mai 2012

En vei igjennom alt!

Har du noen gang stoppet opp å tenkt, er det virkelig SÅ lenge? Jeg tok meg selv i å tenke det istad når jeg kom inn på praten om hvor lenge Håkon og jeg har kjent hverandre. At det er 7 år siden vi fant en form for interesse for hverandre er helt merkelig å tenke på, 7 år iår har vi sammen og når vi faller på den 4.august iår har vi vært gift i 5 år. 5år, hvor sykt er ikke det? Jeg synes tiden har gått så fort, hvor har den blitt av? Nå 7.år senere er vi fremdeles det "merkelige" paret ingen noen gang har forstått seg på. Det paret som så å si alltid er enige om å være uenige og som mener at hver en "krangel" er et sterkt tegn på lidenskap. 

Det er mye rart folk har sagt, ment og mener om Håkon og meg, men en ting er sikkert.. 

Ekte kjærlighet ruster ikke, det må bare pusses på når det er litt "slitt"..Da er den nemlig like fin som ny igjen! 

For meg er ikke kjærlighet sommerfugler i magen hver dag ei heller en dans på røde roser.. Kjærlighet er rett og slett en hard jobb som må jobbes hardt med hver dag , men det beste av alt er at den harde jobben lønner seg hver gang uansett...! 

Hva er kjærlighet for deg? 

Butikken...... Ting faller på plass

Og bilderas kommer som lovet, jeg har nemlig ikke glemt dere. Nå er endelig nettet på plass igjen og jeg kan blogge som normalt, det er utrolig hvor avhengig man kan bli av et nettverk. 

Butikken har fått på plass MYE hvitt, det er virkelig lekkert i disse dager..(sant?) Jeg tror jeg skal bli rar jeg altså, jeg har lyst på alt hele tiden og kan nesten ikke få i hus varene fort nok, men den som venter på noe godt........

De nye putetrekkene med "hovedøy" logen på finner dere HER . Fantastisk fin pute med en nydelig tekst..Jeg tok med meg to stk hjem forrige uke og er bare blitt mer glad i dem nå som jeg har fått kjennskap til sangen og teksten på puten!! Noen som kjenner den igjen? 

 

Nå skal jeg bare jobbe et par timer til før det bærer hjem til hus og hjem og enda litt blogging... Inntil det----Nyt dagen!!! eller...Kvelden.! 

Endelig!!!!

Etter mye frem og tilbake kom Studswar ENDELIG til oss, vi har ikke fått alt, så noen må smøre seg med tålmodighet litt til.. Men, alt nærmer seg med stormskritt. Alt ble så forsinket pga Noen grove grimaser , men har jeg bestemt meg så har jeg bestemt meg og Stine på Stines agenturer er virkelig en drøm altså! Tusen takk Stine! Nina og jeg stod nesten 12 time ri strekk å pakket opp varer og vi ble bare stående å beundre og sikle som to tullete butikkdamer.. ha ha....Finnes det noen bedre arbeidsplass(?) Jeg tviler, jeg elsker jobben og butikken min, eller vår...Vi er nå et team som bygger dette opp så dette blir bare bedre og bedre! 

Noen av nyhetene er mitt antrekk , foruten om min olajakke og genser..

Villapaprika har virkelig begynt å "bo" seg inn nå, det kommer bare mer og mer fint inn og gjett hva(!?) Idag fikk vi faktisk 2 nye leverandører, store kjente og veldig EKSKLUSIVE!! Mer om de sier jeg når varene er i hus, men dere kan bare GLEDE dere altså! Det vil selvfølgelig være noe i en hver prisklasse og masse morsomt ... Dere kommer nok til å like det, det er jeg sikker på altså! Dagen idag har bare flydd fra meg og data´n min fulgte med meg på jobb TOM!!!! Hvordan jeg klarte å glemme laderen er et lite mysterium, men den lå altså igjen hjemme. For å være på den sikre siden har jeg idag gjort klart alt til imorgen slik at det ikke skjer igjen.. Imorgen kommer det nye bilder fra butikken, som nå består av gang,kjøkken,spisestue,stue,bad og soverom samt "walk in closet"" ( altså klesavdelingen) System er viktig, også i butikken og blant varene! Vi har pakket opp MASSE nyheter også til hjemmet idag!  Det skal ut på nettbutikken med alt annet av nyheter IMORGEN.!Kameraet er alt pakket ned og ladet opp, herremin som jeg holder på. Nei, det skal ikke være lett altså.. *trekkepusten*  Jeg håper dere har hatt en nydelig dag og at dere har hatt litt mer vett enn meg til å slappe av(?)....

Nå skal jeg spise middag faktisk, kunne ikke vært bedre planlagt altså.. haha... Eller hva? 

Fin fin kveld alle go´inger! 

Bukse- Villapaprika HER 

Sko-  Villapaprika HER

Veske - Villapaprika HER

Skjerf - Villapaprika 

Armbånd- Villapaprika HER 

Smykke. Villapaprika HER

 

Ute plassen

Den blir bare bedre og bedre og jeg blir mer og mer fornøyd... Slik skal det være, jeg fikk idag vite at spisestolene mine er ventet denne uken- jippi... Jeg gleder meg skikkelig, de kommer til å passe kjempe godt inn, da resten av interiøret mitt nå er ganske "grovt" vil de bli helt nydelige og bryte det litt ned med. Uansett. stoler eller ikke stoler, idag har vi ordnet ute som tidligere sagt og nye urner har kommet på plass. De er bare så lekre og naboer og kjente har alt gitt meg masse skryt-da blir jeg stolt da! 

På verandaen blir det nokså koselig, bare litt etterlengtet sommer nå.(igjen) 

Urnene finner du HER,HER og små  HER OG HER , samt lyktene HER .

Ny sofagruppe kommer på verandaen om ett par uker er nok den på plass også! *Smiler* 

Nyt kvelden da dere!

Ute blomstrer det!

Men det blåser og er veldig surt også, hvor ble denne sommeren av? Jeg håper og tror den kommer tilbake, vi er jo ikke inne i Juni mnd ennå så litt mer sommer må vi vel få? Idag fikk vi endelig kjøpt oss en liten parasoll,men siden vi skal sette inn en dobbel verandadør ettervert har vi planer om å sette opp en markise også derfor var det begrenset hva jeg ønsket å bruke av penger på en parasoll...... Masse blomster har fått komme i nye urner fra Villapaprika og det blir så UTROLIG fint. Jeg klarte å kjøpe 3 blomster for lite, men det får gå frem til imorgen altså. 

Dette er tre av sikkert 10 andre urner jeg har ordnet idag. Jeg har virkelig sett for meg å friske opp denne ute plassen i flere mndér nå så da gjør jeg ikke noe halvveis. 

Urnene er nye og kommer ut i nettbutikken med et oversikt innlegg etterpå, men jeg kan jo røpe noen priser nå. Den største koster 1199,- Medium 859,- Firkantet Urne 559,- Denne finnes også i  mindre og koster 359,- 

Nå skal jeg opp å hente foten til parasollen, den klarte vi jo selvfølgelig å glemme i stad.Alltid like morsomt å finne det ut når man har kommet hjem og det er 15 minutter i bilen en vei for å hente det man har glemt.. Typisk!!!!!

For en "søndag"

Jeg må le litt av meg selv, jeg satt meg pent og tilbake i sofaen når kl slo 21. Fornøyd over at denne søndagen hadde vært veldig fin gledet jeg meg veldig til søndagsfilmen, men etter å ha sittet å ventet 15 minutter over bestemte jeg meg for å se på tv´guiden.. Ingen søndagsfilm og absolutt IKKE søndag! Går det an? Jeg mener, jeg vet jo at det er mandag idag, men på fridager blir jeg helt tullete... Vel, ingen grunn for å ligge på latsiden, nå er to maskiner med klær hengt opp og huset støvsuget. Jeg har sortert klær, vasket badet, samt ryddet i sminkeskuffen. Det er virkelig en reise å grave seg til bånn av den. Ny sminke må kjøpes for å si det slik, jeg har knust masse sminke som hadde lagt seg som et lag i bånn av sminke skuffen min. TYPISK jenterot.... 

Huslig har jeg ihvertfall vært, og i dette øyeblikk kom jeg på at jeg imorgen skal til legen.. UFF! Jeg gruer meg skikkelig for å si det slik, det er ikke noe morsomt det jeg skal imorgen. Ønsk meg lykke til !! Jeg er skikkelig pingle for å si det slik, ihvertfall når det kommer til det jeg skal.... 

 

MEN, nå holdt jeg på å glemme ett par ting.. Disse tingene selger jeg; 

Denne selger jeg to stk av for kr 350 ,- pr stk.. Ny pris kr 1200 

Disse vegglyktene til kr 250 pr stk. Ny pris kr 1000 ,-    Solgt!

Send meg mail på Ckinterior@hotmail.no om du er interessert. 

Nyt kvelden da, dere! Vi skrives etter dommedagen for meg  imorgen! 

Vi grover det opp....

Og "flotter" det ned. For 2 år siden arvet jeg to skjenker som har gått i arv på min mor sin side, de malte jeg først høyglans sorte og deretter høyglans hvite, nå i ettertid har de vært så "skjoldete" og den hvite malingen har rett og slett fått skjenkene til å se shabby ut på en måte jeg ikke liker. Jeg har LENGE ønsket å male dem og når det nye skrivebordet kom i hus her om dagen tenkte jeg, hvorfor ikke male de grove som resten?  Jeg surfet nettet rundt og endte opp med å kjøpe en maling " pure & original -Fresco vsc 153 n potato skin" , den svarte virkelig til forventningene. Skjenkene ser ut som de er i betong  og grovt treverk på en og samme gang, rå stilig og veldig annerledes. Denne malingen må jo virkelig være den perfekte malingen å male et eike bord eller et annet tre bord med dersom man ønsker denne fargen , men ikke føler man kan ta seg råd til et nytt. (?). 

Stuen har blitt "flyttet" tilbake pga plassen til et arbeidsbord var umulig med løsningen slik det stod. Nå som jeg sitter alt fra 4-8 timer foran Imac´n hver dag er jeg avhengig av en skikkelig arbeidsplass..

