april 2014

Siste dag i april.

God kveld alle sammen! Idag ahr det gått i høy fart hele dagen og alt som skulle ordnes har nå blitt ordnet! Hans-Krisitan og jeg har kjærstekveld idag etter noen herlige timer på Krosness hvor vi leverte ungene til svigermor og svigerfar. De var fulle av forventninger før de dro, for dette blir første gang på overnatting hos dem alene- litt små stolte og litt "nysgjerrige".... 

Siste dag i april tilbringer jeg med kjærsten min og her skal vi få besøk og spise taco! 

 

Bordet er dekket og vi skal nyte kvelden maksimalt! 

Så håper jeg ungene oppfører seg pent, hehe- de vet å få hjertet til å slå fort og være høyt og lavt! -Som unger flest på deres alder vel og merke! 

Nyt kvelden- vi skrives i mai! 

 

Snart 1.mai...

Tiden går så fort, jeg føler akkurat at vi avsluttet mars og imorgen avslutter vi april mnd.. Idag kom de nye utemøblene våre, ennå venter vi på grill og spisebordet til stolene, men mye kom jo og stas er jo det! Jeg blir alltid i hundre når jeg får ting på plass. Siden Håkon tok med seg alt av utemøbler var gleden ekstra stor når vi ihvertfall fikk nye stoler og solsenger - herremin som jeg gleder meg til varme sommerdager nå! 

På Verandaen skal det bli MANGE deilige grillmiddager! 

Og vi gleder oss til familie og venner kommer å besøker oss her i sommer! 

Vel, her i huset kom akkuratt ungene inn døra og i dette øyeblikket er de straks ferdig i baddekaret ! De er i litt i hundre idag, for imorgen skal de sove hos Hans-Kristian sine foreldre for første gang og de har ikke snakket om annet enn snorkler og dykkemasker siste timen, samt kebab og tomatsuppe.... De har nemlig fått veldig maten imorgen selv og synes det er veldig stas! Olíver er litt tøffere enn Mathilde, men hun skal liksom likevel ikke være noen "pingle" så her sjapper de om hvem som får dykket mest! Hahah..... 

Hans-Krisitan bestemte seg frivillig for å vaske vinduer idag og jeg må si- mannen imponerer stadig! 

Endelig har pioner (eller hvordan det skrives )- kommet inn i butikken igjen og jeg fikk istad plassert de i vasen, jeg vet ikke om noen vakrere blomster om sommeren! 

Nyt kvelden og slapp av, etter imorgen er det fri og 1 mai! 

 

 

Lunsj på menyen...

God morgen, Norge! 

Til nok en deilig dag våknet jeg av meg selv før kl var 07, og før kl var 08 var begge barna kledd, nistepakken ferdig, blyanter spisset i penalet til Olíver og timeplanen gått over en ekstra gang. Olíver er en gutt som liker litt "ekstra" god mat, han er en "smule" kravstor, men med stor forståelse! Når Jeg var liten var min mor alltid veldig flink til å lage god matpakke til meg på skolen, jeg hadde med meg "smørbrød" hver dag og spiste derfor alltid opp matpakken min, de gangene jeg "bare" fikk med meg et par skiver med noe "kjedelig" spiste jeg ikke opp matpakken min og gikk heller sulten igjennom dagen på skolen. Hvorfor var jeg slik? Hmmmm.... Nei, hvorfor er gresset grønt?  Jeg aner altså ikke, men jeg har alltid vært glad i mat med litt ekstra smak, så laks,spekemat, kryddersinker med salater +++ -you name it var hva som lå i nistapakken min. Jeg har alltid vært sunn og frisk og tynn som en strek, men maten har sporløst forsvunnet uten å legge igjen så mye som et lite spor. 

Så når jeg fikk barn, var det slik jeg ønsket å gjøre det for mine små også når de begynte på skolen.I barnehagen har de jo mat de sitter sammen og spiser hver dag som barnehagen her som sikkert alle andre plasser kjøper inn! 

Hver morgen setter jeg av 15 minutter til Olíver og Mathilde sin frokost og lunsj ...  

En viktig del av hver ukemorgen for meg! 

Olíver sin matpakke består så å si alltid av frukt,kjeks ( ikke søte sukkerbomber av sjokoladekjeks osv) bær, rundstykker eller ristet grov brød med alt fra spekemat, eggerøre, krydderskinker, hawaifilet, hjemmelagde innbakte ost og skinke horn  +++ den er alltid stor.  Hver mandag kjører vi innom bakeren og kjøper ferske grove baguetter med ost og skinke eller eggerøre og bacon, gutten elsker det! Jeg har per dags dato aldri opplevd at han har kommet hjem med mat i matboksen sin og han sier selv at han føler seg så heldig som hele tidne får så god matpakke med på skolen. Siden Olíver alltid har vært litt kresen føler jeg at det er viktigere at han får en matpakke med litt ekstra,-enn at jeg skal smelle sammen et par skiver bare for å sette et eksempel og heller ende opp med at han går sluten igjennom dagen sin på skolen . Jeg har sakte men sikkert fått han til å like alt fra laks til fiskepudding og grønt elsker han.  Siden frokosten  her i huset alltid består av havregryn eller hvetabix ( tror det skrives slik) føler jeg at han som meg skal få lov å nyte "lunsjen" sin litt ekstra., da froksoten alltid er "kjedligere" og består av korn. 

Idag bestod Matpakken av 2x bixit havrekjeks, spekepølser, kiwi, yoghurt drikk og rundstykke med kryddersinke,salat,tomat og paprika, på drikkeflasken har han vann. 

Kanskje ikke så rart han gleder seg til lunsjen sin hver dag?  hihi 

For meg er det "høydepunktet" når det kommer til måltider igjennom dagen, som mor som sønn! 

Nå skal jeg nyte en kopp med latte før jeg kaster meg i bilen og kjører ned på jobben! 

Nyt dagen alle vakre! Vi skrives ....

Etterpå! .......

 

Hællæ!!!

God kveld folkens! Nå er grillingen gjort for dagen , huset støvsuget og barnerommene ryddet. Vet dere, idag fikk jeg en mors følelse med en skikkelig Aha opplevelse, jeg har nå forstått at jeg har en "stor" sønn og måtte gå litt i meg selv.... Jeg lovet han å ikke si noe,men jeg vil bare si her inne at jeg er stolt.. Stolt fordi nettopp Olíver er min sønn, tenk så heldig jeg har vært som har fått han, en så hjerelig gutt med en så fantatisk personlighet! Jeg føler meg som verdens heldigste mor! Det er helt sikkert!

