januar 2017

Ha det på badet.

Endelig har fargene begynte å komme inn i butikk hyllene, deilige lyse vårfarger. 

Gull(t) et kult. 

Iår skal jeg la farger få komme inn i huset, ikke bare i fargevalg av blomster, men også tekstil. Idag valgte jeg å kjøpe meg rosa og gule håndklær til badet og det var akkurat det badet trengte etter å ha vært preget av grå og hvite håndklær det siste året. 

Sjekk så vakker farge, blir glad bare av å se på den jeg. Det er sant som folk sier, farger gjør en glad. 

Jeg kunne tatt med meg hele serien til cawó når jeg var hos Ryen i Østfoldhallen idag, jeg klarte nesen ikke å bestemme meg. 
Jeg syns det er kjempe deilig nå som stelleplassen til Lila endelig har fått en ny plass ( enn så lenge) . Endelig kunne jeg pynte på badet uten at det står i veien for noe. 


Speil er fra Millemoi. Rottingbrett og kurv fra festival. Knagg Rivira maison. interiør lykt og tilbehør fra Millemoi. Håndklær Ryen as. 


Nyt dagen alle vakre, vi sees etterpå! 

Ikke mye er som det var.

Det er så rart,veldig veldig rart. For et halvt år siden tok jeg over dette huset og startet min reise til drømme hjemmet. Nå er det rart å se tilbake, for ingenting annet enn platene i taket er det samme. 

Før så stuen slik ut: Idag ser den slik ut. Den har blitt bedre enn jeg hadde håpet, jeg simpelthen elsker den. Det eneste jeg mangler er er å få malt pipa øverst mot listene, taket skal det leggges duk i og det skal males, samt listene bli ferdig. Herremin så deilig det skal bli. Vi er snart  ferdig i alle rom oppe, men nede gjenstår ennå. Forutenom de små detaljene er huset ferdig på innsiden. 

Nå ser stuen slik ut: Jeg elsker at jeg har malt veggene mørke og at tak, lister og glulv er lyst. Det er urolig hvor moro det er å skape sin stil i sitt hjem.. Jeg blir aldri lei, men har heldigvis landet på en stil jeg stor trives med. Jeg synes det er veldig stas at så mange liker før og etter innlegg, det varmer hjertet mitt og er utrolig moro! 

Mitt eget lille paradis.


Fra et lite lukket kjøkkenrom til et åpent delikat kjøkken. 

Når jeg flyttet inn var kjøkkenet et lukket rom, det bestod av tre ulike innredninger, 2 ulike vegg farger og var ikke min stil. 

Vi rev ut alt, absolutt INGENTING av det gamle kjøkkenet beholdt jeg, kun hvor rør til oppvaskmaskin og vask var satt topp. Kjøkkenet ble montert ned og hentet av ny eier og hvitevarer gitt bort. 

Idag fremstår det som tidløst, enkelt og stramt. 


Etter mange intense dager og uker ble kjøkkenet sakte, men sikkert gjort om til mitt drømmekjøkken. 

Veggen i gangen ble tettet igjen, og i stuen ble den rivd ned og åpnet inn mot kjøkkent.Jeg valgte et enkelt ikea kjøkken og innebygde hvitevarer. Jeg viste nøyaktig hvordan jeg ville ha det og innredet det akkurat slik jeg ønsket. 

Før:

Idag er kjøkkenet hva jeg vil kalle mitt drømme kjøkken. 


Idag er Lila og jeg hjemme alene, Kim er på riksen til imorgen så her skal vi kose oss med litt jentetid -bare oss to. Nyt søndagen alle vakre, vi sees senere! 

Fra garderobe til rom.

Da jeg i mai kjøpte boligen min var det 100 % avgjørende at det ene garderoberommet kunne bli til en sove alkove,og at boden nede var godkjent for og kunne bygges inn og på huset. 

Oppussingen i boligen ble mye dyrere, mer omfattende og større enn jeg hadde sett for meg. Nå et halvt år senere tenkte jeg å ta dere med på en liten reise igjennom boligen, fra før til nå. Jeg starter med de minste sitt rom. 

Når jeg tok over var Lila og V. sitt rom et gjennomgående garderoberom. For at jeg skulle få plass til seng og hyller måtte alt det gamle ut. Vi rev ut gamle hyller, teppet ble fjernet,rommet ble skrellet for og sakte, men sikkert bli et lite vakkert soverom. Rettere sagt - alkove. 


Før så rommet slik ut: Rommet ble renset og vasket grundig før nye panleplater kom opp, taket malt, gulvet lagt nytt og rommet ferdigstilt med lister.  

Underveis: 


Idag er rommet et søtt lite jenterom hvor begge jentene har fått plass til det de trenger. 

-Under junior sengen til V har jeg tre små skuffer hvor hun har tøyet sitt. 

Her inne sover to søte prinsesser. 
Pikene sitt soverom er et gjennomgående rom, noe som vil si at vi må igjennom jentene sitt rom for å komme til vårt. Mellom vårt og jentene sitt rom er døren fjernet slik at rommet kan gå som en alkove og er en godkjent soveplass.  Vi har planer om å flytte om et år eller to, men vi har fått godkjent og kan bygge uteboden inn i huset. Dersom boden hadde blitt bygget inn på huset hadde vi fått 15.kvm mer bolig og et romslig fjerde soverom. Alt i alt har jeg klart å gjøre om et garderoberom om til et søtt og koselig lite pikerom. Det er ikke plassen det kommer ann på, men hvordan man unytter den. Når jeg kjøpte huset var vi tre, nå er vi seks.. Ingenting er umulig, man må bare gjøre alt mulig. 

Morgen stund....God lørdag alle sammen! 

Idag startet hun her morgenen før klokken var 07:00 og etter en time i full aktivitet sov hun i en time.  Lila er altså så aktiv om dagen, jeg merker at hun er mer og mer nysgjerrig, vakre lille tulla mi. 

Vi har bare ligget å sett på film hele morgenen idag, Netflix er jo så deilig å ha dirkete på tvén. Smart tv er tingen altså! Jeg føler meg neste gammeldags som ikke forstod det før nå. hihi..

Vel, slik som dette ligger vi halve dagen, lek,kos,kos og lek. Akkurat slik en kosemorgen skal være <3Vi ønsker dere alle en fantastisk deg, vi skal hoppe i dusjen og dra i bursdag - hejdååå. 
 

Helg med de beste.

Endelig helg, åh... Denne helgen skal vi kose oss litt ekstra, det er noe vi trenger etter en hektisk uke. Idag har jeg fått vasket huset for helgen, og finnes det noen bedre følelse?  Her var det virkelig møkkete idag, jeg ble nesten flau over meg selv. Heldigvis er husvask god trim, så her har kroppen trimmet og sangstemmen fått kjørt seg.. Hoho, stakkars naboene våre. Jeg har en lei uvane, jeg synger nemlig ikke bare i dusjen... 

Vi skal denne helgen bare kose oss med deilig mat og ro, pluss masse film og godis. Nå fungerer alt av netflix, tv2 zumo, +++ så noen late dager i armkroken til Kim skal bli fantastisk nå. Begge tvéne i både stue og soverom er koblet til med internett så vi kommer GARANTERT til å være de lateste to menneskene på denne jorda hele helgen. Viktig å ta ting litt med ro når mannen ikke er helt i slaget og det ellers skjer MASSE rundt. Vel, jeg får kaste meg rundt, jeg står nemlig å lager en deilig overraskelses middag til mannen kommer hjem og den krever litt EKSTRA oppfølging. Jeg håper dere får en helt fantastisk helg, vi sees mer senere! 

Kos på slutten.

Endelig er denne dagen snart ferdig, jeg helt pumpet! 

Jeg er dypt sjokkert over situasjoner jeg blir plassert i, det vil ingen ende ta med tull, menmen. Etter x-antall timer av sted var det helt ubeskrivelig godt å komme hjem til Lila. Hun er alltid like blid, og gjør så jeg trekker på smilebåndet uansett hva.


Selv om jeg kan riste på hodet av tull har jeg fått to helt topp beskjeder idag. Et prosjekt jeg har jobbet LENGE med har endelig gått i boks, og en enkel avtale er på plass. Jeg klør helt ærlig i fingrene etter å kunne starte, og hadde det vært opp til meg hadde jeg startet igår. Interiørmessen er igang også, har dere vært der ennå? Jeg hørte folk sa det var kjempe masse fint nå! wiiihiii! 

Her i huset har jeg tatt meg et glass rød vin, å feire små og store ting i hverdagen er viktig!  

Jeg må tipse dere om en deilig rødvin. Denne passer perfekt i glasset om du elsker å kose deg med et glass rødvin etter at roen har senket seg. 


