januar 2012

Følg meg på jobben..

Når dere møter villapaprika, møter dere en butikk med flotte varer og en smilende person og slik skal det faktisk alltid være også! Men, det å ha en butikk som vokser hver dag krever jobb og det MYE jobb. For at villapapirka skal kunne gå rundt er vi 7 stk som må dra lasset og jeg sitter med det store ansvaret. Noen dager svever jeg på en sky, en annen dag synes jeg det er tungt å trekke pusten, men det er slik det er og slik vil det nok fortsette og være også. 

Villapaprika har hatt en omsetnings rekord med over 200 % siden 1 November, noe som er helt uvirkelig! Og neste mnd setter vi om det fortsetter denne veien enda en ny rekord!  Vi sender MANGE paller med varer i mnd og vi jobber 2 stk på pakking hver dag, derfor tenkte jeg å vise dere bilder av min "arbeidsdag" ..

Velkommen til bak "fasaden" av villapaprika. 

( jeg har på meg høye sko pga jeg har vært i 3 møter tidligere idag og glemte å ta med meg flate) 

Litt annerledes enn butikken. haha.. Dette er da for det meste min arbeidsplass.  

Og idag fikk vi endelig på plass litt nye farger i butikken også!.

DEILIG! 

Om en mndés tid farer jeg av sted ned til Tyrkia og får sett alle møblene mine! Jeg får ikke sett de fort nok rett og slett. Bare det å skulle sette seg i en sofa jeg står for selv kommer til å bli "magisk" , for ikke snakke om stas! 

Dagene flyr fra meg og idag har jeg jobbet med en mini "makover" på et hus som nå skal selges samt, tatt bilder til salgs prospektet  .. Det var morsomt det skal jeg si dere. Imorgen skal jeg av gårde og hjelpe en kunde med å få lagt om en  shabby stil til en litt mer maskulin stil for under 5000 kr. Det blir morsomt det! he he... 

Jeg håper dere alle har hatt en fantastisk dag! 

= NULL....

Det slår ALDRI feil! 

Hvordan jeg får det til er et spørsmål i seg selv, det slår nemlig aldri feil!  Idag når jeg kom på jobben brukte jeg tiden frem til lunsj på å rydde opp i mailboksen og deretter jobbe med noen bilder til nettbutikken, en forsåvidt god start på dagen. MEN! når jeg klarer å ta på meg prosjekt som er langt over hodetoppen min er det bare å ta seg litt sammen og bli enig med seg selv om og ikke gjøre noe sånt igjen. ! Jeg begynte nemlig å snu hele butikken på hodet, etter messen å dømme fikk jeg det for meg at nå, nå skulle det bli "nytt" hos oss. Vi  er nemlig ventet mange varer inn denne uken og jeg liker da å ha ting på plass slik at det bare er å kose seg å sette frem alt det nye. he he... Sånn er det bare. 

Vel, imorgen blir dagen hvor jeg skal ned i butikken igjen å jobbe med min kjære kollega, butikken er laaangt fra ferdig og derfor er det lurt å være to stk. 

Her er et par bilder fra en av mine hoved leverandører THG og litt  inspirasjon..

Dere kan virkelig glede dere til alt det nye som komme inn i villapaprika, det er langt over hvordan man kan se det for seg og at det vil bli kjempe fint og noe helt egent er ingen tvil, rå tøft og utrolig kult. Vi har tenkt i litt nye retninger og gleder oss til å vise dere alt og dele noen fler av våre nye leverandører med dere. Liker dere det tøffe blandet med det pene vil dere nok elske dette! 

Interiør...hmmm..

Hva er det du ser mest frem til dette året når det kommer til interiør? noen spesielle farger kanskje ?

Pastell, knall rosa eller kanskje dyp blå?  Eller bare pudderrosa ?

Grovt tre, sølv, paljetter, glamour eller kanskje det industrielle ? 

 

Endelig Durance

Vi har nå endelig fått inn Durance og dere som ofte har stilt meg spørsmålet og ønsket å kjøpe dette her kan endelig få gjort det.

Litt informasjon om Durance duftlys; Pris 185,- 

Duftlysene til Durance er håndlaget, og har en nydelig aroma sammensatt  av duftmakerene i Grasse. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett. Brennertiden er ca 40 timer.

