januar 2014

31-Jan-14

Vel, det er noe jeg lurer ofte på... Skal - skal jeg ikke , men ok..... 

Så litt over til denne "mystiske" mannen dere lurer så veldig på ennå da, dere... Jeg har lest mange føler at jeg "holder" dere litt utenfor siden jeg deler så lite om meg og mine her på bloggen om dagen.. Vel, det skyldes ikke noen spesiell grunn, men jeg er så aktiv på instagram at bilder av ungene , min kjære , +++ blir ofte nevnt og delt der inne.. Da kan denne bloggen lett bli litt "overfladisk" .. Men, når dere som ikke er der inne så gjerne vil se og vite litt mer skal jeg vel ordne det ! haha..... 

Vel, alt går ikke som man ser for seg, ting snur, livet vil noe annet og man står ovenfor valg man helst ikke vil ta. Dere vet jo nå at Håkon og jeg ennå er gode venner, det har vi planer om å fortsette med. Etter 5 mndér og nye parter i bildet klarer vi ennå holde et godt og solid bånd, vi har jo ingen grunn til å ikke like hverandre eller ønske å ha det bra, så hvorfor skal vi det da?  Håkon er min venn for livet og han har jo fulgt meg på veien i over 8 år, det er ikke noe jeg ser på som negativt. Han har lært meg mye og gitt alt av seg selv til meg hele tiden , men som et par funket ikke vi.. En fasade er ikke alltid like morsom å "bryte" opp, men man lever en gang, og den ENE gangen vil jeg ha et liv jeg kan vite jeg har gjort det beste for meg og mine..   Mulig den "perfekte" oppskrift hadde vært å holde sammen med Håkon og hadde vi begge lagt mer av oss i forholde hadde vi kanskje fått det til også, men det gjorde vi ikke..  Et brudd er aldri morsomt, spesielt ikke når alle skal sitte å belære en med hva man burde gjort, hvordan man burde klare alt og hvordan ting burde vært. Det å sitte på sidelinjen å kaste ut påstander, meninger og spydigheter er mye lettere enn å en å stå i en synkende myr og jage etter utveier..  Det var ikke slik at jeg en kveld la meg og var lykkelig gift og neste dag var ulykkelig- tvert imot. Slik var det aldri, men gleden av å skulle være et par forsvant, viljen etter å fortsette å kjempe ble borte og ønske om å få det til var ikke der lenger.. Olíver og Mathilde er og var grunnen til at vi ønsket å fortsette, grunnen til at vi følte at vi prøvde, men skal man leve sammen bare fordi man har barn i sammen?  Jeg har ofte tenkt, hva kunne jeg gjort annerledes(?) , hvordan kunne jeg gjort alt så mye bedre?  Vel , svaret mitt er valget jeg tok..  På familievernkontoret fikk vi bare beskjed om at vi var det enkleste tilfellet de hadde hatt der inne på lenge og at de ikke hadde noe å stille spørsmål til, vi sa bare at vi delte alt 50 /50 og deretter har det gått slik også... Dette var et valg vi tok sammen, ble enige om og valgte å gjøre. 

Iløpet av "rask" tid fant jeg tonen med Hans-Kristian og etter det har det vært oss to, det var ikke noe vi "planla" , men slik ble det.  Hans-Kristian er tålmodig, han leser meg som en åpen bok, han er trygg, snill og den gutten jeg i "voksen" alder falt for og forelsket meg alt for fort i.. Når man kommer opp i en slik situasjon er man ikke den som skriker høylytt om det, men likevel, hvrofor skal jeg sitte alene hver kveld å titte i vegge, det gjør ikke meg å Håkon til et par igjen.  Jeg valgte å gå før jeg forelsket meg, men jeg valgte likevel ikke bort forelskelsen når den kom. 

Så langt er jeg så takknemlig, Hans-Krisitan har tatt ste-far rollen så godt som det går ann, ungene er veldig glad i han og veldig opptatt av at han er dems beste venn... De er ennå små, men de forstår mye, så når de blir store vet jeg de kan gi oss en god klem å si at vi gjorde det på den beste måten for alle! 

For når det først skulle bli slik at min "fasade" sprakk (som mange er så opptatt av at "endelig" gikk i stykker) , kunne jeg ikke vært mer fonøyd med all lærdom og styrke dette har gitt og gir meg. 

Hans- Kristian er den morsomte og kjekkeste jeg vet, han skyter 188 cm i været, er 29 år og verdens snilleste mann.... 

Når alt kommer til alt er nok ikke jeg så ulike de fleste andre og det som har skjedd oss er ikke noe "store" greier som aldri har skjedd noen før oss... Håkon og jeg valgte å være venner , Hans og jeg å være et par... Så får tiden vise hva den har å gi oss... 

 

Så var det , det med tiden da...

Jeg skulle noen ganger ønske at tiden ikke var noe som gikk fortere enn man selv ønsket, for jeg forstår nesten ikke hvor timene har blitt av noen ganger.  Den ene dagen føler man at man har all verden med tid, neste sekund snur det om og tiden er borte... 

Idag ble vi ferdig med stylingen av butikken, pakket og priset varer og kameraet ligger nå på lading for alle bildene som skal bli tatt i dagslys imorgen...  Bildene blir rett og slett ikke "bra" når de får det "gule" lyset på seg fra taket.. 

Vel, uansett.. Blått er flott og veldig oss , så forutenom litt oransje og rosa samt jordfarger er det blått hos oss.. 

 

Siden vi nå har blitt forhandler av Florence kan jeg love dere masse lekkert innen tekstil og tøffe stofftavler +++ til veldig fine priser, dette ligger under Gant og Lexington samt at vi selv har puter i produksjon nå fra kr 99 og opp til 359,- fra Byvillapaprika. Alt dette er vi ventet innen midten av februar, gjett om det blir stas! 

Nei, nå får jeg løpe- nyt torsdagen! 

 

 

Sakte, men sikkert!

Nå har jeg snudd opp ned på butikken igjen, sånn skjer når nye paller med varer kommer en etter en inn døren her i butikken, men heidu så morsomt det er!  Jeg står å tripper nå, for kl er snart halv 12 og jeg skal sette snuten hjem og komme meg i seng!  Ivrig som jeg er når jeg har gjort noe nytt poster jeg ut et par nye bilder og lover oppdatering imorgen... hihi.. 

