januar 2015

Klar for Spania!!

Da setter jeg snuta mot Spania og jeg er kjempe klar for å jobbe og nyte noen dager der nede! Jeg tror også at det er "litt" bedre vær der enn det er her så å dra herfra i surt vær gjør absolutt ingenting! Ungene fikk jeg susset litt ekstra på igår så det ble lite innlegg fra meg etter jobben. Jeg måtte bruke tid på de kjæreste jeg har for jeg vet jeg kommer itl å få en stor lengsel etter de selv om jeg ser de alle om 5 dager igjen! <3 

Reiseantrekket er på, nye blusen fra senze of joy ( ligger i nettbutikken) er den ikke lekker?  ... Så nå håper jeg bare jeg kommer meg hel ned, litt "flyskrekk" nerver vet å melde sin ankomst, men det skal nok gå bra <3 hihi... 


Vi skrives fra Spania alle sammen, nyt helgen og hverandre! 

Endelig helg!

God fredag alle sammen! Imorgen reiser jeg til Spania - wiihiii!!! Der skal jeg gjøre noe lurt så dere får nesten bare henge dere på om dere vil bli med- hihi.... Igår så jeg bilde av en vakker solnedgang der nede og det ga meg ikke mindre lyst til å dra akkurat. Helt dårlig jeg! Blir bare borte 4 dager så blir ikke akkurat late dager og ferie! 

Idag er jeg på plass i butikken, styrere og ordner den fin og flott til jeg drar, den må jo skinne. Nyheter kommer frem og jeg bobler over av glede!  Jeg blir å henge her i en 7 timer til ihvertfall så er du i byen stikk innom! Så sees vi kanskje! 

Litt nytt...

God kveld alle sammen! Nå har vi akkurat kommet hjem fra litt besøk her og der! Vi var på besøk hos Håkon og så hvor langt han hadde kommet også og herremin så fint han får det, ungene har fått hvert sitt fine rom og det unner jeg de utrolig! De er så stolte og stråler når de skal vise det frem, Mathilde har tydelig arvet noen av mine gener for hun er så flink jente, ting står ryddig plassert over alt, rosa på en plass, blått på en annen og "kaninører" på alle putene sine - hihi.... -Som mor som datter <3 

Imorgen skal jeg jobbe i butikken og gjett om jeg gleder meg! Det er så sjeldent jeg faktisk står i butikken så imorgen skal det ordnes og styres noe veldig der.Jeg hadde egentlig avtaler i Oslo imorgen, men butikken kommer først. Nye bluser kom inn idag og disse måtte jeg kapre meg- fra Senze of joy! De er altså så lekre, absolutt det lille ekstra! 

Lurer på hvem jeg skal ha på meg imorgen? hmmmm... Så husk å komme innom butikken imorgen om dere er i byen! Nyt kvelden, vi skrives! 

Stuen før og etter oppussing.

Er det en ting jeg vet er det at dere elsker før og etter bilder og siden jeg også er så fornøyd med hjemmet mitt er det med stor stolthet jeg viser frem hva vi har gjort med huset. Idag tar jeg for meg stuen . 

Stuen var i fargen fersken med furu så og si oversalt og et veldig slitt tregulv!  Dette er et hus fra 1979 og når ting da ikke har vært vidre pusset opp siden den tid sier det seg selv at prosjektene kommer! Når vi begynte å rive inne dro det med seg alt, nye vegger, nytt tak, nytt gulv, nye lister, nytt av alt av stikkontankter til, lysbrytere, el-anlegget ble sjekket og oppgradert, ny varandadør og vi venter nå på nye trapp også. 

Stuen før så slik ut. Dette er et par av bildene i prospektet så de har brukt en annen kameralinse enn meg, i tillegg har vi større og mer pompøse møbler. Stuen og kjøkkenet utgjør ca 70 kvm. Slik ser stuen ut nå som den er ferdig! (vi mangler kun 1 strøk til med hvitmaling på taklistene i sofakorken) 

Sofaen er himmelrike på jord. Med puffen vi har satt fast til resten av sofaen er den ove 3x3 m begge veier og nesten 1 m dyp så den er virkelig STOR og romselig!  Jeg har alltid vært glad i puter og pledd og det er noe jeg alltid også kommer til å være!  Det nydelige lyseblå putetrekket finnes HER i nettbutikken. Jeg skal vise dere bilder fra de andre rommene i huset før og etter senere ! Jeg håper dere har en flott dag, nå skal jeg rydde opp i alt rotet mitt, Hans kommer snart hjem med litt mat til meg, slik som formen min har vært idag har jeg ikke klart tanken på å stå på kjøkkenet.. 

Nyt dagen, vi skrives! Nye tepper...

God onsdag! Puhhh.. Nå er jeg så sliten, jeg har løftet og ryddet og kjørt i hele dag og endelig har jeg fått ordnet litt i butikken for denne uken også. Idag fikk vi inn nydelige lyseblå bommullstrekk fra palma og noen og noen slike/bomull trekk ekstra og jeg lyser over av glede når jeg pakker opp nyheter på en ellers GRÅ onsdag! Makan til regnvær skal man lete lenge etter, jeg tror himmelsens sluser åpnet seg hver gang jeg skulle ut og inn av bilen! 

Vel, regn eller ikke jeg driver å skal legge på plass noen nye tepper, blå/grå sissaltepper eller hva det heter og de er SÅ utrolig fine! Jeg gleder meg til å vise dere bilder, disse har jeg ventet LENGE på!  

Frem tild et legger jeg med noen detalj bilder på kjøkkenet , nye roser er på plass og det er alltid pent <3 Jeg elsker ROSA om dagen, det har dere kanskje forstått, hihi... Nyt dagen, vi skrives på etterpå med litt "teppesnadder" !

Følelsen av vår i stuen.

God kveld i stuen <3 Nå har vi akkurat kommet hjem etter å ha sett Håkon sin flotte nye leilighet / tomannsbolig- ble så utrolig missunnelig på han! Alt var nytt, flott og plassen var jo upåklagelig ! Endelig bor barna i gåavstand mellom oss ! 

Vel istad fikk jeg på plass litt nye blomster og det var utrolig deilig! Vårfølelsen lengter jeg etter så jeg prøver å skape den litt i friske blomster i hjemmet nå. 

Det lekre rottingbrettet finnes HER i nettbutikken- lekkert ikke sant (?) Hans og jeg sitter å grubler ut en liten ting --- mulig vi skal være litt "gale" vi får se... Haha.. viser isåfall alt til dere da .. Nyt dagen nå skal vi nyte sofatid - den tiden er gull verdt <3 Nyt kvelden -vi skrives! 

Slik kombinerer du jobb med mammalivet! Mine (private)10 tips!

Spørsmålene tikker inn hver dag og jeg vet det er mange som lurer hvordan jeg balanserer alt , som de aller fleste vet er jeg jo en skikkelig mamma-mamma som liker å ha med barna mine over alt! Samtidig sitter jeg ikke på latsiden så oppgavene mine har jeg fra jeg står opp til jeg legger meg på å få gjort. Min dag må deles opp og jeg er veldig avhegig av at ting har en form for rutine for å klare å være med overalt! Det å prioritere er også veldig viktig. 1 - Morgenstund har gull i munn! Hver morgen har vi minst en time til å spise frokost, se barne tv , snakke om ting som skal skje og planer for dagen! Barna har selv egene ønsker og de er det vitkig at jeg tar hensyn til. 

2-  Når barna er på skolen bruker tiden din nyttig og fornuftig!  Jeg jobber da med alt det som må gjøres før de skal hentes. Det jeg ikke rekker setter jeg på en liste og trekker inn senere. Her skal ihvertfall et innlegg gjøres til bloggen, varer sjekkes, fornyes, planer om vidre oppgaver,mail og spørsmål skal besvares og styling av butikk samt oppfølging av nettbutikk gjøres. Oppgavene mine varierer fra dag til deg, ingen dag er lik. 

