februar 2017

Ferdig dekket til selskap.

Tirsdag og jeg er godt igang med borddekorasjonene for den kommende 10 åringen her i huset imorgen. Olíver har selv kommentert blomstene og synes selv alt ser VELDIG bra ut, bare det at han takket meg for at jeg ordnet det så fint sier litt om hvor stor han har blitt. Imorgen er det familie og nære venner som kommer for å feire han, gutta i klassen skal han ha med på bowling en annen dag. 

Mathilde har stått for serviettene og har pyntet de med bånd og blader, kreativ lita prinesse jeg har fått meg der. Hun elsker selv å pynte, styre og ordne og jeg blir ikke overrasket om hun går i mine fotspor. 
Marsipankaken er bestilt, maten er handlet inn og jeg skal prøve å få baket litt  før Lila kommer hjem igjen. 

Ha en flott dag videre, endelig titter solen litt frem også! 

Husmor babe- thats me!

Plutselig kveld igjen, og for en dag... Jeg er helt pumpet, jeg er helt slått ut og jeg føler meg helt banket opp på innsiden. Det er som kroppen min er 70 år pluss, for jeg er helt stiv i alle muskler og ledd. 
Vel, sånn går det når man har barn og ett av de har blitt syke! Lila har blitt skikkelig syk, hun blir jo smittet av de andre barna stakkars- alt hun tar i går jo i munn. 

Amming....- Idag skulle jeg ønske at jeg IKKE ammet.. Jeg vet ikke om noe vondere enn når Lila skal bite og klore i puppen, rett og slett helt forferdelig.. Idag har hun vært litt sånn at hun har vridd seg bort, så vært sur for og ikke få, deretter spist et par minutter og vridd seg bort igjen... Ammetilværelsen er virkelig vakker og babymamma er så glamorøst! Altså....NEI. Missforstå meg rett, jeg elsker barna mine mer enn alt, men jeg er faktisk kry når jeg rekker å sminke meg eller stå i dusjen i mer enn 2 minutter... Jeg pleier å tulle mye med Kim når det kommer til nettopp det. Jeg pleier å spy ut av med med sånne " høypåmegselv" kommentarer, men sånn får det bare være... Kan man ikke være L.A fresh 24/7 så må man fortelle sin partner in crime at man kan hvis man vil... Jeg sverger til joggebukser og store t-shorter og dotten på toppen av hodet! Et vakkert syn for min kjære hver enste dag, han har virkelig skutt gullfugelen altså. Jeg smiler mye ihvertfall! Og mamma lærte meg en ting og det var at smilet er det fineste man kan bære... Jeg liker å påminne meg selv det hver eneste dag. Ingen ting får meg til å le mer enn ungene ihvertfall. 

Slik som hun her. I min kjente stil- joggebukse og slitt genser. 

Tidligere idag fikk jeg heldigvis ordnet neglene mine og herreminhatt hvor deilig det var! Endelig er neglene slik de burde være. Dollymolly vender vel snart tilbake, i hope! . haha... Husmor babe, thats me.. Neida, men jeg liker å late som for å holde tett på alle de freshe mødrene der ute. 


Ellers har dagen vært tipp-topp, hvis jeg trekker bort de blå posene under øynene mine. Når Lila er en apekatt slik som natt til idag og idag henger jeg såvidt sammen når det først blir rolig for kvelden. Imorgen skal jeg dekke lang bord her, gleder meg til å blogge litt om det! 

Nyt kvelden og nattens timer- vi sees! 
 

En spesiell uke!

Hei, deilige mandag! 


God morgen og god mandag!  Idag er en fin dag for idag har pappaen min bursdag! Tror han blir 50 år eller noe... Haha. Neida, det er nok et tiår siden, men hipp hurra for dine 60 år + et par til.. 

Jeg skal snart ta med meg lillesnupp til verdens flinkeste Linn og ordne neglene min, nå er de ALT for lange, de vokser jo SÅ fort!  Jeg sitte her å nyter morgenkaffen, mens jeg legger opp ukens gjøremål. Denne uken er en stor uke for meg, for til onsdagen er det 10 år siden jeg ble mamma for første gang. Tenk at lille Olíver fyller 10 år, plutselig er han ikke så liten lenger, han er faktisk den største av barna her i huset. 

Vi skal ha familie selskapet hjemme på onsdag og jeg MÅ jo gjøre litt ekstra stas på den fantastiske gutten vår. 10 år er jo et rundt tall og det skal feires med god mat og MASSE kaker! 
Langbordet skal dekkes og jeg tenkte å dele dette med dere. 10 år skal gjøres STOR stas på!! 

Jeg får fortsette å nyte kaffekoppen her jeg sitter...Har dere noen gode dekrasjonstips ?Send meg gjerne noen linker på dette i kommentarfeltet på facebook siden min.  Jeg håper dere alle har en fantastisk dag - vi sees! 

 

Varemagasinet Hovs, en fantastisk perle i Revetal.

Reklame. 

God søndagskveld.  Har dere hatt en fin søndag idag?  Vel, jeg har som dere vet malt litt og i tillegg satt sammen masse fine bilder fra den flotte butikken jeg besøkte på fredag, nærmere bestemt Varemagasinet Hovs. 

Varemagasinet Hovs er opptatt av å tilby kunden et bredt sortiment av ulike varekategorier. Hos dem finner dere alt fra leker, barneutstyr, kjøkkenartikler, interiør, foto og annet. 

Varemagasinet Hovs fører merker som:

Le creuset,

kitchen aid,

George Jensen,

Alessis,

eva solo,

Hardangerbestikket

Samt en rekke andre merkevarer.


Traktøren Kjøkken er et av Varemagasinet Hovs sitt nye tilskudd og er et av de fire ulike avdelingene butikken er delt inn i. 

De ulike avdelingene butikken er delt inn i er følgende: 

Siden butikken er delt inn i ulike avdelinger er det både enkelt og lettvindt å finne frem til de ulike varelinjene Varemagasint Hovs har å tilby. 

Butikken strekker seg over hele 1000 kvm og har over 10.000 ulike varelinjer.  


Varemagasinet Hovs er en fresh og spennende butikk med som nevnt mange ulike varegrupper: Gaver, Interiør, Kjøkken, Glass, Leker, Fotofremkalling/utstyr - samt sesongvarer som hagemøbler, fritidsutstyr, og fyrverkeri (romjulen). De representerer også leketøyskjeden Yes! -Vi leker
Siden 1988 har det vært gavebutikk i underetagen på Revetal-senteret. I 1995 overtok Varemagasinet Hovs butikken, og den har i årene siden den gang økt gradvis i areal og varespekter. Nåværende eier overtok butikkdriften i 2002. Butikken fremstår i dag som et moderne varemagasin for hele familien og skiftet nylig navn fra Hovs Marked til Varemagasinet Hovs. .  
Tassen serviset er et av mine favoritter! Som jeg sa til Kim - den sure tassen hadde kledd han sin morgen kaffe... Det er nemlig INGEN hemmlighet at Kim kan være en smule morgengretten...Haha..Den koppen hadde passet han perfekt og jeg tror jeg allerede vet hva han skal få i gave når han fyller år i september... Den som venter på noe godt..-Nemlig verdens fineste kaffekopp... haha 

Georg Jensen Jeg synes virkelig butikken er verdt et besøk og fant selv noen skatter jeg ikke klarte å motstå. 

Ser du noe du liker?  En god nyhet er at Varemagasinet Hovs gjerne tar imot en bestilling på mail om du ser noe du vil ha. Du kan også sende meg en mail på booking@villapaprika-blogg.no om du trenger min hjelp til shoppingen hos Varemagasinet Hovs.  Jeg kan hjelpe deg å sette sammen de fineste gaver og små forandringer til hjemmet. 

Barneprodukter som Bla-fre og Sebra er et par av MANGE varemerker jeg er kjempe svak for, og her hadde Varemagasinet Hovs et bredt utvalg små gutter og jenter eller mødrer som meg... 

Her setter vi sammen en helt nydelig lekematte fra Sebra til små jenter. Denne finnes også i fargen blå og grå, og koster 599- 
Denne lekebilen står på ønskelisten min til Lila, sett noe så søtt ? Ble helt forelsket jeg. Denne sekken har jeg selv sikret meg til Lila, for hvor søtt er det ikke når hun kommer gående med denne første dag i barnehagen. 

