januar 2013

Arbeidsplassen ..

Her i huset har arbeidsplassen blitt en del av hverdagen , spesielt min, da jeg har hjemme kontor de dagene jeg ikke står plantet i butikken eller på lageret. Vi hadde til å starte med arbeidsplassen i kjellerstuen, men nå som ungene bruker det rommet flere timer hver dag synes jeg det ble bedre å få det opp. Jeg sitter rundt regnet 4-6 timer foran dataskjermen hver dag , noe som vil si MANGE timer. Nå har jeg gjort plassen litt mer " tilgjengelig" og føler ikke jeg er så isolert når jeg skal sitte å jobbe.  Står Håkon på kjøkkenet å tester ut nye middagsretter sitter jeg i nærheten slik at vi kan holde en samtale selv om vi gjør hvert vårt, noe som er veldig koselig og sosialt i forhold. Det sorte vitrineskapet vårt i stuen fungerer som en bokhylle bak de lukkede dørene hvor glasset ikke er og jeg får satt vekk det mest private, det er nesten et lite must.... Det som ikke synes vet dere.... skjuler mange "hemmeligheter" ..... (hysj.....) 

Databordet er et av mine yndlingsmøbøler fra Villapaprika ( sluttsolgt) Det er noe med det som gjør det litt unik og fint samtidig som det er veldig enkelt og har en solid og god plate å jobbe på. 

Den morsomme "bestemor" puten setter det lille særpreget i den vakre loveseaten vår .... En pute med det lille ekstra.. Finnes HER i nettbutikken. 

Loveseat finnes HER og denne sendes rundt om i hele landet til VELDIG gunstige fraktpriser.. =) 

Det er ikke ofte så mye som skal til for å få en ellers "kjedelig" sone til å bli litt mer innbydende og morsom å arbeide på.... Tips til det lille ekstra; 

-Levende lys , velg gjerne duftlys. 

- Tekstiler, et pledd, en pute, velg noe som kan skille seg litt ut... 

- Oppbevaring i morsomme esker,permer og mapper - skal det stå fremme hvorfor ikke gjøre det penest mulig? 

Tenk selskap og sett gjerne en ekstra stol til arbeidsplassen- en kopp kaffe ved arbeidsplassen er aldri dumt..

Glamour + spy = jeg krysser fingrer!

Fysj og fysj - idag har jeg to spybarn hjemme fra barnehagen, og jeg er nesten litt "panisk" selv .. Jeg hater OMGANGSSYKEN! Det slår aldri feil for jeg er alltid den som får det når den går, men jeg krysser fingrer og tær for at jeg skal få slippe unna.. 

Jeg synes det alltid er omgangssyke i barnehagen- august-oktober-desember og januar har de hatt omgangssyken der, blir nesten nervøs for å sende ungene i barnehagen jeg nå.Ikke fordi det er noe galt der, men når du hver mnd får beskjed om omgangssyken frister det å isolere seg inne og ikke gå ut.... Vel, så drøy er vi ikke, men jeg håper året nå blir bedre altså... Jeg er sikker på at mange andre er enig, facebook statusene er fylt opp med ulike plasser som har fått det nå... Vi får krysse fingrene for at vi blir friske og begynne å spise ENDA sunnere.. Jeg har sprengluftet hele huset, vasket alle dørhåndtaker,kraner og toaletter med klor og skiftet på alle senge og fått unna klesvasken.. Skulle jeg bli syk nå er det ihvertfall rent her... Og som dere vet, det ene drar med seg det andre og jeg har kjøpt inn deilige nye blomster og puter fra butikken .. Skikkelig glam og glitter blandet inn med det grove og enkle! 

Se på denne lekre glitterputen da dere--- in love altså! 

Finnes HER i nettbutikken..

Og denne deilige glitter puten i lilla-- årets farge vet dere! Finnes HER 

Jeg har fått ut alle disse deilige lekkerbiskene i nettbutikken idag - som jeg har lovet skal jo alt i butikken ut så jeg tar det litt etter litt som det kommer nå! Sjekk ut alt det nye i nettbutikken vår HER. Kos dere- dette er bare begynnelsen på alt det deilige som er ventet inn! 

Nå skal jeg få unna litt mer klesvask før jeg tenkte å ta meg en fersk skive med skinkestek ! Nyt dagen! 

Ikke la deg forvirre ....

Bloggen er under arbeid og falt derfor ut noen timer ikveld, imorgen vil den være oppe å gå som normalt, men frem til det vil det som sagt være litt rot her inne...... Håkon og jeg ha hatt en deilig "kjærstekveld" idag, filmteamet dro tidlig så vi har sittet limt fast i sofaen siden kl var 2030! Jeg er litt sliten om dagen, ikke vet jeg hvorfor, men kroppen er helt utmattet til tider.. Pga mye rot her på bloggen har jeg idag valgt å ikke ha noen dagens produkt, da linker og bilder ikke kommer opp på forsiden og bloggen ofte faller ut. 

Nå skal jeg se opptak av Revenge og nyte et par timer i sofaen før sengen kaller og jeg skal prøve å få meg en god natt søvn- jeg håper ihvertfall det! Etter denne deilige middagen tror jeg det skal gå helt supert altså! 

 

Nyt kvelden så skrives vi imorgen når bloggen er på plass!!! 

Under arbeid..

Vi jobber med bloggen og den vil derfor være litt rotete i litt utover kvelden pga litt forandring i designet!. Siden vil da bli optimalisert for mobil og nettbrett. 

Vi skrives etterpå! 

Full fart...

Idag har verdens lekreste neglelakker  kommet på plass i butikken- jeg tror jeg skal lakke fingrene mange ganger nå altså... Idag har også nye bord kommet opp, deilige nye lykter og t-lysholdere- nyheter er noe av det beste som er ! 

Vurderer å legge de ut i nettbutikken- hadde det vært noe?  kun 139,- pr stk ...

Og med god butikk hjelp fikk jeg endelig opp bordene, noe som gikk lekende lett.... Ble brått litt bedre enn når pallene stod der, nå og dagene fremover vil gjøre underverker med butikken....

 Jeg får fortsette å jobbe videre med butikken før filmteamet kommer og "manageren" min- dag skal det jobbes med blogg og oppsett her inne for å få den litt ryddigere og lettere for meg å blogge på! 

Vi skrives! 

Jeg skal bo i den...

Imorgen skal jeg -stå opp, stelle unger , telle værer,jobbe, blogg,jobbe, style, inspirere, tipse,jobbe,være mamma,spise mat,være kjæreste og blogge.... Jeg skal bo i kopper med latte, handle blomster, tenke nytt og sist men ikke minst jobbe med blogg(igjen)  og få besøk av filmteam...

Jeg kommer til å BO i koppene mine med latte ..... 

Jeg tror jeg må det.... Men nå.. Skal jeg legge meg , få litt massasje, bli dullet med og lade opp batteriene til imorgen. Idag er jeg sliten, mett og veldig glad jeg snart kan legge meg å sove litt.... 

Noen dager blir litt sånn....... 

Tunge og fullføre når kroppen er sliten og ikke i form... Vi tar det med et smil og tenker - imorgen blir 10 x bedre ..Ihvertfall for denne kroppen... 

Lysfat og verdens fineste...

Idag kom verdens lekreste oljelamper inn i butikken og jeg simpelthen ELSKER dem! Bare se på de da,dere; 

Finnes HER og HER. 

Kan ikke huske at de var så fine jeg altså.. Det er altså så deilige å få inn nye varer igjen, vi føler vi har ventet på lykter og lysestake osv i evigheter nå. Endelig begynner det å komme inn nytt og imorgen skal jeg få pakket opp enda litt til! Butikken blir så flott nå og til helgen begynner oppussingen så dere kan jo tenke dere hvor gira jeg er.. 

 

Idag er dagens produkt denne lekre brun/beige puten i str 50 x50 passer til alt og ingenting! Finnes HER i nettbutikken.. 

nei, nå skal jeg prøve å få i meg litt mat. Vi skrives etterpå!

In my closet...

Siden jeg har gjort om to av bodene til garderobe har jeg valgt å holde det i en " NEW YORK" style... Litt industrielt, ikke helt 100 % og litt så som så... Jeg har lekt meg og det er veldig morsom når man har litt morsomme rom å prøve seg frem i. Min garderobe er rett innenfor vaskerommet og det er veldig deilig når jeg hver dag har masse klær å legge på plass, jeg vasker klær hver dag og det å ha klesgarderoben rett ved er luksus.. Dumt ikke jeg har plass til resten av familien her inne også, da hadde det å legge på plass klærne gått veldig fort... 

Jeg elsker det boheme og grove så garderoben min har fått den "looken" ... 

Alt må ikke alltid være 100 %, noen ganger er det det ulike som gjør det unike, slik som "in my closet" .... 

Små lekre detaljer ....

Nyhetene kommer inn som perler på en snor.... Jeg simpelthen elsker alle de lekre detaljene som er på de deilige nye klærne og interiøret er vasket rent og duftlysene står tent og dufter fantastiske dufter! 

Verdens vakreste bluse med blonderygg fra Villapaprika - å jeg simpelthen elsker den!! Den kommer på nett i løpet av dagen! ...

Jeg kan nesten ikke vente med alle de deilige varene som er ventet inn den kommende uken . Snart kommer alt fra Vintage BY fe og det kan dere glede dere til! Litt "Malene Birger" preget.... Og alt fra interiørleverandørene våre da gitt... Ååh, varene kan nesten ikke komme fort nok altså! 

Nyt dagen så skrives vi mer etterpå!! 

Dagens produkt.

Hei Alle sammen:D

Idag driver vi å rydder ordner i butikken for å gjøre plass til alle de deilige nyhetene  som er ventet inn rett rundt hjørnet.

Men før vi deler masse nyheter med dere, har vi mange deilige dagens produkter foran oss og idag er det disse herlige knaggene som står for tur.

