mars 2016

Lyst og pent, med en touch blått.

Reklame/Stylebynorway. 

Blått er alltid flott. 

Blått er virkelig en farge jeg synes er pen, uansett hvordan stil og årstid faller jeg alltid tilbake på den. Jeg elsker blått og kan sikkert kombinere den til alt, spesielt ettersom jeg ellers har masse beige og lyst. Idag kom det inn MANGE beige nye putetrekk fra Style by Norway og jeg har alt begynt å bytte ut den andre strikkaputene mine med dem. Når fargen er helt rett kan jeg ikke få nok av det og denne beigetonen er helt perfekt! Jeg prøvde å dra inn litt grått også til det blå, hmmm. Vi får se, jeg elsker teppet så mulig jeg må ha et par puter i samme stilen også. Har vurdert grått på soverommet mitt, men ja...Jeg får tenke litt på det. 

De fine madamkrukkene med sølvlokk med med meg hjem for litt siden, jeg tenkte å ha nøtter i den minste, men har ennå ikke fått sumlet meg til det. Krukkene finnes HER og HER i nettbutikken, den store finnes også på lager, men den har jeg per dags dato fylt opp med tørket frukt- nam nam... Var overaskende veldig dekorativt på kjøkkenet.. 
Nei, madam vaser og meg, vel jeg har alltid elsket dem og de er jo uansett hvor jeg har dem om det er på badet,kjøkkenet eller stuebordet like dekorative ! Litt interiør og jåleri er vel alltid lov? Det at vi har kommet inn i lysere tider gjør meg ikke akkurat mindre gira på å dille og dalle! 

Nyt dagen, vi skrives! 

Når det er blått, men grått!!!

God onsdag! Overskriften sier vel sitt? 

Ja, idag har jeg vært slikkelig sliten, sånn virkelig tungpustet liksom. Noen dager er jeg bare helt skutt, det er en ting som er slitsomt med å være gravid! Jeg har snudd døgnet helt og det er faktisk kjempe kjipt.Jaja, kjipt når det skjer....Det blir vel normalt igjen.? Jeg gikk rose bananas idag - handlet først noen roser -så enda flere!  Blomster og meg, jeg får jo aldri nok av det, elsker det. Den lille leiligheten min overdriver jeg med hele tiden, går det ann ? Ja ja, noen må liker blomster også. 

Så her skal blomster fylle opp det som er av bord og benker og jeg slenge beina på bordet og nyte resultatet til slutt!  

Her får jeg kaste meg rundt med rose opplegget mitt og få de to røverungene jeg har inn i dusjen.... Olíver har blitt så sjenert også , haha... Den alderen liksom.. Jaja. Nyt kvelden , vi skrives! 

Ny hverdag...Tirsdag, vet dere jeg hadde mandagsfølelse idag .. haha...  Måtte ta meg i å huske at ungene startet 0830 og ikke 0915 idag , typisk meg og blande dager når det blir så mange fridager innimellom. Imorgen skal jeg på ny legesjekk, snuppa i magen har det nok fremdeles fint så jeg gleder meg faktisk bare! Likevel har ejg alltid en liten nerve i spenn av en eller annen grunn, men sånn er vi vel bare (?) . Vel, idag startet jeg med å ta bort påskepynten og det var veldig deilig, selv om det ikke var mye pynt jeg hadde. Gult er jo ikke helt min farge, men det var ihvertfall hyggelig å ha det fremme i påsken <3  Ellers har jeg hatt litt ånden over å ordne her igjen og jeg har så gode naboer - dere aner ikke! Hun som bor vegg i vegg med meg har invitert meg inn på Fransk te nå snart, hun vet jeg har hatt det veldig leit og faktisk har hun hørt meg gråte tror jeg( pinlig)... Men jeg må si det , folk rundt meg er fantastiske! Det er noe med å åpne sinnet litt og se utenfor boksen <3  Pga naboene vil jeg jo bli her resten av livet- snakk om mange fantastiske mennekser <3  Kanskje jeg skal smiske med de som bor i andre inngang og få kjøpe leiligheten dems som er 20 kvm større enn den jeg leier og derfor har flere soverom .... Haha.. Neida, blir nok bra dit vi kommer også, det er jeg sikker på. Men jeg stortrives her, det skal jeg ikke legge skjul på.  Folk har gjort veldig narr av at jeg leier leilighet og spekulert veldig i nettopp dette den siste tiden. Jeg trenger ikke å gå dypere til verks enn å si at jeg ikke har en mamma og pappa som kan kjøpe hus til meg( all ære til de som har denne muligheten) og av den grunn har måttet leie for å samle opp egenkapital. Jeg klarer og har klart meg selv og det er for meg 100 ganger viktigere enn hvem som eier boligen jeg bor i. Jeg skal ærlig si at jeg gleder meg til å vise dere hva jeg har fått til selv om en liten stund, men inntil det er jeg veldig stolt av denne leiligheten også!  

Mamma og pappa selger jo huset sitt nå, det er noe jeg synes er veldig leit egentlig - det blir veldig tomt her oppe uten dem som nærmeste nabo den tiden jeg ennå skal bo her. Pappa er i 110 på det nye huset, de har fått tilbake den etterlengtede hagen så han får litt å kunne sette fingra i. De har pusset opp nesten alt inne forutenom noen av rommene og jeg gleder meg til jeg skal vise dere litt bilder når ting begynner å komme på plass!  Nytt rekkverk skal rundt hele huset, stor hekk skal plantes opp, det skal males, ny ytterdør skal settes inn, de skal steinlegge hele gårdsplassen og ser vel for seg å bli unge igjen.. haha.. Neida, men jeg forstår dem. De har opplevd mye trist de føler sitter i veggene her de bor så de ønsket å komme seg litt bort tror jeg og lenger unna byen og nærmere naturen.  En ting de aldri får tilbake er denne utsiken bak meg - den er fantastisk! Sene sommerkvelder er ubeskrivelige her <3 

Jeg får fortsette å pusle rundt her hjemme og titter innom igjen etterpå ! Jeg håper dere alle har en deilig dag og nyter den til vi sees igjen! 

Sånn må det bli nå, jeg lever en gang.

Bloggen og min hverdag. 

Ja, så har det nå blitt vår, påsken er ferdig og vi står den deiligste tiden for tur.

Jeg er mer og mer vår og sommer menneske, den lyse tiden er magisk og jeg gleder meg til å ta den imot. I tiden frem til Lila kommer nå blir det faktisk en del småturer og småreiser på meg, men i november går turen til Thailand. Jeg har nå tatt noen valg og de valgene handler om å leve litt.  Jeg har vært alt for opptatt av rutiner, den a4 hverdagen,hus og hjem, men nå de siste 2 ukene har jeg valgt å ta en liten endring i kursen min. Jeg er fremdeles opptatt av å ha gode rutiner i hverdagen, men jeg skammer meg litt for å ikke ha levd litt mer. Jeg trenger virkelig å se mer enn bare gressvik og Fredrikstad. missforstå meg rett, hverdagen er der med skole, lekser og treninger som skal følges opp, det vet jeg. Men, jeg vil ha et liv med minner å se tilbake på. Jeg vil se mer enn Spanskekysten og Svinesund. Jeg har bestemt meg for å ta med meg babyen fra første tid på lange gode ferier, Olíver og Mathilde skal også få se mer. Verden er en flott plass, den må oppleves for å ikke virke så skummel. 

Til vinteren når Lila er 3/4 mndér går turen til Thailand , denne delen av jorden har jeg ikke opplevd og jeg føler jeg vil se den også. Jeg drar med henne og Olíver og Mathilde, sammen med en venninne. Etter dette skal jeg se USA , LA, New York , Miami +++. Ungene skal få oppleve Disneyland i Paris i Mai, men neste år skal jeg ta de med til andre siden og enda mer. Jeg skal faktisk se hva verden er, jeg skal oppleve den.  Mange sier at når man får barn må man stoppe den delen som heter å oppleve, reise osv, men det er jeg helt uenig i. Jeg skal oppleve verden med barna mine. Jeg har mulighet til dette så hvorfor skal jeg bo meg ihjel her hjemme?  Vi flytter riktignok til en større bolig, men ikke en vi skal bo oss ihjel i , men bo i.  Hjemme skal være trygt og sikkert, hjemme skal alltid hverdagen vi har vente på oss, men jeg merker jeg trenger å oppleve litt nå. Jeg har bodd på en butikk i nesten 4,5 år , jeg har levd som om interiør og matralistiske ting er alt som betyr noe. Jeg har valgt å tro at bare jeg har det huset med eplehage og stasjonsvogn og en mann er jeg lykkelig , men vet dere jeg er ikke lykkelig hvis jeg ikke er glad i meg selv. Jeg blir ikke glad i meg selv ved å sitte hjemme å tro at livet er kun det som er der, jeg må oppleve. Jeg må skape minner og se hvilken verden vi lever i og det med de 3 personene jeg aldri ville vært foruten- barna mine.  Kanskje jeg etter et år blir litt lei av å reise, kanskje jeg etter to år vil prøve å bo en helt annen plass, den muligheten har jeg nå så hvorfor skal jeg ikke ta den.  Se verden, spise god mat , se ulike kulturer, se andre sider enn de sidene jeg er vant til. Jeg trenger det og jeg må prøve det. Jeg lever en gang og jeg sier ikke at dette er noe som passer eller er noe for alle, men jeg har kommet ditt at livet mitt må oppleve litt mer , se litt mer og føle litt mer uavhegighet i enn det som er av døde ting. Jeg vil ikke eies av ting, men jeg vil eie meg selv og tiden jeg har.  Idag startet ungene og jeg på en liste - to do list !  Ungene hadde begge 3 ønsker for hva de ønsket å oppleve de neste 12 mndéne og det som er så verdifult her er at de har ikke noen dyre ønsker, men de har ønsker om å få mer tid med meg, se mer og lære mer!  Vi startet idag, riktignok bare med en liten tur ut for å gå i parken i byen og på kino, men det var det de ønsket og det kostet SÅ utrolig lite å bare gi dem den gleden. Neste på listen nå er middag ute på fjellet og en dagstur til oslo for å gå på Oprataket.. Altså, ikke noe stort, men noe annet enn hva vi pleier! 