Jeg hadde et fantastisk besøk og takker Varemagasinet Hovs for at de valgte å vise og dele deres butikkhistorie med meg og mine lesere på Villapaprika. 

Tusen hjertelig takk for besøket for denne gang. 

 

Jeg Maler og Maler!

Og Maler og Maler.... I mang flere farger enn dere tror og aner! hoho, blitt rimer også jeg altså, neida.. 


Det er alltid noe jeg ønsker å "forbedre" her i huset og i dette tilfellet er det garderoben i gangen, den har sett sine bedre dager! Jeg har hatt planer om å male den lenge, men her har ønsket om og ikke gjøre noe vært større. Siden våren sakte, men sikkert melder sin ankomst nå har lysten til å få ting gjort meldt seg gradvis! Jeg har tatt frem malingen igjen og det som skulle vært ferdig skal nå gjøres ferdig! Jeg skal male de øvre trinna i trappen, skapet, dører og dørkarmer. *jippi* !!!! 

Jeg skal dele før og etter bilder med dere og vise dere forskjellen! Endelig har lysten kommet tilbake, det er virkelig deilig altså! 


Jeg får fortsette maleprosessen her, vi sees seinere med et av mange ferdig resulater ! Ikveld skal jeg vise dere masse lekkert fra Varemagasinet Hovs som vi besøkte på fredag. Gjett om jeg gleder meg! (?) ...

Vi sees seinere - Nyt søndagen! 

Et halvt år med Lila Victoria

Sjekk denne lille frøkna da, hun er rett og slett til å spise opp.... 

Hun krabber

Hun ler

Hun klatrer 

Hun kysser

Hun gir klemmer

Hun holder flasken 

Hun sitter på rumpa 

Hun sover HELE natta 

Hun elsker mat 

og hun smiler hele tiden. 

Ja, for nøyaktig et halvt år siden på disse tider satt jeg og beundret mitt lille mesterverk som bare var halvannen time gammel. Idag våknet jeg til ei som pratet med seg selv i sengen sin, tenk et halvt å gammel allerede. 

Lila har briget med seg så mye latter, glede og stolthet. Hun er den fineste lille Lila´en i verden. Jeg er helt hodestups forelsket i den lille skatten min. Når jeg fikk Lila var jeg livredd hun skulle savne den biten som ikke var der, idag er jeg stolt av hva jeg har klart å skape med og for henne uten. Lila legger igjen en del av seg selv hos alle hun møter og er en egen liten person. Hun er bestemt, hun er sprudlende og hun her hjertelig! Lila har en latter som smitter en hver og et smil man ikke klarer å fjerne blikket fra. 

Nå strekker hun armer og har i tillegg blitt VELDIG skeptisk til menn. Hun kjenner igjen ansikter,stemmer og reaksjonen hennes når hun ser Olíver og Mathilde når de kommer hjem etter noen dager hos pappaen sin er helt ubeskrivelig. Hun blir helt GAL, spreller med armer og bein, trekker ut tungen og lager alle mulig grimaser. 

Hun forstår allerede så mye, det har skjedd så mye på så kort tid. 

Hun vet hvem mamma er

pappa

storebror

storesøster 

Mommo

Beffe 

onkel &tante 

"Mamma" Malin 

og en rekke andre.  


Hun drar i buksebeinet mitt når hun vil opp fra gulvet, hun har begynt å gi klemmer og når hun skal susse deg strekker hun seg mot deg med begge armene og åpner munnen. Tenk at jeg har fått oppleve et helt halvt år med Lila mi, den lille røverjenta jeg har blitt helt bortevekk i. 

Med sine 7,5 kg og 65 cm er hun helt perfekt! 

Gratulerer med et helt halvt år Lila Victoria ! Vi elsker deg! 

 

Varemagasinet Hovs.

Reklame 


 

Riktig god fredag alle sammen!  Idag satt vi snuten til andre siden av fjorden, nærmere bestemt Revetal og Varemagasinet Hovs. Her har jeg nå gått rundt i over tre timer og knipset bilder og forelsket meg i alt det pene de har å tilby. Sortimentet er bredt og de tilbyr alt fra et stort utvalg barneleker, babyprodukter og tilbehør, kjøkkenartikler, interiør-stæsj, lamper, lys og foto. 

Jeg har knipset en liten smakebit til dere, og gleder meg til å vise dere ALT! 

Se så mye fint! 

Se den søte lille dukken på bildet under(!) Hadde passet perfekt i 1 års gave til Lila... Jeg forelsket meg helt! 


Vel, jeg får nesten kaste meg rundt på enda mer bilder, vi sees seinere - nyt fredagen og husk å kom innom! 
 

Jeg reiser landet rundt.

Reklame. 

God torsdag. Idag har dagen gått i ett, jeg har nettopp satt opp arbeidslisten min for de kommende mndéne, og det er ingen hemmlighet at jeg har mye morsomt og hard jobbing forran meg. Imorgen setter jeg snuten mot andre siden av fjorden for å besøke en helt fantastisk interiør butikk, nemlig Hovs Marked. Her skal jeg være fra kl 12:00 16:00 i morgen 24. februar og jeg håper kanskje noen av dere velger å titte innom. Ta med deg et bilde eller TI av et rom du ønsker å fornye og jeg kan hjelpe deg å piffe opp sofakroken, spisestuen, soverommet , kjøkkenet eller badet med mine tips og ideer. ( så klart er hjelpen gratis.) 

Jeg har som dere vet offesielt begynt å jobbe KUN med bloggen, dette har bidratt til mange besøk rundt om i landet. Jeg gleder meg som en liten unge til å dele alt med dere, det er så mye jeg ennå ikke har kunnet dele, nettopp fordi det skal deles på rett tidspunkt. Reisen har jeg endelig startet på for fult og dette er så givende, spennende og lærerik. 

Så her sitter jeg akkurat nå, og har booket inn et par nye besøk. Hovs Marked har et bredt sortiment av flotte levrandører, og noen av dem er : 

PIPstudio. AU maison. Sia. Trend Design. Herregård Design og en rekke med andre solide merkenavn.Jeg håper å se så mange som mulig imorgen. Jeg har med meg kameraet og skal såklart vise dere alt det lekre de har å tilby! 

 Adressen finner dere HER. 


 

Hun er min redning.

God kveld alle sammen, hatt en fin dag? 

Idag har jeg summet meg, dagen igår ble noe spesiell, men jeg hadde det kjempe fint. Det å bli skjemt bort er alltid like stas og såklart solet jeg meg i glansen av flere hundre gratulasjoner! 

Lila var min date nr 1, siden ungene dro til pappaen sin. Vi var nemlig en liten tur på bursdagsshopping og jeg skal si det er ei tulle som ELSKER vognen sin, der sitter hun jaggu som ei dronning. 

Vel, jeg har nok fått denne babytiden litt på hjernen, jeg er helt tullete i den lille babyen min, hun er jo så liten og søt. Helt uskyldig og uvitende til alt som skjer rundt henne hver eneste dag. Når jeg titter på henne svirrer det så mange tanker igjennom hodet mitt, jeg er virkelig redd for at jeg skal våkne og hun bare er en drøm. 

Imorgen er det et år siden jeg skulle oppleve mitt livs verste mareritt, men også oppleve min livs sannhet. Jeg husker ennå hvordan jeg lå å skalv på badromsgulvet, med kramper som fikk blodet til å presse seg ut av ører, nese - osv. Jeg husker kun det jeg klarer tenke igjennom, for noen ting har jeg valgt å blokke ute. Jeg husker sykesengen, lukten av sengetøyet, metall smaken i munnen og lydene fra de ulike alarmene ute i gangen. Jeg husker jeg lå der og tenkte, nå har det skjedd, nå er jeg virkelig alene og gravid. Panikken slo meg nok mer enn fornuften, men jeg vil tro at det er helt normalt. Jeg var i min uke 13/14 og hadde en skrekk blandet fryd over det å vite at jeg de neste 6. mnd. måtte klare meg helt selv.  Lila er så ønsket som et barn kan få blitt, hun er min lille jente, ei jente jeg hadde gjort absolutt alt i hele verden for. Sannheten er likevel den at jeg fakitsk ønsket en abort, en abort jeg heldigvis ble presset bort fra i god tid før uke 12. Idag er jeg så takknemlig for dette, jeg skammer meg virkelig når jeg tenker at det var en avgjørelse jeg fant ok den tiden. Hver eneste gag noen sier ordet abort får jeg en grøssende følelse nedover ryggen, for den tanken vil jeg aldri tilgi meg selv for. 