Vi har både liten og stor inne og disse finner du HER og HER.

Vi skrives ;)

Tips til stuekroken..

Det er ikke så ofte så mye som skal til for å sette prikken over i´n i stuekroken din. Likevel står mange litt fast og vil gjerne ha det grovt og pent på en og samme gang. Det er ikke like lett for alle å se hva som kanskje mangler ,(?) men vil du prøve å få det litt lunere uten å overdrive er kanskje noe av dette det lille ekstra for nettopp deg... 

Jeg har valgt å blande inn denne puten selv, det pga den passer likefint sommer som vinter, men luner opp og er grov å tøff i sofakroken. Bare en er mer enn nok...

Passer perfekt til fargen; 

beige, hvit, lys blå,gråblå,lille og pudder. 

Bland den inn med alt fra pelsputer til lin,ullog silke, ikke tenk firkantet, men bland! 

Jeg elsker å blande det maskuline med det feminine, det grove med det pene og det romantiske med det shabby. Jeg har alltid likt det og føler at den røde tråden glir gjennom dersom fasong og farge glir i hverandre.  Skal du bryte av gjør det skikkelig, men demp det gjerne ned med stilen du alt har i hjemmet ditt... 

( lyktene er ventet inn i butikk fra uke 5/6) 

Her tar puten og lyktene opp hverandre og blander du dette inn med litt sølv vil du kunne bestemme hvor grovt eller pent du vil ha det litt etter hvilken tid vi er i på året! 

Bruk fantasien, tenk DEG og frisk det opp med litt deilige blomster som sløyfer den romantiske delen inn! 

 

tredje hjulet på vogna...

Og jeg ler og smiler om hverandre... 

Mathilde er en omsorgsfull og kjærlig liten jente og siden hun for 1 år siden fikk babyen sin Tale-Stine til bursdagen sin har de to vært uadskillelige. Mathilde tar vare på henne som en liten baby, nesten..... Idag har jeg vært bestemor og barnepike og som en stolt "mormor" jeg er tok jeg på henne litt babyklær fra Mathilde var liten og vips lignet dukken på Mathilde og en ekte baby.. Tale-Stine er så klart litt roligere og sover så å si hele tiden, men Mathilde har passet på å ha henne med på alt fra sydenturer til akebakken så hun begynner å tåle mye.. haha...  

Se så vakre de er da.... Ser nesten ut som storesøster og babysøster dette her.... 

Dukken er ikke en hvilken som helst dukke, hun er bestilt og laget med øyenvipper, babyfoller,rynker og trutemunn og litt hår på toppen... Ikke mye, bare litt... Tale-Stine har egen vogn,seng,vippestol,stellebord,bæresæle osv.. Mathilde elsker rolle lek og vet godt hva en babis skal ha av babyutstyr . Hun elsker å ønske seg dukketing og til sommeren skal hun og Tale Stine flytte inn i lekestuen.. Hihi... Mathilde og babisen hennes er virkelig knoll og tott altså... Det er enda godt jeg ikke er babysyk for med så nydelige dukker og dukkeklær det er her i huset hadde det vært vanskelig... 

Hils på Tale Stine- mitt lille barnebarn...

Flere med døtre som elsker dukkene sine ?  Nei, nå kommer det 3 dukker til inn i stuen, Mathilde sier at jeg er barnehagetante nå så jeg får "løpe" å ta meg av alle disse "babisene" .... 

 

Søndag morgen...

Søndag er daffe dag, spesielt når man har hatt en hektisk uke og har en enda mer hektisk uke foran seg.. Her i huset har vi laget vaniljevaffler, sett på familiefilm og nå koset oss med hellstrøm inviterer -Håkon sitt favoritt program her i huset... De som kjenner oss vet jo at det ikke er jeg som lager maten av oss, jeg er nemlig så heldig å har en mann som er lidenskapelig opptatt av mat og av den grunn er jeg så bortskjemt at jeg får all mat laget fra bunn(nesten alltid) .. Håkon har nå sittet med penn og papir og skrevet opp noen deilige oppskrifter, tror jeg har mye godt å glede meg til fremover altså! 

Vel, søndag er søndag og vi bare later oss.. Nå skal jeg se på tv (Big families tror jeg programmet heter) og slappe av enda litt til før vaskemaskinen er ferdig og jeg må ned å henge opp den og brette litt klær! 

Alt er så stille her og det synes nesten litt på bildene-roen er virkelig behagelig når alle ligger rett ut og nyter den sammen ... 

En "typisk" søndag! 

Ute snør det og jeg føler vi har begynt på nytt med vinteren, samtidig som jeg går å drømmer om vår og sommer! Ut vinduet er det ingenting som minner om vår og sommer. Jeg føler jeg er på fjellet med dette deilige landskapet foran meg... 

Nyt dagen og slapp litt av-vi skrives etterpå! 

Et lite hint...

Villapaprika har siden før jul hatt store planer om å pusse opp butikken, men pga vi har ventet på litt kapital til å gjøre det har vi måttet vente litt, slik er det når man ikke vil låne penger for å drive eller drifte butikk, regningene kommer først da varer er alfa o´mega i butikken... Vi har noen hundre kvm fordelt på to etasjer så vi må tenke helhet og den berømte røde tråd når vi skal gjøre ting... Nå har vi blitt enig om maling og fordeling og jeg kan nå meddele at vi får egne avdelinger i butikker med det ulike og alle avdelingene vil bli helt fantastiske! Vi skal servere kaffe hver dag, kaker og kos til en hver tid så egen kjøkken avdeling kommer- jeg kan LOVE store inspirasjons hjørner. Ikke bare skal jeg få opp drømmekjøkkenet mitt hjemme dette året, men butikken skal sette opp villapaprika kjøkken med egen spisesone, egen stuesone , vi skal ha en inngang som er som en gang å komme inn i, mellom dette har vi noen helt RÅ ideer på oppheng til de tøffe klærne vi får inn!  Det vil bli masse deilige klær som vil gli inn mellom de ulike sonene så dette blir helt rått!! I underetasjen kommer det et deilig stort bad med vask,dusk og walk in garderobe hvor mange deilige klær skal henge plagg i plagg med deilige håndklær og durance produkter! I den tidligere klesavdelingen vil det komme opp et soverom med masse lekre puter og pledd for en hver -enda mer klær og enda mer interiør!!! 

Når jeg begynte på underetasjen var dette planen, men pga jeg er den som ikke vil gjøre noe halvveis har vi måttet vente til  vi har sett om det vil fungere!!  Så i Uke 6. begynner vi med oppussingen alle mann og hele helgen vil gå bort til det!! Jeg gleder meg til å åpene verdens råeste interiør butikk i uke 7, men frem til det har vi masse deilige varer for alle og en hver være tilgjengelig! 

Noen av nyhetene som har kommet inn er dette;

Konseptet og vareutvalget vil bli enda bedre, butikken mye morsommere og nettbutikken mye fullere! Alt må på plass for i ukene fremover nå skjer det fantastisk mye! 

Nyt lørdagskvelden og kos dere!!

Som tidligere....

Skal jeg poste ut mange deilige helgetilbud denne helgen og idag har det gått unna, så da blir vi nesten nødt til å fortsette å kjøre på videre. Vi selger ut disse deilige pleddene i FIKEN fra LAMA til den nette sum av 699 kr -FØR 1499,- altså halv pris dere..... 

Finnes HER i nettbutikken ... 

Gjør et kupp og nyt kvelden - vi skrives!

Endelig helg!

Endelig helg igjen, ukene løper fort altså... Denne uken har gått veldig veldig fort, vi har vært hos 3 ulike leverandører, messen og begynt å pakke opp nyhetene i butikken.. Jeg simpelthen bare elsker alt som er på veg inn og som alt er pakket opp! 

Bare se på denne lekkerbisken da,dere!! 

Jeg tror aldri jeg har sett noe så lekkert, denne jakken er bare BÆL pen altså.... Finnes HER i nettbutikken ... Nå skal vi ut å kose oss litt og nyte det som heter HELG! 

Bluse,armbånd og poncho fra Villapaprika... 

Nå får jeg løpe- ha en nydelig kveld!!!

Helgetilbud

Nå starte helgetilbudet og dere kan bare kose dere 3 deilige artikler er valgt ut og skal ut til fab.priser. Idag er den mørke serien fra Halvor dagens produkter ! 

Finnes HER og HER ... 

Nå skal jeg fortsette å pakke opp deilige varer! Følg meg på instagram- camillakvarsvik  og se hva vi pakker opp! Nyheten kommer ut i nettbutikken og bloggen iløpet av dagen og helgen- nyt dagen! 

Skal man bare le?

Hei og hopp! Litt sent fra denne kanten idag, vi har som de fleste andre interiørglade vært på messa. Og snakk om kos og glede da dere, vi har nytt hvert minutt fra messen og tiden sammen der inne... Jeg må ha verdens beste team å jobbe sammen med altså! Og gjett hva, vi har faktisk fått oss en ny og spennende leverandør som jeg vet dere vil like kjempe godt!!! To faktisk og det er jo bare helt fantastisk! 