God kveld og natt- jeg kommer tilbake med alt for mye nytt imorgen! 

butikken 29.1.14 ny 1

Vi skrives! 

 

Nytt,nytt og atter nytt...

Nå fylles nettbutikken opp med enda mer og til alle som ikke vil ta seg råd til Gant og Lexington kommer det "rimligere" varer fra andre leverandører også, putetrekk helt ned i 100-150 kr Så her gjelder det bare å følge med, for nå går alt ut ettersomd et kommer inn. Er det slik at dere ser produkter som ikke ligger på nettbutikken er det bare å ringe oss på nr som står på 1881 eller til butikk så skal vi gjøre det som kan for å få hjelpet dere. 

Så over til en Generell sak.. Mange driver å sammenlikner oss med eBay og priser der . Jeg må bare fortelle dere en ting når det gjelder dette, vi i Villapaprika driver nettbutikk med veiledende priser på alle våre varer, noe som vil si at vi holder oss til disse prisene pga "trivselen" ved driften og ønsket om å holde et "ryddig" forhold til våre levrandører og kunder, da mange av de også har "egene" nettbutikker. 

Vi tilbyr alt fra billige produkter til meget dyre, så er det også viktig å tenke på at det faktisk koster penger å ha stort varelager for kundene ved å handle hos en respektert butikk i norge er man jo også beskyttet av kjøpsloven.Vi selger produkter fra 20,- og opp til 20 000,- . Men dette betyr ikke at vi har bedre kalkyler enn andre butikker eller sitter med millionlønninger. Det er heller det at vi prøver å ha noe for alle lommebøker og forskjellige mennesker. Noen synes det er mye å bruke 800 på en pute mens andre synes det er en investering eller rett å slett bare vil unne seg noe fint. Ettersom vi nå har fått fylt godt opp i de dyrere segmentene med både Gant og Lexington jobber vi veldig hardt for å finne flott produkter i den andre enden av skalaen og iløpet av dager og uker fyller vi opp kategoriene med det også. Det som er viktig er at dere forstår det at det er "begrenset" hva vi kan få ut på nettet, da varelageret gjerne skal være på plass , vi avhegnger av at vi har mer enn 10-20 av et produkt gjerne dersom dette skal ut.

Nå skal vi fortsette å pakke opp nyheter, her kom det en pall med varer fra Terrigeno og jeg lover å fylle opp nettbutikken innenfor dette også. 

Nyt dagen- det fortjener dere! 

En tur innom min mor...Og far..

Hei og hopp og god kveld! Har dere fått unna arbeidsoppgavene for denne dagen? 

Vel, jeg endte opp med å måke snø til krampe kom og tok meg, fy fillern så slitsom - all kreditt til mannfolk som gjør dette hver dag i hjemmene bortover... Det var som om jeg skulle ramle over når jeg var ferdig, jeg var altså så "engasjert" at jeg nesten glemte å trekke pusten til tider... haha... Naboene må ha fått seg en god latter hvis de så meg, jeg fløy rundt i strømpebuksa og slitene ugs... Snakk om nabolagets "sexy" snømåkær a´gitt... haha.... 

Når jeg var ferdig  endte det opp med at han far hentet meg og kjørte meg hjem til hun mor , så da var det en stk. fornøyd Hans- Kristian som kom hjem etter jobb å slapp å måke snø... Skal si jeg er effektiv på herrearbeidet.. 

Vel, uansett... Bilder fra hjemmet til mor og far kommer som lovet. De har en litt annen stil en meg, men jeg føler det alltid hjemmekoselig og deilig å komme hjem til ho mor.. Kanskje noe med den hjemmekjære lukten i huset som minner meg om da jeg selv bodde hjemme... 

Den forsvinner vel aldri?

Nyt dagen, nå skal jeg farte vidre på jobb -igjen! 

 

 

Et hvitt teppe.

Jeg har nesten snødd inne! 

Idag fikk jeg nesten sjokk når jeg tok opp liftengardinen og fikk se all snøen som inatt har lavet seg.. Jeg synes snø er veldig vakkert, men jeg hater å kjøre i det for jeg liker ikke å kjøre på glatta. Idag fikk jeg nemlig Håkon til å komme å kjøre ungene for meg til skolen og barnehagen, skikkelig pysete -i know... Jeg tror ikke bilen var synlig på gårdsplassen heller for den er bortevekk  i all snøen.. Vel, her gjelder det å ikke være for "pyseste" og snart komme seg ut å få måket. Måkebilen var her for litt sidne så jeg må finne skillen til gårdsplassen å få ting på plass slik at jeg i løpet av dagen kommer meg av sted for photoshoot og styling hjemme hos min mor- de bor nemlig i Fredrikstads lekreste penthouse med utsikt utover HELE fredrikstad sentrum... Morsomt å vise litt stylinger fra andre plasser også , for vi er  jo så ulike i stilen og det er jo ingen fasit på "rett & galt" innen interiør, eller hva?   <3 

Her i huset er det masse levende lys, duftlys, puter og pledd som gjelder .

 Kan man få nok av det ? 

Glass lyktene finnes HER. 

 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg synes det er veldig deilig å våkne å se denne vakre naturen utenfor stuevinduet mitt.. Helt uten innsyn og en følelse av å være i vinterland ..... 

 

Putetrekk, pledd og kopp HER, HER, HER & HER. 

Selv om jeg gleder meg til sommer og sol synes jeg det er helt greit med snøen , hvis det først skal være vinter kan vi jo få gleden av å ta frem skiene, ake med barna og lage engler i snøen... 

Før jeg starter med alt det, skal jeg trekke med helt tilbake i kosekroken min, lese det nye vakre hjem og interiør (mitt hjem kommer ut i neste utgave! ) , drikke en kopp latte , og kose meg med litt "usunn-sunn" snacks og nyte fyr i peisen og roen og stillheten av å bare "være" .... 

Nyt dagen i snøkaoset og skal du ut å kjøre- kjør pent! 

 

Livsnyter....

