april 2012

Når vet man når??

Når vet man når grensen er nådd? Vi har fått ei jente som er en Diva med stor D og jeg fatter ikke hvordan en så liten kropp kan gjøre så mye ut av seg. Det å være mor er virkelig en prøvelse til tider, for når vet man hvor man må sette grenser og hvordan klarer en treåring å lære best mulig. 

Når vi fikk Mathilde fikke vi ei tulle vi nesten fikk litt bakoversveis av. Mathilde er ei bestemt frøken, ei frøken som alltid har hatt en storbror som har "ryddet" opp etter henne og en mor og far som har latt den lille shnuppa komme unna med det meste. Olíver har alltid vært så enkel og selvstendig, Mathilde er en dag idag ei lita klegg som aldri slipper taket. Skal jeg dusje skal hun stå å se på meg og stille titalls med spørsmål, går jeg ned trappen for å hente noe komme hun etter, legger jeg meg på sofaen hopper hun opp på magen og skal helst kiles på ryggen, lager jeg mat skal hun på død og liv sitte siden av meg på benken å se på... Hun er verdens beste lille gull prinsesse, men krevende er hun. 

Jeg er sikker på at skinnet bedrar, ingen tror meg når jeg sier at denne lille frøkna kan lage veldig mye støy og lyd... Her finnes det ikke noe som heter inne stemme og ute stemme.. Møt vår vakre prinsesse Mathilde.. 

Hun kom til verden med et skrik og har hørt at lungene blir sterkere ved at man hyler ofte! Hun sover helst ikke alene om natten uten prinsesse lyset sitt på og har dilla på sko og skjørt. 

På rommet sitt har hun dekorert hele skapet sitt med Hello Kitty klistermerker som hun har prøvd å rive av igjen og deretter tegnet over i sinne. På skrivepulten hennes har hun fått sin kjære storebror til å tegne henne som en prinsesse med rosa TUSJ! Ved sengen hennes har hun mitt og Håkon sitt lille Barnebarn  "Tale-Stine" som må skiftes bleie på hvert 5.minutt. Tale-Stine må også være med i bilen uansett... Mathilde er ei frøken med orden i sysakene og stakkars de som prøver å "rote" i hennes " ryddige" klesskap eller lekekasser. Hun har nemlig valgt å legge barbieklærene og dukkeklærene sammen med sitt eget og dersom noen prøver å fortelle henne at hun skal ha på seg en bukse freser hun tilbake som en liten -pusekatt... I vintersesongen ser Mathilde ingen grunn for at bikinien vi i fjor kjøpte til henne i Spania skal ligge bakerst i skuffen, hun valgte derfor å benytte seg av bruke dette som underbukse og jente topp under klærne hele vinteren og mente streng at jeg gjorde det samme... Dersom hun føler at ingen ser henne eller hører på henne begynner hun å snakke høyt og ender til slutt opp med å prate så høyt at hun selv blir frustrert over støy nivået. Mathilde skal spise i bar overkropp og sitte på do naken.. Hun skriker hver gang tennene skal pusses og står 90 % av gangene og brekker seg av tannkremen når hun er ferdig. 

Står hun i sin egen verden skal og vil hun helst ikke forstyrres og mener hun du burde bli rolig, snur hun seg og titter på deg slik som dette.. Bildet er 2 år gammelt, men jenta er seg selv lik. 

Mener hun at hun er veldig stakkarslig eller blir fornærmet velger hun å se på deg slik som dette; 

Har jeg gjort noe galt nå ? 

Mathilde er selvstendig når det kommer til å spise selv og ender derfor alltid opp med å se ut som dette, hun spiser med hele kroppen! . 

Meget fornøyd med en mett mage... 

Mathilde - SHEEEEZZZZZ

Når viljen hennes ikke blir vel mottatt av oss reagerer hun med et hyl og skrik og synes også veldig synt på seg selv. 

Mathilde er en liten apekatt og kommer derfor alltid gående emd noe mat i munnen. Hun klatrer på skaper og benker, har sin egen teknikk på hvordan hun skal få tak i det som er i høyden og kan gjemme sjokoladen sin i alle mulige skaper og skuffer på rommet sitt bare for at jeg eller Håkon liksom ikke skal se det. 

Har jeg mat i munn? NEIHEEI. ! 

Hun er konsentrert kun noen minutter. Ser hun noe annet å gjøre løper hun videre! 

Ei ekte tulle med verdens livligste lille ansikt! 

Sitat Mathilde; 

Mamma, hvorfor er jeg så pen? Jeg er veldig vakker og god jeg mamma.... 

Vakker og god er hun, men nå som 3´års trassen er her og forståelsen hennes blir bedre og bedre er det ikke bare bare lengre.. 

Har du en liten røver eller ei skikkelig skrulle ? Morsom historie - kom med den.. Vi mammaer burde bli flinkere til å skrive ned noen morsomme hendelser og dele de med andre. 

Mathilde fikk idag sin livs opplevelse når hun skulle få høre sin egen stemme. Jeg tok nemlig opp at hun gikk rundt å "kjeftet" litt på dukken sin og når hun da fikk høre seg selv etterpå stoppet hun opp og så på meg mens hun sa " mamma, sånn der er ikke min stemme, det er en papegøye det der" ..... 

Har du en papegøye i huset? 

Bohem.

Vi er så forskjellige når det kommer til klær, noen av oss ønsker ting kjempe kort, elegant og uskyldig andre vil ha det røft, mystisk og lett. Jeg har alltid vært den som har elsket å kle meg elegant og "uskyldig", men nå det siste halvåret faller jeg mer og mer over på det lette og "røffe" , alt det som ikke skal blandes sammen eksperimenterer jeg med. 

Jeg er ikke den personene som sitter å henter inspirasjon fra andre toppbloggere når det kommer til å få ideer, jeg finner så å si aldri noe inspirasjon her i Norge. Jeg surfer meg helst ut av landet og finner inspirasjon fra kjente designere som Rachel Zoe og hvor nærmere vi kommer sommeren elsker jeg det røffere og røffere samtidig som det skal være pent.. 

Er det noe denne damen kan er det å sette trender.. Og det gjør hun med stil... 

Det er avslappet, tøft, spennende og veldig stilig.. 

Ikveld kommer det en stor nyhet på klesfronten.. Gled dere. ;) 

Her har jeg vokst opp..

Med vannet og skogen som nærmeste nabo og åpent  hav så langt øyet kan se. Det er rart å stå å se utover på den plassen jeg løp rundt å lekte når jeg var liten, alt virker så annerledes og "mindre" . Det er faktisk nærmere 13 år siden jeg var her sist, gikk den samme stien, sto på den samme bryggen og tittet på det åpne havet. Ting er akkurat som det var, men likevel så annerledes. Lukten som møtte meg når jeg gikk ut av bilen ga meg en flashback til barndommen, akkurat som denne plassen har sin egen "lukt" fra barndommen. 

 

Her vokste jeg opp.

I Engelsviken, men nærmere bestemt Smauget. 

Selv om det ikke er mer enn 20 minutter med bil fra byen og kaoset der er det likevel langt ute i skogen og ved vannet. 

Jeg husker min mor og far fortalte meg at inne i denne var det små troll, så jeg måtte aldri prøve å gå inn... Ha ha.. Det rare er at "trollet" ikke hadde blitt en dag eldre siden sist jeg stod ansikt til ansikt med det..  

Plassen er fremdeles like vakker, det er rart hvordan man kan glemme, men også minnes barndommen... Nå er det jeg som har små barn som skaper sine barndoms minner. 

Jeg tror de skaper mange gode.... 

<3

På´n igjen..

Med pakking og klargjøring av varer som skal sendes imorgen- litt kjedelig når været er fantastisk! Endelig er solen her igjen og varmen begynner skate, men sikkert å komme. *deilig* ....

Ungene skal være i Halden idag, noe jeg tror de var veldig fornøyde med, de er blitt noen små "haldensere. " he he... Det ble mindre blogging enn planlagt på meg igår, noe som skyldes en jentefest med hæla i taket og dansegulvet i sjakk. Herlighet jentekvelder etterfulgt av Jacob aall, kand et bli morsommere? Jeg må ha verdens beste venninner, det er jeg sikker på. Antrekkene mine blir mer og mer bohem som sommeren kommer, bohem stil - i love it! 

Over denne paljett toppen hadde jeg en hvit gjennomsiktig bluse fra Villapaprika, så helt naken var jeg ikke. Håkon mente jeg lignet en magedanser og da måtte jeg jo demonstrere. ;) 

Idag er joggebuksen på igjen, men det å gå barbeint i skoene er himmelsk.. Sommer og sommer kom til meg! 

Jeg simpelthen elsker vesken min fra Halvor Bakke, er den ikke tøff.. Tåler alt og rommer masse! Nesten en "stelleveske" for jenter med mye "stæsj" i veska si dette. he he.. 

Nå skal jeg tilbringe litt pakke tid med mannen min på lageret- vi skrives! 

Nyt dagen dagen - kos dere MASSE! 

 

Så kom solen!

VÅR--åååh, jeg elsker den, lette klær, masse farger og ja, det meste *smiler* ..

Idag skal jeg prøve så "summe" meg litt, jeg har nemlig drømt om demoner og vampyrer i hele natt. Skrekkfilmer og skrekk serier kan skremme vettet av meg altså! Når jeg i tillegg er mørkredd og ikke fikk sove, ja da blir det ekstra "ille" .. Det rare er at jeg ikke klarer å la være å se disse skumle filmene og seriene heller (!) At jeg ikke lærer.....

Gågaten i byen begynner å fylle seg, det er ikke bare jeg som har savnet finværet... Det er jeg sikker på... 

Dere må ha en riktig FIN,FIN lørdag- Kos dere!! Og kom gjerne innom om du er i nærheten ;) 

Et lite bildedryss av butikken. 

Dette er seriøst verdens nydeligste Notis bøker.. Kr 29,- 

Finnes HER 

 

På plass, beina HØYT!

Etter en liten roadtrip med mannen, hvor han har vært verdens morsomste vel og merke.. Kjærlighet dere, den er fantastisk ikke sant? Jeg som sikkert alle andre som er i et forhold synes jeg har verden sprekeste mann, men idag måtte jeg le litt også.. Min skal nemlig tatoveres neste uke. Gjett hva, et stort bilde av ansiktet mitt skal ut over hele armen til Håkon. Dette kaller jeg kjærlighetserklæring altså, eller hva??? 

Neida..... Bare tulla , det hadde han faktisk ikke fått lov til, da hadde jeg nok heller blitt flau og følt det veldig dumt. Vi er litt for "gamle" for slik, eller så kan det hende at jeg ikke helt synes det passer seg, da hadde en mann med navn Håkon blitt litt små  "harry" ..... 

Uansett.. En roadtrip endte med masse filmer og en hel pose med godis så nå blir det fredagsmys og skrekk... Walking Dead... Jeg sier det jeg dere, jeg kommer til å dele dyne med min kjære mann inatt.. Er det flere som synes denne serien er skummel, eller ekkel er vel et mer passende ord? 

Jeg må også vise dere verdens nydeligste skjerf som jeg har kjøpt meg fra Faliero Sarti  .. Fy så fint. Stormforelsket i det , om jeg er mer forelsket i mannen vet jeg nesten ikke ( ikke ta det bokstavelig. ) vi får se ;) 

Har gått litt små bananas på skjerf den siste tiden, skikkelig dilla rett og slett.. Dette og SiR ALLiSTAiR RAi ( her har jeg handlet 3 par) nei og nei.. Heldigvis får vi inn masse nytt til villapaprika innen et par uker.. Vi har nemlig fått noen helt sinnsykt kule agenturer som vi gleder oss til å dele med dere, men siden vi er alene om å få disse i Fredrikstad er det litt hysj-hysj frem til varene er i hus.. Jeg kan love dere at dette blir bra.. Vi har vist at vi får disse LENGE.. men, vi har ikke ønsket å nevne noe ennå, gled dere sier jeg bare.. Jakker, gensere,topper, skjerf,bukser,sko...You name it.. De som har sett underetasjen kan bare glede seg, for dette blir noe helt annet.. Nye skaper, stativer osv.. Klærne kommer til å samsvare med med resten av butikken.. =) 

Nå er det walking dead og armkroken til mannen som står på planen.. Vi skrives!! 