3 - Middag , den MÅ spises sammen, ved middagsbordet skal man kun kose seg og ingen tlf, data eller andre sosialemedier skal benyttes. Dette ser ut til å hjelpe veldig for oss! Vi skaper en form for harmoni og middagen blir et vitkig "stoppepunkt" i løpet av dagen. 

4 - Lekser, disse SKAL gjøres før eventuelle idretter,lek eller annet skal gjøres. Mens en av oss tar oppvasken og rydder opp etter middagen tar den andre og gjør lekser. Så klart kan dette falle ut en gang i blandt, men vi prøver å holde dette til noe som skal gjøres i hverdagen og da går det lettere av seg selv.

5 - Lek og harmoni! Er det ikke idrett er barna mine kreative og elsker egentid på rommene sine, dette gir meg mulgihet til å få huset på stell og tusle med andre hjemmeoppgaver før leggetid. For meg er det vitkig at de har oss rundt seg til en hver tid slik at de føler de kan komme og bruke tid med oss om det er slik. Her i huset har vi oppgaver alle sammen og barna har ihvertfall et par oppgaver de skal gjøre hver dag- rydde opp etter lek og klærene de kler av seg på kvelden skal ned i skittentøysbunken. Dette gjør at de lærer å få en form for orden og blir mer og mer selvstendige. 

6.- Sofatid ! Vi er alle glad i sofatid og vi er intet unntak, kvelden går derfor til kos og hygge i sofakroken før leggetid! Anbefales! Banra elsker faktisk å se på nyheter og vi snakker ofte om ting som skjer rundt i verden, bakeprogram, masterchef, tid for hjem og andre norske serier er alltid veldig spennende å se på og dette er ting vi ser på i fellesskap om det ikke går for sent på kvelden. 

7,- Kveldstell , nå er eldstemann i huset kommet dit at han liker å klare seg selv på badet før han skal legge seg, men fast rutine er dusj og pussing av tenner. Når vi har gjort det er det gjerne litt kos med enten sang ( her er frøkna mest ivirg) eller eventyr før sengtid. Oliver er glad i tegneserier og liker derfor å prøve seg på å titte og lese litt på dette før  lyset blir skrudd av. 

8,- Siste innspurt!  Mellom kl 20-22 skal et blogginnlegg ut , jeg må legge opp  dagen som kommer og planlegge vidre hva som må prioriteres mer og hva som skal proiriteres mindre.  Liekr du system er dette rette tiden å få det som ikke ble gjort -gjort! 

9- Jeg gjør klart antrekket barna skal ha og sjekker over beskjeder på timeplanen for å dobbelsjekke at de har det de trenger dagen etter på skolen. Bagger og skolesekken ryddes og matbokser settes frem så alt er klart på morgenen dagen etter.  Å ta dette på kvelden er mye bedre enn å stå å stresse med dette på morgenen. En rolig og kos morgen er en 10 x bedre start på dagen-tro meg! 

10 ,- KVALITETSTID-egentid!  Ingen klarer å kombinere familielivet med arbeid dersom de ikke har det bra selv, så for oss er det alltid viktig å ha et par timer på kvelden hvor vi ikke må gjøre noe som helst, bare kan ta å roe ned,slappe av og koble ut!  Jeg er totalt avhegig av å klare å koble ut og ikke sjekke mail på kvelden for å fungere dagen etter. Dette fordi jeg må ha en tid på døgnet hvor jeg bare kan være Camilla! 

 

Dette er mine 10 -tips for å få ting til å fungere! Nå er det ikke alle som jobber slik som meg, noen jobber nattid, kveldstid - you name it! Men for meg er det dette som gjelder de ukene ungene er hos oss! Unkene ungene er hos sin far jobber jeg mer , men jeg har ALLTID et tidsrom på kvelden hvor jeg må koble ut og ikke tenke jobb for å få ting til å fungere! 

Kjøkken med en touch av rødt .

Glatte flater,sterke kontraster ,myke detaljer er noe av det som møter oss når vi tar et titt på dette kjøkkenet. Eieren liker det enkle, men samtidig det stilrene og elegante , dette ser vi godt på måten ting er satt sammen på her inne. Det lukter deilige når vi beveger oss inn og det står noe som frister i alle kriker og kroker på kjøkkenet. Eieren er glad i røde detaljer og i et ellers lyst kjøkken er fargen virkelig tøff! å dra inn 

Muren som er fra husets  opprinnelig tid tidlig 1900 tallet ble bevart i sin orginale stil og er et smykket i seg selv som bryter med de ellers enkle frontene på kjøkkenet.De ulike dealjene skaper spennende linjer igjennomgående på hele kjøkkenet. 

Ved å åpene opp har eieren fått et gjennomgående kjøkken mellom hall og stue som gir rommet en stor og god romfølelse. 

 

Eieren er veldig nysgjerrig på om bildene blir "greie" og lurer stadig på om det er noe jeg vil flytte på (?) ... Huset er fult av elektrikkere som jobber med å få el.anlegget i garasjen ferdig."- Finner dere noe spennende spør hun dem(?) det kan nemlig dukke opp mange spennende skatter her i huset." Huset har nemlig blitt pusset opp fra bånn for å se slik ut som det gjør idag!  Å eieren var aldri i tivil på hvordan hun vile ha det. 

Nysgjerrig som jeg er kan jeg ikke annet enn å spørre litt rundt huset og hvordan oppgavene er fordelt på kjøkkenet. (?!) 

I hvilket år ble huset bygd? 

--huset er fra tidlig 1900 tallet, nærmere bestemt 1922, men det er bygd på et par ganger etter det. 

Var det du som fikk ta den store kjøkken avgjørelsen(?) eller hadde mannen mer på hjertet ? 

--Når vi skulle velge kjøkken så var vi egentlig ganske enige- INGEN overskap. Det skulle være helblankt og detaljer som kjøkken vifte, benkeplate hvitevarer osv falt da på plass av seg selv, vi hadde de sammen ønskene for hvordan det skulle se ut. 

Du er glad i rødt ser jeg, hvorfor liker du den fargen så godt? 

--Siden jeg liker å ha noen små detaljer som blikkfang falt valget på rødt. MEN, det er kun ting oh tang som er rødt, det hadde blitt for mye for meg om jeg skulle malt en vegg rød. Jeg liker jo å blande nytt med gammelt og fargen liker jeg godt. Noen ganger kan jeg rydde bort masse av det jeg har fremme for å få det litt mer luftig. Somregel er det mye rundt omkring og jeg er en person som er veldig glad i tingene mine så jeg synes det er synd når det ikke kan stå fremme. 

Hvor mye tid tilbringer dere på kjøkkenet og hvem er sjefen her inne? 

--Vi tilbringer ca like mye tid her inne, men det er ingen hemmelighet at mannen i huset synes det er litt mer gøy å kokkelere enn meg. 

Hva er viktig for dere på et kjøkken(?). 

-- Det er at kjøkkenet skal være en et sted hele familien liker å tilbringe tid, det skal være lunt og er det litt rot på benken gjør det ingenting-vi er trossalt en familie på 5.! 

 

Sist men ikke mins, hvordan vil du beskrive stilen din(?) 

--Hmmm, stilen min er nok en blanding av minimalistisk og maksimalistisk! 

Er det ikke inspirerende å se litt ulike kjøkken, det gir ihvertfall meg massevis med inspirasjon og åpner øynene mine for litt nye ideer! 

 

 

 

Kosekveld!