Vel, vi skal aldri la oss bli overasket for mye heller. Idag kom nemlig vår herlige og vakre leverandør fortvilet bort å sa at de hadde hørt at vi hadde tatt produktene deres med til India og Kina og kopiert dem.. Vel, konkurransen vil ingen enda ta, men av andre leverandører å si sånt tull er veldig uprofesjonelt og det var ei heller ingen bombe når vi fikk høre hvor det kom fra!! Kan folk prøve å lage noe tull er det helt utrolig hva de klarer å få til og at andre butikkeiere går rundt å snakker shit opp og  imente slik at folk tror på det?.... Jeg gir meg nesten over på hvor mye rått kjøtt folk sluker på første bit altså.... Vel, jeg mener det at de som vet hva de gjør,driver ærlig og oppriktig og ikke lyver for å rakke andre ned er de som vil nå lengst. Jeg forstår rett og slett ikke hva folk tjener på slik.... men , meg om det!  Jeg er veldig glad vi har fått et så åpent og tett forhold til våre gode leverandører at de vi har vet at vi ikke vil gjøre noe for å kopiere de, men ironien er jo faktisk den at alle kopierer alle ellers..  Vi har startet produksjon, det er jeg åpen på og så stolt over at jeg ikke vil gjøre noe for å bortforklare, men vi har kun lyst til å lage en enkel stil som vil forbindes med oss og ikke de andre leverandørene som er godt etablert... Jeg tror nok at når man står alene er man svakest, men sammen er vi sterke og av den grunn er det viktig å dra hverandre opp, legge kortene på bordet, spørre om ting man lurer på og ikke dra hverandre ned og prøve å styrke seg selv ved å svartlegge andre... 

Det lønner seg å ta livet med et smil! 

Nå skal litt thai mat nytes, opptak av "herlige hjem og hjelp han pusser opp" før natten kommer å tar meg igjen!  Vi skrives enda mer imorgen dere, da blir det litt mer interiør inspirasjon til hjemmet, et -gjør det selv innlegg!! Frem til det-nyt kvelden og kos dere! 

 

Dagens produkt.

Hei mine kjære! Nå er vi på messen og koser oss-4 damer og et filmteam! Jeg lover masse bilder altså!  Inntil det må dere ha en nydelig dag og nyte dagen!

Og dagens produkt Er denne deilige krystallysestaken som du finner HER.

Vi skrives!

Dagen har gått unna...

Og herremin så morsomt det er å få bestilt inn deilige nyheter og se alle de deilige varene som er ventet inn i butikken... Vi  ble møtt med deilige te, ssmoothie og toast -nam! Litt av noen herlige leverandører altså!  Jeg vet mange venter spent på nyhetene som er ventet inn i nettbutikken og butikken i løpene av ukene fremover nå! 

Jeg har derfor tatt noen bilder så dere kan se noe, slik at dere kan bli like giret som meg! 

Det er altså så morsomt å se alt det lekre som kommer utover nå, blir skikkelig giret jeg altså!!! Og dere, idag har jeg blitt tante!! Min eldste bror ble idag pappa for første gang til en vakker velskapt liten guttebass! 

Nå skal jeg kaste meg rundt, jeg må jo på sykehuset å se denne lille vakre skapningen !! Babylykke og babykos! *herlig* 

Vi skrives!

Dagens produkt.

heihei:D

I dette øyeblikket sitter jeg i bilen på vei inn til leverandør å skal titte på alle de deilige vårnyhetene som er ventet like rundt hjørnet.

Men før jeg kommer med masse deilige inspirasjonsbilder i ettermiddag legger jeg ut bilde og av dagens produkt som dere kan finne her. 

Denne herligheten har tidligere kostet 1399 og blir nå din for kun 899,- ett kupp altså;)

Ha en nydelig da dere, vi skrives:)

Snart natta.

Nå har jeg jobbet med bilder den siste timen og fått to umulige barn i seng!! Små barn og den perfekte trass, hva er ikke bedre ? Jeg lurer på hva jeg skal gjøre for at de skal slutte å teste mine grenser? Tror jeg har prøvd det meste nå altså... Vel, krasse barn eller ikke, de sovnet til slutt og ser så uskyldige og vakre ut der de ligger - er det samme småtrolla? 

Kveldsroen er ihvertfall den beste roen jeg vet om, kan nesten ikke tenke meg noe bedre jeg,altså. 

De lekre nye 3 rader armbåndene ligger endelig ute i nettbutikken og GUD som jeg elsker dem! fløyel og glitter, kan det bli sprekere? Finnes HER og HER....

Lekkert ikke sant? 

 I just love it!

Nyt kvelden dere, vi skrives!

Snart snuten hjem...

Idag har jeg nesten ikke hatt tid til å logge meg inn på nettet, men etter å ha tatt meg selv litt i nakken har jeg endelig fått satt av litt tid =)  Deilig nytt fra nora har kommet inn dørene og duftlysene fra durance er endelig på plass igjen! For ikke å snakke om alle de deilige fargene som nå har kommet innenfor dørene! 

Også har jeg satt sammen mine favoritt ting i disse dager.. Bare elsker smykket og de nye armbåndene fra Nora! for ikke å snakke den deilige og lekre jakken!!! 

Idag er de kule smykkene dagens produkt og koster kun 199,- Elsker de!!! Finnes HER i nettbutikken!!! 

Nyt dagen alle mine kjære, nå må jeg få unna siste rest før det braker løs med småunger og husarbeid!!! Vi skrives! 

Underetasjen .....

Jeg tror ikke jeg har tatt så mange bilder som viser gangen i underetasjen, men etter jeg fikk malt den bel den mye lettere å få hyggelig. Vi har ikke den typiske kjeller underetasjen, da vi har inngang fra begge bakkeplan med store vinduer i alle rom forutenom vaskerommet,klesgarderoben og bodene...

Underetasjen inneholder en stue, gang,Olíver sitt rom, hallen, toalett,vaskerom, 2 klesgarderobe og 2 boder.  Jeg har valgt å holde alle rommene i huset i samme stil, da jeg føler det er viktig for en helhet i hjemmet. 

Huset blir sakte,men sikkert mer og mer oss og mer og mer ferdig . Mye gjenstår jo så klart ennå, men i dette huset skal jeg bli til jeg blir så dårlig at jeg må bæres ut så jeg velger å tro at vi har god tid med de ulike tingene som skal bli gjort. Enn så lenge er alle rommene skikkelig pusset opp og ordentlig for seg gjort så jeg er veldig fornøyd med hva vi har klart å få til ut av det vi har hatt av midler! 

Nyt kvelden, nå skal jeg kaste meg i dusjen og hoppe i seng! 

Vi skrives! 

For første gang...

Farger har alltid vært noe jeg elsker og hater på en og samme gang. Iår har jeg likevel prøvd meg litt frem og sett hva JEG klarer å sette sammen å like. Lilla,grønt og rosa -velkommen til meg og Villapaprika. Jeg har "baket" inn litt lilla i blommor og  elsker det, men her gjelder det å ikke overdrive... 

Litt farger kan gjøre MYE... 

Som Lilla..... Og naturlige farger..... 

Den lilla grove Linputen gjorde seg virkelig i sofaen..... Finnes HER i nettbutikken . 

Siden jeg vet dere elsker det skal jeg HVER dag man-tors ha "dagens produkt" her på bloggen og idag er det den lekre lilla linputen og av den grunn gir vi 100 kr i avslag ...  

Gjør som meg og få inn litt farge, det er ikke så mye som skal til! 

 

Litt morgenkos.....

Inatt  har lillemor holdt mor våken med hoste og tett nese. Nå ligger vi på sofaen og ser på god morgen Norge og jeg har alt begynt å ta et røsk i mailboksen min. Siden de skal ha skøytedag i barnehagen idag har jeg valgt å se ann formen til lillemor et par timer nå på morgenen, hun har ikke noe feber eller er i noen dårlig form, men skøyter er jeg ikke så glad for å sende henne avgårde på idag pga hosten... 

Mathilde mener selv hun burde få repsils av meg etter å ha sett hva den gjør med halsen på reklamen, heremin som barn lar seg tro på reklamer altså. 

Jeg håper dere alle får en flott start på uken! Denne uken har jeg gledet meg til LENGE! Nyt dagen da, dere! Vi skrives litt mer "fargerikt" etterpå ..! 

Du vet det ikke, men du merker det... Villapaprika

Jeg drømmer om å starte min egen virksomhet, hvordan klarte og klarer du det? 

Kjenner du igjen spørsmålet?  Vel, det gjør jeg og det kommer inn hver eneste dag. Jeg tror mange idag tror at det å starte noe er en lek, en morsom lek som går en vei og det er opp.  De som driver selv og som har gjort den en liten stund vet bedre og vet hva det vil si å nesten ligge med brekninger i nedturer av redsel for hvordan dagene skal gå opp i opp og bli best mulig. Jeg startet opp et shoowroom, jeg begynte med så lite som 60 000 kr, inget as kun et enkeltmannsforetak , noe som vil si at du selv står ansvarlig for hvordan driften går. Siden jeg begynte å blogge på Villapaprika i 2010 har de som har lest bloggen(e) sett, lest og gitt seg over hvordan jeg har styret og ordnet med hus og hjem,ting og tang. For meg var dette starten på noe, starten på noe jeg idag driver med stor suksess. 

Villapaprika hva er det? Er den en blogg?en butikk? nettbutikk? Camilla?  Vel, kort fortalt en del av alt, men navnet stammer fra min "gamle" gate adresse Paprika kroken og huset mitt jeg ironisk nok kalte "villa"... Til sammen ble dette Villapaprika, en blogg og interiørverden bygd opp på meg og det livet og interessen jeg har... Jeg er sikker på at de fleste ser på navnet og tenker blogg og butikk,generelt interiør. Noe jeg er veldig glad de fleste gjør, men jeg personlig ser på Villapaprika som en baby, min baby som jeg deler ansvaret på med de jeg stoler aller mest på; pappa,mamma,Nina, Amanda,Håkon osv..... Listen kan fortsette, vi er mange som skal oppdra denne babyen og det er sunt, men i grunn er det jeg som forbindes med navnet utad...

