mars 2014

Kvelden på plass...

Så har denne dagen gått og kvelden står for tur, for et vær vi har hatt idag da,dere! Jeg  har idag fått det smørt inn med solen at vinduene må vaskes og prøver å utsette det så lenge som mulig- haha.... 

Det som skinner er ihvertfall huset på innsiden, her har jeg vasket og gnikket alle rom og deilig duft av sommer lukter det i hele huset!  Det er så deilig å komme hjem fra jobb til rent hus, vinduene kan jeg liksom "leve" med... haha.. Nå skal jeg se på min nye favoritt serie - mordene i Sandhmn. Noen andre som også følger med på denne? 

Glassserien min finnes nå i nettbutikken, lysekrone,spsiestoler ++ ligger også der! 

Nyt kvelden - vi skrives my sweeties! 

 

Funny monday!

Mandager er alltid så fulle av ting som skal gjøres for uken, den perfekte "to do " list er oppe å går og jeg håper timeplanen blir krysset av på fredag som -done. Idag har jeg måttet ta tak i "kjedelig" jobb som var på mailboksen, den "perfekte" fasaden har alltid to sider vet dere- en enkel og litt vanskligere.. hihi... Nettbtuikken har (igjen) blitt fylt opp med noe nytt, jeg synes det er 10 x morsomere å legge inn varer enn å fjerne de. Forventingene bak hvert produkt er alltid så stor og da er det bare konkurransen med seg selv som kan bli nervepirrende nok... hoho.. Har ejg tatt inn for mye lelr for lite av dette produktet.(?).. 

Nyheter er alltid stas, spesielt når jeg får de inn huset og frem på plassen sin. Idag fylte jeg på nye deilgie puter i sofakroken, vannkaraffelen står fremme hele tiden, jeg klarer ikke sette den vekk for den er såååå FIN!! Med sin tekst "mineral whater"  står den alltid på bordet med vann.. Sammen med lysestakene mine og det deilige nye duftlyset som lukter deilige frisk sommer lang vei.(!) 

 

Nydelig ikke sant? 

Vannkaraffel finnes HER!
Fineste putene mine - i løpet av uken kommer de store 80x80 putene fra -byvillapaprika inn igjen også! Love it!  De nye strikkaputene passer perfekt til med alt linet jeg klasker inn i huset. Finnes HER i nettbutikken og er med innmat!
 
De lekre høye lysestakene finnes HER og sommerens deiligste duftlys HER.

 

Pleddene mine finer der HER og HER. Topp ti på listen for perfekte tepper for de som er som meg og elsker å bre det over seg og ellers vil at de skal se pene ut i sofakroken ... 

Nå skal jeg få hentet et par små bærter og få de vidre i bursdag og deretter den lille " store" gutten min på fotballtrening!! 

Funny monday! 

 

Starten på en ny mnd.

God søndagskveld alle vakre! Nå er nok en deilig helg over og jeg har masse tapt energi jeg har trengt å ta igjen. 

Det er ikke slik at jeg skal starte dette innlegget med å klage, men jeg vil bare fortelle.. Mange har sagt de har sett at "smilet" på bloggen har vært litt borte og jeg skal ærlig si at jeg har hatt en liten " down" periode. 

Siden August i fjor har det skjedd MYE i mitt liv og jeg har prøvd å dele så mye jeg har ønsket, det for det er en person til i bildet. Jeg har det veldig bra, så det har ingenting med noe slik å gjøre, men jeg har vært sliten , veldig sliten psykisk. Alt rundt meg har vokst så fort og jeg har nesten jobbet meg ihjel. Det ligger mye jobb bak butikken og jeg har nesten ikke hatt tid til å sette meg ned å slappe av. Når ting vokser så fort som det, det har gjort for oss krever det mye hard jobb og til tider har det vært så mye jobb at jeg har jobber 10-14 timer i døgnet før jeg har koblet av. Enten går ting for fort og hvis det "legger seg på rettlinjen og sabiliserer seg litt har man 100 nye ting man må jobbe opp og få frem. Psykisk har jeg nesten gått på veggen, for selv om jeg elsker jobben og alt den bringer med seg har jeg ikke klart å sette meg ned å nyte, føle på det og brukt en fridag til å ta fri... Presset etter å måtte yte mer hele tiden er der og jeg blir gal selv om jeg ikke får muligheten til å være kreativ. Men så er det jo slik at det å ta seg et pust i bakken egentlig er sunt.. Jeg er nok ikke alene om nettopp dette, men når det skjer en og man møter hinder i form av seg selv blir det tungt å komme seg på beina igjen selv om man hver dag reiser seg.  Jeg har måttet snu opp ned på livet mitt, jeg har blitt alene og ikke alene, jeg har måttet ta tøffe valg, kjedlige valg, svelget mange kameler og funnet meg i mye man ikke skal finne seg i for å få alt til å gå på skinner. Til slutt stopper man litt opp og må tenke seg om før man klarer å kaste seg ut i det igjen! 

Så nå som jeg først har klart å få samlet alt, ansatt nye mennekser i firmaet, gitt fra meg mer ansvar og endelig kan ta litt mer tak i utviklingen er jeg veldig glad dere har hatt tålmodigheten med dere. Tusen takk for at dere sender hyggelige meldinger, liker bilder, følger med og handler, jeg er dere evig takknemlig! Så fra og med nå har jeg endelig noe som heter tid og den tiden skal jeg bruke på det jeg mener er rett og som jeg vet vil bli veldig bra! 

Etter en deilig dag,natt og morgen på torpet er jeg klar for ny uke, så nyt de siste timene denne søndagen før morgendagen griper tak i dere! 

Nyt kvelden my sweeties! 

 

Endelig lørdag!

God lørdag alle sammen! Hatt en fin dag så langt? 

Idag står jeg i butikken og storkoser meg, solen skinner og det er masse deilig liv i byen- været trekker mange mennsker ut av huset, det er ihvertfall helt sikkert. Det er på dager som dette man merker hvor mye man faktisk savner sommeren, jeg bare håper vi er like heldige iår som i fjor på våret( det er lov å drømme.) 

Butikken bugner over av deilige nyheter og enda mer kommer, jeg blir mer og mer imponert over alt det flotte vi får inn, for ikke snakke om prisene som er på det forskjellige. 

 

Så er du i byen - ta turen mer enn gjerne innom! Her er nok noe for alle og vil du bare titte er det lov det å! 

Idag er det store rottingbrettet dagens produkt i nettbutikken- vi har ikke mange igjen, men har du lyst å sikre deg et - er kanskje dagen idag dagen! 

 

Tegn til vår..

Nå er våren virkelig her, denne helgen er det meldt knallbra vær og solen skinner fra skyfri himmel! Jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren kommer og utesesongen kan starte for fult igjen! Nye hagemøbler skal på plass, ny grill,solsenger -huset skal få ny kledning, lekestuen til Mathilde skal shines opp , plattingen nede skal beises hvit, det skal snekres hus til søppel og papp dunk +++ Planene for huset er som kjent mange og iår skal mange gjennomføres! 

Dørene fra Fjellstad ble finere enn forventet - herlighet jeg er i *dør-lykke-rus!* hihi... Dørene kostet litt, men nå er det verdt hver enste krone,for de er endelig på plass! Hele huset sin "fasade" ble løftet, nå står bare søknaden om tak over ingangspartiet på kommunen, jeg håper det går i boks altså... Vel, jeg elsker huset mitt uansett og for hver ting jeg får gjort blir jeg mer og mer fornøyd! Med et hus på nesten 200 kvm krever det jo litt tid alt som skal gjøres, men hvem bryr seg om det når man bare koser seg med det(?)

Idag har litt lyng fått komme på plass i urnene, jeg har raket i hagen, vasket litt vinduer og fått gjort litt jobb ute. Gleden for å kose seg ute i dette deilige været var stor, for hva er ikke bedre enn å ha mulgihet til å nyte vært på sitt beste!

Endelig tegn til vår!

Vegglampene og lykten er fra Villapaprika og finnes HER og HER. 

