februar 2015

Helt perfekt!

Endelig er den min! Se på denne da, dere! Jeg klarte ikke styre unna. 

Denne kommer jeg til å bruke masse fremover, for de som kjenner meg vet man at jeg elsker glitter og paljetter så denne er helt perfekt utover mot våren og sommeren nå! Er helt forelsket jeg!  Og dere, følger dere meg på instagram ( villapaprika_no) så kan jeg si at jeg selger mye jeg ikke bruker fra garderoben min om dagen, og imorgen selger jeg masse!! Følg med! Vel over til noe annet.. 


Har dere hatt en fin lørdag! Jeg ligger nå på sofa´n og lader opp batteriene mine litt, Mathilde er hos ei venninne og Oliver er i disney verden i underetasjen! Han fikk velge ut bursdagsgaven sin idag og er i hundre over alt han har fått! i Disney 2.0 til sin Ps4,skal si det er gutt som er i hundre!  Tenk at han imorgen er 8 år, den lille gutten min begynner virkelig å bli stor nå. 

Jeg håper dere har en fin dag, jeg nyter det å ha barna hjemme, slappe av og ta livet med ro! Kan jo ikke klage da . hihi.. Nyt dagen, vi skrives! 

Weekend - wihii!

Så var det helg da dere! Tiden går fort, mandag var det på en måte igår og helgen var her jo nettopp. Vel, idag er det feiring av min far som står på planen, han fyller 60 år og skal derfor gjøres stas på! Det er viktig!! Jeg ga meg tidelig på jobben idag og har hatt tid til å få gjort unna litt her hjemme, det trengs alltid når man har et hus som blir brukt av 4 mennesker til en hver tid nesten + mye besøk! Nye blomster ble kjøpt for helgen og jeg satt sammen en egen bukett , jeg er ikke noen flink blomsterdekoratør, men jeg synes likevel den ble nydelig .. hihi.

Jeg elsker "pudderrosa" roser og masse grønt, føler alltid det blir fint <3 
Nå skal jeg komme meg i dusjen og få ordnet meg for 60 årslag, vi skrives senere, jeg har nemlig kjøpt meg verdens fineste antrekk! *smiler* 

Nyt dagen og ha en deilig helg! 

Skap din egen stil.

De fleste ønsker å ha sin egen stil i hjemmet, men ikke alle synes dette er like enkelt. Jeg ønsker derfor å gi dere noen enkle tips som jeg selv benytter meg av når jeg er rundt på interiør. veiledning. 

  • Fargevalg. Dette er hovednøkkelen til å få et helthetlig utrykk . Hva liker du? Er det farger du trives bedre med enn andre?  Hvis du ikke har en veldig klar formening om fargepaleten på møbler, interiør osv ville jeg ha gått for typiske jordtoner og andre nøytrale farger.  - Farger jeg liker best å jobbe med er følgende: Hvit lin, Dempet sort , lys sand, lin og andre farger innen denne sjangeren. 

  • Møblering. Alle folk er forskjellige så tenk hva du ønsker å oppnå. Ønsker du et stilrent minimalistisk hjem eller er du den mer "hjemmekoselige" typen som liker det litt mer lunt ? Møbler for meg er noe som skal vare lenge, være komfortabelt og selvfølgelig pent å se på. Det er ofte slik at du får det du betaler for, hva gjelder matrial kvalitet og holdbarhet , så slike som sofa og spisestue er noe jeg legger litt ekstra penger i da kvalitet for meg er viktig.   • Interiør/ nips:  Som dere sikkert vet er jeg litt over gjennomsnittet opptatt av interiør og har heller litt for mye enn litt for lite.  Jeg liker å fordele interiøret mitt på noen få store objekter som får lov til å skille seg ut. Jeg supplerer heller med pynte gjenstander der jeg føler det er behov for det. En enkel bordlampe i vinduet skaper steming både ute og inne, forskjellige type brett og fat med nips/pynt/ dekorasjoner på er en billig og enkel måte å skape et  focalpoint for deg som ikke er så bevandret innnenfor interiør. Jeg personlig er veldig glad i å pynte med ting som kanskje ikke anses som interiør og føler det er med på å skape et perosnlig utrykk. Gjenstander fra naturen ,loppemarkedet eller liknende kan lett brukes til å piffe opp helhetsintrykket og for å skape noe personlig som ikke alle har. .    • Tekstil: Er det noe jeg elsker så er det puter,pledd og brikker og dette skifter jeg ut til alle årets tider. Mitt itps når du skal handle tekstil er å tenke på hvilken farger du har fra før, slik som sofa, vegger og annet interiør. Er du av den mer vågale typen kan du kompletere med for.eks en fargerik pute eller et fargerikt pledd for å bryte opp litt. Hvis du er erfaren innenfor fargevalg kan det være greit å holde seg til nøytrale jordtoner slik at man er sikker på at hele hjemmet går i ett.   • Belysning:Det som virkelig setter prikken over í´n i et hjem er for meg belysning. En lekker lysekrone eller flott design lampe kan virkelig heve intrykket noen hakk. jEG Liker å kombinere forskjellige materialer og overfalter i lampene mine, men prøver å holde det i en  helthet til resten av interiøret.   • Blomster: Friske blomster er noe jeg synes er et must og dette er med på å skape en hygge rundt i hjemmet. Roser, hortensia, tullipaner og andre vakre stilk og jordplanter er alltid flotte å dra inn i huset hele året.


Dette er de første og viktigste tingene vi blir enige om ved en interiørveiledning og noe som er greit å ta med seg vidre for de som skal fornye hjemmet sitt selv. 

 

 

 

 

Vinneren av gavekortet ble følgende: 

Kontakt meg på villapaprika@outlook.com så skal du få gavekortet ditt=) 

 

 

Liza

24.02.2015 kl.23:57

Du er utrolig flott Camilla! 😍 Du er et stort forbilde innen mote og interiør. Det var du som fikk meg til å forelske meg i interiør. Jeg oppdaget bloggen din for noen år siden, og ble helt besatt av stilen din. Har fulgt deg siden da. Tusen takk!

Jeg har aldri vært fornøyd med meg selv, helt fram til den dagen i dag. For et år siden var jeg veldig overvektig som jeg da har vært i hele mitt liv. Er da 26 år. For et år siden bestemte jeg meg for å endre livet mitt, jeg kunne ikke være sånn som jeg var, jeg var rett og slett ulykkelig. Jeg bestemte meg for å begynne å trene og legge om livsstilen min til et sunnere liv. Så nå et år etter har jeg gått ned 62 kg!😊 jeg har begynt å klare å rose meg selv. Og kan se meg selv i speilet og si, så fin du er. Endelig er jeg fornøyd med meg selv. Og jeg er så stolt av å ha klart å miste 62 kg. Fantastisk deilig😊 Alle er vakre på hver sin måte, men det viktigste av alt er å godta seg selv sånn som man er. Vær stolt over den du er! ☺️

Senze of joy og vårens nyheter!

De gjør det igjen, OVERRASKER!  Vi har nå tatt varekjøpet for høst/vinter 2015 og jeg er så i hundre for nyhetene! Jeg elsker senze of joy og føler de har øyet for de små detaljene som gjør det de har så unikt og spennende .. 70´tallet er på vei inn igjen for fult, det har vi jo sett, men det at velour kommer i klær som i interiør blir en sann glede!! Den sprekeste buksa og kjolen + mye mer, dere kan glede dere!!!  Denne høsten kommer det masse paljetter, velour og fargen SILVER herjer for fult! Perfekt for de som liker det lille ekstra, for det er det virkelig! 
Dere skal se de lekre skjørta vi får inn, disse kommer inn nå også om vi er heldige i lysegrå og sorte * krysser fingrer* Jeg holder nå på å ordne litt om i butikken, det er våren som skal frem selv om været er elendig! Og fargene kommer sakte men sikkert... Jeg har litt tips til dere og det skal jeg dele etterpå. Imellomtiden ønsker jeg dere en nydelig dag vidre! 