Nå skal jeg finne senga, god natt alle vakre! 
 

Endelig god plass på soverommet.God torsdag alle sammen. Hatt en fin dag så langt ? 

Igår snudde vi opp - ned på soverommet og ENDELIG fikk vi god plass! Soverommet vårt har den siste tiden vært en lagringsplass for alt,men etter at vi begynte å få opp hyller, skap og i tillegg orden kunne vi rydde rommet. Stativet og alt av tøy forsvant endelig ut og vi fikk opp en tv på veggen. Herremin som jeg gleder meg til å ligge i sengen å se på God morgen Norge med Lila i armkroken om morgenen. Idag er planen å få mailboksen ajour og komme meg på stell med den. Vipps flyr timene og døgnt så her gjelder det å ikke sitte på den "late" siden. Planen er å få vårne inn og vinteren ut, og det er virkelig befriede! 

Nyt dagen alle vakre, vi sees senere! 

Hun går snart.

Lila ha ALLTID vært kjempe sterk og at hun er tidlig ute så langt er ingen hemmelighet. Det er ei stor frøken i en liten kropp, jeg er sikker på at hun tror hun er voksen til tider. 

Den siste tiden nå har Lila begynt å dra seg opp når hun får tak i ting, hun åler, ruller og dumper bortover gulvet. Hun ligger aldri lenge på samme plassen og hun eier ikke ro i stumpen. 

Kim var å hentet nest siste rest på sakene sine her om dagen, så nå er huset fylt opp.  Ny tv, nye leker, ja pluss-pluss! Lila stod med STORE øyer å fulgte med og når han fant frem baby leker fra V. var liten. Leker med så mange farger, rare lyder og fassonger , jeg er sikker på at Lila gikk inn i lekelandverden. 


Storfornøyd frøken med alle leke sine <3 

Dette lekebordet var tipp-topp, Lila hang over det i en evighet og balansen er fakitsk ganske så god. Overraskende nok. Det hun elsket var bilen med syngende prinsesser, den ville hun rett og slett ikke av igjen. Jeg har ikke sett makan, hun smilte virkelig fra øre til øre! Den lille jenta, men likevel ble hun brått så "stor" der hun satt og smilte! 

Jeg er sikker på at Lila går selv innen hun er ett år, skulle jeg tippe ville jeg sagt rundt 9 mndér. Hmmm... Vi får se, hun er sterk, veldig aktiv og fryktelig opptatt av å komme opp og frem hele tiden. Hver dag lærer hun noe nytt og det er like moro hver eneste gang! 

En evig kamp.

God morgen, eller riktig god formiddag

Igår rakk jeg dessverre ikke tilbake til dere, samvittigheten var dårlig for det, jeg beklager. Vi reiste inn til Kim sin datter og tilbrakte noen timer inne hos henne. Idag har jeg ingen annledning til å koble ut, mailboksen må jobbes igjennom og jeg må få lagt opp løpet videre fremover. Jeg startet VELDIG bra sist uke, men det har skjedd noe hver dag etterpå så jeg har ikke funnet så mye tid til og sette meg ned før idag. 

Jeg har nok "landet" litt den siste tiden, alt har gått så fort og så mye har skjedd at jeg bare har trumfet igjennom time etter time. Duracell kan jeg nok kalle meg selv, men nå skal jeg prøve å roe ned tempoet litt. Gammel vane vond og vende, er det ikke det man sier?  Jeg fighter en tung kamp selv om dagen, en kamp jeg ufrivillig har blitt plassert i som er helt grusom og jeg ikke kan fortelle noe om. Kim opplever alle foreldre sitt verste mareritt med et barn som er syk, og min gode og snille storesøster og storebror mistet sin dypt elskede mamma på lørdag. Livet er virkelig noe vi må ta godt vare på! 

Idag er Lila FEM mnd´er- herremin tenk dere det!  Det er sprøtt at hun allerede neste mnd. er et halvt år, jeg må klype med litt i armen! Det siste halvåret har vært det halvåret i livet mitt jeg har sett, lært og opplevd mest, det er helt sikkert!  Og tenk dere det om en mnd er jeg 28 og har en sønn som fyller rundt tall, nemlig 10 år! Gravid som 17.år, det var en reise jeg aldri vil glemme.. Vel, mer om det senere. Jeg får nesten runde av nå, hihi. Jeg blir jo så ivrig når jeg først sitter her også, enda godt det er slik. 

Vi sees alle vakre, nyt onsdagen!...Eller lille lørdagen som noen også kaller det! 

 

På café og shopping.

God mandag! Idag tok Lila og jeg rett og slett turen ut når hun hadde sovet luren sin. Kim dro av sted før klokken var 0530 idag så jeg har vært litt "låst", jeg har jo ikke stått uten bil på evigheter. Mamma kom en liten tur og hentet oss, så vi fikk oss både lunsj og noe nytt til garderoben. Det er rart med det, for jeg er ikke vant til og være alene lenger. Idag gikk jeg konstant og tittet på telefonen, eller jeg satt vel nesten på den. Kim oppdaterte meg underveis på oprasjonen til V. og det hjalp på. Jeg kan ikke si jeg ikke har tenkt mye på dette idag, for det har jeg. Barn og spesielt de som er i livet mitt har såklart en egen plass hos meg, og ekstra spesielt er det når det er Kim sin datter. Som mor selv klarer jeg ikke forestille meg hvordan jeg hadde hatt det psykisk om det var Lila eller en av de eldste som skulle opereres. Jeg hadde vært lammet tror jeg. Jeg merket jo hvordan tankene mine svirret rundt dette i hele helgen og idag, og følelser er der uansett. Jeg har blitt veldig glad i den lille frøkna og tilitten og kjærligheten hun gir til de rundt seg.Heldigvis gikk alt bra og en av to operasjoner er over. 

Vel, ellers har dagen idag har vært fin, mye skjer over alt om dagen. Alt kommer til slutt i sannhetens lys og takk gud for det! Imellomtiden må man bare ta hver dag, leve den og finne noe koselig og fokusere på! Nå skal jeg prøve å kose litt med kjæresten min, han kom nettopp hjem etter en lang dag. En klem en virkelig noe han trenger, så nå skal jeg klemme mannen flat. 

Ha en deilig kveld, nyt den <3 

 

 

Nå er det moro!

Tenk dere at hun passerer FEM måneder til onsdag! Jeg hadde spådd en babytid som var alt annet enn hva den har endt opp som, og det på en GOD måte. 

Nå begynner det å bli veldig moro, Lila er altså ei så morsom lita frøken. 


Hun er ei skikkelig mamma og pappa jente. Hver eneste morgen ser vi bare et lite hode som titter rundt og ser om vi er der. Jeg ler alltid like mye, for det vesle lille fjeset er utrolig. 

Mye har skjedd den siste tiden og nytt skjer hver eneste dag. Nå har hun begynt å kjenne igjen ansikt og hun reagerer ulikt på de hun hilser på.  Nå har hun lært å komme seg opp i krabbe stilling og hun ligger IKKE rolig. Det er som jeg har startet helt på nytt, for jeg kan fakitsk ikke huske alt fra Olíver og Mathilde var små. Det er så mye jeg må lære meg på nytt, så mange ting jeg er en kløpper på å gjøre "feil" og ja, hundre andre ting.  


En av mange "feil" er denne kosen, jeg mener absolutt IKKE at et barn kan få nok kos, men Lila vet at så fort hun "sipper" hopper mor opp og susser på henne. Fordelen er to eldre søsken også, de vet å skjemme henne bort og hun vet godt hvordan hun skal grynte til for at de skal stå der. 


Hun er 7 kg med ren kjærlighet og jeg fatter ikke hvordan jeg klarte meg uten henne før. Det er så rart hvor fort alt forandrer seg når man får barn. Jeg trodde jeg forandret meg når jeg fikk de to eldste, men der tok jeg fryktelig feil!  Det var når Lila kom jeg virkelig våknet opp som mor og det til det positive. Erfaringene kommer med hvert barn, det er ihvertfall helt sikkert. 


Her i huset har vi nettopp fått Lila til å sove, og skal straks finne sengen selv. Kim reiser inn på riksen kl 0530 så han trenger noen timer på øyet, imorgen blir en spesiell og følelsesrik dag. Jeg krysser alt som kan krysses <3  

Nyt kvelden og natten, husk å ta godt vare på hverandre. 

Blått nytt antrekk.

Blått, vel den fargen svikter aldri og når jeg fikk på meg den fargen følte jeg meg litt som våren selv.  Jeg elsker at babykulen er byttet ut med flat mage og at  bukser ikke må festes med strikk i livet. hihi. Jeg vet at Lila har vært på utsiden av magen i snart 5 måneder, men likevel følte jeg at jeg gikk gravid en evighet når jeg var det. Det er rart med det, evigheten eksisterer ikke. 