Muren mellom trappe-trinna og husmuren skal males, men vi har blitt anbefalt å vente med dette på et par -tre uker ennå... Ennå noe å "glede" seg til!  

Også venter vi på godkjenning på car-port *håpe*håpe* .... 

Har dere fått startet ute ennå (?) ......   

Siden vi bor nærme vannet og er kjent for våre flotte skjærgårder her i Fredrikstad har jeg valgt å holde huset i en "sørlandsstil" i farger. Kledningen blir brei, med smale bord over, når den kommer opp, det fordi huset er "firkantet" og da ønsker jeg at kledningen skal være litt "løftende" for huset. Jeg bruker mye grått og hvitt ellers for å holde det litt "skjærgårds" -aktig og så langt føler jeg det passer huset aller best også...  

Nå får jeg komme meg til byen og butikken min, nyt dagen! 

 

Trend Collection på besøk

Idag er det langdag og hva er jo hyggligere enn å få besøk av vår kjære Levrandør Trend Collection. Villapaprika er så heldig å har så mange flotte levrandører som er titt og ofte på besøk,tar oss med på reise og som vi gjerne ber på besøk... Idag ble vi sittende i go sofaen som de leverer og Fredrik synes den passet perfekt i butikken vår!  Jeg kan ikke si annet enn at jeg er helt enig.. hihi... 

Velour er jo fint og det nye om dagen, en tinge r sikkert, den er fantastisk og sove i- jeg har testet den ! haha.... 

 

Nå skal jeg fortsette med mitt her i butikken- nyt dagen- så skrives vi! 

 

Nå kan sommeren bare komme

Hei hei! beklager at ting har vært så rolig på denen fornten idag, jeg har ikke hatt nettverk og min macbook har vært på en aldri så liten tømming hos gutta på eplehuset.  Jeg tenkte selv om bildene er litt "store" at jeg gjerne ønsker å vise dere bilder av huset med den nye ytterdøra oppe, for fint ble det virkelig! Nås tår maling og ny kledning for tur så våren og sommeren kan ikke komme med varmere vær fort nok.

Nettbutikken skal fylles opp og deilige dagens produkt ligger ute for de av dere som ikke har sett det ennå.

 

Nye dører på plass, jeg er så forelsket!

 

Nå skal jeg få startet på maten, jeg ennå ikke fått spist middag så nå får jeg nesten prøve å få litt mat i magen. Jeg ønsker dere alle en deilig dag vidre, det nye programmet som er lastet opp er helt forferdelig å jobbe med , så nå må jeg inn til epla gutta igjen å få litt info med på dette.. 

Nyt kvelden! 

 

Fin puss..

Når man pusser opp følger det med en deilig lukt, nemlig lukten av ny maling, snekring , huset får en "nyhuslukt" og det er så deilig! Nå er døren i underetasjen endelig på plass og jeg må si at den var 10 x flottere enn jeg hadde sett for meg, gleden av å så brikkene komme på plass litt etter litt er så stor! 

Idag har kjøkkenet fått en liten vask, for er det en ting jeg elsker er det rene kjøkken- det må nesten være det synes jeg. Alt synes jo så fort solen titter inn igjennom vinduet også. Alt av skåler,krukker, lamper osv er vasket rent , nye blomster på plass i krukkene og følelsen av vår har sneket seg inn her også. 

In my kitchen.. 

 

-Nå må jeg hente små jentene mine, så vi skirves etterpå!  Nyt dagen! 

 

Putekrig!

Hei alle sammen ;)

Da det ikke ble noe dagens produkt igår vil vi  gjøre litt stas på dere kunder og har derfor 15% rabatt på alle putetrekk idag.

Putene finner du her !

Ha en nydelig dag alle sammen:)

 

Er det sånn en småbarnsmor er?

Vel, jeg hadde bildet klart for meg- tro meg! Den perfekte gravidkul på magen, en unge i vogn, en gående sidenav, alltid sovende små engler som skulle sove,spise,tisse,bæsje,spise, leke etter mitt tempo... Hvor var det jeg tok så veldig feil? Sist jeg sjekke ble det ikke helt sånn.. Neida, jeg fikk en unge som var en "drømme" baby, han sov lenge, spiste masse, smakte på alt ( til og med hundebæsj, dette ler han seg skakk av idag) han var rolig og tilpasset plassen han var, så kom baby nr 2, hun var en diva fra hun kom ut av magen... Jeg har alltid hatt snille barn, men en ting nr 2 var bedre på enn nr en var å teste grenser og ikke hvilken som helst , hørselen og kondisen , ja for hvor langt kunne hun teste dette før hu mor ble svett.. Det var akkuratt som om det lå i hennes natur.. Ingen gråt , men konstat vræl og ingen rolig bevegelse -løping var hennes evne og gjerne mot trapper og ting som kunne knuse.. Herlige har de vært begge to, de er alt for meg, men hei.... Hvem "normal" mor sier ikke det?  Jeg er noen ganger overpumpa jeg altså... Denne bloggen... Ja, denne "villapaprika" bloggen.Ungene synes så klart dette er veldig "Stas" , dette med at den er lest og mye besøk, at mange mennesker ser bilder, leser tekst.. Alt dette er de helt klar over, så noen ganger lurer de litt på hvorfor de er så lite å se her siden jeg blogger så "mye"... Er det en ting jeg har i min natur er det "ironi"... Til de grader noen ganger litt mye, men jeg er meg "sjæl" 100 % som så fint alle sier når de sjekker inn på paradis hotel.. Hvordan de klarer det er jeg så nysgjerrig på ? Være seg selv 100 % , jeg har altså aldri prøvd det, men vet jeg var meg selv sist jeg sjekket... Uansett... Når jeg for 7 år siden skulle bli mamma var tankene bak det å få baby så fint og fantastisk flott, jeg tror ikke jeg viste helt hva jeg ga meg ut på, spørsmålet er vel det at ingen helt vet det når de skal bli mor for første gang.. (?).. Jeg viste lite om at den  "rosenrøde" småbarnsmor tilværelsen skulle bli byttet ut med en løpende svett overpumpa(lykkelig) mor som i løpet av en dag må innom yrket advokat, diplomat, rakettforsker, nasa ekspert, månefarer, insekt ekspert, dyrlege, vaskedame, lege, sykepleier , klatrevegg, lærer, forfatter, leksikon, fredsmegler, psykolog, skittentøysdunk, søppelkasse ,taxi , fotballproff, ballerina danser - you name it, listen er lang... Sist jeg sjekket stod jeg på rema 1000 med en unge som var illsint for å ikke få et batman blad på en torsdag og ei jente som var knust av sorg for at hun ikke fikk lov til å "bare" kjøpe glitterbørsten i barbie blandet ... Akkuratt der og da kunne hvem som helst gravd opp et hull under beina på meg og jeg hadde gladlig forsvunnet for å slippe å ta en nytterløs diskusjon som jeg vet med sikkerhet ender med to sinte elsklinger som ikke fikk viljen sin... Ekstra stas er bilturen hjem der den ene av de sitter og sparker i setet i sinne og jeg pent prøver å holde fred ved å ta den diplomatiske korrekte kommentaren  " - vennen min , slutt(!) Du får IKKE lov å sparke i bilsetet,mamma kjører..! "....  Jeg kan jo si at det alltid er ekstra koselig å stå på kjøkkenet å lage den ønskelige kyllinggryten når maten blir sett på med ugleblikk før den pent blir satt til side...  Den rosenrøde mammatilværelsen hvor ble den av? Den som alle snakker om(?) Den som alle skryter sånn av og pent forteller meg om når jeg etter en hektisk dag sier jeg er så glad kvelden kommer når jeg kan legge begge to trygt plassert i sengen sin og deretter få mine 2-3 "camilla" timer for meg selv.. Noen ganger blir det bare en eller to, den første timen går for det meste ut på å fly mellom soverommene for å svare på spørsmål, bare gi "en" kos til, en suss, glemt nattakos, nattasang, nattavann...  Barn er barn, slik er det. Jeg tror faktisk alle barn tester grenser og alle mødre tror ting er så mye lettere enn hva det viser seg å være. Jeg viste ikke at det var sånn det var å være en småbarnsmor, og den rollen er den jeg tar mest seriøs av alt i livet mitt.. 