Lila har endt opp som min lille redning, hun er den lille engelen sendt fra himmelen til meg. Missforstå meg rett, Olíver og Mathilde betyr akkurat like mye, kjærligheten kan man ikke måle ved å rangere- tro meg! Men de er større og barna "utvikler" plassen i hjertet ettersom de vokser til. Kjærligheten blir ALDRI svekket, den blir bare sterkere. 

Jeg tror reisen jeg startet på i fjor på disse tider var og er 100 % avgjørende for den selvsikkerheten, tryggheten og åpeheten jeg har idag. Det å få lov å oppleve det å bli mamma i en "voksen" alder er helt fantastisk. Ikke bare er jeg roligere og trygg, men jeg har en mye større tålmodighet og ro i meg. 

En reise alene i et svangerskap er ikke noe jeg unner noen, det er veldig psykisk og sårende. Likevel er stoltheten når man er på målstreken så verdt alt sammen. Idag er jeg faktisk glad jeg har opplevd det også.... 

Min lille blomst! 

Vi skrives vakre! 
 

Idag har jeg bursdag.God mandag alle sammen! Wiiiiiiii! Idag har jeg bursdag, 28 å og greier!  Ennå har jeg et par år igjen av tyve årene og det er helt ok, jeg har nemlig en del mål jeg må oppnå før jeg bikkr tretti.  

Iår håper jeg bursdagen min blir bedre enn min forrige, den vil jeg nemlig ikke ha på nytt. Året som  27 år har vært både skummelt, rart og veldig fint! Jeg har lært mer om meg selv på dette året enn jeg på de 26 årene jeg hadde før. 

Idag pakket jeg opp verdens fineste klokke fra kjæresten, for meg som ikke eier en eneste klokke lenger var dette den PERFEKTE bursdagsgave! *følermegheldig* 
Morgen latten tok jeg forran macén med mailboksen.. Og det føles hlt greit å starte dagen idag der <3 

Jeg har som jeg nevnte til dere lagd meg en super arbeidsplass her hjemme, endelig har jeg klart å skape meg en liten krok her som jeg kan jobbe hjemmefra. 

(trappen er ikke så skjoldete som det ser ut som på bildet, det er lyset.) 


Jeg håper dere alle får en fantastisk fin dag idag! 20.februar er dagen !! *smiler* 


 

En sånn søndag...

Åh, har dere sett hvor pent vær det har vært idag? Jeg har hatt skikkelig vårfølelse i hele dag, og det har ikke vært negativt. 

Vi har denne helgen hatt alle ungene igjen, ettersom V er tilbake fra sykehuset og alt har gått bra! Barna har vært så flinke og snille alle sammen, og Olíver og Mathilde er virkelig flinke med de små. Jeg blir rett og slett stolt når jeg ser hvor omtenksomme og godhjertet de er. 

Før klokken var 12:00 var vi hele gjengen på søndagstur, Lila simpelthen elsker å sitte i vognen å titte rundt seg så gåturer er lfa o´mega. 

Trekløveret mitt, rart jeg er stolt? 
 

Nå har V nettopp blitt hentet så vi har kun planer om å ligge rett ut på sofaen, se en ny sessong av serien vår og nyte litt ro! For imorgen, vet dere hvem som fyller år da? Joda, meg! 

Nyt kvelden, vi sees! 

Et halvt år..

Tenk dere det, et halvt år har snart passert. For 6.måneder siden på disse tider husker jeg hvordan jeg gikk og ventet. Ventet på datoen jeg hadde fått tidligere for igangsetting. Alt var så nærme, men også så fjernt. Jeg hadde et svangerskap som overhode ikke var godt, smerten var ustoppelig og jeg var dødsredd hele tiden. Det som er rart å tenke på er at vi hadde gjort det om-og-om igjen for de små. 

Lila har bringt med seg utrolig mye fint og nå har hun gått fra liten - til "stor" så utrolig fort... 

Jeg kan nesten ikke tro det, mnd´ene har gått SÅ fort!  Lila er ei blid frøken og jeg tror jeg tør påstå å si at hun sjarmerer ALLE hun møter. Hun er en stor jente i ei lita kropp. Hun smiler dagen lang, har en latter jeg ikke kan forklare og et blikk som er kjempe intenst. 

Et halvt år, tenk det.  Lillemor er et halvt år 25.februar.   


Hun elsker lyden av sin egen stemme, og hun tror nok hun er ungdom neste uke. Jeg tror hun vil bli en skikkelig galing, for hun har liksom en "luring" i seg. Utspekulert mener jeg hun ha blitt allerede. 

Hun har rar som hun er funnet seg en spesiell plass midt på teppe i stuen, der skal hun ligge HELE tiden. Jeg lyver IKKE når jeg sier at det har begynt å bli slitt. Hun SKAL bare ligge der hver eneste dag og gjerne med tvén på, da ligger hun å titter rundt seg og slapper av.. Løfter jeg henne bort, drar hun seg tilbake til akkurat den plass... Jeg tror hun føler hun får med seg alt fra den plassen, for hun vet akkurat hvor hun vil ligge når vi setter henne fra oss. Hun har begynt å pille på småting, igår lå hun å pillet på en mikroskopisk lodott på teppe i 15.minutter, samme lille lodott ..... Og aktiv som hun er rundt på gulvet er det livsfarlig å miste noe smått, da går det i munn. Sutten tar hun helst ikke, hun leker gjerne med den for den er morsom. Det hu liker bes er å sutte på fingrene i munn og tutter på tommelen hele tiden... Dunet har begynt å falle av og nytt lyst hår har begynt å komme.Og gjett hva- TO av MANGE tannebisser har også begynt å titte så smått frem, så om ikke lenge sier det nok popp,så er de ute.  

Lille hjerteknuseren og kjæligheten min. 


Babytiden er morsom altså, men tiden fra nå er enda mer morsom! Nå forstår hun så mye mer, har fått personlighet og du ser at hun følger med og er nysgjerrig! Tenk at hun om 6.måneder skal begynne i barnehage allerede - wow sier jeg altså.. 

Nyt lørdagskvelden, det gjør vi! 

Guttas nye glis!

Reklame. 

God fredag, og aller mest HELG! 

Nok en uke unnagjort og nok en helg står for tur, jeg klarer ikke forstå hvordan det er mulig at dagene går så fort. Vel, tiden den står ikke stille, så det er vel ikke så rart(?). Nå er det vinterferie rundt om i landet, har dere planer for deres ferie? Her står det mange bursdager for tur, Jeg har bursdag om bare tre dager *hjelp-hehe* og Olíver fyller 10.år 1.mars. - rundt tall, det er spesielt. 


Hva kjøper man til barn idag ? Jeg føler oppriktig at slik det har blitt er det nesten ingen barn som mangler noe i de aller fleste hjem her i landet. Mine barn er intet unntak, de har det de skal og mer til. Kim har et levende barn i seg ennå ,og hans siste innkjøp trodde jeg var tull rett og slett.. Han har kjøpt seg en traktor, den var til han OG Olíver. Det var ikke snakk om en stor traktor altså, men heller en liten elektrisk kul sak. Noen liker tog og togmodeller, andre liker elektriske biler og duppeditter. 
Jeg fant endelig det perfekte lekestativet til barna som jeg SKAL ha i hagen til sommeren. Sjekk disse da! 

Jeg har funnet alt dette på glm.no , dette er rett og slett den perfekte lekebutikk for voksene og barn! De har et flott sortiment og selger kun produkter i god kvalitet. De er en ledende levrandør på et bredt spekter av modelljernbaner og tilbehør innenfor flere skalaer. 
Ta en titt på nettbutikkn ved å trykke HER. 


Ha en fantastisk fredag videre, takk for at dere velger å titte innom. Jeg skal hente frøken Mathilde på SFO nå, ikveld skal jeg på søskenkveld med søstrene mine, gleder meg SÅ masse. Vi sees! 

 

Klart for å fornye!

Reklame lenker 

God ettermiddag alle sammen, hatt en god dag? Her har dagen gått bort i jobb og det med lille Lilus på slep. Hun begynner å bli den flinkeste jobb-baby, hun er rett og slett SUPER fornøyd hver gang. Som baby trekker man jo til seg oppmerksomhet og det tror jeg hun har forstått. hihi... 