Tenk velour, glam og maskulint, det er koden nå-hihi .... 

 

Pannelugg!

God kveld i stuen!  Vet dere hva jeg har gjort, jeg har vært hos frisøren og klippet pannelugg! Jeg er midt i en spare periode og dette har jeg tidligere ikke klart å gjennomføre, men denne gangen er jeg fast bestemt på at jeg SKAL klare det! Jeg klarte for noen år siden å "knekke" håret mitt og har siden det klippet det opp midt i spare prosessen fordi tålmodigheten på å ikke ha en frisyre har tatt slutt! Jeg angrer like mye hver gang det har gått litt tid og irriterer meg grønn over at jeg ikke klarer å bite tenna sammen. Idag bestemte jeg meg for å klippe lugg slik at jeg kan gjøre litt ut av det uten å ta noe på lengden ellers, Jeg ble faktisk veldig fornøyd, og nå er dt også litt ekstra moro og ordne håret igjen.. haha...  Ah, små hverdagsgleder .... <3 

Selv om jeg er sminkeløs på bildet ser dere luggen... Nå har jeg bestemt at det er ekstra "inn" med pannelugg. hihi.... Imorgen er det full arbidsdag for meg, er mye som må på plass imorgen og mange timer med hard jobbing.. Er jeg flink å legger meg før klokken blir 23 skal det nok gå VELDIG bra.. "Kjære gud i himmelen gi meg stryke og en liten del lykke nå, det trenger jeg" ..... Denne tiden på året er den meste krevende, det er nå jeg ser hva som bor i meg ihvertfall... 

Batteriee må lades, vi skrives på sweeties! 

A walk in dream!

Har du et ledig rom eller  en liten bod ledig anbefaler jeg deg å gjøre som meg, lage et "jenterom" ut av det. Walk in garderober er noe som virker helt "vanlig" i dag, vi lever jo i 2015. Likevel var det ikke før nå jeg fikk lagd meg en "walk in" garderobe selv, Når snuppa flyttet ned ble det tidligere rommet hennes stående tomt og vi har nå byttet soverom med hennes tidligere rom og jeg har innredet rommet vi tidligere hadde til mitt eget "walk in" closet. Siden våre garderobeskap allerede stod her inne skrudd fast i veggen var det å bruke dette rommet til garderobe den beste løsningen etter mitt øsnke. Dette har vært min drøm så utorlig lenge så det å endelig få mye plass til alle mine klesplagg er en liten matralistisk "drøm" i seg selv. 

Jeg elsker glam og glitter og med små detaljer prøver jeg å få alt til å ha en rød tråd her hjemme. Den nye velvet stolen er mitt siste kjøp og jeg bare ELSKER den! 

De lekre krukkene finner dere HER i nettbutikken. Jeg elsker kontraster og det å blande ulike matrialer med hverandre er noe av det tøffeste jeg ser.. Små detaljer kan skape unike utrykk i interiøret og det er det som gjør det så spennende. 

Jeg håper dere har en fantastisk dag og at dere titter innom litt senere igjen også! Nyt dagen! 

Selvbildet ? Er jeg bra nok?

Spørsmålet har vel alle stilt seg selv en eller annen gang. Jeg har dessverre stilt meg selv det spørsmålet alt for mange ganger. Selvbildet er noe vi vet å rakke ned på og har vi ikke det bra med oss selv er det ofte enkleste og raskeste "utvei" å rakke ned på andre. Jeg har i mange år hatt dårlig selvbilde, jeg har alltid vært flink til å kritisere mitt eget utseende, jeg vet akkurat hvor de ulike feilene på meg ligger og det er der jeg da også titter. Kan du tenke deg noen verre kritiker enn deg selv? Du vet selv den vonde følelsen du lett kan skape og den er vi eksperter på å få frem! 

Jeg hadde perioder i livet mitt hvor jeg også følte meg mislykket, "alle"sa jeg ikke var det, men selv følte jeg at alle andre fikk seg flotte utdannelser,  var flinke på språk, hadde masse kunnskap på ting jeg aldri har kunnet og generelt var dyktige mennesker. Og  ting de da sa til meg fikk meg til å tro at de ikke mente det de sa.. De bare sa det for å si det. Idag har jeg vokst på nettopp dette, men det krever mye av meg som person å ikke dra meg selv ned for det er sant som de sier, for at andre rundt deg skal ha det bra må også du ha det bra. 

Jeg startet med å finne ting ved meg selv jeg liker , hva er det jeg er flink til, hva er det som er fint med meg og hvorfor er nettopp det mer enn bra nok(?) .. 

Jeg kan begynne med nesen min, den har plaget meg så lenge jeg kan huske, den og fregnene mine. Hvorfor, jo fordi jeg hadde fått for meg at det ikke var noe fint, dette fulgte meg da til jeg passerte 20 år.. Jeg husker jeg bestilte meg fregnerskjulende kremer, dekket ansiktet mitt til for solen, gikk ofte med store skjerf som dekket nesen når jeg gikk ute. Jeg hadde mine metoder for å skjule det jeg så på som "mine feil" ved mitt eget utseende.  Nesen min var "stygg" og jeg mente selv jeg hadde en kul på nesen som fikk den til å se "deformert" ut. Hver eneste dag irriterte den meg, og når jeg begynte å blogge begynte folk å kommentere den også. Det var spesielt da jeg begynte å sjekke med ulike kirurger om nese oprasjon var et alternativ. For hvis folk som ikke kjente meg kunne påpeke nesen min, da var problemet plutselig mye verre. 

Dett utviklet seg vidre jeg ble ekspert på å finne feil med meg selv, nesa var ikke den eneste feilen ved meg, jeg hadde plutselig lang panne, små øyner, liten munn, feil holdning og for tykk rumpe.. 

Jeg trenger ikke skrive mer, dere leser selv hvor dumte dette blir.. Listen på mine feil ble lang, og den vokste hele tiden, men heldigvis kom jeg til et punkt hvor jeg bestemte meg for å snu det.. Og det kun for min egen del. 

Jeg begynte å gi meg selv litt ros, begynte å være takknemlig for hvordan jeg var og hvordan jeg så ut og idag får jeg bare veldig vondt av meg selv når jeg tenker tilbake på hvor stygg jeg faktisk var mot den jenta jeg møtte i speilet. Den jenta såret jeg i mange år og den jenta såret igjen mange andre pga sin egen usikkerhet. 

Du skal være trygg på deg selv, ikke grave deg ned fordi du har for "Stor" eller for "liten" nese, munn,øyne , rumpe,lår , bryster +++ ... Vi er vår største kritikker og dette er vi også veldig klare over, men likevel vet vi å dra oss selv ned!  Jeg mener vi heller må løfte oss opp, gi oss selv skryt, påminne oss om hva som gjør oss til den vakre personen vi faktisk er.  Får v for mye negativt mot oss begynner vi etter en stund å tro på det, og hvorfor skal vi ønske oss selv så vondt? 

Vi kommer alle i ulike fassonger,med ulike bakgrunner  og familier , vi er ingen like. Og det skal vi faktisk heller ikke være. 

Idag er jeg stolt av meg selv, jeg er en sunn og frisk jente som mener jeg ser så flott ut som det jeg kan til å være den personen jeg er. Jeg har tykt flott hår og bruker jeg litt tid på det får jeg til å lage de flotteste frisyrer på meg selv. Jeg har en kropp jeg til dags dato trives med, jeg har født to friske barn og bare tanken på det gir meg en selvtilitt jeg ikke kan beskrive. 

Jeg er flott slik jeg er, men spørsmålet mitt til dere er; er dere flinke til å rose dere selv? Hva er det du er fornøyd med ved ditt eget selvbildet ? 

Legg igjen en kommentar og vær med i trekningen av et gavekort på et valgfritt plagg til en verdi av 1000 kr i Villapaprika. Det skal lønne seg å skryte av seg selv og det er ingenting i verden som skal fortelle deg at det ikke er greit! 

