mars 2015

Mitt lille prosjekt!

Skap-plass og hyller er noe jeg aldri kan få nok av, jeg elsker å ha skikkelig oppbevering slik at vi har godt med lagringsplass på de ulike plassene! Jeg har surfet nettet og levrandører rundt og har ikke funnet noen hyller jeg liker, så jeg har kommet frem til at jeg må lage de selv(!) Tenk så morsomt puslespill da, jeg skal lage det i stil med resten av huset og nå som vi ahr fått den "hampton" stilen inn i huset skal den trekkes vidre rundt i huset! Jeg har sett litt på Pinterest for inspirasjon, så enn så lenge er det disse bildene jeg har likt best: Jeg har et ønske om at det skal ha lister og bygges inn i interiøret , ikke bare plasseres.. Hva tror dere? Har dere noen gode tips på fine hyller som skal stå permanent!? Send meg gjerne en mail! 

Vel, idag har jeg tatt meg ferie, så nå venter jeg bare på at kjæresten skal få gjort alt sitt så vi kan ta den sammen! Vi skrives mer! Nyt påsken! 

God morning sunshine!

Idag har jeg bare tatt ting med ro, det å ha påskefri er så deilig! Jeg hadde håpet på sol og pent vær idag, men det er vel kanskje rett rundt hjørnet?   Det er nesten litt søndagsfølelse idag, jeg blir jo helt blind på disse feriedagene.. Har dere fått tatt dere påskeferie da? Eller er det full jobbuke ? Jeg ser mange har tatt med seg skia og satt snuten mot fjellet, og i påsken er vel det også helt fantastisk! 

Litt kos i påsken er ikke dumt... Det er vitkig å nyte hver minutt, er det ikke? 

Espressokopp finnes HER I nettbutikken og den fine madame krukke finnes HER. 

Water mugge finner dere HER i nettbutikken. Jeg synes den er så fin, morsomt med noe nytt å sette på bordet når man skal servere litt drikke. Jeg håper dere koser dere og har en så langt fin mandag og påske! Jeg får nesten kaste meg rundt her  om jeg skal få svar på spørsmålene mine... Nyt dagen, vi skrives! 

Neste sommer..

Så var det tv kveld igjen- idag har jeg vært lat altså!! Bare tv kos, en skikkelig kosesøndag vel og merke! Nå ligger jeg slakt på sofa´n og koser meg! Hans har laget deilige rundstykker til oss som vi nå skal kose oss med til helt perfekt Neste sommer har akkurat trimmet magemusklene mine.  haha. jeg ler meg ihjel altså.. Søndagskvelder er så deilige, spesielt nå i påska.. hihi.. Jeg håper dere har hatt en fin helg! Og nyter kvelden! 

Søndag!

Vel, jeg blir nesten litt dagsblind jeg altså.. Påskeferie, kanskje ikke så rart? Vi ahr hatt en helt FANTASTISK søndag, ligger rett ut på sofa´n og koser oss med tv og ro..Hans kom akkurat hjem med kebab-skikkelig sunt? =p haha.. 

Huset ble igår vasket og ryddet rent så det å ikke skulle annet enn å slappe av idag gjør absolutt ingenting! Igår nevnte jeg jo at jeg hadde fått frem litt påskepynt og påskekyllingen min har kommet frem .. Synes den fortjente hedersplass på kjøkkenøya- haha.. 

Si HEI til den tøffe kompisen min denne påska! 

Fineste rottingbrettet finnes HER i nettbutikken. Nå er det romantisk komedie på skjermen, beina på bodet og bare ro, ro og atter ro! Nyt søndagen alle sammen, vi skrives etterpå! 

Litt mer inspirasjon!

God kveld fra stue kroken! Åååh, dere aner ikke hvor mett jeg er, vi har spist fondue og jeg overspiste meg noe veldig! Uff, typisk meg altså... Lærer aldri av de samme feilene heller, hvor dumt er ikke det.. 

Vel, mange av dere vil gjerne se mer inspirasjonsbilder, og ejg har jo mange mapper med nettopp dette- inspirasjonsbilder!  Under legger jeg med noen i samme Hampton -Cottage som resten av bildene igår .. Fineste stilen jeg vet om, ingen tvil på det altså... hihi

Dette kjøkkenet var faktisk en stor inspirasjons når vi pusset opp vårt.. Jeg øsnket hvite fliser med hvit fug, mørk benkeplate, elegante detalger og romantisk preg 

En slik skjærefjøl ønsker jeg meg, har dere sett noe så kult (?)... 

Dette tv skapet i samme stil som kjøkkenet ble min inspirasjon til å lage noe av det samme hjemme hos oss til tvén vår! Og resultatet vår er vi strålende fornøyd med! 

Sjekk dissee drømmebadene- inspirasjon til den dagen vi skal pusse opp badet i kjelleren.. hihi

Og nok en seng full av puter tar pusten fra meg! Nyt kvelden, vi skrives mer imorgen alle sammen! Jeg håper dere liker litt inspirasjonsbilder her inne til tider også, jeg synes nemlig det er så stas å vise alle disse vakre hjemmene med dere <3 

Vi skrives imorgen, nyt kvelden! 

Påske-kykkelykyyy!!

Gul(?) Søt dus gul er rett og slett helt nydelig nå i påsken, det å fjær! Haha.. Også masse små egg...  Jeg har faktisk begynt å pynte til påske her hjemme, det er jo hyggelig å markere disse høytidene våre og hvorfor ikke bli flinekre til det.. (?) .. Jeg husker mamma alltid lot oss barna sette ut hjemmelaget påskekyllinger på alle bord og skjenker når vi var små, for ikke snakke om alle de kjøpte gule påskekyllingene! Jeg har ikke vært flink til det samme her hjemme, men når Mathilde kom med sitt kunstverk fra skolen ble jeg nesten litt i overkant stolt av henne.. Hun hadde sittet med de søte små fingrene sine og tenkt på hva jeg likte av farger og lagd pynt til bare meg, er ikke det søtt? Fjær, påskepynt, harepuser+++ har nå fått komme frem , til og med GULE blomster! Skal vi ha påske så får vi vel starte... 

Jeg elsker blomster og denne var bare midt i blinken i den fine vinkjøleren vi har i glass.. Jeg elsker ting som kan brukes til alt mulig! 

Søt ikke sant? 
Finner HER i nettbutikken. Hans har hatt ungene med seg på Eventyrfabrikken, jeg har hatt mine små oppgaver her hjemme idag så deilig å få noen timer for meg selv før det blir fult hus og venner på overnatting! Best av alt - de kommer hjem med ferske kyllingvinger -- namnam! Magen min gaper etter mat og siden middagen ikke er før kl 20 ikveld måtte jeg slå til med det forslaget for lunsj.. Helgen er deiligen dere! 

Nyt lørdagen så skrives vi mer etterpå! 

My inspiration

Det er ingen hemmelighet at jeg er inspirert av Hampton stilen når det kommer til ineteriør, en god blanding av hampton og cottage... Fantastisk kombinasjon! Når vi skulle pusse opp surfet jeg nettet rundt og Pinterest ble besøkt flittig mange ganger daglig! Det er helt utrolig hvor mange flotte hus det finnes der ute! Mine største inspirasjonsbilder i disse dager tenkte jeg derfor å dele med dere, jeg elsker alt med dem, rett og slett perfekte! 


Ikveld har vi bare slappet av, snøen har begynt å forsvinne og jeg og Mathilde skal få unna litt husarbeid med høy musikk imorgen! Nyt kvelden, her i huset er den senkveld og sofasliting! 

Fredag!!!

God fredag!! Endelig "helg" og PÅSKE! Har dere tatt dere påskeferie ennå da? Vel, her er det ikke tid til noe "fri" før siste møte hos banken er i boks... Er det mulig liksom, jeg har ikke tålmodighet til å vente akkratt nå, har ventet på "svar" i 2,5 uke og når svaret kom tar det jaggu tid å få de siste nevnte tingene på plass-typisk min flaks.. haha.. Vel, er vel slik for de fleste, men man merker det ekstra godt når man står oppe i det selv.. 

Uansett.. Nå har jeg endelig fått en flyt i jobben min, jeg tror jeg har lagt opp et program som kan bli enklere for meg å følge uten å svikte på de ulike feltene.. Jeg har nemlig en "dårlig" egenskap, og den er å være i flyt for å så "falle" ut i fustrasjon igjen... Veien blir til mens man går og ting tar alltid lenger tid og krever alltid mer enn man skulle tro.. 

Vel, jeg skal straks en tur til legen, jeg sliter med søvn og har hatt alt for mye rundt meg i det siste så nå trenger jeg noen gode råd på hvordan jeg skal klare å få "slappet" av i kroppen uten å føle at det er feill .. Jeg er liksom lys våken igjennom hele natten og på ettermiddagen blir jeg PANG! trøtt.. Energi har jeg nok av, men jeg merker jo at jeg ikke kan snu døgnet slik som nå uten at det går utover noe.. Mange har sagt STRESS er den største grunnen til dårlig søvn, men jeg kan ha hodet et helt annet sted, være veldig lykkelig,men samtidig aldri bli trøtt... Jeg kan nesten bli oppgitt over meg selv altså... Flere som har opplevd noe liknende? 

Idag er det "spa" kveld på tildus og meg , hun villa ha kvalitetstid med mammaen sin og da blir det sånn.. Nye Gold tattoos har endelig kommet inn til oss også, så disse skal prøves! Kommer så klart ut i nettbutikken ! =) Nyt dagen, så skrives vi..

Kosekveld <3

Torsdagskvelden består av Norges styggeste rom, lukket visning, trinny og susannah , paradis og deretter blir det drømmeland! Hans Kristian hadde satt frem isen når ungene var i seng og når det står sjokoladeis i skålen til meg takker ikke jeg nei altså! Nå har jeg de siste 2 ukene gått ned over 3 kg og er snart på 57 kg igjen! Wiiihii,! Jeg har siden vi gikk inn i det nye året da klart og komme meg ned 6 kg og det er jeg faktisk litt stolt over! Jeg spiser bevist og er i aktivitet så alt i alt har jeg det veldig bra med meg selv nå! Litt sjokoladeis på torsdagskvelden var derfor ikke dumt. hihi.. 

