april 2017

fordring fryder utenfor!

Endelig, endelig -ENDELIG!  Nå begynner det å skje ting her igjen. Som jeg nevnte til dere så har uteplassen til huset vært nitrist, virkelig ikke noe å skryte av. Heldigvis er alt veldig enkelt å få pent, det er ikke så mye som skal til før man ser at det skjer noe. 

Forrige uke kom snekkerne og startet hos naboen, og nå har de begynt å rive skilleveggen mellom oss. En ny sprek skillevegg på 3,5 x 2 m skal opp og vi blir endelig litt skjermet.  Det er liksom litt koselig å ha en uteplass hvor vi er litt for oss selv og store 1,80 cm thuja skal opp for å skille hagene fra hverandre. Når de er ferdig å snekre og male hos naboen starter de med platting og rekkverk hos oss- gjett om jeg gleder meg da dere! 

Hagen skal planeres videre ut til tomteskille også, så vi får 5 m mer med hage! Trampolinen skal flyttes 3 m lenger ned mot gangstien slik at vi ikke har den så "klint" oppi oss. 

 

Akkurat nå ser det slik ut... Men det så slik ut når jeg kjøpte huset. 
Fargen elsker vi, den er rå lekker til sort og hvitt og passet virkelig godt til huset. Fargen heter ASKE og er fra Butinox. 

Den grusomme steinen skal bort og ny kjempefin platting skal settes opp, verandadøren skal skiftes ut og airconditionen skal bygges inn, slik at den skjules. 


 

Vi skal bygge et lite utekjøkken slik at vi lettere kan stå ute å tilbrede maten som skal på grillen, i tillegg skal vi få snekkerne til å lage et spisebord på 1x2 m og noen råfine utelamper skal monteres opp.. 

Jeg skal dele alt med dere de neste ukene nå..Det blir SÅ fint, bare det at den fine brosteinen skal legges utenfor utgangen forran huset kommer til å gjøre enormt mye med fasaden forran. Og påbygget.... Jeg kan nesten ikke vente. <3 

Jeg håper dere har en deilig solrik søndag idag, vi har bare vært ute å koset oss i hele dag <3 For et vær!  

For et år siden idag...

Tenk at om noen få dager er det ET ÅR siden jeg kjøpte dette huset. Et år som rett og slett har vært et huseventyr. Jeg har ikke angret en eneste dag på kjøpet, det har vært det beste kjøpet jeg noen gang har gjort. 

Jeg husker hvor "vanskelig" jeg synes det var og komme meg inn på boligmarkedet, det var ikke mange hus i området jeg ønsket og bo. Tenk at jeg fant "drømmehuset" mitt. Det lille søte dukkehuset jeg forelsket meg helt i. 

Nå et år senere står jeg med et hus som ikke er til å kjenne igjen, et hus som har blitt vårt hjem. Idag kom det opp som minne på tlf min, nettopp dette huset. Det er nemlig et år siden jeg bestemte meg for å by på dette huset idag. Et år siden jeg viste at en dag skulle jeg bo nettopp her. 

Kjøkkenet var det rommet jeg planlegget mest og jeg er så ufattelig stolt av det idag. 
Nå står helg og kos med de to minste jentene for tur, til tirsdag kommer de to største småtrolla mine hjem igjen også! Jippi!! Og da skal jeg ha de i 3 uker hos meg, åh- jeg gleder meg for det er så tomt og trist når de ikke er hjemme å lager liv i huset. 

Ha en nydelig dag idag alle sammen! 

En reise jeg ikke hadde sett for meg.

Vi er heldig vi.... Jeg har nå gått over bloggen de siste 12 mndéne, og det er som en liten dagbok. Bloggen har fulgt meg så lenge jeg kan huske nå, på godt og vondt... 

Jeg har ofte delt min lykke og glede over det å være mamma til Lila og de andre barna mine med dere, for jeg er så evig takknemlig for mammarollen jeg har blitt tildelt. Jeg startet litt på nytt med mammarollen når jeg fikk Lila og familielivet fikk en ny betydning med henne og Kim. Jeg ville ha en familie, men jeg visste at den familiefaren jeg kom til å ende opp med ikke kunne forvente seg en eventyrfortelling av min fortid. Jeg kunne tilby han fire til prisen av en, men om det kom til å bli bra... Vel, det visste jeg ikke. 

Reisen min har vært veldig spesiell, jeg har to barn med en mann som forguder barna sine over alt. Verdsetter de som det viktigste i livet og vi sammen samarbeider om de to med alt vi er hele tiden.. Også kom Lila, hun hadde en plass åpen og ledig. Jeg visste ikke om jeg var klar for å gå inn i et forhold før jeg gjorde det, det å være noen sin kjæreste når jeg akkurat hadde fått et lite barn var så langt fra virkeligheten jeg hadde sett for meg. Det er ikke akkurat i barseltiden man begynner å date, det er ikke da det frister å finne "the one" ... 

Jeg hadde heldigvis snakket med Kim i mange måneder og han var liksom ikke "ukjent" for meg, han var en som viste situasjonen min og en som var der når jeg trengte det.  Ingen skal dømmes etter førsteintrykket, men her dummet jeg meg loddrett ut! Bildene til Kim hadde jeg ikke gått så nøye over, men stemmen... Jeg forelsket meg i den rolig tonen, den behaglige latteren og evnen han hadde til å lytte.. Når Lila var 4 dager bestemte vi oss for å møtes, helt tilfeldig og uten noen avtale.. Jeg husker han stod der og var dødskjekk... Jeg ble det man kan kalle kjempe "flau" ... Der kom jeg med dypvogn og ja...Fire dager etter fødsel er vel ikke da man føler seg "sprekest" og tiltrekkende. Jeg bydde likevel litt på meg selv og spennende nok var jeg heldigvis til at han ville se meg igjen.. Eller oss blir mer riktig. 3. oktober er dagen han kom og snudde livet til meg og ungene på hodet. Første dagen gikk så utrolig fort og allerede første natt sov jeg trygt i armene hans. Sammen har vi å gått igjennom så mye og det at han har valgt å stå ved meg i alt har vært en reddende engel. For meg er Kim ikke bare min beste venn, men han er min store kjærlighet. Verden kan gå under, jeg kan stå på bar bakke og miste alt jeg eier bare jeg har han og barna... Jeg kan love dere at jeg ikke har vært en "lett" person å leve med. Kim har fått unødvendig mye "tyn" for at han har valgt meg- bloggeren Villapaprika. Når jeg fikk Lila ble jeg nyforelsket i henne, hun fikk sommerfuglene i magen min til å eskalere.. Likevel er jeg en mamma, barna mine er det viktigste jeg har i livet mitt og når noen er "slemme" mot dem ser jeg rødt. I en situasjon hvor jeg står å ser på at Lila skal bli ignorert fordi jeg ikke er likt..Vel, om et blikk kunne "drept"  hadde jeg ikke kunnet sett de igjen. Bare det å klare å endre en vond situasjon til noe positivt, hvem hadde trodd jeg skulle klare det? Alle rundt meg har vært klare over at jeg har lagt opp et "hat" innerst inne i meg, selv om jeg har prøvd å skyve det til side for og så late som hatet ikke er der noe mer

Kim snudde det "hatet" , han har ikke fjernet at jeg missliker noen til det ytterste, men han har fått meg til å heller se hva som kan komme godt ut av noe som er helt på hodet. Jeg er heldig, for pga situasjonen jeg ble plassert i fikk jeg Kim. Jeg fikk en mann som elsker meg og de feilene jeg har, som ser meg for den jeg er og som tillater meg og være frustrert, oppgitt og lei meg når jeg må det. Jeg har en arm som alltid holder godt rundt meg, klemmer meg hardt inntil og ikke slipper. Jeg har vært sint også på Kim, vi har virkelig merket på hva det vil si at ting og uvaner fra tidligere og rundt kan ødelegge, men vi har kommet oss igjennom det også. 

Idag pustet vi endelig ut, vi er endelig ferdig med prøver og mas rundt dette. Det at Lila har stått med et åpent felt pga unødvendig oppspinn fra andre synes jeg har vært forkastelig. Kim har vært unik i denne 8 månender lange reisen hvor jeg har følt at løgn har vært en unnskyldning for å sette meg i en større bås enn fortjent på dette sirkuset. 

Jeg er heldig for jeg er ikke bare dødsforelsket i min kommende mann, jeg er også totalt avhengig av han, og denne mannen åpnet ikke bare armene sine for meg, han valgte å fylle en rolle for Lila og i tillegg bli stefar. 

Selv en håpløs historie kan ende godt og jeg hadde gjort ALT på nytt bare for å ha akkurat han og ungene i livet mitt.  Verden ble en fantastisk plass, nettopp fordi jeg la igjen logikken hjemme og tok med meg hjertet og gikk ut døren ...  

 

Det er så utrivelig...

God onsdag alle lesere, har dere hatt en fin dag? 

Jeg har vært å sett på nytt kamera idag,jeg har nemlig veldig lyst til  å oppgradere meg enda mer på bildefronten.. Vel uansett.... Her har vi startet på rydding og mål for prosjekt uteplassen idag. Vi har ikke begynt på noe ennå siden det er meldt regn allerede imorgen igjen, SÅ typisk. Vi har en liten veranda utenfor soverommet også, den skal vi kjøpe et par god stoler til tenkte vi. Den er så kos at vi har kjempe lyst til å ta den i bruk, nyte morgenkaffen der<3  

Utenfor stuen skal vi ha platting og nye skillevegger mellom naboene! Hekk skal plantes og tomten skal ryddes og jevnes ut. Jeg vet ikke om en mer utrivelig uteplass enn den vi har for øyeblikket. Kun noen slitte beleggningstein fa 1970 utenfor verandadøren og null privatliv. På rekken vår er det for det meste nye eiere, altså vi har alle flyttet hit de siste årene og alle står vi på for å få det pent og koselig her. Huset er malt, men vi skal bytte både verandadør og vinduer i hele huset, noe jeg gru-gleder meg til. Av den grunn har vi bare malt huset et strøk, men når alt er ferdig skal vi få det malt et strøk til. 