 

Hus og hjem er fremdeles et stort tema her på bloggen, men jeg er ikke hvor jeg en gang var. Jeg Er kreativ, satt meg på store prosjekter og vet det er mye spennende som skal skje, men jeg har bare noen mndér igjen med de to her før vi blir en nr 4. Den tiden skal jeg dele med dere for hva den er og hvem jeg er. Jeg har de siste ukene forandret meg enormt, synspunkter og tanker har snudd seg og jeg ser på det livet jeg hadde som dødt og det jeg nå lever som -i livet. Jeg skal ta dere med på reisen over i vårt nye hjem når den tiden kommer, jeg skal hver uke dele masse interiør, men bloggen vil aldri bli en rendyrket interiørkonto og det vil jeg nå si slik at de som forventer dette ikke vil føle seg "lurt" . Jeg har så mye jeg vil vise dere, jeg vil ta dere med på en spennende reise. jeg blir nå uke-for-uke filmet i svangerskapet mitt, dette skal dere få se og reisen vår vil jeg ha dere med på.  Jeg har bare endret litt kurs og jeg håper dere kan slutte å tenke så matralistisk over alt jeg gjør, fokusere så veldig på hvordan jeg får inn mine penger og har råd til det jeg gjør.  Jeg skryter aldri av inntekt, penger eller at jeg er bedre enn noen andre for det vil jeg aldri bli, men jeg har vært heldig og kanskje står økonomisk bedre enn mange andre og det vil jeg nyte med å leve litt. Jeg ahr vært altfor lenge på bånn og i kjelleren, så nå trenger jeg dette og ingenting kan stoppe meg. Jeg trenger å være singel, jeg trenger å være alene om barna mine når jeg har dem. Jeg vil ikke være bindt opp i noe. Jeg vil være fri og leve litt. Jeg har prøvd å være gift og jeg har prøvd å være sammen med en som ikke ville ha meg, jeg har vært der - jeg har gjort det. Nå må jeg prøve dette og jeg håper dere kan smile litt med meg på denne reisen - for jeg er faktisk døds happy over å ha kommet dit og det etter å ha vært på bunn. 

Jeg endret nr, jeg endrer snart andresse, jeg vil aldri dele dette igjen slik jeg før har gjort. Treffer jeg en mann vil jeg kanskje ikke dele så mye om det heller.  Media er sykt fint og lærerikt, men akkurat nå må jeg finne veien litt selv. Så fremfor å la meg styre av det som er vil jeg styre det som skal bli, om dere forstår? 

Nyt natten og drøm søtt. 

Imorgen sees vi igjen og jeg gleder meg allerede! 

 

Gleden over å bære et lite mirakel.

Vasket og klart! Nå begynner stellekommoden til Lila å fylle seg opp, jeg prøver å holde litt orden på det forskjellige, men det er ikke til å legge skjul på at det er kjempe stas å kjøpe små søte babyoutfit til lillemor.  Om bare 18-22 uker er nok lillemor her, jeg har fått beskjed om at jeg mest sannsynelig ikke vil gå til termin så jeg prøver å syke meg litt opp til det hele. Den siste mnd har jo bare flydd og om resten av mndéne flyr like fort vil tiden forsvinne i rekord fart. Det er jo en mnd siden jeg kom hjem fra sykehuset og jeg føler faktisk at det var igår. haha.. 

Det er ingen hemmlighet at jeg gleder meg til å kle opp den fine lille jenta mi, jeg synes det er helt sinnsykt at det faktisk skal en liten kropp inn å fylle dette tøyet. Idag har jeg sittet å sortert litt etter str, min søster fikk jo en liten jente på samme tid som jeg skal for 1,5 år siden så hun har MASSE fint jeg skal få til Lila. Det ser jo nesten ikke brukt ut engang. Barnesete fikk jeg jo forrige helg , så nå er det på plass også!  Det er så moro å se at så mye faller på plass! Jeg tror jeg har det meste til henne snart. 

Magen vokser jo i rekord fart nå, jeg sliter veldig med bekkenet og andre ryggsmerter, men ellers har jeg det faktisk kjempe fint!

Jeg må jo legge med et lite skrytebilde av den lille prinsessa mi, nå er det jo tydelig å se hva som er hva på bildet og det synes jeg er utrolig stas! Jeg har forstått at vi er mange som går gravid på likt nå og jeg har faktisk 5 venninner som alle venter små babyer denne sommeren og høsten!  Stor stas og kjempe moro! 

Jeg håper dere har hatt en deilig påske, min har vært en av mine beste faktisk <3 Den ble 100 ganger bedre enn jeg hadde turt å se for meg og det er så deilig når slik skjer! 

Nyt søndagen videre så skrives vi på´n igjen! 

God påske!


Riktig god PÅSKE alle sammen!  

Idag våknet jeg lys våken før klokken rakk å slå halv 8. Igår ble jeg litt lenger enn hva planen var hos storesøster- fult hus og utrolig koselig!  Jeg har hatt så vondt i hodet de siste dagene så jeg har sloknet på sofa´n før klokken har slått elve/ halv tolv.. Inatt husker jeg ikke at jeg kom meg inn i sengen engang. haha... I full joggedress og med all sminke fant hodet puten en gang mellom natta og morgenen. Typsik meg.

Vel, idag har jeg ordnet med lammestek - åh, det lukter så godt her inne! Elsker den gode matlukten som kommer inn i hjemmet når man lager mat som må stå mange timer i ovnen. Jeg kommer til å sulte før maten er klar for jeg blir bare mer og mer sulten av lukten. 
Jeg har nå fått dekket bordet med knall gule servietter og noen små søte påskekyllinger, så nyffelig og enkelt. Likevel har jeg fått litt sånn "påskefølelse" med en indre ro som er fantastisk! Det er jo så mange kose tv´programm på skjermen og siden det i tillegg er litt grått og trist ute har jeg tent litt lys og funnet godplassen i sofakroken med pleddet godt over meg! Jeg har nemlig laget hjemmelaget kakao med pisket krem og den er såååå god! Jeg tenkte å komme med oppskrift på den en dag nå ! Dere vil ELSKE den! 

Nå skal jeg bare nyte litt fred og ro med Pusur 2 på skjermen!  
Jeg ønsker dere alle en kjempe deilig påskaften ! Kos dere og nyt tid med familien! 


 

Laaaang fredag!

Hei og hopp alle sammen! 

Åh, idag har jeg gjort klart til morgendagen. Imorgen skal jeg ha familien på lammelår og småtrolla skal komme å være litt sammen med meg! Jeg har idag vasket hele rommet dems og ordnet påskeegget slik at det ligger klart å venter på dem! Jeg tror det er to små hjerter som vil bli over seg av begeistring!! Idag var jeg et kapitel for meg selv når jeg lå i køya og skiftet på madrassene - fy for noe herk! haha... Men nå er rommet rent, ryddig og klar for bruk til de kommer hjem igjen! Uff, en uke er lenge å være borte fra dem altså, selv om jeg har sett de litt et par dager. De har så mye humor i hverdagen om dagen og forteller den ene vitsen etter den andre og ler før de har kommet til poenget. hihi.. Typisk barn <3 

Ellers, ja så er ting klart for morgendagen. Gjett om jeg gleder meg til lammelår da, nam nam!!!  Leiligheten er nå ren og pen, skittentøyskurven er snart tom og kjøleskapet er fylt opp med alt det deiligste av det deilige! 

Påske, langfredag og kos!! 


Nå skal jeg en liten tur til storesøster før turen går til min venninne ikveld - jeg håper dere koser dere og nyter påsken - ta godt vare på hverandre ! Smil og vær glad! 

Nyt dagen - vi skrives! 
 

Litt rosa ...


 

Litle princess Lila-Elise! 

Roooosa, rosa og atter rosa... Jeg har begynt å få så mye fint til Lila mi!  Jeg er veldig heldig for jeg er omringet av så mange mennesker som hele tidne kommer med små gaver til henne. Nå ha jeg begynt å lage system i stellekommoden hennes. Hellenuffen så mye søtt som begynner å fylle seg opp hos den lille jenta mi <3  Etter jeg tok å ryddet og ordnet i skapet til Olíver og Mathilde for et par dager siden fikk jeg idag lyst til å ordne litt i Lila sitt også. Blir helt rørt der jeg sitter å bretter de små bodyene, sokker og minikjoler! 

Tenk at en hel kropp skal fylle denne lille kjolen. Jeg har alt begynt å få så masse ting til henne fra familien og allerede er bilsete på plass, vogn og seng! Stellekommode hadde jeg fra før og en av dagene nå kommer det en liten vakker krybbe også! Jeg har nesten vondt for å lagre det i boden, men ennå står ting trygt for å ikke kunne gå i stykker. Jeg blir jo ikke i leiligheten for alltid som dere nå vet så jeg prøver å planlegge så godt jeg klarer <3 Jeg kommer til å bo litt hjemmenifra den første tiden når jeg kommer hjem fra sykehuset, men det er rett og slett bare fordi jeg vil være i fred og bli kjent med den lille jenta mi i ro og fred. Alt som har skjedd rundt meg har skjedd så utrolig fort og jeg merker jeg sakte, men sikkert hører på hva dere sier og anbefaler og trekker meg litt og litt tilbake. Det er mye jeg vil dele, men det er ikke alt som blir rett motatt og folk analyserer og tolker alt i ulike retninger og slik er vi jo satt sammen. 

