februar 2013

Well done ...

Og store og små er veldig fornøyde ! Olíver har fått alt han ønsker seg + litt til , spist masse mat og deilige kaker. Kvelden ble veldig vellykket og alle så ut til å kose seg kjempe masse! 

Idag er en litt rar dag for Håkon og meg, for 6 år siden var vi på sykehuset og skulle i løpet av de neste 24 timer bli mamma og pappa for første gang. Jeg husker alle tankene, alle forventningene og følelsene som virret rundt i kroppen min. Jeg skulle bli mamma og Håkon pappa....Det å bli mamma har vært helt annerledes for meg enn hva jeg hadde trodd. Alt av følelser ble så mye sterkere, hjertet slår så mye fortere, tankene mer intense, reddselen mye større og utfordringen mye vanskeligere .. Ja, alt i alt har mammarollen gitt meg en kjærlighet til noe jeg aldri hadde trodd jeg kunne elske så intenst før. Olíver er så spesiell for meg, han har alltid vært det. Han ser opp til meg og har oppdratt meg og lært meg selv å kjenne, han er min stolthet og mitt mesterverk - en bedre versjon av meg selv -en MYE bedre og den versjonen er jeg forferdelig stolt av ,dere! ( Mathilde også så klart) ...

Idag har vi feiret bursdagsbarnet og jeg tror han er en stolt kar ! 

Mitt ferske lille tantebarn Dennis - min lille babisprins ! 

Nå skal jeg få ryddet opp alt rotet-SÅ er det kveld!! Imorgen må jeg være opplagt Olíver våkner nok tidlig å lurer på pakkene sine tenker jeg... Da er han 6 år! 

Nyt kvelden- imorgen kommer det første innlegget mitt med en av deres hjem ut- jeg gleder meg!!! 

Jubel og glede!

Hei og hopp og god TORSDAG! Her i huset har det gått i 110 siden vi stod opp, min mor og jeg har nemlig laget sterk gryte og det skal hele familien komme på idag!  Olíver og pappa skal feires og det har jeg gjort litt ekstra stas på! Jeg elsker å gi barna mine den perfekte bursdagfeiring og hvert år lager jeg i stad de deiligste retter eller bestiller lekre koldtbord ! De har jo bare bursdag en gang i året og hva er ikke morsommere enn å feire den med deilig mat og kaker ? 

Vel, siden jeg feiret dagen min forrige uke valgte vi å slå sammen pappa og Olíver da det blir så mange rett etter hverandre så idag skal pappas 58 år feires og Olívers 6 år ! Tenk at tiden går så fort dere, min lille gutt er blitt hele 6 år gammel !! Jeg har faktisk vært mot i hele mitt "voksne" liv... Litt sprøtt å tenke på. 

Her ser dere det ene av de to bordene jeg har dekket ferdig pyntet! 

Deilige nye potter har flyttet inn og disse kommer ut på nett til kun 239,- kr stk (dette er den største i serien) 

Og lekre kurver kommer ut , denne koster 229,- 

Nå skal jeg dra frem støvsugeren å få unna litt gulvmøkk!!! Nyt dagen vi skrives etter selskapet!! 

Hejdåå! 

Så mye nytt ....

Idag kom det uventet en stor pall med varer til butikken , jeg tror jeg akkurat hadde satt foten innenfor døren her hjemme klar for å starte på mailen, men det skjedde ikke! Nå er det ikke noe jeg synes er morsommere enn å fylle opp butikken heller og idag ble den ENDA finere enn den var igår - jeg elsker nyheter og alle de lekre klærne vi får inn nå og interiøret så klart! Idag fikk vi inn noen helt rå skinnshorts fra MOXY , en rålekker jakke i gull og en helt fantastisk og lekker bluse!!! 

Sjekk den rå shortsen da,dere- in løøøw og ille sprek altså!!! 

Og se på disse veggboardene da, jeg var skeptisk til å begynne med, men gud hvor lekkert det ble og veldig morsomt å leke seg litt med også! 

Idag har jeg også fått ut noen deilige nye artikler i nettbutikken også på lykter og lysestaker - ille deilig å fylle den opp med nyheter og mer kommer!! 

Nå skal jeg spise litt deilige middag , jobbe med mailen min og komme tilbake til dere!! 

 

Nyt kvelden- vi skrives!

Litt enkelt og veldig pompøst.

God morgen Norge! Jeg vet mange nesten trodde bloggen var lagt ned igår, jeg vet ikke hva som skjedde med den igår kveld, men jeg tror  det var wordpress det var noe galt med i dette tilfellet, for jeg fant ingen andre feil, men men....

Idag har jeg mye på agendaen, min kjære pappa fyller 58 år, og jeg skal ned på jobben og legge ut flere nyheter på nettet til dere, kåre vinneren av den LEKRE glitterjakken. Ikveld skal Håkon og jeg dra å se på ny benkeplate til kjøkkenet og en ny vask, få litt priser, hente en pakke til med litt gulv og begynne å planlegge hvordan vi skal få rivet ned veggen inn til kjøkkenet uten at det skal bli en alt for STOR jobb. Jeg har SÅ mange planer for kjøkkenet vårt, spesielt siden vi skal sette inn en kjempe stor og lekker kjøkkenøy!  Itillegg planlegger jeg vaskerommet, jeg drømmer om noen skap,ekstra hyller og en benkeplate over maskinene... Hmm... Toalettet planlegges også.. Enda mer -Hmmmm? Vel, dette er jo rom vi ikke er ferdig med så dere kan jo tenke dere jeg planlegger hva vi kan få gjort og hva vi ikke kan få gjort, hva vi drømmer om og hva vi ikke ønsker.....  Jeg kan sitte å sette sammen mappe på mappe med inspirasjon til de ulike rommene, men per dags dato er det disse bildene jeg alltid faller tilbake på... 

Kritttavlen synes jeg ser genial ut , fargen er lekker, å se hvordan den farger får frem detaljene ellers. Denne ville blitt perfekt på kjøkkenet vårt tror jeg.. 

Bare se hvordan den fargen gjør seg... Hvitt og mørkt- elsker kontrastene disse ulike mørke og lyse fargene gir... 

Toalettet-- her ser dere det samme igjen-mørk detalj på veggene og noen helt nydelig små detaljer --Denne noen er i seg selv helt nydelig .. Toalettet i underetasjen vil jeg gi litt en stil slik som dette og det er ikke mer enn et malingstrøk og noen gode ideer fra å få det til..... 

Og dette vaskerommet da dere... Jeg DRØMMER! Jeg kan skrive under på at slik stil som alt dette er min drømme stil og dette er en stil jeg faller tilbake på hele tiden når det kommer til hva som inspirerer meg . 

Dus gule vegger.? Hmmm.... Jeg vet gult er kult og alt det der, men jeg er skeptisk selv om jeg ser at dus dus gul er kjempe vakkert. Idette tilfellet ville nok jeg valgt en annen farge, men jeg synes likevel det er kjempe vakkert, men dette blir litt for "vakkert" for meg så jeg tenker litt mørk kontrast igjen jeg da.. TRYGT  og veldig Camilla... !!!

Vi skrives etterpå--- over 50 stk har sendt meg mail og det er ILLE morsomt!! Jeg gleder meg til å starte, jeg tror dette er noe som vil bli populært, altså! 

Nyt dagen- vi skrives! 

 

(inspirasjon bildene hentet fra nettet) 

Hjemmekoselig, men ikke betal skjorta..

De siste ukene har jeg vært i mangfoldige hjem, svart på enormt med spørsmål ang. hus og hjem og den siste tiden har jeg fått veldig mange spørsmål på hva man kan gjøre for å oppnå resultater uten at det koster skjorta i hus og hjem. Jeg har derfor tenkt litt å har et forslag å komme med, hva med ukens leser spørsmål? Har du et hjem eller rom som ønsker oppgradering ? Tør du legge med bilder som jeg kan bruke ved anbefalingene mine her på nettet? Jeg gir de som tør å vise frem deres hjem gratis interiør.vei. mot at jeg kan bruke bildene her på bloggen, navn og annen informasjon går jeg ikke ut med så klart og jeg holder meg 100 % profesjonell. 

Er det noen som har noen spørsmål -fyr løs-jo mer spørsmål jo flere spennende tips kan jeg gi!!! 

 

Send meg et bilde eller to, si litt hva du ønsker, hvor du står fast og jeg skal hjelpe deg å bli fornøyd ved enkle og rimelige valg! Send mail på byvillapaprika@hotmail.no  så kanskje jeg kan hjelpe deg?  