Idag fikk soverommet nye puter det også. haha, jeg får liksom aldri nok av det føler jeg. 

Jeg håper dere har en fantastisk dag og koser dere i finværet.. For imorgen blir det regn igjen- uff og uff... 

Lila Victoria er 8 måneder!

Jeg er mamma til tre herlige barn, tre helt unike,hver for seg spesielle og mine tre største valg i livet. 

25.08.2016 kom du, den lille røveren som får alle rundt til å smile og knekke sammen i latter. Der kom du, med dine i underkant av 3 kilo og 46 cm.

Verden har blitt en plass du nyter, du er i ditt ESS når du har mennesker rundt deg og du er ikke redd for å prøve å være ei stor jente. Nå har du allerede vært her  i 8 måneder, 8 helt fantastiske måneder som har gitt meg så mye. 

Du er alltid sprudlende, du smiler mer enn noen andre jeg vet om. 
Hver dag starter du dagen med å bable, du babler så mye at jeg nesten tror at du tror du kan snakke. Jeg husker jeg trodde du ikke ville lære deg å bable, nå går praten i ett. 

Du har lært deg å stå, gå ( ved å holde deg fast i noe) du sier Hei, babba, mamma, se og der , du vinker og strammer alle muskler i kroppen for å vise hvor sterk du er. Du elsker å bli synget for, for uansett hvor grusom sangstemme jeg har lytter du. Nå danser du også, for så fort musikken kommer på er du super rytmisk og vriker på stumpen og beveger på hele kroppen. 


Jeg har fått et nytt syn på mammarollen etter at du meldte din ankomst.  Du har "reddet" meg, på den raresten måten. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri ville komme meg videre i livet når det sa pang! Idag har jeg ikke bare fått deg, jeg har fått pappaen din også. Sammen har vi blitt en familie, og med deg i spissen knytter du oss sterkere sammen hver eneste dag. Vi forguder deg, og det at du daglig gjør pappaen din rørt til tårer sier sitt om ditt lille vesen. 

Idag overrasket du oss på nytt, du slapp skulderen til pappa og stod helt alene uten å holde i noe. Tenk at dette klarer du og du er bare 8 måneder. Ikke bare har du forandret meg, men du er som storebror og storesøster sier - vår hjerteknuser. Olíver kommer hver dag hjem bare for å susse på deg, og stolt har han deg med opp på rommet eller ut til gutta for å vise deg frem. Du er som Mathilde sa på foreldremøtet om deg til læreren sin - uimotstålig og umulig og ikke elske. Du er ikke bare min, men alle sammen sin. Du klarer ikke si at du elsker oss, men jeg tror at når du spisser munn og susser oss på truten at det er din lille måte å si det likevel. 8 måneder med deg har vært et lite eventyr og de neste 4 før du fyller et år blir nok like fine! Når du blé født syntes jeg synd på deg for at du "bare" hadde meg og mine, idag er jeg stolt for at vi karte det lille venn. For uansett hva fremtiden bringer er du fantastisk, du er god og du er ikke skyld i at voksene mennekser ikke klare å skille mellom seg selv og små barn! Du skal oppdras og bli ei hjertegod jente med sunne gode verdier og det er jeg sikker på at nettopp du kommer til å bli! 

Mamma elsker deg og det gjør resten av gjengen også! Hipp hurra for 8 måneder - en milepæl! For frem til første fulle året feirer vi hver fulle mnd på deg. Nå starter vi på din niende månende og spennende blir den også! Kanskje du lærer deg å gå slik som meg og storebror. <3 


 

Jeg har aldri før vært trofast.Før jeg traff Kim var det verken spennende eller interessant , jeg brydde meg rett og slett ikke om Fotball om jeg så fikk betalt for det. Jeg kommer ikke fra en fotball interessert familie og har aldri fått fotball inn med morsmelken. Helt ærlig fortalt. 

Jeg har tidigere bare vært i et forhold hvor fotball har vært en stor lidenskap, men selv da klarte jeg ikke å finne noe ved fotball som fenget meg. 

Om det skyldes Olíver og Kim vet jeg ikke, men de to har ihvertfall hatt en enorm innvirkning på meg. Fra å ikke ha peiling og kun heie på et lag for at katta til nabon gjør det , til å rett og slett å DIGGE fotball er en STOR omvending! Når jeg traff Kim var fotball en del av han, og han var tidlig i forholdet opptatt av at jeg skulle lære litt om det. Kim hadde en elegant måte å introdusere meg for fotballen på, eller.... Elegant og elegant, han tok meg med på fotballbarer, hvor vi bestilte milkshake og spiste burger ( øl på kim)Kim lagde små søte dater ut av de ulike kampene som gikk .. Han brukte tid på å fortelle meg hva som var hva og hvilken lag som kjempet mot hverandre. Hva som er seriekamper/liga og hva som er cup kamper ... Det er ingen hemmlighet at Kim er Chelsea- supporter og med en slik introdusering innen fotballen kan jeg faktisk med hånden på hjertet si at jeg har blitt det også. Vel, man blir som man omgås, men stikker Kim fra meg blir jeg ikke United, City eller Liverpool fan, jeg har landet på Chelsea. 

Til jul fikk Kim en aldri så liten fotball gave av meg, tur til London for å se liga kampen mellom Chelsea og Manchester City på Stamford Bridge. Kim holdt på å gå i svime når han åpnet gaven, og jeg huske jeg tenkte - jaja, dem kampen skal bli spennende.  Det endte opp som enorm opplevelse for oss begge, jeg kan faktisk ikke sette ord på det. Vi hadde VIP og spiste deilig middag,fikk møte gamle legender og sett noen kjente ansikt. 

Kampen vant vi- noe som gjorde det enda større... 
Nå gjenstår det å se om vi vinner Ligaen eller ikke- tvi tvi... 

En ting er sikkert, før var jeg aldri trofast mot noen lag, men nå har jeg blitt det... Hvem hadde trodd det? Kjærleiken - den gjør det rareste med deg. 

 

 

Blå mandag.

Reklame linker. 

Mandag igjen, vet dere NÅ synes jeg ukene går raskere enn noen sinne. Uff, jeg klarer nesten ikke henge med til tider, for før jeg rekker å blunke har dagen passert. 

Idag har jeg jobbet til nå, tatt noen nye bilder til et moro prosjekt jeg så smått holder på med, satt opp programmet for uken, lagt opp for et veldig spennende besøk jeg skal dele med dere og ja, generelt stått på.

Jeg fikk hentet alt det blå jeg glemte å hente hjem før påsken nå før helgen, og idag dekket jeg bordet med det. Det å mixe ulike mønster er så moro, for det skaper litt liv. Blå fargen er fantastisk, jeg blir rett og slett glad i hjertet nå fargene kommer igjen- tegn på lyse tider <3 


Alt er fra Millemoi og her kan man velge om man vil ha det helt enkle eller være litt mer vågal og mixe alle mønstrene sammen. 

Serviettene finner dere HER , de mønstrede , putetrekk HER og de fine fletta brikkene finner dere HER.
Nå skal jeg kle på Lila og komme meg en liten tur ut, selv om været er super trist idag må jeg prøve å finne på noe koselig. 

Jeg håper dagen deres blir superduper -kanon! 

Vi tar en pause.

Det er ikke så mye som skal til for å ha en fin dag, et par tursko og litt sol og smilet er på plass! 

Som jeg nevnte istad, vi brukte dagen idag til å gå på tur. Jeg elsker å ta barna med ut og det gjør heldigvis Kim også. Det som er så fint med å bo her vi bor er at vi bor nær skog og mark, men også ved stranden. Alt er bare en deilig gåtur unna og det er noe som er helt supert. Jeg prøver å få barna til ha flere mobil, tv-dataspill  FRI timer på døgnet og vi ser ut til å få det til. Det er rart med det, nå har så å si alle barn mobil og mobilspill, tv og tv spill, når jeg vokste opp var det ingenting som het å lukke seg inne på rommet på dager med fint vær og mobil var ikke noe som fulgte meg overalt...Jeg måtte ut, være kreativ og leke med det som var rundt meg....

Idag var nesten Olíver litt sjokkert over å ikke kunne spille pokemon go på tur, vel, det for meg forteller sitt. Jeg måtte også ta meg i og fjerne meg fra å gå med telefon i hånden selv. Usj, hvordan verden er vi på vei inn i... 


Vi storkoset oss, vi fant hver våre stokker, gikk i bratt terreng og lekte små, morsomme leker på veien... Selv om telefon var med, glemte vi den bort for en liten stund. haha... 

Idag har vi rett og slett storkoset oss på skogstur, spist pølser og drikket kaffe på sprinkelet, merket litt på høydeskrekken, blåst litt bort og generelt hatt en super dag. 

Imorgen skal Olíver og Mathilde til Håkon igjen, etter en uke hos oss. Kim og jeg får noen få dager alene sammen før vi får V til helgen igjen. Vel, nå trenger vi noen dager hvor vi bare kan være kjærester også, for det blir gjerne litt glemt i en hektisk hverdag. Med to store barn betyr det hektiske hverdager med trening, lekser, venner og ekstra med ting som naturligvis dukker opp. Noen dager trenger også vi å roe helt ned, strekke oss rett ut og ikke måtte gjøre så mye annet enn å ta ettermiddagene og kveldene litt som dem kommer... Lade batteriene litt rett og slett og bare ta oss en liten pause, kun for å være kjærester. <3 

Vi har jo fult opp med barn hele tiden,( noe jeg aldri ville byttet ut)og derfor er de få stundene hvor vi bare er oss ekstremt viktig... Det er en kabel å få til å gå opp, for det er virkelig ingen enkel jobb å oppdra barn idag.... 