Vinneren blir trekket ut i kommentarfeltet Etterpå =) 

Lyseblått og dilldall

Idag er det øspøsregn og grått så hva er ikke bedre enn å da ordne det rent og pent i butikken. Jeg har nå telt over det som er av varer og skal begynne å få "samle" litt farger. Jeg blir nesten dårlig når det er ulike farger blandet sammen og jeg ikke får system på det i hodet mitt.  he he. 

Sakte, men sikkert kommer jeg i mål. Det blir veldig fint til slutt =) 

Denne mnd er vi 3000 kr fra å slå omsetningsrekorden  vi hadde i nettbutikken vår i Februar, dette burde vi slå denne mnd og det hadde vært fantastisk morsomt å om vi fikk det til, eller hva? 

Vi tenkte derfor å kjøre 15 % på netbutikken vår igjennom hele helgen og det beste av alt, prosentene starter fra og med NÅ og gjelder på alle kjøp.. Rabattkoden du må bruke er Rekord ( husk stor R) 

Kos dere og førstemann til mølla.. De første 10. kundene får med et gavekort på en verdi av 200 kr i samme slengen ;) 

GOD FREDAG! 

Hvor starter dagen?

Når starter dagen og hvordan starter den? 

Jeg fikk en mail, en som faktisk fikk frem et smil hos meg, for det er ikke hver dag jeg tenker over hvordan andre ser på meg.. Jeg ser et bilde, for jeg kjenner meg, men de som ikke kjenner meg, kjenner  kun til det bildet som blir lagt ut.

Jeg er egentlig veldig "guttete"  

Selv om et bildet kan vise noe så folk kan tro noe annet.....

" Hei Camilla. Jeg har vært fast leser av din blogg i snart 2 år, jeg elsker den!!!! 

Jeg som sikkert veldig mange andre jenter finner trøst, vekkende ord , inspirasjon og glede ved å lese bloggen din. lov å aldri slutt å blogg!  Siden jeg leser bloggen din har jeg som mange andre som spør deg hver dag spørsmål?  Jeg lurer på hvordan du klarer å se så bra ut til en hver tid? Jeg drømmer meg ofte bort i deg,ditt liv og ditt vakre vesen, men siden jeg er meg og alltid vil være det "hermer" jeg heller litt etter deg og skaper mitt eget med masse inspirasjon fra deg og det du gjør. Hvordan klarer du å se velstelt ut og ordnet på håret til en hver tid? Hvordan klarer du å alltid kle deg så pent ( uansett om du bruker joggebukse) og hvordan klarer du alltid å sminke deg så naturlig?

Jeg håper du kan komme med noen tips og svar til meg. 

God kveld videre " 

 

Når jeg mottar slike mailer tenker jeg først og fremst at dette er veldig koselig å høre og ordene varmer virkelig. MEN, jeg håper ikke alle som leser denne bloggen ( eller du som har spurt om dette) tror jeg beveger meg rundt i pentøyet hele tiden eller aldri møter "tunge" dager hvor jeg ikke føler meg noe vel, ser trøtt og sliten ut og føler meg verre enn noen gang. Jeg er ei skikkelig jåle, men jeg er også veldig "behagelig" ... Jeg står opp, dusjer, kler meg og drar på jobb.. noen ganger ordner jeg meg mer enn andre.. MEN, men men, slik som for eks  dette; 

 

Ser ikke min morgen ut.... 

Jeg  synes faktisk ikke alltid det er morsomt å sminke meg heller, noen ganger er bare det å ta seg en dusj et herk... Vi jenter er litt sånn, vi ser noe som på bildet ser veldig fint og flott ut, men baksiden av bildet kan være noe helt annet. 

På dette bildet ser det ut som jeg kler meg for fest eller opptrer glamorøst, men på baksiden hadde jeg bare lyst til å illustrere hvor mye et bilde kan "lure"... Det er viktig å være seg selv og vise sjarm ved et smil og en sprudlende personlighet.. 

Livet er alt annet en kun flotte klær, dyre vesker og dekkende sminke... Selv om det på en blogg kan se helt annerledes ut.. Kanskje vi likevel skal prøve å krydre hverdagen med litt glamour?  Som for eksempel det å la seg selv få 5 minutter ekstra med tid  på bade til å stelle seg, eller ta på den flotteste bh´en under blusen selv om det ikke er fest? 

Jeg tenkte derfor at en "glamour" konkurranse her på bloggen passet bra?

Deilig med litt ting til seg selv og ikke bare hjemmet. For å bli med må du skrive noen ord om hva som er hverdagsglamour for nettopp  deg?

Deilig med litt gode durance produkter =)

Jeg trenger litt glamour i hverdagen min.. Ikke mye, men litt. For min egen del og for å la meg selv få være ei jåle.. Når jeg åpner munnen er jeg plutselig alt annet.. Jeg er faktisk en skikkelig guttejente bak fasaden ...Og  hvem hadde trodd det? 

 

(Husk å skrive riktig mail adresse og navn, nå har et par konkurranser gått til feil person nettopp pga slike feil. Vinneren trekkes i morgen.)

 

Endelig litt nytt..

Jeg elsker å se at ting skjer og  nå er endelig litt nye ting ute i nettbutikken- deilig! 

Jeg har tatt bilder av alt det forskjellige og at jeg personlig synes dette er knall tøft og kjempe lekkert er ingen tvil . for det er det! 

Det unike gjør det lille ekstra, det er ingen tvil altså. 

Endelig har de blanke sølvfatene våre fra Halvor Bakke med skinn håndtak kommet inn i butikken igjen, disse har vi nemlig ventet lenge på. 

Alt av dette ligger ute på nettbutikken dere, + at det kommer masse til.. Velkommen for en handel hos oss på Byvillapaprika.no 

Reis deg opp!

Når man møter motgang, blir fratatt en troverdighet og itillegg til dette blir satt inn i en tilværelse man aldri før har vært i blir lysten til å rise seg med et høyere hode hevet enn noen gang STOR. Jeg er så glad jeg kan se på meg selv og være stolt. Stolt fordi jeg er sterk, flink, snill og ærlig. Det er viktig å være stolt av det man får til selv og det man står for, da når man langt i livet, det er jeg sikker på. 

Idag åpnet himmelen seg og været gikk fra sol til pøsende regn, jeg er sikker på dette skjedde på 2 sekunder. Kanskje dette med regn kan bety lykke, da håper jeg at jeg har litt med meg. 

Jeg føler meg heldig.. 

 

Nå skal jeg ned å ta noen bilder av litt varer.. Nettverket er veldig tregt idag så ting går ikke helt etter timeplanen, men jeg kommer i mål til slutt.....

Bukse- Støy 

Skjerf - Villapaprika HER 

Skinnjakke - Villapaprika HER

Ola skjorte - Individ 

Armbånd - Villapaprika HER

Buddah smykke - Villapaprika HER

Pumps- Buffalo 

Solbriller - Lykke 

Veske - Villapaprika HER

 

Nyt kvelden, vi skrives snart.. Litt interiør bilder blir nok bra.. =) Dere ser ihvertfall ut til å elske det like mye som meg=) 

Dette kommer..

Bare gleder meg  mer og mer til møblene kommer , her får dere en liten smakebit.... 

Dette kommer i bomull stoffer i jordfarger, velour og skinn, lekkert.. Jeg blir som en liten unge som gleder meg til julaften når jeg ser dette og kan nesten ikke vente til det er på sin plass. 

Jeg jobber forresten med nettbutikken i dette øyeblikk, håper å være på plass med det meste før kl slår tolv, men med et tregt nettverk tar ting litt lengre tid..Men, men det kommer masse fint så det er bare å glede seg! 

En smak av dagen...

Og så langt har den smaken vært fantastisk! Jeg var sikker på at hodet mitt skulle eksplodere når jeg våknet idag, men når jeg fikk stått opp,tatt med en dusj og fikk i meg litt mat hjalp det veldig. Det var som å få livet i gave på nytt.. Helsen er virkelig viktig å ta vare på, det er hele drivkraften for kroppen.

Nå skal jeg av sted i to møter, skrive ut pakklister og gå igjennom varelageret... Dere handler virkelig fantastisk mye og gjett hva(?) Ikveld kommer det ut masse nye varer igjen, dere kan bare glede dere.. Vi fikk inn masse nytt forrige uke og det skal ut i nettbutikken denne uken=) 

og dere, tusen takk for alle komplementer jeg får av dere om dagen, det varmer så veldig. Jeg har det veldig bra om dagen og det håper jeg kan smitte over litt på dere også! 

Antrekket idag ble dette. Jeg har dilla på grått og marine om dagen... 

Jakke i silke- Lykke.

Ullbukse- Støy 

Skjerf - Villapaprika. Finnes HER 

Pumps - Buffalo 

Armlenke - Villapaprika . Finnes HER 

 

Nyt dagen alle vakre! Vi skrives! 

HOME ALONE..

Nok en kveld alene, skulle trodd jeg skulle bli vant til det, men nei.. Er jeg virkelig så avhengig av denne "kællen" min? Jeg tror jeg har har snudd opp ned på det meste her for å få tiden til å bevege seg litt. Jeg er STUP  trøtt idag, men jeg skal likevel ha med meg Helt perfekt på tvNorge, jeg ler like godt hver gang ...haha.. Kanskje det skyldes at jeg kjenner meg igjen i mange av tilfellene. Jeg tror nesten min mann er hakke "verre" enn Thomas... Ihvertfall til tider.. ha ha.Han har mye rart for seg og de som kjenner han ler alltid av han kanskje noen ganger med han også.  ha ha..

Eksempler som at han har dratt på seg dame joggebukse  og faktisk dratt ned å trent i denne bare for å bevise et poeng for meg (ifølge han var det nemlig ikke en dame bukse) .. Eller da han på død og liv skulle diskutere meg meg midt i butikken pga jeg hadde sagt at jeg ikke syntes damer som kjøpte øl  var "riktig" fordi jeg selv ikke liker det, dette vridde da min kjære mann over til at jeg syntes damer som likte øl var mannfolk og tok den diskusjonen med meg foran et eldre ektepar der han fikk de med på samtalen. .. Ikke nok med det, men han har også  sagt sin  menig om at jeg tisser i dusjen og har da diskutert dette med alt som kan diskuteres med fordi det er noe "alle" jenter/damer gjør.. Vel, mannen min jeg gjør  det fremdeles ikke! Også et liten ting til min elskede ektemann.. Det er ikke slik at "alle" ekte mannfolk sover med sokkene på og døper bilen sin for porscha når det er en audi .... Men når sant skal sies blir du alltid rørt i romantiske komedier og mobber meg for å ha leid den...

Elsker deg uansett jeg elskling.. det vet du ;) 

Jeg sløyfer kvelden inn med å ønske dere alle Riktig god kveld!

Jeg har endelig fått rotet meg til å kjøpe klips.. deilig med litt forandring.. 

Nå skal jeg se et opptak med Gjertsen og deretter ta kvelden.Sweet dreams vakre! 

Her bor ei prinsesse.

Omringet av rosa prinsesse lys, himmelseng, myke bamser, dukker, tryllestav, prinsesse kjole og rosa detaljer. 

Velkommen inn til Ingrid- Mathilde ;

Prinsessa mi sine dåpsko! 

Vakre Dior baby...

Mathilde har fått velge det meste på rommet sitt selv og hun elsker å tilbringe tid her inne. Her leker hun seg bort i forskjellige verdener og drømmer seg vekk i en fantasi. Et lite rom fylt med glede, latter og masse prinsesse ting- for ei ekte prinsesse! 

Deilig.

Når solen skinner og grillmaten kan komme frem er det ikke noe som er deiligere enn å sette seg ned å nyte blå himmel og sol! Nå går vi mot sommer og sol! Deilig er det, for det er ikke noe jeg lengter mer etter enn det å kunne være ute å ordne i hagen, lukten av ny klippet gress, blomster, sene kvelder på verandaen , ja listen er lang. Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om å glede meg, denne vinteren har vært grå og sur... 

Jeg har brukt litt tid på å ordne litt i spisestuen etter at jeg kom fra jobb. Noen små ting fikk bli med meg hjem, etter noen mndér med venting. Jeg simpelthen elsker skinnfatet vi gikk tom på i januar fra Halvor Bakke, det er så lett å pynte og alt kommer så tydelig frem på det. Den store tinn-tønna er også ny, fantastisk å fylle opp med hortensia i.. Skinnfatet finner du HER .

