april 2015

Out and about!

Happy day folkens!  Wiiii, langhelg står for tur, deilig ikke sant? Vel, jeg jobber faktisk en dag i butikken denne uken og det er på lørdag! Åh, gjett om jeg gleder meg til å jobbe blant alt det vakre vi har fått inn, jeg er helt i hundre jeg! Den lyseblå og beige genseren fikk vi inn i en LEKKER laksefarge idag også, den har jeg nå satt på ønskelisten min, merker lommeboken blir fort tom når vi får inn nyheter- hihi...

Idag er det fotballkamp på denne dama, kællen har spurt om jeg vil bli med på stadion og se FFK spille på hjemmebane idag og ettersom det nå er MANGE år siden sist bestemte jeg meg for å bli med !  Kan jo hende det blir artig, hmmmm... (?)  Vi skal ut å spise Pizza og ta noen drinker etter kampen siden barna er hos Håkon så da blir det fotballkamp og date i samme slengen ... Det kan jeg like =) 

Antrekket er funnet frem og idag tenkte jeg å kjøre lyseblått.. Den nye genseren har jeg jo flyttet inn i så da blir det slik... 

Den finnes HER i nettbutikken og er like fin til alle fassonger - s-l  og den lekre nye boyfriend jeansen er helt topp, den er litt stram på leggen og siden den ellers er litt "baggy" synes jeg det er finest. Den er helt "normal" i str. Jeg er en 27 og tok den i den str. Passet perfekt!  Finnes HER i nettbutikken. 

Den nydelige vesken min skal også brukes idag! Lyseblått er å blir min farge altså<3

Armbåndet finnes HER i nettbutikken. Jeg har fått dilla på jogge-sko! Helst i pastell eller hvite! Og mitt siste kjøp ble disse fra Reebok.. Siden dama får bestemme skal kællen matche , så idag fikk også han nye sko! Herreklær er ille moro det også altså- hihi... Vi har fått en helt RÅ butikk for mannfolk i byen nå, -Chaplins , finnes forresten HER på facebook. Bare et lite tips fra meg...  Det at flere og flere satser i gå-gaten i Fredrikstad står det stor respekt av, byen vår begynner å bli VELDIG fin nå <3 


Hans Kristian har blitt kjempe bortskjemt... Jeg handler alt til han fra sko,bukser,parfymer,+++ Det eneste han må tenke på er å bruke det.. Iitllegg står jeg for husarbeid og matlaging.--Mannfolk livet er tungvindt dere. haha.. Vel, han er god på ting jeg ikke duger til igjen så det heter vel og GI og TA , ikke sant? 

 

Vel, nyt dagen.. Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til kamp! Vi skrives! 

 

 

Love Paisley

Kvelden idag kom fort synes jeg, men sånn er det bare! 

Paisley er blitt min nye svakhet nå, jeg simpelthen elsker det og synes det er knallfint å kombinere inn med de ulike tekstilene jeg har hjemme ellers. Siden jeg er av de som alltid har vært litt "redd" for mye farger hjemme synes jeg det er litt ekstra stas når jeg får inn litt liv uten å overdrive med for mye mønster,farger og tekstile.. Jeg har bestemt meg for å klare å få inn litt orange også, men alt til sin tid.. haha... 

Det er utrolig hvor mye så lite kan gjøre , ikke sant?  Og dere, gjett hva.. De STORE 80x80 putene våre i beige lin ligger nå ute for forhåndsbestilling så vil du sikre deg noen er det ikke så dumt, de går veldig fort. 

Direkte link finner dere HER til nettbutikken. 

Betongurnen på bordet har gått ut, men vi har fått inn en ny variant som finnes HER i nettbutikken. 

Den lekre paisley puten finner dere HER i nettbutikken, den blåklokkeblå finnes HER i nettbutikken. Jeg skal straks sette meg ned å se på en rute jeg tenkte å gå imorgen, hmmmm. Jeg får se på været. hihi... Nyt kvelden vi skrives! 

Funny day...

It´s a god day! ... Idag er en sånn da, en dag hvor vi har det ille moro, vel det blir ikke mer moro enn du lager selv? Og dere gjør dagen min så mye bedre med alle de flotte kommentarene dere legger igjen- tusen takk! 

Idag startet jeg dagen hos legen, jeg sliter ennå med søvnen og det er utrolig slitsomt! Jeg legger meg og er STUP trøtt og sover med en gang hodet treffer puten, problemet er bare det at jeg våkner etter et par/tre timer lys våken og da sliter med å sovne igjen!  Dette er jeg så utrolig sliten og lei på og jeg håper snart at noen av tipsene jeg får hjelper, men har dere noen gode kom med dem! 

 

Vel, over til Villapaprika, her har Nina flyttet inn i årets fineste vår/sommer genser i dusdus-lysys-blå! ÅÅh, den er så fin dere, med lekker splitt på ryggen og greier.. Helt midt i blinken! Vi har også fått inn en lyseblå Cathrine Hammel -lookalike genser , den er rett og slett rå lekker! Jeg elsker de blå pastellfargene nå! Sommer og sol oser det! 

Jeg klarte ikke å bestemme meg -igjen! Og endte da så klart opp med en av hver og igår fløy jeg rundt i den lyseblå, idag flyr Jeg rundt i muldvarp!

Buksen er ny også, den kom inn igår og helt perfekt! Boyfriend-jeans! Litt baggy selv om den sitter rundt rumpen og ikke er stram i livet , perfekt for sånne som ikke liker at ting strammer for mye slik som meg.  haha... Jeg går konstant rundt og sjekker skrittene mine, jeg har fått meg skrittteller og Hans og jeg driver da å "slåss" oss imellom om hvem som går mest i løpet av en dag.. Idag har jeg sittet forran pcén i mange timer så jeg er kun oppi et par tusen skritt til nå.... Men jeg skal nok komme meg opp i noen tusen til idag!! 

Gensrene ligger HER og HER i nettbutikken! Jeg fikk de nesten akkurat ut, peneste jeg har sett! Nå skal jeg snart sette snuten heimatt! Kællen skulle grille burgere idag, gjett om jeg gleder meg, får nesten vann i munn. hihi...

 

Ha en deilig dag alle sammen, nyt den til det fulle! Vi skrives!!! 

Har jeg blitt en media"hore"... ?

Overskriften taler vel for det meste for seg selv, eller hva? Jeg hører ofte mye rart, men mye er somregel ikke mye nok, hvor går grensen? 

De siste ukene har jeg fått høre at dere ønske å lese mer om meg, barna og gjerne kombinert med interiøret jeg ellers blogger om. Nå har jeg blogget i noen år, hatt en plattform hvor jeg har delt mye og lite av meg selv, men ettersom jeg har blitt mer "voksen" har også bloggen blitt det, hvorfor? Jo, fordi jeg har lært og det på den harde måten. 