Slik har det nå blitt; ( ps jeg har faktisk ikke måttet skru om på skruene til tv- veggfestet eller speilet, de hadde samme mål på opphenget) 

Disse beige linputene er nye og passer perfekt inn med jordfargene og det lyseblå eller i huset. De er fra Villapaprika ( Palma) og koster 399,- pr trekk.. De kommer ut i løpet av kvelden på nett. 

Denne hvite puten er også ny og fra Villapaprika,morsom sommertekst i nydelig beige farge pris kr 399,- 

Kjøkkenet har fått inn litt nytt det også, her har vi bestilt ny benkeplate .... I ask.. =) Det pga den vi har er så slitt og stygg.Ikke hele for mye er sten og den byttes ikke ut, men noe... 

Nyt dagen, nå skal jeg pakke siste rest med varer før vi reiser videre til Halden å henter ungene =) 

Stor jobb...

Vel, etter å ha sittet limt foran tv´skjermen i noen timer under grand prixigår hvor vi tapte, men nabolandet gikk hjem med seieren har jeg endelig fått startet med litt hjemme prosjekter jeg skulle gjort for mndér siden.

Været er fantastisk så det er nesten trist at jeg ikke tar "vettet" til meg og setter meg ut, men med et hus som står på hodet og en lang og deilig fridag foran meg er det ikke noe som er morsommere enn å ordne litt. Jeg har faktisk hatt malepenselen fremme og malt to gamle skatter jeg ALDRI har tenkt til å kvitte meg med... Skjenke ble råtøffe og kom frem på en helt annen måte, det er utrolig for mye litt maling kan gjøre. 

Her får dere en liten smakebit, som nesten kan lure dere litt.. Jeg har for førstegang malt en skjenk i en maling som dette.. Helt merkelig og veldig spesiell.  Masse interiørbilder kommer og noen nyheter! Jeg må bare gjøre meg ferdig først.

Vi skrives etterpå alle interiørglade sjeler der ute! 

Nyt dagen så lenge! 

Opp med armene !

Hei og hopp alle <3  Igår var det veldig rolig på denne fronten, jeg hadde ikke nettverk og klarer ikke blogge fra min tlf så da ble det dødt. Jeg har veldig dårlig samvittighet og føler jeg har så MYE å ta igjen og dele med dere. 

Vi er nå på vei til Oslo, jeg skal faktisk handle meg noen småting, vi fikk inn noen nydelige putetrekk igår og jeg har nå funnet det perfekte tilbehøret som jeg har vært på jakt etter LENGE.. Uansett bilder kommer, I promise. ! 

Idag er jeg gira på hjem og hjemmedull, det er langhelg, jeg har fri og været er fantastisk! Humøret er på topp under slike deilige dager.. Også dere, gjett hva, det er 20% i hele nettbutikken idag =) Ikke fordi vi må, men fordi jeg er så glad i dere!  Det er pinse kun 1 gang i året! Rabattkoden er Pinse, husk stor P. 

Frem med gardiner...

Jeg er alltid veldig usikker når det kommer til gardiner, men de vi nå har fått inn i butikken klarte jeg ikke holde meg unna. De er tykke og tøffe selv om det er veldig pene, jeg synes de passet godt inn, men jeg har for sikkerhetsskyld ikke fjernet lift festene .... 

Pottene i vinduet har jeg simpelthen forelsket meg 100% i, de er virkelig dekorative og siden de er kraftige og store får de en ekstra stor stjerne* i boken av meg.Vi fikk inn siste sending på de nå denne uken så nå gjelder det å slå til. Pottene finner du HER...Rammene på veggen finner dere HER . Er de ikke lekre? De finnes også i små =) 

Verdens kuleste fat og fineste glasslykter fra THG. Blir aldri lei dem og de er alltid kule å style opp og ned.. Passer inn overalt! Finnes HER  og HER  ( vi har kun igjen et begrenset antall, så innen en uke nå er vi nok tomme på dette) Fatet finner dere HER og de små nydelige rotting t-lyseholderne finner dere HER, koster kun 49 kr....

De lyseblå putene får vi inn siste laset med imorgen fra PALMA.... Alle finnes på tekstiler i nettbutikken som du kan besøke HER

Frem med bare føtter og lette klær!

Sommersolen , kan man bli lei den? Svaret mitt er nei, det går ikke! Idag våknet vi nok en dag til sommer og sol,skyfri himmel og en varme som traff kroppen når dørene ble åpnet. Jeg bare håper den ikke forsvinner, men jeg tør nesten ikke tro noe annet. Brått er det kaldt igjen så det gjelder å nyte det mens man kan. Uansett er det jo deilig med de ulike årstidene, vi lærer oss ihvertfall å sette pris på de. 

Når målestokken viser + 25 kl 10 om morgningen er det på med så lite som mulig, en nudist strand hadde vært tingen... Problemet mitt er bare at det ikke er aktuelt! haha..Jeg går sjeldent naken, det kan jeg ærlig innrømme.. Eller sjeldent, jeg går faktisk aldri naken. hvis jeg ikke er på vei inn i dusjen.. Jeg husker jeg hadde ei venninne som pleide å gå naken hjemme, og for henne var dette det mest naturlige i hele verden. For meg er det helt sprøtt å tenke på, så det er tydelig hvor ulike vi kan være. 

Nå står jeg å beundrer det nydelige været på jobben og drømmer meg tilbake til stranden... Ungene var ikke veldig fornøyde med å måtte gå i barnehagen idag, helst ønsket de å bli hjemme noe jeg forstår veldig godt. Vi ble enige om at vi skulle gå en liten kveldstur på stranden når jeg stenger kl 19 idag, så smilet var på plass før de var levert.  Det er deilig å ha noe å glede seg til... 

Nå skal jeg få i meg litt mat, prøver å være flink med hva jeg dytter i meg om sommeren blir det nemlig VELDIG mye is! Det er jeg kanskje ikke alene om? 

Ha en nydelig dag i finværet! Vi skrives og MASSE interiør bilder kommer.. Er det noe dere vil se, let me know;) 

 

Kjole/tunikaen miner fra Villapaprika og finnes HER ....

De nydelige pastell armbåndene og korssmykket er fra Byvillapaprika 

Finnes HER og HER hvis dere skulle ønske Peace merket og ikke dødehodet skriver dere bare det i teksten. =) 

Maggie Wonka..

Villapaprika bonus innlegg.

This summer's dream! 

Jeg elsker kjolene vi nå har fått inn fra Maggie Wonka, de er lette, luftige, faller fantastisk på for så å si alle passformer. Jeg Synes disse har noe ved seg, fargen, stoffet, ja, alt! Det finnes ikke noe bedre å gå i , selv om det er noe av det beste å ha på er det også en kjole som synes og kan styles opp og ned... 

Turkis er jo en av mange farger iår, fargen kommer virkelig frem i denne kjolen....Denne kjolen finner dere HER

Blått er fargen jeg ALDRI blir lei, denne i marine mønster  - åååå....!

-take my breath away

Kjolene koster 1498 ,- og finnes i str S- xl .. Også.. Alle kjolekjøp medfølger et matchene armbånd ;) 

Denne kjolen finnes HER .. 

 

Et steg nærmere mål....

Etter å ha starten dagen ved å skli ... Tro det eller ei, min datter presterte å bomme dolokket  på doen til morgenen idag ( tror det var i søvne). Jeg har sittet å laget planer for hva som skal bli gjort, hva jeg klarer å få gjort og hva som jeg vet med meg selv at jeg ABSOLUTT ikke får gjort. Det er nemlig slik at jeg bestemmer meg for å bli så flink slik at alt jeg ikke rakk forrige uke pga en eller annen form for en unnskyldning skal bli gjort denne uken, helst igår...Like spennende hver gang og en ny start på nye oppgaver hver uke... Etter nesten 15 minutter med full forklaring på hvorfor småtrolla måtte i barnehagen og jeg skulle hjem igjen fikk jeg de ut i bilen, syngende ned veien, hoppende ut bilen, løpende inn barnehage porten og super fornøyde levert var det tilbake i bilen, ned veien, opp bakken, inn døren , opp med macbooken og frem med mail og bestillinger. Ti  ting ble gjort på 15.minutter, ny rekord og en GOD grunn for å være enda litt mer radig neste gang.... 

Etter nesten tre timer med øynene klistret foran macbooken bestemte jeg meg for å legge fra meg jobben og hente ungene. Det er svært sjeldent det er fin vær så hvorfor ikke bare nyte det fult ut..(?) 

Igjen ned veien, opp bakke, inn barnehage porten, hente ungene, ut i bilen.. Ungene klarte å krangle om alt fra hvem som hadde gjort hva og sagt hva i barnehagen, Oliver dyttet Mathilde og Mathilde HYLTE tilbake... En deilig start på en koselig mor og barn tur til stranden... 

Magene var sultne og ungene fikk ikke mat fort nok.. Når maten kom var de ikke sultne lenger og jeg ende opp med noen små lokke metoder for å "overtale" maten inn i munnen på dem.. -"Hvis dere bare spiser opp de fem bitene der skal dere få en is!".. De endte opp med å spise 2/3 biter og jeg endte opp med å kjøpe en is likevel... Svakhet og punkt nr 1 som skal jobbes med fremover- vær streng selv om sommeren.! 

Etter å ha gjentatt meg selv hundre ganger for ungene med følgende ord-" Ikke gå der, det er glatt der da kan dere skli. Husk ikke løp på fjellet, Olíver gå pent.." Hyl og vræl og der lå den ene ungen rett ut, noe som betyr at det jeg sa gikk inn det ene øret og ut det andre... Og det pga et skjell som skulle brukes for å lokke noen krabber....  

Et døgn har kun 24. timer og vi koset oss veldig på stranden selv om ungene så å si alltid prøver å strekke grenser... Vannet ble testet ut, vi fant masse sjøstjerner og var på krabbejakt...

Ungene noe tøffere enn meg, men sånn er det når man har en mor som meg som er redd for alt som ser ufint ut.. Til og med sjøstjernene synes jeg ser "skumle" ut å ta på. 

Etter noen timer med sol og varme, vann og krabbejakt gikk turen hjem igjen hvor jeg måtte forklare hundre ganger hvorfor vi måtte hjem, hvorfor vi ikke kunne bli der til det ble mørkt, hvorfor Mathilde ikke plutselig hadde en vogn jeg burde klare å trylle frem og sist, men ikke minst hvorfor den ene ble tatt på skoene før den andre?... Nei, det er ikke lett for de små og det er nok sant som min sønn sier -" åååh...Mamma, jeg blir så sliten av å hele tiden måtte leke, det er slitsomt at du kan bli sinna..."  Helt sant og så enig ! 