Når jeg startet denne bloggen var det ikke intensjonen at det skulle bli det,det idag er, selv om det dypt inne i meg alltid har vært dette som har vært min drøm. Ettervert som bloggen vokste og ennå vokser ble det mer klart for meg at dette var noe jeg kunne gjøre noe mer ut av, enn å bare blogg.  Jeg elsker å ta bilder,dele opplevelser, men mest av alt elsker jeg interiør og hva jeg kan klare å skape ut av det.  Ettersom jeg har fått så mange lesere, hyggelige kommentarer og nå kunder tør jeg å være så selvsikker og unorsk å si at dette er noe jeg er flink til. Mange spør hvor jeg henter inspirasjonen min fra og da kan jeg svare det at inspirasjonen min finer jeg overalt og bruker da mine kreative evner til å sette dette sammen til en helhet. Dette er noe som faller helt naturlig for meg, men som andre ikke klarer å sette sammen. Jeg har alltid vært veldig opptatt av farger,nyanser og har ommøblert rommet mitt fra jeg sikkert 5-6 år gammel. 

Når jeg startet Ckinteriør tenkte jeg at jeg skulle gjøre alt selv, regnskap,varekjøp,nettbutikk itillegg til å stå i butikken 8 timer 6 dager i uken, da kommer selvfølgelig blogg,familie,venner osv i tillegg. Dette forstod jeg veldig fort at var TOTALT uoppnåelig. Jeg allierte meg  med mennesker som jeg viste kunne hjelpe meg og løfte bedriften opp og frem. Jeg føler at en av mine sterkeste sider er å se mine egne svakheter og samarbeide med mennesker som er flink, der jeg selv ikke har noen kunnskap. Det finnes utallige eksempler på grundere som er kjempe kreative og flinke med gode ideer, men litt slik som meg har de ikke en anelse på daglig drift,regnskap, logistikk, og generell bedrift økonomi. Det er faktisk ikke gitt at en bedrift har livets rett selv om ideen er god, det kreves utrolig mye mer enn godt initiativ og en god idé for å drive en suksessfull bedrift. For det første  bør man jo alltid sjekke at man har et marked ,det finnes alltid konkurrenter,så  hvorfor skulle noen gå fra de etablerte for å så å begynne å for eksempel handle hos nettopp deg? Hvordan skiller jeg meg ut?  Er markedet villig til å betale prisen jeg må ha for mine tjenester for å klare å gå rundt, har jeg nok start kapital, kan jeg gå uten lønn i alt fra 3-5 år  for å få bedriften på beina? Dette og mange flere spørsmål er noe man bør stille seg selv meget kritisk før man vurdere rå starte en bedrift. De fleste klarer å starte opp en bedrift og drive en stud og tro at det går veldig bra, men det å starte opp er ikke noe du må se kortsiktig på,. Dette er en langsiktig investering du ikke kan forvente gir avkastning de første 5 årene. Det er alltid lett i oppstarten hvis man driver med for eks,interiør eller andre handels varer og fylle opp butikken med godvilje fra alle leverandører, men det er når forfallsdatoen nærmer seg og pulsen øker at man ser hvilken butikker og bedrifter som har livets rett, da er det tallenes tale som gjelder uansett hva man velger å fortelle omverden. Jeg synes alltid det er like ironisk når jeg ser hvordan noen snakker og oppfører seg som at det å starte noe eget er en dans på røde roser , det er vel så langt unna sannheten man kan komme. 

Jeg hadde aldri turt å starte et villapaprika uten bloggen min,hvor jeg har 10-15 tusen lesere hver dag hvor veldig mange er like interessert i interiør som meg og da selvfølgelig skal jeg ikke lyve å si at dere lesere også var potensielle kunder. Dette har vist seg å treffe særdeles bra. Jeg har sett i løpet av den korte tiden jeg har drevet butikk at jeg er utrolig avhengig av kundene mine i nettbutikken som hovedsakelig er mine blogglesere. I de vanligvis stille butikk mnd har nettbutikken vært driftkraften som har drevet butikken fremover. Læringskurven har vært ekstremt bratt og jeg har gjort veldig mange feil som har gitt meg viktige erfaringer å ta med meg videre. Villapaprika er på langt nær en perfekt bedrift , men vi blir bedre for hver dag. Vi vet nå hva vi vil satse på og ikke og det vil komme mye spennende fremover som vi vil tro er unikt for villapaprika. Mange ulike ting har vi prøvd og gått bort ifra, og nytt og spennende har kommet til.    

Villapaprika har funnet sin egen stil både i form og fasong og begynner nå å bli et gjenkjennelig konsept som vi velger å kalle "villapaprika stilen" . Vi har alt fått merke på kroppen hvordan det føles ut å bli kopiert, men dette gir oss bare enda mer energi til å rendyrke,spisse konseptet og alltid ligge to skritt foran... Vi elsker konkurranse og ønsker det hjertelig velkommen og det er heller ingenting som gleder meg mer enn at vår by og vårt land har et stort mangfold av produkter og tjenester for alle og en hver ! Det gjelder å dra hverandre opp og ikke ned! 

Villapaprika er min baby og den verner jeg godt om, med både nebb og klør! 

OG teamet mitt, hva skulle jeg gjort uten... Vi er et sammensveiset team og her ser dere ansiktet utad av menneskene bak Villapaprika AS. 

Jeg eier firmaet med mine foreldre; 

Finn Arild, Anne Marie  og meg! 

Nina, daglig ansvarlig i butikken Villapaprika interiør AS , verdens snilleste og blideste! 

Amanda passer butikken og er å se der så å si hver helg! Vakrere jente kunne jeg ikke hatt der! 

Et godt team er viktig og med så mange interiørglade sjeler samlet på en plass kan jeg ikke annet enn smile og prise meg lykkelig over hvor godt team vi er og har blitt!

Innlegget skrevet av en ærlig Camilla .

På vei inn med deilige farger.....

Jeg har nå fått for meg at hjemmet mitt skal fylles opp med deilige farger, lilla,rosa -you name it....Idag skal huset fylles opp og deilig er det. Jeg synes det det er så godt å gå mot de lyse tiden nå, noe jeg sikkert ikke er alene om. (?)

Et lite tips, liker du ikke farger? Ta det litt opp i lys og blomster, det er en fin plass å begynne....

Nå skal toalettet i underetasjen ordnes ferdig... Det blir jaggu fint , lite gjør mye det er ingen tvil!  Kanskje jeg skal vise dere underetasjen også? hmm, vi får se.. Jeg har litt å gjøre før det! Nyt søndagen og kos dere! 

Stort sett helg....

Etter noen timer ekstra i butikken ikveld har jeg endelig satt meg og tatt helg... Kamerateamet har vært på plass igjen og jeg har fått min dose "movietime" idag også.... hehe.... Rart hvor godt jeg liker teamet nå altså, blir jo trist når vi er ferdig synes jeg nå.. Nå har vi jo faktisk spist middag sammen et par ganger også.. 

Vel, helgen er her og vi ser på opptak av idol, jeg nyter armekroken til mannen min og elsker tanken på at jeg har fri i 2-3 dager nå! 

Men lykken er å se farger og i butikken har fargene kommet - det er så deilig! 

Til uken er det messe og det ser jeg SÅ utrolig frem til! Inntil vi skrives igjen imorgen- nyt kvelden og kos dere, det er jo faktisk helg! 

Noe nytt ute...

Og det beste av alt, dette er på lager og kan klikkes rett hjem til deg.... Jeg bare elsker disse varene, kanskje ikke så rart da jeg har alt selv.. hehe ..Noen ting bare "MÅ" jeg ha... Igår flyttet databordet opp, det pga jeg sitter så mye å jobber på den store maskinen og det å sitte oppe å se ut i det deilige landskapet utenfor vinduet vårt er noe eget og helt fantastisk! Her kan jeg sitte å ta latte koppen min, blogge og lese avisen før jeg skal på jobben..  Det å gå ned hver gang er ikke like greit når småtrolla har fått lekerom/ tvstue i kjellerstuen og stadig vekk har venner med seg hjem og inn her. Da er ho mor ikke så glad for å ha all jobben stående fremme og tilgjengelig for dem.... 

Etter et par timer med litt omplassering,rydding, stæsjing og styling synes jeg resultatet ble nokså bra og med den deilige nye loveseaten vår ved enden av arbeidsbordet ble jeg strålende fornøyd! 

Finnes HER i nettbutikken og er på lager per dags dato. 

De flotte taklampene fra tine k har også endelig kommet ut i nettbutikken... Nå kan jeg nesten ikke vente med å fylle opp butikk og nettbutikk med deilige nyheter .. Etter messen kommer masse deilig inn - jeg kan nesten ikke vente!!! 

Nå få jeg kaste meg rundt, 1 time til butikken skal åpnes-vi skrives!!! 

akkurat inn døren...

Idag har jeg bare hatt masse ekstra oppgaver over meg..Litt sånn--- skal man noen gang bli ferdig idag? Først nå har stumpen satt seg i sofaen og vi skal spise litt "kjærstemat" , se en film , vel og merke ... Le litt og sist, men ikke minst! - spise potetgull og dipp!!! Jeg vet jeg ikke burde spise sånn "shit" , men så er det liksom de dagene som idag hvor ingenting annet smaker bedre- om dere forstår ? 

Nå skal en SLITEN, sulten og sist, men ikke minst ----sofasyk Camilla sette seg ned å være lat et par timer ..... Herremin så deilig det er!! 

Skjerfet kommer i butikken om et par uker i butikken og til den deilige sum av 399 ,- - det er silkemykt og helt fantastisk og kommer i DEILIGE og GLADE farger!! 

Stuen har blitt min stolthet!

Det er ikke så ofte så mye som skal til, men når du ser hvor fint du får det ved de rette tingene forstår du fort hvor viktig de "små" endringene er. 

Jeg elsker stuen vår, jeg elsker faktisk hvert og et rom - huset har blitt lyst og lekkert ! Nå venter jeg bare på sommeren så verandadører og ytterdører kan byttes ut- og imellomtiden nyter jeg synet av min lekre sofa fra tm design og møbler og interiør fra Villapaprika ..

Og når dere ser bildene forstår dere sikkert hvorfor jeg er så forelsket ! 