Jeg har faktisk begynt å treffe andre alenemammaer der ute og det er virkelig å anbefale til de som går gravid uten far i bildet. Jeg tror at dersom jeg hadde kommet i kontakt med mange av disse mødrene tidligere hadde jeg vært mer positiv på et tidligere stadiet! Det er utrolig hvor mye glede du kan kjenne over å kunne dele opplevelser , tanker og følelser med folk som faktisk har gode råd og masse erfaring ! Amathea er en plass som kan hjelpe deg og veilede deg til så utrolig mye og du møter en forståelse jeg aldri hadde klart å sett for meg !  Det er ihvertfall et lite tips fra meg til andre alene gravide og kommende alenemammer der ute. Nå skal jeg straks komme med i butikken, deretter går turen ut til storesøster for litt skravling <3  Jeg har ordnet det så pent her hjemme nå så jeg tenkte å dele noen interiørbilder med dere litt senere idag! Men før vi skrives igjen håper jeg dere alle får en deilig onsdag og nyter den <3 

*solskinnsklemmer fra meg* 

Typsik meg.

Kunne jeg vært mer uheldig da, idag våknet jeg med tett rennende nese og et hodet som det føltes ut som skulle eksplodere! Jeg hadde hundre baller i luften idag, men har ikke orket å gjennomføre en enste en av dem, litt sånn på halv tolv egentlig. En ting jeg fikk rotet meg til var å hente salongteppet mitt -weeeee!! Det er så fint og passet perfekt til den fine sofaen min. *smiler*  Beige... Vel , jeg trenger ikke si mer... Det ble det og nå jobber jeg med å få på plass litt farger i blomster og putetrekk.. Vårfølelse - i like it! 

Ikveld blir det avsted til shnuppelura mi for litt skravling, beste tiden på døgnet er når stillheten og roen senker seg... Jeg har noen småplaner i påsken, så er jeg heldig får jeg gjennomført noen av dem. Brått gikk tiden litt fortere enn jeg hadde sett for meg! Onsdag allerede imorgen - vips er vi inne i april. Herremin, mndéne fra januar til nå har flydd og innen jeg vet om ordet av det er jeg mamma igjen.. SYKT å tenke på. Nå er hun jo et par hundre gram og snart er hun 20 cm lang. Altså, det er ikke småtteri som skal fylle seg opp inni magen, men moro er det! 

Sjekk det fine teppet da,dere! Lekkert ikke sant? Kjøpte det på mål fra Tk gulv på rolvsøy og der kan dere velge i MASSE fint! Mulig jeg må fikse et til(?) ...hmmmm. Jeg får tenke litt på det. Kos dere ikveld og nyt dagen videre! 

En drøm av et kjøkken

Mamma og pappa overtok nyt hus på fredag og er alt i full sving med å pusse opp de rommene som ikke vr ferdig eller nytt. Jeg er rett og slett missunnelig , det er altså så lekkert her! Kjøkkenet er nytt, men tapeten på den ene veggen skal bort, den passer ikke til resten av kjøkkenet og stilen ellers.. Imorgen skal jeg svinge meg rundt med malekosten og jeg skal ta for meg rom før og etter og vise dere. Jeg har nemlig fått den store ære av å pusse opp soverommet, det re et kapittel for seg selv. Mor og far gjør grunnjobben som er tyngst, men idag var mamma og jeg å kjøpte lekker tapet og tepper til alle rommene. Lekre vegg-til-vegg tepper i sissal. Jeg gleder meg til å vise dere fremgangen og ta dere med på turen, for dette blir knallfint! 

Idag ble en liten inspeksjon gjort på kjøkkenet og imorgen er det bare å begynne med moroa! wiiihiii!!! 

Her har dere en liten smakebite av det lekre kjøkkenet- mer bilder kommer imorgen! 


På lagersalget idag hos Stylebynorway er det forresten masse lekkert som rottingbrett, krukker, putetrekk +++ som dere kan gjøre et godt kjøp på! Alt blir ikke like nedsatt, men prosenter blir det på alt sammen!!! Ser mange har spurt så bare skrik ut om dere lurer på noe mer =) Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag så langt, så skrives vi mer senere!!! kos dere!!! 

Tid for å skinne!

God Mandag!! 

Så er en ny uke igang, mange av dere har kanskje allerede startet påskeferien(?) Jeg skal bare være hjemme å nyte stillheten og det pene været, bare det holder! 

Jeg har den siste tiden nå endelig begynt å føle meg fantastisk, jeg tror graviditet er en egen rus. Magen har vokst noe veldig i det siste og stoltheten over den lille jenta jeg bærer med meg uansett hvor jeg er vokser hver eneste dag!  

Jeg er så ufattelig stolt og kry! 

Når du blir gravid setter det livet litt i perspektiv, ihvertfall har det gjort det for meg. Dette er faktisk den siste tiden hvor jeg annenhver uke kun er meg, fra høsten har jeg en liten jente der som skal være hos meg hele tiden. Det gjelder derfor å prøve å nyte litt også. Lila-Elise virker ennå langt unna, at hun skal komme er noen dager litt fjernt. Selv om hun er noen mndér unna er hun likevel rett på innsiden av magen min og hun er den enste ene som vet hvordan hjertet mitt slår  og høres ut fra innsiden. 

Jeg føler meg enormt takknemlig som får oppleve dette i en "voksen" alder også. Jeg hadde jo gått ut to svangerskap før jeg fylte 20. At jeg i en alder av 27 får oppleve dette igjen er enormt sterkt for meg!  Jeg hadde slått meg til ro med å aldri kanskje få flere barn og jeg hadde aldri trodd at jeg i 2016, altså 10 år etter jeg første gang ble gravid skulle oppleve dette igjen. 

Jeg tenker og lurer hver dag på dette lille mirakelet mitt.... 

"Hvem er du lille venn? Hvordan ser du ut ? Hvordan lukter du og hvordan vil vi to få det? "Det eneste jeg vet er at jeg må passe på deg og aldri forlate deg. Mammahjertet er sterkt fra dag en... 

 

Fred og ro.

God kveld! 

Åh, nå ligger jeg rett ut på sofaen og koser meg med kald brus, og lader opp til Neste sommer og Helt perfekt! Perfekt avslutning på søndagskvelden. Det er så deilig med en god latter av sånne hjertelige serier! 

Ungene ble kjørt til Håkon da klokken var halv 7, og det siste de gjorde før de dro var å ordne ferdig for påske her hos meg. hihi..  Jeg skal heldigvis ha de litt i påsken og det skal bli godt. Selv om de er noen småtroll til tider, er det ikke noe som er tommere enn når de dra, derfor er det ekstra godt med litt kosetid innimellom de dagene de er hos Håkon. 

Det er rart med det, men til jul pynter man et tre med kuler, og nå har jeg jaggu blitt med på å pynte noen geiner med glassegg... hehe.. Snart skal vel påsken også ha et påsketre? Nydelig er det i hvert fall! 

 
Mange lurte på hvor jeg hadde fått tak i greinene jeg har hengt påskeeggene på. De kjøpte Mathilde og jeg på Mestergrønn, det samme gjelder glasseggene... 

Det er jo litt koselig med denne påsekepynten også, blir en egen stemning ut av det! Jeg håper dere har nytt dagen i dag! Våren er jo rett og slett fantastisk og det er ikke til å legge skjul på at man blir litt ekstra glad når man våkner opp til blå himmel og sol! 

Nyt kvelden videre og har dere tatt påskeferie - kos dere med kvik klunsj og appelsin ute i vårsolen når morgendagen kommer !! 

Vi skrives! 

 

Ferdig for idag- klar for imorgen!

Hei og hopp og deilig søndag! Har dere sett på det deilige været der ute? For en start på våren da, håper det varer jeg nå altså! Hadde vært fantastisk! 

I dag hadde vi privatsalg på ting som jeg ikke lenger bruker, og jeg synes det er så deilig å bli kvitt ting jeg ikke lenger bruker eller kan bruke! Ungene var med og jeg synes de oppførte seg eksemplarisk til tross for litt uenigheter. hehe... Snart går turen til min vakre søster hvor det i dag er familieselskap. Her går det jo i ett og jeg synes det skal bli deilig å komme meg i selskap snart. Alltid like hyggelig og sosialt! 

Imorgen er det på´n igjen med fullt kjør. Vi skal jo selge ut masse varer på Style By Norway og blir fra første uke etter påske kun rendyrket nettbutikk! Så om dere vil gjøre noen gode kjøp - kom- kom -kom!!! Jeg håper dere nyter dagen og koser dere maks! Sola skinner og det er ingen grunn til noe annet! 

Skulle hatt påskeferie!

Men, neida!!! 

Jeg har denne gangen ikke lyst på påsken jeg, kjempe lei av alt som heter inneklemte fridager og annet mas. Føler det er noe fridager hele tiden og det flytter jo alt på kalenderen min. Hadde jeg hatt ungene i påsken kan det hende pipa mi hadde hatt en annen lyd, men jeg er alene denne påsken så jeg ser på det som LANGE dager med alt stengt. Kanskje jeg bare skal ta meg en tur på fjellet å se på alle i skibakken ? hehe... Neida, så drastisk er det ikke, men jeg skal ihvertfall finne på ett eller annet stas! . Mulig jeg må komme meg til litt varmere strøk og få litt sol på kroppen, makan til bleik jeg er nå er det lenge siden jeg har følt meg... 


Mamma og pappa har overtatt nytt hus idag, så jeg tenkte å snart dra å se på det. Je ghar vært hos jordmor og Timen hos jordmor gikk kjempe fint idag. Jeg har jo slitt med utrolige vonde bekkenplager og litt små blødninger som viser seg å ikke være farlig så jeg har blitt og blir tett fulgt opp! Lillemor i magen har det helt supert og alt er lukket og slik det skal. Jeg er nok bare uheldig, vært svangerskap jeg har hatt har jeg hatt blødninger og selv om de ikke er store og legene ikke finner noen grunn for det er det likevel vemmelig. Noen gravide får litt blødninger uten at det er noe galt, og jeg er nok en av de.. ! Idag har jeg sluppet unna så kanskje jeg slipper mer av det også(?) . Vel, nyt dagen og kos dere!!! Nå er det helg! 

Home birthday!