Vel hjemme ventet hundre nye spørsmål, ny krangling , en mann som  hadde hundre ting på hjertet, en svipptur til nabolandet og en joggetur igjennom senteret for å så ende opp med å måtte kjøpe et par nye sandaler til eldstemann fordi han hadde blitt SÅ svett i føttene når han måtte leke litt og derfor hadde han fått gnagsår. Etterfulgt av ei grinete lita jente som var så sint for å ha blitt solbrent og klagde på at jeg ikke hadde gjort en god nok jobb med smøringen.. Vel, det er ikke lett å være barn... 

Middagen ble enkel, i stuen og på gulvet... Akkurat slik vi elsker det... Noen dager ihvertfall.. Jeg endte opp med å spise med ei hengende tulle rundt halsen. Jeg blir altså ALDRI lei av at barna mine henger rundt halsen min... Ironisk sett, men jeg skulle mange ganger ønske å spise maten min litt i fred, bare litt... 

Maten ble spist, brus ble helt utover hele gulvet, Mathilde var verdens snilleste og tørket dette opp med salongteppet og jeg smilet bredt av glede! To trøtte småtroll kranglet om hvem som skulle pusse tennene sist og hvem som skulle vaskes først! Frem med tannbørsten, ned i gulvet med tannkremen, to sinte barn, en stressa mor som endte med å få mannen til å komme å ta over kveldstellet av småtrolla.. Turen opp på rommet for å stå å beundre dem etter de hadde sovnet ble nok en gang fylt med tårer.. Det er utrolig hvor mye en mor elsker sine barn... 

Nå skal jeg få begynt med litt Villapaprika jobb, varelister skal sendes til regnskap, varetelling har blitt gjort og mail om at STUDSWAR endelig har sendt varene er mottatt! Det er utrolig hvor flinke damene på agenturet i Norge er altså...... 

Vi skrives da dere, om ikke lenge.. Jeg går alt å gleder meg til 12 timer i butikken imorgen etterfulgt av noen pakketimer på lageret imorgen.. Denne nettbutikken, den har liksom bare vokst og vokst og jeg er livredd for å miste kontrollen så da blir det heller noen ekstra timer på jobben og noen ekstra timer med mailen! 

Nyt kvelden.... Alle mødre-tommel opp for oss! 

Å brette ut... Mitt liv.

Hvem vet ikke hva om meg? Og denne lille bloggen. Og det noen ikke vet, tror de at de vet likevel...... Er det ikke slik? 

Et bilde sier mer enn 1000 ord så hvor mye jeg sier her på bloggen hver dag tør jeg nesten ikke tenke på en gang. Det rare er at det å ha med seg kameraet rundt på tur er helt naturlig for meg. Jeg drar det frem der jeg er og der jeg ønsker... "Håkon ta bilde nå, litt mot høyre... får du med deg sløyfen på blusen min nå? " .... Eller...... " Olíver kan du stå sammen med Mathilde å smile? Mamma må ha et bilde av dere sammen, ut med armene Mathilde..Sååååånn ja!"  De ulike linsene til kameraet ligger rundt i huset i ulike esker som barneleker .. Jeg tror maskinen min har over 30 000 bilder, også har Håkon sikkert 20 000 på sin også. Dette med blogg og bilder har blitt en del av hverdagen min, en del av meg.. 

Idag har jeg inngått en avtale, en avtale om å vise enda mer.. Ikke noe jeg ikke kan stå for, men likevel mye av mitt liv. Interiør er en del av hverdagen, men når jeg lukker døren, demper lyset, legger bort Kameraet er det bare meg igjen. Denne bloggen har lenge vært min lille trygge interiør plattform. Nå skal dette bli en plattform som dreier seg om så mye mer, ikke kosthold eller hvilken kjole som sitter kortest over stumpen eller hvilken sko som er høyest... En hverdag, en familie, en titt på et liv som dreier seg mer om det å leve det, veien til plassen man står og baksiden av fasaden , interiøret har et hoved fokus, noe materalistisk... Jeg er er nå klar for å være litt " gal" , men jeg tror dere vil like det... 

 

Velkommen til Mitt liv og min lille oppskrift på å leve det..... Idag starter vi på nytt, ikke med en ny blogg, ikke mindre interiør, men mer av alt... Vi krydrer det opp litt.. 

Lenafjellet 19

Det er nå snart 5/6 år siden vi bodde her, men jeg synes det likevel er koselig å titte tilbake på. Jeg var ikke like opptatt av interiør denne gangen, men jeg elsket likevel å holde på hjemme titt og ofte. Det var liksom her jeg startet å skape mitt eget for første gang.. Jeg ser alle "feilene" og alt jeg ville gjort annerledes idag, men til at dette var før og ikke nå synes jeg det var veldig bra. 

Soverommet vårt. 

Olíver sitt rom 

Kjøkkenet;

Stuen ; 

Utsikten savner jeg veldig, men man kan ikke få i pose og sekk .. 

Bildene er tatt fra katalogen, så de er jo ikke 100%, men dere ser ihvertfall vår første leilighet som vi ble en familie i .Gode minner <3 

Annerledes ikke sant? 

Deilige sommer.

Idag har dagen gått i ett, men når sommeren først er her skal jeg virkelig kose meg også. Min kjære mann har idag fylt kvelden opp med kunder sammen med min far så da bestemte jeg og min mor oss for å kjøpe med oss litt deilige shusi vi kunne kose oss med ute i solen...

 

Vi har endelig fått inn sommerkjolene fra Maggie Wonka.. Deilig og luftig sommerkjole! 

Ser dere forresten blokken bak meg? Der kjøpte Håkon og jeg vår første leilighet sammen. *minner* Tror kanskje jeg har noen bilder, vil dere se?

Nyt det deilig været og kos dere i solen!!! 

Vi skrives! 

"Du kan kun merke smerten ved det å drive om du driver selv"

Det er noe i det folk sier, vil du nå noen vei må du gå den veien selv.

Jeg startet et sted jeg også.. 

Når jeg først startet å blogge var tanken mine at jeg skulle dele litt av min lidenskap, vise at det å bli mor som 18. åring ikke var noen hindring for å komme seg noen vei her i livet, at jeg fikk til det jeg ville.  Jeg hadde aldri sett for meg alt som har skjedd i livet mitt 2. år senere.  Ettersom jeg gikk fra den ene mammapermisjonen og inn i den andre ble jeg fort den som lærte meg å finne på ting her hjemme og jeg har også alltid vært veldig huslig av meg. På min bloggferd har jeg møtt krenkende og nedlatende ord, fordommer, sårende utskjellinger , men jeg har også hatt de leserne som har dratt meg opp, kommet med gode råd, støttende ord og skryt som har gjort hverdagen min mange ganger mye bedre. Det er pga de jeg fortsatt skriver og koser meg med det. Men alt dette har jo ført meg en plass... 

Det å starte for meg selv har alltid vært en drøm, en drøm større enn jeg kan beskrive og stoltheten min for hvor jeg har kommet er ubeskrivelig stor! Jeg husker min far sa til meg " Camilla, jeg har stor tro på deg og jeg skal følge deg på veien, men veien blir alt annet enn lett og uproblematisk du må love å være sterk og ikke trekke deg bort når motgangen kommer,for det vil den".. Jeg ga min far et løftet, et løfte om at jeg ALDRI skulle snu meg tilbake igjen å jobbe hardt og om jeg trodde jeg var i mål, var jeg ikke det..  Smerten det kan være ved å drive noe kan du kun merke ved å drive selv, det har jeg fått bevist gang på gang. Når ting har vært på topp og jeg har tenkt at alt er så bra og ting begynner å bli som jeg vil har det tatt nøyaktig ett par sekunder å rive alt ned igjen og jeg har på nytt måtte begynne å bygge meg opp igjen.  Jeg har ligget våken om natten og tenkt, hvordan vil dette gå? jobbet fra tidlig morgen til langt ut på natt, stått uker i strekk uten å ha sittet rolig annet enn når jeg har sovet. Villapaprika har blitt stort ,veldig stort , veldig fort. 

Når jeg startet lo mange av meg, lokalene jeg hadde skaffet meg og de få varene jeg hadde skaffet meg.. Folk pratet om meg som om jeg bare skulle "leke" butikk og mange trodde sikkert jeg gjorde det også. Jeg fikk nok av unødvendige kommentarer på at dette ville ikke gå, jeg var ALT for ung. Jeg bestemte meg likevel for at Villapaprika skulle vokse i Villapaprika sitt tempo ikke det tempoet jeg ville at det skulle vokse og butikken skulle ha det varelageret jeg hadde penger til å brenne inne med om ting skulle mot all formodning gå mot meg. Dette er noe min far også var veldig hard på, han kunne ikke vært strengere mot meg på dette punktet. Jeg har vokst opp med en far og mor som selv har jobbet dag og natt med jobb, hatt tøffe perioder, men likevel alltid reist seg opp igjen. Når du vokser opp med en familie som skaper noe selv tror jeg det faller naturlig at dette ligger i genene  . Jeg er min far opp av dagen, jeg vet at dersom jeg vil en plass må jeg jobbe hardt for å komme meg ditt og at de som prøver å bevise meg at dette ikke vil gå er de som skal få se til slutt... I motgang jobber jeg hardere, i tøffe perioder lærer jeg, under stress jobber jeg raskere og ved å se at det gir resultater får jeg mye mer lyst til å jobbe enda HARDERE videre.  Villapaprika startet i en annen etasje på et kontor bygg, og en venninne av meg er mye av grunnen til at jeg faktisk satset når jeg gjorde det.. Ordene hun sa sitter ennå klistret i minnet mitt;" Camilla, drit i hva alle andre vil si og mene, jeg VET du vil få dette til, dette kan du. Gi det en sjanse, det verste som kan skje er at du har prøvd. Og husk- det er faktisk bare kult av deg å gi det en sjanse her, folk vil komme uansett" .. Og Malin, det du sa stemte, jeg ga det en sjanse pga det du sa her står jeg.. 