Så når barna nå da først sover , er det ikke så rart at denne døren kommer ut imorgen (?).... Jeg måtte være rørlegger før sengetid etter badetid og det faget er jeg ikke ekspert på, så å sile ut en sokk av do før tannpussen kunne starte tok litt mer tid enn forventet... Det er nemlig slik forstår dere at barn gjerne vil se hva som skjer hvis man trekker opp doen med en sokk oppi.. Og det er alltid like stas da å måtte ta på seg et yrket barnet ditt mener du klarer på strak arm når de ser at det som skjer ikke er så moro som først anntatt... 

Så hva skjedde med håret mitt ikveld(?) .. Vel, det jeg har ble satt i en tull på toppen og joggebuksen ble tatt på og sminken?.. Vel, det rakk jeg aldri idag for jeg måtte leve et liv forran dataskjermen og bestemte meg for å slippe å bruke 5.minutter jeg ikke hadde idag på det. 

Gleden var stor når jeg kunne se dørene -selv om de bare står i esken... 

Vel, det er sånn det er å være småbarnsmor , kanskje en smule hektisk, men jeg tror nok de fleste deler samme syn på sine vakre små når de på kvelden går inn å brer over de dynen etter at de har sovnet ... Da er alt glemt og jeg ville gjort alt om igjen bare for å kunne lære de å kjenne ... En ting er sikkert --- talen på komfirmasjonen , den blir garantert morsom! 

Nye dører i hus!

Og gjett om det vil løfte huset 100 hakk! Disse dørene er helt fantastisk, jeg lover å vise dere de etterpå.. Akkurat nå er de på vei hjem hit og jeg står nesten å tripper.. Dette har jeg maset om siden jeg flyttet inn her og ventet på siden august så dere kan tenke dere forventingene mine er STORE! Jeg har jo nesten "glemt" hvordan de ser ut- haha.... 

Vel, huset shines og ordnes for her har det vært stor malejobb siden tidlig fredag.. Jeg er altså så fornøyd, huset er så lyst og møblene trer så godt frem nå! De lyse sommer gardinene mine har også kommet opp, det er rart hvor åpent ting virker når det blir helt lyst og alt lyset slipper inn av vinduet. 

Den nye strikkputen har jeg lagt min "elsk" på, fargen er så lekker kombinert med det grå og beige og strikken tøff blandet inn med all linen ellers her i huset. Puten finner HER i nettbutikken.. LEKKERbisken sjæl .. hihi.... 

Kl 18 er det styremøte så frem til det skal jeg få kastet meg litt rundt før neste blogg innlegg bomanderer dere med ny ytterdør!!! wiihiii!!!! Jeg gleder meg til å lukke opp døra, lukke igjen døra og lukke den opp og igjen -igjen!! Også trekker det ikke om vinteren - tommel opp til hyggligere strømpriser for en kråkefyrer som meg!  

Den døra den døre, når kommer den ? hmmm. mulig jeg hører bilen i gaten nå....

Eller..? Jeg får løpe opp å se vi skrives! 

 

Lys bunn

God kveld i stuen, hatt en fin søndag? 

Minhar gått ut på å male, male og atter male... Nå ser jeg slutten så endelig er vi snart ferdig. Gulvene nede har fått seg et "løft", vegger,tak,lister ,trapp,møbler osv.. You name it! Alt er kritt hvitt og på god vei til å bli helt fantastisk! Er det noe jeg elsker er det å få ting på plass å se resultatet ferdig! Da blir all jobb så sinnsykt verdt det! hihi 

Imorgen kommer nye ytterdører opp og gjett om jeg gleder meg !! Etter mange mndér med ventetid er de endelig start plassert i huset! jippi!! Vel, den lille gangen nede har gått fra å være furu og kaffelatte til å bli kritt hvit. Imorgen skal gangen innredes og ny dør nede kommer også på plass!! Dette er altså SÅ stas!! 

En liten titt på gangen i underetasjen

 

Listen under døren må der eikke se på, jeg har nemlig ikke vært så "nøye" her siden det skal røskes og rives i døren her imorgen og ny list til ny dør komme rpå plass...  

Imorgen kommer mange nye bilder, så bare å glede seg og frem til vi skrives igjen -sov godt!

Oppussing!

God søndag!! Her i huset pusser vi opp, alt blir kritt hvitt her, jeg har aldri hatt så hvitt hjem før. Så rent og deilig det er når alt blir helt og ferdig, rett og slett en helt annen verden altså. 

Jeg tror dere kommer til å like det, for jeg ELSKER det! 

Men imens vi holderpå koser vi oss også, før og etter bilder kommer og hvilken maling vi har brukt skla jeg fortelle! Nå må jeg fortsette, ååååå som jeg gleder meg til å vise dere det! 

Jeg skårer ikke full pott!

God morgen - eller formiddag! (?) Herreminhatt her har det gått unna på morgenen idag! Ungene har latt det gå en "smule" varmt her hjemme og jeg har flydd opp og ned trappene som en robot!  Huset skal idag SKURES! Jeg skammer meg , for her ser det grusomt ut og alt ligger bare å flyter.... Klokken går ekstremt fort når man har mye å gjøre, hva med at den kunne stoppe litt(?) ... Hadde vært greit å satt alt rundt på pause slik at jeg rakk over det jeg må! Uansett, ejg skårer ikke full pott og vil nok aldri gjøre det heller, men her må ting tas tak i flør det flytter ut av seg selv! Til mandagen settes nye ytterdører på plass- gjett om jeg gleder meg! Og kledningen på huset skal av og ny skal på- hoho.... Til sommeren har jeg forhåpentligvis kritt hvitt hus! * ihope* 

Etter lek,frokost og en furten bærte jente måtte hun må få alle ut i bilen og levert på skole og barnehage! Siste dagen i uken hvor alt må gjørs- noen som kjenner seg igjen? 

Villapaprika

Idag har det vært stille på denne kanten, jeg har rett og slett hatt for mye å gjøre. Butikken har blitt fylt opp med masse varer og det betyr MASSE planlegging, styling og plassering! Imorgen skal jeg få tatt tak i husarbeidet her hjemme, det bugner av skittentøy,hybelkaniner og shit her- ikke veldig fint og flott akkuratt! Men, butikken derimot- den er fin og ren ! 

Skikkelig sommer klar! 

 

Slik er min hverdag!

Som 100 % jobbende mamma har mange lurt på hva jeg gjør med mine to små småtroll, enkelt fortalt bor de på Villapaprika med mammaen sin når mamma´n må jobbe!! Dette er noe de liker og gjerne spør om de dagene vi ikke har vært på jobben. jeg har lagt inn masse filmer til dem, de har egen sofa på bakrommet, kjøleskap , lekse plass, lekeplass - you name it, jeg har innredet bakrommet som en egen liten hybel, så det er nokså koselig her. 

Idag har vi en skikkelig rydde dag, så her i "huset" har vi ryddet og danset den siste tiden siden vi stengte dørene! 

Min hverdag består av jobben min og barna mine - slik er min hverdag, akkurat slik jeg liker det! 

 

Å få det til å stemme (?)

Hus og hjem er et prosjekt som jeg "aldri" tror man vil bli ferdig med, er man ferdig dukker det opp noe nytt. Mange står med spørsmålet, hvordan får jeg det slik jeg vil uten at det koster flesk? Mitt spørsmål er da, hva føler du gir deg mest forandring. Idag har jeg satt sammen noen tips til dere og liker du det -  prøv deg frem.

For det første nå går vi sommeren i vente, tenk derfor lyst og nett, du tenker annerledes om sommeren enn om vinteren. Iår er det "inn" å sette farge på ting, om ikke alt er en detalj mer enn nok. Ved å tilsette en fargetouch får man mulig det farge avbrekket man savner.  Jeg for min del har aldri vært flink med farger, selv om jeg elsker det når jeg ser det utenfor mitt hjem. Nå har vi tatt inn mange lekre farger, alt fra blåtoner i ulike nyanser til rosa,kral,orange osv. Til og med gult, og de er råtøft til beige,brunt og hvitt. 

