april 2016

Verdens beste familie!


Som snart 3 barns mor og med storesøsken i hus blir verden snudd litt på hodet!  Livet kan man ikke styre, verden går ikke under for at jeg har en tøff periode, men den går videre slik som alt annet. 

Jeg er en person med masse følelser og jeg knytter meg fort til folk og det med hele mitt hjerte. Jeg har alltid delt ting på bloggen, folk har fått følge meg selv om jeg har hatt det helt forferdelig eller tipp-topp! Det skal sant sies at når man har det veldig bra er det å dele mye enklere enn når man har en hverdag fylt av tunge perioder. Jeg har prøvd å vinkle inn en mer overfladisk hverdag her på bloggen, men det er ikke meg. Av en eller annen grunn har bloggen alltid vært en plass for meg å dele og når jeg da liksom ikke kan dele blir ting veldig kunstig for meg. Det begrenser seg såklart hvor mye man skal dele og hvor mye man burde dele, men jeg tenker at jeg burde jo faktisk bare dele det jeg vil.. Hverdagen min er som den er så hvorfor skal den pyntes på eller pakkes inn?  

Olíver og Mathilde har selv hatt det tøft, de har vært veldig lei seg og de har brukt mye tid på å forstå. De er barn og slik er det, når en verden de ikke husker noe uten forsvinner litt etter litt hjelper det ikke å skjule virkeligheten for dem, de er 7 og 9 år og de forstår mer enn hva man tenker at de gjør.  Olíver har vært den som har holdt det meste inne i seg, Mathilde den som har våknet om natten og grått. Jeg tror de har hatt seperasjonsangst og det er nok en helt normal del av prosessen. På 3 år har de opplevd to brudd og jeg har vært med på å la dette skje. Som mor skammer jeg meg over å ha utsatt mine barn for denne smerten, men pga Lila kan jeg aldri ønske valgene i livet mitt bort heller. Idag kan jeg si at hadde det ikke vært for Lila ville jeg kjempe for det jeg hadde, ikke trodd på noe nytt. Jeg har faktisk aldri hatt større kjærlgihetssorg enn denne gangen, men sånn er det når man tror man finner den store kjærligheten og den viser seg å være dit verste mareritt når det kommer til dit eget følelsesregister. 

Barna og jeg har opplevd vårt nå, men jeg tror det er som de som har opplevd så mye mer har sagt - det som ikke dreper deg gjør deg SÅ mye sterkere! 

Lila er som alle sier rundt meg -vår lille redning. 


Vårt følelsesregister endres ikke fordi løgner blir spredd og stygge meldinger tikker inn hos meg og spekulasjoner hele tidne skal bli gjort. Man kan si en ting, men sannheten vil alltid være den samme og komme for en dag. Ungene og jeg har måttet akseptere den og det var først når jeg så hvordan folk rundt var jeg klarte å se den for hva den er og glede meg over de tingene som gjør meg glad. Det vil alltid være ting som vil skremme meg og jeg kan aldri skjeme barna for verden, men jeg kan gjøre den rundt oss til et bedre sted her og nå. 3.mai går jeg inn i min uke 24 og jeg føler mye har vært så leit rundt oss. Nå vil jeg glede meg og råde andre alene mammaer og papper for den saksskyld å glede seg over at ALLE og da mener jeg ALLE har et fantastisk valg her i livet og det er å gjøre ting til det bedre. 

Vårt er å kose oss med masse god mat, trygghet i hverandre, et stort register av venner, familie som alltid er der og økonomisk trygghet. Jeg tror at det å være mer realistisk og ikke forvente for mye er mye bedre!

Jeg ser at jeg klarer meg helt selv og det er en stor stolthet. Jeg har drømmer, store drømmer, men jeg står på egene bein og forsørger meg selv og barna uten å forvente så mye som noe av andre rundt meg. Jeg skrur babymøbler, fintitter nettet for alt jeg kan spare inn på og lærer av de rundt meg. Jeg trenger ikke en dyr vogn for å bevise at jeg er rik eller fattig, jeg kjøpte meg rett og slett en utrolig pent brukt vogn som jeg like stolt som en hver annen trillende mor vil trille rundt på. Denne vognen kjøpte jeg selv. Babysengen fra stokke kjøpte jeg brukt og den har ikke så mye som et merke på seg, denne kjøpte jeg også selv. Jeg blir ikke mer lykkelig over å pakke ting opp fra en eske enn å se det stå klart i en annen sin stue. Jeg er ikke fattig fordi jeg ikke kjøper meg en vogn til 10-12 tusen, jeg føler jeg er fornuftig og har ingen planer om å slite økonomisk heller bare for å bevise noe som helst.Jeg er en og ikke to og derfor må jeg spare itt der jeg kan også. Det å få barn er dyrt og jeg har store planer om å ha det godt i tiden som kommer også. Jeg føler jeg har gjort kupp og herremin så deilig det er! Vognen er vasket og den ser ikke brukt ut og lukter deilig og jeg gleder meg enormt til å pynte den opp med lekre hjemmestrikka tepper og søte vognposer og vogndyner.. Når jeg er inne på det- jeg ønsker meg innmari en vognpose fra risarosa i hvitt eller beige så om noen selger en slik - hyl ut! 

Se fin sengen er - jeg mangler det å få opp den hvite himmelen fra Mathilde, men den kommer. Jeg vet noen synes jeg er tidlig ute, men jeg føler jeg koser meg sånn med dette og derfor koser jeg meg med å stelle i stand også. Jeg ser ikke grunnen til at dette skal stå i boden bare fordi hun er noen måneder unna. Jeg er glad i hjertet mitt fordi jeg ser ting blir bare bedre og bedre og jeg håper alle uansett hvilken situasjon de står i klarer å rive seg vekk fra det vonde slik som meg. jeg vil alltid få tøffe stunder og det vil alltid være et - dersom,hvis som, dersomatter... MEN, det er alltid en fremtid og jeg gleder meg til det å oppleve småbarnstiden, tiden frem til hun kommer videre, tiden med barna mine og det å skulle få oppleve kjærligheten igjen. Jeg utelukker ingen verdens ting og er så glad for at smerten ligger i fortiden og viljen i nuet. 

Se så fine barn jeg har <3 Og se så fint vi har fått det!  Verdens beste familie <3 

Orden i rotet.

Som dere ser så jobber jeg med å få orden i rotet mitt. Jeg skal få malt stellekommoden en gang til. Vi får litt til lillemor hver uke nå så jeg driver stadig å går igjennom tingene hennes. Nå har jeg ryddet i alt av skap og boder og fått gitt bort mye tøy fra barna samt solgt unna litt så jeg føler jeg begynner å få god oversikt. Jeg fant også frem noen babyklær fra Mathilde var babis som jeg gleder meg til å ta ibruk igjen. Noe er jo like fint ennå. 

I helgen fikk jeg også på plass dette søte stativet til Lila, jeg bestilte kleshengere i perle så jeg gleder meg til å få hengt opp alle de søte små kjolene hennes. Det er jo så alt for mye fint å få tak i til de små nå.. 


Plassen her hjemme er jo ikke så altfor stor, men med litt praktiske løsninger er det utrolig hvor mye man klarer å få på plass og likevel holde i orden. Stokkesengen til Lila skal idag komme på plass på rommet og jeg gleder meg til å vise dere bilder! Ha en fantastisk dag og kos dere masse <3 Vi skrives!  

Du lille venn i magen min.


Jeg blir ofte spurt hvordan det går med meg og det går etter omstendighetene bare bedre og bedre! Jeg bærer på ei lita tulle og det er ikke hvem som helst sin, men min. Dette svangerskapet har jeg lært meg selv å kjenne, jeg har opplevd så mye jeg aldri hadde trodd jeg skulle stå igjennom i et svangerskap. 

Jeg har to barn jeg har båret frem og et tredje på vei. Lila skal hun hete og jeg vet med sikkerhet at hun blir skikkelig fin! Hver dag avslutter hun med spark og starter hun med spark. Hun har sine første 15 uker latt kroppen min tømmes for energi, kastet opp og sovet masse. Hun var på et lite punkt ikke ønsket fordi alt stod på hodet, men er nå elsket mer enn jeg elsker livet mitt selv. Da jeg ble mamma som 18- og 19-åring tenkte jeg helt annerledes, bekymringene mine var noen helt andre og selvtilliten min kanskje litt mindre. Jeg var i forhold og hadde ellers alt på stell. Den gangen ble jeg dømt fordi jeg var ung, i dag blir jeg sett på med nok et blikk fordi jeg er alene. Det er som om jeg føler jeg skylder alle en forklaring bare fordi ting ikke ble som jeg hadde sett for meg. Hadde jeg selv kunnet valgt ville jeg hatt en kommende pappa ved min side fra dag en som andrepart i mitt svangerskap, jeg ville ønsket å gå denne spesielle tiden med han. Slik ble det ikke og slik blir det ikke. Mamma skal jeg bli uansett og jeg er nok like sårbar og gleder meg nok like mye som andre kommende mødre uavhengig av at jeg står "alene" som forelder i selve svangerskapet.

Lila har en mamma som gleder seg over henne hver eneste dag. Dette er 99% sikkert mitt siste svangerskap og jeg er jo voksen denne gangen, derfor tar jeg meg ekstra mye tid til å føle på svangerskapet. Jeg nyter å se magen vokse og jeg forguder å merke spark. Det er et tegn som alltid gjør meg rolig. Lila har en storesøster og storebror jeg er enormt stolt over. Disse to røverungene som har oppdratt meg like mye som jeg har oppdratt dem ville jeg aldri klart meg uten i dette svangerskapet. Olíver og Mathilde er to søsken jeg vet vil bli upåklaglige. De sier hver eneste dag at de gleder seg til hun kommer, de teller dager, uker og måneder. De er mer stolte enn jeg har sett de være over noe hver gang de merker et spark eller forteller at babyen i magen er deres på lik linje som min. Det at jeg blir møtt med kommentarer om at jeg burde belage meg på å være alene eller det at ingen ønsker meg pga. jeg snart har tre barn skader meg ikke. Jeg lurer helt ærlig på hvem som tror jeg ville valgt bort mine barn for en mann. En mann er velkommen, men ikke ennå. Jeg vil faktisk være alene. Jeg har vært i to lange forhold i mitt liv og jeg har mange herlige mennesker rundt meg .En partner nå, vel det er ikke i mine tanker eller ønsket i denne delen av mitt liv akkurat nå. Jeg står 23 uker på vei med ei lita tulle og det er meg og barna mine nå. Jeg føler at jeg står og ser på nok sjalusi og sært opplegg rundt om, og jeg orker ikke ha det slik selv. Når du får alt på litt avstand er sinnet og tankene helt annerledes enn hva de kanskje var i kampens hete. Jeg tenker klart og puster behagelig med magen. Jeg er rolig og jeg er til omstendighetene jeg står i fornøyd. 


Så... Lille venn, i magen min. Det er stor forskjell på det å ikke være planlagt og det å ikke være ønsket. Du er ønsket, du er elsket og jeg bærer deg med meg overalt hvor enn jeg går. Du er jo 50 % meg og det er mitt blod som går igjennom kroppen din. 