Idag har jeg startet å trene igjen og flink som jeg er jogget jeg i hele 45 min uten stopp, men FY så slitsomt! Denne vinteren har jeg slitt med at appetitten har vært på topp og sofan har vært litt for myk og god, jeg hadde rett og slett BEHOV for å starte med trening igjen.. Nå skal jeg 2-3 ganger i uken jogge meg til en sunn og god kropp !! Jeg har lagt om kostholdet og siden Hans Kristian og jeg ble sammen har vi begge vært flinke til å spise sunt, han har faktisk gått ned over 7,5 kg.... Skal si riktig kosthold har MYE å si altså.... 

Vel, nå har jeg kuttet opp deilig bær og skal kose meg med det, sjokolade, godis og andre søtsaker finnes ikke i dette huset! 

 

(kjolen er fra Villapaprika )

Kvelden skal nytes og sofaen skal inntas!  Nyt kvelden mine vakre- det er bare noen få timer igjen av den! 

 

God ny uke...

God ny uke alle sammen, hatt en fin start? 

Jeg har startet uken med å få unna mail, bilder til nettbutikken og alt som følger med det. Ille morsomt! Det er altså så deilig å ha "normale" dager tilbake igjen, for jeg har virkelig savnet det!  Huset er nå på vei "tilbake" til det maritime, det Hampton pregede blandet med som er lunt og cottagepreget er alfa o´mega her i huset.. Det er rett og slett det fineste og jeg faller tilbake på det helet tiden. Kjøkkenet er nå tegnet opp og dere kan jo tro  jeg gleder meg til å starte med å "rive" ned det som er å få opp det nye - åpent og luftig med masse VINDUER! I love it! 

Soverommet fikk igår inn litt blå puter, samt nytt lekkert teppe.. Jeg simpelthen ELSKER alle de flotte nye tekstilene fra Gant. 

Ser dere forresten at nattbordene er hvite igjen? Jeg følte det ble for "mørk" slik det var og jeg angret meg. Vel, shit happens - godt jeg ikke har noe problem med å brette opp armene og male de om igjen! Nye lamper er på plass og de er mine nye favoritter fra Villapaprika - Just love them! 

Nå skal jeg få på treingsskoa og komme med ned på tredemølla! Vi skrives mine vakre!!! Nyt dagen enn så lenge! 

Det snør det snør-tiddeliboom !!! 

Biggabooo!

Hei og hopp!  

Nå er jeg endelig tilbake- etter en helt "grusom" hektisk" start på dette året! Jeg var frem ov tilbake til oslo-drammen-lillestrøm hver dag forrige uke, samt at vi fikk inn flere paller med nye varer+++- Vel, idag er den O-STORE vaskedagen her i huset og ikveld kommer mine vakre småtroll hjem igjen... Herremin som jeg gleder meg til å bare storkose med dem, lese nattaeventyr har blitt en sann glede og kvalitetstid har vi blitt SÅ veldig mye flinkere på! Mathilde og Olíver er bare til å spise opp altså.....  Jeg skal de neste dagene nå få bakt boller,horn med innbakt ost og skine og starte på små bokstaver med Olíver, Mathilde skal få være en aktiv elev hun også, de begynner nemlig å bli SÅ flinke og Olíver leser fantastisk bra nå! 

Vel, en mor kunne nok sittet å pratet om sine små stoltheter i timesvis, men jeg må kaste meg rundt før de faktisk kommer hjem igjen og snur hele huset på hodet- akkurat slik det skal være! Nettbutikken har fått noen nye varer på plass og jeg har mer på lager... 

Idag har den første frokosten blitt spist ved det nye spisebordet og jeg er  SÅÅÅÅÅ forelsket i det !  3 m og over 100 kg bord lykke! hihi..... 

Nyt søndagen alle sammen, jeg håper dere får en fantastisk en ! 

Kvelden kommer fort...

Og det gjør den oftere nå enn før.. Jeg har 100 oppgaver på agendaen om dagen og det går jo så klart utover noe, altså denne bloggen.. Idag har dagen gått til innkjøp og inspirasjon igjen , helt topp for meg som ikke kan få nok av det! Vel, vi har nå blitt forhandler for Florence og her er det bare å glede seg!! Jeg ble rett og slett dårlig! 

Vel, uansett, de varene er nok et par uker unna, men det går nok fort selv om jeg gleder meg enormt! Hihi.... Jeg sier bare velour, lyseblått og marine så forteller det mye!! hihi... 

Jeg har tatt våren på forskudd, for selv om snøen laver ned om dagen og minusgradene har kommet for å bli, har jeg flyttet inn i mine nye ponchoer fra Byvillapaprika og det å ta på seg noe knall rosa eller oransje er ikke så dumt, farger gjør jo en glad eller hva??? 

Ponchoen finnes HER i nettbutikken og er HELT splitter ny! * jippi* 

Også den nye fjøla har også ENDELIG kommer ut i nettbutikken, et MØBEL i seg selv altså! 

Se så lekker da da,dere! 

 

Fjølen finnes HER i nettbutikken! 

Nå skal jeg finne sofakroken og nyte litt kveld, ungene skal også finne sengen, de har nemlig fått kose litt ekstra med oss ikveld og det er jo viktig det også! 

Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Det er januar.

Og det betyr varemesse, innkjøp , oppgradering , nyheter og nytt år! Igår og idag har vi fått inn enda mer tekstil og servise fra Gant, Lexington,bukser, rålekre fjøler fra Nomi og masse deilige kakefat fra LG+++!  Nå jobber jeg med nettbutikken og alle varene som skal ut på nettet- kakefatet ligger alt ut!! jippi!!!!!! 

Det er ikke noe som er bedre enn å vite at vi går lysere tider i vente, ha de "tunge" mnd bak seg med mørketiden og sommeren forran seg ! 

 

Jeg kan flytte inn...

Skal jeg bytte adresse?  Hmmm... Jeg kunne jo like gjerne gjort det, for butikken bor jeg så å si i ...Mitt 2.hjem(?) huhu... Neida, så "ille" er det nok ikke, men januar som jeg så for meg skulle bli en "rolig" mnd har blitt det stikk motsatte og omsettningene har doblet seg , snakk om moro da dere!  Jeg fikk idag inn 2 paller med varer, nok nyheter og en god del til gutta boys som skal pakke å sende dette vidre.... Jeg fikk bare klar beskjed om å LIGGE UNNA de og de varene!! JAVEL... Jeg skal ikke røre jeg, men snoke er jeg GOD på ! 