Her skal kveldens siste time nytes på sofa´n før John Blund melder sin ankomst. 

Vi sees alle vakre! 

Den "nye" familiedagen.Søndager har blitt den store familiedagen her i huset. Olíver, Mathilde, Kim, Lila og jeg tok skoene på oss og gikk en deilig tur fra huset til Sprinkelet idag. Turen går igjennom skogen så vi måtte ha lillemor på magen. Lila sa ikke et ord, hun bare fliret og koset seg fra vi gikk ut døren. Været er fantastisk idag, men vinden er lei så den håper jeg snart forsvinner. 

Vel, etter 3 timer ute i frisk luft med mann og barn var det helt MAGISK å komme inn døren hjemme å kaste seg noen minutter på sofa´n. 
Igår skulle vi egentlig ha homemade burgers, men vi valgte å utsette det til idag istedenfor. Her skal vi grille masse snadder idag, lage oss en minifølelse av sommer og leke at vinden ikke er her.. 


Barna fikk akkurat huset fult av unger, så her lekes det høyt og lavt! Er nesten som et aktivt friminutt på skolen i huset nå, et tydelig tegn på at de koser seg

Nyt søndagen! 
 

Når mor må trimme rumpa si....


Hei og hopp! Idag startet vi dagen på CUP. Olíver hadde fotball-cup med laget idag og alle foreldre måtte bidra med litt dugnad jobbing. Kim var valgt ut til en heldig kioskvakt idag, en stilling som kledde mannen godt! Haha... Været var på vår siden, til tross for mye vind! Heldig var vi for vi stod hele dagen på den siden hvor solen skinte, i lé for vinden. *smiler* ....

Olíver var ikke helt fornøyd med innsatsen de hadde idag, men han scoret mål og det var han godt fornøyd med. Mathilde og jeg valgte å gå til Cupen i morges, denne mora må nemlig trimme rumpa si..Skal jeg ha noen sjanse om å føle meg litt vel i bikini iår må jeg starte. Enkelt og greit. Jeg føler veltrente sommerkropper OSER over på nettet, spesielt Instagram... Føler meg brått som en  "slappfis" når jeg er super kry for en 5 km lang gåtur, når disse damene står på gymmen hver eneste morgen før klokken er 09:00 og pumper.... 

Om været holder seg skal jeg fortsette å gå lange turer hver eneste dag, det er jo helt fantastisk å bevege litt på seg.
Med hun her i huset henger jeg ikke på latsiden ihvertfall.. Hun er høyt, lavt, under og over hele tiden. Hun skal være der ting skjer - helst hvert sekund. 

Kanskje ikke så rart speilet ofte må vaskes? Lila elsker seg selv og sitt eget speilbilde, og er raus på kyss og kos med jenta i speilet. 

Hei hei ! 
Vel, Lila blir om 3 dager 8 måneder ... Hvor den tiden ble av vet jeg ikke? Hmmm...? Her gaper de etter middag, hjemmelagde hamburgere var ønsket idag, så jeg får kaste meg rundt så de ikke sulter...

Ha en deilig lørdagskveld! 

Lukk øynene.

Inneholder reklame linker. 

God fredag alle sammen, hei og hå så fort denne uken her har gått.. Jeg har endelig brukt noen timer på å fikse-dille-dalle i huset og det var virkelig deilig. Sånn kosedalling som man ikke må, men gjør for trivsel og litt fornying. *elsk* 

Imorgen skal jeg ta alle speil, glass og vinduer i huset om været tillater meg det, for det er det eneste som står igjen her hjemme nå... Det må virkelig gjøres også for makan til skjoldete det har blitt er flaut. Vel, dere får lukke øynene for det akkurat nå, for jeg Må vise dere dem nye lyseblå putene <3 


Vannkaraffel her. 

Ser dere det fine blå i bakgrunn? Husker dere jeg nevnte til dere at jeg hadde bestilt meg masse lekkert i blå print fra Millemoi? Vel, idag kom alt opp og frem og jeg har endelig fått det på plass. Vurderer et par blå puter til i striper for dem var altså SÅ fine ! 
Sett så lekre? Alle putene finner dere HER, altså jeg er i putehimmelen ( igjen). Det OSER sommerfølelse herifra til syden og den følelsen var og er etterlengtet. 


 Nå skal jeg gjøre klart for lillemor som snart kommer hjem... Åh, som jeg savner henne idag <3 

Vi sees senere! 

Lillevinkel sko.

Reklame.

Norges BESTE skobutikk på nett! 


Husker dere jeg i mars viste dere de fine skoene mine fra Lillevinkel sko?  Det er virkelig det paret jeg har flyttet inn i også, da de er fantastiske for småbarnsmødre på farta som meg. Før elsket jeg å gå med høye heler, men når man er inn og ut av bilen med en liten på armen,ut og inn med vogn og alltid på farten er det å ha gode sko viktig. Det å finne sko som ikke er typiske joggesko å se på, men like gode å gå i er ikke alltid like lett. Jeg forelsket meg helt når venninna mi kom på besøk og hadde disse på til et skjørt, de var kanontøffe og jeg la merket til de med en eneste gang. 

Lillevinkelsko har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy variant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  

Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket og egne modeller som kun de selger. ( slik som collage over viser dere.) 

Ved å trykke på bildet under kommer du rett inn på modellen jeg har. 


Skoene er av meget god kvalitet. Skoene har to lag med flott, mykt skinn gravert og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og den er også trykket i skinn, noe som gir en god og stabil støtte til foten. Sålen på skoen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer , dette gjør skoen fantastisk å gå med! 

Her ser dere noen andre farger i modellen jeg har, kule ikke sant? De hvite er mitt siste kjøp nå..Tenk dere disse til brune legger og tøffe skjørt da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Trykker dere på bildet kommer dere rett inn på alle de ulike fargene denne modellen har og tilby. 

Lillevinkel sko har som nevnt et bredt utvalg av skoene fra NUDE og hele soritmentet de tilbyr fra NUDE finner dere HER i nettbutikken deres. OVER 147 modeller. 


Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varianter. 

Du kan også følge Lillevinkel sko på facebook HER. 

Homemade Enchiladas med kylling.

Idag tenkte jeg å dele en enkel oppskrift med dere. Nemlig Enchiladas med kylling og hjemmelaget guacamole. 

Du trenger : (4 pers)

Kylling 650 gram,Enchiladas krydder ,Tomatsaus ( to pakker) ,8 Maislomper,Avokado,lime, rømme , kjøp gjerne inn en frisk salat ved siden av. Slik gjør du:

 

Sett ovnen på 180 grader. 

Skjær kyllingen i strimler, gjerne tynne. Stek dem i smør i pannen frem til de får en lys skorpe. Kok opp to poser med tomatsaus , krydder og 2 dl vann. Når dette er kokt opp og kyllingen er ferdig stekt, tar du halve sausen over i pannen og lar det trekke skikkelig inn i kyllingen. 

-Smør en ildfast form med smør. Lompene pleier jeg å varme i sølvfolie et par minutter før jeg bruker dem, det for å få de skikkelig myke og gode å jobbe med. Fyll maislompen med fyllet og revet ost. Deretter legger du dem side om side i formen og tilsetter siste halvdel av sausen. Strø litt revet gulost over og sett den ildfaste formen i oven i 10 minutter. 

guacamole

Mos to avokadoer i en bolle ( såklart innmaten) , del en lime i to og press over saften, finhakk tomat og rødløk og bland dette godt inn, gjerne med litt finhakket hvitløk, salt og pepper, vil du ha den litt sterk kan du finhakke en halv chilli også. Jeg bruker også bittelitt rømme i den. Sett Guacamalen kaldt til den skal severes ( dersom den skal stå litt anbefaler jeg at du legger steinen oppi for at den ikke skal bli missfarget) 

Salat: 

Jeg elsker friske salater, finhakket hjertesalat, tomat, agurk og rødløk. Jeg synes jordbær og melon er veldig godt i salaten og pleier å ha dette oppi også. Gjerne med litt finhakket chilli. 

Dette smaker alltid godt og skuffer aldri. 


Bon appétit! 

Slik har det blitt.

Ja, dere har jo sett mange bilder av boligen det siste året, men likevel blir det bare finere og finere! Jeg elsker huset, alt med det. Jeg ønsker ennå noen småting på plass, men det kommer -sakte, men sikkert. Trappen skal få et siste strøk på rekkverket og litt på siden imorgen når Lila er hos dagmammaen sin, men ellers er jeg DØDSFORNØYD med den. Med hele huset generelt! 


Alt som kunne gjøres har blitt gjort, vegger er rivd, gulv, vegger, listverk, el-anlegg osv er byttet ut. 
Fargen på veggen heter KUL, den lyse er pastellgrå. Blåfargen på veggen på kjøkkenet heter havblå og all maling jeg har brukt er fra Butinox. Her går fargene ton-i-ton i ulike dempet blåfarger, noe jeg elsker. Gulvet er grått og fra Tk interiør i Fredrikstad, nevner dere mitt navn når dere ringer har de guvlet mitt notert ned, noe som gjør det kjempe enkelt for dere å bestille det samme ( dette tjener jeg ikke noe på) .. Listverket mitt er fra Byggdekor - her snakker vi NR EN på listverk i landet, ingen over og absolutt ingen ved siden. Flisene mine får dere tak i på MEGAflis og flisekompaniet, den hvite fugen får dere på flisekompaniet.  Kjøkken, benk og vask med batteri er fra IKEA. 