Av hensyn til miljøet bruker ikke Durance bly i sine lys. Blyet blir vanligvis plassert i bunnen av lyset slik at veken blir holdt på plass. Durance har valgt å putte veken ned i glasset for hånd. Noe som gjør at det kan ligger igjen et lite lag stearin i bunnen av glasset når lyset er brent ned.

Som dere vet elsker jeg disse produktene og det er også derfor ekstra morsomt å kunne tilby de til dere selv.  Jeg har prøvd mange forskjellige lys,håndsåper, kremer,husvask og vaskemiddel, men alltid gått tilbake til Durance . Det pga jeg føler en ekstra velvære når jeg bruker dem og duften av lavendel i klærne våre har blitt et "must" for meg. ( til og med mannen i huset synes Durance er best)

Husvask produktene med duften av Lavendel gir huset en frisk lukt etter rengjøringen og alle som kommer på besøk til oss bemerker seg alltid den friske lukten de møter når de kommer inn. Lavendel lukten har nå satt seg i hele huset ettersom vi bruker det i alt fra duftlys, klesvask,husvask og andre såper og det blir på ingen måte "kvalmende" noe jeg synes enkelte lukter noen ganger kan bli dersom jeg begynner å prøve ut andre merker.

Litt om tekstilproduktene ; pris 175,- 

Durance har utviklet en vaskeserie for tekstiler basert på tradisjonelle oppskrifter fra Provence. Tekstilvasken er miljøvennlig med mer enn 90% naturlige ingredienser og er 90% biologisk nedbrytbar. Klær og sengetøy blir rent og velduftende. Såpen er ikke tilsatt fosfat og den er effektiv mot flekker. Passer både til maskinvask, håndvask og kan brukes på ull og silke. Etterlater en mild duft av blomster dannet av deres egen duftmaker i Grasse, Provence. Dette gir tøyet en frisk duft av sommer. 1 liter.

 Bruk ca 80 ml pr vask.

 

Litt informasjon om husvask produktene ; 

Husvask kan brukes i alle husets rom. Bruk ca. 1,5 cl i en bøtte vann. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekkene. Husvask fra Durance etterlater en fantastisk duft i hele huset. 750ml med pumpe.

Håndsåpen og håndkremen fra Durance er å se ved husets alle vasker hjemme hos oss,for hva er ikke bedre enn å vaske hendene med en såpe som lukter himmelsk og deretter smøre hendene inn i samme duft etterpå. ? Jeg har itillegg bodylotion og dusjsåpe i samme serie og elsker den.Huden min er alltid så tør og sår i vinterperioden, men durance sine produkter har faktisk gjort så jeg holder meg myk i huden min slik at jeg ikke klør. Håndsåpen med pumpe koster for 300 ml 135 kr. Håndkrem med pumpen koster 225,-

Alle produktene er ventet ut i nettbutikken i løpet av morgen dag/kvelden, så det er bare å glede seg!

 

Tenker nytt..

Etter et par dager inne på messen er tankene i full sving og fru Kvarsvik har begynt å få masse inspirasjon til huset. 

Som dere vet har vi en veldig liten gang her i huset, den er rett og slett håpløs om jeg kan sette det ordet på den(?)  Jeg er for å si det rett ut ikke fornøyd med den, den er så A4 at halvparten kunne vært nok. Etter noen runder med tenking tror jeg at jeg har kommet frem til den "rette" beslutting" . Halve gangen vår går bort i en kjedelig skyvedør garderobe uten noen som helst praktisk løsning på "innsiden".  Jeg har derfor bestemt meg for  å ta inn et kjempe pent skap fra THG med masse hyller og heller henge en stang med masse kleshengere i boden rett utenfor døren, slik at vi ikke må ha alle sesongens jakker i gangen til en hver tid. 2 knaggrekker fra Halvor bakke er mer en bra nok. Det gjelder å finne noen praktiske løsninger og jeg har stor tro på at dette vil være med å " løfte" første inntrykket av huset, en gang fylt av IKEA hyller og lite synlig veggplass er liksom ikke helt min stil.  Men føst av alt skal gangen males, og det i en blå-grå farge som jeg er sikker på at dere kommer til å Elske! Den er rett og slett nydelig og ikke så veldig "vanlig" å se overalt slik som de lyse beige veggene som alt er der. Kontrastveggen på kjøkkenet og spisestuen tenkte jeg å male i samme farge for å gi huset en helhet. Jeg har sikkert lett etter denne fargen i snart 2 år, men ikke funnet den noen plass. ENDELIG har jeg fått tak i den, noe som nesten er litt "uvirkelig" . Den grov-maskuline og romantiske stilen vår kommer til å passe perfekt til fargen, samt resten av tingene vi er ventet inn i løpet av starten på Februar. 

