mars 2012

Det glitrer !

Jeg har den siste tiden shoppe en del som dere vet, men jeg har vært veldig dårlig på å vise frem antrekkene, skoene,pumpsa og tilbehøret.. Jeg klarer ikke være trofast mot lave sko, det går nøyaktig noen dager så er de høye skoene på mine føtter igjen.. Jeg elsker jo høye pumps,glitter og stas, men det er jeg nok ikke alene om. 

Et av mine siste kjøp den sisten uken er disse, lekre og det stod skrevet Camilla på dem- de "ropte" rett og slett på meg der de stod utstilt på hyllen... Heldig var jeg også for det var ikke mange par igjen .. 

Jeg måtte ty til et henge stativ til også for jeg hadde ikke nok plass til å henge opp alle kjolene og blusene mine lengre. Det å få frem alle sommerklærne byr på utfordringer, store utfordringer til et  ikke alt for stort klesskap, jeg tror vi må sørge for at det er mer plass til klær i vårt neste hus. 

 Enn så lenge fungerer dette mer enn bra nok.. 

Jeg har også en stor nyhet å dele med dere og jeg gleder meg veldig til å si det til dere imorgen. Jeg merker lysten på å fortelle dere det, vise bilder og skrike ut griper tak i meg, men jeg skal likevel prøve å holde meg til imorgen. Nattesøvnen vil ikke bli 100 %, men med jentekveld i kveld skal det nok gå helt fint likevel, det er greit å bedrive tiden sin med noe som får den til å gå fort.. Det er nemlig på slike dager som dette den går "tregt" , selv om den ellers alltid går radig...

Vel, dere får passe på å nyte kvelden, nå skal jeg dusje, sminke meg å få på meg partyskoa, ikveld skal det bli jentekveld, gjett om det skal bli morsomt... Outfit bilder kommer utover kvelden, i promise. ! 

I siste liten..

Idag har jeg sittet å jobbet med nettbutikken i flere timer, så nå driver jeg å laster opp bilder selv faktisk.. Skal jobben gjøres må den gjøres selv, nå er jeg lei av at ting ikke blir gjort til tidspunkter.... 

Tiden flyr når timeplanen er full og gjøremål listen er større enn på lenge, men man får vel bare ta seg litt i nakken og bli enda litt flinkere! 

Jeg har for å være litt flink tatt litt bilder idag, og gjett hva... Nå skjer det noe veldig morsomt på hjemmefronten =) 

Disse har virkelig flyttet inn her hjemme.. Vakre, tidløse og helt topp!!

Disse finner du i villapaprika sin nettbutikk ved å trykke HER .

Den ene har jeg ulikt snop i og den er helt topp for når vi skal servere det setter jeg alle 3 skålene rundt på bordet. Når jeg skal sette de sammen igjen setter  jeg bare på lokket igjen og de er like fine. Den andre har jeg sukkerbiter og kaffe i, tror jeg skal ha kaffebønner i den nederste..hmmmm. De er maskuline og tøffe å se på i utseende og er utrolig dekorative uansett hvor de plasseres =)  

Tappet energi...

Ikveld er jeg trøtt,sliten og veldig glad jeg straks kan finne sengen. Jeg har vært frem og tilbake i hele dag og det med nydelig selskap fra  min venninne Trude Anine! - du har fått meg til å smile i hele dag shnuppa!  

Det er rart hvor fort tiden går i godt selskap , den går ikke den flyr rettere sagt. 

Jeg blir nesten nødt til å komme sterkere tilbake imorgen, jeg føler hodet skal eksplodere, kroppen skal falle sammen og øynene skal plasseres bakover.. 

Jeg har mye som jeg må få på plass både her på bloggen og i butikken, men nå skal ikke annet enn sofaen nytes og deretter drømmeland besøkes! 

Villapaprika- sol ute- godt humør inn!

For en dag og for en deilig TORSDAG! Idag våknet befolkningen på Østlandet nok en dag til strålende sol og blå himmel, kan det bli bedre? Tenk at vi bare er i mars og har opplevd sommervarmen alt!.

*Lykke* 

Gågaten er fylt opp med god stemning og folk sitter ute å kose seg på kafeer med kaffekoppen og lunsj..Jeg elsker å se slik, det er så deilig når været er bra og folk er litt sosiale! 

Ikke nok med at jeg har tatt med meg halve butikken hjem den siste tiden har verdens søteste nabobutikk NU tatt inn de kuleste skoene noen sinna... De bare skriker på meg og kjenner jeg meg selv rett blir de nok med meg hjem en dag -veldig snart! 

Den rosa bakdelen gjør liksom alt..Og når jeg elsker rosa er det kanskje så rart at jeg har falt for disse... Tøffe, morsomme, søte og sist ,men ikke minst- utrolig gode på foten. 

Jeg tror de vil passe perfekt til den nye Olashortsen min med den nydelige tunikaen min fra Lama.. 

Deilig dag til dere alle-nyt den!!!

Vi skrives... Idag føler jeg skriveånden har kommet litt over meg igjen! 

Det er sommer...

Vel, kanskje ikke akkurat, men det føles slik ut, eller hva? Igår var det over 20 grader ute og idag kom varmen igjen etter lunsj, jeg blir så glad når været er så fint! Det gjør liksom noe med humøret, jeg blir overlykkelig jeg altså.. 

Nå som våren endelig er her har jeg fått frem alle de nye vårnyhetene våre fra Villapaprika og jeg kan bare si - i´m in love! Kjolen er fra vår zone bleue kolleksjon ... Det må jeg si, jeg er overrasket over hvor gode tilbakemeldinger vi har fått på klærne, dere er fantastiske! 

Jeg lover masse bilder til nettbutikken, jeg har faktisk jobbet med det i hele dag, så nå er bildene sendt videre til de som jobber med nettbutikken.. Den blir så fin så dere kan glede dere, det har tatt lengre tid enn forventet, men den som venter på noe godt!!! 

Alt jeg har på er fra Villapaprika og er på lager. Str vi kan tilby er s,m,l og xl .. Jeg bruker small og er 1,66 cm og veier 62 kg ( dersom noen vi sammenlikne). Kjolen kan strekkes lengre ned, men jeg har brettet den slik at den ble litt kortere =) Pris kr 798,- jakke- kr 798,- Armebånd 549 ,- og halskjede 799,- 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag, min har flydd unna, men det er ingen bombe(?) he he..... 

Det er lov..

Det er lov å ikke være perfekt,ha feil, mangler, være egen og mene noe eget. Det er lov å lete etter følelser, se etter utveier, jobbe mot mål og gi seg selv en klapp på skulderen når man får til det man har jobbet for. 

For noen mndér siden skrev jeg  et innlegg om at jeg hadde fødselsdepresjoner når jeg ble mor for første gang. Den siste tiden har jeg fått mange mailer og spørsmål på dette. Mange har lurt på hvordan jeg kom meg ut av det og hvordan jeg tenkte og taklet situasjonen. 

Jeg som sikker alle andre hadde store forventninger til meg selv og det livet som ventet meg når jeg skulle bli mor, tankene mine rundt hvordan jeg skulle føle ting, se ting å gjøre ting var alt ferdig uttenkt.  Jeg tenkte at selv om andre hadde en mening om at jeg ikke kom til å få det til, klare det å bli en god mor osv, - pjuttt! Jeg skulle virkelig vise dem... 

Men så kom dagen jeg ble mor og ting tok en helt annen vending enn jeg hadde sett for meg. Jeg merket ikke hvordan jeg hadde det før jeg kom hjem fra sykehuset og måtte klare meg mye alene. Håkon jobbet mye overtid for at vi skulle ha nok til alt som den lille lønnen min ikke dekket. 

Jeg husker jeg skammet meg, jeg skammet meg for at jeg ikke hadde mammafølelsene på plass, jeg var redd og fattet ikke hva jeg hadde satt meg selv oppi. Hvordan skulle dette gå? hvorfor var alt så ukjent og skummelt? Olíver bare hylte, ha ville ikke ta puppen og jeg stresset med å få til ammingen. Han sov ikke om natten og jeg var helt tom for energi. 

Jeg klarte ikke si at jeg elsket han, kysse på han eller kose for mye med han, jeg var livredd for at dersom jeg ble for glad i Olíver kunne noe farlig skje, jeg var redd for å binde meg til noe så fint og perfekt. 

Jeg husker en dag idag at jeg satt å brettet klærne til Olíver mens jeg luktet på de å gråt. Jeg ble nesten helt tullete, jeg var redd for absolutt alt! 

Det tok meg nesten 1 mnd før jeg forstod hvor mye jeg elsket han, brydde meg om han og turte å knytte meg til han. Dagen som forandret livet mitt var 28 Mars 2007, 4 uker etter at Olíver kom til verden. Jeg husker jeg var alene hjemme med Olíver og skulle ta meg en dusj. Oliver lå på badromsgulvet foran dusjen slik at jeg klarte å se han når jeg dusjet. Jeg husker ennå den dusjen, jeg stod lenge og lot det varme vannet renne nedover ryggen. Jeg tror de lydene Oliver lagde på badromsgulvet slo på bryteren min. Jeg knakk sammen når jeg så den lille vakre gutten min lå der og smilte til meg og viftet med de vakre små lankene sine. Jag falt ned på kne og gråt og og gråt mens jeg susset og gjentok - "elsker deg, mamma elsker deg-åå som jeg elsker deg" gang på gang. Jeg hadde så utrolig dårlig samvittighet ovenfor han og jeg følte at jeg hadde mistet så mye tid, samtidig som jeg var lettet over at jeg ikke måtte lete etter følelsene mine lenger.  Selv om jeg gikk inn i en depresjon når jeg kom hjem fra sykehuset var jeg nøye på at han fikk mat, stell, hadde det godt og varmt, trygt og godt. Jeg vet ikke hvorfor det ble slik, men jeg tror jeg rett og slett fikk sjokk over tilværelsen som mor  og tenkte - hmmm er dette hva jeg skal føle, hvorfor føler jeg det ikke annerledes, hva er feil med meg osv...

Itillegg til at jeg fikk sjokk følte jeg meg veldig ensom og usikker samtidig som jeg følte meg så annerledes. Jeg gikk opp i vekt, var sliten og ønsket kun å sove. Jeg tror dette med fødselsdepresjoner er mer "vanlig" enn hva mange vil ha det til, men at mange føler at det er tabu å snakke om det. 

Alle mødre- husk dere klarer det og når jeg klarer det tror jeg alle andre får det til også, det krever bare tid og tillatelse fra en selv til å forstå at det er lov å føle slik.  

Det eneste "tipset" jeg kan gi er; gi deg selv tid! 

Du har lov til å være usikker du også... 

En time foran.. eller bak?

Er man stresset,så er man stresset. Idag har jeg klart å surre bort en hel time av døgnet på -"vet ikke".. Min kjære mann har glemt å stille kl i bilen og på kjøkkenet og når jeg da i følge med selv og vintertiden trodde kl var 11 var den 12.. Hva skjer og går det virkelig an å bli så surrete ? Vel, sånn er det vel når våren kommer fort og hodet til en relativ aktiv tobarnsmor ikke helt henger med. 

De siste dagene har jeg gått å tenkt at stuen hadde vært veldig fin dersom de ble malt i en lys gråfarge, men siden jeg faktisk ikke tør å begi meg ut på det prosjektet velger jeg å la det bli med tankene og ikke satse meg ut i denne maleverden... he he. Ikke har jeg tid heller så sånn er det... 

Spisestuen blir finere og finere ettersom det nye kommer mer og mer på plass, men ennå gjenstår det litt før jeg er i mål.. Det rundet bordet elsker jeg, det gjorde rommet mer åpent og passet perfekt til skjenken og salongbordet i tv´stuen. Rommene gled litt mer i hverandre og det hvite kom bedre frem, det er deilig å ikke ha det for "pent" hjemme også. Med lyse vegger,lyse møbler og lysekrone ble det litt for mye av det pene for meg. 

Nå skal jeg få på plass litt stæsj her i butikken, det er alltid noe å sette fingrene i når man er på jobb og er omringet av vakre ting! 