Er det noe jeg alltid synes er like hyggelig er det å lage til selskap til de jeg er glad i ! Olíver fylte år 1.mars, men siden formen min først begynte å bli veldig bra forrige uke har jeg ikke orket å stelle istand til famiieselskap før idag! Så idag har mamma og jeg bakt kake mellom slagene og jeg driver nå å dekker bord nr 2 til alle kommer!  

Idag måtte jeg holde frøken freken hjemme fra skolen.. Noe som viste seg å bare være veldig dumt- haha. Mathilde var så slapp og nesen rant, men så fort hun hadde fått i seg mat var formen hennes på topp igjen og ingen feber -enda godt! Så hun har hjulpet meg med å dandere til påske her hjemme. Vi har hengt opp små egg på kvister og fått frem årets søteste påskekylling ifølge Mathilde. 

Ultralyden gikk SÅ bra idag! Lillemor vokser som hun skal og er rett og slett helt perfekt!  Jeg er helt blendet i kjærlighet på den lille prinsessa mi! Idag så jeg fingrene hennes, små tær, at hun klødde seg og lå med beina i kryss. Herremin, tenk så vakker hun vil være da. Går bare å gleder meg til 3D jeg nå. hihi... Jeg har valgt å ta litt sein 3d, men ble også anbefalt at det var veldig bra tid for å få med meg mest! Så 24.5 kl halv 10 er det avsted for å se på den lille vakre prinsessa mi. Mndéne bare flyr og jeg kan nesten ikke tro vi går inn i april! Tenk at sommeren snart står for tur og VIPS er datoen til lillemor her!  Hun er ca 17 cm nå så det begynner faktisk å bli litt størrelse på henne nå. Helt rart og det morsomte var at termien min etter min mens var HELT rett også.. Snakk om å ha kontroll på ting a gitt... Jeg bare håper lillemor holder seg i magen til termi og ikke bestemmer seg å komme 5/6 uker før termi slik som Mathilde .. Da hadde jeg jo bare hatt 17 uker igjen .. hoho... Nei, jeg krysser det som krysses kan jeg nå altså. Det var nesten som å se et lite romvesen idag, for jeg fikk sett øyehullene, nesa og munn parti. Som dere sikkert forstår dreier alt i livet mitt nå seg om barna og henne !  Jeg må ha fått en gravidskade..hihi. Jeg er så opptatt av den lille spiren i magen at jeg ikke klarer å gå en time uten å tenke på henne. Jeg lurer mer enn noen gang på hvordan hun vil komme til å se ut, men vet med sikkerhet at hun blir verdens vakreste ... Bli hun som storebror og storesøster ( har jo litt meg i seg de også, hihi) vil hun være relativt hårløs og lys med store blå øyer. Både far og jeg er jo helt lyse egentlig så hun blir nok en bleikfis.. hihi.... 

Magen er ihvertfall stor fikk jeg høre så hun virker til å ta seg til rette i magen... Tenk på det- ikke lenge til jeg er halvveis!!! 

Ellers er huset ryddet til selskap og jeg fortsetter å kose meg med å dalle rundt frem til familie og venner kommer! 

Og dere gjett hva!!! idag fikk vi bekreftet leveringen på mine nye putetrekk for Style by Norway .. Innen en uke er de på plass!! Jeg gleder meg sånn!!  Jeg får nesten kaste meg rundt, kl 17 er det jo full res med store og små så nyt dagen! 

1+1 er ikke 3, men her blir vi 4.. Mamma og barn!

Alene er du ikke, men følsom er du hvert minutt. 

Du kommer til ett veiskille i livet hvor du må ta et valg,men der er ikke alle valg som er like enkle å ta. 

Jeg stod lenge å lurte på hvor alt gikk så galt. Hele livet jeg trodde jeg hadde raste jo på et halvt år og det er ingen hemmlighet at det har vært det tøffeste og vanskligste halvåret i livet mitt. 

Gravid og alene, vel forumene er mange og du kan lese de tristeste og rareste historier. Vi har alle en illusjon og vi har alle en tro om at ting skal skje eller bli på den ene eller andre måten. Det er bare en ting som er likt for alle og det er virkeligheten, for den kan du ikke gjøre noe med. 


 

Dagen sitter ennå som klister, testen var positiv og jeg tror følelsene skremte livet av meg. Jeg tenkte før alt annet -TA EN ABORT. Likevel sitter jeg her nå med mage og ett lite vidunder på vei. 

Min historie har jeg prøvd å dempe, men jeg er en offentlig person i blogglandia og jeg tror det er mange andre som meg der ute. Nå tar jeg for første gang å legger sannheten for hva den er på bordet og håper andre i min situasjon kan føle seg mindre alene. 

Om du blir gravid og det er planlagt eller ikke er det uansett hvordan du vrir og vender på det et lite mirakel -du skal bli mamma.  For meg snudde alt seg, fra å være i et av og på  forhold til å tro på en felles fremtid gjør noe med deg. Kvalmen kom nesten samtidig med den positive testen. Jeg ble sår, redd, følsom og veldig veldig sliten. To barn med en pappa og et barn på vei med en annen. Hvor ble den normale A4 hverdagen jeg så for meg av? Vil noen ha meg nå? 

Du går jo å drømmer om prinsen og halve kongeriket og ender opp med positiv test og et knust hjerte. Bitterheten er vel det første som slår deg og du tenker ikke klart. Gravid og alene - har du vært det før? 

I mine tidligere svangerskap har jeg hatt pappaen der. Vi har felles merket spark, vært på ultralyder, innredet barnerom , handlet barneutstyr - vi skulle bli en familie. Mamma, pappa og barn. 

Nå står jeg alene og ser magen vokse, jeg merket alene uten noen rundt meg det første sparket og jeg handler og gjør klart til en liten baby alene. Det blir meg og henne her hjemme, men nå er det greit. 

Et forhold som bygges på luft er det aldri noe håp for.  Du kan velge å være naiv og tro på de gammeldagse eventyrene eller svelge virkeligheten for hva den faktisk er. Det sistnevnte er kanskje det verste, men det er det som gir deg sannheten selv om det tar lang tid før du klarer å takle den. 

Magen min vokser ikke noe saktere og ting blir ikke annerledes bare fordi jeg hadde sett for meg mitt 3.svangerskap under andre omstendigheter. 

Det første som slo meg var panikk og angst! Hva gjør jeg?   Jeg var for langt på vei til å angre nå og sannheten var å akseptere at det var alt annet enn virkeligheten jeg hadde levd på.  Det er mange måter å takle vanskelige situasjoner på , men jeg måtte faktisk sette meg ned og minne meg selv på hvem som nå var hovedpersonen og slik det er nå er det meg og babyen og ikke den personen som ikke er der, mor , far , besteforeldre, søsken, venninner elle sjefen min. Det er meg og henne , det blir også slik. 

En ting er de pratkiske forberredelsene til å skulle bli mamma igjen, jeg er sikker på at jeg kunne overlevd på en øde øy, men en annen ting var og er det følelsesmessige jeg skal og er igjennom. Som gravid har du hormoner du ikke klarer å kontrollere og du kan gråte store dammer med tårer, men dette er en fase alle kan komme i uansett hvor lykkelige de er tror jeg. 

Det å gå gravid og igjennom et svangerskap uten pappen der  gjør at det er vanskelig å unngå det faktum at jeg føler meg veldig alene om hele opplevelsen, avgjørelsene og det store ansvaret som ligger forran meg.  Jeg synes jeg ser lykkelige par hvor enn jeg går og blir påminnet at jeg igjen står å må igjennom de ni lange mndér alene.  Jeg skal ærlig innrømme at jeg har et veldig anspent forhold til barnefar, men jeg har likevel bestemt at dette ikke skal ødelegge svangerskapet noe mer for meg. Tiden er der nå til å være glad og forventingsfull , svangerskapet mitt er jo like verdufult selv om ikke pappaen er med på selve reisen med meg og jeg har lært meg å hente masse støtte i venner og familie og knyttet bånd til andre alenemammaer som står slik som meg.  

Jeg har den siste tiden måttet gå i meg selv og tenke at jeg blir satt på en prøve nå hvor min modenhet blir testet til det ytterste.Jeg har nå begynt å føle suksess i hverdagen min og er faktisk nå idag en lykkelig kommende alenemamma. Jeg skal bære bagen min inn på fødestuen helt selv og jeg skal selv komme meg igjennom de neste mndéne alene. 

For vrir du det negative og skumle over til noe positivt vil du som person kunne se virkeligheten mye vakrere enn alle de som hele tiden jager etter å fremstille seg som lykkelig og kanskje ikke nødvendigvis er det. Jeg er ikke på flukt etter noe annet, jeg bruker ikke tid på beskymre meg over hvorfor ting ble som de ble. Jeg har snart 3 barn med 2 ulike fedre og vet dere.... Disse barna er jeg enormt stolt over!  

Jeg er heldig som får gleden av å se magen vokse, merke spark, føle bevegels og vite at jeg til høsten sitter med ei lita tulle i armene mine.  Jeg er ikke alene, for jeg har to barn og et stort nettverk. Jeg går ikke glipp av noe!  Jeg er med på reisen sammen med min lille datter hele veien, hun blir min lille nye følgsvenn. Hun og de to barna jeg har elsker meg ubetinget og vil alltid se på meg med store stjerner i øynene. Jeg vil mye heller være lykkelig alene enn ulykkelig med noen. . Det gjelder å være til stede og vite at om det er noe er man der. 

I tiden fremover nå er jeg sikker på at ting vil bli veldig bra. Jeg tror du blir veldig realistisk når du står som svarteper i alle ender og lærer deg at det ikke gjør noe. Jeg har ikke noe å bevise , men jeg har ting jeg skal igjennom. Tenk at jeg er i min 17 uke. ( 16+0-16+6) og at jeg faktisk er halvveis om noen uker! 40,1 % av mitt svangerskap er gjennmført! Og det har jeg klart helt alene! 