Kjøkkenet er hjertet i huset, jeg elsker det og aldri angret på noe ved valgene som ble tatt. 

Veien blir til mens man går... Jeg elsker de mørke veggene mot det ellers lyset i interiøret. 

Nå er lillejenta mi våken, jeg får nesten kose litt med henne før jeg skal starte på middagen. Vi sees! 
 

en drøm i oppfyllelse!

Hvem hadde trodd at et hus fra 1970 tallet kunne bli en liten drøm. Jeg liker å kalle huset vårt for dukkehuset mitt, det er jo ikke stort, men det er virkelig blitt en liten drøm. 

Jeg husker ennå følelsen jeg hadde i hele kroppen når huset var mitt. Jeg hadde så mange tanker, så mange ønsker og en drøm. 

Jeg har prøvd og jeg har bommet med et par ting her hjemme, men jeg har landet og stortrives. 

Trappen har endelig blitt ferdig malt og planen var å tette den for å lage bod under trappen. Jeg er veldig redd for at huset skal virke mindre og vi stoppet litt opp i prosessen, da vi ikke ble enige og ikke forstod hvordan vi etter mye frem og tilbake endte vi opp med nye store garderober i hele huset, plassbygde og med GOD plass. Siden vi har ordnet hele 5 nye garderober(disse er i bestilling) til huset har vi fått en løsning som vil bli å bygge en garderobe under trappen som gjør at vi ikke må fjerne noe av romfølelsen. *smiler* 

Trappen er hvit (igjen) og veggene rundt er malt i fargen KUL. Elsker den fargen. 

Tenk at kroken hvor trappen står så ut som dete før: 
 
Jeg skal vise dere mer i dagslys imorgen. Nyt natten og kos dere <3 

Ikke noe romantikk.

Så var kveldens siste time kommet og vi ligger i hver vår ende på sofa´n og slapper av! Romantisk, nei ikke akkurat. Vel, sånn blir det når man har små barn og helst vil seile om i sengen så fort det har blitt stille i huset. Romantikk eksisterer ikke på slike dager, haha. 

Uansett, romantikk eller ikke, vi har hatt et kjempe hyggelig middagsbesøk idag og maten ble heldigvis vellykket. Påsken fikk en veldig fin avsluttning, og imorgen skal vi legge løpet for uken som kommer. Jeg har 2 jobb oppdrag denne uken, jeg skal nemlig besøke to helt rå plasser.. Helt ulike hverandre, men dødsflinke på hver sin måte. Gjett om jeg gleder meg, jeg skal fortelle dere litt mer om det imorgen. 


Jeg er så sliten nå at jeg rett og slett må prøve å manne meg opp i sengen... Dessverre for meg lå jeg litt ekstra godt tilbake på sofa´n nå så veien opp vil virke LANG.  Vel, sånn blir det med en overtøtt mamma i hus altså. 

Nyt den siste timen og sov godt i natt. 
 

De små øyeblikkene.

......De som du merker du vil fryse, de du ønsker å bevare i hjertet resten av livet, det er de øyeblikkene som betyr noe. 

Idag våknet jeg til ei jente som stod i sengen å pratet med seg selv. Hun stod der så søt, med begge beina tredd inn inn i pysjen og beina på pysjen lå som en slips etter henne. Hun har den søteste lille stemmen, lager de rareste små lyder... Et morgenøyeblikk jeg aldri ville byttet ut med noe.. 

" Er du våken og vil opp, Lila? "

To sekunder etterpå hørte jeg en annen våken jente også... Og VIPS vår dag er statet.... 

Søsterkjærlighet! Jeg tok morgenstellet og Kim ga de frokost. V og Lila skal helst være sammen hele tiden, faktisk helt fantastisk å se på,.

Idag skal V hjem til mammaen sin igjen, merker jeg synes det er kjempe trist at påsken straks er ferdig. Jentene har storkoset seg, og jeg kan vel med hånden på hjertet si at dette har vært en av mine aller beste påsketider også. Jeg har en slik indre ro nå, og det er så deilig og endelig ha det. Mulig det skyldes at jeg har blitt voksen, hmmm ikke vet jeg? 

 

Idag får vi middagsgjester og skal avsted å kose oss på mærrepanna med jentene. Denne påsken har gått så fort , alt for fort! 

Nyt dagen idag, vi sees etterpå.<3 

Nå er alle samlet.

Riktig god påskeaften! 

Her har vi hatt eggejakt for små og for store. De små måtte krabbe litt rundt på gulvet før de fant sine, de to største fant sine etter 15 minutter med leting. Nå har vi nettopp sett ferdig filmen Syng og den anbefaler jeg alle å se om de ønsker en fin og morsom film for hele familien denne påsken - jeg lo skikkelig.. 

Det at alle barna har vært samlet noen timer nå har vært så koselig, skikkelig etterlengtet. Olíver og Mathilde er jo stjernene for de små her i huset og de er alltid like tålmodige med de, ikke rart de vil sitte oppå de omtrent hele tiden. Småsøsken er både morsomt og bittelitt masete. hehe. Påskeegg var stor stas for liten og for stor, og det er det viktigste. Nå er kjøttet tatt ut av fryseren og vi skal kose oss med fondue og film når de minste har lagt seg ikveld- litt etterlengtet kjærestetid <3 

Ha en flott påskeaften med alle dere er glad i , vi sees litt senere! 

"Bare" en stemor.

Ja, så var tiden kommet for et litt personlig innlegg fra meg. 

Mange har lurt, spurt og spekulert i hvordan ting går med meg i den rollen jeg har fått, nemlig som stemor. 


Jeg ble trebarnsmor og stemor samme året, hvem hadde sett den komme? Rollen som stemor har ikke vært lett, men alt går seg til med tiden. Det er ingen hemmlighet at jeg syntes det var både rart, ubehagelig og sært i starten pga situasjonen. Jeg ble nemlig ikke stemor til hvem som helst, men akkurat den  historien er noe jeg ikke ønsker å skrive om noe mer om. 

Idag kunne jeg ikke brydd meg mindre om fortid for jeg ville ikke bytte stedatter med noen. 

Oktober 2016 kom ei lita jente på armen til pappaen sin inn døren hjemme hos meg, hos oss. Hun var i starten litt sjenert, litt skeptisk og rolig. Jeg har alltid tenkt at den dagen mine barn får en stemor håper jeg hun vil være snill og god mot dem, noe annet ville rivd meg i fillebiter. Det tok ikke lang tid før hun ble varm i trøyen og det tok ikke mange timene før hun hang rundt halsen på meg... Hva kan jeg si? Vel, idag er hun skyggen min og er der jeg er stort sett hele tiden. 


 

En stemor er ingen mamma, den rollen vil jeg ikke prøve å fylle eller konkurrere med. V har kun en mamma, men jeg ha fått den gleden av å være hennes beste venn. Jeg skal være den som hos hennes far alltid er trygg og morsom, varm og kjærlig- jeg skal være en som bryr meg og viser at hun alltid kan regne med meg.

Rollen har vært spesiell å ta, hvem hadde trodd at det lå så mye følelser og tanker bak denne rollen.?Jeg kan ihvertfall med hånden på hjertet si at jeg hadde aldri trodd at jeg skulle ende opp som en stemor, hvorfor vet jeg ikke?. Det er ikke lett å bli en stemor, denne rollen krever vel så mye av deg som en mamma, nettopp fordi du blir den tredjepersonen, den personen som skal være der, men likevel ikke har noen garantier. Når du får barn selv er du enten mamma eller pappa, du oppdrar noe som er ditt, noe som du har resten av livet. En ste-mor/far er mer usikkert, nettopp fordi du ikke har noen plikt til hvor du står ved et eventuelt brudd. Denne tanken skremte nok meg mest i starten, en følelse av å skulle engasjere meg i et annet lite menneske uten å ha så mye som et eneste krav om det ikke skulle gå likevel... For uansett hvem du blir sammen med har du INGEN garantier, absolutt ingen. Jeg har gått helhjertet inn med Kim, jeg har rett og slett valgt å gå -all in!  Vi har nok på våre seks måneder hatt flere opp og ned turer enn andre kanskje har i et helt liv sammen. Vi har sett hvor vondt folk har ønsket oss, hvor mange fordommer folk har gitt oss pga vår historie sammen. Kim har hatt sitt, jeg har hatt mitt. Selv om vi bare har vært sammen et halvt år har vi likevel valgt å ta valg sammen for å få det bedre og for å slutte å "vanne" gresset fra fortiden. Vi har tatt grep hver for oss og sammen og det har vært nødvendig, ikke lett, men nødvendig. 

Idag går alt mye bedre, det går lettere og lettere for hver gang og med all tilliten jeg har fått av den lille sjefen selv kan jeg ikke annet enn å være stolt av meg og av henne. 

For et halvt år siden kom ei lita jente inn i livet mitt, hun var to år... Hun hadde to store blå øyne... For et halvt år siden fikk hun en rolle som storesøster, en rolle hun bokstaveligtalt vokter med jernhånd. Idag har hun funnet seg til rette, hun vet hvor alt er, hun er trygg, blid og veldig fornøyd. Hun kan trasse, le og gråte, hun er hjemme. 

Det var nemlig ikke bare jeg som fikk ei jente til inn i livet mitt, men denne lille jenta fikk også en helt ny familie inn i livet hennes. Idag hopper hun inn i armene mine når hun ser meg, hun susser meg alltid god morgen og god natt, hun synger, danser og hjelper til med matlagingen. Hun har sine plasser, til sine ting og er stolt. 