Villapaprika er bygd opp av trofaste kunder, kunder som som liker varene og kommer tilbake. Ikke en gang, ikke to ganger, men ti og tyve ganger.. På under et år har vi bygd oss opp fra veldig lite til veldig mye.. Tanken på at jeg idag står med en bedrift som har bygd seg opp fra veldig lite til veldig mye er helt sprøtt.  Jeg hadde aldri sett for meg dette og det tror jeg svært få andre hadde også... Uprofesjonelle spydigheter møter vi fra andre butikker støtt og stadig, Jeg får ofte tlf fra leverandører om hvor sinte noen "gamle" kunder er på meg, eller høre at jeg "hermer" etter andre butikker fordi jeg ikke klarer å finne på noe eget eller så er det noen som må slenge med leppen om oss til kunder. Slik er vist vanlig, men jeg skal ærlig si jeg synes dette er trist.. Ikke for meg, jeg har ikke tid til å ta det personlig lenger, men for dem.. For tenk dere selv smerten noen må føle for å ønske å legge hodet til noen andre på hoggestammen for å dra seg selv frem. Jeg velger heller å se på det som at jeg gjør noe rett, for hvem ønsker å skyte med løskrutt på noen som faktisk ikke klarer det? Jeg tror veien for å klare noe er å lære av hverandre, svelge andres svakheter og tenke på seg og sitt eget. For i salgsbransjen , hvem gjør ikke det?  Jeg har ihvertfall valgt å passe på meg selv og mitt og heller la andre gjøre sitt og vil noen si og mene noe må de for all del det, men hvorvidt jeg ønsker å bruke tid på det er min sak...  Alle har godt av at vi smiler og er snille med hverandre, drar hverandre opp og møtes med et smil og sprudlende vesen. Når folk smiler til meg smiler jeg, jeg blir glad og føler at slik gjør dagen min så mye bedre! 

Jeg smiler til verden, skryter av andre,gir andre ros og velger å si så mye pent jeg kan om noen, finnes det en gud ( noe jeg tror) er det slik man blir belønnet for.... 

Du skal jobbe hardt.. Kjenne det på hele kroppen, fra bånn til toppen. Men viktigst av alt aldri gi deg eller gi opp.. Når du gjør det har du tapt.. Jeg er en dårlig taper, noe jeg ærlig skal innrømme.. Så da betyr vel det at jeg ikke akseptere det alternativet. Jeg er 23.år har MASSE å lære meg, mye jeg skal oppleve, men jeg er sikker på at hadde du vist halvparten av hva jeg har vært igjennom hadde alderen min brått blitt veldig usynlig.. Det er mye som skjuler seg bak et smil og en fasade, men det som ikke tar livet av deg gjør deg STERKERE. ! 

Livet mitt er alt fra en dans på røde roser, men jeg mester noe, er lykkelig og stolt..... Det i seg selv er verdt å stå opp for hver dag og fortsette å sette pris på..  Vi lever en gang og du er deg , jeg , jeg er meg. Ei jente som fulgte drømmen sin og som fortsatt velger å følge den! 

 

Det er ikke lett, men det er det jeg føler er riktig... Klarer jeg det, klarer du det... Om du selv har troen, for det er det som betyr noe. Lev det livet DU vil leve, følg den veien DU vil gå, ingen andre enn deg skal leve livet ditt for deg...... 

Jeg lever mitt og det er jeg stolt over! 

 

Og tenk dere så morsomt... Villapaprika startet i annen etasje i et kontorbygg, vegg i vegg med dataeksperter ;) Det er en historie som Villapapirka er bygd opp på og som blir morsom å fortelle til mine barnebarn ! ;) 

( Smykker og armebånd fra Villapaprika )

Armbånd

Idag tenkte jeg å vise frem noen nye farger på armbåndene våre, disse er noe større i perlene, men kraftige og fine ! Disse kan også kjøpes i hvite og koster 149,- kr pr stk. Pga det er benyttet større perler er disse armbåndene 20 kr dyrere enn de med mindre perler. 

Disse har nå kommet ut i nettbutikken ; 

Favoritten min om dagen er dette; 

Disse kommer i enkle og doble. Enkle koster kr 179,- dobbel koster 259,- 

Itillegg til dette kommer det ut mange tøffe smykker og ringer på nettbutikken.. Det er bare å glede seg ! 

Spisestuen

Teppet ble mørkt og sofaen måtte bli snudd.. Plassen rundt bordet fikk vi ikke benyttet på siden når bordet stod den motsatte veien så jeg valgte å snu det for å få plass til noen på sidene også. 

Resultatet ble nokså bra og et mørkt teppe fra Villapaprika fikk bli med hjem. Jeg hadde egentlig sett for meg et lyst, men siden dette teppe er i samme farge som sofaen fikk jeg tatt opp kontrastene i de ulike rommene slik at det ble en rød tråd mellom tv´stuen og spisestuen. 

Rommene virker mye større nå og møblene kommer bedre frem, siden spisestuen er avlang og resten av stuen firkantet. Som dere vet skyldes det at dette rommet før ikke var en stue, men vår garasje... sprøtt....

Jeg klarer ikke fatte hvordan vi klarte oss uten denne plassen. Før hadde vi spisestue og tv´stue i ett på kun 27 kvm, etter vi fikk kommet oss inn i garasjen ble rommet nærmere 20 kvm ekstra, noe vi som er en familie på 4 merket veldig godt.

Nå skal vi avgårde å spise sterk gryte (nam) Nyt dagen frem til vi skrives igjen!!! 

Armbånd - Byvillapaprika sommer kolleksjon

Nå har vi  masse nydelige enkle,doble armbånd , smykker og ringer fra Byvillapaprika i nydelige pastellfarger og sommerens knall farger. Alt er håndlaget og kommer ut i nettbutikken i løpet av dagen/ kvelden.. Jeg har selv nesten hver farge og de er kjempe tøffe og kombinere ...

Pris pr armbånd 129,- 

Masse bilder etterpå, nå skal vi gå en LANG tur med barna og nyte finværet! 

Ha en nydelig dag! 

En stue- fler løsninger!

Mange har lurt på hvordan spisestuen har blitt, og hvordan har den blitt? Jeg, eller vi er veldig fornøyde.!

Jeg får ofte spørsmålet, hvorfor gjør du så ofte om, blir du aldri ferdig? Vel, svaret mitt er NEI, det blir jeg ikke og det håper jeg heller ikke at jeg noen gang blir. Hus og hjem er for meg et prosjekt jeg alltid kan bygge på, fornye, finne nye løsninger til og se i forskjellige vinkler til en hver tid. Jeg er den som hele tiden fornyer meg innen interiør, dette er hva jeg lever av, utvikler meg innen og jobber med så da er det kanskje ikke så rart at jeg ikke stopper opp og blir stående på en plass.(?) Jeg koser meg når jeg ordner her hjemme, det er noe av det beste jeg vet å drive med.. 

Og igjen, hvor kjedelig hadde det ikke vært om jeg ble stående stille og sluttet? Itillegg er jo denne bloggen min plass hvor jeg kan vise frem det jeg har av varer, gi dere tips og dele min lidenskap for interiør .Noen fordeler må man jo ha når man jobber med det ...

Spisestuen er blitt nokså koselig den også....Vi mangler et lyst teppe på gulvet, men det kommer, det kommer ... 

Vi får se, kanskje jeg finner på noe nytt en gang? Men, da kommer jeg nok på det og koser meg med det som da skulle "falle" meg inn! .. hehe

Det har blitt Slik..

TV-Stuen har blitt flyttet fra den ene stuen til den andre og vi er kjempe fornøyde med den nye løsningen. Det er annerledes og veldig "åpent" ved vinduene og sofaen kom virkelig til sin rett. Vi har heldig som vi er fått så masse skryt av familie som har vært på besøk, kjempe stas! 

Jeg lurer veldig på om jeg ønsker å få opp et par gardiner fra butikken her inne, men jeg har ikke bestemt meg helt ennå.. Hva synes dere? Gardiner og lifter eller bare lifter?

Nå skal jeg "kose" meg med nok en skrekkfilm, godisskålen og go´stolen .. Ikveld er det et galehus som er hjemsøket som skal besøkes.. ÆSJ...Ja, jeg håper jeg aldri havner på VEUM etter å ha sett en slik film... Skumle LANGE ganger, små rom og masse lyder.. Uff.... Jeg som frykter sykehus generelt hadde svimet av, av skrekk! 

Nyt kvelden uansett hvor den tilbringes! =) 

Villapaprika. Gjør et helge kupp!

Villapaprika- bonus innlegg. 

 

Nå er helgen endelig her igjen og det tenkte vi å sløyfe inn med noen små tilbud i nettbutikken! 

Glasslyktene i firkantet fra THG er idag på tilbud til kr 439,- pr stk ( før 539,-) 

Dette putetrekket fra LAMA i årets farge blå/turkis koster nå kr 179,-  ( før 239,-) 

Dette hvite box putetrekket koster nå  179,- (før 259,-) 

Nydelige 50x70 putetrekk fra LAMA nå kr 229,- 

Pudderrosa putetrekk  50x50  nå 179,- (før 239,- )

Alle pudderrosa brikker i bomull koster nå 49,- ( før 79,- ) 

Og deilige duftlys fra Munkholm koster nå 135 ,-  ( FØR 185,-) 

Gjør et helgekupp! 

Vi i villapaprika ønsker dere alle en nydelig helg ! 

Full sving...

Og ommøblering. Igår ble det lite blogging ettersom at formen min var elendig, jeg har nemlig blitt skikkelig forkjølet med en rennende neste, intens hodepinne og feber og hals som er veldig irriterende. Det ene drar med seg det andre og jeg sovnet tidlig på sofaen i den nye go`stolen min igår. Jeg hadde vist pratet intenst om blomster og lamper i halvsøvne ifølge min mann,ivrig er jeg uansett -våken eller sovende.. ha ha 

Resultatet av ommøbleringen har blitt så BRA! Spisestuen ble så fin og salongen kom mer til sin rett ved at ikke alt ble trengt opp i et hjørne. 

Her ser dere et litt av hvordan det ble. Her er jeg ikke halvferdig en gang, bildet er tatt mens jeg holdt på med ryddingen. Resultatet på "ferdig" ble mye finere, det kan nesten ikke sammenliknes.

Men hva synes dere? 

Det kommer MASSE bilder etterpå, da ser dere bedre hvordan det ble =) 

Gratulerer med dagen Norge!

Hipphipp Heisann HURRA! Norge har bursdag idag! 