 

Nå skal jeg i møte -så vi skrives igjen- håper du henger deg på!  Tenk så mange som trenger det lille dyttet bak, kanskje ditt bilde kan være med å inspirere! 

Litt morgengretten ...

Bare på kvelden istedenfor ! Idag trodde jeg at jeg var heldig å slapp unna den intense hodepinen, men nei da...Den vil ingen enda ta på meg idag, litt sånn eksplosjon følelse på innsiden av frisyren... Føler meg skikkelig morgengretten rett og slett, selv om det er kvelden og jeg venter på å bli trøtt... Jeg tror nok 10 timer forran dataskjermen er skylden i at hodepinnen har satt seg, det er jo ingen som anbefaler å få skjermøyner heller..Eller hva?  Håkon har lovet meg en mini hodemassasje, er jeg heldig sovner jeg i  fanget hans når jeg får det og våkner lys våken og frisk som en fisk imorgen! Da venter nok en dag med stappfull timeplan og en alt for liten tid med småtrolla mine.... Noen dager blir det slik så vi skal nok få tatt det igjen dagen etter. Torsdag er det familie selskap og Olíver blir 6 år , at det snart er 7 år siden jeg ble gravid for første gang er helt sprøtt og at ungene begynner å bli store er ikke lenger noen tvil. 4 og 6 år .... Jeg sier det jeg dere, nyt tiden de av dere som har små..... Den går ALT for fort! 

 

Fra å føle seg sånn...!! 

Til å å ligge slik.......

Betyr kun en ting- lade batteriene og vente på at morgendagen skal overøse meg med energi ! Inntil det-nattinatt! 

God mandag!

Riktig god mandag og kommende uke! Har dere fått startet dagen ennå? 

Her i Fredrikstad skinner solen, himmelen er blå og jeg har skikkelig vår følelse, rart og deilig at det begynner å gå mot vår og sommer! Jeg våknet idag nesten før klokken, inatt har jeg faktisk ikke sove så godt , jeg har hatt en intens hodepine og vært skikkelig tørst! Enda godt jeg en ibux gjør under og jeg føler jeg har fått livet i gave på nytt nå som den har begynt å fungere... Jeg har i det siste "liksom" blitt så sunn, men idag sprakk jeg og startet dagen med en Napolins kaka og noen spennende nye kataloger. 

Litt glamour inspirasjon .... 

Håndveske, smykke,glitter pute, neglelakk,armbånd og glitterpung alt hos Villapaprika .... 

Nå skal jeg få lakket neglene mine med en blå tøff farge , ordne litt i sysakene i butikken og nyte at en ny uke har meldt sin ankomst med strålende sol og skyfri himmel! 

Idag kjører vi også dagens produkt og idag kan du sikre deg dette lekre teppet fra PALMA til 1399 ,- for nå 699,- Altså halv pris! Produktet kan du sikre deg ved å trykke HER... Like sprekt sommer som vinter og med en slik pris kan det ikke bli annet enn supert! 

Nyt dagen da, dere-vi skrives! 

For små prinsesser...

Og tøffe prinser, men ikveld starter vi med prinsessa.

Mathilde har alltid hatt kjoler, hun bruker det like mye i hverdagen som til fest og har fra hun ble født vært min lille levende dukke. Ei prinsessedukke som jeg har kysset på hver dag, sagt jeg elsker 100 ganger i døgnet og som jeg feller mange tårer av hver gang hun gjør noe som smelter hjertet mitt, noe som skjer hver dag. Mathilde er ei lita moteprinsesse, men med de riktige verdiene. Hun elsker h&m kjoler like mye som gant eller armani og jeg har heller aldri lært henne forskjellen på dyrt å billig når det kommer til klær. Hun går i det hun synes er fint og for henne spiller det liten rolle hvilken merkelapp som henger bak i nakken på kjolene hennes. Tights med badedrakt og leggstrømper,caps og ALT for store smykker er et av Mathilde sine mange favoritt antrekk. Jeg har siden jeg fikk barn elsket å pynte de opp i det fineste fine, store puff kjoler, søte glitter sko, morsomme gensere, nydelige bluser og vakker hårpynt. Hvem "jålete" mor daller ikke opp prinsessa si. (?) Denne helgen ordnet vi garderobe til småtrolla i underetasjen, satt inn nye kurvrekker,skap osv . Det ble altså så hyggelig og deilig og de nydelige prinsesse kjolene til lillemor fikk ENDELIG komme opp og frem. Jeg bare elsker de søte kåpene hennes, veskene og de nydeligste kjolene hennes som faktisk har passet i 3 år fordi jeg kjøpte de 2-3 str for store til å begynne med.. 

Hos ei ekte prinsesse er det mye rosa(og lyseblått)  og et snev av en mor som har kjøpt alt hun har villet ha selv, bare til sessah si isteden . Så lenge hun er liten nyter jeg muligheten .... Om noen år er det ei ungdom ut av henne og da er det nok ikke så mye min mening har å si lenger...

Velkommen inn i garderobe boden til lille Mathilde ; 

Verdens nydeligste sommerkjole fra Zara ... 

Søte små musetøfler med glitter -Mathilde´s favoritt tøfler <3 

Hallo Kitty er og blir en pusekatt som Mathilde ikke vil være for uten.. Hun er nok ikke alene om å elske den pusekatten <3 

Nå skal jeg fortsette å brette litt klær en kurv full av ulike sokker skal sorteres og finne partneren sin.. Uff...Den jobben er det verste jeg vet! Kan ikke tenke meg noe kjedeligere, men skal vi ha sokker på beina må jeg bare starte !!! De jeg har på nå er det hull i-et godt tegn kanskje? 

 

Nyt kvelden alle vakre , vi skrives! 

Solskinn inn vinduet..

Jeg vet ikke om noe deiligere enn å våkne til skyfri himmel,+ grader og vårfølelse, det er ikke til å komme unna at jeg liker den årstiden vi har foran oss aller best. Det at vi snart kan begynne å orde ute slik at huset og gården får en facelift, blomster flytter inn i urnene sine igjen, grillen kan brukes og den nye kose uteplassen kan bli et nytt samlepunkt for sene sommerkvelder med kos og hygge. 

Idag skal vi få ordnet litt ute, ta oss en tur til harryland og kjøpe litt småtteri og *kosmosoverdose* med småtrolla våre. Det å ha en fri søndag uten noen gjøremål er helt fantastisk og veldig deilige, igår vasket jeg huset, tok all klesvasken, ryddet bort alt av klær  og fikk orden i sysakene i begge etasjer, skiftet på alle senger og vasket badet - nå kan fridagen bare nytes! 

Og et rosa jenterom for ei lite prinsesse er ferdig ryddet og alle lekekasser og kurver har endelig system ... Lillemor roter mer enn man skulle tro var mulig og før jeg vet ord av det er nok alt kastet ut av kassene og ned på gulvet igjen.. Nyt det så lenge det varer sier jeg, i skrivende stund hørte jeg en kasse gå på hodet!! haha.... 

Nå skal jeg kaste i meg litt frokost, mannen har laget omelett til oss -et must  helgen!! 

Full fart og finpuss..

Når man kjøper seg hus,kjøper man seg som regel evige prosjekter. Vi har et hus som går over to plan hvor 1.plan består av  - gang.stue,kjøkken,bad,2 soverom - underetasjen - hall,gang,kjellerstue,soverom,toalett,vaskerom,matbod + 3 store boder + en utvendig bod under verandaen.  Huset vårt er i underkanten av 200 kvm og for oss nesten dobbelt så stort som det vi flyttet ifra. Mathilde hadde før et rom på 9 kvm og fikk når vi flyttet inn her 13 kvm Ettersom at kleskapet hennes nå er tatt ut, mitt klesrom malt kritthvitt med nytt av kurvsystemer og kurver har vi gjort en vri på løsningen her i huset og flyttet klærne til ungene inn i klesrommet og satt inn enda et kleskap på  vårt rom da det er over 15 kvm og mer enn stort nok til det. Mathilde og Olíver har for mye klær for et skap ( sånn har det rett og slett blitt) og av den grunn var det en billigere løsning å få alt samlet av skap på vårt rom og flytte ungene ned. Egentlig mer praktisk også for jeg kler alltid på ungene på vaskerommet hver morgen og Mathilde hadde klær i begge etasjer så nå er det orden i sysakene....  Masse bilder kommer , maling gjør under og huset blir mer og mer ferdig. Jeg er veldig opptatt av at ting står praktisk plassert og av den grunn planlegger jeg veldig før vi skal gjøre noe... 