 

Tips til å skjule zaloflaska

Ja, litt rar overskrift, men ja dere leser rett. De som leser bloggen her titt og ofte vet at jeg er typen som elsker å pynte opp alt som pyntes kan og gjerne hvis det også er praktisk. Jeg får ofte spørsmålet om hva jeg har de ulike såpeartiklene mine i og et av de er denne frostet glasskrukken. 

Jeg tenkte derfor å ha et lite dagstilbud på denne i stor og liten idag og her har vi heller ikke mange igjen så det gjelder å være raske. 

Denne er veldig tøff på kjøkkenbenken med oliven olje eller ved vasken med  Zalo i, men jeg bruker min til vaskemiddel som ellers kommer på fargerike plastflasker. Morsomt med noe litt annerledes og som er pent når det står fremme. Finnes HER og HER i nettbutikken. Dette var bare et lite tirsdagstips fra meg, nyt dagen så skrives vi litt senere! 

Helt pumpa..

Jeg forstår meg ikke på min egen form, nå de siste dagene har formen vært så "slapp"..Jeg sliter nesten med å holde øynene åpne og bare drømmer om å legge meg ned hele tiden, mulig at jeg har sovet litt lite så jeg henger litt "etter" på søvn... Vel, idag hopper jeg i køya før kl er 23, men jeg MÅ bare se Walking dead først! Den serien er skremmende "ekte" og jeg ser en ekstra gang ut vinduet når vi legger oss etter denne serien..  haha... Typisk meg altså, skremmer meg sev med firvillig titting på skjermen, Hans ender med å måtte fortelle meg hva som skjer når jeg ikke tørr å se mer fordi jeg blir gjerne stående inne på badet å spørre "hva skjer".. haha... Pingle er jeg , selv om jeg prøver å være tøff! haha.... 

Jeg håper dere alle har hatt en fin kveld! nyt det som er igjen og kos dere! 

Full rulle!

Ny uke og denen uken er det full rulle! Etter halvveis vinterferie forrige uke er vi endelig på plass igjen alle sammen - det er så deilig! Det blir liksom at man går rundt på halvmaskin når det er ferie rundtom.. Idag var det rett ned på jobb, verdens beste plass.. Her stod Nina med snitter til meg, og matglad som jeg er ble det noen av de- namnam!  

Antrekk mittt er nytt i butikk nå og  jeg er i vårsteming uansett om været er skikkelig dårlig ute idag... Jeg vil ha sol, vår og sommer...Flere som er klare for det nå?

Idag har vi fylt opp med masse kluter og hengt opp noen nydelig bluser og tøffe shortser! 

Jeg elsker disse klutene , de er så gode og blir bedre og bedere etter vask ! Å ha pene detaljer i enkle ting er noe som aldri slår feil! Nå skal jeg få klikket ut litt på nett til dere, dere liker vel nyheter like mye som meg..

Vi skrives, nyt dagen!  

 

I mammas "sko"

Det var utrolig stile her i huset, Oliver lå å så på Robinson og Mathidle skulle liksom på do, det var nemlig ikke der hun gikk. Jeg har nå fått den ene skohyllen min fra boden nede opp i walk in garderoben min, ennå en hylle skal opp, men jeg må gjøre om enda litt imorgen først.. Uansett, nå som sko hylla har kommet opp har også noen av yndlignsskoa mine gjort det.. Mathilde har alltid dabbet rundt i mine sko og når den nå står så synelig tror jeg hun så sin gyldene mulighet til å prøve de forskjellige som stod der.. Hun gikk så klart for de i glitter og jeg tok hun på fersken- haha.... 

"åh, mamma jeg gleder meg til å låne disse når jeg blir stor nok, de er SÅ fine! " - sitat Mathilde. Jeg håper dere har hatt en fantastisk dag, min har vært topp, jeg har jo fått tilbake mine vakre små og nyter det til det fulle! 

Vm og søndag..

God søndag - deilig vær ikke sant? 

Idag har vi ligget rett ut på sofa´n i flere timer , mojet oss og vært skikkelig late... Det be veldig sent igår, var ikke i seng før klokken var nærmere halv 4 og det er sent for å være oss, vi pleier jo å stå opp når kl er før 06 til daglig... Hans var og badet i boblebadet hjemme hos sine foreldre og tok livet med ro, men endte opp med å komme ned til oss etter noen timer og da dro vi tiden ut enda mer... Sånn er det, har man det morsomt vil man jo ikke legge seg heller. haha... 

Jeg skal kaste meg litt rundt , klesvasken må gjøres og et par vinduer må vaskes... Det går nesten ikke an å se ut så det er virkelig på tide nå- haha =) Jeg har nesten litt påskefølelse idag, tenk at den er ikke langt unna- gjett om jeg gleder meg <3 Idag kommer småtrolla mine hjem, åååå, en virkelig lykkefølelse <3 Jeg håper de av dere som orker er ute å nyter været idag, for makan til deilig vær har vi ikke hatt på evigheter! 

Nyt dagen , så skrives vi ! 

Middagskveld

God lørdag alle sammen! Har dere hatt en fin helg så langt? Dagen min igår ble nytet fult ut, deilig middag som bestod av deilig fondue og sanframsico og pepsimax, NAMNAM! Jeg overspiste meg så veldig så det endte med at jeg sovnet i sofa´n når klokken var halv 11 og våknet forfjamset opp kl 02 og måtte vekke Hans som også hadde sloknet.. Haha... Snakk om mat"dopet" da dere, vi ble aldri ferdig med å spise heller så det ble jo til at vi spiste til det faktisk ble tomt- haha.. 

Jjeg fikk alt jeg ønsket meg og masse masse mer og noe av det bakreste må jeg vise dere nå: 

Se så vakker gren, noe av det nydeligste jeg har fått altså, for ikke å snakke om alle de pene rosene jeg fikk <3 Huset er fylt opp med mange deilige friske blomster og når man går til helg er det helt fantastisk! 

Ikveld skal jeg på middagskveld med mine fantastiske kollegaer, deilig mat, hyggelig selskap og god drikke, det kan jo ikke bli bedre! 

Nyt dagen så skrives vi!!!! 

Hipp hurra!

For meg selv, for idag har jeg bursdag! wiiihiii! Også har jeg fått MANGE fine gaver allerede!! Jeg er heldig jeg !Jeg har også verden beste selskap i godeste lille Eliott, han er i farten og jeg merker jeg ikke har små barn lenger, for ofte må jeg liksom tenke litt etter på hvordan ting er og var... Jeg har "store" barn nå , det er en ting som er sikkert.. hihi 

Bordet mitt har blitt behandlet og beiset i mocca, det samme har beina på stolene så nå går alt i ett av det som er av gulv og treverk! *smiler*Vi synger bursdagssanger, spist masse mat og skal snart få mer babybesøk!! Nyt helgen vi skrives etterpå vel!!! 

Snart bursdag!

God torsdag alle sammen, for en "trist" grå dag dette har vært, synes liksom aldri solen har tittet frem idag, men sånn er det jo bare! Gjett hva, imorgen har jeg bursdag og selv om jeg blir gamlere gleder jeg meg like mye til å fylle år , haha... Nærmere 30 enn 20 - hoho, årene går så utrolig fort, hvor blir de av? Alle mndéne går så utrolgi fort og jeg synes at dagen igår ble borte før jeg rakk å stå opp, har det noe å gjøre med at jeg har blitt mer opptatt og eldre mon´tro?  Vel, nå skal jeg prøve å få gjort litt husarbeid ( vakske tøy og støvsuge) ...Dette huset fylles jo opp med støv og skittentøy fortere og fortere for hver uke, mulig jeg begynner å bli "gammel" når det kommer til tempoet mitt her også ..Gikk nok fortere med meg før -haha... Sengen har ihvertfall  fått nytt sengesett på og hele første etasje har blitt gjennomluftet ! Og dere, sjekk de lekre nye putene da, jeg bare ELSKER dem altså, passet perfekt i sengen som ellers i heimen.. Meg og puter, jeg trenger ikke si mer(?) ... Heldigvis er de myke og utrolig gode å ligge på, det er unnskyldning nok til å fylle opp med de overalt! 