Slik som....

Dette skapet skal det 3 stk av inn i huset vår i hvitt hvor et skal få seg et strøk i en beige/grå farge med maling. Det å kunne sette mitt eget preg på det er ekstra morsomt. Nå som jeg tar de inn er det liksom ikke noe farlig å måtte frem med malingspannet, heller tvert om! .. Det ene hvite skal faktisk i gangen, men for å "grove" dette litt opp tenkte jeg å sette på et par kjempe spreke knotter jeg skal få min kjære mann til Borre hull til.. På siden skal det stå 2 kjempe store kurver og et kjempe pent hjemmelaget skobrett. Min kjære mann og jeg driver nemlig å lager litt av hvert selv om dagen, noe som er kjempe morsomt! Jeg gleder meg kjempe masse til å vise dere resultatet. 

Mange lurer nok på -hvorfor male og holde på når dere skal bygge (?) Vel, tomten vi skal bygge på er ikke byggeklar før tidligst sent høst eller tidlig vår til neste år, noe som irriterer meg kjempe masse da vi har alt det praktiske på plass alt. Vi har tittet på ferdighus og eneboliger andre steder  for å se om vi kunne funnet et hus på en trivelig plass et annet sted, men drømmetomten er den vi har funnet oss og da er det verdt å vente på mener vi. Planen er jo at vi skal bli der livet ut og et år fra eller til i den store sammenheng har nok ikke så stor betydning når alt kommer til alt. I mellomtiden koser vi oss i hjemmet vårt og siden vi skal bo her til det nye huset står klart er det bare å kose seg med små prosjekter som ikke blir så kostbare før selve byggingen skal begynne.

Vel, nå skal jeg prøve å få slappet litt av, dette har vært en lang og flott helg som har fått meg til å tenke farger, sammensetninger, kombinasjoner og helhet. Rett og slett en helg som har gitt meg masse inspirasjon !

Fantastisk! 

Imorgen skal dere få se det første strøket på veggen, jeg gru-gleder meg!

Ha en nydelig kveld mine kjære!

 

 

Jeg vet du kan glede deg...

For vi har vært på innkjøp! 

Jeg har rett og slett vært i himmelen, ikke bare har jeg møtt min største inspirasjonskilde Halvor Bakke og fått snakket med han, men vi har også knyttet nytt kjennskap til nye leverandører med det lille ekstra. I denne bransjen er det viktig å finne de leverandørene man VET vil være positive for butikken og siden vi kun har hatt 2 hovedleverandører sier det seg selv at vi er meget "kresne" for hvem vi ønsker inn i vår butikk . Ikke fordi jeg ikke tror andre leverandører har mye fint å tilby, men fordi jeg er ute etter den/ de leverandørene som kan stikke seg litt frem i de varene vi alt har. 

Jeg kommer til å holde ting litt "hemmelig" da dere ikke kommer til å tro hva dere ser når jeg litt etter litt kommer til å komme med bilder av nyheter og varer vi får inn.  Vi har tenkt i litt nye retninger og at alt vi tar inn skal kunne gå til den interiørstilen vi alt har bygget villapaprika opp på. Det er for oss veldig viktig. 

En liten nyhet eller to må jeg jo dele med dere... 

Nemlig DURANCE.

Produktene har vært kjempe etterspurt av dere og det å kunne dele denne nyheten med dere er veldig morsomt for meg. 

Vi kommer kun til å selge disse produktene i nettbutikken, det pga vår "nesten" nabobutikk alt har disse produktene. Slik er det bare, noe jeg er veldig sikker på at dere har forståelse for. 