 

Å være en blogger byr på mange utfordringer og en av dem er å by på seg selv, gjerne 2 ganger  daglig 365 dager i året .. I starten er dette lett, gjerne det første året, men så forsetter ting å rulle og kravene lesere stille til deg blir bare større og større og mer og mer krevende. Alle tror de kjenner deg fordi de leser nettopp bloggen din... Istedenfor Camilla, er navnet mitt -Villapaprika og istedenfor en person med følelser tror folk at jeg kun er en plattform. Vel, nettopp her tar de feil.    Å blogge i 2015 er krevede, moro og veldig hardt, det er en jobb og den jobben er nok til å velte mye annet i din hverdag dersom feil kommentar treffer på et sårbart tidspunkt. Ord som blir skrevet, innlegg som postes og bilder som deles blir gjerne silt igjennom en trang sil hvor noen av mange sitter å leter etter en eller annen feil for å kunne sette ut negative vibber uten å si navn! Å stå på sidenlinjen å si at den i midten bare får la det prelle av er somregel 100 ganger enkere å si enn det er for personen å faktisk la alt gjøre det! 

I 2013 valgte jeg å dele mindre om meg selv og mer om interiør her inne, grunnene var mange, men valget var den gang likevel ikke lett.. Når du lever av å utlevere deg selv, bruker deg selv som et produkt blir ting fort veldig overfladisk og noen ganger er det mye lettere enn dersom ting blir mer privat.. Det er fordeler og ulemper med alt, men fordelene er vel den at folk ser deg, ulempen er at du blir uglesett så fort du tar valg ikke alle er enige i. 

I 2013 snudde livet mitt -KNIPS sa det og jeg gikk ut av en boble alle var vandt til å se meg i, en tilværelse som var hva jeg viste om og en fasade folk kjente til.. I livet mitt hadde ting tatt mange mndér allerede, på bloggen ble alt delt på få uker .. Forumene, debatter, kommentarene og alle meningene ble for mye for meg å takle. Istedenfor å ønske å vite hva som hadde skjedd var folk mer opptatt av å kommentere det som ikke var slik andre hadde trodd og det var der et lite minimareritt startet for meg. Jeg husker det ennå, jeg slet med å blogge... Jeg var redd, ikke bare for hva folk skulle tro, men jeg stod på et nytt stadie i livet mitt jeg aldri før hadde stått. Den familien jeg hadde hatt var brått delt i to og en ny familie stod forran meg. Jeg husker alt det vonde folk fortalte meg, hvor ille alle syntes jeg var, den følelsen unner jeg faktisk ingen. 

Sannheten var den at jeg var blitt forelsket, i en annen mann, en mann uten barn, uten noen histore som gift, separet, barn , +++ Han var et nytt kapittel og jeg var klar for å starte på det med han...  Jeg var separet, Håkon og jeg fungerte ikke lenger som et par, vi dro frem det dårlige i hverandre og var kommet dit at vi ikke ønsket å være kjærester, men venner.  Det er vi en dag i dag også, bedre venner enn vi noen gang tidligere i livet har vært.  Når jeg da traff Hans gikk jeg ikke inn for å forelske meg fort på nytt, jeg  prøvde alt for å ikke falle for han. Jeg tror det var oppi all benektelse jeg forstod det... Hans og jeg var venner, vi var i utgangspunktet enige om at det var slik det skulle være begge to, men like barn leker best og oppi alt valgte vi å gi det et forsøk!  Jeg gledet vel få hjerter når vi ble et par, men vi gledet hverandre og slik ble det altså oss, Hans og jeg. 

 

Fra å leve med en som var like kjent medl kameraet som meg til å bli sammen med en som helst ikke ønsket å vise ansikt på det gjrde så også bloggen ble en annen en enn før... Jeg måtte endre fokus og det gjorde heller ikke noe, jeg var lei av at alle andre viste så mye bedre hvordan jeg burde leve livet mitt enn meg selv.... Hvordan det har seg vet jeg ikke, men å sitte å peke finger er somregel veldig enkelt..... 

Å skrive om lysestaker, maling , butikken +++ ble fort mye enklere og jeg synes det ble lettere å gjennomføre dagen når ikke alle blandet seg.... Likevel var ønsket om å være den jeg alltid har vært her inne der og iveren etter å prøve å formidle et innlegg privat uten å skrive noe galt i andre sine øyne kom mer og mer tilbake. 

Det har nå snart gått 2 år siden jeg endret fokus her inne på bloggen, men de to årene har jeg trengt, jeg har trengt å bli tøffere, hardere, mer ydmyk, takknemlig og glad , jeg har vokst og det MYE! 

 

2015 er et nytt kapittel og fra nå vil bloggen bli MIN igjen, den skal ikke bare være Villapapriak noe mer, men Camilla og Villapaprika, den skal ikke bare dreie seg om 2,3 settnigner om min hverdag med kun interiørbilder, men den skal vise hva min hverdag faktisk er, inspirere i bøtter og spann og dele oppturer som nedturer! Bloggen min skal bli ekte igjen, og jeg vet det er mange med samme drømmen som meg der ute, liknende hverdager, på samme alder, med barn +++... Det er mer enn lysestaker å dele her inne og jeg tror det er vitkig å få frem.. Alt er ikke så svart hvitt og bransjen jeg jobber i er HARD og den biten er også fin å dele.. 

 

Så tilbake til overskriften.. Jeg fikk spørsmålet om jeg trivdes som media"hore" nå som jeg lot meg selv filme, avbildet og dele av meg selv i uliek aviser +++ ,instagram og facebook og svaret er.. Har jeg blitt en media"hore" fordi jeg fremover ønsker å by mer på meg selv? Så ja,,,, da trives jeg i mitt "yrke" og verner om det med nebb og klør!! 

Velkommen til meg igjen alle sammen og takk for at dere har gitt meg gleden tilbake ved å vise hvem jeg er , ikke bare design skal endres her inne nå så jeg håper du vil like det! 
 

Enkelt og pent!

God kveld, virkelig! Jeg er helt PUMPA! Denne jenta har vært på sykkeltur til byen sammen med min bedre halvdel og sykkelen min har 3 gir- haha..... I motvind og oppover bakke var det forferdelig! haha. Trim til TUSEN! 

Turen var helt topp, veldig deilig å få trimmet flesket litt.. hihi... Nå ligger jeg ret tut på sofa´n å ser på en komedie og det er det så alt for lenge siden jeg gjorde sist så akkurat dette NYTER jeg .... 

Jeg tenkte jeg måtte vise dere bilder av det ferdigdekka bordet mitt istad.. Det ble enkelt og delikat! 

Nå skal jeg legge fra meg maskinen og nyte et par timer med ren komedie underholdning, imorgen er det nok en flott dag som venter oss- nyt kvelden så skrives vi! 

Tips til festbordet!

Hei og hopp! Nå har jeg akkuratt satt meg ned forran pc´skjermen, her har det gått i ett! Idag har jeg hatt et trivelig besøk av to kjempe søte damer fra Side2 / Nettavisen. Jeg har holdt på med en sak som skal ut med ulike tips til festbordet og det har vært så moro! Jeg håper mest av alt at dette faller i smak hos alle dere, det er det som er det vitkigste! Etterpå tenkte jeg å dele noen av bildene med dere, hadde ikke det vært greit? 

Besøk er alltid koselig uansett hvem som kommer så idag serverte jeg kyllingfilet marinert i hvitløk,chilli og apelsin med en deilig frisk salat til, det smakte kjempe godt idag! Oppskiften kommer jeg med senre(!). 

To kjempe hyggelige solstråler, snakk om godhjertet personer<3 Jeg er så heldig som får bli kjent med så mange flotte personer !