Den mørkeste fikk jeg lagt ut igår, finnes HER, jeg hadde jo helt glemt den når jeg skulle legge de ut og det var det heldigvis noen av dere som sa ifra om=) Tusen takk for det! Vi har forresten fått inn krukkene fra Madamé igjen i nettbutikken så nå er det bare å klikke de hjem på kjøkkenbenken ! Elsker å fylle de opp, de er jo kjempe fine å bryte av med.. Krukker og puter... Hva blir det neste ? 

Nyt dagen alle sammen, selv i dette grå været!!! 

titttei!

God kveld alle sammen! Her ligger jeg super mett på alt for mye mat, vi var nemlig i bursdag til mitt tantebarn som fyller 13 år idag( hipphipphurra) og taco og kaker stod på Menyen!-farlig godt! Imorgen tidlig setter jeg snuten inn mot Oslo for litt jobb, det er noe jeg må 1-2 dager i uken fremover, men det er bare moro da! Elsker å få masse inspirasjon, tips og ideer til nytt og det får jeg tonnevis med når jeg reiser inn til disse folka! *weeee!!!

Vel, nå skal jeg nyte et par timer på sofaen før jeg finner sengen <3

Nyt kvelden og kos dere <3

Ordner plass!

Lillelørdag og jeg er på plass på jobb! Imorgen har jeg planen full med Oslo jobb og vidre oppgaver som må følges opp så når jeg fikk beskjed om at det var kommet nytheter fra flinkeste "twist & tango" var jeg ikke treg på å komme meg ned! Våååååååår , åh, det er så deilig med lyse farger , og farger generelt! Eller hva? Jeg jobber nå med å få omplassert klærene slik at fargene stemmer med hverandre, liten utfordringer , men moro er det! Jeg er innom bare for å ønske dere en knallfin onsdag og fortelle dere at det kommer mange lekre nyheter fra Twist & tango i nettbutikken i løpet av kvelden og morgendagen! Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

Din drøm, er den som min?

Etter at jeg startet butikk for 4 år siden får jeg daglig inn spørsmål på hvordan jeg gikk frem(?) . Mange har intrykk av at det er veldig enkelt å starte opp sin egen nettbutikk , og det er det også. Det finnes utalige ferdige løsninger for nettbutikker som man kan jo få et inntrykk av at det bare er å velge bransje og "klikke" GO, jeg også trodde det var så enkelt. I begynnelsen virker det meste ganske enkelt da både innbetalinger og utbetalinger er relativt små, man er stort sett kun en ansatt ( seg selv) og kan drive ut av garasjen som en kveldsjobb. Det første jeg vil råde til er å ha en plan, at du rett og slett har en forettningsplan med mål og delmål for forskjellige perioder, hva vil du oppnå, hvor mye vil du jobbe, hvor mye vil du tjene . Selv om det mest sannsynelig ikke kommer til å gå slik du har planlagt er det greit å ha faste rammer og forholde seg til og har du familie og barn i tillegg er det enda flere hensyn å ta. Alt etter hva slags varer/tjenester du har tenkt til å selge, bør du ha oppsparte midler til å dekke minst 3-mndérs drift og dette bør være penger du har råd til å tape, evt. kan man få med en investor eller låne penger men da øker du så klart risikoen ytterligere. 

Planen når jeg startet ck interiør ( mai 2011) var å ha en deltidsjobb i tillegg til å være hjemmeværende. Salget var såpass tilfredsstillede at jeg i løpet av august samme året fikk med meg en investor, signerte kontrakt på nye lokaler og satset alt jeg eide og hadde på å starte Villapaprika as. Hadde jeg vist det jeg vet idag så hadde jeg holdt meg på "bruket" med et lite showroom og nettbutikk , men sånn ble det heldigvis ikke. Det å starte en butikk, spesielt salg av kapital varer  ( som interiør og klær) krever store investeringer i varer. For å ta et eksempelmå vi i villapaprika må ha et varelager på mellom 2-3 mnok for å fylle butikken og ha et tilfredstillende lager. Dette fikk vi virkelig merke når vi flyttet til større lokaler i nov.2013 og fikk ytterligere 100 kvm med butikklokale og fylle opp med varer. Når vi statet villapapirka var vi 2 ansatte på fulltid + to ekstrahjelp ( delvis gratis) nå er vi 5 årsverk og rundet i 2014 over 5 mil x mva, vi har dobblet nesten hvert år, men har ingen ønske om å gjøre det neste år igjen.  Det å vokse så fort krever ytterligre kapital, mer arbeidstider og bedre styring. Vi har prøvet og feilet mye og  dagen vi startet hadde ingen av oss noen som helst bekgrunn for å dirve bedrift . Et veldig godt tips er å snakke med de rundt og kjenner du noen som driver bedrift -ikke nål med å still spørsmål! Innovasjon Norge har også masse nyttig info på sine sider hvor man også kan søke støtte til ulike type virksomheter. 

Veldig ofte opplever jeg at de som kontakter meg/Villapaprika sitter med inntrykket at det er jeg som gjør alt fra pakking av varer,svare mail, telefoner og betale regninger. Jeg kan nok en gang bekrefte at alle ansatte i bedriften har sine oppgaver og jeg mine som stort sett favner om det kreative aspektet innen utvikling av virksomheten. Som eier sitter jeg uansett med ansvaret for alt og det er ikke få netter jeg har jeg sovnet med en klump i halsen eller våknet svett av bekymring over hvordan vi skal klare morgendagen.

Mitt siste og beste tips er uansett følgende: Hvis du først bestemmer deg for å starte din egen virksomheten, vær forberedt å å ofre mye av det du vanligvis setter meget høyt i hverdagen for noe som i verste kan bli en flopp eller beste fall en solid bedrift for fremtiden.  Man må gå inn med 100% vilje og stå fast selv om det brenner under beina. 
Etter flere år med vekst og tøffe tak ser jeg endelig lyset i tunnelen for villapaprika, men det var som jeg ble fortalt når jeg startet. Forvent å drive minst 5 år før du i det hele tatt kan vurdere å snakke om overskudd eller lignende.

Endelig ser jeg en vekst som vi kan klare og styre for Villapapriak og veien hit har ikke vært lett å gå . -Den som intet våger -intet vinner, satser du ikke 100 % får du helle rikke 100% resultat! Lykke til! 

 

Kjøkken nytt.

Hei og hopp alle sammen! God morgen eller rettere sagt - god formiddag! Jeg stod opp gry tidlig og kom meg på jobb til kl var 0725 og overraskende nok var det godt å få ting unna tidlig utenfor huset idag. Jeg er så utrolig forkjølet og formen henger sikkelig på meg, men jeg har dyttet innpå med vitaminer så jeg håper og tror den kommer seg fort som fy nå! Når fomren er på bånn er det bare å få gjort det man kan gjøre uten å løfte mer enn fingrene.. haha.. Jeg har fått ut enda flere nyheter idag og jeg synes det er en fryd å fylle opp nettbutikken med nyheter nå som alle har ventet så lenge på de. Idag har grytevotter og oppvaskhåndkler kommet på plass, og jeg synes det er så fint! Elsker detaljer <3 

Nyhetene finnes HER,HER,HER og HERJeg får fortsette å få unna litt dataarbeid og prøve å slappe litt av så jeg får kommet meg litt ovenpå igjen! Jeg håper dere har en fin dag så skrives vi etterpå! Nyt dagen! 

Snart er det tid for sommer..

Jeg savner sommeren og jeg gleder meg til å starte på den! Alle de deilige kveldene på terassen, alle planene for huset, alle turene på vannet , ja alt som skal skje denne sommeren gleder jeg meg til! Vi har jo mange planer i år og jeg håper vi klarer å gjennomføre noen av dem <3 Jeg kan nesten ikke vente til jeg fyller opp bilen med jordseker og blomster , det i seg selv er en sann glede! Også skal jeg beise verandaen vår oppe og nede. Jeg føler det er en "shabby" stil over den nå så den må gjøres litt "tøffere" - hihi... Med bildene fra ifjor kan jeg sitte å drømme meg tilbake <3 

Se så vakkert det er når det er grønt og blomstrende! 