Også de nye dekkbrikkene våre fra THG- in love! Jeg mener kan de ble tøffere? 

Disse er nye nå og er alt lagt ut i nettbutikken.. Dennegangen har vi et lager på de, ventetiden blir derfor kun noen dager-ikke mndér. Vi stopper alle bestillinger på disse når vi er tomme på vårt lager, det pga vi ikke ønsker å bli satt i samme situasjon igjen som med de runde. 

Brikkene koster 69 ,- du finner de HER 

Champagnekjøleren fra Halvor bakke gjør det lille ekstra ut av seg på de tøffe håndtakene på siden som er i same serie som hornet..

Champagnekjøleren finner du HER hornet finner du HER .

De små glasslyktene fra THG har endelig kommet inn igjen de også, de finner du HER. Vakre og elegante. 

Det er så deilig å få på plass litt nytt, jeg elsker virkelig den røffe -tøffe stilen blandet inn med natur og romantikk- "just my thing.."

Nå får jeg kaste meg rundt, rommet til Mathilde skal bli tatt bilder av, regner med at det var en del som ønsket bilder av barnerommene her i huset. (?)

Og dere, alle kunder som handler over 300 kr ikveld  får 20 % avslag på alt- Rabattkoden er - Vår. Kos dere ;) 

Litt inspirasjon

Soverommet vårt  har jeg valgt å dempe i fargevalget og gi en luksuriøs følelse av at man er på et deilig Hotell. Rommet er delt i 2 hvor en liten del av det er gjort om til walk-in-closet, dette for å få mest mulig ut av plassen..

Velkommen inn på soverommet vårt. 

Her skal skuldrene senkes og roen møte kroppen. 

Rommet til Mathilde fikk jeg ikke tatt så mange bilder av, det pga hun var så trøtt når jeg hadde ryddet det ferdig så innen jeg hadde fått klart kameraet igjen etter å ha vært nede å hentet noen ting hadde hun sovnet.. 

Litt inspirasjon kan jeg gi dere, mer får dere imorgen. 

Badet er mitt lille SPA hvor jeg bruker masse tid hver dag. Siden rommet er så lite som 7 kvm har vi funnet enkle løsninger og valgt mye skapet og hyller, samt et stort speil for å gi oss mer romfølelse . D et sorte høyglansskapet er et vitrineskap fra jobben min, dette gjør rommet maskulint og elegant samtidig som det er praktisk og fint for oppbevaring, 

Kjøkkenet har fått seg et par strøk med gråmaling slik som tvstuen og spisestuen har. Jeg er så fornøyd , alt kommer så godt frem og fargen ga rommet et røffere og mer eksklusivt perg .. 

Malingen jeg har brukt er følgende; Jotun - s-7000-N

Ha en nydelig kveld da,dere! Mer bilder kommer imorgen! 

Så kom regnet..

Jeg tar meg selv i det å be om sol for når jeg gjør det kommer den aldri. Hvor ble det av det pene været som vi var så heldige og fikk smaken på i mars mnd?  Regn eller ikke regn, jeg lovet dere bedre bilder så her kommer det et par-tre nye tatt i dagslys. Dere ser fargen noe bedre, men jeg skal uansett knipse vilt i solskinn( når vinduene er vasket) .

Deilig med grått! 

Nå skal jeg gjøre meg ferdig med kjøkkenet, her hjemme går det unna på det meste idag. Jeg har forstått det som at de fleste vil se barnerom etterpå? Så da får jeg prøve å legge ut noen bilder fra de rommene også.. Idag er det interiørmaraton her på bloggen og det liker vi? ! 

En god Start....

Det finnes ikke noe bedre enn å få mannen hjem igjen. Jeg har ligget i armene hans å sovet i hele natt.. Eller kanskje ikke hele? ( så romantiske er vi ikke, haha) jeg våknet i 4 tiden inatt av at Håkon stjal dyna mi og hadde kastet sin egen på gulvet. Det å stjele dyna mi når jeg ligger å sover er som å be om krig, jeg tror jeg bjeffet så høyt at mannen skvatt ut av sengen. Når kl var 09 00 lå ungene fremdeles å sov, det å kunne snu seg rundt igjen å sove videre er rett og slett luksus. 

Nå varte ikke den "idyllen" om å sove lenge så veldig mye lengre enn ca 15 minutter over ni, for da våknet vi av at ei lita papegøye var våken og en gutt som ble sint for at lillesøster ikke kunne være rolig! 

Olíver; " Mathilde du vekker meg, jeg synes du skal være stille når jeg sover!" 

Mathilde;" Men, Olíver jeg ser det er lyst ute, jeg vil ikke sove lengre! " 

Olíver;" Det bestemmer ikke du, jeg bestemmer at du skal være rolig, jeg er størst!" 

Ja, praten mellom de to fikk Håkon og meg til å dra på smilebåndet der vi lå , men iløpet av noen minutter var vi alle oppe å hoppet...Det er det som er en skikkelig morgen... 

Morgenkos med barnelatter. lek, kaffekoppen,og mannen <3 

Nå skal jeg lage amerikanske pannekaker og deretter ta litt interiørbilder her hjemme. Angående bilder, har dere noen ønsker om noen spesielle rom? 

Fortsett å nyt denne deilige morgenen , imorgen er det tilbake i jobb vet dere.. 

Et lite glimt...

Av vegger som har blitt grå, på 1,2,3 .. 

Det er så deilig å kunne bytte på her hjemme og frem til spisestuestolene våre kommer om ca 4-6 uker skal jeg bruke disse for litt forandring. Det er det som er så morsomt når man har 2 sett med stoler å bytte på. Disse har stått på rommet til ungene, men jeg orker ikke mer kappestoler og elegant stil. Jeg faller mer og mer over på den røffe og industrielle , huset vårt har liksom en slik personlighet. Skal det være elegant og romantisk skal det blandes med det litt enklere, huset viker så mye mer åpent. 

Jeg har ordnet kjøkkenet og tv stuen også, men i mørket synes jeg rommene blir så annerledes så jeg skal ta bilder i lyset i morgen. Vi får håpe på sol ! 

Glemmer det aldri..

Små ting som setter dype spor. 

" Se mamma! sånn synes du er fint! Sånne ting har du i butikken din også mamma! " 

En liten gutt med stor forståelse.. 

Det å ta del i mammas jobb og interesse er ikke uvanlig når jobben og familien blandes med hverandre. Det viktigste er at de vet at de kan ta del i noe, uansett hva det er.... 

Små ting, det glemmer jeg aldri. 

Batteriene til lading.

Det er rart hvor godt det er å ta helg når man har jobbet nesten 24/ 7 den siste uken og det er nesten litt trist når alt er ferdig, men jeg har en god følelse etter igår! - Virkelig. Morsomt var det også å se alle bildene å lese seg igjennom det morsomme ved kvelden og Halvor Bakke sitt foredrag igår i Fredrikstad blad, ille morsomt. Artikkelen kan du lese HER .

Jeg har vært på farten siden kl 07 imorges , da dro mannen i huset på en aldri så liten jobbreise og jeg har blitt hjemme-alene-fru..Kvelden skal bare brukes til å slappe av, jeg tror jeg kommer til å sovne tidlig ikveld. Ungene synes det er kjedelig at pappa er borte for et par dager, men det som er bra er at vi vet å savne han masse- STORE og små.

Det "farlige" ved å være hjemme alene er at man fort kan kjede seg litt og da er det ikke bare bare å ha masse nyheter i butikken, et hjem under makeover og en lyst til å gjøre noe hjemme større enn på lenge. Jeg tok med masse fint hjem istad.. Tror dette kommer til å passe kjempe fint til den nye veggen i stuen.

Oppvasken venter, ungene begynner å bli grinete og kroppen gleder seg til å koble helt ut og av. Jeg håper bare det neste døgnet går unna fort, for jeg savner mannen min veldig veldig mye alt. Uansett hvor mye han reiser vender jeg meg aldri til det... Hmmm rart det der. 

Ha en nydelig kveld.. Kanskje noen av dere ønsker litt bilder av mitt bittelille prosjekt.? 

Gjør som kjendisene.

Glødende hud med økologisk dybdepeeling. 

Det er ikke ofte jeg er hos en hudpleier, som andre meget opptatte mødre er det sjeldent jeg ar mulighet til å ta meg tid, for når har jeg tid? 

Jeg har ei venninne som meg med samme problem, stressa småbarnsmor, lite tid, rettere sagt en stresset person med tør og "matt" hud uten "liv" ... Når min venninne for en liten stund siden anbefalte meg å ta meg turen til en veldig dyktig hudpleier tenkte jeg, "har det rabla for deg, når skal jeg ha tid til det? ."  Hun bare lo av meg og fortalte meg pent at da fikk jeg se hennes forbedring mens jeg stresset selv. Jeg tror det tok 1 uke og jeg bestilte min først time selv. Jeg er optimist, men også veldig skeptisk så jeg lot meg overtale pga nysgjerrigheten min tok litt overhånd på om det virkelig var / er så bra.

Huden min er veldig tør og hver eneste hudpleier jeg har vært hos har bedt meg begynne med både det ene og det andre. Vel, det det har endt opp med er en veldig dyr hudpleietime og en hud som har reagert på det som har blitt brukt etterpå.. Det ene "beste" merkenavnet på produktene etter det andre. 

Etter å ha fått en Green peel fresh up behandling hos Barbro endret huden min seg betraktelig og jeg føler jeg har fått en helt ny glødende hud. Det er kanskje ikke så rart, med tanke på at den er kåret til no.1 i verden på naturlig hudfornyelse.(?) 

Vi kvinner,mødre og koner skal ha lov til å unne oss det lille ekstra en gang i blant. Det er utrolig hva det gjør med en. 

At denne damen har magiske hender er ingen tvil, jeg følte jeg svevde på en sky i himmelen. 

Nå har jeg satt meg litt inn i dette, da jeg er veldig nøye med meg selv og hva jeg skal igjennom. Etter en lang og god prat med Barbro hvor hun fortalte meg litt om behandlingen, forbedring og at det var en helt naturlig hudfornyelse kan jeg ikke si annet enn at jeg har blitt overrasket. Denne damen er meget opptatt av å vite hva hun snakker om og tester ikke noe på noen om hun ikke vet hva det kan gjøre av underverker, det at hun er den eneste i østfold som har dette er da ikke så veldig rart. Resultatet hos meg begynte å synes alt første kvelden, huden var myk og glatt som babyhud og har nå en glød som jeg aldri før har hatt. Alle døde hudceller, flekker osv er borte og huden i ansiktet mitt  har fått et nytt liv og glød. 

Green Peel  er utviklet av dr.schrammek, og har blitt brukt over hele verden med stor suksess i over 40 år. Denne behandlingen er "mega" hot i Beverly hills hvor både Angelina Jolie, Paris Hilton og Nicole Kidman selv tar denne behandlingen. Denne behandlingen er perfekt dersom du ønsker at huden skal stråle og den har vunnet 4.året på rad for beste spesial -behandling beauty forum. 

Ikke bare fikk jeg en fantastisk behandling, men møte med salongen ga meg en ekstra god opplevelse. Deilig atmosfære, avslappet stemning, blide damer og fantastiske produkter for både hår,sminke, rens,kremer osv for ikke snakke om et behagelig rom hvor jeg ble vartet opp. 

Jeg må faktisk skryte! 

Det er absolutt å anbefale andre å gi seg selv en liten oppvarting, og det er få steder som gjør dette bedre enn Dagens høydepunkt Barbros hud og kroppspleie ..

Dette var for meg-Dagens høydepunkt. 

PS; dette er ikke et sponset innlegg selv om det kan virke slik, dette er min personlige mening. Jeg må bare skryte av denne salongen etter en magisk opplevelse og fantastisk behandling. Bor du i Fredrikstad eller i nærheten anbefaler jeg deg virkelig å prøve dette dersom du har lyst på en glødende hud på 1,2,3. 

For mer informasjon om behandlingen er det bare å sendeBarbro mail på ;dagenshoydepunkt@hotmail.com , eller ta turen innom. 

For en KVELD!

Jeg er nesten helt lamslått! Jeg har nesten ikke ord! Et ord som beskriver denne kvelden er FANTASTISK!  Dette må vi gjenta neste år, eller hva? Jeg fikk nesten litt sjokk når jeg så hvor mange som faktisk kom og at så mange koset seg, smilte og var i humør gledet meg! 