Denne våre og sommeren er tiden for å bli glad i farger og min favoritt er denne; 

 

Råtøff til beige og mairneblått og den skriker ikke så fargen virker dempet selv om den gir et lite fargespill i rommet.

Farger jeg aldri blander; 

Lyserosa og lyseblått, for meg er dette totalt skivebom og fyfy. I klær som interiør. 

Gult og blått, vi er glad i vårt søskenland, men å blande disse fargene er ikke delikat. 

Varm rosa og klad rosa , korall og rosa, disse fargene gjør deg mulig litt forvirret når de er bandet sammen. 

Kongeblå ,sennep og grønt. Her snakker vi 1960 tallet uten klasse. 

Nyheter jeg blander i farger nå; 

Sort og klad marine - dette vr før fyfy, men nå synes jeg bare det er kjempe tøft! 

Lyseblått og lin, men her gjelder det å bruke grove tekstiler mot det søte slik at det ikke ser ut som om en baby skal flytte inn. 

Fersken og marineblått. 

rødt og rosa- denne kombinasjonen synes jeg faktisk er kjempe tøff! 

Når man skal innrede så er det først og fremst veldig viktig å få det lsik man selv liker det, men tips fra meg: Heller få STORE ting, enn mange små. Uansett om du har en liten hybel eller leilighet, et stort hus eller normalt - store ting får ting til å ser mer "voldsomt" ut, men det er jo så klart viktig å begrense seg slik at man ikke over lesser et rom eller hus også. 

Tenk gjerne naturen vår når du innreder- dersom du ser for deg for.eks en skog- de tyngste fargene er i bunn og det letter når man kommer oppover. Slik burde man tenke ved innreding av et hjem eller rom også, Start med de tyngste tingene først og deretter tilsett de nette tingene slik at du får ting til å gli over i hverandre fremfor å spise opp hverandre. 

Et hjem skal være slik man selv liker det, men jeg er sikker på at dersom man prøver seg litt frem kan man hente masse inspirasjon på de aller fleste plasser og likvel klare å se en rød tråd i det man setter sammen. 

BRUK monotone farger, tenk fargesirkelen når dere prøver dere frem og ikke vær redd for å feile! 

 

En liten Anbefaling...

Hei og hopp alle sammen! 

Idag tenkte jeg å komme med en liten anbefaling på noen av durance sine produkter, de har jeg sett det har kommet en del spørsmål på den siste tiden så derfor tenkte jeg- fyr løs! 

Durance har mange ulike produkter, duftlus, vaskemiddel, husvask, kroppsvask , kremer, såper etc.  Og jeg har de siste 2 årene brukt disse produktene mer enn annet. skylle og vaskemiddelet til Durance er helt fantastisk, tøyet lukter friskt og rent naturlig, jeg benytter meg kun av en kork av hver og det holder mer enn nok, dra produktet er "drøyt" (en kvart kork mer på 7 kg vask) . Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle opskrifter fra Provence. Produktnene er miljøvennlige og inneholder mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbare. Mathilde har siden hun ble født slitt med eksem, dette er det eneste vaskemiddelet jeg har kunnet bytte på i ulike lukter uten at hun har reagert en eneste gang. Det deilige med vaskemiddelet er at når maskinen står å går og klærene henges opp lukter det rent og friskt i hele huset, dette har jo gjort meg litt ekstra bortskjemt. den "rene" naturilige duften gjør at det meste andre virker kunstig. Produktet er rett og slett FANTASTISK! 

Finner HER  i nettbutikken. 

Så var det denne husvasken ;Husvask kan brukes i alle husets rom. Bruk ca. 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset. 750ml med pumpe. Jeg lover dere, idé dere begynner med denne serien går dere ikke tilbake til "vanlig" grønnsåpe på lik linje igjen.. Vasker du huset med denne og gjerne også lufter vil du få en så fantastisk duft i hjemmet at du gleder deg til neste gang du skal vaske hjemmet ditt igjen!  Jeg må jo si at jeg ELSKER den følelsen! hihi... 

Finnes HER i nettbuikken. 

 

Utover dette anbefaler jeg de deilige duftlysene,putesprayene og hussprayene i samme serie, du kan ikke ta feil, det er en ting som er sikkert når det kommer til Durance! 

La deg forføres av deilige lukter og produkter.

Da har vi startet!

 

Da er vi skikkelig igang! JIPPI! Vi må ta et og et rom, men nå har vi startet på oppussingen og vegger,lister og tak skal få seg et 4.strøk, da 3 strøk tydligvis ikke holder, trappen skal startes på og vi har noen nye møbler ventet inn dørene .Imorgen skal jeg røske frem det som er av vaskefiller og skurekremer! Her må og skal det bli rent før "moroa" skal begynne! 

Til mandagen neste uke kommer nye ytterdører osv opp og da er det stas at ting på innsiden er som jeg vil også, ihvertfall deler! Vi skal ta et og et rom slik at vi ikke må "stresse" med noe, men det ene drar alltid med seg det andre så det kan bli nokså spennende å så hvor grått og stygt det kan virke når vi først starter! Ettersom jeg tenner masse lys er veggene fort nok grå så det ser jo ikke ut som jeg har vasket noe noen gang før. haha... Vel, deilig skal det bli for jeg vil bare ha alt helt lyst, mindre møbler og generelt mer luftig ! Våren gir meg alltid blod på tann...  

Det er nok mange som rister på hodet og tenker "igjen" når de ser hva jeg skriver, men sannheten er at vi har aldri blitt ferdig, det er så lett når man først har fått på plass ting å overse de uferdige stedene. Jeg tenker nok de fleste har det litt slik, men jeg er lei av å bruke så mye tid på å "irritere" meg over det som ikke er ferdig at jeg rett og slett bare kaster meg ut i det nå en gang for alle!  

Nå skal jeg fortsette å rydde vei, så snakkes vi igjen imorgen! Nyt kvelden! 

 

God morgen!

Opp og hopp, nå er det ny uke og ny dag! Her i huset sitter en liten gutt i sofaen så ser på tvén, leker med figurene sine og lager voldsomt mye lyder! Olíver er over giret og har idag 100 planer å gjennomføre !  Han våknet i takt med solen idag og hoppet i taket av glede når han så at det var pent vær! 

En aller tiders liten kar! 

I den andre enden av huset ligger en sovende prinsesse og nyter sine siste minutter på øyet før hun skal "luffe" ut i stua i bare trusa si med håret i alle rettninger og spørre om det er noe mat!  hihi... 

Rett og slett en sovende prinsesse !

I underetasjen sitter jeg og rasker meg igjennom det jeg kan før kl blir så mye at jeg må opp å kle på meg, kle småtrolla og komme meg avgårde til skole,barnehage og deretter jobb! 

Nok en vanlig mandag! 

Nyt dagen, den har så vidt begynt! 

 

 

 

Litt før og noe etter.

 Vaskerommet er det rommet i huset som var "styggest" , jeg kunne dessverre ikke fordra det, men etter mange liter hvitmaling, noen paller, grove tepper, duftlys , og kurv ble det et helt nytt rom!

Slik så det ut før; 

Slik ser det ut idag: 

Rommet har hatt en veldig enkel forandring, siden den så langt kun har bestått av maling og litt kreative ideer, men dette rommet skal med tiden deles i to og slås sammen med toalettet og deretter deles i to slik at vi får et stort bad og et noe mindre vaskerom i underetasjen til oss og ungene... Planene er mange, men stas er det! 

Gangen oppe var også furu og de som kjenner meg vet at dette er noe jeg bare ikke klarer.. Ikke min smak uansett hvordan jeg vrir og vender på det! 

Før så Gangen slik ut; 

 

Gangen oppe nå; 

Her har jeg faktisk ikke blitt helt ferdig med rekkverket på baksiden og ettersom nytt skal på har jeg ikke tatt meg bryet med å få det skrudd av for å gjøre det ferdig heller. haha.... Snakk om latskap da dere,haha....

