet når jeg hører andre fortelle sine historier. Jeg føler det er så mange, veldig mange som tenker å føler akkurat det samme som meg.  Det at vi er bra nok er så vansklig å si, ihvertfall til seg selv. Jeg ble tidlig gravid, 17 år og før jeg rakk å fylle 20 år var jeg tobarnsmor.Det skjedde MYE med kroppen min, mer enn jeg selv hadde trodd.  Rollen jeg har fått som mor krever at jeg er sikker, har riktige verdier og vet å elske meg selv for nettopp den JEG er. Det er ihvertfall de verdiene jeg vil at mine barn skal ha og som et forbilde for dem ønsker jeg at de skal se at jeg trives med meg selv. Jeg lyver ikke hvis jeg sier at det har vært tøft, veldig vansklig og noen ganger nesten UMULIG..  Jeg har alltid klart å finne ett eller annet å sette fingeren min på.  Når jeg for snart 4 år siden begynte å blogge måtte jeg slette bloggen min MANGE ganger, nettopp fordi jeg ikke var sterk nok til å lese stygge og vonde kommentarer om meg selv og mitt kjæreste. Jeg var så usikker på meg selv at det å bli sparket mens jeg lå nede ikke var til noen nytte, det gikk i perioder så kom det tilbake igjen når begeret rant over. Å bli mobbet i barneårene er ikke bra heller ikke i ungdommen, magen kniper seg og man lager seg et skall for å skjule sitt virkelige jeg. Å mobbe er veldig stygt, jeg har ikke respkt for det. Det har tatt meg MANGE år ,over 20 år før jeg klarte å si at jeg er bra nok som jeg er. Jeg vil nok alltid ha ett eller annet jeg kunne gjort om på, men nå er jeg blitt så "voksen" at jeg faktisk er glad i meg selv og aksepterer meg selv. 

Innom bloggen min klikker det seg inn mange 1000 i døgnet, jeg er sikker på at over halvparten har slitt eller sliter med sitt eget utseende. Jeg vet  jeg har de som titter innom her for å lage seg opp et bilde av meg, et bilde de hater så veldig at de er i stand til å skrive det styggeste de klarer om meg. Gudene skal vite hvor mye stygt jeg leser om meg selv i løpet av en uke.  Jeg får høre alt fra hvor mindre pen jeg er,kunstig, at jeg er en dårlig mor, at jeg ikke har fått til noe siden jeg ikke har utdanning. jeg får høre hvor matralistisk jeg er, hvor gal jeg må være og for å toppe tårnet av elendighet smeller mange på noen gloser om hvilken oprasjoner jeg har tatt til hvilken bilder jeg har redigert verst og diskuterer mitt utseende som en sprettball side om side med artikler om barnebleier,sminketesting og babymagen uke for uke........ Hadde jeg hørt og lest dette for noen år siden hadde jeg satt meg på bakbeina, slettet bloggen, kommet med MANGE unnskyldninger og forklaringer på meg og mitt liv. Idag tenker jeg , hvorfor ? Hvorfor skal jeg stå i skuddlinjen å ta imot for å så måtte beskytte meg. ?  Jeg har kanskje blitt for "gammel" eller så er det mulig jeg har blitt så hardhudet at det aller meste preller av meg så sant det ikke dreier seg om meg, men heller om meningene andre kan lage seg opp om meg. Jeg har ingen utdanning hvor jeg har lært av de som "oppfant" kruttet før meg, men jeg lidenskaplig opptatt av min egen jobb, jobber hardt og har bygd meg opp stein for stein. Vil andre tro at jeg selv lever på en rosa sky og har en far som ikke eier forentingssans så han bare spytter penger i glasset mitt for at jeg kan leke flott tro det. Vil noen tro at jeg er fin på det og ikke har de rette verdiene i livet tro det, vil folk snakke om mitt forhold til min mann å få seg et sommervikariat i se og hør gjøre det og om noen føler det å være slem mot meg hjelper dem.  Jeg er uansett hvordan man vrir og vender på det, den personen som må leve resten av livet mitt med meg selv og etter over 24 år nå kan jeg for første gang si - jeg  ville aldri levd livet til noen andre enn akkurat meg selv, som akkurat den personen jeg er.

Jeg har skrivefeil på bloggen, sier mye rart, jeg elsker interiør, brenner for barna mine , jeg har fregner, har spiss nese, brunt hår,silikonpupper, legger ut bilder av hjemmet mitt, liker det jeg driver med og elsker å kjøre LANGE koseturer med mann og barn en søndags ettermiddag hvis vi kan det, men vet dere -Jeg er faktisk stolt og veldig glad i meg selv for akkurat dette er MEG!  Ei jente med et STORT sug på livet og det jeg klarer å få til med meg selv og de jeg har rundt meg! 

Jeg Heter Camilla og jeg er mer enn bra nok!! Og vet du hva, det er du også! 

Kjøkkenet..

Etter 3 dager med sliping,lakking,maling og vasking har kjøkkenet blitt så godt som nytt igjen! Vi endte opp me  då lakke hele innredningen på nytt, samt skråget så det også ble helt gjevnt. Kjøkkenet ble mye mer åpent og lyst med en gang og benkeplaten ble beiset i lys ask. Jeg synes den ble så fin når vi fikk pusset av all lakk og vasket over den at jeg ikke ønsket å gjøre den mørk igjen, nå står den i stil med gulvet og bordplatene ellers her i huset! Kjempe fin!!! 

 

 

Etter at vi flyttet inn her har jeg falt mye mer over på det lyse-sand-grå-beige enn det brune og sorte, men jeg elsker å dryppe inn med noen mørke detaljer en gang i nye og ned likevel. Mer interiørbilder kommer etterpå, idag skal jeg faktisk gjøre rent hele huset,lyste alle testiler og få på plass litt deilige friske blomster!! Frem til det...

 

Nyt dagen,- Vi skrives! 

 

 

Tilbake i normalen...