Ennå er det relativt grått ute, men jeg går å føler våren rett rundt hjørne likevel. 


Bukse - Vero moda. Genser- Vero moda. Sko- Guess . Poncho - acsessories . Veske - Chanel. 


Nå skal vi ta med barna ut å spise kebab og deretter spille litt bowling. Barna elsker bowling og vi har fått skikkelig "dreisen" på det alle sammen. Alle mot alle, vi er konkurranse mennesker.  Så lenge vi har det moro er det viktigst! 

Vi sees senere alle vakre, vi sees! 

 

Ut på tur, aldri sur.

Idag tok vi på oss jakker og sko for en deilig gåtur ut. Solen skinte og da passet det perfekt!  Jeg føler meg super sporty om dagen, for så fort det går flyr jeg ut dørene! Tenk at det blir lysere og lysere for hver eneste dag, og snart er det VÅR!  

Lila føler seg som ei dronning hver gang vi setter henne i vognen, jeg tror det er det beste hun vet? Bare se så blid hun er!  Også har hun fått ny Marius genser av mormor, jeg vet ikke om noe vakrere enn strikkatøy. 

Mathilde elsker trilleturer, og når hun er med får jeg omtrent ikke lov til å bry meg. Mathilde er den stolteste og flinkeste storesøsteren jeg vet om! 

Kjærestepar i gamle´dar! 


Nå sitter jeg med beina på bordet og skal snart bake noen skolebrød! *namnam* Vi har alle barna denne helgen og da pleier jeg å bake med dem, det beste de vet!  Her er det barnelatter, leker over alt, lørdagsgodis på bordet og full rulle! Akkurat slik det SKAL være! 

Nyt lørdagen og kos dere, vi sees! 
 

Litle Lila´s Outfit.

it´s my princess 

God morgen Fredag! Åh, jeg elsker helgene, spesielt godt med en hektisk uke bak seg.  Denne uken har jeg lært utrolig mye, tatt viktige avgjørelser og funnet en vei jeg ønsker å gå. Takknemlighet er et av ordene som kan beskrive hva jeg føler, helt enkelt og ærlig; takknemlig. 

Igår var vi på en aldri så liten shoppingtur, og nytt antrekk til lillemor ble handlet inn. Jeg elsker å pynte opp den lille jenta mi i blonder, perler og MASSE deilige rosa toner. Lillemor vokser utrolig fort og nå handler jeg fra 68. og oppover. Hvor ble tiden med str. 50 av ? 

Lila pyntet seg litt for dagen idag, hun ble nemlig hentet av Malin før klokken var 11. I ettermiddag skal de nemlig i bursdag og da måtte jo hårbåndet og fuskepelsen på. 

fuskepels-hm, body -hm. snekkerbukse - hm , hårbånd - gave. 


Den lille kroppen og SÅ mye personlighet, og nå ser jeg hver eneste dag hvor mye mer hun forstår og gir utrykk for også. Hun er som vi sier, ei stor jente i en liten kropp. 

Nå som store og små er på skolen og pass skal jeg løfte stumpen og komme meg avsted for dagens gjøremål! Nyt dagen, og kos dere! 
 

Prosjektene som står i kø.

Klesvask, finnes det noe tregere?  Jeg kan ikke huske siste jeg følte jeg hadde orden i alt tøyet, jeg ljuger ikke hvis jeg skriver at jeg ca to ganger hver dag må vaske tøy. I vårt nye hjem skal jeg ha to STORE vaskemaskiner rett sidenav hverandre, for en drøm det hadde vært. Badet/vaskerommet er det rommet vi skal få ordnet litt på, oppgradere litt rett og slett. Rundt vaskemaskinene er det det detaljer og småpirk som står igjen og det skal vi få ordnet i løpet av ukene fremover. Lysten har kommet over meg igjen her hjemme, og det er utrolig deilig! Huset fortjener det, og det å få alt på stell skal bli godt. Igår kjøpte jeg disse buskene , og imorgen skal jeg tusle ned i garasjen å se om jeg finner noen potteskjulere. Det er utrolig hvor mye et par busker kan gjøre. *smiler* Alt kommer seg, det tar bare bittelitt tid når man har huset fult av små søtnoser. 


Har deres dag vært bra da? Min har vært helt kanon, fylt opp, men kanon! Imorgen skal vi få unna et par møter før barna kommer hjem fra barnehage og skole. Det er rart hvor mye som skjer når man setter seg helt inn i dette. Nyt kvelden, vi skrives! 

Småbarnsmamma.

Riktig god torsdag alle sammen.

Er det flere enn meg som føler timene ikke har noen start eller slutt med de små i hus? 

Idag har det gått i 110 før klokken passerte 0830, og etter at de to eldste var trygt levert på skolen tok Lila og jeg turen innom posten. Lila elsker å kjøre bil og selv om jeg tror hun syntes det var litt tidlig smilte hun fra øre til øre der hun satt. 

Som småbarnsmamma tror jeg vi får en indre kraft, en kraft som gjør at ingenting er umulig selv om det føles slik noen ganger. Olíver og Mathilde er "trege" hver eneste morgen og uansett hvor god tid vi har, ender vi ALLTID opp med dårlig tid likevel. Litt småklaging, to matpakker, to barn ferdig kledd og pakket inn i vintertøy -og ei lita snuppe plassert i bilsetet seinere ble vi endelig klare. 

Vel hjemme igjen var det tid for litt morgenkos og den følelsen man får av en sovende liten babis i armen er så verdifull. 

Tenk å være så liten, så uskyldig, så fredfull ,trygg og elsket. 

Ingen beskymringer og ingen eksplodrende timeplan, bare kos og ro....

Jeg har blitt veldig flink til å sette av tid med de små, og fikk en oppvekker når Lila kom på hvor viktig nettopp det er. Det er utrolig hvor mye vi kan lære av å være mamma og av barn generelt. 


Tiden står ikke stille så jeg får komme igang med det som er av gjøremål.  Ha en super-duper dag alle sammen!

Verdens beste Milkshake.

En ting som ALLTID er godt er milkshake og idag lagde vi oss det til kvelds. Jeg synes sjokoladeis er best, men så er jeg svak for sjokolade også. 

Du trenger:

  • Royal sjokoladeis. 
  • Hel melk
  • sjokoladesaus.  


Idag tok vi fri fra aktiviteter og dro på bowling og lacer world, herreminhatt så moro!  Jeg har ikke hatt det så moro på LENGE og ungene var utrolig flinke! Olíver vant med glans over oss på lacer world og Kim havnet på en solid 4.plass. Haha. Mannen klarte å skyte poeng i minus på seg selv fremfor oss andre så han gikk flere 1000.poeng i minus.  I bowling vant han som vanlig! Vel, man kan ikke være gode i alt, selv ikke som voksen... 

Jeg håper dere alle har hatt en flott onsdag og lille lørdag!  Her er det sofakos og ro resten av kvelden, helt perfekt for to slitene foreldre. 

Endelig har bloggen blitt min jobb.

En ting jeg har blitt avhengig av er kaffe, og hvem hadde trodd det om meg?  Det å koble av er veldig viktig, spesielt når vi begge sitter forran en pc´skjerm flere timer hver eneste dag. 

-"Du er ikke voksen før du drikker kaffe" . Vel, det var ihvertfall det jeg alltid fikk beskjed om før. I en alder av 27.år har jeg blitt voksen. *smiler* Jeg tok et svært viktig valg forrige uke, et valg som gikk ut på at jeg skulle tre inn i en annen jobb eller konsentrere meg om å bygge opp bloggen min. Bloggen har vært en "hobby", og jeg har ikke bare levd av å blogge. Det vet alle rundt meg, selv om folk har trodd annet fra utsiden pga jeg har tjent penger på bloggen i et par år. Bloggen har vokst og jeg har nå tatt et valg, et jeg brenner for og merker jeg vil gi alt av meg selv i. Villapaprika betyr så utrolig mye for meg idag, jeg har lært og bli utrolig sterk og trygg på meg selv. Det og nå ha muligheten til og kunne jobbe med den, bygge den sterkere og bedre er en mulighet jeg ikke har lyst til og la gå. 

Før var dette en drøm, og jeg gikk hele tiden og ventet på at jeg en dag skulle få det til. Det er nemlig en STOR forskjell på å blogge som en god nummer to og det og leve av det. 2017 har gitt meg en mulighet og jeg har utrolig mye spennende jeg skal dele her på bloggen. Dere vil på en måte bli "kjent" med mange nye plasser i Norge, hardt arbeidende sjeler og fantastiske arbeidsplasser. Jeg tar dette ekstremt seriøst og bloggen er viktigere for meg nå, enn hva den noen gang har vært. Dette er veldig stort for meg og jeg er evig takknemlig for og endelig ha fått en slik mulighet. Sjansen jeg nå har fått vil jeg bevise at jeg ikke tar som en selvfølge og jeg er utrolig GLAD! 