Nå skal jeg komme meg i bursdag, vi skrives mine vakre! 

 

 

Cathrine Hammel.

Det er ikke ofte dere ser meg i kjole, men det siste halvåret nå har jeg brukt mer og mer kjoler. Når jeg var i Kristiansand tidligere denne uken var vi innom en fantastisk butikk- Paula.. Jeg ble jo helt super giret og endte opp med den vakreste kjolen jeg noen gang har sett.. Nå er det bare å finne på festligheter fremover slik at kjolen kan brukes ofte og flere innkjøp kan gjøres. ! 

Nå har vi spist 4- retters middag, koset oss med brus og drinker i baren, spist chillinøtter og ledd til krampen kom! Hankø er virkelig plassen jeg skal bli flinkere til å dra til, her er det rolig, masse natur, deilig mat og avslapping! 

In my new Cathrine Hammel dress!  

Kommentarer får jeg gå over imorgen og mandag, jeg har ennå ikke hatt tid rett og slett så mye venter! Sant skal sies at jeg virkelig setter pris på hver og en kommentar som kommer inn, da blir bloggen for min del noe mer "levende!" så fortsett, dere er/blir lest hver og en av dere <3 

Nyt kvelden og natten! 

 

Vi er på Hankø..

Og her skal vi være til imorgen, spise masse god mat, bade,få spa og bare nyte litt rolig tid uten noe press fra noen plass. Det beste av alt er at Hankø er 10 min hjemmenifra, men vi må med en liten minitur på 3-4 minutter over vannet med ferige så det føles mye lenger borte.. Hihi.. Helt merkelig det er med hvor mye så lite kan gjøre !  En ting er sikkert, jeg er ei ordentlig Fredrikstad jente!  

Og vi gleder oss "ille" til å få somm´ærn tilbake !! 

 

Nå skal jeg ned å late med i spa avdelingen, vi skrives ! Nyt dagen! 

 

My house!

Før og etter resultatet i dette huset er veldig tydlig. Alle rom har blitt pusse opp, noen mer enn andre, men alt i alt- huset har fått seg et KRAFTIG og NØDVELDIG løft! Denne mndén kommer nye dører på plass i huset og i år skal vi brette opp armene på både kjøkken og uteplassen! Det å pusse opp et hus er veldig dyrt, så ting må bli tatt litt etter litt etter lommeboken. 

Idag kommer enda mer av "før og etter " -bilder, etter mange av deres ønsker! Det er nok mange som pusser opp hjem, kjøper oppussingobjekt eller bygger hus - alle har vi ideer på hvordan vårt hjem skal se ut.. Jeg for min del var bestemt på mitt, huset skal og skulle holdes i husets sjarm, altså ting skal passe til huset og innredes ettersom hvordan vi lever i hjemmet.  Jeg har innredet hjemmet i en Hampton preget cottage stil som gjennspeiler meg,oss, min stil og meg... Jeg har aldri brydd meg så veldig om hva naboen nødvendigvis synes er så pent eller ikke, jeg er mer opptatt av å holde mitt hjem etter min stil! Styling og innredning av et hjem har også veldig mye med person, alder osv og gjøre. Alle kan ikke like alt like godt, hus og hjem er min hobby, livsgnist og "greie" ... Og resultatet er 100 % vår stil! 

Veien blir til mens man går..... 

Og et hjem skal til syvende og sit være hjemmekoselig! Jeg har aldri likt farger, kun duse toner i ulike kontraster og fassonger. Heller få "store" ting enn mange små, ting SKAL være monotont og holdes i kalde duse toner som gjør at jeg slapper av. 

Før så stuen slik ut; 

 

Og etter ; 

 

Kjøkkenet så slik ut før; 

Og etter: 

Gangen nede før; 

 

Og etter; 

-Litt har skjedd siden 2012 her, og på under 2 år har vi gjort MYE! Nå gleder jeg meg bare til resten! 

 

 

 

 

Bursdagsbarn!

Vel hjemme og på plass i sofaen med walking dead på skjermen skal jeg ta det helt med ro før jeg skal opp i butikken og jobbe imorgen før det blir hjem og ordne til selskap for Hans- Kristian. Det blir enkelt nok bare snitter, men mat blir det! Vi har vært ute å spist middag idag og skal ut å spise MASSE på lørdagen også så jeg bestemte at det måtte være noe enkelt imorgen. 

Denne karen er ihvertfall VELDIG fornøyd med gaven sin, han har vært heldig det synes til og med jeg- hihi.... 

-Og jeg er VELDIG fornøyd over å være hjemme og bare late meg på sofaen noen timer, det er magisk det! haha..... Turen var helt fantastisk, vi har storkoset oss veldig ! Men etter en så lang biltur blir jeg helt pumpa... 

Imorgen skal jeg ta for meg kommentarfeltet, så jeg får bare beklage det enn så lenge... 

Ha en deilig kveld!

 

Tenk sommer!

Ja, som overskriften sier - tenk sommer! Noen tenker nok at de først må få smaken på våren, men sommeren kommer fort og før vi vet ordet av det så har vi passert april og mai mnd. Nå som vi er på innkjøp har vi sett på typiske sommervarer og mye av hva vi kan bestille opp til kunder , her snakker vi de flotteste hagegruppene, dekkstoler av ypperste kvalitet og solsenger som er til å svime av for.. hihi... Jeg har alt sett meg ut mine favoritter og allerede har jeg sett på hva som skal flytte inn hos meg! 

Nå skal vi straks sette snuten hjemover - det er 4-5 timer i bil som venter oss, men det skal gå Helt bra så lenge humøret er på topp! 

Nyt dagen mine vakre- vi skrives! 

 

I byen på middag...

Da kom vi frem til Kr.sand etter 5 timer på veien med 2 stopp og lunsj ! Vi har vært veldig heldige med været så turen gikk som en drøm ned, en hver flue på "veggen" hadde ledd seg ihjel av våre samtaleemner på turen.. Er det en ting vi kan er det å finne VELDIG intr. emner å snakke om.. haha.. Alt fra mannfolk, kvinnfolk, jorder, mat og slankeprodukter ..... haha...

Vel fremme fant vi fremt il et par butikker vi skal innom imorgen tidlig her før turen går til levrandøren for lunsj og titt! Hans- Kristian fyller år imorgen og ettersom han har fått gaven idag ( den lå å ventet på bordet når han kom hjem fra jobb) må jeg finne en aldri så liten symbolsk ting til... Så nå kan han lure litt - haha.. 

Kvelden ble ikveld PERFEKT - vi har sittet mange timer ved bordet og spist oss alt for mette.. Middagen var upåklagelig og desserten magisk! Nå er det nattan og batteriene skal lades før morgendagen! 

Sweet dreams sweeties! Vi skrives fra showroomet imorgen! 

 

Biltur i sola!

God tirsdag alle sammen! Her skinner solen og det håper jeg den gjør hos dere også! Vi setter snuten mot Kristiansand hvert minutt og skal storkose oss på innkjøp, som vanlig! Huset er ferdig ryddet, vaskemaskiner ferdig hengt opp og brettet, sengen redd opp og mailboksen startet på så denne morgenen har bare flydd av sted! Igår la jeg ut et par bilder på insagram av den nye sengegavelen som er i samme serie som puffen og jeg er altså så fornøyd med resultatet! Det er jo ingen bombe at jeg liker beige så rommet er i duse toner nå med et par blå avbrekk puter i velour!  

Beige og 100% Camilla! hihi.. 

Jeg simpelthen Elsker soverommet mitt, det er så lunt og koselig, enkelt og delikat , og ettersom jeg har bodd meg innhar jeg fått prøvd litt forskjellig også. hihi... Alltid lander jeg på beige,hvitt, marine og lysenblått - så at huset er som det er spiller for meg stor rolle, stilen må jo passe til huset.. =) 

Sengegavelen Finner dere HER. Puffen HER og putene HER.  

Nå skal jeg kaste loss og komme meg ut i bilen! 

-Ut på tur aldri sur- kos dere idag - vi skrives etterpå! 

 

 

Sa du vår?