Jeg elsker som de aller fleste av dere vet Millemoi og idag var jeg oppom og hamstret med med litt nytt, vårnyhetene kan absolutt ikke komme fort nok. Jeg har planer med å slå til med nytt servise, det fine fiskeserviset fra Millemoi, men jeg har bare ikke klart å bestemme meg for farge ennå, creme eller lyseblått? Hmmm * tenketenke* 

Se så lekkert da,dere.. Tenk å dekke på med skaldyr eller fiskesuppe oppi den tøffe fiskekålen da?  Eller sashimi.. Perfekt uansett! 

Appropo interiør, på fredag 24/2  skal jeg på besøk til  hovs marked , og der håper jeg noen av dere ønsker å møte meg ? Her kan jeg hjelpe dere å sette sammen pakker på interiør og fargevalg for dere. Håper å se dere der! 


Her skal jeg ordne litt, jeg har nemlig prosjekt -kontor forran meg her hjemme idag. Vi sees senere, kanskje med bilder av resultatet ? 

Vi sees! 

For en maskin!

Reklame 

Splitter ny symaskin! 

Husker dere jeg skrev at jeg hadde fått meg noe nytt her om dagen? 

Dere ser rett, jeg har nemlig fått meg ny symaskin. For 8 år siden jobbet jeg med søm, og ønsket mitt om og kunne sy egne spisebrikker og putetrekk har den siste tiden blitt større og større. Jeg har vært flink med dette lenge, og siden min mor elsker å strikke å sy drypper dette mer og mer over på meg også. De siste månedene har jeg sydd og ordnet når jeg har vært på besøk hos dem, men det sier seg selv at det er enda mer stas å ha sin egen symaskin hjemme. Jeg har sagt det lenge til Kim at drømmen hadde vært å hatt en symaskin selv og dette norterte han også. 

Siden jeg fyller år den 20.februar var ønsket om en symaskin STORT! Og tidligere denne uka overrasket Kim meg med at denne herligheten av en symaskin skulle være fra han. Jeg har ALT jeg trenger, men en symaskin har jeg ikke tatt meg råd til, selv om det er helt idiotisk for her er det kun snakk om prioriteringer. Jeg har fått en enkel maskin, denne er enkel for "nybegynnere" som meg, men som likevel ønsker litt flere alternativer. Singer er en symaksin med flere ti-talls søm muligheter, den spoler enkelt og er lett og tre. Maskinen er kjempe god å bruke og den er stillegående, men som med alt annet må jeg gjøre meg kjent med den og alle mulighetene den har. 

Maskinen er ikke av den dyreste, men jeg anbefaler de som ønsker en god symaskin og legge litt mer enn 1500 kroner i en ny symaskin. Singer tilbyr symaskiner i alle prisklasser og størrelser, men jeg ville personlig valgt den modellen jeg har fått.  

Maksinen finner dere HER og alt som er å vite om symaskinen leser dere lett og detaljert i teksten under bildet.
Mamma har idag vært å hjulpet meg med maskinen, det er MYE å sette seg inn i,og siden mamma er god på slik passet det perfekt at hun valgte å tilbringe litt tid med meg idag. Dette er altså SÅ moro!  Jeg skal prøve meg på litt mer "krevende" prosjekter senere, men enn så lenge er spisebrikker og putetrekk det jeg konsentrerer meg om.  -En ting av gangen. 

Noen av søm alternativene på maskinen.  

Symaskiner.no tilbyr noe for ALLE, de som er nybegynnere og de som er godt drevet. Jeg har selv bare sydd på Janome maskinen til mamma tidligere, men å kjøpe en symaksin til 30.tusen ved et hobbybruk slik som meg er ikke nødvending. 

Jeg har satt sammen en collage på maskiner jeg ble anbefalt før jeg fikk symaksinen min. symaskiner.no kan du trygt og enkelt kjøpe deg en god symaskin, da de er størst på dette i landet og servicen er upåklagelig. Vi bestilte sist uke, og allerede 2 dager senere var maksinen på mitt postkontor.  

 

7 rette i lotto 5 måneder på rad.

Happy Valentine! 


 

Har dere fått roser idag? Eller kanskje søt sjokolade.? Jeg fikk begge deler, for min kjære overrasket med både roser og sjokolade! Og jeg som har lagt om kostholdet og kuttet ut søtsaker midt i uka? Idag får jeg vel si jeg er unnskyldt, eller hva? Idag har jeg kun smilt, altså smilt fra morgen til kveld!  Tenk at jeg fant den knakenes gode fyren av en mann som jeg har gjort! Han imponerer meg hver eneste dag, jeg er rett og slett mer forelsket nå enn før- går det ann å være så "klissete" da?  haha.... Jeg fatter ikke hvordan jeg klart å leve uten han, for tanken på en vending i livet som ikke hadde ført oss sammen skremmer livet av meg. Jeg føler jeg har vunnet syv rette i lotto 5 mndér på rad. haha... 

Vel, ellers feiret vi dagen med lunsj på Egon og en deilig Cava ligger i kjøleren å venter på at vi skal ta et glass etterpå når småtrolla er i seng. 

Idag kom de to eldste småtrolla hjem igjen også, åh - herremin så deilig det er!  Det er helt forferdelig å savne de så mye som jeg gjør når de er borte, enda godt jeg ser dem hver uke uansett hvem de er hos. Jeg er rett og slett avhengig av barna mine. Olíver og Mathilde var i hundre over å se Lila, og når jeg så hennes glede tilbake smeltet hjertet mitt totalt. Er ikke det kjærlighet vet ikke jeg!? #Søskenkjærlighet

 

Ellers har jeg fått opp drømmen av en symaskin idag, for jeg har nemlig fått meg splitter ny symaskin! Helt rått og ENDELIG kunne lage egne ting, og det å sy er utrolig moro! 
Vipps sa det så var denne dagen over også! Jeg skal vise dere mesterverket mitt av en symaskin i morgen- stolt er bare fornavnet! 

Nyt kvelden, vi sees alle vakre! 
Happy Valentines day..- Night! 

 

Alt er ikke på stell...

Det er en ting jeg IKKE liker med dette huset og det er mangelen på skap plass og boder. Jeg vet det vil komme på plass, så muligheten for å få det slik vi ønsker er ikke langt unna eller "umulig" , men akkurat nå er det slik det er - null av alt! Jeg har vært kreativ og mellomløsninger er gjort, men jeg merker tålmodigheten min på å få det på plass er på vei ut døra. I mars skal trappen tettes og det blir bod under, da skal vi få den ferdig, og garderobeskap skal komme på plass om ikke lang tid. Vi må ha plassbygde skap og det er ikke bare å kjøpe på skeidar, da de som skulle på plass aldri kom. 

Hvem hadde trodd at jeg skulle klare med meg TO kurvrekker, vel det hadde ihvertfall IKKE jeg. Jeg kan bare si at alt det pene tøyet i boden gleder jeg meg enormt til å få i hyller, det er et MAS å ha tøy fordelt på flere steder. Noen som kjenner seg igjen kanskje? 

Utover å rydde som jeg føler jeg gjør hver dag, fikk jeg tøyet på plass. Vi kommer i mål, ting tar bare litt... 

Nå står det sashimi på menyen og Øya på tv... Endelig kveld. 

Lila har slitt oss helt ut idag, hun har rett og slett vært helt umulig. Tenner er på vei ut, hun er snørrete, hun vil opp og hun vil frem. Hun er ikke fornøyd med å ål-krabbe lenger, nå vil hun videre og tålmodigheten hennes er ikke på hennes side. Ei skikkelig masebaby har hun vært idag, selv om hun selvfølgelig er verdens godeste lille snuppe. 

Som dere ser er far helt utslitt og ligger plantet i sofa´n, lillemor ligger å slapper av i et halvt minutt og jeg skal prøve å lade opp til å få frøken sjef i seng... 


En typisk hverdag, men jeg skal IKKE klage for dette er en del av pakka som kommer med babytiden og sålangt "bankibordet" har Lila vært en rolig baby, om hun har dager med utbrudd slik som idag skal jeg overleve det, men blir dette permanent kommer jeg til å sove hver kveld før klokken er 20... haha. 

Vi sees alle vakre, imorgen skal jeg vise dere mitt siste kjøp- fy filleren så stolt jeg er! 
 