Idag tok vi lunsjen i byen, etter to veldig spennende og innholdsrike møter. -Brie og spekemat, jeg forstår ikke hvordan jeg holdt ut i flere måneder uten når jeg var gravid. 

Vest- Bik bok. Bukse- Acne, genser - Hm , pumps - LV. Veske- Chanel


Jeg ønsker dere alle en deilig dag videre, her er det fylt opp med lekser, middag, trening og kos når barna kommer hjem fra skolen. 

Fra tre til seks.

Tirsdag og jeg har fått unna de viktigste gjøremålene sålangt, nå står orden i sysakene igjen på planen.Usj... Tenk at vi har gått fra 3 til 6 mennekser i denne boligen, det har virkelig vært en liten utfordring. Boligen min har ikke en eneste bod inne, men et sort loft og to boder og en garasje ute. Jeg har virkelig snudd hodet om på alt for å få plass til alle uten å overlesse huset med unødvending ting. Idag tenkte jeg å få ferdig systemet og vise det til dere.. Fra 3 til 6 på 115kvm, vel det sier sitt..

Ved å være nøye, gjennomtenkte og ved å lage system har jeg lært at ALT går, det krever bare en dæsj med tålmodighet.. Bilder og tips til hvordan vi har løst det tenkte jeg å dele med dere senere. 


Nyt dagen, vi skrives! 

Små detaljer...

Er det en ting jeg ELSKER så er det detaljer, små og store!  Blomster er noe jeg ser på som et must her hjemme, det lukter godt, er friskt og utrolig levende. Jeg har ALLTID vært ekstremt glad i blomster, det tror jeg at jeg må ha arvet fra min farmor- hun var unik. 

-Når jeg var ei lita jente og min farmor levde husker jeg at jeg alltid var like fascinert av hennes unike lidenskap for interiør, hus og blomster. Hver eneste gang jeg var på besøk var det pyntet opp med blomster, lys og det luktet ALLTID godt. 


Detaljer er noe som deffinerer vår personlige stil, og hvordan vi setter sammen de ulike detaljene er hva som gjør det så spennende. Jeg elsker å pynte opp med blomster, ha masse levende lys,duftlys og friske urter. 
Champagnekjøleren benyttes til å oppbevare alle spisebrikkene og lys-lyktene har fått ny rolle som blomste urner. 


 


-Jeg håper dere alle har hatt en nydelig mandag og ønsker dere en riktig god natt ! 

Hennes topp tre.

Hvem er ikke flinkere til å gi babytips enn babyen selv? 

Lila er 4,5 mnd og allerede er hun veldig opptatt av leker med sterke farger og lyder. Til jul ønsket jeg meg leker til henne, og under juletreet lå det mange morsomme leker. Idag tenkte jeg å vise dere hennes topp tre, disse lekene er hennes favoritter. 

Først ut er den berømte ABC bamsen. Bamsen er myk og god og har lyder som IKKE er for skarpe, den har kjente barnesanger, nevner ulike farger og bokstaver. Nå er det ennå en god stund til Lila forstår så mye av hva bamsen sier, men dette er absolutt en følgsvenn igjennom hennes første to/tre år. 

Idag er den veldig morsom med alle de ulike lydene, den smaker godt og den er god og myk og kose med. 


Badeanna til Lila den leken som er med i badebaljen og ellers. Den veier absolutt ingenting og derfor er den lett for henne og leke med. Plystrelyden er den morsomste og den får henne ALLTID til og le. 

Knitrestrikken er nummer en per dags dato. Den kan enkelt festes rundt hånden hennes og det er veldig kjekt , spesielt når fin motorikken jobbes med hver eneste dag i den vesle lille kroppen. 

Disse leke finnes i de aller fleste lekebutikker og er perfekte for små babyer i alderen 3-9 mnd. ( såklart lenger også)  

Knitrestrikken vil jeg absolutt anbefale til alle med en baby i hus! 


Mandag, ny uke og ny dag - nyt den og ha en flott dag! 

 

Tilbake fra søta bror.

Tur-retur Åmål og jeg tok meg rett og slett noen dager "av".  Fredag satt vi snuten mot Sverige og Åmål, en to timers kjøretur som gikk kjempe fint. Lila oppførte seg som en engel, sov godt i bilen begge veier.  Hun er så god om dagen, sprudlende baby med masse volum! 

Forrige uke fikk jeg århundres fineste lysestaker, jeg er rett og slett forelsket!  Disse kommer til å følge meg livet ut, akkurat som Menu og George Jensen sin. Nå som jeg er tilbake i jobb er det absolutt ingen hemmelighet at det flytter litt nytt inn i heimen, jeg ska vise dere kjempe masse lekkert fremover! 

Jeg ønsker virkelig å forbedre meg, så værsåsnill og si litt om hva nettopp DU ønkser å se mer av, lese mer om, ja generelt.  

Jeg håper dere har hatt en deilig helg, vår har som dere sikkert har forstått vært helt tipp-topp! Ro, gode venner, deilig mat og mye latter - jeg kan ikke be om noe mer. Vel, nyt kvelden, vi sees! 

Unnskyld.

Noen ganger kommer man til et punkt hvor man stopper litt opp, ikke nødvendigvis fordi det er noe galt, men heller fordi man må tenke litt på hva som skjer akkurat her og nå. 

Det siste året har det stormet rundt meg, og jeg skal ærlig innrømme at jeg har sett resultatet av en harmløs mening og angret meg totalt.Uansett hva jeg gjør blir det feil på en eller annen måte. 

Jeg vil derfor benytte meg av dette innlegget for å beklage meg for alle som mener jeg blogger dårlig.

Villapaprika.blogg.no har vært en reise på godt og vondt. Bloggen har fulgt meg på opp og nedturer. Jeg har sittet på min høye hest og vist hva jeg kan kalle "bloggmuskler". Det siste halvåret har jeg virkelig gjort mitt for å skape denne bloggen om til hva den opprinnelige var - familie og interiørblogg. De som har fulgt meg,vet at jeg startet å blogge om familielivet og reisen min som ung mor. På tidspunktet jeg startet å blogge, ønsket jeg å vise lesere at det å være ung og mor ikke var et hinder for mammarollen. Jeg har alltid brent for barna mine og familien min, og derfor ønsket jeg å vise andre unge at alt man vil er mulig. 

Reisen min igjennom bloggen har ikke vært feilfri, langt ifra! Jeg har dummet meg ut eks antall ganger, nektet å ta til meg konstruktive tilbakemeldinge pga alle de som har lagt igjen spydeige kommentarer. Jeg har ikke klart å "lytte" før jeg har valgt å gape ut og tilbake. Når man begynner å blogge velger man på en måte selv å stelle seg i et "offentlig" lys hvor alt og alle kan følge med på deg. Det som føles harmløst å vise fra sofakroken hjemme i det trygget hjemmet blir fort veldig skummelt,men da er det ofte for sent. 

Se for deg at du skal svare på en oppgave. Du svarer først en gang og så leverer du fra deg oppgaven, deretter får du den tilbake og hva som er feil står på baksiden. Du får en ny oppgave, prøver å huske feilene og leverer den inn på ny. Du får det tilbake og snur arket, der står det enda flere ord som er feil og slik fortsetter det. Det jeg vil frem til med nettopp dette er at uansett hvor mange feil du har, klarer du nødvendigvis ikke å rette opp alle på en gang. Du må få sjanser ,og du må få muligheten til å lære av feilene dine. Uansett hvor godt du prøver er det slik at alle ikke kan være enig,synes godt om alt du gjør, sier eller mener. Du er deg,og du må fokusere på hva du selv velger å stå for. 


Jeg har valgt å blogge, jeg har valgt å dele og jeg har valgt og ikke legge meg ned. Jeg vet veldig godt at jeg har blogget i frustrasjon, selv om det ikke forsvarer det har jeg også blitt provosert til utfallet. Dette er uansett ikke noen unnskyldning. Jeg har aldri valgt å blogge for å være slem, for å vise muskler eller for å skade noen. Jeg har skrevet om at jeg har vært alene og frustrasjonen jeg hadde rundt nettopp det. Det at jeg lot kommentarer gå varmt i kommentarfeltet var en FEIL av MEG, men der og da var jeg likegyldig. Jeg tenkte ikke klart over at det var feil, stygt og veldig egoistisk. Jeg tror frustasjonen spiste meg opp, jeg var lei av å lese hintende stygge meldinger som var rettet mot meg. Jeg var lei av å få bilder skjermdroppet på min telefon, og jeg var utrolig lei av å vite at en person spesielt kunne ønske meg alt dette. Jeg tror jeg hadde fått min dose tilbakemeldinger på hvorvidt jeg var gal, slem osv og det resulterte i at jeg tenkte kort og veldig barnslig. 