Kjærlighet skaper man ved å gi hverandre nettopp det,  og selv om det ser svart- hvitt ut  i starten, og er både tøft og rart kan det ende opp som noe noe veldig fint og spesielt hvis du velger å tillate det. Jeg har lært at ved dårlig holdning og negativ innstilling blir alt rundt meg veldig trist og leit. Bestemmer du deg for at noe skal være dumt blir det gjerne det også.  Mamma og pappa lærte meg en vitkig ting når jeg vokste opp, (for de hadde begge to barn hver fra tidligere forhold) og det er at hjertet ditt er aldri for lite for noen. Du velger selv hvem du slipper inn, men husk å ikke glemme noen. Det er kjærlighet som til syvende og sist er det vitkige om det er som mor, kone, far/datter eller bare en stemor. 

 

 

I mammas sko....

Det er ikke bare bare å bli stor jente, for det er mange inntrykk som skal tas innover seg. Idag trosset vi vinden og gikk ut, Lila ha fått seg ny jakke og nye sko. Eller... Mine gamle sko fra jeg lærte meg å gå, det er så koselig når ting går i arv. Jeg skal såklart kjøpe nye ubrukte sko til henne også, men idag prøvde hun disse og de satt perfekt på foten hennes. Lila har aldri brukt sko før så dette var nytt, og det gikk kjempe fint. Hun synes skoene var litt skumle, men når hun glemte de litt var det ikke så skummelt lenger. 

Alt skal oppleves for første gang, ting skal tas på og føles på.... Fjellet var kjempe spennende, ruglete og hardt. 


Med litt hjelp går spaseringen helt av seg selv, Lila ville helst gå hele tiden. Jeg lurer veldig på hvordan Lila vil vokse opp og bli, hvordan hun vil se ut med hår på hodet og fullt opp med tenner. Jeg lurer på hvordan hun vil tenke, være og oppføre seg. En ting er ihvetfall sikkert, alle aldre har sin sjarm. 


Nå har vi nettopp fått unna oppvasken og jeg har endelig kommet meg ajour med klesvasken etter at alle sengene ble skiftet på samme dag. Det er så deilig når det er gjort, klesvasken føler jeg blir ekstrem så fort jeg har ventet en dag med å sette igang en maskin. Jeg har jo alltid full kurv med skittentøy uansett. hehe... Jaja, akkurat nå ser det bra ut! 

Dagene og kveldene går nesten i ett, selv når vi bare har fri. Vi ble sittende å skravle i hele kveld med et vennepar som kom på spontanbesøk. Jeg elsker slike spontanebesøk hvor man bare tar frem det man har i kjøleskapet og lager et deilig måltid ut av det. Nå skal jeg lage et skattekart, Olíver og Mathilde har store forventninger til den berømte skattejakten etter påskeegget imorgen.. Tradisjon hver påske, åh... Jeg gleder meg selv også vettu. Nå er det sofa, enda mer tv og ro før jeg skal finne sengen. Jeg håper dere har hatt en nydelig fredag og fortsetter å nyte påsken. <3 

Det er lov å være stolt?

God formiddag fra oss i Rødåsen. Akkurat nå ligger begge jentene å sover, og fy så deilig det var nå. Jentene er i fyr og flamme, helt i hundre fra de står opp til de legger seg. Været er ikke helt på vår side denne påsken så vi har for det meste koset oss inne forran tvén med beina godt plasset undet pleddet.*smiler*  Det er en fordel med jul og påske, vet dere hva den er? Eller to er det vel, kanskje tre.... Vel uansett.. Det går masse koselige familiefilmer på tvén hele tiden,Olsen banden og MR.Bean -- favorittserier! OG det er masse deilig påsegodt i godisskålen <3 


Lila har virkelig gått fra baby til "stor" baby nå, tenk at hun snart er 8.mndér. Det blir litt babyprat her inne, men det er nesten UMULIG å la være, jeg er jo så stolt av henne. Når jeg fikk Olíver og Mathilde var det såklart stor stas med baby da også, men det er virkelig koselig å få en liten i "voksen" alder. Det er ingen hemmelighet at det er ekstra stas å se søskenkjærligheten mellom småtrolla mine også, den er helt ubeskrivelig. 

Det er sant at det er ikke noe som heter en snill og slem baby, det sier seg selv, MEN.. Ja, det kommer et men.. Lila er ei veldig blid jente, hun er aktiv, sprudelende og ekstremt nysgjerrig, og hun er så bedagelig. Hun sitter gjerne i vognen i timesvis, hun koser seg ved middagsbordet, sover hele natten og bomper rundt på gulvet med sitt selvlagde babyspråk. Det er så mye liv i den lille kroppen, det er nesten så jeg ikke forstår det selv.  Vel, det må være lov å være stolt, for mammahjertet mitt kunne eksplodert! Jeg  er så tussete i den lille frøkna mi at halvparten kunne faktisk vært nok. hihi. 


Denne påsken er virkelig god med oss og det håper jeg den er med dere også. <3  Fri dager er så deilig for jeg har ikke et snev med dårlig samvittighet for å ikke  sitte klistret til mailboksen. 

Lila ønsker dere alle en fortsatt deilig påske! Nyt den på fjellet, hjemme eller utenlands ... Også vil hun gjerne sende en god klem til alle i familien sin som hver dag sitter å følger med på bloggen <3 Ha en fortsatt deilig LANGFREDAG <3 

Imorgen kommer de to eldste småtrolla mine hjem- åh som jeg gleder meg til det, skattejakt og påskeegg.. Lurer på hva påskeharen har funnet på i år? 

Enda barnsligere enn barna.

Sjohoo! Her har dagen gått fort altså, fra jeg skrev istad til nå har timene bare flydd! Vi tok jentene med opp på leo´s lekeland og der var vi i 3 timer, og vi var helt pumpa når vi dro derifra. haha. 

Jeg blir jo gjerne enda mer barnslig enn barna, tenk om lekeland hadde eksistert når jeg var lita, jeg hadde gått amok! V var høyt og lavt med full fart fra vi gikk inn døren til vi dro. Lila var litt mer skeptisk, men når hun fikk oversikt gikk det veldig bra. Det er en egen plass for de fra 0-2 år og der storkoset Lila seg og hun holdt på å titte seg ihjel på alle de søte små andre babisene som var der. 

Bildene er lastet opp fra tlf så de er litt så som så, men slik ble det idag. Så langt har påsken vår vært helt topp, bare lek, kos og latter - akkurat slik det SKAL og bør være<3 

Nyt kvelden videre, imorgen er det lang fredag! 

7,5 mnd og tripper rundt.God skjærtorsdag alle sammen! Dagen startet før klokken var 08:00 idag, men det var helt greit også. Jentene har vært i hundre og Lila har knekt koden på å kun holde seg i en arm når hun tripper rundt bordet ! Tidlig ute? Vel, hvor ble babyen min av egentlig?  Nå viser hun overbegeistret hvor sterk hun er ved å stramme alle muskler i kroppen til hun er ild rød og ler så hun nesten gråter. Hun er en smarting, det er jeg sikker på. hihi ( mammastolthet vet dere) Det at hun tripper rundt bordet i en alder av 7,5 mnd er rart nok som det er. 

V og Lila har lekt i hele dag, og jeg er sikker på at Lila forstår at V er et barn og V forstår at Lila er liten. De er SUPER søte, dere skulle sett dem <3 

Vi er akkurat ferdige med den første påskefrokosten, og den smakte HIMMELSK!  Nå skal vi legge igjen macen hjemme, kle på småprinsessene våre og komme oss ute på en aldri så liten leketur. Ha en deilig påske alle vakre, jeg håper dere har alle dere er glad i rundt dere <3 

 

PS-  Lord-gekko.no har nå fått inn et nytt parti med el-scootere og en nettside har kommet på plass. Nettsiden er IKKE ferdig, men den er oversiktlig på de to el scooterene som kan kjøpes. 

Vi måtte splitte dem.

God kveld og TUSEN takk for alle gode ord som dere har ønsket Kim og meg det siste døgnet, dere er fantastiske! 

Idag har det gått MANGE timer til jobb og mathandling for påsken. Vi skal bare være hjemme og mange deilige middager skal lages, grilles og serveres - namnam. Jeg er litt for glad i mat og jeg elsker å lage middager man gjerne husker i tiden etterpå,  hehe.  Nå er de to eldste hos Håkon for påsken, og vi fikk V levert i 18 tiden. Åh, dere jeg må bare si det, V og Lila er så søte sammen, de har så mye glede av hverandre at jeg blir helt rørt langt inn i hjerteroten min. Det er garantert to jenter som vil gå hånd i hånd igjennom livet, i tykt og tynt. Lila lyser opp når V kommer og V flyr og passer på henne som ei lita klegg. 

Denne påsken blir så koselig, vi skal bare nyte det å være sammen og det i hjemme vårt som vi er så glad i. Kim og jeg skal prøve å få gjort litt ute, men vi har store planer om og bare kose og ikke mase med noe. Det er ikke noe vi skal stresse med og værgudene har meldt litt regn har vi sett. 

Jeg lovet lille V Leons lekeland istad og jeg skal si det var ei jente som reagerte som en rakett! Mulig det blir Leons imorgen da, hmmm, vi får se. 

Som overskriften sier så måtte vi splitte barna litt, det ble rett og slett for mye å ha alle på lik tid her hjemme. De store følte seg en smule oversett og vi følte vi ikke strakk helt til. Nå har vi Olíver og Mathilde den uken vi før hadde fri, og den helgen vi før var "barnefri" har vi nå V. Vi merket umiddelbart at vi landet, ble ti tonn lettere og fikk mye mer energi. Olíver og Mathilde var veldig fornøyde og skal fremfor å være her hele tiden den helgen V er her heller komme å besøke oss  og kose litt med henne på dagen. Vel, veien blir til mens man går er det ikke det man sier? 
 