Nyt dagen dere, vi skrives mer om et par timer! 

Jeg tror det blir bra... jeg håper det...

 

God kveld alle vakre, hatt en fin dag? 

Her har dagen gått fantastisk fort, jeg er helt PUMPA... Filmteamet har vært med her og der på ulike oppdrag, jeg har vært i butikken, styremøte og mellom slagene var det middag med småtrolla mine.. Litt kvalitetstid er gull verdt!  Imorgen er det full sjau igjen her hjemme, jeg har lovet dere bilder og innlegg og butikken skal styles så den dagen vil nok gå "grusomt" fort den også! 

Farger er blitt en favoritt, og deilige ullgenser fra American Vintage er derfor intet unntak... En av de beste leverandørene på klær noen sinne!! Genseren finner dere HER ...Den sorte blusen er også fra Villapaprika og kan bestilles per mail. Smykket er en klar favoritt og finnes HER . Bukse MET og pumps Versace .

Nå skal litt smoothie nytes sammen med litt oppdag, så skrives vi igjen imorgen ... Da blir det interiør maraton her på bloggen!! Det er bare å glede seg, dere! 

Dagen idag...

Her er det filming, ordning og matspising på høyt nivå!!! Dagen idag har bare flydd av sted,........ 

Liten sniktitt på vårens deilige nyheter og varer!!!!

Nå skal filmteamet henge med videre på styremøte ..

Vi skrives mer etterpå!!! 

Deilig nytt....

Kvelden har kommet og jeg sitter å nyter synet av vår nye sofa og de nye lampene våre som kom inn i butikken idag , lekre ikke sant? Lysekronen flytter inn i trappegangen og kjellerstuen.. Er ikke het sikker ennå, men et sted får jeg hengt de opp uten problemer. hehe... Jeg har ennå ikke dandert det slik ting skal være på bordene osv her hjemme, men siden huset har vært fult i hele dagen måtte ting stå ryddig og pent ihvertfall... 

Mange har lurt på malingskoden til veggen og den er følgende; S3010-Y20R... Jeg elsker den og synes det gjorde rommet så lunt og lekkert, enda finere er det jo i dagslys, men siden jeg lovet bilder kommer de nå! Jeg skal nok få tatt noen av 1.etasje på Torsdag formiddag til dere , da ser dere alt mye bedre !!! 

Nå skal jeg kaste meg rundt og få lagt opp dagen til imorgen, da skal filmingen starte for fult - herremin, dette blir rart altså!! 

Nyt kvelden- vi skrives! 

På plass i kaos!

Nå blir det rå lekkert her  hjemme, sofaen fra TM design er på plass og etterpå kommer lekre lamper fra Villapaprika opp også! Stuen har blitt helt ny og skikkelig lekker- blanding av grov og romantisk med en liten pirk av det maskuline ! Jeg vet mange gleder seg til fargekoden på veggen også, den kommer med innlegget etterpå!! 

Her er en liten smakebit!!! 

Nå får jeg kaste meg rundt , nye varer skal på nett og ting skal på plass! 

Nyt dagen, vi skrives masse etterpå! 

Ler så jeg griner

Jeg vet helt seriøst ikke om noe mer latterlig ennå se nesten 4 år gamle episoder fra jeg var med i unge mødre sist gang... Klipp og lim kaller jeg de episodene. Alt er vridd og vendt på og jeg blir nesten KVALM av å se episodene i reprise... Er det mulig? Haha... Vel, jeg er vel av de som ikke tar meg selv så veldig høytidelig og har en stor form for selv ironi, men det finnes grenser.. "Gi meg puta Håkon, eller skru det der av!"......

Nei, det er godt det er noe som heter ung og dum! Ungene synes jo det er ille stas å se seg selv når de var så små på tv, men ler når jeg gjemmer meg ba puten å sier " herregud, er det mulig Håkon, seriøst er det mulig" .... 

Vel, dere skal virkelig få se meg og mitt liv på tvén om noen mndér og mange vil nok da se hvem jeg er, ingenting blir lagt mellom linjene her og ingenting får lov av meg til å bli KLIPT OG LIMT! Realitet og virkelighet..... Det er det som gjelder! 

Nå skal jeg tå på meg jogge skoa, møte min søster og gå en lang kveldstur!! 

Vi skrives mer senere- nyt kvelden! 

Å se våren.....

Komme  sakte, men sikkert er så utrolig deilig ! Jeg blir så glad når det begynner å bli lysere og lysere ute ! Vår og sommer kom til meg! Idag bruker jeg dagen til å få unne litt varer, svare på mailer og rydde i butikken.. Januar er en stille, men aktiv mnd så jeg er glad jeg har mer enn nok å drive med i disse tider. Om et par uker er det messe og det er noe jeg virkelig ser frem til altså.. Inspirasjon, nyheter og glade farger !! 

Mens vi venter på vår og sommer får vi bite tennene litt sammen og kle oss godt! Her er det mange MANGE minus idag og kjempe kaldt!!! Enda godt jeg har en inne jobb, jeg hater nemlig å være ute i kulden- hihi.... 

Deilig grønt hr flyttet inn, begynner faktisk å like fargen. Det er ikke dårlig altså! 

Nå skal jeg få opp noen flere nye varer , som dere vil se i nettbutikken fra imorgen. *GLEDIS* 

Nyt mandagen da dere, så skrives vi etterpå! 

Beige, grovt, glitter og glam!

Som dere så igår har huset fått noen strøk i 1.etasje med beige betongmaling og resultatet ble knall bra! Alt av lister fikk et finish strøk med hvitmaling og sparkel -fy så helt og pent det ble! Etter mye leting etter den rette fargen fant jeg den, den er en blanding av sennep og grått og gir et grovt og eksklusivt preg på rommet . Siden stuen vår er over 50 kvm og åpen så har jeg jobbet hardt for å få det "lunt" , men samtidig  lekkert.  Men jeg fant jeg fant.......

Absolutt passende farge ! 

Teppet HER , verdens lekreste pute HER 

Bak glassdøren er yttergangen, den skal bygges på om et år eller to, men enn så lenge er den tynn å "tarmete" .... Ikke veldig spennende, men jeg har plener om å male den i samme farge! Tror den blir litt sprekere da! Hmmm. Jeg får se, en ting av gangen....

Enn så lenge nyter jeg resultatet av den nye fargen og gleder meg som en unge til imorgen -da skal den nye sofaen på plass!!! Blir så fint altså! 

 

Nyt kvelden- her er det nattinatt nå! 

OOh-happy day!

Skal man male skal man gjøre det skikkelig og siden sofaen min kommer imorgen og filmteamet rett etter har jeg stått på for å få det pent! Det må jo være pent her når huset skal på tv, så nå har jeg vannet alle blomster, støvsuget alle gulv, vasket badet , ryddet bort leker og fått igang en maskin med klær og tatt meg en boks pepsi max - energi drink nr en! haha 

Jeg elsker å få på plass ting og igår kjøpte jeg inn mange nye deilige blomster som skal settes rundt og dekoreres på fater! Og best av alt de STORE lekre champagnekjørelene har fått STORE hortensiaer i- lekkert og deilig! 

Noenting faller jeg rett og slett mer for enn annet.... Og champagnekjørelene er intet unntak! 

Verdens lekreste linskjerf finner HER 

Champagnekjøler finnes HER. 

Jakke fra american vintage HER

Ulljakken er fra villapaprika og min favoritt jakke nå i vinterperioden, den passer liksom til absolutt alt! 

Nå skal jeg fortsette hvor jeg ga meg sist! Vi skrives da,dere! Nyt kvelden! 

Love American Vintage!

Verdens deiligste ullgenser fra American Vintage, elsker den, tøff til olajeans som penere jeans og helt rå til tøffe olashorts ! Vi må bare innse det, vi bor i NORGE , her er det mer kaldt enn varmt så vintergarderoben min er rikere på plagg enn sommergarderoben. Det jeg merker jeg synes er de beste plaggene er de lette og behagelige ullgenserne mine , de følger meg året rundt akkurat som ugsá mine og pumpsa mine.. De 4-8 ukene i året som er sommer er vel så å si de enste ukene jeg ikke bruker det aller mest, men ellers så å si hele tiden.... 

 

Grov stikk, tøffe snitt og deilige farger... 

Genser American Vintage/Villapaprika  -HER , Basic genser American Vintage / villapaprika , bukse -MET. Pumps - Buffalo.

 

Så var det rosa!

Vi går nå alle å venter og gleder oss til lysere tider.. Og lysere blir det, nå er det to minutter tidligere lyst på morgenen og to minutter lyst lenger på ettermiddagen, i løpet av 10 dager nå er det 40 minutter lengre lyst! Våren og sommeren er noe jeg merker alle gleder seg til! Når jeg snakker med kunder sier nesten alle at de gleder seg til vår og sommer og synes det er så deilig at lystet kommer mer og mer tilbake for hver dag og at de deilige vår fargene er på veg tilbake. 

For oss er ikke rosa bare rosa. Vi i villapaprika er veldig opptatt av at fargene går over i grått og er "blæst" slik at det ikke blir for varmt. Det knalle vil komme for fult når vi kommer nærmere sommeren, men nå skal det være dúst, delikat og rolig. Og ingen andre jordfarger enn beige og grått er flottere til, men her må du passe på at ikke det beige blir for gult - den grå "regelen" gjelder også her! 

Slik som dette lyset - "helt riktig" som jeg liker å si det... 

Imorgen skal jeg kjøpe meg noen perleblomster og primulaer- litt vår følelse og blomster er jo det vakreste som finnes! Fatene mine skal vår pyntes, kanskje dere vil få noen tips til nettopp det? Vel,skrik ut- jeg deler gjerne! 

 

Nyt kvelden dere, og god helg! 

F R E D A G !

Og etter fredag er det helg! 