Nå sitter jeg i mitt stille sinn å tenker ut noe nytt og spennende her i butikken .. Hva skal settes hvor???? Vel, det finner jeg ut -veien blir til mens man går ! 

Noen som ønsker å brette opp armene og komme å hjelpe meg? haha.... Neida, dette blir så bra så....... 

Hmmmmmmmmmm????.... 

Nå får jeg fortsette, dere som sitter på toppen ,siden eller midten av Norge vil vel ha litt mer inn på nettbtuikken tenker jeg ! ... 

Nyt kvelden - vi PREKÆS! 

 

Jeg viser litt etter litt...

Nå som ting er på HODET her hjemme tenkte jeg bare å vise noen få nyheter.. Hans- Kristian og jeg driver å pusser opp og ordner om her hjemme og for å si det slik-- det ene drar med seg det andre altså... Vel, ting som blir gjort trengs VIRKELIG så her gjelder det å være nøye... 

Nytt salongbord, spisebord, hjørnebord og konsollbord er kjøpt inn og jeg er altså så fornøyd med alt sammen!!!  

Stilen blir veldig særegen fremover, men jeg gleder meg til å vise dere hvordan alt blir for en ting er sikkert, stilen min er "stilsikker"  og trofast! 

 

God kveld- litt seint!

Så var kvelden her og tiden inne for å si hei og hå!  Denne helgen har jeg jobbet fult i butikken og jobbet med det som jobbes med kan. Og dere, gjett hva!!(?) Jeg har solgt spisestuebord, hjørnebord og salongbord og venter inn nytt alt imorgen fra Villapapriak. Nå som vi står og skal begynne oppussingen her i huset klarte jeg ikke dy meg på å slå til på nettopp de sakene og gleder meg som en liten unge til å vise dere resultatet fra alt! Veggene skal kles om med panelplater hele veien og nytt kjøkken skal med tiden inn i år! Veggen mellom kjøkken og stue skal først åpnes og da kommer det til å bli SÅ luftig å deilig her hjemme!!!  Med et kjøkken fra 79. kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg ENORMT! Tenk å få skuffer som går inn uten å måtte løftes på plass og en kjøkkenvifte som faktisk gjør jobben sin- i can´t wait!!!  Jeg har planene klarer og huset kommer til å bli hva jeg kan kalle perfekt! Jeg kommer nok til å bytte yrke til kokk også når kjøkkenet blir mer "brukevenlig" - neida..joda,,neida... huhu....... 

Idag har jeg sittet å tittet meg litt igjennom bildene på studio sigdal og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg som en UNGE til å starte !!  

Kjøkkenet kommer ikke til å likne noen av disse bildene, men detaljer fra hver og en stil er rammeverket på det som kommer til å flytte inn! .... 

Vel, dette året blir det MASSE inspirasjon å hente her på bloggen og jeg tror nok ikke jeg er den enste som har et hjem i bevegelse i år heller? 

 

God helg!

God helg alle vakre!  Ferdig på jobb? 

Nå har vi endelig blit ferdig med butikken for styling og nyhetene kommer inn som perler på en snor, dette er kjempe stas! Herremin, tenk at vi nå går mot slutten av januar og snart går inn i årets 2 mnd- bare 11 mndér igjen av året.. HOHO....... De siste 11.mnd har gått unna i en rakett fart og siden vi nå står å har 1000 jern i ilden går nok tidne frem enda fortere! Jeg gleder meg alt til sommer og sol! 2014. blir nok et magisk år- eller hva tror dere? 

Idag kom de etterlengtede store glasskrukkene med lokk ut på nett, samt Gant serviset! 

Siden butikken er fylt opp med masse deilig nytt kommer et lite bildedryss på butikken og alle de deilige nye fargene! 

Nå skal jeg avgårde å hente småtrolla mine , nyte fredagen og lade opp til morgendagen! 

Så var det bare å fortsette...

Hællæ!! 

Jeg har ENDELIG fått ut nyheter fra lexington og det er ikke bare bare som dere vet, alt skal stemme og fargen må være riktig slik at det ikke blir feil for dere som sitter hjemme å skal klikke dere produktet hjem. Nå står den "rosa" avdelingen" igjen, litt småtteri og et nytt merke vi har fått inn.. Jeg er bare SÅ sinnsykt lettet for å ha fått ut 20 nye varer og planlegger de 10-20 neste- hihi... Vel, enda godt kvelden ennå er ung og jeg skal stå på jobb til rundt 12.. 

Jeg er jo "gal" etter vårfargene igår og ahr alt fått på plass det lyseblå og maritime i 1.etasje, kjellerstuen skal få inn litt rosa og det er så stas og prøve seg litt på den farge i huset også! 

Vel, jeg får fortsette, nå må jeg få knipset litt bilder fra Gant serviset , så vi skrives! 

-Nettbutikken kan du besøke ved å trykke HER.

 

God Torsdag...

God morgen alle sammen, sovet godt i natt?  

Her har jeg fått i meg dagens lattekopp og sett lyset sakte,men sikkert titte frem igjen. Idag regner jeg med at jeg er i rute, for min del håper jeg det inderlig. hihi Jeg skulle egentlig til Kristiansand, men med det føret som er ute nå sløyfet vi det og utsatte det i et par uker.. Jeg lystet nemlig ikke på å kjøre 4-5 timer i bil på dårlig føre rundt om fjellene på sørlandet.. Vel, her er det full vinterverden og ungene var to små norpolinger når de dro av sted til skole og barnehagen idag, jeg kjøpte nye dresser til dem til jul og de er altså så nydelige i dem. Olíver ser ut som en sjarmør og Mathilde en rosa ball.. hihi... Hun er så "liten" at alt blir stort på henne, hihi... Vel, det er viktig å ikke fryse i dette været, det finnes ikke dårlig vær, kun dårlig klær- er det ikke det, det heter? 