Hei og hopp alle sammen!! Tirsdag og normalen er tilbake, nesten litt deilig det også synes jeg. Jeg elsker fridager, men har siden jeg startet butikk nesten heller følt det litt stressende, jeg liker nemlig ikke å holde dørene stengt. Idag var det rett på plass på jobb og idag har jeg storkoset meg, kunder fra nær og fjern har vært innom å shoppa, masse varer har blitt hentet til nettbutikken, jeg har nå startet med å pakke til runde nr 2 med varbilen nå snart..  Det er altså så stas å se at det går så bra!! *jippi* 

Vel, her spilles det i trekkspill igågaten, folk koser seg og jeg skal snart begynne å dekke bordet vårt! I morgen får vi besøk av en leverandør så da må det jo være ekstra pent her! Jeg elsker at vi går turist tiden imøte, da er byen så levende og deilig å bo i!! Og dere, nettbutikken er idag fylt opp med deilige nyheter, samt dagens produkt! 

Deilige rosatoner i lekker lin! 

 

For å passe inn med alt der råååsa har jeg tatt på meg verdens deiligste dorthe skappel genser i pusserrosa idag!! Det er ikke så veldig kaldt ute, men sommervarme er det heller ikke...... 

Varme eller ikke-nå får jeg fortsette der jeg slapp!! Nyt dagen!!

PS; Legg igjen en liten kommentar om dere har noen ønskede rom dere vil jeg skal ta litt bilder av-mange har spurt om filmsnutt igjen, hmmm? vi får se =)

Vi jobber med saken..

Jeg trenger ikke si annet enn FYYYYYY!!! Jeg er altså så flink til å gjøre det jeg IKKE skal, idag klarte jeg å brenne av og lage en STOR sirkel på den beisa benken vår når jeg skulle lage mat-æsj altså! Håkon skulle liksom være "smart" å pusse det ned å lakke over, men som dere sikkert vet om så drar en ting med seg en annen, det ble rett og slett ikke pent... Noen glosere og litt diskutering senere løste vi saken ved å pusse ned hele benken for å slippe så mye "klattete" arbeid... Nå er den pusset og faktisk lakket i ren drivved-rå kul!!! Så noe godt kom det kanskje ut av det? 

støv, srøv og atter støv på hele kjøkkenet! Det var en større jobb å fjerne det enn å få pusset og beisa platen så dette hadde jeg nesten glemt bakdelen med. Ja ja, bra ble det og i morgendagens dagslys tenkte jeg å vise dere bilde av resultatet!  Hadde jeg vært smart hadde jeg bare "blåst" i det frem til vi setter inn et nytt kjøkken, men så er jeg sånn som vil bruke mer tid på å irritere meg over det enn å gjøre jobben så da er det bedre å kjøre på! 

 

Nå skal jeg ta meg en LANG og deilig dusj, vaske av meg alt støvet og komme meg i seng! Nyt kvelden og natten!!! Vi skrives! 

 

Blue monday.

God morgen,dere, eller god (man)dag! Idag har jeg hatt den typiske søndagsfølelsen i meg siden jeg stod opp, fridager kan nesten gjøre meg litt "surrete" .. Jeg har valgt å finne frem skurefille og støvsuger, huset bærer tydlig preg av en uke med mye besøk og inn og ut flying. Sommeren har tatt en liten "pause" idag så varmen er ikke den samme, men jeg satser på at den kommer tilbake fort.  Jeg tror nok ikke jeg er den eneste som ønsker en god og varm sommer her i landet, vi vet å sette pris på været når det kommer ihvertfall. Vel,før hus og hjem skal startes på går turen en liten tur ut..Antrekke for dagen min ble dette.; 

Bukse -zara. Genser-privat. Smykke -Villapaprika Veske HER -Villapaprika ,SKO-(spania) armbånd-sif jacobs. 

Genseren fikk jeg en beskjent til å strikke til meg før våren kom. En Dorthe Skappel genser i bomull og i min favoritt farge Lyseblå!  Det er noe med hjemmestrikket jeg elsker og denne genseren tror jeg vil bli perfekt til korte sommershorts og tøffe jeans! 

Nå kom regnet så jeg får dra på meg regntøyet-vi skrives! 

 

 

En dag fri.....

4 dager(nesten) fri og jeg har sovet LITE!  Det er liksom så typisk eller hva? Den langhelgen du får jobber du og har 100 gjøremål,noe som vil si at man ikke har hatt mulighet til å sette seg ned å slappe av.. 17 mai opp tidlig,18 mai opp tidlig,19 mai opp tidlig -20 mai opp sent! Imorgen skal jeg sove til jeg ikke vil sove lenger!! *jippi* 

I dette minutt sitter jeg å nyter litt stillhet og venter på litt sushi.. Idag har Håkon og jeg vært i dåpen til mitt tantebarn /fadderbarn, en liten babis på bare 4 mndér..At Olíver og Mathilde har vært så små er nesten litt rart, tenk hvor fort tiden går!  Nå står Olíver samme med kompisen sin i skogen å bygger hytte og Mathilde har overnattingsbesøk av sin kusine Marie- brått SÅ store! 

Vel, som nevnt over skal jeg snart nyte litt sushi , det er noe av det beste jeg vet om og ikveld skal jeg ligge rett ut på sofan og kose meg med det, film og brus! Men før den tid tenke jeg å vise dere noen bilder av tvkroken med verdens nydligste nye pledd eller rettere sagt teppe i sofaen!!

De støvete rosa fargetonene er rett og slett helt nydelige og ettersom dere har etterspurt et tips innlegg med tekstiler og stæsj har jeg nå satt sammen et. 

Det er jo gjerne slik at vi nordmenn elsker å gjøre om på puter,lys,blomster +++ vi elsker hus og hjem og ting som faller under dette. Jeg er en typisk jord jente, jeg elsker rett og slett jordtoner høyest og er rett og slett ikke så veldig glad i farger hjemme i stuen min. Jeg er alltid supergira på farger når jeg står i butikken min, der er alt SÅÅÅ lekkert og jeg har lyst til å ta med meg alt hjem hver gang. Skuffa blir jeg nesten hver gang også, for når  jeg setter inn en farge går det maks et par dager så åker det ut igjen. To -tre farger har jeg faktisk klart å lande på og beholde her hjemme, altså blått,bringebærrødt og pudderosa , disse fargene er såpas "støvete" og delikate at jeg ikke blir lei og heller vi få inn mer! Idag pyntet jeg den ene dekktallerken min med pudderosa roser, duftlys, perlehjertet mitt- det ble så vakkert og fint! Jeg har valgt å bruke et rosa pledd/teppe i sofan for å få inn litt mer farge og med lys sofa er tepper helt topp! Dette teppet er egentlig et sengeteppe fra Tine K, men jeg synes at det at det er så stort er helt topp! 