 Vel, idag har Hans- Kristian og jeg bestilt oss Spaniatur - en uke til Spania i 14-21 juni- dere kan tro jeg gleder meg! Vi skal dra uten småtrolla. I August skal vi ta en tur til Tyrkia på familiehotel med småtrolla og før det skal vi på mange småturer , så en kjærstetur skal bli helt fantastisk! Snakk om deilig tid i vente da,dere! 

 

Nå er det kveldkos før natten venter og batteriene skal lades for morgendagen - jeg håper dere som meg vet å nyte den! 

Vi skrives! 

Mandag - yes it is!

En av de "siste" varme dagene på en ukes tid nå --- uff, så trist! Nå som varmen har kommet kunne jeg tenke meg å beholde den jeg da men.. men men, man kan ikke få i pose og sekk hele tidne heller. hihi...... 

Jeg har fått kommet meg ganske så ajour med mailboksen min, satt inn papirer og ryddet opp i bestillinger, nå er jeg klar for en ny mnd!  Vel, etter en hel del datajobbig kom jeg meg ut og fikk tatt litt bilder av den søte lille gruppen jeg har laget meg på verandaen vår.. Vi venter nye hagemøbler, men siden det er så pent vær ville jeg liksom ordne litt her hjemme slik at vi kan benytte oss av den deilige uteplassen vår. 

Jeg fikk "sniket" til meg en liten blomst idag også, det "stakkarslige" bordet mitt måtte jo få noe blomstrende oppå seg og hva er ikke vakrere enn en skikkelig følelse av sommer som det, det gir! En ting som er positivt med alle våre årstider er nok det at vi lærer oss å sette pris på sommeren når den kommer, høsten når vi kan begynne å fyre i peisen og tenne masse levende lys inne igjen, vinteren når vi kan ta med barna ut å gå på ski, våren når vi sakte men sikkert kan sette frem sykkelen igjen og sommeren når vi kan gå ut i gresset barbeint og merke at gresset kiler mellom tærene! 

Har du fått frem grillen og fylt opp urnene ennå?

 

Lekestua

God kveld i stuen - for en nydelig dag dette har vært!  Idag har vi jobbet med huset, som jeg nevnte tidligere.(!) Vi har klippet plenen, beiset plattingen nede, vasket huset og markiser, malt sprosser, samt lekestuen har fått seg et skikkelig løft! Nå gleder jeg meg bare til at vi kan fortsette slik at huset blir "perfekt" for sommeren!

Jeg tok noen bilder før jeg startet, slik at dere skulle få se hvordan lekestuen til Mathilde var før jeg begynte på den. 

Lekestuen før: 

Jeg vasket og skrubbet den ren, pusset den litt og deretter malte den i fargen sand på innsiden , så malte jeg utsiden hvit og beiset den bittelille plattingen hennes. 

Lekestuen etter: 

Når sommeren kommer litt nærmere skal en krakk og bord frem på den lille plattingen hennes, blomster og busker skal plantes langs veggen på lekestuen, tau skal henges opp slik at hun får en "tørkesnor" til dukketøyet sitt. En blomsterkasse skal under vinduet hennes og en postkasse og navnskilt skal forran. 

Et lite kjøkken fra ikea, et par knagger og en kappe til vinduet mangler, men det kommer fortløpende. 

Sakte, men sikkert kommer det seg her hjemme, men det er kjempe morsomt! Endelig er tiden her for å få gjort masse utendørs, så når varmen kommer enda mer nå skal jeg handle inn masse deilige blomster - jeg ELSKER blomster! 

Nyt kvelden- vi skrives! 

 

 

 

 

Sunday love

Åhh, deilige søndag, sweeties! Stått opp? Det har dere sikkert, for makan til vær å våkne til sier jeg! Idag står hus og hage for tur, det ser rett og slett ikke ut her og vi er i full gang med å planlegge den finste hagen ,verandaen og lekestuen, samt gårdsplassen i byen- haha, nå "tar" jeg i, men at det blir bra er ingen tvil. Endelig er tiden kommet  og vi kan starte med alt som skal gjøres; -hus til søppelkassene, ny kledning på huset, nymalt hus, port til bod, og innramming av gårdsplass, nye hagegrupper - you name it! 

Siden ungene reiser til Håkon noen timer idag tenkte vi å overraske med litt forskjellige for de begge to, malingen til lekestuen har stått å ventet siden ifjor , hellene til verandaen til mathilde ligger bak huset, gressklipperen skal frem og kantklipperen skal få kjørt seg, fotballmål til oliver skal opp- så nå skal vi brette opp armene å få "sjauet" litt! 

Mon´tro disse to blir glade, det siste vi gjorde før de dro til pappaen sin var å leke ute, så hagen ELSKER DE! 

Nå er det sommer i luften !! Endelig! 

 

Nyt dagen, bilder av et nydelig dukkehus kommer etterpå! 

God helg!

Her går ting unna om dagen, den ene dagen "spiser" den andre og jeg får ikke stått opp før kvelden er der igjen. hihi... Idag har jeg hatt en skikkelig "gjørerentdag" her hjemme, etter en påske uten noe husarbeid stod huset rett som det er på hodet. Og siden jeg ikke liker å gå til helg med møkkete hus, ble kroppen kastet rundt innenfor husets fire vegger idag!  Nye blomster ble handlet inn, det er noe jeg unner meg hver helg, en bukett med roser - finnes det noe vakrere,da dere? 

Tidløst, klassisk og enkelt! 

Nå skal kvelden nytes, vi skal en liten tur på krosness og slappe av litt- ungene kom til oss igjen idag og helgen skal bare nytes! Det håper jeg dere prøver på å også! 

Vi skrives imorgen! 

 

Lekkert-smekkert!

God torsdag! Hei som det går og huttemegtuu.. 

Idag er det lang torsdag, og været er på plass, noe kaldere idag enn igår, men det "funker" - ikke sant?  Nå har jeg nettopp fått i meg x-antall rundstykker, jeg blir så sulten av å fly så mye rundt at jeg nesten har lurt litt på hvordan det er mulig å hele tiden få lyst på mat.. Er nok så enkelt som at jeg var matlei en LANG periode og nå endelig har fått tilbake matlysten min. 