Vi gleder oss hver dag til du skal komme for å bli en del av hverdagen vår. På mammaen din sin side står 10 søskenbarn og venter på deg, og mange tanter og onkler. En stolt storesøster og en tøff storebror! Du vil bli født inn i en stor familie og alle her gleder seg til å se deg! Gaver har du alt fått masse av, vogn, seng, bilsete og stelleplassen din står og venter på deg.. Så lille venn i magen min - voks deg stor, sterk og fin... Mamma gleder seg til å møte deg! 


Og storesøster og storebror passer allerede godt på deg. 


Du er ønsket og er ikke et barn som er noen sin "feil" . Du er en del av meg og jeg elsker deg. 

Den store bakedagen!


 

God tirsdag! Vel, i dag valgte jeg å bake litt da jeg kom hjem, det er jo ikke noe som er bedre enn hjemmelaget er det vel? Jeg har hatt et lite mareritt med bekkenet mitt i hele dag, nesten så jeg trodde jeg måtte tilbringe resten av dagen i sofakokren! Uansett, jeg bestemte meg for å ikke gi etter og heller prøve å få ting gjort og nå er det deilig Palovakake på meg og småtrolla mine! Det er det beste jeg vet om dagen, så nå skal kaffe og kake nytes! 

 Jeg har fått god hjelp fra denne frøkna, men så er hun en liten god klegg om dagen også! Skal være hvor alt skjer, med på alt som skjer og helst over meg hele tiden. Skikkelig godjente som jeg bare blir mer og mer avhengig av! Et større hjerte og godere person tror jeg ikke finnes, hva jeg har gjort for å fortjene henne (Oliver også såklart) aner jeg ikke, men heldig er jeg! 


 

Vel, etterpå skal jeg slite ned sofaen min, den er ekstra god om dagen! Jeg skal se nye episoder av walking dead så jeg må nok ligge med puta i fanget... haha. Nyt dagen videre da alle vakre, vi skrives igjen! 
 

Da er vognen i hus!


 

Da er vognen i hus! Mathilde stod spent og ventet da jeg kom hjem i dag, en stolt kommende storesøster! Hun er helt dårlig og snakker med magen hver eneste dag. Snakk om heldig lillesøster som får en så flott storebror og storesøster! Slik ting er akkurat nå gleder jeg meg STORT til Lila kommer. Nå har jeg roet meg etter omstendighetene, ser jeg klarer meg godt på egenhånd og er sikker på at jeg som person vil mestre tittelen som alenemamma på strak arm! Lila blir verdens heldigste lille jente som jeg elsker av hele hjertet mitt allerede. Tenk at jeg nå går inn i min gravid uke 23 i morgen - helt sykt!  

Jeg skal ta bedre bilder av vognen i dagslys, men jeg klarte ikke vente nå som jeg først har den. 

 


Vel, den skal pakkes inn i plast og settes i boden i noen måneder til, men frem til det skal jeg gå og forgude synet av de nog glede meg over å vite at jeg snart skal trille rundt med ei lita tulle oppi. 

 

Vi blir å se mer i morgen - jeg håper dere får en god natt og passer på å lade batteriene! 

Et lite stykke prinsesse!

God kveld i stuen! 

Idag har jeg og Sabrina jobbet med prosjekt babyrom! Hun venter ei lita tulle 1.7 og i den forbindelse måtte vi nå få startet på prinsesse rommet til Chloe! Vi malte den ene veggen i pure originale og skal tapetsere de to langveggene i rosa og beige rutete tapet når den kommer! Og vi har vært effektive, for jeg har idag fått meg nytt stativ og babyneste.  Og gjett hva, jeg har fått emmaljunga vogn idag. Jeg skulle egentlig har stokke trailz, men pga sportsdelen ønsket jeg mye heller en litt mer vanlig type. hehe.. Så Imorgen flytter en hvit skinnvogn inn i huset allerede!  

Så nå har Sabrina og jeg ikke bare shoppet mye av den samme garderoben, men vi har samme vogner også.. hihi.. Vi er SÅ gira på alt babystæsj om dagen så dere kan tro disse jentene våre blir noen små prinsesser! hihi..... 

Vel, over til babyrommet til Chloe, før vi startet så det slik ut: 

Nå ser det slik ut, vi venter ennå på tapeten og krona med himmel som skal over sengen, men ellers er ting på plass. 
Såååå vakkert og tenk at om innen 8/9 uker bor det nok ei lita jente her inne. Det gleder jeg meg til! Da blir jeg fille tante og det skal bli så hyggelig <3 

God morgen!


God morgen fra stuen! Åh, idag skal jeg dele noe koselig med dere! Jeg skal nemlig i dette minutt kjøre til min venninne å hjelpe henne å innrede babyrom! Sabrina venter ei lita tulle 8. uker før meg og idag skal vi stæsje og ordne ting på plass for henne! Åh, gjett om jeg gleder meg! Jeg elsker jo slik! hihi. Før og etter bilder kommer så kamera er med på tur! 

Jeg har fått inn litt "maritim" look her i heimen nå, er SUPER fornøyd! Så legger med noen bilder til dere og håper de inspirerer bittelitt på en deilig søndagsmorgen! 

Pass på å nyt fridagen og lad opp batteriene til imorgen! 

Vi skrives etterpå, men lurer dere på noe- spør i vei!!  


 

Ha en deilig dag!!! 

Nytt på 1-2-3. Hvordan få drømmekjøkken på budsjett.

Innlegget inneholder addlinker. 


Hvordan endrer man et kjøkken på budsjett? Hvordan får man frem enkle, rett linjer, samtidig som man ønsker å ha det litt lunt og romantisk? Da jeg flyttet inn i leiligheten var kjøkkenet enkelt, kjedelig og hadde preg av god slitasje igjennom noen år. Jeg gikk fra noe jeg mente var mitt drømmekjøkken og over til dette, og jeg var litt usikker på hvordan jeg ville klare å løse det. I dag 8 måneder senere er jeg stolt av leiligheten og kjøkkkenet! 

Før så det slik ut: 


 

Etter noen grep ser det slik ut :  

Jeg valgte å legge hvite fliser med hvit fug fra megaflis på kjøkkenet. Jeg byttet ut de buede håndtakene med noen litt mer rette fra IKEA. Hvitevarene er fra Smeg og jeg ELSKER dem. (hvis det er noen som forresten trenger et lyseblått smeg kjøleskap - hyl ut!) Kjøkkenøyen er fra IKEA og ble en forlenger av kjøkkenet, jeg elsker å lage mat på den. Dere kan finne kjøkkenøya HER.  Benken var i en furufarge, men de som kjenner meg vet at dette sliter jeg med og det å slå seg til ro med "gule" overflater klarte jeg ikke. For å ikke mase med maling osv. dro jeg etter et godt råd opp på Panduro og kjøpte folie. Jeg er veldig kjent med å legge ting så dette krevde ikke mer enn 1,5 t med jobb og en god tapetkniv og tapetutdrager. Kjøkkenkranen er byttet til en røffere en som jeg har savnet siden huset i Oksviken... haha... Den kan dere finne HER. for dere som lurer. Jeg kjøpte min hos Fredrikstad gass og vvs AS! Alt i alt har ikke dette vært noen dyr fornying av kjøkkenet mitt, det skyldes at jeg har klart å få det kjøkkenet som opprinnelig var i leiligheten litt nytt uten å måtte bytte det ut eller legge en formue i det. Håper dette ga de som sitter med samme problem som meg en liten piff til å ønske og ordne litt selv... Det er moro når så "lite" kan utgjøre en så stor forskjell! 

Det blir nytt


God kveld i stuen alle sammen, snart går vi inn i nattetimen. Jeg har holdt på i hele dag, leiligheten får en maritim makeover og det er så moro! Her jobbes helheten med og dere skal få masse bilder å kose dere med imorgen, alt fra gangen, badet, kjøkken, stue +++ Jeg klarte ikke vente helt til imorgen med å vise dere de tingene jeg har, så ikveld  får dere en liten smakebit fra kjøkkenet. Riktignokbare et par bilder ikveld, men imorgen skal jeg storkose meg med å vise hvor fint er. Hele leiligheten trengte dette og jeg tror at stilen ble mer gjennomført nå også. Ikke så mye dill-dall, men nok til å få frem det jeg liker uansett. 


Jeg håper dagen idag har vært fin og kos for dere alle og at dere nyter den siste timen og får en god natt med søvn! Vi skrives imorgen ! 

På besøk i nabobyen.


God morgen alle sammen! I dag tenkte jeg å vise dere et annet hjem enn mitt eget. Jeg var nemlig her om dagen på besøk i en vakker leilighet! Det er virkelig stas å se hjemmet til andre og la seg inspirere, spesielt når det er så vakkert som dette. Det luktet fantastisk, bugnet av vakre blomster og en deilig atmosfære! Jeg bare koste meg der jeg gikk rundt og sugde til meg inspirasjon og vakre små detaljer overalt. 


Deilige beige og duse toner i alle rom, og en hjemmekos-følelse uansett hvor jeg snudde meg.<3 
Jeg lot meg inspirere og i dag jobber jeg med å skape den maritime looken her i heimen som leiligheten faktisk fortjener. Åh, bare koser meg og diller og daller i eget selskap - håper dere også får en fantastisk dag! 


Håper dere titter innom igjen, til litt maritim inspirasjon <3 Nyt dagen! 

Så søtt og så smått.Åh, dere! Sjekk det søte småtteriet her da. Jeg klarte ikke la være jeg altså! I dag fikk jeg hyggelig besøk av ei venninne og hennes 1 år gamle vakre, lille jente! Jeg blir jo helt dårlig, hun er altså så vakker og blid, verdens snilleste lille jente. Vi har virkelig kost oss masse idag! Carine og jeg valgte å ta fergen over til byen for å ta en liten lunsj, og siden lillemor hadde klart å kline seg til måtte vi en liten tur oppom name it også. Der hang jo alt det vakreste søte og jeg klarte ikke stå over! Lila vil nok være en skikkelig baby-baby i tøyet, jeg elsker nemlig sparkebukser og blonder og helt duse farger. 

Jeg endte opp med å kjøpe med meg det på bildet under hjem. Og nå skal det legges pent i stellekommoden hennes. Hun begynner å få en liten garderobe på tøy nå og det er altså så koselig. Jeg ser at det sakte men sikkert kommer en liten person til inn her... Å, gjett om jeg gleder meg til lukten av baby og babygulp... 


Blonder, duse pastellfarger, søte små blondesokker, hodebånd +++ er på plass. Så nydelig og så smått... Dakkars liten, blir helt rørt jeg... Tenk så liten, uskyldig, søt og vakker. Helt uvitende til hva livet vil bringe for henne, men en ting er sikkert - kjærlighet skal hun få masse av. I dag sendte jeg inn de siste papirene jeg har fått og måttet fylle ut før hun kommer og det er et tegn på at hun nærmer seg mer og mer! wiiihiiii! <3 En ting er sikkert, alt blir bra til slutt og livet er en liten reise. 


Ha en fantastisk kveld! 

Vår, frem med leggene!