Vi får også inn mye flotte smykker,skjerf og armbånd +++ mye mye mer og en av vår nye leverandør innenfor dette er JOY.  Jeg er sikker på at disse varene kommer til å falle i smak hos de aller fleste, da prisene er veldig fine og varene er spesielle og morsomme. 

Imorgen bærer det av sted igjen for å gjøre unna siste rest av innkjøpet, jeg gleder meg allerede altså..

MEN, nå skal kvelden nytes og en romantisk komedie skal gi magemusklene en liten utfordring, jeg vet vi kommer til å le så vi griner. he he..

Med hvitvin i glasset og middagen i ovnen skal kvelden sakte, men sikkert begynnes på.. 

Deilig & fantastisk...

 

Og det håper jeg deres kveld blir også! 

Nyt livet ikveld. 

Tipptopp på messa!

Hei alle vakre!

Nå er fru Kvarsvik i interiør himmelen og nyter alle interiør inntrykkene!

Heremin så mye pent, dere kan bare glede dere! Vel, jeg får komme videre inn i neste hall! Ikveld skal jeg dele litt bilder med dere!

En smak av kvelden..

Høy musikk, god mat, barnelatter og familiekos er den beste starten man kan ha på helgen. Vi har sittet benket foran tvén nå og koset oss med Voice, det beste sangprogrammet jeg har sett på LENGE. Kjempe morsomt. 

Familiekvelder er noe av det beste man kan ha, det gjør meg rett og slett lykkelig. Vi har akkurat fortalt ungene om turen til Disney on Ice til søndagen, gjett om det var to små barn som hoppet i taket av glede og Oliver sin reaksjon fikk vi med på bildet nederst her. Ha ha, har dere sett så stolt og fornøyd? Mathilde tok 2 løperunder rundt i stuen og Oliver ble stående å hoppe opp og ned på stuegulvet. ha ha.. 

Nå skal jeg straks overraske mannen med en liten gave, han har nemlig vært så utrolig flink og støttende den siste tiden og det fortjener han en liten gave for av kona si. haha.. Jeg tror det er en mann som kommer til å bli veldig fornøyd altså. 

Vel, nå starter straks Voice igjen... Dette blir spennende! Godt at tiden går for jeg går bare å tripper for at morgendagen skal komme og interiørmessen skal nytes!  Det blir spennende det.. !

Klar for messen..

God FREDAG og god helg! Idag går jeg bare å gleder meg til at jeg skal stenge dørene på jobben og komme meg hjem, ikveld skal vi nemlig ha taco og familiekveld foran tvén ! Fredag er og blir en av de beste dagene i uken, det fordi vi hver fredag har familiekveld hvor barna er "lenge" oppe og vi koser oss med taco og is. *smiler*  Ikveld skal Håkon og jeg overraske ungene med Disney on ice tur til Søndag, ungene kommer til å bli i hundre, de har nemlig sagt de ønsker seg en slik tur siden de så den første reklamen på tvén.. ( tv reklamer er lett påvirkelig for små barn, ha ha)  

Selv om været her i Fredrikstad er grått og surt kan morgendagen nesten ikke komme fort nok, da er det nemlig interiørmesse og masse inntrykk som skal fordøyes og det er noe fru Kvarsvik gleder seg masse til. 

Jeg har prøvd å få bittelitt vår stemning idag ved å ta på meg litt "søte" farger, jeg er nemlig veldig lei vinteren selv om vi ikke har hatt den skikkelig ennå. Slik som været er nå er det bare grått og trist og sånt vær hater jeg.. ( om jeg kan bruke det ordet?) 

Nå skal jeg bruke litt tid på å vaske det rent og pent i butikken, få frem litt mer varer og kose meg med alle vårens farger som vi har vært så heldig å få på plass. Det å rydde og ordne her i butikken er jo nesten like morsomt som å gjøre det hjemme, men bare nesten da. Forandring fryder alltid og det er noe jeg elsker.. Itillegg har jeg klart å spise opp en hel konfekt med sjokolade, det er farlig å få inn slik i butikken, spesielt når jeg er så "svak" for sjokolade som det jeg er. 