Her hjemme er det pyntet til påske og roen har senket seg. Nå er det biffsnadder og film på timeplanen her - og en aldri så liten armkrok å hoppe inn i. Vi skrives alle sammen, nyt starten på påsken <3 

Lilas påskeegg = sjokolade og pepsi max.Første påsken til Lila, det er veldig spesielt og det er rart hvordan livet snur så fort.  Lila sin reise de siste 7,5 halv mnd´ene har vært et eventyr -virkelig! 

Jeg trodde jeg forandret meg mest når jeg for første gang i mitt liv ble mamma. Mine prioriteringer var helt annerledes enn andre på min alder. Jeg leste ulike anbefalinger om alt fra bleier, nan, grøt og hvilken vognpose som holdt best på varmen, fremfor alt annet. Første juledag ble en familiedag og nyttårsaften en hjemmekveld, jeg ønsket familielivet. Familielivet var min verden og mitt liv og slik ble verden min i årene etterpå også. Jeg føler vel kanskje at det er først nå jeg har forandret meg mest, til tider kjenner jeg ikke igjen den jeg en gang har vært. Rart som det er, slik er det. 

Når jeg skulle ha Lila hadde jeg slått fra meg tanken på enda en baby, og plassen jeg stod var ikke plassen man planlegger et barn. Likevel, baby ble det og ansvaret har jeg heller aldri viket vekk fra selv om situasjonen har vært veldig spesiell. Idag takker jeg gud og de øvre makter for denne lille jenta, hun har vært min redning oppi det hele. Hun har fått meg ned på jorda - bokstavelig talt.  Jeg har nok aldri vært mer sliten og lykkelig i hele mitt liv,og jeg ville ikke byttet ut mitt liv med noen andre sitt. Reisen med Lila har vært et eventyr, for hun er virkelig en drøm av ei lita jente. Hun sjarmerer alle hun møter og tillit gir hun stort sett alle, smilet er alltid på plass og hun synes selv hun er kjempe morsom. 
Jeg synes jo hun er ekstemt vakker, og hun er storebror og storesøster sin STORE stolthet. Det går ikke en dag uten at de snakker om, med eller til henne,og idag måtte de hjem en liten tur for å gi henne en kos.

Lila tror jeg blir ei skikkelig røverjente, hun oser utspekulert LANG vei.(på en god måte altså) Hun har nå begynt å lage lyder hun nesten ler seg skakk ihjel på og det som før stod trygt på bordet må nå skyves inn... For at jeg trygt skal kunne snu meg har jeg nå gått til innkjøp av en IKEA barnestol. Jeg hadde ikke kunnet smørt meg en skive brød om jeg ikke hadde hatt den. Lekegrind er bare å glemme, da tror jeg det hadde gått i svart for henne. Stolen er en reddende engel, for hun har et bord forran seg som kan fylles opp med det hun elsker å titte på, men blir hun sint nok flyr det veggimellom det også... haha. 

Hvem hadde trodd at jeg skulle forgude barnestolen til IKEA ? Vel, den er genial! 


Hun elsker stolen sin, hun kommer opp i høyden og elsker å sitte å følge med! 

Den rareste og søteste lille babyen jeg vet om. At en så liten kropp kan ha så mye personlighet viste jeg ikke. Lila er ei jente i en liten kropp med ekstemt mye personlighet, hun er skarp og fantastisk vakker! Hennes føste påskeegg skal inneholde det beste hun vet - pepsimax og sjokolade... Haha! Neida er dere gale, det får hun IKKE, men fruktgrøt og disse ostepoppene til babiser tror jeg det skal bugne av! Mitt påskeegg derimot, vel det håper jeg vil innholde pepsimax og kinder sjokolade - hint hint Kim. 

Nyt solen alle vakre, her skinner den fra skyfri himmel! *smiler* 

På middag til eksen.

Denne dagen har virkelig bare flydd, og følelsen av påske, kos og maraton med serier sniker seg innpå. Ikveld er det middag, og det hjemme hos min kjære, snille og gode eks mann. Taco- homemade, jeg synes den mannen skulle blitt kokk, for mat er noe han er VELDIG god på og det ligger garantert til familien han kommer fra. Vi har jo to "store" barn her i huset og samarbeidet må vi gå igjennom noen ganger i året, for barna og for vår skyld. Kim er såklart også med, han og Håkon kommer ekstremt godt over ens og det er så hyggelig. Slik skulle alle hatt det, det skulle vært en normal folkeskikk og samarbeide, vise respekt og ta vare på barna sine i fellesskap. Kim og Håkon er heldigvis gode venner og det er ingen selvfølge idag, men alfa o´mega når det går. 


Vel, idag har jeg en anbefaling jeg vil dele med dere lesere. Har dere hørt om appen Flipp? Det er nemlig en app som du kan laste ned å få fri tilgang på hele familiens favorittblader. De tilbyr 50 av Norges mest populære blader og flere kan være pålogget samtidig. ( 5 stk tror jeg) Jeg sitter ALLTID med en sovende baby på armen når hun skal kose flasken og siden det går MYE tid til amming og flaske kos passet denne appen perfekt for meg. Kim som viste den til meg, og at jeg ikke har oppdaget den tidligere er nesten litt rart. haha.. Hadde jeg hatt den når jeg var inn og ut på sykehuset i svangerskapet hadde jeg spart meg for mange laaange ventetimer hvor jeg ikke rakk å kjøpe med meg et blad først, og ble sittende å glo. Jeg viste rett og slett ikke om appen og oppdaget den nå nettopp. Helt genial!  Så er du den som elsker å lese ulike ukeblader slik som meg(?) anbefaler jeg deg å laste den ned på din tlf. Jeg slipper nå å kjøpe hundre ukeblader fremover - perfecto ! Også passer det jo supert i påska uansett hvor man er, tlf er jo noe alle alltid har med.  

Takk gud for at jeg fant deg Flipp! - bedre sent enn ikke... 


Nå skal jeg ta med meg mann og baby til eks mann, finne ut litt videre løsning på hvodan vi skal samkjøre idrett, skole og lekser... Det at mamma, pappa eller ste-pappa rollen blir lettere med årene tviler jeg på- barn krever strammere og strammere linjer og det er ikke bare, bare altså.
 

Nyt kvelden og kos dere!  

Hjemmelaget påskepynt.

Mandag og tre dager til påske.(!) Noen har kanskje tatt seg fri allerede, kanskje til og med reist på en liten ferie(?). Vel, her i huset reiser de to største til pappaen sin idag og kommer ikke tilbake før om en uke. Åh, jeg merker allerede at jeg savner de, selv om de ikke har reist ennå. Mathilde er hos ei venninne og Olíver leker på rommet sitt, Lila er på trilletur med mormor og Kim og jeg jobber. Vi har de to minste i hele påsken, så vi har laget noen morsomme små planer vi tenkte å gjennomføre med de, men det blir nok mest husarbeid og kos her hjemme tenker jeg. Det har skjedd mye på denne fronten den siste tiden, så å reise bort på en lang ferie nå før sommeren passer dårlig. 

Siden vi skal være hjemme i påsken har jeg begynt litt smått å pynte til Påske, og det har Mathilde hjulpet meg godt med. Mathilde er kjempe kreativ og hun elsker å lage ulike ting. Nå har hun laget påskekylling, malt et par figurer og en liten plante til meg. Det er jo ikke noe som er søtere enn pynten de stolt kommer hjem med, selv om den kan være både fargerik og spesiel. hihi. 
Jeg tør ikke tenke på hvordan resten av huset ser ut nå, for her er det så mye rot og ting som skal kastes at jeg nesten er en smule flau. Sånn blir det med små barn i huset, noe annet hadde vel vært unaturlig. 
Fargen på veggen har mange lurt på, det er i en kritt maling i fargen HAVblå fra Butinox, lekker ikke sant? Vi har malt kjøkkenveggene med den og jeg er så fornøyd med den, jeg simpelthen elsker blåfargen og gladfølelsen den gir meg. Vi har ikke bare malt kjøkkenveggene, eller husveggene på utsiden, her inne har vi virkelig tatt tak og bilder kommer. Ærlig fortalt er all jobben vi har gjort inne MYE av grunnen til at rotet har kommet frem også, sånn går det. Nyt mandagen, vi sees etterpå og GOD påske til de som har ferie - NYT NYT NYT! 

Nye lamper, fra lampetorget.

Reklame. Åh, denne årstiden er altså den årstiden jeg OSER over i kreativitet og fornyelse, små som litt større. Når man blir samboere, får et felles hjem, ja da starter man ofte litt på nytt. Det er to personligheter som skal møtes og ikke bare en. Jeg husker jeg sa at ingen mann skulle inn i dette huset, men der tok jeg feil. Heldigvis for meg har jeg funnet en mann som ELSKER hus, hjem og det jeg brenner for -nesten- like mye som m e g. Det skal godt gjøres, men det gikk!  Jeg har det siste året landet veldig på min stil, den jeg elsker og merker jeg bare vil forbedre og ikke bytte ut, en blanding av Hampton og bohem. Nå som vi har begynt å få ting ferdig her hjemme, altså alt det ugjorte gjort, drar det jo med seg en ørliten forandring her og der likevel. 

Idag kom den nye lampen vår opp, gjett om jeg har gledet meg til å få den opp,da dere. Jeg ble helt i ekstase når esken kom her på torsdagen og til uken skal elektrikker koble den til for oss! 

ABC MÅNE fra Lampetorget.no Denne lampen fant jeg på Lampetorget, en lampebutikk på nett som har upåklagelig kundebehandling og veldig rask levering. Lampetorget.no er en av Norges største nettbutikker innen lamper, lyskilder og varme. Nettbutikken eies av Lampetorget AS og de har sitt hoved kontor i Ulsteinvik. 
Denne lampen er ikke så veldig ruvende og stor, noe som er litt avgjørede for oss som har den forran tvén. Jeg forelsket meg helt i den, og det enkle preget. Den er mye og lite på en og samme gang. Den kan nesten minne litt om mormors kjøkkenlampe, noe jeg simpelthen elsket. Lampen er satt ned nå til kun kr 990,- og dere finner den HER. 