 

Åh, dere... Se på det været og kjenn på den deilige tempraturen. I dag ble jeg bare tvers igjennom glad i hjertet mitt når jeg våknet og fikk se sol og blå, lettskyet himmel! Tempraturen var til å nyte og kjenne på, for jeg trengte ikke dra på meg strømpebukse og tykk ullgenser! Ute blir det lysere og lysere og jeg føler dagene er så mye lettere og mer behagelig! Jeg har begynt å ta litt sol, jogger og trener, steller meg og føler meg for første gang på evigheter veldig bra selv. Nå tenker jeg ikke på kun det ytre, men også det indre! Når man føler man kommer i bedre og bedre form så gjør det noe med hele deg som person! Magen virker ikke SÅ stor lenger, den er faktisk liten og nydelig nå. Og følger jeg de andre graviditene mine får jeg ei heller ikke noe mer enn magen min. At jeg sliter med bekkenet er det ingen som kan se på meg og jeg er så stolt at jeg nesten sprekker når jeg ser at magen ser gravid ut og ikke bare oppblåst, haha... Det ligger jo en liten babis inni der som er godt over halvveis nå så at magen kommer er jo ikke så rart. 

 


Kjole - bikbok. Jakke - Gina. Sko - Reebok. Veske - Michael Kors 


Nå skal jeg farte videre! Jeg har besøk av en venninne og jenta hennes på et år nå så vi er ute og nyter finværet og den deilige sola! 


 


Håper dere nyter dagen og koser dere masse!! Jeg sender en god klem og stort smil til dere alle! 

Fleip eller fakta.

Etter mitt forrige personlige innlegg er det mange i kommentarfeltet mitt som spesifikt etterspør hvor på KG noen har sagt jeg venter en løsunge eller at jeg eksempelvis er en hore. For å nevne noe, jeg skrev ALDRI i dette innlegget at denne drittslengingen gjaldt utelukkende KG. Det meste av slike kommentarer faller inn på bloggen min, men det er ikke til å stikke under en stol at KG-forumet skriver mye usaklig om meg. Derfor tar jeg nå en liten oppklaring på noen av de mest spekulative påstandene som faktisk har blitt diskutert på KG og deres over 150 sider på nåværende tidspunkt. Here goes!  Påstand 1. Jeg leier leiligheten min av et familiemedlem og har derfor lav husleie? 

Fasit: Fleip. Jeg leier av et eldre par som bor i Gøteborg, men de er verdens søteste. Så nei, jeg leier ikke leiligheten jeg bor i nå av min mor eller annet familiemedlem. Jeg betaler like mye i husleie som en hvilken som helst annen leietager ville gjort dersom de hadde bodd i denne leiligheten isteden for meg. Nøyaktig hva jeg betaler i måneden for å bo der er ikke interessant for noen andre enn meg og utleier. 

Påstand 2. Jeg leier leilighet fordi jeg gikk konkurs og ikke kan få boliglån/hus? 

Fasit. Fleip. Vi skulle selge huset i juli/ august for å finne ut av ting. Jeg tapte penger i VP og hadde ingen mulighet til å overta huset alene eller kjøpe ut andre part. Vi solgte fordi vi ikke ønsket å bo der og ingen hadde mulighet til å beholde dette ved å løse ut andre part. I dag er dette bra da vi fikk mindre for huset enn vi ble forespeilet før vi solgte det. 


Påstand 3. Jeg løy om at jeg slet med hyperemesis og sa at ting var annerledes enn de var fordi jeg postet bilder av meg selv på farta samme dag jeg ble lagt inn.  

Fasit: Fleip. Bildene av meg var fra tidligere da jeg hadde en bra dag, og det ble postet for å slippe å fortelle alle om alt jeg var gjennom og ikke minst for å ønske alle en fin dag. Jeg ble lagt inn fordi jeg var dehydrert, hadde lavt blodtrykk og fikk påvist hyperemesis  Dette kan jeg ikke fake meg til, dessverre. Jeg skrev IKKE at jeg ble lagt inn mandag kveld, men at utslaget kom natt til tirsdag pga. en reaksjon jeg fikk. Kl.16.00 ble jeg innlagt på Helsehuset i Fredrikstad med vekttap siden før graviditet på nesten 9 kg for å være korrekt. 

Påstand 4. Jeg planla konkursen på VP og fikset nytt firma for å kjøpe opp konkursboet for å drive videre som om ingenting hadde skjedd.

Fasit: FLEIP! Dette er bullshit og her får folk kontakte bobestyrer og få korrekt informasjon. Konkursen ble kjøpt opp av oss på lik linje som alle andre kunne gjort. Vi tapte penger og kjøpte det ut for å komme oss videre og for å løse ut kassakreditt. Vi ønsket at noen andre skulle kjøpe opp konkursboet til VP, men det var det ingen som gjorde. Denne konkursen var dyrest i tap for aksjonærene selv og jeg privat tapte mange hundre tusen. Det er vel ingen som ønsker å gå konkurs?! Dere må forstå at en sak har alltid flere sider, og det er faktisk enkelte ting angående konkursen jeg velger å ikke snakke om med hensyn til tidligere ansatte blant annet. Det betyr IKKE at jeg lyver eller serverer ulike sider av sannheten. 

Påstand 5. Jeg tjener på varene jeg selger privat fra SBN. 

Fasit: FLEIP! Jeg tjener absolutt ikke på dette, da jeg selger det for prisen jeg selv kjøpte det inn for på innkjøp + mva + frakt og går derfor i null! Varer jeg selger privat fra eget firma er derfor ikke gunstig for meg, men personen som kjøper dette av meg da det er kjøperen som gjør en god deal. 

Påstand 6. Jeg har skrevet at SBN har en egen fabrikk i Kina hvilket betyr at vi selger overpriset varer. 

Fasit: Fleip. SBN har aldri handlet varer i Kina og har ei heller fabrikker der. Vi handler varer i Serbia da familie bor der og har direkte kontakt også med India for videre samarbeid. Villapaprika var i Kina i 2012 og solgte noen varer fra Kina i 2014, men dette var INGEN suksess og heller ikke overpriset varer. 

Påstand 7. Vi har 50 % påslag på møbler og unormal høy fortjeneste på varer som vi selger i SBN. 

Fasit: Fleip. Vi har kalkyler og veiledende priser vi MÅ forholde oss til dersom vi ikke ønsker konflikt med leverandører og andre nettbutikker. På den ene møbelleverandøren vår har vi omtrent INGEN fortjeneste, dette skyldes høye innkjøpspriser, mva, dyrere frakt og annet. Det vi da sitter igjen med er så godt som +/- null! Vi har altså ikke tjent mange kronene på å selge slike varer, hvilket blant annet er en av grunnene til at vi i disse dager satser på egenproduksjon. 


Påstand 8. Jeg lyver om at jeg tjener godt med penger og tippet jeg ville bikke en million i lønn i løpet av et år. 

Fasit: Fleip. Jeg vil ikke kommenterer dette, skattelistene kan leses, logg dere for gudsskyld inn for å sjekke min. 

Påstand 9. Jeg lyver om at jeg ikke tar meg ut noen høy lønn i SBN og at firma ikke har god råd. 

Fasit: Fleip. Jeg har ikke tatt meg ut noen speisell lønn hos SBN. De jobber hardt for å klare å tjene penger slik markedet har blitt i dag. Jeg har tjent penger på interiørveiledninger, oppdrag og bloggen min, og litt for SBN.


Påstand 10. Jeg har et samarbeid med Gladehjem? 

Fasit: Fleip. Jeg samarbeider ikke med noen andre enn nettavisen og prosjekter som faller innenfor veiledning og jobb jeg gjør for og med dem. Jeg personlig kjenner ikke Ine utover at hun er kunde av nettbutikken. 


Jeg VET at dette ikke gjelder alle brukerne på kvinneguiden, misforstå meg rett. Jeg er klar over at flere der inne på forumet er gode mennesker som oppriktig ønsker meg godt, så jeg skal selvfølgelig ikke dra alle under én kam. Jeg skriver derfor dette innlegget nå, slik at det ikke skal bli flere misforståelser, og forhåpentligvis stilner noe av stormen rundt disse spekulasjonene. Hvorvidt noen der inne synes jeg har for mange puter i sofaen min eller mener at stilen min er utdatert og harry, det bryr jeg meg faktisk ikke noe om - det må dere gjerne fortsette å diskutere om dere føler for det. Jeg oppfordrer derfor brukerne på Villapaprika-tråden på KG å ta kontakt med meg personlig dersom det er noe de ønsker og mener de har rett på å vite angående meg/konkursen/hva som helst. JEG HAR IKKE NOE Å SKJULE. Så lenge du ikke gjemmer deg bak anonymitet og spør på en ordentlig måte, så skal jeg også svare konstruktivt til deg. Jeg skal ikke skylde på KG eller skjelle ut enkeltbrukere der ute, men da forventer jeg også respekt tilbake. Jeg ser meg for øyeblikket ferdig med denne saken, og håper og tror denne bloggen igjen kan bli et positivt sted som jeg så veldig gjerne ønsker. Jeg har gjort mange feil, men prøver etter beste evne å gjøre ting på den rette og hyggelige måten nå. 

Jeg håper dere nyter kvelden! 

 

 

 

 

 

 

 

Morgenbliss fra leiligheten.


 

God morgen! 

Åh, så deilig å våkne opp til dette været da, eller hva? Her skinner sola og jeg er nettopp ferdig med å ordne noen småting klart for dagen. Snart setter jeg snuta mot byen og deretter går turen til Sarpsborg hvor jeg skal ta bilder av en vakker leilighet! Gleder meg allerede nå til å vise dere litt bilder. Jeg har så mange jeg kjenner med flott hjem, og jeg synes det er oppriktig stas å få lov til å komme å ta noen bilder. Vakre hjem inspirerer jo alltid for oss interiørglade sjeler, eller hva? 
 

Jeg håper dere alle passer på å nyte dagen. Jeg gikk inn i ny uke i graviditeten idag - jippi!!! Herremin, tiden går unna synes jeg altså. Bruk dagen godt, vi sees etterpå. Jeg måtte bare innom for å ønske dere en deilig dag i dag før jeg dro noen som helst plass, og kanskje inspirerer jeg litt med interiøret, hmmm. I hope! 


 


Nyt på alle vakre, sola skinner så smil og vær glad! 

Soverommet mitt...

Den siste tiden har mange spurt etter litt soveromsbilder, og i dag tenkte jeg at det var på tide at jeg kom med litt bilder fra det rommet også. Det er jo ingen hemmelighet at rommet mitt er lite, det begrenser seg på 8/9 kvm hva man får inn på et så lite rom. 

Da jeg kom inn i leiligheten var rommet mitt innredet som et kott/gjesterom. Det er vindu og ingenting i veien med det, men det virket helt tragisk før jeg startet. Veggene var i caffelatte og fulle av spikerhull. Jeg måtte derfor sparkle og tapetsere og jeg endte opp med å male rommet i fargen marakesh. Fargen passet perfekt på rommet og jeg har ikke angret på fargevalget her inne en eneste gang. Lila skal jo ha sin lille vakre seng stående her inne hos meg, så jeg ble nødt til å fjerne det ene betongbordet og skyve sengen inntil veggen. Plassen ble mye bedre og nå har den lille, søte stokkesengen hennes plass her inne når den blir skrudd opp og flytter inn. Jeg har plass til sengen hennes mellom nattbordet og skapet mitt, men den vinkelen har jeg ennå ikke tatt bilde av. Jeg tenkte å vise dere ting når det først står plassert der inne. Jeg skal henge en sengehimmel fra taket og gjøre kroken hennes helt nydelig. Planen er at alt skal gå i kritthvitt, så jeg er på jakt etter det perfekte sengeteppe og vegg-til-vegg-teppe på gulvet for å få det litt mykere (dette vil jeg ha i en grå-beige tone). Det samme skal jeg på barna sitt rom, dette koster ikke allverden og teppene blir firkantede så de kan bli med videre når vi flytter. Rommene er jo ikke fulle av kriker og kroker heldigvis så jobben blir enkel. 