Vel, jeg kan sikkert skive sider på sider over denne kvelden, over 100 gjester.... Ja, det er helt fantastisk, full butikk, nei, jeg er overveldet..

Bilder sier mer enn 1000 ord er det ikke det man sier? 

En Overlykkelig Camilla med verdens beste venninne Trude! 

Køen ved kassen gikk nesten ut på gaten... 

Verdens Herligste Halvor. 

Takk for en fantastisk kveld alle sammen! 

1 Pall. 2.pall. 3 pall....

Nei, vi blir nok nødt til å si syv tenker jeg. Det å møte dagen med at en lastebil står utenfor butikken med paller er alltid like morsomt, spesielt når det er julaften hver gang en eske med varer kommer.

Marerittet er å få tømt alt til imorgen, heldigvis skal mange av disse pallene ute igjen og gjett hva--- Nå er de runde rottingbrikkene her i løpet av dagen!! Jeg kan tenke meg det er mange som gleder seg til å få disse, noe jeg vet da det er over 200 kunder som venter i spenning.. Disse blir en fryd å få ut, jeg er nemlig helt svett på å måtte ta skylden for THG om dagen.. Disse skulle vært hos oss for MANGE uker siden og jeg kommer aldri til å selge noe på bestilling igjen dersom det ikke er på hovedlageret i Gøteborg. 

Vel, nok om det.. Idag ser arbeidsdagen min helt "pottetett" ut med alt som skal på plass til morgendagen.. Jeg klager ihvertfall ikke, jeg elsker alt som skjer nå! 

Spennende og nytt! 

Tusen hjertelig TAKK for alle gode tips til tapas, dere er fantastiske å ha! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten dere! Også til mitt neste spørsmål; Jeg vet jeg har mange flinke "kokker" som lesere og jeg benytter derfor anledningen til å spørre om en "liten" ting til. Er det noen av dere som vet om noen raske enkle små søtsaker som kan lages til tapasen? Med smaken av det lille ekstra. ? 

Jeg håper dere kan hjelpe meg med dette også, for jeg fikk så utrolige god hjelp av dere med alle tipsene dere la igjen på tapasen. 

Ha en nydelig dag da dere! 

Stor LYKKE klem fra meg! 

Også faller mørket på...

Og stranden har kommet inn i villapaprika. Siden det snødde bittelitt igår tenkte vi at vi like gjerne kunne ta sommeren på forskudd, kan du ikke sitte å sole deg på verandaen hjemme, nei så får man ta den med inn på jobb. Sommeren skal iår skal fylles med deilige farger og god stemning.

Dere kan tro mine armer fikk kjørt seg istad, jeg var nemlig å kjøpte steiner til butikken i 15 kg sekker jeg måtte bære fra p-plassen og inn i butikken, 4 stk.. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var litt mer "tålmodig" for jeg har en dårlig egenskap og skal ha alt gjort på en gang..

Er jeg alene? 

Noen ganger kan man nesten tro jeg er gal, for jeg merker helt ærlig ikke at kroppen er sliten dersom jeg ikke setter meg ned.. MEN, hvis jeg setter meg ned DA,DERE,DA  merker jeg at det stopper seg. Så mitt lille tips til alle dere som spør meg hvor jeg tar energien min ifra? Jo, jeg kjenner ikke etter før jeg setter meg ned å slapper av på kvelden. 

Har dere forresten noen ønsker til torsdagen?Så bare kom med dem... 

Nå skal jeg kaste meg rundt, nå er snart første strøket på veggen i stuen ferdig.. Å hva var det jeg sa? Jo, det ene drar med seg det andre..Tar kjøkkenet i samme slengen og tv´stuen.. jøyemeg ... Fint blir det og malingen har aldri gått raskere, 2 timer å første strøkene er tatt... Kun et par strøk igjen.. blir så fint altså!!!

Måtte gjøre bildene svart hvite.. Jeg har nemlig blitt  TOMAT!  

Skrulle som jeg er klarte jeg å legge på 50 minutter i solariumet idag, ikke 25, hvorfor vet jeg ikke, men jeg tror jeg har missforstått den betalingen.. Ikke så rart jeg syntes det ble dyrt og at solen aldri tok slutt. ha ha..... Godt jeg ikke tar sol hver dag.. 

 

Forresten dere, jeg trenger hjelp av dere! Kan noen av dere kanskje hjelpe meg? Jeg skal lage tapas til torsdagen, men trenger noen tips på noe enkelt innenfor dette som kanskje er litt "uvanlig" godt? 

Kan du hjelpe meg? 

Da blir jeg lette å VELDIG glad! 

 

GOOOOOD kveld! 

 

Betong... Mur...

Idag er hansker, teip og maling på plass , men ikke for at jeg " kjeder" meg.  Vi har byttet alarm i huset og veggene der mye av det gamle hang oppe er tatt ned og har etterlatt seg den gamle fargen latte. Jeg har snart i to mndér bare gått å tittet på alle merkene, men nå har jeg bestemt meg for å få "flekket" sammen veggene igjen en dag jeg har en form for malelyst over meg igjen. he he. 

Jeg har derfor vært litt ekstra "GAL" og kjøpt inn en helt ny farge. Veggen som skal males er bare 3 meter og da blir liksom ikke prosjektet like stort. Kan dere gjette hvilken vegg det er? 

Jeg har liksom fått for meg noen småting her hjemme, det er så morsomt å ha litt hjemmeglede igjen. ( jeg snakker ikke om oppussing osv) Når torsdagen er overstått skal jeg faktisk ta meg tid til å kose meg litt med hjemmet mitt igjen, mer enn jeg nå gjør. Selv om jeg aldri har ligget helt på den late siden heller. 

Elsker skikkelig grove overflater .. 

Det gir liksom et litt mer industrielt inntrykk å få det veldig pene til å se litt mindre pent ut.. Heller litt røffere. 

 

Kanskje det ene drar med seg det andre? Hmmmm.... Ingenting forundrer meg, men dere- husk at interiør og hjem er både min hobby og jobb samt en plass jeg formidler mine ideer og tips her på bloggen. =) 

Har noen erfaring med betong maling? Noen som kanskje blogger å har noen bilder å guide meg til?

Det hadde jeg blitt kjempe takknemlig for altså. 

Outfit ... LOVE...

Endelig kom herligheten som ble bestilt i påsken i posten og den skulle lage skikkelig lyd ut av seg også... 

Kl 15 00 fikk jeg tlf om at alarmsystemet i huset vårt hadde gått av, svett som jeg ble fortalte jeg de at de måtte dra hjem til oss å se, for verken Håkon eller jeg var hjemme.  Joda, hjem til oss kom de og der var det en aldri så liten pakke som viste seg å være grunnen til at alarmen hadde slått ut.

Håkon hadde pga han hadde snakket i tlf mens han var hjemom å hentet noe tidligere på dagen satt på alarmen men glemt å låse døren. Dette skjer så å si aldri, men når posten kom på døren løste de problemet med at ingen hva hjemme ved å åpne døren og legge pakken inn i gangen. Er det virkelig mulig, men ja og sint klarte jeg ikke bli heller- bare lykkelig!!! 

I love it!!! 

Heldig som jeg er kommer det snart et i svart inn døren også.. Jeg elsker det, det var mye flottere enn jeg hadde trodd og fantastisk å ha på. 

Skjørt HERIFRA

SKJERF HERIFRA 

Genser fra - American vintage 

Smykke HERIFRA 

armbånd- HERIFRA 

Ikveld skal jeg komme ut med noen snikbilder på varer som er nye for Villapaprika aften tips og trend... Gled dere, mye spennende nytt og masse lekkert av tekstiler osv, jeg kan nesten ikke vente selv. Pallene er ventet onsdag og imorgen skal vi hente steiner og sand til butikken.. Herremin, her er det ikke mye tid av veien altså.. Dersom det er noen som ønsker å melde seg på til torsdag må dere gjøre det nå, noen få har meldt avbud og vi ønsker ikke å la noen plasser utebli, det er så trist når så mange har spurt. 

Ellers da? Har dere hatt en fin dag? 

Begge bena på bordet.

Og kveldsmaten skal inntas, det skal bli helt fantastisk!  Det ble noe senere på meg idag enn forventet, men jeg ble ferdig og det er en fantastisk følelse. Nå er det noen små varer som skal på plass, ellers er alt klart. 

Nå er det sommer og sol som står i fokus i butikken.. Det er så morsomt å bytte og ordne i butikken etter årstidene også er det så morsomt at det vi har av møbler og annet blir solgt, det gir oss liksom muligheten til å fornye oss titt og ofte. 

 

Her er jeg i full sving, men de hvite klærne mine var grå når jeg kom inn døren hjemme. Sånn er det når man kler seg i hvite klær og skal ligge på alle fire og vaske gulvet .. ha ha...

Jeg håper dere alle er klare for den "store" dagen, jeg gleder meg skikkelig! 

Det merker dere nok.. he he... 

Ha en nydelig kveld videre da, dere! 

God Søndag!

Og god morgen! 

Det ble sent igår, filmen varte jo i over 3 timer.! Jeg hadde nesten glemt hvor bra den var, jeg ble sittende å snufse og leve meg skikkelig inn i filmen, Titanic er og blir en av de fineste filmene i historien, samt triste. Jeg satt å holdt hardt i hånden til Håkon igjennom hele filmen og mener helt bestemt at jeg er født i feil "årstid" i forhold til de vakre kjolene damene gikk rundt i på filmen. jeg vet det ikke var slik for alle, men jeg skulle gjort mye for å få gått tilbake i tid å flottet meg rundt i en vaker glitter og paljett kjole. Det er ingen tvil ..... 

Uansett.... 

Idag går det meste som er av dag til å holde på i butikken, mye skal på plass før den STORE dagen til Torsdag. Et nytt sommer konsept skal på plass i butikken, og da gjelder det å være 100 % med i hodet. he he... Det skal sies at det er fantastisk morsomt å holde på med dette, det er ingen tvil! 

Heldigvis er huset rent og pent, da blir det liksom ikke så ille å dra på jobb.. Jeg synes nemlig ikke det finnes noe verre enn å dra på jobb når huset står på hodet. 

Etterpå kommer bildemaraton..... Kameraet og pcén er med -  så dere blir holdt oppdatert.. Husk å kom tilbake inn her La dere inspirere ;) 

Man må være effektive...

Først og fremst -tusen takk for alle vakre mailer og ord angående innlegget igår, for ikke snakke om alle spørsmålene som har kommet inn det siste døgnet på mailboksen min. Jeg er overveldet! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal få begynt å svare, dere er virkelig vakre alle sammen-takk for at dere leser min blogg!

Statistikken min har endret seg helt, og det er morsomt å se at flere og flere kommer innom for å si Hei og ta en del i mitt lille-rare-morsomme-aktive-masete og harmoniske liv, jeg fatter ikke hvor mange som faktisk leser denne bloggen jeg altså. Det å sitte å blogge hjemme i sofakroken gjør det liksom ikke så virkelig at flere tusen lesere er innom hver dag. Gjett hva-- nå skal snart en dag i livet mitt komme ut på nett.. Jeg vet ikke helt hvordan jeg synes det blir, men det vil kanskje gi noen av dere et annet syn på min tilværelse enn hvordan den virker ut fra noen bilder her.

Viste dere at jeg står opp hver dag kl halv 7, ser barna mine kun noen få timer i døgnet? At jeg ser Håkon 3.4 timer i løpet av en dag, at jeg jobber med nettbutikken 4-6 timer hver dag, sorterer varer hver dag i ett par timer, jobber med mailboksen min ihvertfall 3 timer og bloggen tar meg ett par timer hver dag, selv om blogginnlegget er på en halv a4 side. Jeg spiser 5-6 ganger i døgnet og holder meg unna sjokolade hver dag forutenom fredag,  jeg er avhengig av en tlf med min far for veiledning og støtte hver dag og trenger min fars godkjenning på alle valg som blir tatt. Viste dere at jeg driver firmaet min sammen med min far?  At vi sorterer nyheter i butikken to ganger hver uke, at jeg krangler med leverandører og blir kjeftet ned av kunder hver eneste dag... Jeg har faktisk ikke noe liv som er avslappet eller et glansbilde, men jeg er likevel et arbeidsjern og jobber best under stress.  Jeg har nå latt meg filme flere dager etter hverandre, dere vil høre meg sitte i dialoger, diskutere, legge meg flat og se hvordan jeg tenker og er hjemme når jeg tar av meg på beina og er bare Camilla og mamma. Den kommende uken skal jeg filmes mye, for det er siste rest... Blir spennende dette her..

