mars 2017

At hun orker!?

Ikveld har vi bare tatt det helt med ro, hatt de to eldste i fokus og det er de alltid så takknemlig for. Små ting som å tulle, se en morsom serie og masse frukt , vel mer skal ikke til. Olíver og Mathilde er rett og slett de kuleste barna jeg vet om, ikke bare er de verdens snilleste, men de er så morsomme og har så mange søte meninger. De begynner å bli store, selv om de også er "små" en god stund til. 

Kim har langt hår og dette er noe Mathilde elsker å holde på meg. Hun skal bli frisør og øver seg derfor mye på han, hihi.. Kim elsker å bli dullet med, så at Mathilde orker å sitte å holde på med håret hans i lang tid er noe han er overlykkelig for, jeg forstår ikke at hun orker. Jeg gidder to minutter max, men elsker å bli dullet med selv. Typisk de fleste tror jeg, eller hva? Imorgen skal jeg vise dere rommet til Mathilde, hun har nå fått opp skap og det er helt utrolig hvor mye det hadde å si. Et skap hos henne forandret hele hennes rom, så mye finere med en eneste gang. . 

Vel, mer om det imorgen, vi sees da, sov godt i natt alle sammen. 

Nå skal den selges!

God kveld i stuen. 

Idag har vi fartet land og strand og vi har ordnet med prosjekt garderobeskap. ENDELIG dere, endelig!! Nå er det i boks, vi får alt slik vi ønsker og nye løsninger har kommet frem ettersom vi har vært i gang. Gangen har fått en ny farge, trappen mangler ett strøk, huset på utsiden males av malere og vi har overraskende nok bestilt oss ny sofa. Jada, dere leser rett, så gale har vi vært. 

Salongen i stuen er perfekt, absolutt ikke noe å utsette på den, men vi har funnet en vi liker bedre og som vil passe bedre inn i den lille stuekroken. Liten sofa har vi ikke valgt, ingen mindre salong akkurat, men en anne type.... Vi har heller ikke skiftet stil, bare gjort den ENDA bedre. Salongen idag er fin og god den, men den har ikke den komforten vi ønsker til den bruken vår salong har. Så nå får dere ROPE ut om dere trenger en linsofa fra Home&cottage, vi selger den for 8000,- og den er mer enn halvert i prisen, da den er i 100 % lin. 

Denne gangen skal jeg ikke vise dere salongen før den står plassert i stuen vår, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle glede meg så mye til en sofa. Sofalykke på sitt beste, jo- mer kommer. Om jeg ikke husker helt feil har vi bestilt spisestuesofa også, en som passer perfekt på plassen den skal stå. Siden skjenken har forsvinnet har muligheten åpnet seg for en spisestuesofa- JIPPI! 

Som dere forstår, vi fornyer oss, ikke mye,men litt. Kim vil ha Hampton stil og jeg er litt mer hampton-bohem, så vi får se om vi kan møtes på midten.. Nå som vi begge har nøkkel til hus døren.. 

For ett år siden bodde jeg jo her... Det er så rart å tenke på forskjellen. Det er ett møbel her i huset Kim elsker, faktisk enda mer enn meg og det er spisestuestolene. Så enn så lenge, de blir enda stående. Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Shopping på nett!

Innelgget innholder reklame linker. 

God onsdag, eller lille lørdag!  Her har jeg brukt morgenen til å gå igjennom sommergarderoben til Olíver og Mathilde, det været som har vært nå har jo gitt en forsmak på sommeren. Vi skal nå i sommer ENDELIG  ta med alle barna ned til vårt nye ferieparadis i Spania og vi gleder oss stort! Herremin så stas det er! Sommer og sol , ferie og kos! 

Vel, først står påsken og 17. mai for tur her hjemme med forhåpentligvis MANGE deilig varme dager!  Olíver har så å si nesten INGEN klær for vår og sommer, jeg hamstret jo kun vintertøy til han. Jeg har vært fast kunde hos Kidsbrandstore et halvt år nå og jeg tror jeg sjeldent handler klær til ungene andre steder, spesielt Olíver. Hos Kids brand Store får jeg varene mine raskt, fraktfritt over 599,- og alltid gratis retur. Veldig enkelt og greit. 

Dette har jeg bestilt til Olíver nå, pluss litt mer.  

Tenk dette på skole avslutningen da, dere.Grønt og blått er rett og slett rå kult på gutter!  Som dere vet har jeg jo innredet rommet til Olíver i marine og grønt og nevnt denne fargekombinasjonen til dere hundre ganger fra RL når jeg innredet med nytt interiør. hihi... 
 

Grønn RL jakke HER , shorts fra RL HER

Sjekk denne tøffe shortsen, rødt og rosa er supert pent på gutter også:  

Denne pluss mange andre tøy shortser har jeg hamstret til Olíver, ikke bare i RL, men jeg er svak for dette merket og synes Kidsbrandstore har ekstremt mye lekkert til gutter fra dem ( jenter også, såklart) Shortsen finnes HER

T-shortene jeg alltid har brukt på Olíverer år etter år er denne modellen, og Mathilde har fått de etter at han har brukt dem, siden den er så enkel i modellen. Nå bestilte jeg den i fargen rød, grå, marine og hvit. Disse er like fine vask etter vask! Finnes HER

Jeg har endelig vært så heldig og kan nå dele ut en rabattkode til alle mine lesere, dette er jeg super stolt over og kunne dele her på bloggen. Ved å bruke VILLA20 får dere hele 20 % på kjøpet deres, noe jeg vet vil komme godt med dersom dere skal handle litt, slik som meg. Tilbudet varer helt frem til søndag 2.april. shop to you drop! 
 

Perleplassen for et drømmebryllup!

Reklame / besøk. 

Stand Hotel Fevik

Et brennende positivt smil, en god følelse og et fantastisk sted er hva som møter deg når du går inn døren på Strand Hotel FevikJeg har opp igjennom årene hørt mye om sørlandet, men personlig har jeg selv ikke opplevd det. Etter at jeg traff Kim har jeg sett mer av sørlandet enn jeg hadde på mine 27 år før og helt ærlig, jeg ELSKER det! 

For å avsluttet den fantastiske sørlands turen vår, tilbringte vi en sist dag og natt sammen i romantiske og fantastiske omgivelser på Strand hotel fevik. Vi dagdrømmer om mye og sa begge at dette er plassen å ha et bryllup! Når vi kom var det et annet par som hade giftet seg der dagen før og etter å ha tittet igjennom bilder så jeg det ene drømmebryllupet etter det andre i sanden på stranden. Kim har sagt hundre ganger at strand bryllup er det han ønsker, men jeg har ikke forstått det selv før nå. Strand bryllups hos Strand hotel Fevik hadde vært helt perfekt! Tenk å gå ned her, til mannen i livet sitt og si ja med sanden mellom tærene og bølgende slående opp mot stranden... *drømme drømme* 


Hotellet ligger med en nydelig strand med klart blått vann og kritthvit sand, det er rett og slett en perle! 

Til middag fikk vi en fanastisk tre-retters, som bestod av fiskesuppe, NYDELIG biff og creme brulé . Måltidet var rett og slett magisk og jeg tør påstå å si noe av det beste VI har spist før. 

Hotellets suitte var det heller ikke noe å si på, og at den var innredet med Riviera Maison gjorde så mitt hjerte eksploderte i kjærlighet, samt at vi fikk fantastisk sjøutsikt! 

Jeg sverger jeg kunne sittet slik for bestandig. 


Sjekk det skapet, jeg skulle øsket jeg hadde kunnet tyllet det med meg hjem. Vi våknet til lyden av sommer, til solen som stod opp og til deilig babylyd fra siden. 

Alt i alt er dette en plass jeg håper alle på et tidspunkt vil oppleve, for det er rett og slett en fantastisk plass! 

Gravid kvalme igjen...

Titt-titt alle sammen! Ja, så er vi vel hjemme fra sørlandet og jeg må melde pass! Jeg kaster opp og ligger rett ut. 

Egentlig skulle jeg dele masse deilige bilder fra vårt fantastiske opphold på Strand Hotel fevik, men jeg kommer sterkere tilbake imorgen... Akkurat nå er det å ligge i fosterstilling og synes synd i meg selv det eneste som funker, alt annet er umulig.. Jeg sier bare -takk gud for at jeg ikke er gravid og har det slik som dette hele tiden, flashback er det ihvetfall.  Dette er rett og slett slik gravid kvalmen var også, herremin hvordan holdt jeg dette ut ? Vel, formen snur fort og forhåpentligvis er jeg oppe og hopper som en gal om en dag eller to, nå er det bøtta og meg resten av kvelden og mulig natten... Vi skrives- nyt kvelden den som kan. 

nummer 1 for det lillle ekstra. Gardin studio AS.

Reklame / besøk. 