En sak har ALLTID to sider, det har også min. Du er deg selv og ditt nærmest og slik er vi satt sammen. Jeg kan godt forstå at folk vil henge meg ut på forum, for hvem vil ikke det med ei som viser at hun ser "likegyldig" ut? Jeg har skilt meg med dere på slep, gått inn i et nytt forhold, ridd på min høye hest, og tapt alt jeg så å si hadde. Jeg gikk fra å eie til å leie,ble gravid i et forhold som var dårlig, gikk igjennom et svangerskap alene, og for å toppe kransekaka - ende opp med eksens nye kjæreste sin eks! Jeg forstår spørsmålene, jeg forstår skepsisen, men jeg synes oppriktig bare det er leit å se at mobbing, netthets og stygge rykter skal få seire!  Tro meg!! Jeg er IKKE den som går rundt og tror jeg er noe mer enn noen andre, jeg har fått min dose "straff" nå. Jeg som mor må fakitsk se på at mitt eget barn "straffes" pga meg.Hvis noen oppriktig tror jeg synes jeg er best og feilfri ,tar de som sier dette fullsendig feil. Sett deg litt inn i situasjonen min og tenk deg om, ville du følt du var seirende og sterk om du måtte stå å se på noe slik? Jeg er oppriktig lei meg for å ha såret folk, og for å ja delt meninger med feil personer. Jeg vil oppritkig at alle skal ha det bra ,og jeg synes det er leit at folk vil svartmale meg mer enn nødvendig fordi jeg har dummet meg ut før.  

Forumer må bare gå sin gang, folk må gjerne lage blogg for å yte sine meninger om meg, instagram for å henge meg ut og mitt kommentarfelt for skrive stygge tilbakemeldinger.Jeg klarer ikke stopp de som vil det ,og  jeg klarer ikke gå tilbake i tid eller gjøre feil ugjort og gi alle en klem fremfor en kald skulder. 

Jeg deler bilder av familien min fordi jeg synes det jeg velger å dele er uskyldig. Jeg klarer ikke stoppe pedofile menn fra å sitte på nettet. Jeg klarer heller ikke stoppe folk fra å mobbe og henge folk.Alle kan ikke like meg, men jeg kan velge å si oppriktig unnskyld her idag. Jeg vil bare at alle skal ha det bra, ta vare på de som er i livet dems og se fremover og ikke tilbake. Jeg ønsker alle en flott helg og jeg skal virkelig gjøre mitt for å bidra til å dele positive ting. Jeg vil dere skal trykke dere inn på denne bloggen , se en familie reise seg sammen etter stormen, le, smile og ha det bra. Jeg har hatt og har fortsatt skrivefeil, tatt dårlige bilder, svart krast og dummet meg ut, men jeg skal ta det konstruktive til meg. Fra og med neste innlegg ,skal jeg begynne å gå over mine innlegg med tanke på hvordan jeg skriver. Jeg skal jobbe mer med bildene, tenke meg flere ganger om hva jeg deler med dere.Hvis dere da har tilbakemeldinger på noe dere fremdeles ønsker å se meg bli enda bedre på- send meg en kommentar på facebook siden min. Nå må jeg se fremover og det håper jeg de som velger å følge meg også ønsker. 

Jeg sender dere en GOD klem og ønsker dere en riktig god natt! Ta vare på hverandre og vær snille. 

Midt på tre..

Åh, god onsdag alle sammen! Her har dagen virkelig flydd av sted. Noen dager lurer jeg på hvordan det er mulig at enkelte dager forsvinner fortere enn andre.(?) Jeg prøver nå å få alt av gjøremål, ubesvarte mail, hus og hjem på stell før vi til helgen setter snuten mot Sverige for å besøke Sabrina og Christofer. Vi skal ned å se hvordan de har det og dere kan tro jeg gleder meg! Etter at jeg ble sammen med Kim og hun med Christofer sees vi ikke like impulsivt og ofte, noe som er veldig rart. Vi hadde jo som de som fulgte med vet "tradisjon" middag hver helg, etterfulgt av kos og skavling. Takk og pris for Snap og facetime, hva skulle vi gjort uten ? 

Vel, over til noe annet... 

Som dere vet malte vi stuen for et par dager siden, vi fortsatte på fargen vi har ellers, nemlig KUL- den farger er virkelig lekker! 

Fargen gjorde plassen lunere og møblene ble mye tydligere, jeg ble altså SÅ fornøyd! 


 

En ting er sikkert, det å få ting gjort tar mye lenger tid med denne lille frøkna i hus. Hun beveger seg fort og jeg går konstant og titter på henne for å være sikker på at jeg får med meg alt.


Hun har blitt en helt ny baby etter at hun oppdaget hvordan hun kan sparke seg bortover gulvet med bakbeina og rundt i sirkel. Hun elsker å ligge på gulvet med alle lekene sine, skravle og rulle rundt. Ei blid vakker tulle som smiler dagen lang. 
Jeg håper deres dag har vært tipp-topp<3 Vi skrives mer senere, nyt denne blåsebort dagen, så sees vi!

Putedilla...

Reklame. 

Puter, puter og enda mer puter. Nå går vi mot lysere tider og det er så deilig. Julen er et avsluttet kapittel og jeg kunne ikke sett mer mot sommeren enn hva jeg allerede gjør. Det å kunne sitte ute, grille, gå barfot å lukte nyklippet gress, åh som jeg gleder meg! 

Vel, idag var det på tide å få mellomsessongen inn, nå som jeg venter på vår og sommer var det deilig å få inn litt ny tekstil, planter og potteskjulere. Det er ikke så mye som skal til for å få litt forandring og med tekstil kan man virkelig gjøre en lett og enkel forskjell. 

Jeg har blandet inn ulike tekstiler som lin, bomull og velour, perfekt sammen. Jeg elsker å blande og så lenge det jeg blander av tekstil har samme fargetone synes jeg det er moro med litt spil, det lager fort litt mer liv. 

Putene finner dere HER og alle kan kombineres. 

potteskjulerene  finnes HERÅh, er dere like glad for vår,sommer og sol som meg? Jeg får en stor trang til å styre og ordne på denne tiden av året og utover, det er så morsomt å få ånden over seg igjen. Det siste året har jeg falt mer og mer over på store ting og ikke så mye smått, og selv om jeg kan overdrive litt synes jeg at FÅ store ting er finere enn masse smått. (Ihvertfall hjemme hos meg) Jeg synes det er lettere og holde orden når jeg ikke har så mye smått av dilldall rundt meg og elsker at jeg har klart å lande på rette,enkle linjer.   

Hvordan har dagen deres vært ?  Håper den har vært knall! 

NB! Innlegget er ikke sponset. 

En helt ny betydning.

Etter at Lila kom har hver morgen fått en ny betydning, jeg må opp og kan ikke bare ligge til jeg våkner selv. Lila våkner og når hun våkner så er det også morgen! Hun er flink, hun sover til klokken er mellom 0730-0930, men med unntak selvfølgelig. Idag våknet hun før solen og hun smilte med hele ansiktet, kan man få en bedre start?.Olíver og Mathilde ble vekket til babylatter og jeg tror aldri de har vært mer fornøyde for og bli vekket slik som idag. hihi... 

Nå er småtrolla levert på skolen, jeg var heldig for idag fikk jeg i de frokost. Olíver og Mathilde er ikke noe flinke til å få i seg mat tidlig på morgenen, de er nok litt for like meg der. Uff, det er så kjedelig(!), men jeg har endelig funnet ut hva de klarer å få i seg, så her var det grøt på morgenen. Alt for at de skal få noe mat i magen før skolen. 

Frøken freken ligger nå å sover, etter å ha vært veldig aktiv på lekegulvet. Utviklingen er helt utrolig nå, det skjer noe nytt hver eneste dag! 

Leker som har sterke farger er ekstra moro og gjerne skal de lage mange rare lyder også. 


Før jeg vet ordet av det løper hun nok rundt, men jeg håper tidne kan "pause" litt også. Det er noe eget med babytiden, og den går så altfor fort! 

Jeg håper dere alle får en deilig dag idag, nå skal jeg få unna litt jobb så skrives vi mer senere! Nyt dagen! 
 

Nå har alle sin plass.

Endelig. Nå er rommet klart. Jeg valgte å ikke male det riktig ennå, jeg orket rett og slett ikke. Idag tømte Kim og jeg rommet til Lila og begynte å skru sammen Junior sengen, det ble så fint. 