 

Jeg har klart å kjøre barn på skolen, følge de opp med lekser, venner og idrett når jeg selv har ligget foran doskålen hver morgen og mange timer hver dag. Jeg havnet på sykehuset med LAVT blodtrykk , dehydret og med hypermessiss... Jeg klarte å komme med igjennom dager på sykehuset helt alene også. Selv om jeg var koblet til en maskin og måtte ligge på samme plass flere dager etter hverandre med verdens største kjærlighetsorg. Jeg har klart å komme meg igjennnom brudd uten noen vei tilbake når jeg har stått gravid i mnd 3. Jeg har klart å akseptere at jeg går gravid alene etter å ha trodd på noe annet. . Jeg er helt innerforstått med at slik er det og det er helt greit! For meg å bære sinne her, hva hjelper det meg? Jeg tenker mitt nå idag og har gått videre. 

Jeg forteller nå meg selv at jeg er bra! Jeg er flott! Jeg er dødsflink! Jeg klarer meg helt selv!! Og jeg skal fremover fortsette å være den moren for barna mine jeg var til livet mitt raste og jeg gikk i kjelleren. Jeg står nå å heier på fotballkamper, jeg gråter av glede når barna mine klarer å gå hjem selv, jeg følger barna på treninger og blir rørt når jeg ser de svømmer som noen fisker i vannet på svømmetreningene. Jeg skaper en trygg hverdag , jeg lager sunne middager til oss selv om vi bare er oss tre-snart fire! Jeg lager ferieplaner for meg og barna mine, jeg skaper et hjem for første gang helt alene. Og det med to barn og en baby på vei!  Hvem har sagt at vi mødre ikke kan ? Og hvem sier at dette ikke er like mye en A4 familie bare fordi boken ikke startet slik? 

Jeg unner alle et godt forhold, jeg håper vi alle en dag treffer den personen som er verdt å leve hele livet vårt med. Noen av oss er heldige å finner denne personen tidligere i livet enn andre og skaper en familie på samme plass linjen over. Andre slike som for. eks meg må bomme på noen forsøk, men gevinsten har jeg på lik linje som de typske kjernefamiliene - nemlig mine barn! 

Så til dere andre alenemødre der ute og til dere som står med mye sinne, bitterhet og frustrasjon - legg det bort! 

Trekk pusten, se ut - se på himmelen , se på bilene og se på alle de andre menneskene der ute. Ingenting stopper bare fordi vi tror det gjør det. Ting skal dø, vi skal dø og verden er i bevegelse hele tiden. Kjøper du blomster må du kaste dem, handler du mat blir den gammel. Og slik er det med alt! Ingenting varer evig. 

Jeg valgte å gi slipp, gå videre og se hva jeg nesten overså fordi jeg trodde at alt jeg hadde dreide seg om en eneste person. Det gjør ikke det. Nå tenker jeg heller litt munter i mitt stille sinn.. Like barn leker best og virkeligheten tar oss alle igjen en dag. 

Jeg koser meg nå alene i sofakroken og kjeder jeg meg setter jeg meg i bilen og kjører til en venninne, søster, bror eller tusler opp til mamma og pappa. Gråter jeg, slår jeg løs på sofaputen og skriker til jeg ikke orker mer og før jeg vet ordet av det har det gått over. Jeg synker ikke sammen på badet eller i fosterstilling i salongen lenger. Jeg lager meg noe godt å spise, ser på en fin film, går meg en tur, ringer en venninne, tar meg en tur til byen, spiser en god lunsj, drar ned på jobb og lager meg noe som heter MIN hverdag. Og det rare er at det jeg syntes gjorde vondt, folk jeg ikke ønsket å se på butikken og kanskje fryktet fordi jeg følte jeg hadde gjort noe galt - de spiser ikke tiden min lenger.  For en ting er hva du som kommende mor, som alenemamma eller som blir omtalt som "syk" og "gal" eks føler, men it´s take 2-to tango! Og du er deg selv og dine nærmest. En reaksjon kommer ikke uten noen avtenner og gå litt i deg selv å tenk : ja hun / han var dum, men hva gjorde du da som var så mye bedre?  Vel, tenk litt på det... 

Se din hverdag for hva den er og vær stolt av den! Ikke bruk mer tid på å kommenter det ene eller andre negtive om personer i mitt kommentarfelt, for jeg har det veldig veldig bra nå! 

Jeg skal jo bli mamma igjen!  Og les hvor mye som har skjedd med vidunderet mitt: Hvor heldig er ikke jeg !! 

Imorgen skal jeg på ny ultralyd og gjett om jeg gleder meg! 

 

Å være tilbake er en lykke i seg selv!

Annonse/ Stylebynorway. 

Tirsdag ! 

Jeg nyter å være tilbake i jobb! Denne uken var jeg tilbake etter å ha ligget i mange herrans uker med oppkast og mye som ikke gikk som det skulle som rett og slett tok knekken på meg. Jeg trodde helt ærlig at jeg aldri ville føle meg lykkelig igjen, men nå !! Åh, herremin så deilig det er å være ferdig med gammelt og faktisk gå fremover!  Jeg tror nok jeg har blitt ekstra deprimert av å bare gå å dvele på det som har vært, fremfor å bare ta meg sammen og ta tak i ting og meg selv. 

Dere kjenner den lykkefølelsen når dere ser ting dere gjør faktisk går fremover (?) Jeg ser at jeg har en så stor positiv driv på så utrolig mye og det å klare å få ting på plass, opp og frem igjen er deilig! Jeg ser at jobben min er 100% avhengig av meg og når jeg brått blir borte noen mndér stopper det seg for dem også stakkars.. Martine er over happy på å se meg tilbake nå og kreativiteten bobler over i meg!  

Sol,sol og atter sol vet dere! Det er nøkklen til mye positivt! 

Nå kommer mer og mer farger! Og jeg har pyntet med deilig friske farger i blått og rosa og elsker det! Den fine beige puten finnes HER i nettbutikken og den blå lekre paisley puten finnes HER og spisebrikker HER. 

Jeg fikk hentet meg noen RÅ lekre blå puter til verandaen istad også, hipp hurra for at jeg synes blått er flott!! Wiiihiiiiiii!!! Jeg har noen fine blå puter i helt rett blåtone på vei inn nå også fra min kolleksjon hos Style By Norway i bomull , de er så lekre altså! Gleder meg! 

Vel, her skal vi spise god middag og dra på svømming når småtrolla kommer hjem, hvordan ser dagen deres ut ? 


 

Et smil som smitter...

God kveld alle sammen!  Fått noe spennende ut av dagen? 

I dag startet småtrolla mine med å gå hjem fra skolen for første gang hit vi bor nå. Jeg satt og trippet og fulgte med. Nervene mine må ha vært helt ekstreme fordi jeg er en typisk hønemor. Det å slippe litt taket er så rart. De er jo så store, så jeg forstår ikke alltid når tiden er rett til det forskjellige. Hvor ble den lille gutten og tussete lille jenta mi av?  Alt de skal gjøre nå ordner de jo selv. De kler seg selv, spiser selv, tar seg drikke, knyter lisser, ordner håret sitt, ordner seg på do, dusjer - you name it. Det er veldig deilig å ha såpass store barn, jeg skal ikke late som noe annet. Spesielt nå som lillemor kommer, for hun skal jo ha såpass mye oppmerksomhet, og det å vite at jeg har litt hjelp i Olíver og Ingrid-Mathilde er deilig. De går for det meste og gleder seg til vi skal ut å trille turer i skogen, og jeg gleder meg til å bare ligge å titte på henne når hun ligger i armene mine og skal sove. 


 

I dag fikk jeg en skikkelig god følelse i hele meg. Jeg våknet kjempeblid og sitter egentlig bare og smiler ennå. Jeg tror jeg har vært veldig dårlig på å sette pris på de "små" tingene og jeg har levd så veldig på en illusjon. Akkurat nå, ja så er jeg så takknemlig for å være frisk igjen og vite at jeg har (snart) 3 helt friske barn som omringer meg med ubetinget kjærlighet hver eneste dag. Det er ikke alltid like lett å forstå hvorfor man tar de valgene man tar og tenker de tankene man tenker, men nå som jeg tenker litt over ting, begynner brikkene mine endelig å falle på plass. Jeg tror at jeg for første gang på 3/4 år kan si at jeg er lykkelig. Jeg har måttet finne meg selv og akseptere ting, og det har gjort meg veldig bevisst og sprudlende igjen! I dag ble jeg til og med stoppet på butikken av en eldre mann som sa han ble så glad av å se meg fordi jeg gikk rundt med et smil. Tro det eller ei, et smil er faktisk noe som smitter! 

Jeg har brukt tiden i dag på å dille litt hjemme, og i morgen skal jeg finne noen søte egg å henge på kvistene mine - litt påske må jeg jo ha. Jeg har fått på plass deilige friske tullipaner og fått ryddet i en ellers kaotisk leilighet, hehe... Den stod nemlig på hodet i dag. Vel, i morgen blir det litt soveromsinspirasjon, så jeg håper dere titter innom igjen da! 

Ha en nydelig kveld og sov godt når hodet faller ned på puten! Stor klem fra meg! 

 

Klar for å ta fatt på våren?

Jeg vet ikke med dere, men er jeg er i hvert fall superklar for vår og sommer!  

Jeg har gjort klar uteplassen for påsken og siden jeg har STORE planer om å grille hver dag så langt det går i påsken, var det på høy tid å få ordnet uteplassen klar! Jeg bare elsker plassen her, det er så deilig å åpne dørene og forstørre leiligheten med over 20 kvm - virkelig en drøm!  

Det å se solen skinne inn i hele leiligheten, åpne verandadøren og kose seg med vårluften er fantastisk! Jeg startet dagen hos legen, etterfulgt av en tur på farten med mamsen for å handle ny spisestue til kjøkkenet deres og masse deilige blomster! Men gjett hva da dere?Jjeg har begynt med sterke rygg- og lårsmerter, føler hele bekkenet mitt er mongo! Filler´n altså... Lila- Elise sparker som en gal og jeg føler hele magen min flytter på seg. Jeg har blitt relativt "stor" nå, til meg å være har magen min skutt i ut helt sinnsykt de siste 3-4 dagene ,og brystene har blitt 2 hakk for store allerede. Jeg er nesten bekymret over hvor stor jeg skal bli, men så langt ingen andre plager enn bekkenet, trøtthet og metallsmak i munnen. Kvalmen er så å si helt borte og humøret mitt har gått fra sur, lei og sint til superhappy og kjempeengasjert..  Typisk gravid er vel hva jeg er... Jeg koser meg veldig også da, for det er virkelig deilig å merke mye liv, ha god matlyst og smile hele tiden! 