Har du drømmehjemmet eller hytten, men mangler det lille ekstra?  Vel, da er Gardin Studio AS plassen for deg. 

Jeg var på fredag å besøkte de flinke damene som hver dag jobber hardt for å gi kundene sine akkurat det de vil ha, prikken over ién. Imponert og giret ble jeg i det sekundet jeg stod innenfor dørstokken, en varm og god mottakelse er hva jeg fikk.  Det var bøker på bøker stilt opp med ulike tapeter, fra enkle BORGE tapeter til lekre tapeter fra JAB. Utvalget var enormt og tekstilene stod til hele utvalget. Farger i alle regnbuens farger kunne de tilby, alt fra det sarte og enkel til det røffe og moderne. Her var det rett og slett umulig og ikke finne noe, uansett hvilken stil man har. 

Bare se så mye fint <3 Gardin Studio AS er et gardin interiør arkitekt firma som har spesialisert seg på gardiner, gardinoppheng og innvending solskjerming. De har i tillegg til dette et STORT utvalg av tepper som kan bestilles på mål samt en rekke kjente leverandører på tapter. 


Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg og da er det ingen hemmlighet at det er ekstra godt å få god veiledende hjelp. I hele prossese tar Gardin studio hensyn til kunden sitt behov og legger til rette for fine kombinasjoner som garantert gir hjemmet til kunden et personlig preg. De kommer hjem til kunden, måler, bergner, syr og monterer. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitekt og flere dyktige interiør konsulenter. Dette betyr at de som firma tenker helhetlig, hjelper med farge sammensetninger samt interiør utrykk og stiler. 

Jeg lot meg inspirer masse selv og fikk bestilt mine etterlengtede liftgardiner til gutterommet, badet og kjøkkenet. Trendene videre for 2017 er jord, luft og vann, nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen. Derfor vil det bli MYE blått, grønt og brunt med masse natur inspirert print å se fremover.  


Noen av de som kom innom var flinke elever fra Tangen vidregående skole, de skulle bli alt fra arkitekter til produsenter. 

Jeg takker for meg for denne gang og anbefaler alle som er på jakt etter gardiner, solskjerming, tepper eller tapeter om å ta seg en tur innom Gardin studio as. 

Nytt for dem er at de nå har en nettbutikk de nå selger mange av deres produkter HER. Der kan dere finne et stort utvalg av tekstiler, tapeter og lekre gardinstenger. Alt kunden ønsker skreddesydd hjelper Gardin Studio til med! 

Tusen hjertelig takk for gjestfriheten, lunsjen og all inspirasjon dere har gitt meg! 

Noen av levrandørene de tilbyr er følgende: 

Pluss mange -mange flere. 

NB! Gardin Studio AS er nå også på instagram og vil dele en rekke inspirasjonsbilder, tips til trender og ideer innen interiør.  FØLG --->@gardinstudio og la deg inspirere. 

Vi flytter til sørlandet.

Tante Rikke og Lila. Det er ingen hemmlighet at Kim og jeg er spontane, og vi gjør gjerne ting litt på sparket. hehe... Akkurat der er vi helt like, for ingen er mer spontane og rare enn oss. 

Idag har vi vært i dyreparken, på ikea og Sørlandssenteret... For en dag og herremin så sliten vi er i beina. Jeg er rett og slett helt pumpet etter dagens farting,men moro har det vært! Dagen har vært helt perfekt, vi har virkelig storkoset oss fra vi stod opp til nå. Jeg går bare å smiler, smiler fordi vi har en så flott familie på begge sider og vi koser oss like mye hos alle. <3  Jeg var helt ærlig litt redd i starten, det er ingen hemmlighet, men nå...Åh, herreminhatt så glad jeg er. <3 

Lila er idag 7.mndér, tenk dere det, 7 mndér med denne lille deilige jenta. *klypermegiarmen*  Vi er så heldig og snakket om det istad også, vi har fantastiske unger, en vi koser med absolutt hele tiden, familie vi på begge sider har knyttet sterke bånd med og sammen har vi det helt utrolig bra! Jeg føler meg så heldig altså, jeg får ikke sagt det nok. <3 Dagen har gått så fort idag, men det er jo et godt tegn, er det ikke? 

Til sommeren flytter vi ned til sørlandet og tar ALLE ungene med oss for en uke eller to. Gjett om vi skal kose oss da, planene har vi allerede lagt oss. Da blir det å oppleve sørlandet på sitt beste, med masse deilig grillmat. *namnam*. 


Vel, her får jeg avslutte, vi skal titte på en sydentur nå. Vi tenkte å ta oss en kjærestetur til Hellas i Mai, men hvor skal vi velge? Vi skal ha med oss kun Lila, så vi er ikke avhengig av et typisk familiehotell.. Tips? 

Vi skrives vakre - nyt lørdagen! 
 

hjemme hos svigers!

 

God kveld alle sammen. ! Vi er vel tilbake etter et fantastisk besøk hos Gardin studio. Åh, der var det virkelig MYE fint! *drømmedrømmer* 


Vel, bilder sier mer enn tusen ord  så jeg velger å legge med noen! Nyt kvelden alle sammen.

Fra det vakre sørland!


God morgen, eller formiddag!  Idag våknet vi til blå himmel og sol og fikk deilig frokost servert av svigermor. Åh, som vi koser oss på familiebesøk. I skrivende stund sitter vi i bilen på vei til Kristiansand for å besøke flinkeste Gardin Studio, og gjett om vi gleder oss. Lila er sammen med bestemor og tante Rikke idag,og skulle avsted å besøke oldemoren sin her i Arendal på trilletur etterpå. Jeg tror Lila kjente igjen alle samme, for hun smilte med hele det vakre lille fjeset sitt når hun så dem igår og kos ble det masse av. Jeg føler meg så heldig, for en familie vi har fått oss <3  

Til sommeren skal vi være masse her nede, foreldrene til Kim ( hans mor og ste-far) har verdens koseste plass, sjekk den flott utsikten. Å våkne opp til dette var rett og slett deilig! *smiler* 


Jeg håper dere har en deilig fredag og får en fantastisk helg, jeg titter innom etterpå igjen. Kamera er med på turen vår så jeg tenkte å dele masse kose bilder igjennom helgen! Vi sees! 

 

Puter i alle mulige farger og toner!

Reklame linker 

Lilla, rosa, pudder , bringebær..... 

Lila elsker putene, og skal få noen på rommet sitt, akkurat som storesøster. 

Ja, nå driver vi å runder av, turen går starks avsted til sørlandet og DEILIG, deilig sol følger oss på tur. *smiler* 

Jeg kom bare innom nå for å si hei og hå! For jeg måtte jo før noe annet vise dere alle de deilige og lekre putene i ulike rosa/lilla toner fra Millemoi som jeg skal få inn på rommet til jentene også.Mathilde skal ha mange lekre lilla og knall rosa puter, åh jeg tror det blir SÅ fint <3 Gleder meg allerede til å innrede med de! 

Putene ser dere de ulike tonene på i dette innlegget og finnes HER , HER , HER, HER, HER, HER  og enda flere finner dere ved å tykke dere videre igjennom pute kategorien. Lekre ikke sant ? 


Vel, vi skal rekke en båt og innom Millemoi på veien før vi drar, nyt dagen- så skrives vi fra det vakre sørlandet! 

Imorgen er vi i Kristiansand, meld dere på eventen dere også.

Imorgen den 24.mars besøker jeg de flinke damene i Gardin Studio og jeg gleder meg stort til å se alt det fine for våren og sommeren. Gardin Studio er så søte og har laget en event og den ligger nå åpen på facebook HER. Gardin Studio kan alt om årets trender og farger som kommer for fullt og imorgen kan også du finne ut mer om dette hvis du velger å komme.

Gardin Studio AS. 

Jeg håper vi sees om du er i nærheten! 

 

Jeg endret mening.

Reklame. 

God onsdag! Ja, her er vi klare for å dra til sørlandet imorgen, åh herremin som vi gleder oss! Jeg håper været er pent der, det hadde vært koselig å tittet litt ute i byen når vi først skal dit. Til sommeren skal vi ta med alle småtrolla en ukes tid og dyreparken står på topp en.. Kim og jeg er like spontane og opplevelses syke så dette året blir ekstra stas! Vel, før vi reiser må jeg vise dere alle de grønne fine nye putene i sofakroken. Egentlig skulle de inn til Olíver,men så prøvde jeg for moro i sofakroken og vipps ... Der ble de. 

Grønt og skjønt 

Sjekk denne deilige komboen... Helt forelsket jeg. 

Som sagt egentlig skulle jeg ha blått, men så hentet jeg det grønne og klarte ikke dy meg, hehe. Olíver får nok vente litt, for jeg er hodestups forelsket i denne grønnfargen. Hvem hadde trodd at grønt kunne være så fint? Ikke bare er det fin, men det er livlig også!


Den runde og stripete er min favoritt... 