 Som regel sitter jeg slik......

Konsentrert i tlf.

Spent på et stort salg...

 

Lykkelig over å ha fått det!!!! 

Hjemme kontor og jobb passer somregel alltid dårlig når man har små barn i hus som løper rundt beina på deg.. 

Men nå er snart den verste jobben i boks for den kommende uken! Det å bli ferdig slik at dørene bare kan åpne den 19.april  for dere skal bli veldig deilig!! 

Nå skal mannen og jeg på Titanic 3d.. Har noen sett den? Lurer på om den er bra jeg? I 3d altså... 

Vi skrives mine kjære! 

Hva er ekte kjærlighet?

Jeg føler meg nesten som en som tror hun "vet" alt når jeg skriver dette. jeg vet ikke alt, men på 23 år opplevd veldig mye. Det er reelt og det er fakta. 

Det å møte den store kjærligheten gir deg en lykke om at ting skal vare evig, ingenting går innenfor "aldri" og alt går innenfor "alltid". 

Min kjærlighetshistorie går flere år tilbake, nærmere bestemt 7 år(nesten).. Håkon var av den fyren som likte å leve singellivet med gutta, feste, sove og ...henge med gutta. Jeg var av de jentene som ventet på drømmeprinsen i en alder av 16 år. Jeg tror mange av oss jenter er slik(?) vi har i morsmage laget oss et bilde på hvordan vi skal bli og leve som godt voksne.  Når jeg traff Håkon første gang på nett tenkte jeg- "for en idiot? han der tror han er noe stort" .. Jeg tror måten Håkon skrev til meg på fikk meg til å dømme han, men samtidig falle veldig for ham. Han var høy, sjarmerende, kjekk, morsom og veldig irriterende, han viste best og var glad i å diskutere. Det er kanskje derfor vi idag passer så godt sammen også? , vi er to veldig bestemte personer på to ulike planter. 

Håkon var en "skater" fyr med en lyst på livet svært få andre jeg kjenner har, han ser liksom aldri noen hinder. Jeg derimot... Hva kan jeg si om meg? Perfeksjonist ut i fingertuppene, ønsket en perfekt fasade ingen kunne se igjennom og følsom til tusen. Hvor mange tårer jeg har grått for denne mannen tør jeg nesten ikke tenke på. 

Håkon og jeg ble par så fort blikket møttes på togstasjonen 1.juledag 2005 . Det var sent og familien vår var så å si skeptiske til at vi skulle treffes. Jeg husker min mor fortalte meg hvor tullete og dårlig det var av meg å løpe ned på togstasjonen å møte en gutt jeg så vidt kjente(!) . Moren til Håkon mente han var helt dumt som dro fra Halden til Fredrikstad for å møte ei jente på 1.juledag, men jeg er veldig glad vi møttes likevel.. Det tror jeg de godt "voksne" er også. 

Håkon og jeg pratet i timer, men det jeg husker best var at han ikke slapp hånden min. Han satt og niholdt i den i flere timer, akkurat som at han  holdt tak i den for å ikke slippe taket igjen. Timene gikk og når klokken  passerte midnatt måtte han ta toget hjem igjen. Jeg husker jeg var helt rar, jeg tok meg selv i å tenke-" hvorfor savner jeg han alt? Jeg kjenner han jo ikke". Ti minutter etter at han hadde gitt beskjed til meg om at han satt på toget fikk jeg en melding- Gleder meg til å se deg igjen! ... 

To uker senere var vi samboere, til mine foreldre sin STORE fortvilelse. Håkon hadde fått jobb på verkstedet til pappa som bussmontør i lærefasen. Dette var en jobb Håkon var veldig sikker på at han skulle ut av igjen- verksted, verkstøy osv.. Det var liksom ikke hans greie... Tiden gikk og han ble en dyktig bussmontør og stortrivdes i jobben. Idag er det ironiske at han er salgssjef i samme firma og brenner skikkelig for jobben sin. 

Håkon og jeg var vel det folk kunne kalle et "merkelig" par, et par svært få trodde kom til å vare. Håkon var glad i å feste og jeg var redd for å si nei...

Jeg husker Håkon ba sine kompiser inn i leiligheten jeg hadde under mamma og pappa på et aldri så lite vorse.. Der satt de å drakk seg gode og fulle for å så ta turen ned på byen. Jeg kommer aldri til å glemme at jeg var den enste som ikke var 18 år av oss og at Håkon pent og rolig litt beruset på en øl for mye sa " jenta mi, rydder du opp du da eller når vi er på byen?" Jeg tror ikke han enset det han sa for han virket helt rolig behaget der han stod.  Jeg ble så skuffet at jeg gikk rundt å grinte når de var på byen, jeg ladet opp til å fortelle verdens lengste "tale" om hvor urettferdig han var når han kom hjem igjen.. Det som skjedde var at han kom tuslende inn døren for  å så sovne på sofaen. Dagen etter sov han til klokken var nærmer to og jeg hadde alt vært i byen å handlet litt og "sutret" litt inne hos mamma og pappa som ble kjempe sinte for at det hadde vært "fyll" i huset. Pappa ble etter dette en liten "klegg" .(!)Han gikk ut og inn i leiligheten akkurat som det passet seg for å passe på at jeg skulle høre på han, at vi ikke gjorde noe -"uff-uff" og at Håkon og jeg ikke oppførte oss dårlig.  

Håkon ble ikke veldig fornøyd når jeg "prøvde" å sette han på plass, men etter litt frem og tilbake "grining" på meg ble vi venner og Håkon sa faktisk unnskyld.. For første gang tror jeg .. he he.... 

Etter dette gikk det slag i slag og vi levde i et forhold som kjempe forelskede, men likevel hund og katt. Jeg tror ingen kunne diskutere mer enn oss, vi kom faktisk i diskusjon på en pakke med ris.. Ikke fordi det var ris, men fordi jeg mente at Jasmine ris var en type ris og at Uncle bens var selve merket.. Håkon mente det motsatte og vi diskuterte dette i mange timer etterpå.Jeg er sikker på at hver eneste flue på veggen fikk seg en god latter. 

Etter en krangel der jeg endte med å stikke nålen igjennom året hans med en isbit for at han skulle bli litt "kulere" å få "diamant i øret og en pakke med blekemiddel som gjorde Håkon oransje på hele hodet ble vi faktisk venner.. Stakkars gutt, han trodde jeg var kjempe flink til å bleke hår og ante ikke hva han utsatt seg selv for. Når han var ferdig å dusje same kvelden ljuge  jeg å sa at  selvbruningskremen min var bodylotion for mannfolk som ville gjøre at han ville dra frem "pigmentene" i huden.. Jeg husker en dag idag hvordan han så ut når han stod opp og skulle på jobben... Ojojoj.. Gutten var oransje på hodet, skjoldete i hele ansiktet og resten av kroppen og knall rød i ørene... Han var så sinna og ville nesten ikke snakke med meg.Etter jobben la han ut om hvordan gutta hadde kalt han "tøffel" og hvor "lite" sant dette var... Han var nemlig ingen tøffel, han var en skikkelig fyr som hadde egne meninger, det var sikkert å vist. Stakkars , jeg kunne ikke annet enn å le og det var ikke veldig populært... Håkon ble utsatt for litt små terror på skjønnhetsfronten, men han lærte seg fort å sette ned foten.

Mndéne senere var jeg gravid og året etter var vi foreldre.. Vi gikk fra 3 til 4 på under 2 år, giftet oss,flyttet 3 ganger, dro på ferier osv, det skjedde noe hele tiden og Håkon og jeg fikk aldri tid til å sette oss ned å tenke over ting. Etter nesten 3 år som gift begynte ting å gå galt.. Vi hadde gått fra å være verdens beste venner og kjærester til kun å være venner. Jeg vet ikke hva som skyldes at ting ble som de ble, men vi mener nå i ettertid at vi ikke brukte nok tid på å kose oss med selve livet og hverandre. Vi var så opptatt av at ting skulle bli så bra i jobb, i hjemmet og på fasaden at vi glemte helt at vi var mennesker som trengte en klapp på skulderen og en klem eller bare en liten oppmuntring på en ellers vanlig dag. 

Vi hadde vært sammen såpass lenge at jeg tror vi hadde glidd litt i hver vår retning, selv om vi ikke ønsket det. Vi hadde derfor et skikkelig "turbulent" år ifjor. Dette var noe mange var lykkelig over å se. Endelig var min fasade lik som andre sin og endelig kunne folk også se at jeg kunne "gråte", være lei meg og ha det tøft.....Jeg hadde det helt grusomt og var helt bestemt på at jeg, jeg skulle komme meg videre. 

Etter flere mndér med brudd og krangling, tårer og lange samtaler bestemte vi oss for å gi hverandre en ny start, en start der fortiden var en fortid og fremtiden skulle prioriteres..

 

Jeg har aldri sett tilbake eller snudd meg en enste gang etterpå, man skal leve, krangle og være uenige, støtte og gi hverandre tillit og ros, det er slik et forhold er. Et forhold vil aldri bli "perfekt" 365. dager i året 24. timer i døgnet, men det kan være "perfekt" minutter eller timer i løpet av det døgnet som gjør hvert minutt verdt å kjempe for.

Jeg vet man aldri skal gå rundt å si at det "aldri" kan skje noe, men man skal heller aldri si alltid. Disse ordene er sterkere enn man tror og de kan slå hardt tilbake på en. Jeg elsker Håkon for den mannen han er mot meg og for at han respektere meg for den jenta jeg er. Han kjenner meg, men likevel er jeg opptatt av å få lov til å ha ting ved meg som bare er "Camilla" og han Håkon. Det er der det gikk feil for oss første gang. Vi overstyret hverandres liv og hadde ikke respekt for hverandre eller de ønskene vi hadde. Kjærlighet er bygd opp på et sterkt ord, nemlig Ærlighet.. Hvis den ikke er der, hvor er kjærligheten da? 

Jeg gikk mange runder med meg selv og gikk dypt i meg selv, det samme gjorde Håkon. Idag er vi to kjempe livlige personer med øyet for hverandre og det livet vi har.. Vi lever idag og tar fremtiden som den kommer, alt som kommer ekstra er en bonus. Ting kan kjøpes for penger, men det dyreste man kan ha i livet koster et hjerte og det kan ikke kjøpes for penger. 

Vi lever en gang, ikke lev i anger... Ta tak i problemet og ta morgendagen med et smil! 

Man kan danne en fasade, det kan alle...

men man lurer ingen andre enn seg selv ved å ha det dårlig bak en "perfekt " fasade... 

Ta tak i livet, følg det opp, kjenn deg selv og  bruk tiden du har her i livet effektivt og nyttig. 

Du har lov til å gjør feil, det er slik vi lærer, men måten vi lærer på og hvordan vi velger å bruke lærdommen videre er vel så viktig som det å bygge seg opp igjen. 

Ukens bilde

Ukens bilde er tatt av Siw Tangen fra Molde. Bildet viser en lun og god stemning med naturlige materialer som stein, vedkubber og trekrans som gir bildet et lunt inntrykk. 

Gratulerer så mye ! 

Det er så morsomt å se alle som har kommet med bilder til "Ukens bilde", blir dette en suksess kan vi jo med tiden gjøre mer ut av det. 

Det er bare å sende inn mail til Ckinterior@hotmail.no med ukens bildet, den kommende ukens tema vil være pastell og glamour. Kom med ditt bidrag og få muligheten til å dele din blogg, samt bilde på min blogg i en uke. Mailen skal ikke inneholde mer enn maks tre bilder og litt om dine tanker bak bildet. 

Ellers har dagen idag gått med til å planlegge i butikken,  for neste uke braker det løs med Villapaprika aften! Det er så utrolig morsomt å se at så mange kommer og vi gleder oss veldig til å se dere alle. Så langt er det nærmere 150 stk som kommer, kanskje noen fler, men vi har gått ut ifra de som har satt seg opp på eventen på Facebook, listen i butikken samt mail. Skulle flere ønske å komme er det bare å kontakte oss per mail,(ckinterior@hotmail.no) vi har nå ordnet så alt er på plass, men vi kan ikke ta inn mer enn 200 stk pga brannforskriftene og plassen vi må beregne for at folk skal ha det trivelig. Dette håper vi at vi har forståelse for. 