Nyt dagen da,dere! Vi skrives!

Vi sier så...

Idag har vi vært mange timer i Halden, svigermor fyller år imorgen og det måtte feires med deilig lammestek, kaffe og kaker- NAM! Jeg klarer aldri å styre meg når det kommer til maten og spiser alltid litt for mye, hadde jeg vært en ball hadde jeg rullet hjem for å si det slik. Jeg har også syndet noe veldig denne helgen, jeg har nemlig shoppe alt for mye klær til meg selv, for ikke å snakke om sko! Men jeg har gjort et godt kjøp i følge meg selv også, 4 par sko for 1500 kr, jeg er imponert! Kan man bli medlem å få halve prisen i avslag-ja,hvorfor ikke? Selv om jeg vet dette er det perfekte salgstriks! Nå vil det flere ganger i mndén tikke inn "tilbuds" meldinger til meg på joggesko inn på tlf ... Filler´n heller,det for duge... Det å shoppe i sin egen butikk og i sportbutikker skulle ikke vært lov, jeg skulle seriøst fått forbud mot slik, men men.. Noen fordeler må jeg jo ha også, eller hva? 

Ikke nok med at jeg faktisk har vært på jobb når jeg har shoppet, jeg har klart å ta med masse ting til huset hjem i samme slengen.. Hva er det med meg ? Jeg tror jeg har fått en form for shoppe lyst igjen, det er nemlig snart et år siden jeg hadde samme shoppedilla sist.. Putetrekk, lys,pledd,lysestaker,boller,sengetepper-you name it.. Jeg har klart å lirke med meg det meste hjem + Vesker,smykker,armbånd,skjerf,topper,bluser,jakker... Og til slutt-4 par JOGGESKO? Jeg tror ikke jeg har kjøpt det på MANGE år! Mine føtter vil få et nytt liv de nå, selv om jeg vet med meg selv at de høye skoene mine aldri noen gang vil bli lagt på hylla. Jeg tror nok bare mine arbeidsforhold ikke tilsvarer 10 cm høye heler 10 timer i døgnet på betonggulv.

Kjoler og skjorter- vi venter inn masse-gled dere! Samt jeans og sko. Noen av klærne er vi alt utsolgt på og det må jeg si- dere er like gale som meg! Vi har alt lagt inn en liste med klær vi må bestille inn mer av, som Maggie Wonka blusen i marine.. Den har flydd ut Døren like fort som den kom inn, dere kan glede dere til kjolene kommer i april/mai! De går jeg bare å tripper etter... 

Smykkene er nye og vi er nesten utsolgt på de alt, noen få igjen bare- de koster 798 og har plater med Buddhahoder på. Finnes i fargen brun,rosa og hvit.. Nå som vi endelig er på plass nede har vi ENDELIG fått frem smykker og stæsj også! *jippi* !  Vesken er siste nytt og denne gikk det unna på i helgen, kun 2 stk igjen med peace tegnet på ( samme fasong og farge) Denne koster 398,- Skjerfet er fra Lama og kan også kjøpes hos oss.. Send meg mail på Ckinterior@hotmail.no dersom du skulle ønske noe ? 

Vi lover å oppdatere nettbutikken, men pga sprengt kapasitet den siste mndén og over 2000 nye kunder registrert i nettbutikken har vi ikke hatt mulighet siden volumet har vært for lite. Imorgen skal jeg ned å ta bilder av nyhetene og ta en tlf rundt til våre leverandører, så gled dere til imorgen kveld! Da skal nærmere 50 nye varer ligge ute + masse klær og tilbehør! 

 

Enn så lenge- nyt kvelden, jeg må flytte tips innlegget på farger til imorgen, det ble dessverre mørkt innen vi kom hjem og da blir ikke fargene på bildet helt riktig.. rett skal være rett!! Jo, imorgen trekkes vinneren av lampen! 

Nå skal jeg kose meg med verdens beste mann! 

Skikkelig forelska om dagen jeg <3 

Kanskje derfor jeg er i så utrolig godt humør også, blir glad av å være forelsket vet du!.. Litt sånn tenårings forelskelse.Har ikke vært så opptatt av Håkon som jeg er nå noen gang jeg. ha ha.. *ler* 

Nyt kvelden mine vakre, vi skrives!

Gjør det enkle til det spesielle.

Ved små tiltak og enkle valg. 

Vi elsker alt som er spennende, enkelt og som gir oss en følelse av at vi har klart å oppnå det lille ekstra. Vi elsker å gjøre ting billig, få mye for pengene, lage mist mulig jobb, bruke minst mulig med tid og oppnå resultater som gjør oss stolt. 

Med våren utenfor døren og sommeren ventende er det mange som nå er i en fornyelseprosess der mange ønsker å få inn nytt på innside som på utsiden av huset. Farger kommer det mer og mer av, skarpe farger og gjerne de vi i laaaang tid nå har styrt unna. Denne sommeren kommer til å gjøre mage hjem fargerike, muntre og glade. Farger gjør noe med humøret, det gir oss en form for positivitet, glede og harmoni. 

Det å få inn noe oransje, skarp rosa, grønt,gult eller turkis er for jordfargpersoner slik som meg et lite levende mareritt! Jeg er nemlig av natur ikke glad i farger, ihvertfall ikke inne i hjemmet mitt. Jeg har likevel veldig lyst på noe fargerikt og leke med her hjemme, huset mitt trenger det, her er det ingenting som gir en harmonisk følelse, kun en behagelig.  

Jeg har derfor studert fargekart opp og ned, hvilken farger passer med hvem, hvem går over i varmetoner og hvem går over i kalde ? For meg er sammensettingen av det lille ekstra veldig viktig, det skal ikke overdrives, men ikke se spinkelt ut heller. 

Jeg er sikker på at jeg ikke er alene om å "slite" med å blande inn farger i mitt ellers så "behagelige" jordfargede hjem. Derfor skal jeg nå fremover begynne å legge mye vekt på farger,tips,trender, ideer og sammensetting her på bloggen min og ikveld vil mitt første tips innlegg med lite tekst og masse bilder komme. Enkle bilder hvor du som leser selv klarer å se de forskjellige eksemplene mot hverandre å la deg inspirere ned til hver minste detalj.  Om du er varm eller kald vil du fort se, men jeg lot meg overraske.

Hvilken farge er du ? Og er du varm eller kald? 

 

Nytt til soverommet.

Her i huset har ting stått litt på stedet hvil pga mye jobb og lite ork til å holde på med husarbeid. Det er helt utrolig at jeg faktisk kan si det, for jeg har alltid hatt tid til hjemmet mitt-uansett. Likevel er det helt greit at det har blitt litt slik, jeg elsker interiør,hus og hjem, men jeg synes det er helt greit at mitt hjem får lov til å være et hjem også ikke bare et prosjekt for nye ideer osv. Jeg har planer her hjemme, men vi venter på møbler og nye puter, samt lifter og andre små ting og frem til det har jeg ingen planer om å snu opp ned på noe som helst. 

MEN, når de nye sengeteppene fra LAMA kom inn denne uken klarte jeg ikke styre meg! MÅ HA, stod det på det ! Og med det nye gulvteppe i samme farge passet det perfekt inn på soverommet vårt! 

( nattbordene skal byttes ut, men jeg har bare ikke funnet noe jeg har falt for ennå) 

Blått og flott! 

Nå skal jeg kose meg med tanken på at det er HELG! Fy så deilig det er! 

Lykken ved å bo i Norge!

Er å se været forandre seg med årstidene, se alle de vakre fargene naturen bringer med seg, merke alle de forskjellige temperaturene, oppleve det å se fjellet dekkes med hvite laken, se trærne bli oransje, høre fuglene komme tilbake,å se blomstene blomstre! 

Idag har vi grillet middagen vår ute for alle første gang iår, jeg tror aldri middagen har smakt meg bedre! Det å få på plass hagemøblene igjen er en følelse av at vi nå ENDELIG er ferdig med vinteren!  Helt fantastisk og utrolig deilig! Gaten er fylt opp med barn, mennesker er ute i hagene sine igjen og folk går stadig forbi huset for kveldens siste gåtur! 

 

Nå skal vi gå oss en lang gåtur, som dere sikkert ser på bildet over her så er vi barnepike for min venninnes vakre hund og vi koser oss Veldig også! 

Kos dere masse ikveld, prøv å nyt vårværet!!! Jeg har også noen nyheter å komme med som jeg gleder meg til å dele med dere! Mer om det etterpå! 

Vi skrives! 

Dagen før den STORE by dagen..

I morgen braker det løs for imorgen er det by lørdag er i Fredrikstad- mye skal stelles i stand til det, så her er vi i full sving! Farger skal frem og i dette været passer det helt perfekt! 

Jeg må bare si det- det er helt utrolig å se at så mange ønsker å komme og jeg gleder meg over å se at vi faktisk blir så mange som vi blir!  Villapaprika aften kommer til å helt perfekt, jeg gleder meg såååå masse! Jeg gleder meg veldig til å se så mange ansikter og at så mange av dere kommer langveisfra er helt utrolig! Jeg gleder meg til å vise dere butikken -in real!  Jeg er så glad for at jeg har så mange fantastiske lesere og kunder! Dere er virkelig unike -så tusen takk, jeg setter enormt stor pris på dere alle sammen! 

Idag har jeg på meg denne skjorten fra Maggie Wonka som vi har tatt inn i Villapaprika, Denne finnes i str m,l og xl ( s-utsolgt) og koster 1199,-  .

Jeg har den i str S, men den får vi inn igjen så ønsker dere den er det bare å sende oss en forespørsel. Nå jobber det 3 stk på mail 3 dager i uken hos oss så jeg håper dette vil hjelpe dere i raskere svar og bedre service! Vi får inn nærmere 100-150 mail i døgnet og i uken blir det for MYE for en å sitte å svare på alene. 

Nå skal jeg få i meg en redbull og få ut masse varer med skikkelig vår farger!!!  Bilder kommer, gled dere , denne våren og sommeren blir helt "rå" ! 

Nyt dagen så lenge!!! 

De små gleder ...

Koster ikke så mye penger eller bruker opp tiden din, ihvertfall ikke på dårlig samvittighet og skyldfølelse. Idag har jeg ikke ord på hvor fantastisk dagen har vært, eller kvelden, Håkon og jeg  har faktisk hatt en hel kveld sammen. Det å ligge i armene hans og bare ta livet med ro, se på tv og senke skuldrene har vært ubeskrivelig godt! 

Middag i sofaen fikk jeg også- det er himmelsk det! 

Det morsomste med dette bildet var at når Håkon så dette bildet gikk han opp å fjernet håret sitt. Håkon har nemlig det samme problemet som mange andre mannfolk med mye lærdom og høy intelligens viker og det er ikke bare bare for meg som kona hans å få han til å forstå at det er greit så lenge han ordner håret litt...  Men så har jeg jo kort hår selv også da, så det passer egentlig veldig fint at han fjerner det for da ha jeg lengst hår igjen ;) 

Nå skal jeg faktisk avslutte denne kvelden med litt Stratos.NAM... Jeg skal faktisk ikke ha sånt heller, men så er den VELDIG kald og jeg har hørt den rope litt på meg i kjøleskapet.. Joggeturen imorgen blir god den, for da forsvinner samvittigheten min .. Ihvertfall litt... 

Da er det bestemt!

Den 19.April kl 19 00 skal vi ha en interiøraften -Villapaprika aften-tips og trend hvor vi vil komme til å tilby dere som kunder mange gode tips, fortelle litt om trender og interiør, fortelle litt om våre planer,by på mange flotte nyheter og mange små og morsomme overraskelser! 

Halvor Bakke vil komme å dele kvelden med oss og fortelle litt om det vi selger fra han, dele sine tips og fortelle oss om trender som vil komme nå og utover! 

Vi vil servere tapas , "sprudlende" brus og masse annet av godsaker! Vi håper vi vil se deg der og at du og kanskje en venn vil komme å dele kvelden med oss! 

Ønsker du å reise ned fra en annen by(?) kan du kontakte oss, vi tilbyr gratis transport fra flyplassen og kan hjelpe dere å komme i kontakt med hoteller som tilbyr fine priser for overnatting. 