Jeg kan anbefale de på det sterkeste, sjokoladen i denne er noe av det beste jeg noen gang har smakt, og det er uten å ta i. "NAMNAM" 

Vel nok pjatt pjatt på meg, jeg får prøve å gjøre noe nytte for meg også vel. 

Vi skrives! 

Er du lykkelig..

Det er ikke hver dag jeg får spørsmålet - er du lykkelig(?) , men når jeg først får det og itillegg får bekymrings mail fra noen søte lesere føler jeg for å si noen ord..

En litt "personlig" Camilla...

Jeg blogger mye om hus, butikk og interiør, men lite om Håkon og meg. Jeg vet ikke hvorfor, men hver gang jeg blogger mindre om Håkon og meg og mer om hus og hjem strømmer spørsmålene inn - er det slutt mellom dere? Har Håkon forlatt deg for en annen? Du ser veldig sliten ut, er du ulykkelig og til det vanligste spørsmålet - har du kastet ut Håkon av huset? 

Vel, jeg vet ikke hvorfor disse spørsmålene har begynt å fylle seg opp i mailboksen nå igjen, men jeg har forstått at rykter og andres ord vil alltid svirre  rundt. 

Idag er jeg en veldig lykkelig jente, jeg er storm forelsket og betatt av en veldig herlig mann. Det at det måtte litt hard visdom til for å få meg til å forstå hvor jeg hører hjemme er en del av fjoråret og min/vår usikkerhet. Jeg er lykkelig og føler meg mer hjemme i armene hos min mann nå enn hva jeg noen gang har gjort, vi har det utrolig bra sammen. 

Før var jeg kanskje flinkere til å blogge om meg, Håkon og oss som en familie. Nå det siste halvåret har jeg valgt å fokusere mindre på oss som et par og familie  her på bloggen og heller fokusere på det bloggen handler om som faktisk er min store lidenskap interiør. Jeg er en blogger som har fått utrolig mye hets på forumdebatter, utallige ufine mailer og kommentarer, lesere har brukt morsrollen mot meg og prøvd å gjøre ekteskapet mitt til latter på nettsider hvor hetsing av meg og min familie har gått kant i kant med prat om babymat og bleietesting. Til slutt fikk jeg nok og valgte derfor heller å gjøre det enkelt for meg selv og heller blogge mer om det jeg elsker som ikke går inn på meg dersom det blir brukt imot meg, nemlig interiør. 

Jeg er ikke lykkelig 24 / 7 365 dager i året, det er jeg ikke redd for å innrømme. Men jeg er stort sett lykkelig og føler det er en velsignelse i seg selv. Vi kan ikke leve et feilfritt liv, lære uten å feile først eller få visdom uten lærdom, slik er det for oss alle og slik er det også for meg. Her på bloggen viser jeg livet mitt fra den siden jeg ønsker at dere skal se det, men jeg har også vært ærlig og delt de stundene jeg har hat hatt det tungt. Likevel er det bare en brøkdel av mitt liv som kommer ut her, det pga jeg ønsker å beholde det mest " private" innenfor husets fire vegger. 

Det at noen kaller meg ufine ord under anonyme mailadresser her inne sier mer om de enn meg, men når morsrollen og mine barn blir til en forum debatt eller brukt imot meg velger jeg å slutte å "mate" de som driver med dette  og heller lage en mer "overfladisk" blogg hvor det meste dreier seg om mine ord eller min smak innen interiør.  Synes en leser at jeg har en stygg sofa eller dårlig smak er det ikke noe jeg tar ille opp, vi kan heldigvis ikke alle like de samme tingene eller ha den samme smaken, men når lesere har skrevet stygge ord om barna mine eller gjort meg som mor til latter og tvilt på min kjærlighet til mine barn har det sagt stopp. 

Jeg er lykkelig og stolt av familien min og det jeg har klart å oppnådd på 22 år(straks 23) . Jeg er på ingen måte sliten og ulykkelig eller på vei til å skilles. 

Vi lever i beste velgående, tar hver dag som den kommer, jobber mot målene våre, nyter hverandre og barna våre, elsker livet og planlegger fremtiden.

Det er jo den vi skal våkne opp til imorgen.. 

Fortiden var igår og er en del av årene som har gått....

Vi er ikke uvenner eller skilte selv om jeg er litt vel interiørfrelst, tvert om... 