Vi jobber på spreng for at alt skal være på plass til denne dagen og jeg er sikker på at dette vil bli en minnerik og positiv dag for alle som kommer. Butikken skal fylles opp med nytt til denne dagen, masse vår nytt og annet morsomt! Det vil selvfølelig bli mange gode tilbud også-dere kan bare glede der, det gjør vi! 

 

Som det går.. Har du noen spørsmål?

Når solen skinner fra skyfri himmel kl 18 blir man nesten blind på timene. Jeg gikk ned i underetasjen og begynte å ordne når kl var 15.00 , når jeg kom opp og så på klokken fikk jeg sjokk! Det er helt utrolig hvor fort tiden går når man har mye å gjøre, blir nesten litt skremt jeg. 

Underetasjen begynner sakte,men sikkert å ta form, ennå gjenstår det litt forskjellig. Jeg gleder meg til vi får mer klær, for nå føler jeg vi mangler selve "basen" . Det er enda godt det er rundt hjørnet. Man må bo seg inn, er det ikke slik? 

Det er slik når man gjerne skal ha det med en gang, klær må gjerne bestilles MANGE mndér på forhånd, men vi har vært veldig heldige som har fått noe å starte med. 

Et sted må man begynne.. 

Alle starter en plass. 

Nå skal gulvene i butikken skrubbes!  Ja, det er nemlig jeg som vasker butikken min.. også har jeg en veldig flink kollega også da. he he. 

Den siste dagen har jeg fått inn kommentarer og mailer på om jeg kan kjøre en spørsmålsrunde her på bloggen(?). Jeg er litt skeptisk til å ha det da jeg tidligere har fått så mye rare spørsmål som jeg ikke vet hvordan jeg skal svare på. 

Uansett... Jeg sier KJØR PÅ! Kom med spørsmålene deres, om det er noen? Jeg føler de fleste vet det meste, men skulle det være noe-- let me know. 

Ny dagen da, dere...Eller... Kvelden. ! 

Vår og sommer Garderobe

Jeg elsker når vi kommer inn i de varme årstidene, moten da blir liksom så laidback og avslappende i forhold.  Jeg kan derfor nesten ikke vente til det blir noe varmere i luften og sokkene og jakkene kan forsvinne helt- nesten ihvertfall. Jeg er ei skikkelig bohem berte og elsker stilen til Rachel Zoe, denne damen kan mote og vet hva hun snakker om når det kommer til sammensettinger av slappe topper, lange skjørt, stramme bukser , fluffy jakker, store smykker osv. 

Make it simple , but stil be a lady .......

Selv om jeg er 23 er jeg ikke helt fan av rumpekorte kjoler og store utringet topper/genser hvor det er om å gjøre å vise frem mest av bryst og kropp, jeg liker å heller være den som er litt "mystisk", men likevel vise at jeg har en kvinnekropp jeg er stolt av.

Simple black & white ....

I påsken nettshoppet jeg masse vår og sommer nytt, og jeg kan nesten ikke vente på at varene kommer med posten.

Jeg elsker å kombinere de duse jordfargene mot hverandre, dette skjørtet vil jo passe til alt. 

Fashion my way ... Sukkersøt og nydelig...

Samtidig som det lett kan "røffes" opp.... 

Dette skjørte kommer til å passe perfekt til alt, jeg bestilte det i både grått og svart... Sånn er jeg alltid, jeg klarer liksom ikke gå for kun 1 farge ( hvis jeg kan kalle sort og grått farger? ) .. Skjerfet er nok rett rundt hjørnet og toppen kommer med skjørtene. Det virker ikke ut som jeg er den eneste som har falt for dette skjørtet, jeg ser flere og flere bloggere og venner på facebook den siste uken har linket opp til det.. Kanskje ikke så rart, det er "magisk"  ifølge meg ;) 

 

Nå skal jeg ordne noen bilder, slik at interiør innlegget er klart til i morgen... 

Enn så lenge-- Nyt kvelden! 

God Morgen!

Opp og hopp, hvordan har dagens deres så langt vært? Bra håper jeg ? 

Jeg sitter nå å jobber med nettbutikken, til mange av deres STORE glede, så utrolig koselig å se at så mange ble glad over at den ble oppdatert igår- hver mail varmet-så tusen ,tusen takk! 

Det er så morsomt å få ut litt klær og småtteri også, men jeg er langt fra ferdig- Nettbutikken skal bli full! Det vil utover dagen idag bare komme mer og mer, det kan jeg love =) 

Her ser dere litt av hva jeg har lagt ut;

Silkebluse fra Maggie Wonka 

Bomullsbluse fra LAMA

Nydelig bomull og slike jakke.

Ennå er det masse som venter på å komme ut.. Dette er faktisk skikkelig morsomt! 

Jeg får fortsette å jobbe, måtte bare innom å si HEI og ønske dere en topp dag! 

Vi skrives! 

Valper... I familien ? Nå tuller dere....Ikke sant?

Og det kom idag på oss som et sjokk, vår lille voffse Mie ( som vi har kjøpt på deling med min bror for ett par år siden) skal bli mamma og hun er 52. dager på vei. Dette fikk vi vite idag, jeg trodde jeg skulle knekke sammen, "lille" Mie, hva skjer? Når ,hvor, hvordan? Ja, dere kan tenke dere spørsmålene stod i kø, men rart er det. Min kjære bror og svigerinne spratt nyheten istad når de var tilbake fra Bergen, og Matheo mitt tantebarn skal bli "storebror" til masse små Havanaise valper. He he, det er enda godt min svigerinne har bodd på gård  siden hun var liten og er vant med dyr som skal føde osv, dette er jeg nemlig alt for nervøs til. Det skjer noe hele tiden, så hva blir det neste -hmmm nytt tantebarn kanskje? 

Vel, uansett.. Moro er det, jeg synes det er rart at Mie faktisk er gravid med valper, helt utrolig..! 

Som dere sikkert har sett har nettbutikken fått litt oppdatering og ennå er jeg ikke halvveis, men nå er jeg igang for fult! Jeg har sittet benket fast forran pc´skjermen i nesten 7 timer sammenhengende. Det morsomme med det hele er at tre meter fra meg er toalettet, men jeg holdt meg i nesten to timer pga jeg var så oppslukt og ivrig på pcén at jeg omtrent ikke rakk å gå på toalettet for å tisse.. Snakk om tulling jeg har blitt da-skikkelig datanerd! 

Men en tur ut måtte jeg for jeg måtte i møte med regnskap når kl var 18 , over 2 timer satt jeg der og gjorde opp grusomt mye med regninger, jeg merker at jeg lever for å si det slik- butikken har virkelig vokst! Det feiret jeg og en venninne med en god og deilig SOFTIS! *NAM* ....

Endelig er armbåndene fra ICON ute i nettbutikken, jeg vet det er mange som har ventet lenge på disse. Lekre, også passer de til absolutt alt og kan brukes som ankellenke -råtøff! 

Armbåndene finner du HER og HER.

 

Nå skal jeg prøve å få sortert ut morgendagens oppgaver- det er litt av en jobb, for imorgen kommer posten for å hente et lass med varer som ble bestilt i påsken. 

 

Fortsett å nyt kvelden da, dere-- den er ennå "ung" ... For meg ihvertfall. 

 

Skjorte - Villapaprika HER

Hals - Villapaprika HER

Bukse - MET

Pumps - Christian Louboutin

 

Hjemme= Kontor...

Hei og riktig fin-fin tirsdag! 

Nå har jeg sittet benket foran denne pc´skjermen i snart 4,5 time jeg tror jeg begynner å få øyne som er firkantet. he he. Nettbutikken driver en skikkelig stor oppdatering og det er jeg sikker på at de som logger seg inn ser, jobber for harde livet slik at dere som ikke bor i byen må ta til takke med en "kjedelig" nettbutikk lenger. Alle varer i hele butikken skal ut, og med over 500 ulike produkter er det litt av en jobb forstår dere sikkert. Jeg gleder meg veldig til å bli ferdig, eller det vil jeg nok ikke bli, men jeg kommer ihvertfall et lengre stykke på veien. 

Idag er hjemmet mitt arbeidskontor og studio, kjempe greit i dette været å slippe å gå ut! 

Det er ihvertfall stille og rolig her hjemme, jeg har fått gjort masse, men har nok av oppgaver foran meg! 

 

Nyt dagen da dere, nå skal jeg fortsette min lille photoshoot her i paprikakroken. 

Vi skrives! 

 

PS; Det hadde vært veldig koselig om dere kunne stilt spørsmålene til det dere lurer på i forhold til bilder jeg legger ut, bloggen og meg her på bloggen enn å sende meg mail. Jeg får så ufattelig mange mail i døgnet og da blir ikke det til bloggen prioritert hvis det ligger masse fra nettbutikken der. Også er det jo koselig om dere kommentere litt her inne også ikke bare på mail , så skal jeg bli flinkere til å svare. =)

Goood kveld...

Her blir det sent ikveld, noen ganger har jeg litt for mye å gjøre å da blir det til at tiden ikke alltid strekker til slik som jeg sier. Dårlig egenskap, men det kan vel jobbes med? 

Siste kveld på denne påsken, det er nesten helt sprøtt for jeg føler den nettopp begynte selv om jeg føler den har vart LENGE. Jeg er ihvertfall godt igang med sortering av mailer og bestillinger, samt nettbutikken, imorgen blir det kontorjobb hele dagen-det er helt sikkert. Jeg tror de fleste leddene i kroppen kommer til å limes fast til stolen, etter dagens treningsøkt i en GYMSAL blir det spennende. Jeg er ikke så flink til å tøye ut altså, burde bli bedre der også, men jeg lærer -sakte men sikkert. Er kroppen i sjakk imorgen tidlig blir det 8 km joggetur, kanskje jeg når målet med 1 mil innen uken er omme? 

Jeg setter meg ihvertfall mål. 

Vi får se, denne "gamle" kroppen må jobbes hardt med for å mykne opp kondisen altså.  he he.. Den har ikke blitt bedre med årene, og med tanke på at jeg kun er 7 år fra 30 er det på tide å komme seg i bedre form.. Det er flaut at min bestefar på over 80 år har bedre kondis en meg .. 

 

Nyt kveldens siste time og sov godt inatt!

En skjønnhetssøvn gjør underverker - det lover jeg! 

 

Shorts - Odd Molly 

Genser - Odd Molly 

Smykke- Villapaprika - finnes HER 

Armbånd- Villapaprika 

The End...

Idag er siste kosedag før ny uke med jobb,møter, pakking osv står for tur, noe som skal bli utrolig godt! Denne påsken har vært fantastisk selv om vi har måttet ta en grusom avgjørelse. Jeg er likevel optimist og velger å se positivt på det som skjer og tror at det som skjer, skjer av en grunn.

Jeg har nå sittet å ryddet opp i mailer og sortert alt som skal besvarer fort og innen raskest mulig tid. Denne påsken har det kommer inn over 250 mail, det er helt utrolig, men sånn er det når man har hatt ferie. Jeg skal tyvstarte allerede ikveld, men vi driver å jobber med en stor avtale og noen morsomme avgjørelser, så jeg må se hvor mye jeg rekker. Jeg tror jeg må kaste meg rundt rett etter at ungene er i seng, da er jeg ihvertfall igang når jeg står opp imorgen. Det gjerder å være effektiv, for nå er bildene av de ulike nye varene også blitt ferdig og nettbutikken skal fylles opp med nærmere 50 nye produkter.. 

Siden vi denne påsken endte opp med å bare være hjemme har jeg brukt tid på å få huset på stell, ryddet bort rot, gått igjennom garderoben til ungene og vasket på ut og innsiden av alle skaper.. 

Det er alltid godt å ha orden i sysakene.. Man blir mindre stresset og er mye mer fornøyd! 

Jeg får nesten starte litt på det som ligger foran meg- nyt dagen og siste påskedag! 

Vi skrives! 

Det er tungt.

Idag er jeg helt utenfor og føler jeg har gått rundt i en likboble og ikke vært dugende til noen ting- UFF.... 