Idag har jeg fått unna en kort 5 km joggetur , tatt for meg oppgaver og hatt et par kundemøter på skype! Utrolig hvor avhegig man kan bli av en datamaskin! Tenk at hele min jobb ligger på en datamaskin , det er egentlig litt rart!  hihi... 

Hans og jeg har vært i skikkelig "backinchildertime" med tegnefilm -skjønnheten og udyret .. Disney filmer er noe av det hyggeligste som er og vi har begge store drømmer om å ta med småtrolle til Disneyland Paris!  Det hadde vært en like stor opplevelse for oss tror jeg så det er bare å bagynne å spare ! 

Vi her jo lagt om kostholdet vårt her hjemme og ettersom vi ikke har spist godis i helgen bestemte vi oss for å kose oss med litt bær og smeltet mørk kokesjokolade! Nammis!!!! Det er nesten litt rart, ettersom jeg ikke spiser smågodt lenger eller sjokolade osv har jeg heller ikke lyst på det, bær fristet 10 x mer ! Det er jo fruktsukker i dette,men det er likevel bedre enn å dele en stor plate med melkesjokolade! haha... 

Jeg har begynt å teste ut duftlys og duftpinner fra Parks nå og herremin så gode de er.. Jeg skal dele mer om disse litt senere, nå skal vi se "helt perfekt" og nyte roen før sengen blir neste stopp! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

"vanlig" mandag!

Ny uke -nye muligheter! Denne uka skjer det mye og til lørdagen drar jeg til Spania i noen dager , så jeg har en del som skal på plass før det. Idag skulle jeg egentlig til Lier, men fordi det var såpe her tidligere i morges og jeg hadde dunkene hodesmerter klarte jeg ikke tanken på å kjøre inn der nå i formiddag... Nå prøver jeg å få unna en god del jobbrelaterte ting før jeg skal sette sammen litt forskjellig ... Jeg har satt sammen litt favoritt tekstiler idag også ... Prøver meg litt frem, vi venter jo inn så UTROLIG mye fint nå de kommende ukene ! 

Favorittene mine <3 
Vel, innlegget igår fikk mange av dere til å tro at jeg kanskje ikke har det så bra(?) .... Det er feil, for dere skal vite at jeg har det så bra jeg vil ha det, men jeg sliter bare litt med å ikke ha barna mine rundt meg hver uke... Jeg er når det er sagt blitt veldig flink til å jobbe emr i ukene de er hos pappaen sin og mindre når de er hos meg!  Jeg har kommet litt ditt hvor jeg har ført meg litt "styrt" av folk ,meninger rundt og tilværelsen min og da er det ekstra tøft å savne det viktigste du har-barna dine <3   Dette er nok helt normalt bortover -det håper jeg ihvertfall... Jeg skal nå få unna litt rot og lage mer system!! Mandagen er dagen hvor egget klekkes vet dere! hihi... 

 Dere får passe på å kaste dere rundt på den nye uken nå, legg planer og fullfør de! Vi skrives! 

kveldkos med tjukken og lillemor...

Er det et program jeg elsker å se på så er det Tjukken og lillemor, det er så morsomt og herlig og jeg ler så tårene triller når gullkorna kommer(!) ... Jeg har tent noen lys og fylt opp glasset med pepsi max- nammis..  Søndagsmys er noe som jeg alltid koser meg med, men idag leverte jeg barna fra meg til Håkon og selv om vi har storkoset oss med dem klarer jeg aldri å bli vant til å levere de ifra meg.. Når de ikke er her og Hans gjør sine greier som han alltid har gjort er det liksom bare meg her hjemme og det er noe jeg uansett hvor "normalt" noen mener det er ikke klarer å vende meg til... Ofte føler ejg meg så "alene" ,huset virker så tomt og upersonelig.. Rommene er tomme og jeg rydder det rent og pent for at det skal være klart til de kommer hjem igjen..Å vinke hade frem til neste gang er noe jeg ikke er noe flink til,jeg savner de i minuttet jeg kjører og de står å vinker på trappen til meg! En like stor klump i magen hver gang! Selv om de er "store" er de likevel ikke så store og det er først nå jeg føler de her kommet dit i alder hvor jeg virkelig har  fått et sterkt bånd som er gjensidig på en helt annen måte enn før...De som er skilt og ikke lever med barnefar vet helt sikkert hva jeg mener <3 Selv om jeg er skilt og trives med det er ikke det å skille lag noe jeg anbefaler noen så lenge det er barn i bildet, problmer er til for å løses så kan man det gjør det! Men er man ikke bra for hverandre så skal man jo så klart ikke leve sammen heller.. Dere forstår sikkert hva jeg mener.  

Nå skal jeg få ledd litt med tjukken og lillemor ( opptak) deretter litt mer filmkos før sengetid <3 Litt levende lys og latter er en flott avsluttning på helgen. 


Nyt kvelden, vi skrives! 

Søndags mys!

Idag har vi vært skikkelig "late" , vi har faktisk vært litt late hele helgen og det har vært helt magisk å kunne være det!  Vi har dabbet rundt i pysjen i helt til nå nettopp og står nå klare store og små for å gå en lang tur! Det at vi bor nærme vannet og skogen gir oss mange gode turmuligheter og det finnes ingen unnskykdning for å ikke få på seg dressen og komme seg ut! 

Jeg vil bare anbefale dere en te som fjerner søtsuget på en ellers lat søndag! De kjempe gode fra pukka fjerner det som er av søtsug og på kalde vinterdager som nå er det jo ekstra godt med en kopp med noe varmt også!  

Bare et lite tips fra meg! 

Nyt dagen nå skal vi ut og kose oss i frisk luft! God søndag! 

PS i love you.

God lørdag alle sammen! Her i huset ligger vi alle sammen rett ut på sofan , været er elendig ute og ingenting annet enn å kose seg inne frister.. Jeg har en følelse om at denne helgen blir en sofahelg altså, noen ganger blir jeg bare litt ekstra lat- haha... Sjeselonge er verdens beste plass og jeg elsker alle de deilige putene mine.. Alle de dere ser på bildet her finner dere snart i nettbutikken + enda flere!! Jeg håper dere alle har en deiig dag, jeg nyter min med mine kjære! 

Vi skrives litt senere godt folk! Nyt dagen og husk det er galtt ute! 

Endelig helg

Jippi!! Endelig helg og den skal virkelig nytes med mine søte små. Olíver og Mathilde ville gjerne ha taco idag så da tenkte jeg og lage det så det er klart til jeg henter de så vi bare må varme opp lompene og skjella! *namnam*  

Idag har jeg gjort litt rent her hjemme, fått inn litt godlukt i huset igjen, finnes det noe bedre da?  Nye deilige blomster har kommet på plass, kjøleskapet er fylt opp for helgen og jeg er klar for å ikke ha noen andre planer enn å slappe av for en gangs skyld. 

Alle nyhetene fra Millemoi er jeg så fornøyd med, jeg elsker dilldall jeg altså.. hihi 


Nyt helgen alle vakre , det er så fortjent! 

Glad torsdag!

God torsdag alle sammen! 

Her står ej og lager lunsj til mine kollegaer, de er så flinke og da er det jo viktig å ta litt ekstra godt vare på dem, eller hva?  Fersk salat med masse snadder i, tror det skal bli godt jeg altså! hihi... Denne uken har virkelig flydd av sted, dagene mellom mandag og fredag forsvinner i løpet av et minutt føles det ut som, Vel, det betyr vel at man har det bra når man koser seg slik(?) .... 

Jeg håper dere alle får en deilig dag, jeg har timeplanen full som vanlig så her går det unna! Jeg titter innom etterpå, i mellomtiden nyt dagen! 

Så enkelt og utrolig godt.