Den stripete finner du HER og den runde HER.

Mønter puten i 60x60 finner dere her og 50x 50 finner der her! Lekre de også, de kan også blandes med den tøffe firkantet velour puten i grønt finnes HER.. Da blir mønsteret litt roligere. 


Miks og trisk i sofakroken din, for med den nye kolleksjonen til Millemoi kan du trikse med alt og alt er absolut like fint. Vil du roe ned mønsteret litt, men samtidig ha litt liv kan du holde deg til for eksempel ett mønster og blande inn den lekre runde velour puten. 


Miks og match og skap litt sommer følelse hjemme, det er strengt talt etterlengtet, eller hva? 


Nyt dagen videre, vi sees! 

Forandring fryder.

Reklame! 


Pikerommet, åh herremin dette er så moro! Jentene og Mathilde får en liten makeover på rommet sitt, først ut er Mathilde. Jeg har siden vi flyttet inn lovet Mathilde å ordne rommet hennes, men jeg skal helt ærlig innrømme at det var ikke det som stod på listen når jeg var så dårlig på slutten av svangerskapet og i barseltiden med Lila. Nå har jeg virkelig fått gnisten over meg og det er rett og slett kjempe stas å få det slik den lille jenta mi har hatt et stort -STORT ønske om fra starten. Skikkelig prinsesse-diva-ungdom rom!  Jeg gleder meg stort til å vise dere resultatet. 

Nede skal jeg blande inn disse fargene fra Butinox, lekre sammen ikke sant ?  Hvem som skal brukes på hva vil dere se fremover, men en ting er sikkert og det er at KUL ikke er byttet ut =) 
Vel, er dere klare for interiør i tonnevis fremover? Jeg har mange lekre farger fra Butinox jeg skal vise dere i tiden fremover her hjemme, gleder meg stort! 

Nyt dagen - sjolahopp! 

Jeg bytter ut hele huset...

Reklame. 

Mille moi bar gjort det igjen! 

Sjekk disse putene da, dere! Jeg har nok en ekstrem kjærlighet for puter, jeg føler det gjør SÅ mye med et rom. Jeg har nå tenkt å vise dere noen av godbitene jeg venter inn dørene her hjemme, ikke bare skal nye puter inn, men kjæresten og jeg driver å bytter ut litt også. Nå er ikke Kim så veldig opptatt av alt, men her hjemme har han en klar mening likevel. Blått er en favoritt farge her i huset, ingen bombe kanskje. ? Det kommer masse bilder fra heimen, men det er en grunn til at jeg ikke viser dere alt så fort lenger. Vi venter på en del ting som garderobe, møbler, tapeter, maling osv. Før og etter bilder kommer det MASSE av for hvert rom som faktisk er ferdig, men ikke før. hihi... Jeg bytter ut så mye i huset nå, og det er helt fantastisk å gå sommeren i møte nå! 

Så over til nyhetene da dere, putene over er basic og sommer putene til Millemoi og dere ser selv hvor tøffe de er når man mikser de ulike mønstrene.. Jeg elske det! Disse skal flytte inn i spisesofaen, det er INGEN tvil! Disse putene passe rett og slett i ALLE hjem! 

Sofa kroken skal holdes blå fremdeles, men for å gjøre den litt mer "sommerlig" skal jeg ha inn mange stripete puter blandet med de midnightblue putene mine og noen lyseblå velour puter om jeg finner. 

Første etasje skal holdes blå, men jeg skal mikse inn masse lekre blåtoner i ulike nyanser, farger og mønster. 

To av mine helt klare favoritter for sofakroken. 

 

Rommet vårt skal jeg dra inn litt ulike rosatoner til mot det blå, samt at rommet til Mathilde skal få sengen fylt opp med disse. 

Disse kan man mikse og kombinere mot nesten alt, sett noe så sprekt da? 
Åh, jeg elsker de. Prisen er også veldig fin, fra kun 298,- pr velvet trekk... På tide med litt Mix & Match! 

 

Dere husker jeg tok inn marineblått og grønt hos Olíver, vel det skal det bli ENDA mer av.  Litt sånn Ralph Lauren inspirert. 


Hva tror dere, mye lekkert ikke sant? Rart jeg DÅNER? 

Alt dette kommer fortløpende ut i nettbutikken til Millemoishop, samt at jeg skal hente meg hjem å vise dere litt inspirasjon til fornyingen.. 

Nyt mandagen, vi sees vi vel(?) ... 
 

jeg gruer meg sånn...

God mandag igjen da, dere! Denne uken er fylt opp og endelig er den her! Idag er det full jobb på meg, med den lille hjelperen min rundt beina (igjen). Jeg skal ikke klage for hun må være tidenes snilleste baby, aldri sint om hun får et eller annet å titte på.  Det merkes at hun nå er blitt større, alt er så spennende og alt skal oppdages. I skrivende stund sitter hun siden av meg og jeg prøver å sette sammen et interiør innlegg som skal postes til dere senere idag. Først må jeg manne meg opp, tannlegen står for tur og jeg har tidenes tannlegeskrekk! Oh, God help me!  Lila skal være med dit også, kommer nok til å få skrekk selv tenker jeg.. Neida, men jeg er ihvertfall helt skjelven allerede nå og våknet fem-seks ganger natten igjennom. Helt forferdelig. Skal det bli noe orden på de tenna MÅ jeg bare få startet uansett hvor mye skrekk jeg har.

Ennå har hun her bare to minitannebisser som vi ser er på vei, men som ikke har dårlig tid på å sprette ut. 

Vel, tannlegeskrekk eller ikke, vi sees litt seinere- nyt dagen.
 

Event og hundre unger i hus!

Reklame. 

God søndag godtfolk! Igår tok jeg meg "fri" og det var SÅ deilig! Vi har hatt alle ungene denne helgen, og selv om det alltid er veldig koselig skal jeg ikke nekte for at det er veldig godt å ha en uke til å "lade opp" på igjen når de er hos pappaen og mammaen sin på andre siden. Den siste uken har vært over gjennomsnittet full og med tre barn her på fulltid 50 % og fire 30% kan jeg  ikke annet enn å bøye meg i støvet til de som faktisk har fire barn på heltid. Olíver og Mathilde går på trening tre dager i uken og Lila har vært speedy hele uka. Hun har knekt koden på å dra seg oppover bord, puffer, tepper.. Hun er under bordet, mellom stolbein, under trappa, mellom salongen og bordet, ja generelt over alt! Jeg har en følelse av at hun vil komme til å ha rakett i stumpen i hele oppveksten! hihi..

Vel, så over til overskriften - Gardin Studio. Den kommende uken reiser vi til Kristiansand og blir borte 4/5 dager - gjett om vi gleder oss! vi skal på to oppdrag og i tillegg besøke familien vår. Jeg gleder meg sånn, for jeg skulle gjort hva som helst for å ha familien til Kim boende i nærheten. 

Første stopp er Gardin studio på fredag 24.3 og i den forbindelse vil jeg invitere alle dere også! Jeg kommer og skal være der fra kloken 12-17 og jeg håper noen fra Kristiansand velger og komme å ta en titt, la seg inspirere og få gode tips og ideer for interiør i tiden fremover. Litt om Gardin studio. 

Gardin Studio AS er et gardin Interiør arkitekt firma som spesialiserer seg på gardiner, gardinoppheng og innvendig solskjerming. De har også et stor utvalg av tepper som bestilles på spesial mål, og tapeter fra flere kjente leverandører. Hos Gardin studio jobber en interiør arkitet og flere interiør konsulenter. Det betyr at de tenker helhetlig, hjelper deg med fargesammensetninger, interiø, utrykk og stiler. Det finnes et hav av ulike stilarter og materielvalg, og da er dert godt å få den hjelpen som er rett for deg og dit hjem. Gardin studio holder seg alltid oppdatert innen deres produktområder. I hele prossesen tas det hensyn til kundens behov. De er helt råe til å legge til rette for fine kombinasjoner som gir hjemmet til deg som kunde et personlig preg. Gardin studio kommer gjere hjem til kunden og tar mål, beregner, syr og monterer. Hovedsett retter de seg mot privat marked, næringslivet og offentlig institusjoner. Nytt for dem er at de nå selger deres produkter på webshop. Her kan man finne et stor utvalg av tekstiler, tapeter,og gardinstenger, og det er mulig å få skreddesydde gardiner, puter,sengetepper -helt etter egne mål og ønsker. 
 

Gardin studio vil sette opp en event på facebook imorgen og jeg kommer til å dele den her så de som ønsker kan melde seg på!

 

Nå skal vi i busdag, nyt dagen alle vakre, vi sees! 