Jeg har valgt å blande følgende tekstiler under i min sofakrok ; 

Grov beige linpute med mamma dekor ,(finnes også  med pappa dekor). Dette er e pute jeg ikke blir lei,og jo mer jeg har vasket den jo tøffere og mer " slitt" føler jeg den har blitt, den blir bare finere og finere. Finnes HER i nettbutikken. 
 
En beige Linpute med knytting. Denne blir også finere og finere ved vask, jeg har vasket min litt "hardt" for å den litt tøffere i linet-skikkelig koseputetrekk! En flott base uasnett . Finnes HER! 
 
For litt farge kan jeg anbefale de av dere som liker bringebærrødt denne, lekrere og mer delikat putetrekk når det kommer til farger finnes ikke. Denne blir helt RÅ ved vask ( ingen bombe) den blir liksom mykere og grovere og får en mye tøffer look... Siden fargen er så "støvete" går fargen over i det grå( altså er den kald) og gjør fargen lite skrikende, men veldig synlig! Finnes HER.  
 
Dersom dere setter disse putene sammen vil dere nok garantert bli fornøyd- basen kan du bruke om og om igjen og den bringbærrøde puten er tøff som den enste kontrast fargen i sofakroken denne sesongen! 
 
Ønsker du et sprekt teppe i sofakroken eller over sengen kan jeg så klart anbefale sengeteppet fra Tine K, men husk å ikke bland for mye, dette teppet passer perfekt til den bringebærrøde puten, men jeg ville vel holdt sammensettningen rolig slik at det ikke blir for mye ulike fargetoner. 
 
Ellers er Lysestakene mine å finne HER, Rund rotitngbrikke HER, dusftlys fra durance HER og salongbord HER!
 

Ha en DEILIG kveld alle sammen!!!

 

Helt nede..

Igår var det noe galt med wordpress som gjorde at jeg fikk feil når jeg skulle logge inn,så jeg fikk ikke ut noe innlegg da. Men nå er ting oppe å hopper igjen og godt er det! Vel, jeg lovet bilder av butikken og her har det skjedd litt den siste uken. Butikken er nå fylt opp med masse deilige "støvete"  fager i de lekreste tekstiler . Korall, pudderrosa,dusrosa,oransje,blått,grønt og enda flere deilige farger har kommet på plass. Vi elsker ennå de duse jordtonene og her har vi nå et bredt utvalg. 

Velkommen inn en tur i Villapaprika ! 

Her er du omringet av deilige dufter,morsomme oppsett, spennende rom,lekre klær,de mykeste puter,sprekeste detaljer,det "lille"ekstra med en touch av glam og glitter! 

 

Sommer og sol er FANTASTISK deilig og om under 3 uker sitter jeg under en parasoll i spania og nyter en liten drink! Før den tid er det dåp, så nå får jeg "kaste" meg rundt!!! Nyt Dagen!! Vi skrives ! 

Imellomtiden kan jo dere shoppe og kose dere litt i nettbutikken hvor dere idag får 10% på alle varer for å feire vår mndés rekord!! Bruk kode sommer og kos dere! 

 

Dagen etter..

Hipp hipp hurra for 17.mai og Norges Bursdag!!! For en dag og for et vær! 

Her startet dagen igår med barnetog eterfulgt av familiebesøk med koldtbord,kaker,bytur med sukkerspinn og gassballoger! Ungene var i ekstase i hele går og vi var så heldige og fikk 25 grader og blå himmel! Nesten et lite sjokk, for jeg hadde nesten ikke trodd at vi skulle være så heldige som det vi var! Det gikk i 110 fra morgen til kveld, når festdrakten gikk av tok vi på oss litt lettere klær og tok oss en spasertur ned til stranda som ligger over fjellet for oss.Ungene badet (utrolig nok) mens Håkon og jeg slappet av i den varme sanden, jeg er sikker på at dette årets 17 mai er den beste jeg har hatt før!! Det å ha bunad er alltid en sikker vinner, men igårsdagens varme var det nesten et lite mareritt. haha. Har Norge bursdag så har Norge bursdag! 

Hipp hipp hurra!!! 

 

 

Før kl slo 23 sovnet jeg på sofaen og sov som en stein frem til idag!!! Nå driver jeg å ordner litt på jobben og koser meg før jeg om et par timer stenger dørene og tar helg! Jeg har tatt litt bilder av butikken til dere, så i løpet av dagen kommer det et lite bilderas fra den og nyheter!!! 

Nyt dagen! Husk Grand Prix idag !! Heia heia NORGE!! eller Romania,som har en mann med en helt RÅ stemme.. haha

 

Alt klart.....

For den store dagen imorgen! Norge har bursdag og alle store og små gleder seg! Her har siste oppgave blitt unnagjort, jeg har fått bakt cupcakes og spekefatene er ferdig dandert til og bordene ferdig dekket til 17.mai bord som faktisk går i duse rosa toner,perler  og beige- sååå vakkert! Mathilde og Olíver har fått nye 17.mai garderober, jeg har fått stryket bunad skjorta mi og Håkon sin dress og skjorte, nå har vi sittet å heiet på Margaret Berger og ble veldig glad hun kom vidre i Grand prix ! 

Her har dere et lite bildedryss.... 

 

"Huset vårt-et hjem for oss et hjem for deg" haha.... Håkon ønkser alle velkommen innom bloggen idag! 

Masse deilige ferske blomster har pyntet opp trappepartiet-ååå som jeg gleder meg til å bli ferdig med gårdsplassen !! Tiden kan nesten ikke gå fort nok altså... 

En spent gutt gleder seg enormt til å gå i tog imorgen, siste toget i barnehagen-nå er han RUSS! vERDENS kjekkeste lille russ i mine øyne! 

Nyt dagen imorgen og flagg og syng høyt!!! Hipp hipp hurra for morgen dagen!! Vi skrives da!! 

 

 

Hei og hopp!!