Kyllingfillet, søtpoteter ( høres rart ut til dette, men fantastik godt!) og ønsket grønt! Jeg balndet finhakket hvitløk og chilli i olje og freste dette med kyllingfilleten opp i en panne! Jeg kutter alltid kyllingfileten i terninger for da føler jeg det er lettere å steke de opp og beholde hver bit saftig. Søtpotetene stekte jeg i pannen og de fikk akkurat litt skorpe rundt. Dette er en veldig enkel rett, men den smakte himmelsk og det er smaken jeg er opptatt av! sweet chilli og hvitløks dip fra  lillespecial er den perfete dip til maten. 

Dette var bare en liten enkel middagsanbefaling fra meg en ellers så "vanlig" onsdagskveld! Nyt den vi skrives! 

På farta!

Idag har jeg vært på farta i hele dag og jeg gleder meg til en kveld på sofan uten noen som helst oppgaver forran meg, jeg er nemlig så trøtt om dagen! Kan jo nesten sovne stående jeg altså.. Jaja, det er vel slik januar mnd er for de fleste(?) ....  Jeg har lagt om til en sunnere livsstil her hjemme, maten har jeg endevendt totalt på og nå skal vi bare spise sunn kost, men det betyr ikke at vi aldri kan spise noe annet altså.... Idag stå en kyllingrett på menyen og den er jeg veldig spent på, har nesten litt vann i munnen, for dette tror jeg blir himmelsk! Her i huset skal hverdgen gå i fisk og kylling, så får helgene by på det typiske som Taco, biff og kjøttkaker .. haha... 

Jeg føler en bedring allerede for jeg har faktisk gått ned 4 kg de siste to ukene ( fra 66,5kg, h er 1,67 cm) Og hadde jeg ikke snudd hadde pilen bare peket  opp, noe jeg faktisk ble en smule deprimert over. Nå spiser jeg sunt, trener og jobber mye så jeg føler jeg er i en god rutine... Itillegg legger jeg meg før kl 23 hver kveld nå og det er en helt ny verden!  Ønsket er å komme meg ned til min "normal" vekt på 56/57 kg, så ennå skal noen kg til av, men om jeg fortsetter slik som dette har jeg nok nådd mitt mål innen vinterferien<3  Folk har nesten ristet på hodet av meg når jeg har sagt jeg vil gå ned i vekt, men jeg er av den  at jeg legger kjempe fort på meg når jeg bare dytter innpå med usunne saker og jeg får en dårlig selvfølelse når jeg ikke føler meg som meg selv i kroppen.. Da hjelper det liksom lite at folk sier de synes jeg ser "flott" ut, jeg vil inn i mine tidigere bukser igjen og gleden var ENROM når jeg idag kom inn i en av mine yndligngsbukser igjen! Man skal kose seg med mat, men å være aktiv og spise sunt har aldri skadet noen, ihvertfall så lenge de har et sunt forhold til mat og livet!  Slik som jeg holdt på md alt mulig av godis, sjokolade, cluber, biffer ,smørbrød +++ er nå erstattet med sunne gode måltider som jeg faktisk føler gjør meg mer i form også! 

En smilende fornøyd Camilla!!! Kanskje jeg skal dele noe oppkrifter med dere.. Det er ingen diett måltider, bare sunn kost! Skal se hva jeg får til, jeg elsker jo å lage mat så hvorfor ikke?()... Vel, vi skrives, nyt dagen! 

Min Garderobe...

Endelig er klærene på plass i skapene, det var virkelig litt av en jobb skal jeg si dere! Når handlet jeg alle disse klærene  (?) .... Jeg har seriøst et lite klesproblem, jeg får liksom aldri nok av det... Flere enn meg som har samme "sykdom" ?  

Jeg skal ha inn et til av det skapet med glassdører, men jeg har ikke tenkt meg inn på ikea før neste mnd så det får bare være som det er frem til det... Også skal jeg kjøpte to nye hengestativ på Åhlens, de har nemlig noen veldig fine med tre bein og når det skal stå fremme føler jeg at det blir finest!  Frem til et skap til og to nye stativ kommer på plass ser rommet slik ut!

Vi er så utrolig fornøyde!!! 


Mange har lurt på hva jeg gjør om vi blir en til i fremtiden (?) ... Vel, dere om dette skulle skje får jeg brette opp armene og rive litt hyller i klesboden nede, sette skapene inn der. Vi har mer enn nok plass i huset og jeg har hele 30 kvm i bodplass jeg kan benytte meg av og pusse opp til kontor og  stort garderoberom om vi skulle måtte lage barnerom her inne. Dette er et prosjekt vi har sagt vi skal fullføre når den tid kommer, derfor monterer vi ikke noen ting fast i veggene her. Vaskerommet skal jo en dag bli et bad det også( hele 16 kvm blir det når vi bygger det om)  , men ting koster penger og skal ting gjøres skal det gjøres skikkelig så da må vi ta ting litt etter litt. Huset har et fantastisk potensial i underetasjen, men vi har valgt og prioritere og bli ferdig oppe og med kledning ute før vi starter på mer, rommene til ungene, og kjellerstuen er som det skal, men gangen,trappen, vaskerommet og bodene skal i fremtiden gjøres om. Håper dette var godt nok svar på det dere har lurt på. 

Nyt kvelden, nå skal jeg lalle og lade mine batterier! Vi skrives sweeties! 

I´m in heaven!

God tirsdag, idag blir det saker her, endelig ser jeg et lys i enden av tunnelen i dette kleskaoset! hihi... Vi har gjort om litt her hjemme, vårt tidligere soverom har blitt til en 14 kvm walk in garderobe og mitt tidligere kontor har blitt soverommet vårt. Siden vi hadde to STORE garderobeskap på soverommet fant jeg ut at jeg ville samle det som er på det største rommet og bruke det på 12 kvm som soverom og resultatet ble bedre enn jeg hadde sett for meg! wiihiiii... 

Tapeten er et smykke og med sine duse blå farge og elegante preg elsker jeg den! 

Jeg brukte ganske lang tid på å få de opp, det fordi dette skulle gjøres skikkelig og i tillegg var mønster!  

Mønster er noe jeg tror det kommer mer og mer av og vakkert er det! Om ikke så alt for lenge skal dere få se walk in garderoben vår også! Jeg er over gjennomsnittet stolt!!! Bad,soverom og walk in i min umiddelbare nærhet- kan det bli bedre da(?)... 

Vi skrives alle sammen! 

Satser på kjempe trøkk imorgen!

God kveld alle sammen! Nå står jeg å rydder bort siste rot i stuen før jeg skal ta kvelden. Det blir tidlig kvelden på meg idag for jeg er så trøtt og dårlig i formen at jeg orker ikke være våken mer enn jeg føler jeg "må" nå.  Imorgen skal jeg rydde på plass klærene våre i den nylagde walk inn garderoben vår og det "nye" soverommet skal ryddes for rot.. Det stoppet liksom opp når jeg ble dårlig og det går ikke akkuratt fra meg heller. haha... 

Jeg vil vise dere litt, det er ennå mye "rot" og ting står ikke helt rett plassert, men imorgen etter at jeg er ferdig er dette forvandlet til en drømmegarderobe for alle damer - hihi...


Jeg gleder meg til å vise dere det i dagslys for jeg er SÅ fornøyd! 

Årets første sengedag..

Idag er jeg faktisk nesten menneskeond, vel ikke bokstavelig, men jeg er så utrolig dårlig og ligger rett ut med en grusom hodepinne og en konstant rennende nese! Jeg er så lei jeg altså, etter bare noe timer på sofan.. Det er tydelig at det er noe som går nå for alle rundt meg har væt dårlig, tøff som jeg har vært har jeg sagt at jeg har klart å slippe unna, men neida! Troll i ord!