Nå får dere en liten sniktitt på en betongmalt ikea kommode og et ROTETE rom skal få system !

Nå skal vi kjøre Mathilde til kusina hennes og leie film til Olíver - han skal nemlig ha guttetid i kjellerstuen med film og lørdagkos så da skal nok jeg få unna litt husarbeid og forberede middagen imens mannen rydder garasjen ! 

Nyt lørdagen -masse bilder kommer!! 

På jobb

En morgen i bilder ....

Hvis bilder sa mer enn tusen ord ville jeg spart meg for mye tid når det kommer til denne skrivingen.. Jeg hadde bare lagt ut et bilde og VIPS hadde alle lest mange linjer med dagens referat igjennom bildet. 8-9 bilder , 9000 ord(?).. Bilder kan som dere sikkert vet lyve, det kan bevise og det kan sette spørsmål ved noe, egentlig er bilder i seg selv veldig spennende... Tenk dere litt selv hvor mange spennende forskjellige historier som hadde florert rundt om alle som ser dette ENE bildet hadde klart å lese tusen ord ut av det.. Og hva sier disse bildene mine fra idag deg om min morgen? 

Jeg vil ikke tro de sier deg så veldig mye for idag har jeg lagt igjen litt tid i detaljer, sett igjennom katalogen til american vintage som vi venter inn nyheter fra i løpet av starten på mars, jeg har fått unna mange mailer og startet dagen med en redbull,posert i yndling skjerfet mitt , redd opp sengen i vindu og prøvd å sette en plan på hvordan jeg kan ordne det enda litt hyggeligere der og fått frem litt mer klær.... 

Solen skinner idag, helgen står for tur og jeg vet at denne helgen blir fantastisk ! 

En setning ,ti bøker...

Vi jenter og kvinner.... Det lille ekstra i hverdagen til en "Typisk" deg.... 

Har du noen gang lagt merke til hvordan sure miner, tunge toner og grove shitkastninger smitter?  Har du en dårlig dag kan jeg "banne" på at du gir noen andre det også? Mange av oss jenter er litt slik, vi vet best, er best og har aldri feil- gudbedre de som påstår noe annet. ?Vi er eksperter på å legge ting mellom linjene om det passer oss best .Har en sagt A vet man(nesten) med sikkerhet at noen andre kan si B og C  også, og man har nesten spist seg "stappmett" på dampende historier  som legges ut i hytt og gevær som minner om jenter på ungdomskolen før man står opp om morgenen .. Jenter kan dra stikken langt og når de som sier " vet du hva hun sa?" ...."Fy, -hun sa det til meg" .... "og hun sa det vet du".. .... "for ikke å snakke om DET! " -.."Herre har du hørt hun har sagt det også eller?" finner gleden i det er det nesten utrolig. Slik kan det for jenter som hater hverandre en dag og elsker hverandre en annen dag fyre løs og hemmeligheter er ikke lenger hemmelige og har du sagt noe har du gjerne ALDRI sagt det likevel når dagens lys møter realiteten..Det er ofte slik som dette mobbingen oppstår også, gjennom prat og nett.? Jeg blir derfor alltid like forbauset over hvor mye tid slik tull tar opp -NOTERT på" Busy"  "jenter" i sin beste alder (i følge de selv)som har  ALT for mye annet å gjøre... Facebook f.eks har blitt den nye plassen for å gjerne sverte folk , gjerne ved slibrige statuser og spennende eventyr om skjønnheten og udyret for ikke å glemme "dalle"meldinger om hvor fantastiske de som forteller dette eventyret er i slike "tagga" oppdateringer ! Bare tenk deg selv hvordan noe slik kan treffe andre dersom noen er en mobber eller blir mobbet. 

Jeg vet mange  jenter / kvinner(gjerne de unge) bruker fantastisk mye tid på slik , det trenger man nesten ikke tvile på.. Kommer noen inn å kaster ut av seg eder og galle er det veldig lett å henge seg på. Det skal på en måte ingenting til. Praten fyrer somregel  verst på skolen,arbeidsplasser, venninnekvelder, dype tlf samtaler eller ved matdisken i butikken en helt vanlig dag. Har du hørt noe vil gjerne den andre parten høre det og fortelle det videre med det lille ekstra deilige krydderet mellom linjene... Det er litt slik som med oppskrifter -de blir til mens maten lages. Det samme gjelder historiene om snipp og snapp også. Har du en dårlig dag, et dårlig selvbilde eller en dårlig følelse på noe blir det eventyret du skal dele  med andre 10 x verre enn om du hadde hatt det bra med deg selv sånn rent praksis,fysisk  og psykisk ....  Jeg tenker at de fleste et sted i livet er på dette planet og en dag lærer man seg verdien av livet og plassen DU har i det og ikke orker lenger. Jeg har den siste tiden hørt mer enn jeg trodde at ET menneske skulle høre i hele sitt liv og det jeg tenker er -stakkars,stakkars "barn" ..Jeg er enda glad nettmobbing ikke var så utbredt når jeg vokste opp... Jeg kom for en liten tid tilbake over et innlegg hvor det stod litt om humøret og hvordan sinnet og frustrasjonen i ens liv kan ta del i hvordan vi reagerer og påvirker andre rundt oss. Og for nøyaktig en mnd siden fant jeg en plante som anbefalt i innlegget jeg leste  hos en av mine favoritt butikker som jeg har satt i det rommet som ble naturlig for meg å plassere den etter hvordan min hverdag er bygd opp. Hver dag gjør jeg det jeg lo litt av for en liten tid tilbake-henger fra meg hver irritasjon og tunge ting på denne planten, slik at jeg ikke tar det med meg videre når jeg kommer hjem fra jobb eller går å legger meg ...  

Som regel er det jo slik at de som prater er de som aldri er årsaken til noe i sitt eget liv, men lever som jeg har lært meg utelukket på effekt. Feilen ligger hos "alle" andre og kun hos nettopp DEG.  Har du noen eller noe du ser opp til og det får deg til å bli usikker er evnen til å ønske å få det under deg enda større... Du får en intens "survivor" handling og handler som om du er alene i denne "store" verden. Evnen til å unne andre godt eksisterer liksom ikke.Skal vi sette en status eller to  ved oss selv kan vi sette de mest relevante "ironiske"titlene og vi begynne å krysse av for hver og en som passer oss .Titlene er mange,men jeg velger de mest brukte ; Hypokonder, forsøkkanin, skaper,superdiva,dramaqueen, perfeksjonist,ekspert,feilfri, happy, og engel.. Jeg vet om de som ville krysset av på de to siste, men jeg velger å være ærlig å krysse av mine for alle dere - En happy Perfeksjonist og superdiva med noen dramakarakterer imellom... Jeg har lært at positivitet er det som drar veldig opp og det som drar opp er det som får best vind i seilet ,og det må jo være det man kommer lengst på ute på det store havet! Jeg velger Glade dager fremfor sure dager og tror at den dagen DU klarer å henge fra deg det negative på den "berømte" planten din er den dagen du velger det samme. Sure dager- hva skal vi med de for da, dere? Jeg velger å se det slik- for hver sur dag du velger, jo færre står det igjen til meg, vi kan jo trådsalt ikke få i pose og sekk heller... 

Du har også valget om du vil ha sure eller glade dager, og det berømte spørsmålet er da- hva velger du? 

 

Møte morgendagen med et GLIS-aldri for sent å begynne og er helt supert!! 

Smil til livet og det smiler til deg!

Innlegg ;En ærlig Camilla. 

 

 

Innlegget er skrevet etter tema og debatter som man hører om.

 

 

 

 

Butikken 21.februar 2013

Idag kommer det et etterspurt bilderas fra butikken, den har nå fylt seg opp med deilige nytt hver uke og begynner å bli nokså vår nå- ille deilig altså!  Bare temperaturen går fra minus til pluss snart blir det afa o´mega.... 

Idag skjer det mye rart her, så jeg får nesten stikke nesen innom igjen etterpå, dagene strekker ikke til.... 

Inn på badet....

