februar 2012

Det skal være grovt!

Ihvertfall hjemme hos oss. Jeg blander gjerne det pene med det "grove" , det er liksom slik min stil er.  

Jeg elsker interiør og at mine favoritt leverandører er LAMA og  THG er ingen hemmelighet! De har de kombinasjonene jeg er ute etter når jeg blander de ulike tingene mot hverandre, rått, grovt,spennende,enkelt og stilig. 

Tvstuen har sin egen sjarm. 

Her er jeg inspirert av Cottage stilen blandet med det vakre og rustikke. 

Puter 50x70 Villapaprika HER . Speil- Villapaprika. puter og tepper Villapaprika finnes HER  og HER. Brett - Villapaprika finnes HER  . Kryss lampe ALU - Villapaprika. 

Bloggen min har vært nede i hele dag omtrent, det har rett og slett ikke gått an å logge seg inn, innlegget kommer derfor ett par timer for sent, men men.. Bedre sent enn aldri. 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag! 

 

Mamma i 5 år!

Når vi kommer inn i Mars, nærmere bestemt 1.mars blir vår vakre, snille, gode, herlige, fantastisk og beste gutt Olíver 5 år! For 5 år siden lå jeg nå på sykehuset, og lite viste jeg om hvordan det var å bli mamma.! 

Olíver var mye finere enn jeg kunne drømt om og han er det som får meg til å smile en dag idag. Han var ikke planlagt, men han er det beste "uplanlagte" vi noen gang har klart å få til!  En gutt med et hjerte av gull og en personlighet som er umulig å ikke la seg fascinere av . Olíver - familien sin lille "kloke" prins ! 

Bildet tatt i uke 36. 

Velkommen til verden lille venn! 

En stolt mor 18 år! 

Vi forguder deg!

Våken netter , barnesang, barnegulp og babylykt- du kom å snudden dagene våre på hodet! 

En bestemt prins... 

Oliver 1 år !

Oliver 2 år! 

Oliver 3 år! 

Oliver 4 år! 

5 åringen vår!

Nå er det ett skoleår til Olíver begynner  på skolen. Han kan nå skrive og er  verdens flinkeste gutt til å tegne! 

Mitt mirakel! 

Min lille prins har nå blitt stor og halvveis til 10 år! 

 Årene flyr! 

 

Oppe-2.etasje!

Etter å i snart 2 år ha fått spørsmål på hvordan den lille gangen vår i 2.etasje ser ut, kryper jeg til korset å viser dere lenge etterspurte bilder. Her oppe har jeg bare latt det "lille" ekstra snakke for detaljene, nettopp fordi det er så liten plass å ordne på og dører i alle retninger.

Velkommen opp trappen og til 2.etasjes første inntrykk. 

Hvem som har hvilket rom ser dere kanskje? 

Barna har dekorert dørene selv, noe som var veldig stas for dem . 

 

Som dere ser er det ikke stort eller veldig spennende, men huset vårt er ikke større enn 125 kvm . Rett på har vi badet , vårt soverom til høyre og ungene til venstre . I mitt neste hus ( som bygges om 1,5 år) skal vi ha en stor 2,etasje også. Enn så lenge er vi ikke vant til mer plass, så vi savner ikke noe. Det er viktig å trives med det man har og gjøre det beste ut av den plassen man har. Jeg har vært veldig nøye i alle husets rom her hjemme og er veldig fornøyd med det vi har klart å skape her hjemme. 

Noe annet dere vil se bilder av ? 

Prosjekt -husARBEID..

GOD TIRSDAG! 

Jeg føler jeg er en skikkelig husmor i disse dager, min mann har nemlig blitt lat og huset vårt har stått på hodet den siste uken uten at noen av oss har orket å leé en muskel. Jeg som er så glad i hjemmet mitt fatter ikke hva jeg driver med, det har liksom stoppet opp (!) Når jeg kommer hjem har jeg bare lyst til å kose meg med gode tv program, familien min og deilig mat. Husarbeid kommer liksom sist på listen hver uke. Det at vi har ansatt vaske hjem kommer til å oppleves som Luksus med stor L! 

 

Oppgavene går ingen vei, nå skal jeg få på plass siste rest før det kommer bilder ut på bloggen.. Litt annerledes her nå, men sånn er det når jeg først begynner. he he... Fru Kvarsvik er en "gal" frue.. 

Si til meg hva dere ønsker å se bilder av da, om det er noen.. For da får jeg gledet dere med noen "oppfylte" Ønskebilder litt senere! 

Vi skrives! 

Helt perfekt!

Etter litt for mye kake og en god dose "helt perfekt" som endelig har begynt igjen er jeg snart klar for å ta kvelden. Imorgen er det på´n igjen med jobb og gjett om jeg gleder meg, masse morsomt skal på plass og så lite som 93 varer skal pakkes ned, sendinger skal spores og varer skal hentes på posten.   

Vel...Over til "helt perfekt "som nå har begynt på tv igjen, Håkon og jeg er levende små eksempler på "Thomas og Ine". Håkon er helt ærlig klin lik Thomas, en små ironisk fyr som hele tiden har sterke påståtte meninger om ting og livet generelt. Håkon mener jeg er lik Ine siden jeg hele tiden "vet best" ..  Det morsomme med programmet er at jeg ser at min mann ikke er "alene" om å ha mye rart og bastant for seg.  Håkon er en morsom person, så det er umulig å ikke få seg en god latter av han. 

Denne uken har ihvertfall startet kjempe bra! Min far har idag bursdag.. Hele 57 år og greier, det er bare ungedommen det altså.  Min far var så svett etter selskapet idag at han nesten "sovnet" stående stakkars, med 12 barnebarn og 6 barn er selskapene alltid fulle av liv, men det er vel slik det skal være også med så stor familie!

Familien vår er rene Hotel Cæsar, det skjer noe hele tiden og ting sprer seg fort. Hvilken rolle hvem av oss har i denne serien er jeg ikke helt sikker på ennå, men jeg tror nok jeg er en god blanding av Juni og Eva .. hehe.. 

Kjolen jeg kjøpte i København ble for første gang brukt idag og jeg gleder meg bare enda mer til sommeren nå som garderoben har blitt fylt opp med mange nye vår og sommer nyheter! 

Mye farger, glitter og stas! 

Sommer,sommer -kom til meg!

 Smykker og armbånd- Villapaprika . Veske/ clutch - Villapaprika Den finner dere HER . Kjole Patrizia Pepe. Skinnjakke- Veromoda. 

Så fantastisk morsomt det er å se at så mange blir med i konkurransen idag, det synes jeg er veldig koselig altså. Alltid morsomt når folk deltar og kommenterer. ! Det gir meg så utrolig mye mer blogglyst når folk kommenterer og viser at de deltar på ting! 

Fortsatt lykke til alle sammen! TVI TVI! til de som deltar! 

Aktiv- bare et forord! Delta i konkurranse!

Det er sant som det sies- man blir mer mer effektive når man må være aktive.  Ungene har vært i barnehagen og jeg har pendlet mellom lager,butikk, det gamle lokalet og kontor.. Serveren til nettbutikken kræsjet i helgen, noe som har ført til et kaos og et lite mareritt for meg, er det virkelig mulig ? Det slår aldri feil, når alt går på skinner og ting er på stell tar det to sekunder å bryte det ned igjen. Uff. Vel, det er da man skal smile bredt og tenke- dette går så bra atter ! Jeg tror ikke jeg vært så mye inn og ut av en bil noen gang og at jeg har sprittusj  i hele ansiktet samt på hendene er et tydelig tegn på at jeg ikke har den finmotorikken helt i fingerspissen ennå.. ha ha.. Neida... 

Oliver begynte å le så han omtrent tisset på seg, han syntes det var meget festlig at mamma hadde tusj i hele ansiktet sitt.. 

Det er ikke ofte så mye som skal til for en god latter....

Vel, uasnett sprittusj eller ikke , idag tenkte vi å kjøre en bitteliten konkurranse- Villapaprika AS har er så fornøyde med alle kundene i butikken, alle leserne av bloggen og kundene av nettbutikken at vi feirer dette med å dele ut 3 forskjellige og ulike produkter dere kan vinne her på bloggen! 

Dette blir moro! 

1) Champagnekjøler Lama;

2xDuftlys Durance; 

2 x  liten glasslykt Lama; 

Slik deltar du ; 

  • Du deltar med et lodd om du legger igjen en kommentar på dette innlegget her på bloggen.
  • Du deltar med enda et lodd dersom DU liker oss på Facebook. 
  • Du deltaer med enda et lodd om du DELER Facebook siden vår med dine venner på Facebook. 

Du har om du gjør alt dette tre vinner sjanser for å vinne =) Skriv antall "lodd" du deltar med i dette innlegget og tvitvi for lykken!

 

Gull...

Etter en kjempe fin tur hjem i strålende sol, skyfri himmel og flytende trafikk kom vi oss hele hjem. Jeg er så glad vi bor en biltur unna Danmark /København og at ungene våre elsker å kjøre bil. Vi hadde kun et stopp og ungene oppførte seg eksemplariske på den i underkant 5 timer bilturen hjem.  Håkon og jeg har begge veldig lyst til å flytte til København og har sittet å pratet om hva vi skal gjøre den dagen vi "vinner" i lotto.. ha ha...  Da blir det det danske flagget på hylla, verdens beste wienerbrød, -rett på og bortover ski, gammeldansk hver morgen og Pilsner og "smørrebrød" til lunsj hver dag. Ha ha... Neida, men det er deilig å være Norsk i Danmark ! 

Jeg fikk ihvertfall med meg litt klær hjem fra turen, det å gå i shoppe gatene i København er rett og slett "farlig" ! Jeg elsker at det er så godt utvalg og at salget var ennå gjorde ikke meg noe.! 

Kan en jente bli lei av Shopping  og vakre ting? 

 

Den nye gull boksen min far Michael Kors har jeg alt flyttet inn i, den gjør så mye ut av så lite og er en drøm å bevege seg rundt i.

Genser- Ralph Lauren, ulljakke- Alpaca Society, Pumps -Zara . Veske- by Villapaprika . Finnes HER 

Nå skal en  komedie og en sen middag sløyfe inn denne helgen og batteriene skal lades opp til imorgen! Da er det fult opp med sendinger som skal ut, varer som skal pakkes opp, mailer som skal besvares og ting som skal noteres ned! + masse nytt interiør! Er det noe dere vil se mer bilder av, litt mer tips om osv ? Legg igjen en kommentar så skal jeg ta hensyn til dette og kanskje få skrevet noen få linjer om det. =)

Vi skrives da,dere! Nyt kvelden! 

PS. Jeg aner ikke hva som har skjedd, men jeg har klart å trykke -delete istedenfor comfirm når jeg skulle godkjenne kommentarene tidligere nå i kveld. Beklager virkelig dette, jeg fatter ikke hvordan jeg fikk det til og håper ingen blir "fornærmet" av den grunn. 

Her vil jeg bygge og her vil jeg BO!

Jeg har faktisk ikke lyst hjem igjen, vi har koset oss litt for mye tror jeg. København er så fantastisk og sosialt, hvorfor er ikke Norge slik? Alle hilser, smiler og er vennlige her.. Vi har gått turer i små bakgater, sett på gamle bygninger, tittet i butikken, spist mat på små cafeer og det morsomste i følge ungene -spist vafler og pannekaker med sjokolade UTE i gata!  Jeg har klemt,susset og dusset med mannen min -litt sånn ny forelska igjen!  Helt fantastisk rett og slett og det anbefales også! 

Kjærlighet er det mest fantastiske! 

 

Nå setter vi snuten hjem igjen, ungene sover i baksetet og vi nyter skyfri himmel og hver vår Redbull! Skrives når vi er hjemme igjen! 

God søndag så lenge! 

En sammensetting...

Når man elsker interiør henter man inspirasjon de rareste steder, jeg kan få inspirasjon fra en cafe, en forbigående, et bilde eller en by. Hadde jeg bodd i København hadde jeg hatt en god blanding av romantisk og minimalistisk stil, det er liksom slik byen er. Romantisk , men enkel. Romantisk fordi det er omringet av høye gamle bygninger, små intime gater, koselige og stemningsfulle cafeér. Enkel fordi den er oversiktlig, ryddig og "samlet" .