Den nye betongurna ble brukt på festbordet og jeg simpelthen elsker den! Med store lekre hortensia og litt grønt ble den helt nydelig, jeg skulle bare ønske at blomstene holdt seg like vakre for alltid! Betongurna finnes HER i nettbutikken. 

Vi filmet noen små snutter og fikk tatt masse bilder ned til minste detalj så dette tror jeg blir veldig bra! 

Stas er det ihvertfall! Jeg håper dere har hatt en fin dag idag(?) .. Nå skal jeg straks begynne på middagen, en sulten mann kommer snart inn døren så da er vet vel på sin plass at han ikke rekker å etterspørre den.. hihi! 

Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

 

News in my kitchen

Så var det tid for litt nytt i heimen ettersom det kommer inn masse lekkert i butikken, jeg klarer jo ikke dy meg! Idag fikk vi inn noen lekre urner, tøffe urtepotter +++ og jeg har allerede fått de fylt opp med deilige urter og annet snadder! Det er så moro og gjøre litt om med små grep i heimen! Imorgen kommer side2 til meg, vi skal nemlig sette sammen noe spennende sammen og det gleder ejeg meg veldig til! Et rent inspirasjonsinnlegg som jeg håper dere alle kommer til å like, og ikke minst vil la dere inspirere av! Jeg har ennå noen små ting som ligger å flyter i heimen før jeg kan ta kvelden, men sånn er det! Jeg vet å lage kaos i ryddingen min.. haha... 

Har dere hatt en fin dag da? Været har vært helt topp, men jeg skulle ønske vinden ikke hadde vært så sur, for den gjør så det virker mye kaldere enn hva det er på gradstokken..  

Jeg håper dere får en nydelig kveld, jeg har nettopp sett intervjuet med Bruce jenner og tenker at han er en tøff person som har klart å stå frem i den tiden vi lever i nå.. Flere som har sett programmet? 

Sweet dream, dreamzebra!

Annonse. 

God mandag folkens, her er jeg tilbake igjen! Henger litt etter på tid, men skal nok klare å ta meg inn igjen! 

For et par uker siden mottok jeg en ny madrass fra dreamzebra.Dreamzebra er en moderne og ung bedrift med en ny innovativ madrass av høyeste kvalitet. Den er spesielt utviklet for de med nakkeproblemer og stressene hverdag, derfo synes jeg det virket spennedne å prøve den. 

Madrassens nederste lag består av en skumbase som gir madrassen stødighet og riktig fashet. Det mellomste lagets bladning av seigskum og latex gjør at madrassen puster og holder brukeren kjølig. Det tredje og øverste laget som består av latexskum, skaper ikke bare ekstra komfort men bidrar også til madrassens evne til å puste.

 

Dreamzebra mener at alle fortjener en god natts søvn. Derfor gir Dreamzebra 5 pund for hver solgte madrass til en ideell organisasjon som hjelper hjemløse ungdommer. Alle som kjøper madrassen får prøve madrassen hjemme i 40 dager. Iløpet av denne stunden får du sove på den, slappe av på madrassen og drømme om den. Om du av en eller annen grunn ikke faller pladask for dreamzebran din, kan du bare retunerer den på dreamzebra sin regning og du får pengene du betalte for den tilbake , uten noe problem! Du har derfor ingenting å tape på å prøve og det er det som er så bra!  Itillegg kommer madrassen i en håndterlig innpakkning levert rett hjem på døren der du bor! Genialt og VELDIG deilig! Den kommer i alle str og jeg kan virkelig anbefale den på det sterkeste! Jeg har ikke sovet så godt på LENGE! Derfor har jeg ordnet så dere får 50 euro avslag på faste priser ved å benytte deg av koden VILLADREAM! 

 

 

 

Annonse. 

Søndagskos!

Hei og hopp alle sammen! Så var det søndag-igjen! ÅÅÅH, deilig dag med strålende sol! Jeg bare å elsker å våkne opp til sol og blå himmel! Vi har riktignok bare daffet og mojet oss på sofan idag, nytet roen med en skrekkfilm! Igår avsluttet vi kvelden med skrekkfilm og idag startet vi dagen med en, haha... Ungene flyr ut og inn dørene og her har vi hatt opptil 7 barn på besøk idag.Enda godt de små har masse venner, det er så viktig! 

Snart skal vi ta på oss joggesko og jakker å gå en tur, med så pet vær er det viktig å komme seg ut en tur for oss voksene også, eller hva? 

Uansett.. Igår kjøpte jeg meg et par nye lekkerbisker! Jeg driver å endrer litt på stilen her i heimen, ettersom jeg er voldsomt kreativ om dagen! Nå snakker je gikke om store ting, men heller litt farger her og der og litt mer natur ... Vet ikke om noe deiligere jeg altså! Jeg har planer om å prøve å få inn litt koral, den nye fargen vi har fått inn i butikken nå er så UTORLIG lekker, men dere vet meg og farger -det tar tid! haha... 

Deilig nytt duftlys oser av sommer og duftpinnene er alltid et must her i huset! Jeg elsker at det lukter deilig når jeg kommer hjem og jeg tror ikke jeg har kommet hjem og følt det har luktet innestengt eller dårlig så lenge jeg har hatt duftposer,sprayer,lys og pinner stående rundt! 

Fjølen og lysestakene er allerede ute i nettbutikken, tøffe ikke sant? Disse er unike og laget av små familiebedrifter i india. Unike ting til unike hjem!

Som dere sikkert ser har vi skiftet design på nettbutikken, og varesortimentet skal bli HELT unikt! Jeg elsker å fylle opp butikken og nettbutikken nå. Med fulltids ansatte på nett og i butikk kan ikke dette blli annet enn perfekt! Jeg er så glad for at jeg ser forandringer ved grepene som er tatt og all hard lærdom er god lærdom, slik må jeg nesten velge å se på det, ingenting kommer av seg selv nemlig! 

Nå skal jeg nyte noen timer ute med familien min og jeg håper dere gjør det samme! Nyt denne deilige søndagen! Etterpå skal jeg tipse dere om verdens beste madrass, jeg sover bokstaveligtalt som en prinsesse ! 

Vi skrives! 

Villapaprika

God lørdag! Hvor ble vårværet av? Det som har vært her hele uken(?) Vips sa det så var det grått, men jeg ser lyst på det, det blir ihvertfall VELDIG grønt når det regner... hihi... 

Butikken har de siste ukene vært snudd på hodet, det har vært MYE prosenter, mange gode kupp og en ROTETE butikk, haha.. Til uken satser vi på at snekkerene kan få startet på kjøkkenet som skal snekres opp og forstørres i butikken, deretter flere STORE hyller, ig enda mer deilige vårvarer er ventet inn! 

Nå har butikken på nytt fylt seg opp, varene som er nå er fremdeles i samme stil, men stilen vi nå fører skal være noe tøffere og "enklere" , heller flere lekre store hyller enn overlessa møbler. I tillegg kommer det mye betong og støl som skal blandes inn, jeg ser allerede hvor fint det har blit der vi er feridg!  Jeg har derfor knipset noen bilder av butikken nå, Mona hadde jo tent masse lys når hun åpnet idag og det var derfor helt perfekt for meg å endelig få tatt noen fine bilder av den lekre butikken vår! Jeg viser dere først den feidige delen av butikken! Mye av veggene har fått seg et lite strøk ekstra med maling, kassen har blitt malt og sist men ikke minst  nye varer er på plass! 