Ønsker du å komme kontakt oss på mail; Ckinterior@hotmail.no  eller kontakt oss på tlf. 

Happy!

God morgen

Grip Minuttet og nyt sekundet! 

Og virkelig god morgen! Idag skinner solen, fuglene kvitrer og himmelen er så å si skyfri!! Helt fantastisk ! Det å starte dagen til strålende sol og merke at varmen er på vei med fuglene er nesten litt uvirkelig, jeg synes dette året har gått så fort! Sikkert fordi jeg koser meg sånn om dagen, alt faller liksom på plass og det er så godt så godt! 

Pga jeg ikke fikk sett småtrolla mine igår valgte jeg å kose meg med en tegnefilm, frokost i stuen og dynene i sofaen sammen med de før jobb idag. Ungene er best i verden på morgenen, da er de uthvilt,kosete og somregel veldig fornøyde-slik som idag!  Nå har vi snart vårt våkene i 3 timer og ungene står å tripper for å kunne dra i barnehagen, nå kjeder de seg litt. he he... 

Ser dere forresten den nye jakken min- den er fra Villapaprika og kom med klærne igår! Jeg har en svakhet for jakker jeg bare kan "kaste" på meg og bruke til alt, men som likevel piffer opp antrekket. 

Pris kr 798,- 

Nei, nå får jeg legge fra meg bloggpennen å få på meg skoene, ungene begynner å bli utålmodige og Mathilde "smisker" seg til at jeg skal bli ferdig ved å si; mamma, jeg må se øynene dine--ååå du er så pen mamma" Ha ha.. Go´jenta til mammaen sin det! 

Ha en FANTASTISK solskinnsdag! 

På plass!

Hei hei alle gode lesere, har dere hatt en fin "halvsommer" dag? Her i Fredrikstad har solen skint og temperaturen har vært fantastisk, hele 16 grader og skyfri himmel! 

Jubelen stod høyt i taket når varene våre kom inn døren og vi pakket opp det ene flotte plagget etter det andre, herremin dette er så morsomt og jeg har forelsket meg totalt! Det er farlig å jobbe med klær og interiør og snart får vi inn masse vesker,sko og jeans samt basic gensere og topper også! 

Idag kom jakkene våre fra Zone Bleue inn og de har et fantastisk snitt og kjempe flott passform! Jakkene er litt chanel preget i utseende og gjør mye ut av seg. 

Noe jeg ELSKER! 

Jakken er i bomull og finnes i fargen lysblå,beige og grå  og koster 798,- (alle str går fra s-xl) Skjorten er fra villapaprika . 

Butikken har nå åpnet begge etasjene og alle rommene, helt utrolig, men sant! 

Vi får snart et nytt bord som skal stå hvor bordet på bildet står og nye flotte stoler,go´stoler og klesstativ, men enn så lenge er jeg kjempe fornøyd! 

Jeg må nesten "bo" meg litt inn for å klare å finne ut av hvor alt skal stå, men jeg er kjempe stolt og fornøyd over hvordan butikken har blitt og den jobben som har blitt gjort! Jeg har virkelig landets beste huseiere /gårdeier! De har nemlig gjort en enorm jobb med  å pusse opp "betong kjelleren" å vært imøtekommende hele veien- så stor takk til Ryen Eiendom AS!  

Nå skal resten av mailboksen besvares.. Hei og hopp så lenge! 

Endelig klær!

Hei hei og GOD morgen!!!Idag er jeg så spent fordi idag kommer første lass med klær fra en av våre nye klesleverandøren, dette skal bli så spennende... Er helt uvirkelig at vi faktisk skal begynne å selge klær også, det er rett og slett super morsomt! 

Jeg skal nå få opp 3 klesstativ med klær når jeg nå kommer på jobb, denne morgenen har gått bort til å svare på så mye som over 100 mail og ennå står over 100 stk igjen.. Jeg håper å komme ajour  med alle i løpet av kvelden/morgendagen, det skal nemlig bli helt fantastisk! 

Den nye blusen min fra Villapaprika har jeg flyttet inn i. Jeg elsker når ting er så enkelt og fint at det kan brukes til alt og blir annerledes etter hvordan man pynter det opp. 

Pris kr 349,- 

Den er lang, men jeg har valgt å legge den litt ned i buksekanten på jeansen min.

Nå får jeg komme meg avgårde, døgnet flyr fort når man har full timeplan!  Nyt dagen og smil til verden!

 

 

Så moro!

Så moro at så mange alt har valgt å legge inn bestilling på den hvite blusen jeg hadde på meg på bildene tidligere idag, det gleder meg! Imorgen er vi som tidligere nevnt ventet inn masse mer klær, noe som skal bli fantastisk godt! Jeg elsker absolutt alt vi har tatt inn og gleder meg til å begynne å gå med det forskjellige. 

Ettersom arbeidsdagen min idag ikke var ferdig før etter kl 22 idag har jeg bare tenkt til å være lat og slappe av i sofaen med opptak  på helt perfekt og the river- er det flere enn meg som ser på dette? Jeg er seriøst helt hekta og misser ikke en eneste episode ! Itillegg til disse går jeg å venter på sesong 3 av walking dead skal komme ut, jeg har nemlig sett sesong 1 og 2 og kan nesten ikke vente til sesong 3 kommer!

Her ser dere ett par eksempler på to "trøtte" fjes... 

Mrs & Mr Kvarsvik!

Jeg skal få ut oppskriftene imorgen, nå synes jeg det er litt sent for middagstips.. 

Nyt kvelden!

Grip minuttet ....

For det forsvinner fort! Idag har timene flydd av sted i kanon fart og temperaturen ute har vært fantastisk! Jeg elsker våren!  Idag kom endelig masse nye klær og interiør til butikken-fargene kommer i de kuleste farger som oransje, knall rosa og dus rosa,samt grønn.Skikkelig vår vel og merke, før vi vet ordet av det er det sommer! *jippi* 

Se så tøffe farger som kommer- jeg digger de rett og slett! 

Det er sant som de sier-Farger gjør en GLAD! 

 Selv må jeg begynne å bli flinkere til å bruke mer farger, jeg hørte nemlig et intervju på radio her om dagen og ble rimelig overrasket over det de fortalte. De nevnte nemlig at damer som kler seg i jeans, lette og slappe topper,bluser samt mye svart og hvit er deprimerte eller føler en form for depresjon.. Jeg som da er en mester på å kle meg i en deprimerende fargestil fikk da lyst til å bli en skikkelig farge-klatt!!! NEMLIG- så nå har jeg tak i meg selv og funnet fargede tilbehør og gensere for å ikke bli tolket som at jeg er deprimert pga en A4 stil.. he he.. 

Stort sett er jeg VELDIG fornøyd om dagen! 

Selv om jeg idag gikk kledd som dette! sort og hvitt! 

Blusen er forresten fra Villapaprika og koster 398 kr ,- (bedre bilder kommer) 

Nå skal jeg prøve å bruke de siste timene før kvelden kommer på å være effektiv her i butikken! Ting tar brått litt lengre tid enn forventet når det kommer til sortering og oppheng! 

Vi skrives- Nyt kvelden da,dere! 

Det lille ekstra..

Denne uken har jeg tenkt til å ta i et tak hjemme, vi har jo fått så utrolig mye nytt og fint i butikken og det jeg har forelsket meg i der skal jeg ikke la gå fra meg!  Det er så deilig å få hjemmet hjemme personlig igjen, litt personlig preg på et ellers "kjedelig" hjem skal bli godt. Her hjemme har jeg rett og slett ikke gjort noe de siste ukene så nå skal det bli godt å få på plass vårnyheter, deilige pastellfarger og myke puter! 

Siste nytt den siste uken er dette ! 

Disse kom med sendingen idag og koster 105 kr pr stk, passer t-lys og små kubbelys. 

Kubbelysestakene i keramikk er fra vår nye leverandør Trend og koster 379,- pr stk.... Jeg ELSKER dem! Passer rett inn! 

Idag har jeg forresten laget middag og tatt masse bilder så imorgen kommer det et deilig middags innlegg- gled dere! Full oppskrift og masse bilder, dette tror jeg dere vil like altså!

Mandag- en dag for avkobling!

Mandag, en dag for avkobling, familiekos, venninne hygge og -helt perfekt! En perfekt dag for å lade batteriene til i morgen.

Våren har endelig kommet og solen har skint i hele dag, det er så deilig å se barn ute i gatene igjen og merke at mørket kommer senere og senere for hver dag! Snart sommer-sol og deilige grillkvelder på verandaen! 

Oliver er overlykkelig for bare veger igjen -sykkelen har alt kommet frem ---vi er snart inne i april! Jippi! 

Det er nok en liten gutt som ønsker seg en litt større sykkel til sommeren, han har nemlig strekt seg VELDIG siden ifjor.!

Jeg håper dagens deres har vært helt nydelig- har våren kommet deres veg? 

Vi skrives snart- nyt dagen så lenge! 

Et halvt ÅR!

Jippi- hipp-hipp-hurra!

Villapaprika AS er et halvt år idag! 19 September 2011 åpnet jeg dørene for aller første gang- jeg husker ennå alle sommerfuglene i magen, spenningen og gleden jeg følte rundt det! Nå 6.mndér senere har jeg TO etasjer med butikk, en nettbutikk som selger bedre enn jeg noen gang hadde drømt om, et varelager og en møbel kolleksjon på gang! Jeg har ansatte og timeplaner som sprenges hver mnd. 

Gratulerer med 6 mndér Villapaprika! 

Jeg er så STOLT! 

Jeg overtok et nytt lokal midt i Byen- Villapaprika ble en Butikk! 

Jeg åpnet dette; 

Med penger fra salgets overskudd på Ckinteriør. 

6 mndér senere eier jeg dette; 

Tusen HJERTELIG takk for alle kunder vi har fått i både butikk og nettbutikk! Jeg er så utrolig takknemlig for hver og en av dere og gjør virkelig ALT jeg kan for å tilfredsstille alle- selv om det ikke bare er lett! Dere gir meg utfordringer, gleder og en følelse av hvordan det er å kjempe - men jeg elsker det !  Vi har kommet så langt på 6 mndér jeg lurer på hvordan det kommende halvåret vil gå- så langt ser det FANTASTISK ut! 

Vi feirer idag med 10 % på alle varer i butikk og nettbutikk ( kode 6mnd) og håper dere kommer innom for en hyggelig handel! 

( prosentene gjelder ikke på møbler- her har vi alt kampanje på masse) 

Smiler over ordet FERDIG!

Endelig! Nå er 2 uker med svette, sene kvelder, tårer og glede et avsluttet kapittel og jeg skal nå stolt vise dere det første rommet som møter dere i underetasjen - det er ferdig! Jeg kan nesten ikke tro det- vi er i mål, vi kan åpne og vi kan tilby kunder 2 fulle etasjer med varer! 

Velkommen som butikkens første kikker! 

Her er det så høyt under taket at elektrikeren skal komme å montere opp 2 nydelige lysekroner i taket for meg! Det blir nok krona på verket! Samt trappen får teppe- det vil nok gjøre underverker! 

Ett par stoler og veggklokker mangler, men det er ikke noe som hindrer oss i å åpne! Klærne kommer imorgen/tirsdag så det lokalet får dere se når klærne henger oppe- det blir fint det! 

Nå skal jeg fornøyd dra hjem fra jobb og nyte tanken på at jeg har helt alene innredet denne butikken selv! Min kollega Nina har selvsagt kommet med kloke ideer og innspill, men butikken er og blir Camilla Kvarsvik bak bloggen Villapaprika- skapt selv! 

Min lille Baby!

Jeg vil også Ønsker Gina velkommen på laget hos oss i Villapaprika AS - Nå kommer nettbutikken til å bli tatt godt vare på for nå er vi to på laget for å passe på at jobben blir gjort! 

God søndag videre- jeg håper dere synes dette blir/ble fint!  

Maritimt - helt perfekt!

Idag er dagen hvor vi setter krona på verket i underetasjen, og det blir så fint- HELT PERFEKT!  Imorgen kommer klærne og innen det må alt være på plass, jeg må si- det er litt av en jobb! 