Er det flere som gleder seg til sommer og sol? 

Vel, jeg kan ihvertfall nesten ikke vente.. Nå skal jeg lade opp batteriene mine litt igjen, jeg er så utrolig forkjølet så jeg går litt på halv maskin nå, men jeg har ihvertfall fått gjort unna litt i butikken idag og det ble SÅ fint <3 

Nyt kvelden, vi skrives <3

Deilig vårnytt!

God mandag alle sammen, long time no see!  Vel, her har helgen forsvinnet til 60 årslag og siden nettverket var veldig dårlig der vi var ble det ikke mye blogging på meg. Regner med at dere hadde nok med å se premieren på fifty  shades of Gray?  Den så vi igår og jeg er av de som ELSKET filmen jeg da, men jeg håper jo det kommer en eller to til for jeg var helt i "bok+film" verden når jeg se den... Flere som fikk sett den? 

Idag fikk vi inn litt nytt og det er så deilig, putetrekk,lykter +++ , herremin så moro det er! Nesten som på julaften dette her... haha,,,,, De fleste nyheten ligger alt ute i nettbutikken så her er det bare å klikke seg hjem noen deilige nyheter for de som er på jakt. Glam og glitter , kan det bli bedre(?) ... 

Dette finnes HER i nettbutikken. Nyt dagen, vi skrives mer etterpå, jeg har litt å rydde opp i her etter nesten en dag uten blogging.. Sånn er det når man er borte fra jobben en dag mer enn planlagt. haha.. Vi skrives sweeties! 

Happy valentine !

God lørdag og happy valentine ! For en dag dette har vært, vi har vært ute på snøscooter og turen gikk opp til Beitostølen vinterpark hvor det ble deilig mat og latter - så utrolig hyggelig! Vi kom frem i 19 tiden igår, og spiste en deilig middag på peppes og storkoset oss med alle sammen i i baren på hotellet på kvelden, en utrolig hyggelig kveld <3 Idag er selve dagen så idag skal vi pynte oss og feire onkelen til Hans Kristian som fyller 60 år! HIpphipp! Og itillegg har svigers 34 års bryllupsdag- masse gratulerer og heia kjærligheten! 

Vel... 

Dagens outfit blir nok dette: 

Og tror dere ikke at kjæresten overrasket med en rosebukett når jeg minst ventet det idag da, utrolig hyggelig og disse håper jeg skal bli med hjem , må bare få ordnet en pose og litt vann- hihi.. <3 Han kan hvis han vil og det er det jeg elsker ved han <3 Nyt dagen , jeg håper dere har en flott Valentine! 

Litt stæsj på toalettet.

God fredag, og fredag den 13. faktisk! Idag setter vi snuten mot Beitostølen og det skal bli veldig hyggelig<3  Mange fikk med seg at jeg skrev for noen mndér siden at vi la nye fliser og varmekabler på toalettet nede når vi holdt på her i huset. Vi skal snart sette inn nytt toalett også, men ellers er vi ferdig der. Det er en ny verden å ha varmekabler og fliser, for der inne kunne gulvet bli kaldt.   Ellers er detaljene på plass der inne også, synes toalettet er blitt nokså pent med tanke på hvordan det så ut. 

Håndhåndkler, deilig såpe,blomster og duftlys er alltid noe jeg synes er hyggelig og pynte opp med på et bad eller toalett... 

Denne tøykurven er helt topp, den kan vaskes og fin å bruke til alt fra spenner,såper,håndhåkler osv . Finnes HER i nettbutikken og i 3 ulike str. Dens tore kan brukes til hyller og toalettpapir også, helt topp!! Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar! Ha en flott helg, vi skrives! 

Litt annerledes..

God kveld sweeties! Nå er jeg tilbake fra Oslo og idag slo jeg 3 avtaler i en smell.. Jeg var innom Twist & tango og fikk sett på "Høst 2015 ", forrige sessong fikk ikke jeg bestilt så jeg tenkte nå at jeg fikk skviset inn en tur til showroomet når jeg først var i hovedstaden ! Å jeg kan si -GLED dere! Jeg har satt opp mye fint og gleder meg allerede til å få inn nettopp det! Jeg har tenkt høst og strikk og fine prisklasser, og damene på Agenturet mente det var en av de bedre oppsettet de hadde hatt på den kolleksjonen- det gleder meg!! wiii! Det jeg gleder meg ekstra til er hattene -- haha, tok ikke mange av de, men jeg skal så absolutt ha meg en slik hatt til høsten ..Vel hjemme var jeg innom Håkon en tur for å gå over noen lister og etter det tok jeg noen bilder til dere. Mange av dere har jo lurt på om jeg kan vise frem noen bilder fra det nye hjemmet til Håkon og idag fikk jeg lov til det.. 

Håkon skal ha nye Eamse stoler til spisebordet( husker ikke hvordan det skrives) og ennå mangler han noen småting, men ellers tror jeg han er ferdig. Mange har lurt på om jeg har hjulpet han med stylingen her, men svaret er nei, jeg har kun på disse bildene rettet på noen puter -innredet har han gjort selv. Boligen er 120 kvm ca og er over to plan, underetasjen kan jeg vise dere senere, der har ungene stue, hvert sitt rom og eget bad + bod ,hoved etasjen har gang, bad,bod,soverom stue og åpen kjøkkenløsning. 

Nå skal jeg pakke bagen vår, imorgen skal vi dra til Beitostølen og jeg har blitt så forkjølet , tvitvi for bedre form imorgen! Nyt kvelden, vi skrives <3 

Lavendel på en sprayflaske!

God morgen og god torsdag! I skirvende stund er jeg på vei inn på jobb i Oslo, pendling til og fra Oslo er noe jeg må begynne med en til to ganger i uken fremover fast, men det gjør meg absolutt ingenting for jeg trives bak rattet!  Idag er det mye som skal på stell for imorgen setter vi snuten mot Beitostølen og 60 årslag -hipphipp hurra! Hele helgen skal tilbringes der oppe, men det blir utrolig hyggelig<3 

Jeg har hatt en effektiv morgen, betalt regninger, fått unna noen mailer og hengt opp en maskin, kjørt unger på skolen og ryddet litt i huset! Det å stå opp mellom kl 0630-07 er noe jeg må begynne med fast tror jeg, jeg får så utrolig mye ut av dagen min <3 Å se stolen ståopp nedi åsen, finnes det noe vakrere? 

Idag tenkte jeg å tipse dere om verdens beste duft på sprayflaske , den er rett og slett utrolig og gir en fantastisk duft i rommet du sprayer den i! Jeg har blitt hektet- hihi<3 Også er de jo så søte til dekor også <3 Jeg anbefaler Lavendel og cotton, men det er jo et hav av deilige dufter så det kommer jo helt ann på hva dere liker(?) Finnes HER i nettbutikken. 

Se på de søte stjernene også da - nydelige ikke sant (?) Jeg har brukt disse til serviettpynt når jeg har dekket bordet og de var de fine til- det gjelder å bruke fantasien ikke sant(?) Finnes HER i nettbutikken. Jeg ønsker dere alle en deilig dag, vi skrives mer etterpå - enn så lenge nyt hver minutt ! Kosekveld med småtrolla.

Hei og hopp alle sammen! Ikveld er det kosekveld med småtrolla mine, vi har spist kinamat og sett på dropped - det programmet digger jeg og ungene like mye! De elsker å følge med og sitter spent å ser på hvor de blir slippet av hver gang.. For en opplevese det må være , jeg blir sliten bare av å se på jeg altså.hihi. Jeg hadde fått panikk om jeg skulle sovet ved skorpioner og slanger om natta.. Jeg er nemlig livredd alt som har med kryp og slanger og gjøre.. haha...  