Det er så rart, jeg hadde ingen planer om å få en mann og et barn til inn i huset når jeg for 6 mndér siden tok over huset og startet å pusse opp. Vel, godt er det, for jeg kunne ikke drømt om å bytte det bort. Jeg synes det er så stas å glede andre, det er ingenting som er bedre enn å se en person bli glad, og idag så jeg to bli det. Kim sin datter har ikke hatt noen egen plass her ennå, jeg har helt ærlig ikke helt vist hvordan jeg skulle løse det pga plassen. 

Oppriktig synes jeg det har vært leit, selv om det ha vært stor stas å sove i sengen til Mathilde. Endelig fant jeg løsningen og endelig fikk alle barna våre hver sin plass. Jeg skal si det var ei jente som sto med hendene i været og skrattlo. Jeg har helt ærlig ikke sett slik glede før ,og det for en seng a´gitt..Der det er hjerterom er det ALLTID plass. Imorgen skal jeg brette på plass alle klæra, jentene har begynt å få MYE! Herremin. Jeg har handlet inn masse pent til de begge, Lila har strekket seg og hun vesle andre hadde vi jo ikke så mye til her. Nå er det ingenting som mangler og jeg føler at vi har skapt et felles hjem for alle nå. Det er mye liv her hjemme, veldig hektisk, men det er så mye latter og glede at jeg har helt ærlig aldri følt meg mer levende og lykkelig. Jentene har sitt rom, med sine leker og jeg tror de vil skape mange gode minner sammen. Det var ihvertfall ei som la seg frivillig uten å klage en eneste gang når hun fikk se sengen sin idag. Vi ble helt overrasket, hun prøvde ikke gå ut av den en eneste gang.<3  *stolt som en hane* 

Nå mangler kun en sengehimmel over junior sengen og en tv skal på veggen, men ellers er alt endelig på plass for de søte små. 
Imorgen er det tilbake til hvedagen igjen og jeg har masse morsomt interiør prosjekter på fære -store og små! Gleder meg til å ta dere med på de.. Også skal jeg vise dere bedre bilder av det lille jenterommet også... Ble litt så som så ikveld, men jeg måtte vise dere hvor fint det var blitt. 

Nyt kvelden vi skrives! 

Fire små og to store..

Og vipps var vi alle på tur! Ut på tur, aldri sur. Solen skinte og kuldegradene var endelig borte så vi tenkte at det å få luftet hodene litt var perfekt for store og små. Når det er kuldegrader ute er det jo litt vanskelig å ta barna med ut synes jeg, (nå snakker jeg over det som eventuelt er anbefalt) og da blir man gjerne litt "låst" inne. Heldigvis er vi hjemmekjære og vet å leke innenfor husets fire vegger også, det har gått i gjemsel, kortspill, maling og modeleire de siste dagene..Jeg blir jo nesten et barn igjen når slik blir tatt frem, og moro er det! 

Idag tok vi turen til Bjørnestien igjen. Olíver og Mathilde hadde fått med seg at vi var der en tur uten de sist og det mente de var kjempe feil.. Tursekken ble pakket med kviklunsj, boller og saft, en nydelig start på lørdagen. 

Til jul fikk alle barna lekre sitteunderlag fra tante Ann og onkel Roy og disse var alfa o´mega idag... 

De eldste fikk i blå og lilla og de to minste i en vakker dus rosa. 


Det blir ikke noe mer moro enn man skaper selv og barn er virkelig de som vet å vise det best! 


Alltid nysgjerrig og ut på tur i vognen er noe av det beste denne nuppa mi vet om. 


Ikveld skal vi se film og spise deilig fondue og bare ta kvelden helt med ro. Det er alltid godt å ta hverdagen tilbake etter juletiden, den kan være nokså hektisk... Nyt lørdagen, vi sees! 

Kombinasjonen jeg elsker.

Blått, blått, blått og atter blått! Ser dere fargekombinasjonene på bildet(?) Vel, den elsker jeg! 

Ulike blå nyanser blandet med beige, grove elementer og glamputer. Lin, velour, bomull, ull- ja listen på ulike tøffe kombinasjoner å blande er lang. Jeg elsker denne tiden av året ( forøverig elsker jeg alle) de lyse årstiden gjør meg alltid hundre ganger mer kreativ og det gjør noe med deg. Jeg har liksom alltid vært sånn at når jeg føler meg inspirert blir jeg over kreativ og imorgen starter jeg for fult på babyrommet. Jeg tror nemlig fargen Oliven vil bli perfekt til de ulike blå nyansene jeg har ellers i huset, og de beige teppene på soverommene. Jeg var veldig heldig og kom over en nydelig seng til Kim sin datter for en liten stund siden, og den tenkte jeg å prøve å gjøre noe koselig rundt imorgen. Lage en egen plass til hver og en av jentene selv om de deler det miste rommet.. Alt er hva man gjør det til,og jeg håper og tror det kan inspirere noen av dere også. Det er jo sikkert flere som har to små eller barn generelt som deler rom(?) Ideer får man jo aldri nok av, eller hva? 
Ikveld er det fult hus her, alle ungene er hjemme, de to største og de to minste så livatt blir det nok.. Vel, jeg kommer innom å oppdaterer dere underveis på de små prosjektene mine.

Vi sees! Nyt kvelden da, dere! Det er endelig helg- wiihiii! 

ute i minus..

Minusgrader eller ikke, vi tok med oss barna og stakk på fotballbanen! Lila lå å tittet på Kim og Olíver når de fløy rundt på kunstgresset og Mathilde hoppet rundt som en villmann. Så var det ut å løpe med vognen når den lille shnuppa oppi ble utålmodig og ville ha litt fart i "batmobilen" sin igjen. 

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var en smule missunnelig når jeg tittet på Lila, hun lå innpakket i deilig ulldress, med et deilig ullteppe pakket rundt seg oppi en myk dunpose, tenk å klage da a(?) haha... De små vet ikke hvor godt de har det altså. 

Det blir ikke mer moro enn du lager selv...
Det var utrolig godt å få seg litt frisk luft for store og små... Jeg har vært helt ødelagt idag så jeg skal ikke lyve å si at frisk luft og litt bevegelse ikke hjelper.. For det gjorde det.. 

Jeg håper dere har hatt en flott dag, her er det - hvordan bli dumpet på 10 dager.. Nyt kvelden sweeties! 

Det perfkte listverk.

Reklame. 

God torsdag. Her i huset går det i sykdom og jeg er så lei og sliten at jeg nesten vil spy. Hvorfor er denne tiden alltid så full av ulike sykdommer? Man stopper jo helt opp(!)..  

Vel, over til noe helt annet, nemlig listverk. Når jeg skulle velge listverk til huset kom jeg over en forhandler som solgte listverket jeg så etter. Byggdekor var den norske samarbeidspartneren til Orac Decor som tilbydde meg alt innen listverk,  rosetter +++ 

Byggdekor kom hjem på en befaring til meg og før jeg viste ordet av det hadde jeg valgt meg ut et listverk som kom til og ville sette prikken over i´n i mitt hjem. I tiden etterpå har jeg IKKE angret et eneste sekund, jeg har brukt det til å ramme inn trapp, etasjeskille, kjøkken osv og dette har virkelig gjort sitt med helheten. 
-Listverket kappes lett til, limes på så man slipper masse spikehull. Samt at jeg fikk skjult alt det elekstriske. 

 

Jeg synes listverk er så avgjørende og dette har vært med på å skape det herskaplige og tidløse utrykket jeg ønsket. 

 

NB! Dette er ikke et "sponset" innlegg. 
 

Oliven farget babyrom

Riktig god kveld i stuen! Her har det gått i ett siden småtrolla kom fra skolen, middag er spist og lekser er unnagjort! Nå skal de to eldste straks rydde og støvsuge rommene sine før vi skal bake boller med deilig vaniljekrem! Kim ble i hundre når jeg sa jeg skulle bake. Jeg er skikkelig lei av å alt smågodtet så her blir det bakst istedenfor. Jeg fikk kun tommel opp på det så jeg regner med at det var mer enn greit nok! Absolutt ingen av delene er sunt, men jeg vil heller spise en bolle enn en skål med smågodt. Så lenge det ikke er hver dag, ja så er det lov å kose seg litt.. Idag får vi et lite besøk og da er det koslig å servere noe. 

Før helgen starter jeg på prosjekt babyrom - og det skal bli Olivengrønt. Hva tror dere om det? 

Lila har en egen personlighet og fagen passer godt til henne... 

Litt tøff og søt på en og samme gang! Jeg håper dagen deres har vært tipp-topp! Jeg lader opp til litt jobbing imorgen , jeg har noen befaringer og de gleder jeg meg STORT til! 