Ingen perfekt mamma.

Hvordan mamma er jeg? 

Spørsmålet har jeg ofte fått, for hvordan mamma er jeg egentlig? 

Når jeg gikk gravid var jeg den mamma som fulgte slavisk -uke for uke på spiren i magen, jeg var den som hele tiden tenkte og dagdrømte. Som gravid var jeg på en ultralyd for mye enn en for lite, jeg passet daglig på at magen var beskyttet og trygg. Jeg kunne sikkert virke gal, for jeg snakket med magen hele tiden og ble panisk hvis et spark ikke kom som forventet. Gravid, full av hormoner og store tanker og ønsker for den lille jeg bar på. 

Så kom barna og jeg ble mamma. - Jeg er nok en mamma som er veldig beskyttnde og engstelig, når det kommer til barna skrur jeg på en bryter. Alderen min var ofte min verste fiende, pga den følte jeg ofte at jeg ble dømt. Det å være tobarnsmor i en alder av 19 år var en reise, og den ville jeg absolutt aldri byttet ut. Det å bli mor nesten ti år senere var som å starte helt på nytt.... 

For hvordan mor er jeg ? Jo, jeg er 3 forskjellige. 

Olíver synes nok jeg er veldig "streng", men han vet å spille på mammahjertet mitt ofte.  Ved å se på Olíver, ser jeg meg selv. Han er den som ser ramptete ut, men bak det tøffe smilet og de strenge øynene er det en dyp sjel. En sjel som tvers igjennom er god hjertet. Som mor til en ti åring opplever jeg og måtte sette grenser som jeg har skimtet i det fjerne og alltid har tenkt - en dag så. For tenk dere det,om tre år har jeg en tenåring i huset. Jeg har så langt en sønn som tenker med hjertet og handler med følelser, en sønn jeg vet vil bli en fantastisk mann den dagen han blir voksen. Den store gutten denne gutten har blitt er helt uvirkelig, men som mammaen til denne gutten lurer jeg på hvor tiden har blitt av.  Som mamma til Olíver er jeg nok veldig beskyttende og sår, vi diskuterer hver eneste dag... Det går ikke en dag uten at jeg får høre hvor teit jeg er, streng jeg er .... Det går heller aldri en dag hvor han ikke sier han elsker meg, ler så han griner eller forteller vitser som kun han og jeg forstår..

Som storebror er han en nr EN, han beskytter begge søstrene sine og gir alltid av seg selv for at de skal ha det bra. 

Olíver min. 

Mathilde er veldig balansert og god, hun har blitt mammajente det siste året. Hun er veldig opptatt av rutiner og veldig opptatt av de "små" tingene i hverdagen med meg. For Mathilde er jeg nok en mamma som hun skal passe på og være med hele tiden, det er slik hun er <3 . Hun har blitt en veldig trygg og sikker jente, så noe bra må jeg ha gjort for personligheten hennes er helt kanon. Jeg ser hun tar etter meg i alt og har endt opp veldig omsorgsfull, redd for å såre og veldig detaljert. Det å være mamma til Mathilde har fått meg til å forstå hvor viktig det er å bare være til stede. Mathilde har vokst mye på storesøster rollen, og det å tillate henne å stole på se selv ved å la henne vise omsorg for Lila har gjort henne kjempe trygg. Hun er ei jente som er fylt opp med godhet i hver cm i hele kroppen. 

Mathilde min. Lila er den av de jeg har følt smerten og redselen over fra dag en. Redd fordi jeg følte henne sviktet uten at -hun fortjente det, smerten ved å vite at pga min fortid må hun vokse opp å ta "staffen" for det.  Som mor for Lila har jeg satt opp 100 høye murer, lukket henne trygt inn innenfor dem og kun de som er henne fortjent har fått komme på innsiden av denne "muren". Dette har jeg måttet prøve gi meg med, men noe er lettere sagt enn gjort. 

Jeg ser iveren i blikket hennes hver eneste dag, og allerede nå kan jeg si at dette vil bli ei som vil komme til å å presse seg opp og frem tidlig. 
Jeg er nok mye tryggere på meg selv nå enn for 10.år siden, men likevel føler jeg at jeg har startet helt på nytt.

Lille Lila min
 

Som mamma er jeg kjærlig, opptatt av å hele tiden være der for dem og alltid passe på at de er trygge. Jeg er DÅRLIG på å være en perfekt mamma. På å være en perfekt mamma sviktet jeg den dagen jeg sendte sønnen min på fotballtrening med brus i flasken, og ga de sjokolade før frokost .. Jeg har falt ut en million ganger på leggetider, og blikket Olíver ga meg når han oppdaget at han hadde fått ei rosa turse fra Mathilde i skuffen sin glemmer jeg aldri. For ikke å snakke om alle gangene Mathilde har løpt opp trappen i sinne over mine meninger og smelt i døra for å vise frustrasjon... Som mor har jeg gjort mye feil om jeg skulle hørt på mammapolitiet, men jeg har gjort noe bra... Det MÅ jeg, for makan til flotte barn jeg har fått. 

Det er en rolle jeg er mer enn noe annet, den rollen fikk jeg den dagen barna mine ble født og den følger meg til den dagen jeg dør. Nemlig mamma.

Jeg håper jeg har klart å guide de inn på rett vei for fremtiden og at de aldri må oppleve mye av det jeg har måttet. Jeg vil aldri tillate at de snur ryggen til noen, ser på at noen har det vondt og fremmer seg ved å senke andre ned. Det viktigste er at de er snille, trygge og glade og at de føler seg elsket.De vil gaantert møte oppturer og ned turer, men det er en del av livet. Uansett om jeg i en alder av 17. år ikke planla å bli mor, ble jeg det.... Og selv om jeg i en alder av 19.år hadde to, ville jeg aldri byttet det ut. Det å bli mor i en alder av 27.år var ikke planlagt, men uansett hvordan jeg vrir og vender på alt ville jeg ALDRI vært mine barn foruten.  

Mamma er jeg - mest av alt.... 

Og jeg er en RÅ bra mammma. 
  


Imorgen er det tilbake i jobb etter en deilig helg, og det skal bli fantastisk! 

En spesiell dag.


Med stålende sol inn på rommet våknet vi til ei jente som lå å pratet med seg selv. Ei solståle herifra til andre siden av kloden, for makan til blidfis skal man lete etter. Søndager er og forblir den beste dagen i uken, hadde alle dager vært sånn hadde jeg aldri klaget, dagen eier sin egen ro.  Idag er det jo ikke hvilken som helst dag heller, det er nemlig morsdag og det er en dag jeg synes er like fin hvert år. Beste gaven er jo barna våre og tenk å få den gleden av å beriket livet vårt med noe så verdifult, vel det ubeskrivelig stort synes jeg. Gammeldags som jeg er setter jeg alltid pris på denne dagen <3 

Her har himmlen vært helt blå, solen har skint og følelsen av vår begynner sakte, men sikkert og komme. Vi satt Lila i vognen og gikk en lang og god tur, dagdrømte og pratet om alt det fine vi skal kose oss med i tiden fremover. 


Lille Lila Victoria , sjekk det smilet hennes. 

Kosetur i finværet. 
 


Jeg ønsker alle mammaer gratulerer SÅ mye med morsdagen og jeg håper dere har blitt gjort litt ekstra stas på idag! Kanskje med frokost på sengen? Hjemmelaget kort? En ekstra time i sengen og masse kos og litt oppvartning <3  Jeg har sett masse søtt på facebook og instagram idag, og håper dere fortsetter å kose dere. 

Nyt dagen alle sammen, jeg skal nå få unna litt husarbeid og deretter starte på middagen ( hmmm, her må jeg tenke ut noe,hihi) . Vi sees ! 
 

Da flytter jeg.

Fredag allerede? Hvor har dagen blitt av idag og uken ellers? 