God helg alle sammen, har dere hatt en fin dag så langt? Her har jeg smilt og koset meg med å pynte litt i butikken, vi har nemlig fått inn så mye fint nå og vakre ting gjør meg rett og slett lykkelig!  Jeg har nå sett at en ellevill raring har flydd rundt som en galing på taxitrokka bak butikken, mon´tro hva som foregår i leilighetene bak her.. Her står voksne grisete menn å vifter med snurrebassen sin, går ut i bare bokser, roter i søppelkasser og har med seg nye spennende damer hjem i ny og ne. En ting er sikkert, man skal se mye rart før øyene faller ut og jeg er sikker på at jeg har fått meg en latter hver eneste gang...  "La barnet lenge leve.altså" .....

Rare mennesker eller ikke... Det er enda godt vi er forskjellige og rar som jeg faktisk er har jeg nå gått rundt å dandert vakre sløyfer på lysene våre her i butikken.. Søtt og nydelig ... Nettbutikken jobbes med i dette øyeblikk og det ROSA innlegget som skal postet ut er det bare å GLEDE seg til... 

Jeg får kaste meg rundt å få ut noen flere varer i nettbutikken - nyt dagen så skrives vi plutselig igjen! 

Tjhooo hei!

bare noen få dager...

Nå er det bare noen få dager til filmteamet kommer hit for å filme litt, 5 dager ... Jøsses, dette skal bli spennende. Itillegg kommer det noen å skal intervjue meg og ta litt bilder av hjemmet vårt om 6 dager , jeg gleder meg sånn. Idag fikk jeg derfor ordnet meg noen nye putetrekk som skal på plass i den nye sofaen vår fra TM design,sofan er ventet nå innen få dager så jeg går bare rundt å verker i magen etter å få huset skikkelig på stell før de ulike kommer på besøk...  

Jeg synes det er skikkelig morsomt at så mye skjer utover nå og det vet jeg dere også gjør. Jeg skal nå bruke kvelden imorgen på å få malt ferdig trappen, få opp nye gardin lengder, ordne og stæsje så alt er på plass til teamet og sofaen.. Vet dere, jeg tror aldri jeg har gledet meg slik til en sofa før.. Jeg kan få tak i det meste av hva jeg ønsker, men Veronica har trollbundet meg med tm sine møbler... Jeg synes det er så morsomt at folk satser , prøver,lykkes og kommer igjennom og ut til folk ... Så hva er da ikke bedre enn å kunne få på plass verdens vakreste spisestuesofa blandet inn med de tingene jeg elsker mest fra Villapaprika.... 

Lekre ikke sant? 

Alle fra tm design - hvem tror dere flytter inn til oss? 

Så fort gikk dagen...

Og PANG sier det så er dagen over, er det mulig at tiden går så fort? Idag har vi som dere ser fått ut mange nye artikler i nettbutikken vår og mer kommer det!  Vi har idag fått bekreftet vår sending fra andre siden av kloden om at varene våre der er sendt og ting er i rute der, gjett om det var lykke i himmelrike å få vite det! Puter og brikker ingen andre kan matche, men inntil det vil butikken fortsette å fylle seg opp med varer fra våre gode leverandører også! 

Vi har fått ordnet den blå avdelingen vår,rosa og grønne og gjett om det blir lekkert da, butikken har to propp fulle etasjer fordelt på ca 300 kvm med deilige varer! Det rosa vil dere se  masse fra imorgen, samt den grønne- gled dere for det dere vil se da vil dere også få kjøpt på nettbutikken !  

Det som gleder meg mest er å se hvor mange av dere som handler og liker alt det som har kommet ut på nett siden igår , da gir det meg et ekstra spark i baken til å legge ut enda mer til dere .. ÅÅÅ, dette er så morsomt altså, skikkelig stas! 

Tips og ideer til å blande litt farger og få frem det lille ekstra skal jeg skrive litt om imorgen , et innlegg jeg tror vil falle i smak hos de aller, aller fleste av dere! Gled dere!!! 

Nyt kvelden og kos dere med det som er igjen av den, idag er det premiere på "herlige hjem" -- et nydelig program som huker tak i de fleste interiørglade ! 

Hvit som snøen eller blått som duen.....

Hei og riktig god torsdag!!! 

Idag er vi i villapaprika ENDELIG ferdig med vareopptelligen og fått plass masse deilige nyheter som kom inn dørene idag! Er det ikke deilig med hvit da, dere?  Hvit som snøen og blått som villapaprika duen !  Nettbutikken fylles opp med deilige nyheter og mange ligger alt ute , ennå kommer det enda mer! 

Itillegg fikk vi hyggelig besøk av Rita og planleggingen av året som kommer er i full gang, herremin så mye morsomt vi skal ha!! 

Se på denne deilige hvite puten da dere! Latterligpris og vet dere, kun 159,- ......

Nå har jeg mye som må gjøres, jeg brukte litt lengre tid hos legen enn beregnet idag , uff.. Jeg håper jeg snart er ferdig med legebesøk og kaos der , men men så lenge man blir passet godt på kan jeg ikke annet enn å smile bredt! 

Nyt torsdagen alle kjære ! Nå skal jeg gjøre ferdig ting til styremøtet ikveld! 

Vi skrives!

Enten elsker du det, eller ikke.....

Jeg er litt sånn.. Messing ? Kutt ut.!(?).Eller det er jo fint?.. eller...Joda, det kan jo bli kult det da ....til - ja, jeg digger det jeg... Helt siden vi fikk inn våre første messing puter i sommer begynte jeg å like det, men nå ELSKER jeg det. Ikke for mye, bare bittelitt.. En enkel detalj, noe stilig og noe tøft! 

Puten er og forblir min favoritt , mitt lille ekstra i sofakroken , det ENE som stikker seg litt mer frem og som faktisk får lov til det! Finnes HER i nettbutikken. Skjerf,Genseren og smykke er også fra villapaprika! Fargen er ny for  våren -just love it! 

Nå skal jeg se revenge - nyt kvelden! 

Noen ganger er det enkleste best!

Siden jeg ikke var ferdig på jobb før kl var over 1730 orket vi ikke å lage til noen middag idag. Julen har gjort oss lit "matlei" og jeg vet nesten ikke hva som frister av mat lengre ... Ungene og Håkon er like lei så idag ble det KEBAB ,skikkelig usunt, men skikkelig godt! 

Olíver elsker kebab og var super fornøyd over at vi tok han sitt tips og spiste kebab... Det beste ungene vet - haha ! 

Olíver har blitt skikkelig Justin Bieber fan og skal nå ha en danse oppvisning for oss.... Snakk om herlig alder da dere, synes ikke det er lenge siden jeg stod foran speilet og hadde sminket meg som Geri i spice Girls og stod å gjorde meg til... Selv om det er ihvertfall 15 år siden....  Fy så fort tiden flyr! 

Det blir vår og ihvertfall sommer!

Hei hei alle kjære - begynt dagen ennå? Her har klokken gått utrolig fort siden jeg sto opp idag. Ungene ble for første gang på rundt 4 uker levert før 9 i barnehagen, men overraskende nok gikk det vist bra! -heldigvis! 

Jeg har idag brukt tiden på å godkjenne stoffprøver på de nye putene vi får inn i løpet av 2-8 uker - dere kan virkelig glede dere altså! Nå skal bare disse stoffene godkjennes av resten av teamet så blir det vår og sommer i år også! Jeg har funnet verdens lekreste blåfarge, men de putene skal vi sy opp selv her i Norge så det blir ihvertfall spennende! Som dere ser sklir vi bort fra mange av leverandørene våre, noe som skyldes at vi rett og slett skal selge det vi kan fra eget varemerke, jeg vil nemlig ikke se alle varene mine hos andre butikker , Byvillapaprika skal være det lille ekstra som ingen andre butikker har. Vi står litt på "tampen" nå og er i en mellomfase, noe alle er i januar, men slik er det bare .... Lekre lykter, champagne kjølere, brikker, puter,pledd you name it kommer inn +++ mye mer- jeg kan love dere en fullstappet interiørbutikk på nett  som i butikk utover nå. Denne uken er nok mye gjort , men vi har ennå mye som skal på plass. Det er bare å glede seg! Mange av våre gode leverandører skal vi fortsette å ha, men siden vi ikke vil tilby et likt varesortiment som så veldig mange andre har vi måttet ta noen tøffe avgjørelser- men ingen for tøffe for at vi ikke klarer å reise oss og få til noe enda bedre.  Interiør bransjen er veldig tøff og kan noen hente noe ut av deg gjør de det, slik er det bare ... 

Som dere har sett mange steder har ruter kommet på veg inn, vi har alt fått inn diverse ulike ruteputer i butikken, men nå kan jeg også love striper...Mye "slæske" lin , masse farger ( som tidligere nevnt) +++ - iår tror jeg mange vil elske det som kommer. Jeg kan nesten ikke vente nemlig! 

Her ser dere noe av det vi er ventet inn av tekstiler ..... i store 80x80 puter, brikker og 50x50 puter... 

Enda mer kommer, og litt etter litt skal jeg vise dere bilder her på bloggen.. 

Nå skal jeg kaste meg rundt med litt nettbutikk pakking, rydding og siste del av varetellingen .... 

Nyt onsdagen alle sammen- ingen grunn til å ikke gjøre det ihvertfall! 

Vi skrives da,dere! 

Tomt?

Vel, det må vare være forordet? Etter at stolene forsvant ut av huset og spisestuen ble trekt litt opp i stuen ble rommet altså så tomt! God plass ble det ihvertfall, men fy så trist! Stuen har fått et strøk til med hvitmaling.. Når andre liker det mørkt ønsker jeg det lyst og deilig!! haha 

Nye gardiner skal opp, mulig lifter ? Jeg er så usikker, men en ting er sikkert -gardinene skal ned og selges! Jeg må ha litt mer fylde i vinduene våre, men er så lei av gardiner, men vil likevel ha det.. Frustrasjon.... Mas altså!  