Broren til min mann er bosatt her i københavn og leiligheten hans er bare -kjempe lekker. Noe helt annet enn vårt eget, med en veranda som går ut i elven.  Meget spesielt ,veldig stilrent og kult.

I likhet med sin bror elsker Håkon design møbler og hadde det vært opp til han hadde vi hatt et hjem med kun design møbler som Arne Jacobsen,  Charles & Ray Eamse , Verner Panton , Christian Dell ,Thomas Pedersen og Møbler fra Fritz Hansen. ( Designet av Arne Jacobsen) Han er derfor fast bestemt på at vi må møtes på midten, min mann lar meg nemlig ikke få bestemme hvordan ting skal stå hjemme alene. Itillegg til dette elsker også Håkon å blande inn det rustikke i hjemme og at jeg nå har gått litt mer over til denne stilen fremfor kun den romantiske er han meget så fornøyd med!

På denne turen har Håkon og jeg faktisk snakket masse interiør, Håkon har klart å trumfe igjennom noen ideer og jeg har klart å få det til å "stemme" med det jeg liker. Det at hjemmet vårt er viktig for oss er ingen hemmelighet, vi er hjemmekjære og elsker å ha et sted som vi kan senke skuldrene å være fornøyde med det vi har skapt rundt oss.  Vi har gått sikkert ett par timer inne på Illums bolighus og bare tittet på design, deretter har vi gått ned i små koselige og romantiske interiørbutikker hvor vi har blandet de forskjellige stilene.

Her har jeg hentet inn litt bilder av det vi skal blande sammen hjemme hos oss. Enkelt, romantisk, delikat og tøft.. 

JA, takk begge deler! 

 

 

 

Som dere ser er det tydelig hva som er Håkon her og hva som er meg, men jeg føler likevel dette knalltøft sammen. Ikke for enkelt eller for romantisk, men en god liten vri.... 

 

Vi har har kommet godt i gang hjemme, og med 100 roser i en bunt, masse nydelig og tøft interiør gleder jeg meg faktisk til å få satt dette på plass med mannen min når vi kommer hjem. Vel, alt over på bildene har vi ikke kjøpt ennå og vi har ikke planer om å kjøpe alt dette nå, men vi har som mål å få samlet disse møblene og lage en felles stil ut av det, slik at vi faktisk er to om husets stil og "festligheter" .. Vi er jo en mann og en kvinne som bor her , noe Håkon er veldig bestemt på at skal synes. -Jeg vil ikke ha et sukkersøtt dukkehus, eller en barokk middelaldrene stil, men en stilren romanse som viser at manne i huset også faktisk har lyst til å komme frem på egenhånd.." 

Så da gjelder det bare å se, hvor "vanskelig" det blir å få dette til å stemme oppe i hodet mitt, så langt tror jeg det blir kjempe fint. Jeg elsker faktisk Eamse stolene vi alt har, samt de grove teppene og bordene blandet med det romantiske som gjenspeiler meg som kvinne. he he...

Vi skrives i morgen dere, og hvis dere vet om noen bloggere som gjennomfører mannen og damen i huset innen interiøret !

-let me know.

 

En dag i København

Idag har timene bare flydd av sted, det er rart hvor fort tiden flyr i godt selskap. Ungene har pløyd igjennom de fleste barne butikker, jeg har fått tittet på Dansk interiør og hentet tusenvis med inspirasjon! Jeg elsker å titte i andre butikker, hente inspirasjon, se ulike stiler og la meg inspirere. Gratis inspirasjons -shopping er aldri feil. 

Elsker virkelig denne byen! 

Nå skal vi snart kle på oss finstasen og dra videre på restaurant, spise en deilig middag og nyte det som er igjen av denne deilige lørdagen i København.  

Vi Skrives mer etterpå dere! Frem til det-nyt kvelden! 

Oslo til København

Min mann kom idag med den store overraskelse - dra hjem å pakk for oss, vi drar til København i to dager. ! Jeg trodde jeg skulle sette brusen i halsen, -tuller du? 

Vel, litt over 4 timer senere stod vi utenfor hotellet First Hotel SKT. PETRI... Hotelrommet er upåklagelig og hele 66 kvm- ungene løper rundt og storkoser seg ! Her har vi DVD, 2 soverom osv og i dette øyeblikk venter vi opp romservice... Eller "nattmat" som småtrolla kaller det. he he.. Hotellrommet er så fint at jeg nesten ikke vil bevege meg ut av det ,kan anbefales på det sterkeste! 

Imorgen skal vi ut og oppleve København,spise deilig mat, shoppe, titte og bare være en familie uten noe annet enn kos på planen. *lykke*

Olíver går rundt å synger av glede, det at vi bare skal være oss fire i noen dager er helt fantastisk og utrolig -deilig som Olíver sier. he he.

Det å komme litt bort etter noen hektiske uker er ikke å forakte, det er jo ikke hver dag vi er på tur i København heller. Gjett om jeg gleder meg til å se byen i dagslys imorgen. Selv om vår familie bor i Danmark er det nærmere et halvt år siden sist vi var her og fikk oppleve byen, men denne gangen er ungene med. ! 

Har dere noen bra butikker å anbefale eller cafe og restaurant er det bare å legge igjen en kommentar! Tips tas imot med STOR takk! 

Vi skrives mine vakre!  Nå skal jeg kose meg med familien min <3 

Interiør-"luksus"

Idag har jeg rett og slett tillatt meg selv å ta morgenen med ro, det er jo helg! Frokosten er spist og morgenkaffen x2 har fått kroppen min til å våkne litt! Jeg kan ikke beskrive med ord hvor godt det har vært å ta denne morgenen med ro, senke skuldrene å se solen stå opp med resten av naboene rundt her. 

Men dere, jeg tror aldri jeg har vært "treger" på å komme noen vei med hjemmet mitt enn hva jeg er nå. Jeg klarer ikke å få bestemt meg- skapet hvor skal det stå? Jeg har 3 mulige plasser til det og aner ikke hvor jeg synes det blir finest(?) Jeg tror jeg må ut i marka  å få meg litt frisk luft slik at hodet kan få litt å tenke på. 

Nei å nei, dette skapet- hvor skal det stå? Det er så utrolig fint og jeg vil jo at det skal synes ! 

Små -luksus "problemer" .... 

Jeg får tenke litt på det.... Plassen er jo her et sted mellom husets 4 vegger, så det kan umulig være så vanskelig! (?)

Kan det? ......

En liten kikk...

Det er ennå tomt og ikke ferdig ordnet, jeg er ikke sikker på hvor det skal stå ennå heller, men fornøyd det er jeg! Imorgen tenkte jeg å "grove" det opp litt, akkurat nå er det litt for "pent" for meg,  men det ordner jeg ... he he.... 

Jeg er ikke i stand til å leé en muskel til resten av denne kvelden, nå er det kun go´plassen i sofaen som betyr noe for denne frua. Jeg har ihvertfall ikke glemt dere, selv om man nesten skulle trodd det ettersom jeg har vært verdens tregeste på å få ut dette innlegget ikveld. 

Vitrineskapet er fra villapaprika og koster 8700 kr , finnes også i fargen sort. ( alle møbler kan sendes rundt i hele ladet.) 

Vi har også fått inn disse vakre glass lyktene, jeg synes de var så enkle og nydelige der de stod hos leverandøren at jeg måtte slå til på dem. Siden glasset er tykt gjør de litt ut av seg også. Pris kr 105. ,- Disse kan kjøpes HER 

Imorgen er det endelig tid for masse interiør her i huset! Etter 4 dager med nesten kveldsjobb hver kveld i butikken skal det imorgen bli godt å få gjort annet også.. Idag har vi faktisk ansatt vaske hjelp igjennom et kjempe bra vaskebyrå-gjett om det skal bli deilig å slippe å vaske huset på søndager fremover. Det å komme hjem til et rent hjem en gang i uken skal bli en DRØM! Jeg føler jeg virkelig har investert i mer familie tid allerede. 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag, her i Fredrikstad har det vært skikkelig påskevær i hele dag! Kjempe deilig! 

Nyt kvelden da,dere! 

Godt å komme hjem

Idag skal det bli ufattelig godt å komme hjem, hodet er tungt, nesen tett og stemmen så å si borte... En helg nå skal bli fantastisk godt altså! Butikken ble ferdig møblert i 1.etasje idag tidlig.. Jeg stod i butikken til kl 00 igår og var tilbake kl 0745.. Noe som betyr at idag blir det tidlig sengen! Jeg er nok litt for bortskjemt på søvn tror jeg, for under 7 timer på øyet for meg er alt for lite! Vel, ris til egen bak- jeg vet egentlig bedre enn å holde det gående slik.

Resultatet ble jeg strålende fornøyd med, butikken blir bedre og bedre hele tiden.. For meg er denne butikken som en liten babis, den blir formet av meg, passet på og jeg elsker å gå rundt å pusle i den hele dagen lang!  Rart det der, for jeg blir liksom aldri lei det heller. he he...

Nå gleder jeg bare  meg mer og mer til under etasjen skal åpne, planene er klare og nå er prøverommene snart oppe også. Vi kommer til å selge masse kjente merke klær i de fleste prisklasser, og sortimentet vil bli unikt og spennende! Lysekroner, møbler, store urner, høye kraftige skap,levende lys og siste nytt innenfor moteverden vil møte blikket når folk kommer inn i denne avdelingen av butikken.

Jeg gleder meg nå altså! 

Før jeg har planer om å reise til drømmeland  ikveld skal det nye skapet i stue vår opp. Etter snart 5 uker venting skal det bli en fryd å få tingene på plass i det.. Det er bare så FINT!  Bilder kommer Selvfølgelig!

Vi skrives! 

Et skritt nærmere.

Idag har de musklene kroppen min har fått kjørt seg, det å bære og flytte  på møbler er en tung nok jobb i seg selv synes jeg. Butikken begynner å ta skikkelig form nå, kun underetasjen igjen, men der er det stoooore forandringer for hver dag, jeg tror jeg må være verdens heldigste med de jeg leier av! Ryen Eiendom er virkelig en drøm å ha å gjøre med, noe som gjør det å drive butikken mye bedre! Det å trives med alt er for meg veldig viktig ! 

Etter over 10 timer med jobb idag, begynner jeg å merke at kroppen snart vil hjem å legge seg, men er jeg i siget så er jeg i siget! Her blir det ihvertfall veldig bra! 

Jeg elsker virkelig butikken min altså.. Kanskje ikke så rart når jeg elsker vakre ting ? 

Nei, jeg får kaste meg rundt, om ikke så alt for lenge tenkte jeg å ta turen hjemover, noen timer på øyet er viktig det også =) 

Jeg håper dere alle har hatt en helt fantastisk dag og at noen tar turen innom imorgen å ser butikkens nye møbelmang!  

Nyt kvelden, vi skrives! 

Outfit--- Dagen er hektisk!

Idag kommer et aldri så lite outit bilde, noe som passer utmerket da vi idag fikk inn  hele 7PALLER med varer til butikken, jeg tror aldri jeg har sett maken! Vi har nå løftet varer i snart 3 timer og ennå er butikken laaaangt fra ferdig, den står på hodet.!  Jeg tenkte derfor å få samlet alle varene, slik at dere som er kunder kommer til i butikken imorgen uten å bli overfylt med pappesker og rot! 

Vel, først skal jeg dra og spise koldtbord hos min søster Kristine, hele familien skal ditt siden mitt tantebarn har bursdag! Vi skrives etterpå, da lover jeg masse bilder fra masse nytt i butikken vår! 

Bukse- Gina

Sko- Bianco 

Jakke Monkler 

Genser . Støy.

Til vi skrives igjen- Ha en fantastisk dag så lenge!! 

 

tid for hjem...

Rosa, beige, grått,lyseblått, marine og hvitt er fargene jeg nå jobber med å få bestemt meg på. Jeg har fått skikkelig sansen for det rosa, mer og mer faktisk.. Jeg har tidligere ikke vært så glad i den fargen, men nå, nå må jeg ha det! Om et par-tre uker får vi den nye sofaen vår og gjett hva? Den blir å få kjøpt i Villapaprika, er myk og god -helt perfekt! Jeg må ærlig innrømme at det er litt ekstra stas og skulle få en sofa hjem som jeg selger selv, litt mer personlig og morsomt!