I godt selskap går det som en drøm, jeg gleder meg til å vise dere resultatet. Jeg kan gi dere en liten smakebit med noen ledetråder- maritimt,grovt, pent med det lille ekstra! 

Gina i full aktivitet

( Besøk bloggen hennes HER

Lokalene har virkelig forandret seg, blitt noe helt annet, men nå blir det mer og mer som et lite varehus-bare midt i byen! 

Er det forresten noen spesielle bilder fra butikken dere ønsker mer enn andre, eller bare et bilderas fra begge etasjer? 

Nyt søndagen videre da,dere! Vi skrives snart! 

Hæla i taket!

Idag blir det koldtbord ,vin,latter og sang!  Min søster fikk nemlig aldri feiret sin 30 årsdag så derfor har hun bedt inn til storfest nå som hun rundet 35 år! Og for en matmoms som meg passer det perfekt med koldtbord- det er det beste jeg vet! *nam* Kl er så vidt passert halv 6 så jeg kommer nok til å være i et knakende godt humør senere ikveld- det blir alltid litt for mye vin når man er i godt selskap.. Jeg skal ihvertfall "prøve" å drikke vinen med måte for jeg skal nemlig jobbe mange timer imorgen uansett hvordan formen er, så da gjelder det å tenke litt med hodet.. 

Antrekket ble dette- rolig og behagelig. Og med den tøffeste pumpsene i verden vil det nok skje underverker med helheten ;) Jeg elsker skjørtet mitt fra Alexander wang...

My big love ! 

Jeg får kaste på meg ytterjakken og komme meg av gårde, nå hører jeg pærten gir gjennlyd i hele nabolaget! ha ha.. Utålmodige festfolk som sitter i bilen å venter.. Ja, jeg tror det! 

Vi skrives snart- kanskje i løpet av kvelden... Nyt den!!! 

Og dere- tusen takk for alle komplementene på min nye frisyre! Jeg elsker den selv- den er litt tøffere! 

Full fart!

Endelig lørdag og full fart på jobb! Selv om været er så -som -så er det nok av ting å gjøre og vi måtte være to på jobb idag -da folk elsker å shoppe på lørdager! Det har gått unna på lamper, lykter, stor knaggrekker fra Halvor bakke og sist, men ikke minst disse nye putene! Kun 2 store puter igjen og 4 små- det må jeg si- folk gir seg enda over! 

Resirkulerte militær telt.. 

Vi må nok bestille opp et volum til med disse på mandag! for dette har tatt helt av! 

Her har dere litt oversiktsbilder fra butikken vår! 

Olíver har bursdagsselskap på kinoen med kompisene sine idag, så jeg er spent på hvordan dette har gått.... ! 

Ha en fortsatt nydelig lørdag, vi skrives! 

Jeg maler- og maler!

I lange baner!!! Å det blir virkelig fint også! 

Tenk at jeg snart er FERDIG! Oppussingen og oppgraderingen har virkelig vært nødvendig og ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg faktisk er over det kommende resultatet! Her har det de siste 2 ukene jobbet på spreng med snekkere,malere, gulvleggere og kamra/alarm mannfolk + paller på paller med Varer har kommet til butikken! Det er så mye fint som skal frem og jeg kommer nok til å gå litt "amok" selv når jeg skal ta i et tak selv hjemme til uken! 

Jeg er så fornøyd og tenkte å lodde ut verdens kuleste lampe til dere unike lesere og dersom dere liker det industrielle like godt som meg vil ønsket om å vinne denne være STORT! 

Taklampen på dette bildet kan bli din - og nei jeg tuller ikke! 

Legg igjen en kommentar og fortell meg gjerne hvorfor nettopp du fortjener å vinne denne! 

Verdi 2199,- 

-Noen butikkeiere er ikke som alle andre butikkeiere! tudeluddeluuu! 

Lykke til! God helg!!! 

 

Vinneren av lampen ble ;

Nina  fra vestlandet =)

-Send oss mail og vi vil sende deg denne flotte lampen- du kan glede deg! 

Vi har prøvd å nå deg, men ennå ikke fått noen svar fra deg, lampen ligger å venter på å bli sendt!

Dagens lille " spa"

ÅÅÅ, jeg merker jeg blir så lykkelig når jeg får tid til å senke skuldrene kun ett par timer og kan nyte litt "kvalitets tid" i kun mitt eget selskap. Idag gjorde jeg det så enkelt og tappet badekaret fult med varmt vann og deilige såper! Jeg tror jeg ble liggende i nærmere en time i badevannet med ansiktsmaske ! *herlig* 

Det å lage seg et lite hjemmespa med masse deilige såper,kremer,ansiktskrubber og masker er noe av det herligste i verden! Snakk om å føle seg ny etter kun et par timer for seg selv. 

Disse fra Durance har blitt en favoritt, huden føles så myk etter å ha brukt den også lukter de så deilig! 

Jeg er en som sliter med tør hud, spesielt under føttene mine, etter jeg begynte å smøre meg inn med denne deilige "håndkremen" fra Durance har jeg ikke vært tør eller sprukket en enste gang! Jeg bruker den på hele kroppen og føler jeg har fått en mye mykere hud etter å ha begynt å bruke  den. Durance har også en body lotion, men jeg føler håndkremen gjør underverker! 

Kan Anbefales for andre med tør og skånsom hud! 

Det er så deilig med en helg som får en myk og deilig start! Eller hva? Hvorfor kan ikke vi småbarnsmødre og aktive kvinner bli litt flinkere til å sette av en dag med ett par timer  til "spa" på badet! Jeg vet jeg må bli flinkere her, for det å få slappe litt av gjøre mye med både kropp og sinn! 

Nå skal jeg ned på jobben og male og snekre litt- mye som skal på plass og det er så MORO! 

Kremen finner du HER , badesåpen finner du HER 

Vi skrives snart! 

Helg! Alltid like deilig! Hva blir det til middag?

God Morgen! 

Det er alltid like godt når fredagen kommer, helgen står for tur og her i huset betyr det tid til å være sammen !  Det å ta livet med ro er ikke så dumt, så idag var vi skikkelig late her i huset. Ungene kom hoppende inn i sengen når klokken hadde passert 7 og der ble vi liggende... Det er så deilig å bare ligge å slappe av noen ganger, og det å høre på Mathilde og Oliver sine diskusjoner er alltid like spennende, de har mye på hjertet for å si det slik. 

Olíver tenker på alt mellom himmel og jord og spørsmålene som ;" hvorfor er det sånn, hvorfor er solen rund, hvorfor er det bobler i brusen"..osv er typiske spørsmål, at han er nysgjerrig kan ihvertfall ingen ta ifra han. Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg skal svare, for som dere sikkert vet-barn spør om det mest utrolige! Mathilde er veldig til å gjenta Olíver sine spørsmål og vil gjerne ha svar 10 ganger før hun sier seg fornøyd..Litt sånn Diva som liker å være i fokus og alltid er høyt og lavt! Det kom derfor ikke som noe sjokk på Håkon og meg når vi fikk høre at de skulle spille teater i barnehagen og Mathilde skal være papegøye... ha ha.. Perfekt rolle for ei lita "ekko"  jente, eller hva? 

Nå skal jeg nyte det at jeg idag har litt fri! Noen små prosjekter står på planen og middager og mat skal handles inn. Mange har den siste tiden lurt på om jeg kan begynne å legge ut oppskrifter på mat? Jeg tenkte derfor å legge ut 1 ukes meny i mndén  og starter idag. Vi lager det aller meste fra bånn så dette kan jo bli litt interessant dersom dere er like glad i god,sunn og smaksrik mat slik som oss! 

" mat er for oss er nemlig Veldig viktig! "

Uansett om det skal være enkelt eller raskt! 

Søtt og godt! 

 

Er dette noe som høres / ser spennende ut? 

 

Litt Nytt...

Det er så deilig å få på plass litt nytt hjemme nå ettersom jeg nesten har bort prioritert hjemmet de siste mndéne. Hjemmet har blitt til en eneste sove plass og alt annet en rydding og ordning i huset har stått på listen min den siste tiden. Likevel er det alltid morsomt når man først har bittelitt tid til overs og kan kose seg med hus og hjem. 

Det nye bordet, lampen og lysestaken er nytt idag, fint ikke sant? Er så fornøyd jeg altså... 

Bordet er nytt og koster 2890,- Lampen 1500,- og de hvite lysestakene 389,- 

Har dere hatt en fin dag? 

Jeg har ihvertfall storkoset meg, dagen har flydd- men solen har skint og været har virkelig kommet! -deilig! 

Nå skal jeg rydde litt opp her på bloggen,tirsdag møtte jeg 1500 spam kommentarer her på bloggen min, noe som for meg var dråpen som fikk begeret mitt å renne over. Noen ganger får jeg så lyst til å bare gi meg , jeg hater når alt skal skje på en og samme gang. De er vel litt slik - at man kan få litt bloggtørke og blir blogglei.. Det å møte spam og en teller som har falt ut er ikke morsomt, da det alltid skal være så mye jobb med å rydde opp igjen! Hvorfor? 

Den siste tiden føler jeg at jeg nesten har hatt nok med jobben min som å rydde opp i alt post maset, bli kjeftet ned av kunder, masse mailer å besvare og 100 ting på tapeten. Det å skulle blogge å komme med tips å råd etter mange timer med tett program er ikke bare bare. Tenk om jeg bare hadde hatt denne bloggen som jobb, det hadde vært både kjedelig og behagelig..Men man møter vel utfordringer overalt, ting er hva du gjør det til selv.  Så da gjelder det bare å smile og ta utfordringene på strak arm!  Jeg får ta  tiden til hjelp, så får jeg bruke natten til å tenke litt ekstra over hvordan jeg skal få "baket" denne bloggingen inn i hverdagen min fremover, kanskje bloggpennen min begynner å bli tom for blekk. Jeg har jo snart blogget daglig i 2 år.... 

Uansett! Nyt kvelden og sov godt når den tid kommer! 

En solskinnsdag !

Det er ikke noe som er bedre enn å våkne til deilig solskinn og + grader på målestokken. Våren har virkelig kommet og herlig er det!

Byen holder på å våkne, deilige Fredrikstad! 

Idag står jobbing på planen og varer er ventet til oss, går å gleder meg alt nå! 

Min mor og far var nedom butikken min å kjøpte konsollbord her om dagen og det ble så fint hjemme hos dem! Passet rett inn. ! Jeg tror mamma har byttet ut det meste av puter,lysestaker og pledd etter at jeg åpnet butikken og at hun har blitt mer interiørglad er kanskje ikke så rart ettersom hun er deleier i firmaet! 

Nå skal jeg kose meg med en kopp kakao før turen går videre ned på jobben! Mamma har laget frokost til meg og det skal nytes! 

Ha en nydelig dag! 

 

Tid til å tenke..

Det er ikke ofte jeg er veldig personlig her inne, somregel er jeg veldig A4 og "overfladisk", men noen ganger er det godt å være litt personlig også. 

Eller er det, det? 

Idag er vi jo også verre enn vi noen gang har vært! Vi buser ut med det "groveste", sier sårbare ting, tar til oss makt og gjør oss uovervinnelige. Jeg har den siste tiden tenkt litt på nettopp dette og lurt på hvorfor vi faktisk er slik mot medmennesker og de rundt oss. ?

Vi er ikke alle slik ( heldigvis), men mange er slik, noen tåler ikke andres lykke og føler de seg truet blir de små djevler.  Jeg er nok ikke av de jente med en "rosenrød" bakgrunn, jeg har ikke alltid vært snill og som ungdom var jeg faktisk VELDIG krass. Jeg er ikke stolt av alle valgene jeg en gang har tatt eller stygge ting jeg før kan ha sagt, men idag velger jeg likevel å være snill og hyggelig mot folk. Hva har jeg å vinne på å være slem? Og hvorfor skal jeg idag straffes for ord jeg kan ha buset ut med for nærmere 7-10 år siden, jeg har i ettertid fått barn, giftet meg og blitt voksen. Jeg merker mange og det svært ofte for eksempel bruke min alder mot meg, ikke fordi folk mener jeg er dum, men fordi at de som er eldre enn meg må poengtere at de har mer erfaring! Jeg sitter da alltid med den tanken- hva så- se hva jeg har fått til?  Hvorfor må de poengtere sin lærdom for meg, jeg mener- den er der jo, selv om den ikke nødvendigvis er så  veldig lærerik for meg. 