Igår ble det bestemt, jeg flytter . Vel ikke ut av huset, men bloggen. Bloggen min leses av et publikum som ikke er av de yngste og det har derfor blitt bestemt at jeg flytter fra Side2 til Nettavisen. Rart, men jeg er sikker på at dette vil bli kjempe bra. Jeg er ikke en typisk mamma blogger, absolutt ikke en rosa blogger og heller ingen rendyrket mote eller interiør blogger lenger. Som dere sikkert har sett de siste ukene har innholdet blitt variert, jeg tenker at denne bloggen skal repesentere mer enn bare et spesielt tema. Interiør er min STORE lidenskap, Mamma er min viktigste rolle, Mat er det jeg ELSKER å lage, mote er noe jeg BENNER for. Som dere sikkert forstår - innholdet er variert og skal ikke kun dreie seg om det ene eller det andre, men variere. Er det noe dere ønsker å se mer av og lese mer om  MÅ dere være flinke til å dele dette med meg. Jeg jobber kun for å bli bedre, levere mer og yte best i det JEG gjør.  Vel, over til eldste mor her i huset, nemlig rommet hennes. Idag fikk jeg fornyet litt her inne også. Mathilde elsker rosa, og selv om hun blir eldre ønkser hun likevel denne fargen på rommet sitt. Jeg har nå funnet en balanse som ikke gjørt rommet for "søtt" . For mye av det gode kan lett gjøre rommet veldig baby. Himmelen ha nå flyttet inn over sengen til V. og Mathilde har prøvd å skape et "stor jente" rom. Den fine sengegavlen var absolutt alt for fin til å bi skjult bak en himmel, nå synes den mye bedre og rommet er ikke lenger så "banslig" .  Det er ihvertfall ei veldig fornøyd frøken som gleder seg til å se rommet sitt igjen! 


Kvelden her i huset blir rolig, imorgen skal vi på Kino og jeg kan jo nesten ikke vente ! De av dere som kommer dere på premiera idag må storkose dere- heldiggriser! Vi skrives! 
 

Nye lykter.

Reklame Millemoi God torsdag alle sammen! 

Vips er det snart helg igjen og jeg er ikke halveis i "to do" bunken min, det ser virkelig ut til å bli en LANG dag idag og imorgen.  Jeg tror det er et sterkt bevis på at jeg nå er tilbake igjen etter svangerskapstiden og babytiden. Moro er det for jeg har så mange spennende oppdrag jeg jobber med nå, jeg gleder meg så utrolig mye til hver eneste dag, det er altså SÅ moro! 


Vel, over til overskriften, stuen har blitt lykte fin. Igår kom de nye lyktene til Millemoi inn dørene og gjett om det var STOR jubel i heimen fra hu mor. Millemoi er og forblir min favoritt på tekstiler og på interiør generelt. Herreminhatt så mye lekkert som frister hos dem, vakre ting gjør meg glad- rett og slett. 

Lyktene kommer ikke i nettbutikken før imorgen så dere MÅ smøre dere med tålmodighet frem til det, men når de ligger ute er det også første mann til mølla. 

Spisebrikker og brett ligge ute i nettbutikken og finnes HER og HER. Jeg tenkte å sette sammen en shopping liste til dere en dag nå, et på budsjett og et ikke på budsjett. Har dere noen store ønsker må dere fortelle meg om det så kan jeg ta hensyn til det når jeg setter de sammen.  


Nyt dagen og kvelden alle sammen! 

På overnatting hos mor og far.

Er det en ting vi elsker er det å være sammen med familien og idag pakket vi spontant bagen og dro avsted til mamma og pappa. Her har vi eget rom så jeg liker å komme å gå som jeg vil.  Lila har fått opp verdens kuleste reiseseng også, så det blir spennende å se om hun sover slik hun pleier inatt. Idag har vi hatt date dag, helt utrolig deilig! Vi dro på Peppes og satt i 2,5 time, vi snakket om alt og ingenting og det var SÅ koselig. Det er utrolig hvor høyt man verdsetter litt alenetid når man ellers står med huset fult av unger. 

Ei som alltid er med ellers er jo hun her da. Lila er så kosejente og hun har blitt så pappajente at jeg nesten bikker over til missunnelig.Haha. Neida, sånn blir det jo når hun er med oss to til alle døgnes tider -24/7 . Igår dro småtrolla til Håkon og huset ble brått SÅ stille, nesten litt for stille.

Pappa og Lila <3 

-Rart jeg smiler?  Mine to go´inger. 

Idag smilte hun med hele ansiktet når hun våknet mellom Kim og meg og når han reiste seg og gikk ble hun helt hysterisk. Tydelig at hun forstår mer og mer, det er helt sikker. 


Nå skal vi kose oss med litt kvelds, jeg håper dere koser dere og har hatt en tipp-topp dag! 

Bagels med kylling og cheddar.

Sandwich - vel, det er noe av det beste vi vet. Jeg elsker å ekspremintere med mat og smaker, noe måltidene mine er et bevis på. Jeg liker sterk mat med mye smak. 

Bagels med kylling og cheddar er en ny favoritt. Du trenger : 

Kyllingfilet ( en per person), bagels ( disse kan du kjøpe grove og fine på meny og rema), cheddar , chilli, Hellmanns mayonaise, salat, rødløk, tomater og agurk. 

Slik gjør jeg det: 

Jeg steker fileten på middels tempratur i olje til de er gyllende og krydder underveis. De siste to-tre minuttene legger jeg over en en skive med cheddar. Salaten skjærer jeg i fine biter og på bagelsen smører jeg på med Hellmanns mayonais . 

Dette er krydderet jeg bruker.
Jeg anbefaler dette på det sterkeste, for dette er mat med masse smak. 
Jeg håper det smaker - Bon Appétit. 

Kjenner dere igjen hva som er hva?

God kveld alle sammen, nå er vi tilbake fra harry handel.

Forrige uke viste jeg dere en del før- og etter bilder og nå tenkte jeg å vise dere enda noen. Jeg tok veldig mange bilder når jeg overtok huset, og helt ærlig blir jeg aldri lei av å se på dem. Jeg synes forskjellen er så stor og huset så annerledes at bildene er hva som får meg til å tenke på hvor "ille" det faktisk var. Jeg har en stor stolthet over dette huset, det at jeg har vært så heldig å skape det slik som dette er en drøm som har gått i oppfyllelse rett og slett. 

Jeg elsker den bohemske stilen, blandet med det maskuline og romantiske. Når jeg startet med helt blanke ark var det å lande mye lettere for meg. 

Stuen malt jeg først i fargen pastellgrå fra Butinox, men jeg merket fort at jeg KUL var fargen jeg ønsket å male på flere av veggene. Etter å ha tenkt på det noen måneder valgte Kim og jeg å male tv kroken i fargen KUL. Pipa malte jeg i fargen labrador og det samme gjorde jeg med trappen tidlgere i høst. Jeg har ikke angret et sekund og er strålende fornøyd. 

Videre står det å legge duk og male taket samt male de listene som står igjen.  Taket malte jeg syv strøk før vi staret på vegger osv, men pga det er plater ønsker jeg å få det helt. 

Ved overtakelse så huset ut som på bildet under. Stuen var lysegul, furu og med et slitt gulv som ikke satt sammen. Trappen var furu med et limt vegg-til-vegg teppe i hvert trinn. 
 

Idag ser det slik ut: 
Veggen mellom stuen og kjøkkenet valgte jeg å rive. Jeg valgte heller å tette åpningen til kjøkkenet fra gangen slik at jeg fikk plass til en skaprekke på kjøkkenet fra gulv til tak. 

Buen var noe av det første som røk. Den ble rettet og listet inn med det nydelige listtverket jeg har i hele huset. 

Ved overtakelse så plassen hvor spisestuen står slik ut: Hele huset ble så og si riv og kastet , to containere og hundre kjøreturer på øra senere var det tid for å skape drømme hjemmet. 

Min stolthet! 

Her ser dere veggen jeg valgte å tette fra gangen og inn mot kjøkkenet. 
fra denne vinkelen så det slik ut: 


Fra trappen mot kjøkkenet idag. 


Slik var denne vinkelen ved overtakelse. Idag føler jeg det har løftet seg 100 hakk og idag står for en innbydende stil.  

Forandring ikke sant? Vel, jeg elsker hjemmet vårt og kunne ikke vært mer fornøyd. 

  

Hennes første skritt med pappa.

God tirsdag alle sammen, for en deilig solfylt dag vi har vært beriket med idag. Endelig kom solen litt frem igjen, det fikk smilet fram en ekstra gang hos meg ihvertfall. Jeg har fått unna masse jobbmailer og satt sammen et kjempe stort interiør innlegg til dere som kommer litt senere her inne. Først må jeg vise dere noe moro, nemlig en "gående" Lila. 