Vi elsker hverandre..Men for mye kliss og " rosenrødt" lykkelig ekteskap-prat blir det ikke her på bloggen... 

Det er jo så kjedelig å lese en håpløs romantisk komedie hver dag.. For det er nettopp slik vårt ekteskap er. (!) 

Jeg kjefter og gnåler, griner og ler, prøver å være den "perfekte" husmor og er en ordentlig tullete mor som daglig kan surre og gjøre 1000 feil. Men HEI,det er vel slik vi har det flest.... Mitt liv er egentlig ikke noe mer spennende, derfor velger jeg å droppe den lange kjedelig introen og heller konsentrere meg om det jeg vet kan være spennende for "gale" damer slik som meg, nemlig Interiør og hjem med noen drypp av familielivet fra den enkle fasaden ;) 

Litt moroklump er jeg jo.. ha ha

Og jeg er faktisk en veldig heldig en. 

Vår nye skatt.

Endelig er den i hus! Den nye tv-skjenken er endelig på plass og jeg er stor fornøyd, den gjorde tv´n litt mindre dominerende. Nå er det bare å nyte resultatet å få på plass litt mer kurver til stæsj i hyllene under. Jeg har sett to kjempe fine kurver på Riviera Maison og de står høyt på ønskelisten nå. Jeg synes nemlig stilen jeg har i butikken er utrolig kul og blande med det Riviera Maison har å tilby etter min smak. Her hjemme blir det derfor en tøff blandet miks. 

Noe som alltid er like morsomt ...

I tv´stuen har jeg valgt å ha lyseblått i detaljer og lys for å få inn litt farge, noe som passer veldig godt inn da det er marineblått i spisestuen og på kjøkkenet. 

Blå fargene gjør meg rett og slett glad! 

Det er nemlig den peneste fargen jeg vet om, også er den jo så delikat også da! 

Den nye skjenken og det nye bordet er fra Home&Cottage og de kan du besøke ved å trykke HER . Jeg kunne ikke gjort et bedre valg når det kom til møblene og etter servicen å dømme er det ingenting å sette fingeren på. *tommel-OPP*

Resten av interiøret er fra Villapaprika og at jeg elsker mine egne varer er kanskje ikke så rart ettersom jeg selger dem. He he... Jeg synes vi har fått inn så mye fint i butikken nå, jeg elsker vår-varene og alle nyhetene som kommer utover. -Hipphurra for interiørmessen til Lørdagen! 

Det at pastell farger og andre knæsje farger er på vei inn er ihvertfall ikke meg imot? Eller hva sier du ? Er du klar for våren og årets nyheter? 

Kjære Karoline on 21.01.2012 at 12:58 am: Send oss mail på Ckinterior@hotmail.no så skal du få koden til gavekoret av oss =)

Bedre sent enn aldri...

Fy som tiden har gått idag, unnskyld altså...

Idag har det vært full fart siden jeg stod opp og gjett hva jeg klarte (?) Ikke bare glemte jeg det nye kortet mitt fra sparebank 1 hjemme, men jeg klarte å nesten misse toget, gikk med 2 forskjellige støvletter ( altså en ulik sko på hver for)og sist,men ikke minst klarte jeg å surre med t-banen.. Jeg sier det nok en gang jeg altså, jeg er et stort surrehode på to bein med ulike støvletter. Gjett om folk rundt fikk seg en god latter der jeg labbet rundt med to ulike sko. Makan altså, jeg er sikker på at det er kun jeg som klarer å få til noe slikt. 

Uansett..Timene idag har rett og slett bare flydd av sted og jeg har klart å komme i mål med de fleste mailene, det kaller jeg godt jobbet ettersom jeg har hatt mer å gjøre denne uken enn jeg har hatt noen gang.. Noe jeg i bunn og grunn er veldig glad for. 

Nå er turen til Tyrkia bestilt og om et par mndér går turen ned ditt for å godkjenne og sjekke møblene og stæsjet vi skal ha sendt hjem til Norge. Jeg merker jeg ikke får tiden til å gå fort nok, det skal virkelig bli stas å se sin egen produksjon in real! 