Mulig jeg har våknet fra dvalen min... Uteplassen er i hvert fall nydelig nå!  Vel, nå får jeg snitte resten av blomstene!  

Nyt dagen alle sammen. 

Jeg tenker på så mye rart...

Søndagshygge! 

Idag startet dagen min med fotballkamp, Oliver hadde cup og jeg tror jeg oppførte meg som en tulling.. Haha.. Jeg har de siste to ukene fulgt med på Fotball faktisk og har fått STOR begeistring for både Manchester og små enkle klubber. Mulig denne graviditeten har satt griller i hodet på meg, jeg har bare fått skikkelig sansen.. haha.. 

Olíver klarte å slå ballen i målet flere ganger og jeg like stolt hver eneste gang, haha.. Gaping, heiing og pushing - snakk om gal mor! 

Og dere, gjett hva! Jeg har nå ordnet meg billetter til manchester-kamp.. Herremin... Hvem hadde trodd det om meg liksom, før hadde det vært fordi andre ønsket nå er det fordi jeg rett og slett har drit lyst!  Uansett.. Idag startet dagen kjempe fint og Olíver tok med seg premien hjem og var kjempe stolt over innsatsen! Etter kampen ventet lunsj med jentene og da går alltid tiden altfor fort!   Det er ingen tvil om at jeg er omringet av mange gode venner om dagen, jeg føler meg så utrolig heldig. 

Lene og jeg venter begge små søte prinsesser, tenk så koselig. Hun har riktignok bare 10 uker igjen og jeg har over 170 dager... Haha.. Tenk når jeg kommer så langt også, jeg er en smule missunnelig altså! 

Lunsj og kos på mormors kafe!  Jeg anbefaler virkelig kalkunbryst smørbrødet- namnam!  Jeg har fått sinnsykt matlyst, jeg spiser nesten litt for mye nå om dagen, men jeg går masse turer og tenkte å begynne med yoga. Noen som har erfaring med gravidyoga? 


Jeg vil takk alle sammen også for utrolig mange hyggelige kommentarer på forrige innlegg! Jeg vil påpeke at jeg IKKE er i noe som helst forhold, men jeg har gode venner som bryr seg veldig om meg om dagen og en av de er en kompis som KUN er en kompis. Jeg er ufattelig  glad i de som står i livet mitt nå, det å være gravid full av hormoner er ikke å anbefale!  Jeg ser forumene eksploderer rundt meg om dagen og jeg vil si at jeg har det til omstendighetene å være helt ok. Jeg går til samtaler, omringer meg med venner, tillater meg selv å være langt nede og høyt oppe. Sånn er livet og jeg kan ikke styre andre enn meg selv. Jeg synes all løgnen er verst, men lever på at sannheten ALLTID kommer for en dag! 

Magen vokser og vokser og jeg er ufattelig stolt over den! Jeg begynner å manne meg opp til å bli mamma igjen. Det er rart med det, men det skal faktisk komme ei lita jente til inn i livet mitt og jeg får ikke sagt det nok. Jeg skal ikke late som jeg ikke er redd, for jeg er dødsredd!

Nå er det ikke lenge til jeg er halvveis, de neste ukene nå vil nok gå fort fordi jeg har så mye på timeplanen de kommende ukene. Mamma og pappa tar over nytt hus til helgen og påsken skal tilbringes der og jeg skal jo ikke bli her for alltid heller. Jeg elsker leiligheten og har alt 3-4 stk som står klare til å kontakte huseier her når datoen settes og jeg flytter ut!  Det å eie min egen bolig igjen nå skal bli SÅ deilig - gjett om jeg gleder meg.  Jeg vil helt ærlig bare bort fra alle minner og ting som er i veggene her. Dette ble ingen ny start for meg for jeg tok med meg alt det gamle inn her, nå skal jeg få startet på nytt med bare meg og barna.  De siste ukene har jeg nok forandret meg veldig, jeg tar meg i å tenke nytt, føle annerledes, være mer sårbar og tenke så utrolig mye mer over hva som skal skje. Jeg har aldri gått gravid alene før og det er jo drit skummelt! Jeg eier STOR respekt til de mødrene som har gjort dette før meg og som også går igjennom svangerskap alene nå. Alt fra første spraket, ultralyd, det å få vite kjønn, se magen vokse - you name it! Det er rart å skulle ringe mamma hver gang det skjer noe, men jeg vet at denne lille nuppa vil gjøre alt verdt det når hun kommer!  Tenk at jeg har en frisk lita jenta i magen , hun er nå ca 14/15 cm.. Det er så rart.. Jeg synes nettopp de sa fosteret er 1 cm og nå går jeg mot halvveis og om 7 uker står det at de vil prøve å redde henne om hun skulle komme. Jeg når et nytt mål hver eneste dag og hver morgen og kveld  lytter jeg til hjertet hennes og bare smiler!  Selv om jeg har vært gravid før og født to barn er alt nytt denne gangen. Jeg føler alt så rart og sårt og lurer mer enn noen gang på hvordan hun vil se ut, hvor stor hun vil være, hvordan hun vil lukte , gråte. Jeg har jo ingen typiske trekk og barnefar har jo trekk som jeg er sikker på at hun vil ha. Som skinn og "hamstersjaker" , munnparti og ører - hihi... Ja, jeg innbiller meg absolutt alt! Er det flere enn meg som tenker på slik?  Jeg tror jeg spiser alt som anbefales for gravide, fordi jeg føler sånn på å ha vært så dårlig i svangerskapet og innbiller meg at jeg har MASSE å ta igjen. hihi... 

Vel, det er mye å tenke på, men det er jo spennende også da! 

Jeg håper dere koser dere idag, jeg får snart barne hjem og skal nyte litt tid med dem<3  

Vi sees litt senere da dere - nyt søndagen videre! 

Når du minst venter det.

God lørdag alle sammen! Åh dette er virkelig en deilig dag, er det ikke? Idag skal jeg bare være med noen venner og kose meg-nok en dag. Jeg var ikke hjemme før klokken slo 0130 inatt. Igår ble dagen bare veldig full og på torsdagen var jeg ikke hjemme før sent fra Oslo. Dagene har virkelig gått i ett.  

Denne helgen nytes og jeg skal snart avsted for å holde selskap for Olíver på eventyrfabrikken. Gjett om det er gutt som gleder seg til å kaste seg rundt i alle mulig sklier med kompisene sine. 

Vel, som overskriften sier- når du minst venter det så skjer det ting i livet ditt. Livet mitt har vært et typisk eksempel på nettopp det. For mange år siden ble jeg kjent med en veldig hyggelig mann, aldri har jeg sett på han annet enn en venn og beskjent. De siste 3 ukene har vært kaotiske, det har jeg jo bevist godt innpå her. Barnefar traff ei ny jente med barn i slutten av februar og jeg gikk fra å tro vi skulle satse igjen til å bli alene. Idag bare 3-uker senere er jeg ikke lenger lei meg for det. En lettelse over å ha akseptert situasjonen og ønske å leve mitt liv videre kom som en åpenbaring til meg. Og når du minst venter det kommer folk inn i livet ditt igjen, det gjelder bare å ikke lukke døren å tro at alt har stoppet. 

Jeg har en venn som er der, følger meg på veien, viser intr. over min mage som jeg aldri ville trodd. Jeg har vært så firkantet at jeg helt ærlig har ment at jeg hørte sammen med barnefar for en hver pris, selv om virkeligheten var en helt annen. Sånn er det når man virkelig elsker noen og tror på et lite luftslott. 

Alt i livet skjer for en grunn. Det er ikke tomme ord, men det er sant. Jeg valgte å åpne meg igjen, dra ut å være sosial med venner og bruke tid med folk jeg har prioritert bort i alt for mange år. Nå sitter jeg å deler min glede med venner og en veldig god venn som faktisk ser meg for "bare" meg og tar magen med på kjøpet og det er veldig godt. Jeg sier ikke at dette ender med et giftemål, samboerskap eller forhold. Men livet kan man ikke spå og jeg har vært så heldig å få tilbake en person som betyr mye for meg. Han bryr seg om magen selv om det ikke er hans sitt barn som ligger på innsiden. Han har latt meg gråte og snakke om alt, han har lyttet til meg, han er med meg for å titte på barneutstyr selv om det bare er for å titte. Han viser omsorg for meg, synes spark er kjempe kult og han presser meg ikke til noe. Han forventer bare et smil, en blid person og glede.  

Jeg hadde helt ærlig sett for meg å sitte alene og gråte i mndér , jeg hadde sett for meg å være alene for alltid, jeg trodde ikke på noe. MEN! Jeg er alt annet enn alene, jeg har masse venner og en god armkrok å hoppe inn i. Noen ganger handler det om å la folk få lov til å ta en del av livet ditt, selv om man selv mener det ikke passer og det hjelper å la tiden vise vei og ikke alltid planlegge tiden. Et bilde sier mer enn tusen ord og jeg er takknemlig for å ha en venn som tar meg for den jeg er og ikke trenger å rushe noe. Jeg er ennå også bare meg, det vil jeg være LENGE til, men veien blir til mens man går og det gjelder for alle ikke bare noen.  Hva som skjer kan jeg ikke spå, men jeg lever akkurat her og nå og det er faktisk helt greit. Jeg har barn, jeg er gravid, men jeg kan ikke slutte å leve bare fordi ting ikke ble som jeg trodde. Oppi alt er jeg også bare meg. 

En skulder å gråte på, en arm å krype inn i, en venninne å ringe og være sammen med. Jeg er takknemlig.  