Det at jeg har startet noe eget har for mange vært salt i såret, antall stygge kommentarer, ufine holdninger og krenkende ord har ofte vært tilfelle. Jeg får da ofte høre- "Camilla, ikke bry deg, la de være, la de prate og la de være slemme-lat som ingenting.." Dette er lettere sagt enn gjort, og hvorfor skal jeg finne meg i å bli pratet stygt til, møte dårlige holdninger og la folk være slemme mot meg? Hvorfor skal jeg ikke få lov til å ta igjen? Nå er ikke jeg av de som tar igjen, kanskje noen ganger, men svært sjeldent! Likevel sitter jeg ofte igjen med de tankene - hvorfor finner jeg meg i dette? Hvorfor "bjeffer" jeg ikke litt tilbake.. Bare litt..Ikke mye.. Kanskje det er derfor de fortsetter, fordi de ser de kan si hva de vil og INGEN sier noe igjen.. Slike kaller jeg Mobbere, unge som godt voksne damer. Dagens samfunn kan ofte skremme meg, se på oss, se hvordan ondskap faktisk herjer langs husveggene.. Det er ikke rart at folk før har laget krig, mennesker kan jo være verstinger på å lage kvalme og mange nyter det! Nyter det- fordi de føler seg store i øyeblikket. Det å se at de kan gjøre dagen til en annen dårlig er for dem en nytelse, men så tenker jeg - disse har det nok ikke så veldig godt. De kan jo ikke det, mennesker med et godt liv trenger ikke lage kvalme for andre. Det er kanskje nettopp derfor jeg ikke har tatt igjen, svart, oppført meg identisk eller bjeffet tilbake. Jeg har det jo bra, jeg vet hvor jeg står og uansett hvordan dagen min har vært har jeg alltid en familie å komme hjem til. En mor og far som elsker meg, en mann som forguder meg og to små barn som legger hele livet sitt i mine hender.. Jeg har en trygg økonomisk hverdag, et godt og varmt hjem, en liten bil jeg elsker å kjøre rundt i og venninner jeg kan ha det hyggelig med. 

Til tross for dette har jeg merket at jeg nå har fått litt nok, jeg finner meg rett og slett ikke i ufine holdninger til en hver tid lenger- hvorfor skal jeg det? Hvorfor skal jeg måtte føle at jeg må forsvare meg? og hvorfor skal folk ha det morsomt på min bekostning?  Et sted stiger mitt beger også over, ett sted blir det også nok for meg, et sted begynner jeg å tenke og et sted tar jeg igjen. Kanskje ikke ved å være lik tilbake, men åpne en ubehagelig dialog der vedkommende ikke kommer igjennom. Det er jo å komme igjennom for å såre de vil. 

Du skal være mot andre slik du ønsker at andre skal være mot deg! 

Karma -   De handlingene et menneske gjør i dette livet, vil være med å bestemme hvordan det skal gå i det neste liv. Det er først og fremst motivet bak handlingen og selve handlingen som er det viktige. Motivene bak alt vi gjør, skaper enten god eller dårlig karma.

Jeg har de siste 5 årene begynt å tro på karma, og den er noe jeg ikke "tukler" med. 

Vær hyggelig å smil, det er utrolig hvor mye det kan glede andre!

Prøv det selv, du vil bli lykkeligere av å møte andres lykke =) 

 

 

 

Moro vettu!

Idag kommer det ny disk opp i butikken, dere kan tro jeg er i hundre! Jeg har lenge brukt to kommoder som disk, men nå har jeg endelig fått penger til en skikkelig ei! Moro vettu! Jeg gleder meg veldig ! Veggene får en ny farge og gjett hvem - jo Blå harmoni! Den er så fin og kommer til å passe perfekt inn til resten av interiøret her i butikken.! Det er så morsomt at butikken ENDELIG får det "løftet" den fortjener, det blir så fint! Ikke nok med det, men imorgen kommer masse nytt fra en ny og TOPP leverandør , jeg gleder meg til å vise dere alle disse fine varene! 

Vel, nå får jeg "roe" meg litt ned, blir i hundre hver gang det skjer noe! Er like spennende og morsomt hver eneste gang! Akkurat som Julaften, litt sånn -god jul følelse.. 

Uansett...

Jeg får rydde unna litt, her skjer det saker! 

Vi skrives etterpå! Jeg skal nok ta noen bilder ;) 

Endelig kveld- god nyhet!

Idag har dagen bare gått unna, men idag har jeg fått gjort mer enn på lenge selv om jeg har storkoset meg! På morgenen idag gikk turen inn til Oslo for å besøke min favoritt leverandør! Der stod det dekket på med iskald drikke, fersk salat og nydelig brød,NAM!  En flinkere person enn June på Lama skal man lete lenge etter, hun fikk litt jobb med meg idag stakkars. Jeg klarte nemlig ikke å bestemme meg for volum og farger på noen ting og da er litt ekspert hjelp aldri dumt!  Gjett om Villapaprika vil få inn masse fint fremover! Dere kan bare glede dere!  Ikke nok med at jeg har bestilt inn masse flotte varer-gjett ha vi får inn igjen- 100% sikkert! Vi får inn toalettmappene våre med Peace merke i fargen - grå,lys lilla,dyp lilla,marineblå og lysblå! Denne gangen Håper jeg at vi har bestilt inn nok, eller jeg tror det ihvertfall. Lama er geniale på å komme med nyheter og få det til å stemme med de varene de alt har slik at man slipper å byttet ut det man alt har kjøpt for å få det nye til å passe inn. Fargene går ton i ton med alt og kan blandes med det aller meste ! 

Det er sikkert derfor jeg liker de så godt også, de gjør det lille " magiske" med et de har.. Sånn burde alle gjort! Jeg sitter nå å gleder meg til nyhetene kommer inn og tro det eller ei- jeg gleder meg litt til høsten(litt bare altså).Ikke pga været, men pga alle de lekre varene, men først skal vi kose oss med alle sommervarene! Jeg fikk "sniket" til meg litt der idag også, det går ikke an å komme inn i et showroom uten å ende opp med å bestille, slik er det bare! Farlig, men utrolig morsomt! Å liker dere Lama like godt som meg kan jeg tipse dere om bloggen til June , her legger hun ut masse varer fra Lama- ta en titt Her! 

Noe av det nye nå er denne tøffe såpepumpen og boksen fra Halvor bakke.. Det passet perfekt inn på badet og gjorde inntrykket litt "røffere! "

Såpepumpen og boksen finner du HER og HER 

Nå skal jeg kose meg med en hjemmelaget hamburger og is- deilig med litt usunn is og mat nå! 

Og med denne gale mannen over skulderen skal det nok gå bra!!! Er vi alene om å være litt usunne ? 

Redd meg og si at vi ikke er det! 

 

Ha en fantastisk kveld da, dere! 

Og dere- imorgen kommer det første sending på klær til oss- kanskje en av dere kunne tenkt dere en topp,jakke eller genser gratis- ved å være prøvekanin? Hva tror dere, høres det ok ut?

På vei til min favoritt leverandør !

Og det skal bli så utrolig morsomt! Idag skal mye på plass, siste finpuss før åpningen av det nye lokalet! Tenk dere, nå har jeg snart to komplette etasjer med et bredt utvalg av unike, flotte og kule varer- dere kan glede dere sånn!   

Og ikke nok med det, men klarer dere å gjette hvem som kommer på Damens aften og skal holde foredrag, samt være til stede sammen med oss i Villapaprika? Jeg er sikker på at dere kommer til å elske denne kvelden! Dere får følge med, for påmeldingskjema blir snart lagt ut! Pga brannforskriftene er det regler på hvor mange vi kan ha i lokalene samtidig. 

Vel, nå må jeg sette min snute mot Oslo !

Vi skrives!  

Grått og Pudder

Ton i ton med jordfarger og pasteller er noe som aldri blir feil, vi har ENDELIG fått inn litt grått igjen og til det rosa,beige og lyseblå er det kjempe delikat!  I tv-stuen vår har jeg valgt å benytte meg av Pudderrosa puter og lys, det fordi den fargen blir så delikat i den ellers så mørke sofaen vår, også er det jo vår også da! 

Gleden var derfor utrolig stor idag når vi etter noen mndér med venting ENDELIG fikk inn glasslyktene med strikkhette rundt og masse nye brikker og lyslykter! 

Brikkene i bakgrunn her på bildet er lik i fargen som den er, altså -puddergrå - KJEMPE lekker! Brikkene er absolutt min favoritt, da kvaliteten er topp og den ikke trenger å strykes! Brikkene finner du HER !  Den pudder grå,lyseblå og pudderrosa kommer inn etterpå ;) 

Lyslykt glass/metall liten finner du HER

Den nye sølvlykten i blank metall og glass er ny idag og koster kun 398,- Den er fin den! Samt lyslyktene fra Halvor bakke- de kommer ut ikveld i nettbutikken igjen ikveld, så gled dere! 

 Puten i lys grå strikkull  fra Lama  finnes HER  ( denne har vi få igjen av pga stor pågang på den idag) Ønsker du den i grå skriver du dette i kommentarfeltet slik at vi får tatt hensyn til dette. Vi har ikke så mange av den at vi kan bruke tid på å legge den ut i den grå fargen. 

Pudderrosa pute finner du HER 

Teppe/ sjal Halvor Bakke finner du HER. Ønsker du dette i lyst grått og ikke koksgrå skriver du dette i kommentarfeltet ved bestilling!=) 

Nå skal jeg nok en gang kaste meg rundt! Siste rest på varer skal pakkes og det skal bli FANTASTISK! 

Imorgen bærer det avsted til vår hovedleverandør for møte, det blir koselig det -jeg gleder meg! 

Små detaljer..

Gjør som regel underverker ! 

Denne helgen kom varene jeg hadde bestilt til ungene fra PDL og de var enda flottere og mykere enn hva jeg husket! Detaljene er nydelige og morsomme. Jeg elsker når jeg gjør gode kjøp til fine priser, jo mer du får for pengene -jo bedre! 

Sant?

Olíver har den siste mndén strekt seg og har nå begynt å bruke 116 i klær, det er så rart(!) Jeg føler jeg nettopp handlet 98-104 til han og nå er det 116-122. Hva skjer? Det at ungene begynner å bli større får man bekreftet når man ser at klesskapet begynner å bli for lite og man går oppover og oppover i str. Joggeskoene vi kjøpte var i str 30! ifjor var de jo "bare" 28" ... Herrremin, jeg fatter ikke hvordan tiden kan gå så fort! (?) Det at han er et år fra å begynne å skolen er også nesten litt uvirkelig, jeg synes nemlig ikke det er lenge siden vi satt nede i Spania med et vennepar og jeg snakket om at de neste 2 årene var Oliver ennå barnehage gutt.. Nå har dette året bare FLYDD!   Nå er det Mathilde som står for tur om 2 år!

Det at Olíver vil bli lang er nok ikke så rart, med en far som er 1,85 og en farfar nærmere 1.90 m skal man ikke bli så forbauset dersom Olíver også skyter høyt i været! 

Verdens fineste gutt i mine øyne! 

Mathilde derimot er ikke så lang. He he, enn så lenge er hun 95 cm og en ekte ballerina prinsesse! Nå er det henne jeg kjøper 98-104 i klær til og sko i str 24. Det er så rart å ikke ha små barnesko i gangen lenger! Det er jo ikke lenge siden sko i str 19 og 20 stod plassert i gangen med rosa sløyfer og glitter detaljer. he he. 

Også har hun begynt å få så langt hår nå! Endelig er det langt nok til å få små musefletter, hestehaler og fletter til krøller, men med ei lita tulle som ikke liker å ordne håret sitt blir det lite av det likevel! Mathilde er ei lita buste-jente som helst ser at INGEN rører håret hennes! 