Nå skal jeg kose meg et kvarter til med God morgen, Norge og nyte stillheten og roen her hjemme før det er fram med kameraet! 

-Nyt torsdagen, vi skrives etterpå! 

 

Når kan lyse vare lenger?

Nå venter jeg veldig på lysere tider, selv om jeg vet vi går mot de med stormskritt . Jeg har nå siden jeg kom hjem fra Amsterdam jobbet med nettbutikken, butikken, bilder og hjem, det er mer enn dere tror av jobb som ligger bak hvert et bilde for meg. Jeg klarer liksom ikke bare å ta et "kjedelig" bilde av en pute eller en brikke, jeg er perfeksjonist og liker å holde det "personlig" på alle bildene mine. Imorgen håper jeg det blir sol, ihvertfall ikke grått for da får jeg ikke tatt bildene , så her gjelder det å krysse fingrer og tær! 

Mange lurer på hva som kommer på nettbutikken og jeg kan si så mye som at det kommer putetrekk, småtepper, pledd,lykter , kjøkken produkter, ponchoer- ja det meste. Lysestaker har vi ikke funnet noe på ennå, å det er noe vi ennå jenkter etter, men messen har ennå ikke startet så her gjelder det å glede seg til alt som venter fremover. 

Imorgen skal jeg si ifra her inne når alt det nye har kommet ut, noe kommer ikveld, men mesteparten imorgen når dagslyset er tilbake og jeg kan bli ferdig med alle bildene mine. 

Her får dere en liten smakebit fra noe av det som kommer ut på nettbutikken imorgen. Tenk, jeg har faktisk tatt meg "fri" fra butikken og mailboksen for å bli ferdig med nettbutikken imorgen- jeg sier det jeg! Det er tydlig det eneste som funker! 

Nå får jeg jobbe vidre med prislister og tekst - vi skrives imorgen og dere- husk å hold lommeboken deres klar for shopping! 

Små Moteløver

God morgen fra Fredrikstad!  Her er det kaldt, snø og skikkelig vinter, ingen tvil! Vel, jeg nevnte jo for litt siden at det ville komme litt barne "outfits" her på bloggen og hvem er det ikke morsommere å se lyse opp enn barna selv? 

Jeg har alltid vært glad i å kle småtrolla mine i pene klær, men også vært nøye på at det skal være godt og behagelig for de å ha på.  

H&m og name it er plassen jeg finner det meste, likevel er jeg veldig opptatt av å finne skatter andre plasser når jeg er ute å reiser, på shopping eller trumfer igjennom nettet. Ingenting slår hjemmet strikket ullsett fra min mor og ullundertøy , dette har ungene mye av og dette får ma aldri nok av.

Olíver er skolegutt og veldig "skikket" i stilen sin for alderen sin og glad i å ha på seg pene tøy, sånn har han blitt og det ser ut til å fortsette.  Han liker å ha skjorter under gensere så her går det i myke bomullsgenere med krage som han elsker. Olíver missliker nemlig "stikkeklær " og "stive skjorter"  som de fleste andre barn ..  Joggedresser kan "sprites" litt opp og detaljer er ikke ulovlig for de små heller, her kan kanten på et par tøffe sokker være nok. 

Outfit for Olíver; 

  Bukse -slimfit marineblå  bomull fra H&M ( pris ca 199) Genser i ull med stor tøff detalj knapp fra h&m( pris ca 199) Sokker 3-pakk h&m, belte-  Napapijri og genser med krage -name it. 

Outfit for Mathilde;

Mathilde har på seg verdens nydeligste ullsett i Marius mønster fra Childerenboom.  ( Her er det januarsalg nå så her gjelder det å gjøre kupp)  Ull-under genser fra name it, shorts- h&m , hårbøyle fra H&m. 

kveldkos forran peisen.

God kveld fra stuen, har dere en deilig kveld idag?  Her har vi fyret i peisen , fått det godt å varmt i hele huset og nå sitter Hans å skreller en haug med klementiner som jeg av en eller annen rar grunn har fått SKIKKELIG dilla på! Iskalde Klementiner er altså helt fantastisk! Godis har ingenting å stille opp med mot frukt! 

Jeg vet ikke hva jeg gjorde før jeg fikk peis i huset, det må jo være det beste som finnes når det kommer til hygge+kos+varme på en og samme gang! 

Verdens deiligste plass er i følge Mathilde forran peisen. hihi 

@

Jeg får nesten avslutte, for her står nettbutikken for tur og jeg har masse som skal ut der!

Nyt kvelden- vi skirves! 

 

 

La det blomstre!

God tirsdag! Idag er jeg tilbake på jobb og her styles det og blir det fylt på og kameraet knipser bilde på bilde - nettbtuikken skal få ny "look" og MASSE nye varer . Når det nye nettbutikken "aldri" blir ferdig må jeg gjøre mer ut av det som er, så jeg har bestemt meg for å heller få den proppet full med nye varer, inspirasjonsbilder +++, alt det den nye skulle hatt. Jeg har jo planene klare så da får jeg nesten bare gjennomføre det der jeg er! 

Vel, jeg får få ferdig stylingen mine slik at jeg får alt som skal på nett ut før jeg er ferdig på jobb idag! 

Denne våren skal det blomstre!! 

Så bli kreativ og dra inn våren dersom du ikke alt har gjort det(?) 

 

God mandag fra Amsterdam

Hei og hå alle sammen, hatt en fin start på uken? Jeg er på innkjøp i Amsterdam og holder på å flyte over med innspirasjon , dette MÅ være plassen for alle som driver med innkjøp og interiør! Vi har fått bestilt MASSE og gleder oss til å få delt alt med dere! For et fantastisk yrke dette er!

Vel, jeg har bare 7-8 timer til på meg før vi setter oss på flyet hjem til klade Norge igjen" brrrrrr" ...

Nyt dagen vi skrives mer etterpå my sweeties!

Klar for avreise...

Nå er bagen pakket- eller rettere sagt vesken min, bilen varmet opp og jeg ferdig påkledd, nå går turen til Amsterdam!  Vi skal kjøre inn til Gardermoen og parkere der, så jeg krysser fingrene mine for at det ikke er så veldig glatt ute idag. Vel, kjører man pent går nok det helt fint! 