Idag er vel den STORE gjøre seg klar til 17 mai dag, eller hva? Her har det gått i 110, vi skal nemlig ha koldtbord imorgen og jeg har derfor MYE som må ordnes. Her skal plenen klippes, huset ferdig vaskes,maten lages og kaker bakes!! Hipp hipp hurra for imorgen!  Deilig interiør bilder kommet det mer av etterpå, nå må jeg bli ferdig her ! 

Nyt denne deilige sommerdagen-vi skrives! 

 

Det kommer MYE fint...

Farger, jeg tror aldri jeg helt har vært så glad i det, blått har jeg elsket fra første stund, men nå har jeg fargedilla.. I fjor maset og sjaset jeg om bringebærrød, idag flyttet den fineste puta inn i sofakroken min. Forskjellige beige toner dominerer hele huset i alt fra møbler til tepper,pledd og puter, men idag fikk denne ENE puta lov til å flytte inn. Det at den er så "støvete" i fargetonen er det beste, den er knall og dempet på en og samme gang og alle hjem burde ha ihvertfall en farget pute som skiller seg ut i årets farger...

Se så lekker bringebærrød pute da,dere! 

Puten finner dere HER i nettbutikken og de lekre brikkene på bordet HER..Vet ærlig ikke noen vakrere enn disse altså. 

Lysestakene finner dere HER , Salongbordet finnes HER- generellt annet av pute tekstiler finnes HER.

Nå skal jeg nyte litt planleggingstid, her må mye planlegges og ordnes til en hver tid-så følg med! 

Nyt kvelden-vi skrives soon! 

 

Nå blir det sommer!

Idag startet dagen  med varehenting på øra hos en av våre leverandører som vi ELSKER, nemlig Palma. Vi har måttet snu opp ned på hele butikken, vi har som tidligere nevnt solgt volumer så butikken trengte å få en ny facelift! Rosa, korall og rosa/oransje har kommet opp og frem, nye deilige blå toner og masse deilige jordfarger! Nå er butikken full av det nyeste nye innen lekre deilige linstoffer i de deiligste farger !  

Vi har ønsket vårt nye medlem -saueputen velkommen, sett noe så kult(?) skiller seg ut gjør den og det er helt greit også! 

Lekkre STORE klokka vår- kun 1295,-

 

Vi har fått inn verdens søteste puffer også, synes de var helt RÅ! Pris 1349,-

Nå skal jeg ordne litt her hjemme, formen er ELENDIG, men må man så må man! 

Nyt kvelden .-vi skrives! 

Det er ikke som det ser ut....

Jeg kan jo skrive litt, hvorfor sluttet jeg å være så privat.? Spørsmålet får jeg ofte og grunnen er enkel...... 

Jeg er ikke så veldig privat, jeg har sluttet å dele mitt nærmeste slik som før, før var det liksom så mye lettere. Nå har jeg siden jeg startet å blogge delt mye, jeg hadde fort mange lesere, slettet og opprettet 2-3 blogger før jeg landet. Lesere har fulgt meg i "oppvekst" fasen min, jeg har jo blogget siden jeg fylte 20 år. Jeg har i perioder delt mye, mye mer enn hva jeg idag føler jeg nå ville gjort, men igjen så har det litt å gjøre med den såkalte "oppveksfasen" min. Jeg har blitt mer privat, selv om flere vet hvem jeg er.  Når jeg går ute får jeg ofte stirrende blikk etterfulgt av følgende kommentar; " du er villapaprika jo" .. Jeg føler meg hver gang like dum, ikke fordi noen sier noe galt, men hva skal jeg svare liksom? -"Ja, det er meg? " Jeg føler jeg må smile det bort, nikke og si Hei, men så stopper det seg. 

Før fikk dere følge meg i prosjekter, personlige avgjørelser jeg sa mer, delte mer.Nå har jeg vridd over på interiør, men det skyldes ikke at jeg ikke vil dele ting, men jeg ønsker rett og slett ikke så mye bedrevitende kommentarer lenger. Hver dag leser jeg stygt om meg selv, stygge ord, slemme ord, dumme ord -ubetydlige ord. Det å blogge har liksom blitt sånn, det skal liksom være greit og jeg må bare finne meg i det. Det er ikke alltid jeg vil, det er ikke hver gang jeg synes det er like greit, hvorfor skal jeg synes det?  Likevel har det blitt slik, det har blitt en del av min hverdag og sånn er det bare. Mange har sagt de savner at jeg deler mer, skriver mer og viser mer, samtidig er det godt for meg å holde noen kort hardere inntil brystet enn andre. Det å ha mitt eget privatliv jeg ikke føler folk fisker ut av til en hver tid er godt, selv om jeg mange ganger er så fustrert,lei,sliten og fortvilet at jeg bare vil hyle ut her på bloggen min(!)  Bloggen har blitt så mye mer en bare en plass jeg skal skrive ned hvordan jeg har det, bloggen har blitt en reklameplakat for min butikk, den har blitt et levebrød, en plass jeg kan vise hva jeg er god på,hva jeg elsker å drive med.  Jeg er god på det å sette sammen vakre ting, jeg er god på farger, men jeg er ikke så god på å åpne meg så mye. De siste 2 årene har ført mye smerte inn i livet mitt, mye glede og mye frustrasjon og lykke, jeg har gått igjennom hardt vær og følt på tyngden.  Har jeg åpnet meg for noen har de vridd om på det, spredd det rundt og virkelig koset seg i skadefryd, noen  kan faktisk være så slemme. 

Etter nesten 4 år i bloggverden og 2 år på Villapaprika har jeg lært at det er ikke som det ser ut. Butikken går veldig bra, jeg har fått det til, Villapaprika går over all forventing, jeg er lykkelig. Jeg har to friske barn og en mann som forguder meg, det er mange som liker meg og desto flere som kanskje ikke liker meg. Det jeg har lært på disse årene , de lite "personlige" bloggårene fra meg er følgende ; jeg liker meg selv svært godt og vet at det vil bli veldig bra. 

Jeg er kanskje ikke så "privat" i detaljer her inne lenger, men det velger jeg å se positivt på-Villapaprika hadde jo ikke vært så spennende om alle viste alt hele tiden, hadde den vel?  Det er ikke alltid så firkantet som det ser ut, men det kommer kanskje ann på hvordan man velger å se på det..Bloggen har mange spennende ting i vente-for dere og meg! Jeg må bare få tiden til å strekke til og det vil jeg-det har jeg stor tro på!  