Og over til noe veldig hyggelig - idag fikk jeg brev i posten og med det brevet fulgte det med et par helkla stjerne brikker fra en fast leser , noe så hyggelig ! 

Se så søte! 

 

Jeg synes rett og slett de passet perfekt til de mørke marinebrikkene fra Lexington og siden jeg stod på jobb prøvde jeg meg bare litt frem - disse skal selvfølgelgi vidre med meg hjem!  Så kjære Jane- tusen takk for flotte stjerne brikker som du har laget til meg, det varmer! 

Med masse deilig nytt fra Lexington til kjøkkenet har jeg kastet meg rundt nok en plass her i butikken og inspirert meg selv til å skulle begynne å bo mer på kjøkkenet hjemme, når jeg fikk på dette forklet følte jeg meg brått litt mer "klar" .... haha.... 

 

Beige = Camilla vet dere... haha 

Nå får jeg fortsette borti kjøkkenhjørnet mitt , her havnet jeg liksom- like greit! 

Nyt dagen! 

 

Korall!!!

Skal det være farge så skal det være farge! Korall, jeg er bare i "hundre" etter den fargen i klær! For en stund siden fikk jeg høre at jeg "alltid" var så fargeløs og ettersom jeg da er jenta som ofte går i beige,brunt,sort og grått tenkte jeg at dette måtte jeg gjøre noe med!! Først ble neglene rød, så ble tærene rød og nå bruker jeg farger i jakker,skjerf og ponchoer - så stas! Jeg føler meg blid av de ulike fargene også..Mulig det er noe i det at farger gjør en glad(?).... 

Idag er jeg KORALL og I LOVE IT!  Dere, jeg kan ikke annet enn å være glad i så deilige farger! 

Skjorta og Jakken er fra Virrevapp og ikke noe man ser over alt!  Dama bak disse FANTASTISKE plaggene er Lise , dame med bein i nesa som ALLTID imponerer meg! Lise var tidligere denne mnd innom butikken min og hadde med seg et par anntrekk hun bare måtte vise meg og "frekk" som ejg er nappet jeg ut et par ting av bagen hennes som jeg nektet å gi fra meg igjen! Typisk meg! De fleste leverandører kan nesten riste seg en gang for mye på hodet av meg, for finner jeg noe jeg liker "tar" jeg det.. haha....

Lekkreste skjorta fra Virrevapp! 

Lise har i mange år basert seg på barneklær og siden jeg elsker det selv til mine barn var jeg i ekstase når hun i 2012 sa hun skulle ha litt dame klær også! 

Den lekre lin/bomull skjorten finnes HER Virrevapp sin nettside, til mor og datter- noe så flott...  skriver du inn Paprika i kodefeltet får du fri frakt på det du bestiller, om det er barneklær eller dameklær! Blusen er "normal" i str og selv har jeg en L, det pga jeg bygger ut i brystene , noe som gjør at jeg må ha litt å gå på i det området... Til "vanlig" er jeg en medium. 

Koralljakken fra Virrevapp Finnes HER.  Jeg blir sjeldent "dratt" i på jobb, men når jeg dro på meg denne jakken ble jeg brått "populær" og det er tydelig at jeg ikke er alene om å like farger.... Jakken er lett i modellen, og i str one size- passer de som er en s,m og l.

Nå skal jeg få opp litt mer stæsj i butikken, som dere sikkert ser på bildene har Korall flyttet inn her også... hoho.. Farger , love it! 

 

God morgen!

God morgen alle sammen, sovet godt i natt? 

Her har jeg vært våken en god stund alt og allerede hatt besøk av feieren , så nå er pipa klar for å bli brukt igjen - til høsten... Vel, jeg er ikke helt i "fyreipeisen" modus om dagen, det er jo rene sommeren ute!  Idag tenkte vi å kjøpe engangsgrill og grille mat, den nye grillen min kommer ikke før neste mnd og i mellomtiden  vil vi jo ha litt grillmat- så engangssgrill "lenge" leve! *woohooo..* 

Nå skal jeg gjøre meg klar for jobben, en ny dag med deilig interiør venter og idag jobber Hans-Kristian og jeg sammen, det er alltid like hyggelig! Som dere sikkert vet kom det inn litt nytt på nettbutikken igår ettersom jeg pakket det opp, og den nye kurven og putetrekket er alt lagt ut.. 

Jeg elsker det og 139,- kr for den kurven- ja da går det liksom ann også! 

Kjempe lekker til å ha Olje flaskene sine i- eller oppvaskssåpen. 

Finnes HER i nettbutikken. 

 

Putetrekket HER.

Nå får jeg nesten kaste på meg noe tøy, den nye morgenkåpen min fra lexington er alt for deilig å gå rundt i!  Finnes HER i nettbutikken. 

Ha en flott dag! 

 

 

Den perfekte dørmatte.

Vel, så er det jo slik at førsteinntrykket "alltid" skal være bra, ihvertfall ønsker man det. Idag kom endelig de nye dørmattene våre fra Lexington ut på nett og de er altså sååååå fine! Jeg har lenge lett etter en dørmatte jeg kan ha i gangen, men siden jeg aldri har funnet noen har jeg bare brukt et teppe. Når dørmattene da kom inn fra lexington fikk jeg ikke den fort nok med meg hjem! 

Se så lekker! I´m in løøW! 

 

Lexington dørmatten finnes HER i nettbutikken! 

Solen skinner fra skyfri himmel og det er rett og slett FANTASTISK! 

Gå ut å nyt penværet, man vet aldri hvor lenge det varer! 

 

På arbeidet!

God tirsdag alle sammen, hatt en fin dag ? 

Her ordnes butikken etter en travel påske her i butikken, her har det virkelig gått unna altså! Blått er fargen iår som i fjor og jeg blir jo ei heller aldri lei! Vel, her kom det varer inn døra så fort vi kom på jobb og sjaføren holdt på å ta livet av meg! haha.. Jeg tror Nina holdt på å falle i bakken og sjaføren fikk seg en god latter! 

Nå skal jeg komme meg hjem å få stylet litt der også, mer bilder skal jo ut til dere og da må jeg ha fart i baken- ikke sant? 

Og dere- nå er det fri frakt i nettbutikken! 

Nyt dagen.vi skrives! 

 

Hjemme i huset mitt!