Snøen har ENDELIG kommet, men en mnd for sent for min del, jeg savnet jo den til jul.. Vel, ungene er i Halden å aker å koser seg så bedre sent enn ikke.... 

Ut på tur , aldri sur! 

Jakken er fra Ralph Lauren, skjørt og veske Villapaprika , vesken finnes HER ( MIN FAVORITT) , skjerf og genser burberry , sko- DNA. 

Nyt søndagen alle mine vakre, vi skrives fra AMSTERDAM! 

 

God morgen..

God søndagsmorgen , for en deilig dag! Idag lader jeg opp til avreise og innkjøp-Amsterdam next! 

Vel, ingenting skjer uten en god frokost, det er et MUST altså, for hodet må være klart på tur ! Jeg er alltid litt "reisesyk" når jeg skal dra, for jeg er VELDIG hjemmekjær, men det er ikke noe nytt.. hoho...... Barna har fått hadeklem og en million susser, Håkon har lovet at ungene skal kose seg mens jeg er vekk og Hans skal BOMBANDERE meg med tekstmeldinger... Nina skal få kjørt seg med med alle mine meninger og påfunn og jeg skal spise MASSE god mat for jeg spiser nemlig alltid litt for mye på tur... 

Serviset kommer i nettbutikken på tirsdag ! 

Finnes i Beige, Cremé , Marine og lyseblå! Nydelig ikke sant(?)

Nyt formiddagen- vi skrives om litt! 

 

På plass i sofan....

 

God kveld i stugo alle ihopa! 

Nå sitter jeg i sofakroken å lader opp til imorgen.. Gjett om jeg gleder meg da, dere.. Interiør fra edne til annen og masse deilig nytt. Jeg kommer til interiørhimmlen og skal bestille SÅ mye fint! Noen forslag på hva dere kunne tenkt dere?  Jeg har jo all mulighet til å ta hensyn til deres ønsker og det er kjempe stas å kunne legge ut varer ønsket av nettopp dere, dere blir på en måte med på innkjøpet. 

Vel, dere har jo etterspurt litt stuebilder i dagslys , noen av dere synes tydligvis ikke jeg legger ut nok- og det er så hyggelig! 

Nei, nå er det "hengover" på tv 2 her i huset. aldri sett den før så dette blir spennende... 

Vel, tenk på det da dere, hva jeg kunne sett etter på innkjøp! Ha en deilig kveld" 

 

Lørdag!

Igår gikk tiden fra meg, jeg hadde middagsgjester og tett program-takk gud for instagram! Idag er det lunsj, juletrefest , en svipptur til byen og mer blogging ! Endelig en lørdag uten tett program !  Imorgen reiser jeg til Amsterdam og blir borte til natt til tirsdag - snakk om tempotur! hihi... 

Nå for jeg kaste meg igjennom mailboksen -må bli ajour ! hoho... 

Nyt lørdagen vi skrives etterpå vakringer ! 

 

Jeg titter innom...

God morgen Norge og god morgen lesere. Jeg titter innom for å si HEI! Jeg skal nemlig straks til frisøren- klippe tupper faktisk- de er SLITTE.. Hold dere fast,-jeg har ikke hatt tid til å klippe håret det siste halv året så dere kan jo tenke dere selv. Det er ikke alle som har tid til å ta vare på seg selv, hehe.. Neida, -joda, neida.. Jeg tror aldri håret mitt har vært styggere og jeg har kun hatt håret oppsatt pga de slitte tuppene mine så nå skal jeg fra idag bli flink jente å ordne det som jeg gjorde før. 

Kroppen min er pumpa idag, jeg har trenet idag og har itillegg klart å få strekk, hei-som-det-går! 

Nå er det "hejdå" til disse tuppene og Hello til mitt -bliny 2014 ! 

Det er torsdag, det er 2014 - det er tid for å starte dagen! -Nyt den!!! Vi skrives!

 

Instagram..

Når dagene mine er travle som nå er det en plass som aldri svikter for å dele litt nytt, nemlig Instagram.. Idag har jeg gjort om hele butikken, solgt ut noen møbler og gjort plass til alt det nye lekre som kommer inn på løpende bånd nå. Jeg blir så giret også vet dere, det er jo super stas å få inn esker med godsaker - hihi ..  Idag ble en lyserosa, knallrosa, lyseblå,himmelblå og marineblå avdelding laget i butikken og jeg er i desperat jakt etter en liten trejolle ( båt ja) noen som kan tipse meg om en fin en? Vi skal nemlig ha det inn i butikken og det er ikke bare bare å finne... Herremin dere, jeg finner på det utroligste - vuderer å lage utedo i butikken, men må være kreativ å snekre litt da så vi får se.. hihi.... hva er ikke søtere hvis man skal laget til et toalett i utstillingen ? Hmmm. Planene er klare som dere sikkert forstår... 

Vel, kameraet har ikke vært med idag, men instagram er jeg ikke en like stor sviker på- her går jo alt via "the phone" - 

SE på disse fargene da dere- jo "blæssere" jo bedre!! 

Nå får jeg  finne senga- imorgen skal jeg være "gal" og jeg gleder meg til å vise det til dere- hihi ...

Nyt kvelden- vi skrives ! 

ps følg emg på instagram på camillakvarsvik for oftere oppdatering. 

Jeg fanger opp inspirasjon.

Nå merker jeg battereiene har begynt å lade seg opp for å bli godt brukt i ukene fremover, vi starter nemlig innkjøpet til helgen og jeg er over gjennomsnittet giret på det! Til helgen reiser jeg til Amsterdam, tirsdagen til drammen, torsdagen til Krstiansand ,Mandag til Gant, 24 januar Lexington, så til Twist & tango og deretter messa og alt som følger med til den! Jeg kan bare si at Januar vil bli en HEKTISK mnd for jeg ser full timeplan hele veien.. Itillegg til dette skal jeg få kommet meg til andre enden av kloden før sommeren for innkjøp også.. Så her gjelder det å holde fokus!!! Bare å glede seg altså.... Villapaprika skal og vil bli finere og finere hele veien , med årets siste nye hele tiden i alle mulige prisklasser. 