Vi sees, nyt kvelden! 

Tid for å fornye, disse fargene holder jeg en knapp på.

Farger påvriker oss gjerne langt mer enn vi er klare over og velger vi de rette fargene er det utrolig hvor stor innvirkning dette har på oss. 

"Mal dører og lister i samme farge som for eksempel fargen på veggen eller i hele rommet, det vil få rommet til å virke større. 


Når jeg pusset opp huset valgte jeg å tre bort fra det "trygge" hvite, jeg ønsket å skape et mystisk preg i fargepaletten i huset mitt og tonene og fargene jeg valgte ønsket jeg skulle komineres med de ulike årstidene. Om vinteren ønsket jeg at fargene skulle virke lune, men åpnene, lette og luftige når vår og sommer står for tur. 

-Jeg valgte matt maling og det fordi jeg syntes det ga fargen et lunere og softere utrykk. 
Fargen jeg har malt mørk i huset er en farge som er blå, den er dyp og kan i enkelte lys virke sort. Fargen er rålekker til grått og beige og gir rommet et elegant og lunt preg. KUL, er kjempefin å kombinere med for eksempel gråpastell, disse fargene fremmer hverandre på en delikat måte og om du liker blått er dette fargene for deg. 

Som dere ser har jeg valgt å bruke KUL i små, men også større rom, og jeg har idag nesten hele stuen malt i denne fargen. Fargen er veldig lik Midnightblue og jeg tør påstå å si den er ihvertfall like elegant. 

Jeg har iår som ifjor like stor tro på fagen KUL, men holder nå en stor knapp på grønnfargene Olivenlund,petroleum og Balsam. Olivenlund tenkt jeg å male babyrommet i og jeg gleder meg til å vise dere resulatet. Det er tid for fornyelse og det er ikke så mye som skal til hvis man har de rette fargene og jobbe med. 

Du er hva du bestemmer deg for.

Se for deg at du står ved et veiskille, du kan velge å gå en av to veier, valget ligger kun hos deg. Det enste du ikke kan spå er hvordan din reise på veien vil bli, og det eneste du vet er at du må ta hvert steg og fullføre et nytt.. Benjamin Franklin sa en gang ;- Hvis du mislykkes i å forberede deg, forbereder du deg på å misslykkes.. 

Jeg har vært på livets båt i snart 28 år, hvor mange år til jeg får vet jeg ikke, det eneste jeg vet sikkert er at jeg har hatt de årene jeg har hatt. Jeg har tatt avgjørelser, jeg har akseptert at noen har vært feil, men så lenge jeg har tatt flest av de rette, har jeg valgt å se at det har gått fremover. Det er sant om folk sier, utenfor komfortsonen er der du virkelig lærer å utvikle deg, og det raskere enn ellers. Du kan ikke se på at tiden forsvinner og forvente at du får noe igjen for den, det er med tid som med alt annet- du MÅ investere for å få noe tilbake. Investerer du i innsats og tid får du gjerne fantastiske øyenblikk og opplevelser tilbake. De med kjedelige liv har gjerne ingen spennende historier i fortelle, og for hver opplevelse utenfor komfortsonen har du nok en historie og dele videre... 

Jeg har nå blogget siden 2010 og på min reise i bloggverden har jeg beveget meg innenfor dype hav og sorte daler, men jeg har også valgt å lære, falt og våget å reise meg opp igjen. Jeg har et langt forhold bak meg med to barn og en skilsmisse,men vi har valgt å fungere etterpå og klarer det godt. Forhold nummer to er det korteste på et par år, men det er likevel det jeg lærte mest på. Jeg føler jeg vant og tapte på sist nevnte. Jeg gikk ut med min gevinst i min lille solstråle, men også et enormt tap. For meg er tid det eneste virkelige av verdi vi mennesker har og det eneste vi faktisk ikke har "råd" til å miste. Jeg mistet mye på mine to år, tid jeg aldri vil få igjen, tid jeg får brukt mot meg og aldri kan ta tilbake og brukt på noe annet. Likevel tror jeg vi alle blir plassert i situasjonene vi gjør fordi vi skal utvikle oss som mennsker. Jeg lærte en veldig viktig ting og det er at jeg ikke kan bli det jeg drømmer om dersom jeg fortsetter å være der jeg er... Jeg må flytte meg, jeg må videre. 

Nå du har falt - gang på gang må du velge reise deg opp med begge beina stødig under deg, og livet mitt, det begynte faktisk der min komfortsone sluttet. Enkelt og greit.Jeg valgte og velger å absolutt ALDRI gi opp, aldri. Pluselig stod jeg der, jeg som aldri skulle forelske meg igjen, jeg som aldri skulle la en eneste mann komme inn i livet mitt igjen. Jeg , jeg av alle stod der plutselig forelsket. Forelsket i en mann jeg etter odds ikke burde forlelsket meg i. Og vet dere hva, den forandringen jeg følte når jeg ble forelsket denne gangen var den beste "hvilen" jeg noen sinne har følt på. Velger du å endre tankemønster , ikke mye, men bare litt. Ja, så forandrer du også MYE i livet dit, for meg forandret nettopp en ny tankegang hele livet mitt. Jeg var altfor flink til å tenke meg selv ned med dårlige tanker rundt meg selv, hvorfor? Jo, fordi DU sa det. Det du skrev, det du valgte å si om meg, nettopp det var ting som fikk mine tanker til å trekke meg ned. Idag gjør jeg det stikk motsatte og det var i utgangspunktet også veldig vanskelig. Det jeg sa til meg selv, i hodet mitt var nesten programmert slik. Jeg snudde jeg var ikke lenger pessimist eller optimist for vet dere egentlig forskjellen? Jo en klok person sa en gang -Pessimisten ser nemlig problemer i absolutt alle muligheter og optimisten ser masse muligheter i alle problemer.. Jeg valgte derfor heller å  bli litt mer realist. 

Jeg tenker hele tiden MYE, det er i noen sammenhenger både en velsignelse, men også en forbannelse. Jeg har i veldig mange situasjoner, spesielt i min "etterpåkloketilstand" tenkt at jeg heller burde gjort slik eller gjort det på en annen måte for å stå ved et annet utfall enn hva jeg gjorde. Jeg har vært i mange situasjoner veldig korttenkt, men jeg vil også si at jeg har vært oppbyggende, smart, løsningsorientert og ansvarsbevist i andre sammenhenger. Rettere sagt - jeg gjøre og tenker rett og galt ofte og er kun mennskelig. Det er derfor jeg lærer og fremdeles jager etter å lære mer. 

Det jeg vil frem til med dette innlegget er at vi må gi for å ta og at det du ikke alltid planlegger , men som likevel skjer kan være nokså fint det også.  Idag har Kim og jeg vært sammen "offesielt" i 3.mndér og han er grunnen til at jeg nå har roet meg med tanke på hvor jeg har vært og hvor jeg nå står. Jeg har min historie i min ryggsekk, Kim har sin.... En ting som er sikkert er at det som gjemmer seg på innsiden av hver vår sekk kan være annerledes enn hva mange tror og historier andre enn oss vil gi. Vi har nå fått høre at vi er sammen for hevn, en hevn noen ønsker at vi skal ta, men som vi aldri vil ende opp med å gi. Jeg vet veldig godt at folk vi snakke, vi ba på en måte litt om det. MEN jeg skal fortsette å være med denne mannen og en dag, ja en dag vil stemmene som snakket høyest om oss også stilne. Tro meg, jeg har lært en veldig viktig ting i livet og det mer enn noe annet. Det å gjøre to ting i livet samtidig( altså flere på en gang) er nesten akkurat det somme som å gjøre ingenting. Så å være forelsket og  samtidig drive hven er ikke noe jeg ville begitt meg ut på, det sier seg helt selv at det ikke ville fungert. Et fokus er hva jeg tror jeg er skapt for å ha og det er klisjé som det høres ut- kjærlighet. Jeg utrykker og deler mine følelser og takknemlighet med bilder og tekst her og på instagram, men det er ikke for å støte eller leke at jeg er lykkelig, det er rett og slett noe jeg velger å se på som en STOR glede og verdi i nettopp mitt liv og av den grunn har valgt å dele. Det å føle at man er på sitt beste, uavhengig av hvor man står ellers gir utrolig god følelse tilbake. Alle har vi vel kjent på den følelsen at vi vil skrike og gape i lykkerus, men likevel ikke gjør det. Det er strengt talt opp til hver og en hvordan man vil tolke meg, men jeg velger å dele og fokusere på det positive og i tillegg vise det -det koser meg faktisk ingenting og det negative er ikke opp til meg å dele noe mer. Det å utrykke og vise takknemligheten min ser jeg på som en STOR verdi og glede- jeg er glad og blir glad av å være nettopp glad! . Det finnes ingen bruksanvisning på livet, men jeg er likevel sikker på at å sitte å bruke livet til folk mot dem ikke gjør noen noe godt, ihvertfall ikke hvis h*n prøver etter beste evne å gjøre alt godt igjen. Hvis jeg skal leve et langt liv vil jeg leve et liv jeg skal kunne se tilbake på med mer positivt enn negativt. Hvem jeg såret hardes, var slemmest mot eller gjorde vondt vil ikke den dagen jeg går i graven gjøre meg godt. Det som er gjort er gjort, men det som er fremover er åpent. Åpent for å ha sekken med lærdom, men likevel ikke bygge den tyngre med egen vilje. Reisen i livet er tung nok som den er, det å gå bevist inn for å gjøre ting "verre" , vel... Jeg tror jeg tør snakke for flere når jeg sier det ikke er hva vi ønsker for oss selv, Dager går, uker går, og ervi heldige skal vi leve mange ! Hva du vil folk skal huske deg for er ennå ikke for sent å gjøre noe med.  Kim eller min fortid hjelper ikke oss, det eneste som er sikkert er at det krever to sider for å bygge EN bro og det holder for min del å vite det.