Dette var ikke den eneste lampen jeg fant på Lampetorget.no, jeg fant også den perfekte lampe til Mathilde sitt rom. Hun falt nesten i bakken når hun pakket den opp og jeg må si meg enig, for den er rett og slett rå kul. 

Sjekk denne taklampen, bling -bling og hvilken jenter elsker ikke det? 

Lampen finner dere HER. 

Lampetorget er en nettbutikk som ikke bare har alt mulig av ulike innelamper, men de selger de lekreste utelamper også. 

Jeg har idag lagt min elsk på disse, tenk så fine de vil bli utenfor til den nye lekre gråfargen på huset:Disse har kjempe fine priser, kun fra kr 700,- og oppover, og de ser kjempe flotte ut.  Dette er tre av en rekke ulike utelamper, så jeg anbefaler dere å besøke nettbutikken www.lampetorget.no selv for å se hvor mye fint de har. 

I tillegg til at lampetorget.no har et bredt utvalg i belysning, er det en ekstra pluss for meg at de kan faget om belysning og kan hjelpe til med de spørsmålene man kan ha rundt belysning  et hjem. For meg har lamper blitt et eget smykke i hjemmet, og jeg er veldig glad det finnes nettbutikker slik som dette, som tar seg tid til kundene sine , hjelper og svarer på alle spørsmål kundene måtte ha. 

Lampetorget har en kjempe konkurranse gående nå, hvor man kan vinne en av disse to innelampene jeg har kjøpt meg. Trykk følg på Lampetorget.no og legg igjen en kommentar på bildet postet med meg på facebook HER.

 

 

 

Det er et STORT prosjekt.

Huset rett før overtakelse:Jeg husker jeg kjøpte huset, planene var mange, men jeg har bare laget enda flere. Resultatet blir bedre og bedre, sakte, men sikkert blir boligen slik jeg ønsker. Jeg ser ting tar tid, men det er helt i orden også. Det jeg ønsket å gjøre på en dag før, ser jeg kjempe godt at jeg tenger lang tid på. Ikke bare skal alt finansieres, men det skal gjøres, tid skal settes av og man må velge å leve litt på halv tolv for en liten periode. 

Nå er huset malt, men det er ennå en del igjen. Alle lister rundt vinduene skal males i fargen hvit og når brosteinen er fjernet fra husveggen skal den delen av husveggen den ligger mot såklart males den også.

Huset slik det blir nå:Når boden er bygget om og inngangspartiet blir noe større skal huset males et strøk nr to. Som dere ser hadde det første strøket en enorm betydning. Jeg skal bytte ringeklokken, nummer tallet på huset osv, men enn så lenge har hus nummeret fått seg et strøk grå maling og den gamle ringeklokken satt på plass igjen. Det skal festes en hjørnelist der kledningen er skiftet ut og ledningen som henger fra taket skal festes. 
Naboen på boligen i enden av rekken er nesten helt ferdig med malingen han også, og det blir virkelig fint her <3  Gleder meg til å vise dere den ande siden av boligen også.

Ha en deilig palmesøndag  alle sammen.
 

La familia på badelandtur.

Idag valgte vi å sette snuten mot superland og bade med småtrolla. Olíver og Mathilde reiser nemlig til Håkon på mandag og derfor prøver vi finne på mest mulig med dem før de skal dra avsted.De er jo i den aldere nå at Leons lekeland ikke er så veldig stas lenger, heller Tusenfryd og badeland.  Lila var også med og at hun elsker å bade slik som storebror og storesøster er ingen hemmelighet, for noen bade unger.hihi. Det å være på badeland var kjempestas for store og små <3


 Nå skal jeg ta med meg Lila og tusle en tur, teste ut den nye vognen. Olíver og Kim er å golfer så Mathilde og jeg må nesten finne på noe vi også. <3 

Nyt lørdagen alle sammen, jeg gleder meg til å vise dere huset etterpå, det har virkelig blitt noe annet med den grå fargen..*smiler* 

Vi jobber nå sammen !

God kveld i stuen, fredag og helg! 

Idag har jeg vært skikkelig sliten, sånn at begge beina har gjort alt annet enn å samarbeide. Noen som forstår hva jeg mener? Vi gikk nok MANGE mil når vi var i London, det var så mye å se på og veldig lange strekninger mellom alt.  Jeg tok meg i å skulle bli bedre med turgåingen her hjemme også, hvorfor skal jeg ta bilen hele tiden? Bare tull, rett og slett. 

Idag kom den nye vognen til Lila også, hun har en topp vogn i Emmaljunga vognen,men jeg har nå fått en enda lettere en også for litt annen bruk- imorgen henter vi den! wiiiiii! Også er det greit å ha to vogner når Kim har datteren sin på besøk også, alt er lettere når vi har dobbelt. Når jeg nevner Lila, vet dere hva? 

Lila har begynt å gå rundt bordene nå, hvor ble den babyen av liksom? Hun er så fin, så fin og jeg forstår rett og slett ikke hvordan et lite menneske kan bli så rar, så vakker og så perfekt(?). Hun har fått så sterk personlighet og er så aktiv at det nesten er litt skummelt. Den lille kroppen, men full av muskler. To bittesmå tannebisser, 8 deilige kg og det lysebrune håret hennes bak i nakken, det er UMULIG for meg som hennes mor å ikke være super stolt, slik som jeg er av de to eldste. Mammarollen gjør deg tussete... Vel, vel... Det har jo skjedd litt siden sist da, dere. Kim og jeg har vært kjærester i et helt halvt år. Tenk dere det, et halvt år med den mannen, jeg tror det nesten ikke selv.  Han er alt annet enn hvem jeg trodde jeg skulle ende opp med, men jeg har det bedre enn jeg hadde turt å drømme om også. 

3.4.17 var datoen vi kunne krysse av 6.mnder i kalenderen, og jeg tror at jeg snakker for oss begge når jeg sier at vi har et veldig innholdsrik halvår bak oss. Veldig mange har vært negative til oss, det er det ennå, men jeg tor det skyldes at jeg er meg. 

Kim er snill, han er omtenksom og veldig morsom, jeg ler alltid godt med han og det går ikke en dag uten at latteren trer ut. Akkurat nå ligger han på sofa´n å sover, det ser utrolig fristende ut. Jeg har lest mye stygt om han og jeg synes at det er leit hvor mye stygt folk spyr ut i påstander, så lenge de ikke vet noe korrekt og sikkert. Kim sitter ikke bare på sofaen i bokseren og ser på meg, for vet dere hva? Vel, vi jobber sammen 100 % (syklene kommer i tiillegg) og jeg har nå endelig fått to ansatte, vi tar jobben vår VELDIG seriøst og derfor er jeg svært nøye på hva jeg viser frem til dere av det vi gjør fremover også. Mer om jobben senere, nå skal jeg prøve å få mannen opp i sengen, og sove noen timer selv. Imorgen kommer malerene og skal male ferdig i huset, om 1,5 mnd kommer snekkerne å ser på boden som skal bygges om og vinduene skal byttes ut.. Om vi gleder oss! Vel, nok et "tullete" innelgg fra meg,men det blir litt sånn når man er overtrøtt...

 

Nyt kvelden! 

Jeg har gått med stjernene.Har du som meg sett filmen Notting Hill? Vel, det er den beste romantiske filmen jeg vet om og hva er ikke mer romantisk enn å få oppleve plassen sånn på ekte? Kim lot meg IKKE dra fra London uten at jeg skulle få se den ekte blå døren fra filmen og oppleve "the book shop" ... Jeg ble nesten litt for flirete av det, for dette var for meg kjempe stort. Filmen er en av mine favoritter, ved sidenav Pretty Women. Så idag tok jeg på døren, jeg fikk til og med et bildet forran.. Eneste irriterende var at muren rundt ikke lenger var blå, men men, sånn ble det! 


Bokhandelen er en turist butikk nå, men herremin dette har vært en av mine mest minnerike dager når det kommer til opplevelser som ikke har med fødsel og familie og gjøre. Jeg er så glad jeg fikk TA på den blå døren og titte og handle i "bokhandelen"... 
Vi tittet opp og ned hele gaten og jeg elsket at det var litt roligere enn på Oxford Street, der ble det  litt for mye mennesker på en plass for meg. Slik som idag var nemlig helt perfekt, for vi gikk ikke rundt og følte oss som Sild i tønne. 
Alt i alt, dette har rett og slett vært en dag jeg har følt jeg har gått med stjerne og vært i himmelen. Fy søren så fin tur vi har bak oss.! Nå sitter vi i Sofa´n og skal se *smiler* Notting Hill. Nyt kvelden og natten. <3 

En dag med oss på tur..

God torsdag! Åh, her i London koser vi oss fremdeles og turen har vært mer enn vi kunne drømt om. Ikveld gå turen hjem igjen til hverdagen, jobb og de to eldste barna som spent venter på hva som ligger i kofferten. Det å ha med Lila på tur har gått så bra, hun er bare snill, følger spent med og ELSKER all oppmerksomheten. Jeg tror hun har hentet og følt på MANGE inntrykk på denne turen, for makan til nysgjerrig baby tror jeg ikke finnes! 

Vi staret dagen igår med litt titting, og Oxford street tilbyr jo absolutt ALT av butikker. I de søte sidegatene fant vi gode, litt mindre og nydlige kafeer. Det å sitte litt mer tilbaketrukket er godt når man må frem med puppen en gang i mellom. 

Tesla, vel Kim er mann så at han måtte titte her er ingen overraskelse.. Haha, mannfolk. 