Så her ligger da jeg, rett ut og prøver å sette opp programmet for uken... Det har snødd så hvis man skal se bort fra frustasjonen man får når man er dårlig er jeg heldig som har en deilig sofa og krype oppi når jeg er i dårlig form... 

 

i

Jeg håper dere får en knall stat på uken, jeg titter innom igjen etterpå, nyt dagen! 

Søndag på jobb..

Som overskriften sier-søndag og jobb! Idag tok jeg turen på jobb, en haug av varer måtte telles over slik at vi har listen klar for bestilling i morgen. Jeg fikk fylt på litt før jeg ga meg og deilig er det når det er ny uke imorgen. Denne helgen har bare flydd og jeg har brukt mye tid idag på og prøve å slappe litt av også, jeg er helt skutt og nesa og hodet har blitt mye mer irriterende enn det var igår.... Jeg hater å være dårlig og når formen blir verre og verre som nå gleder jeg meg bare mer og mer til å legge meg og sove til imorgen! hihi... 

Jeg tok litt bilder av mine favoritter i butikken idag.. Jeg er altså så forelsket i alt det lekre jeg har rundt meg, det er jo så mye pent! Nå skal jeg ligge og kose meg med småtrolla mine på sofan før de skal leggges, jeg ønsker dere alle en deilig søndag! 

 

Helge kos

God lørdag alle sammen! Idag er en dag hvor jeg har ligget rett ut, hodet har verket, halsen er sår og jeg merker jeg brygger på noe! Er typisk denne tiden på året og for meg som aldri har tid til sånt, flere som kjenner seg igjen? 

Vel, igår ble det lite blogging på meg, jeg tok meg rett og slett "Fri".. Vi dro til Oslo for å feire svigerfar på Maaemo! Det må jeg si, det var litt av en matopplevelse altså, helt utrolig hvor mye smak de kokkene klarte å få ut av hver eneste rett de serverte.. En opplevelse jeg kommer itl å ta med meg igjennom hele livet mitt.. 

Jeg nevnte så smått til dere at jeg ikke følte jeg fikk frem de nye tingene så godt på de "mørke" bildene mine, så jeg tok noen nye.. Vet ikke om forskjellen er stor jeg altså, men at jeg er fornøyd med de siste kjøpene mine er INGEN tvil.. hihi Som dere ser har veggene blitt kritt hvite, noe noen nesten halshugget meg for, resultatet er jeg så overhappy med, (de sorte er ennå sorte) endelig går tak ,lister og vegger i ett og jeg slipper og ha mange ulike farger i same etasje. Om en uke eller to nå kommer det masse nytt av tekstiler også og gjett om jeg skal fylle opp sofakroken vår med nye putetrekk! Små gleder for interiørfrelst jente som meg .. Er det rart jeg elsker jobben og hjemmet mitt (?) ....  Jeg kan gå å pusle og dulle med det til en hver tid, går aldri lei og koser meg mer og mer. <3 Jeg håper dere koser dere masse idag og nyter helgen! <3 

Villapaprika klar for våren

God kveld i stuen! 

Nå har kvelden kommet og jeg har jobbet til kl nesten var halv 10 og nå skal jeg straks komme meg i sengen<3  Jeg sitter å skal se på " på liv og død" og sitter å sipper som en unge, er så følsom jeg, så det skal ingenting til med meg lenger.. haha.. 

Vel, butikken ble skinnende og ryddig før jeg gikk og det var en deilig følelse! Jeg elsker at våren er på vei inn nå og moro er det å fylle opp med alle de fine nyhetene, for ikke å snakke om alle de deilige blomstene som har flytte tinn også- hihi.... 

Her dere litt av nyhetene som har kommet inn <3 


Ha en deilig natt, vi skrives! 

Klar for våren!

Hei og hopp! Nå er helgen snart her igjen og jeg går å gleder meg itl morgendagen, vi skal nemlig på Maemo og jeg har hørt at det er en plass hvor du får litt av en matopplevelse! Svigerfar fyller år så vi skal dit å feire han! Hipp hipp hurra! 

Idag har jeg fylt opp nettbutikken, har dere sett det? Jeg håper dere er like giret som meg på nyheter nå for jeg er nemlig helt DÅRLIG! hoho... 

Snart er det mørk så dere ser ikke så godt hvor fint det har blitt med nyhetene, men litt ser dere jo.. Alt ligger i nettbutikken og er på lager så jeg har litt av en jobb forran meg med å passe på- hihi... Nyt denne deilige dagen så skrives vi! 

Titttei!

God lille lørdag alle sammen, jeg er innom bare for å si hei på dere!! For en flott dag dette har vært så langt, men fy søren så glatt det er ute- kjør pent!  Jeg står på farten på å komme meg ned i butikken, er litt lunsj som skal spises og mine kollegaer er de beste å dele den med <3 er så takknemlig for at vi nå har blitt et så flott team på Villapaprika og at jeg nå har fått knyttet til meg gode folk der jeg ikke er så flink selv! 

Jeg ønsker dere alle en fantastisk dag så skrives vi på om litt igjen! 
Kjøkken til inspirasjon.

God kveld i stuen! Idag har jeg  tatt masse bilder til alle dere som elsker kjøkken og liker å hente inspirasjon der! Dette er riktig nok bare en liten smakebit av hva dere vil se for jeg har ennå 5 kjøkken til som skal vises frem! Planene mine er så mange fremover og jeg skal prøve å jobbe raskere slik at jeg får ut mange innlegg til dere i uken! Jeg tror jeg kommer ajour og vil få en god start imorgen så nå skal denne bloggen bli et levende interiørmagasin med det lille ekstra - det er så masse moro som skal knipset og deles med dere ! 

Jeg har valgt 6 ulike kjøkken og alle disse kjøkkene er så utrolig gjennomførte og lekre! 6 kjøkken, 6 stiler - 6 ulike hjem!

 De vil komme ut et etter et fra og med uken, MEN!!!.... ---> 

Her ser dere noen smakebitbilder av et, rålekkert er det! 

Nå skal jeg jobbe litt med nettbutikken, imorgen kommer jeg å teppebomber dere med nytt! Inntil vil skrives igjen, nyt kvelden! 

Litt deilig inspirasjon...

(bilder hentet fra pinterest) 

Bilder sier mer enn tusen ord! Nå har jeg sittet å koset meg med masse inspirasjonsbilder og gjett om jeg gleder meg til å vise dere vårnyheter her fremover, rosa har blitt en farge jeg liker, rosa og meg liksom... Hvem hadde trodd det da(?). Jeg skal ha inn litt rosa på kjøkkenet, ikke i grytevotter og håndkler, men i detaljer som blomster og andre små ting .. Jeg ser for meg grå skyggerosa, som ikke er babyrosa eller knallrosa overhodet, bare helt blæss og rolig! Nå som veggene har blitt hvite ( ikke de sorte som var fra før) er flisene mye flottere på kjøkkene, alt går i ett og fy filler´n så fint det har blitt! Fikk så mye mer over meg og klarte å plassere ting mye lettere nå enn når jeg følte at fargen tok vekk kreativiteten min til tider! Masse bilder kommer !!

Jeg skal vise dere noen kjempefine kjøkken i tiden fremover, jeg kjenner nemlig folk rundt meg med GRISEFINE kjøkken og det er altså så moro! Blir så inspirert jeg! Det håper jeg dere også blir<3 Skal dere pusse opp kjøkken trenger inspirasjon er det bare å følge med! 

Nå skal jeg kose meg litt i sofakroken før natten kommer!  Vi skrives på imorgen- da blir det mye spennende!! wiihiiii! 

Et valg!

God mandag godtfolk, fått startet på dagen? 