Vi har blitt flinke på å "ta igjen" kosekveldene våre, det var en periode vi ikke hadde kveld, vi var et sted fra ende til annen.. Nå bruker vi dagene og på kvelden er det kveld! Det er så deilig å lande før neste dag og det er ingen bedre steder å gjøre det enn hjemme! 

Kjekke kjæresten min, det er vel lov å beundre sin bedre halvdel? Eller hva? hihi... 

Is, brus og levende lys, kvelden nytes og vi koser oss i sofakroken, ungene sover og huset er på stell! En deilig torsdag i et ellers kaos vær! 

Og dere, sjekk så søte de dekorstjernene er å bruke som glassbrikker...Bruker de til alt, men de egnet seg PERFEKT som  glassbriketter. Finnes HER i nettbutikken .. Den nydelig rottingkurven jeg har servietter på finnes HER i nettbutikken!  

Jeg har nå fått hamstert meg litt grønt Gant serivse som jeg har blandet med det marine og lyseblå, det er KNALLFINT! Så har dere en av disse fargene vil jeg anbefale dere å blande inn noe kopper og skåler i det grønne-råfint! ( Dette kan dere bestille manuelt i vår nettbutikk) 

Nå skal jeg kose litt i armkroken til den gode kjæresten min, nyt kvelden videre så skrives vi! 

Det snør det snør-tiddeliboom!

Har dere sett? Idag er det et ekte snøkaos! Jeg har ikke sett makan jeg, og hvor er brøytebilene? Helt utrolig. Det er faktisk ikke mulig, her kommer vi ikke ut av gådesplassen pga snøkaoset som er utenfor dørene her.. Det å måke for meg er bare å glemme, å ta hele feltet her er jo ikke noe for mine spagetti armer, men trim hadde det vært! haha.. Idag hadde jeg tenkt meg inn til Oslo.. Side2 har 10 år jubileum og jeg håper så inderlig at det løser seg og stopper å snø! Slik det er nå har jeg jo snødd inne. 

Vel, en deilig kopp kakao, kjeks og en deilig sofakrok med mndés vakre hjem & interiør skal nytes før jeg skal kaste meg rundt på mailen .. Her gjelder det å være effektiv og få gjort unna masse jobb så ting er klart til jeg skal dra.  

Den nydelige koppen fra GANT med skål er på tilbud nå og finnes HER i nettbutikken. Like fin til supper og småretter, jeg elsker den <3 

Sølvskålen finnes HER i nettbutikken! Jeg ønsker dere alle en deilig torsdag, til tross for snøkaos! Nyt den så skrives vi! 

Søte blonder!

Igår var været upåklagelig, idag var det helt på bånn igjen! Hvor ble våren av? Imorgen er det meldt snø så enda godt vi ikke har satt på sommerdekkene ennå(!) Jeg skal nemlig inn til Oslo imorgen, Side2 har 10 års fest og dette skal feires med mange av folka i Side2 -- wiihiii! Gleder meg ille altså! 

Våren er vel forhåpentligvis rett rundt hjørnet og garderoben min fylles sakte, men sikkert opp med nyheter! Jeg har planer om å selge unna masse av det som allerede ligger i garderoben, jeg har jo 3 kleskap og fyller flere hyller med klær i kjelleren så på tide å kvitte seg med litt nå!

Siste nyhet er denne nydelige blondekjolen fra Twist & Tango som akkurat kom inn døra på jobben nå! Tenk dere denne til søte ballerinas og brune sommerlegger ! *smiler* Vel, hvem har sagt at man ikke kan tyvstarte våren litt(?) ... 

(

Finnes HER i nettbutikken! Nå skal kosetid med barna nytes før de skal legge seg og jeg skal ha en date med drømmeland! Nyt kvelden vi skrives! 

Kitchen details...

God morgen! 

Ny dag og lille lørdag!! Wiiihii! Jeg har vært våken i mange timer allerede, sove kan jeg gjøre når jeg blir gammal(?) Er det ikke det man sier? 

Vel, igår kveld tok jeg for meg kjøkkenet, men siden det ble mørkt ute orket jeg ikke kaste meg rundt på bilder da, Jeg synes bildene kan bli litt gule på kveldstid så jeg droppet det istedenfor... 

Lillelørdag betyr friske blomster, jeg har vannet og kuttet blomster og det å dra inn vårfarger hele veien er så deilig, Nå har jeg både lyseblå,sjøblå og rosa rundt i huset.. Rosa hører kjøkkenet til, jeg synes den fargen er så nydelig der inne. De nye madamkrukkene er også fylt opp! Endleig noen krukker som er STORE!! Jeg synes de er så fine og at det er plass til masse i dem er et stort pluss for meg! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker store ting heller... haha... 

Den vakre minikjøleren  finnes HER i nettbutikken. 

De myke gode oppvaskhåndklene finnes HER og HER i nettbutikken. 

De Store krukkene finnes HER i nettbutikken! Jeg håper dere får en nydelig dag idag, nå skal jeg komme meg avgårde å få unna litt arbeid... Nyt dagen så skrives vi ! 

Sjøblå lykke. PUTEKRIG!

Kvelden har kommet og jeg er i hundre og ti, så mange planer -så mye fint!!! Jeg fikk de fineste putene på plass i sengen idag, rå fine -just my style !  Vår, vårtoner, deilig lukt av lavendel på sengetøyet og frisk luft på rommet , det er en SIKKER innetier!

Jeg må bare vise dere de, de små søte detaljene som de søte små duskene setter prikken over i´n, jeg ELSKER detaljer ! 

Se den klare pene sjøblå fargen, vakker ikke sant?  Også er de tofarget med like fine fargetoner på begge sider =) 

Haha, vet dere hva jeg klarte og gjøre(?).. Vel, jeg klarte å legge meg ned på sengen to minutter og oppdaget da at jeg ikke hadde tatt av lappene- AU!!Det var ikke lurt.. Typisk meg og glemme slik, for jeg blir alltid så ille ivrig når jeg skal starte på noe! haha... 

Finnes HER og HER i nettbutikken! Imorgen skal jeg vise dere litt nips og tips til kjøkkenet , jeg har plutselig blitt KJEMPE kreativ og det er så deilig! Endelig føler jeg at jeg er "tilbake" til meg selv igjen! wiii!!! Nå er "kjærringa" gira og da er truboen satt i bånn! 

Jeg håper dere har en fin dag, nå skal jeg nyte en time med litt sofasliting før sengen og drømmeland blir neste stopp! 

Fin til lunsj.

God tirsdag alle sammen! 

Idag har det gått i ett siden jeg leverte ungene på skolen kl 0830... Jeg vet ikke hvor tiden blir av til tider, det er akkurat som den forsvinner mellom frokost og lunsj..Når vi snakker om lunsj, idag lagde jeg verdens søteste matpakke til ungene, de synes selv det var veldig stas også <3 *smiler*

Jeg lager alltid ekstra gode matpakker til barna, de liker baguetter,(grove som fine, idag ble det fine) rundstykker,frukt og grønnsaker så det går alltid i noe av dette. Jeg har selv alltid elsket lunsjmåltidet, det er alltid et av de beste i løpet av dagen og slik er småtrolla mine også. Nå spiser de alltid sunn frokost med alt fra egg,havregryn og andre korn typer så lunsjen er nettopp lunsj for dem også! Jeg tror aldri de har tatt med seg maten hjem igjen, matpakken er alltid tom og de legger alltid opp hva de skal ha på skolen dagen etter  til en viss grad selv. 

Idag var det ekstra moro og lage matpakken siden vi har fått inn verdens søteste bokser og poser i butikken..<3 

 

Disse kommer i 10 og 10 i pakken og er supre! Finnes HER og HER i nettbutikken. Jeg håper dere har hatt en nydelig dag så langt, vi skrives mer etterpå.. Jeg har masse på planen som må fullføres før jeg kan tenke på å sette meg ned.. Vi skrives! 

En vanlig kveld!

Består av levende lys, ro , tvkos , kveldsmat, brus med isbiter, ladet ipad og instagram og sist, men ikke minst kjærestetid <3  Livet mitt er veldig hektisk om dagen, jeg har så utorlig mye jeg må ha på plass, enormt mye jobb forran meg og et familieliv å ta meg av, imorgen får jeg et avgjørende svar og er det positivt skal jeg ALDRI la noe falle utenfor min kontroll igjen!! 

Vel, vi har limt oss fast forran skjermen og skal bare nyte en time med ro før vi skal finne senga... Walk in dead er altoppslukende når det går og idag er jeg spent på den nye episoden... Jeg tror nok jeg kommer til å krype inntil Hans inatt... Reddhare som jeg er... Beina mine verker for jeg har stått fra kl var 1715 til 2030 på jobb med helt feil sko og løftet... Typsik meg... 

Er det flere som har mannfolk som henger over kaserollen når de lager mat? Jeg tror Hans selv tror at det går fortere når han ser litt hardt på den... haha Levende lys og MASSE puter- da er jeg i himmelen! 

De fine blå stripete puta mi finnes HER i nettbutikken.. Nyt kvelden og kos dere, vi skrives mer imorgen, da er det på´n igjen! Nattinatt! 

En sånn dag idag...

Hei og hopp alle sammen! 

Som overskriften sier, idag er det en "sånn" dag.. Ungene kom hjem med feber og vondt i hodet igår, eller rettere sagt, Olíver var varm og slapp og Mathilde klaget på vondt i hodet og hals. Idag våknet de begge i bedre form, men siden de var såpass slappe på morgenen og hadde feber dagen før måtte jeg holde de hjemme. 

De har for det meste ligget i sengen på rommet til Olíver og slappet av og nå ser de en film, jeg satse på at formen dems er på topp imorgen så jeg får en "normal" dag da. Det å ha de rundt meg gjør meg jo litt begrenset så jeg blir nødt til å ta det igjen ikveld. 