Fargen som skinner...Lilla, eller gammel skygge lilla meg litt grått preg er en fantastisk farge som finnes på blomster som tullipaner og hortensia overalt jeg går nå. *love it* 

Idag har jeg jobbet med interiør veiledninger og satt opp to nye besøk i april. Det er så mange flotte plasser vi skal få være så heldige og besøke fremover. Jeg har satt opp en liten reiseplan og jeg klør virkelig i hele kroppen etter å starte turen. Vi skal innom Norges vakreste hoteller, oppleve kulturisk mat på sitt beste, vi skal besøke interiør butikker som er spesielle i hvert fylke og oppleve norsk natur og reisemål! Denne bloggen skal være med på hele reisen og jeg har gledet meg stort til å fortelle dere om det!  Reisen skal vi ta sammen og jeg håper å fremme butikker og plasser ikke alle vet om. Dette kommer til å bli en reise jeg som blogger er sikker på at vi bli spennende for alle, uansett om de liker interiør, kultur eller familieliv. Ellers har jeg hatt Lila hjemme fra dagmammaen sin idag, så jeg har hatt min minihjelper med under bordet her. hihi..... Hun er riktgnok mest opptatt av ledninger og små detaljer hun kan pille på, så fortsetter dette tempoet må jeg finne en lekegrind til henne. Når jeg logger ut i ettermiddag skal jeg ta helg fra mailen frem til mandag,og kun kose meg med bloggen. Det er noe eget med sånne helger og de skal jeg bli flinkere til å ta godt vare på. 

Her skinner solen og jeg håper den også gjør det hos dere ! 

 

 

 


Jeg MÅ takke dere for så fantastiske tilbakemeldinger jeg ha fått på mitt innlegg igår. At så mange skriver så mange flott ord om den vesle lille jenta mi varmer mammahjertet mitt helt inn til hjerteroten. Det at VI har så mange flott lesere av bloggen og følgere på instagram er så hyggelig. Det er dere som gjør at jeg vil fortsette til internettet bryter ned og verden stopper opp. Tusen takk alle vakre snille. 
 

Et ønske om å bryte isen.

Man gjør seg opp noen tanker, og man lever et liv med håp for en trygg, frisk og god fremtid. Det tror jeg er likt hos de fleste, det er ihvertfall ikke noe annerledes for meg enn for noen andre. 

Jeg har dempet ned det som kan dempes ned rundt den lille prinsessa vår her i huset. Lila er en egen person og en dag skal hun bli en voksen og selvstendig dame. Det er ikke slik at jeg prøver å fjerne henne fra noen, det er heller ikke slik at jeg har "bestemt" at hun ikke skal ha en relasjon til sin biologiske andre part. Som denne lille jenta sin mor, altså mamma vil jeg at hun skal ha familie, MEN en som er sunn og som elsker henne ubetinget for at hun er henne. Jeg ønsker ikke at hun skal tvinges på noen og det er ikke jeg som skyver henne bort. Det er slik at de rundt Lila etter alder å dømme er voksene mennesker, og må avgjøre hvilken retning de vil ta i livet selv. Det at Kim kaller seg for Lila sin pappa er både greit og faktisk helt rett. Lila er snart 7 måneder og det sier seg selv at Kim da også for henne er den hun strekker armene mot og sier babba til. Hun kjenner ingen annen mann, og det er nå faktisk slik at det er Kim som er der for henne. Hvilket rykte folk vil gi han og meg er ingenting vi kan gjøre noe med, de vil eksistere til folk rett og slett ikke orker å henge seg opp i oss noe mer. Jeg tror aldri vi vil komme vekk fra disse ryktene så lenge jeg velger å blogge, men jeg tror også at sannheten vil møte de det gjelder slik den gjorde for oss en dag. Alle kan velge å leve på rykter og hat, men jeg tør påstå at det ikke har gjort noen noe bedre. Det er gjerne de med sterkest behov for å skygge over egen skyldfølelse og dumhet som må henge ut og starte krig med andre, dette har jeg selv erfart og lært at ikke har noe godt med seg. Jeg synes ikke noe om slik oppførsel og har prøvd å "tie" alt som har kunnet blitt "tiet ihjel" i snart 7 månender. Jeg har siden Lila ble født ikke skrevet et vondt ord om noen her inne, jeg har delt vårt liv, men sperret kommentarfeltet fra å henge ut folk og valgt å vise at lykken er den du skaper selv.  Jeg har sagt min mening om noen har bedt om den, men pakket det godt inn. Jeg ser unødvendig mye skriv til tider rundt Lila og Kim. Spørsmålene rundt han og henne, samt rundt hennes ukjente relasjoner.  

Her kan jeg si med en gang at vi altså Kim og jeg er ikke de som nekter noen noe som helst. Vi har ALDRI nektet en familie og ikke få bli kjent med henne, fjernet henne og lyvd om dna. Dette er rykter for å kjøpe seg tid, gi oss mer underbunnet hat en nødvendig og for å "slippe" unna selv. Nå er det på tide å kalle en spade for en spade og bryte den isen. 

Lila er en helt fantastisk lita jente, hun er aktiv, nysgjerrig på livet og stort sett alltid blid. Hun er et barn og hun er ikke en -ting. Hun mangler hverken kjærlighet eller oppmerksomhet. Hun har sine tryggheter rundt seg hver eneste dag og jeg synes ikke hun fortjener å snakkes dårlig om, bare fordi folk ikke er voksene nok til å forstå at hun er en egen person selv om jeg er mammaen hennes. Tenk om jeg skulle gjort det samme og vist henne samme kalde skulder bare fordi jeg ikke liker personer hun knyttes til ved en dna test. For meg er dette helt horribelt og ikke en eneste celle i min kropp vil noen gang klare å forstå slik. Jeg kommer ingen vei med hat, med stygge innelegg eller uthenging og kommer til å fortsette å dele de kose sidene ved livet. Dette innlegget håper jeg svarer på spørsmål som hver eneste dag tikker inn i mailboks, facebook og instagram, samt snap chat. Vi har ikke tatt et valg om å stenge folk ute og Lila holdes ikke som noe skjold mot noen. 

Hun er ei blidfis og sprer så mye glede og lykke hos alle hun beriker livet til. Den som ikke vil være en del av dette er de det er synd på, ikke oss. Jeg trenger ikke linke opp stygge artikler på saker som kan treffe folk under buksespennen for å fremme min egen god følelse over en seier. Langt ifra. 

Se på hun her da.. Det går ikke ann å ikke være stolt eller ubetinget lykkelig med så mye glede og kjærlighet i livet hver eneste dag. 
Kim er pappa og jeg er mamma, sånn ble det og slik vil det nok også forbli være. Hjertedøren til Lila er ikke stengt for noen, men hun blir større så veien inn vil med årene bli verre og verre. Valget har ikke vi tatt og det er hva som gjør at jeg ikke kjemper noe for noe annet heller. Jeg er ihvertfall sikker på en ting og det er at Lila har det som plomma i egget! Og i denne saken er det viktigst. 

Enda en baby.

Inneholder reklame lenke. 

God kveld alle vakre! Jeg nevnte så vidt i forrige uke at Kim har gitt meg en veldig veldig fin gave, og gjett om jeg har gledet meg til å vise dere denne- ikke bare nevne den for dere. 

Jeg fylte mandag 20. februar, men siden de ennå ikke hadde kommet lot gaven vente på seg. Forrige uke kom denne på døra mi og jeg fikk jo såklart den hvite jeg fleipet å sa at jeg ønsket meg. Nå er bilen vår hvit og bilen jeg hadde før det var også hvit, så at det er fargen jeg ønsket er kanskje ikke så rart? hihi. 

Dette er rett og slett den nye babyen min, ingen over- ingen ved siden. Tror det lyser stolthet av meg herifra til månen. 

Olíver synes jo den er døds kul og skulle ønske han var gammel nok til å kjøre den.. Enn så lenge må han være fonøyd med å sitte på fanget mitt for et bilde. hihi ... ( NB! alt kjøretøy burde man bruke hjelm på, selv jeg) Kim selger disse HER og har dere spørsmål er det bare å sende han mail på mailen oppført i annonsen. El- sykkelen selger han i fargen sort og hvit, og begge er dødskule! 

Nå skal vi spise en sen-sen middag, ha en deilig kveld da,dere! 

Kanskje vi flytter til sørlandet?

Onsdag allerede, er det mulig da? Jeg har nå ENDELIG funnet ark til avtale boken min, tok "bare" tre uker!  Ellers har jeg gjort unna en veldig morsom veiledning og begynt å ordne i stand til neste uke. Vi setter nemlig snuten vår mot Arendal og Kristiansand for jobb og familiebesøk. To fluer i en smekk. Åh, jeg gleder meg som en liten unge på julaften. Sørlandet er rett og slett vakkert, og jeg har fått skikkelig sansen for det etter at jeg ble sammen med sørlingen her i huset. Kanskje vi skal flytte til sørlandet? Hadde jeg ikke hatt familien på min side og barna mine her hadde jeg ikke vært fremmed for det. 