Hmmm. Det er kanskje sånn barna blir når de har hatt en mor som har maset litt for mye med det lille håret de har hatt, skrekken på for mye pynt og spray i håret har nok satt seg... Det viktigste er at hun er fornøyd selv! 

Det at jeg er en "tullete" mor er ingen hemmelighet, men så har jeg jo lov å være det også da.. Jeg forguder jo barna mine <3 

Hvem gjør ikke det ? 

 

Vinnere!

Vinner av konkurransen den 27/2 2012- 

1) Cathrine - Champagne kjøler Lama. 

2) Anette - Duftlys Durance 

3) Charlotte Sørgård  - 2 lyslykt lama. 

Vinner av konkurranse 1/3 2012

1) Lise - 3 etasje glassboks m/lokk

2) Caroline - Stett fat 

Vinner av konkurranse 9/3 2012 

1) Linn Merethe Søvik - duftlys + såpe! 

Gratulerer så mye alle sammen! 

Vi sender dere en mail, men skulle dere ha oppgitt feil mailadresse og vi ikke hører fra dere innen ett par dager trekke vi en ny vinner! 

Vi sløyfer denne kvelden inn med nok en konkurranse og håper kanskje du er heldig denne gangen! Denne vakre puten fra Palma til en verdi av 499 kr ! 

Lykke til ! 

 

I butikken...

Har vi den siste mndén holdt på med oppussing og prosjekter, mye skal på plass, varer skal frem og prises. Idag har jeg jobbet i 10 timer med å rydde, vaske og ordne i det ene av de 2 nye lokalene som åpner dørene innen en ukes tid. 

Etter MYE jobb og løft skal jeg nå stolt vise dere et lite -før resultat av et rom av det nye lokalet og kun en liten ende av det. Klærne som kommer opp er ennå litt hemmelig og slutt resultatet blir noe helt annet! Jeg er likevel godt igang og her nede går det i jordfarger og pasteller- Velkommen inn ;

Nye møbler, speil, lysekroner,hyller OG prøverom osv skal opp, men enn så lenge er jeg veldig fornøyd! Dere kan ikke forestille dere hvor fint dette vil bli og hvor unike og fine plagg vi vil kunne tilby. Jeg gleder meg! 

Kameraer har kommet opp og ny disk skal monteres med nytt datasystem osv ved kassen, dette blir BRA og utrolig mye enklere! 

Har dere hatt en fin helg? 

Nå skal jeg spise litt mat og deretter kåre 7 vinnere og kanskje dele ut noe mer fint(?) , vi får se... Enn så lenge - ha en nydelig kveld..Vi skrives snart! Kanskje du har vært litt heldig og vunnet nå du kommer innom igjen ! 

Au au...

Etter å ha hatt en liten opplevelse med en grusom tur og hardt fall sitter jeg nå å synes litt synt på meg selv. Ristene som slipper ut varmen i butikken vår langs gulvet har løsnet og når jeg da skulle sette på plass noe klarte jeg å falle mellom disse listen og forstue hele benet og 3 av mine fingre! Leggen er lilla og Fingrene er dobbelt så store som de noen gang har vært! "au" 

Det verste er at det ikke gjorde vondt med en gang heller, men etter et par timer, nå er beinet så vondt at jeg ikke klarer å gå på det eller legge noe spesiell vekt på det alene - UFF! Dette er så typisk meg! 

Uansett, jeg har likevel klart å kose meg med verdens beste venninne og mann + noen venner og et glass vin ! Nå skal batteriene lades opp for i morgen må beinet være i orden og fingrene tilbake til det normale. Jobben skal nemlig ordnes og masse varer må pakkes for på mandag morgen kommer posten å skal hente nok ett par paller med varer. 

Dette blir så bra så! 

Jeg sier det jeg, dere - det skal skje noe hele tiden.. He he..

 

Lørdag! Endelig!

Nå lukter det såpe og duftlys av hele meg, jeg har tent lys i butikken og gjett om de lukter himmelsk ! De er rett og slett fantastiske! Brenner nydelig, lukter rent og "rolig" og ser ut som små honningsbokser, glasset har jeg forelsket meg helt i! Pastellfargene er så pene at hadde det vært til å spise hadde jeg spist de opp for lenge siden. he he..

Jeg kan ikke noe for det, men denne vårens nydelige pastell farger har jeg virkelig forelsket meg i-hodestups forelsket! 

Vel, uansett pastell eller ikke- idag er det 10 % på alle varene i nettbutikken, noen til blir lagt ut i løpet av dagen.  Rabattkoden du bruker er Lørdag med stor L...

Kos dere! 

Nå får jeg ta meg av noen kunder- Vi skrives! 

2.dager unna.

Nå er det to dager til jeg trekker 6 heldige vinnere av de to siste konkurransene jeg har hatt her på bloggen- denne helgen blir topp!

MEN, siden jeg har vært en "dårlig" blogger de to siste dagene, tenke jeg å kjøre en konkurranse til slik at jeg kan trekke 7 vinnere og ikke bare 6 til søndagen. Jeg elsker jo å gi litt igjen til alle dere som leser bloggen min og hvis 7 av dere kan få noe pent fra vår butikk er det ikke noe som gleder meg mer! Når dere leser bloggen min må dere jo elske interiør også og vakre ting! 

Legger du igjen en liten hyggelig kommentar her på bloggen min kan du bli med i trekningen om et deilig duftlys og håndsåpe slik som dette;

Jeg håper dette faller i smak! 

Nå skal jeg spise en sen middag og kose meg i armkroken til mannen min<3 Vi skrives! 

En helg på jobb...

Slik er det hvis jobben skal bli gjort og sykdom har herjet i hjemmet og forskyvet på alt som heter jobb og butikk.

Jeg har nå stått å pakket 30 pakker og er ikke halvveis i bunken, 3 besøk på posten for å få ting FORT unna og deretter har jeg fått begynt på butikken igjen. Vi fikk igår og idag utrolig mye nye varer og dette må opp før dørene til butikken åpner kl 10 i morgen. Samt masse bilder har blitt tatt av varer til nettbutikken, jeg tror nesten jeg like gjerne kan få meg seng for overnatting her, butikken og lageret er blitt mitt andre hjem. Denne uken har jeg jobbet nesten 12-14 timer hver dag så nå merker jeg at reservebatteriene har begynt å jobbe for fult. (!) Vi har siden februar hatt over 1000 sendinger på varer med posten, noe som er REKORD og veldig mye jobb. Jeg har nå ansatt en til på pakking, så nå håper og tror jeg ting vil gå radig og mer effektivt fremover! Jeg har også pakket 10 talls med pakker selv denne mndén, skulle trodd jeg var født til å pakke- dette begynner å gå som en lek!  *smiler*

Jeg har pga økonomi vært veldig forsiktig på alt med butikken, siden jeg kun har lånt penger fra meg selv og ingen bank er jeg ekstra gira på å få denne butikken opp å gå, jeg ønsker jo om noen år å få tilbake for all jobben. Jeg har stor tro på butikken og Villapaprika har slått rekorder siden dørene åpnet 19 september, jeg er kjempe stolt! 

Pga en feil med sendingsystemet på nettbutikken har mange varer blitt liggende på posten i Oslo, vi har nå jobbet på spreng hele uken for å rette opp i dette igjen, da dette er ren krise! Serveren vår kræsjet rett og slett pga for høy trafikk helgen - Valentine  og morsdag, noe som gjorde at noe galt skjedde med sendingene ut  fra oss som tilhørte denne uken. Jeg vil derfor si- er det noen som venter på pakkene sine og ennå ikke har fått den eller hørt fra oss- IKKE TVIL-send mail eller ring oss! Vi er et team som jobber med å rydde opp igjen, men med flere 100 varer og kunder er det alltid noe som kan skje med en eller to dersom vi har vært uheldig å oversett noen. Vi kommer selvfølgelig til å gå over dette til uken igjen for å se at ingen kunder står ute, men dette tar tid. Vi har sendt ut felles mail angående dette, men pga noen opplyser feil mail adresse er det ikke alltid alle som får de med seg, derfor ønsker jeg å ta det her også. Jeg får ikke hjulpet dere ved en kommentar her inne og ønsker å ha det ryddig foran meg på mail med sendings nr osv foran meg..

Vel uansett.. Nå får jeg kaste meg rundt! Her skal det jobbes mer! 

Imorgen har vi nemlig 10 % i hele butikken vår og i nettbutikken! Noe jeg håper vil falle i god jord hos de fleste! 

Enn så lenge, ha en fantastisk kveld! Vi skrives! 

Det lyseblå.

Idag kom masse varer fra Palma og gjett om det var deilig, lyseblått, hvitt, rosa og stor runde lamper har kommet på plass. Det er skummelt hvor mye fint det kommer inn nå, rene julaften hver gang. 

Sjekk de kule blomsterpottene, jeg er bare "in love!" Pris kr 239,- pr stk. De lyseblå putene koster 499 kr pr stk.. 

Ikke bare her er det noe nytt, men i taket fikk vi idag inn verdens råeste lamper hele 80 cm i diameter. 

Prisen er det heller ikke noe å si på 2198 ,- 

Vi ble bare halvferdig idag, så imorgen er det tilbake på jobb for å orden det rosa, grå og grønne hjørnet i butikken. Bilder kommer selvfølgelig .. Og nettbutikken skal fylles opp igjen! Endelig!  

Chillimarinerte kongereker og et glass vin skal nå nytes, aldri feil dagen før helgen! 

Litt hverdags luksus! 

Sitat "Uoppdragne unger som ingen liker? De er terrorister! "

Det er ikke ofte jeg linker opp til i blander eller på andre nettsider her på bloggen, men etter å ha sittet å lest dette ble jeg nesten litt lamslått. 

Jeg er en person som tar dette med barneoppdragelse veldig seriøst og ser på dette som veldig viktig. Hvordan du opptrer mot dine barn, takler vanskelige situasjoner og lærer barn rett og galt er med på å forme de som personer, danne en personlighet og skape en trygg og lærerik oppdragelse på barnet. 

Jeg synes selv det finnes veldig mange "slappe" foreldre der ute, men siden jeg selv ikke er noen ekspert på dette området  synes jeg det er vanskelig å si hva som er rett og galt når det kommer til en oppdragelse. 

Hanne Nabintu Herland sa så fint til intervjuet med -henne følgende; 

"Jeg får fnatt av alle de milde og snille mødrene i Norge som ikke tør sette sine barn på plass. Og så ser de seg usikkert omkring fordi de forstår at ingen liker barna deres." 

Dette var et intervju jeg følte jeg ikke fikk lest meg mett på, det fordi hennes påstander på barnets oppdragelse er så annerledes enn min og hennes meninger ble ifølge meg - en smule -HARDE. Linken finner du HER .

Oppdragelse for meg er veldig viktig, jeg er veldig opptatt av at mine barn skal oppføre seg høflig, høre på meg og vise meg og Håkon den respekten vi skal ha som deres foreldre. Ifølge venner og familie er jeg veldig streng og noen mener min måte å være på er helt feil, men mitt spørsmål er da- hva er rett? Og hvordan kan vi som personer påstå at noe er mer riktig enn noe annet når vi er fler milliarder personer her i verden og ingen tenker likt eller oppfører seg på den samme måten(!) 

Vi kommer fra ulike familier med ulike bakgrunner, har ulike kulturer og ulike synspunkter. Jeg er for eksempel imot det å skrike og bruke noen form for "vold" mot mine barn. Jeg skal ikke lyve å si at jeg aldri har hevet stemmen til mine barn, men ettersom de nå har blitt så store har jeg heller valgt å "hale" ut tiden dersom de er "slemme" og stå på mine meninger- jeg gir ikke etter! Jeg er også veldig opptatt av at mine barn skal si takk for maten når de har spist, takke for ting dersom de får noe, være takknemlige for det de har og at de har godt av å ønske seg ting og ikke få alt de ønsker hele tiden ( om det så er snakk om en sukkerpinne eller et Donald blad) . Jeg mener at barn ikke skal "skrike" eller "slå" sine foreldre og om de gjør dette skal de forstå at dette ikke finnes greit. Mine barn har heller aldri turt å skrike til meg, de vet nemlig hvor mye det straffer seg med dårlig oppførsel. MEN når jeg sier straffer mener jeg straffer som i at  jeg tar fra dem noe, gir de oppgaver eller setter krav de ikke liker å få eller ha. ( egnet for barn selvfølgelig) . 