Jeg håper dere har en topp start på uken, jeg krysser fingrer og tær for at jeg ikke får noe av det ungen har for nå passer det veldig dårlig! 

Nyt dagen, vi skrives på! 

My home 2012 VS 2015

Dere har spurt om et "samlet" innleg på huset før og nå, jeg har jo vist dere bilder før, men nå har jeg prøvd å ta litt bilder av samme vinkel + litt ekstra bilder som jeg alltid legger med. haha... 

Først ut er bilder fra prospektet fra 2012, slik det var før vi pusset det opp fra bunn.... 

Kjøkkenet var egentlig pent nok å se på, men upraktiks for meg, samt lite siden det var et eget rom med lite benkplass. Kjøkkenviften og skapehyllene var ikke nye samt det elektriske var skummelt.  Etter totalrenovering - vi snakke rom nye rør, el anlegg, vegger,tak, lister ,gulv,varmekabler, viftesystem +++ Fikk vi drømmekjøkkenet vårt! 


Stuen, stuen er L formet så jeg har alltid følt at jeg har hatt en liten "prøvelse" på å få spiseplasse til å bli "riktig." Stuen bestod av ferskenfarget stoffstrie, furu, gardinbrett, slitt ( men egentlig flott ) Parket og en NYDELIG peis.! Som jeg faktisk elsker selv om noen synes den er "gammeldags" jeg synes den er sjarmerende og litt "bløtekake" og det elsker jeg... Etter vi rev kjøkkenveggen og fikk åpen løsning ble det nytt tak i hele første etasje, nytt trapperekkverk, nytt gulv ,lister,taklister, nye vegger , el anlegg,dimmere,punkter , verandadør +++.


Vårt soverom før. lyseblå/grå maling ellers var det greit. 

Nye gulv, tapet, lister, nye strøk maling + el anlegg ble soverommet forvandlet: 


Walk in garderoben vår så slik ut, Nok et rom med masse furu som har har malt strøk på strøk. 

Walk-in garderoben ser slik ut nå og jeg ELSKER den! Litervis med maling, ny tapet, gulv og skaper har skap et helt nytt rom. 
Badet slik som dette.. :Badet nå, etter nye rør, el-anlegg,skapdørerr, kraner,fliser og innebygd badekar med dusjvegg: ( bildene er ikke så store, emn håper det går bra. ) 

Trappehallen nede var furu,furu og atter furu.. Dere ser en liten del av det lille toalettet også... 

Idag er det lagt nytt sissalteppet fra vegg til vegg, nytt el annlegg, tapet og litervis med maling! , Varmekabler med nye fliser på toalette, vask og tapet,el anlegg og hvitmaling  har gjort toalettet innbydene og i stil med resten av huset.  På rommet til Olíver har jeg satt opp ny tapet, malt vegger,tak og lister en ekstra gang og nytt sissalteppet er lagt vegg-til-vegg her inne også. 

Kjellerstuen var "nyoppusset", men bestod for det meste av furu den også ..

Kjellerstuen er idag delt i to ( av 27 kvm  er det delt av 9 kvm til et 4.rom ) 

Vi skal inn et smalt vindu der fatet henger idag, men det er ikke første prioritering riktig ennå. 


Utenfor var det kun en parkeringsplass og innhekket rundt hele huset. Etter drenering, nye ytterdører oppe og nede og graving slik at vi fikk en skikkelig gårdsplass ser det slik ut på trappen. Vi skal med tiden nå fremover skifte kledning, viduer , sette opp carport /garasje, hus til søppeldunkene våre og tak med søyler over inngangspartiet. 

Huset vårt har blitt bedre enn vi hadde turt og drømme om når vi begynte, men etter alt vi har gjort det siste halv året kan jeg ikke annet enn å smile, jeg er så stolt av resultatet! 

 

Jeg lurer på hvordan dere har det ? og tenkte å lage en hashtag #førogettehososs på instagram og jeg lurer derfor på om du vil vise ditt hjem før og etter (?) ... Kom igjen, det er jo så moro å se bilder av før og etter hjemme hos folk! 

 

Nyt søndagen, vi skrives! 

Dekket til fest!

Hallo i luken! God helg og fredag! 

Idag har tiden bare ikke eksistert føles det ut som, den har gått UTROLIG fort, nesten skremmende.. Vi fikk inn noen esker i idag og i et par av dem lå det nye varer fra bondep - wiiihiii! Det kom så mye fint og jeg skal få alt ut i nettbutikken til dere ila helgen! 

Imorgen skal mannen i huset ha noen venner på middag og jeg har begynt så smått på bordet... Mannfolk er jo ikke like nøye på det som oss kvinnfolk, men jeg liker likevel å ha det pent når folk kommer, hehe.. 

De nye putene finner der HER og HER I nettbutikken. Olíver skal i bursdag så jeg får nesten kjøre han, nyt kvelden så skrives vi senere! 

Små doller og ballerinas...

Idag har jeg vært på ballerina og liten herremann shopping.. Hans skulle på synsundersøkelse i Østfoldhallen og da hang jeg meg på., jeg elsker nemlig å titte på Filiokus, det er den fineste barnebutikken jeg vet om, ingen over-ingen vedsiden... Idag fikk jeg øye på de nydeligste ballerineskjørtene og den fineste blanke hvite og gull regnjakken fra billie blush.... Åh, jeg smelter!  Jeg ser for meg den lille jenta mi med en gang, hun er nemlig helt GAL! etter ballerinaskjørt,glitter og stas! Det er noe mora synes er veldig moro også så klart!  Til den lille herremannen min ble det nye blezer, røde og orange bukser og en knalltøff print t-shorte i orange..  Jeg kunne tittet meg ihjel på alt det fine, men nå som Olíver er str 152 og Mathilde 134 forstår jeg at de begynner å bli "store" ... Hvor ble str 98 og 110 av?  Jeg klarte ikke styre meg selv fra å titte på de små babyklærene , de hadde nemlig ballerinekjørt til bittesmå- kan dere teke dere noe nydeligere på bittesmå babiser .. haha... Eller de små søte lyseblå buksene til små gutter, spørs nok ikke om jeg ville gått amok der oppe om jeg fikk en babis igjen noen gang... haha.... Det er lov å dagdrømme litt vel? hihi... 

Se på dette dolly skjørte, nydelig ikke sant? 

For ikke å snakke om dette: Og sist, men ikke minst den nydelige regnjakka... 

Nå skal jeg komme meg i seng, imorgen er det avsted på jobb og deretter er det helg med nok et selskap her hjemme, men først skal jeg overkose med de små barna mine når de kommer og skal sove over hos mammaen sin i en natt.. Siden jeg savner de sånn må jeg ha de en natt i uken til Håkon, savnet blir nemlig litt for stort til tider. Mammahjertet vet dere.. 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Delikate fargepaletter!

Jeg er bare en rask tur innom for å vise dere de vakreste tonene sammen!! Jeg har forelsket meg totalt og kombinasjonen av disse er HELT nydelige! Bare et lite fargetips til de som står å skal male noe hjemme nå(?) Duse,sarte og helt ton i ton, perfekt til lin,  brunt, mocca,sort,grått- ja så å si alt som går i jordtoner og svart og hvitt! Idag har jeg 3 små prosjekter forran meg før jeg skal komme ut med litt interiørbilder til dere! Nyt dagen alle vakre, vi skrives om ikke så alt for mange timer! Og dere, tusent akk for så mange gode kommentarer dere legger igjen, det varmer hjertet mitt så masse så tusen takk <3  

Fargene jeg har her er : varmgrå og kontur =) 

På boligstyling.

God kveld i stuen, så var nok en dag over og jeg kom hjem for under en time siden, har holdt på i hele dag og jeg må si jeg elsker det jeg driver med! Jeg har de siste ukene tatt på meg mer og mer stylings opprag og jeg elsker det! Det å kunne være kreativ og hjelpe andre er så moro!  

Idag tok jeg for meg et hus som kommer for salg og av den grunn var ønsket at jeg skulle style litt der. Jeg fylte opp bilen og gjorde det jeg kunne for å forandre litt på pynten og utrykket i huset. 

Stuen er stor og jeg har tatt noen få bilder, men jeg håper dere likevel klarer å se forskjellen. Bordet var et jeg valgte å sette inn, da det som stod der var et "gammeldags" bord som ikke var helt tidsrikitg. 

Med et nytt bord, ny puter og bordpynt ble rommet fort litt mer innbydende.

Før:  Etter: 

Bilder før ble tatt i dagslys, mens etter er bildene tatt i mørket, det fordi jeg ikke rakk det fortere. 

Før: Etter: 

Kjøkkenet er stort med en fantastisk peis forran spiseplassen, her inne fikk jeg beskjed om å gjøre det litt mer "moderne" og få frem ting litt mer tidsriktig pynt. 

Litt kurv, blomster, krukker,kakefat og en stor kurv i en hylle som mangler skap løftet kjøkkeet veldig bare med så må grep. 

På badet pyntet jeg med litt enkel tekstil kurv og små nips, det gjorde det mye hyggeligere med en gang.  

De fine oppbevaringskurvene finner dere HER og HER.


Jeg ble veldig glad når jeg så hvor fornøyd eieren ble når jeg var ferdig, det er så morsomt og gjøre små grep og gjør så mye ! 

Jeg håper og tror huset blir solgt fort, med et hus på over 200 kvm med høy takhøyde  kan den nye eieren virkelig boltre seg! Så satser vi på at den lille jobben jeg gjorde var til noe nytte.  Mange har spurt om jeg tar på meg interiør oppdrag og det gjør jeg, men om dere har spørsmål angående dette kontakt meg på mail villapaprika@outlook.com 

 

Nyt kvelden alle sammen, det skal jeg! 

Print love.

God lillelørdag alle sammen!! Jeg er pyntet og klar for en dansetur på byen, hæla i taket og tenna i tapeten... haha..

Neida... Akkuratt sånn blir det ikke idag, jeg har planer om helt andre ting og det å få knipset noen nye bilder til nettbutikken er en av dem.. Det er jo en fest i seg selv, så kanskje ikke så overdrivende likevel? Jeg danser, nynner og holder på når jeg skal ordne med ting - glede er tingen vet dere! 