 Vel, jeg storkoser meg med mine små og store prosjekter og leiligheten blir bare finere og finere hele tiden. Føler meg skikkelig hjemme her nå om dagen. Jeg har vinglet veldig fordi jeg har følt alt har gått så galt hele veien rundt meg og minnene har ikke bare vært gode her. Dårlig form, ting som ikke har vært helt som de skal her, litt kaos i alle kroker, mørke tider og dårlig vær har ikke gjort trivselen så veldig bra her før. Nå som jeg begynner å skape gode minner, har folk på besøk, barna flyr ut og inn og kommer seg rundt samt at jeg har fått system på det meste, så føler jeg leiligheten er perfekt. Jeg skal jo bo her i et år til så trivsel er veldig viktig. De jeg leier av er også helt fantastiske. På fredagen fikk jeg melding om "leiefri" måned i mai bare fordi de var så fornøyde med hvordan jeg hadde stellet og ordnet det her. De sa de så at jeg hadde lagt masse tid og kjærlighet i leiligheten så det ville de belønne meg litt med! Jeg kan jo ikke klage, føler meg som verdens heldigste om dagen! Lysere tider, en liten tulle på vei, to store barn som begynner å bli store og litt hjelp i, naboer jeg snakker mer og mer med og gåavstand til fergen som hver time går til byen og gamlebyen gjør at jeg faktisk begynner å nyte nå. Det å våkne til måker og høre vinden fra vannet, se byen våkne og legge seg er helt fantastisk! Det å ha leilighet er veldig sosialt, speiselt her jeg bor, sentralt, men samtidig trygt og godt. 


Jeg håper dere har hatt en deilig dag - pass på å nyte den enda mer om dere ikke alt har begynt (?) ... 

Oppskrift-mandag: Deilig Club Sandwich

Hoppende deilig mandag til alle dere! 

Mandager har blitt den nye oppskriftdagen her på bloggen, så i dag tenkte jeg å dele en deilig oppskrift på en Club Sandwich som jeg elsker. Dette er et måltid som er perfekt å lage om man er flere og har lyst på noe godt og enkelt, og perfekt om man er alene og ikke har ønske om å stå på kjøkkenet å lage mat i evig tid. Jeg kan variere innholdet litt, så jeg har erstattet Brieosten med English Cheddar. Istedenfor vanlig majones (dette er ikke jeg så veldig glad i) velger jeg å bruke Hellmanns sin. Den er rett og slett en innetier på denne club sandwichen etter min mening. 


For å lage deilig lunsj/middag på kun 15 minutter trenger du følgende: 

Kylling (her kan du kjøpe enkeltvis i pakker), Cheddarost, loff, ruccolasalat, agurk, tomat, rødløk, Hellmanns majones (kjøpes på meny). For de som ønsker kan man gjerne bytte ut ruccolasalaten med vanlig crispisalat.
 

Jeg skjærer kyllingen i tynne skiver og steker den i olje. Krydderet jeg bruker på kyllingen er hvitløksalt og kyllingkrydder. Jeg snur på kyllingen hele tiden og passer på at den aldri brenner seg, men får en deilig krydret skorpe. Det siste minuttet mens jeg legger brødet i ovnen for å få en skorpe på det, legger jeg osten på kyllingen og lar den smelte.  

Oppskriften er super lett og Club´n smaker helt nydelig! Vil du ha dette som en ren middag kan du jo ovnsteke noen poteter i litt salt og pepper også. Bare et lite tips. Jeg lager noen veldig gode ovnsstekte poteter som jeg gjerne deler med dere en annen dag, om noen av dere er interessert i det? 

Gledelig måltid og god mandag! 


 

Babyshower, når blir det min tur....?Hei og hopp! 

I dag har jeg vært fullt opp med barn og babyshower, fy så fort klokken gikk... Jeg fikk nesten panikk. I dag stod jeg opp i GOD tid, men endte opp med dårlig tid. Fy altså, flere enn meg som ikke klarer å få god tid uansett hvor mye man prøver? Jeg hang jo helt etter skjema til slutt. Typisk min flaks... Vel, 1 time før hovedpersonen kom, så kom jeg meg på plass og fikk hjulpet til. Og dagen, den endte perfekt! 


Lene venter ei lita tulle nå i mai og gjett om jeg skal snuse meg ihjel på hun når hun kommer. Jeg er sistemann som venter barn i gjengen, så jeg følte i dag det var mye lenger enn det jeg har følt til hun skal komme. Sånn er det når min bestevenninne skal ha om 10 uker og andre venninne venter innen 5 uker. Da blir 19 uker LENGE! Jaja, jeg får trøste meg med søvnnetter når de starter med sine våkennetter, haha... Også får jeg håpe Sabrina lager en slik babyshower til meg også, litt sånn hint-hint om du leser... haha!


Har deres dag vært fin da? Det håper jeg... Nyt siste rest på kvelden<3 
 

Ferdig - endelig!


Kvelden kom fort her altså! Vips sa det og jeg ligger som et slakt på sofa´n. Mathilde har hatt besøk idag og jeg har bare holdt på i leiligheten, deilig å få ting på plass en gang for alle! Leiligheten blir fort overfylt så her gjelder det å holde tunga rett i munn og prøve å leke at man er litt praktisk selv om man ikke er det.. haha.. Ungene har nå orden i lekekurver og kasse, hyller og bokser.. Det er virkelig godt å få litt system på ting og jeg synes jeg har fått det beste ut av plassen her hjemme. På 80 kvm har jeg klart å få det nokså koselig og selv om det er en prøvelse å gå fra et hus til en leilighet er det absolutt ikke umulig å få ting som man vil likevel.  Barna trives veldig godt på rommet sitt, men jeg skal ærlig innrømme at når vi om et år får større plass skal jeg aldri klage på plass igjen! haha... Vel, det blir hva du gjør det til og barn har ikke vondt av å dele rom , om det er for mange år eller noen mnd´er...  


Ha en deilig natt og sov godt! 

Søskenrom for en Gutt & ei Jente.Her holder vi på i leiligheten idag! Søskenrommet gjøres litt om og innredes og ordnes litt ekstra nå! Blitt så fint der inne nå og jeg skal dele MASSE inspirasjonsbilder med dere iløpet av noen timer. Mathilde har samlet masse leker til de som trenger det mer, så nå ble det brått mer plass her inne. Hun har innredet skapet der dukkehuset står og hyllene er vasket og ryddet, fargestifter spisses og bøker og malebøker blir gått nøye igjennm.  


Vi skrives mer etterpå, jeg måtte bare innom å si hei og vise dere en liten smakebit på hva jeg holder på med. 

 

Ha tunga rett i munn, jente!

I fem år har jeg vært offentlig. I fem år har jeg gjort god butikk ut av denne bloggen. Fra å være en hobbyblogger til å bli en suksessfull blogger er en lang vei, ikke alle klarer det. Du skal gjennom motbakker lenger og brattere enn du selv klarer å se for deg i din villeste fantasi. Som blogger må du vise ansikt og må akseptere til enhver tid at forumer og stygge kommentarer faller side om side med bleieprat, sminketips og nyheter. Folk har en mening om deg uansett hvilken kategori du legger deg under så lenge du blir og er det de kaller en "offentlig" person. Sjalusien er større enn kjønnsdriften, det er faktisk ingen tvil! Her må man holde tunga rett i munn, og du kan ikke som blogger skrive et innlegg slik som dette, eller ytre dine personlige meninger uten å bli stemplet med ulike diagnoser eller stygge kallenavn i sosiale medier. Du SKAL holde hele Norges befolkning med underholding og de skal under forestillingen kunne reise seg opp en etter en å kaste møkk på deg! Ord og kommentarer som; Barbie, pengegal, du tror du er noe, stygge hore, hore, møkkakjærring, ondskapsfulle jævel, dritt mor, dårlig mor, tyv, løgner... Ja, listen den er lang og slike ord sitter gjerne vi toppbloggere å må lese om oss selv hver eneste dag. Takler vi det ikke, eller svarer tilbake, har vi skrevet kritikken selv, bedt om det ved å vise vår stolthet over noe eller delt en sår opplevelse eller stor nyhet! I følge bedrevitere ber vi om dette helt selv og vi fortjener å bli snakket stygt om nettopp fordi vi har åpnet en plattform som andre ønsker å frivillig trykke seg inn på. Bloggere har blitt det nye "se&hør" der ingen liker oss, men alle skal lese om oss likevel. 

Vi er ulike vi som er på topplisten, men vi har en ting til felles og det er lesere. Vi har de gode trofaste som heier på oss og alltid gir oss applaus (disse er det mest av) og vi har de trofaste kritikerene som uansett hva vi gjør eller ikke, skal finne våre svakheter og hetse dette. Vi har lesere som trykker seg inn, leser mellom setningene, ser på bilder, arkiverer bilder, zoomer på bilder og LETER etter den ENE feilen vi har rundt oss eller den fløflekken som har gitt oss et stygt arr. Vi har lesere som faktisk rettleser innleggene for også å kunne skape en sak på hvordan vi klarer å vise til dysleksi ved ulike skrivefeil. Vi blir diagnosert av alle disse "blogg-legene" som vet alt. Jeg har funnet meg i mye og tatt imot mye dritt og ufortjent på denne plattformen. Søker jeg på "Camilla Øvestad" eller "VP-tråden" kommer det opp flere titalls sider med møkk. Mer enn de aller fleste hadde syntes vært hyggelig. Hvorfor? Jo, fordi jeg valgte å dele av meg selv på en nettside alle har tilgang på. Jeg har valgt å være åpen om livet mitt, ofte til min store skuffelse. Jeg vet ikke hvorfor nettopp jeg er så spennende å diskutere, men det er jeg helt tydelig. Jeg får linker sendt med stygge, ondskapsfulle og grove sjikaneangrep fra kvinneguiden. Jeg har ofte ristet dette av meg, men nå har min tålmodighet med dere gått langt over hva et menneske skal akspetere og "regne med" som en blogger. Jeg aksepterer IKKE at flere lavpanna idioter sitter på en tråd og diskuterer mine barn. Jeg aksepterer ikke at det sitter samme personer og kommenterer her inne for så gi MEG skylda for kommentarene etterpå. Ord som løsunge, hore, og kommentarer om at jeg lurer folk og alt annet renner daglig inn på denne bloggen. Pga. jeg ikke ønsker å gi dere oppmerksomhet velger jeg 90 % av tilfellene å ikke la kommentarene falle gjennom. Likevel er det slik at slett og publiser-knappene er rett ved hverandre og av den grunn kan jeg gjøre feil og poste det ut. Noen ganger vil jeg også svare og vise folk hvor brutale dere er, for de som ikke leser KG vet faktisk ikke hvor grove dere det gjelder kan være. Alle på KG er ikke like brutale, men det går i samme greie linja over.