Nyt kvelden -imorgen blir det spennende! 

Litt sånn på kanten...

Etter en våkennatt med en gutt som har hatt mareritt og som deretter endte opp med å ligge i sengen vår for å sparke meg i rygg og magen hver gang han skulle snu seg føler jeg meg helt skutt.Det er slike netter som forteller meg hvor glad jeg er for at jeg har "store" barn som ellers alltid sover. Vel, i høy hast tutet jeg i vei til butikken og idag føler jeg halve butikken forsvant.. Nettet har eksplodert de siste dagene og snittet på salget der inne har vært enormt så idag ble en HAUG av varer pellet bort og imorgen skal nye varer på plass. Nå er vi ferdig med vinter og vår, nå skal sommeren på plass -vi gleder oss! Masse deilige farger, nye utstillinger osv...SÅÅÅ morsomt!  

Huset står litt på hodet om dagen, men det kommer seg..... Sånn er det når man har hodet alle andre plasser, men men...Plutselig får jeg GNISTEN over meg igjen... haha...

Nyt kvelden, nå må jeg legge med litt på sofan-vi skrives! 

 

Snart lille venn, snart....

Jeg vil også bli stor-en dag skal jeg også bli det.....

Jeg husker det som at det var igår at jeg satt på benken på badet å så på min mor sminke seg, hun var så vakker og alltid så fin. Jeg husker at jeg elsket å stjele sminken hennes, ta på meg kjolene hennes og gå rundt i hennes høye sko, jeg husker det som at det var igår. Jeg husker det som at det var igår jeg klenget på mine søstre, jeg husker det som at det var igår jeg ble pyntet opp med badehette, sminke og håndvifte..Jeg husker jeg synes jeg var så fin. Jeg husker det som at det var igår jeg fikk min første neglelakk, den var rød og den var min. Jeg husker det som at det var igår jeg fikk min første ballkjole, jeg husker det som at det var igår min mor sydde den til meg. Jeg husker det som at det var igår jeg tenkte jeg gleder meg til at jeg blir stor.

Nå er jeg mor og har selv ei lita jente som tenker og lurer slik som jeg gjorde.. Undrende tittet hun på meg når jeg sminket meg og lakket mine negler å sa -  Mamma jeg skal også snart bli stor...

Som min mor sa til meg sa jeg til henne: Du er liten en gang min lille venn , nå skal du bare kose deg, du blir fort nok stor... Den gang virket det som en evighet, den gang virket det som at jeg skulle være liten for alltid. Nå over 20 år senere forstår jeg hva min mor mente og det vil nok lille mor også en dag gjøre... 

 

Tenk å være så liten, tenk alle de tankene. Først ligger de bare der, hjelpesløse og bittesmå, så gir de sitt første smil, sier sitt første ord,sitter,kryper og krabber og før man vet ordet av det løper de rundt.... Det er når de begynner å filosofere, lure og stille spørsmål, store spørsmål, endeløse spørsmål, det er da du forstår at de blir store, det er da du fortår at tiden går fort! Jeg var jo nettopp der..... 

Grip dagen og nyt minuttet! 

Idag er dagen..

Hvor hodepinnen skal helbredes, sofan skal benyttes og godis skal pleie formen... Igår hadde jeg jentefest her hjemme med tapas, vin  og tidenes sterkeste punsj ++++...Jeg hadde det helt topp, men jeg forstår idag bedre enn noen gang hvorfor jeg ikke tar å slår ut håret slik som dette hver helg. Vi var 11 jenter som hadde det helt topp, men neste gang blir det ikke byen på meg tror jeg, derifra ble alt bra KAOS og jeg endte opp med å dra hjem og sov for lengst når kl var 02..

Vel, bilder sier mer enn 1000 ord er det ikke det man sier? Så her kommer det et lite bildemaraton fra gårsdagen..-Med verdens lekreste lysestaker som gjorde jobben sin utmerket! 

Vakre storesøster som hadde med seg "sexy" vin... HAHA. Ler ennå ... 

 

Nå skal jeg kose meg med litt mat, se en film og bare slappe av.. Ungene er i bursdag og jeg har to timer uten noen gjøremål! *luksus!* 

 

Snart helg..

For mange har nok helgen alt startet, her starter den først etter at kl slår 17. Imorgen braker det løs med jentefest hos meg, den første etter at vi flyttet inn i nyhuset, så dere kan tenke dere jeg har ordnet og styret.. Jeg har gjennomført en farge og den ble helt MAGISK i stuen når jeg fikk dandert det til riktig i følge mine "regler" .. haha....  Nå har jeg vasket og ordnet litt i butikken 2.sofaér er solgt samt sengegavelen så nå gjelder det å være litt kreativ frem til vi får på plass nytt.. Vi har falt for fargen GRØNN i år, ikke hvilken som helst grønnfarge, men en grå/grønn tone vi simpelthen elsker... Jeg hadde aldri trodd at jeg var den som skulle sitte å si at grønt er flott, men noen ting skiller seg bare litt ut.... 

Jeg går i disse dager å sikler på butikkens grønne skap... Det mystiske Grønne skapet... Når vi får større bad skal dette skapet inn der uansett...Kurv, parfymer,speil og sølv...Skapet kan ikke bli annet enn lekkert da.... 

Det er noe spesielt med det, noe jeg bare ikke kan sette fingeren på...Hmmmm..

Det grønne skapt.... 

Og den kuleste mystiske planten.... Den som ser ut som en "heksplante" som Mathilde sier..... 

Jeg er ille rar om dagen, plutselig forelsker jeg meg i det helt utrolige og det veldig rare blir til slutt veldig fint også.... Jeg får skylde på været, det er noe som er morsomt med farger om sommeren..

Selv om det idag er opphold savner jeg varmen, den ble bare et par dager den liksom? Sommer tror jeg nok nesten ikke at vi får. Selv om jeg bor i ballerinas har jeg ikke kunnet legge bort ulljakkene og gensrene mine ennå..Bor man i Norge så bor man i Norge. Jeg har denne jakken i verdens nydligste cremé og mulig skal jeg ha den i pudderrosa også... Hmmm vi får se... 