Å fy-llalala hvor deilig det er å være hjemme igjen - borte bra-hjemme best! 

Vi har hatt en så fantastisk påske og for et vær da dere! Jeg sier det-rene tropeværet jo! Ikke rart vi gleder oss til sommeren når vinteren nærmer seg slutten når det er vær som dette vi har i vente. *ihope* 

Imorgen er det -back to work og dere kan tro jeg gleder meg som en liten unge til nettopp det, jeg savner babise min og geder meg til å vise dere enda flere sommernyheter som ankom butikken rett før påskeferien! Alt skal pakkes opp og ut i nettbutikken til dere og et av de lekre nyhetene er det lekre blå og beige teppet dere ser på bildet under!

 

Mønsteret har jeg virkelig falt for og at det "liver" litt opp i stuen er ingen tvil! Kan man få nok deilige tepper å dra over seg mon´tro? 

Vel, jeg får begynne å sortere mailboksen min litt, for jeg har i påsken fått inn så lite som over 209,- mail- så her må det jobbes! Inntill vi "bables" på igjen -nyt kvelden, nå er det ny uke og sommeren står for tur! 

 

Som jeg har ordnet..

Hei og hopp og god søndagskveld! 

Jeg sitter nå å nesten sover i sofakroken, det å gå ute i deilig vær og ha solen i ansiktet hele dagen gjør meg rett og slett trøtt. Jeg fikk plutselig ånden over meg istad å startet å styre og ordne noe veldig- herremin så stas! Imorgen skal jeg innom å kjøpe litt blomster å pynte opp med hjemme , store flotte eføyer - *smiler* 

Vel, som lovet kommer noen bilder fra Torpet - ååå, jeg blir bare mer og mer forelsket i plassen! 

Familietorpet som alle elsker! 

Nå er jeg så stupe trøtt at jeg nesten går i bakken, klokken er ikke halv 10 engang... Imorgen får vi skrives mer og frem til det ønsker jeg dere en deilig kveld!

 

Det er som det er sommer!

Herremin dere-for er vær! Her er det over 20 grader og vindstille , skyfrihimmel og bare sann glede! Vi har sittet å slappet av i hele dag, jeg sovnet en times tid i hengerkøya og våknet av at jeg ble for varm der jeg lå! Snakk om luksusproblem da dere. Det er helt utolig dette påskeværet, jeg skjønner nesten ingenting , fra snå til sommer på en dag, er det mulig?  Vel, heldig er vi som har fått en del av begge deler denne påsken for alt har vært fantastisk på hver sin måte!  

Imorgen reiser vi hjem og med en uke borte fra hjemme mitt, synes jeg det skal bli litt deilig å komme hjem også, for der skal det jobbes, ordnes og gjøres i stand til sommer!  Det er ikke mye "spennende" jeg kommer med , men vi gjør ikke stort her heller..Annet enn å slappe av.... Jeg skal legge ut mange lekre interiørbilder her etterpå, for dere kan tro vi jeg har knipset mange! haha. -- ingen bombe akkuratt! 

Slik går no´dagan..... 

 

Med masse god mat, stillhet og sol! Og to barn som leker ute hele dagen, fra tidlig morgen til sen kveld! 

 

Og dere, vi soler oss!! I solveggen er det sikkert 25 grader om ikke mer!! 

Denne Kællen ønsker sommeren velkommen !! 

-Nyt dagen, vi skrives etterpå! 

 

Skattejakt!

Hei som det går!! Her har vi vært på en skikkelig skattejakt etter påskeharens gjemming av alt påskegodteRIET!  Vi har hatt 20 varmegrader og sol i hele dag og sittet ute å grillet og nytt livet- finnes det noe bedre!?  Vi fant til slutt alt godiset til påskeharen som var gjemt rundt med forskjellige spørsmål til alle postene.. Ungene fikk brukt hjernen godt og kom med stort sett helt riktige svar! haha.. Vel, i "hundremeterskogen" fant vi det vi lette etter og ungene hat storkoset seg med alt fra såpebobler til hoppetau og godis! 

I de dype skoger lever nå vi i disse dager! 

Med harepusen hoppende forran oss hele veien, nesten litt rart at vi klarte å se han ! haha... 

Nå skal vi nyte livet vidre og deilig Lam står i ovnen og det lukter deilig i hele huset! 

 

Vår og påske!

God påskaften mine kjære !

-Her er nettet endelig koble til for fult og jeg har masse å blogge om! Vi har hatt noen deilige dager på Blefjell med barna hos svigermor og svigerfar, stått på ski, aket, lekt MASSE leker, slappet av, spist MASSE god mat ,badet- ja alt! Ungene fikk hilse på påske-kyllingen og fikk STORE egg.. Alt i alt noen deilige late dager bak oss. Igår gikk da turen til Torpet vårt og resten av påsken skal nytes her. Igår hadde en sjørøver vært å hengt opp et skattekart ute og etter litt leting fatt ungene dette. Vi skal idag etter order fra Påskeharen da på skattejakt etter noe "godis" ...Ungene løper rundt huset og har vært ute noen timer allerede- her nede er det jo nesten sommer.... Nina har laget deilig frokOST, Hans- Kristian skal ungene straks vekke, Amanda har mye å gjøre med ei lita prinsesse som henger i beina på henne....   Vel, bare for å minne alle dere som bor i nærheten av Butikken så er det 20 % tilbud i hele butikken idag fra kl 10-13 00...

Vel, nå står froksoten på bordet- nytdagen- vi skirves MASSE etterpå! 

Litt interiør fra min stue..

Det har igjennom årene blitt forskjellig stylinger fra min stue og jeg synes selv det er veldig morsomt å se tilbake på de ulike stuestylingene mine! Jeg er tro mot min egen stil, selv om den ofte har vært i bevegelse! Det ser dere veldig godt på bildene mine, dette er bilder tilbake til året jeg startet butikken min 2011.. 

Min stue igjennom 3 år! .

 

Idag ser det slik ut , ennå mye av det samme selv om noe er byttet ut! 

Kanskje jeg skal gjøre slik med andre rom også, hva syens dere? 

 

Fra påskeheimen!