To stk veldg fornøyde barn med snufsete nese, slitene kropper og likvel masse energi!<3 Jeg håper dere nyter kvelden, den er ennå ung så nyt den! 

Ut med et gamle, inn med det nye..

Og sånn går det hver uke her hjemme... Blomster, jeg elsker det og vil ha friske roser,tullipaner,hortensia, +++ til en hver tid, men dessverre dør blomstene mine så jeg må kjøpe nye hver eneste uke nesten, jeg snakker om roser og andre stilk-blomster.. Idag fikk jeg akkurat som bestilt på Fredrikstad blomster, jeg handler nesten alle blomstene mine der for bedre plass for de  fineste blomster finnes ikke!  Er dere like glad i blomster ? Jeg får aldri nok av det... Jente greie kanskje(?) Nå skal jeg få unne litt mer jobb her, det blir jo ikke gjort av seg selv akkurat! Jeg skal forte meg å gjøre meg ferdig, ungene og jeg skal idag ha mor og barn tid meg kinamat, dropted (tror det heter det)  og masse kos, på fredagen skal de tilbake til pappaen sin, herremin, jeg gruer meg til å ikke ha de løpenden rundt her hjemme allede.. Nå har de vært her i 1,5 uke til fredagen og jeg skulle så gjerne hatt de her 1,5 til og resten av livet på heltid. Mammahjertet vet dere, det er noe spesielt<3 Vel, har barna mine det bra har jeg det bra <3 Nyt dagen sweeties -Vi skrives etterpå!

Fantastisk pleie!

God kveld! Her sitter jeg etter kveldens hjemme-spa, for en deilig følelse å peele huden, skrubbe seg og få seg en skikkelig "homespafeeling!" I en hektisk hverdag er alenetid på badet alfa o´mega og balsam for sjela! 

I butikken nå har vi tatt inn noen nye velværeprodukter og siden de forsvant kjempe fort ut i julen rakk jeg ikke å sikre meg de før nå og jeg er så enig det min kollega sa om de, de er altså så gode. Jeg har nå prøvd skrubben og bodylotionen over noen dager nå og merker tydelig at huden får en ny "glød". Jeg har brukt skrubben i ansiktet også og det hjalp meg veldig for nå føler jeg huden er glattere og bedre <3  For meg som sliter med så tørr og irriterende hud var disse perfekt! 

En hjertelig anbefaling fra meg på en ellers kald tirsdagskveld... Unn deg selv litt selvpleie <3 

Produktene finnes HER og HER i nettbutikken.Jeg håper dere alle har en deilig kveld, vi skrives mer imorgen <3 

Tirsdag! og livet er så bra...tralllalallaaa..

God tirsda alle sammen, her hos meg står alt for øyeblikket på HODET! (igjen) i know.. Dårlig egenskap altså.. Rydde,rote,rydde og rote, hva skal det bli ut av meg da(?) .. Si det, jeg finner ut det når jeg blir gammel..  Idag gjør jeg om i butikken, nå kommer nyhetene på løpende bånd og jeg jobber livet av meg for å få kabelen til å gå opp, det er så mye som må på plass før jeg er fornøyd(!) 

Igår fikk vi inn en ny genser fra senze of joy.. jeg har alt flyttet inn i den, -årets farge oransje og greier.... Jeg må bare si det -senze of joy kan virkelig det de driver med, ingen tvil om det. Jeg har allerede lagt den ut i nettbutikken og bilde av fargen kommer der og på instagram MYE bedre frem.. Her jeg står nå er lyset litt "gult", men pyttpytt... jeg legger ut et par bilder likevel... Den finnes HER i nettbutikken ! 

Farger er deilig dere, jeg blir så glad av det, er så moro med farger på ellers grå dager .... 

Nå skal jeg prøve å få system her før jeg skal hjem å gjøre meg ferdig der også.... Tiden går ALT ALT for fort!! Nyt dagn alle vakre, vi skrives etterpå vi vel(?) =) 

Rent og pent!

God kveld alle sammen! Åh, nå er jeg helt pumpa, jeg har nemlig vasket vaskerommet, ryddet litt i hyller, flyttet på maskiner, støvsuget bak,i og over ,sortert klesvasken etter farge og brettet flere bunker med rene klær. Nå stor den o´STORE sokkekurven igjen, noen som kjenner til den? Jeg er forferdelig dårlig på å ta dette så ofte jeg burde og bunken blir derfor DIGER før jeg får startet. Typisk meg..jeg innbiller meg at maskinen spiser sokkene mine-haha... Vel, jeg skal få gjort det meste imorgen, men nå skal jeg slappe litt av, ny epispde av "the walking dead" begynner på FOX ikveld og Hans og jeg gleder oss ekstra mye, den serien er så grusom.. usj... 

Vel, nå henger en deilig ullvask med lukten av cotten og lavendel på vaskerommet, elsker å vaske ulltøyet i durance sitt vaskemiddel, vet ikke om noe deiligere jeg altså for jeg elsker den duften.. 

Om ikke lenge nå blir det vaskerom/bad her inne , og gjett om jeg gleder meg... Utrolig nok har jeg likt løsnngen jeg gjorde på vaskerommet veldig bra, til å være gratis kan det jo ikke bli bedre akkurat. hihi... 

Alle de deilige vaskemiddelen finner dere i nettbutikken HER. 

Vaskemiddelet fra Durance får stå fremme, synes flaskene er så utrolig søte <3 Vel, nå skal jeg nyte en time i sofakroken min, imorgen er det full jobb igjen-batteriene må derfor lades på en ellers så turbo jente... Nyt kvelden sweeties <3 

Monday bliss!

God mandag og ny uke! Har dere fått startet skikkelig ennå? Jeg stod opp når kl var litt før 07 idag og var lysvåken- det å se det gå fra mørkt til lys nede i åsen er så deilig, jeg føler våren kommer mer og mer nå og det er fantastisk følelse. 

Idag har jeg for første gang siden jeg startet å blogge en "blogg-plan" og dere kan tro det er deilig! Jeg kan faktisk ikke forklare den lettelsen det gir meg, nå vet jeg hvordan uken blir og gleder meg som en liten unge til å dele alt med dere, nesten så jeg vil begynne idag med alt vet du- hihi.... Ja ja, en ting av gangen, da blir det best! På denne tiden av året brenner jeg duftlys så å si hele tiden, jeg elsker det! Og best av alt er det å komme hjem og merke at go´lukten sitter i hjemmet ennå  *smiler* .. Jeg skal snart dele noen nye duftlys med dere, men idag er det lukten av cotten som sprer seg i huset, den beste lukten sprø du meg..  Mange av dere har ettersprut sølvbrettene vi hadde for et par år siden på bein, nå har jeg kommet over noe enda "kulere" ... Nemlig et stort rundt trebrett på bein - og prisen er halvparten også( kun 349,-)  Rottingbrett, trebrett-you name it, jeg elsker å pynte opp med det! 

Fatet finnes HER i nettbutikken. 

Nå må jeg komme meg vidre i oppgavsbunken min, nyt dagen så skrives vi! 

Spøsrmålsrunde -svar DEL 1.

Så har tiden kommet og jeg skal svare på noen av spørsmålene deres, jeg må dele det opp i to, hvor jeg tar interiør over en og personlig over en, slik blir det mest ryddig. 

1: Hva slags utdannelse har du? 

Jeg har faktisk ingen utdanning, men jegfullførte grunnkurs helse og sosialfag og har tatt en god del kveldskurs. Salg og markedsføring er en av de, itillegg har jeg lært mye om farger, fargesirkelen, gått fotokurs +++ Det meste er selvlært, jeg brenner virkelig for det jeg gjør og er perfeksjonist mot megselv  i det jeg driver med, jeg tror det er oppskriften til å få til det man driver med -at man virkelig brenner for det. 

2: Har du alltid likt interiør? Hvorfor startet du med nettopp dette?. 