Gant har kommet med ny katalog som vi gjerne sender med til de av dere som vil på nett - legg det bare inn som en kommentar på bestillingen om ønskelig.. 

Jeg legger uansett ut et par/tre deilige bilder på nyheter for denne våren fra GANT home.. Og har alt hentet masse inspirasjon til blomster fra første bilde. 

Lyse tider i vente(?) Flere enn meg som gleder seg? 

Nå er det siste klargjøring her i huset før styremøtet imorgen - nyt kvelden! 

Kokk på kjøkkenet - eller sjefen!

Jeg er så matlei nå etter julen, den er alltid veldig deilig å gå inn i, men fantastisk å gå ut av! Jeg har bestemt meg for litt sunnere kosthold nå fremover, men jeg vet likevel å kose meg med mat, det er noe av det beste jeg vet om og elsker å lage! 

Idag falt valget på marinert og ovnstekt indrefilet av svin, båtpoter,salat og løk - enkelt og greit på en dag hvor ingenting frister... 

Du trenger det som står nevnt og fremgangsmåten er veldig enkel;

Kok opp Amandine poteter med masse havsalt( de skal bade i dette) , Mariner kjøttet i olje og ønsket krydder og sette de i ovnen på 200 grader til det er ca 68 grader ( jeg bruker steketermometer) , jeg presser fersk hvitløk, finhakket chilly, salt og pepper. Når potetene er ferdigkokt skyller du vannet ut av kasserollen og lar de ligge å trekke på saltet ca 5 minutter. Deretter skjærer du de opp i to og legger de i en stekepanne og "trekke" olje og til de får en gylden farge. jeg pleier å bruke fersk presset hvitløk, sitronpepper, salt og potetkrydder- dette setter den perfekte smaken på potenene og de blir helt "himmelske" ... Lar du de bade i nok olje blir de saftige bak den krydra stekeskorpen. Fres opp løk om ønskelig og kutt opp en deilig frisk salat -  bruk ønsket saus.. 

 

Kanskje dette er noe for deg/dere- isåfall Velbekomme! 

Ha det på badet..

Helt sant så vet jeg ikke om noe bedre enn å fylle opp badet med deilig godlukter i alle mulige farger og fassonger, men nå er jeg i min "blå" periode og har fått på plass de deilige nye såpene våre fra GANT home. Herremin for en deilig lukt, de er helt fantastisk håndsåpen som duftlyset! Jeg elsker våren og alt det nye vi får inn og Gant og Lexington kommer med så UTROLIG mye flott fremover nå! 

Nå er det på tide å " ha det på badet" ,fylle opp hyllene med lekre håndkler, deilige duftlys,duftpinner,såper,kremer - you name it! Den mest "private" og personlige plassen skal jo ha det lille ekstra-ikke sant? 

 

Såpene finner HER og HER. 

Nå skal jeg finne køya og sove noen timer før jeg må brette opp armene og starte dagen med fulls fart igjen imorgen! Nyt kvelden vidre og sov godt alle sammen <3 

 

Nyheter.. I farger

 

God mandag og GOD ny uke, den første skikkelige uken i 2014 ! Idag har masse deilig nytt flyttet inn i nettbutikken fra GANT home, noen som har sett det kanskje? Jeg tenkte derfor å starte uken med å vise dere litt nyheter jeg har tatt med meg hjem og som jeg simeplthen ELSKER! Denne våren byr på litt farger og blått er vel en kjent fanrge for de fleste når det kommer til oss   fra før? 

Vårens IT farge iår er denne lekre Fersken fargen fra GANT, denne kommer også inn i gul.... For de som er slik som meg og elsker blått,grått,beige og brunt er denne fargen PERFEKT som et lite brekk ellers i interiøret  .. Finnes HER i nettbutikken.  

 

Den nye marienblå puten finner dere HER

 

Også til mine to nye favorittputer som passer til ALT!  Beige gant pute og hvit - trenger jeg si mer???? Jeg er sååååå FORELSKET I DISSE PUTENE!! Finnes HER og HER i nettbutikken... Disse passer til alle stile rog farger, men jeg synes strikken var helt NYDELIG PÅ de hvite! * in love* 

Vel, mandag betyr også MANGE oppgaver så jeg får fortsette å kaste meg rundt så skrives vi mer på etterpå? Hmm... Kanskje jeg kan anbefale noe som lukter godt også? Vi får se, vi skrives mine vakre!!! 

Nyt dagen og GRIP den! 

Slik gikk dagen..

Dagene går så fort, spesielt de fem dagene så langt i år, jeg henger snart ikke mer med for tiden bare flyr bort.. Idag har tiden gått til å rydde,vaske, skifte på senger, brette klær og handle- kiwi har søndagsåpent (med stor butikk, ikke sånn liten) og det er alfa o´mega for meg, jeg elsker å handle i STILLE rolige butikker og søndager er en typisk sånn dag..  Perfekt for meg. Imorgen skal nettbutikken fylles opp med nyheter og mailboksen bli sånn nogenlunde ajour igjen.. Antall mailer de siste 5 dagene er ekstrem, man skulle trodd alle hadde ventet på hverandre for haugen kom i en full bunke...  Vel, når det er gjort har jeg litt som skal strykes av skjorter og bluser og det er alltid like "morsomt" - noen som kjenner seg igjen? 

Uansett, idag lagde jeg hjemmelaga hamburgere og Håkon kom derfor på middag.. Vi pleier å være flinke på å være litt sammen alle sammen når ungene er der, dette funker overraskende godt for oss og ungene har sikkert også derfor tatt bruddet såpass bra som det de har.. Når de ser at vi alle kan le og være sammen føler de heller ingen grunn for å være vanskelige og Hans-Kristian tar denne "stefar" rollen utrolig godt! Han er rett og slett unik med dem, de kunne ikke fått en bedre stefar enn han.  Han klemmer og koser , leker, gjør lekser, henter og kjører de dit de skal , nå har han begynt å ta kveldstellet på dem også og Olíver har i følge han selv fått en ny beste venn og Mathilde "onkel" - det er nemlig det beste og mest tillitsnevnte navnet hun kan kalle noen forutenom mamma og pappa...  Jeg er så takknemlig for at ting har gått så godt mellom alle oss som det, det har -selv med nye parter inne i bildet.    