Vi har nå opplevd alle hundeeiere sitt verste mareritt, nemlig det å få vite at vår datters allergiske reaksjon skyldes at hun ikke tålte Merlyn. Det hele startet natt til Tirsdag, Mathilde våknet av at hun klødde på kroppen, men jeg var helt sikker på at det var fordi vi hadde badet henne i en såpe hun tidligere ikke hadde prøvd og tok henne derfor med inn i dusjen for å fjerne alt av mulige såperester på kroppen hennes. Etter å ha smurt henne inn med A krem virket det som at hun ble bedre siden hun sovnet igjen og ikke var noe spesielt rød når hun våknet dagen etter. 

Så kom kvelden på Onsdagen og Mathilde gikk å rant av øynene og hadde klødd  seg så hard på leggene at hun hadde begynt å få sår, på halsen var hun helt falmrød og mellom armene var hun hvitprikkete av små "blemmer" . Det første jeg tenkte var- kjære gud ikke la dette skyldes Merlyn. Jeg følte meg så hjelpeløs der jeg stod og ba Håkon ta henne med til legen slik at vi kanskje kunne få noen svar. Spørsmålene vi fikk var om hun hadde spist noe hun ikke tålte eller hadde vært i kontakt med noe som hun kunne reagere på. 

Vi skjønte jo selv at hun mest sannsynlig hadde reagert på Merlyn siden han er av det hundeslaget som ikke er allergi vennlig, men tenkte likevel at vi måtte se dette an slik at vi ikke gjorde noe feil. Når kvelden kom følte jeg at alt bare var mørkt, at vi sviktet Merlyn som ikke hadde skadet en flue og at Mathilde måtte lide for at vi ikke viste at hun var allergisk. Vi burde vist bedre for det er allergi i familien, men så har hun liksom aldri reagert slik som dette tidligere på andre hunder heller. 

Vi valgte likevel å ringe de vi hentet Merlyn hos og fortelle om problemet og om de kanskje hadde noen tips. Vi fikk beskjeden fra dem at reaksjonen til Mathilde dessverre var veldig vanlig og at det ikke var noe å gjøre med det siden vi hadde hunden inne og Mathilde ikke var stor nok til å forstå at hun ikke må klemme og klappe på han og deretter ta seg i ansiktet eller på kroppen etterpå. De sa også at valpe pelsen var den "verste" for allergikere og at hun kanskje kunne bli bedre med tiden/ årene, men at det ikke var noe de anbefalte oss å se ut, da det kunne snu seg motsatt vei og bli verre. 

Etter ett par triste dager med viten om at vi måtte levere Merlyn fra oss igjen, slappet vi likevel bedre og bedre av når vi fikk vite at han kom til en god Familie på gård som hadde 2 små barn og en mamma som gikk hjemme.  Igår måtte jeg bare ut å få luft, jeg klarte ikke være hjemme, samvittigheten min tok nesten pusten fra meg og natt til idag har vært så godt som søvnløs. Men nå etter å ha hilst på Merlyns nye eier og beskjed om at de skal holde oss oppdaterte på hvordan det vil gå hos dem har vi det mye bedre. Merlyn har så langt knyttet seg trofast til sin nye "sjef" og har ikke virket noe urolig. 

Jeg er sjeleglad for at vi fant det ut såpass tidlig, når jeg merket hvor tungt dette var for oss etter kun 1 uke.

Jeg vil derfor anbefale alle kommende hundeeiere om å ikke være like"dumme" som oss å ta en ikke-allergifri hund inn i hjemmet dersom dere har allergi i familien . Sjekk dette nøye opp før dere skaffer dere et familiemedlem til. Dette var ikke bare trist for oss, vi forstår konsekvensene av hva som kan skje, men barna forstår ikke og Olíver har grått seg nesten helt bort.

Jeg vil også be dere som har sendt meg hat mailer om at vi fortjente dette og ikke er egnet til å ha hund. Vi har ikke gått inn med den hensikt om at vi ikke ville ha han eller viten om at Mathilde skulle reagere. Vi kjøpte oss en familiehund og hadde store planer om å få oss en bestevenn som var den perfekte familie og tur venn =) Vi har tapet masse på dette i kostnader og hatt det helt grusomt med oss selv. Men det å ha friske barn er viktigere enn å ha en hund, og helsen til Mathilde måtte komme foran Merlyn. Siden Merlyn er valp og vi handlet såpass raskt vil ingen få noen alvorlige konsekvenser av dette, annet enn at Håkon og jeg føler oss "dumme" og fortvilet over hele situasjonen. Vi føler dette veldig tungt , men vi vet vi har tatt det rette valget. 

Siste luftetur med verdens flotteste valp-Merlyn<3 

Vi er nå en erfaring rikere og kjempe glad for å ha fått lov til å blitt kjent med han, selv om det bare var for en uke. 

Å planlegge på nytt...

Igår ble det litt endring i planene, men påsken er til for å nytes og det er det ingen tvil om at vi gjør. Vi har bakt kanelboller, rundstykker,boller og vært på skattejakt. Ungene fikk bestemme, så da ble dagen igår fylt med ungene sine aktiviteter. To stk veldig fornøyde unger og to stk pumpa foreldre. 

Olíver var en detektiv der han gikk å lette etter påskeegget sitt og Mathilde løp etter å sa" vi må finne egge olíver, du finner det for meg" .... Snakk om to barn som var aktive, de hadde mer energi enn en hel barnehage til sammen .

OJOJOJ---"Mamma jeg fant det-SEEEEEE!!" 

Selv om denne påsken har vært kald har vi virkelig koset oss, men jeg skal ærlig innrømme at jeg gjerne ville hatt det litt varmere.. Sommeren er nok like rundt hjørnet den nå, det håper jeg ihvertfall... 

En morgenfugl

Riktig god påskeaften, har dere funnet frem påskeegget ? 

Ungene mine er i ekstase og venter som en gal på at  jeg slutter på jobbe for da venter påskeegget på dem.. Idag startet vi dagen med en deilig frokost og to kopper for mye med kaffe, men sånn skal det jo være i påsken- kos med familien. Også skal vi på Torpet til min kollega på hyggelig påskebesøk-som jeg gleder meg!!! Timene frem til det kan ikke gå fort nok =) Merlyn vil nok få seg en god kompis der også for datteren til min kollega har en liten valp selv.. Det blir nok livat! 

Jeg gleder meg virkelig til 2 late dager til med fri før uken kommer og en haug med sendinger skal sendes og mange mailer skal besvares, men frem til det er det påske og 0 jobbing på kveldene. Det er nesten rart å ha fridager, jeg kan nesten ikke huske sist jeg har slappet av så mye som det jeg har gjort denne påsken. Blir nesten litt for bortskjemt på fridagene, dagene varer liksom evig. he he. 

Nå er det 4,5 time igjen med jobb før dørene i butikken låses og åpnes på tirsdagen igjen.. Antrekket idag er avslappet og jeg skal bruke tiden på jobb idag til å vaske varene å rydde lokalet pent. 

Nå er alle smykkene priset og klare for å legges ut i nettbutikken også, ett par mndér på etterskudd, men venter man på noe godt venter man ikke forgjeves!  Slik er det når man har hat litt for mye å gjøre og ventet på de forskjellige varene.   

Nyt denne deilige påskeaften-vi skrives! 

Amerikanske pannekaker.

Jeg har fått dilla på egg,bacon, ristet brød og lapper til frokost den siste tiden, men lapper i seg selv synes jeg er mer luft for magen enn mat så jeg prøvde imorges ut en ny oppskrift. Amerikanske pannekaker, noen ganger må det være lov å unne seg litt ekstra (?) 

Raskt gikk det også, jeg tror jeg brukte rundt 25-30 minutter på dette, og med en sulten mage gikk det veldig bra. 

Det du trenger er følgende; 

  • 50 g Tine ekte Meierismør 
  • 2½ dl TINE hel melk / eller Lett ...-Jeg brukte hel melk. 
  • 2  egg
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts bakepulver
  • 1 ss sukker
  • ½ ts salt

Den første du må gjøre når du skal lage amerikanske pannekaker er å smelte smøret og deretter helle i melken. Så visper du i eggene.  Deretter blander du i hvetemel, bakepulver, salt og sukker i en bolle. Hell i væsken mens du rører. Husk å la pannekakerøren stå og svelle i ca 15 minutter. Dette er viktig for at røren skal få riktig konsistens. Til slutt  steker du pannekakene i  ca. 10-15 cm i diameter (ca 1,5 - 2 ss per pannekake). Etter at røren har svellet opp og blitt litt ”boblete” kan du vende dem. 

For å avslutte på skikkelig amerikansk vis- Legg alle pannekakene oppå hverandre og server med enten syltetøy,brunost eller best av alt lønnesirup! 

Disse Anbefales! 

Lykke til og ---

Bon apetite  ! 

Tips og trend- slik gjør jeg det.

 Ønsker du et litt annerledes oppsett og inntrykk i stuen din? er du lei av måten ting står på i huset? Aner du ikke hvor du skal begynne? 

Jeg elsker at små ting gjør en synlig forskjell, at ting ikke nødvendigvis må ta så mye tid og at jeg får en følelse av at lite gjør mye. 

Mine tips er ; 

1- tøm rommet for det du kan og start på nytt. 

Dette er noe av det beste jeg vet og dette MÅ jeg ta meg tid til en gang i blant for å gi tv´stuen et lite "løft" .

2- fyll det opp igjen, begynn gjerne i den ene enden av rommet og fin deretter en rød tråd i hvordan du ønsker å sette sammen de ulike stoffene, med det ulike interiøret. 

 Idag hadde jeg lyst til å få det stilrent, enkelt, lunt og itillegg få frem jordfargene. Jeg ønsker nemlig å blande inn lyseblått her igjen, men ettersom vi venter inn disse putene i løpet av april har jeg valgt å holde tonene kalde og behagelige. 

Jeg begynte med stikk, deretter blandet jeg inn bomull og lin og et par puter med paljetter. Dette er kjempe tøffe stoffer sammen, og med romantiske høye lysestaker, strikka lykter ,kartell lamper samt saueskinn,kurver og  trematerialer i cottage preget stil utgjør de ulike stilene en helhet når de får muligheten til å gli naturlig over i hverandre. 

Det er ikke så ofte så mye som skal til, men noen ganger holder det at de små tingene utgjør de store forskjellene=) 

Så enkelt og så behagelig ! 

Hver meter er gull verdt!

Idag ble joggeturen noe mindre enn ellers, men med to gnagsår pga feil skobruk  på jobb de siste dagene kan jeg ikke annet enn å takk meg selv! Likevel er det helt fantastisk å ta kvelden med god samvittighet , hver meter ute nå er gull verdt. Kondisen er på vei tilbake, bikini fasongen skal på plass og helsen skal havne på topp! Idag presset jeg meg selv likevel litt mer enn nødvendig og tok en omvei , neste gang går turen enda bedre og ganger etter det blir turen noe lengre. Jeg har som mål å jogge en mil ihvertfall 3-4 ganger i uken, men enn så lenge er jeg strålende fornøyd med 6 km. 

Vi tar en kilometer av gangen så kommer mila etter vært.. he he.. Jeg merker frisk luft, joggetur i skogen og riktig musikk i ørene gir meg lyst til å nå den mila ganske fort. Uansett, det å være tilbake med joggeskoene på beina er helt fantastisk! Tommel opp for idag!  Nå kommer vel treningsenteret snart inn i bildet også, hadde ikke vært dumt det heller merker jeg.. Vel vel, tiden skal gjerne strekke til så vi satser først og fremst på joggeturene, de vet jeg at jeg klarer å fullføre =) 

Starter påsken - HARRY!

Hei alle søte, idag har dagen vært fylt med latter!

Håkon fikk igår i oppgave å handle inn mat for påsken siden jeg måtte jobbe sent, men ettersom han er et lite "surrehode" ( beklager ordet mannen min) glemte han helt å handle og jeg glemte å sjekke kjøleskapet når jeg kom hjem fra jobb siden vi spiste på MC Donalds med ungene. Når jeg idag da skulle gå å lage litt frokost så jeg at kjøleskapet var slik det var før jeg dro på jobben.. Jeg priser det store utland for å holde åpent, for turen gikk etter en havregryn blanding  med kanel og sukker ditt...

Jeg tror Håkon og jeg må være de mest "barnslige" personene i hele landet, for vi lo så tårene trillet når vi kom oss på motorvegen.. Tett i tett lå det "pumpa" biler som så vidt  kun hadde et par cm å gå på og parykker på RADIO antenna.. I bilene var folk alt på vei inn i alkoholland og skålet i baksete og med resten av trafikken. Herlighet så HARRY og flaut. Går det virkelig an sier jeg bare? Jeg sa pent og rolig til Håkon at - dette er det typiske svar på HARRY nordmenn, det er enda godt vi er forskjellige.