Hei og hå alle sammen! Nå har vi stått på langrenn og koset oss med kakao,kviklunsj, klementin og vaffler - skikklig påskemåltid! Jeg endte med å ta av meg skia mine i bakken ,for å stå på langrennski i slalombakker er ikke bra for en med så dårlig balanse som meg! Haha.. Hadde jeg hatt snowboard hadde det funket bedre, men med to ski på beina mine ble jeg som bambi på glattisen... haha

Snøføret er helt fantstisk - det å nyte norsk natur fra den beste fjellheimen er noe eget, Norge er virkelig et vakkert land! 

Vi nyter livet og glemte helt bort bloggen igår kveld, men er man på påskeferie så er man på påskeferie! 

Vi ønsker dere alle en deilig Påske! 

-Nyt dagen!! -hilsen Olíver! 

 

Påskeferie!!b

Så var dagen kommet - endelig påskeferie! Bilen er ferdig fylt med alle bagene og ungene sitter tente som to lys i setet- nå er snuten satt mot Blefjell! Jeg har pakket til den store gullmedalje og det ser vel mer ut som vi skal være borte et år enn en uke. Men med småtroll , ski, dresser, sko, til en del av ferien og litt mer sommertøy til andre delen av ferien krever det noen bager altså.. Jeg vil heller ha med et plagg for mye enn forlite.. Flere småbarnsmødre som kjenner seg igjen? 

 

Ipadén ungene fikk til jul får ben å gå på, med masse flotte barnespill er jeg faktisk ikke så negativ til det lenger! 

 

Sjefen sjæl - han er mer enn klar for påskeferie - så en uke med fri gjør ikke noe!! 

Nå venter 2 timer i bil før vi er fremme- vi skrives mer fra fjellet! Nyt dagen og masse god PÅSKE! 

 

 

Så var de hos mamsen...

ÅÅÅÅÅ, som jeg har savnet barna mine og herremin så deilig det var å få de hjem igjen! Nå har vi akkurat fått lillegutt ned i sengen sin, han er litt tregere enn Mathilde på å sovne. Mathilde sovnet tvært - nybadet i ren seng og gjennomluftet rent rom. Begge ungene bemerket seg at det luktet godt på rommene dems og begge to har funnet frem alle "hytte" tinga sine. Stakkars, Mathilde har finet de "peneste" ulltøyene sine og Olíver de kule ski brillene sine. De er overbegeistret for Påsketur på fjellet og torpet! Men, først!!!Imorgen er det SFO og barnehagen for de små og siden jeg skal jobbe med nettbtuikken imorgen så tenkte jeg å levere de litt senere enn hva de ellers blir. På tirsdag reiser vi jo på fjellet og da starter det 6 dager med påskeferie! *jippi*....... 

Mine to små -småtroll....

Innom for å si HEI, til alle dere!!! 

Nå skal jeg le til jeg tisser på meg av-helt perfekt! Imorgen skal jeg få godkjent litt kommentarer igjen, men frem til vi skrives igjen- nyt kvelden!

 

God palmesøndag!

Hei og hopp alle ihopa! Har dere hatt en rolig fin morgen?  Her har vi slappet helt av, ungene kommer hjem ikveld og da skal de være 1,5 uke hos meg.Herremin, jeg gleder meg så jeg har helt vondt i mangen til å se de igjen!

Idag har vi -igjen slått ihjel noen timer med walking dead, spist en lang og god frokost og står nå på veien til å gå oss en lang og deilig tur! Været idag er mye bedre enn været i går så da er det på sin plass å få seg litt gratis mosjon.. 

Jeg kom igår på en ting, kjellerstuen.. Der har vi fått en ny sofa som jeg ennå ikke har vist dere.  Denne sofaen fikk jeg av min kollega og jeg har helt ærlig ikke sittet bedre i noen sofaer før. Dette er den perfekte kose sofa som vi bruker mye nå som tv´en og alt er koblet opp i kjellerstuen igjen! 

 

Bordet er fra Villapaprika og finnes HER! ... den mørke lekre gant pute finnes HER. 

Mathilde flytter snart ned og dere kan tro hun gleder seg, det å skulle få rom i underetasjen er liksom så utrolig stas!  At rommet blir nydelig er ingen tvil, det er det hun har idag også... Nye møbler skal inn hos henne fra en ny serie vi har kommet over , så jeg gleder meg til å bli ferdig der å få vist dere alt! 

Vel, nok "prat" på meg, nå får jeg få på meg joggeskoa ... De roper jo nesten på meg om dagen.. haha... 

Nyt dagen mine vakre, det er det den er til for! 

 

God kveld, Norge!

Ja, så var det kveld igjen - som dagen flyr av sted... Idag har vi bare tatt livet med ro, jeg tror ikke vi har løftet så mye som en finger annet enn når vi lagde middag som jeg nesten forspiste meg på idag.. Det er så typisk meg å overspise meg på mat når jeg får noe jeg liker og når taco står på menyen overdriver jeg alltid... 

Vel, her går det i walking dead - sesong 3 og deretter 4.. Jeg grøsser som en gal av den serien der og vet ikke om noe mer ubehagelig serie enn det... Likevel skal jeg få den emd meg så jeg ligger med nesten hele kroppen under bordet i de verste scenene.. haha..

Hans-Kristian synes nå jeg er en smule "dramatisk" når jeg går å gjemmer meg eller går ut av rommet og roper fra gangen : - "hva skjer nå? har de blitt spist ennå? "...... Mulig han har rett altså, men likevel, jeg er en pyse hvis det blir for mye... 

Nå skal vi sette oss i bilen å komme oss ut for noen småting.. Vi har nemlig hatt oss en aldri så liten latterkrampe denne kvelden, for tro det eller ei dere, når en fjær blir til ti høns og deretter en stor bondegård ja da setter man nesten brusen i halsen og ler...Vel, sånn er det og sånn vil det nok alltid være. Imorgen kommer småtrolla hjem igjen og gud som jeg gleder meg til det.. Vi skal både på Blefjell og Torpet så dere kan jo tro de gleder seg..... Det gjør nemlig hu mor også... 

Nyt lørdagen da,dere! 

 

 

God lørdag

Nå regner det og blåser om hverandre og jeg som hadde tenkt til å vaske bilen.. Snakk om møkkavær.. Ennå godt det er godt å varmt inne og at jeg ikke har noe jeg "må" gjøre idag utenom å slappe av og kose meg. Huset er vasket rent for helgen og det i seg selv er jo bare "glede" ... haha... Jeg fikk før ejg blogget idag også muligheten til å legge ut noen nye varer i nettbutikken, lekre tekstiler fra Lexington i grov og martim look.. Just love it! 