Disney butikken er min nr 1 butikk hver eneste gang jeg har vært i London, jeg blir nesten som en 8 år gammel lita jente igjen. Titter på absolutt alt, peller på alt og ser på alle de kjente Disney figurene jeg selv har minnner til fra den fine barndommen min. 

Dette gresskaret elsket Lila, mon´tro det blir ei Disney prinsesse ut av henne også.. 
Vi måtte såklart innom Harrods, men her gikk jeg fort ut igjen. Å titte på dyre ting er spennende nok det, men når EN babybukse koste 2000 i str 74, vel da snur jeg å labber videre inn på Zara. haha...

Her stod vi bare å beundret, detaljene rundt palasset er så vakre og parken som hører til var en egne liten opplevelse, helt fantastisk rett og slett. 
Lila tittet seg nesten helt bort i hypnose når hun så alle svanene, jeg tror hun ble forelsket.  Armen til pappa er alltid trygg og god så hun rørte seg ikke, fulgte bare veldig, veldig godt med. Etter 8 timer ute var det tilbake på hotellet for å skifte, få på seg drakten og komme seg på kamp! Opplevelsen var nok like stor for meg, og Lila ble døpt til Chelsea jente igår på stadion. Hjemmekamp og SEIER! Vi kunne ikke opplevd en bedre kamp! 


Julegaven falt i smak, mannen var strålende fornøyd! Som en liten gutt på julaften x 10! 
Nå skal vi til Nottinghill, spise en frokost og kose oss de siste 6 timene før turen går tilbake til flyplassen og hjem til deilige Norge! 

Håper dere har en fin dag og koser dere! Vi sees, ikveld! 

 

NB! Igår fikk jeg ikke blogget for alt gikk så fort her nede at tiden forsvant , beklager for dette. 
 

London er plassen.


 

Vel, husker dere at jeg handlet en tur til london med følgende fotballkamp til min kjære til jul?. Vi har valgt å ikke dele noe mer om det for å roe stormen litt rundt oss, men så er vi også glad i å dele kose ting som skjer så noe deling blir det. hihi . (med måte)

Idag besøkte vi en kjent og helt fantastisk indinsk plass og alt og alle var så gjennomgående gode med oss. Lila var rundt på alle sin arm og jeg fikk høre 100 ganger at hun var den søteste babyen de hadde sett og dullet med. Alltid tillitsfull og glad ! Maten var helt fantastisk og at det var populært der var tydelig. Vi kom "tidlig" , 18, etter klokken her nede, så vi fikk i starten hele plassen for oss selv nesten. 

Koskos og atter kos.  Se så fint det er her! Lila har vært rundt på alle sin arm, jente som VET å sjarmere de rundt, vakreste lille babyen vår <3 

Noen av de kjente fjesene som har vært her før oss. er Tom Jones, Will Smith, Morgan Freeman og selveste muskel mannen Sylvester Stallone .. 


Restauranten heter La Porte des Indes og er en innetier på å servere ekte og gjennomført indisk mat! Du føler du besøker India, for atmosfæren er fantastisk der og er skikkelig WOW når du kommer inn i spisesalen. 


Vi har tittet og koset oss masse på ulike plasser her nede , fy søren som jeg elsker London. <3 Jeg har forelsket meg. Byen er vakker! Også besøkte vi Kina,- det hadde vært noe. haha, neida, men det føltes sånn. 
 

Dagen har rett og slett vært perfekt, og det håper jeg deres har også! 

Jeg skal dele masse mer med dere på turen, litt om hotellet kommer imorgen <3 

En deilig kombinasjon..

Havblå er svaret. 

God mandag! Så var det ny uke og nye muligheter. Jeg har vært skikkelig dårlig på å blogge de siste dagene, men det skyldes helt enkelt at ungene har vært syke og jeg har derfor måttet være til stede for dem 24/7.  Uff, det er vel ikke noe som er verre for mammahjertet enn å se barna sine syke?  

Siden sist har det jo skjedd litt her hjemme, vegger er malt og det er SÅ fint så fint! Kim og jeg elsker blått like mye og dette har resultert i mange lekre ton-i-ton blåfarger i huset. 
På kjøkkenet har vi malt veggen i fargen havblå fra Butinox, en farge jeg har fått skikkelig sansen for. Den inneholder 60 % sort så den er veldig delikat og ren. På veggen har vi malt med kritt malingen til Butinox, nå kan man nemlig male i akkurat den fargen man ønsker med krittmaling og dette er litt ekstra moro synes jeg. 

Fargen er delikat og fikk frem de hvite store listene veldig godt! Jeg synes personlig fargen var DRIT lekker ( beklager språket) og jeg blir rett og slett glad av å se på den. Kjøkkenet kom også bedre frem og virket ikke så "platt" og kjedelig med litt liv på veggen. Håper dagen deres har vært fin og god, nå skal jeg snart lage hjemmelaget hamburgere - nam nam! 
 

Masaga - En litt annerledes nettbutikk.

Reklame Linker. 

Er du som meg glad i produkter med det lille ekstra? Produkter som gir resultater og som virker? Vel, da er dette innlegget noe for deg!  Ved en periodes bruk av dette vil du føle du kommer fra spa, hver gang du har dusjet og brukt disse. Jeg lover og jeg ANBEFALER! Håndlaget, naturlig hud- og hårpleie i over 10 år.

Masaga er en litt annerledes nettbutikk med håndlagde produkter, laget fra grunnen av etter egenutviklende formler. 

Jeg liker å unne meg selv gode, kvalitetsrike produkter og hos Masaga har jeg landet mer og mer. Produktene er fantastiske, de er naturlige og inholder kun det beste av det beste. 

Mathilde er født med atopisk eksem, og vi har vært igjennom alt i flere år. Etter å ha lest nettet rundt oppdaget jeg Masaga og hvilken produkter de hadde å tilby. Når jeg leste vidre om deres historie om dem , (den finner dere HER) følte jeg meg fort veldig trygg på produktene de kunne tilby. Nå har ikke bare Mathilde fått bedre hud, men hun klager aldri på at salven klør ved påføring, er seig eller klissete og dette er noe som er helt nytt. Vi har prøvd absolutt alt, men dette er første hun ikke klager på, og selv velger å smøre på når hun føler seg tør i huden, da også gjerne på haken og rundt nesen. 

Jeg sliter med tørre ankler, og denne kremen hjalp meg masse. Resultatet var positivt med en eneste gang, allerede etter første bruk merket jeg forskjell. Biovoks og Honning salven -er en universalsalve som helt naturlig uten kunstige tilsetninger av noe slag. Salven er super på sprukne lepper, munnsår, til små sår, utslett, tørre hudpartier, og irritasjoner av mange ulike slag. Prøv den på eksem og psoriasis, såre brystvorter, og den er også fin til hund og katt ved sårbehandlinger og tørre poter etc. 
 

Jeg har begynt å bruke denne salven på stumpen til Lila, samt at jeg har en egen for resten av husholdningen, som vi alle bruker. Jeg bruker ikke andre kremer på tørre plasser lenger, nettopp fordi denne har vist så gode resultater over en liten periodes bruk til nå. 

Leppepomade øko peppermynt : Denne leppepomaden er helt vannfri og inneholder fysisk solfilter som gir deg 8 ganger lenger beskyttelse ute i solen. Den er proppfull av næringsrike, økologiske oljer og fett som tilfører kjærkommen pleie. En leppepomade som garantert ikke tørker ut leppene i lengden! Gir leppene tilbake sin naturlige fuktighet og leger sprukne lepper, sitter lenge.

Et must på skituren eller i båten!

Smaker mildt av økologisk Peppernynte! 

Leppomaden er FANTASTISK, den holder leppene mine myke og gode og jeg sprekke endelig ikke opp lenger, et must uansett hvor jeg oppholder meg. 

Kakao Body Butter med kakaosmør, sheasmør, nattlysolje og jojoba, - alle av høy og økologisk kvalitet. Har du tørr hud og problemer med å finne et produkt som hjelper over lengre tid? Dette er et body butter laget kun av naturlige råvarer og gir en myk og smidig hud, -lenge. Passer til alle, damer, menn, barn og gravide, med tørr til meget tørr hud. Trekker godt inn i huden uten å virke fet. Kan også virke forebyggende på strekkmerker ved å tilføre fuktighet og næring for å bevare hudens elastisitet og spenst. Prøv den også ved cellulitter. Tilsatt litt eterisk Lavendelolje som gir en svak og deilig duft. mmmmm

Denne gjør deg avhengig og makan til deilige bodybutter har jeg med hånden på hjertet ALDRI før prøvd ut. 
Barbersettet til menn, perfekt gave og fantastiske produkter. 

 

Barberkost i sortlakkert tre og syntetisk bust, denne er skånsom og myk mot huden,  og itillegg kan den stå fremme og være dekorativ. I tilegg har Masaga en barbersåpe for menn som riktignok er vårt nyeste kjøp. Såpen skal riktignok skumme akkurat slik ekte barber såpe skal -tett, kremete myk og fyldig. Såpe gir god glid og holder seg tykk lenge uten å løse seg opp. Duften er i frisk lavendel! Økologisk kokos såpe for hud, hår og skjegg. Dufter av lavendel. Denn er perfekt å buke i håret på små barn og i skjegget på menn. Lila bruker denne såpen og jeg simpelthen elsker den, det vesle lille håret i hodet hennes blit så mykt og godt og samvittigheten min er ekstra god når når jeg vet den er i 100% økologisk kokosolje. 

Ved bruk av kode : VillaP-xjyk( samme om dere bruker små eller store bokstaver) får dere hele 15 % på ALLE produktene i nettbutikken.  Produktene nevnt over er ihvertfall å anbefale om du ønsker å prøve ut noen. 

Besøk masaga HER.


Ha en deilig søndag! 
 

hits