Fruen jeg var hos igår hadde selv kjøpt putene våre i pudderrosa og at de er fine er ingen tvil, og når prisen kun er 299 kr pr trekk blir ikke prisen så avskrekkende heller. 

Putene finner du ved å trykke HER  trekkene er  50x70 og kan vaskes på 40 grader. ( standard hodepute, men 70x70 passer også. Den str gjør puten ekstra "fluffy" )  Som tilbehør vil jeg anbefale DETTE , DETTE OG DETTE Ulet kan vaskes på 30 % - altså ullvask.  . Hva er ikke morsommere  enn å gjøre sofaen litt ny. Jeg har alt tatt med meg de forskjellige tingene jeg har anbefalt over her og det kommer til å bli så fint i den nye sofaen. Pudderrosa og andre "skygge" pastell farger er ventet inn mer og mer utover våren nå, og produktene jeg tilbyr går over i grått og ikke i gult så de kan lett blandes inn med andre pastell farger eller Marineblå. 

Nå skal jeg opp å ordne i klesskapet mitt! Min mann slo nemlig skikkelig til på stortromma når det kom til min gave igår. Ikke bare fikk jeg en Spa tur til Gdansk, hvor vi skal pleie kjærligheten, men jeg fikk jakke og 3 flotte gensere i vårens lekre farger! Også har jeg jo blitt helt blond nå, så da er klær og sminke litt ekstra stas. 

Hva synes dere? Jeg er ihvertfall kjempe fornøyd!

Vi skrives mer senere! Ha en nydelig kveld ! 

Vi pusser opp.

Butikken vår i byen er nå under full oppussing, nye gulv, nymalte vegger, nye møbler og en 200 kvm butikk åpner på nytt dørene i midten av mars. Vi har denne gangen ikke spart på noen ting så alle kundene vil få seg en positiv overraskelse. Jeg står for all innreding selv og gleder meg som en liten unge til å bli ferdig. 

Vi skal i butikken sin forbindelse ha en kundekveld eller som vi kaller det -DAMENES AFTEN. Vi vil da tilby tapas, snacks, mange gode tilbud og fortelle litt om vårt konsept og det vi selv vil få inn + MYE mer, dette vil finne sted i april.  Alle er invitert og vi kommer til å ha informasjon om rimelige hoteller og annet for de som ønsker å få med seg dette, men som ønsker å ta det som en tur uten å betale skjorta for det. Jeg håper og tror at Villapaprika nå har tatt et steg videre som vil ha en stor og god betydning for butikken. Likte du butikken tidligere ? Vel, da vil du bli i ekstase over det nye resultatet. 

Vi får et fullstappet interiør og møbel etasje, og en underetasje med prikken over I´n med flotte dameklær, vesker og tilbehør og baderom produkter samt sengesett og Håndklær. 

Dag/dato kommer jeg tilbake med i løpet av et par dager=) 

Her ser dere en smakebit av noe av det vi er ventet inn av møbler; 

 

Dette og masse mer er ventet inn og jeg gleder meg masse til å få det i " hus" 

Jeg håper dere alle så langt har hatt en fantastisk dag, jeg storkoser meg masse på jobb! 

Ha en nydelig dag videre, vi skrives igjen-snart! 

Industriell romantikk.

Vi nordmenn er "gale" på hus, hjem og interiør, vi bruker utrolig mye penger,tid og krefter på dette og vi vet hva vi vil ha.  

Idag har jeg fått tatt bilder av et hus, et hus med en omvendt stil enn hva jeg trodde når jeg skulle gå inn døren. 

Et drømmehjem;

 

 

Masterbedroom;

Dusjen er ikke på rommet, det er bare en glassvegg som skiller badet fra soverommet. Bak dusjveggen er toalettet og vasken =) 

Sjefen i huset;

Gangen;

Gjestetoalettet ;

 

Undomsrommet; 

Fruen i huset har klart å blande det industrielle med det romantiske på en veldig delikat måte og utover våren skal jeg tilbake, huset er nemlig ikke  helt ferdig og fruen har stor planer !

23 år siden....

Så jeg dagens lys for aller første gang.. Jeg hadde vært her i noen timer alt på disse tider, jeg er en natteravn så jeg er født midt på natten i halv 4 tiden. 

Her er jeg, liten, uskyldig og uten noen som helst vite om hva livet mitt skulle bringe meg. 

Titttei! 

Idag skal jeg jobbe frem til ikveld , så jeg håpe min mann overrasker meg med en god middag etterfulgt av dessert når jeg kommer hjem. Så langt er det kun min sønn Olíver som har husket dagen min her i huset. Mannen tror jeg rett og slett har glemt den, kanskje ikke så rart når jeg begynne rå bli så "gammel". tihi..

Så langt titter solen frem og jeg ser grønt gress i hagen, akkurat det jeg ønsket meg! Vel uansett..Jeg håper dere alle for en fantastisk dag, idag vil det komme bilder av et fantastisk hjem her på bloggen! Det er bare å glede seg! 

Endelig ferdig..

Og resultatet er jeg strålende fornøyd med. Gangen ble så innbydende, "åpen" , tøff og harmonisk, det er helt utrolig hva litt maling gjør med rommet. Det at så lite kan gjøre så mye er kjempe morsomt, og at rommet virker harmonisk er kanskje ikke så rart da malingen som har blitt benyttet heter så mye som; 

Blå Harmoni. 

Bord, lampe,lykt,lys,klokke og knagg alt fra Villapaprika. (www.byvillapaprika.no) 

Så over til noe helt annet, nemlig vinneren av Durance klesvask produktene. 

Gratulerer ; 

susanne on 10.02.2012 at 9:27 pm:

"Først må jeg si at jeg er innom bloggen din hver dag , og gleder meg over å lese nye innlegg , du er en inspreasjon når det gjelder interiør, å jeg har akkurat begynt og pusse opp huset , så gleder meg til og kunne ta turen til fredrikstad og handle for det kommer jeg til og gjøre  når det gjelder og vinne disse vaske midlene hadde jeg blitt veldig glad om det ble meg . Har 4 barn på ,0.3.5.5 år her så skal sies at det blir mye gulv vask og kles vask her i huset og begynner og bli ganske forsynt av de middlene man kjøper på butikken , så som sagt hadde blitt veldig glad om jeg vant "

En sniktitt

Endelig etter et par uker med hektiske kvelder og helger har vi fått begynt på gangen og den blir så FIN! Fargen blir mye finere enn jeg hadde sett for meg, den blir rå tøff rett og slett. Nå blir det slik at jeg vil glede meg til å ta imot besøk bare fordi gangen blir så utrolig mye mer smakfull og lik resten av huset. 

Her får dere litt " under oppussing" bilder; 

Det er ikke ofte dere får se før bilder av et rom mens det ser ut som dette, men nå måtte jeg bare gjøre det.Gangen var rett og slett grusom før vi startet. 

Så hva sier dere, hvordan farge tror dere vi endte opp med ? Jeg ombestemte meg nemlig og fant en enda finere en.  Dere får komme snart innom bloggen igjen, for om ikke lenge kommer bildene av den "nye" gangen og vinneren av forrige søndags konkurranse på Durance vaskemiddel. 

Vi sees snart igjen dere! 

En god start på dagen...

Søndagsmorgen og solen skinner, nok en herlig dag har begynt. Vi startet dagen med en lang og deilig frokost, jeg tror vi har sittet 1,5 time ved bordet og ungene har storkoset seg. 

En deilig frokost er alltid en god start på dagen. 

 

Egg og bacon var kjempe populært, det enkle er ofte det beste...he he .. Nå skal min mann videre på jobb og ungene og jeg skal kose oss med husarbeid.. Det trengs for å si det slik. Jeg kunne gjort hva som helst for ei skikkelig vaskedame som hadde vasket huset ett par ganger i mndén. Vel, vel litt hustrim har jeg ikke vondt av, det å lée på kroppen er ikke dumt.

Nå får vi kaste oss rundt her i huset, det står bokstavelig talt på HODET . Klær skal brettes, sokker skal legges i par og  gulvene støvsuges.

Ha en nydelig dag mine kjære! 

Snart kun en dag igjen....

For 23 år siden var det straks en dag til jeg skulle melde min ankomst, dere kan tenke dere min mor var spent! 

Viste dere at jeg er den neste yngste i en søskenflokk på seks og at jeg alltid har vært en skikkelig mamma og pappa-jente. Min mor traff min far for 24 år siden, og året etter kom jeg og snudde hele livet deres på hodet.  Det at mamma og pappa ennå ringer meg mange ganger i løpet av dagen er en "vane" og jeg tror det tok nærmere et år fra jeg flyttet hjemmefra til  jeg sluttet å sende natta meldinger til dem hver kveld. Vel, uansett jeg har endelig fått plassert meg i sofaen og gleder meg til en dag med familien min imorgen før en ny uke med full timeplan starter igjen. Søndager er nemlig familiedag og med besøk i huset skal vi starte den med en god frokost og deretter satser vi på pent vær så vi kan få ungene ut i litt frisk luft uten å kle på de masse regntøy osv.

Etter mange hektiske dager og MYE jobbing, ser jeg ut som et skikkelig "takras" , men et smil har jeg alltid på lur! 

 

Ha en god lørdagskveld alle sammen! Vi skrives imorgen vi vel! hehe .....  

Tilbake!

Når katten er vekk danser musene på bordet, og det skikkelig også det. 

Denne helgen ble litt annerledes enn vi hadde planlagt pga jobb osv, siden nettet ikke var med meg igår ble det derfor ikke så mye blogging. Dette beklager jeg, jeg har faktisk litt "dårlig" samvittighet jeg altså. 

Regnet har pisket sidelangs husveggene her idag, snøen er så å si på vei bort! Noe som passer meg utmerket, da jeg til mandag har bursdag og ønsker å se det grønne gresset innen det. Jeg tror faktisk jeg skal ønske meg det også, grønt gress, vår og sol- en perfekt bursDAG. Så for å feire min helg har vi vært sammen med et herlig vennepar som virkelig snurret helgen inn for oss, de neste dagene nå har vi besøk av familien i nord og skal passe på å kose oss litt med de også! Ungene har ihvertfall hatt det helt topp sammen med dem og vi har fått vært sosiale. Vinterferien har startet og vi prøver å planlegge noen småturer som vi ønsker å få unna, uten at det tar for mye tid eller koster for mye penger.. 

Min venninne Amanda har også den nydeligste leiligheten jeg vet om, og siden jeg hadde med meg kameraet sniktok jeg noen bilder- dette håper jeg går bra Amanda=) 

Har dere sett så nydelig(?) 

Nå skal jeg jobbe videre, mye som skal ordnes før jeg kan ta kvelden, jeg tror jeg kommer til å sove som en dupp når hodet treffer puten dersom jeg rekker alt jeg skal, he he... 

Vi skrives mine vakre.! 

En solfylt dag.

Jeg titter bare en bitteliten tur innom for å si HEI!

Idag er det klart for tur til Oslo og gjett om jeg gleder meg! Dagen har så langt vært aktiv og alle planene som stod på timeplanen er nå fullført! Det er ikke noe som er bedre enn å starte helgen med alle ukens gjøremål i boks! Det er rett og slett en herlig følelse altså.  Solen skinner og huset er rent og pent med friske blomster og en deilig duft av lavendel. 

 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig start på dagen så langt! 

Vi skrives mye mer etterpå fra hovedstaden. 

Når mørket faller på..

GOD KVELD! 

Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne, dagen har gått i et siden sist jeg var innom. Torsdag er langdag i butikken og det betyr at det er åpent til kl 19 , noe som vil si at fru Kvarsvik har hatt full timeplan og storkoset seg. 