Gratulerer så mye med dagen alle sammen!

Vi var veldig uheldige med været her til å begynne med idag, her PLASKET det ned! På med finstasen,regnjakker og paraply!  Ut å gå i tog skulle store og små uansett, godt paraplyen tok imot det meste av regnet for ellers hadde vi blitt gjennomvåte. Nå er toget til barnehagen ferdig og vi skal videre på familielunsj og koldtbord og kaker, før turen går visere til byen for å se bytoget og deretter til Halden for grilling hos svigers ! 

Ha en nydelig feiring av dagen alle sammen! Vi skrives mer ikveld! 

Mai- det er ET år!

Mai har flydd av sted og tanken på at det er ett år siden jeg lot drømmene mine bli virkelighet er helt uvirkelig, tenk at det har gått et år siden... 

Jeg slapp "bomba" - Nå skal jeg starte butikk...

Jeg husker jeg følte jeg handlet varer for et år når jeg gikk ut med min første order på rundt 30 000.. Ha ha.. Dette bestemte jeg meg for å fylle opp butikken min med.. 

Tenke seg at jeg klarte å starte det jeg driver idag for under 100 000 .. Sprøtt!!! Nå omsetter vi for mange ganger dette bare i mnden... 

Jeg bestemte meg for å male alle møblene i huset hvite!  Gilset sjæææælll....

Også begynte jeg å danse pooldans!!! Neida.. men hadde vært morsomt ;) 

Tur ekspert ble jeg også.. Ihvertfall for en periode...

Jeg tok cupcake kurs!! Morsomme greier disse jentene stelte i stand ;) 

Vi dro på innkjøp hos en av våre store leverandører! Jeg måtte stoppe 4 ganger for å tisse på 1 time-rekord!!!haha 

Så kom 17 mai og alle sammen gledet seg!!!!

Jeg ba inn til deilig koldtbord etter barnetoget! 

 

Lillebror med tommel opp for maten.. Tenke seg at du nå er pappa til verdens vakreste Matheo Cato! ( www.frkmamma91.blogg.no) 

Verdens beste mor og far! 

Nå ett år senere har det skjedd så utrolig mye!

Jeg håper dere alle får en topp feiring av dagen vår imorgen!!!  Jeg har nå baket kake og ordnet spekefat.. imorgen er det deilig 17.mai lunsj hos min søster og i år er vi et familiemedlem ekstra, nemlig lille Matheo prinsen vår! ! 

1+1+3+1

Er resultatet av vår nye sofagruppe fra Villapaprika... I live it! 

Gruppen er i grovt grått lin og fantastisk å sitte i, også er det veldig stas å ha en gruppe fra sin egen butikk. Trekket kan vaskes og er lett å holde rent, noe som er veldig praktisk med små barn. 

Stuen er ikke ferdig dekorert ennå, jeg var bare så sent hjemme fra jobben idag så jeg satt bare ting der det falt best på plass så lenge.. 

Bedre bilder kommer selvfølgelig.. Men her har dere ihvertfall en liten smakebit.. 

Nyt kvelden alle vakre, kun to dager til 17.mai nå! *Hurra* 

Verdens beste Bruschetta !

Når sommeren kommer og mørketiden er et avsluttet kapittel for en periode blir jeg automatisk mer lei tung mat og lysten på frisk og lett mat kommer. Jeg elsker å trikse og mikse med retter og noe som virkelig er en favoritt om dagen er hjemmelaget Bruschetta. 

Det lages raskt, er enkelt og best av alt, det smaker himmelsk! 

Du trenger kyllingfilet, frisk salat, tomat, rødløk, parmesan,olivenbrød,serranoskinke  og pesto.

Fres opp kyllingen i pannen i olje, bruk ønsket krydder. Jeg bruker hvitløksalt, litt grillkrydder og pepper. Legg brødet i skiver noen få minutter i ovnen på 150 grader. Tilsett pesto på kyllingen før serveringen, legg på serranoskinken og  riv opp litt parmesan til slutt ! 

Kjempe enkelt - kjempe godt! 

Love Ester Elenora

Og tatt av vinden... 

noen ganger lønner det seg å følge den, uansett hvor den bringer en...

Idag har jeg hatt langt hår, nesten litt uvant, men jeg liker godt det også.. Hva mener dere,langt eller kort ?

Topp Ester elenora- Villapaprika 

Bukse bikbok. 

Clutch - ester elenora - Villapaprika 

Dekorasjon - tips

Idag er det mandag, ny uke og nytt blogg innlegg. Jeg har idag satt sammen et par fat dekorasjoner for å gi dere lesere noen tips og ideer til å dekorere sølvfatet.

Jeg har valgt å fylle fatet helt opp med t-lys, hvor jeg har brukt den ene lille glasslykten med en pose twist. For å gjøre det litt sommerlig har jeg pyntet opp med noen grove hvite steiner, et grovt lite hjerte og en liten glasslykt fra Lama som jeg har knyttet en lyseblå sløyfe rundt. 

Det er ikke alle som har like "pen" stil og det finnes heldigvis tusen forskjellige måter å dekorere et fat på... Og er man enda litt grovere i stilen faller kanskje dette mer i smak. 

I utgangspunktet var lysene nakene så jeg valgte å surre litt grovt bånd rundt for at de skulle bli litt røffere. De sorte t-lys holderne fra Halvor Bakke i svart skinn kan brukes til så mangt. Jeg hadde mokkabønner i min før jul, kjempe stilig og annerledes. Ellers er de små tvinn t-lyktene kjempe dekorative å grove opp slutt resultatet. Durance sitt duftlys setter prikken over i´n. 

Håper dette falt i smak for noen.(?) Det er ikke så mye som skal til. 

 

Nå er det  kun få dager igjen til 17 mai. Kanskje det "perfekte" 17.mai bord blir dekket for å gi dere som trenger litt tips og ideer det. Følg med ! 

Til vi skrives igjen- Nyt dagen! 

Vi slår til...

Bonus innlegg , Byvillapaprika.no 

 

Idag har vi "gullpris" dag i Villapaprika Nettbutikk, det for gi dere kunder litt igjen for all den gode shoppelysten dere viser oss i vår butikk. Som dere vet er det ikke ofte vi har tilbud på så mye, men vi slår likevel til noen ganger! 

Vi har derfor tilbud på følgende varer; 

Alle puteTREKK LAMA  198,- ( gjelder også ull strikk) 

Alle THG pledd i grov kabelstrikk  998,-

Alle små glass lykter fra LAMA  75,- 

Lamper i mørk tre THG m/skjerm Nå 998,- 

Tre-etasje glassbokser med lokk Nå 598,- ( før 879)

Vinkjøler Halvor Bakke 598 ,- 

Alle flagg putetrekk Halvor Bakke kr 198,- 

Lyslykt Halvor bakke Strikk STOR  259,- 

Lyslykt Halvor Bakke strikk LITEN 129,- 

Gjør et kupp og klikk deg hjem et produkt eller to ! 

 

Nam nam..

Finnes det noe deiligere enn en søndag fylt opp  med kakebaking, hussyssling og middagslaging? Dagen idag har jeg tilbrakt på kjøkkenet med Herr K. Vi har laget maten og bake kake sammen, snakk om kvalitetstid. Jeg er sikker på at det er derfor resultatet ble så bra også, maten og kaken smakte himmelsk! 

Se bort fra at jeg elsker  ketchup på potetene på dette bildet, maten bestod av hvitløksmarinerte båtpoteter , brokkoli , sopp,løk og sennepsmarinert svin- indrefilet. 

Vi forvarmet ovnen på 150 grader før vi satt inn båtpotetene .

Potene ble først marinert i en olje blandet med ferskpresset hvitløk,salt og pepper. Indrefileten ble smurt godt inn med grov sennep og deretter krydret med litt hvitløk,salt og pepper . Når potetene hadde stått inne i ca 15 min alene satt vi ned temperaturen til 125 grader og satt inn indrefileten. (Her lønner det seg med et steketermometer) Kjøttet skal stå inne i ovnen i 25-35 minutter og er på sitt beste når det viser 70 grader. Da er det veldig saftig og litt gyllent. Soppen ble stekt i smør,salt,hvitløk og pepper og brokkolien ble kokt opp i vann og smør, løken freste vi opp i smør og salt helt til slutt.  

Dette er veldig enkelt, men også veldig godt! 

Anbefales! 

Pavlovaen er og blir min yndling, den smaker friskt og er rett og slett deilig!

Jeg har kun brukt 3 ulike bær på denne kaken, blåbær,bringebær og jordbær. Man kan også bruke kiwi,druer osv...

Til bunn trenger du dette: 

6 stk eggehvite                      

2 ts hvitvinseddik

4 dl sukker

1 ts maismel

1 ts vaniljesukker

Fyll:

5 dl kremfløte

5 dl ferdig vaniljekrem

300 g friske bær

 

Slik gjør du ; 

 

Stekeovn: Forvarmes til 250 grader , senkes til 100 grader ,stekes i ca 1 time 

Tegn opp sirkel på 26 cm i diameter på et bakeparir. Visp eggehvitene til hard skum i en helt ren bolle. Ha i eddiken mens du visper. Tilsett sukker, maisenamel og vaniljesukker litt etter litt i eggehvitene mens du fortsatt visper. Når massen er blank og smidig har du den på bakepapiret, innenfor sirkelen. Sett platen nederst i ovnen og senk varmen fra 250 grader til 100 grader. Stek bunnen. Marengesen er sprø på yttersiden og myk inni. La den avkjøles og flytt den forsiktig over på fat. Rett før servering vispes fløten tilsatt sukker til krem og blandes med vaniljekrem. Pynt med rikelig med bær. 

Nå skal jeg faktisk kaste i meg resten av kaken som ble igjen og kose meg med søndagsfilmen. Jeg håper dere har hatt en nydelig søndag!

Fortsett og nyt den! 

Grovt og Behagelig...

Jeg elsker virkelig det nye spisestuebordet, det er så lett å dresse opp slik jeg vil og det setter sin personlighet i spisestuen. * Inlove*  Jeg elsker det romantiske og det grove sammen, noen ganger føler jeg meg mer romantisk enn grov og andre ganger motsatt, da er det deilig å bare kunne flytte rundt på interiøret her hjemme.. Nå går jeg bare å tripper, for den kommende uken nå kommer vår nye sofa og den vi har skal sendes helt opp i Nord-Norge - det er langt! Jeg kan røpe så mye som at sofaen er i koksgrå-lin, er VELDIG dyp og har to loveseat og puffer... Jeg tror den kommer til å gli rett inn i den "røffe" stilen vår blandet med alle lysekronene mine, paljettene og den grove tekstilen og strikka ullen.. 