Vel, her i heimen har hverdagen kommet for mange timer siden og jeg har vært et par timer på jobben og fått ferdig de siste listen våre , så deilig og bli ferdig med ting som har hengt over meg den siste uken..Nå driver jeg å jobber med liste på varer som skal ut på nytt, ideer til nye varekategorier og litt annet "snadder" før denne uken går til mye farting hit og dit! Januar er mnd vi får lagt linjen for butikken det neste halvåret... 

Butikken er ikke den eneste plassen nye valg blir tatt og nye ting skal inn, denne bloggen er også en plass hvor det er vel så viktig å ha planene klare. Jeg har blogget det meste av mitt voksne liv og alle som kjenner meg vet at dette er en del av meg, at bloggen Villapaprika er min lille baby og en plass hvor jeg får gitt utløp for min ideer, får være til inspirasjon og dele av meg selv. Bloggen har blitt min egen lille "overfladiske" dagbok hvor jeg har kunnet dele de tingene jeg har ønsket fra dagen og det jeg "tror" dere vil lese.  Den siste tiden har jeg nesten drømt om å kunne skrive det jeg vil, for jeg føler så ofte at hvis jeg virkelig kunne delt hadde så mange flere fortstått.. Vel, det blir med tankene på mye, for noen ting hører ikke hjemme her på bloggen. I tiden fremover vil noen ting endre seg her på bloggen, og valg jeg nå har tatt vil bli synelig her inne. Dette er valg jeg håper dere vil gi meg litt "Støtte" i og gleder dere over og kose dere med! 

( pga skyggen fra lyset ser jeg missfarget ut på halsen, jeg bare sier dette før noen tror jeg har sminket halve halsen orange-haha) Nå skal jeg kaste meg rundt på oppgave 3 og 4 idag og nyte tanken på at denne uken kommer til å bli perfekt! 

Hvit og rent!

Happy sunday! 

God søndag og god kveld! Har dere hatt en fin helg? Jeg har hatt en super helg med familien, bare ro og avslappning for sjelen og ikke noe mas hit eller dit,noe som var veldig etterlengtet!  

Idag har jeg jobbet noen timer på Villapaparika og lagt opp programmet for den kommende uken! Bloggen har ikke samarbeidet med nettverket mitt og uansett hvor mye jeg har prøvd har jeg "falt" ut igjen hver gang jeg har prøvd å legge inn bilder eller poste et innlegg, så jeg håper dette kommer ut! 

Her i huset står prosjekt stuevegger igjen, 3 vegger som bare står å roper etter å bli ferdig(!)... Når vi pusset opp og skulle ha opp ferdigmalte veggplater stod vi mellom 3 ulike farger og i butikken så fargen helt topp ut, kald og rolig,- perfekt for å bryte av litt. Etter at platene kom opp har jeg ikke klart å slå meg til ro med dem, de er rett og slett for "lilla" og grå, en farge som ikke passet til resten av huset. Jeg har gang på gang prøvd å overbevise meg selv at - neida, dette kommer til å bli perfekt , bare vent litt.. Men så feil kan jeg ta. Jeg føler de nå går over i "rosa" og klarer ikke få ting til å stemme når de står å virker kalde og varme om hverandre, derfor gjorde jeg det enkelt for meg selv, jeg malte de likegjerne hvite.... Nå skal andre strøk bli tatt og endelig virker veggene " klare" og fine og ikke så masete.. hihi.. Tak,lister og vegger går nå i ett, rent og pent og perfekt til de sorte kontrastveggene vi ellers har i huset!  Nå skal jeg fortsette å male, kjæresten er på innebandy så håpet er å overraske han når han kommer hjem! Han klarte nemlig å si i en bi-settning at veggene virket lilla igår.. Vel, da var det gjort... haha.... 

Nyt kvelden mine vakre! Nå venter det mye spennende på planen og dere skal bli tatt med på ferden! 

Helg!

God lørdag godtfolk!  Igår ble det lite blogging på denne kanten, jeg fikk ikke lastet opp bilder og ga til slutt opp! Jeg hater når ting henger seg og bestemte meg for å ikke bruke mer tid enn jeg måtte. Idag har jeg brukt hele 2 timer på dette innlegget også, da bildene ikke lot seg laste opp med en gang nå heller. Jeg sitter nesten å hopper i fustrasjon når slik skjer. Typisk meg... 

Vel, her i i huset har vi spist en deilig frokost og hatt en ellers avslappet morgen, det er virkelig ikke noe som er bedre i helgene  eller hva? 


Nå skal lillemor i bursdag og vi i butikken og handle litt mat! Nyt dagen og kos dere!!! 

Følesen av vår?

Eller høst? Det er absolutt ingenting som minner meg om vinter utenfor dørene nå, været er grått, veiene er fulle av vann og himmelen åpner seg støtt og stadig! Gleden ved den grå tiden vi er i nå er at vi går lysere tider i møte! Vi har som nevnt smått begynt å få inn litt vårvarer og en favoritt jeg har klart å kapre meg nå er denne spreke ponchoen! Jeg blir bare mer og emr glad i den jo mer jeg bruker den, perfekt til sånn "farte" bruk som jeg trenger det til! Vi har fått den i sort også så jeg lurer på om det ikke blir enn slik i tillegg, hmmm.. Vi får se! 

Om jeg får tak i flere kan jeg jo legge de ut på nettet også, hva tenker dere? 


 Timene går så alt for fort så nå skal jeg hive innpå med litt kveldsmat og deretter hoppe i seng! Jeg håper dere har hatt en nydelig dag !! Vi skrives imorgen! 

Miks og trend.

Så har tiden på året kommet hvor vi "verker" etter å starte med årets små og store prosjekte, vi nordmenn er ekstreme på hus og hjem og med skiftende trendere er det ofte vi lar oss rive med.  

Året er nå 2015 og skal vi tro det ekspertene sier er fargen i år orange -Hvorfor?  Jo, fordi Orange er en farge som har vært til stede i flere perioder opp igjennom tidene og siden dette er en høyaktuell farge sier det seg selv at dette er en farge vi kommer til å se mye til fremover er det sagt. Fargen kan dempes og ved å tones ned i duse og rolige miljøer gir den da et vakkert og feminint utrykk. Ønsker man litt mer "energi"kick ved fargen kan man  skape det ved å bruke de litt mer skarpe orangetonene som for eksmpel fargen pop fr2518.

Jeg har skrevet ned noen av de orange tonene som jeg selv like under bildet. 

Fargene som jeg liker når det kommer til orange er følgende : 

Pop, Vitamin C. Paprika. Peachy, Nude og Lollipop! 

Hvor vågale du vil være er noe du bestemmer selv. 


2015 er året hvor man også ser at det blir mer og mer farge, gjerne mørkere farger som skaper dybde og kontast og er mer maskulint.  Vi har nå over flere år malt en og en kontrastvegg for å få inn litt farge, men nå blir det mer farge på alle veggene enn tidligere. Det å tapetsere alle veggene i rommet, bruke dype farger og generelt lunere toner har blitt mer og mer populært.  Fargepaletten går mer over til mørkt, men det er viktig å få inn noe lyst for å gi litt "luft" til det mørke slik at det ikke blir dystert eller trist. . 

Fargen jeg vet det kommer masse av nå er Mint og dette er en farge jeg tror de fleste som har elsket blått vil like godt.


(bildet lånt fra millemoi /vår nyheter som kommer) 

Fargen oser av vår og sommer og er både elegant og spennende. Farger som dempet sort og breeze matt er råfine til, gjerne for å  fremme hverandre om man liker litt lune omgivelser, fargene er avstemte og utfyller hverandre perfekt- etter min mening. I tillegg er grønn nyansene som Fusion og Balanse råfine sammen , da de er rolige og balanserte og gir en flott dybde og perfekt utangspunkt dersom du vil ha litt mørkere grønntoner.