Men gjett hva, jeg har nå fått bilder av nye varer vi er ventet inn som ingen andre har sett på messen ennå. Heldig som jeg er Har min leverandør ikke latt neon andre konkurrerende butikker i Fredrikstad fått se disse varene, noe som er helt topp for meg da det finnes nok av de som sikkert gjerne ville hatt klørne i de, he he. Nei, vi opplever mye rart i denne bransjen, folk er på en måte ute etter å ta deg igjen hele tiden, noe som er veldig vanlig i de fleste bransjer nå til dags. Likevel er jeg født slik at når jeg merker motgang og at noen prøver å dunke meg ut av banen blir jeg 10 x mer ivrig på å få til det jeg gjør med hodet høyt hevet. Det er i motgang man blir sterkere og det er jeg helt fast bestemt på at faktisk er sunt, så lenge man klarer å ikke ta seg vann over hodet .. 

Mange av dere lesere ønsker ofte at jeg skal skrive litt om det å drive med det jeg gjør, hvordan konkurransen er og hvordan man kan komme noen vei når det alt er så mange butikker å komme imellom. 

Jeg er litt slik at jeg tror at alt er mulig dersom det er relevant og ikke for høye krav , man må på en måte finne noe man kan håndtere , klare å komme med ideer til og virkelig brenner for. Jeg brenner virkelig for et jeg driver med og jeg er i motgang som medgang ganske så inneforstått med at ting må jobbes hardt med, kjempes for og passes på. Man kommer ingen vei dersom man forventer at ting skal falle i fanget på en og hele tiden finne unnskyldninger for at man forventer det. Jeg har lært at dersom jeg ønsker å få jobben gjort må jeg gjøre den selv, og det å ha meg selv som sjef er å be om å få den strengeste sjefen jeg noen gang kunne fått. Jeg vet at dersom jeg ikke gjør det jeg skal blir det ikke gjort og jeg lurer ingen andre enn meg selv dersom jeg ikke gjør det jeg har av oppgaver.  Jeg har lært meg at de som prøver å skremme meg vekk er de som ikke ønsker min konkurranse og gjerne vil ha meg ut av banen. Dette var vist mye mer vanlig enn jeg hadde trodd, så man vet man skal høre mye rart før ørene faller av. 

Jeg vet at mange har samme drømmen som meg, nettopp det å starte en engen butikk å få levd ut drømmene sine igjennom den. Jeg vil derfor anbefale alle å gjennomføre drømmen sin nøye gjennomtenkt. Ha priser på alt, skaff leverandører med varer du selv kan stå innenfor og som du selv liker å pass da også på at du kanskje kan skaffe deg agenturer på det du skal tilby dine kunder. Vit hva du driver med og ikke stol på andre enn deg selv. Vær hard, ærlig og oppriktig, smil bredt og vær imøtekommende. 

Jeg har valgt å kjøre min egen stil i butikken min og de fleste kundene som har kommet innom butikken etter å ha sett bilder av mitt hjem sier de kjenner igjen stilen , noe som alltid er like morsomt. Slike tilbake meldinger forteller meg at det jeg gjør er litt egent og veldig meg, da det for meg har vært veldig viktig at villapaprika får sin "egen" stil som gjenkjenner personen bak det og som ikke er en butikk som "alle" andre. Øvelse gjør mester og for hver dag som gårr utvikles Villapaprika i grad med meg, det er det som gjør dette ekstra morsomt

Jeg elsker å blande det pene med det røffe uten å verken få det for pent eller for røft. Litt som ála Camilla stil.. Hi hi.. 

Imorgen blir det prinsesse rom inspirasjon, hva sier dere til det ? 

Karneval og rampestreker!

Kl 0530 stod en liten gutt med Navn Olíver klar med spiderman drakten sin og var klar for å dra på karneval i barnehagen.. For å gjøre en LANG historie kort har vi en sønn som er " gal" etter denne tegneserie figuren og hans far som da igjen er litt for opptatt av gutteting og det å gi sin sønn " det han selv ikke fikk " ( da han var for gammel da disse lekene ble et faktum) .. Håkon og Olíver bestilte derfor en spiderman drakt fra det store utland og fikk 1 uke sener denne sendt hjem med en drakt med det lille ekstra som hansker, sokker,sokkesko, forskjellige putemuskler, maske med hals osv... Det å skulle få vise frem denne drakten i barnehagen idag var derfor VELDIG stas, da han nesten ikke har fått vist den frem til nok personer ennå. 

Når Olíver da gikk ut døren idag hadde han skiftet navn til Peter Parker.. Snakk om gutt som elsker rollelek osv. Jeg tror han hadde store planer om å redde verden fra "slemminger" og passe på alle barna i barnehagen, det skal derfor bli ekstra spennende å høre hvor godt han har passet på dem etterpå. Det er umulig å ikke få seg en god latter av den lille gutten min altså, han gjør så mye rart. he he. 

Mathilde var prinsesse og prinsesse antrekket lagde hun selv.. Søte var de når de spente og glade stod klare for karnevalet ..

Hello Kitty vesken skulle også med, snakk om lita "jåle! .. 

Nå skal jeg kaste meg rundt i butikken, alltid litt å pusle med her, noe som er like morsomt hver gang! 

Ha en nydelig dag da,dere! Vi skrives etterpå! 

 

Ps; Jeg har ei venninne som mistet sin fetter på sjøen for ett år siden, hun er nå med i en konkurranse hvor hun kan vinne en drøm, en drøm som er å hjelpe sin tante å skaffe en gravstein til sønnens grav. Dere kan hjelpe henne ved å trykke dere inn på henne HER og deretter stemme på henne. 

På gutterommet.

Oliver er en gutt som elsker å leke med Kaptein Sabeltann og dinosaurus, helt siden han oppdaget en firfisle på Rhodos for 3 år siden. Når Oliver var i underkant av 3 år dro vi på dinosaurus show i Oslo spektrum, noe som sitter i klisterminnet til Oliver en dag idag.

Olíver er en gutt som kan sitte på rommet sitt i timevis, bare han kan få tegne å se på Øystein blyant eller ha alle sine dinosauruser utover gulvet.  Han elsker simpelthen rommet sitt.

Det at det nå har blitt litt mer guttete og litt mindre babygutt er Olíver veldig stolt over, han elsker å ha med seg kompiser opp på rommet og han elsker å vise det frem.

Velkommen inn til vår lille ekspert gutt..

Olíver; 

På veggen dere ikke ser på høyre side har Oliver 2 ikea kassehyller og 1 bokhylle, i fotenden av sengen har Olíver et dobbelt garderobeskap. På innsiden innenfor vinduet har han en tv på veggen og en kommode hvor han har sengesett og laken i.

Oliver sitt rom er cA 11,9 Kvm så det er ikke så veldig stort, men passe nok for han. Når Olíver gikk ut av junior sengen sin ville han ha en STOR gutteseng, og det fikk han også. Vi kjøpte rammemadrass på 1,20 m og har ikke angret, Olíver har blitt bortskjemt med stor sengeplass og har ikke lyst på mindre. Pga en stor seng tar mye plass har vi valgt å ha rommet til Olíver lyst og åpent med masse hyllesystemer slik at vi har gulvet fritt til leking..

 

Rammer,puter osv er fra Villapaprika, sengegavlen er to paller snekret sammen, sengekappen og hotellputen  er fra RYEN, stolen er Eamse og skrivepulten er fra Skeidar. Blåfargen på veggene til Oliver er S 3020 - R90B

Det blir ferdig.

God Onsdag alle vakringer! Har dere hatt en fin start på dagen? 

Her har det gått i et siden jeg stod opp, forkjølelsen har tatt tak i kroppen for fult og nesen er potte tett.. UFF.. Uansett det som ikke tar livet av deg gjør deg sterkere og etter alle sykdommene kroppen min har hatt siden September burde den snart ha vært igjennom alt. Jeg ser at jeg rekker å vise dere bilder av Rommet til Olíver idag, kanskje lille Mathilde også, det ble ihvertfall MYE finere enn jeg hadde håpet på. 

Fargene går i Maritime blåtoner, beige kontraster og lyseblått, rett og slett kjempe fint! Flotte store puter, masse deilige tepper, nydelige Gardiner osv! Jeg er strålende fornøyd altså. 

Idag lå det en liten pakke å ventet på meg i posten også, gjett om jeg ble glad da, dere! Det var nemlig en pakke en av dere vakre blogglesere har sendt meg! Det er så koselig, for dere sender meg virkelig mange flotte brev, e-post, små gaver osv, jeg blir rørt hver gang, det slår aldri feil!

Er ikke disse dør plakatene nydelige(?)

Tusen hjertelig takk Tina, de var helt nydelige! Disse skal opp på dørene til ungene idag når småtrolla kommer hjem, de kommer til å bli kjempe glade!

Dere andre kan sikkert titte på dør plakater og mye mer på deres hjemmeside Epla.no ( dette er ikke en annonse link)  

Nå skal jeg få unna litt arbeid, vi skrives etterpå, da blir det mer "BARNEROM" 

Ha en nydelig dag så lenge 

Barnerom - en ekte prins og ei ekte prinsesse!

Jeg har de siste dagene nå holdt på med 2 av rommene i huset, to rom med to store personligheter, to ulike behov og to ulike farger. Oliver og Mathilde sitt rom har lenge bare stått der, uten at jeg har gjort noe spesielt med dem, endelig har jeg fått gnisten over meg og funnet fargene, løsningene og tingene som sier litt om dem som personer også. 

Her har dere noen inspirasjons bilder jeg brukte/ bruker for rommet til vår store-lille Prins. 

Ekte gutterom med det lille ekstra. 

OG et ekte prinsesse rom for ei ekte prinsesse! 

Jeg skal prøve å bli helt ferdig i morgen og kanskje jeg da deler noen bilder med dere ? Dersom dere ikke synes det er "kjedelig" med barnerom bilder da. hehe... Jeg elsker nemlig alt som har med barnerom å gjøre og er også derfor veldig fornøyd med resultatet =) 

Kjøkkenkos i vinterværet.

Jeg føler nå at snøen aldri kommer til å forlate oss, jeg er rett og slett lei av vinter og kulde og får ikke sommeren hit fort nok. Jeg vet vi østfold har hatt en "mild" vinter sånn generelt dette året, men jeg har så store planer for ute plassen til sommeren at jeg nesten ikke kan bli kvitt snøen fort nok. Jeg har alt planlagt hvor jeg skal ha mine nye urner og solsenger og hadde jeg fått det som jeg ville hadde jeg gjerne hatt et basseng i hagen også, men det får heller bli med drømmen. Et sted går grensen, selv om jeg stadig forteller min mann hvor fint det ville vært med et stort boblebad eller basseng, haha.. Litt moro må man jo ha det også når det uansett hvordan man vrir og vender på det aldri ville fått plass til noe slikt. 

Forkjølelsen har (igjen)bitt tak i kroppen min, hvor lei jeg er sykdom nå kan nesten ikke forklares da den ene sykdommen kommer etter den andre. Typisk for oss i vinterhalvåret..

Vel, uansett vinter, sykdom og drømmer tenkte jeg å lage en deilig middag til meg og mannen min idag. Det er jo Valentines day og det betyr  jo alle hjertes dag, gjør det ikke ? 

Jeg tenkte å lage en deilig middag som vi skal kose oss med i sofakroken ikveld, et deilig glass vin etterfulgt av en deilig dessert. Roligere og herligere kan det ikke bli. Det enkle er jo ofte det beste, eller hva ? 

De flotte nye bar stolene våre fra Riviera Maison kom idag på plass og det at de kom før tiden var ikke akkurat noe som gjorde denne fruen trist. Jeg elsker å tilbringe masse tid på kjøkkenet og kjøkkenkos i vinterværet er helt fantastisk! 

De passet perfekt inn til resten av kjøkkenet og når vi får rotet oss til nye fronter på skapene vil de bare komme enda bedre frem. Nye spisebrikker og lykt har flyttet inn på kjøkkenet og er å få kjøpt i Villapaprika. 

Nå skal jeg kaste meg rundt, mannen kommer snart fra jobb og huset står på hodet! 

Vi skrives - Happy Valentines day! 