Spisestuen blir bare bedre og bedre og jeg elsker virkelig hjemmet mitt om dagen <3 

Jeg har i tillegg grovet opp badet og soverommet til Håkon og meg, kjøkkenet er jo bare kjempe koselig etter at det fikk seg et strøk med grå maling.. 

Nei, nå skal jeg kaste meg rundt, skal bake kake idag.. Kommer tilbake da! Vi skrives! 

Ha det nydelig så lenge! 

Prosjekt - UTE!

Jeg merker jeg får kjørt meg når jeg bestemmer meg for å holde på ute og med sol og varme er det å kose seg med hus og hjem noe av det beste jeg vet! Idag har vi fått gjort mye,ENDELIG! 

Idag fikk jeg endelig surret meg til noen ute blomster til urnene våre, det ble så mye penere med en gang. Sommeren føles nærmere og det er fantastisk ! 

Vi har fått vasket hele huset samt plattingen og hagemøblene, klippet gresset og ryddet i sykkelboden og "rote" boden. Jeg tror ikke jeg overdriver hvis jeg sier at møkka fra huset rant nedover veggene i en svart dam, usj! Jeg er helt sikker på at huset har skiftet farge fra skitthvit til kritthvit. 

Det må jo bli pent til den 17.Mai

Og det blir det! 

Nyt dagen, vi skrives igjen- fin fin LØRDAG! 

In my HEAD...

Everything is "sugar sweet" and My home is a little doll house I wanted when I was a little girl..

 

Dreams can come true

if you let it happen....

The recipe for this success;

1- Stand up

2- work hard

3- be your own boss

4- Never give up

and finally..

rely on yourself.....  well?...   I do.....

 

Have a great weekend everyone!

 

Med mamma på jobben.

Det er ikke hver dag man kan være med mamma på jobben, men man må jo en gang gjøre et unntak. Mathilde og Olíver har lenge ønsket å kose seg hjemme en dag fra Barnehagen, men når tiden aldri strekker til og jobben ikke kan legges vekk var den beste løsningen å ta med lille prinsessa på jobben selv om hun har energi til tusen. (Oliver ønsket seg en dag med mormor)

Hun vet ihvertfall å sjarmere kundene... 

Vi har priset varer, ryddet, tegnet på poser og laget klistremerker. Vi har hengt opp gardiner og vært skikkelig effektive og jeg blir nesten dårlig når jeg ser den ene fine tingen komme inn etter den andre. Er det mulig ? 

Disse gardinene i Bomull  er noe av det siste vi har fått inn, synes de var så kraftige og fine og prisen var ikke så verst den heller, 698 ,- per par. 

Nei, nå får jeg "kaste" meg rundt, 100 ting står på planen og butikken må ryddes.( igjen) 

Nydelig fredag ønskes til dere fra meg, Vi skrives!

 

 

"PS; jeg må bare beklage til dere som igår skrev ned noen ord til meg, når jeg skulle godkjenne kommentarene til forrige innlegg klarte jeg å slette de fremfor å poste de ut.Dette beklager jeg mye for, jeg setter selvfølgelig stor pris på at dere legger igjen noen ord.  Det må dere ikke tvile på. "

Et minutt senere...

Og man stresser for livet.. Jeg hater å komme for sent til ting og må alltid få surret det til på en måte når jeg faktisk er i god tid til å starte med.. Idag ble jeg faktisk "truet" av noen russeberter, trodde jeg skulle eksplodere, hva er det med noen av de som er russ? Jeg tror noen må ha missforstått litt av hensikten ved å være det(!).. Det at man skal ha det morsomt er en ting, men at noen kan tro at en farget logo bukse med kort " russ 2012 " betyr at man kan gjøre hvor mye f**** man bare vil er helt utrolig. Heldigvis er ikke alle like, men noen vet å dra strikken litt lenger enn andre det er ingen tvil. Vel, fra en ting til en annen. Idag har jeg faktisk jobbet så hardt at ryggen har "streiket" , den har lagt seg helt flat... Jeg har vært veldig engasjert i underetasjen idag for idag har det gått unna mange hvite og lyserosa topper .. Og når jeg elsker klesmerket skikkelig selv er det ingenting som er morsommere enn å selge masse av det , jeg hadde aldri trodd at så mange ville bli så positive til underetasjen og det som har kommet som det, det viser seg at folk er. *smiler* 

Jeg føler meg skikkelig vel i Ester Elenoras klær og synes det er så morsomt å kombinere det litt pene med det litt røffere igjen. Slik er jeg på interiør også, det har liksom en "rød" tråd..... 

Toppen og skjerfet + armbånd  er fra Villapaprika.. Denne toppen finnes også i kort og i fargen rosa , den jeg har på  er mer som en kjole.... Toppen finner du HER 

Har dere hatt en fin dag idag da? Noen som skal se REVENGE etterpå? Jeg har sett til og med episode 19... Fy, den serien er seriøst spennende.. Jeg elsker intriger og spenning, selv om jeg hater  og er i perioder konfliksky selv... ha ha.. Merkelig det der, eller hva? 

Deilig Torsdag ....

Selv om det regner og er skikkelig grått er humøret mitt på topp. Jeg har fått på plass litt klær, hengt opp noen nye gardin lengder og tent masse lys- her er det romantisk!  Itillegg har jeg dekorert over 30 papirposer med sløyfer og nydelige pastell knapper. 

Se så søte ...

Idag er det langdag her i Fredrikstad, hele byen holder dørene opp til kl 22.. Vi får håpe det kommer masse folk selv om været er som det er.. 

Vel, uansett skal jeg kose med med litt små pusling her i butikken min frem til min kjære kollega kommer å tar over for meg... Vi skrives, etterpå kommer litt bilder av kles avdelingen vår her, den har blitt så fin selv om vi venter på nytt bord og varene våre fra studswar... Sakte, men sikker blir det som det skal ! 

Ha en fin fin Torsdag alle vakre! 

En tung dag...

 Alle dager kan ikke være like lette og fine, noen dager er tyngre og veier mer enn andre. Men på slike dager er dager hvor man møtes med en god klem i døren og en barnestemme som sier at den har savnet deg mer oppløftende og gledene enn alt mulig annet. 

Idag kom jeg sent hjem til ei lita tulle som hadde pyntet seg for meg, spent og rolig satt hun å ventet på meg oppe på rommet sitt , pyntet med hårpynt,strikker, hanske,armbånd og flisgenser. Herlighet, hun var så vakker, hun sang og smilte og kastet seg rundt halsen min.

Lille vakre prinsessa mi<3 

 

Hjertet mitt smeltet helt og tårene trillet, noen ganger kan mammahjerte være litt mer sårbart enn andre. Oliver var mer "lat" der han satt og ville ikke bli tatt bilde av, men Mathilde,hun stilte gladelig opp! Nydelig småtroll med to veldig søte personligheter...

Som nevnt igår ble ett par hvite keramikk potter med meg hjem igår og idag fylte jeg de opp med to nydelige oliventre som passet perfekt oppe i potten. Blir bare mer og mer forelsket i dem jeg, noe som ikke er så rart- de passet jo perfekt inn!  Blomsterpottene finner du HER, Glasslyktene finner du HER 

Løperen er ny og er fra Villapaprika- vasket lin i fargen hvit.. Kjempe tøff ! Løperen finner du HER

Nå skal jeg sette meg ned med noen regnestykker og permer, kvelden har bare " løpt" ifra meg.. 

Nyt det som er igjen og kos dere! 

In heaven...

Idag har underetasjen fått seg et skikkelig "ansiktsløft" og fy så sliten jeg er ( hvis jeg kan si det?) ..Kondisen min er ikke til å skryte av, men at jeg fikk brukt armene mine litt og hodet er ingen tvil. haha.. Rene IQ testen å få på plass klær og plassere det riktig, men jeg smiler bredt over resultatet. Til uken kommer det et bord i grovt tre fra TREND som kommer til å sette prikken over, Fredrik fra TREND skal frakte sofa og bord til meg da.. Har jeg nevnt at jeg har kjøpt meg ny av meg selv? Uansett...

 Jeg må skryte av mine leverandører, Lama, Trend, Ester Elenora, Palma ,THG og Edelweiss, hva skulle vi gjort uten dere? Jeg er så glad jeg har så flinke folk å forholde meg til her, jeg snakker med de fleste MANGE ganger i uken og er så glad de er med oss i veksten. Det at de er så imøtekommende og snille mot oss til en hver tid er vi i Villapaprika overlykkelige for. 

Vi har ihvertfall fått på plass det meste av klær nå fra Ester Elenora, fy så mye lekkert! Jeg er BLAKK! Det siste som fulgte med meg hjem fra jobb idag var et skjerf og en ny oversize tunika.. Den er bare helt MEG!!! Tunikaen finner du HER  skjerf finner du HER 

Nå skal jeg kose meg med litt kinamat og se på litt paradis.. Latterlig morsomt hva folk blir med på for å lage tv, underholdende er det ihvertfall ;) 

 

Nyt kvelden alle fininger , vi skrives! 

Endelig på plass

Igjen....

 Husker dere jeg i mars mnd hadde disse flotte pottene til salgs? 

Lekre og dekorative, store og kraftige ! 

Nå har vi endelig fått de inn igjen og kan endelig sende de ditt det skulle ønskes. De koseter 259,- pr stk( + eventuell frakt) . Den Hvite finner du HER og den brune finner du HER .. 

Jeg har store planer om å ha ett par på spisestuebordet mitt eller den gamle skjenken fra oldemor, vi får se hvor de passer best. Hjem skal de ihvertfall.  Ellers er jeg overlykkelig over det deilige været jeg stod opp til idag, ungene og jeg bestemte oss for å ta morgenen skikkelig med ro idag siden jeg bare skal jobbe i butikken.( noen ganger er det veldig etterlengtet). Det er ikke noe som er bedre enn å starte dagen rolig med småtrolla, ihvertfall ikke for meg.  Vi ble enige om hva vi skulle ha til middag før de ble levert i barnehagen så idag blir det deilig og sunn middag på oss.  he he...