Når man har et hus på nærmere 200 kvm og et bad på 3,5 kvm er det noe som ikke stemmer, men sånn er det når man kjøper hus, alt kan ikke være som man helst vil hvis man har budsjett og må ha en egenkapital på 20 % og en dokument avgift til staten, samt penger til oppussing og diverse dersom man ikke har alt å putte inn i huset med en gang ..(egentlig helt horribelt for unge par, hvordan skal nyetablerte få det til om de ikke har noe?) .Til tross for plassen har jeg likevel prøvd å få det hyggelig der inne, og har litt etter litt fått det bedre der. Nå er planene med tiden å rive en vegg nede og lage stort bad med inngang til walk in garderoben og soverommet vårt fra badet og i tillegg gjøre om vaskerommet og sette inn et toalett , skap innreding til vaskemaskinene og fliser på gulv og vegger slik at vi får tre toaletter i huset og utvidet plassen bedre uten å bygge på. Oliver skal når dette er på plass få rommet vårt og vi hans slik at vi får en egen "sone" nede i andre enden enn hvor kjellerstuen ligger i huset- det rommet er ungene sitt. Badet opp da vil fungere som et gjestebad/ oliver og mathidle sitt når de blir eldre og det tror jeg det vil fungere mye bedre som.. Planene er mange, men vi har MANGE år vi må spare for å få det slik vi vil. Det er godt at planleggingen er gratis og at det er morsomt å ha noe så se frem mot i årene som kommer også når det kommer til huset! 

Små detaljer som duftlys, nydelige håndkremer ,håndsåper , kurver ,knagger, osv gjør mye og det lille ekstra når man vil pynte opp litt uansett... 

 

Badekaret var et must og takk og lov for det altså! Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten, eller vi skulle gjort uten.... 

Nå er jeg "gammel" ....

En kald vinternatt på slutten av 80´tallet ,nærmere bestemt  februar den 20. så jeg dagens lys for aller første gang!! Idag er det min dag og jeg begynner å bli gammal , ojojoj- snart er jeg 50 år - nesten snart ihvertfall! Lille Mathilde stod opp og gratulerte meg med dagen før jeg rakk å åpne øynene mine, oliver gapet en form for bursdagssang fra underetasjen og Håkon klemte meg nesten flat -en perfekt start på morgenen!! 

Nå skal jeg kose meg i butikken - er så MYE fint her nå!! Virkelig -å mer kommer! 

Bare se på disse lekre lyktene - 139,- for den minste og 259,- for den største, det er slike priser det er morsomt å shoppe for ;) 

Nyt dagen da, dere- det skal jeg - jeg har faktisk bursdag!

Endelig holdes det ord...

Hei og hopp alle sammen, hatt en fin dag?  Jeg har holdt på med butikken i MANGE timer og ennå står MASSE igjen - imorgen står mange ekstra esker å venter på meg, det er nok ikke meningen at man skal kjede seg på jobben.... Jeg har fått om en del nytt, vasket og ryddet og resultatet ble veldig bra, når man er fler på jobb er man mer effektive og ser mer enn når man er alene... Vinduet skal utstilles på ny imorgen, underetasjen fylles opp og gulvene vaskes før kl slår 10, ihvertfall det sist nevnte....  Nye varer har også ENDELIG kommet ut i nettbutikken idag , kan det bli bedre? Hmmm? Joda, det kommer nemlig enda mer iløpet av morgen dagen og dagen etter det..og dagen etter det....... 

 

Nå skal jeg unne meg en hjemmelaget hamburger ala Håkon, se litt opptak før jeg kommer tilbake med mer etterpå! 

Nyt kvelden da ,dere- vi skrives igjen etterpå! 

Ille deilig ,ALTSÅ..

Hei og hå alle kjære hatt en fin start på uken?

Idag har jeg storkoset meg med søsterlunsj , vare utpakking og masse masse papirjobb ligger forran meg i Xl - jeg vet ikke om noe tregere,men etter et 2 timers langt styremøtet er jeg glad og fornøyd over hvordan alt går med butikken om dagen.Det ser ut som den har begynt å gjøre seg godt kjent nå.. Imorgen bærer det til butikken for å style, få ut nye varer( enda mer) rydde,plasser og vaske, ettersom det har kommet så mye varer er vi nødt til å være ihvertfall to på jobben hele dagen-enda godt!!! Jeg er så glad jeg har en så fin gjeng å jobbe med, alle like giret og alle like forelsket i det de driver med, arbeidsplassen skal jo være en plass man trives ikke sant? Og gjett hva vi har fått? over 3500 poser til butikken- 35 store esker med poser- jeg trodde jeg skulle stryke med- 3500 poser liksom.. Det skal sies at vi gjør veldig stas på posene våre og hver gang jeg går igjennom byen for å kjøpe lunsj å ser butikken sine poser i hendene på kunder kan jeg ikke annet enn å tenke "tommel" opp ! De posene er noe av det lekreste jeg har sett når det kommer til butikkposer og det skal ludvigsen virkelig ha for altså-MAKAN ! Villapaprika vokser seg bare større og større hele tiden og om ikke alt for lenge må vi nok utvide -igjen.. Spørsmålet er bare - har byen plass til oss? Det håper vi!  Det at vi vokser er veldig stas, men at vi skulle klare å vokse så fort som det vi har på et år hadde jeg aldri trodd, stolthetsfølelsen seirer i meg!  Kunder handler på nett og i butikk, vi er med på mange spennende prosjekter, styler mange hjem,samarbeider med spennende personer og har blitt godt tatt imot de aller fleste plasser noe vi setter så enormt stor pris på! 

Imorgen skal jeg få ut den store lekre lykta mange har etterspurt,lamper, krukker,lykter og møbler,kurver og duftlys på nettet.. Jeg har jobbet 12 timers dager nesten 2 uker nå så tiden har ikke strukket helt til for meg selv om jeg har ønsket det mer enn noe annet inne i meg! Det er lettere for meg å få ting gjort når jeg ikke er alene om det og imorgen er en topp dag å begynne!! Jeg velger å se det slik jeg og heller bli bedre ! 

Ikveld kommer litt bilder som kanskje kan inspirere bittelitt... Og for første gang viser jeg frem den lille gangen vår som skal bygges på !!

Lampene er noe av det som kommer ut på nettet!! pris ; 1199,- kr inkl.skjerm! 

Og om ikke lenge river vi veggen mellom stuen og kjøkkenet og lager stor kjøkkenøy!!! Gjett om jeg gleder meg!  Men frem til det-se på denne lekkerbisken da! Denne krukken med lokk kommer også ut på nett imorgen! Pris 349,- 

Vinduslampene kommer også ut imorgen!! 799,- tror jeg det er for de, mulig 899 , men inkl skjerm da ;) 

Nå får jeg kaste meg rundt på dette Xlgreiene -- må jo lære dette også.! 

Nyt kvelden - det skal jeg! 

Det blir så bra så...

Idag har vi fått unna litt jobb, spist en lang og deilig frokost, tatt avskjed med familien som skulle hjemover, ordnet i hus og hjem, brettet klær, besøkt familien og  slappet litt av. Nå står kvelden for tur og vi planlegger en litt "sen" middag... Det er noe eget med å spise en deilig middag til søndagens filmen og nyte litt ro og oppvarming til en hektisk uke... Denne uken kommer det til å være mye å gjøre så her gjelder det å lade opp og brette opp armene litt ekstra for å ta i et tak. 

Imorgen skal jeg få gjort litt mer før jeg begynner på jobb her hjemme, men inntil det skal jeg bare nyte at så mye har blitt gjort idag.. Litt sånn DURACEL batteri med energi til 1000.. Her hjemme har lysekronene kommet opp i stuen igjen, jeg savnet de litt og hadde en vakker leser og kunde av denne bloggen som absolutt ville kjøpe tine k lampene uten å måtte vente så lenge, da var mine siste løsning.. Hva gjør jeg ikke for kundene mine , de er jo drivkraften min og det viktigste jeg har for å ha godt salg i butikken min. Som dere ser mangler jeg noen pærer, men det fikser jeg imorgen ... 

Ved et andre blikk er det noe spesielt med disse lysekronene mine ..Det står liksom Camilla på dem. 

nyt søndagen ,så skrives vi !! 

God lørdag!

Idag har vi storkoset oss, sen frokost , harryhandel og godis kjøp, blomsterkjøp og hussyssel...  Nå står indrefileten i ovnen, potetene er marinert i hvitløk og lime og soppen er kuttet opp med alle de deilige ferske grønnsakene. Besøket koser seg , ungene leker og har spist middag sammen-barnemiddag foran tv skjermen og nå skal småtrolla snart legge seg etter en aktiv dag! En perfekt dag for store og små i et ellers så grått vær! 