Våren er herlig uansett vær! 

 

Endelig er Lovseaten på lager igjen og til mandag kommer de inn på lager igjen! Finnes HER i nettbutikken - kun et begrenset antall intil august! 

 

De lekre spisestuestolene mine er også på lager og finnes HER i nettbutikken.. Disse er perfekte når man for eks. har små barn i hus fordi de tåler alt! 

Nei, nå skal jeg kaste meg litt rundt å få klarnet opp i litt forskjellig, jeg har nemlig en lei vane om å la meg overtale.. Men ris til egen ræv , er det ikke det man sier... Da lønner det seg ihvertfall å finne sin sti slik at man ikke drar med meg seg noen ufrivillige... Vel, man vet man lever så lenge man tenker så det knaser!  

Nyt dagen mine vakre- vi skrives! 

 

En liten bit Påske

God fredag alle sammen! Nå er det snart helg og kun 2 arbeisdager står igjen til meg før Påsken kan komme! Idag har jeg den berømte -" gjøre rent i huset dag" og allerede lukter det lavendel i hele huset! Vaskemaskinen i underetasjen står på for 3.gang, tørketrommelen går sin 2.runde og klærene er hengt ut i frisk luft med dyner og puter. Oppvasken er satt i oppvaskmaskinen og jeg koser meg med å se huset bli rent før påsken! 

En liten bit av mitt "pynta" påskekjøkken ... 

 

Den lekre 4 kroker knaggen min finnes HER i nettbutikken, den er altså så praktisk og din, snurrer rundt og er super dekorativ uansett om det henger noe på den eller ikke... 

 

Den fineste påskekyllingen av alle er denne som Mathilde har laget. Hun sa så pent at hunhadde laget den med blått fordi jeg elsket fargen blå og nå står den midt på kjøkkenenken å ser på meg! Er den ikke vakker da,dere? 

 

Oljeflasken finnes HER. De nye barstolene er rett og slett en ELSK! Jeg ble i ekstase når de igår kom inn dørene på jobben og makan til lekre barkrakker skal man lete lenge etter!! Ilove! Enkle,elegate og midt i blinken! 

Nei dere, nå fikk jeg tlf fra Mona i butikken- Lexington varer har kommet i hus- det vil si nyheter så jeg får kjøre å se om det er noe jeg kan legge ut til dere der nå! hoho... Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

 

Full styr!!

Så var det full styr her hjemme, når det kommer inn så mye lekkert i butikken som det det gjør nå er det rett og slett umulig å motstår fristelsene! Jeg har startet stylingen for fult og storkoser meg med alt som har blitt med hjem for bilder og inspirasjon til dere! Nå skal jeg få på plass alt stæsjet mitt og deretter friske det opp med flotte blomster, noe jeg elsker! 

Se på den nye barkrakken da,dere! Disse kom inn døra til butikken idag og jeg er i 110 altså!  

Jeg venter på status på disse fra levrandør, så fort den kommer blir de å få på netbutikken! 

Vel ,jeg får fortsette å kaste meg rundt her , nok å sette fingrene!

 

Jeg tok de på fersken....

Jaaadaaa såååååå... Idag tok jeg Hans-Kristian og Nina på fersken i butikken- begge to hadde det ille morsomt kjønner dere! Makan...... Hun tanta skal på død og liv kose med tantebarnet sitt hele tiden... Snakk om tullete dame da..... Hun har ikke forstått at kællen bikker 30 snart.. haha....  

Puss,puss så får du en suss!! haha...Neida..Men klem får han! 

Nå må du høre på tanta de Hans! -Hilsen Nina. 

Vel, idag har vi nok en system og nettbutikk dag, vi jobber med å få nye varer ut og koser oss gløgg på jobben omdagen.. Idag satt vi med Revisor på morgenen og når jeg får skryt fra regnskap og Revisor at ting er så bra at nå må jeg bare gi jernet blir jeg så stolt altså! Jeg synes kanskje vi har vokst litt fort, men likevel skal jeg ikke lyve å si at jeg ikke liker det når hjulet begynner å gå slik vi har jobbet slik for i snart 3 år nå!  

Den som reiser seg og går fort oppover i motbakker- sier jeg bare....  

Gult har kommet frem for påsken, se så flotte gule Gant puter da dere, og disse har vi dagens produkt på idag! Finnes HER i nettbutikken. 

Nina har lagt igjen en viktig beskjed på rottingtavlen vår-har dere sett på maken... 

Tavlene er kjempe søte å skrive ukes menyer på, beskjeder osv, finnes HER i nettbutikken.. 

 

Vi vurderer ny sofa privat nå også, og denne står høyt på ønskelisten vår! Falt helt for den begge to, makan til fantastisk sofa! 

Nyt dagen mine vakre! nå skal vi få ut et lass med møbler til kunder for møbler selger vi mye av om dagen! 

 

Sushi på menyen.....

Da var det tid for kveld og her står sushi på menyen.. Vi har vært på farten siden vi stengte dørene i butikken og kom først inn døren her hjemme i halv 10 tiden.. Idag har jeg spist og spist hele tiden, men heldigvis ikke så veldig usunt da, så da gjør det liksom ikke noe.. haha.....

Nå skal opptak av "åndenes makt" og paradis settes på i tur og orden, kvelden kan endelig komme. Imorgen er det på´n igjen med varestyling, bilder og masse nettbutikk - så da er det bare å nyte litt "ro" før stormen kommer å "herjer" igjen.. 

Nyt kvelden mine vakre! 

Imorgen er jeg tilbake med "maset"  mitt.....hoho- så pass på!! 

 

Europe here we come!

Informasjons-innlegg: 

 
Hei alle sammen;)

Idag har jeg en gladnyhet til alle våre utenlandske(eller norske som bor i utlandet) kunder. Vi sender nå til hele* Europa(se bring sin liste over land) hvor bring leverer. Prisene regnes automatisk ut og pga. fraktprisen lønner det seg nok å bestille endel om gangen;)

Så fort man legger inn en utenlandsk adresse kommer alternativet posten servicepakke frem. Dette må dere velge for å få varer sendt til utlandet. Dette er noe vi har gledet oss veldig lenge til  å lansere da vi har ekstremt mange forespørsler fra blogglesere som ønsker å handle vare selv om de ikke bor i Norge.