Villapaprika: 
Kjøkkenavdelingen skal også strammes opp, men enn så elnge bugner det av nyheter her også! 

Pssst! Sjekk den lekre fjøla da.... Den kommer på nett! + Alt annet altså! Også har vi fått inn masse orange og ROSA! Og dere, dette hvite boret selges for kr 1500,- slik det står ... Kupp om du er på jakt etter salongbord. 

 Jeg bare elsker den stilen vi har begynt å forme inn med det vi har, er jo såååå mye fint! 

Idag skal jeg pusle rundt med litt nyheter her i heimen, jeg håper dere har hatt en flott dag så langt! Nyt den vidre! 

Tid for meg selv!

God kveld i heimen fra meg! 

Idag har jeg hatt litt tid for meg selv, jeg merker jeg blir mer og mer glad i mitt eget selskap, lange turer og lufting av tanker og følelser i det fri! Jeg har den siste tiden fått mye å tenke på, mye har skjedd rundt meg så det å komme seg opp og på beina igjen er så deilig for meg. Idag har vi fått opp trampolina til ungene, men Hans har rotet vekk alle skruene til nettet så vi får ikke gjort oss ferdig før imorgen.. Dere kan tro det va to skuffa barn som var sinte for å ikke få lov til å hoppe der uten... Vel, jeg tror nok Olíver forstod det bedre enn Mathildemor... 

Nå ha jeg akkuratt blitt ferdig med å ta ut og inn av oppvaskmaskinen, vasket benken, vannet blomster og ryddet litt i papirene.. Jeg tror de her i huset mener jeg skal gjøre alt, per dags dato gjør ingen noe uten at jeg maser o da er det vel lettere å gjøre ting selv.. haha... 

Kanskje like greit, jeg liker å ha orden i sysakene mine, når de flytter og ordner for mye på ting her hjemme blir jeg litt stressa.. 

Nå skal jeg ta meg to ferske skiver med honning, kaste  meg litt tilbake og slappe av i sofakroken føe sengen ROPER på meg! Nyt kvelden, vi skrives! 

Slavearbeid, eller.. Barnearbeid?

Neida, det er ikke så groteskt som det høres ut som, men idag har ungene måttet bidra med dugnad ! Mathilde har feiet, Oliver, ryddet, perfekte oppgaver for små røverunger som ELSKER å få små oppgaver her hjemme.
Hans fikk løftet spisebordet opp på verandaen og hugget ned begge de store stammene , nå virket tomten brått MYE større! Vi skal finne oss en mindre spisegruppe utenfor stuen så alle de store stolene flyttet bort på langsiden av huset! Det å ha en mindre gruppe for oss blir helt perfekt , spesielt når plassen ikke er så stor der. 

Vi savnet et større bord med mulighet for mange gjester så bordet ble 3,2 m -stort vel og merke! Hans skal kutte beina litt på bordet, jeg har feilmålt litt, men idag orket han ikke mer så vi satt det opp enn så lenge ! hihi.. Et kryss skal også under bordet, det er gjort klart, men ivrig som jeg er klarte jeg ikke vente med å pynte det frem til det er på plass- hihi... 

Nå skal jeg straks legge meg... Jeg håper dere alle har hatt en deilig dag... Imorgen er det på´n igjen med nye ablegøyer , vi skrives! 

Hotelfeeling!

Happy morning! 

(foto: Erik Hagen Fredrikstad blad) 

Se på dette været da dere, herremin så deilig! Igår ble det litt sånn til og fra, jeg koser meg så mye ute om dagen at jeg helt glemmer bort å ta meg tid til dere, en dårlig vane denne jenta må vende seg av meg- haha... Nå er det meldt dårligere vær fra helgen av ( om jeg bare kunne tryllet skulle det vært sol hele tiden) og det gruer jeg meg til! Jeg har STORE planer om å bli ferdig med mitt mini prosjekt- krakk og bord idag .. Hans bare rister på hodet av meg, men jeg skal nok vise han! Åkjøpe et 3 m solid bord kostet flesk, så å snekre det selv ble min løsning når jeg prøver å være litt økonomisk.. 

Idag fikk jeg se en  minifilmen fra huset vårt på f-b.no, så om noen vil se hvordan vi har det hjemme på film og høre litt av mine tanker bak våre valg kan dere se den HER. 

Vel, nok "skravling" på meg, idag har jeg satt sammen et lite -gjør det selv innlegg. Soverommet er et rom jeg ofte får spørsmål om så idag starter jeg dagen med noen enkle tips og grep dere kan ta der inne!  

 

Hotelfølelsen, vi kjenner alle til den?  Pent oppredd seng, mykt og deilig sengetøy og gjerne mye lekkert av tekstil. 

Hjemme blir ofte soverommet bortprioritert, som regel har vi 100 andre baller i luften før vi starter på nettopp DET rommet som vi ofte bare lukker døren. 

Tips nr en: 

Tenk rolig, lett og dempet . Hvilken farger får deg til å slappe av og hva skal til for at nettopp dette rommet skal bli det rommet du finner en indre ro og kan lade batteriene.? 

Jeg liker rolige dempet kontraster, gjerne i samme farge tone. Beige og hvitt er gjerne mitt "lerret" så fargene bruker jeg  alltid til slutt. 

-Blått er en farge jeg synes er dempet og delikat, den kan være alt fra veldig sommerlig til god og lun i vinterperioden. 

Puter! Jeg elsker det!  Et godt tips til å få frem sengen er en lekker sengegavel og et par STORE hotellputer,ønsker du mer kan du pynte opp med mindre pynteputer etterhvert. - Lek med ulik tekstil og bland det sammen, det skaper spill og liv i interiøret. 

Små detalje er alltid fint og ulike rammer på alt fra familiebilder til veninnebilder er alltid fint å blande inn som en del av interiøret. 

Velg en enkel base å jobbe med, men husk! Et soverom er i utganspunktet et rom som er enkelt å få pent uten å legge for mye penger i det. Kjøp et spann med maling,  tapetser en vegg eller to ( jeg foretrekker en vegg på et soverom pga det er morsomt å bytte litt på) , kjøp en pen sengekappe til sengen din, et par store lamper og nattbord som er praktiske, deretter kan du leke deg med tekstil i alle mulige farger og typer! 

Et duftlys er også greit, da lukter det alltid himmel når du går inn og den rette aha opplevelsen sniker seg inn og du kan stolt vise frem dit private hotelrom! 

En tommefingerregel er å ALLTID re opp sengen før du forlater den når du har stått opp, vi synes vel alle at det er hyggelig å komme til oppredd seng når vi skal legge oss for kvelden! 

 

Ha en deilig dag! 

Kosekveld..

Åh, jeg er så sliten! Idag har vi beiset ferdig verandaen, malt den ene veggen og snekret sammen det nye spisebordet vi skal ha på verandaen som er over 3 m -det blir rålekkert! Vel, Hans har vært apekatten Julius idag, han har saget ned alle greiner på treet vårt og imorgen skal han hogge resten av stammen ned også! Det ble utrolig mye mer lys og nå kan vi sitte ute og nyte solen enda lenger uten at den forsvinner bak det store treet! Perfekt når utekveldene kommer, for slik været har vært de siste dagene føles ikke sommeren så lagt unna.. 