Imorgen skal jeg ta et interiørmaraton her hjemme i dagslys, når kvelden kommer blir det liksom ikke det samme synes jeg. Jeg har flyttet om på litt igjen, det er når du har besøk du forstår hvordan du burde ha ting og hvor mye du trenger plass. Vi har en stor familie, har ofte overnatting og elsker å stelle i stand til familiemiddag så nå har vi "strekt" spiseplassen opp i stuen og gjort plass til litt "tumle" plass...  Oversiktsbilde kommer imorgen, men en liten titt på hvordan det har blitt vil jeg jo vise dere! 

Nå skal småtrolla i pysjen og i seng- vi skrives!  

 

Nyt kvelden! 

Nyheter i nettbutikken...

Idag har det lille ekstra kommet  inn i butikken og deilig var det!  Jeg elsker når ting er billig og lekkert på en og samme gang. Idag har jeg fartet fra tidligmorgen til kl var over 1730.. Herremin så deilig det var å ta helg! Mathilde sover Hos Amanda sin ( hennes mamma nr 2 ) og vi har besøk fra averøya  og skal nå snart spise KEBAB etter besøkets sitt ønske..NAM- nå er jeg veldig sulten  for jeg har så å si ikke fått i meg noe dag, tiden har rett og slett ikke strukket til etter min mening... 

Men dere, før kebaben flytter inn og jeg skal spise litt mat tenkte jeg å legge ut de nye varene til dere- SÅ her kommer litt bilder og linker til hvert produkt  ; 

Link til tøykurven finnes HER  og verdens nydeligste veske HER ..

Nå skal jeg kaste på meg joggebuksene og legge meg tilbake i sofaen med IDOL på skjermen - vi skrives! 

Litt glitter og bittelitt glam!

Shine like a stare!  Jeg vet nesten ikke hva det er med meg om dagen, men glitter har jeg fått skikkelig sansen for altså! Finnes det noe sprekere liksom?  Jeg er nok ikke alene om å elske det, men jeg tror at du enten må ELSKE det eller HATE det ..Glitter er jo ikke noe som appellerer  til alle så liker du det tror jeg du er født for å elske det!  Vi har fått inn fantastisk mye lekkert i glitter som det står skrevet Camilla og Villapaprika på-jeg tror jeg hoppet i taket av glede når det først kom! 

Glitter her og glitter der, se ut som hele toppen har satt seg på halsen min også....

Toppen Finnes HER i nettbutikken.

Nå skal jeg hive innpå med deilig middag made by my husbond og se litt opptak,spise godis å være skikkelig lat!!Håper dere gjør det samme! 

Vi skrives! 

Happy Valentines

Hei og god kveld fra stugo.... Her har jeg hatt en skikkelig kosedag med besøk av verdens nydeligste lille baby,Dennis. Baby gråt,grynt ,bleier og gulp er nesten helt nytt for meg etter så mange år, men ille kos også.. Selv er jeg overlykkelig for at jeg ikke har noen babis, men det å låne de litt i ny og ne er bare hyggelig..  Idag er det den berømte "kjærestedagen" og jeg går å tripper å venter til kl slår 20- min mann har nemlig invitert meg på middag ( hjemme av alle ting) med film og smågodt... NAM. Noen ganger er det enkle ofte det beste,spesielt når vi har små barn som vi ikke kan sette bort hver gang det er noe... Olíver har tegnet tegning til meg og Mathilde har fortalt meg gang på gang hvor "pen" jeg er i hennes øyne.. Små vakre barne ord og tanker, det er noe spesielt med det altså... 

Nå skal jeg få to små unger i seng, de er skikkelig morgentrøtte om dagen så her gjelder det å få nye "rutiner" inn og legge seg litt tidligere.... Ikke alltid like lett, men har ikke alle det litt sånn noen ganger da? 

Nyt kvelden, så skrives vi mer etterpå! 

Et lite tips...

Nå ligger DEILIGE nyheter fra Durance og Laura Ashley  og jeg har simpelthen forelsket meg i de gule gjestesåpene og den nydelige nye rosa innpakkede håndsåpen fra Laura.. Fargene er så vakre og duftene fantastiske...Jeg elsker å legge slike gjestesåper rundt på badet, håndklær osv- det er noe med den lille "spa" følelsen dette gir.. 

Så på denne da dere..

Tenk deg denne liggende oppe på et lite lexington Håndkle eller  noen nydelige badehåndkler i lin på badet - det kan jo ikke bli vakrere og til bruk står denne nydelig håndsåpen i samme nydelige farge.... 

Liker du bedre rosa-se på denne nydelig håndsåpen!! 

Dette var bare noe av alt det deilige som  har kommet inn i nettbutikken -imorgen kommer enda mer..Åååh, det er så deilig med nyheter-ikke sant? 

Sånn litt hektisk...

Og dagen idag har gått i 110 fra jeg åpnet øynene 0630... Nye bilder av nye produkter har blitt tatt, redigert og nå skal prisene på plass og varene ut. Jeg kommer ut med et eget innlegg på det etterpå, men jeg kan love dere deilige duftlys, nye morsomme såper, vaskemiddel, dill og dall... Rett og slett MYE morsomt og nytt =) For å få satt prikken over i´n her hjemme idag har jeg fått kjøpt inn litt deilige nye blomster og fargene er "blæsse" og gamle.. Jeg simpelthen elsker kombinasjonen og på Fredrikstad Blomster er de rå på å ta inn blomster som er litt spesielle og unike i fasong farge , type osv.... 

Se på denne deilige kombinasjonen da dere..... 

Noen ting er bare vakrere enn andre og blomster er noe av det VAKRESTE jeg vet, deilige-friske-fargerike blomster som lukter HIMMELSK!  Før varer skal godkjenne ut i nettbutikken skal vi hente bilen til svigers på flyplassen og i bursdag til mitt kjære tantebarn Adrian.... Taco og kaker står på menyen-NAM! 

Vi skrives da,dere! Nyt dagen -det som er igjen! 

Kveld og kosimosi....

Ikveld overrasket jeg mannen min med yndlingsretten vår Sashimi ... Jeg vet ikke om noe som smaker bedre når du er sulten på noe EKSTRA godt og enkelt.... Nå skal jordbær, blåbær og  sorbet is nytes!!! Imorgen slår det til med enda en hektisk og aktiv dag hvor varer skal sjekkes opp, bestilles og komme ut i butikken, samt mailer besvares og tlf ér bli tatt.... 

Nå skal  sinna snekkeren på skjermen og sofaen nytes.... Idag har jeg hatt en liten mini make over på meg selv, deilig og veldig bra for sinnet altså.. Litt må jeg jo gjøre med meg selv, jeg fyller jo faktisk år om 8 dager...... Jøje meg , nå blir jeg "gammal! "

Nyt kvelden- vi skrives!! 

Imorgen er det "operasjon" kjellerstue på tapetet også... Spennende altså.... Vi sier så...

ENDELIG!!

God tirsdag og god "snøværdag"... æsj altså, idag snør det ...Igjen. Nå er jeg lei av snø,slaps,grå himmel og kulde og gleder mer ENORMT til vår, sommer og sol! 

Vel, ingen grunn til fortvilelse for været får man ikke gjort noe med uansett så her gjelder det å være blid og fornøyd uansett.... Vi fikk etter nesten 3 uker ventetid pallen vår med varer fra Durance idag -lykkeihverdagen! Jeg er så forelsket i alle de nye deilige luktene som har kommet inn, jeg kommer nok til å gå rundt å lukte sommer og sol hele dagen lang jeg nå..hehe... Nye gensere har også kommet i butikken, disse passer alle passfasonger og er helt fantastiske å ha på.... Og til linskjerfne passer den perfekt! ... Elsker simpelthen de skjerfene ..... Finnes HER i nettbutikken... 

 

Nå skal jeg få unna litt varer, sette opp litt nye varer, gjøre litt om og kose meg- nyt dagen!! Vi skrives etterpå!!! 

Nyt dagen! 

 

Snart kveld.... Igjen...