Idag tok vi oss en liten lunsj med min kjære mor, hun luftet ordet kinamat til oss og da var det bare å kaste på seg jakken og dra til byen. Lila er hos dagmamma og været kunne ikke vært mer på vår side. Nå sitter jeg helt stappmett forran skjermen og forstår ikke at jeg noen gang kan klare å spise mat igjen. Overspist er vel det rette ordet. Jeg får bare komme meg igang igjen med jobben før barn kommer hjem. Håper alle dere har en fortsatt fin-fin dag. Nyt den <3 

Hennes lille stellekrok.

God ettermiddag. Kjenner dere en bedre følelse enn et nyvasket hus, rent på sengen, fult kjøleskap og kun et par maksiner fra tom skittentøyskurv? Det gjør nemlig ikke jeg.! Nå har jeg gått igjennom tøyet til Lila, og det var nesten litt trist. Herremin så mye hun har vokst ut av, når ble hun så stor? Jeg føler denne babytiden går altfor fort, gjorde den det sist også? Jeg skulle virkelig ønske jeg kunne holdt henne liten litt lenger, men det går jo ikke. =( Vel vel, jeg må bare avfinne meg med det, enkelt og greit. 

På badet har jeg satt stellekommoden hennes, før stod den på rommet, men siden jeg liker å buke vasken når jeg skal skifte bleier på henne synes jeg den stod plassert på feil plass. Endelig har vi litt benkeplass til å brette, samt stryke tøy over maskinene. Stellekommoden er jeg veldig glad i, og jeg synes den ble kjempe fin på badet. Passet rett inn. <3 


Badet er jeg veldig fornøyd med, selv om noen ting ennå mangler.. Tid sier jeg bare, tid. Det er heldigvis ikke store greiene, men det er utrolig enkelt å bli litt "treg" på å løfte fingeren når man først er på plass. 

Det positive med å ha vaskemaskin på badet er at man blir skjerpet, skittentøyet blir tatt med en gang og hoper seg kanskje ikke opp på samme måte. Selv om jeg skulle gjort hva som helst for et STORT vaskerom i huset. 

(Liftgardnen skal jeg ikke beholde, men jeg måtte henge opp en som kan trekkes ned til jeg finner den jeg vil ha) 


 


Nyt tirsdagen videre, nå skal jeg hente hjem lille Lilamor, Olíver og Mathilde, vi skrives! 

Moffeloffer ....

Ny stekte moffeloffer, eller lapper som de også heter, er alltid like godt og her i huset populært. Perfekt frokost for store og små. Oh my God altså! De er så utrolig gode, og det beste er at de lages på under 20 minutter. Denne oppskriften gir ca 15/ 20 lapper =) Nam nam til moffeloffer.<3 Ingredienser: 

3.dl hvetemel. 2 dl melk. 4 egg. 1/2 dl sukker. 2 ss smør. 1/ 2 ts salt. litt mindre enn 1 ts bakepulver. 

Slik gjør du: 

Smelt smøret og og bland alt til en jevn røre i mikseren. 

La den ferdige røren hvile 10/15 minutter. Deretter steker du lappene i litt smør ( eller olje) i en varm stekepanne. Snu lappene når røren har stivnet på overflaten. ( ca 60 sekunder) Spis lappene lune med syltetøy eller med rørte bær. 


God morgen, jeg håper det smaker! 
 

Hotell feeling.

God mandag! Ny uke allerede, og denne uken er jeg mer enn klar for å sette tidsfrister , lage nye avtaler og planlegge enda mer hus og hjem. Der kjenner meg, jeg blir jo absolutt aldri ferdig, for det er ALLTID noe som kan ordnes, gjøres og danderes.  *elsk* 

Vi har nå gjort klart så kun en nettpinne mangler til tvén så er vi klare for å innta morgenkaffen, god morgen Norge og roen i sengen hver morgen. Jeg har sånn smått begynt å titte på hus også.. Jada, jeg vet , jeg har sagt vi skal bo her til evigheten, men vi ønsker virkelig et større hus med tiden ( sier ikke at dette skjer med det første) og ønsket er å bo i en blindgate, gjerne ikke så tett med neste nabo. *drømmedrømme*  Det å drømme er ihvetfall gratis og det er lov, men ønsket er å realisere drømmen om noen år ihvertfall. Som tidligere sagt, dette hjemmet skal bli ferdig og bebodd lenger av oss først. Kanksje det aldri skjer at vi selger her også, vi får se - tiden får vise.  

Det som skal realiseres er å få tatt ibruk tvén på på soverommet, akkurat DET skal skje , så får resten komme senere. Hotel følelse på soverommet kan man jo ikke akkurat takke nei til... 


Hadde vi klart å få et fjerde soverom på huset hadde det endret alt helt, for da hadde vi tatt i bruk Lila sitt rom og gjort det om til en  garderobe og som damer flest er ikke det noe jeg hadde takket nei til.

Nå skal sant sies at jeg virkelig ELSKER dette hjemmet, det er lunt, stilrent, nytt i alle rom og det er akkuat slik jeg ønsket å få det. Den lille verandaen på utesiden av soverommet har jeg lyst til å kjøpe en søt liten god stol til hvor jeg kan sitte å nyte kaffekoppen når sommervarmen melder sin ankomst. Jeg håper dere har hatt en sålangt tipp-topp start på dagen! 

 

Nå er ikke huset lenger mitt.

En dag med full rulle, for nå er vi så giret på å få ordet her hjemme at vi begge drar i hverandre. Det er så rart, for når jeg kjøpte dette huset var jeg ikke klar over at jeg noen mndér senere skulle ha samboer og bli stemor. Vi gikk fra tre til seks på tre måneder, og det sier egentlig sitt. Alt går for de som vil, og det samme gjelder for oss. Vi vil og da får vi det til, selv om vi drømmer om større hus, et ekstra rom, masse skap plass, og stor stue! Vi må drømme en stund til, men det er gratis og det gir oss et ønske om å stå på. Er man giret nok går ALT og da mener jeg ALT. 

For meg har alt dreid som om meninger, tanker og beskymringer som har kommet og gått hele tiden. Jeg har en dårlig egenskap og det er å ha for mye tanker i enkelte perioder og de tankene får jeg ALLTID brukt mot meg i en senere periode. Det skjer alltid noe og jeg tror det er hva som gjør oss sterkere og kan forme oss. 

Huset har jeg hele tiden sett på som mitt, Kim har bodd her, men det har vært mitt. I et forhold handler det om å gi og ta, og i forrige uke tok Kim og jeg et nytt valg og det sammen. Det har ikke vært lett for Kim å komme med ideer, meninger og tanker rundt huset, og det har ikke vært lett for meg å gi fra meg "halve" hjemmet mitt. Vi kom frem til at vi nå må dele, akkurat slik vi lærer barna at de skal dele og hjelpe hverandre. Vi har nå satt oss ned, skrevet ned en liste med gjøremål og med disse gjøremålene , jobber vi oss sammen mot vårt mål og vårt drømmehjem. Dette huset er ikke lenger mitt, men vårt. Det er ikke jeg som skal få opp den boden under trappen, men vi. 

Listen på huset er enkel, for det som ikke er ferdig er ikke så tungvindt om man legger sten for sten riktig (alt må heller ikke gjøres). Trappen er nå hvit, Kim ønsket helst lys trapp og jeg er enig. Jeg var absolutt ikke missfornøyd med den mørke trappen, men nå som den bokses inn blir den veldig tung i stuen ved å være mørk siden det ikke er noe vindu i trappegangen. Under trappen får vi en liten bod og den boden er sterkt ønsket. 

Når trappen er ferdig begynner vi på garderobeskapene, for her mangler vi masse. 

Etter garderobeskapene skal taket fikses og lister males ferdig. Deretter blir vinduer og veranadør byttet ut. 

Og sist, men ikke minst blir prosjektet et fjerde barnerom og bad nr 2.

(malingspannet på bildet er ikke det vi brukte i trappen, men på veggene.) Vi tar bit for bit her hjemme nå og jeg er helt vill i begeistring , det blir så utrolig fitn her, HELT sant. To hjerner tenker bedre enn en og vi elsker å jobbe i team.  Ikke mitt og ditt lenger, men vårt og det er så sinnsykt godt å endelig ha det slik . Den tunge ryggsekken var alt for tung å bære alene og nå veier den plutseligikke så mye lenger. 

 

Kan tiden gå litt saktere?En helt vanlig lørdag og vi startet den med kos, som vi alltid gjør. Idag bestemte vi oss for å ta lunsjen i byen, etterfulgt av en liten spasertur i solen. I solen er det helt fantastisk, men skyggen er iskald ennå, det er som dag og natt. 