Nå får jeg få gjort litt dandering i butikken, her er det litt småkaos for øyeblikket... Enn så lenge GOD FREDAG! 

Ligger rett ut...

Etter en dag med full ordnings her i huset har kroppen begynt å lade seg opp til imorgen, Her i huset jobber mr H og jeg til fem imorgen før det er helg og jentefest her i huset.... Jeg har bedt inn til jentekveld og vi skal kose oss med vin og tapas, Håkon skal til mamma og pappa og slappe av med ungene. Nå er ungene i Halden og jeg og mr H ligger rett ut på sofaen og nyter litt kvalitetstid før vi havner i drømmeland... Litt kjærstetid i en ellers hektisk hverdag er ikke dumt.. Og med et sussebilde postet ut på bloggen tror jeg Mr H blir en smule oppgitt over meg, av den grunn klarer jeg ikke å la være.. haha..... 

Puss,puss..Så får du en suss! 

Kjekkeste mannen jeg veit om og desidert min BESTE venn! .....

Vel, nok hverdagskliss fra denne kanten.. Nå er det litt opptak av paradise ..Makan til program skal man lete lenge etter, ler så jeg griner, de er konge! 

Nyt kvelden!....

 

Kreativt og enkelt...

Huset vårt er jeg veldig opptatt av at skal holde en høy,god og hverdagsvennelig standard, det skal igjennspeile oss som bor her og være hjemmekoselig. Når vi flyttet inn bar huset et tydelig preg av at de tidligere eierene ikke hadde samme interesse for hus og hjem som oss. De hadde vedlikeholdt det så det grunnleggende var ok, men overflater, EL annlegg og rør osv var ikke helt etter dagens. Vi har måttet legge mye penger i kjedelige kostnadder så vi har måttet ta overflaten litt etter litt... Jeg ville helst hatt alt gjort igår,men så er det noe med det å ta ting i etter lommeboken også. Jeg er en livsnyter og har INGEN planer om å bo meg ihjel, vi elsker å kose oss med god mat, dra på turer, ta ferier og ha en frihet, så alt har ikke kunnet blitt gjort med en gang. Neste prosjekt nå er Kjøkkenet ( først må vi bli ferdige ute) Så skal vi bygge om kjelleren og få Mathilde ned der, rive veggen mellom vårt rom og hennes og forstørre badet, samt lage -walk-in-closet. Men alt til sin tid, dette er planene våre for huset og det er faktisk noe jeg ELSKER her.. Vi koser oss med det vi gjør og tar oss ikke vann over hode når det kommer til det å få ting gjort. Det vi har gjort har vi gjort nøye, godt planlagt og skikkelig slik at vi ikke må gjøre ting 2-3 ganger på 5 år. Vi skal legge varmekabler i hele kjelleren før vinteren kommer tilbake og nytt gulv, vi har også tenkt til å sette inn skapinnredinger i walk-in-closetet til barna slik at det blir mye smartere lagt opp.. Vaskerommet skal snart få nytt gulv,ellers er vi ferdig der inne. 

Huset vårt er en god blanding av hampton og cottage og dette er jeg veldig opptatt av å beholde her. Det er liksom noe med den stilen mellom disse jeg liker å blande. Store -STORE ting med grove rustikke detajer som jeg velger at skal skille seg ut. For en liten stund siden var vi på kvik å tittet på innredning til vaskerommet, absolutt ingenting falt i smak. Jeg følte jeg hadde sett alt før og at det ikke var vært summen på kassalappen og ble nesten litt grinete over å ikke finne noe som var slik jeg så det for meg..... 

Jeg tok på meg skoa og begynte å gå meg en tur. Naturen er vakker jeg vet helt ærligtalt ikke om noe vakrere..Natur,tre,fjell,stein..Det er noe eget med det i mine øyner... Når jeg kom tilbake fra turen drev Håkon å stablet et par paller inn i bilen for å kjøre de ned på jobben..Rolig i min egen "vaskerommverden" gikk jeg bort til han å spurte om han trodde det ville vært kult å bruke de på vaskerommet(?)... Det kostet oss ingenting og var jo nesten ikke noe jobb... Håkon gikk ned målte opp og kom smilende å sa-" de kan vi bruke jenta mi.."  Hoppende fornøyd gikk jeg ned å begynte å finne frem sag,skruer,maling og pensler...  2-3 timer senere ar vaskerommet ferdig og jeg STRÅLENDE fornøyd... Når vi får beige fliser her inne vil det bli enda finere , men takk gud for kreativiteten og EURO paller!  Endestykket til sidepallen pusset vi og satt opp som hylle..Morsom og annerledes... 

Når vi kjøpte huset så vaskerommet slik ut; 

Etter mye maling,pussing,vask,rør og EL-anlegg ser det slik ut; 

 

Det er ikke alltid så mye som skal til for å gjøre en stor forandring. Gjør ting på DIN måte så blir det noe eget skal du se... 

Prikken over I´n.

Idag kom de lekre trefatene våre ut på nett og de lekre hjertene og bokstavene til dekorasjon er endelig å få tak i igjen. Jeg elsker de små tingene som gjør det lille ekstra med pyntingen og siden jeg egentlig ikke er noe glad i masse små ting over alt, har det å samle det på ett fat blitt redningen. Her i huset er det et fat, og det fatet stikker seg frem med gode lukter, servietter, t-lys,duftlys ,blomster, pærler, godis osv..Det er liksom det fatet som jeg føler er det lille "Drømmeland" og med Cén som sløyfer det inn er det tydlig at Camilla er den som har ordnet det her i huset.. 

Alt på fatet forutenom blomsten er fra Villapaprika.. Bokstavenekan bestilles på mail og koster 359 og hjertet 359 for lite og 599 for stort. Ved bestilling kontakt oss på ckinterior@hotmail.no

Nå skal jeg få unna litt mer stæsj... Imorgen er det vaskerommet som skal vaskes og shoowes til dere! 

Før regnet...