Nå sitter vi og nyter kveldens siste time før vi skal hoppe i køya å dra vidre til drømmeland! 

Vannmelon og pepsi max, namnam! Jeg gleder meg veldig til å vise dere resultatet, men fy filleren så mye tid det tar med et hus! Jeg føler vi ikke gjør annet enn å ordne ting på plass her hjemme, men noe nytt dukker opp hele tiden. Vel, med et hus fra 79. kan man vel kanskje ikke forvente annet... 

Flere som har "gamle" hus de ikke vet hvor de skal starte på! hoho---- Det har vi! 

 

Nyt kvelden og nattinatt! 

Våknet til meg selv...

Før alarmen ringte ulet det i tlf min, meldingen tikket inn og en av dem var fra Hans!  Hans er den fødte nett-avis -leser og leser alt som leses kan på nettet og han hadde lest saken om meg i avisen.- "Så stolt av deg jenta mi" , skrev han og da må det jo være bra(?).. hihi. Som jeg har nevnt hadde jeg Fredrikstad blad på besøk forrige uke,  de ønsket et intervju med meg ang butikken og interiøer.. Interiør er jo musikk i ørene mine så å stille opp til det synes jeg var kjempe moro!  De ble i mange timer, filmet litt, tok masse bilder og jeg spratt rundt som en spretball.. I mitt rette element! hihi..  Saken kan dere lese HER . 

(Bildet tatt av Erik Hagen i Fredrikstad blad. )

Vel Ellers idag skal jeg få gjort unna bilder til 3 ulike temaer  jeg har på gang, samt bilder til 2/ 3 nye tips og idé innlegg som kommer her på bloggen!  Dere vil se bloggen vil endre seg litt fremover nå, jeg har nemlig nye temaer som skal inn og jeg gleder meg som en unge til å sakte, men sikkert få dette til! wiihiii!!  

Sola skinner idag også, og Hans skal få tatt resten av treet i hagen når han kommer hjem fra jobb.. Igår klatret han opp i treet og begynte å sage, jeg stod sidenav å holdt meg for øynene og ba pent om at han skulle komme ned.. Dere kan tenke dere selv, jeg stod å holdt den ene hånden på foten på han og den andre forran øynene.. Hahha.. Akkurat som det hjelper, velvel.. Det gikk veldig bra og idag MÅ han stå på stige, noe annet tillater jeg ikke.. 

Jeg håper dere alle får en fantastisk dag, her hjemme blir det kanonbra! eller ; Ille bra, som vi sier her i fredrikstad!  

Nyt dagen, vi skrives- masse solskinnsklemmer sendes fra meg til alle dere! 

Endelig!

Så har jeg snudd litt rundt på ting igjen, klesrommet har vært mitt lille prosjekt, jeg har nemlig ikke vist hva jeg skal gjøre for å få det litt trivligere der inne. Je ghar ønsket å få det litt mer romantisk der inne, men uten hell. Nå har jeg ENDELIG fått det til! Den nye stolen har flyttet inn på rommet mitt og jeg tror den var ment for å stå her, så fort den kom inn der sa det PANG og der passet den perfekt! Idag har vi fått kuttet ned treet i hagen, herremin, så mye bedre det ble! Lyse slapp mer igjennom og verandaen fommet i lys! Nå blir det deilig når sommeren kommer, nå forsvinner ikke lyset bak treet noe mer! Og deilig er det! 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, denne uken merker jeg allerede nå kommer til å gå kjempe fort! 

Nyt kvelden, så skrives vi imorgen! 

ArmCandy news

God mandag og ny uke! Har dere sett for et flott vær vi har her idag! Jeg blir så glad når sola skinner, himmelen er blå og værmeldingen for dagen er PERFEKT! Idag ahr jeg fylt opp nettbutikken med masse armbånd, vi fikk de inn på fredag, men da fikk jeg ikke lagt de ut så idag startet jeg med det! Jeg elsker stæsj og disse armbåndene er rålekre til kanon priser! Litt bohem og glam - perfekt for sommeren og enkle antrekk! Også har de dusker! hihi

Jeg klarte nesten ikke bestemme meg, jeg elsker jo alt!  Detaljene er så nydelige og detaljer er noe jeg synes setter prikken over i´n! Mine et par av mine favoritter er disse: 

Men , ja dette er par 3 av egentlig ALLE... 

Nå skal jeg få ferdig det som ligger her, dagen går så utrolig fort så her gjelder det å ikke ligge på latsiden! 

Nyt dagen alle vakre, masse solskinnsklemmer fra meg! 

Varm i pæra!

God søndagskveld alle sammen! Sjolahopp som dagen flyr! Idag har jeg glemt dere helt bort, jeg har nemlig pusset,vasket og beiset verandaen og nå er jeg så fornøyd! Jeg tok tipset deres til meg og startet idag og været idag har jo vært helt upåklagelig, strålende sol og blå himmel!  Verandaen var rett og slett gyselig, jeg skal ALDRI male en platting hvit igjen, jeg vet nemlig ikke om noe som blir fortere stygt enn det.. Huset vårt er jo hvitt med rød takstein, så valget ble en rødelig beis for å ikke bryte med for mye farger rundt huset. 

Imorgen skal det beises for 3.gang og deretter er det bare å få på plass hagemølene og nye blomster!  Jeg skal ha en skikkelig maskulin hampton stil med litt av det maritime til! Jeg vil jo gjeren at uteplassen skal være like pen som innsiden av huset så jeg bruker heller litt tid så alt blir skikkelig og ordentlig! 

2.strøk er tatt, se så pent det har blitt!  Alle de nye putene mine skal flytte ut på verandaen, de finnes under nyheter i nettbutikken, så er du giret på RÅ fine puter er det plassen å ta en titt! 

Imorgen skal dere få se resultatet ferdig! Gjett om jeg gleder meg for dette blir altså SÅ lekkert! 

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag,for ikke å snakke om helg! Vår har vært helt tipptopp! 

Bare meg.

God lørdagskveld alle sammen, det er bare meg osm stikker innom! 

Har dere hatt en fin helg så langt?  Igår var Hans og jeg en tur ute, tok oss et par drinker og spiste pizza, deretter dro vi bort til min beste venn Inge og koset oss på utestedet han driver her i byen - Badtimes! Blitt så fint der altså!

Idag har det gått i ett! Lille Maja er på besøk og jeg har hatt med meg snuppa på tur hit og dit! Hans skulle egentlig "bare" bli med meg å se på et par gode arbeidssko til meg, men det endte med at han klarte å "lure" meg til å kjøpe innebandy kølle, t-skjorte , sokker +++til han. Sportsbutikker er altså mye bedre for menn enn damer (jeg er ikke sports intr..), speiselt når det ikke går ann å kjøpe seg sko der fordi selgerene blir mer desperste på selge enn de er hjelpsomme. Bare det at selgeren påstår at jeg er "psykisk" fordi jeg ikke vil ha på meg signalgule "dødsbra" joggesko til "bare" 1699.- fikk meg til å snu der og da.. jadaså, kællen ble fornøyd ihvertfall.. 