Interiør har alltid stått mitt hjerte nært, så lenge jeg kan huske har jeg styret og ordnet med ting og tang. Jeg var ikke gamle jenta når jeg begynte å gjøre om på rommet mitt og når jeg var hos farmor fikk jeg alltid med meg noen skatter hjem og det var alltid like stas, jeg tok alltid godt vare på det jeg fikk og flere ting har jeg en dag idag. Det var først når jeg fikk en liten leilighet under mamma og pappa jeg fikk opp øynene og begynte å bruke nesten alle lommepengen mine på ting til leiligheten. Etter det har det bare gått på!  Jeg startet med interiør fordi dette er noe jeg følte jeg fikk til, hadde min egen greie på og kunne skille meg litt ut med. Siden jeg blogget og fikk et navn her har det bare blitt mer enn jeg kunne drømt om. 

3: Hva hadde du jobbet med hvis du ikke hadde hatt interiør butikk.? 

Hadde jeg ikke gått den veien jeg har gjort og skulle begynt på nytt ville jeg nok valgt og bli advokat. Jeg har lest de fleste "jus i hverdagen" bøker og dette faget hadde passet meg perfekt da jeg alltid har synest lover, regler osv er veldig spennende. Tro det eller ei. Et annet fag som jeg føler hadde passet meg perfekt er sykepleier, det fordi jeg alltid har elsket å jobbe med mennensker. 

4:Norsk eller matte? 

Å, her fikk jeg et godt spørsmål.(!) Jeg elsker å lese så Norsk er noe jeg alltid har likt,(tro det eller ei) men jeg må nok si mattematikk. Når jeg gikk på skole hatet jeg dette faget, men for noen år siden begynte å jeg kjøpe meg mattematikk bøker for å fordype meg litt i det( kun for hobby). Idag elsker jeg å sette opp budsjetter og diverse og synes dette er veldig spennende. 

5:Har du noen gang hatt lyst til å stenge bloggen og være anonym? 

Ja og nei. Når det har stormet som verst har tankene vært der, men jeg elsker virkelig dette så jeg klarer ikke se for meg et liv uten bloggen, butikken og jobben min. Dette er noe  jeg har fått til og klart å skape en jobb ut av så å stenge den bort er utenkelig. 
6: Hva skjedde mellom deg og Håkon? 

Hmmm, si det(?) Håkon og jeg vokste rett og slett fra hverandre, men er gode venner en dag idag. Det var et veldig tøft valg, men når man fungerer bedre som venner og man ønsker forskjellige ting er livet for kort til å være sammen bare for å være det. Jeg har jo vært sammen med Håkon hele mitt voksene liv nesten så det å starte på nytt har vært en prøvelse også, men jeg er veldig glad vi tok vaget når vi tok det og bevarte vennskapet. Vi har to flotte barn sammen og jobber sammen som et team for at de hele tiden skal ha det best. Olíver og Mathilde er det som står i fokus hos oss hele tiden og heldig som vi er har familien ( søsken, x-svigerforeldre +++ ) også valgt å holde god kontakt med oss, det er godt for jeg var veldig knyttet til hele familien til Håkon. 

7:Tjener du mye ,eller har du mye lån? Hvordan har du råd til å bytte ut ting hele tiden.? 

Jeg jobber og tjener deretter. For meg er det urelevant hva man har i lån så lenge man klarer å betjene det med god margin. Dette er noe jeg mener gjelder alle. Jeg er idag det jeg kaller flink med penger, men jeg har ikke alltid vært det. Jeg er veldig opptatt av å bygge meg en god og trygg økonomisk  fremtid og sparer til barna mine hver mnd (barnetrygden) Jeg ønsker å være en trygg og god brikke i livet til barna mine og det blir man ikke ved å surre selv. Jeg skulle så gjerne ønske jeg var flink mye tidligere enn hva jeg var, men det å lære den "harde" veien er vel best.  Jeg bruker huset mitt som "showroom" , noe som vil si at mesteparten av det jeg tar med hjem forblir ikke i huset mitt. Jeg er heldig fordi jeg har tilgang på mye fint til en mye hyggeligere pris enn om jeg skulle gått i en annen butikk, men det er ikke gratis for meg heller så jeg har ikke råd til å handle vilt. 

8:Røyker og drikker du ofte /mye? 

Jeg drikker lite og sjeldent og har aldri røyket. Jeg drikker helst  pepsi max og har ingen planer om å begynne å røyke i voksen alder. 

9:Hva er det verste du vet? 

Urettferdighe,mobbingt og forskjellsbehandling. Dette er noe jeg ikke kan fordra og absolutt ikke ønsker å se. Jeg er veldig opptatt av å gjøre likt og mener at man uansett hvilken situasjon man står i er det å begynne å gjøre forskjell rett og slett uvoksent og en dårlig egenskap. Mobbing er så uakseptabelt og om jeg noen gang hadde tatt mine barn i dette haded jeg blitt illsint. Vi lever en gang og skal derfor ta godt vare på hverandre vi får ingenting med oss i graven og kommer alle nakene til verden. 

10:Har du brutt forlovelsen med Hans? 

Ild sprer seg i tørt gress .. Jeg har ikke brutt noen ting, men pga jeg følte at andre skulle bestemme alt inninfor nettopp dette, litt for mye negativitet og diverse valgte jeg å legge dette litt på is. For meg må flere brikker på plass før jeg velger å gifte meg for 2.gang. Jeg skal nemlig ikke skille meg igjen og derfor veldger jeg heller bruke god tid når ting rundt meg ennå er litt "uklart". MEN, sant skal sies at vi har det veldig bra som kjærester så for meg er det ingen hast jeg er bare 26 år. hihi... 

11:Er du lykkelig? 

Jeg er lykkelig, ikke hele tiden hver dag, men jeg er det hver dag og det er viktigst <3 

12:Har du planer om flere barn? 

Drømmen er jo å gifte meg å få en liten en til, men her jeg står nå passer ingen baby inn riktig ennå. Jeg har ennå "små" barn og ønsker å bruke og gi alle min tid til nettopp dem. Jeg er heller ikke babysyk så om jeg vil få en til får tiden vise. Situasjonen min gjør det å bli gravid vanskelig og om jeg vil sette meg i den situasjonen der jeg kan bli kjempe skuffet vet jeg ikke. Tiden vil vise hva som vil skje, jeg er åpen for det meste og ser veldig positivt på livet !

13:Hva er dine yndlingsnavn forutenom Olíver og Mathilde.?

Enkelt. Hadde jeg fått en gutt igjen noen gang skulle han hetet William, Philip eller Jacob  og jente Julie,Martine eller Aurora.  Søte navn ikke sant? 

14: Blir du å se på unge mødre igjen? 

Nei, det blir jeg nok ikke. Jeg har vist det som er å vise av meg der, men om jeg blir å se igjen andre steder for tiden vise ;) 

15: Er 2015 ditt år? 

Dette er absolutt mitt år, vent å se alle sammen, jeg har mye som skal opp og frem dette året. ! 

Mamsen´s dag eller bare morsdag.

God morsdag alle fantastiske flinke mødre der ute!  Hatt en fin dag så langt? Vel, jeg tar ikke dagen så høytidlig, ungene kom med hver sin tegning og kællen lå å sov lenge mens jeg ryddet og ordnet i rotet mitt. Nå Lukter det deilig i hele huset også for jeg har valt å bruke de morgentimene som var på å vaske huset Jeg har så mye på planen denne uken og to møter i Oslo så denne uken MÅ jeg være ferdig med slik. Egentlig er søndags morgen den perfekte "vaskedag" , ingen butikker er åpene, ungene er filmsyke, kællen sover og jeg kan holde på i min egen lille boble uten dårlig samvittighet for noe som hels!  Perfekt ikke sant? Søndag er ikke en typisk rød dag  for meg likevel så har jeg mulighet da så hvorfor ikke. 

Spisestuen er nå skinnende ren, og jeg skal nå gjøre meg ferdig med walk-in garderoben min før vi skal sette oss i bilen og levere et par morsdagsgaver <3 

 Nyt dagen og slapp av <3 

Orden i sysakene...