Lila sitter alltid tent som et lys i vognen, det er nok spennende å se alle de ulike menneskene som paserer forbi. Veldig mange stopper opp også å snakker med henne, det er noe hun synes er ekstra stas, oppmerksomhet får hun aldri nok av. Noen synes det blir mye babyprat på bloggen, men jeg kan ikke noe for det jeg er så forelsket i henne at det er rett og slett umulig og ikke vise henne frem. De søte blå øynene, de vakre myke skinna og søteste lille trutemunn, jeg eksploderer i stolthet. Hun er så liten, men likevel så kvikk, så våken og så med. Hun er håpfull, snill og alltid like nysgjerrig på det minste. Tenk at hun er 6,5 mnd, jeg forstår ikke hvor disse månende har blitt av, samtidig som jeg føler jeg har elsket hver og en dag. 

Tiden kan vi ikke sette på pause og jeg tror det er er bra, selv om jeg skulle ønske jeg kunne gjøre så den gikk litt saktere... 
Idag skal vi se på MGP, spise biff og godis til vi sprekker, en sånn lørdag er hva jeg liker å kalle en perfekt lørdag. 


 

fornøyd.

Turen ble idag gjennomført i sol og deilig vårvær. Tenk når vi bare kan ta på oss en tynn jakke og gå lange turer, begynne å grille ute og kose oss.. Jeg kan fakitsk nesten ikke vente...

Kjærestepar på gåtur. Vakre lille solstråla vår. <3 Jeg har de siste ti dagene fått veldig mange spørsmål på leppene mine, spesielt mange spørsmål tikket inn når jeg valgte å skrive med korte ord at jeg har fikset leppene mine og "hevet" blikket. 

Jeg har alltid slitt med "skjev" overleppe og aldri blitt fornøyd når jeg har fikset dem. Jeg har gang på gang prøvd meg frem på en haug av anbefalte plasser, men hver gang har jeg ent opp med "dolly" lepper og det har gjort meg til dels flau... Jeg hadde nesten tenkt til å gi opp for jeg orket ikke å stikkes i for et "dolly"resultat igjen. For meg handler det ikke om å få STORE lepper, men en formet og pen leppe som er symetrisk. 

Mange tror sikkert jeg lyver, og av den grunn ønsker jeg å vise dere før og etter bilder så dere skal forstå at dette handlet mer om form og symentri for meg enn størrelse og ml som fyltes inn. 

Før: 

Her ser dere selv hva jeg snakker om. Min høyre side av overleppen min har alltid vært skjev og tyngden har ligget som et "nebb" på midten av leppen min. NÅ:Jeg har valgt å ordne leppene mine hos cmc-youth factory. Ikke bare synes jeg det er trygt å gå ditt fordi cmc Youth factory har mange år bak seg som sykepleier, men cmc Youth Factory er veldig opptatt på å gi kunder 100 % fornøydgaranti og et natrulig resultat. For cmc youth factory er dette svært viktig og veldig avgjøreden for at de skal bli fornøyde med det de har utført.. Hundre % fornøyd garanti betyr at Cmc-youth factory er ikke fornøyde før du som kunde er det. Cmc Youth Factory er nøye, presise og best av alt, opptatt av at kundene skal få et så naturlig resultat som overhode mulig.. Jeg har vært tilbake (etter deres ønske) en gang for å jobbe videre med formingen av leppen min, det fordi jeg som nevnt har veldig skjev og usymetrisk overleppe som har krevd litt jobb. Jeg har for første gang gjevn , rett og symetrisk leppe og kunne faktisk ikke vært mer fornøyd.  

Jeg kan helt ærlig anbefale cmc - youth factory på det sterkeste - og det uten å være sponset eller annet. 

 

Jeg hadde rett.Fredag allerede og hva sa jeg om været igår? Jo, at jeg ønsket sommer,sol,blomster og bier.! Jeg har riktignok tatt i litt mye når det kommer til blomster og bier, men sol fikk vi idag! *SMILER* 

Dagen idag har vært forran pc´skjermen siden vi stod opp, det har rett og slett drysset inn med mail fra alle kanter siden igår. Denne helgen skal vi få ferdig det som skal males i første etasje, alt tar tid og vi ønsker å få ting skikkelig gjort en gang for alle. Det å ta frem malekosten med god samvittighet er aldri dumt det altså, da går alt mye lettere. 

Lila begynner endelig å bli bedre i formen så vi tenkte å kle på oss å gå en lang og deilig tur i dette været. Med blå himmel og sol kommer lysten for alt til overflaten. 


Nyt denne solskinnsdagen!

 

Hennes første ord.

Hei og hopp alle sammen! Så var det snat helg igjen da, fy SÅ fort dagene går. Kim dro til Tallinn forrige fredag og kom hjem mandag, at det er en uke siden er helt utrolig. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne satt klokken på på stopp for ikke bare går ukene fort, men Lila blir bare større og større. Igår var jeg på helsestasjonen med Lila og all den skryten hun får gjør at mammahjertet ønsker å eksplodere i stolthet. 

Vel, Lila har begynt med mye nytt nå, men det søteste av alt er at hun sier "se" når hun ser noe og vinker hei. Idag var alt bare "se, se, se" i alle rom og hun sier det så klart at jeg nesten ønsker gråte når jeg hører den søte stemmen hennes presse frem det søte lille ordet. Tenk hvor mye nytt hun skal igjennom fremover, utviklingen går i rekordfart. Jeg føler jo hun nettopp ble født. 

Hvor har denne lille babisen blitt av? Vokser gjør hun og godt er det.. Hun har en sterk personlighet , er strålende fornøyd hele tiden ( bankibodet) og tror hun snart er konfirmant. Hun er aktiv og elsker å få med seg absolutt alt. Lille mammhjertet, hvor blir babytiden av?  

 

  

 

Blått er alltid flott.

God torsdag! Ja, her er det lite som minner om vår utenfor dørene akkurat nå, det er grått, slafsete med snø og det er surt. Hvor ble solen av? 

Jeg er mer enn ord kan beskrive klar for vår, hvor mange ganger har jeg ikke sagt det nå? Jeg har lært at hvis man ønkser noe sterkt nok blir det gjerne slik også., så derfor ønsker jeg meg sol, sommer, blomster og bier. 

Her hjemme har jeg begynt å få følelsen av en deilig varm vår og ventende sommer. Blått er jo fargen jeg aldri klarer å gå bort fra, den kommer tilbake år etter år, gang-på-gang.  Nå som sommeren nærmer seg får jeg ALLTID veldig lyst på fargen lyseblå, duse pastell farger rett og slett. Om vinteren blir lyseblått alltid feil for meg, men når vår og sommer står for tur er det som fagen får en annen farge. 

Grunnbasen min her hjemme er beige og blått,med litt tilskudd av grått. Ulike beigetoner,gråtoner og blåtoner blandet sammen er aldri feil og for meg skaper det en rolig blanding og fargene gir hverandre liv og spill. 

For meg er det viktig at interiøret og fargepaletten i hjemmet skaper harmoni, lunhet og ro. Blir det for mye blandet sammen kan det fort bli veldig rotete her hjemme og jeg får ikke fargene til å komme ordentlig frem.  
Planen er å få inn enda mer lyseblått og grønne avskårede blomster.. Alt for å få inn våren og sommeren. 

Et ferdig resultat.

God kveld i stuen.. 

Ja,så har jeg ENDELIG klart å finne et par bilder som kan vise dere litt hva jeg tenker rundt trappen jeg snakker om her hjemme hele tiden. Vi skal riktignok ikke bare ha skoskap osv som på bildet under, men en bod! Siden trappen er buet synes jeg det har vært vanskelig å finne et bilde som kan vise dere hva jeg ser for meg. 


Bilder lånt fra Tarraldsen trapp og top-wood.dk

Slik ser trappen ut nå idag, men snart er trappen et nytt "møbel" her i huset. Alle trinn skal tettes og et teppe skal legges i trappen slik at trappen blir lun og god å gå i. 

Jeg synes det er viktig å få trappen som en del av møblene her i huset, at den løfter inntrykket mellom første og andre etasje. Hva tror dere?  blir bra ikke sant! ? Veggene skal males hvite mot trappen, og en vakker beige farge har også flyttet inn til den mørke fine fargen som allerede er på veggen.  

Her skal jeg straks finne puten, Lila våkner gjerne kl 07 00 og da  det greit å væe lit utvilt... Hihi.. 

Nyt Kvelden vi sees! 
 


 

Når kos blir til kaos.