Gjett hvem som var i hundre idag, joda- det var Lila mor det. Hun har nå begynt å dra seg oppover ting og skal helst ha beina under seg til en hver tid, selv om balansen ikke er helt på plass. Jeg stod å holdt på med klesvasken når en veldig begeistret far ropte på meg i etasjen under. "Hun setter beina forran seg hele tiden nå". Jeg ljuger ikke når jeg skriver at hun skratt lo og lagde alle mulig morsomme lyder der hun stabbet skritt for skritt bortover, mens pappa holdt henne oppe. Alt oppleves for første gang og heldig er vi som får SÅ mange opplevelser sammen. 

Ei veldig stolt lita frøken. Nå strekker hun armer, klemmer de deiligste baby-sikkel-klemmer og hun har så mye personlighet.  Jeg forstår ikke hvordan en så liten baby kan være så kvikk og sterk. 

Har dere sett!

-Se så fornøyd hun her, OSER stolthet herifra til andre siden av kloden. 
Olíver ålet 3.5 mnd , satt på rumpe 4,5 mnd, krabbet når han var 5 mndér, gikk rundt bord 6/ 6,5 mnd. og gikk rundt i eccosko og utedress i en alder av 9 mndér. Jeg tipper hun her er lik, Lila virker nesten hakke mer nysgjerrig på alt. Oliver var første tilfellet helsesøster hadde hatt på så og så mange år når han var baby ,og Lila var det tredje tilfellet helsesøster hadde hatt siden Olíver var liten.. Noe sier meg at jeg får barn som skal oppdage verden og har dårlig tid. hihi... 

Vel, balanse har hun ikke så godt med ennå så vi holder godt og passer på at hun ikke overanstrenger den lille kroppen sin. ( hun dras ikke etter armene og vi holder henne ikke oppe mot hennes vilje om noen skulle spekulere i dette. )  


Nå skal vi ta ukes handelen, vi sees alle vakre! Nyt dagen så lenge! 

Nå er julebaksten ute av huset....

Detaljer er med på å skape små personlige preg på det vi gjør og det er noe jeg ELSKER. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men da sier jeg det bare igjen. For noen dager siden drev jeg og holdt på her hjemme og fikk nesten panikk ! Jeg følte jeg hadde så mye over alt og fikk nesten ikke puste. Nå er alt ryddet og masse har blitt kastet! Alle krukker er vasket og fylt med masse deilige nytt, julekaker er endelig ute av huset. jippi!!! Pasta, kaker og annet, krukker er fine med alt mulig oppi.Imorgen står gangen i 2.etasje for tur, men nå som alt har blitt så bra MÅ jeg bare få resten på plass også!  


Jeg skal avrunde kvelden, dagen idag har vært helt kaotisk så her gjelder det å få slappet litt av før nattan kommer å tar meg igjen. Nyt kvleden vi skrives! 

Svigers på besøk

God kveld i stuen. 

Nå ligger jeg og slapper av etter en kjempe koselig helg med svigers på besøk. De reiste avsted i 14.tiden for å rekke å hilse på lille V på vei hjem idag . Det å få besøk var virkelig koselig, for nå fikk vi vist frem hjemmet vårt til Kim sin familie også. Alt er veldig spesielt for alt har endret seg så fort i livet, så rett opp og ned på en måte. Tenk at Lila har fått et sett med besteforeldre som tar henne imot meg åpene armer for den lille jenta hun er. Ei blid, smiledne jente med så mye kjærlighet å gi. Dere aner virkelig ikke hvor takknemlig jeg er. 

Jeg vil ikke bli for personlig rundt dette, men det er ingen hemmlighet at jeg er veldig glad for at Lila får vokse opp med familie som ønsker henne. 

Vi fikk ikke tatt så mange bilder igår og idag, fordi vi har hatt det litt for "slapt" og koset oss litt for mye med besøket. Likevel fikk vi knipset noen få, og det er jo bedre enn ingenting. 

Århundres svigermor, om et diplom kunne blitt delt ut hadde hun fortjent første plassen. Det som er så deilig er at familien til Kim er så jordnære og familiekjære, på en inkulderende måte. Jeg tror ikke jeg har følt forhold så avslappende før, og når det blir så rolig og behagelig merker man at man har havnet hos rett familie. Jeg har virkelig blitt ønsket velkommen ,og for meg betyr det alt. 

Lila og tante Rikke, verdens flinkeste tante på 8 år. 

Når vi var på hyttetur i november klikket disse to jentene på sekundet og i helgen hadde de et par fine dager sammen. 
Vi SKAL bli enda flinkere til å reise til Arendal og fremover håper jeg vi får mange fine turer nedover til familien. Jeg klarer virkelig ikke å sette ord på hvor glad jeg er for at jeg valgte å gå mot strømmen og følge hjertet. Jeg har hver eneste dag vært lei meg og vært redd for at Lila skal ta skade av noe, men idag.... Idag har vi fått en familie som er mer enn jeg hadde turt å drømme om for bare et halvt å tilbake i tid.

-En familie skaper man, man får venner , treffer den rette og skaper en familie sammen. I vårt tilfelle har vi skapt en familie ut av hva vi hadde når vi traff hverandre, men Lila var kun 4 uker og har gått fra å være min til vår.  <3 

Besøk på helsestasjonen.

God morgen alle sammen, har dere snødd inne? Her daler snøen og det begynner og legge seg som et teppe over bakken- SÅ vakkert! 

Sjekk denne frøkna da! 

På fredag var Lila og jeg en tur som jeg nevnte på helsestasjonen og nå begynner hun virkelig å bli stor jente. Ikke bare har hun doblet fødselsvekten, men hun har strekket seg også. Hun er ikke lang, men godt over 60 cm så litt lenger har hun jo blitt. hihi.. 

Lila er tidlig utviklet motorisk, hun ligger på stadie med en på åtte måneder. Hun sitter mer og mer alene på stumpen, krabber , åler, snur og drar seg over ting. Jeg har selv sagt at hun er tidlig utviklet, men noen har valgt å "le" av det, men på helsestasjonen fikk jeg bekreftet at hun var tidlig ute slik jeg antok selv. Vel, igår var det stille fra meg. Svigers kom fra Arendal og vi hadde en kjempe koselig kveld med dem. Kim har to små søstre og hun ene er like gammel som Mathilde, det kan dere tenke dere er stor stas! Lila er så hedig som har fått et sett besteforeldre på Kim sin side og det varmer hjertet mitt så mye, siden hun ellers bare har på min side. Lila elsker dem og det er SÅ koselig å se. <3  Det er godt å se at hun blir så godt tatt imot som hun har blitt. <3 

Jeg får fortsette på frokosten og komme tilbake etterpå, magen rumler -egg og bacon står på menyen! Wiiii! 

Vi sees sweeties! 

Ferdig dekket.

Innholder Reklame link. 

God fredag alle sammen, nå er det HELG! 

Denne helgen blir ingen -sitte på rumpa helg- for meg, her skal nemlig mange små ting på plass og huset komme i stand. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før, men da sier jeg det igjen. Er det en ting jeg er god på, og da mener jeg sånn SKIKKELIG god, så er det å rote og rydde på en og samme gang. Jeg snur ALLTID oppned på et rom hvis jeg starter og her om dagen fikk jeg nesten PANIKK når jeg så alle tingene våre. Det var alt for mye og jeg følt meg helt kvelt. Vel, eneste løsning var å kvitte seg med ting. Jippi-jippi-jeej! 

Jeg fikk virkelig kastet meg rundt igår, for imorgen kommer svigers på besøk og skal overnatte, så da ble det brått litt "press" på meg. Hvem vil vel vise frem et hus som står på hodet? IKKE jeg, haha.... 

Middag er ferdig planlagt, bordet ferdig dekket, så nå kan klesvasken og sengen ordnes ! 

De lekre boblevasene finnes HER. Lekre ikke sant? Er helt hodestupsforelsket i grønt jeg altså. hihi... Går den ann liksom? Jada, det gjør det. 


Må bare tipse der , på mestergrønn selger de 10.pk , 35 cm roser i lekre farger for 50,-  kr ...Roser for kr 50,- ... Ikke dumt i det heletatt! 

Jeg hadde planer om å dekke bord til under 200,- lappen, men det sparer jeg til uken. De hadde ikke de platene jeg så etter og jeg orket ikke kjøre til andre enden av byen for å få tak i det jeg skulle ha.. Bordet er dekket med det som allerede var i huset, fint det også..  