Hvis noen har spørsmål i forbindelse med dette ring oss gjerne på 0047  69 39 19 99 

Ha en nydelig dag alle sammen;)

Full gass i nettbutikken...

Så var jeg igang med nettbutikken.. Nå fylles den opp SKIKKELIG! og jeg synes det er så deilig å få inn varene i butikken der, slik at jeg ikke trenger å legge til ordere hele tiden utenom det som ligger ute, noe blir det alltid, men greit er det jo at de fleste finner fremt til ting selv.  Eller hva? 

Vel, nå tar jeg for meg en og en kategori og jeg tror dere vil elske hvordan det blir!  Den nye nettbutikken har vi lagt på stedet hvil siden det nå er et halvt år siden den i utgangspunktet skulle vøre ferdig, så derfor fresher vi opp det vi har i mellomtiden!  Like greit, for jeg liker at alt går som det skal!   Så om det er noe dere vil vi skal se litt etter hos leverandører må dere også si ifra, vi kan bare bli bedre på varer og de rettet å spørre er jo dere! 

Butikken fylles opp med masse deilige farger og en ny favoritt nå er RÅSAAA! 

Nei, nå skal jeg fortsette å få ting ut, si ifra om det er noe dere har sett i butikken som dere vil ha ut, slik at jeg ikke glemmer noe - hihi

Nyt dagen og følg med på nettbutikken- nå er det bare å shoppe altså! 

 

Hos mamsen og papsen..

God kveld i stuen!  Nå er jeg STAPPMETT igjen dere... Min mor hadde laget deilig mat som jeg var så flink å be oss på  idag.. haha... Vel, maten til hun mor er alltid best, det er noe med mammas mat altså.. Den slår aldri feil og smaker like godt hver gang! Kameraet ble med, men like overrasket blir jeg hver gang- det er jo ikke slik at de hopper i taket av begeistring når jeg drar det frem å sier -SMIL pent! For det meste bare tuller de og ignorere meg. haha... Men neida...Så lett slipper de ikke unna snik-fotografen Camilla..... 

Idag tok jeg i bruk min nye Bag fra Florence når vi dro og herremin- de er så fine ! Jeg har den i marineblå også og den ligger alt ute i nettbutikken - HER.  *wiihiii*

 

Er det en som alltid stiller opp er det Freddy-tassen.. Han er mer eller mindre forelsket i kameraet og vil gjerne bli med på et bilde eller to.... 

 

Med litt for mye mat i magen skal vi nå ta kvelden å se Hobbiten 2- lyset er senket,frukten satt på bordet og godplassen inntatt.. Nå blir det noen timer med ren eventyr-underholdning.. 

Nyt kvelden- vi skrives! 

 

Jeg ser stjerner...

Da var soverommet rengjort og stjerne putene mine har fått flytte inn der, de beige----åååå de er SÅ flotte! Jeg elsker stjerner og selv om mange er "ferdig" med det blir stjerner som blått for meg- aldri ut på mote!  Nye lamper har flyttet inn på nattbordet, disse kan justeres, noe som passer bedre for meg som ofte leser på sengen. 

Maritimt og stjerner... ******

 

Stjerne puten i beige finnes HER i nettbutikken .. Er du glad i beige og det går i kalde toner ( altså ikke over i gult) er denne puten å anbefale , den gjør liksom litt ut av seg-ikke sant(?) .... Det synes ihvertfall jeg! Den rålekre nye maritime lampen i grov drivved og sølv finnes HER. 

 

Nå står en tur til butikken min på timeplanen- idag skal Hans- Kristian og jeg en tur til min mor og far kose oss litt etter jobb så en fordel å få tig unnagjort først! Men først avsted for å hilse på Nomi - de er nemlig å "fintitter" butikken- neida... Men på besøk er de! 

Nyt dagen sweeties! 

Mat - igjen...

Så var det tid for mat igjen - NAM! Jeg er så matmoms om dagen at jeg holder på å spise meg ihjel altså..hihi.. Idag har vi jobbet siden vi stod opp og derfor valgte vi å kjøpe oss en usunn kebab! Før spiste jeg dette ofte, nå en gang i blant så altfor usunn er vi jo ikke...Det er viktig å kose seg litt også.. 

Men dere, ser dere de nye lekre stjerne putene mine da? Beige av alle ting- wiiihii!!

 

Nå skal jeg kaste i  meg kebaben min- jeg lover å godkjenne kommentarer og svare dere imorgen - nå skal jeg prøve å nyte de siste timene før natten... 

Sikk-sakk...

Så var mandagen her igjen og nye varer kom løpende inn døren så fort de ble åpnet idag! Jeg blir jo som en unge på julaften hver eneste gang, kanskje ikke så rart, det er ikke noe som er mer stas enn å se butikken fylles opp med varer og nettbutikken sakte, men sikkert fylles opp! 

Jeg har fått sikkelig sansen for sikk-sakk mønster, og det å plassere en pute som er noe helt annet enn det jeg har i sofakroken er bare stas! Nå har jeg valgt å blande de grove linputene fra Byvillapaprika med det nye lekrei velour fra Florece og Palma sine sikksakk ... Kombinasjonen var akkuratt det stuen tregte- litt sikk-sakk imellom det myke!   

Putetrekke finnes HER og HER

Litt påskepynt har også gått komme frem, synes egg er så vakkert i påsken , gjerne skal jeg ha litt fjær også , hmm noen beige ?  Den gule kyllingen til Mathilde har fått hedersplassen på fatet ihvertfall. 

Den lille gule pipp-pippen som hun så fint sier. 

 

Det flotte Etage fatet er så morsomt å pynte opp også, det er noe med å få samlet alle små " duppeditter" på en plass... Dette finnes i nettbutikken HER. 

-Jeg håper dagen deres har vært like fin som min - smil det er endelig sol ute igjen! 

 

In lexington ...

 

God søndagskveld! Her skal lattermuslene trenses og opptak av helt perfekt få de igang! Jeg vet ærlig talt ikke om noe mer morsomt enn "neste sommer" og "helt perfekt" - kan man be om en mer underholdene kveld? 

Vel, som de aller fleste har fått med seg selger vi Lexington i butikken og jeg kan ikke annet enn å si a jeg bare elsker klærene fra Lexington.. Snitta, fargene, stoffene- alt er så gjennomført! Favoritt jakka mi har jeg i beige og blå og jeg bor rett og slett i de.. Passer uansett og for meg som er så glad i jeans er slike jakker et must! 