De "store" Guttakrutt skal en av dagene nå på kino- Hobbiten - så nå må jeg snart planlegge kvelden hvor jeg skal være "alenemor" for småtrolla... hihi.....  

Med sex og singeliv 2 på skjermen og godisskålen full skal jeg nok klare å lade opp til det også.... Det er og blir jenteserie og film nr 1! 

Nyt kvleden og natten- vi skives imorgen! 

 

Grovt og elegant..

Når jeg bestemte meg for å male en kommode og to nattbord tok jeg likegjerne resten også. Tapeten bak sengen ble ødelagt sist når gavelen gikk ned og siden jeg ikke er helt sikker på hva jeg vil ha opp igjen klinte jeg til å gjorde veggen grov med maling... Gjett hva det ble altså SÅ kult, til alt det "elegante" ellers i huset her var det tøft med et lite avbrekk! 

Alle rommene ellers i huset er jo preget av en Hampton-cottage stil, her inne ble det noe helt annet, selv om tepper, knotter, lampet og knagger rammer inn den ellers elegante stilen her i hjemmet... 

Soverommet mitt- jeg synes det ble ille kult! hihi , men veggen bak blir nok beige av et eller annet slag med tiden... 

Det nye teppet i sengen og den grå nye puten er fra Gant og ligger nå i nettbutikken! 

Nå skal jeg fortsette å ordne her hjemme, her blir jeg jo "aldri" ferdig, takk gudene for det for dette elsker jeg virkelig ! 

Nyt dagen! 

 

Den første lørdagen..

God lørdag alle sammen, stått opp? 

Jeg har startet dagen med å få unna mange småting, nå står opppussing av soveromnattbordene for tur med verdens kuleste pure & original. Siden sengegavlen er i velour har jeg følte at det ble "for pent" med det kritt hvite og siden jeg elsker nattbordene bestemte jeg meg for å bare male dem- det er jo MYE billigere også.. hihi... 

Husker dere jeg nevnte ponchoene igår ??? 

Vel, idag ligger den beige i nettbutikken allerede - herremin- den er SÅ fin! Jeg "dåner" ..!!! 

Fnnes HER i nettbutikken... 

Nyt lørdagen mine vakre- etterpå kommer bilder fra mine små malingsprosjekter ... Ønsk meg lykke til ;) 

 

 

Så var vi igang.

Endelig dere, nå er hverdagen tilbake og denne bloggen skal til nye høyder når det kommer til inspirasjon, idéer, tips og outfits, jeg skal nemlig ha barne outfits og outfits på bloggen fremover, noen oppskrifter på mat jeg liker og generelt varer og interiør , butikken er under utvikling og den håper jeg jo dere vil være med på. Jeg har fått et par nye sponsorer jeg tror dere kan dra litt nytte av på familielivet også. Jeg vil bare flette de inn der det er naturlig og ikke skrive om ting som jeg ikke kan stå innefor eller liker. Dette er en blogg som skrives av meg - ikke drives av folk som vil betale meg masse penger for annonser, derfor sier jeg nesten ALLTID nei til sponsorer også... 

Vel, over til dagen idag- jeg har ENDELIG fått ut all jul, for meg var den borte i romjulen... Kanskje ikke så rart når det har vært følelse av høst og ikke vinter utenfor stuevinduet og ting har blåst veggemellom hele desember mnd omtrent.

Nå er våren  på vei inn og jeg ELSKER alt det blå som flytter inn igjen <3 

 

Igår kom verdens fineste ponchoer inn i butikken fra byvillapaprika og gjett om jeg gleder meg til å vise dere dem!! de kommer ut på nettutikken og er i de finete duse pastellfarger og knalle glade farger ! <3 

Ungene river snart ned huset her så jeg får løpe ned å roe dem-planleggingsdag = mas ! hihi

Nyt dagen -vi skrives! 

 

Det tok bare timer...

Igår kom småtrolla mine hjem igjen etter en uke hos pappsen sin og den uken har vi brukt på å ordne det pent her hjemme og bli ferdig med barnerommene.. Olíver fikk hele rommet vasket, lekene sortert, vegg-til-vegg teppe +++, Mathilde fikk hele rommet vasket og ryddet... Idag er begge rommene gjort om til en plass uten plass, de ha dratt ut alt av leker og lego, snakk om unger med litt for mye glede i å rote. haha....... De er så vakre og jeg synes det er deilig å ha tingene deres flytende rundt her hjemme igjen, det blir nemlig veldig "tomt" når rommene står tomme i mange dager, det å tråkke på en legokloss og pelle opp litt dukkeklær er bare en sann glede man savner ENORMT når man plutselig ikke gjør det hver dag hver uke lenger....  

Ikveld lot vi rotet på rommet ligge, imorgen skal småtrolla bli med mammaen sin på jobb en times tid, de ha to dager med planleggingsdag - så vi skal KOSE oss!!! Godt de er kjent og vant med det og klarer å underholde seg selv litt om dagen, sånn sett er 5 år og (snart)7 års alderen veldig fin! 

 

En gutt som ikke likte blitsen på komeraet når mammaen kom inn å tok bilde, vakker er han uansett... hihi... Nå skal jeg se ferdig filmen på tv 3 før jeg hopper i køya- imorgen skal vi hente den nye bilen vår og det gleder jeg meg masse til! 

Nyt kvelden og natt!

En start på 2014

For et år dette skal bli!

Nå er det 2014  og vi har startet året med å sove lenge, spist en sen frokost, sett på film og nå koser vi oss med Emil på tv 2...Siste fridagen før påsken og det er egentlig helt greit for jeg har masse jobb å få unna dette året!  Vi har ingen planer idag, kun kos og atter kos, mulig litt godis  før alt pakkes bort for en GOD stund, men det er vel lov idag det? 

Vi feiret 2014 hos min søster Kristine med mann og barn og min eldste søster med familie og co!  feiringen var pergekt! 

Tenk at vi nå har gått inn i det 14. året på 2000.tallet!  Årne flyr av sted og vi må bare passe på å nyte hvert minutt av hver dag! 

Godt nytt år alle sammen!

 

hits