Jeg har mottatt stygge tullebrev i posten min, jeg har sittet og fått tulletelefoner ringende inn om sex, at jeg kjøper horer, skylder masse penger, liksom inkassoselskap og annet fanteri. Jeg blir hånet, latterliggjort og ledd av daglig. Mailen min har noen hacket, bloggen har måttet endre passord og jeg har måttet få meg et telefonnummer til for å slippe og sitte å motta møkk til enhver tid på alt fra tekstmeldinger, skjulte nummer og andre personer. Her om dagen ble jeg også fulgt etter opp i parkeringshuset, av to litt mindre hygglige damer, som gikk bak meg og kalte meg for STYGGE ord seg imellom fordi jeg skulle høre det. Jeg har fått min DOSE på hva jeg synes er greit. Så for all del, hån meg... Hva kan dere på kvinneguiden kalle meg som jeg ikke alt er blitt kalt allerede? Hva kan dere true med som dere ikke alt har truet med. Skal dere erte meg fordi jeg hadde kjærlighetssorg og ikke løste det på den beste måten? Eller skal dere erte meg fordi jeg har lån på bilen min, leier en leiliget og har måttet låne penger i banken for kunne kjøpe meg et hus? Eller skal dere håne meg for at jeg har eid et firma som har gått konkurs, skrevet noe i kampenshete for å forsvare meg? Eller skal dere bruke morsrollen min mot meg igjen og deretter gå enda mer løs på babyen jeg har i magen? Vil dere kanskje legge igjen noen kommentarer her inne for å så gi meg skylden for dem etterpå, eller åpne nye tråder og si at det var jeg som startet dem? 

Jeg har valgt å la være å nevne så mye om alt som skjer fordi jeg har vært redd for å motta enda mer. Jeg har tenkt at om jeg bare ikke sier noe dør dette forumsnakket ut av seg selv. Det som er trist er at ting blir verre og verre jo mindre jeg sier, for da er det en eller annen som vet noe om noen, som sier jeg har sagt a eller b. Jeg kan ikke legge ut et bilde av barna mine etter klokken er passert 21, uten at jeg blir stemplet som dårlig mor eller at folk skal bli bekymret. Jeg kan ikke legge ut en kjole i merket GANT uten at jeg blir stemplet som materalistisk. Jeg kan ikke legge ut bilder av en venn eller skrive at jeg har det bra uten at jeg er i nytt forhold eller har ligget med halve Fredrikstad. Jeg får meldinger på facebook om at jeg burde sjekke meg for kjønnsykdommer pga. barnet mitt i magen. Jeg har nemlig i følge folk ligget med masse menn, men sannheten er en helt annen. Sannheten er at jeg har ikke vært med noen ny mann, jeg har ikke kjønnsykdommer og jeg er ikke psykisk ustabil. Jeg trenger ikke legges inn på Veum, elller være den som folk ler av at burde blitt sendt til labtester for psykiske lidelser. Flere har til og med sendt meg kommentarer på at det er jeg som burde stått i bur - ikke dyr. Dette er brutale ondsinnende kommentarer som folk legger igjen hos meg for å se om jeg hopper i et forsvar, for deretter sitte på sosiale medier og diskuterer hvorvidt jeg har skrevet dette selv for å få oppmerksomhet. Folk skriver ting om andre som jeg har forsvart eller latt meg provosere til å poste og deretter sitter jeg og får kjeft for dette rett etterpå. 

Som blogger må jeg bare stå gjennom dette, men tro meg. Jeg også tar vare på ting, jeg også tar skjermbilder. Jeg også har en side og den dagen det blir nødvendig skal jeg stå i det også. Jeg har vel det alle kan si "tapt" på så mye fra før, så hva har jeg å tape nå? Barna mine? Mener virkelig folk at jeg er en dårlig mor fordi jeg har skrevet om følelser her inne? Og at jeg deretter skal måtte "lide" for at folk vil være slemme mot meg, skal jeg nok gå seirende og sterkere ut av det også! En ting er hva jeg skal lite for, men husk - barna mine er de som ville blitt skadet om noen skulle brukt morsrollen mot meg. Det er nemlig to barn som forguder mammaen sin, to barn som ser på meg som deres trygghet. De skal ikke lide for at jeg blir "hatet" av enkeltpersoner i sosiale medier eller av naboen i gata. For en ting er å skrive stygge ord om meg, gjør gjerne enda mer narr av meg, heng meg gjerne ut. Husk bare at en dag står vi alle ved perleporten og da skal til og med de mest perfekte svare for sine synder. Der blir ikke jeg en enkeltperson og den dagen kommer uansett hvor lenge vi lever. Ingen vet hva som skjer rundt neste sving, men jeg har lært en ting nå i stormen: Velg dine kamper med omhu, tenk deg om, fjern deg fra det som gjør deg vondt, bruk tid på det som er godt. Snakk om andre som du vil de skal snakke om deg - uavhengig av hva du før har ment eller følt. Alle kan vi si ting vi kunne bitt av oss tungen for, men svært få biter den av og langt færre velger å si det var dumt! Jeg har vært veldig dum MANGE ganger i livet mitt, men akkurat nå per dags dato fortjener jeg INGENTING av det som blir spydd ut om meg. Jeg henger ikke folk ut, har fjernet det negative som jeg som person kan fjerne, omgår meg med folk som ikke liker negativitet og drama, og gikk ut av påsken og inn i april med ønske om å starte på nytt. Spre glede, vise det jeg synes er stas og kose meg med det som betyr noe for meg. Jeg hadde gjort mye annerledes om jeg kunne gjort ting på nytt, men INGEN skal si at jeg skal angre på barna mine. Og et hvert barn fortjener å bli elsket uavhengig av hvem som er mora eller faren!  

Så kjære nettmobbere, ta dere i nakken, slutt å plage andre og gjør dere selv en stor tjeneste - ikke klikk dere inn på bloggere dere IKKE liker. Bruk ikke tiden deres her inne om dere føler dere må få ut sinne på forumer. Jeg kan love dere en ting - jeg er IKKE perfekt, jeg vil ALDRI bli det, men jeg har lært hvordan jeg IKKE skal være noe mer og det takket være dere! Ta på deg skoa mine, gå akkurat samme vei som meg og se selv om nettopp DU hadde gjort ting så mye bedre. Du hadde nødvendigvis ikke gjort alt det jeg har gjort, men garantert ville du som meg ha snublet og falt, og den eneste veien opp da er å reise seg igjen. Jeg blir ikke skadet for at folk er glad i hverandre, jeg håper bare en ting av HELE mitt hjerte og det er at de menneskene som mener så mye ondt om meg gjør en bedre jobb med folkene i livet sitt selv enn hva jeg gjorde. Også håper jeg at folk en vakker dag vil forstå at jeg også har et hjerte og det har masse følelser. Følelser og gluphet er ikke alltid sammensveiset og jeg er nok den jenta som blir veldig såret når jeg da blir det. Jeg blir kanskje sint, gaper litt høyt og smeller litt ekstra hardt i bordet, men det er ikke fordi jeg ikke er glad i noen, det er nok heller det stikk motsatte. Reaksjoner som sjalusi og fortvilelse er to forskjellige ting, men jeg har valgt å lære og faktisk gi slipp. Jeg ønsker av hele mitt hjerte fra innerst til ytterst at de jeg faktisk har vært sint på pga. jeg har vært såret får det bra, har det godt og er lykkelige! Virkelig, jeg tror det er det som heter å gå videre! 


Grip dagen, smil til hverandre og uansett hvor mye du misliker meg så sender jeg deg en stor klem! Denne bloggen er min lille boble, la nå meg få ha den og la meg dele det som jeg synes er spennende og er stolt av. Du finner ikke noe den siste måned som er stygt om noen, men du kan trykke deg tilbake å finne såre øyeblikk jeg har skrevet noe jeg faktisk må stå for i dag. Jeg har valgt å være blid jeg, ikke sint! Jeg elsker døde ting som jeg elsker levende ting - jeg er et menneske og er nok den som blir glad i hjertet mitt bare av å se en pen rosebukett eller ha en deilig middag foran meg på bordet. Jeg har blitt glad i å være supersosial, jeg elsker å ligge timesvis på sofaen og bare halvsove, jeg koser meg på små turer som store. Jeg synes familie er viktigere enn noengang og jeg er kjempestolt av barna mine og den lille jenta jeg har i magen! La nå meg få ha den gleden og la Villapaprika.blogg.no nå være min lille plass. Vil du da komme på besøk her inne får du oppføre deg skikkelig! Jeg er en blogger, men det står ikke et eneste sted i panna mi at jeg aksepterer alt av den grunn. Jeg må se bort fra en del, men akseptere må jeg ikke. 


Ha en fin dag! 

 

 

 

Familietid, ubetinget kjærlighet!

En typisk kosekveld på oss idag, nå sover de to små galingene mine etter å ha fortelt vitser, holdt skuespill og vært gale. haha.  Jeg vet ikke med dere, men jeg har blitt helt avhengig av å ha kvalitetstider med de små. De blir så fort store og har plutselig forandret seg sånn. Mathilde lager frokost, Olíver sover helst til langt på dag. Typsik husmor og husfar , haha.. 


Jeg håper dere alle har hatt en fin dag? Jeg fikk idag sterkt og stort behov for litt ekstra kos med mine små, kanskje typiske homoner som trenger litt ekstra kjærlighet i graviditeten..Hmmm, ikke vet jeg altså. Ellers har begge barna merket masse spark og Mathilde synger nattasang for magen før hun selv legger seg, super søtt. hihi.. 


Jeg ønsker dere alle en fantastisk kveld! Ta godt vare på de dere er glad i og snakk pent til hverandre <3 

 

Torsdagsbliss med babymagen

God torsdag! Hei hvor fort tiden flyr, i morgen er et jaggu helg igjen. I dag har jeg prøvd å gjøre litt nyttig, men jeg merker bekkenet svikter meg mer og mer. Nå kan jeg noen dager slite med å komme meg opp av sofaen og bøye meg ned for å nå skoa mine. Uff. Ja, akkurat dette gleder jeg meg veldig til å bli ferdig med. Jeg har ikke hatt problemer med bekkenet mitt i tidligere svangerskap så dette er helt nytt for meg. Vel, alt for lillemor og det er utrolig hva man lar kroppen gå gjennom for de små barna våre. 

Bukse (mammabukse) H&M, Genser - H&M, sko Reebok. Jeg ser vi er mange som venter baby på samme tidspunkt! Det synes jeg er så hyggelig! Tenk hva vi alle har til felles, nemlig et lite barn. Det er så rart, vi går alle med ulike tanker, følelser og ønsker for fremtiden. Jeg går og drømmer og gleder meg til den kose tiden når babyen kommer. Den "blikjent"-tiden, hvor hun er ny for meg og jeg ny for henne. Hvor nærhet er det viktigste vi har og bånd knyttes. Den tiden hvor jeg bare skal ligge å beundre henne (det vil jeg alltid gjøre). Jeg har nå en liten følelse på hvordan hun vil se ut og hun vil nok ikke være så stor. Kroppen min har aldri produsert store barn, så tipper det kommer ei bittelita-dukke jente den 2. september. Jeg vet ikke hvorfor jeg tror nettopp den dagen, men har en liten følelse på den, hehe...  Hun skal pyntes i kjoler og vakre søte sløyfebånd fra dag en... Haha, altså så godt det lar seg gjøre i hvert fall..  Som jeg GLEDER meg! 


Har du noen tips til bekkenplager tar jeg de i mot med stor takk! Og hvis du er gravid, når venter du en liten? 