Nå skal jeg kaste meg rundt her, dekorere litt og kose meg- vi skrives! Ha en NYDELIG dag. !

Solskinnsklem fra meg! 

 

Jeg liker det Romantisk....

Fordi det gir en varm, lun og deilig stemning, det får meg til å føle meg hjemme og Håkon til å føle seg som en " tøffel" ... Vi liker det også røft og maskulint, det fordi det gjør rommet strammere, setter et mannlig preg på hjemmet og får meg til å føle det enkelt. Huset passer at det er cottagepreget med naturen snikende på, grove materialer som får rommet til å føles mer intimt og lunt.... 

Hjemmet mitt er det jeg liker, en god blanding av...

Romantisk, Maskulint og cottage.

Disse krukkene er ventet inn denne mnd.. Så nå er de like rundt hjørnet. 

Alt av interiør og det meste av møbler er fra Villapaprika. 

( ikke champagnekjøleren)

Villapaprika sin nettbutikk finner du HER 

Nå snakker vi.

Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile bredt over alt det flotte som kommer inn i butikken vår nå i disse dager. Idag fikk vi noen deilige godsaker av noen kranser og noen helt "sinnsyke" hjerter. Jeg mener, kan det bli tøffere,røffere og grovere? Det at dette er stort gjør det bare mye finere..

Vi bor i et hus med mye -vegg, store områder til å pynte på og mye "åpen" plass og jeg har ofte tenkt " hva kan jeg henge her uten at det blir rotete eller ser dumt ut?"  Idag knakk jeg den koden og tok inn mange flotte hjerter , disse kan brukes stående på bakken ved en urne, inntil en krakk, på en stor vegg inne som ute, en dør uten vindu osv..

 

Dette hjertet er  nærmer 1 m langt , medfølger bånd og koster 949,- pr stk.. Vi har ikke et stort lager på disse, men vi selger det vi har  også på nettbutikken. Disse finner du HER 

Jeg tror ikke jeg har sett noe finere en dette før..  

Den store kransen på veggen vår er også ny nå, kun kr 529,- 80 cm i diameter... Denne finner du HER.. 

Lekker ikke sant? 

Også denne lekre kransen da, den kan henge ute og er grov i materialet, noe som er en fordel dersom den skal bli brukt ute. (kan henge ute i all slags vær.)

Denne passer perfekt til hjerte jeg har vist dere i helgen, akkurat samme farge.. Kransen finner du HER 

Idag er det den "store" rydde-ordne -ute dagen her i huset , hjelpes, jeg tror huset vårt må være Oksvikens svarteste hvite hus.. Æsj.. Vinduene var grå.. trenger jeg si mer??? Plenen må klippes og hagemøblene spyles. Det ser helt ærlig ikke ut her, men men... Nok en "unnskyldning " for å holde på!  

Her gjelder det å ta i et tak for den 6.juni kommer det nemlig et kamerateam og skal ta masse bilder av hjemmet vårt i forbindelse med en reportasje om huset vårt, butikken min og meg.. Det blir spennende det, gleder meg veldig og tror det blir veldig bra!

Nei, nå skal jeg hente småtrolla mine i barnehagen, vi skrives GARANTERT etterpå !

Nyt dagen så lenge!  

Ovnsbakt steinbit filet.

Jeg blir bare mer og mer glad i fisk, men ikke kjedelig fisk som ferdigfryst på Rema, her snakker jeg fersk fra Fiskedisken i fiskebutikken. 

Ungene har blitt veldig glad i laks og torsk, de elsker det og spiser mer enn jeg noen gang ville trodd at de ville gjøre. Ikveld tenkte jeg å bryte litt av med kjøtt og valgte derfor heller å lage en romantisk middag for to med Ovnsbakt Steinbit, dette ble veldig vellykket. 

Jeg startet med å kjære opp Amadine potetene i båter, marinerte de i Olje,salt og pepper før jeg satt de i ovnen i 35 minutter på 225 grader. ( se at potene blir ferdig) 

Etter 35 minutter i ovnen, satt jeg ned temperaturen til 180 grader og satt inn steinbit fileten. 

Steinbitfileten stod 12 minutter på 180 grader.  Mens denne stod i ovnen kuttet jeg opp champignon og freste dette opp i pannen på full styrke i olje..

Jeg valgte å lage hjemmelaget Hollandaise saus til dette, den er kjempe god, enkel å lage- absolutt et lite must.

Dette trenger du; 

3-eggeplommer. 

250 gram smør

4 SS vann

1 SS eddik eller hvitvin ( jeg brukte eddik) 

1 knivsodd hvit pepper

Cayennepepper og sitronsaft. ( smak deg til) 

Fremgangsmåten ;

Kok eddik,vann og pepper i noen minutter og sil blandingen igjennom et filter. 

Hel blandingen tilbake i kjelen og visp inn eggeplommene. Sett kjelen i vannbad som ikke må koke, men likevel være varmt. Visp blandingen kraftig til den tykner.

Smelt smøret og avkjøl det litt. Rør det så inn i sausen litt om gangen, under kraftig visping. Begynn med noen dråper og øk ettervert i en tynn stråle. 

Lykke til! 

 Og God appetitt! 

Endelig!

Takk gud for pent vær idag! Jeg har lengtet så lenge etter å ta for meg uteplassen, idag har jeg kommet godt i gang. Imorgen skal Håkon ta høytrykksspyleren å vaske hele huset og begge verandaene,vaske vinduene og rydde boden. Nå er det snart 17 mai, tenk dere det! Jeg synes det nettopp var det, men iår gleder jeg meg veldig. 

Jeg har gått bort fra å ha så mye smått, jeg synes alt blir så mye finere når det blir litt mer "voldsomt" og ting er kraftigere. Selv om vi bor i en tomannsbolig har vi over en tomt på rundt 500 kvm og dette har vi benyttet så godt vi kan med stor hage til ungene, to gode verandaer som vi har solen på til alle døgnets tider, en hellebelagt gårdsplass, utebod og sykkelbod. Vi savner selvsagt en garasje, men det kommer på plass en gang det også =) 

Hoved verandaen vår har jeg blitt veldig fornøyd med, om en mndés tid kommer det på plass et par solsenger her også, det skal bli DEILIG! Vi kan ikke si vi har rukket å savne å ha det ennå iår, men jeg håper det vil bli noe vil kan få brukt for dersom vi er heldige og får en varm og solrik sommer. 

Litt inspirasjon til verandabordet ;

 

Og utgangspartiet .....

Nå skal vi gå en tur til stranden, den er nemlig ikke mer en 15 minutter fra huset vårt og det er luksusen ved å bo 10-15 minutter med bil fra byen. Noen fordeler må man jo ha ved å bo på "landet" .. 

Etterpå skal jeg lage steinbitfilet, marinert med urter og hvitløk , hjemmelaget hollandaisesaus, sellerirot purré etterfulgt av en deilige bær dessert, gratinert med hvit sjokolade. Bilder og oppskrift kommer ! 

Enn så lenge - fin fin søndag alle mine vakre! 

Pute -HER .Hjerte -HER . Grov lyslykt - HER . Grått sjal/teppe Halvor Bakke- HER

En solrik start!

For et vær og for en deilig sol? Idag frister det til en LANG gåtur på festningen i Halden sammen med svigermor,svigerfar, ungene og Julius. Igår ble vi så å si ferdig med pakkingen, vi stod til nærmere 12, men da måtte jeg gi meg for da begynte øynene mine å gå i kryss.Nå skal vi pakke ferdig det som gjenstår av varer, det har blitt solgt varer i hele natt så det tenkte vi å få på denne sendingen. Pakking på en søndag(igjen), det er ikke dumt.. he he...

Jeg har lovet dere litt inspirasjons bilder av uteplassen, så her kommer et par bilder; 

Dette er ikke nye bilder, men det kommer.. Likevel har det ikke skjedd store endringene her hjemme, ute har jeg på en måte slått meg litt til "ro".... Jeg har kjøpt noen STORE urner som skal ordnes når vi er hakket nærmere 17 mai.. Igår våknet vi jo faktisk til snø her i Fredrikstad selv om den forsvant fort. 

En liten glad nyhet til alle lesere er at vi selger nesten alle klær i nettbutikken på 40 %, så nå kan dere gjøre noen kupp. "løp" og kjøp -kos dere =) Alle varer som blir bestilt idag sendes med posten imorgen =)

Kos dere- vi skrives! Nydelig Søndag til dere! 

God Kveld!

Har dere hatt en fin dag? 

Jeg har nettopp koset meg med Kebab av alle ting og hilst litt på min svigermor. Hun skal nemlig sove hos oss inatt pga vi må jobbe, nettbutikken har rett og slett eksplodert denne helgen og siden jeg ikke vil betale noen for å jobbe i helgen gjør jeg det heller selv. På med joggebuksen og opp med armene , her skal det jobbes! 

Jeg må jo si jeg synes dette er fantastisk og morsomt og til uken begynner det en til på lageret for at vi skal klare å ha mellom 3 og 4 sendinger i uken, det for å klare å ha fornøyde kunder og raske leveringer... Vi har vokst veldig fort og det er en prosess å få alt på plass, men jeg håper og tror at alt blir så mye lettere nå for meg og de som jobber med pakkingen og at alt vil gå 10 x fortere!.

Håkon i fullsving ! 

Denne helgen har bare flydd av sted, tiden varer liksom ikke evig, eller hva? 

Mange har lurt på om de kan bestille hjertene på nette og det kan dere selvfølgelig. Jeg la inn tre hjertene igår - det finner dere HER .

Jeg simpelthen elsker mitt og hos oss passet det perfekt på bordet av alle plasser. Tøft uansett hvor det henger eller ligger.. 

Sol i hjertet og sol i sinnet putene er nye denne uken, jeg bare elsker den lyseblå pastell fargen de er i.. Nydelig linstoff som passer til alle de andre putene mine. Puten finner du HER .....

Mange andre nye puter for sommeren har også kommet ut på nettbutikken.. Dere burde ta dere en titt ! 

 

Jeg får avslutte her, jeg ender alltid opp med lange innlegg.. Dårlig vane, eller kanskje god? 

Vi skrives! 

Futt og fart!

I gågaten.... 