Kjolen min er ny og klar for å bli med meg i bagen til spania, vi reiser om under 2 mndér på en liten ferie til Spania og gleder oss til å nyte en uke i Marbella.. wiihiii! I juni/juli reiser vi til enten ferie huset til mor og far eller  mallorca med småtrolla så denne sommeren skal bli FANTASTISK!  Kjolen er fra flinkeste Twist & tango , perfekt å dra på seg og kan desses opp og ned. Lekker over bikini på dagen g tøff med pumps og noen gullarmbånd på kvelden.

Kjolen finnes HER i nettbutikken. Nå skal jeg fortsette og jobbe på her, nyt dagen så skrives vi- fest eller ikke.. haha  Idag skal jeg på bolig styling for et hus som skal selges ( jeg driver mer og mer med dette også) så kanskje jeg skal vise før-etter bilder.. 

Skillsmisse og barn.

Denne uken på barnetv er temaet skillsmisse og barn. Hvordan skal man få gjennomført en skillsmisse uten at barna tar " skade" av det. 

Det var i vårt tilfelle like vanskelig som for andre i samme situasjon, for man gjør det man kan for å holde sammen pga barna. De kommer alltid først, men noen ganger vil skjebnen det annerledes. 

Jeg husker ennå den samtalen hvor vi satt oss ned med barna og og skulle fortelle det, hendene mine skalv og var kjempe klamme og jeg gruet meg til å fortelle det. Situasjonen var vanskelig, Håkon var trist og jeg hadde så mange tanker at jeg ikke viste hvordan ting skulle arte seg.  -"Skal vi ikke prøve litt til? for barna våre sin skyld?" Spørsmålet kunne vi stille hverandre annerhver dag, men det forandret ikke at vi nå satt i situasjonen og skulle gjøre alvor ut av det.  Tårene presset seg på, jeg prøvde mange ganger å svege gråten, men uansett spinnet tankene mine rundt.. Alt som var rundt oss, alle tingene våre, hjemmet vårt , plutselig var det mitt og ditt og ikke vårt!  Hvor på veien ble vi av, oss , den familien vi hadde skapt, vi to var plutselig blitt en historie og det skulel vi nå fortelle to små barn.. Hvordan gjør man det ?

Tårene trillet på, for oss og ungene. Mathilde var helt panisk, hun fikk nesten litt panikk, Olíver var redd for hva som skulle skje med hjemmet vårt, det som var dems hjem, tryggheten og en plass de fant lykke. Olíver tok det best, han klarte på en måte og "forstå" at vi ikke skulle forsvinne på noen måte, det var det Olíver sitt spørsmål var.. Må jeg velge mellom mamma og pappa?... Hvordan skal man løse en slik "seperasjon" fra de små uten å få de til å føle at de har gjort noe galt... Jeg husker Olíver lovet å bli flinkere til å rydde rommet sitt bare vi holdt sammen og bare at han kunne tenke den tanken fikk hjertet mitt til å føle seg helt knust.. Vi satt oss sammen og sa at han og Mathilde ikke var noe skyld i noe, det var det vi som var voksene mennekser som var...  De lurte veldig på forskjellen, hva skulle skje nå?  Vi fortalte den " enkle" versjon for å få de til å forstå det så små barn kan klare å forstå og det at vi skulle være "bestevenner" var det som fikk ungene til å slappe av, da var det ikke så farlig lenger. 

I tiden etter valget slet Mathilde med seperasjonsangst , til tross for at Håkon og jeg snakket om alt og prøvde å tilrette legge alt for dem. Det sier seg litt selv, i en slik situasjon vil man ikke klare å lappe alle sår, men man kan prøve å få de til å slutte å blø til tiden leger det.  Vi måtte gå mange runder, begynne på nytt, skape en ny tryggehet, en hos mamma og en hos pappa... To hjem, to rom , to kleskap, to av alt, vi ønsket at hverdagen skulle holdes så "normal" som man skal kunne i en slik situasjon.. Jeg husker jeg hver gang de dro i starten, alltid knakk sammen på gulvet, det å ha gjort dette mot dem støtet igjennom meg hver eneste dag, Situasjonen var ikke en drøm og jeg trodde nok det skulle være enklere enn det var å få barn til å forstå noe så "stort" og som de ikke skal måtte forstå.. 

Dagen sitter klistret til minnet mitt ennå, i alt fra lukt og følelser .. Jeg kan ennå ikke fordra vaskemiddelet som luktet i klærene denne perioden, det knyter seg en ball i magen min hver gang. Alt faller da tilbake til den dagen hvor alt ble endret og det ikke var noen vei tilbake , fremtiden som lå der var "borte" og en uviss med nye personer lå der forran meg.. Det å ende noe er aldri hyggelig uansett hvordan man vrir og vender på det, samme hvordan man prøver å innbille seg noe annet. 

Valget ble tatt i felleskap, vi var enige ..... Uansett hvor mye vi prøvde å gi ga det ikke nok og vi ble to dårlige bilder av oss selv ovenfor barna.. 

 

Med tiden som gikk ble barna også mer vant til sin nye livssituasjon, en ny hverdan ble innarbeidet og et "nytt" hjem ble på ny et hjem med lykke. Barna våre har vært flinke, de har selv ønsket å gråte på skulderen og det har vært helt greit, det at de har hatt en sorgeprosess i dette er helt normalt.. Vi vlagte å la barna få velge hvor de ville være i starten og ble enige om at hjemmet de hadde skulle stå urørt slik at de skulle merke minst mulig forandring i hjemmet. De har fått stille spørsmål, ingen har vært dumme og alle har fått svar. De har fått fortelle hva som er vitkig for dem og de hensynene har blitt tatt... Til å state med ønsket de at vi skulle spise middag sammen, det gjorde vi og trappet sakte, men sikkert ned på dette. De ville ha nattkos av begge hver kveld, dette ble også gjennomført og sakte men sikkert trappet ned. 

Med nye rutiner kom nye hverdager som ble lettere og lettere og gjennomføre, men alle valg angående barna skulle bli tatt i felleskap og vi valgte å kjøre samme legge rutiner med klokkeslett regler rundt dette. Når ting ble innført var det lettere og lettere og gjennomføre de hver for seg og Olíver og Mathilde ble veldig sprudlene og trygge fort. 

Hans Kristian var i prosessen en trygghet for ungene uansett hvordan det høres ut, jeg tror de slappet av med tanken på at det var enda en der som passet på dem, seperasjonen var tatt ut før vi ble et par og ungene ble ikke kjent med Hans som min "kjæreste" før etter noen uker. Han gikk under "venn" av mamma og pappa før noe annet. Vi har hatt våre stunder, men alt har gått veldig bra og bedre enn jeg hadde turt og tenke på. 

Ingen av oss er følelsestomme vi forstår jo at ungene skal skånes så godt det lar seg gjøre, men så er livet slik at man ikke alltid kan følge den "perfekte" veiviser.. Jeg kunne gjort mye annerledes, men når jeg ser hvor harmoniske og lykkelige barn vi har idag vet jeg at jeg har gjort noe riktig også. Jeg hører mange morsomme historier om hvor grusom jeg har vært og at det var slik at jeg bare stakk, folk med litt mellom ørene forstår nok at slik var det ikke, selv om jeg traff en ny.. Vi hadde endt det og hadde ikke jeg gått da hadde jeg ikke blitt så mye lenger uansett, det hadde ikke Håkon heller. 

Idag har jeg lært at en familie ikke nødvendigvis består av bare en -mamma og pappa , men hvordan du selv setter den sammen og skaper en. I alle brudd med barn er barnas følelser og tanker viktigst, men istedenfor å bruke de som en brikke for å holde sammen må man finne brikkene som kan knytte alle sammen uten å måtte "velge"...  Vi snakker aldri stygt om hverandre eller til hverandre forran barna. Vi samarbeider med alt fra idrett, skole, aktiviteter, lekser og det som hører hverdagen til, men vi er istedenfor 2 voksene 3. Og Ungene sier idag at de husker mindre og mindre fra tiden vi bare var 2 voksene og vi har alle mer enn nok plass i hjertene våre til å elske og bli elsket av så mange som mulig.  Vi fikk en oppgave når vi fikk barn, jeg en som mor og Håkon en som far. Vi skal ta vare på barna våre, gi de en god oppdragelse, trygg oppvekst og uendelig mye kjærlighet, dette uavhegig om vi er et par. Nå som Hans er en del av oss også har han også tatt et valg og det valget setter samme linjer- trygghet, kjærlgihet og lykke!
Det er ingen oppskrift som kan gis til noen som blir satt i samme situasjon, men et råd kan jeg gi: Kjør samme linje rundt barna uansett hvor mye manmissliker hverandre, prat godt sammen alltid, snakk alltid pent om hverandre, ros hverandre og gi hverandre støtte når det kommer til de små.  Barna våre sier de synes det var trist når vi gikk fra hverandre, men idag er de så fornøyde med situasjonen de lever i, at om de nå hører om familier som ikke har taklet det like bra prøver de å fortelle at det faktisk kan gå bra der også!   I vårt tilfellet var enden på visa idag to fornøyde og lykkelige barn med 3 voksene som elsker de ubetinget. De venter nå på at pappa skal finne seg en kjæreste og for Mathilde er det viktig at hun er flink til å ordne henne på håret og lakke neglene sine, for når hun er hos pappa er ikke han så god på det.. For meg er det vitkig at uanset hva fremtiden bringer , at barna har det bra.. Barna skal alltid vite at uasnett hva er de hovedpersoner nr 1 og slik vil det i vårt tilfelle alltid være! Et lykkelig liv og en flott barndom er det jeg vil gi mine barn, dessverre måtte de lide for valg de ikke ville ta når det ble tatt, men idag er de lykkelige og kjenner ikke til noe annet! 

 

Happy tirsdag!

God morgen alle sammen! Startet morgenen ennå? 