Klar for å få det hjem

For over 4 år siden bygde vi dette huset og jeg var da 18 år gammel, smaken vår/min har jo etter dette endret seg enormt, huset har blitt brukt, pusset opp og bodd i. Vi valgte den gangen et kjøkken fra Moarbodal, noe jeg utseende messing har vært fornøyd med, men praktisk sett har ikke pengene vi la i kjøkkenet vært verdt det. Kjøkkenet har bare blitt mer og mer slitt, lappet på med maling og skapene 100 ganger skrudd å strammet. Nå etter 4 år har vi begynt å forsiktig titte litt på kjøkken fronter, ikke fordi vi skal omgjøre hele huset og kjøkkenet, men fordi vi ønsker et litt mer robust og slitesterkt kjøkken. Dette skjer ikke nå, men vi føler det må skje noe i løpet av året. Skuffene har gått i stykker nå og sokkelen langs gulvet ble ødelagt når vi byttet gulv etter skaden med det forrige.

Jeg vet ihvertfall at jeg skal ha et kjøkken slik som dette når vi skal bytte.;

Likt blir det ikke, da vi har en U-form på kjøkkenet. Nei, nå skal jeg kaste meg rundt å få unna litt mailer. 32 Interiør mailer skal besvares ettersom jeg daglig sitter å hjelper mange med interiør veiledning over nett hver dag.. Har du sendt mail og ikke fått svar(?) må du bare purre på meg for noen ganger forsvinner mailene uten at jeg er klar over det.

Ha en nydelig dag da, dere!

Happy Valentine! 

 

Når tiden går...

Merker man fort hva som er viktig i livet og hva som kanskje ikke er like viktig lenger. Jeg har de siste årene vært den personen som har gitt alt av meg selv til en hver tid, men svært sjeldent fått noe igjen for det. Det triste er når personer du trodde var der uansett hva viser seg å droppe ut så fort du ikke lever etter deres pipe lenger. 

Jeg har så lenge jeg kan huske alltid vært veldig opptatt av at folk skal se meg, like meg og utseende og kropp har derfor vært et veldig viktig "tema" for meg. I følge meg selv har jeg aldri vært "bra" nok, sett flott nok ut, hatt en fin kropp eller vært fornøyd med meg selv, jeg har vært en mester på å finne feil ved meg selv til en hver tid. Jeg har time på time stått foran speilet og kritisert meg selv, funnet feil og gitt meg selv litt opp. Når jeg traff Håkon traff jeg en gutt som respekterte meg for den jeg var og er, det var for meg for godt til å være sant. Jeg kunne sitte å lete etter feil ved meg selv for å deretter sitte å fortelle Håkon hvor "dårlig" smak han hadde siden han hadde endt opp med nettopp meg. Bilder av andre flotte jenter kunne jeg sitte å bla meg igjennom bare for å deretter sitte å kritisere meg selv for at jeg ikke hadde like flotte formen, like flott hår osv osv. 

Jeg har alltid vært veldig opptatt av at jeg ikke har vært bra nok og det har vært med på å ødelegge en del for meg. Kan dere tenke dere en verre kritikk enn den dere gir dere selv?  Vi kvinner/jenter er noen mestere på å kritisere andre og oss selv, det er en så dårlig egenskap for ikke å snakke om lavmål. 

Før jeg fikk barn var jeg en tynn strek og jeg husker en dag idag at mamma måtte sy inn buksene mine i lårene, for hvis buksene ikke satt stramt nok var det et samtale emne med en gang, for ikke å snakke om brystene. Jeg husker jeg ikke fikk bryster fort nok og fikk man for "små" ble man nesten mobbet pga nettopp det.  Når jeg tenker tilbake på min egen oppvekst og ungdomstid kan jeg ikke gjøre annet enn å håpe at mine barn ikke kommer til å føle slike press på ting som det jeg og andre på min aldre gjorde/ gjør.  Jeg tror ikke dette presset noen gang vil forsvinne, men jeg håper jeg kan lære mine barn noe igjennom det jeg har opplevd i livet mitt, slik at de kanskje ikke blir like kritiske til seg selv som det jeg har vært. 

Det var først etter ifjor jeg lærte meg å respektere meg selv , nettopp fordi jeg er slik jeg er og kan ikke gjøre annet enn å ta vare på meg selv og respektere det jeg ser. Jeg har heller lært meg å bli fascinert av andre og heller hente en motivasjon til å være i form og ha en god helse selv. Jeg føler vi kvinner burde være flinkere til å rose hverandre, se hverandres skjønnhet og bli flinkere til å gi hverandre komplementer fremfor å finne feil og kritisere hverandre for å selv føle oss bedre.  Er vi for tynne blir vi kritisert for det, er vi for tykke henger vi oss opp i det og hva som er normalt og ikke normalt er noe vi henger oss opp i til en hver tid. Jeg har mange ganger lurt på nettopp det, for hva er normalt ? For meg er det normalt å ha en god helse og en frisk kropp, ikke nødvendigvis stor bryster eller små, tykke lår eller tynne? Så lenge vi spiser sunt , er aktive og lever et godt og nyttig liv danner vi en personlighet og det er den som forteller oss om vi er vakre eller ikke. 

 

Jeg har alltid sagt når folk spør meg hvorfor jeg ikke kan ta til meg det positive og la være å henge meg opp i det negativ at det negative er lettere  å tro på enn det positive, nettopp fordi vi har lettere for å henge oss opp i det som ikke er bra fremfor det som er veldig bra. 

Når jeg idag ser meg i speilet ser jeg en jente/ kvinne som elsker livet, er glad i mennesker og har så mye godt å gi av kjærlighet til de rundt seg. Det er elskebart og akkurat det har jeg lært å elske ved meg selv. 

Vi kvinner er alle vakre på hver vår måte, vi må bare tillate oss selv å se det og elske oss selv for den vi er og ikke jage etter alt vi ikke er. Det er det som er oppskriften bak den "perfekte" person... 

Hvordan er selvbildet ditt, har du lært deg å respektere deg selv ? 

 

Shabby -Maskulin chic..

Husker dere jeg elsket å pusse opp gamle møbler?  At jeg skulle ha alt hvitt og ting bare skulle være nydelig. 

Siden så mange har etterlyst nettopp denne stilen har jeg valgt å vise hjemmet vårt fra den siden. Jeg blir nesten litt "dratt tilbake" i tid når jeg ser disse bildene, har vi hatt det slik? Det er veldig rart å se for det er snart 3 år siden. 

Den tiden Mathilde var "baby" , Oliver var en liten gutt og Håkon og jeg skapte ute plass og hage rundt huset vårt for første gang. Alle disse årene har gått så utrolig fort, jeg klarer nesten ikke tro det selv, hvor har den liksom blitt av ? Jeg husker jo dagen som om den skulle vært igår.

 Jeg faller av en eller annen rar grunn alltid tilbake på det lyse , det skyldes helt sikkert den enkle grunn - jeg synes det er mer delikat.  Jeg fikk liksom i denne perioden aldri nok av lysekroner og vakre blomster, det er vel kanskje det eneste som er som før hos meg nå også? 

Kjøkkenet hadde før eget kjøkkenbord, men løsningen min idag har jeg aldri angret et sekund på.. Jeg var likevel denne gangen også veldig fornøyd, jeg har alltid elsket kjøkkenet mitt .

 

Soverommet var denne gangen lysebrunt, veggene brune og gulvet hadde vegg-til-vegg teppet og selvfølgelig-lysekrone i taket.

Viste dere at dette bildet var et av de første bildene jeg la ut av interiørbilder av hjemmet vårt når jeg startet å blogge om interiør ? Jeg tror jeg la ut dette bildet 10 ganger på den første interiør bloggen min og 3 hus pusset jeg opp med hvor eieren ville ha liknende rom som dette. 

Det er rart å gå tilbake i tid, spesielt når det begynne rå bli noen år.... Alt virket liksom så annerledes den gangen og planene mine for dette hjemmet var å aldri skulle flytte her ifra, vi har faktisk bodd her i over 4 år nå og for snart 5 år siden begynte vi å bygge.. Jeg husker den første veggen kom opp som om det skulle vært igår og jeg husker Håkon og jeg hver kveld kjørte opp på tomten å så hva som hadde skjedd. Dette er vårt første "hjem" sammen som vi har laget sammen og som vi har følt oss hjemme i fra første gang vi gikk inn døren og satt på plass de første tingene våre.. 

Har dere kanskje lyst til å se bilder fra 2007/2008 også...

Hjemmet i sin "glam" tid.

Vi har over 15 000 bilder liggende på denne imacén og sikkert 4 ulike stiler fra hjemmet vårt. Det å scrolle seg nedover fra start er en interiørverden i seg selv.. Jeg kan nesten ikke huske alle stilene jeg har vært innom, men at det er mange er ingen tvil. 

De fleste av dere ønsket å se bilder fra hjemmet i sin "glam" tid, den tiden alt som glitret var det store og pelsputer, pelstepper, dill&dall var noe jeg ikke fikk nok av. Det at stilen vår har endret seg siden 2010 er ingen tvil, jeg har nok jobbet meg igjennom hver og en stil for å finne det som er-MEG.. De gangene jeg har trodd jeg har funnet min stil har jeg etter 1,2 eller 3 uker funnet ut at det ikke er helt meg likevel og begynt å prøve å blandet inn annet.. Jeg har vært en smule "ekstrem" for jeg har virkelig prøvd ut de fleste stilarter og det var først på høsten jeg følte at jeg landet på den -romantiske-cottage -maskuline-rustikk stilen.  Denne stilen er spennende og en stil jeg har "landet" på. Jeg har ikke helt klart å slå meg til ro med spisestuen, da den enten blir for "knøttete" eller for " pent for meg, derfor valgte jeg å bare gi bånn gass og kjøpe det jeg faktisk ønsket og deretter plassere det litt enklere til andre sammenhenger. Jeg vet jeg helt sikkert kommer til å fortsette å utvikle stilen min, da interiør ikke er noe jeg kommer til å bli ferdig med.. Noen synes jeg er gal, surrete og veldig vinglete , noe jeg faktisk er også. Jeg velger heller å se på det som noe man forbedrer seg innen og lever i tiden med, klær,hår og annet forandrer seg fra år til år det også . Slik er det litt med interiør for meg, jeg "binder" meg liksom ikke helt til noe og blir ikke lei uansett om jeg burde eller ikke. Det er godt vi er forskjellige, det ville nemlig vært veldig kjedelig om alle var like og hadde det samme og det er jo nettopp pga disse interiør innleggende de fleste av dere følger meg. 

Velkommen tilbake hjem til oss i 2010 ! 

Hvor gangen var mørk og alt skulle være tøft... 

Når spisestuen var praktisk i fargene og arbeidsplassen STOR! 

Og tvstuen var fylt opp i hvite plespledd, fluffy gulvtepper og glitrende paljetter!  

Selv små endringer har en STOR betydning for hvert et rom, husker dere vi hadde denne berømte Shabby chic stilen ? 

Bildene har  jeg er det kanskje noen som vil se dem ? 

God morsdag til alle -mammaer!

God morgen alle morgenfugler! Har dere stått opp og fått frokost på sengen ? Det fikk ikke jeg ( gjett om min mann har hørt det for å si det slik, ha ha) Håkon spurte meg nemlig hva jeg ville ha til frokost - lapper og rundstykker svarte jeg .. ( det er jo lov å overdrive litt på morsdagen, er det ikke?) Tror dere ikke han Svarte - Ja, lager du det da eller, så kan jeg gjøre-detogdet- ... Det ble bare til at jeg tittet en smule dumt på han og dro morsdagsreplikken..;- unnskyld meg herr Kvarsvik, idag er det morsdag altså.. 

Stakkar mannen min, jeg har aldri sett han få slik fart på seg noen gang og gjett hva(?) Jeg får lapper og rundstykker til frokost!! Ikke nok med det, Håkon har leid en skikkelig jentefilm til meg som skal sees til maten ... Åååå, snakk om kosemorgen altså. 

Jeg må le litt også, enten hadde Håkon glemt Morsdagen eller så hadde han det bare veldig morsomt med meg siden vi har barne fri. Jeg har "mobbet" han i snart en halvtime nå og tenkte å fortsette med det også, det er nemlig ikke noe som er morsommere og søtere enn å se en smule "flau" Håkon ..