Nyt dagen alle sammen! Jeg skal i dag lage deilig stek til middag og begynne på en ny filmserie, ligge rett ut på sofaen og kose meg med bær og vaniljekesam! Namnam! 

Vi skrives! 
 

Grå-blå forelskelse!

Annonselenker. 

God kveld i stuen. Her har det gått i ett i dag og vi har fått inn masse fint! Brikker, putetrekk, servietter +++. Ennå kommer det masse mer i ren bomull, mønster, lin, ull - ja, listen er LANG! Dette er en av seriene som har kommet inn i basic blått og grått. Perfekt til båten og uteplassen egentlig da vannet preller lettere av, men jeg synes der er like lekkert inne! Prisene er helt supre også, noe som gjør at man kan supplere og fylle på. 

Putetrekk 80x80 HER. 50x50 HER. 60x60 HER. 40x60 HER. Spisebrikke HER og Servietter HER

Blått og grått er alltid lett å plassere og passer til alle hjem, synes jeg! I dag pyntet jeg opp med noen rosa roser også. Så moro å se hvordan du ulike fargene fremhever hverandre! Jeg bare ELSKER det! Nyt kvelden, her skal jeg fortsette å dille og dalle! Vi skrives! 

Vi har hverandre.Tiden bare løper fra meg hver dag nå og disse to hjelper meg til å få dagene til å gå FORT. Jeg har de siste ukene kommet enda nærmere småtrolla. De har vist så mye kjærlighet den siste tiden at jeg tror hvis dette kunne måles på noen plass ville det eksplodert. De steller slik med meg og gleder seg så mye til de skal få ei lita søster. Mathilde er vel den som er mest giret, hun har planene klare for den lille søstra si og at jeg er heldig med de småtrolla mine er ingen tvil!  

Da eg var og handlet nye antrekk for våren til barna ble jeg påminnet om hvor store de har blitt. Olíver bruker 152 i tøy nå og 37 i sko, Mathilde er nå 33 i sko og 134 i klær. Det er en stor forskjell på å titte på småtøy i str 50 og det å gå opp til 152... Vi har liksom hverandre, det er ungene mine og meg. De lurer jo på mye, for all del - de er barn! MEN, de er så livlige og har alltid en evne til å snu noe negativt til noe positivt, så jeg prøver å følge den veien og lære av dem. Olíver er typen som savner folk fort og kan bli frustrert og sint. Mathilde er den som lurer veldig og tenker masse inne i seg. Hun sitter og tegner gaver og skriver brev som hun tror jeg poster. De er barn, så de skal skjermes, men de er her også og de fortjener å vite. Nå som de vet, er de mer avslappet. De merker nok at jeg er mer rolig også og her skulle jeg tatt meg i nakken mye tidligere. Vi har nå som jeg nevnte tidligere små ting vi skal gjøre hver uke de her. I dag ble siste time brukt til å ligge på sofaen og snakke sammen. Bare om alt og ingenting. De små tingene er mer og mer verdifulle, og jeg tror oppriktig at det er viktig å ikke flykte fra det som er, men ta del i det og ting man står i. Vi har hverandre og det er veldig verdifult. I morgen er det skolen, ny hverdag og aktiviter! Jeg skal snart hoppe i senga og nyte litt ro. En god nattesøvn skal bli fantastisk! 


Nyt kvelden, vi skrives! 

Den ordinære UL viste en helt perfekt liten skatt.
I dag var den store dagen. Jeg stod spent opp med en stor sommerfugl i magen min. Lillemor vekket meg med spark og full bevegelse, hun er aktiv og hun er virkelig. 


Jeg har nå blogget i over 5 år og dette har gitt meg oftere mersmak enn det har gitt meg det motsatte. Likevel er det noen kommentarer som gjør vondt, spesielt når noen folk til stadighet skal rippe opp i såre tidspunkt i livet og bruke det mot meg for enhver pris. Jeg får ikke ugjort noe, men jeg kan prøve å ikke gjøre samme feilen igjen.  

Den siste tiden har jeg derfor merket et hat over bloggen, ikke til alle lesere( mange er fantastiske), men til de som sitter her inne og snoker på meg og holder seg oppdatert uten å vite hvordan ting er. Hat til de som til stadighet har de rette svarene og vet absolutt alt. De som diskuterer meg for å provosere frem en reaksjon i ulike medier. I dag kommer heldigvis gleden mer og mer tilbake når jeg ser alle de som deler så mye positivt med meg! Jeg har nok vokst mye på kort tid i dette svangerskapet, og av den grunn blir jeg så sint når alt skal vris og vrenges på uansett hva jeg gjør eller ikke. Jeg liker ikke at folk skal henge ut den lille uskyldige jenta i magen min, dette er et lite barn. Et lite menneske og jeg vrir meg i sinne over å se stygge kommentarer på henne tikke inn støtt og stadig... Hun er ønsket og hun er elsket på lik linje som de barna jeg i dag har. At folk skal sitte å lage debatter om barna mine fordi jeg har gjort dumme ting i livet gjør meg utrolig trist og lei, spesielt når jeg selv er i en lærefase gjennom hele livet og aldri vil komme til å bli perfekt. Jeg lærer hver dag, men jeg blir nok aldri perfekt. Jeg gjør hva som helst for barna mine og de er det aller viktigste jeg har. 


I dag var det en STOLT og fornøyd Camilla og kommende mor, samt bestemor som tuslet inn på venterommet på sykehuset. Mamma og jeg snakket om alt mellom himmel og jord der vi satt, men tullet litt med tanken på at tenk om det plutselig dukket opp en guttetiss på ultralyden. Haha... Jeg hadde tatt han som henne like godt imot, men mamma som sitter og strikker ble litt svett... haha. Vel, det var tydelig ei jente! (nok en gang) 

Fem minutter før timen min begynte kom verdens herligste jordmor ut og hentet meg. Hun har hatt tidligere ultralyd på meg også, og det var hun som først sa det var ei jente. I dag bekreftet dette seg helt tydelig med at alt av hennes bakdel kom frem. Hun sjekket hjerne, hjertet, lunger, magesekk, ribbein, armer og bein. Alt var som jeg trodde - nettopp slik det skulle. Lillemor hadde vokst godt og hun snudde seg slik at jeg fikk sett ansiktet hennes. Hun lignet på et lite romvesen, men nesen, øynene, munnen og kinn kom helt tydelig frem. Mamma var like fascinert som meg og jordmor tok seg god tid til å se på alt flere ganger og til å fortelle meg og mamma hva alt var og at ting så veldig bra ut. 

Jeg fikk med skjema, et som skal fylles ut og være med videre. Morkaken min ligger litt lavt så jeg fikk ny kontroll i uke 32. Dette var helt ufarlig fikk jeg klar beskjed om. Likevel sitter skrekken litt i meg etter svangerskapet med Mathilde, så jeg føler jeg hele tiden må være litt ekstra forsiktig. Dette er vel egentlig helt naturlig når man er og skal bli mamma - barna er jo det man er mest redd for uansett hva. 

Ei lita jente med små, smale kinn, liten munn og nese og små nufflige ører! En egen liten person som er helt ferdig - nå skal hun fakitsk bare vokse seg tykkere og lenger før hun melder sin ankomst til høsten! Hun suttet på tommelen sin og sprellet med beina, hun er så aktiv at jeg noen ganger føler hun skal grave seg ut gjennom magen. Hun følger kurven hun skal og er en perfekt lita jenta. Min lille jente som jeg gleder meg så utrolig mye til å få lov til å bli kjent med! 


Jeg håper dere har hatt en deilig dag, min er hva jeg kan kalle perfekt! Nå skal jeg lage klar deilig middag og snart får jeg trollemor og trollefar inn døra! I kveld skal vi ha kosekveld og det skal bli SÅ deilig! 

Vi skrives! 

 

Kyllingsalat med en vriGod mandagskveld, dere! Jeg har som dere vet, lovet å komme med flere oppskrifter på bloggen og jeg ser mange av dere etterspør, så i dag tenkte jeg å dele en deilig kyllingsalat med en vri. I dag var Martine på besøk, og siden vi begge var lystne på noe godt, men likevel lett og sunt etter helgen, falt det naturlig at verdens beste kyllingsalat sto på menyen. Jeg har delt en lignende oppskrift på kyllingsalat med dere tidligere, men gode ting kan ikke gjentas for ofte! Denne gangen endret jeg litt på noen av ingrediensene, for å gjøre den litt mer sommerlig! 

For å lage denne deilige kyllingsalaten trenger du følgende: 

1 pakke ferdig kuttet salat (i dag brukte jeg Romanomix fra Báma), 1 hel grillet kylling, 1/2 agurk, 1 chili, 1 pakke med små tomater, 1 pakke med jordbær, en neve med valnøtter og 1/2 Piel de Sapo-melon.

Denne kyllingsalaten er så deilig fordi den er både frisk og litt spicy. Ved siden av hadde jeg fetaost og deilig vinagrette med smak av Mango fra Nicolas Vahé - beste dressingen som finnes! Dersom du foretrekker vanlig selskapsdressing, er det også veldig godt ved siden av! Fersk baguett med pisket meierismør og havsalt er også å anbefale til, hvis du ønsker det. 

Følger du denne oppskriften til punkt og prikke, får du en ganske stor salat, så føl deg gjerne frem på egenhånd hvor mye du ønsker av hver ingrediens. Vi fikk en stor salat som vi forsynte oss av flere ganger, og likevel var det masse igjen som jeg har til overs og kan spise opp i morgen. Denne salaten er altså super å servere til gjester! 

Dette er den beste salaten jeg vet om og jeg håper du også liker den, dersom du prøver den selv! I så fall - jeg håper det smaker! 


Nyt resten av kvelden, så skrives vi! 

Tid med mine.

 


God mandag og ny uke alle sammen! 

Igår var jeg på farten så å si hele dagen med et lite avbrekk av litt mat med småtrolla før vi fartet videre!  Datamaskinen ble liggende igjen hjemme og når jeg kom hjem var klokken så mye at jeg valgte å vente til idag med å si hei til alle dere! 

Mange lurer veldig på hvordan det går om dagen og det er kjempe hyggelig, med meg går det etter omstendighetene veldig bra. Jeg har dagene fylt opp, frem og tilbake hos legen og merker mer og mer liv på den lille i magen. Det er bare noen få mndér til hun kommer nå så jeg prøver å nyte den siste tiden jeg har alene med meg selv og ungene til det maksimale! Det har skjedd så mye på så kort tid så jeg skal dele litt og litt med dere fremover, ennå nyter jeg å ha litt privatliv som ikke alle vet alt om nå om dagen. Det er overraskende godt å kunne være med noen som man føler bare alt er moro med og jeg tror jeg smile mer enn på lenge!  Et innlegg på litt oppdatering kommer litt seinere idag, så er det noen spørsmål kan jeg jo prøve å bake det inn!  Disse to kom hjem til meg igår og idag er hverdagen i full gang!!  To barn på skolen, aktiviteter, lekser osv - uka vil gå fort det er helt sikkert! 


Nyt mandagen og husk å spørre om det dere lurer på, jeg prøver å svare dere alle så godt jeg kan! 
 

Den perfekte Mascara.Det er ikke ofte sminke overrasker meg, men dette er en mascara som jeg på det sterkeste ønsker å anbefale. 