Etter nesten to dager med sommer og sol var det jaggu på tide med regn igjen..usj.. Varmen er her heldigvis, men etter at jeg hadde fått stylet det til på verandaen ble det grått og deretter regn. ingen bombe akkurat.. Vel,vel, vi får håpe det ikke har kommet for å bli sånn alt for lenge denne gangen da. Vi holder på for fult med huset om dagen, ting går ikke så veldig fort, men det går fremover og det er veldig deilig å se. Når det blir opphold igjen skal vi få beiset verandaen sort og få malt huset et strøk til, gårdsplassen kommer til å bli helt magisk og jeg kan nesten ikke vente til vi er i mål..  Vi har planer i nesten alle rom så det gjelder å kose seg litt med det også, ellers blir man jo aldri ferdig. 

Så langt nyter jeg alt vi har klart å få til på 6 mndér... 

De lekre Hampton putene finner dere HER. 

Teppet er nytt denne våren og finnes HER , deilig og mykt. Den blå canvas pute med stjerner finnes HER

Nå skal jeg starte på kjøkkenet og vi har pusset opp vaskerommet for så å si NGENTING - FØLG MED -bilder kommer =) 

Dagens produkt.

Hei og hopp og FIN FIN morgen! Oppe å hopper og ikke gråter? Vel, det er jeg og nå står jeg på farten for å få orden på noen småting som skal ut på nett i løpet av dagen, gårsdagen gikk litt ifra meg rett og slett. Sola skinner,været er bra og ting ser veldig lovende ut så her er det bare å nyte litt og kose seg!! 

For å ramme inn uke 19 som vi nå er i så tenkte jeg å starte med dagsprodukter igjen, mange likte disse innslagene med dagens produkt og har etterlyst de når de gikk bort... Så igår tok jeg meg en runde og så etter hva vi hadde litt av som kunne selges litt rimligere.. Egentlig syne sjeg puta er litt for fin til å selges ut billigere enn hva den egentlig koster, men det er jo når det er slike lekre produkter som havner på dagens produkt det er morsomt å handle. 

Så idag er dagens produkt min favoritt pute av alle puter ( i disse  dager har jeg de i senga egentlig,men nå har den flyttet inn i stua igjen) nemlig Råsilke puten med paljettkors! 

 

Puten finner dere HER og idag koster den bare 599,- Altså  halv pris...Shopp og kos dere-- nå må jeg kaste meg rundt i kaoset.. 

Vi skirves etterpå da, dere! Nyt litt sol de som kan! 

Små øyeblikk

De er gjerne de mest verdifulle, de øyeblikkene du føler du bare er og ingenting henger over deg. Når jeg er sammen med barna mine opplever jeg disse øyeblikkene, de er rett og slett deilige. Livet varer ikke evig så det gjelder å gripe hvert minutt, bruke det med de som betyr aller mest for deg..

Små øyeblikk kan sette store spor i hjertet. 

Her er det grimaser som er det kule om dagen... Ikke like sjarmerende, men veldig "kult" i følge småtrolla mine. 

Jeg vrir meg over i latter og blir like imponert hver gang..Tenke seg til hvor mye rart mine to småtroll klarer å få meg til å le av.... Ikke bare en, men gjerne to og tre ganger... 

 

 

Endelig sommer...ihvertfall nesten.

Og hvor deilig er det ikke å føle at solen skinner og faktisk varmer i ansiktet? Jeg hoppet nesten i taket av glede når jeg så det flotte været ute dag. Sol inne,sol ute,sol i hjertet,sol i sinnet..Solsolsol!!!lalala. Frem med rosa, av med vinterjakken og opp med buksene, nå er det vår! Og når våren er her kommer gjerne lysten til å ordne litt frem igjen også.. Jeg vet altså ikke om noe deiligere enn å pynte ute og inne til vår og sommer... Litt DEN følelse som alle snakker om. 

Er du i byen idag, ta deg en tur innom butikken og se på alle de deilige nyehetene våre... 

Nyt solskinnsdagen mine vakre- nå må jeg få unne litt oppgaver! 

Sjoooheeei! 

Med øyne for SMÅ detaljer....

Idag har jeg fått på plass to deilige nye potter fra Villapaprika, de er rett og slett kjempe vakre og akkurat så grove at de passer perfekt inn på bordet hos meg. Jeg var å drømte meg bort i blomsterhimmelen når jeg var innom på Fredrikstad blomster og så på alle de deilige blomstene der inne.. Når det kommer til blomster finnes det ikke en butikk som er flinkere enn dem...

Alt på fatet er fra Villapaprika.. Og det meste kommer ut i løpet av morgendagen, en potte er alt ute og den finner dere HER.... 

 Før noe mer kommer ut på nett skal jeg kose meg med litt Sashimi og den nye serien -Dikte... Nyt kvelden mine vakre, vi skrives! 

Slik går nå dagene...

Jeg er sikker på at jeg er verdens heldigste jente... Forrige uke ble planene for firmaet så mye mer realistiske..Kanskje fordi vi begynner å nå mål? Skal si tempoet mitt er høyt om dagen, for ikke snakke om pulsen.. Jeg vet nå sikrere enn noen gang at Villapaprika har kommet for å bli-ihvertfall så lenge jeg er her. Fler og fler har lyst til å bli med på laget og flinke store fagfolk vil gjerne henge med på konseptet mitt.. Sær er jeg for jeg slipper svært få inn, nå som det går så bra etter snart 2 år med hardt arbeid har jeg fått blod på tann og enda større lyst til å få det enda større.. Idag har jeg holdt på med styling oppdrag for noe morsomme greier, jeg har vært i butikken å pakke ut MASSE lekkert, shoppa meg litt klær og begynt på prosjekt nr 2 for dagen... Vi har grilla og ungene løper rundt i hagen, som om dagen er en evig stor byggeplass...Huset blir lekkert, ingen tvil,men fy for en jobb!  Nå kan snart rullesteinene komme langs husveggen, grå stein i gårsplassen og nye STORE urner, planter og ettervært ytterdør....Jeg tenkte å knipse bilder til dere, for jeg må nesten dokumentere hvordan det nå ser ut..haha........ Jord og sann overalt-halleluja for små barneføtter som drar alt med seg inn!! Før den tid skal jeg få unna litt mer arbeid, style litt å få to møkket barn i badekaret... Litt så som så idag, men det er jo faktisk mandag... 

Med The Cranberries -dreams på full guffe blir det fart på sakene og synging på høyt støynivå! 

Vi knipses på igjen mine,vakre! 