Uansett... Solen skinner fra skyfri himmel og humøret mitt er på topp! Denne dagen kommer til å bli fantastisk, det er jeg sikker på! 

Nå skal frokosten nytes og deretter går turen ned på jobben for litt pakking før vi bærer av sted til Halden for en deilig middag hos Svigermor og svigerfar! Jeg håper du fikk frokost på sengen av ungene Svigermor! ha ha.... 

Ha en fantastisk dag alle sammen! Og GOD MORSDAG TIL ALLE MAMMAER!

 

PS; Pga deres utrolige shoppingsglede ønsker vi å vise vår takknemlighet ved å fortsette med 10 % i nettbutikken idag også. Benytt samme rabattkode ( Morsdag) i kassen når dere handler. For dere som bor i nærområdet kan også varene hentes i butikk for å spare porto =) 

Pga teknisk feil vil det så -ikke på lager på noen av varene, dette er altså feil. Så shop til you drop... 

Vi skrives etterpå!! Da kommer det nemlig et stort interiør innlegg om huset før! 

Frem til det!! Ny dagen! 

Vi har slått REKORD!

Jeg smiler og smiler og klarer ikke slutte å smile! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne, men for å gjøre en laaaaang dag kort kan jeg si så mye som at vi har slått nye rekorder! 

Jippi! 

Ikke bare har det strømmet inn med kunder i butikken i hele dag, men nettbutikken har har solgt for mer enn den på en uke pleier å gjøre til vanlig, noe som vil si ---- dere kunder har vært "shoppegale."og ennå er kvelden ung. Jeg er så evig takknemlig for hver og en av dere og jeg skal faktisk for å få de varene vi har på lager pakket og ferdig bruke morgendagen på det, slik at posten mandag morgen får de med seg! Herlighet jeg er overveldet, lykkelig,satt ut og utrolig glad, jeg klarer nesten ikke forstå at dette er sant! Tusen tusen hjertelig takk til alle kunder som har vært i butikken vår på besøk idag og for alle mine kunder i resten av landet, dere er med på å "forme" villapaprika sammen med meg/oss. 

Nå skal jeg sette meg ned med over 150( + mail bestillinger)  ordrer og samle de ulike produktene til hver og en av dere slik at systemet er på plass før jeg skal pakke varene imorgen! 

Herremin, jeg har nesten lyst til å dra ned å begynne å pakke varene med en gang, jeg gleder meg faktisk til å pakke alle ordrene! Og over 200 goodiebags har blitt pakket og skal sendes ut! Det i seg selv var faktisk en liten jobb, for det var veldig mange pakker å pakke inn i papir! Man kan vel si -øvelse gjør mester! he he.. 

Nå skal jeg legge meg godt tilbake med pcén på fanget å få system på alt- kvelden er ennå ung! 

Vi skrives alle mine kjære kunder,lesere og venner! 

Nok en gang- Tusen hjertelig takk! 

GOOOOD -By lørdag!!

Idag er det by lørdag her i Fredrikstad, noe som betyr . 10 % på hele butikken, goodiebag og strålende sol! 

Her har det vært full kjør siden dørene åpnet og masse nydelige blogglesere har tatt turen innom og hilset på meg! -  jeg er heldig jeg ! 

Men selv om jeg står i butikken idag og jobber har jeg ikke glemt alle de andre kundene mine som ikke har muligheten til å komme innom butikken for en handel. Jeg har derfor ordnet en rabatt kode som gir dere 10 % på alle kjøp i nettbutikken idag! -Selvfølgelig medfølger det en liten goodiebag til dere også!  

Rabattkoden er Morsdag ( husk å skriv med stor M) 

Idag kan dere også lese om meg på Side2! Intervjuet kan dere lese ved å trykke HER ... Her står det nok noen svar angående spørsmål som ofte stilles her på bloggen! Håper dere liker artikkelen ! 

Ha en strålende Lørdag, vi skrives etterpå!

Og VELKOMMEN til alle nye følgere! Jeg håper dere vil trives sammen med meg og resten av bloggfølge i min lille interiørboble ! 

 

Villapaprika - gledelig Valentine og morsdag!

Nå er det bare dager igjen til den store " kjæreste" dagen eller gode venninne dagen og bare 2 dager til morsdagen! Idag har jeg ordnet i stand butikken til fest for i morgen braker det løs med masse gode gave tips og 10 % på alle varer i butikken, vi holder dørene oppe fra kl 10- 18 ! 

Rosa små pakker står pakket inn i nydelig silkepapir! 

Små goodiebags følger med på kjøpet og deilige nye dufter møter dere i døren! 

Velkommen til Villapaprika butikk imorgen for en trivelig handel og en liten shoppingopplevelse ! 

Vi sees håper jeg! 

 

For å ønske helgen skikkelig velkommen velger jeg å holde nok en konkurranse og denne gangen er det Vaske midlene til Durance  som står for tur! 

Legg igjen en kommentar og delta!

Lykke til og God helg!!! 

Vg-fredag!

Husker dere jeg sa jeg hadde hatt en fotograf på besøk som hadde tatt bilder av hjemmet vårt noen uker tilbake ? Vel, idag kan dere se bildene selv og lese intervjuet i vg! 

Jeg synes dette selvfølgelig er kjempe stas og om ikke alt for lenge kommer det enda en artikkel...

 

 

Det var noen små feil i reportasjen, Håkon er ikke 22 , men 25 . Jeg har 20 000 sidevisninger ( 8-12 000 ulike lesere) og jeg mente jeg hadde et hjem som mange på 30, ikke som mange på 30 bare kan ønske seg.  Bare for å klarne opp i det.. 

Så til trekkingen av vinneren av Durance produktene ! 

Vinneren ble følgende ; 

Lise on 09.02.2012 at 8:06 pm:

Lise send meg en mail med navn og adresse så skal vi sende deg dine Duranceprodukter fortløpende ! Gratulerer!! 
Til alle som deltok, men ikke vant- ikke depp ! Etterpå kjører vi på med nok en Konkurranse i forbindelse med Valentine´s dagen til uken! SÅ FØLG MED!  
Nå ordnes Villapaprika til Valentine og morsdag! Bilder kommer etterpå! Vi skrives! 

Skull Clutch

I´m in love! 

Idag kom drømme esken med verdens fineste Clutch til butikken vår , disse har jeg gått å ventet på i snart 2 uker. Vi klarte nemlig ikke la være å bestille disse når vi så dem på messen og heldig var vi for nå er de i butikken alt. 

Skull clutchen kan du se i nettbutikken vår ved å trykke HER.. Fargen jeg har her er rosa, men den finnes også i beige. 

Denne og masse mer kom inn i butikken vår idag, dere kan bare glede dere til å se mer for det har kommet utrolig masse fint nå! Noe denne frua er i hundre for! tehe.. Kanskje ikke så rart når jeg elsker vakre ting og jobben min(?)

Konkurranse Durance! Vi feirer!!!

In HEAVEN! 

Idag er jeg faktisk i lykkerus, jeg er rett og slett overlykkelig. ! Jeg skal rett og slett feire dette med dere lesere her på bloggen! Villapaprika as har solgt rekord bra og over ALL forventning! Jeg kan nesten ikke begripe det og satser på at dette året vil bli like bra! 

Så tusen takk til alle dere som har vært med på å handle i min butikk og som har bidratt ! 

For å feire dette skal jeg kjøre en konkurranse hvor dere kan få tilsendt en herlig goodiebag med varer for en verdi av over 800 kr .

 

Noe av det som vil gjemme seg i denne bagen er følgende ; 

Deilig duftlys fra Durance ; 

Herlig håndsåpe og håndkrem fra Durance. 

Små nydelig duftposer fra Durance .

Deilig Durance husvask. 

Dette og noen deilige produkter til er pakket pent ned i en vakker liten pose en av dere lesere skal få sendt hjem. 

Det dere må gjøre for å være med i denne konkurransen er å like oss på våre facebook sider , det kan dere gjøre ved å trykke HER , deretter må du etterlate deg en liten kommentar, slik at vi ser at du har vært der ! 

Vinneren trekkes i morgen kl 12 00, så pakken går med posten før helgen! 

 

Lykke til alle mine kjære! 

God morgen!

Har dere stått opp? Idag startet jeg dagen med en etterlanget joggetur på 35 minutter, jeg hadde nesten glemt hvor deilig start på dagen det er. 

Jeg har nå sittet å surfet litt på nettet, jeg har nemlig lyst på en ny sofa i lysblå lin-ull med masse grå puter og røffe pledd oppe i. Dette er selvfølgelig en tanke og ikke noe jeg har gjort, hehe.. Jeg elsker å sitte å leke med tanker her i hjemmet og drømmen hadde vært to stk 2,5 seter av denne typen. Det er rart hvor mye rart jeg kan få for meg altså, men det er lov å dagdrømme litt i en interiørboble ikke sant? 

Nå skal jeg en tur til ei venninne før jeg skal videre på jobb ikveld. Jenteskravling på morgenkvisten er aldri dumt altså! En perfekt fortsettelse på en forfriskende start på denne dagen. 

Jeg postet ut et stort innlegg igår kveld fra huset noen år tilbake og frem til nå, men pga hele bloggen min kollapset på mandag kveld ( ikke vet jeg hvorfor) falt hele oppsettet mitt ut, telleren på bloggen var nede og innleggende forsvant, ikke vet jeg hvorfor. Jeg tror vi har funnet ut av det og at bloggen er på vei til det normale igjen. Teknologi er ikke helt min greie det altså. tehe... Men noe klokere har jeg blitt med årene ;) 

Ha en nydelig dag da, dere! Vi skrives etterpå .. Kanskje jeg klarer 3-4 innlegg idag ..Jeg har så utrolig mye å fortelle og dele med dere! Jeg kan nesten ikke vente! 

På vei inn i lysere tider...

Ikke bare kommer den lyse tiden mer og mer for hver dag, jeg har nå ønsket "lysetiden" velkommen litt mer personlig også. 

Som de fleste  nå har sett har jeg hatt masse karamell striper i håret den siste mndén,nettopp fordi det er en STOR jobb å få håret lyst etter at det har vært mørkt.  Det er en liten utfordring å gå igjennom prosessen for jeg hater å  nemlig å være oransje på håret og har da ikke hatt tålmodigheten der til å fullføre prosessen.

Denne gangen har jeg vært STA og bitt i det sure eple(!) ENDELIG begynner håret mitt å bli blondt igjen etter 2 ganger med striper. Resultatet er jeg strålende fornøyd med, det pga frisøren ikke har brukt varme farger i håret mitt noe som gjør det lyst uten at det virker så oransje. 

Til uken skal jeg ta en ny runde med lyse striper så da vil jeg nok tro jeg er ganske så blond. Jeg gleder meg kjempe masse til jeg er ferdig å endelig er helt lyst igjen. Nå er det snart 3 år siden jeg hadde lyst hår, men pga dumheten tok overhånd gjorde jeg det den gangen brunt igjen nesten med en gang. Etter nesten 5 år sammenhengende med mørkt hår skal det bli fantastisk morsomt med litt forandring og jeg føler meg alt veldig lys!

Det er rart hvor mye en hårfarge gjør med deg, akkurat nå kan jeg ikke forstå hvorfor jeg har valgt å ha mørkt hår når det er så deilig og lyst med det lyse. he he....

 Sko- Bianco, bukse- tommy h. Genser -cathrine hammel . veske-LV. Smykker-villapaprika. 

Slik var det før

Mange har den siste tiden etterspurt litt bilder av stuen før og ønsket litt bilder fra den. Vi har vel forandret stil betraktelig siden disse bildene ble tatt, men det er like morsomt å se de forskjellige rommene hver gang.

Før var stilen min litt mer hvit og romantisk, litt enklere enn stilen min nå. 

Dette er gamle bilder av tv´stuen; 

Hva sier dere, ønsker dere flere bilder av huset slik det var før? Eller er det ikke så interessant? 

OG vet dere hva!!idag skal gjør være litt gaaal også, jeg viser dere bilder etterpå.. Kryss fingrene for at det blir bra da dere( selv om dere ikke vet hva det er) 

En sliten "gammel" kropp.