 

Jordtoner som Marrakesh, muskattnøtt ,sand og flere ulike lintoner var de mes populøre fargene i 2014 (ihvertfall de to førstnevnte) , og siden det nå ENDELIG er litt mer farger enn bare brunt,grått og beige gjør vi hjemmene både mørkere og lunere i fargevalget.  Alle liker ikke disse typiske trendfargene og "kvier"seg for å male veggene sorte eller noe så vulgært som orange eller ulike grønn og blå toner .To jordtoner jeg nå har forelsket meg mer i er Misty shadow og complexion matt, dette er jordtoner jeg kan anbefale dersom man vil skape litt dybde uten å gjjøre det mørkt. Som dere ser på bildet over er dette rolige toner som passer til de fleste farger for denne våren! 

Utover dette kommer det masse skyggefarger i rosa ,blått og grønt , dette er farger som går over i grått og som jeg kaller "blæsse" , jo mer sotete pastellfargen virker jo tøffere er det! 


 Warm blush og senses er råfine og er nokså feminine dersom man øsnker å skape mer feminine utrykk!  

Så tenk -mykt og tungt, rent og nedtonet, lunt og ekslusivt , Da finner du en balanse du vil like og spår ekspertene rett vil vi nok kaste oss mer på denne trenden utover i 2016 også!  

Jotun har mange flotte farger så her er det bare å velge og vrake! 

Absolutt en favoritt!

God lille lørdag alle sammen, hatt en fin dag? Dagen min har gått i 110 og jeg har derfor blitt stående på jobb, men storkoset meg har jeg fra jeg kom! Jeg har puslet litt rundt i butikken, ryddet, tatt litt bilder som jeg skal legge ut i nettbutikken av ponchoer, putetrekk +++ er sååå morsomt å fylle opp med nytt nå, det er helt knall! 

Idag kom nye myke og deilige for ikke å snakke om spreke ponchoer inn døra - creme og sorte! Absolutt en ny favoritt! 

Jeg elsker at  Senze of joy er så flinke på detaljer, de får ting spennende uanstt hvor "enkle" de er. 


Nå skal jeg straks stenge dørene og komme meg hjem! Jeg håper dere har en flott dag! 

Tips til kjøkkenet!

Hei og hopp! 

Så er det på´n igjen med nok en dag som har spist opp tiden min, litt slik som det pleier. hihi...  Jeg tenkte å komme med noen små tips til kjøkkenet ettersom jeg ofte får spørsmål på hva jeg anbefaler folk som vil gjøre det litt trivligere der uten å bruke en formue. 

En lite tips er BLOMSER, friske blomster er aldri feil og skuffer aldri! Jeg elsker tulipaner,hortensia og roser så hos meg er det alltid en sikker vinner! 

Ulike oljer og urter stående på benken i en kurv er også alltid dekorativt, og hvorfor ikke pynte med litt lemon også?  Bind en liten sløyfe på oljeflaskene og bruk fantasien. 

Kurv generelt er utrolig dekoraktivt og passe innhos de aller fleste, om du er litt skeptisk er det jo bare å starte med litt, kanskje til en søppelpose eller noe. 

Hjemme hos oss spiser vi mye havre og frokostblandinger så et annet tips er å kjøpe noen fine krukker og ha de i, så slipper dere den stygge pappen den kommer i. 

Fine knagger og grytevotter samt oppvaskhåndkler er alltid pent å få frem, det er jo også praktisk at dette henger fremme og mye kosere å ha på en krok  enn på et kjøkken håndtak.. hihi... 

Sist, men ikke minst de delikate oppvaskmiddlene til durance, ikke bare ser de flotte ut, de er super gode også! Jeg har fylt opp kurven på benken med de og elsker å vaske opp når det lukter rent og friskt! Også kan dere jo helde husholdningssaften over på glassflasker , dekorativt og praktisk på en og samme gang. hihi... Vel, dette var noen få tips fra meg en aldri så liten tirsdagskveld<3 

Nå skal jeg dra avsted til en venninne på jentekveld! Jeg håper dere får en flott kveld så skrives vi! 

 

Jeg skal svare godt!

God kveld alle vakre følgere! 

Vel, kvelden kom så alt for fort og jeg har jobbet i hele kveld! Min kjære kommende mann fyller om 2 mndér 30 år og da har jeg lyst til å gi han en fantastisk feiring, noe jeg synes han fortjener så utrolig mye! For at dette skal bli spesielt fra meg så jobber jeg litt ekstra på kveldstid, jeg har bestemt meg for å gi han alt fra min egen lomme den dagen og det krever virkelig mye jobb!  Familie og venner skal jo få invitasjon og hvis det blir så mange som jeg tror det blir er det  ihvertfall 30 mennesker, om ikke flere som skal komme til dekket bord og åpen "bar" ... Så det er bare for meg å jobbe på! hihi...  Jeg skal så klart dele ting rundt 30 ´års laget med dere! Så her vil det bli litt forskjellige tips å hente for de som planegger selskap selv. 

Imorgen er det på´n fra tidlig morgen med full jobb på Villapaprika og blogg-jobbing så jeg har timeplanen full! Har noen spennende nyheter å komme med til dere også, gleder meg! Jeg skal svare dere alle på spørsmålene dere har her inne imorgen,det lover jeg! Har bare ikke tid til å gå over kommentarfeltet her ikveld! Nå skal jeg kose meg med litt klementiner og mammamia før drømmeland kommer å stjeler min tid! Nyt kvelden! 

Villapaprika 2015.

Våren er på full vei inn i butikken vår! Jeg er så glad for å se farger igjen, spesielt de duse og "blæsse" tonene som kommer inn! Nå har vi smått startet våren og allerede fra imorgen er butikken pyntet med deilige nye duse fargetoner, masse flotte blomster og stæsj generelt! Jeg er på jobb å styler idag og storkoser meg! 

Stolt som jeg er mens jeg holder på i drømmeparadiset mitt må jeg vise dere litt bilder!! Flere enn meg som gleder seg til å få opp pastellfarger nå? 


Nyt dagen mine søte! Jeg jobber til kl er 17 nå og deretter går det hjem til middag og vidre til jobb igjen! 

Starten på noe nytt.

God søndag godt folk! Herremin, idag er jeg skikkelig sliten etter 2 dager med fest og moro! Det er lenge siden jeg har hatt det så moro og jeg tror jeg lo så jeg gråt flere ganger! Akkurat slik en jentekveld skal være! Men, å blande vin og drinker er ikke å anbefale! Jeg blir ALDRI dårlig om jeg holder meg til kun vin eller bare drinker , men så fort jeg blander sier det PANG! Jeg har hatt min egen påskyldte omgangssyke i natt med oppkast, heldigvis går det fort over igjen!  9 timer søvn gjorde underverker og før jeg viste ordet av det støvsuget jeg hele 1.etasje! wiihiii! Nå er jeg klar for å ta meg en liten treningsøkt før mine to små hjerter kommer hjem igjen! Dette har vært 5 LANGE dager , jeg har savnet mine småtroll så mye denne tiden at jeg har vært helt tullete! 

Vel, nå er huset på stell etter gårdsdagens moro og jeg nyter lyden av tørketrommelen som står nede og tørker nest siste maskin med klær før bunken er tom og jeg er ajour! 

Også har jeg fått på plass MANGE flott puter i senga vår, det å blande inn glam og glitter med interiøret ellers er så fint, jeg bare elsker det! 

Jeg håper dere nyter søndagen, imorgen er det full jobb igjen og ejg gleder meg til å komme tilbake på jobb med full energi tank! 

 

 

Deilige lørdag!