Jeg fikk min første Cherry Blooms Mascara til jul i julegave og etter det har jeg blitt hektet.  Vippene mine blir fyldige, kraftige og mye lenger å se på, det ser faktisk ut som om jeg setter på meg løsvipper.  Slik gjør du: 

I esken kommer det to mascaraer, en liten og en stor. Step 1 - påfør mascaraen som normalt 15-20 ganger per øye, Step 2- Så fort du har gjort dette påfører du mascara nr 2 fra midten av vippene og ut. For å passe på at macaraen setter seg påfører du mascara nr en på ny og du vil se mens du jobber med mascaraen at resultatet kommer. NB! Husk å ikke ha olje eller annet på vippene når denne skal påføres. 

Jeg har aldri tenkt til å sette på vipper igjen, dette er altså den beste mascaraen jeg noen gang har brukt og jeg får store flott øyenvipper hver gang. 
Dette er IKKE et sponset produkt, men en ren anbefaling etter mange etterspørsler. 


Ha en deilig lørdag! 

Kveld med jentene.Fredag og det er helg! Vet dere, jeg synes ukene går utrolig fort! Det var akkurat helg og nå er det helg igjen, hvor blir den berømte hverdagen egentlig av? I kveld får jeg et par venninner på besøk. Vi skal spise fondue og skravle.Typisk jentekveld med mye moro, det er hva jeg vet sikkert! Jeg tenkte meg avsted i butikken for å handle inn resten av tilbehøret som jeg så at jeg hadde glemt. Jeg er super distré om dagen, så klarer jo å glemme alt mulig. hihi. 


Bukse og skjorte -Støy. Kåpe - Bikbok. Sko- Zara 


Jeg håper dere alle får en deilig fredag med de dere er glad i! Nyt helgen! Vi skrives! 

Gjennom mine 5 år som blogger

Interiør gjennom tiden - vel, det er en ting vi kan si sikkert og det er at min stil har hatt en rød tråd som går gjennom alle de ulike årene jeg har blogget. Frem og tilbake med ulike farger, tekstiler og vegger, men alltid en stil som jeg har hatt min touch på. Jeg synes det er morsomt å se tilbake, spesielt nå som jeg planlegger alt på nytt. Det romantiske blandet med det rare, det maskuline blandet med det feminine! Jeg elsker at interiøret skaper en harmonisk og kos følelse, det er stilen min et bevis på. 

Jeg synes tekstil er viktig, puter og pledd får jeg aldri nok av. Jeg elsker å krype opp i en seng som bugner av puter, og en sofakrok jeg bare kan hive meg opp i. For meg spiller interiør en stor rolle i livet mitt. Jeg ser på det som en del av meg nå etter at jeg har knyttet dette så tett til meg gjennom så mange år. Hvordan har deres stil utviklet seg? Er dere kanskje på samme plass ennå? 
 

Oppskrift - deilig sjokoladefondant!


Som dere vet lagde jeg en deilig dessert på lørdag da Martine kom på besøk, og her kommer som lovet oppskrift. Denne desserten har jeg laget glutenfri, men denne sjokoladefondanten er like god med hvetemel, så denne er super å servere til alle!


For å lage 6 deilige sjokoladefondanter trenger du følgende: 

1 dl sukker, 4 egg, 100 g usaltet smør, 200 g lys kokesjokolade og 1dl glutenfritt mel 

For å lage sjokoladefondant trenger du ramekiner (porsjonsformer) eller store muffinsformer. Mine ramekiner er fra Rosendahl og de passer perfekt!
Slik gjør du: 

Sett ovnen på 220 grader, over- og undervarme. Begynn med å smøre porsjonsformene med flytende smør og dryss Oboypulver over, slik at fondanten ikke sitter fast i formen når den skal vippes over på tallerken senere. 
Pisk egg og sukker til eggedosis. Mens kjøkkenmaskinen jobber, smelter du smør på lav varme. Når alt smøret er smeltet, heller du over kokesjokoladen. Deretter bruker du en slikkepott og rører til all sjokoladen har smeltet inn i smøret og du har flytende sjokolade. Hell den smeltede sjokoladen oppi eggedosisen og la dette blandes. Deretter drysser du litt og litt mel oppi bollen til du har en ferdig røre. Når røren er ferdig fyller du porsjonsformene 2/3 fulle. 


Stek sjokoladefondanten nederst i ovnen på 220 grader i 8 - 12 minutter. Steketid avhenger av ulike ovner - jeg lot mine stå i 11 minutter. Underveis må du gjerne sjekke med en gaffel om den er ferdig stekt i kantene, for denne skal fortsatt være flytende i midten. La fondanten hvile ett par minutter etter du har tatt den ut av ovnen. Bruk en smørkniv og skjær rundt fondanten og vipp forsiktig over på tallerken. 

Serveres med deilig vaniljeis og friske bær, og dryss gjerne for syns skyld litt melis over.

 Bon appétit!

Det begynner å gå opp for meg.


God onsdag!  Ja, startet dagen ennå? De fleste er vel godt i gang med dagen, inkludert meg selv. 

I dag har jeg vært litt på farten og skal straks videre på noen undersøkelser, slik går nå dagene! Martine og jeg måtte noen ærend i byen i dag, og da vi satt og tok en liten lunsj kom det en trillende med barnevogn og satt seg rett ved oss. Jeg har gjennom hele livet hatt babyer rundt meg, men i dag var litt spesielt. Hun løftet opp en utrolig vakker liten gutt og jeg ble bare sittende å stirre med sidesynet mitt. Jeg overhørte at den lille babygutten hadde blitt dobbelt så stor nå enn hva han var da han ble født og det fikk meg virkelig til å tenke. Om 4,5 måned er det min tur og det blir jeg som kommer trillende på babyvogn, bærende på en baby og på turer med en liten baby hvor enn jeg går. Helt surrealistisk å tenke på egentlig. Fra å være innstilt på å ikke skulle få flere barn til å nå stå her i en alder av 27 år og vente nummer tre er helt uvirkelig for meg ennå. Magen er der, hun sparker, men at det faktisk skal komme en liten baby og "stjele" hverdagen min kommer til å bli utrolig rart. Det begynner å gå opp for meg at jeg skal bli trebarnsmor, men jeg tror at jeg først i dag merket den klumpen i mellomgulvet som faktisk bare ville ha meg til å bryte ut i full panikk. Det er lenge til hun kommer sier jeg til barna og meg selv, vi har GOD tid. Det rare er jo at det faktisk ikke er så lenge til, for en ting er sikkert og det er at ukene går fort og innen folk vet ordet av det postes det en liten babylank på siden min. 


Jakke- hm. Kjole - Bik bok. Skjerf- Acne. Sko- Reebok. 


 


Jeg skal få hygglig besøk i dag, men før det ville jeg innom for å ønske dere en god onsdag! Håper dere får en nydelig dag med alle dere er glad i! 

Tid for å gjøre plass!


Jeg har som dere nå vet fått babyseng og selv om den ennå ikke skal opp på rommet, så tenkte jeg det var på tide å få ordnet litt på soveromskottet mitt. Den første periode til Lila, så bor vi jo her og jeg tror vi får det kjempe koselig. Soverommet er riktignok bare 8,5 kvm, men jeg valgte det minste soverommet, så barna skulle få rommet med stort vindu og best plass siden de er to. Når vi kommer inn i nytt, så får alle hvert sitt rom og det blir en ny verden! Den som venter på noe godt...

Vel, nå er sengen ferdig redd opp, soverommet vasket og luftet ut. Jeg merker at det å legge seg i kveld skal bli deilig! Jeg sover jo litt for godt om natta nå. hehe.. Nå har jeg "tøyet" lakenet med å ligge ned madrassen.. haha... Uansett hvor stort laken jeg kjøper blir det aldri stort nok etter vask... Typisk altså. 


Nyt dagens siste time og sov godt i natt! 
 

Vårfølelse på kjøkkenet.Når våren kommer, så blir det også mer farger i heimen hos meg. Jeg elsker blomster som gir litt farge, putetrekk som lett kan skiftes ut og bordbrikker som kan byttes etter ulike middagstemaer.   

I dag kjøpte jeg inn deilig ferske urter og krydder, og har gjort klart til deilig middagsbesøk i morgen. Jeg har fått dilla på å lage hjemmelagde desserter, juice, kaker og middager utenom det "vanlige". Kjøkkenet er en plass som krever trivsel og den siste uken nå har jeg merket masse trivsel her hjemme. Det å stå på kjøkkenet og diske opp de deiligste salater og andre enkle småretter som tas på sparket er kjempe moro. Da jeg overtok leiligheten var den kjedelig og enkel. Jeg er, som dere som følger meg vet, glad i stæsj og små detaljer. For noen kan det bli for mye, men for meg er det dette som er perfekt. Jeg har brukt masse tid på å prøve ulike ting, men det lyse og beige er alltid det jeg faller tilbake på. Kjøkkenet fikk, etter at jeg kom inn, nye håndtak, fliser, maling, kjøkkenøy og batteri på vasken. Små ting som gjør litt forskjell på et ellers "kjedelig" kjøkken fra 2007. 

Jeg synes det er viktig å alltid passe på å ha friske urter og planter i hjemmet. Det er noe jeg tror de aller fleste kan forbinde med meg, hehe... Det å bruke lime, sitron, krydder og urter som dekor er alltid delikat - også lukter det SÅ deilig! 

Så vil du ha litt vår hjemme uten å betale masse for det? 

- Kjøp friske blomster i vårens deilige farger. 

- Pynt opp med frukt og grønt 

- Bruk små detaljer som lett kan skiftes ut og ikke vær redd for å la fantasien ha en finger med i spillet. 


Jeg håper dere nyter tirsdagen og har en fantastisk dag! 
 

Endelig halvveis!

I morgen går jeg inn i min gravid uke 20. For meg er det helt sprøtt og veldig rart. Hver tirsdag er en milepæl, og jeg synes ikke det er så lenge siden jeg ventet med å komme inn i uke 10 og så uke 12. Nå er det jo 10 uker siden. 

Jeg vil hver uke nå ha en gravidoppdatering. Nå er det jo så mye som skjer uke for uke fremover. 

Uke: 20 ( i morgen) 

Kjønn: Jente 

Antall uker igjen til termin: 20 uker.

Barnets navn: Lila-Elise 

Kontroll: Jeg har vært på jevnlige kontroller, men skal på ny kontroll 12. april. Gleder meg masse til å se den lille prinsessa mi igjen, blir aldri mettet på dette. 

Innkjøp:  Jeg har kjøpt inn litt tøy, ellers har jeg fått det aller meste. I påsken fikk vi bilsetet, vogn og seng. Mamma strikker masse og jeg har allerede vognpledd, kosepledd, reisesett og annet klart til lille prinsessa mi. Beste gaven av alt var kaninbamsen barna valgte å gi henne. Den har de begge to hatt og de mente det var riktig at hun får den nå <3 Bevegelser:  Hun sparker masse og er veldig aktiv. Nå kan man tydelig merke at hun sparker og magen blir helt skjev når hun blir veldig aktiv. Jeg merket bevegelser i uke 13 allerede denne gangen, men de siste to ukene nå merker jeg at hun sparker og ikke bare beveger på seg. 