Så har en dag med jobb,mail og annet bare flydd av sted, er det mulig at tiden aldri går sakte? Den har på en måte tatt meg igjen, ikke bare, bare faktisk ... Siden jeg har en aktiv uke foran meg har jeg måttet gjøre litt husarbeid idag også, det er ikke noe som er bedre enn å komme hjem fra jobben til rent og ryddig hus. Blomsterkjøp ble det ikke på meg idag, det rakk jeg dessverre ikke, men til onsdagen har jeg planer om å rekke det jeg rekke kan.. Jeg elsker friske blomster så kan nesten ikke gå så mange dagene til før det kommer noen pene og friske blomster på plass... Etter sjokoladen og lappene til frokosten har jeg gått litt ekstra i trappen for å få litt "trappetrim" .. Jeg prøver nemlig å "innbille" meg at det har gitt litt resultater så nå er det ikke mye som skal til før jeg er i tipp topp form i kropp og sjel..... Hadde jeg bare hatt en etasje til så skulle kroppen fått seg enda noen runder med trappegåing, men sånn er det ikke så da er det bare å benytte seg av den trappen som er...... (ha-ha) 

Kjøkkenet har fått seg et strøk med samme betong malingen som er på de andre kontrast veggene her i huset og jeg er kjempe fornøyd... Jeg elsker fargene grått, beige,brunt og hvit fordi de er så avdempende og stabile å jobbe med. For mange er disse fargene kjedelige, men for meg signaliserer de ro og gir et dempet uttrykk samtidig som det løfter rommene ved valgene man tar ved andre ting som lamper ,interiøret og møbler.. Det sjekke med maling og viljen til å plutselig gjøre det er at du kan gjøre om på det når du er lei uten problemer dersom du ikke overdriver  det....

Kjøkkenet har fått seg en real oppfriskning i alt fra benkeplater til rengjøring av vifter og annet + et strøk med den berømte malingen min.... 

Ille fornøyd med resultatet altså...

Nå får jeg prøve å legge meg rett ut, den trappetrimmen får vente til imorgen..... Lat, jeg? neida, bare veldig, veldig sliten og fornøyd...... Og dere, nå har jeg laget en egen mail til alle der som lurer på noe innenfor interiør, interiørveiledning osv - den er byvillapaprika@hotmail.no  - Jeg må rett og slett "skille" spørsmål osv til meg fra nettbutikkens jobbmail slik at jeg klarer å få svart alle som lurer på noe.. Jeg håper dette vil hjelpe og at dere vil sende meg mail på byvillapaprika@hotmail.no dersom dere lurer på noe som ikke har noe med nettbutikken å gjøre, for når det kommer til den kan jeg ikke svare dere så godt da jeg har andre som sitter å jobber med den =) 

Idagslys.... Lær det selv kurs...

Hei og hopp og deilig mandag! Idag Har fru Kvarsvik vært på´n fra tidlig morran og jeg vet ikke om noe bedre! Trøtt eller ikke trøtt, opp av sangen -jogge en tur, spise frokost og ta seg en LANG dusj!!! Joggeturen ble bortkastet i det sekundet jeg startet med lapper til frokost, jaja-matmoms er jeg og da kan det bare være altså. Jeg har prøvd ihvertfall!!! Idag har jeg kun 3 interiør veiledninger på agendaen så idag skal jeg kose meg litt ekstra med hjemmet mitt etter det...   Imorgen er det fult opp igjen så her gjelder det å nyte litt "kvalitetstid" med huset mitt.. Liker det godt jeg altså... Prosjektene er MANGE og etter å ha finpusset kjøkkenet mitt til fingerspissene kan jeg ikke si jeg vil bytte det ut likevel!! ( ikke før jeg kan sette inn akkurat det jeg vil) Maling+acryl + slipemaskin+ lakk+beis+ alt annet- skal si det blir bra jeg altså! Noen ganger lurer jeg på hvordan jeg får det til, haha.... Bilder Kommer LOVER!! jeg skal få det ferdig så fort som overhode mulig-må vise det frem så fort som overhode mulig!! 

Så nå er vaskefilla byttet ut med en sjokolade...Nei og nei... Joda, men ille godt er det så nå skal jeg være kreativ, kaffe liker jeg ikke så da må jeg jo dytte i meg noe som ikke er sunt jeg også.. Hadde nok blitt ille kjedelig om jeg var den enste sunne her i verden... God unnskyldning når man har dårlig samvittighet over den joggeturen... 

Joggetur eller ikke..Bra eller dårlig... 

Ferdig resultatet av denne enden av stuen er på stell og resultatet ble bedre enn forventet !!! Elsker veggene! Istedenfor "møkkete" eller "slitte" vegger har jeg malt de slik... En perfekt kontrast av grovt,maskulint,romantisk og glammy! 

En stor bukket med hvite roser midt på stuebordet nå så er vi i mål!!... 

Mer bilder fra resten av mine små prosjekter kommer etterpå, og du, dette klarer du også om du vil ikke vanskelig i det hele tatt!!! Idag har jeg takket ja til å begynne å holde noen interiørkurs.. Mer om dette senere.. 

Nyt dagen.vi skrives! 

Ikke helt ferdig....

Jeg føler jeg har vært skikkelig "gal" nå, men jeg er positivt overrasket over hvor bra det ble! Nå mangler det bare litt myke saueskinn,blomster og dandering av det forskjellige så blir det KNALL og lekkert! Jeg har ennå noen små prosjekter foran meg, men de får jeg ikke begynt på før etter interiør veiledingen imorgen.. Men nå GLEDER jeg meg til å finpusse på resultatet mitt og få det akkurat slik jeg ser det for meg...  

Malingen jeg har brukt er River silt fra Pure & originale. Resultatet ble betong og rammet inn tvkroken vår helt perfekt!!! Nå skal jeg få byttet trekk på sjeselongen vår og sette den på plass i tv´kroken, en ny sofa skal dele plass med den som står i kjellerstuen fra imorgen kveld så da gjelderdet å bli ferdig ! 

Resultatet for ikveld ble slik som dette, men nye bilder kommer imorgen når jeg har fått diverse på plass.. 

Fortsatt nydelig kveld ! Vi skrives imorgen!

Søndag ...Maling....makeover...ALá Camilla...

Nå har jeg grovet opp veggene litt i stuen, ikke alle, men noen.Jeg klarte ikke dy meg her om dagen og tok med litt maling hjem fra butikken min og resultatet blir noe eget altså... I fjor sommer husker dere sikkert at jeg malte noen av mine gamle arvemøbler i betong og i vinter malte jeg tv skjenken sort, nå har jeg malt tv veggen i en helt rå farge jeg ikke har prøvd meg på før som passer perfekt til gulvet og yndlings putene mine.. Resultatet blir så fint altså.... Jeg hater tv-løsninger og alt dilldallet det medfølger så jeg har nå prøvd å "Dempe" den litt og fått opp en litt grov betongfarge... 

Her har dere en liten sniktitt på fargen! 

Ferdig resultat kommer etterpå!!  Men før det skal vi kose oss med litt vafler og motibrøstet etter ungene sitt STORE ønske!!! 

Vi skrives! 

 

Og før jeg glemmer å si det! Gratulerer så mye med morsdagen til verdens beste mamma ! Og til alle andre mødre der ute! 

Ille glad i deg mamma! 

God lørdag!

Idag har vi kjærstekveld med litt attått i glasset, ungene sover søtt og har storkoset seg med akebrettene ute  i hagebakken... Idag har det vært fult kjør i butikken og folk har handlet som "gale" ..Det at folk er så fornøyd med butikken er så morsomt, spesielt når man legger så mye tid i den som det vi og jeg gjør... Håkon har satt på filmen FLUKT! uff, altså... Blir dårlig av slike filmer jeg så nå sitter jeg med ryggen til og prøver å ikke få med meg det som skjer på skjermen... 

Vel, jeg skal nok klare å fortsette å kose meg med litt deilig vin og bær!! Og håper at dere også får en NYDELIG kveld! 

Vi skrives! 

Full rulle...

God lørdag og god helg!!! Idag har det gått unna idag med mange flotte damer som har ordnet neglene sine! I mellom slagene har vi klart å få i oss litt mat... Dette har virkelig vært populært så mer fornøyd kunne ikke vi ha vært altså.... 

Nå skal jeg få på plass litt stæsj, mingle med kundene og kose meg de siste timene! 

 

Nyt lørdagen -vi skrives! 

full rushj .....

Idag har vi vært på farten fra tidlig morgen og bare gjett hvor mye fint vi har sett ! Deilige farger, bling-bling, lekre stoff og fantastisk skinn!  Jentene på tUR I STORBY og SKOG .......... Bokstavelig talt altså.... 

Vi har vært på lanseringen av Jilani ...

Og motemessa. Ille mye fint -blir nesten litt dårlig ..... 