Nå er melonen kuttet opp, sofakrorken inntatt, Maja sover og jeg skal nyte det å slappe av frem til imorgen. Da skal jeg nemlig vaske huset utvendig, gjøre klar verandaen og nyte go´været! Er det forresten noe som vet når man kan begynne å beise??? Jeg KLØR i fingrene etter å starte etterhvert, men må jo ikke starte før det går ann heller.. haha..

Oppvasken er tatt så ingen unnskyldning  til å bli hengende over kjøkkenbenken forran  macén nå...  Det er lørdag og det er en fin dag! 

Dere får nyte lørdagen og kose dere! Vi skrivs imorgen! 

 

PSST! Jeg selger forresten den grå/blå sjeselongen min for kr 4000,- det er et par små hull i den(vært der fra starten) , men er noen intr. kontakt meg! Nr og info står  på instagram! 

Sveisen hos Frisøren!

Herremin så DEILIG!!! Idag har jeg fått klippet håret mitt og det har jeg gjort hos den flinkeste frisøren jeg har vært borti- nemlig Roberto på Beauty House i Oslo! Makan til flink og nøye mann, for ikke å snakke om morsom! Jeg ønsket kort bob og det fikk jeg. 

Det er så deilig å sitte i stolen hos noen som virkelig vet hva de driver med, Roberto er ikke bare veldig flink og nøye, men han forstod så godt hva jeg ville og var veldig nøye med hvordan alt skulle være-super deilig!!! 

 

Pssst!! Jeg sovnet nesten når han vasket håret mitt, dette var hodemassasje jeg gjerne skulle hatt hver dag! 

Håret begynner å ta form! Endelig har jeg en frisyre igjen! 

Denne kjekkasen stod for klippen min hos Beauty house ! Nesten så jeg tok han med meg hjem... Neste gang skal han begynne på fargen min, men jeg må "spare" ut fargen min så den nye kan startes på! 

I slike skjønnhetsalonger kunne jeg bodd. Hår,make-up,vipper, brynnapping , restylan, fillers, negler, hud ++++  drømmeplassen, spesielt når man elsker sånt! 

Nå skal jeg prøve å få meg litt søvn, jeg skal til legen imorgen (tidlig)og gruer meg litt.. Jeg har en frykt for leger spesielt når det er en haug med blodprøver som skal bli tatt... Jeg skulle tatt de ferdig før påske, men klarte ikke gjennomføre det når jeg først stod der... ( tenk om noe er galt) Så imorgen er det bare å bite tenna sammen... uffufff..... 

Nyt kvelden vi skrives! 

Morgenbliss med småtrolla!

Morgenstund har gull i munn, og det er denne morgenen et godt eksempel på! Mathilde har spist flere boller med havregryn og Olíver har sittet med ipad.. unger idag altså.. Det var to lys våkene unger som stod sidenav sengen min når kl var 0630 og etter det har det gått i ett! Med hårfletting og mat. haha.. 

En veldig matgiret og en som akkuratt fikk i seg to skiver før han kastet seg ned på sofa´n noen minutter... En typisk morgen i dette huset vel og merke! 

Idag skal jeg ut på tur - men jeg måtte innnom å ønske dere alle en deilig dag til vi skrives igjen! Nyt den! 

Kveldshygge!

God kveld i stuen!  Nå har ungene akkurat kommet seg i seng, de er så gode og jeg koser meg sånn med de så tiden bare flyr av sted! Mathilde slo på stortromma idag og lagde ikke bare ett, men tre armbånd til meg, så nå blir jeg smykkefin fremover! 

Nå sitter jeg lent tilbake og skal kose meg med kveldens programmer før jeg om et par timer skal hoppe i seng selv! 

De nye lyktene finnes HER og den LEKRE stolen finnes HER!  

Idag har vi hatt  besøk av Ludvig, en røver av en liten pelssdott! Mathilde er en stolt storesøster, jeg en mor som prøver å pent fortelle henne at " ikke mas med han" Mathilde sier så pent da at -" åh, mamma, du er bare SÅ dum assa, han kan ikke mases med!"  Vel, sånn går no dagan.. haha...  Alltid stas å skulle gå frem som et godt eksempel når ungen er så mye "smartere" haha.. 

Billige er lyktene også! Kun 79,- - da er det morsomt å fornye vettu! Jeg håper dere alle har hatt en deilig dag og kveld! Nyt kvelden! Vi skrives! 

Blue heaven !

God onsdag! Herremin som tiden flyr, hvor blir dagene egentlig av?  Idag har Fredrikstad blad her og tok bilder og film fra huset vårt, ille stas vettu! Jeg er jo veldig fornøyd med hjemmet vårt så det er alltid stas å vise det frem! 

Jeg lovet dere mer bilder igår, vi fikk opp liftgardinene og når Hans holdt på med det flyttet vi litt på møblene og igår prøvde jeg å ordne det til mens vi hang opp, alle trodde jo jeg hadde gjort om! hihi.. En kort liten minimakeover, men slik ble det .. 

Nå som liftgardiner er oppe, møbler på plass- for ikke snakke om vår nye godstol har det blitt skikkelig vår her! Masse deilig lyseblått her flyttet inn, ennå skal andre nyheter også på plass, men dette måtte bare opp og frem <3 

Sjekk denne stolen- helt STUP forelsket jeg!!! Den kommer i nettbutikken ikveld! <3  

Nå skal jeg gjøre litt lekser med småtrolla mine, jeg håper dere har hett en flott dag, ny kategori i nettbutikken er laget frem til vi får opp den nye nettbutikken og i den ligger noen nyheter allerede! 

Klikk dere inn å trykk dere hjem noen nyheter <3 Vi skrives mer etterpå! Nyt dagen <3 

 

Lyseblått!

Det blir lyseblått i år som i fjor.. Og jeg må bare vise dere en liten smakebit <3 
Nyt dagen, etterpå skal jeg vise dere helheten hvis jeg rekker, ellers kommer den imorgen! ! Vi skrives! 

God mandag!

Har dere hatt en fin en? Åh, det har jeg, deilig vær, lunsj ute og bare hygge og glede! Det er slik det skal være, normalen er på vei tilbake og jeg går å gleder meg itl vi kan sitt på verandaen å nyte grillmat ,koteletter , grillpølser , grillribbe - NAM! Vår og sommer er en fin tid dere (?) . 

Som Nevnt har jeg sakte, men sikkert begynt å få inn nye deilige vårfarger i huset og iløpet av kvelden skal de på jobben få ut alt i nettbutikken også! Wiiii! Jeg er rett og slett forelsket, de nye varene OSER sommer og sol! Av en eller annen grunn er lyseblått blitt den faste sommerfargen min, jeg blir aldri lei blåtonr uansett hva! 

Nå skal Hans og jeg til mamma og pappa og spise deilig middag! Imellomtide ønsker jeg dere alle en kjempe deilig mandag! Vi skrives! 

Blue love

Blått er min favoritt farge-INGEN tvil! Nå er vår/sommer nyhetene på vei til oss og jeg gleder meg til å fornye litt i heimen med alt det fine som kommer inn! Det er en glede å få inn litt farger og det første stedet jeg har startet er på soverommet!  

Soverommet skal for meg være delikat, og ton-i-ton, samt holde en hotellpreget følelse! For meg er dette et av de viktigste rommene, da det faktisk er plassen vi tilbringer MASSE tid! 