Idag går det unna her i Villapaprika, alle vil ha hjerter og vi råket opp tidlig og tro det eller ei vår leverandør Edelweiss stilte opp og kom med åtte esker til før kl slo 11.. Maken til god service skal man lete lenge etter, de hadde faktisk fri! 

Solen skinner og det er motevisning, sykkelshow og en gate full av mennesker! Deilig lørdag ! 

SE så fine! 

Stupe-stumpen-pute- virkelig en favoritt! De kommer på nettbutikken om en times tid =) 

Min kjære kollega =) 

Bluse og peace sjal fra Villapaprika =) Sjalet finnet du HER . Disse har også gått unna idag, så vi har kun et begrenset antall igjen til Nettbutikken. Disse kan surres to ganger rundt halsen dersom det ønskes. Vaskes på 30 grader og klør ingenting =) 

Nyt dagen dere.. Jeg må nesten kaste meg rundt her! 

Fin fin Lørdag til dere! 

GOD helg!

Og god fredag! Er dere klare for å ta helg?

Idag har jeg bare koset meg på jobben, ryddet og ordnet rundt, fått på plass nye varer og begynt på underetasjen. Gud som jeg gleder meg til å få inn de nye klærne og skoene, det kommer til å bli noe helt annet. Tror dere ikke jeg ble bitt av basillen når jeg pakket opp de nye taklampene våre, de MÅ bare flytte inn hos meg også, jeg må bare tenke hvor de kan passe.. Hmmm. Store er de også, kraftige godsaker som gir godt lys! 

Jeg skal ta i et skikkelig tak hjemme denne helgen, jeg vet jeg har lovet dere bilder fra uteområdet.. Tro det eller ei, jeg klarte å knekke minnebrikken når jeg skulle legg inn bildene fordi jeg satt brikken inn på feil plass. Derfor ingen bilder enn så lenge, men da har dere noe å glede dere til denne helgen også. ( dersom dere ønsker litt hage inspirasjon) 

Butikken har bitt gjort litt om siden sist, vi måtte flytte litt på det forskjellige slik at alle kommer seg rundt bord og hyller med både barnevogn eller rullestol. Jeg må si jeg synes det ble veldig åpent og pent, deilig med litt "forandring" ( hehe . akkurat som om ikke jeg får det ofte ) , blir jo en vane sak dette også. 

Og se her, nå er de lyseblå putene ENDELIG på plass igjen, er så forelsket jeg altså. Blått, blått,,blått. Blått er flott! Itillegg er de flotte hjertene inne, og denne helgen koster de "bar" 298" kr , FRA OG MED UKEN VIL DE KOSTER 379,- . Lekra sant? 

 

Hjerte finner du HER 

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives! 

På vaskerommet.

Dette er et rom som er lite her i huset, huset vårt er ikke mer enn 125 kvm, men jeg har likevel fått presset inn skaper og toalett på vaskerommet. Her var planteningene slik at det dette rommet ikke skulle ha mer enn et toalett og veggvask. Siden huset ikke er større enn hva det er , er all skapplass gull verdt. 

Her kommer noen bilder, sort og kjempe flott er det ikke, men det ryddig og oversiktlig til sine 4 kvm å være. 

Her ser dere hvordan vi har valgt å benytte oss av plassen ved bruk av skaper, benk og kóm, tørketrommelen står på vaskemaskinen og kroker er festet i taket slik at vi kan henge klær til tørk uten at det henger i veien. 

Dette er et rom som gjør nytten sin og som er et absolutt must for at ting ikke skal flyte over her hjemme. 

 

Jeg håper de som ønsket å se bilder fra dette rommet fikk litt inspirasjon ihvertfall. 

Nyt kvelden! 

Studswar

Nå er det bare å glede seg, for det gjør nemlig jeg!  Studswar kommer til å ha masse stilig i vår butikk alt fra sko, bukser,jakker, topper og gensere er ventet inn innen 1 uke eller 2. Stilen er helt rå, grove tekstiler, håndlagde dekorasjoner,nagler,glitter, grov stikk og pastell farger. Kan det bli bedre?

Disse skoene har dobbel såle, noe som gjør at de er ekstra gode på foten... Pga ekstrem stor pågang på disse skoene har vi ikke tatt inn så mange par av hver str(lageret til leverandøren var ikke fult her i Norge) , men disse kommer i grå ( slik som på bildet) og marineblå... Str på disse er helt vanlig, er du en 38 må du bestille en 38, dette har vi sjekket opp i på forskjellige føtter i forskjellige str.Jeg elsker virkelig at de gjør det ekstra ut av seg, når jeg kom hjem å fikk se Converse skoene mine synes jeg de så "kjedelige" og nakne ut. Helt rart hvor mye mer disse synes også er de jo rett og slett et smykke på foten...

Disse koster 1199,- og kan forhåndsbestilles på Mail- ckinterior@hotmail.no 

Jålete og røffe på en og samme gang.

Disse typene kommer også. 

Buksene og skoene går i samme fargetoner og matcher så å si i hvilken som helst farge. Vi får inn smale modeller samt baggy og lette. Disse vil ha en pris på alt fra 1200-1400 kr. Stoffet er fleksibelt og passfasongen er regnet til en gjennomsnittlig person, ikke bare til haute couture ( size zero) str. 

Vi får inn noen helt fantastiske bukser også i bomull i samme design de er med store knapper og nagler. Disse minner litt om buksene til Mos mosh , men personlig synes jeg disse er mye finere og gjør mer ut av seg.

Jeg lover å ha mye av dette ute i nettbutikken i løpet av kvelden, så det er bare å glede seg! 

Start dagen med litt inspirasjon.

God morgen morgenfugler! Stått opp? 

Jeg våknet opp idag av at solen skinte meg i ansiktet når kl var 7, jeg hadde glemt å ta igjen gardinene når jeg trøtt og forfjamset kom meg i sengen igår. haha. Det er ingenting som gleder meg mer enn å se solen om dagen, eller hva? Det at sommeren er på vei og vi har kommet oss inn i Mai er bare til å smile over ikke sant?! Det å ta morgenfrokosten på kjøkkenet og se solen komme inn igjennom kjøkkenvinduet og gradestokken vise 16 grader er virkelig LYKKE. 

Fargen på kjøkkenet har jeg virkelig blitt glad i, den "rommer" inn alle detaljer og får alt til å komme frem. Jeg har som de fleste av dere vet en forkjærlighet for lyseblått og blåtoner generelt og huset har nå blitt fylt opp med denne nydelige blåfargen som går over i grått. Når vi fikk den inn i butikken var jeg litt skeptisk til om den ville passe inn med det blå jeg alt hadde, men når putetrekkene kom på og blandet inn med resten ble det virkelig fint. 

Lykten er stor, men den er knalltøff og blande  inn med det blanke og "pene". Den er fra Villapaprika og koster 1599,- . Stjerneteppet er marineblått og står i stil til de kassene jeg har i samme tekstil med lekene til ungene her nede. Teppet finner du HER .. Dette er slitesterkt og virkelig et teppe som gjør meg glad! 

Putetrekket i gråblå finner du HER .

Minnetavlen iår er mye tøffere enn ifjor og passer perfekt til å henge kort og beskjeder på, dersom man ønsker kan man bruke nåler til å feste ark eller kort.Den er dekorativ og siden fargen er kald og går over i grått og beige passer den til det meste. Tavlen finner du HER

Glasskrukkene med lokk er min nye favoritt om dagen. Disse bruker jeg til både kaffepulver,sukker, mokkabønner ,godis, karameller og lakris. Disse rommer mye og gjør mye ut av seg, lekre uansett hvor de settes og skriften gjør de litt "maskuline" og tøffe, lokket med sølvtoppen gjør det lille ekstra ut av den. Disse finner du HER 

Mine små glasslykter fra Lama er og forblir i mitt hjem. Disse er aldri i veien og jeg føler de passer til alt. Det at de bare koster 98,- gjør de litt ekstra fine, disse finner du HER.Spisebrikkene i lys gråblå tone finner du HER  

Nå skal jeg i et aldri så lite møte før vi får besøk av en leverandør , denne dagen er fullpakket med tett program. Jeg skal likevel komme emd et aldri så lite "la deg inspirere" innlegg av uteplassen etterpå .. Idag skinner solen og det skal jeg virkelig nyte til det fulle!  Smilet mitt var stort når jeg fikk se at jeg har hatt over 3,5 mil personer tittende  innom siden jeg startet for 1 år siden =) Det er så morsomt å se slik *smiler*

Kos dere idag. nyt dagen og er du hjemme- sol deg litt for meg ;) 

Deilig 1.mai!

Her startet dagen med en tur til Gøteborg hvor vi tok "Parishjulet" og spiste deilige mat, is og drakk deilig kaffe. Vi gikk tur i parken og slappet av i den deilige solen i det deilige sommerværet. Ungene har vært i hundre, de elsker å kjøre bilturer, dra nye plasser, se nye ting og bare gå rundt og rundt å titte på ting å tang, drømme seg bort og spise god mat. Jeg må si vi har vært heldige med 1.mai været, hvem hadde trodd at sommeren skulle komme samme dagen? Vi får håpe det holder seg ihvertfall frem til september/oktober. 

Gøteborg er virkelig en deilig by.. <3 

Jeg fikk heldig som jeg er med meg en bukse hjem idag.. Jeg kjøpte nemlig en nydelig havblå bukse for bare noen få dager siden og angret så veldig på at jeg ikke fikk den i oransje også, men "heldige meg" jeg fant jeg fant på Zara idag. *jippi* 

Antrekket idag var dette. Jeg merker jeg har begynt å bruke joggesko oftere om dagen, det å være så lett på foten er virkelig behagelig.. 

Bukse - Zara . Joggesko - intersport. Olajakke- Diesel. Skjerf -Villapaprika HER. Veske - Villapaprika HER. Briller Ray Ban . Armbånd- Villapaprika HER og HER   Skjerfet er virkelig min favoritt om dagen, deilige farger som piffer opp en hver enkel topp eller genser .. 

Imorgen venter nok et deilig vær og vi skal få plukke ut litt nytt av nyheter på klesfronten i butikken, gjett om jeg gleder meg. Merker som Studwar og ester Elenora flytter inn .. Dere kan glede dere =) 

Nå skal jeg sette meg tilbake i armkroken til min kjekke mann og nyte kvelds og litt godis. Denne 1. mai dagen har vært så altfor altfor deilig!  Jeg håper deres dag har vært like fin! 

hits