Jeg har timeplanen fullbooket idag og har ganske mange "skype" møter før jeg kan starte på mailboksen så idag er dagen ganske sprengt på timer! Jeg var så tung i hodet igår etter å ha jobbet så mange timer forran pc´skjermen at jeg sloknet forran tv skjermen tidlig igår.. Med så mange timer på øyet var det ikke noe problem å starte dagen tidlig idag heller.. jeg føler jeg får så mye mer ut av dagene nå som jeg står opp tidlig og heller legger meg i "normal" tid. 

Og vet dere hva, forrige uke fikk vi inn verdens stiligste skjørt fra Senze of joy, rett og slett rålekre ! Jeg elsker jo disse -bytimo skjørtene og da er det kanskje ikke så rart at dette falt i smak. Litt lenger på siden , men fremdeles med den tøffe splitten og myke kvaliteten. Finnes i grått og sort og jeg har kapret meg begge til sommersenognen og uteover nå!  Nå er jeg klar for brune legger, lette topper og små jakker - Vår, Vår  kom nå værsåsnill! 


 

Finnes HER og HER.

Genser - hm, Sko -chanel, skjørt- senze of joy ( kjøpes i villapapirka. ) 


Nyt dagen alle sammen, selv om den ennå er litt grå i lufta.. !! Ihvertfall her i Fredrikstad er den det! Vi skrives! 

Kokurranse Obos og flugger farve.

Se hit alle sammen! 

Jeg er så heldig og får lov å invitere dere med i en kokurranse som Obos og flugger farve holder. De gir bort maling og utstyr for 5000 kr til TO heldige vinnere. Det eneste du må gjøre for å kunne delta er å laste opp et bilde på din instagramkonto av noe som trenger et malingstrøk og deretter merke bildet med #-hashtag =  #fluggerobos 

Klikk HER for å delta. 

Mitt bidrag er de kjedlige veggene inne hos Olíver, de kunne gjerne trengt litt farge og maling! Konkurransen avsluttses fredag 27.mars og en jury bestående av ansatte i hhv flugger farve og obos kårer to vinnere. Vinneren annoseres via Obos instakonto @obos_bbl og hos obos.no 

Tvi tvi og lykke til! 

 

Annonse /reklame.

Dander din sofa!

God mandag! Etter mange spørsmål på om jeg kan legge ut et innlegg hvor jeg viser til hvordan man danderer en sofa slik som meg, tenkte jeg nå og gjøre det! Mange av dere husker nok klippet jeg gjorde noen år tilbake på youtube, men idag tenkte jeg å vise det ved bilder istedenfor. 

 • Først og fremst! Start med blanke ark, altså en tom sofa. 

 • Jeg begynner -alltid med de største putene først. 

 • Deretter fortsetter jeg med neste str i puter,  det for å holde en linje i hvordan ting "faller" i sofa´n. Saueskinn er alltid noe jeg elsker å ha i sofakroken. Det er mykt og deilig også bevarer det sofa´n. Jeg bruker en "basis" farge på putene mine og har heller en eller to-tre mørkere supleringsputer jeg danderer inn. Ulike tekstiler mot hverandre er alltid et must. 

 • Så begynner jeg på danderingen, jeg følger gjerne sofaryggen i plasserinegn av puter og legger de i linje etter den. Alle putene våre er i dun, så vi har myke gode puter som er lette å dandere og puffe slik man vil. Jeg avslutter alltid med å slå ned "ører" på putene mine og slår de inn på siden. 

 • Til slutt kaster jeg to tepper opp i sofa´n og det skal i mine øyne se litt tilfeldig ut. Det gjør sofakroken innbydene og ønske er at det skal sse godt ut å legge seg ned i putehimmelen i sofakroken. 

 • Når jeg er ferdig og dandere putene skyver jeg bordet inntil og sørger for at bordpynten følger samme linje og farger som i sofakroken. Når jeg er ferdig ser jeg på avstand at høyden, fargene og linjen på interiøret flyter i hverandre og gjør det, det er jeg veldig fornøyd! 

 

-Husk jeg har store møbler og min sofa er nesten 1 m dyp og bordet  nesten 100cm  x150 cm så jeg har mulighet for store ting . Dette er noe alle kan, men min mening er at du gjerne burde ha plass til det du har uten at det skal stå i veien. 

Nyt mandagen, jeg håper der får en flott start på uken og hentet opp noen "tips" fra meg om du skal dandere i sofakroken! 

Bånn GASS!!

God søndag alle sammen! ÅÅÅh, så deilig å være "tilbake", jeg har faktisk savnet dere veldig masse, tro det eller ei... Jeg er ikke "fan" av å ikke blogge, mne denne helgen har det vært prioritert 30 årslag og familiesamling litt på etterskudd for Olíver. Ikke alle i familien fikk gitt gave og gratulert på bursdagen han hadde så derfor kom noen idag og fikk litt pizza.. Jeg var helt kjørt og utorlig sliten når jeg skulle begynne på selskap nr 2 for helgen , jeg tok med meg småjentene mine på askepott og prøvde å koble litt ut tidligere... Halsen har begynt å hovne opp, nesen er tett og hode veldig tungt, et resultat av at jeg har vært helt uintr. i å høre på min kropp tidligere denne uka. 

Vel, det har vært masse god mat i hele helgen, for ikke å snakke om kaker.. Nå er alt ryddet bort, hverdagen er hjertelig velkommen tilbake! Også vil jeg vise dere hvor pent det ble med det nye rekkverket vårt nå som møblene har kommet på plass og i dagslys!  
Jeg håper dere har hatt en flott helg og at dere har fått ladet batteriene litt! Nyt kvelden, husk ikved er det neste sommer og helt perfekt.. En perfekt avsluttning på helgen! 

Da var han 30 år!

Tenk, den gode, snille, kjekke og morsomme kjæresten min fyller 30 år idag! Hipp hipp hurra!  Han er litt i ekstase, han har nemlig fått MC lappen av meg og han begynner allerde på kurs på mandag! Her går det fort unna når ting skal bli gjort.. Sykkelen står klar å venter på han så jeg håper for han sin skyld at han får unna teori +++ så han rekker oppkjøringen før til høsten ... men men... At gaven falt i smak vet jeg ihvrtfall med sikkerhet ! Ungene har ordnet en ting til han de også så dere kan jo tenke iveren etter å få gitt han gaven er STOR!  Tror de har lagt det de har av vilje til for å få gjennomslag der også! haha.. Vel uansett.. Idag, eller nå må det bli instagram bilder.. Disken på Macén min er ute å kjører så jeg må rense maskinen før jeg får lagt inn mer bilder tror jeg, men men, det skal jeg nok få gjort så fort vi er tilbake fra sveige!Håper det går greit! Mat må handles inn og selskapet er i morgen, ( ihvertfall det ene av det) ..Vi skal servere deilig fondu, +++ MASSE deilig tilbehør! Jeg gleder meg veldig ! 

Bordet er dekket, kun noen hvite roser mangler, ellers er ting på plass for morgendagen! Og dere, sjekke så flott trappen vår ble ( nok en gang) jeg er så stolt jeg! Jeg ønsker dere alle en deilig dag! Kos dere og nyt den! 

Stolt som ei hane!

Nå er vi endelig nesten ferdig og dette ble finere enn jeg kunne håpet på! Tenk at vi har snudd opp-ned på hele huset siden vi kjøpte det og nå har alt blitt nytt og slik vi vil ha det! Stilen i huset skal passe til huset sin byggestil og det føler jeg at huset vårt nå gjør. Jeg har nå funnet et bilde fra hvordan trappen var før noe ble gjort her og jeg akkurat hadde fått nøkkelen. 

2012 så det slik ut: 

2,5 år senere (2015) og ferdig! Vi mangler bare å legge listen mellom stolpene og feste rekkverket ned. 

Trappen på avstand før. 

Trappen nå!  Litt rot rundt nå, men dere ser jo forskjellen selv om toppen på stolpene manger på dette bildet.. Også har jeg ikke brukt vidvinkelkamera! Jeg skal vise dere MYE bedre bilder imorgen! Nyt kvelden vi skrives! 

Igjennom tidene.

God lillelørdag alle sammen! For et vær, nå kan vi ikke akkurat klage,men jeg har likevel en ting å klage på -RYGGENMIN!! Igår fikk jeg massasje og idag emrker jeg det.. Filler´n altså, hvorfor kan jeg ikke lære og bli flinkere til å be om hjelp... Jeg må jo være helt "tett" når det kommer til bæring, jeg løfter jo rundt påd et som er uten hjelp og med den lille kroppe min sier det seg selv at det er VELDIG dumt!! Jaja...Jeg må jo lære jeg også... Uansett... 

Idag tenkte jeg å ta dere med litt tilbake i tid, tilbake til hvordan noe var "før" litt hvordan stilen min har vært fra 2011-2015.. Jeg ler litt for meg selv når jeg ser bildene, den gangen synes jeg nemlig dette var det råeste jeg hadde sett! Stilen min har endret seg utrolig, jeg har jo blitt mer sikker på min "greie" og jeg ser fortere løsningene nå enn før. 

Velkommen tilbake i tid! og året er 2011.. Tror jeg hadde min hvite "bløtekakestil" her.. Noe av den har jeg jo ennå... men dette var det fineste jeg viste om der og da... Vips sa det og mange utskiftninger etterpå .. Ting skulle være enkelt og "fabrikk" stilen slo til for fult.... 

Jeg tenkte ihvertfall ikke komfort når jeg ordnet denne spisestuen.. Men tøft synes jeg det var! 


Også var det tilbake hitt i  2012 da dere..  litt bløtekake igjen.. 

og 2013... 

Rart å se tilbake på ikke sant? 

Jeg er så glad jeg har blogget i alle disse årene for det er FANTASTISK moro å se bilde på bilde fra  før når jeg vet hvordan ting er nå..  Jeg ser likevel 2min" greie på den siten jeg har skapt ut av tingene jeg setter sammen og en rød tråd hele veien frem til en dag idag...  og det er ille stas! 

Et nytt møbel!