Barn er barn og skal også få lov til å være nettopp det, men for meg er grenser, forståelser og evnen til å lytte en veldig viktig faktor i en oppdragelse. Vi som en foreldre må ha regler og grenser for de små, men likevel gi de muligheten til å teste grenser slik at de faktisk lærer( med måte såklart) . Alle barn vil nemlig dette, en eller annen gang og handlingen da er veldig viktig mener jeg. 

( er skal Mathilde vise tunge, nettopp fordi jeg sa at hun skulle ta den inn, hehe.. typisk og vanlig) 

Vi vil alltid være uenig om noe når det kommer til oppdragelse , men mitt spørsmål er- hvordan er den "riktige" måten å oppdra et barn på, finnes det noen fasit? 

Vi vet jo alle "best" .. Gjør vi ikke?

Innkjøp.....

Idag har dagen gått unna, timene har rett og slett flydd. Etter et  bombesøk og lite givende treff kom vi til slutt frem til noen helt rå agenturer. Og jeg kan love dere merker svært få andre her i Norge har, dette blir unikt, kult og utrolig spennende. Jeg kan neste ikke vente med å freshe opp garderoben min, fargene, stoffene og klærne er helt rå!

Sniktitt- litt, men ikke mye! 

Men når vi er på innkjøp bærer det som regel av sted flere steder og idag gikk turen innom vår kjære leverandør PALMA. Damene der er fantastiske og helt rå på å skape kule konsepter!

Ettersom vi idag også fikk gjort en avtale med Palma på at vi kunne få ha deres sortiment alene i Fredrikstad er dette litt ekstra stas også! Palma har fler ulike agenturer, men deres eget varemerke fikk vi ene og alene! Besøket kunne ikke endt mer vellykket! 

Imorgen kommer alt mye nye varer fra Palma på plass, så det er bare å komme innom vår butikk for en titt og for en hyggelig handel! Og ja, nettbutikken driver å "fresher" seg opp nå den også! Dere kan glede dere! 

Nå er det  nettbutikk jobb og mailer som skal besvares- Vi skrives! 

 

Snø sa du?

Jeg trodde nesten ikke mine egne ører når jeg hørte vi skulle få snø igjen, hvorfor? Det finnes ikke noe mer irriterende enn å få snø etter at våren har kommet. Jeg er alt for lei snø,kulde og glatte veier til at jeg klarer å vise et smil over at den imorgen er meldt sin ankomst.. Uff... Jeg håper den forsvinner like raskt som den kommer og at den ikke trives her på Østlandet.. Vi sier så og tenker at dette bare er nok et lite vinter "stunt" ... 

Imorgen bærer det avsted  inn til Oslo for å kjøpe inn MASSE klær for både butikk og nettbutikk. Siste innspurt før underetasjen åpner sine dører, dere kan tro dette blir fint! Mye var/er alt i boks, men ettersom en leverandør ikke er like seriøs som andre har det blitt litt endring i planene og vi står nå derfor skal velge oss ut en annen! Enda godt det finnes så utrolig mange og dyktige leverandører der ute, som ikke står å lyver kundene rett opp i ansiktet og bruker opp masse av tiden deres. Slik blir det ikke bra butikk av i lengden, Karma- du høster som du sår ;) Det er rart hvor mye merkelig man skal oppleve i denne bransjen, godt man ikke er avhengig av dem. 

Bluse- Valensie 

skjørt - H&M 

Pumps - Zara 

Smykker - Villapaprika 

Uansett, jeg ønsker dere alle en nydelig kveld og en gooood natt! 

Vi skrives imorgen! 

Uthvilt! Et godt tegn!

Etter at kroppen de siste ukene nå har vært igjennom forkjølelse, mye jobb, lite søvn og omgangssyken gikk vi igår til sengs kl 22 30 . Vi sov helt til kl 0730 altså 9 timer effektiv søvn, jeg tror aldri jeg har følt meg mer uthvilt!  Siden denne morgenen har vært effektiv rakk jeg å jogge meg en tur på 30 minutter før jobb, jeg er ikke ofte like effektiv på morgenen, men idag har lysten til å få gjort alt før jobb vært der! 

Nå er Latten på plass og dagen skal få lov til å begynne! Været ser ikke så alt for verst ut idag det heller.. 

Et godt tegn kanskje ? 

Ha en fantastisk dag! 

Og nyt våren- og det grønne! Det er nemlig en farge vi vil se mer av i tiden fremover! Denne uken har jeg tatt for meg litt farge "endring" i butikken og fargen grønn har fått hoved plassen!  Grønt-friskt og vårlig! 

Skryt!

Etter å ha kommet hjem til rent hus, lavendellukt i hele huset og ingen andre oppgaver på listen enn å ta kvelden med ro kan jeg ikke gjøre annet enn å smile. Vaskehjelpen vår har vært SÅ flink!!! 

Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har "investert" i vaskehjelp tidligere, det sparer jo så utrolig mye tid -og tid er ikke noe jeg har så veldig mye av for å si det sånn. Jeg har de siste 6 mndéne vært litt små fortvilet over huset, da jeg ærlig skal innrømme at det har blitt lit underprioritert pga jobb og familie. Hverdagen har på en måte tatt oss litt igjen og da har alt annet enn vaskemoppen og støvsugeren blitt prioritert.. 

Ikveld har jeg derfor dekket bord og ordnet småting som å vaske klær og henge opp klær. Imorgen skal Olíver feires og det er lagt opp til snitter og kaker , enkelt og greit, men deilig og godt! Hele familien kommer og med en stor familie krever det MYE plass! 

Ikke noe er hyggeligere enn å ha familien på besøk og en liten gutt veldig fornøyd! Han gleder seg nemlig veldig, det å skulle legge ikveld var nesten umulig. Montro det er en liten gutt som gleder seg! Etter å ha måttet avlyse to selskaper for han pga sykdom er dagen imorgen veldig etterlengtet! Det er ingen tvil?! 

 

En ny vri...

Endelig er fargen på håret riktig, håret klipt og jeg har fått jogget og tatt meg sol- kan ikke annet enn å bli glad når kroppen er på vei tilbake til normalen og våren kan nytes. Antrekket er fra Villapaprika og kommer til salgs i butikken innen 3 uker + mye mer! 

Armbånd- 298,- pr stk . 

Topp - 298 kr 

Overkjørt- 498 kr 

Pumps- Dna. 

Briller- Lykke , de kommer dere til ved å trykke på HER 

Jeg er i skikkelig vår/sommermodus og koser meg med alt denne sommeren skal bringe! 

Jeg kan love dere en klesbutikk og interiør ingen har sett maken til i tiden fremover nå, jeg har satset litt til og denne gangen ikke vært " forsiktig" . Jeg har stolt på magefølelsen og klar for å ta inn litt nytt! 

Damenes aften blir Torsdag 19 april, da kommer noen kjente fjes og dere vil få tilbud og unike varekjøpt muligheter ! 

Morsomt sant ? 

Villapaprika slår hver uke rekorder og vi utvikler oss og skal alltid hver uke ha noe nytt å tilby--Gled dere! Nå har jeg tatt valg og steg jeg aldri i min villeste fantasi trodde jeg ville få muligheten til å ta! Morsomt, skummelt og utrolig -NYTT! 

Blir man noen gang ferdig?

Hus, hjem, interiør, prosjekt -spisestue! Jeg gir meg snart over(!) Jeg merker jeg går i en tenkeboks, nytt til spisestuen skal på plass, men hvordan jeg skal få begynt på det er et lite prosjekt i seg selv. 

Enn så lenge har jeg konsentrert meg om å få inn litt "grove" detaljer blandet med det pene, jeg blir nesten oppgitt for jeg liker ikke den pene stilen 100%  og klarer likevel alltid å få "lurt" det inn i spisestuen. 

TVstuen er jeg mer fornøyd med nå enn noen sinne, den er liksom en god blanding av pent,maskulint og grovt. Akkurat slik jeg elsker det. 

Planene for spisestuen er å få inn en dobbel glassdør for å kunne lukke dørene til tvstuen etter at barna er i seng. Dette tror jeg vil bli kjempe fint, men det er dyrt og ikke noe vi klarer å gjøre selv så vi får ta det med tiden. Jeg orker liksom ikke stresse med hus og hjem lenger, jeg tar det litt etter litt og koser meg heller når jeg først holder på. Nye spisestoler skal på plass og bordet skal byttes ut, ikke fordi jeg ikke liker det, men fordi vi nå får inn et nytt til butikken i grovere materialer , noe som vil passe bedre inn. Dette skal da ned i butikken for utstilling igjen, da vi selger utrolig mange av dem og trenger et bord til av denne typen når vi åpner 1 etasje til. Inntil det får jeg bare glede meg til det nye kommer på plass. Det røffe,rustikke, grove og romantiske er stilen jeg føler hjemmet vårt "kler" best. For meg er det lettere å få frem detaljer å leke med farger når basen i rommet er riktig for meg og jeg føler den lune stilen ikke forsvinner i det pene.

Uansett er det morsomt å leke med interiøret til hjemmet, og siden jeg jobber med både salg av møbler og interiør er det ikke like "ille" å bomme på en stil dersom det skulle bli helt feil. Det er bare viktig å ikke kjøpe alt på en gang, slik som jeg gjorde før. Nå kjøper jeg heller en stor ting å ser om jeg liker det og deretter bygger jeg på. Før hadde jeg lett for å kjøpe alt av en stil og deretter så jeg  om det passet inn , det er den "dummeste" måten å lære på... og den dyreste. 

 

Hvilken stil er du? Romantisk, maskulin, minimalistisk, rustikk, shabby eller grov ? 

 

Litt inspirasjon.

Til hjemmet eller til hytten. 

Jeg vet at den dagen vi har penger til det skal vi investere litt å kjøpe oss en hytte, en hytte som er vår og ingen andre sin.Jeg ser det alt for meg, hvilken møbler, ting og annet jeg ønsker å bruke, men at ting og mening kan endre seg innen den tid er jeg helt sikker på.. he he. 

Igår når jeg satt og tittet på interiør og interiør bloggere fant jeg en link til en hytte, en hytte som tok pusten fra meg. Den er langt over min prisklasse, men det å la seg inspirere av detaljer og interiør ut fra bilder er heldigvis gratis og veldig inspirerende. 

Kos dere med bildene og nyt detaljene...

Siden jeg er av de som liker cottage stilen fremfor bystilen finner jeg som regel alltid inspirasjon når jeg blar meg igjennom hyttene som er til salgs på nettet. Da kan jeg sitte time på time å nyte interiør, få inspirasjon, ideer og tips! 

Der er det gratis, morsomt, inspirerende og veldig , veldig ide rikt! 

Hvor henter du inspirasjon, og dersom du har en interiør blogg- legg igjen adressen da vel ;) 

Ikveld  skal dere få interiørbilder, her i huset har vi nemlig gjort litt om..

Lykke...

Lykke er noe jeg føler meg privilegert for at jeg får oppleve. Det er ikke mer enn et år siden ting gikk riktig galt i livet mitt. Håkon og jeg   ønsket en skilsmisse, jeg flyttet ettervert ut og livet jeg trodde jeg hadde var i ferd med å falle i grus for meg.

Nå et år senere er jeg mer lykkelig enn noen gang, glad for det som skjedde, skjedde og 100 erfaringer rikere. Det å bli sammen med sitt livs kjærlighet i en alder av 16 år betyr ikke at ting blir "smertefritt" eller enkelt.  Jeg har det siste året følt på følelser jeg ikke viste at jeg hadde, feilet, vært usikker og forstått min plass her i livet.

Det å gifte seg å få to små barn før man rekker å bli 20 år er en prøvelse, man blir "kastet" inn i en voksen tilværelse i en ung alder og skal deretter leve livet som en familie, et voksent liv og bli en sikkerhet i barnets liv. Dette er ingen lett oppgave, og det er ingen selvfølge at man klarer dette alene.