Ikke veldig hyggelig å vise frem denne stuen.... Aldri følt et rom så tomt før, men det er sikkert fordi jeg er vant til å ha store ting rundt meg hele tiden. Vi skal ha inn et vitrineskap nr 2 her inne. Tenkte to stk side om side og sofaen skal stå hvor bildene henger..( de skal ned) Resultatet vet jeg blir bra, men jeg hater mellomfaser for de er ikke fine uansett hvordan man vrir og vender på det. Nye linputer skal flytte opp i sofaen, store kurver på bordene , nye brikker, lys +++ Listen er lang og jeg er kreativ til tusen nå! Jeg bare "gidder" ikke å gjøre noe mer i stuen før møblene er på plass, da blir det bare halvferdig.. 

Jeg ser for meg alt og vet det blir ille fint, men tålmodigheten min er ikke den beste så dette er en prøvelse.. Ikke mindre stresset er jeg over at et magasin kommer hit til uken + filmteam ..... Jeg håper og krysser fingrene mine for at alt kommer på plass før det BRAKER løs!  Det gjelder bare å satse på det tror jeg.... hehe..! Skapene kommer ikke nå, men sofa,gardiner og puter ihvertfalll.... 

Dunk ----i hodet!

Æw og uff.... Det skjer ingen andre enn meg , det er jeg sikker på... Idag klarte jeg å smelle hodet mitt i hyllen i klesrommet mitt og fy så vondt det gjorde! Det er sjeldent jeg er så uheldig, men i det siste har jeg vært i "skademegselvhjørnetutenåmenedet* ....  Vel, nå skal hjemmekontoret benyttes og jeg skal få på plass litt bestillingsforslag til møtet... Ungene er levert og hodet skal pleies litt forsiktig!! 

Det er ikke noe som hjelper mer enn litt god mat så jeg får prøve å finne på noe der også! ! 

Nyt dagen mine kjære , vi skrives om et par -tre timer! 

Gjett om jeg gleder meg!

Idag har jeg fått unna litt mail på mailboksen, oppdatert bittelitt i nettbutikken, sett igjennom katalogen til en av våre hovedleverandører, vært på lunsj med mamsen, vasket alle gulv i hele huset og fått vaskemaskinene i gang- en god start på en kommende hektisk uke. Den første skikkelig uken etter nyttår er veldig travel, mye skal på plass og ting skal "hentes" inn igjen etter mange late familiedager med julemat og filmdater i sofakroken. Jeg elsker denne tiden på året, alt av planer på "to do" listen ligger klare, forventningene er store og ønskene for å få gjort alt man ikke rakk ifjor er der........ Her gjelder det å brette opp armene å ta tak i det som kan bli tatt tak i. 

Idag fornyet jeg litt på såpefronten her i huset. Jeg elsker å lukte friske dufter fra duftlysene, håndsåpene, kremene, oppvaskmiddelet osv, litt hverdagsluksus er et must i en eller så hektisk hverdag ikke sant? Laura ashley og durance er mine favoritter og nr 1 -ene og alene... Ikke bare lukter det himmelsk , kremene er fantastisk til tør og skånsom hud, såpene er drøye og lysene gir en frisk og deilig duft i hele hjemmet.

Også ser det jo veldig vakkert ut også!  

Det lille ekstra .... 

Verdens flotteste lysestake -elsker den så utrolig!! Et smykke uansett hvor den står! Finnes HER...

Såpene finner dere HER ,HER og HER, og lyset finnes HER.

Og dere-gjett hva!!! ? Jeg venter denne uken hjem verdens lekreste spisestuesofa fra TM design. Vakre Veronica bak bloggen Tomineshjem- gledet meg med den store nyhet om at spisestuesofaen jeg simpelthen har elsket fra jeg så den for første gang kunne sendes til meg denne uken!! Herremin- jeg er så lykkelig !! Jeg har nemlig gjort om i spisestuen og VET den vil sette prikken over i´n og fylle den opp !! Jeg kan rett og slett nesten ikke vente!  Dere kan tro jeg venter i spenning nå, går bare å drømmer om hvilken pute som skal stå hvor-haha... Ille stas vet dere! Jeg vet jeg ikke er alene om å elske møblene hennes! 

 

Nå skal jeg spise gresk salat, fersk kylling og deilige hjemmelaget hvitløksbaguetter -nam!! 

Vi skrives! 

God mandag!

Og god mandags morgen.. Uff, her i Fredrikstad er det grått og trist idag, kan været bli tristere enn når det er slik? Vel, dagen starter med at vi forsover oss, jeg - ungene - hunden!!! Går det virkelig an? Siden jeg ikke skulle i butikken idag tenkte jeg at jeg kunne sove litt lengre enn 07 og vet jeg pleier å våkne av meg selv i 08 tiden.. Tror dere ikke jeg våknet kl 0930 !!!! Er det mulig liksom? Jeg føler jeg har sovet bort hele dagen og vel så det, men etter 30 minutter i full sving her hjemme satt ungene i bilen og jeg bak rattet på veg til  stjernehallen hvor de skulle stå på skøyter.. Snakk om moratullinger á gitt.. Ja,ja, noen slike dager vil det jo også bli-hehe.... 

Uansett hvordan dagen startet med forsoving osv har jeg klart å få inn litt deilig nytt i nettbutikken.. Kurv,krans og servietter -- jeg elsker våren! 

Kurv i str medium il kun kr 149 ,- 

Lekker veggkrans -perfekt på ytterdøren til kun kr 199,- 

Striper og ruter - in love <3 Servietter kr 29,- 

Og nå har vi også satt fast pris på alle sendinger som de fleste av dere har fått beskjed om i nyhetsbrevet deres -- kun 99,- Så da får jeg håpe at handelen blir litt hyggeligere for dere!! 

Nyt mandagen- nå skal jeg få ferdig litt bilder av ulike klær som kommer ut på nett - vi skrives! 

Langt fra ferdig...

Men en bitteliten titt skal dere få før jeg begynner å innrede og henge opp knagger,lamper, speil , sette inn masse kurver osv osv... 

Blir altså så fint, her var alt i husets gamle opprinnelse -slitt gulv, furu umalte tak ,rødt -you name it! Igår kom jeg hjem og fikk se at min kjære mann hadde  begynt å male bodene. vi har nemlig 4 store boder etter hverandre på over 30 kvm - 10 kvm av disse har jeg benyttet meg av og her skal det bli så utrolig fint!!! 

Mer bilder kommer etterpå- nå skal jeg fortsette å innrede den kommende walk inén min!! *jippi* 

Selger 3.stk stoler

Brukte spisestuestoler fra mitt privathjem selger (avbildet) . Disse kan også bestilles hos villapaprika til kr 3899,- pr stk og finnes på lager. 

Pent brukte spisestoler i beige lin selges pga nye spisestuesofa ventes inn og trenger plass. God sitte komfort og lette å vaske. 

Send mail på ckinterior@hotmail.no  Selges til kr 2499,- pr stk  kan sendes omgående (-ny pris 3899,- pr stk)  

Itillegg til dette selger Villapaprika ut masse deilige møbler til kjempe fine priser nå i januar! Alt kan sendes og bilder kommer på nett imorgen ! 

Det lille ekstra hjemme....

Det må være friske,ferske blomster og idag slo jeg litt på stortromma nettopp her! Jeg handlet deilige hortensiaer i lyseblått, orkidé +++ kan det bli deiligere?

Og i bakgrunn ruller seks og singeliv the movie 2 og jeg skal snart begynne å innrede mitt eget walk in closet - gjett om jeg gleder meg !!! For første gang i mitt liv har jeg faktisk fått mitt eget skikkelig walk in closet og det er så deilig!!! Jeg har verdens snilleste mann, tenk at han har ordnet det for meg!!! Bilder kommer !!! Jeg gleder meg sånn til å vise det frem til dere! 

Nyt kvelden- vi skrives!!! God LØRDAG!

Villapaprika - vi tenker nytt...

Nyheter og noe nytt er det som står øverst på listen hos oss, vi elsker å hive i land nyhetene før andre, komme med farger ingen trodde de ville like, blande det ulike og unike og skape en stil vi føler gjenspeiler oss som jobber der.. Siden jeg åpnet dørene har jeg alltid sagt -villapaprika skal gjenspeile meg og det jeg liker. Noe som vil si at jeg ikke tar inn noe jeg ikke liker selv og at de som kommer i butikken skal få det de forventer av det de har sett fra min stil på nettet. Jeg har per dags dato ikke tatt inn noe jeg ikke kunne hatt hjemme selv og det er mye av grunnen til at butikken har gått så bra som det den har tror jeg!  Vi er et team som jobber her og hadde jeg ikke hatt mitt team hadde jeg ikke klart alt det jeg gjør heller,Villapaprika har blitt min lille baby og en familiebedrift. Det positive med dette er at alle gjør sitt for at skuten skal kjøres i riktig retning, vi vet å sette ned foten, snakke om ting åpent og ha et ryddig arbeidsforhold hvor vi som jobber vet vi kan stole på hverandre!! For meg er tillit veldig viktig og har man ikke det til hverandre kan man bare glemme at det vil gå bra.  

Butikken har kommet på folks lepper , positivt og negativt...( aller mest positivt) og vi har nå klart å gjøre oss litt "kjente" i byen og folk vet nå hva de kan kjøpe hos oss. Villapaprika er en konseptbutikk og det skal ikke gjøres om på. Hos Villapaprika skal kundene finne alt fra såpe, lys, vaskemiddel, klær,sko, møbler,interiør og hygge .. Vi setter gjerne på kaffen og vil kundene bruke en time i butikken er det ikke noe vi synes er bedre!  Så langt har butikkens første år gått over all forventning og jeg gleder meg til å få ferdig årets regnskap så jeg har noe å jobbe mot året som kommer og "slå" med et bedre resultat i 2013 ... Men å gå i pluss vårt første år og selge for noen millioner hadde jeg aldri turt å se for meg . Tenk 12 mnd og hvor fort det går - jeg er super stolt over alt! Uansett nedturer eller oppturer vet jeg å klamre meg fast til det positive ved driften og jeg elsker utfordringene som følger. 