God kveld i stuen! Idag er jeg i lykkerus, nytt rekkverk til trappen kommer opp nå og det blir altså noe HELT annet, helt sjokkert jeg... Jeg har liksom nesten ikke klart å forstå det ennå, hjemmet vårt blir jo bare finere og finere og vi er så stolte!  

Vi rakk ikke bli ferdig idag, da dette må bli helt 100 % så vi blir ikke ferdig før imorgen, men jeg ser allerede hvor BRA dette blir! 

Før var den slik: 
Ting skal rettes opp med water, strammes og gjøres ferdig imorgen.. Men nå kjenner dere meg, jeg klarer ikke vente med å vise dere dette heller! Noen andre kjøp er også gjort ( vel, bare småtteri egentlig) men jeg gleder meg til å vise dere dette ferdig! Jeg er så glad når jeg ser at alt begynner å henge sammen, trappen har nesten vært sjenerende mot resten, men nå henger ting sammen! 

Jeg har nå ordnet det slik at ungene ikke kan falle ned frem til dette blir ferdig imorgen, en liten utfordring i seg selv så jeg er nå glad jeg har barn som nå forstår at man ikke skal leke ved trappen. Hadde jeg hatt en 1´åring nå hadde jeg vært stresssa... 

Nå skal jeg komme meg i sengen, vi skrives igjen så nyt kvelden! 

Nydelig skyggeblå.

God tirsdag! Igår gikk dagen min iett, så takk for at dere har hatt tålmodighet med meg.  Nå har jeg faktisk prøvd meg på en ny farge her hjemme, en lekker skyggeblå farge, den er råfin og jeg gleder meg bare mer og mer til sommer når jeg ser denne fargen. Er ikke alle giret på den nå da?  Jeg har akkurat ordnet med 30 års gaven til min kjære Hans og jeg tror den gaven vil falle i smak.. haha... Tenk at den kællen min er 30 år om 2 dager,  halvveis til 60 år og greier og det må gjøres skikkelig stas på! 

Vel, tilbake til farger, jeg har faktisk vært "gal" og blandet inn pudderrosa i den gråblå, det er i mitt syn nesten litt fyfy, da jeg ikke liker å blande rosa med lyseblå farger, men jeg hadde ikke hjerte til å fjerne de nydelige rosene mine heller så nå ble det slik .. haha... 

Se på den deilige blåfargen da, også i lin, helt nydelig rett og slett. 

Brikkene Finnes HER , putetrekket finnes HER. Nå skal jeg kaste meg litt rundt før jeg skal dra vidre for massasje, kroppen trenger det nå etter mye løft og feil sittestilling forran dataskjermen. 

Ha en nydelig dag! Vi skrives! 

En sånn dag.

Jeg får heller bare si jeg kommer tilbake imorgen. Jeg skal være ærlig med dere, jeg har hatt en "krevende" dag og alt for mye å ordne med så det å blogge idag har ikke vært mulig for meg. Jeg har det med å "forsvinne" litt fra hverdagen når ting er litt trått og den "friheten" må jeg gi meg selv innimellom, håper det ikke er for mange skuffa lesere her idag av den grunn...  Jeg skal skrive alt om dette og hvordan ting har vært den siste tiden om ikke lenge og da skal jeg virkelig si litt om hvor "kyniske" folk er, det skal virkelig bli en sann glede for jeg er så lei av å bli presset opp i et hjørne av folk som har fått mye "ekstra" av meg hele veien ..Lykken er stor når jeg er i mål og ikke må se noen av disse på listen min igjen! Bare tanken på det setter et stort smil om munnen min!   

Smil til dagen og den smiler til deg! 

Imorgen er jeg tilbake, frem til det nyt kvelden og kos dere med en god natt søvn! Jeg er tro det eller ei veldig glad i dere , å se hvor snille så mange av dere er mot meg varmer hjertet mitt, så tusen takk! 

 

Barnehage i stuen.

God søndag godtfolk! ÅÅÅh, vi har hatt en så fin helg, nytet hvert minutt fra vi tok helg til nå. Nå er ungene endelig hjemme igjen og her i huset er det fult av kompiser og Mathilde og jeg har laget barnehage i stuen, per dags dato er vi 2 ansatte, 3 barn og en kattunge, en travel dag vel og merke! 

Nå har jeg pause og skal snart tilbake, å jobbe i barnehage på en søndag er nytt for meg så dette er veldig innholdsrikt! haha..

Vi stenger om en times tid så jeg får nesten bare komme meg tilbake på jobb så "sjefen" og ungene holder seg fornøyde! 

Nyt denne deilige søndagen så skrives vi <3 

Orange is the new black

God lørdag alle sammen! Her sitter vi og er skikkelig sofaslitere, vi har nemlig begynt å se på -orange is the new black og vi er helt hektt! Vi har tenkt oss en tur til  svigers på middag når kl blir 18 og der skal vi bare kose oss ikveld .. Denne helgen nyter vi så godt vi kan og jeg trengte virkelig bare å slappe av for til uken må jeg gi mer enn bånn gass for å komme vidre der jeg slapp igår. 

Jeg gjorde forresten litt om her hjemme igår og jeg er SÅ fornøyd altså, det å få det lekre kontorbordet ut i stuen var ikke bare deilig, men fint også synes jeg.. 

Se så fint! Jeg håper dere har en fin helg og koser dere! Imorgen skal jeg selge unna masse rart så følg med ! Vi skirves alle sammen! 

!!!50 SPØRSMÅL!!!

Jeg tenkte å kaste meg rundt på spørsmåltrenden -50 spørsmål og her kommer 50 enkle og "raske"  svar fra meg! 

 

1 Hvor gammel er du om 5 år?  Om 5 år er jeg 31, ferdig med mine tyve. 

2 Hvem har du vært sammen med minst to timer idag? Om natten teller for dette døgnet er det min bedre halvdel Hans. 


3 Hvor høy er du ? Akkurat passe til å fylle ut meg selv... 167 cm... haha. 

4 Hvilken film så du sist?  Resident evil 5.Nå venter jeg på at nr 6 skal komme.. 

5 Hvem ringte du sist ? Hans Kristian <3 Han hadde "rotet" bort tlf sin og jeg skulle se om vi kunne høre den noen plass. 

6 Hvem ringte deg sist? Hans Kristian , det gjør han hver morgen <3 

7 Hva stod det på den siste sms´en du fikk? -Elsker deg og gleder meg til å se deg vakre jenta mi <3 kliss kliss, vi er som nyforelska ennå-- haha... Klarer dere gjett hvem som skrev den? 

8 Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg liker best å ringe, er ikke verdes sjappeste på å tekste og glemmer ofte å svare folk.. Dårlig egenskap. 

9 Hva er ditt favoritt sted?  På vannet med barna og kjæresten en varm og deilig sommerdag! 

10 Hviken sted foretrekker du minst ? Uff, det må være på legekontoret eller hos tannlegen... Er ikke noe glad i disse plassene, men prøver å sjekke både tenner og kropp en gang i året... 

11 Når så du din mor sist? Igår, hun hentet meg på jobb og kjørte meg hjem, lurer på om jeg skal ta en tur til henne snart også... Frokost hos mamma er et must når jeg kan. 

12 Hvilken øyenfarge har du ? Jeg har helt klare blå øyne.. 


13 Hviken julesang er din favoritt? ÅÅÅ, det må være Didi - Christmas Day. 

14 Er dine foreldre gift eller skilt? Mamsen og papsen er gift og har vært det i over 27 år. 

15 Når våknet du idag?  0530.. Hans står alltid opp da for han skal på jobb og da er det fast og susse litt på han før han drar. Og det å sovne igjen da er IKKE lett ,så da begynner dagen tidlig etter å ha ligget å vridd meg i en halvtime. 

16 Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?  Jeg tror jeg bor her, har fått en liten en til og er super stressa for å ha en jente på 16 og gutt på 18 år og i tilegg er gift med Hans og mest sannsynelig styrer jeg Villapaprika med jernhånd! 

17 Hva skremte deg om natten som barn?  Spøkelser og slemme skurker ... Jeg var ofte svett når jeg våknet fordi jeg hadde latt meg fantasere om alt for mye skummelt og hele tiden drømt  om bare spøkelser og  tull! haha... 

18 Hvilket youtube-klipp var det som sist fikk deg til å le? Åh, det husker jeg ikke. Hans viser meg noe rare greier hele tiden... haha.. 

19 Hva er din beste egenskap? Jeg er veldig omsorgsfull og gavemild og stiller alltid opp for de rundt meg. 

20 Hva er din verste egenskap? Jeg blir fort stresset og er veldig sta!

21  Sover du med eller uten klær om natten? Jeg sover med en truse, utover det klarer jeg ikke ha på meg noe som "krøller" seg for meg når ejg skal sove. haha.. 

22 Hvor mange puter har du i sengen? Vi har 8 pynteputer, men jeg bruker 2 når jeg sover, en mellom magen og madrassen og en halvveis over hodet.. 23 Hva er det rareste du har spist?  Jeg spiser jo alt mulig rart, elsker å prøve nytt, men det rareste de rundt meg ser meg spise er vel syltelabber. haha..

24 Har du stasjonær eller bærbar data? Jeg har begge deler . MEN, bruker mest bærbar...

25 Foretrekker du sko,sokker eller barføtt? ABSOLUTT bareføtter!! går alltid barbeint hjemme og i sko, selv på vinteren i ugsa mine. Da blir jeg ikke klam på beina og det er det aller verste som jeg vet om å bli!

26 Hva hører du på akkuratt nå? Kelly Clarkson -heartbeat song.. Har dille nå!

27 Hvilken iskrem er din favoritt? ENKELT!!! Softis med sjokoladestrø i vaffelkjek- namnam!

28 Hvilken dessert er din favoitt - hmmm,  Tilslørte  bondepiker!

29 Den største premien du har vunnet ? Haha, her har jeg lite å komme med altså, haha...

30 Liker du kaffe? Nei, kun kaffelatte med karamell og masse sukker! Vet ikke om det teller?

31 Hva drikker du helst til frokost? pepsi max! haha eller fersk presset jucie!

32 Hvem var din favorittlærer på vindregående ? Blir jeg sett dumt på hvis jeg sier INGEN!  Synes alle var veldig sære og jeg tror alle synes jeg var rar .. haha 

33 Kan du spille poker? Absolutt ikke, og jeg har INGEN planer om å begynne... 

34 Hva har du spist idag ? hmmm, ingenting.. Jeg eier ikke matlyst på morran, men har planer om å lage meg et rundstykke snart... 