Nå skal batteriene lades opp til en hektisk dag imorgen - da blir det for alle som kommer innom butikken 15 % på putetrekk!,gratis manikyr ved kjøpt av neglelakken til Linda Johansen, snacks og drikke!! 

Håper å se så mange som mulig!!! 

Vi skrives!

Herlig å komme hjem...

Idag har jeg stått fra 0930-1930 i butikken og jeg har storkoset meg!! Det er noe med det å få inn nye varer, få det utstilt og gjerne 10 ganger finere enn du så for deg til å starte med! Idag kom som sagt drømmeputene mine inn i butikken, jeg er så forelsket og i ekstase over å ha fått de på plass og det at de har blitt så godt tatt imot av dere kunder også er helt topp! Det første jeg gjorde idag var å sikre meg de selv! Jeg kunne jo ikke la de gå ifra meg etter nesten 6 mndér ventetid og når de ennå lå på toppen av ønskelisten vet jeg det var rett ! 

Passet perfekt i sofa´n og jeg SMILER  bredt over å se på dem!!! *ELSKERDESTERKT* .... litt sånn "bohem" stil blandet inn med alt annet.... Finnes HER og HER i nettbutikken. 

 

Nå skal jeg sette meg tilbake nyte noen timer i sofaen og lære meg  mitt nye telefon nr slik at jeg har et privat også!  Idag har jeg faktisk tatt med meg betong maling hjem... Sier ikke mye, men lekkert blir det nok.... 

Er så deilig -snart barfot!

Shjollahopp! 

Idag har verdens sprekeste puter kommet inn!! Jippi,altså!! Jeg har ventet på disse i en evigheter så når leverandører ga beskjed om at de var sendt ble gleden ENORM!! Råsilke med gull paljetter, jeg er trollbundet!  Vel, idag har enda noen esker med varer kommet inn dørene her og jeg pakker og pakker opp til den STORE gullmedalje ! For første gang på lenge har ballerinaskoene min blitt brukt igjen - jeg kan nesten ikke vente til jeg skal gå barfot i dem ute og inne !!! 

Bukse, jakke,skjerf ,bluse og armbånd  alt fra Villapaprika ...

Og dere, sjekk ut de nye putene, noen ting skiller seg bare litt ekstra ut!! Disse koster litt, men for de som vil ha puten med det "lille" ekstra kan det jo kanskje være noe.... Puten over med sløyfe koster 239,- og finner HER i nettbutikken.. 

De nye lekre putene finnes HER og HER .

Nå skal jeg få unna litt varer til nettbutikken- nyt dagen så skrives vi! 

By lørdag!

Nå nærmer dagen seg med stormskritt og by lørdag (9.feb)og "pleie deg selv dag"er like rundt hjørnet. Vi kommer til å gjøre litt stas på denne dagen med sprudlevann i glasset, kanelboller, kaffe og gratis manikyr og håndmassasje  ved kjøpt av en neglelakk fra Linda Johansen( 139,- kr) og deilige prosenter på utvalgte produkter i butikken ! Vi håper så mange som mulig kommer innom for en titt,prat, manikyr eller interiørprat! 

sesongens hotteste  farger er å få tak i og vi har ennå noen få ledige plasser dersom noen vil sette seg opp. Kontakt oss på 48192924  så setter vi deg opp! 

Nå skal jeg fortsette å sette ut nyheter i butikken, her går det unna så bare å få det ut !! 

Ha en nydelig torsdag!

3.mndér før og 3.mndér etter...DEL II

Siden det siste innlegget hvor jeg viste frem huset sine rom før og nå ble så populært,tenkte jeg å ta en del 2 på dette. Vi har jo som de aller fleste nå vet pusset opp de fleste rommene, mye gjenstår for å få det som vi ønsker, men resultatet så langt er fint og skikkelig gjort. 

Oliver sitt rom var vel det "peneste" rommet i huset etter vår mening, her har vi bare gitt vegger,lister,vinduskarmer og gulv hvitmaling og brytet  av med en tapetsert vegg.. 

Rommet før vi flyttet inn. 

Rommet 3 mndér senere og etter at det flyttet inn en prins her... 

Nå har det jo kommet inn litt mer på dette rommet som bokhyller osv. Olíver elsker rommet sitt og tilbringer mye tid her inne. 

Soverommet vårt før vi flyttet inn; 

Her har vegger og tak fått seg noen strøk hvitmaling , en tapetvegg har kommet opp og nytt gulv og lister har blitt lagt og ny garderobe . 

Soverommet etter at vi har flyttet inn;

Jeg elsker helheten huset vårt begynner å få, det gjenspeiler oss som bor her og er et lite personlig mesterverk av Håkon og meg. Vi føler huset er så personlig vi kan få det, jeg har selv stått og malt og tenkt ut hver eneste farge,løsning og annet så alt gjenspeiler oss-en god blanding av hjemmekoselig og stilrent. Innlegget fra stue,kjøkken og bad før finner dere HER .. Enda gjenstår det mange rom som jeg skal vise dere før og etter bilder på!! =) 

Nyt kvelden og kos dere videre!

Vi pakker og pakker ...

Og selger og selger.... Jeg vet rett og slett ikke om noe mer morsomt enn å få god respons på varene våre, når folk reagerer så positivt på det som kommer inn kan jeg ikke gjøre annet enn å ønske å fortsette den gode klangen vi er inne på.... 

Idag ligger også to av de lekreste nye jakkene jeg elsker på nettet, sjekk denne da dere.. Lekker ikke sant? Synes det huet bak på ryggen var så stilig... Finnes HER... Totalt in løøw jeg altså!

Vel, ikke alle dager er like morsomme å starte på, idag startet Olíver dagen med å helle blåbær blanding på  stueteppe og for å toppe det dra dette utover stuegulvene og hunden.... Dette bare for at han kranglet med sin lille søster Mathilde... Æsj altså , går det an liksom... De siste dagene nå har jeg sett småtrolla mine veldig lite så jeg har litt vondt i mammahjertet mitt og når jeg da startet dagen med å "banne og svarte" for meg selv og heve stemmen til Olíver for dårlig oppførsel kan jeg ikke annet enn å føle meg kjempe dårlig.... Olíver er super utspekulert og klarer da å dra dette over til hans fordel. I dette tilfellet er det greit siden samvittigheten er så dårlig fra før, men han selv syntes jo det var helt topp å få meg til å ville bite av meg tungen og kom derfor med dagens gullkorn:" mamma, jeg vet at du blir sinna , det blir jeg også noen ganger derfor synes jeg det ikke gjør noe for du er ellers så snill og når man er sinne sier man ting høyt " .......  -Ellers så snill liksom,? Han er jo god også da... Jeg vet bare ikke hva det er med alderen til ungene om dagen, de tester grenser ekstremt mye om dagen og jeg føler jeg har gått inn i en ny trass fase med dem...  Vel, jeg har lovet de begge hjemmelaget hamburgere idag og sitronmarinerte båtpoteter , noe de fikk bestemme idag, vi skal gå tur med Mie og Olíver ble lovet en ny sprittusj til sitt lille "hemmelige" prosjekt ... ( hjemmelaget ironman drakt) Så da gjelder det å se da, om de er like rampete når vi kommer hjem igjen... Det er jo ingen bombe heller at man hører om forferdelige ting akkurat den dagen man sliter litt med samvittigheten fra før. Mammahjertet dere, det er noe eget og ingen hjerte slår hardere og fortere heller... 

Nå får jeg fortsette med de gjenstående oppgavene mine før mann og barn kommer å henter meg! 

Nyt dagen!

 

Så sitter man der da...igjen............

Jeg er nok ekspert på kveldsjobbing og tror nok ikke jeg vil bli noe bedre på  å kutte det ut heller. Villapaprika vokser jo hele tiden og av den grunn får jeg ikke mindre å gjøre. Idag har jeg jobbet med 2 interiørveiledninger, satt opp nye og jobber stadig med å komme igjennom mailboksen min.. Jeg tror aldri den er på 0, for det er alltid noe som må "sjekkes" opp i før svarene kan gis. Mannen jobber til kl passerer midnatt og begge ungene er i seng så her skal mailen prioriteres frem til jeg skal legge meg. 

En jakke som kommer ut i nettbutikken ikveld er denne...  Vi har fått inn masse lekkert av klær nå, ikke fordi vi skal få mindre interiør, men fordi vi valgte å utvide varesortimentet vårt i fjor og det har vist seg å være VELDIG populært at alle kan få noe hos oss om de er på jakt etter noe til seg selv, hjemmet eller garderoben.. 