Nå er 2013 her og jeg gleder meg til alt dette året har å tilby! Og butikken er alt fylt opp med deilige vår nyheter for 2013! 

Jeg håper av hele mitt hjerte at alle våre fantastiske kunder vil være med på å gjøre oss enda bedre i 2013 og fortsette å benytte seg av oss! 

Velkommen til oss i Villapaprika for en trivelig handel og et deilig kjøp ! 

God helg! 

I møte med fremtiden...

Idag har dagen gått fortere enn jeg har fått med meg og jeg har siden jeg åpnet øynene mine kl 0730 følt at jeg har hatt et las med energi jeg har hatt behov for å få ut via kreativitet. Men, dere - kan jeg bli annet enn supergira når jeg ser alle de flotte nyhetene som kommer inn i butikken første uka dette nyåret!! Jeg trodde nesten jeg skulle miste pusten når jeg så den nye gruppen idag og enda mer gira ble jeg når jeg fikk vite at vi venter inn noen RÅ lekre putetrekk fra Byvillapaprika de kommende ukene nå !!!!

Vel, idag har vi jo også hatt styremøte og planene for året er så bra og gjennomtenkte, vi er altså et så godt og sammensveiset team som styrer denne skuta sammen og bedre team tror jeg ikke jeg kunne fått meg.! Nettbutikken var emne nr 1 idag og til dere som er kunder der!! Nå kan dere glede dere, vi har nå bestemt oss for å få ut hele vare sortimentet i butikken på nett, noe som vil si mange hundre artikler og varer ! Dett vil si -bedre nettbutikk, mer varer og bedre oppfølging av nettbutikken i hensyn til nyheter osv! Så nå til det store spørsmålet som jeg velger å stille dere for å kunne yte best mulig ut til dere med det dere vil- har dere noen ønsker for varer i butikk og nett? Vi har jo startet på varebestilling for  vår/sommer 2013 og kan bare forbedre oss med dere som dommere- hvilken varer er ønsket ut i nettbutikken og hvilken tekstiler er høyest på ønskelisten? 

 

Nå skal jeg sette meg ned med mailen min, over 40 ubesvarte mailer skal besvares og arbeidsplanen for imorgen skal settes opp! Nyt kvelden mine vakre - det skal jeg når den tid kommer! 

Tenk for et år siden så butikken min slik ut; 

Imorgen kommer nye bilder fra den super flotte butikken min, som har blitt vakrere og vakrere med året som har gått!! 

Inntil det - ha en god natt! 

Deilig nytt....

Idag kom en deilig ny sofa inn i butikken og gjett hvor deilig det var! Nå mangler vi bare et bord som skal stå imellom, men vi er ennå litt usikre på hva vi vil ha så vi venter heller litt å ser hva vi finner... 

Sofaen er lyseblå og bare DRIT lekker!!  Jeg elsker den rett og slett!!! 

Søtt som sukkertøy!

God morgen mine vakre! Begynt dagen ennå? Her har jeg fått ordnet, tent de deilige duftlysene våre fra Durance, pyntet og fikset i butikken.. En god start på en lang dag, jeg skal senere i møte og er jeg heldig er jeg hjemme i 9 tiden i kveld .. Det er faktisk skikkelig deilig å være tilbake for fult nå, få opp varer, sende av gårde varer og kose seg med at kroppen har blitt frisk og fin igjen! Jeg tror ikke man skjønner hvor heldige man er for å være frisk hvis man ikke har ligget å vært skikkelig syk.. året 2012 har bydd på mange ulike utfordinger for meg, men med flinke leger,personer, en stor familie og venner kan jeg ikke gjøre annet enn å prise meg hellig over å være så priviligert som det jeg er.

Grip dagen og NYT den! 

Det første tegnet!

ÅÅÅ, hvor glad jeg ble når jeg gikk i butikken å så at hortensiaene endelig har kommet inn i butikkene igjen , min favoritt "blomma" uten tvil... Jeg føler at våren er like rundt hjørnet hver gang jeg ser den, men ennå har vi jo bare såvidt begynt på 2013 og to vinter mndér står ennå foran oss. Brrrr...

Verdens vakreste potteblomst ! 

Jeg er sikker på at jeg stod 3 timer å brettet klær i stad, for når den ene bunken var ferdig hørte jeg at maskinene nede ble ferdig og opp med enda en bunke.PUH.... Jeg elsker å se at klesskapene våre blir fylt opp og klær jeg hadde glemt at jeg hadde dukket "plutselig" opp! haha... Og jeg som  så fint igår satt å sa at jeg følte at jeg manglet noen pene tynne gensere til Håkon, men idag fikk jeg bekreftet at jeg har mer enn nok tynne gensere å velge mellom i skapet mitt.Vel, denne planleggingsdagen har gått fort, men jeg er virkelig glad jeg har begge barna i barnehagen hver dag! For er det en ting disse to kan er det å krangle og slåss!  I det ene øyeblikket er de bestevenner i neste øyeblikk slår de hverandre nesten ihjel! Jeg har måttet dra de fra hverandre 100 ganger idag og hele to ganger har de måtte sitte i trappen 5 minutter hver.... Det er virkelig slitsomt å være mamma, jeg føler jeg lærer nye sider å kjenne hver dag. Nå er det bare 1,5 år mellom de også så jeg kan nesten ikke vente til de blir et par år eldre og lærer seg å slappe litt mer av.. 

Uansett, Jeg vet nesten ikke om noe mer slitsomt enn å gå hjemme med småtrolla mine, jeg elsker de over alt i absolutt hele verden, men jeg kunne aldri tenkt meg å vært 100 % hjemmeværende husmor ! Om jeg så vinner penger i lotte ønsker ikke jeg å slutte å jobbe... Alle ære til de foreldrene som faktisk velger å gå hjemme med sine små - jobben er undervurdert ! 

Uansett hvor sliten jeg blir glemmer jeg fort hvor slemme de har vært når de kommer å legger armene sine rundt halse min å sier de tre små magiske ord "  jeg elsker deg!"  En under hver arm(?)... Haha! Jeg tror det er mer enn nok jeg altså... 

Nå skal vi få i oss  litt mat, bade småtrolle og til slutt begynne på oppgavene som står for tur og et av dem er å farge etterveksten min - den har fått gro litt lenge nå... 

Vi skrives! 

God morgen - vel oppe?

Her starten dagen med "mamma,- Oliver tråkka på slottet mitt!" og hyl og skrik for at det gjorde vondt!  Barn har "store" bekymringer og mye å holde på med altså... ha ha. 

Etter sykdom medfølger rot! Rot i klær,rot i skittentøy,rot i ting og rot og tang! Og når man da står det og skal begynne å få alt på plass blir man bare stående å klø seg i hodet og tenkte hvor skal man begynne? Jeg snakker ikke om en liten kurv med klær- jeg snakker et høyt FJELL! av rene klær og en pose av sokker som skal sorteres og legges i par. Vel, jeg velger å være positiv og se lyst på hele klesbunken, den må jo se mindre ut etter hvert ,ikke sant? 

Hmmm, hvor skal jeg begynne? ..... 

På topp eller eller på bånn? 

Det kommer så å si alltid noe positivt ut av noe og i dette tilfellet er det masse rene klær som har vært dypt savnet i skuffer og hyller! Så i bunn og grunn er det helt greit å være litt lat noen ganger - da setter man ille pris på å få alt på plass og føler man har fått et helt nytt og fult kleskap!

Nyt dagen alle sammen- nå skal jeg starte på dette kles kaoset jeg har påført oss!! 

God ONSDAG! 

2013....

Det er rart å skrive det, 2013 , flere enn meg som synes det?  2013-hva vil dette året by på mon´tro? Vel, jeg har veldig mange jern i ilden dette året og tv program,styling og intervju er noe av det som står først på agendaen de første mnd nå. Vel, denne dagen har vært fylt opp med vareopptelling i butikken, oversikt av varelager og planer for våren som i løpet av et par mndér nå skal flytte inn i butikken.Jeg har endelig fått system på det som kan og det var fantastisk deilig. Etter all sykdom her hjemme den siste uken kan jeg ENDELIG si at jeg føler meg så godt som frisk! Vel, ikke helt 100 %, men vi på god vei! 

Huset står egentlig litt på hodet, jeg begynte å ta bort julepynten, men ble ikke helt ferdig før jeg dro på jobben så ting ble stående. Imorgen har ungene planleggingsdag og jeg skal skal begynne et nytt kapittel her på bloggen. Jeg skal begynne å bruke mer tid på bloggen, nå har jeg jo sagt det mange ganger, men denne gangen har jeg faktisk satt meg ned satt sammen en ukeliste på hva jeg kan blogge om, vise dere, dele av tips og ideer og hvordan jeg kan bygge opp bloggen uten å legge to timer i et innlegg -noe som tidligere har skjedd litt for ofte og som ofte ødelegger for meg.  Jeg kommer til å blogge som "normalt" bare litt mer "ryddig" og spennende... Nyttårsløfte - kan vi kalde dette(?) ! 

Og et løfte er et løfte -så her kommer et par bilder fra det lyseblå hjørnet her i huset. Nå er det under en uke til sofaen skal ut, og ny skal inn-noen som har en anelse om hvordan sofaer jeg har kjøpt?

Nei, nå skal jeg prøve å få i meg litt mat og en time på sofaen før sengen kaller og jeg må ta kvelden... 

Vi skrives imorgen dere - et nytt og spennende kapittel skal begynnes på! 

 

hits