35  Nevn to historiske personer som interesserer deg?  Jeg er ganske så blank her , liker å høre folk snakke om histore, men jeg er vel ikke den som har lagt min interesse på noen spesielle. 

36 Hvilken radiostasjon var det du sist hørte på? Nrk mp3 og p4 ... Standard i bilen...

37 Vil du ha barn? Jeg har barn og vil gjerne om jeg kan få en liten en til en gang i fremtiden. Hvis ikke er jeg overlykkelig med de to gullungene jeg har! *heldigemeg*38 Kan du noen andre språk enn norsk ? Joda, litt forskjellig, men Engelsk er vel det jeg liker best..

39 Sover du på en spesiell side ? Jeg sover alltid nærmest vindu og lengst fra døren.. Jeg sover på magen med hode inn i ryggen på Hans og gjerne med hele dyna tullet rundt meg!

40 Foretrekker du havet eller bassenget? Absolutt havet, det elsker jeg, men helst der vannet er klart og jeg kan se bånn...41 Hva bruker du helst penger på? Tro det eller ei jeg liker å spare, men jeg bruker gjerne penger på barna mine, ferier ,  middager ute og den tullete kjæresten min..

42 Eier du dyrebare smykker ? Ja en flott klokke, noen flotte øredobber +++ , men det meste til under 5/6 tusen, men jeg har EN veldig fin ring til over 20 tusen.

43 Hva er ditt favorittprogram på tv? ååå, det er så mange, -the walking dead , robinson, helt perfekt, senkveld , neste sommer +++ Jeg er tv slave når jeg er hjemme! 

44 Hva skal du gjøre i helgen? Idag skal jeg vaske huset, skifte på sengen til ungene, kose med kjæresten min, se på tv ,spise god middag , imorgen er det sove lenge, dra til svigers på middag og på søndag skal barna komme hjem! wiiiii!


45  Kan du stå på slalåm? Haha, nei, jeg er ikke flink til noe av dette, men jeg liker å stå på brett...  Jeg løper gjerne etter å heier på barna når de står på ski.. 46 Hvordan imponerer man deg? Uff jeg er sær, men man imponerer meg når man er snille, gode og har en god humor . Jeg synes at folk med et smil til livet gir meg mye, de som bare klager, tror de vet alt og aldri kan glede seg på andre sine vegene knyter en negativ ball i magen min ... Jeg vil ha positivitet rundt meg! 

47 Hva slags ringelyd har du på tlf ? Haha... iphone med standard!!!  Ikke så spennende akkuratt...

48 Fortell 3 ting om dag selv som dine lesere ikke vet om deg?  Jeg gjemmer meg på badet når vi ser på skrekkfilmer fordi jeg ikke tør å se på , sier jeg må tisse.. haha. Jeg biter negler og har aldri drukket eller kommer til å ville drikke øl! 

49 Hva har du nærmest deg nå som er rødt?  Absolutt ingnting.. ( uff da) 

50 Er du sosial? Hmmm . både og. Jeg liker å være sammen med andre mennesker, men trives godt i eget selskap og det å ha ingen/ ingenting å forholde meg til når jeg har muligheten til det. Familietid med Hans og ungene er jeg helst sammen med hele tiden. 

Ha en topp dag" 

 

Drømmen vår!

Når du kjøper "drømmehuset" står gjerne prosjektene i kø, hos oss gjorde og gjør det, det ennå. Veien blir til mens man går og vi har så utorlig mye som skal på plass før vi kan si oss "ferdig" .  Jeg tror helt ærlig at vi aldri blir helt ferdig fordi et hus er et evig lite prosjekt i seg selv, vi får ikke gjort alt i en smell så når en ting er ferdig står en ny ting å venter. Nå nærmer vi oss å bli ferdig med et lite prosjekt vi har ventet på i mange mndér, nemlig trappen vår, planen var å få den på plass når vi tok å gjorde alt annet, men at det ikke ble slik er jeg idag VELDIG glad for!  

Til uken venter vi nemlig vår nye trapp , og jeg gleder meg til at 1.etasje skal få den helheten vi har planlagt fra starten av. Trappen vi har valgt er denne: 

Og jeg VET at den vil bli et møbel i seg selv, herremin som jeg gleder meg, endelig skal kjøkkenet og trappen bli i sammme stil! wiihiii 

Kjøkkenet er det jeg elsker mest her i huset, jeg er virkelig SÅ stolt av resultatet og jeg er like stolt hver gang jeg viser dere bilder av mitt(vårt) drømmekjøkken. Det er ingenting jeg ville gjort annerledes på kjøkkenet om jeg skulle gjort ting på nytt, alt er gjennomført, alt er praktisk og alt er akkurat slik vi ville ha det. 

Har du et rom som du er stolt av? 

Ferdig på jobb!

God dag alle sammen! Nettverket sviktet for meg idag på jobben og jeg ble derfor nødt til å titte innom nå når jeg kom hjem istedenfor, men bedre sent enn aldir er det ikke det man sier? 

Vel, jeg har tatt med meg videre jobb hjem, det er som sagt veldig mye som skjer om dagen og jeg har hundre ting jeg må få lagt i rekkefølge og orden.. Idag fikk jeg tatt noen flere fine bilder fra butikken vår, åååå uasnett hvor tøft ting er og har vært bak navnet villapaprika er jeg utrolig stolt og lykkelig over å ha klart å skape denne flotte butikken med verdens beste kollegaer! 

 Nå skal vi ut å se på noe småtteri og det skal ejg vise dere litt senere! Frem til det ønsker jeg dere en fantastisk torsdag! 


En liten tur hjemme..

Ja, det blir bare noen timer for imorgen er det tilbake på jobb og full timeplan igjen!  Jeg jobber så utrolig mye om dagen, men jeg har en tru på at det vil gi gode resultater!.Butikken flyter litt ennå, jeg rydder og roter hver gang jeg starter, i en ende har jeg fått system og i andre enden er det bare KAOS!  haha...  Jeg går så i detaljer når jeg først starter så bare det at en farge er på feil plass  kan distrahere meg, men men sånn er jeg bare... 

En ende er ferdig og fornøyd ble vi! Imorgen skal blomster kjøpes til resten av bordene rudnt i butikken også! Jeg synes alltid blomster er pent på jobb, de er overalt hvor ejg er. hihi ... Vi skrive s mer imorgen jeg må lade batteriene litt. Nyt kveden! 

På plass..

God morgen alle sammen! 

Jeg har vært våken siden kl var 06.30 og på jobb i over en time allerede og har nå så mange baller i luften og ting som skal på plass at jeg faktisk er litt stressa.. Typisk ikke sant? Vel, sånn er det, ting går en smule varmt og det er ikke bare bare å vite hvilken ennå man skal starte i... Jeg skal få gjort om på en god del plassering i butikken for nå er det bare humme rog kanari her, litt sånn blir det når man ikke får gjort alt slik man vil til en hver tid... Nye tider er på vei og det er nå nye ting som skjer her på jobben , ting skal vekk og jeg skal tilbake til slik jeg hadde det ( så klart med en touch av 2015 , hihi) Når man vokser har man lett for å nesten glemme å puste og man tar seg lett vann over hodet og det er noe jeg er totalt ferdig med, men så var det "gammel" moro da dere... Den må på en måte skrinlegges også .... Det, er bare å brette opp armene, sånn er det! Gjort er gjort og  spist er spist... 

Idag er det ny dag, solen skinner og jeg er full av energi! Idag har jeg funnet frem noen RÅFINE dagstilbud til dere! Og dere som liker sånt elsker nok dette!  De STORE krukkene har vi nå satt bittelitt ned for dagen idag og de finner dere HER i nettbutikken. Nyt dagen alle sammen! Vi skrives!!!! 

På vei til hovedstaden

God morgen alle sammen! I skrivende stund er jeg på vei til hovedstdaenog idag skal jeg faktisk ta en deilig lunsj der også! Å få litt luft under vingene og ha det som reiserute et par ganger i uken gjør meg ingenting , syens det er helt topp også ELSKER jeg å kjøre bil! I følge meg selv er jeg verdens beste sjåfør, haha....

Jeg er egentlig bare innom her for å ønske dere en flott dag! Været her er grått og tåkete, kjempe tregt, men hva får man gjort med det? Ingenting... Dagen ellers skal bli topp, så litt grått vær lager ingen grå dag for meg . haha... Jeg tar med brillene mine så satser jeg på å møte sola på veien..  Ha en flott dag alle sammen med eller uten sol! *klem* 

Verdens beste Salat.

Mat er det beste jeg vet, spesiell sunn mat! Frisk og smaksrik mat og gjerne litt sterk om det lar seg gjøre.  

Idag har jeg lyst til å dele en enkel og utrolig god oppskrift med dere, liker du salat? Ja, da er denne perfekt! 

 

Du trenger : Salatmiks ( med ruccola) , vårløk, rødløk,tomat,søt paprika, fersk finhakket  korriander, ca 1 halv finhakket chilli, mango,wasabi bønner( kjøpes gjerne på utenlandske butikker) fetaost( kjøp de på glass og hell alt heller have oppi med kraft)  press en lime over og ha i ennhalv fersk grillet kylling, Hvor mye du vil ha av alt i er så klart opp til deg, men dette er absolutt en salat jeg vil anbefale! 

 • Jeg har : 1 pose med salatmiks, 
 • 4 finkuttet vårløk, 
 • 1 halv rødløk,
 • 3 tomater,
 • 1/2 søt paprika, 
 • litt fersk korriander som jeg finhakker, 
 • 1 halv chilli finhakket, 
 • 1 hel mango,
 • En halv fersk grillet kyling, 
 • En liten neve med wasabi bønner, 
 • 1 presset lime, 
 • Et glass med fetaost + oljen det ligger i.  