Riktig god onsdag. Nå har jeg nettopp fått i meg dagens tredje kaffekopp, jeg har fått dilla på kaffe med vanilje og kan drikke det som leskedrikk. Idag har jeg jobbet meg igjennom mailboksen, den var relativt full og det har siden lørdag bare hopet seg opp med mail. Lettelsen er alltid like stor når man er igjennom og kan starte på nytt. Jeg tenker alltid at jeg aldri skal la det være to dager med mailer som ligger, men noen ganger har man ikke noe valg og da må man bare ta tak. Kanskje jeg må ta meg selv enda hardere i nakken.?  Det skader ikke å prøve... Her hjemme er det en smule kaos nå, alt som skal gjøres drar ALLTID med seg noe og det er mitt hjem et godt eksempel på. Tenk at vi ikke eier en eneste bod  her inne.(!) Når boden under trappen er oppe tror jeg at jeg føler vi får et nytt hjem nesten, spesielt når man har "død" plass som aldri blir brukt til noe langvarig uansett. Når kos blir til kaos må man ALLTID tenke litt enklere, for det er da det blir best. Jeg nevnte til dere at vi nå ser på mulighetene for å få et fjerde soverom i huset, det å få 15/16 kvm mer på boligen sier seg selv at vil ha en STOR betydning. Reisen mot de ulike prosjektene skal jeg ta dere med på, små som store! 

Nå er jeg i " planleggingsfasen" og det er ingen hemmlighet at det er en spennende drømmeplass å være det også. 


 

Jeg skal vise dere litt ulike planer på dette senere, men i mellomtiden ønsker jeg dere en nydelig solrik dag! 

 

Maison interiør

Trenger jeg skrive mer? Om jeg ikke boblet over av inspirasjon gjør jeg det ihvertfall nå..Herremin hatt som jeg gleder meg til imorgen og fremover! Om alt jeg ønsker går i boks nå blir boden ute et fjerde soverom iløpet av året! Åh.... Herremin hvor KULT er ikke det! Da skal Lila sitt rom bli min "walk in" og rommet til Oliver bli Lila og V sitt... *DRØMMEDRØMME* 

Trappen...

Den skal nå tettes, jada dere leser rett... Trappen skal tettes, bod skal bygges under og teppe skal legges i alle trinn. Jeg ble helt borte vekk i bildet av  en trapp i bladet til Maison interiør, den hadde velour teppe - det hadde ikke vært feil! Jeg har så mange planer, så mye jeg vil få gjort her og frem til alt er på plass, skal jeg nyte tiden med å se alt for meg imens jeg koser meg med litt snop. 
Nå skal jeg legge beina høyt opp på bordet og lade opp litt til en ny dag imorgen. Herremin så fort dagene går, føler dagene forsvinner fortere enn alt annet. 

Nyt natten, vi skrives! 

Tirsdags lykke.

Åh, har dere sett på det været! ? Idag våknet vi til sol og blå himmel! Jeg blir altså SÅ glad når det er sol og jeg føler at sommeren er nærmere enn vinteren. Sollyset gjør noe med deg, det er HELT sikkert. 

Vel, over til dette huset. Jeg blir aldri klok på det heller, men sånn er det vel uansett. En av dagene nå kommer det snekkere og skal se på noen små ting her hjemme og jeg har gjort litt om. Husker dere jeg skrev at jeg hadde gjor om i helgen? Vel, ser dere hva som har flyttet inn i stuen? Ja, dere ser rett - speil! 

Jeg har solgt vitrineskapet og flyttet bort det lekre sølvbordet mitt. trappen skal nå startes på og jeg HÅPER det blir kanon! 

Det er litt fargeløst her nå så jeg har planer om å få inn noen vakre rosa roser og hortensia! Nå kommer snart masse søte nye puter også, da skal de midnightblue byttes ut =) Nå skal vi snart avstd i familieselskap, håper dere har hatt en så langt deilig dag , vi sees etterpå! 

Litt om meg...

God kveld i stuen alle sammen. 

Så var det tid for å svare på noen flere spørsmål, jeg tar de litt i rykk og napp og håper det er greit. (?) 

Ikveld tenkte jeg å svare på spørsmålene som var stilt om meg, jeg satt de siste kommentarene til mailboksen min fordi det kom så mye rart, men jeg skal prøve å svare godt nok på det som er verdt svare på. 

Hvo høy er du ? 

Hvor høy tror dere at jeg er ? Klarer man å tippe noe slik via bilder egentlig?  Ikke vet jeg, for jeg har tatt veldig feil mange ganger selv. Jeg er 167cm lang, vekten min er nå på 57 kg, og mitt mål er 55 kg for at jeg skal føle meg "vel" med min vekt. 

Hvordan så du ut for ca 10 år siden og nå? 

Haha.. Ja, si det. ? Jeg så vel ikke ut. Forskjellen er slik( det siste bildet er tatt med mobil) : 

Dette bildet er ca 9 år siden.  Negelen mine er vel det jeg får mest frysninger av.. haha.. 

9 år senere - enda to barn rikere... Da og nå? Vel nå har jeg både fylt opp leppen og "hevet" øynene mine... Det er ingen hemmlighet at jeg har slitt med tunge øyelokk og idag er det ikke lenger et problem. Det jeg har til felles med meg selv da og nå er mørkt hår... Det har jeg alltid falt tilbake på. 


Hva elsker du å gjøre i helgene ? 

Åh, det er enkelt - kos og ro! Jeg elsker late helger hvor jeg ligger rett ut, har alle barna hjemme. Når vi sitter rundt bordet å spiser middag sammen, ser på Norske talenter og koser oss. Helger hvor ingenting MÅ gjøres eller SKAL gjøres, bare kos med familien. 

Hvorfor startet du og blogge? 

Jeg startet å blogge fordi jeg var med i serien Unge mødre. Jeg følte jeg ikke fikk bevist hvem jeg var og ble fremstilt feil. Det var så mye mer jeg ville vise, ta folk med på og silk startet min bloggreise. Rett og slett takket være unge mødre.... 

Hva er du redd for? 

Usj.. Slanger og edderkopper.... Da svimer jeg av, ekleste jeg vet om.

Favorittreisemål? 

Hmmm.. Det må være  Bahamas -Atlantis eller hva det heter? Det må være ett av mine største ønsker av reisemål.  

Hvordan jeg bevarer et forhold? 

Haha... Her føler jeg feil person har blitt spurt.. Jeg har jo klart å være i to som ikke ha fungert. Forskjellen nå og da? Hmmmm... Jeg er nok MYE mer avslappet, mindre kontrollerende, roligere og VOKSEN.Jeg har lært hvordan kjæreste jeg ikke vil ha og ikke vil være. Beste oppskriften må vel være å gi og ta, smile og være glad. 


Vi skrive mer imorgen, nyt kvelden og nattetimene <3 

Kjøkkenet er blenda hvitt.

Fra brunt til hvitt. Ser dere hvor jeg har malt? 

Riktig! Jeg har etter MANGE runder med meg selv nå ENDELIG malt veggen hvit, for en jobb! Jeg klarte ikke lenger det brune, det tok nesten livet av meg. haha..Neida, men mørkt var det ihvetfall og lyst ble det. Fargen KUL går ingen steder, den elsker jeg!  (malingen er IKKE skadelig for barn eller gravide) 

Vel, ellers har jeg vugget rundt på Lila i hele dag, dakkars lille jenta mi har vært så pjuskete, hostet så det har pipet langt ned i brystet på henne. Ifølge legen er det ikke noe farlig, det høres verre ut enn hva det er. Jeg blir jo helt tussete av det, får vondt langt inn i sjela mi av henne dakkars.Kunne jeg tatt det for henne hadde jeg knipset det over på meg med en eneste gang. Heldigvis har hun ikke feber, men nesen renner og hun har hosten.. 

Ikveld blir det ro og kos, bare kos med lillemor. Olíver og Mathilde har idag dratt til Håkon og er allerede i full gang med ny uke... Imorgen starter jeg på  min også, idag fløy dagen avsted til alt annet enn jeg hadde planlagt. 

Håper dere har hatt en super dag.! Vi sees , sweeties! 

Alene mamma igjen.God søndags morgen... 

Her har jeg begynt å ordne system (igjen), ALT har bare vært et evig kaos her og noe mer kjedelig vet jeg faktsk ikke om. Igår hadde jeg besøk av et par venninner, Camilla på dagen og Sabrina på kvelden. Åh, det er nesten rart, men å være litt alene denne helgen har vært nødvendig. !. Jeg ble nok nesten litt for godt vant med å være alene før jeg traff Kim. Alt jeg hadde ordnet var jo ordnet av meg selv også... Vel, mannen er på "haraball" tur til Tallin og koser seg, en "skummel" by å sende mannfolka til... haha.... Vel, man får bare gi de åpent pass, så slipper man å bli den "suremegga" i huset, damer har vel litt lett for å bli det hvis de blander seg for mye.? Før fryktet jeg å være alene, nå gjør jeg ikke lenger det og det er vel en positiv vending her i livet. En helg som alenemamma igjen har gått strålende.

Idag kommer det enda litt mer besøk *wiiiii*og ikveld skal jeg på Pomp delux party. Gjett om det skal bli stas, Pomp delux har virkelig mye fint til barn, jeg må styre meg fra å gå bananas. 