Nå 7 år senere begynner jeg å se ting i et annet perspektiv og kunne ikke vært mer fornøyd med valget av mann og tilværelse enn hva jeg nå er. Jeg er lykkelig, lykkeligere enn  jeg noen sinne har vært, mer voksen og mer sikker på at dette er tilværelsen jeg ønsker og trives i. Barna mine minner meg hver dag på hvor heldig jeg er, mannen min minner meg hver dag på hvor høyt han elsker meg og jobben min minner meg hver dag på hvor morsomt og spennende livet mitt har blitt. 

Det er ingen lett vei til lykke og det er ingen selvfølge at den kommer til oss uten at vi gjør noe for det selv. Jeg tror vi alle må skape vår egen lykke, føle på følelsene våre, se livet i det rette perspektiv og ta vare på de personene i livet som bryr seg om oss. Gjør vi dette, tror jeg lykken vil komme naturlig og livet får automatisk en viktig rolle for oss. 

En rolle man setter pris på! 

Jeg er lykkelig, kanskje ikke 24/7 365 dager i året, men jeg er lykkelig og veldig takknemlig for det livet jeg har fått. Det å være lykkelig er viktig og en veldig deilig følelse. 

Hva er lykke for deg, er du lykkelig ? 

19 GANGER!

Over doskålen settet sine spor. Jeg kan bare innse det, jeg slipper aldri unne omgangssyke! 

Etter å ha kastet opp jalapenos til den store gullmedalje og fortvilet fly ut og inn på badet med en mage som brenner og en kropp som begynner å bli sliten er jeg overlykkelig over at jeg er 12 timer unna start og på bedringens vei! 

Jeg blir alltid så grusomt dårlig, og jeg tror jeg har studert doskålen ned til den minste detalj.. UFF. Jeg unner faktisk ingen dette og at ungene har vært igjennom dette to ganger dette året håper jeg vil si at vi er ferdig for i år! 

Taco er ihvertfall noe jeg ikke kommer til å ville ha til middag på en GOD stund, og saftis har blitt min nye favoritt! Nå er det 4,5 timer siden siste gang med oppkast, jeg håper formen bare blir bedre og bedre nå . Jeg er rett og slett "panisk" når det kommer til omgangssyken og hver gang jeg får det er det en god påminnelse på nettopp hvorfor jeg er det. 

Nå ligger jeg på sofaen og spiser Riskaker og drikker Farris, mens jeg koser meg med "Hvaler" og nyter å se ut på det gode været! 

Imorgen er jeg nok frisk og da får jeg tatt tak i  mailer og butikk.. Denne uken har gått bort til kun sykdom og elendighet og det finnes ikke noe verre. Jeg merker jeg setter så utrolig mye mer pris på livet når jeg har vært syk og blir frisk igjen og lysten til å bli sunnere blir bare større og større! 

Vi skrives etterpå, nå skal jeg prøve å få i meg et knekkebrød og tatt meg en dusj.. Frem til det---

God lørdag! 

Håper deres natt og dag sålangt har vært bedre enn min! 

Spisestuen en fredagskveld.

Idag er kroppen ikke helt som den skal, men jeg holder motet oppe og krysser fingrene for at jeg ikke blir syk, jeg føler det har vært så mye elendighet og sykdom nå at jeg holder på å bli gal. Noen flere som har hatt omgangssyken ennå? Jeg blir nesten "panisk" når det kommer til den, vasker alt som kan vaskes, forsiktig med hva jeg spiser og lufter huset mange ganger i løpet av dagen. Jeg får nemlig alltid omgangssyken og blir også alltid kjempe dårlig. Helt sikkert derfor jeg blir så redd for å få den også. Uff.

Vel, selv om omgangssyken herjer her i byen har vi så langt koset oss med film og deilig mat + masse levende lys..

En deilig fredagskveld!

Skjenken har fått tilbake plassen sin og vitrineskapet har fått plass ved pipen. Så langt er ikke spisestuen slik vi vil ha den, den er rett og slett for "pen" for oss, men frem til jeg kommer i mål har jeg ingen planer om å gjøre noe her inne... Jeg koser meg med å finne løsninger på hvordan det "prosjektet" skal løses. he he...

Luksus problem kalles det, men det er jo ofte et problem å ha slike luksus problemer også.. he he.

Om noen ser en løsning- kom gjerne med forslag ;)

Enn så lenge- ha en fortsatt nydelig kveld! 

Paprikaidyll i vår været!

På et bittelite tun- i et nytt boligfelt ligger vårt lille hjem -"Villapaprika" . Mange har lurt på hvorfor nettopp dette navnet(?) Vel, i denne bloggverden har det seg slik at alle som her store flotte hus eller store gårder kaller husene sine naturlig for "villa" ett eller annet. Litt for moro valgte jeg derfor å kalle hjemmet mitt for "Villapaprika", litt ironisk, men nydelig også. For hvorfor skulle bare de STORE husene og gårdene bruke dette navnet her i bloggverden? For meg var det derfor litt ekstra "morsomt" å kalle vår bolig for villa, da det er en vakker tomannsbolig og ikke en stor villa med sjø utsikt og egen rundkjøring slik som på filmer og på tv. 

Olíver er også en av grunnene til at jeg bruker navnet, da han denne perioden elsker Pippi og -villavillekulla. Jeg begynte derfor å kalle hjemmet vårt for "lille-villapaprika" for å ha det litt morsomt med Olíver, etter dette begynte Olíver å si at han bodde i -lille-villapaprika hvis noen spurte hvor han bodde hen eller hvis han ville hjem. 

Siden vi bor i paprika kroken kom Paprika naturlig og vips byttet jeg bloggnavn fra MrsKvarsvik til Villapaprika. Bloggen min er jo i prinsippet en blogg som dreier seg om oss i Paprika kroken og interiør og hjem. Nå 1,5 år senere har Villapaprika blitt et AS og et leverbrød i form av butikk, blogg og nettbutikk. Dette hadde jeg aldri trodd eller sett for meg når jeg startet. 

Idag har  solen skint inn igjennom stuevinduet siden den stod opp og gradene er hele +13 utenfor utgangsdøren vår. Det at våren endelig er her er fantastisk og utrolig deilige, endelig er det lenger lyst ute og er vi heldig får vi kanskje påskevær slik som ifjor i år også.  Det er lov å håpe, er det ikke ? 

Vårpynten har kommet opp!

Sommerfølelsen kommer mer og mer!  Noen busker og planter mangler i urnene sine, men det kommer på plass litt senere idag.. I dette øyeblikk sitter jeg ute å jobber  i godværet med mailer og bestillinger. 40 varer har stått på posten  i Oslo pga feil i lengre tider nå , noe som vil si -jobb og opprydding på hvem kunder dette gjelder. Blir helt fortvilet over slik, det er ikke bare, bare når det skjer en feil på det tekniske. Uff.. Vel, med flere 10 talls sendinger hver uke( noen uker er det opp til 200-300 sendinger. ) skjer det heldigvis "lite" feil, det virker bare så mye når det er snakk om 40 eller 50 ulike, det er godt man blir klokere og klokere på dette hele tiden. Det er stadig noe nytt å lære og det er på den " harde" måten man lærer best! Jeg tror nok jeg er den som jobber best under press, he he... 

I solskinn eller motvind - her ute sitter jeg ! Fantastisk! 

Hjertet er nytt og skal nok henges opp bak på verandaen mot sommeren, men enn så lenge ble den nydelig akkurat her. Den er fra Villapaprika og koster 629 kr og er i str medium. Jeg klarte ikke dy meg, den måtte bli med meg hjem- jeg elsker jo store og synlige ting! Hadde jeg hatt dør uten vindu hadde den fått plass der. he he. Vi har bare noen få stk igjen av disse, så dersom du ønsker å bestille en er det bare å kontakte meg så kan vi ordne hvordan den ønskes sendt,betalt osv.. ( Ckinterior@hotmail.no) Pga vi ikke har så mange av de velger vi å ikke legge det ut i nettbutikken, det pga det blir for mye jobb for  små volummengde av produktet. 

Denne tøffe blomster koppen er også fra Villapaprika og koster 129 kr. Dette er også et produkt vi ikke har så stort lager på, så her må dere isåfall også sende meg en mail, så skal jeg hjelpe dere så godt jeg kan =) 

Stjernelykten finner der ved å trykke HER, Tepper finner dere HER og puten HER OG HER.  ( Dette finnes i blått og beige) 

Vel, nå får jeg komme meg tilbake til mailboksen min, ha en nydelig dag da dere! 

Vi skrives! 

Enda en konkurranse

Jeg blir så glad når jeg ser så mange engasjerer seg i konkurransene jeg har her og at så mange synes det er morsomt! Vi skulle egentlig hatt med en vare til på den konkurransen, men pga jeg ikke hadde bilder av produktet ble det vanskelig. 

Nå ha min kjære leverandør ENDELIG sendt meg bildet og jeg kan derfor med et STORT smil kjøre enda en "liten" konkurranse. 

Samme "regler" gjelder her og jeg håper så mange som mulig deltar, har du deltatt i forrige innlegg-delta gjerne her også! 

Vi er ventet denne inn i mars nå, og alt er denne bitt kjempe populær! 

Lekker og tidløs, samtidig tøff og maskulin!

Jeg sløyfer denne kvelden inn med å legge ut enda en vakker ting dere kan få sendt hjem! 

Lykke til nok en gang og TVI TVI! Dette er moro! 

 

Til salgs.

Igår var jeg på pompdelux party, noe som var kjempe morsomt, da jeg måtte fornye barnas garderobe for vår og sommer og prisene var på lik linje som H&M.  Masse nytt kommer om kun 10 dager og i den forbindelse tenkte jeg å selge unna litt barneklær her på bloggen som er for smått, da det er klær som er like fine en idag som når jeg kjøpte det. 

Olakjole str 80 kr 80,- 

Kjole str 86 kr 80,- 

Gant Kjole str 80 kr 160 ,- 

Lysblå Twins skjorte str 74 kr 100,- 

( denne er veldig vakker inne i Gant kjolen ) 

Bukse Burberry str 80 kr 100,- 

Jakke/frakk Burberry  str 92 kr 400,- 

Dersom noen er interessert er det bare å sende mail på Ckinterior@hotmail.no 

Frakt kommer itillegg på prisene. 

Ha en nydelig kveld, vi skrives! 

Bursdag og sykdom - vi gjør det beste ut av det!

Stakkars lille gutten min, han våknet inatt og var syk- og det til bursdagen sin også da.Føler meg så hjelpeløs når de blir så syke, det er så trist. Gaver har det blitt nok med uansett, selv om det kun er drømmeland og sengen som står på ønskelisten til min vakre prins nå idag. 

Jeg føler dette året så langt nesten bare har vært sykdom og elendighet, den ene har blitt syk etter den andre, hvor typisk er ikke det? Nesten som et korthus, raser et kort faller hele huset samtidig. 

"På rømmen" går nå for andre gang her i stuen, leker ligger utover hele gulvet, ei lita papegøye flyr rundt å maser og Oliver har lagt seg til midt på stue gulvet. 

Slik skal det være med barn i hus. 

Masse liv, masse lek og barnelatter! 

Noen ganger er det godt for de små å ha mammaen sin hjemme å få lov til å være syk med masse kos og avslapping. Den beste måten å bli frisk på igjen er jo å slappe av når kroppen er sliten. 

Her har våren også kommet, himmelen er skyfri og solen varmer opp! Deilig med vår og sol- nå er det snart SOMMER!

Og da flytter dette inn til oss!

Lekkert sant? 

Og denne...

Dette vil også være å få kjøpt i Villapaprika og om du bor i andre enden av landet har det ikke noe å si- vi sender alt! 

Vel, med syke barn og ei mase jente får jeg avslutte her og komme tilbake etterpå, mannen kommer heldigvis hjem innen noen få timer, noe som skal bli fantastisk! Han er dypt savnet idag merker jeg! 

Vi skrives, ha en nydelig solskinns dag!

hits