Igår la jeg rent på sengen, luftet ut på soverommet og i natt sov jeg bokstavelig talt som en dronning.. haha.. Dere kjenner nok til følelsen, ferdig dusjet, gjennomluftet rom, ren seng- ingenting slår det! Jeg sovenet på sekundet .. haha... 

Nå tenkte jeg å få litt orden på kjøkkenet, det er utrolig hvor fort det blir rot når kælle skal holde system.. haha... Flere som har slike mannfolk? Vel, det viktigste er at de gjør så godt de kan selv om bestikket havner i feil skuff, glassene plasseres i tårn og stekespader ligger litt overalt hihi...

Nyt dagen mine vakre! Vi skirves!  

Fortsetter å tømme!

God morgen! Sått opp med sola idag? ÅÅÅ, idag var jeg SUPER trøtt når jeg våknet, jeg lå våken å tittet i taket i halve natt så å stå opp når kl var 07 var nesten en kamp, men jeg kom meg opp jeg altså! haha.. Ungene ble sendt av sted på skolen og Mathilde hadde søte musefletter krøller, sikkelig nydelig lita jente. Olíver dro håret bakover å sa at jeg ikke skulle røre når jeg prøvd å hjelpe han å få håret ned.. haha.. det stod jo rett opp på han stakkars. 

Vel, i butikken tømmes det ennå, så fortsett å ringe om dere vil vi skal sende ting som ikke ligger ute i netttbutiken:

Denne lekkerbisken av en sofa i sort velour ( 30 % av 18 000 )  har vi to stk av nå + stol og bordet selger vi for kun 1500,- tlf villapaprika er 69391999 så bare å ringe om det skulle være noe ! Jeg ønsker dere alle en deilig dag! nyt den og kos dere, nå er det helg!  

Dagens outfit!

Ja,som dere ser er jeg kledd i dagens RÅESTE outfit! Ugs, joggebukser og flisjakke! haha.... Huset har virkelig slitt på den møkkete vinteren, så idag har jeg koset meg ute i frisk luft og fått plantet litt grønne busker! Jeg GLEDER meg til å få vasket huset og få det pent igjen, å ha det skitten og skjoldete synes jeg er veldig trist, spesielt når jeg føler huset fortjener all den "pleie" det kan få!  Tommel opp for vår og sommer! Lillemor har også hjulpet til så dere kan tro det har blitt lekkert! 

Jeg håper dere har hatt en fin dag, for det fortjener dere! 

Teppe bomba...

God morgen alle sammen! Herremin, som salget igår har gitt resultater! Det er så moro å se at varene blir trykket og bært hjem til dere slik at vi får god plass til alle de andre varene som kommer!  At dere er så glade for tilbudet er så morsomt å se, dette var en vurdering vi gjorde i forhold til at vi nå ønsker å fornye oss mer, da markedet der ute begynner å bli veldig likt og "sprengt"på alt som har med interiør å gjøre. Siden vi nå endelig står med muligheten på å komme oss vidre og fornye oss litt mer er ikke det en sjanse vi lar gå fra oss! Så tilbudet var for alle overraskende, men på en bra måte! Så tusent akk for alle som bidrar til tømmesalget ! Nesten litt skummelt å se butikken bli så "tom",men fantastisk deilig å kunne starte med med frisk pust før sommeren!! 

Vi har nå snekkere som skal komme å sette opp hyller og kjøkkenavdelingen skal forstørres med mer kjøkken, nye innebygde hyller +++, nye røffe møbler og fremdeles mye romantisk skal på plass! Vegger skal tapetseres og lamper og masse annet skal komme opp! Jeg gleder meg veldig fordi nå blir butikken så utorlig mye mer oversktlig og møblene får komme mer frem! Jeg gleder meg til de starter her så fort tilbudet som er i butikk og  på nett er ferdig!! WIIIHIII!!! 

Jeg har blitt trykt oppi et hjørne her jeg sitter.. Etterpå går turen hjem og på svømming med snuppa mi! Men jeg ville bare innom å si hei til dere!! Og ønske dere alle en flott (shopping) dag vidre! 

En liten gjest som er svart dukket opp og ville hilse han også!! Voffvoff og fortsatt nydelig dag!! Vi skrives som bare det etterpå!! 

På tur i skogen!

Hei og hå! Nå er jeg så sliten, Ungene fikk med seg sin "aktive" mor på tur idag og vi endte opp med å gå over 8 km ! Det er altså så fin runde å gå når vi går fra huset og opp til Sprinkelet! Skikkelig terreng, dielig omgivelser og en skikkelig gå tur! hihi... Ungene har lekt i trær, klatrert i de, plukktet gress og blomster- ja rett og slett storkoset seg! Nettet har eksplodert og det er 3 stk på pakking imorgen, jeg er helt satt ut, å selge for slike beløpet på en dag er for meg helt surrealistisk! Ordrene bare tikker inn så det er så klart ille moro!! 

Jeg håper dere nyter kvelden og får en deilig natt! Vi skrives imorgen! 

Lagertømming!

Hei og hopp! 

Da er timen kommet hvor vi skal kjøre igang med lager tømming! Vi trenger derfor hjelp av dere til å renske hyller,kurver og kasser! Dette gjelder ALT i butikken fra stoler og bord -til lysestaker!  Tilbudet gjelder både på nett og i butikk så er det slik at du ser noen produkter du kunne tenke deg å bestille som ikke finnes i nettbutikken, ta kontakt med oss på mail eller tlf. 

Villapaprika skal fornye seg med nye merker og leverandører og vi ønkser derfor å starte på scratch med tomt lærret og tom butikk! Butikken får en lett makeover og nettbutikken lanseres i helt ny drakt innen kort tid! 

 

Det er 30 % i hele nettbutikken og butikken! Alle varer som bestilles før fredag kl 11 blir sendt før helgen! Shop to ypu drop! 

Nettbutikken finner dere HER.
 

Sjollahopp!

Så var det kveld igjen! Jeg sitter klistret forran tv skjermen og ser på ekstremt vekttap! Beste serien jeg vet om, er så motiverende å se hvor viktig det er å spise sunt og ha en sunn livsstil!  Imorgen skal jeg og ungene gå en lang og deilig tur til Sprinkelet, jeg lovet de det idag og jeg er ikke den som bryter avtaler om jeg først har lagt en med de noe lenger! Det har jeg gjort alt for mange ganger før, men man lever en gang så viktig å ta vare på de små øyeblikkene! Ikke sant?  Jeg synes det er så deilig å ha to barn som begynner å bli store, nå blir mor og barn -bånd sterkere og mer og mer vennskap! De to er altså så fine å snakke med, dele ting meg, ta med på ting- you name it! Det er bare å nyte tiden!!! 

Idag har Mathilde vært på lang tur med venninna si på sykkel, jeg skulle ut å gå tur og jentene ville være med..Skal si det var to stk flinke jenter som bremset i god tid og gikk av sykklen når de skulle krysse vegen.... Det er så deilig å se at de er så forsiktige og flinke til å være så små!  Selv om de kjørte litt vinglete noen ganger var de ekstremt søte! hihi.<3 Vel, timene flyr og jeg skal bare nyte noen timer til på sofaen før sengen kaller! 

Nyt kvelden vi skrives! 

 

PS! Søstra mi selger huset sitt, som jeg stylet for litt tid tilbake hvis dere husker?  Så er dere på boligjakt i fredrikstad er dette absolutt noe å se på! Annonsen finnes HER. 