Ellers har jeg nettopp fått Lila til å sove, så nå starter jeg på gjøremålene her i huset. Søndag og snart ny uke allerede..Vi sees etterpå, jeg har gjort om her i huset , og det skal bli moro å vise dere! 

Tuddeluh! 

 

Spørsmål og svar.

Hei og god fredag og god helg! Jeg har nå snudd om på alt i hele huset. Kim er på guttetur med en kompis,og jeg skal ha venninne helg og bare slappe helt av. Camillatid rett og slett. 

Igår åpnet jeg kommentarfeltet her på bloggen, og takk og lov for at jeg til vanlig velger å holde det lukket og stengt. Jeg føler bloggen mye hyggligere nå jeg selv kan velge å sperre de som alltid skal legge igjen ufine spor ute.. Hva som da blir skrevet på andre plasser er ikke like ille, det ser jeg ikke og da sliper jeg å lese igjennom mye ussakelig og det er faktisk KJEMPE DEILIG. 

Spørsmålene har tikket inn og det er spesielt 4/5 spørsmål som går igjen, gang-på-gang.  Barnefar, media, nytt barn,nytt forhold og adopsjon. 

 

Er det et rett valg å dele barna sine på nett? Vil jeg angre det? 

Nå har jeg blogget siden barna var bittesmå og de har ikke hatt noe problemer med dette sålangt. Jeg har valgt å dele mye og jeg har valgt å dele mindre, opp og nedturer. Det som deles på bloggen er ikke noe vi ikke vet om så vi skjemmes ikke for det. Det som har skjedd har skjedd, og jeg har valgt å dele. 

Sosiale medier har jeg ikke noe problemer med, og legger ut det jeg selv føler er rett. Liker ikke folk sosiale medier, og at bilder av barn deles må de selv velge å ikke publisere og holde seg vekk. Jeg respekterer at folk har ulike meninger rundt dette. Jeg tror nettet vil bli større generelt og har ingen tanker om at mine barn skal føle det å ha blitt delt på min blogg urett når de blir eldre. De som mener det jeg deler er feil får velge å gjøre det, utover det vil jeg fortsette å dele det jeg og mine synes er greit. Felles barn ?

Kim og jeg har ofte pratet om dette med "felles" barn, om det er noe vi ønsker(?). Vi har slik vi ser det et barn sammen allerede, Lila er vår lille kjærlighet som vi begge forguder og nesten slåss om. Hun har ført oss nærme og vi ha en så intens kjærlighet til henne at det nesten kan virke litt voldsomt. Når det er sagt, ønsker Kim og jeg gjerne å gi Lila en lillebror eller lillesøster iløpet av et par/tre år om det skulle være mulig. Først vil vi se Lila vokser opp, kose oss med henne og være til stede for alle de vakre barna våre når vi har dem. Olíver og Mathilde begynner jo å bli store, så de er jo som barn flest i den alderen. Det og susse, klemme og dulle på de synes ikke de er like "kult" lenger . (selv om jeg prøver meg hele tiden, hihi) Ellers har jo Kim ei jente fra et tidligere forhold, og henne har han en langhelg annenhver uke. Vi har faktisk 4 barn til sammen annenhver uke og slik det er nå synes vi det holder. Det er veldig greit å ha litt "fri" den uken de er hos sin andre halvdel også. 

Spørsmålet om Lilas dna? 

Jeg regnet med at spørsmålene på dette kom til å tikke inn når jeg åpnet kommentarfeltet. Hvor skal jeg begynne og hva vil jeg svare? 

Slik jeg ser det og situasjonen har blitt har Lila en far, eller pappa og det er Kim. Mer vil jeg ikke si om denne situasjonen, da vedkommene m/ familie aldri  har vært inkludet av eget ønske i hennes liv. 

Skal Kim adoptere Lila? 

For Lila sin del og Kim sin del ønsker jeg at det kan skje av hele mitt hjerte. De to har et så spesielt bånd og Kim sier selv at forholdet mellom dem ikke ville vært noe annerledes om hun hadde hatt han sitt dna. Hun er jenta hans og hun elsker han, og han elsker henne, det er det viktigste når alt kommer til alt. 

Ny bolig? 

Ja, det var det da... Vi er på jakt, titter og planlegger. Vi skal når tiden er rett kjøpe oss et hus sammen, men enn så lenge bor vi og skal vi bo her. Vi stortrives og elsker naboer og huset. Nå har vi bodd sammen i over 5 mndér og stortrives mer og mer sammen i alt fra hverdag til helg. Vi har sett på tomt, men vi har som skrevet -SETT og ikke kjøpt. Nå har vi felles planer for dette hjemmet i første omgang, så vi tenkte å kose oss med det først. 

I skrivende stund skal vi gjøre ferdig trappen og garderobesystemet før lister og tak skal bli ferdig sparklet og malt. *smiler* Oliver, Mathilde og Kim sin datter? 

Alle barna stortrives sammen og er flinke og snille med hverandre. Jeg ser ingen grunn til å ikke engasjere meg i Kim sin datter når hun er her. Jeg elsker Kim og har valgt å ta pakken hans slik han valgte min. Vi vil bare at barna skal ha det trygt og godt, samt være lykklige med oss. Det viktigste er at alle har det bra. 
Bryllup og Bryllups planer. 

Vi skal såklart dele denne reisen og prosessen med dere, men jeg vil først få ting på stell og avgjort før jeg velger å gå ut med dette. Jeg skal SÅKLART ta dere med på reisen til vårt drømmebryllup, men først har jeg en del ting jeg og min beste venninne skal ha i boks før den tid også. Jeg har fått frie tøyler av Kim og det liker jeg godt! 

 

Jeg svarer på en runde til imorgen, nyt fredagskvelden! 

 

 

Noe du lurer på?

God torsdagkveld alle sammen! 

Her i huset har det gått i ett i hele dag, det har det faktisk gjort hele uka. 

Vel, jeg har idag handlet litt nytt til lillemor, hun vokser jo så fort og de søte små bodyene hennes vokser hun utrolig for ut av. Det er virkelig mye fint å få til de søte små, jeg blir jo helt tussete.. hihi.. 

Se så mye søtt da, dere! 
Men dere, har dere noen spørsmål? Jeg tenkte å "bryte" isen å kjøre en spørsmålsrunde her på bloggen! Ja, dere leser rett. Kommentarfeltet åpnes for bittelitt. Jeg vil selvfølgelig ikke svare på noe ukonstruktivt og uthengende og håper dere kan ta hensyn til det. 

 

Da kjører vi på-  ha en deilig kveld! 


 

Nude of Scandinavia.

Reklame. 

Lille vinkel sko! 

God onsdag godt folk! 

Som overskiften sier-NUDE. Jeg har de siste to ukene fått mange spørmål på hvor skoene mine er ifra og om jeg er fornøyd md denne modellen og merket(?). Skoene er fra Nude of Scandinavia. Et svensk ektepar med lang fartstid i skobransjen startet merket i 2010 og kombinerer skandinavisk design med italiensk kvalitet. Når et ektepar står for et jobb-eventyr sammen synes jeg automatisk det er litt ekstra stas, jeg vet jo hvor hardt Kim og jeg jobber sammen mot vår drøm..Lille vinkel sko har kjent og arbeidet sammen med NUDE of Scandinavia i åresvis,og har for øyeblikket nordens største utvalg av dette merket. 

For å se alle fargene skoene kommer i trykker du bare på bildet under
Skoene er av meget god kvalitet:
De har to lag med utrolig flott og mykt skinn garvet og produsert i Italia. Innersålen er ergonomisk oppbygget og også trukket i skinn, og gir derfor god og stabil støtte til foten.
Sålen er sydd fast til overlæret og er laget av ekte gummi. Den er fleksibel og har dempende luftlommer, og er derfor utrolig god å gå med!

Jeg sverger mer og mer til lave sko, spesielt etter at jeg fikk Lila, og må komme meg fort rundt. Det å løfte rundt på henne, stellevesker og vogn er ikke like praktisk i høye heler. Nude har sko jeg føler kan kombineres til absolutt alt, de er tøffe til skjørt, jeans og joggedress.Modellen finnes også i høy veriant,men pga det nå er vår har jeg gått for den lave.For meg er sko det viktigst, har jeg skikkelige sko kan jeg nesten gå med hva som helst.  Eller hva? 

NUDE of Scandinavia er sko jeg har forelsket meg helt i. 

Her ser dere noen andre farger også, kule ikke sant? De hvite skal jeg ha nå som sommeren kommer.. Tenk dere disse til brune legger da, kan jo ikke bli annet enn perfekt. 

Link inn til skoen jeg har får du ved å trykke på bildet. Jeg anbefaler alle å titte innom Lillevinkel sko for å se alt de har å tilby av ulike merker og varinter.  

Følg lille vinkel sko på facebook HER. 

Ha en deilig dag videre alle sammen! Her skal tiåringen vår feires.

hits