Vel, mer interiør flytter nok også inn iløpet av dagene nå så bedre kan det altså ikke bli!! Kanskje vi må få oss større lokaler ? haha ..... "neida" - det hadde vært noe det.... 

Ha en fantastisk kveld mine vakre- dere er gode og jeg setter STOR pris på dere alle! 

Del og vinn!

Hei og hopp , hvordan har dagen deres vært? Her har dagen gått unna til mail, nettbutikk,butikk og imellom det sushi lunsj med mamma.  Denne uken er fylt opp med masse oppgaver som skal på plass før helgen, nye varer som skal ut i butikken noe som alltid er like stas og morsomt!  En av nyhetene denne våren er denne lekre jakken fra Ester Elenora som jeg nå har flyttet inn i -bokstavelig talt! 

Jeg bare elsker kombinasjonen av røffe slitte jeans, nydelige gensere og store skjerf til denne jakken-tenk dere denne til sommeren også da!!! Finnes HER i nettbutikken 

Glitter og glam!  ....

Nå har villapaprika fått over 3600 følgere på facebooksiden vår og vi ønsker og håper å runde 4000 ( selvfølgelig mer også) og for å prøve å få til dette ønsker vi å lodde ut en slik glitterjakke til en verdi av 999,-  til dere som er med å bidrar til dette.. Vi vil kåre vinneren på facebook siden vår når vi har rundt 4000 likere så det er derfor veldig viktig at dere legger igjen en liten kommentar der inne til oss så vi vet dere har vært med å bidra til dette =)  Dere kommer til siden vår på facebook ved å trykke HER .  

Nå skal jeg fortsette å klikke bilder med kameraet - idag kommer SÅ mye fint ut! 

Watt & veke

På lørdag ble det nevnt at den glasslampen min skulle erstattes med en annen lampe- det skal jeg si den også ble!! Idag fikk jeg endelig sumlet meg til å ta noen bilder av den.. Jeg simpelthen elsker den og det at den er i grovt stoff gjøre den helt rå sammen med lampene mine fra tine k... 

Lampen er fra Watt & Veke og passet perfekt inn i stuen vår -jeg elsker at den er så stor og flott! 

Noen ting tar bare hjertet mitt med storm og pusten ifra meg!! Det å blande det grove, røffe ,feminine og maskuline er blitt en rød trå i dette hjemmet ihvertfall! hehe... Vel, nå skal jeg svare på noen mail, sette igang et par maskiner med klær ( henger litt etter på den fronten) få skiftet på sengene og tatt oppvasken - vi skrives ! 

Dages produkt

Armbånd er noe vi damer aldri kan få nok av, jeg elsker det og føler jeg faller for noe nytt hele tiden... Idag er dagens produkt de deilige nye armbåndene fra Nora Norway og det i valgfri farge !!! 

Idag er de satt ned fra 299 til 249,- Finnes HER i nettbutikken... 

Hva er ikke bedre enn å starte uken med å unne seg det lille ekstra ! 

Gratis -plei-deg-selv!

Oj, som det går! Idag har vi startet dagen med å selge unna masse deilige nyheter.. Vi trodde det skulle bli veldig stille idag da været er kjempe dårlig, men neida her har det virkelig gått unna! En deilig start på uken vel og merke! Kan ikke gå uken bedre i møte! Nå skal jeg kaste meg rundt å få ut litt på nettet- nyheter er ikke å forakte vel! ?

Og dere, til lørdagen er det "plei-deg-selv-dag" med kaffe,brus og kaker i Villapaprika hvor kunder får GRATIS manikyr med håndmassasje  ved kjøp av en neglelakk fra Linda Johansen ( pris kr 138,- for neglelakk) ...  Ønsker du å bestille time kontakt oss på tlf 48 19 29 24 eller stikk innom butikken for timebestilling, vi har kapasitet til å gi 18 behandlinger -vær rask det har alt begynt å sette seg opp folk! 

Nyt dagen -så "prekæs" vi! 

Helt PUMPA!!!

10 timer på jobb en søndag merkes godt på kroppen, spesielt min . Jeg er helt pumpa etter full fart uten 5.minutter i ro. Idag har vi ordnet og styret noe veldig og vi har altså fått butikken så feiende flott og proppet full med nyheter og nye oppsett i butikken. Denne uken kommer enda mer nytt inn dørene og imorgen skal nettbutikken prioriteres- nå må jeg ta kvelden! 

Bilder kommer fra 1.etasje som lovet -imorgen kommer underetasjen også -gled dere!!! Det har blitt så fint i butikken, den har aldri vært flottere og mer innbydende som det den er nå. 

Velkommen inn i vårt paradis Villapaprika ....

Jeg kan ikke annet enn å smile bredt når jeg åpner dørene til denne butikken om morgenen og vet at den er min og at den har et team med gode folk som hjelper å bygge den opp sammen med meg!  Nå som jeg i løpet av et par uker runder 24 år vet jeg en ting- jeg har rukket mye og har all grunn til å være stolt som en hane! 

Nyt kvelden- det skal jeg med kebab og greier - det er faktisk SØNDAG! 

Holder på....

Idag er det full sving i butikken og gud hvor lekker den blir! Jeg har nå fått unna det "groveste", men ennå skal alle varene på plass og system skapes og komme på plass. Jeg gleder meg til å åpne dørene her imorgen for det har virkelig blitt noe annet her nå-mye nye varer ( som i løpet av ikveld/morgen) i butikk og som kommer på nett.... Jeg har med kameraet så bilder kommer, men jeg tror noen bilder venter på seg til imorgen for da er det tipp topp og lyst ute, vi er ikke ferdig her før ikveld. 

En liten smakebit kommer under her! 

Nyt dagen så skrives vi mer etterpå med enda mer bilder og inspirasjon! 

Hejdåå! 

Enn så lenge! 

Til salgs...

 

Pga ny lampe har flyttet inn har jeg valgt å selge denne lekre lampen. Den ligger ferdig vasket  og pakket inn klar for sending eller henting omgående, medfølger 3 pærer.  

 

 

Ta kontakt på ckinterior@hotmail.no dersom dette er av interesse.  Selges for kr 500 ( kjøper må betale frakt , rundt regnet 90 kr , +-10 kr ) 

 

SOLGT

 

 

3.mndér før og 3.mndér etter....

Hei og hopp og god morgen! Stått opp og startet dagen?  Vel, her i huset har jeg vært våken siden kl var 0845  pga et grusomt mareritt som tok sove lysten ifra meg. Jeg har derfor fått jobbet litt med nettbutikken og fått ut noen nye lykter, etterlengtet og veldig deilig!!! Verdens lekreste lykter er endelig på plass og i løpet av uken kommer enda mer ut!! *jippi* 

Mange har ønsket bilder fra huset i dagslys, noe som ikke alltid er like lett å få til da jeg ikke er hjemme fra jobb før kl er 17-18 og det hr blitt mørkt ute.... Idag har jeg ENDELIG fått unna noen bilder til dere av stue,kjøkken og bad og det med før og etter bilder av huset. Vi har jo på 3.mndér fått gjort en hel del her hjemme, men vi har ennå mye som gjenstår.. Likevel føler jeg at det har blitt store forandringer her i huset, da vi har kostet på det en del siden vi fikk nøkkelen i hånden da vi overtok det. Jeg tar noen bilder idag og resten av huset i morgen... 

Bildene er fra salgs annonsen og slik så det ut før vi flyttet inn... 

Tvkroken og stuen  før; 

Tvkroken og stuen etter nærmere 50 l.hvitmaling, nytt gulv,nye lister ,nytt EL-anlegg ,murpuss+maling og finpuss... ; 

Har dere sett en så fin strikk lykt før- jeg elsker blåfargen på den-lekreste jeg har sett på LENGE! 

Kjøkkenet før fra salgs annonsen; 

Kjøkkenet etter 4 liter hvitmaling, nytt gulv, nye lister i tak og gulv, knotter, beising ,hvitevarer,batteri ,Nytt EL-anlegg og finpuss;

Verdens lekreste papirholder -elsker den! 

Badet før fra salgs annonsen ; 

Badet etter nytt badekar,flising,skapdører og batteri- veggklosett kommer opp om en mndés tid ; 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte en deilige frilørdag sammen med mannen min! 

Ha en nydelig dag alle sammen!! 

 

hits