Bón apetit! 


Jeg håper det smaker og at det blire t smakelig måltid. 

I ett med naturen

Naturen er vakker, jeg lar meg derfor inspirere mye av den!  Selv om jeg nå går å gleder meg til sommer hvor det er grønne trær, blomster og varmt ser jeg hvor vakkert det er ute nå også! Idag tok jeg med meg piknik bagen og dro en tur ned til stranden og lot meg inspirere, litt kvister og skjell ble med hjem igjen , det er nemlig utrolig hvor mye så "lite" kan gi av inspirasjon.  

Brunt, beigt og andre natur farger er typiske fine base farger, bare en liten drypp av lyseblått, orange eller rosa her vil gi skape en vår stemning. Jeg klarte likevel ikke dy meg idag, jeg lot naturen snakke for seg og fargen gikk helt sart med resten av landskapet rundt meg... 

Puter HER og HER. , lekker sengeteppet/pledd HER

Liten sølvbolle HER,

Ta deg en tur i skogen eller gå en tur ved sjøen, pust inn frisk luft og la deg inspirere av hvor vakkert ting er og hvor tilfeldig det har blitt sånn .. Vær og vind har herjet i mange 1000 år og vi kan bare se og nyte, ta og føle. En slik inspirasjon er gratis og alltid deilig ta tils eg! 

Nyt dagen, vi skrives!! 

Grønnere på andre siden?

Vi har vel alle hørt det ordtaket? Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden! Vel, det er det ikke heller, men det kommer jo ann på hva du har på siden du står. 

Skillsmisse, ordet får meg til å få frysninger på ryggen og tanken på hva alle mener om ekteskap og skillsmisse får meg til å tenke at jeg ikke vet om jeg vil gifte meg igjen.. Du hører jo om de som gifter seg mange ganger og "aldri" blir klokere på det.. 

Vel, mange spør meg hvorfor jeg giftet meg når jeg var 18 år og hvordan jeg kunne "plutselig" skille meg og svaret har jeg faktisk ikke alltid lyst til å gi eller svare på, for mange familier er jo dette en privatsak og for meg er det jo til dels det også! Jeg skal likvel prøve å si litt om mitt synspunkt på dette, det betyr ikke at du må være enig. 

Når du er 16 år og blir storrmende forelsket er bildet av et evig lykkelig liv det eneste som står i hodet på deg, ihvertfall var det slik for meg, jeg tror også jeg kan si oss. Vi var ikke gamle når vi tok det steget og bestemte oss for å gifte oss, men vi var da overbevist om at dette var rett når vi haddekjærlighet, og barn sammen, det var liksom slik vi mente det skulle være. Jeg mener fremdeles at kjærligheten ikke har noen fasit på hva som er rett og galt, du hører om de som har vært gift siden de var 18 år og sammen siden de var barn og ennå er det. Jeg var hodestups forelsket i den mannen jeg giftet meg med og var overbesvist om at vi kom til å vare livet ut, vi lovet jo trossalt hverandre evig troskap. Ønsket mitt var ikke at dette ikke skulle fungere. 

Nå nesten 10 år senere tenker jeg at det er et valg jeg er glad vi tok, selv om vi idag er skilt. Vi fikk til mye bra sammen og jeg er så rik på erfaring jeg aldri hadde hatt hvis vi ikke hadde tatt de valgene vi tok den gangen. I vårt tilfelle bestod ikke ekteskap bare om det hva andre mente det var, men om oss som personer, vi elsket hverandre og det var grunn nok for at vi ønsket å gi hverandre et løfte "til evig tid". Det er vel i de fleste tilfeller kjærligheten som ikke setter grenser, er det ikke? 

Jeg er idag en livserfaring rikere  og en mye klokere kvinne, men jeg er ennå ikke utlært og det blir jeg aldri heller. Når du skiller deg betyr ikke det i alle tilfeller at man ikke har kjærlighet for hverandre lenger, men i vårt tilfelle var det en anne kjærlighet der og den for hverandre som kjærester og partnere var blitt borte på veien mellom babyskrik,jobb og våkennetter. Vi ønsket ikke å se enden på forholdet og holdt det gående, men er det ikke ærlgihet for hverandre som "partnere" der lenger, hvor er kjærligheten da? Jeg var naiv, jeg var redd og veldig opptatt av å holde en fasde som var "RETT" jeg ville ikke at alle de som hadde hatt fordommer til oss som par skulle få rett, de skulle ikke vinne dette..  Sirkelen jeg beveget meg inn i var ikke bra, den var overfladisk og mer opptatt av andre sine meninger enn min egen. 

Når du tid etter tid går å lager  deg et liv for å ikke gi andre en glede i å ha "rett" blir ting bare enda værre, du blir til slutt veldig usikker og redd og det av ting som ikke har noe med forholdet å gjøre. Jeg var opptatt av at mine barn ikke skulle vokse opp i to hjem, det var ikke slik at det stod på listen min når jeg gikk opp kirkegulvet akkurat, men når du blir en person du ikke er for å virke som noe andre tror du er,er heller ikke det noe bra.  Idag er det nesten like vanlig å skille seg som å gifte seg når jeg snakker med folk rundt, og uansett hvor trist jeg synes dette er, er det slik det har blitt ,Jeg lurer likevel ofte p(?)å for hvem er en av disse alternativene en sikkerhet og mest riktig når begge også er like vanlig? Vi lever ikke lenger på 18 og 19 hundre tallet og jeg tror ikke dette er det eneste som har endret seg nå som vi lever i 2015.... Det er som om ting er mer "greit" samtidig som det ikke er det.. 

Jeg synes selv at man burde være sammen en god stund før man gifter seg, men HEI, er du forelsket, lykkelig og "klar" hvem er jeg til å si det?  Jeg har ingen ønske om å skille meg flere ganger og om det da betyr at jeg ikke vet om jeg  vil gifte meg igjen får tiden vise.(bare tanken på å ikke få det til igjen skrememr meg jo) Når jeg vet hvordan ting kan endre seg og hvor kort livet er synes jeg det er mye viktigere å fokusere på det man har fremover hvor negativt det er å endre kurs eller hvor "vanlig" det er for folk å gifte seg. Må man virkelig gifte seg for å ha det bra som par? Noen ganger føler jeg at man blir tatt mer "useriøst" som par når man ikke er mann og kone.. Jeg vet det ikke nødvendigvis er slik, men likevel er det mye som kan hintes frem slik. Man skal ikke gifte seg for å bevise noe for noen andre, man gifter seg vel fordi man vil ta det steget sammen.(?)  

Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden, men i noen tilfeller er det jo det. Og det er ikke en synd å være ærlig for seg selv og de rundt,men det er en synd å leve i trosakp om det da betyr at man må lyve for å ikke "synde" .  Det vitkigste er livet og at man skal ta godt vare på hverandre og hvor du velger å ta ditt liv er det ingen andre enn deg som kan uttale seg om.. Du er din egen lykkesmed og det er faktisk sant! 
Ikke forhaste deg med noe, ikke gi ettter for noe du ikke vil, følg hjertet ditt og tro på deg selv og kjærligheten du er heldig å bli beriket med. For noen er giftemål hellig, andre ikke, jeg står litt dratt mellom "barken og veden" .. Jeg synes man skal gifte seg av kjærlighet og hvis man mener selv at dette er rett, men ikke bli i det for en hver pris om det du trodde var sikkert en dag viser seg og ikke være det!Kjærligheten er til låns og ikke alltid er vi alle like heldige å har den med oss livet ut.  For meg er det umulig å love noe for resten av livet mitt, så kanskje det at jeg syndet er rett..  Jeg var ikke ærlig når jeg lovet evig troskap, nettopp fordi jeg ikke viste og ennå ikke vet hva livet vil bringe, men jeg synes det er helt greit idag. Jeg vil heller være tro  å være ærlig med den som står der med meg, enn å late som noe annet fordi vi er 7 milliarder mennesker her på jorden hvor kanskje halvparten mener at det å gifte seg er forpliktet til livet ut uansett hva som skulle skje og andre halvpart ikke? .

Dette er noen tanker jeg har rundt dette og ting jeg har følt på veien til der jeg står nå. Jeg syndet i løftet mitt, men jeg var tro mot å være ærlig med mine følelser og det var det som var min grunn for mitt valg. 

 

Hva er dine tanker om ekteskap?  Og synes du at man skal leve sammen for en hver pris "bare" fordi man burde vite bedre når man tror man vet alt? 

1.Mars Olíver 8 år!

Idag er det en spesiell dag, nemig 8 år siden jeg ble mamma for aller første gang og Olíver sin 8 årsdag! Jeg forstår helt ærlig ikke hvor tiden blir av, tenk at jeg har vært mamma hele mitt "voksene" liv og at jeg fikk en så fantastisk sønn!  Den 1.3.2007 ble han født, og fra dag en var ( og ennå er) han verdens vakreste gutt jeg noen gang hadde sett! Det er som folk sier, man blir så blendet av morskjærlgihet at blir helt borte vekk! Jeg kan ennå tenke når jeg ser på Olíver at jeg synes han er så perfekt og god, den tanken klarer jeg ikke legge bort uansett hvor gammel han blir. Jeg ser så mye av meg selv i han, men i tillegg er han veldig "seg selv" , han lærer og en en veldig "veslevoksen" gutt som er veldig glup og omtenksom! At han er 8 å allerede er nesten litt skremmende, hvor ble tiden av, om de neste 8 årene går like fort er han 16 år før jeg rekker å blunke... 

Dagen idag har blitt brukt på Olíver og lillemor og det skal den fortsette med! De skal til sin far ikveld og frem til det skal de bare kosemoseoverdoses med av en veldig skrullete mamma.. haha.. Jeg håper dere har det fint! Her sitter vi å ser på 5.mila.. Ikke det at jeg er så intr. men jeg prøver ihvertfall, kællen er ihvertfall helt inne i tv og halveis med i løpet fra sofa´n. Vi skrives etterpå, nyt dagen og kos dere med å lade batterier de som kan <3 

 

hits