Idag våknet vi opp til plaskregn og grå himmel, så åpnet den seg og himmlen ble blå og solen tittet frem! Gjett hva jeg oppdaget når den skinte igjennom vinduet mitt? Joda, møkkete vinduer! Det slår aldri feil at de er møkkete på disse tider av året, spesielt etter en stormfull høst og vinter! Likevel.. Våren er fantastisk og idag fikk jeg på plass alle de deilige nyhetene fra Villaparika ! Jeg tror det er år og  dag siden jeg koset meg så mye med styling sist! Jeg har alltid koset meg med styling, missforstå meg rett, men idag var det ekstra kos! 

Nytt lekkert alu fat! Ingen bombe at det står på salongbordet. hihi Finnes HER.

Den lekre nye klokken finnes HER.. Har dere sett da, blir jo bare finere og finere ting å få tak i der ute! 

Lekker linstol finnes HER

Nå skal jeg straks pakke bagen min. Imorgen setter vi snuten mot Kr.sand for innkjøp og kos med vår kjære levrandør! Det er alltid kjempe stas å bli invitert, spesielt når vi koser oss sånn på tur som vi gjør! Det å reise på tur er noe jeg og Nina er best på, vi vet å kose oss altså.. Funnet stam steder for stoppeplasser på veien også- haha.. 

Vel, uansett, nå skal jeg kose meg litt i sofakroken .. Nyt Mandagen og kos dere! 

 

I kjellerstua..

Som lovet noen dager tilbake skulle det komme inn noen bilder -før og etter av flere rom her i huset. Når vi slyttet inn her var tveggene ned i furu, 3 skap stod plasser her, men ellers var rommet nytt og helt perfekt for å innrede med akkurat de møblene jeg ville. Dette rommet blir brukt hver dag, enten jobber jeg her, ellers bruker ungene rommet til lek,film og generell kos og hygge! 

Før så kjellertuen slik ut. 

 

Idag er den innredet med de duseste sarte fargetoner, myke deilige pledd og puter. Et must i mitt hjem!

 

De lekre Lysestakene  finnes HER, putetrekk HER

De nye møblene i kjellerstuen er mitt siste kupp, jeg falt spesielt for salongbordet pga str. på det, for dette er romslig og godt og koster ei heller skjorta. 2590,- jeg synes ikke det er dyrt når bordet er massivt og i skikkelig treverk , for ikke snakke om det vakre sidebordet i samme stil. ! 

Salongbord / kaffebord finnes HER. Sidebord Finnes HER, Puff HER og salong HER. 

Nå skal jeg fortsette med rommene her i huset, dere vil nok ha mer bilder utover idag tenker jeg (?) 

 

Match & twins....

Søndagskveld og masse deilig på tv´skjermen - altså, kan det bli bedre?  Nei, det tviler jeg på(?) ... Ikveld skal jeg kose meg med -neste sommer og helt perfekt, hvor jeg med sikkerhet vet at Hans og jeg hadde passet rett inn som hovedpersoner... Vi er så uenige i enkelte tilfeller at vi er til å grine av i latter av de som kjenner oss.... Han mener en ting jeg bestemt og korrekt ( siden jeg mellom oss her inne alltid har rett) noe helt annet.... Jeg har alt skiftet ut rød cola med light brus og vann, gatekjøkkenmat med hjemmemiddag som for det meste består av advokado og tomater som tilbehør... Hans som ikke likte tomater en gang da.. haha..Vel, nå gjør han det for sånn er det .. Jeg ser han sniker til seg alt fra sjokoladebiter til kjeks- ja, Hans det har jeg tatt deg i noen ganger nå... Skolebrød og andre bakevarer- fy altså! Her går det i epler og bananer når man skal dytte innpå med noe mellom måltidene... Prøv å se for dere denne fustrasjonen , den er rene komedien på det beste nivået! Vel, uansett... idag har vi sett walikng dead... Dette klarte han å karre til seg å se på(!) og jeg som har blitt den pinglen når det kommer til sånne skumle greier.... Vel, jeg var tøffere for et år siden, nå er jeg i tro om at noe sånt kunne skjedd etter å ha opplevd noen grusomme mareritt.... Etter et par episoder satt vi oss i bilen og dro til min kjære søster i familie selskap ... Mat og kaker- denne helgen må jeg ha vært drømmedama til Hans, for her har det gått i kaker og cupcakes to dager på rad....  Med to unger og stressa voksene kom vi oss avgårde.. 

Twins og greier... 

En sko, to sko..tripp trapp! ......

Denne helgen har jeg nytet været, våren har kommet og det er rett og slett FANTASTISK! 

Når man har ei jente som blogger kommer man seg ikke unna et aldri så lite "pose" bilde... Si cheese Hans! 

Nyt kvelden... Den har så vidt begynt! 

 

 

 

Akkurat slik....

Så var nok en helg kommet på den "siste" dagen og søndagen er fult igang allerede for store og små. Ettersom det ble full fart igår og masse deilig kaker ble igjen har jeg sittet å spist cupcakes til den stoe gullmedalje! Herremin så godt er er med sånn skikkelig GODE saker. haha.. Det må jo være lov i falle ut en gang i mndén -.. eller hva? Olíver ble overrlykkelig over selskapet sitt, 14 "gale" unger samlet på en plass i skumle og morsomme kostymer, her snakker vi klirrring i glasset, taler, show og leker, små barn ser og lærer fra sine foreldre, det er helt sikkert. 

Dagen ble gjennomført med fri lek i huset, flasketuten peker på, tegne halen på grisen, pizza, gele og cupcakes! 

Idag har dagen så langt gått ut på å kose oss med sen frokost og ungene har sammen sittet å lekt i stuen i et par timer med alle de nye tingene Olíver fikk. Nå skal de se på familiefilm og bygge Lego. Hun mor skal ta seg en time med full ro på sofaen ... Mulig spise et par cupscake som står å frister VELDIG på bordet på de lekre kakefatene mine! De er rett og slett "to die for" -- hihi ....

Finnes HER i nettbutikken. 

Nyt formiddagen, vi skrives etterpå! 

 

 

Lørdag til ettertanke..

Jeg har i løpet av de tre siste årene jeg har drevet bedrift, gjort meg noen tanker og refleksjoner. Det er rart hvordan det fungerer. Man lærer seg raskt hva som betyr noe, det er ikke vennskap, det er ikke lojalitet, men penger - også kalt kroner og øre. Som kjent er vel ikke vi jenter spesielt flinke til å backe opp hverandre, rose og støtte de av samme kjønn. Selv om jeg ikke hadde forventet massiv støtte og hjelp ble jeg likevel overrasket over hvor kyniske noen mennesker er. Det er jo sånn at når man driver et aksjeselskap at alt man gjør er offentlig, det vil si at regnskap legges ut hvert år, samt alle kunngjøringer med hva som skjer innenfor selskapet, så uansett hvor mye jeg skriver om hvor bra eller ikke det går, vil dere alltid kunne sjekke dette når informasjonen blir lagt ut. Så når jeg skriver på bloggen at det går bra så går det faktisk bra og det samme gjelder også motsatt vei. Konkurrenter vil det alltid finnes- og det er bra, kunkurranse gjør oss bedre og mer skjerpet. Men utrolig nok er ikke alle like enig i dette, vår forrentingsmodell og konsept er å bygge opp sterke merkevarer med det "lille" ekstra. Vi har flere levrandører hvor vi har eksklusivitet på varer eller varelinjer for spesifikke områder, dette er enkelt og greit for at folk skal finne en grunn for å gå til oss, nettopp fordi vi ikke selger det samme som nabobutikken. Så som sagt over jatakk til kunkurranse, men også jatakk til eksklusivitet. Det er mange i denne bransjen som skal gi deg gode råd og tips, selv om du ikke ber om det, noen få er gode, men de aller fleste fryktilig dårlig. Det er like gøy hver gang noen som har for. eksempel har gått konkurs skal gi deg tips på hvordan du skal drive din virkesomhet, trenger jeg å si noe mer?  Det er mange gode ideer, men ikke alle klarer alt det andre det innebærer å drive bedrift. Det kan være alt ifra forretningside, finansiering, gjennomføringsevne eller bare mangel på forståelse for sin bransje. Vi vet jo det at en av tre bedrifter er konk eller lagt ned innen 3 år, dette sier sitt, det er ikke lett og det har det absolutt ikke vært for emg heller. Mange kan sikkert tenke at det ser veldig enkelt ut når de leser min blogg og ser 3 bilder av et lyfat hvor det er plassert 2 lysestaker, 1 lykt og en champagnekjøler i en tilfeldig rekkefølge hvor teksten under lyder " jeg kan bare flytte inn i dette lysfatet!" ......eller " åh, jeg kan bare ta vinterdvale i denne genseren, den er så skjønn"..... Og det kan jeg faktisk forstå.! Sannheten er at det er ikke akkurat slik... Jeg jobber minst 10 timer i døgnet 7 dager i uken og dette gjør også de andre som er tilknyttet Villapaprika, det er ikke bare meg , men åtte voksene mennesker som er virkelig villig til å gi 110 % for at vi skal få det til.  Vi er nå totalt 9 stk og selv om det kan virke som jeg er primus motor bak alt, så står det faktisk 8 andre som kommer med ideer, styler,pakker, svarer tlf, betaler fakturaer,fører regnskap, rydder, vasker, bestiller varer osv, det er et eget lite økosystem som ikke er sterkere enn det svakeste leddet. 