Nå skal Lila på helsestasjonen og veie den lille kroppen sin. Vi sees alle vakre! Nyt dagen! 

Marinert kyllingbryst med mango og chilli salat.

Mango og chilli salat med mangomarinert kyllingbryst. Til salaten har jeg følgende : 

Feldsalt mix , en moden mango, en chilli, små baby tomater, avokado, sukkererter og rødløk. 

-Jeg skjærer dette i små biter og blander det i en bolle. Deretter heller jeg litt olivenolje over, med salt og pepper. 

Kyllingbrystet: 

Jeg regner et bryst per person, og smører brystet inn med saften jeg får ut av en moden mango. Deretter bruker jeg salt og pepper og litt hvitløkspulver og chayennepepper. Brystet stekes på svak og middels varme i olivenolje i ca 30 minutter. Jeg passer på at det hele tiden er godt med olje i pannen slik at det ikke brenner seg og snur på det etterhvert som hver side blir gylden. Mot slutten legger jeg over litt fersk brie. (siste to minutter) 

-For litt sandwich preg pleier jeg å steke polarbrød på 200 grader , som jeg tilbreder varm med finskjært avokado , salt og pepper. 
Dette passer perfekt for de som elsker mango og kylling. Her i huset har dette blitt en klar favoritt!! 


Bon appétit. 
 

Green & blue

Innlegget inneholder reklame linker. 

Grønn som gresset og blått som himmlen. Idag var det gutterommet som fikk en liten piff her i huset, litt farge har flyttet inn her som andre plasser.  

Fargene litt typisk Ralph Lauren og jeg skal ærlig innrømme å si at det er inspirerende. 

Olíver blir bare større og større, og om under 4 uker fyller han 10.år. Det typiske lyseblå og søte synes han ikke noe om lenger, han vil ha rødt, grønt, sort, gult  og blått , ja helst regnbuens farger. Jeg får lurt inn litt dust blått i ny og ne, og heldigvis synes han at de nye putene var døds kule! Selv er jeg super inspirert av alle de lekre fargene som kommer nå og jeg blir rett og slett glad når jeg titter inn på gutterommet og ser de tøffe fargene kombinert sammen.

De lekre grønne og blå runde putene finnes HER og HER. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har fått dilla på runde puter jeg altså.  

De grønne firkantet finnes HER., rå tøffe å kombinere med de runde. 


Vel, her i huset står klokken aldri stille og jeg tenke å vise dere hvordan dere skal dekket et bord for under 200,- lappen litt senere. Det er mange som har ønsket nettopp litt budsjett inspirasjon så jeg tenkte å dele litt med dere!  Jeg titter innom litt seinere, nå må jeg ta meg av lillemor. 
 

Et forhold dømt før start?

God kveld i stuen!  

Husker dere dette bildet? Ja, 1.februar er snart over allerede og jeg runder 28. år om tyve dager, bare to år igjen av tyve årene. 

I fjor på disse tider var alt annerledes enn hva jeg føler at ting er iår. Ikke bare har jeg forandret meg ekstremt det siste året, men jeg har fått ny kjæreste. Det er litt sprøtt egentlig, for jeg hadde ikke sett for meg det livet jeg har nå i min villeste fantasi. Graviditeten på Lila fremmet alle følelser hos meg og jeg HÅPER ingen blir så syk og lei i et svangerskap slik som jeg var. Følelsen som kvalm og uvel sitter lagret i minnet ennå.  Tiden jeg gikk gravid var spesiell, den har per idag en egen lukt og lyd jeg ikke klarer å sette ord på. 

Vel, så var det over til hverdagen idag da, for den er nemlig veldig bra. Den er utfordrende, men SÅ bra!. Utenifra ser det ut som ting har gått i rekord fart her hos meg ( og det har det jo litt også) . Kim er nok den som liker å tulle litt ekstra fordi han VET at jeg kommer med hundre forklaringer på alt. Pluss og minus på en god måte er vel hva vi er. Det er ikke til å skjule at det å gå inn i et forhold med så mye uro fra tidligere er en prøvelse, men hva kan man forvente.?  

Det å forme en felles hverdag med hundre hake-kryss på negative ting svirrende rundt er ikke en reise alle kan ta eller som alle vil komme seg godt ut av. Denne måneden har Kim og jeg vært sammen i 4.måneder. Jeg lyver IKKE når jeg skriver at dette har vært de fire mest lærerike månedene jeg har opplevd i et forhold. Forholdet har absolutt ikke vært en dans på røde roser og hadde vi ikke vært så forelsket og glade i hverandre, hadde vi heller ikke klart å komme oss igjennom en slik start. Det hadde vært lettere å bli sammen med en som ikke har en kobling til hverandres fortid, men vi valgte dette likevel. Det å plassere seg i den situasjonen vi har valgt har vært en smule spesiell, det skal jeg innrømme. Der står vi med Lila på fulltid og Kim sin datter kommer til oss en langhelg annenhver uke. For meg har dette vært veldig rart, dere kan jo prøve å sette dere i situasjonen og tenke hvorfor selv. Uavhengig av hvor rart alt er satt sammen, har jeg aldri hatt det bedre. Kim er en nummer 1. på å få meg i godt humør, han har akkurat like sær og dårlig humor som meg og vi lever nå i en "normal" og aktiv hverdag.Vi diskuterer, ler, gråter og tuller som absolutt alle andre par.Vi er ikke så veldig opptatt av hva den ene eller andre av oss har gjort før. Det positive i forholdet er at når vi ble sammen hadde vi snakket sammen i mange måneder allerede, og begge har valgt å fortelle om det som er fint og flott, men også grått og trist uten å legge på eller trekke ifra. Det har stormet, det ha roet seg, stormet igjen og roet seg. Jeg tar nok ikke feil når jeg sier vil vil garantert måtte stå igjennom mye mer også.Vi er nok det perfekte eksempel på å gjøre det folk mener er umulig og ikke bra, til det stikk MOTSATTE! 

Og jeg som var redd Lila skulle vokse opp uten en pappa. Der tok jeg feil, idag har hun Kim og en bedre pappa kunne hun ikke fått. Hun kjenner jo ingen andre heller, og fra nå håper jeg det forblir slik om ting ikke skulle forandre seg. Ihvertfall håper jeg det er rolig til hun blir stor nok til å velge selv. En dag vil hun stille spørsmål og den dagen skal hun få svar, det er Kim og jeg enige om. Folk har stillt utallige spørsmål rundt oss og det forstår jeg kjempe godt, men alt går kjempe fint og barna har det helt supert. Vi jobber begge mye og sammen bak bloggen, itillegg har Kim sitt som krever mer og mer fra han. 

Vi kom nok inn i livet til hverandre på rett tidspunkt, ble hverandres "reddende engel". Vi hadde avsluttet psykisk der vi var og det var nok det mest avgjørnde for at alt har gått slik det har så langt. Forholdet vårt var dømt fra starten av, det er opp til oss å leve det med hverandre. Nettopp det er hva som gjør det så bra! Tenk at i fjor var alt dette, altså det livet jeg lever nå helt fjernt! Idag klarer jeg ikke forstå hvordan jeg har klart å leve uten de som er en del av det idag. 

 

 

Seagrass..

God ettermiddag alle sammen, hatt en fin dag? 

Her i huset har det gått i 110 siden vi stod opp med småtrolla før skolen. Idag har Lila vært med og jobbet og det går jo litt i rykk og napp nå det skjer. Hun er den babyen jeg kjenner med sterkest persolighet, nåde den som "tuller" med henne. 

Vel, over til overskriften og fargen grønn. Idag ble fargen Seagrass med meg hjem, den er så rolig og utrolig delikat. Jeg har mye beige og til beige er fargen perfekt, ikke dumt med litt farge ellers i hjemmet også. Føler jeg begynner å få det fargefint her. 

De runde putene med de lekre grønne nye boblevasene er mine favoritter, kalde og lekre grønntoner som passer perfekt sammen. 

Seagrass fargen er kjempe lekker til den lekre nye Olíven fargen som har kommet , rett og slett perfekt sammen.Sjekk de runde grønne putene, er de ikke tøffe? Er rett og slett forelsket i dem jeg. 

 


Her skal små barn på trening og lekser må gjøres før noe annet. Nyt kvelden, så skrive vi! 

hits