God lørdag! Her står jeg å rydder i garderoben vår, vinterdressene,lurer,votter,hansker,ulltøy ++ vaskes og brettes så når uken kommer kan uken starte for fult igjen.. Jeg hater rot og elsker system og det gjelder alt her hjemme. Det å ikke hvite hvor man har ting, kan dere tenke dere noe mer stressende(?) ... Idag gikk jeg til innkjøp av et nytt stativ, stige og masse kleshengere, jeg har en stor strykejobb forran meg med guttas skjorter, men deilig er det når alt er på plass! 

Kaos før kos og det er jeg kjent for- haha... 

Nå skal jeg starte på en deilig salat og resten av "rotet" tar jeg imorgen.. Morsdag og rydding hører ikke det sammen? Kæll og barna her i huset er veldig bortkjemte, de tror nemlig klær vasker seg selv, strykes automatisk,ryddes av skygger og vaskes av spøkelser ... Sannheten er at de har meg og ikke vet hva det vil si å gjøre disse tingene selv. haha... 

Vi skrives alle sammen, magen romler og jeg er kjempe sulten!!! God lørdagskveld! 

Fredag og helg!

God helg! Endelig helg og jeg skal denne helgen bare nyte den med ungene og kjæresten, etter at jeg kom hjem har det vært noe hele tiden så vi har ikke hatt tid til noe nesten. Imorgens kal vi derfor dra på kino og det er noe ungene har gledet seg til i mange dager. Søndag er det morsdag og da tenkte jeg å lage deilige hjemmelagde boller med tilde min , Olíver ville nemlig ha boller å da blir det slik <3 

Kjøkkenet er klart for helgen og jeg elsker det bare mer og mer <3 

Jeg ønsker dere alle en deilig kveld, vi skrives litt senere <3 

Hva lurer du på?

God kveld i stuen! Hatt en fin dag? Vel, idag tenkte jeg å kjøre en aldri så liten spørsmålsrunde, det har så mange av dere spurt om og siden jeg er litt "privat" av meg på så mye har ejg ikke ville ha noen spørmsålsrunde itilfelle jeg må svare på noe jeg ikke har lyst til. Uansett... Jeg tenkte å kjøre en spørsmålsrunde nå, dere kan spørre om interiør, trender, hus,hjem ja om om det er noe relevant om meg dere lurer på.. Jeg svarer ikke på tull, det sletter jeg, men jeg regner med at der forstår det! 

Så dere, det er derfor bare å "fyre" løs og spørre ivei så skal jeg svare dere så godt jeg kan <3 Nyt kvelden, så skrives vi! 

Back on track!

Så var vi tilbake fra reise og jeg har allerede prøvd å rydde litt opp i det ene og det andre på arbeid, nok av ting skal på plass denne uken og det er ikke gjort i en håndvennding.. Så her sitter jeg å begynner å bli firkantet i øyenen etter noen timer forran skjermen. Det gjelder å være kreativ og bruke hodet! Jeg fikk pakket ut av den ene bagen igår, skiftet på sengen og vaske et par maskiner, her hjemme stod huset på hodet og da må bare brette opp armene. 

Nå som rommet er luftet ut, vasket og ryddet gleder jeg meg enormt til å legge meg ikveld for da har jeg sikkert fått unna alt somhenger over meg for idag også. Borte bra-hjemme best 

Og jeg har endt opp med enda flere deilige putetrekk i lyseblå, nå havnet et par på soverommet også og skapte vårfølelse med en gang! Finnes HER i nettbutikken. 

Deilig mykt skjerf finnes HER. Nå skal jeg en tur ned i butikken før jeg skal tilbake og rydde litt mer opp i oppgavene mine , jeg håper dere har en fantastisk dag! Vi skrives etterpå <3 

Siste lunsj ut i sola..

På en veldig god stund... 

Vi har hatt en helt fantastisk tur og bare hygget oss mellom slagene, det har vært så hyggelig! Idag har vi fartet fra tidlig morgen og Nina var inne å vekket meg kl halv 7 på morgningen, hun hadde nemlig skrevet en melding til hun vi låner feriehuset av at vi ikke kom hjem før til neste år og at vi nyter livet! Jeg skulle ønske jeg kunne tatt dere med meg i bagen for her nede er den helt fantastisk nå! Jeg gleder meg jo veldig til å så mine to små og kjæresten min igjen, men dagene har gått så fort at jeg nesten ikke har klart å holde med tiden.. Nå skal vi pakke koffertene våre, jeg har vært i porto banus å shoppet , og endte opp med så "mange" som 4 flotte belter til kjæresten!  Sånn går det når man ikke klarer å bestemme seg for et... Dårlig egenskap -i know! Men nå blir han beltefin også da- hihi.... På turen har jeg blitt kjent med verdens flotteste og herligste dama! Det å snakke med et menneske som har så forståelse for deg som person, roser deg, gir deg råd, deler erfaringer og tvers igjennom er god er ikke noe man gjør hver dag <3 Hun ga meg noen gode tips og de skal jeg faktisk ta til meg og når hun kommer hjem skal vi ut å spise en lunsj sammen <3  Jeg er så takknemlig når jeg får lov til å bli kjent med så flotte personer og gleder meg allerede til vi treffes igjen <3 Nå skal jeg ta meg et glass sangeria og nyte de siste timene før vi imorgent idlig setter snuten hjem mot kalde Norge! 

Nyt kvelden så skrives vi <3 

Så litt shopping!

Hei og hopp- idag har det skjedd så UTROLIG mye, jeg har flydd fra sted til sted for å rekke det jeg skulle og klarte innimellom alt å små shoppe litt. Er det en ting jeg elsker er det glitter og glam og disse lekre go´bitene klarte jeg ikke motstå.! Vesken er så lekker og jeg prøvde å få ordnet tak i innkjøperen bak denne så jeg kunne sende og tolle inn 100 av denne til Norge , men det var ikke lett og irriterende er det! Snakk om godbit! Jeg har sett mange av denne vesken, men denne er STOR og har en helt annen finish enn de jeg har sett rundt så jeg falt så plasdask! Tenk denne på badet med toalett papir, på båten, stranden - you name it! Jeg skal prøve å få tak i et par til for jeg elsker å bytte på litt... Vi skal snart ut på farte igjen, vi ahr det så utorlig koselig her nede! Vi kom ikke hjem før kl var halv 3 inatt så dere forstår sikkert at vi koser oss litt innimellom også! For livets glade jenter går solen aldri ned! 

Nyt dagen , så skrives vi nok i løpet av kvelden <3 

Lunsje dag...

God kveld i stuen, jeg er så vidt innom for å si hei og hopp for her nede skjer det noe hele tiden og jeg har ikke mer enn få dager på meg. PLanen min er egentlig å ikke rekke flyet så jeg kan bli her noen dager ekstra -haha.... Vi har suset rundt i Porto´n i hele dag og bare hygget oss med masse trivlige mennesker og gøyalt liv! Verden er ikke stor og akkurat her vil jeg stifte røtter og bli ! Renslig og pent vet dere, akkurat slik jeg liker det! Jeg kan ikke noe for det jeg altså, bælpene ting og tang har alltid intressert meg, kan titte meg ihjel.  Været er slik vi trodde, når solen skinner kan jeg gå uten jakke, men frysepinne som jeg er hadde jeg den på meg når vi satt og spiste lunsj på Magna, for der blåste det bittelitt pga høyden... Nå skal vi straks ordne oss og komme oss ned til nye eventyr, nyt kvelden så skrives vi! 

Spania!God søndag fra deilige Porto Banus , her skinner sola og livet leker Vi har tatt denne morgen helt med ro, spist deilig frokost og slappet helt av! Heldig for dere så har jeg med meg hun som maser på meg at jeg må blogge og hun passer på at kameraet er med overalt! Nå står vi på farta ut i solen ! jeg skal være aktiv her på instagram så dere får bare følge med! Å starte februar med mange + grader, sol og ballerinas gjør absolutt ingenting! 

Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

hits