I love my body!

God morgen lesere! 

Jeg setter snart snuten inn mot Oslo igjen, idag er det inn til Nettavisen og jeg gleder meg!  

Igår gikk dagen like fort som den kom, formen min er jo helt på topp nå og jeg nyter det å se den fine magen min vokse! Den begynner å bli god og rund nå, det føles veldig spesielt og utrolig deilig! Jeg elsker kroppen min nå, ikke så rart når jeg går å bærer på en liten go´klump. Det som er veldig rart er at jeg våknet her en morgen og tenkte fy f..... Så utrolig fin mage jeg har begynt å få. Lår og rumpe er endelig på vei tilbake, jeg er ikke svimmel noe mer og koser meg og trener for å hode meg i form! Det å komme seg over denne kvalmen er som å få livet i gave på nytt. Og hvor ofte får man egentlig det? Jeg skal kaste i meg noen skiver nå før jeg må sette snuten inn mot Oslo , jeg håper dere nyter dagen og finværet  så sees vi litt senere! Vi skrives! 

Alt er på stell...

God lillelørdag alle sammen! 

Idag røsket jeg i et tak på kjøkkenet og fikk gått igjennom alt av skaper og vakset både det og skuffer. Er det noe som er bedre enn å lage deilige middager på et rent kjøkken? Ihvertfall ikke etter hva jeg vet. Friske urter får alt til å lukte så deilig, så nå kommer jeg til å lage masse deilig mat fremover! Så fort matlysten kom tilbake kom også energien! *smiler* 


Snart er det jo påske og da er det tid for mye god mat, har dere noen planer for den? 

Nå håper jeg bare på vamere vær, sol og sommer! Føler denne snøen varer evig altså... Uansett, dårlig vær eller ikke hvordan har dagens deres vært? 

åh, senga mi!

Gjennomluftet soverom, nyoppredd seng og en trøtt kropp, er det noe som passer bede sammen? 

Jeg mener bestemt jeg har verdens beste seng og jeg veit å breie meg ut midt i sengen, haha... Idag har jeg vært småtrøtt hele dagen så nå meker jeg at det å legge seg og sove skal bli utrolig deilig. Jeg står opp x-antall ganger å tisser om natta, så mulig jeg blir litt ekstra trøtt av det også? haha, hva vet jeg.  

Planen var å egentlig se en film på senga, men jeg tror jeg må sløyfe det nå som john bund meldte sin ankomst. 

Imorgen blir det litt kjøkken inspo fra denne kanten, så håper dere titter innom da og lar dere inspirere! Frem til det, ha en deilig kveld og god natt! <3 
 

Jippi!!!

Hei og hopp!! Har dere sett sola skinner?  Jeg står nå på farta, lille Tildus skal hentes på skolen idag og ha litt mamsen og dattertid med meg.  Den jenta er ei raring om dagen, brått blitt SÅ veslevoksen med utrolig mange gode poeng -snakk om smart unge! haha...  Hun klarte å prestere å kalle meg "mindre begavet " her om dagen, haha.. Riktignok i en setning hvor dette ikke stemte , men hun har sikkert hørt meg si noe og skulle herme.. haha... Jeg har lært jeg må passe munnen litt om dagen, den jentungen fanger opp absolutt alt. 

Ellers har jeg handlet inn litt blomster, sitroner, lime +++ så idag skal jeg ordne litt på kjøkkenet. Ånden er helt over meg igjen, kanskje fordi jeg spiser som en gal nå.. Ironisk nok fikk jeg tatt noen bilder idag ute i det deilige finværet hvor antrekket får meg til å se IKKE gravid ut. Og jeg som har begynte å få grei mage måtte le litt over det idag.. 

Og dere, sjekk den nye bilen min!! Jeg kjøpte meg bil i vinterferien og jeg er SÅ fornøyd! Beste bilen jeg noen gang har hatt. Jeg har alt prøvd å sette vogn og bilsete i den og den er perfekt!  Jeg som hadde en veldig liten bil er glad jeg endelig fant en "fornuftig" ny bil som jeg føler meg litt "tryggere" i. Jeg skal hente barnesete en dag nå som jeg har vært så heldig å få meg, tiden går fort nå og om noen uker er jeg halvveis allerede i svangerskapet. Stor stas og se ting til lillemor komme mer og mer inn i heimen hjemme selv om jeg har GOD tid ennå! 

,
Vel, jeg håper dere har en deilig solrik dag!! Så kos dere masse!! 

søndagskos med småtolla.Så var nok en helg straks over og det er helt greit, imorgen starter en ny dag og nye muligheter. Jeg har hatt en helt ok helg, den har vært overraskende grei. Jeg trodde den skulle bli "verre", men nå merker jeg at jeg faktisk begynner å kose meg mer og mer i eget selskap. Idag ordnet jeg til deilig frokost til meg og småtrolla, egg og deilige tilbehør , vi har leid film og ligger rett ut på sofa´n. Snart skal småtrolla avgårde og jeg skal bruke dagen til å slappe av-alene. Jeg er litt sliten om dagen, merker alt som har skjedd og følelser har tatt mye av energien min så jeg sover mye.. hihi... Leiligheten trenger en vask og klesvasken skal ryddes, deretter er det hjemmelaget kebab på menyen tenkte jeg med neste sommer og helt perfekt . Det er rett og slett KANON serier! Vurderer å lage pitabrødene selv også, fant en oppskrift på det igår og den fristet. 

Matlysten min er endelig tilbake , det er så deilig! Kan nesten ikke tro det selv altså.  At det gikk an å savne mat så mye, hihi. 

Vel, som dere leser, dagen har vært veldig fin sålangt og det håper jeg deres også har vært! Nyt resten av søndagen og kos dere <3 


 

På tide å gå videre

Vips sa det og jeg har fått brukt noen dager til å puste litt, bloggingen kan bli litt mye når man har masse som skjer i livet. 

Som dere vet kommer det en liten prinsesse inn i livet mitt, hun kommer og melder sin ankomst om bare noen mndér. Etter at kvalmen begynte å forsvinne synes jeg dagene brått gikk litt fortere og det har jeg skikkelig sansen for! 

Den siste uken har vært en berg-og-dalbane! Jeg har vært høyt opp en dag og langt nede neste, skikkelig slitsomt og veldig mye har faktisk stått på meg.Når man har en drøm og den drømmen blir alt annet enn virkelig blir det som å slå luften ut av folk. Jeg har vurdert frem og tilbake om jeg faktisk skulle sperre alle mine nettsider, gi meg med bloggen og aldri åpne facebook igjen fordi uansett hva som blir skrevet eller ikke blir det ofte feil. Jeg tok et lite røsk med meg selv og valgte heller å blokke de jeg ikke ønsker å følge med på videre i livet ut av mitt liv. Bare det å si til folk at jeg ikke ønsker å vite ga og gir meg så mye mer tilbake. Jeg har ikke tid til å ligge på barnehagenivå og lete etter noe å bli lei meg for eller hvorfor ting ble som de ble. 

Jeg har hatt venninner boende og på besøk daglig og pga nettopp dem har jeg nå begynt å puste med magen og tenke klart. Jeg skal ikke si at det å gå igjennom brudd og familiesplid er noe jeg synes er morsomt, men alle har en grense på hva de tålererer og det gjelder også meg.  Jeg måtte ta meg skikkelig i nakken nå, faktisk fikk jeg kjeft for at jeg var så langt nede og familien min sa at jeg enten kunne legge meg ned å se livet passere eller reise meg opp og ta å skape en positiv fremtid for meg og barna. Jeg er bare 27 år og jeg har nok vært så dum at jeg har levd på en tanke og illusjon av at noe skal bli noe det ikke er. Jeg har følt meg dårlig fordi folk har ønsket å narre ned meg, plassere min livssituasjon i en stygg bemerkning og heiet seg på egen vinning. Barnslig som jeg var gjorde jeg akkurat det samme tilbake .. Det blir som å slå ball, kaster du den i veggen, spretter den GARANTERT tilbake og slik kan man holde på i det uenderlige. 

Når du må ta deg i å gråte og gråte til absolutt ingen nytte ser du brått at du har grått på deg nesten 10 år bare ved å være langt nede. Musikken på radioen blir vond fordi du har alltid et minne til noe og jeg har vært en mester på å pine meg selv med å se på bilder, gråte, lese gamle meldinger, bruke tid på å tenke på ting som ble sagt , gjort, lovet og ikke lovet, løfter og tanker og oppi alt dette måtte jeg bare sette stopp. Jeg ble gal!  Så gal at jeg faktisk ønsket å bare legge meg for å sove med et håp om å aldri våkne opp igjen fordi følelsene var så vonde. Tlf ble min verste fiende! Jeg satt å så på den hele tiden , klar for å ta tlf så fort den ringte.. Hjertet slo fort, tankene gikk hele tiden på samme ting og jeg ba til gud om at jeg bare skulle få slippe dette marerittet jeg hadde plassert meg i. Du er din verste fiende og største kritikker- det er HELT sant!  Det å plassere feil på alle andre hele tiden gir deg absolutt ingenting, du får en lykkerus der og da for egen selvfølelse. Likevel blir det som å pisse i buksa, godt og varmt med en gang, men fort iskaldt og ubehagelig.  

Denne bloggen ble en plass hvor jeg hadde trang til å fortelle alle hvor leit jeg hadde det, men sannheten er at det var alt annet en bra. Jeg plasserte kanskje de jeg var mest glad i , i et dårlig lys og endte opp med å pisse i buksa selv. Selv om min frustrasjon var som den var, betydde ikke det at den var rett. Jeg står meg selv nærmest, men jeg har ingen rett til å trekke ned andre for å sette pilen på at jeg bryr meg og er såret.