Nå er kjøleskapet fylt opp og jeg skal jobbe litt med nettbutikken før jeg skal jogge meg en times tur, det ble det nemlig dårlig med til morgenen idag.

Bedre sent enn aldri, ikke sant ? 

Kjole - Ralph Lauren

Jakke- Vero Moda

Sko- Top Shop

Smykker - Villapaprika -Nora Norway Finnes HER, HER OG HER 

Klar for Påske!

Idag kom pallen med utemøblene jeg har bestilt inn til butikken og snakk om å bli positivt overrasket da. Det er alltid spennende å pakke opp varer man kun har sett på bilde, men når jeg pakket opp dette ble jeg så glad! vi gleder oss til å pynte pop utenfor butikken med dette også

Se så lekkert; 

Sofaene er nye for våren og koster 7499,- pr stk ( med pute) ... Puffene koster 1799,- pr stk (med pute) Stolene i bakgrunn koster 1799,-  pr stk (med pute)  rosa putetrekk 239,- liten sort lykt  298,- ... Nå mangler kun varmen og sommeren.. Den kan ikke komme fort nok rett og slett. Det at sommer varmen var her forrige uke var for godt til å være sant, så at vi ble litt vel bortskjemte er kanskje ikke så rart. Denne uken har vært "sur" iforhold, det er utrolig hvor fort det skifter, vi får bare håpe på varme og strålende sol igjennom denne påsken... 

Jeg gleder meg ihvertfall kjempe masse til å nyte en deilig kopp Kaffe i disse stolene foran huset hvor solen alltid står opp når varmen kommer. Et lite bord skal opp mellom stolene, men jeg skal se hav vi får inn.. Det er jo så mye pent å få tak i om dagen, jeg elsker våren rett og slett. Stolene kommer flatpakket og koster 2499,- pr stk. Slike har jeg alltid ønsket meg, endelig er de mine! 

Putene med flagg er i resirkulert militærtelt og koster 1499,- pr stk med innmat! ( 90x90 cm)  

Nå er jeg klar for å innta sofaen, denne påsken kommer til å bli den beste noen gang! Det er jeg helt sikker på altså! 

Nyt starten-det skal jeg!

Typisk. Men så blir det bra igjen!

Hei hei og god morgen! Har dere sovet godt? 

Idag er dagen jeg føler jeg har fått en ny livsgnist her i bloggverden, dere vet jo selv hvor lei jeg har vært.(?) 

Igår var dagen hvor jeg følte det toppet seg helt for meg, bloggen var borte og serveren nede i mange timer. Jeg trodde i flere timer at bloggen min var slettet og ble faktisk litt "nervøs" . Hva har skjedd? hvorfor kommer jeg ikke inn? osv... Jeg var helt satt ut og litt bekymret , er et år av livet mitt her inne bare borte(?) 

Heldigvis viste det seg å være serveren, men igår kveld var den nede igjen, alt av statistikk, teller, osv forsvant når jeg kom meg inn igjen og det nyttet ikke å skrive et enste innlegg.Idag fikk jeg se at den hadde vært nede noen timer i natt også, men nå håper jeg problemet er løst.  Noen ganger angrer jeg nesten litt for at jeg skiftet bloggplattform da jeg følte alt så mye lettere på blogg.no. Vel, vel man kommer vil inn i dette, men jeg fatter ikke hvorfor den hele tiden faller ut eller forsvinner.

Jeg har ihvertfall nå fått en ny lyst over meg, jeg vil faktisk blogge, dele ideer,tips,bilder , skrive om familien min, butikken min og alt som er med på å forme dagen min.. Det er jo ikke slik at jeg bare holder på med interiør i butikken, jeg savner faktisk å dele mer bilder fra hjemmet, av barna mine, dele mine tanker osv, dette har jeg jo nesten gitt meg med i noen mndér. Jeg har som dere vet vært inne på tanken på å gi meg, men det er ikke bare å gjøre det heller når man har lagt så mye tid i alt dette fra før.. Nei, dere å er den "Gamle" Camilla tilbake og skal gi bloggen et nytt "liv".. Jeg har våknet fra noen mndér i dvale og er mer klar enn noen gang.. Jeg har så mye å fortelle og dele med dere, hvor jeg skal begynne for bare bli et "luksusproblem" .. he he... 

Dersom dere har noen ønsker på hva dere ønsker jeg skal blogge mer om- kom med de.=) 

Idag tar jeg med meg macbooken og kameraet på jobb og er klar til å dele hverdagen min med dere igjen, ikke bare bilder fra butikken. ! 

Når vi er inne på det-- Butikken åpner om 40 minutter og jeg har ikke kledd meg ennå -wææææ! Jeg får kaste meg rundt -Vi skrives SNART! 

Nå er jeg tilbake- endelig!

Og det skåler vi for! 

Han er baby....

Merlyn er en krabat uten like, han er så utrolig god, vi får ikke nok av han vi. Han løper rundt som en liten villmann og plutselig legger han seg ned, snakk om rarling. Jeg får meg en like god latter hver gang, for han er så vakker der han løper rundt med ørene  flaksende i vinden.  Jeg har nok fått en form for "mamma" følelse for han, han ser på meg med verdens herligste blikk og legger ofte hodet i fanget mitt når han ønsker å bli koset, blir like rørt hver gang og forguder han som en liten babis...

Flink til å posere er han å.. 

Gutten til mammaen sin det.. 

Tenke seg til at denne lille tassen blir nærmere 40 kg ! Håkon tar alle forhåndsregler på å få en skikkelig familiehund og har derfor meldt på Merlyn på valpekurs og alt begynt å trene han litt for moro under lek, og gjett hva- Merlyn sitter når vi sier sitt alt.. Snakk om flink gutt.. Kanskje det bare er litt tilfeldig, men han er flink =) 

Nå skal jeg ta å "vaske" munnen min, jeg har hovnet opp i hele munn og sliter med å prate( ser det kanskje hvor hovent det er på bildet)....uff. Jeg hater tannpine, jeg blir nesten gal av det. tror kanskje jeg skal komme meg til tannlegen før påsken begynner. 

Skjorte - Villapaprika kr 479,- 

Bokse- Lykke

Pumps- Bianco. 

En titt på badet...

Deilig kveld alle kjære!

Denne kvelden har gått ut på å nyte et deilig varmt bad, se på tv og avslapping på sofaen. Jeg driver å får min siste visdomstann og holder på å bli GAL! Hodepine, kvalme og tannsmerter, finnes det noe mer grusomt? 

Jeg kan ikke huske sist jeg lå rett ut med tannpine, æsj.. Siden det er en tann som skal ut i en ganske så "trang" skjeve er det ikke bare bare, jeg føler alle tennene er løse. Uff.. Slikt som dette gjør meg skikkelig grinete altså. Jeg har tannlegeskrekk og har vært igjennom det meste fra ganeregulering, tannregulering, trekking, rotfyllinig, boring, kutting og sying i munn, jeg er seriøst redd tannleger. he he... Tror det er nærmere 2 år siden sist jeg satt i en tannstol og det skyldes min redsel for tannleger og opplevelsene mine i "domstolen".... 

Er det noen av dere som er tannleger eller tannpleiere er det bare å komme med tips til en med ufyselig tannverk og medfølgende hodepine. Tips tas imot med stort TAKK.! 

I ren fortvilelse over smerten har jeg ryddet i alt av skuffer og skaper på badet idag, resultatet ble et deilig rent og ryddig bad. Det er deilig det!  

Nyt kvelden, nå venter jeg på at smertestillende skal begynne å virke slik at jeg kan få meg litt søvn. 

Vi skrives - God natt solstråler! 

Er det slik det er å være 5..?

Det å gå fra 4 til 5 over en dag er morsomt, men hvordan er det egentlig ? Er det slik som vi nå har det eller vil det bli skikkelig mye mer ? Merlyn er ihvertfall verdens roligste valp så langt, men han har blitt varm i trøya, det er ingen tvil. Han spretter rundt som en  klumsete liten bolle hvor han faller i sine egne poter, skvetter av sin egen sutring og sovner stående. Istad snakket jeg litt til han også, han biter nemlig på alt. Det skulle jeg aldri ha gjort, for han tok forlabbene og la de over snuten, jeg trodde jeg skulle falle sammen i latter der jeg stod. Han var så nydelig, vakker, han er så fin... Min lille Babis som bare er nydelig, klumsete og en skikkelig røver. Han har 3 ganer tatt fart å løpt på veggen, tygd hull i matsekken, sunget opera for hele nabolaget, jaktet på sokker og tygd i stykker 3 av mine truser alt. Snakk om tulling. ha ha..

Ungene forguder han og Merlyn forguder dem, her i familien er det tydelig - vi har blitt 5!

1+1 = 3 når man er det blir man lett til 4, nå er vi 5 . 4 to beinte og 1 firbeint.  

Har dere noen valpetips til Labradorer, takker jeg pent for det! 

Vi trenger alle de tips vi kan få, vi er jo nybegynner i dette. 

Vår lille gutt...

Idag fikk vi den store glede av å ta med oss vår lille hemmelighet hjem, nemlig go´gutten vår Merlyn. Han er firbeint, 6 kg og verdens deiligste lille voffse. Jeg er i himmelen, han er virkelig nydelig og en skikkelig familiehund. 

Mange har lurt på hvorfor vi ikke har hatt Mie mer enn hva vi har, grunnen til det er at vi har hatt Mie på deling med min bror fra starten av, men nå som har har fått seg Familie ønsket han å ta over henne. Vi synes dette var vanskelig, da vi er veldig hundekjære og elsker dyr, men ettersom min bror hadde hatt henne mest og hun var blitt veldig tillitkjær til han ble valget lettere. Vi har derfor hatt henne i ferier, helger og dager hvor han har vært opptatt med annet, men nå som han selv har fått familie og svært sjeldent ønsker å låne henne bort har vi det siste halvåret gått å tenkt på å skaffe oss en liten røver selv. 

Hvordan hund vi ønsket var heller spørsmålet, da min mann er den som tar selve "hovedansvaret" for hunden. ( selvfølgelig er jeg  der også) Håkon har vokst opp med naboen sin hund og derfor ble valget for han veldig enkelt, han ønsker seg nå en skikkelig hund. En hund som trenger mye turer, disiplin, som er familiekjær og tåler mye. Jeg har vært litt skeptisk, da jeg alltid har hatt små hunder rundt meg og er litt redd store hunder. Nå er jo ikke Merlyn stor  kun 6 kg, men han vil bli rundt 35-40 kg, en skikkelig plugg vel og merke. Siden dette da blir min hund og jeg får kjennskap til den fra nå tror jeg ikke det vil bli noe problem.. Merlyn er en skikkelig kosegutt og livsglad for å ikke snakke om matmoms... Han har ligger under teppet med meg å sett på film i over 2 timer og kom å hentet meg når han måtte ut ved å bite i boksebeinet mitt..Han er en skikkelig BAMSE.. 

Her ser dere stoltheten vår, Mathilde har gitt han hennes prinsesse skåler.. Snakk om å dele.. =) 

Nå skal vi fortsette å slappe av med vår lille babis og nyte det at det snart er PÅSKE! 

Venninne kveld og latter.

Ikveld har jeg bare slappet av i verdens beste selskap, latteren har vært på plass og 14´íss praten  har gått for fult. Vi har sittet å surfet igjennom det ene morsomme videoklippet etter det andre og lagt opp de neste ukene mens vi har koset oss med litt vin. Vi hadde store planer om å dra videre og ut, men når vi fikk satt oss ned og kjent etter på kroppen var den ikke i form til det likevel.. 

Her leker Trude -bort-borte -bø leken og like morsomt var det hver gang.. he he... 

Det er helt utrolig hvor mye moro to stk rare jenter klarer å lage, hva skjer med dårlig humor og litt lite energi ? La livet lenge leve og vi er jo bare 23 en gang i livet, om 2 år er jeg "voksen" , sp nå gjelder det å bruke de neste to årene litt effektivt. 

Antrekket ble dette; 

Sommerlig og lett- jeg nyter virkelig det deilige været altså... 

Nå må batteriene mine lades opp, imorgen er det en stor dag! 

hits