 

Og PS alle sammen..Fra og med idag vil alle som jobber med Villapaprika AS ha mulighet og tilgang til mitt kommentarfelt, noe som vil si at dere skal få svar raskest mulig på det dere lurer på. Itillegg har vi fått chat på nettbutikken, noe som vil gjøre at vi raskere kan svare dere på det dere lurer på ang.nettbutikken og deres ordre. 

 

 

Det skal pirres...

Er du glad i mat med litt smak, en litt annerledes matopplevelse? 

Forrige uke var jeg ute å spiste med en god kompis og min manager på Oslos desidert deiligste restaurant Lemongrass. Dette er en restaurant som tilbyr karibisk mat i en helt fantastisk atmosfære.  Menyen her består av deilige måltider som gir en matopplevelse fra de karibiske øyer, deres  kulinariske retter er presentert og inspirert av de franske, spanske og britiske koloniene og deres meny gir et måltid der dine smaksløker vil bli fristet til gjentakelse. Rett og slett fantastisk! Manageren min Inge og min venn hadde lyst på en Cognac etter maten, men ble anbefalt en Karibisk rom som de ble helt satt ut av. Den var vist bedre en cognac. 

Upåklagelig service, fantastisk stemning og deilige mat, helt klart en restaurant jeg skal besøke igjen veldig snart og trygt kan anbefale. 

                                                                                                                                                                                                                     Anonnse

I naturens støvete farger...

Velkommen inn til meg, hvor jordtoner møter himmel og hav farger, det beige går over i det grå og det morsomme møter det kjedelige. Det skal være delikat, glatt og røft, det skaper en spill i interiøret og det er absolutt ikke kjedelig... 

Når vi kjøpte huset var fargen på gulvet og veggene veldig viktig, jeg tenkte kalde monotone toner og var veldig besvist på mitt fargevalg ellers i hjemmet. Jeg har en forkjærlgihet for det enkle, men med drypp fra det romantiske, glamourøse og industrielle.. Jeg er veldig "rolig" når det kommer til farger, jeg liker at ting holdes i enkle duse og støvete farger slik at det skaper en form for dynamikk.. Tekstiler elsker jeg å leke med, her tripper jeg ofte utenfor den rolige og enkle stilen min og slår mer en gjerne til med glitter og glam, grovt og slitt, tøft og crazy... 

Det trenger ikke være akkurat... 

Mine "must" ting til Interiøret. ; 

-Tenk base og jordtoner. 

-Bruk monotone toner.

-Kjøp heller en eller to store ting fremfor masse smått.

-Bland grovt og enkelt sammen i interiøret. 

- Masse blomster, blomster er deilige fargepalétter i hjemmet og gjør mye i hjemmet. 

-Tenk kvalitet og bruk god tid på inredningen i hjemmet. 

-Tenk deg og det DU synes er fint, moten kommer og går så her gjelder det å stole på seg selv. 

 Det meste av interiøret mitt er fra www.byvillapaprika.no og dere husk det dere kjøper på Klarna idag kan dere betale i August.. Genialt for de som vil fornye og ønsker å bruke feriepengene på det!!

 

Hjemmedag....

Idag er det den typiske kose seg hjemme dagen hvor vi her i huset skal ha fondu å se en film så fort ungene er i seng. Idag har vi startet dagen med dans og moro, litt sånn lat dag hvor vi ikke har noen oppgaver forran oss, noe som er helt fantastisk!  

Litt sånn søndagsfølelse ... 

På en helt vanlig Lørdag! 

Nå skal jeg sette meg i bilen,lufte hodet og få litt frisk luft i lungene - vi skrives etterpå!!! 

Nyt dagen! 

Bank i bordet..

Hei og shjoohei og finfin torsdag! 

Her har det gått i 110 fra morgen til kveld og jeg er ennå full av energi-på tide å brenne av litt? Idag har jeg fått helt DILLA på lyseblått, og det da den lyseblå som går over i grått og ikke lilla. Jeg har alltid elsket det, det synes jo på hele huset mitt.... Idag har jeg vært å funnet masse lekkert, butikken skal fylles opp med det lekreste av det lekre og nå blir det SÅ bra! Lyseblå detaljer og tapeter-trenger jeg si mer ? 

Vel, her ser dere et par drypp på min inspirasjon til tusen idag.. en tapet rull og en stk lekker blå ...... Bare å følge med vidre nå! 

Nei, jeg får komme meg avgårde-vi skrives !!! 

Villapaprika.....

Hei og hopp alle sammen og god 1.mai. 

Idag har dagen min bestått av all min tid i butikken, den har fått seg en STOR makeover rett og slett.... Jeg har fått opp palle kjøkken, dusj +++ og det har virkelig blitt fint der. Det å prøve å lage nye ting er jo VELDIG morsomt, spesielt når det gjelder å trimme kreativiteten... 

Ille stolt er jeg da, så her ser dere noen bilder! ...

Det er ikke helt ferdig på disse bildene, men nå har det blitt helt fantastisk der!!  Masse mer bilder kommer imorgen og gjett hva -- Imorgen kjører vi 20 % i på all tekstil -så kom å shop to you drop!  Men husk -du må si du leser bloggen for å få prosenter .De 10 første kundene får med en liten godibag!! 

Vi skrives på!! 

1.mai.

Hei og god morgen alle sammen, 1.mai og snart sommer(?) Idag våknet jeg til to stk unger som kom syngene inn i senga på PSY og Gentleman.....En ting er sikkert, de sangene setter seg på hjernen om man vil eller ikke.. Vel, vi har massa prosjekter på huset nå og første del nå er uteplassen, inne er det liksom ikke så mye mer å gjøre før nytt kjøkken og vaskeromsinnredningen skal opp og frem. Den siste tiden har jeg jobbet med så mange hus prosjekter at jeg nesten ikke orker tanken på å komme hjem til nye prosjekter... Alt til sin tid, er det ikke noe som heter det? 

Jeg har ihvertfall fått skiftet på sengen og sprengluftet hele 1.etasje så nå er det nesten litt "kaldt" her inne.*Brrr...*

Nå skal jeg kaste meg rundt... Butikken må ordnes og jeg må ta alt alene så da har jeg ikke noe tid til overs! 

Ha en nydelig dag! 

hits