Som dere sikker forstår ligger det ganske mye jobb bak hver styling, hvert blogg innlegg og hvert eneste salg, dette med å bygge en merkevare ,et konsept og en livsstil er noe som er viktig for oss. Det er derfor med blande følelser når andre over en lav sko bruker vårt merke, navn eller benytter andre ting som har med Villapaprika å gjøre i sin egen vinning setter sinnet i kok. Jeg har sett mine blogginnlegg bli kopiert, logo bli plagiert, og varemerker forsøkt nappet forran nesen på oss- så hver så snill ikke kom å fortell meg at vi da sitte å se på dette og late som ingenting, for det er nemlig ikke greit. Vi beskytter våre interesser, slik som andre ville gjort med sine. Så får heller "ego" råde i visse situasjoner. 

Det er ekstremt mye man skal tåle og det gjelder spesielt ved å skrive blogg. Joda, jeg legger vel hodet på hoggstabben, ved å i det heltatt ytre meg i det offentlige, men står det en merkelapp i panna mi ;si hva du vil, fordi jeg har blogg og bryr meg ikke om det ? - Nei, jeg tror ikke det.  Hver eneste dag tikker det inn meldinger og kommentarer av ymse art, det spender seg fra hore, dårlig mamma, butikken din suger, du står ikke bak din egen butikk, pappajente, osv... Dette er vel ikke noe jeg har bedt om, men noe jeg rett og slett må regne med når man er en til en viss grad offenlig person. Og med det mener jeg ikke jeg at jeg er noen kjendis som alle vet hvem er, men det har ettervært noen tusen mennesker som kjenner til bloggen eller merkenavnet og har ganske sterke meninger om meg og mitt. Det sies jo at en fjær blir til ti høns og believe me - her snakker vi ikke ti høns, her snakker vi en bondegård med tusenvis på tusenvis av høner, det er litt slik jeg opplever det når jeg for eksempel sier ting i fortrolighet til folk ejg trodde var til å stole på og deretter hører fra andre, noe helt annet. Jeg har vel kommet dit nå, at jeg ikke lenger ønsker å forsvare meg, men heller forklare litt hvordan det kan være å være meg. Jeg mener ikke at jeg aldri har sagt noe stygt om noen, og ei heller ikke gjør det nå, men det får være grenser på hva man skal si og tåle. Enkelt og greit fei for din egen dør først før du gir deg i kast med andres. Jeg har aldri vært personen som synes det å sitte å true er greit ei heller legge ut offentlig diskriminering av andre hvor kanskje ikke navn nevnes, men alikevel er helt tydlig på hva det handler om. En tommelfingerregel er at avtaler skal være skriftlig, da muntlig avtaler ikke er vært sin egen vekt i shit. Det er nå slik at trakasering, trussler og diskriminering er ulovlig uavhengig av om polititet er villig til å forfølge det eller ikke.  Jeg har ihvertfall funnet hvor min grense går og hvis jeg er den som må benytte meg av loverket for å sette grensen- ja så gjør jeg det. Husk bak alle datamaskiner, blogger osv sitter det alltid en person, et menneske med tanek å følelser akkurat som deg.  Det du ikke klarer å si ansikt til ansikt- vær så snill, hold det for deg selv. 

og med det sagt -til alle dere herlige blogglersere og kunder i Villapaprika, dere gjør livet vært å leve! Ha en deilig lørdagskved! 

 

Klart for guttaboys!

Så har dagen før Olívers guttebursdag kommet og ho mor har alt ryddet huset, handlet inn varer, dekket bordet og fått på plass alt for Olíver sin O´store Karnevalselskap. Jeg tror det blir 14 gutter totalt ( så nå jobber jeg med bord nr 2), så hu mor er en smule svett kvelden før.. hoho... Livatt blir det og moro! Jeg gleder meg på Olívers vegne for han har ikke snakke tom noe annet de siste dagene.. Hele 20 innbydelser ble sendt ut, men uheldig nok har Olíver klart å la 4 ligge igjen og jeg har ingen nr til disse barna og fikk da vite om dette nå for under en time siden.. Uff, sånt er hjertekjærende, men jeg tror alle gutta i klassen fikk sine innbydelser, så jeg får bare håpe alt går bra. Enda godt jeg viste navnet på et par mødre slik at jeg fikk huket tak i de via den bermøte facebook siden.. hihi.. Vel, vel, bursdag blir det og med mange spente småtroll tror jeg dagen til Olíver imorgen blir perfekt! Det skal fiskes godis, lekes leker og spises pizza og kaker! Et skikkelig barneselskap vel og merke! 

Bordet er dekket klart for gutta boys! 

 

Har dere sett de nye stolene mine da? Lekre ikke sant!! Er helt overbegeistret jeg.. Disse ligger på nettbtuikken og finnes på vårt lager per dags dato! Finnes HER i nettbutikken! 

Vel, nå får jeg starte på middagen, Mathilde går det nesten rundt for stakkars, hun blir akutt sulten når hun blir sulten.. Nesten skremmende. haha..... 

Nyt dagen/ kvelden- vi skrives! 

 

Skal man så skal man..

Så var det lille Onsdag igjen, du, det går jo sååååå unna nå!! Igår lærte jeg også hvorfor det heter lille lørdag, så nå forstår jeg det også. haha.. Idag fikk vi inn nydelige nye glasslyker med skinnrem og høye lysestaker i sølv!! De er jo rett og slett "bæl" fine altså! Og prisen er det ingenting å si på, den er perfekt for den som liker å unne seg noe nytt uten å tømme seg totalt.. Vel, klokken går ekstremt fort på jobb, spesielt når man koser seg slik som meg! hihi... 

Vi har fått alt ut på nett alt så bare å ta en titt! Også kommer det UENDELIG masse lekkert ut fra Gant til sengen, herremin så deilig det er med litt farger om dagen! 

Vel, uansett...Nå skal vi ta med oss lille frøken freken å skrive henne inn på skolen! Mammahjertet altså, nå er jeg helt varm i trøya altså...Skoleinnskriving - hei hvordan denne tidne går!

Kveldskos...

God kveld fra stugo, har dere hatt en fin dag? Jeg har brukt kvelden sammen med småtrolla mine, Mathilde har brukt over en time på å massere, kile og kose med mammaen sin, snakk om å bli bortkjemt. Hun synes jeg så så "sliten" ut så hun ville kose litt ekstra med meg, jeg kan nesten ikke forstå at jeg har så "store" barn nå. Det er så rart alt de teker ut, deler av tanker og snakker om, de har liksom så mye å dele og fortelle om dagen, at det har skjedd mye bare den sist mnd er ingen tvil. Mathilde har et språk som er fantastisk og dannet, hun begynner virkelig å gjøre seg klar for å starte på skolen og Olíver er en råtass jeg aldri har sett maken til så det er tydlig at han selv har fått skolegutt personligheten på plass.... 