Jakken finner du her!

Vel, Hans har kjørt igang helt perfekt nå, så vi skrives senere! 

Nyt kvelden og timene som er igjen! 

 

God morgen -søtinger!

God morgen alle sammen! Klokken er snart 12, men vi er late på søndager. Det er liksom det søndagen er til-kos,morgenkaffe, film og hygge.

Idag ble det filmleie og vi ler alle sammen ! Ungene bestemte seg for at RIO var den vi skulle se og siden ingen av oss hadde sett den før leide vi den.

Denne helgen har rett og slett vært FANTASTISK! Ungene har fått bestemme det meste og idag bestemte de eventyr fabrikken. Vi hadde egentlig planer om å ta med engangsgrill til sprinkelt og gå lang tur, men med regn og surt vær ville ikke barna det. Ettersom vi bor en halvtime fra eventyrfabrikken bestemte vi oss for å dra dit å leke istedenfor.

 

Uten mat og drikke duger "heltene" ikke.... 

Og siden vi elsker å kose oss litt ekstra ble det frokost forran tv´skjermen idag! 

Jeg har også ordnet litt her hjemme igår, så mulig det blir litt interiør-innlegg idag også, men noe spesielt dere kunne tenkt dere å se? 
Nyt dagen- så skrives vi på her inne igjen! 

På teknisk museum.

Med full ungejubel og nysgjerrige småtroll var turen til Teknisk museum helt perfekt! Barna fikk vite mye nyttig og lærte nye ting, noe også jeg gjorde! Hans-Krisitan er et levende leksikon og hva den mannen ikke vet , vet ikke jeg(?) .. Han har alltid svaret på alt jeg lurer på, samt småtrolla... 

Avdelingen med alle skummle sykdommer og sykehus "verktøy" var veldig spennende, spesielt "maren i myra" som ungene ikke klarte å forstå hvorfor var så flat? ... De mente hun måtte ha blitt påkjørt eller klemt ihjel... Så når vi kom opp til alle de gamle bilene og flya, samt mopeder osv fikk ungene mye å spørre om- for alle disse STORE tingene på en plass- wow- ble ordet!  Deretter var det vidre ned til alt det "tekonologiske" og strøm, vind og jorda... 

- Mamma...!! -Hans ......... Se!! Her nå! 

 

Søskenkjærlighet!  <3

Olíver; - Dumme Mathilde. ææææw-du lugger... 

Mathilde; stå stille da Olíver.....Du er så masete! 

Olíver;- mamma si til Mathilde....Dumme lille jente..... 

En absolutt fantastisk dag ! 

 

Mot Oslo

God lørdag godt folk, har dere hatt en lat morgen? 

Idag har vi tatt for oss litt husarbeid før vi valgte å ta kosen, jeg ville ikke ha det hengende over meg så derfor tok vi det før noe annet. Blomser er handlet inn, snittet og satt i vaser, barnerommene har fått nytt på sengen, huset er støvsuget og klærene vasket samt badet rengjort- takk gud for effektiv morgen altså! 

Oliver har fått dilla på "vimpler" , han synes brått det er kjempe kult og ønsket at jeg skulle kjøpe det til rommet hans. Så når hu mor var på shopping havnet det et par vimpler i handlekurven og en bild og fornøyd gutt tredde disse rundt senga si.. Jeg hadde ingenting jeg skulle sagt, men det gjør ingenting for han har likevel skjønt det- haha... 

 

Olíver sitt rom er et av min favoritt rom i huset, grunnet at jeg ELSKER blått! Det er ikke noe som er penere, blått er blått, det er vakkert uansett!  Lexington (pute her) har så mye pent i blått om dagen så rommet til Olíver er intet unntak av det fineste fra Lexington - hihi.... 

Den tøffe strikkapuffen (finnes her) er noe Olíver bærer med seg over alt, han sitter på den oppe, forran tvén, når han leker  - ja stort sett overalt!  Og siden den er i ull samler det seg ikke opp så mye støv i den heller. Praktisk for hu mor!  Alt finnes i nettbutikken så er du på puffejakt hadde jeg ikke vært i tvil! 

Nyt lørdagen mine vakre- nå skal vi på Teknisk museum  så vi skrives etterpå! 

 

 

Råååsa!!

God fredag! Snakk om tid som flyr fort da,dere! Jeg føler vi nettopp var på mandag og nå er vi på en av ukenes deiligste dager-fredag! Idag skal jeg bare kose meg med småtrolla mine, kjærsten min og mulig en tur til svigermor og svigerfar, denne helgen skal nytes førneste uke og bånn gass!!  Påskeferien står for tur og det er virkelig noe jeg ser frem til i år, for iår skal jeg mulig på fjellet og på torpet - dobbel glede! <3 

Vel, med sommer for dør passer rosa bedre enn noen gang og ingen er flinkere på ponchoer enn selveste jentene til

-Close to my heart! 

Ponchoen er ny nå og ligger i nettbutikken vår- så her gjelder det å være rask ! 

Og før vi vet ordet av det er det tid for masse hagearbeid og vannslangene er endelig på plass igjen!! jippi!!! 

Nyt dagen mine vakre- nå skinner sola!! 

 

 

 

Bonusinnlegg!

Idag har vi denne utrolig lekre puten på tilbud satt ned fra 399,- til 250,- . 

 

Så da er det bare å løpe å kjøpe så du får pyntet huset/hytten for våren og sommeren;)

ha en nydelig dag alle sammen!

Masse deilig nytt!

Så starten denne dagen med nyheter også, etter et langt møte før butikken åpnet dørene. Den siste timen nå har gått til å style å få frem alle de nye putene som kom inn dørene idag! Glede nyhet er at alle de flotte 80x80 putene våre har kommet inn igjen også og nå ligger disse etterspurte putene ute i nettbutikken. *lykke* 

Vi pakker opp til den store gullmedalje og dette var julaften for Nina og meg, vi har nemlig ventet på disse putene siden januar!!! hoho!!! 

Nyt dagen og shopp to you drop! 

 

Bonusinnlegg!

Hei alle sammen;)

Idag har vi  satt ned prisen på denne utrolig lekre knagg rekken fra 399,- til 250kr!

Knaggen finner du HER !

Så da er det bare å få orden på  vårjakkene med denne lekre saken;)

ha en nydelig dag;)

 

hits