Indre ro:  For å være ærlig så har jeg ikke vært så rolig tidligere i svangerskapet. Jeg synes alt har vært et lite mareritt. Først den siste uken nå har jeg klart å samle meg og glede meg over det som skjer. Jeg er såklart litt stresset. Det å få en liten baby kommer jo til å snu hele hverdagen på hodet. Slik det er  idag er det nokså behagelig med store barn, men det vil bli en hverdag dette også. Ennå litt rart og vanskelig å sette seg inn i, men dette blir bra! 

Vektøkning: Jeg gikk ned 9 kg de første ukene, og nå har jeg gått opp 7,5 kg igjen, så det er ennå 1,5 kg bak der jeg startet før jeg ble gravid. Jeg ser ut til å kun få magen, men det gjør absolutt ingenting! Tipper jeg går opp noe få kg, men vi får se. 

Vann i kroppen: Ennå INGENting! Er jeg heldig slipper jeg unna, så jeg håper og satser på det! 

Strekkmerker: Jeg har ikke fått et eneste ett, men regner med at brystene kanskje får noen få. Så langt har brystene og magen vært det eneste som har vokst, så jeg føler meg som en kamel. haha.... 

Tungt: Jeg er ikke tung, enda lett og spretten, men bekkenet er veldig vondt så jeg sliter veldig med at det gir sterke smerter. Magen er jo stor til å være meg, så jeg føler meg såklart litt tung, men dette tror jeg er naturlig når man forandrer seg. 

Plager: Ja, som nevnt over - bekkenet. Kvalmen er nesten helt borte, noe morgenkvalm til tider. Jeg er veldig trøtt og sliter med ellers sterke ryggsmerter. Den berømte metallsmaken er der ennå, så jeg håper den snart forsvinner. 

Humør: Jeg er overraskende blid og fornøyd! Hører jeg er veldig glad og smiler mye, så dette tar jeg som positivt! Jeg ler masse og føler at jeg er mer fornøyd og tilfreds nå enn jeg har vært tidligere i livet. Jeg har veldig lett for å bli rørt og gråter fortere når jeg er såret. Jeg fyrer meg ikke så lett opp, tenker meg mer og mer om, og merker jeg er mer direkte på en korrekt måte. Jeg er nok ikke så oppfarende og blitt litt mer stille, men jeg har hørt av folk som kjenner meg at de synes jeg har blitt mer behagelig og rolig å være sammen med. 

Cravings: Åh, jeg har dilla på sjokolade og vannmelon. Jeg kan spise det absolutt hele tiden. Utover dette lager jeg mye hjemmelaget jucie og annet som er friskt! Elsker friske smaker og kaker! Også har jeg fått DILLA på kaffe - noe jeg begrenser til maks noen kopper i uken... (vet det ikke skal overdrives så jeg har forhørt meg med lege) ....

Fødselsforventninger: Åh, her har jeg ikke så mange ennå, men tar det som det kommer. Vet med sikkerhet at dette gjør grusomt vondt og at ingen fødsler er like. Det blir et minne for livet og et sterkt øyeblikk når hun kommer som ingen vil være foruten! 

Denne tapeten brukte jeg.Ja, bedre sent enn aldri! 

Innlegget på tapeten har dere spurt etter så lenge og jeg beklager at det har tatt slik tid. Jeg satt jo opp denne tapeten uken før jeg havnet på sykehuset, og etter det har det vært mye annet, så jeg har glemt det og gjemt det bort. Dette er ingen unnskyldning, men en forklaring. 

Tapetrullen legger jeg derfor med bilde av koden på. Den er kjøpt på Montér, og de hadde den på lager da jeg handlet den.  De som kjenner meg vet hvor dårlig tid jeg har til tider, men aldri så dårlig tid så det ikke er godt for noe. Jeg ville ha leiligheten lys og endte opp med å finne en med mønster, for å få litt spill siden jeg ikke har mye bilder på veggene mine ellers. 

Martine rev raskt ned tapeten ,og jeg sparklet noen spikerhull og førte opp denne rett etterpå. Kjempe enkelt fordi tapeten er myk og enkel å jobbe med. Pga. jeg ikke ville ha mønsteret i en rett linje gjorde dette jobben noe vanskligere, da blader og greiner måtte møtes og diffen på rullen ble mer enn beregnet på hver rull. Jeg har ikke tatt i rett mønster, men i bølger, dette er en smaksak man velger selv. Tapeten er enkel og lett å jobbe med, noe som gjorde at selve tapetseringen gikk radig. Vi var to og gjorde dette på en kveld. 

Resultatet er jeg strålende fornøyd med og den passer til absolutt alt! 
 


Jeg håper mandagen deres har vært fantastisk, min har gått i ett, men sånn er det litt til tider er det ikke? Nyt den videre og lurer dere på noe mer er det bare å spørre i vei! 

Date night.

God kveld alle sammen, straks slår klokken 00 og ny dag starter!  Jeg har akkurat kommet hjem fra den morsomste kvelden på lenge! Sabrina tok seg turen til plankebyen istad og planen var å gå på "the boy" i Fredrikstad. Vel, det funket dårlig, vi hadde nemlig ikke sjekket programmet og kom 30.minutter for seint.  Vel, vi tok en middag og dro til Moss. 

På kinoen ble det før og midt i filmen flere ting som gjorde at vi brøt ut i latter flere ganger!  Først klarte jeg å tømme ut hele esken med popcorn på gulvet, så feis og nøs en person forran oss så vi knakk totalt og deretter klarte jeg å tømme ut baconsnacken også ! Altså, klomsemor Camilla har hatt nok å drive med idag for å si det sånn. haha.... Nå verker bekkenet og jeg sliter mer og mer med å komme meg opp og ned fra sofa´n her hjemme, men det skal jeg klare å komme meg igjennom! Graviditet er ingen lek!


Nyt nattes timer alle kjære lesere! Imorgen skal jeg dele innlegg på den fine tapeten dere har lurt sånn på! Vel, bedre sent enn aldri, så vi skrives! 

Søndag for de gale og litt mindre gale...Helgen min har vært travel, hva har deres? Timene får en ny betydning når de går fortere enn de kommer. I morgen er det ny uke og måneden det er, er APRIL, sommeren nærmer seg dere! Tenk når vi kan sitte ute til langt etter solen har gått ned og bare kose oss, da dere. Vel, her på lageret hos oss minner det om alt annet enn sommer. Martine hadde før klokken hadde slått 14 pakket over 32 ordre, og det på en søndag! 


Men, når Martine stod og ante fred og ingen fare - sa det VIPS og jeg stod bak henne og fikk henne til å fly ca en meter opp i lufta. Er så morsomt med lettskremte folk, spesielt når de er like lettskremte som meg. Jeg kan se en edderkopp og falle om, det finnes ikke noe som er mer skummelt! Martine nærmer seg med alle de skumle spøkene hennes, men enda en GOD vei igjen før hun slår en edderkopp! Vi vet å mobbe og være ufine mot hverandre, men bak fasaden skjuler det seg to like gale mennesker som innerst inne er veldig glad i hverandre! 

Livet er ikke mer moro enn du gjør det til selv! 

- Camilla; Stell deg på den, Martine!

- Martine; Sånn?? 

- Camilla; for tung, sorry, jeg slipper!! 

Utover alle røverstreker har Martine som mål å være ajour før midnatt, og jeg skal hjelpe henne så godt jeg kan! 
 


Ha en deilig søndag alle sammen!! 

Lørdagskos i heimen.

Reklame. Dette er lørdagskvelden sin altså! Ro, koseprogram på tv, godis i skåla og brus i glasset! Vi har vært litt sunne i dag og spist deilig salat med kylling, og det var virkelig godt! NAMNAM... Nå sitter vi og ser på Sara og Selma. For et program, jeg ler så jeg griner. Mot i brøstet, Karl & Co - ja, alle disse norske programmene er så å si noe av det beste som finnes, er det ikke? Lørdager hvor man ikke har noe å gjøre er på vei til å bli av de beste, i hvert fall her i heimen. 


Som dere ser har jeg fått på plass pledd og puter fra Style By Norway i hele stuen, og dette er noe jeg såklart synes er veldig stas! Jeg har prøvd meg på å blande inn litt grått og jeg synes faktisk det ble veldig fint. Det var litt deilig å bryte av med en gråtone til alt som ellers er beige! Grått er jo rolig så det passer til det aller meste! 

Putetrekket og pleddet finnes HER og HER i nettbutikken. 


Nyt kvelden alle sammen! Nå er snart nok en helg omme og det gjelder å få mest mulig ut av den! 

I farta.Lørdag og vi har endelig kommet hjem etter å ha vært på farta i hele dag. Ungene hadde gavekort på lekebutikken, så jeg ble nødt til å kjøre de opp etter å ha lovet det i en uke nesten. En ting er sikkert, barn glemmer ikke. Mathilde sikret seg perler og Olíver tok med seg en figur til disney-spillet sitt på Ps4. Lørdagen er reddet, selv om været er dårlig! Skjørt twist & tango. Genser Bik bok. Kåpe Bik bok . Skjerf Close to my heart. Pumps Acne . Veske Michael Kors. 
Nå skal jeg lage en deilig dessert, perfekt for de med cøliaki og de som ikke har det! Martine skal nemlig på besøk og siden hun har nettopp dette er det koselig å lage noe hun også kan spise! 


Oppskrift kommer til uken, kos dere så sees vi etterpå! 

 

Senkveld.

Fredagskvelder er magiske, er de ikke?  Se på hu suramura mi da. Skikkelig geip på henne, men tror ikke den var mye seriøs. 

Her er det alltid Senkveld med Thomas og Harald på skjermen, nesten blitt en fredagstradisjon, hehe. Før vi rigget oss til med Senkveld var det full sang med Idol, så nå er vi litt hese i stemmen, for Idol er jo et program vi sitter og synger med full hals til her hos oss. Stakkars våre naboer, de kan jo ikke være særlig glad i oss. Mulig jeg burde holde meg til synging i dusjen, men jeg later som jeg er veldig god, haha. 


Jeg er nesten litt kvalm nå, Chocoloco i Fredrikstad er jeg sikker på selger landes beste Makroner, og de har gått ned en etter en. Havsalt med karamell og sjokolade og bringebær! Namnam... Jeg spiste sikkert tre-på-rappen, så nå kunne jeg kastet opp om jeg bare satt fingeren i halsen. Søtsaker er alltid godt, men jeg er tydeligvis en som ikke begrenser meg... haha. 
Dere får passe på å nyte kvelden videre med et glass vin eller bare vann og brus slik som oss. 

Litt rosa feber.

Annonselenker.

Vips sa det og det var fredag igjen. Ukedagene flyr så fort at jeg ikke forstår hvor de blir av? Nå som dagene er lenger og solen er på plass når man står opp, er det mye lettere å få startet på ting. Som jeg nevnte i går kom det masse putetrekk til oss fra Style by Norway. Det var en hoppende og glad Camilla som stod klar og tok varene i mot! Når man virkelig elsker noe selv og det endelig kommer, ja da kan man ikke gjøre annet enn å smile bredt. Jeg endte opp med å gjøre litt om på stæsjet. Som dere vet, det ene drar med seg det andre. Det blå ble flyttet litt rundt ,og litt rosa fikk komme på plass i stuen. Det er ikke så mye som skal til, en ny farge på blomstene eller pynt på dekorfatet endrer looken med en gang! 

Putene jeg har pyntet med i sofakroken min finnes HER, HER, HER og HER. Jeg ønsker dere alle en deilig start på fredagskvelden og nyt timene som er igjen av den! 

hits