Det å komme hjem og ikke ha noen andre planer enn å slappe av er nesten litt "farlig" . Når jeg kom hjem la jeg meg rett ned på sofaen, der la jeg meg rett og slett litt for godt til rette. 

Formen snudde når jeg kjørte hjem fra jobben og jeg satt plutselig å kaldsvettet i bilen og kvalmen kom mer og mer, jeg er sikker på at jeg aldri har planlagt veien hjem fra jobb like godt før. I det ene øyeblikket trodde jeg at jeg måtte kaste opp og i det neste øyeblikket gikk kvalmen over. Hadde jeg ikke vist bedre skulle jeg nesten trodd at jeg var gravid for maken til til-og-fra form har jeg ikke opplevd siden jeg gikk gravid med ungene. 

Uansett, hjem kom jeg meg og kroppen rakk så vidt å legge seg til på sofaen før jeg sovnet. Jeg hadde i "halvsøvne" klart å si til min kjære mann at jeg hadde veldig lyst på sorbet is og fersk loff med skinkestek. Det å da bli vekket 1 time senere til sorbet is, fersk loff og skinkestek var overraskende og veldig veldig deilig.  Jeg kan ikke sette ord på hvor deilig det er å spise sorbet is når man er litt "kvalm" , spesielt når det hjelper og er utrolig forfriskende. Når jeg gikk gravid med Mathilde var det nesten bare  sorbet is og friske bær jeg fikk i meg, så idag har jeg hatt litt medfølelse for de gravide siden jeg har hatt litt flash back tilbake til graviditeten. he he.... 

Nå skal jeg krype godt opp i armkroken til min kjære mann og se første episode med -the river på max...Må si jeg nesten gruer meg litt, den skal vist være skummel. Har noen sett den kanskje? 

Klage dag..

Har dere hatt dager hvor dere føler alt går den veien det ikke skal ? Litt slik startet min dag idag..Inatt våknet jeg opp og var kjempe kvalm og ble nesten "panisk" når jeg viste at jeg var alene  på jobben idag. Heldigvis gikk det over innen morgenmaten var fordøyd og jeg tror aldri jeg har følt meg friskere altså. he he... 

Idag har jeg rett og slett gledet meg til jeg imorgen skal ha fri noen timer og vaske huset, det å få ut all sykdom skal bli en drøm! Nå er jeg lei av omgangssyke, forkjølelse, hodepine osv- sommer og sol kan ikke komme fort nok... Imellomtiden lader jeg opp med alle de vakre vår fargene som dus rosa, lys lilla, lysblå,pastell grønn osv, det er rart hvor fort jeg plutselig har fått sansen for farger. he he... Jeg skylder på årstiden, for det er vel litt den sin feil? 

Eller hva sier dere? Hvilken farge har du fått "dilla" på(?) 

Vel, nå skal jeg stenge dørene og komme meg avgårde, idag skal det bli utrolig godt å "late" seg på sofaen og kose seg med mange gode tv´serier! 

Et lite hjerte...

ALLE hjerter gleder seg <3 

Idag fikk Villapaprika inn noe morsomt i butikken og det er noe jeg virkelig har forelsket meg i, og da mener jeg virkelig også. Jeg elsker vakre ting som er litt spesielle og som man ikke finner i hvert og et hjem. Det er ikke ofte så store ting som skal til, men dette vakre hjerte er noe av det søteste og vakreste jeg har pyntet opp med på lenge.. 

Et hjerte av nydelige pastellperler! 

Med en vakker blondesløyfe på toppen. 

Perlehjertet er håndlaget og vi har kun et begrenset antall med de på lager. De kan også bestilles i fargen rosa, lysblå,lilla,gul,grønn eller på forespørsel. Pris kr  359,- 

Send meg mail på Ckinterior@hotmail.no . Vi kommer ikke til å legge disse vakre hjertene ut på nettbutikken pga de er spesielle for butikken i byen,slik som Durance er spesielle for nettbutikken. Uansett sender vi de mer enn gjerne dersom det skulle ønskes! 

Hjertene passer perfekt til dekorasjon, oppheng osv, nydelige uansett! 

Og det beste av alt- Etterpå skal jeg vise dere enda en liten nydelig nyhet!

Gled dere! 

Til Uken...

Neste uke og denne uken vil de komme bilder av nydelige,vakre hjem her på bloggen. Jeg har vært så heldig å fått lov til å ta noen bilder i noen helt fantastiske hjem her i Fredrikstad. Hjem med masse inspirasjon og smarte løsninger, lekre detaljer og nydelig interiør. 

Her har dere en liten smakebit av et av husene som kommer ut nå innen en ukes tid , disse bildene er fra bygge prosessen deres, men nå er det endelig ferdig og klart for å vises frem til dere! 

Huset med det lille ekstra ...

Ps; Vet du om et vakkert hus som hadde vært til inspirasjon for andre og er i nærmiljøet Fredrikstad region er det bare å sende meg en mail på Ckinterior@hotmail.no. 

Jeg driver nemlig å tar bilder av mange ulike boliger som skal settes sammen til en liten interiør bok,samt at jeg skal samle de opp innenfor en egen kategori her på bloggen. Jo flere bilder jo mer inspirasjon ! En flott måte å få inspirasjon fra andre interiør flinke der ute på. 

Det gamle med det nye.

I huset har jeg tre møbler jeg ALDRI kommer til å bytte ut, de møblene kommer fra mine oldeforeldre og har en historie tilbake til deres besteforeldre igjen. De har kommet inn i familien for å bli. For et år siden valgte vi å kvitte oss med det store skrivebordet vårt, det pga vi syntes det tok opp for mye plass her i huset. På det tidspunktet fikk konsollbordet vårt en ny plass og ble mitt nye arbeidsbord. 

Jeg elsker det og at det har en stor betydning for meg gjør bordet ekstra spesielt for meg. Det at Eames stolene fikk nye plasser i huset gjordet ikke noe, da den type stol passet perfekt til arbeidsplassen min. Litt kontrast er bare tøft og stolen kom mer til sin rett. 

Detaljene på bordet og på stolen er morsomme sammen og fremhever de forskjellige kontrastene. Jeg har laget meg en egen datakrok under trappen, så store møbler har jeg ikke plass til her, men likevel er det godt å få brukt den "ubrukelige" plassen til noe nytting.  

Det er kontrastene som gjør produktene ...

Eplekassen fungerer topp til oppbevaring, og kan kjøpes hos Villapaprika for 298 kr.

Alle produktene våre fra Durance ligger nå inne på nettbutikken til opplasting, kun 50% igjen så er alt inne. Det står at det tar ca 30 min til det er ferdig. Ikveld er det bare å "fyre" løs ! Jeg anbefaler håndsåpen Lavendel og Rose, de er fantastiske og det er også håndkremen i samme!  Gjestesåpene er også helt topp og lukter himmelsk! 

Deilig duft av vår og sommer!  

Det er som jeg ofte sier- det er de små tingene som gjør den store forskjellen!  Slik som deilige dufter! 

En tidlig morgen...

Eller kanskje sen? Kvelden igår ble vellykket og var fantastisk morsom! Jeg tror aldri jeg har danset og ledd så mye i løpet av en kveld før, tre skrullete damer på bytur betyr kun EN ting---full rulle!

En perfekt kveld vel og merke! 

Vi danset i flere timer og hadde det utrolig morsomt med at de "eldre" mannfolka på godt over 40 år sjekket meg opp, tror aldri jeg har smørt på med unnskyldninger mer enn til dem + at jeg såvidt klarte å riste av meg en spanjol. ha ha. Håkon holdt på å "dø" av latter når jeg kom med hele referatet til han senere og han "mobber" meg bittelitt ennå.

Hodet traff hodeputen nærmere kl 03 og formen var overraskende bra når jeg stod opp i 11 tiden idag- lucky me! For nå er det egg&bacon etterfulgt av komedien -friends with benefits !

Ungene har ordnet is til meg også, så nå skal jeg spise masse usunt og kose meg et par timer uten å gjøre noe annet enn å slappe av!  På dager som idag er det deilig å ha barn som begynner å bli store og ikke trenger å underholdes for å kunne gjøre noe( Mathilde har nemlig alltid før måttet underholdes) .

Jeg håper deres lørdag var like fortreffelig som min og at dere tar dere tid til å nyte denne dagen!

Jeg kommer tilbake etterpå, masse interiørbilder skal deles og spørsmål skal svares på!

Enn så lenge----- Ha en nydelig søndag! 

Snart helg- Endelig!

Nå kan ikke ord beskrive hvor godt det skal bli med helg og fri fra jobb i 2 fulle dager. ( vel vi får vel se på det) Etter noen timer med ordning i butikken igår kom jeg meg etter mange timer i mål, og resultatet ble akkurat slik jeg hadde håpet ! 

Bortskjemt er jeg også for jeg har hatt besøk av min kjære storesøster Margrethe idag, fått deilig lunsj og masse hjelp. Det er utrolig hvor mye lettere ting er og hvor mye fortere dagen går  når man er 2 stk på jobben samtidig =) Luksus heter det, hehe.. 

Som noen kanskje vet blogger også min kjære store søster også om kosthold og trening, hun hadde sikkert blitt kjempe glad om noen av dere besøkte henne også. Det kan dere gjøre ved å trykke HER .

Vel, omgangssyken har begynt hjemme hos oss idag, så Håkon og Olíver har så langt måtte "svi".. Inatt eller morgen er det vel min tur om ikke de høyere makter er litt ekstra snill med meg iår!(?) Det er lov å håpe! 

Jeg skal ihvertfall prøve å komme meg ut med noen venner og min storesøster så sant formen ikke brått snur. Jeg har så pent fått høre at sprit hjelper og renser kroppen, men det har jeg ingen planer om å sjekke ut.. Smaker ikke den gode vinen min smaker ingenting-enkelt og greit. 

Nå skal jeg stemme av kassen og komme meg hjemover, nok en dag er snart over!

God lørdag alle sammen! 

Vi tar det her..

Jeg tenkte å si noen få ord angående denne bloggen, bare for å klarere noen spørmål og ønsker. 

Bloggen Villapaprika.no er en blogg skrevet av meg -Camilla Kvarsvik, den er frivillig å gå inn på og er til for å dele min store lidenskap Interiør. 

Jeg blir derfor alltid like overrasket når lesere legger igjen leksjoner til meg på hvordan denne bloggen burde være, hva jeg ikke burde gjøre, hvordan jeg burde skrive, hva jeg ikke burde skrive, hvor mye jeg burde blogge, hvor ryddigere jeg burde blogge, hvor mye flinkere jeg burde være på å svare på kommentarer, hvor mye flinkere jeg burde være på å blogge regelmessig og slik fortsetter det og fortsetter det. 

Jeg blir ikke sint for at dere kommer med slike kommentarer, det er ikke derfor jeg velger å svare i dette innlegget, men for å slippe å gjenta meg selv gang på gang velger jeg å svare slik at alle får et svar dersom dette er noe som ønskes(?) 

Bloggen følger livet mitt, har jeg mye å gjøre blogger jeg mindre, har jeg tid og Internett der jeg er blogger jeg mer enn gjerne 1,2 og gjerne 3 ganger i løpet av en dag.  Bloggen villapaprika.no er ikke min arbeidsplass og heller ikke en skoleoppgave jeg skal levere inn, nettopp derfor bruker jeg ikke så mye tid på rettskriving, oppsett og design.  Jeg ønsker å formidle min store lidenskap interiør, dele noen hverdags hendelser og kanskje skrive ned noen tanker en gang iblant, men jeg kan ikke legge meg på linje med de toppbloggerne som faktisk lever av å blogge og har dette som en "arbeidsplass" . Jeg har en jobb som krever ufattelig mange timer fra meg hver dag, noen ganger vet jeg ikke hvor jeg skal hente tiden fra og jeg jobber hardt nok med å få dagen til å gå rundt. Jeg sier ikke dette for å virkelig veldig "busy", men jeg er bare en person og skal prøve å ha et "normalt" liv ved siden av jobben også. 

Når jeg begynte å blogge var jeg i mammapermisjon og ifjor jobbet jeg i en 60-80% stilling samt valgte å ta meg et par mndér fri fra jobb frem til jeg bestemte meg for å starte butikk, noe som ville si at jeg hadde mer fritid enn hva jeg nå har. 