God Lørdag! Helg og kos, finnes det noe bedre(?). Vel, igår gikk det en smule varmt, vi dro på middag til min storesøster med et vennepar og for en kveld! HÆLA i taket og middag på bordet, tror ikke jeg har hatt det så morsomt på år og dag! Hans og jeg bor 10 min i gå avstand fra min storesøster og brukte akkutat 8 minutter når vi gikk ned til de igår, men når vi kl 04 inatt skulle gå hjem brukte vi 50 minuttter. Jeg trenger ikke si mer enn at min kjære kommende mann sjekket forholdne og sittekomforten på veien noen ganger på vei hjem og skal jeg tro han var asfalten meget hard... haha... Vel, det blir ikke mer moro en man lager selv! 

Idag ble vi liggende og dra oss til kl var over 12, en gang i året er det lov det også, ikke sant?  

Ikveld skal jeg ha jentekveld og Hans guttekveld ( ps4 spilling), jeg og min venninne tenkte å ta oss en liten tur ut og danse så jeg gleder meg VELDIG! Jeg er ute kanskje en eller to ganger i året og når jeg først har barnfri den første helgen i januar får jeg slå ut håret og bruke resten av året på ta det inn igjen.. hihi.. Neida... Men kose meg skal jeg! 

Jeg har brukt dagen på å få på plass litt nye blomster, til uka skal jeg kjøpe hortensia til champagnekjølerene mine, men idag orket jeg ikke dra inn til byen for å kjøpe det. De hadde ikke en hortensia her i nærheten.. Har plantasjen mon´tro? 

ÅÅÅÅ, til uke håper jeg vi får hengslene til skapet, jeg er så lei av at døra står inni skapet og venter på å komme opp! 

Speilet har nettopp fått seg en knallvask, så jo alle flekkene på det når sola skinte inn.. haha... Roser, tullipaner ++ har jeg snittet og fått i vaser idag, deilig , utrolig hvor glad man ka bli ver pene blomster <3 

Morgenbliss på kontoret!

Hei og god FREDAG! Tenk at vi har kommet til årets første helg... Vel, nå må jeg gi meg meg alle de "første" tingene jeg ramser opp hele tiden. Jeg mener, listen kommer jo til å bli veldig lang om jeg skal sitte å tenke på det hver dag..  haha.. Årets først snø, første vår,sommer,høst, blomst, vanning, bad ,sydentur, alt skal jo gjøres en første gang iår. Men jeg tror faktisk at dette året blir knall bra!  Jeg har så mange planer jeg skal sette til live og jeg var så giret når jeg våknet idag at jeg måtte starte med en gang! Kribling i magen, smil om munnen og positivitet, det er tingen om dagen!   Jeg hadde et nyttårs ønske for meg selv og det var å bli mer positiv og engasjert i det jeg er god på og der har jeg mye kreativitet som bobler over om dagen! Jeg har sittet å skrevet hele 2 sider med idéer på ting det som skal startes på og kjenner jeg meg selv rett blir det flere sider før helgen er over.... 

Nå skal jeg straks ta meg litt lunsj, noe som skal smake deilig!  Jeg titter innom om ikke alt for lenge igjen, inntil det GOD HELG! 

System i kjellerstuen..

God kveld! Hatt en fin start på det nye året? 

Idag ahr jeg ryddet i skaper og skuffer, prøvd å lage litt system, lagt inn en haug med regninger og gjort unna klesvasken! En kreativ dag på hjemmefronten vel og merke! Imorgen er det helg og jeg gleder meg til uken og hverdagen igjen! Julen er en flott tid, men hverdagen er mye mer "spennende" og givende så jeg ser faktisk frem til mye jobbing i dette året. Jeg vet det vil være dobbelt så mye jobb nå enn i fjor, men det er helt greit, reisen igjennom året skal jeg gjøre til min beste! 

Kjellerstuen er et av de rommene som har fått en liten oppryddning idag, og ungene sitt rom! Der har det blitt kjempe fint og Mathilde har fått mye bedre plass på rommet sitt etter at jeg gjorde om... Og veggen i kjellerstuen fikk en liten runde med malekosten- jeg ble SÅ fornøyd! Over 3-seteren kommer det et avlangt vindu som vi skal sette inn for å få inn mer lys, men ellers er kjellerstuen perfekt for oss! Spesielt for ungene, de bruker den hele tiden... 


Nå skal jeg nyte litt hvile på sofaen før sengen roper på meg, denne dagen har bare flydd av sted! 

Mimring!

Vi begynner med kjøkkenet og spisestuen! Her har det jo skjedd store forandringer og blitt mer åpent! 

Kjøkkenet vi hadde var aldri noe vi klarte å slå oss til ro med, det var upraktisk og hadde ikke de løsningene vi ønsket, i tillegg var det bokset inn med to vegger som gjorde det både "lite" og klumpete.  Hans sa hele tiden at han ønsket å rive veggen og ha et herregård kjøkken, jeg var faktisk litt uenig da jeg mente vi måtte dempe det med noe enklere.. Takk og pris for at jeg hørte på Hans, for når vi da først startet på prosjekt "hjem" ble alt så mye enklere. Vi ønsket å skape et litt lunt og eksklusivt utrykk og med mørke gulv, panelplater, paneltak og nye lister, spotter, dimmere og generelt nytt el-anlegg ble hele huset sitt hjerte noe helt annet. Og med et kjøkken likende det til herregård ble kjøkkenet bedre enn vi hadde turt å drømme om. Lyse hvite elegante fliser, en vegg uten skaper , mye benkplass og mørk benkeplate ble det perfekte resutatet på drømmekjøkkenet vårt!

Før vi pusset opp så kjøkkenet slik ut! Et nydelig lite kjøkken, men ikke helt vi ønsket.  Så endret jeg litt og gjorde om den hjemmelagde kjøkkenøya litt, den øya var faktisk min stolthet, da jeg fant den i kjelleren når jeg flyttet inn her og valgte og gjøre det til et møbel. 

Ispisestuen fikk vi inn 7 nye kraftige spisestoler, akkurat de vi hadde ønsket begge to.

Etter oppussingen ble stilen slik vi ønsket og jeg har jobbet for hele tiden! Endelig kan jeg si at jeg eier drømmehjemmet mitt! Vi har gjort mye selv der vi har kunnet, men 80 % er gjort av fagfolk. Vi valgte å benytte oss av folk med kunnskap og erfaring pga vi ønkset at alt skulle bli perfekt. Dette er en oppussing som riktig nok har kostet oss noen hundre tusen og da ønsker man gjerne at ting skal bli gjort skikkelig. KK-bygg har stått for alt snekkerarbeidet og kjøkken montering og de skal vidre ta for seg trapp, lister,gulv og vegger i underetasjen,( samt huset sin fasade) nå som vi går inn på nyåret!  Dette er mannfolk som tar jobben alvorlig og hele tiden holdt oss inkludert dersom det var noe... Rart med det, de var her så mye at de nesten ble en del av familien- haha... 

Den høye kjøkkenøyen har mot kjøkkenet skap for barna, med plastservice, kopper , matbokser,drikkeflasker og bestikk som er deres, mot gangen er det ene et skoskap og det andre et skap med kurver til votter, skjerf og luer... Siden vi ikke har noen stor gang oppe har vi gjort det vi kan får å utnytte plass og muligheter best mulig! Nå står nyåret for nye spennende prosjekter og gjett om jeg gleder meg, heldigvis er det ikke store tingene som står igjen, forutenom vaskerommet som skal bli kombinert bad/ vaskerom, men den kostnadden får vi spare til når de andre tingne er på plass. Vi skal bo i huset til vi ikke klarer å benytte oss av trappen noe mer så vi har heldigvis god TID på alt som skal gjøres og veien blir til mens vi går! 

hits