"Et menneske blir ikke lykkelig hvis det avfinner seg med et liv som er midnre enn det livet det er i stand til å leve "  Sa Nelson Mandela ... Vel, det er faktisk sant. 

Det støver noe helt sinnsykt!

Jeg har fått sort tv bord i stuen min, det er identisk med det jeg hadde der, det er bare litt mindre så plassen rundt er litt bedre ...Hvor lenge det står sånn vet jeg ikke, men akkurat nå gjør det ihvertfall det. Jeg måtte lage mer plass i julen og syntes helt ærlig det ble veldig pent.. Så da fikk det stå sånn da, forandirng fryder... MEN tv bordet er sort og det støve noe helt sinnsykt... 

Nå som nyåret er her skal vi få ferdig det som "mangler" og som jeg ikke orket eller rakk å få ferdig før vinter og jul.  Det er som man får en ny energi med et nytt år og det kan man ikke klage på akkurat. Trappen er mitt neste prosjekt her i huset, den skal gjøres ferdig, jeg tenkte å starte snart, samt male ferdig et par av veggene her i huset og det skal jeg dele med dere. Rommet til Lila skal gjøres ferdig, Mathilde sitt og Olíver sitt. Jeg har tavlemaling, nye farger og små endringer som skal gjøres! wiiiiihiiii!!  Perfekte tips til alle som ønsker små enkle forandringer som ikke koster så mye... 


Huset er ryddet og jeg skal nå få vasket litt støv- tv-skjenken ser grå og ikke sort ut, selv om jeg vasket den for et par dager siden.... 

Nyt dagen, den kommer like fort som den går!!! 

Kinodate for første gang...

Spontane som vi er satt vi oss like gjerne i bilen og dro på kino.... Hele julen har vi sagt at vi skal se Passengers og idag bare gjorde vi det. Vel, dette var riktig nok vår første kino date, og tre månender inn i forholdet er jo ikke det dårlig ! Popcon , baconsnacks og cola zero var på plass og filmen var på nippet til romantisk.... Mye klining og klemming , men han sidenav overlevde.. Jeg satt egentlig å ventet på en spenning som kom 1,5 ut i filmen og varte ca 30 min... Snart må han også bli med å hilse på selveste Mr G...Jeg tror mannen gleder seg jeg altså, han er jo 100.ganger mer tålmodig enn meg... 


Hjemme var det på´n med middag ... Kim og jeg ønsket IKKE det samme idag og ungene holdt en knapp på Kim sitt valg så de spiste lasagne og jeg sashimi. Jeg vil vel påstå å si min MÅ ha smakt best, men det var de ikke enige i.... 

Fortryllende smakte det, nå er det KUN sunn mat fremover! Mathilde har laget fine motiver av vindusmalingen sin og Olíver, Kim og Lila har sett på -Øya.. En perfekt kveld for store og små!  
Skoleantrekket for morgedagen ligger klart, barna er godt plassert i drømmeland og vi skal se på film før John Blund melder sin ankomst! Den første normale dagen i 2017 har gått overraskende bra, så en GOD start! Nyt kvelden! 

Morgenkos er alltid viktig.

Dagens blidfis! 
Så var det ny uke igjen da dere, ny uke til å være klin gæren og sette himmel og jord i bevegelse! Hoho...Neida, men ny uke til å få gjort mye som ble stuet bort i julen og det er alltid ekstra godt. Ferier og høytider vet å sette det daglige litt på vent, men sånn skal det jo også være! 

Jeg er nok av de som liker hverdagen best, det er noe med å ha tider å forholde seg til, gjøremål som må gjøres og den sosiale hverdagen du gjerne glemmer i ferier hvor bare roen skal være tillat. Idag var det avsted med lillemor, dagmamma på henne og litt jobb på meg, helt rart at den lille babisen min allerede er 3 dager i  uken med noen andre enn bare meg. Lila er veldig heldig for det er hennes fadder og en av mine beste venner som passer henne, som nevnt tidligere er hun nesten som en bonus mamma..hihi.... Idag smilte Lila med hele kroppen når hun kom, armer og bein gikk i alle rettninger og smilet gikk på tvers av hele det vakre lille ansiktet hennes. 

Hun er dagens blidfis! Hver morgen hører jeg gurgling som går over til "ta meg opp" klaging og så fort hun ser meg er hun helt i hundre! Morgenkosen er spesiell og den er alltid viktig! Leker blir mer og mer spennende og slik som idag lå hun på gulvet i nesten 30 minutter, hun har begynt å angripe lekene sine og jeg tror hun oppriktig tror hun er litt større enn hva hun er. Lille prinsessa er bare 4 mndér, men allerede skal hun opp på beina, sitte selv på rumpa, henge over sofaputer og se opp og frem til en hver tid. Idag la jeg henne fra meg på stueteppet og før jeg viste ordet av det hadde hun ålet seg godt under salongbordet, oppå en haug av blader. Igår var hun plutselig mellom puffen og spiestue stolene.. Det å legge henne på en gulvmatte eller prøve å lage borg rundt henne er rett og slett umulig! Hun er for sterk og for aktiv så nå MÅ jeg bare følge ekstra godt med ( jeg har alltid fulgt med før også) , lille go´kumpen min begynner rett og slett å bli for nysgjerrig på ALT! 

Her skal det gjøres enda mer jobb, huset skal støvsuges og klesvasken tas! Jeg har bare få timer før Lila kommer hjem igjen og store og små skal ha middag og gjøres klare for skole og jobb igjen imorgen! - Den berømte hverdagen! Vi sees! NYT dagen vakringer! 
 

Helt pumpa...

God kveld i stuen... Jeg har fått tidenes verste forkjølelse og føler kroppen tung og forferdelig, rett og slett helt ødelagt! Typisk min flaks å få det som er og deretter gå LENGE hanglende med det. Lila har vært skikkelig dålig hun også stakkars, natt til nyttårsaften var hun helt fortvilet stakkars. Hun var potte tett i nesen og virket desperat etter å få åpnet den. Idag har hun heldigvis vært litt bedre og hun har spist og drikket veldig bra! Det er som jeg har fått tilbake gull jenta mi, endelig ler hun og smiler hun igjen - de små smilene hennes betyr så å si alt! Nei, nå skal jeg krype inn i armekroken til kjæresten min og deretter fine drømmeland <3 Nyt natten, vi sees! 
 

1.1.2017

Ja, da har jeg åpnet boken til året 2017 og jeg gleder meg allerede til hvordan jeg skal gjennomføre de ulike planene mine med dere!  Vi feiret nytt år hos vårt herlige vennepar, Lena og Henning med nesten alle barna. Lila holdt koken til klokken var 23:50 , da var det umulig å holde henne våken noe mer. Idag har hun vært frøken masekopp og kun ønsket å være på armen! Jeg kan takke meg selv, hun har aldri fått ligge å gråte en dag så jeg har tydelig valgt å gjøre det "tøft" for oss når vi ikke løfter henne opp... 

Jeg har nå fatt meg nytt kamera og dere kan jo tro det er julaften her hjemme igjen! Endelig kan også jeg ta GODE bilder til bloggen!! Jippi! 

Vi skal nå kjøre byen rundt for hamburgerbrød... Jeg handlet inn til hamburgere her om dagen og klarte SÅKLART å glemme det viktigste! Det var KRISE for Kim så vi må nå sjekke innom det som er!!! 

Vi sees litt seinere ikveld... Lila er utålmodig nå og Kim er ikke noe bedre - vi sees! Godt nytt år alle vakre lesere! 

hits