Vel, nå skal jeg nyte en times tid til i sofaen med valnøtter og bær- nam nam...

Jeg har en kæll i sofan sidenav meg som sliter veldig med - mobilmania! Er det noen som har noen gode tips på hva han kan gjøre for å vende den av seg? Jeg har prøvd alt, men den gliiiir liksom frem hver gang.

Vel, tips tas imot med takk! haha...

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Tirsdag alt....

Nå er tirsdagen snart over og jeg gleder meg til kvelden, idag verker beina mine og jeg er helt pumpa etter mye flying.. Kondisen MÅ bare bli bedre altså. hihi.... Vel, våren er endelig på god vei nå føler jeg og idag fikk vi inn deilige friske blomster og frem det lyseblå enda mer!  Jeg simpelthen elsker det lyseblå altså, for meg er blått nydelig uansett. 

 

Og dere, se på de vakre hortensiaene jeg fikk tak i idag da, ble helt DÅRLIG jeg, aldri sett så blæss og vakker blåfarge på de før! Disse skulle jeg hatt masse av i hagen min, tenk deg store bedd fylt opp med slike (!) *drømmer*..

Blomster er alltid vakkert så det kan man vel ikke få nok av,eller hva? 

Nyt dagen mine vakre, det er ingen grunn for å ikke prøve ihvertfall! 

 

My top 10!

stæsj er jo hva denne bloggen for det meste handler om daglig får ejg spørsmål på hvilken produkter som er mine favoritter. Blant alt det flotte er det ofte slik at jeg har MANGE favoritter, men noen ting elsker jeg liksom litt mer enn annet.. 

Og mine topp 10. produkter skal jeg dele med dere denne uken.. Disse tre " is my loves" .... 

Idag brukte jeg dete fatet dekorert med masse dielig spekemat , det ble altså SÅ lekkert! Det å kunne bruke det til alt er et must når man får et lite "møbel" i huset. 

 

Mine "berømte" glasskrukker med sølvlokk - disse bruker jeg til alt fra mel, sukker,kaffe, havregryn +++...... Passer til alt og står fremme hele året! 

 

Rottingbrettet mitt som jeg har hatt på salingbordet mitt siden den dagen jeg fikk det i huset! Perfekt for de som liker å samle ting på en plass lsik som meg... 

Alle produktene  ligger i nettbutikken under kategori interiørstæsj... 

 

Familie selskap ..

God mandag og endelig ny uke hvor jeg har hatt fult kjør siden jeg stod opp. 

Olíver fylte på lørdagen hele 7 år, tenk at den vakre lille gutten min nå begynner å bli veldig stor. Jeg blir bare mer og mer stolt over han for han blir smartere og smartere, flinkere og flinkere hver dag! Vel, snakk om store barn, til onsdagen skal Mathilde skrives inn på skolen, herremin, jeg har snart to skolebarn! Det er rart og veldig deilig på en og samme gang, de forstår så mye nå, er flinke, selvstendige og rolige, kan sitter timer bare å prate og vet å sette pris på ro og det å sove lenge om morran - haha.... 

Selskapet til Olíver slo jeg sammen med pappa så jeg gjorde litt ekstra stas på de ved å lage hjemmelaget koldtbord. Men, det er alltid mer jobb en jeg tror så enda godt maten gikk ned på høykant! 

Og dere - sånn midt imellom alt- ser dere de lekre nye vegglyktene mine? ååå, de er bare mine favoritter altså! De er nye og fra villapaprika, ligger i nettbutikken , knallpris på de synes jeg ! 

En vellykket minnerik dag for en stolt 7 åring! Til lørdagen er det karneval selskap med guttaboys i klassen, dere kan tenke dere han gleder seg altså! Nå skal jeg få ryddet unna litt oppvask før stumpen faller på plass forran tv skjermen hvor paradis skal bli sett =) haha... 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

Før og etter..

Hei og hopp alle sammen, nå er det fult kjør på meg, jeg føler jeg har fått livet i gave på ny nå som jeg føler meg friskere enn noen gang. Kanskje det er det som er meningen med å bli syk(?) at man må sette litt mer pris på ting (?)... Vel, jeg er ihvertfall tilbake mer enn noengang , fått et skikkelig kick i baken rett og slett! 

Som de fleste lesere av denne bloggen vet fikk jeg meg litt av et oppussingsobjekt en sen septemberdag 2012. Det å flytte fra et nytt hjem som ikke hadde rundet 5 år til et som var over 34 år var en prøvelse, selv om det var en sann glede!  Så langt har dette huset kostet noen hundre tusen, så ting har jo blitt gjort her, mer enn man kanskje ser ved første øyekast.. 

Vi har nå byttet ut EL i huset, lysbrytere,dimmere,stikkontakter, økt kurser , det rørmessige er byttet ut, alle gulv er lagt nye,gulv,dør +taklister , alle dørhåndtak er skiftet ut og alle dører , dørterskler og tak har fått 4 strøk maling alle rom er malt og tapetsert  og gjort om. De rommene jeg skal ta for meg idag er soverommene og badet.. 

Før så rommet slik ut: 

Før var rommet enkelt og lite innbydende med mye furu og gule/rød toner i alt som var av vegger og lister +++ -Her startet vi med å røske ut gamle lister,gulv og deretter malte vi det som var av vegger og tak,vindusposter, kjøpte nye lister og nytt gulv. Garderoben er pax sin garderobeløsning på ikea, fargen bak sengen er malt i fargen sand ellers er rommet malt i hvit maling og lysbrytere,lamper og stikkkontakter skiftet ut. 

Vegg i vegg med oss har Mathilde soverom, hun skal i løpet av en mnd eller to ned i underetasjen med sin bror. 

Slik så det ut før; 

Dette rommet var heller ikke akkurat "sprekt" etter min stil og for enkelt for meg, veggene var grå/grønne,lister,tak og gulv var furu, noe jeg ikke er spesielt glad i. -Her gjorde vi det samme som på vårt rom. Alt av lister og gulv ble røsket ut og skiftet med nytt, her valgte vi å gå for samme gulvet som på hovedrommet for å holde en helhet mellom soverommene. langveggen ble tapetsert i en rosa tapet valgt av frøkna selv, dørhåndtak,stikkontakter og lysbrytere ble skiftet ut, veggene ble malt hvite som resten av husetlister og vindu fikk seg 3 strøk med hvit oljemaling. Her bor det en prinsesse, noe som synes og skal synes! 

Badet er det rommet som forutenom strøm osv har kostet flesk, til tross for at dette så enkelt ut til å starte med.  Dette rommet er ikke stort, men har kostet nå over 40 000 ,- å få fagmessig godkjent ( her spiller rør osv inn) 

Slik så badet ut før; 

 

Her inne var det INGENTING jeg likte, alt var totalt det motsatte av min stil. -Etter totalt utskiftning av MASSE utenom gulvfliser,deler av vegg,tak ,toalett og selve skapet og vaskekómmen har alt blitt skiftet ut.. Idag elsker jeg badet selv om det ikke er så stort. Muligheten for et stort bad i underetasjen er der og den skal vi benytte oss av i løpet av noen år. 

 

Gutterommet før;

I underetasjen finner vi gutterommet i huset, det var for  " enkelt" etter min stil og gulvet for rødt- ting var ikke etter min stil i det heletatt. -Her har vi malt alt flere strøk, tapetsert,byttet ut stikkkontakter,lysbrytere,lister og lagt vegg til vegg teppe. Romet er et mye lunere og  kosere rom nå og etter min stil.  Sjefen selv elsker rommet sitt og tilbringer MASSE tid her inne. Ettersom kurser osv er økt og skiftet ut har vi også en helt anne varme i hele huset. 

Imorgen kommer 2-3 andre før og etter rom på bloggen.. 

En ting er sikkert, man må bo seg inn, det er ihvertfall helt sikkert! 

 

 

hits