Man kommer til et punkt hvor man står ved et veiskille. Du kan velge å gå tilbake, møte på samme utfordringer, skuffelser, sinne og ubehag fordi du tror at den veien er så mye bedre. Eller.... Du kan se rett frem, gå , ta beina fatt møte på dype daler som du må stå igjennom og se vakre soloppganger ta pusten fra deg. Jeg har kanskje vært den som har tatt et skritt frem og tre tilbake, rytmen har jeg blitt utrolig god på. Nå må valsen få en ny melodi, den må jeg finne selv.. Jeg vil garantert gråte mye fremover også, ting forsvinner ikke bare du prøver å lukke øynene. Jeg har lært at man ikke kaster det som er dårlig, men heller prøver å reparere det. Om 5,5 mnd er det ei lita tulle i livet mitt, ei jente som fortjener å ha en mor som tar seg godt av henne. Hun fortjener kjærlighet. At jeg har vært dum eller ikke skal og kan ikke hun få skylden for. Hun er min og hun er idag noe av det viktigste jeg har i livet mitt sammen med de to fantastisk snille og flinke barna jeg har. Det at jeg har blitt gravid med en jeg ikke skal leve sammen med har vært forferdelig å fordøye, men barna sine angrer man ALDRI på. Dette er mitt barn som kjemper seg stor i magen min hver eneste dag, pga henne og de to barna jeg har ønsker jeg bare å la toget passere. Finne en ny stasjon, ta lærdom av å ikke alltid ta de rette valgene, men eie stolthet nok til å tilgi, se fremover og gå videre. I kampenshete kan man skyte spurv med kanon, legge hodet til alle på hoggstabben og alltid forsvare seg selv , men det er først når du forstår du også har en del av feilen du kan åpene øynene og se fremover. 

Jeg velger nå å ikke ta del i det som ikke er postivt, legge bort den gamle Camilla og åpne døren for den blide fornøyde og flinke jenta jeg kan være! Det å la meg påvirke av andre til å snakke stygt gir ingen mening. Jeg står til syvende og sist alene om skylden og de som kanskje var pådriver og de verste er de som sees på som helter akkurat nå. Den gleden unner jeg dem, da har de fått valuta for pengene og jeg vil ikke si noe tilbake og legge meg på samme nivå. 

Lillemor må ha en stabil familie som samarbeider , er snille og gode mot hverandre, deler glede av henne og kan unne hverandre å ha det godt og snakker godt om hverandre. Å be opp til dans og hjelpe til å skape mer kaos lager ikke annet en ris til egen ræv den dagen den begynner å svi. For etter den søte kløe kan jeg love etter å selv å ha erfart at den sure svie kommer.  

Leila får verdens beste familie på min side og jeg er sikker på at pappa´n også vil elske henne ubetinget. Dagen hun kommer blir nærmere og nærmere og selv om det nå virker langt unna er det ikke det. Bare tenk .... om 25  uker har jeg nok henne mest sannsynelig i armene mine, jeg vil nok ikke gå til termi da jeg har historikk på å slite med det i tidligere svangerskap. Og nå som hun ligger i magen min skal ikke ubehag være en pådriver til å ødelegge svangerskapet mitt. For mye sorg, fortvilese og dårlig psyke er IKKE bra for henne. Spekulasjoner på at jeg har mange fedre å velge mellom er meg bare latterlig å lese, da jeg har 100% styr på min syklus og vet hvem jeg har ligget med. Alternativet er nok bare et, og om folk tror jeg ville dummet meg ut for hele Norge om tvilen stod på hvem far var er det de om det. Idag er det alt for eneklt å ta en dna test og jeg ville sovet like godt om natten. Å komme med slike oppgulp for å prøve sette meg i et dårlig lys er faktisk bare leit for Leila.  Diskusjoner på hvorvidt jeg har "lurt" meg til å bli gravid er bare å kaste bensin på bålet. Man må to til for å lage et barn og jeg har aldri sagt jeg har gått på piller eller annet og ikke gjort det. Jeg levde seksuelt med en mann i over 2 år og han og jeg viste veldig godt hva 1+1 kunne føre til. Selv om jeg tviler på at noen av oss tenkte på barn og graviditet på dette tidspunktet, selv om vi burde gjort det med tanke på situasjonen.Jeg var villig til å snu meg helt når testen ble positiv og satse på oss som vi ble enige om. Selv om det endte opp med å ikke være gjennsidig må jeg videre. Nå er det på tide å booste dere med interiør , vise dere sider av meg som ikke er i kjelleren og ta dere med på reisen igjennom det å skulle bli en lykkelig alenemamma til ei lita tulle som jeg vet vil være verdens mest perfekte! Og hun har også en familie side til , og den skal jeg ikke ta fra henne. Jeg vet bare en ting og det er at hun fortjener å få det bra og det gjør også jeg og de to småtrolla jeg alt har her!  

Jeg kjemper hver eneste dag alene for at hun skal ha det bra i magen min. Jeg har ligget å kastet opp i 2 mndér , vært nervevrak, dalt ned mange kg og eide lite livsgnist pga alt. Det er ikke slik at jeg er en rugemaskin folk kan stenge ute nå og jobbe imot. Jeg har sett og hørt alt rundt og ønsker de som sluker en side av saken som rått kjøtt hell og lykke med den livsstilen. Nå får man svelge noen kamler og tenke litt lenger enn nesetippen, det gjelder også meg. 


 

Kjærlighet er den du velger å se og ikke rømme ifra og en dag dukker den rette opp for meg og mine 3 småtroll også. Når gjenstår å se, men jeg har hørt det er og skjer når man minst venter det. 

SMIL til verden og verden smiler til deg <3 

 

 

 

 

 

Søte drømmer.

Annonse 

Jippi, dette må være en av de morsomste konkurrasene på lenge! 

Hvem av dere har vel ikke hatt en spennende, rar eller morsom drøm ? Jeg er nå så heldig at jeg i samarbeid med Bohus sin Drøm Søtt kampanje kan gi dere muligheten til å delta i en konkurranse de holder. Derfor ønsker Bohus at dere forteller dem hva dere har drømt om. For å delta kan dere gå inn HER  til Bohus sin side og fortell om en drøm dere har hatt.Gjør dere det, så ønsker Bohus  å gi noen utvalgte en overraskelse tilbake. Hvor stas er ikke det? 

Bohus  har nemlig fått den svenske illustratøren Johan Törnqvist, til å illustrere de aller beste drømmene. Vinnerene vil få sin drøm illustrert , rammet inn og tilsendt hjem. En av innsenderene vil også være så heldig å vinne drømmesengen, en Signature Collection Sleeping ( 180x200) til en verdi av 22,999,- Åh, skulle ønske jeg selv kunne vært i med i denne konkurransen, selv om jeg har en god seng i dag ville jeg virkelig hatt denne. Konkurransen kommer dere rett inn på som tidligere nevnt HER. 

Lykke til og tvi tvi for drømmesengen! 
 

Velduftende giveaway

Annonse for Style by Norway

Hei, alle sammen!

Nå som vi er inne i en ny måned, har Style by Norway, i tradisjonen tro en ny konkurranse på Facebook, som jeg tenkte å tipse dere kjære blogglesere om! Denne gangen ønsker vi mars velkommen med en flott premiepakke fylt med deilig hverdagsluksus fra Durance. Hva er vel bedre enn å komme våren i møte med nye, velduftende produkter til hjemmet? 

Premiepakken er satt sammen av våre bestselgende vaskemidler i duften lavendel, delikat puteparfyme i cotton, samt deilig romspray i lavendel for å gi en delikat duft til rommet og sist, men ikke minst - velduftende duftkonvolutt i cotton som gir en frisk duft i både skuffer og skap. Giveawayen består altså av en god blanding av våre personlige favoritter, som vi er sikre på at dere også vil sette pris på, uavhengig om du fra før har kjennskap til Durance eller ikke. Ønsker du å vinne disse flotte velværeproduktene til ditt hjem, til en verdi av 700 kr? Her er reglene for å delta: 

1. Du må like Style by Norway på facebook: https://www.facebook.com/stylebynorway/ 

2. Du må trykke på liker-knappen på konkurranseinnlegget på Facebook. 

3. Legge igjen en kommentar på det aktuelle innlegget på Facebook. 

Onsdag 16. mars kl. 20.00, trekker vi én vinner som oppfyller alle kriteriene i konkurransen vår. Kanskje du blir den heldige vinneren? Bare en måte å finne ut det på... Lykke til!

- Martine 

I´m in heaven!

Reklame/ egne produkter

God dag foran skjermen! 

Ja, så har jeg endelig fått rotet meg inn her igjen. Jeg trengte rett og slett en "fridag" i går. 

I dag har formen vært litt så som så, kvalm og sliten, men snart skal vi avsted å spise, så jeg tror nok jeg skal klare å komme meg igjen. Dagene nå har vært helt banale og jeg er glad dere klarer å holde noe følge med meg, selv om jeg er fryktelig opp og ned. Jeg føler meg som en JOJO for å være ærlig. 

Leiligheten har stått litt på stedet hvil, jeg har hatt null energi til å holde på her etter jeg ble skrevet ut fra helsehuset. Pillene jeg har tatt har gjort meg veldig trøtt og sliten, så jeg har følt dagen og natten har hengt en del sammen. Jeg har kanskje en reise jeg skal ta dere med på nå fremover, en reise som gir dere 100 x mer innblikk i hvordan alt er uten filter. Jeg tror nok alle kan forstå at situasjonen min nå har vært veldig spesiell, vel mer om det også. Uavhengig av alt som er negativt skjer det jo også MASSE positivt! Jeg har fått min egen kolleksjon og jobber med deilige frisker farger til denne "basen" Det er så mye lekkert som kommer nå! 

Jeg er så stolt at jeg bare MÅ vise dere litt bilder: 

Alt er i strikk som jeg følte passet min stil, i jordtoner som er kalde og ikke varme og gule. Jeg simpelthen ELSKER alt! Og kvaliteten er upåklagelig også! 

Dere kan tro jeg gleder meg og er stolt over dette! Veldig stas er hva det er! Kjempe moro!! 

Vel, nå for jeg komme meg avgårde, to småtroll står og venter på mammaen sin.. Vi skrives!

 

hits