Vips var påske over!

Vips sa det så var påsken over, men for en god start på uken det har vært likevel! Sol og deilig temperatur, kan vi be om mer? Jeg er så lei av vinteren og overlykkelig over at vi endelig har passert vinter mndéne og nå beveger oss mot sommer! Hans og jeg reiser av sted på en mini ferie om 1,5 mnd så det er bare å ta seg inn og være flink frem til det!  Vel, idag har jeg fått på plass deilige nye blomster i butikken, utrolig hva det gjør.. Meg og blomster, jeg blir aldri lei det jeg.. hihi... Denne uken kommer det masse nyheter og jeg er i ekstase! *kanneste ikkevente*...

Rosmarintre-se så vakkert! 

Jeg har kledd meg for våren og er overlykkelig over å få ta de deilige strikkabuksene mine i bruk! Vår garderoben kommer mer og mer frem nå! jIPPI!!! 

Jeg håper dere har en fin dag idag! Jeg har begynt på diett - en sunn en ... Allerede i gang, men for en forandring fra påsken.. haha... Vel, vil man bli bedre på å spise sunt er det bare å tøye strikken, det er lenge til jul og ribbe igjen nå.. haha.. 

Vi skrives etterpå, nå skal jeg snart komme meg hjemover igjen! 

Planlegger for fult!

Tenk at vi nå er ferdig med påsken og er godt på vei inn i april mnd! Vel, tiden går FORT !  Vi startet dagen idag med å gå oss en tur ved vannet, deretter var det hjem for å lære Mathilde å sykle!  Mathilde har ikke turt å sette seg på sykkeeln, hun har rett og slett fryktet den siden sommeren 2013! Nå var hun endelig klar og gledet seg til å gi det et forsøk, etter 3 harde timer hadde hun knekt koden og syklet rundt om om hun aldri skulle ha gjort annet!  Jeg er så stolt av henne, det at hun turte og prøvde igjen og igjen uansett hvor vanskelig hun syntes det var gjorde meg så utrolig stolt av henne! Hun hadde en opplevelse for et par år tilbake som har sittet dypt i henne og fremfor å sykle har hun tatt sparkesykkelen, nå har hun tatt motet til seg og lært seg det hun fryktet mest! 

Når vi var ute kunne jeg ikke overse hvor stygt huset har blitt.. Vinteren har virkelig satt sine spor på alt og jeg gleder meg til å starte på små prosjekter ute for sommeren ! De større prosjektene skal også igjennomføres, men her må vi ta en ting om gangen og kose oss mens vi  holder på ellers blir det aldri noe greie på! haha.. 

Jeg og Hans skal snekre skillevegg, benk, utebord og utekjøkken, samt søppelkassehus og port til boden, dette er ting vi klarer selv og som ikke koster allverden, og moro er det! Jeg skal spyle hele huset og male muren , samt få noen til å male listene ved taket ! Og i tillegg skal jeg spyle verandaen og beise den rød-brun! Siden vi har rød takstein på huset kan vi ikke ha sort beis .. Jeg føler vegger og rekkverk skal være likt, samt tak og platting.. For mye farger blir bare rot- haha.. 

Inspirasjonen min henter jeg her! Iår skal jeg hamstres slike runde buxus eller hva de heter! Er det noen som vet når jeg kan plante slike for sessongen? Jeg tenkte å dra ned på fredrikstad blomster å høre litt, de er de flinkste på alt som har med blomster og gjøre så jeg handler aldri noen andre steder omtrent! hihi Flere enn meg som gleder seg til sommertider? 

Vel, nå skal vi snart komme oss av sted på kino med småtrolla! Det er ennå noen timer igjen av påskeferien! 

 

Hjemme igjen!

Vet dere om noe bedre enn når barna deres hopper rundt halsen deres, klemmer dere hardt og sier " MMMMM,vi har savnet deg/dere" ... Det gjør ikke jeg altså! Vi har storkoset oss 5 deilige dager på Torpet ( som vanlig) og denne gangen var det kjedeligere enn på lenge å måtte dra hjem, men uendelig godt å se de små småtrolla mine igjen! Herremin, jeg savner de så uendelig mye hver gang jeg ikke har de rundt meg og dette var min første påske uten de så jeg kom ikke fort nok hjem når vi først satt snuten hjem igjen!  Hans og jeg har hatt en liten road-trip hjem igjen også.. hihi.. Vi kjørte den gamle indre vegen hjem og tenke at det var deilig med litt forandring i kjøreruten, men den ruten tok 5 timer!!! Hahha... Altså var den DOBBELT så lang! haahaa. Men, ja vi fikk pratet masse, sett masse natur, innsjøer , jeg sang for full hals og Hans kjørte over en bru som fikk frem panikken i høydeskrekken han har.. haha.. Litt av en tur vel og merke! 

Nå ligger Mathilde og jeg og venter på at guttaboys kommer hjem med den "berømte -kebaben" vår! 

Nyt søndagen så skrives vi senere! 

Varm sjokolade med krem!

God påskeaften! Har dere hatt en fin påske så langt? 

Vel, dagene bare flyr avsted her på torpet, med ro, masse deilig mat, søvn midt på dagen og bare tusle rundt i tøfflene! En helt fantastisk påske som bare har ladet batteriene! Nettverket er litt dårlig her nede så jeg får ikke blogget så mye jeg vil,  det står bare å henger og etter en liten stund da gir jeg bare opp! Sikkert et tegn på at det er meningen at vi skal koble ut! 

Kosestuen skulle jeg egentlig vise dere igår, men bedre sent enn ikke og her nede eksisterer som sagt ikke tiden. hihi... Jeg håper dere har en fantastisk påske og at dere koser dere masse! 

Påskero!

God morgen fra Torpet! 

Her ligger vi bare å slapper av, nyter stilheten, mat, drikke, pent vær og kos! Denne påsken er bare ro for sjelen og det trengte både Hans Kristian og jeg nå! Jeg elsker dette familietorpet , hjertet mitt blir bare mer og mer knytet til det livet som er her nede for hver gang!  Ting er ikke akkurat her, men det er slik det skal være .. Tiden eksisterer ikke her nede og det er rett og slett fantastisk! 

Sjekk denne vakre spisestuen<3 

Etter på skal jeg vise dere verdens fineste kosestue også! Vi skrives mer da! Nyt påsken! 

Endelig 1.april

God 1.April! Tenk dere det, nå er vi ferdig med de "verste" værdagene med snø, kuldegrader +++, nå er det lysere tider med sommer i vente! Herremin, som jeg gleder meg!  Hans og jeg skal snart sette snuten mot søtebror, men først har vi måttet få unne littt opgaver her hjemme... Påsken starter for fult idag og det blir SÅ deilig altså! 

Jeg tenkte derfor bare å komme innom for å si HEI til alle dere! Og for å vise dere valget vi falt på når det kommer til taklampen i tv stuen... Jeg ville ha samme som resten av etasjen siden vi har åpen løsning! Og i sølv ble det RÅ fint!  Vi har ikke fått koblet den til ennå, men dere ser selv hvor enkel og pen den er! 

Jeg håper dere har mange fine dager forran dere! Nå skal jeg gjøre meg ferdig her i heimen! 

Nyt dagen! Vi skrives! 

hits