Jeg skjønner at dere som følger denne bloggen ønsker at denne bloggen skal være -slik og slik, men jeg prøver virkelig så godt jeg kan å møte dere på "halvveien". Jeg blogger så å si aldri mindre enn et innlegg i døgnet, men som regel blogger jeg 2 ganger hver dag. Det å skulle skrive noe som "fenger" hver dag er ikke lett, men interiør er noe jeg føler er lett å blogge om i de dagene som det kanskje er litt travlere enn andre. 

Jeg har flere tusen lesere i døgnet, somregel over 10 000 ( blogglisten har en annen teller enn bloggen min, ikke vet jeg hvorfor) og det å da skulle gjøre alle tilfreds er ikke bare bare og det er ifølge meg heller ikke mulig. 

Dersom det er noe dere vil jeg skal blogge mer om, mindre om, fortelle om eller vise dere gjør jeg mer enn gjerne det, men da må dere legge igjen en kommentar med ønske slik at jeg kan kan ta hensyn til dette. 

Hva er der du liker å lese på denne bloggen ? Hva savner du å lese om?  Hva vil du lese mer om? 

Jeg skal gjøre mitt for å følge opp deres ønsker dersom dere svarer på spørmålene og legger igjen en kommentar =)  Det er ihvertfall en start! =)

 

Full timeplan.

Noen ganger skulle døgnet hatt 30 timer fremfor 24, jeg merker jeg svært ofte går 3-6 timer i minus hver dag. Jeg går egentlig bare rundt og venter på at omgangssyken skal komme å ta overhånd, nesten hele barnehagen til ungene har hatt den og Mathilde er den eneste av oss som er heldig å er ferdig med den så langt i år. Uff, jeg har rett og slett nesten litt "noia! for å få det, jeg blir nemlig alltid kjempe syk. Jeg skal prøve å ikke ta sorgene på forskudd og heller prøve å slippe unna ( selv om jeg tipper det ikke vil gå) 

Uansett... Idag har jeg vært og stylet butikken, det trengs en gang i blant det også. Jeg fikk gjort om på kasse- området, det er nemlig UMULIG å koble opp nettverket her pga signalene ikke ønsker å samarbeide der hvor kassen stod. Etter 3 timer ( fra kl 17)med omgjøring, vasking og rydding gleder jeg meg til å komme hjem til sofaen og god plassen i den, finnes det noe bedre ? 

Jeg MÅ uansett bare vise dere verdens vakreste lykt i sort, vi fikk de inn idag og jeg er forelsket! De var mye finere enn hva jeg hadde sett for meg altså.. Rå tøffe er de! 

Pris kr 298,- 

Serviset vårt har også fylt seg opp, det går ut like fort som det kommer inn og er jeg heldig får vi vårt til uken. Jeg har nemlig begynt å spare på dette og har aldri vært mer fornøyd med et servis enn dette,d et er grovt ,utrolig stilig og lett å kombinere =) 

Nå skal jeg få koblet sammen de siste ledningene og sette i et par pærer før jeg tar kvelden og setter kursen hjem!  Vi blogges mer da, mer interiør venter =) 

Vi skrives!  

Alt på plass.

Idag var jeg å hentet 2 nye lamper til kjøkkenet, to helt fantastiske vel og merke. De har nå fått heders plassen i kjøkkenvinduet og de "skled" rett inn . 

Som de fleste nå sikkert vet er jeg av de som "må" ha det pent rundt meg, jeg lar meg veldig lett påvirke av det jeg skaper rundt meg i hjemmet og føler jeg må ha ting på stell for å få ro. Det høres helt " grusomt" ut at jeg sier det, men jeg tror ikke jeg er alene om det likevel. (?)

Imorgen skal jeg få på plass litt nytt i stuen også, jeg har tatt med så mye pent hjem nå og bruker ubrukelig mye tid på bare et og et rom. Uff, sånn er det når man har hundre baller i luften, ikke sant ? 

Vel, uansett. 4innlegg før leggetid er ny "rekord" for fru Kvarsvik! Nå skal drømmeland besøkes og kroppen få hvile. 

God natt mine søte! 

 

Det glitrer !

Det er ofte de små tingene som gjør den store forskjellen, og det synes ekstra godt når du glitrer på armer , hals og ører. Jeg er den som 90% av tiden går i enkle gensere og olabukser, kjenner du deg igjen kanskje?

Når jeg jobber med pakking av varer og styling av butikken og ulike hjem er det lave Ugs og "slappe" bukser som er tingen, men likevel er jeg glad i å pyntet opp de antrekkene også.

Idag fikk vi inn nye armbånd fra verdens beste Leverandør JOY , jeg simpelthen elsker alt stæsjet der og når det glitrer itillegg smiler jeg ekstra bedt.. "GALM,GLAM OG atter GLAM" 

Ring 199,- 

Peace armbånd 299,-

Skinnrem dobbel med paljetter  599,- 

Peace smykke - 399,- 

Nå skal jeg jobbe meg igjennom nærmere 90 mail samt få ut varene  fra joy og durance ut på nett. Pga problemer med det tekniske på serveren vår har ting tatt litt ekstra med tid, men nå tror jeg ting blir bra igjen. "voksekrampe" er ikke bare negativt, men veldig mye likevel, men på en bra måte da ! =) 

Kanskje jeg skal poste ut noen interiørbilder av huset etterpå? Jeg har jo gått litt "amok" på interiørfronten den siste tiden..Jeg skylder på våren og messen forrige helg.. ha ha... 4 innlegg på 1 dag?  kanskje jeg skal gjøre en rekord! Hva synes du ? he he

Verdens beste Lapper!

Når man er syke er det viktig å ta godt vare på hverandre og det vet vi i paprika kroken akkurat hvordan vi skal gjøre. Selv om det bare er oss jentene som er hjemme tenker vi likevel på guttaboys som ikke er hjemme sammen med oss og vi derfor laget MASSE lapper slik at vi har litt ekstra til de når de kommer hjem også. 

Nam nam, jeg tror vi kan risikere å ligge rett ut en times tid nå, det er lenge siden jeg har spist meg så mett på søt mat, men noen ganger er det som skal til også! 

ANBEFALES! 

Lappene er kjempe gode og veldig enkle å lage; 

Ingredienser

4 dl hvetemel

3 dl melk

5 egg

1/2 dl sukker

3 ss smør

1/2 ts salt

1 ts bakepulver

Tilberedning

Smelt smøret og bland alle ingrediensene til en jevn røre.

La (helst) røren svelle i 15 minutter.

Stek så lappene i litt smør eller olje i varm stekepanne eller på takke. Snu dem når røren er stivnet på overflaten (etter ca. 1 minutt).

 

Til mitt kjøkken og min spisestue.

Venter jeg 3 nye spisestue stoler og 3 nye barstoler iløpet av mars mnd. Jeg har vært et "evig" surrehode når det kommer til mitt eget hus og hjem, det pga jeg så alt for ofte lar meg inspirere av ulike stiler på interiørfronten.

MEN, etter å ha vært i verdens nydeligste hus igår hvor jeg fikk se akkurat min stil plassert i en litt annen sammensetting ble jeg sikrere enn noen gang på hvordan stoler jeg vil ha. Ulempen er jo den at jeg ikke har disse varene selv, da de kommer fra Riviera Maison, men det finnes jo også begrensninger på hvor mange ulike stoler og sofaer vi også kan få tak i også. he he.. Selv om jeg kunne ønske jeg kunne tryllet(!) 

Uansett, stolene er bestilt og ventet inn i mars mnd, noe som betyr at- "Camilla må vente og glede seg"! 

Er de ikke tøffe ? Jeg har rett og slett forelsket meg totalt, men jeg synes det er mye tøffere i virkeligheten. Det at de har en brei sittepute og god ryggstøtte gjør at de er utrolig gode å sitte i også , selv om det bare er barkrakker. 

Spisestuestolene var en himmel å sette seg ned i og selv om de ikke hadde høy rygg satt jeg godt i dem likevel.Siden vi har et høyt Stort spisestuebord har stolene lett for å "forsvinne" hvis ryggen blir lav, men disse er så "tydelige" likevel og det er viktig når man skal først betale litt for en stol. Det at disse har en lav rygg gjør også at spisestue sofaen kommer bedre frem og ikke blir borte bak stolryggene, noe den nå blir pga de høye stolene. 

Disse stolene vist på bildet er litt høyere i ryggen enn de vi skal ha, men de har samme form og er i hvit lin =) 

Jeg spurte fruen i huset jeg var å tittet i igår om jeg fikk lov å ta noen bilder av hjemmet deres og vise de til dere og når hun ble ferdig med det skulle jeg få lov sa hun.. Tro meg, dere kommer til å "svime" av, det er virkelig uten å ta i det flotteste hjemme jeg noen gang har sett.  Det var gjennomført fra ende til annen og var utrolig koselig selv om det var stort. Rommene var fylt opp med lune fargetoner, flotte møbler og interiør, rett og slett nydelig! 

Nå har vi fått opp nettverket igjen, det har vært så tregt den siste uken nå så jeg har nesten ikke "orket" å blogge da det har tatt nesten 30 minutter å laste opp hvert innlegg. Vel, nå er jeg tilbake for fult og nå skal jeg "overfylle"denne bloggen med masse deilige interiørbilder , litt familie innlegg, mote og det som faller meg inn i de neste dagene fremover denne uken.. 

Hmmm, kanskje jeg skal begynne å blogge et innlegg fast hver uke, om noe dere vil lese mer om eller se mer av ? Bare kast inn ideer, jeg tror jeg trenger det litt sårt nå.. Det er jo ingen som vet bedre hva dere vil lese mer om enn dere selv..

Uansett, nå skal jeg ta meg av ei syk lita jente, få tatt noen fine bilder og blogget litt igjen.. Ha en nydelig dag så lenge! 

Små detaljer.

Det er ikke så ofte så mye som skal til, noen ganger holder det med små nydelige detaljer. Jeg har den siste tiden fått skikkelig sansen for alt som er vakkert og som lukter godt, det finnes ikke noe vakrere !

Nydelige detaljer ! 

Idag fikk vi 4 store esker med varer fra Durance levert til lageret og vi jobber på spreng for å få telt over alle varene slik at  vi får lagt det ut på nettbutikken. Pga problemfeil på nettbutikken har vi ikke fått lagt inn noe ennå, men vi ser heldigvis ut til å få det på stell nå, vi gjør ihvertfall det vi kan for å få det til. 

Nå skal jeg dra av sted å se på noen nye "bar" stoler, og jeg vet akkurat hvordan jeg skal ha! Etter det bærer det av sted på jobb igjen! 

Vi skrives! 

 

 

En dag som - bare mamma..

Olíver skal idag være med sine beste kompiser hjem fra barnehagen og før det skulle gruppen hans ut å grille pølser og ake i snøen. Når Mathilde da kom krypende inn under dynen min på morgenen idag og spurte om hun fikk være sammen med meg hadde jeg ikke hjerte til å si NEI. Hva er ikke vanskeligere enn å si nei til to håpefulle øyne og en smilende ansikt! 

Vi startet dagen tidlig og jeg har alt fått på plass det jeg må, noen ganger skjønner jeg ikke hvorfor ikke alle står opp tidlig hver dag (?) Man får liksom så utrolig mye mer ut av dagen sin da. 

Etter å ha ligget å koset et kvarters tid på sofaen nå skal lille "ma" og jeg på tur ut. Mathilde har alt fått på seg skoene og maser veldig på sin "trege" mamma. he he.... 

My Princess<3  

Etterpå skal jeg møte en kunde for interiørshopping, noe som alltid er like stas! Blir spennende å se om jeg klarer å forandre stuen og spisestuen hennes  for under 5000 kr.. hmmmm.. Ja, jeg tror faktisk jeg skal kare det! 

" mamma, ikke ta så lang tid, jeg venter på deg i skoa mine"

Ntåå lille shnuppi mi. Får komme meg ut jeg nå, Matihlde eier ikke tålmodighet når hun er gira. !   Ha en fantastisk dag da, dere! Vi skrives! 

hits