Jeg merker jeg er litt små stolt også, jeg har nemlig sittet å tegnet mange tegninger på varer selv, jeg har hentet masse inspirasjon fra den røffe maskuline stilen, men myket den litt opp slik at det ikke blir for "hardt" å se på. Når jeg ser at varene er slik jeg vil kommer jeg til å vise dere masse bilder... Uansett imorgen er det tilbake i "Normalen" og nye interiør bilder kommer ut og det er vel noe de fleste interiørglade liker tenker jeg(?) 

Er det noe dere ønsker å se mer av isåfall? Bare si ifra så skal jeg se om det er noe jeg kan få gjort noe med =) 

Nå er det opp i sengen hvor reisen går videre inn i drømmeland hvor jeg har bestilt tur til Hawaii med -all inclusive . Vi skrives mine vakre!

God morgen!

Hei og hopp, har dere stått opp? 

Vel, her er dagen godt igang og jeg står på farten for å rekke toget inn til Oslo. Det å kjøre inn der orker jeg rett og slett ikke når det finnes så fine transportmuligheter som tog. 

Som dere vet selger vi unna litt for å få på plass litt nytt og i den anledning tenkte jeg å legge ut det vi ikke har solgt ennå. 

Skjenken vi har brukt til tvbenk selges for 2500 kr og er i heltre, altså-BLY TUNG.. ( sendes ikke med post, må hentes her) 

Dette lille bordet selges for kr 500,- 

Begge deler er pent holdt og uten feil ( kanskje noen bittesmå malings merker, men dette kan enkelt males over ) 

Dersom noen er interessert send meg gjerne mail på Ckinterior@hotmail.no

Ha en nydelig dag , vi skrives! 

Slik ble det.....

Endelig er bordet på plass og jeg kunne ikke vært mer fornøyd enn hva jeg ble.. Det passet perfekt til til sofaen og stuen, en lun og deilig tv´stue er topp for en tv´slave som meg. Sofaen beholder vi, ikke fordi vi ikke får solgt den, men av den enkle grunn - den er for pen til å selge bare for å gjøre det og når det  nye nå kom inn passet den bedre inn med en gang føler jeg. Litt "økonomisk" må jeg være selv om jeg falt pladask for den lyse sofaen. 

Bildene av stuen ble litt mørke, men jeg skal prøve å få tatt nye i dagslys senere denne uken! Jeg lover!

Nesten alt i stuen min er fra Villapaprika og lampen i taket fra Halvor bakke svarte virkelig til forventningene, endelig er maneten av en taklampe som hang der tidligere vekk. Den har nemlig aldri kommet til sin rett her i huset selv om den hang midt i taket i tv´stuen.. Vi fikk heldigvis lagt på et par lamper av denne ekstra og er noen interesserte må dere bare løpe og kjøpe! Den store koster 1499 og den lille ( medium str) koster 999,- Begge i grå stikk. 

Taklampe Halvor bakke finner du HER , Stort tinnbrett finner du HER, Lyslykt finner du HER , Pledd lysmeler ull HER, Ull Puter lys melert HER. Lyslykt metal liten HER.. Er det noe du lurer på er det bare å si ifra =)

Vel, nå skal jeg jobbe litt, 100 ting på planen og litt over en time igjen av dette døgnet. 

Ha en nydelig kveld! 

 

Tilbake i hverdagen...

ENDELIG! 

Jeg er ikke personen som liker å være hjemme med sykdom, det er faktisk det verste jeg vet altså. Jeg tror jeg kom meg halvveis igjennom mailboksen igår og idag er målet å bli ferdig. Uff jeg hater å ligge etter med ting,spesielt når jeg har et en så bra "gli" på det hele veien den siste mndén nå. Vel, det måtte vel skje når man heter Camilla og ikke velger å lytte noe til kroppen før den sier STOPP. 

Idag klarte vi av alle ting å forsove oss, hva skjer? Jeg har faktisk klart å "slumre" med vekkeklokka og ikke våknet av den igjen. At jeg spratt raskt opp av sengen når jeg oppdaget dette er ingen tvil. 2 brødskiver og et glass juice senere var ungene plassert i bilen og jeg på vei til jobben. Jeg tror at jeg ble halvveis lam i hodet igår etter at løshåret gikk av, det virker ihvertfall slik. 

Uansett, nå skal jeg snart få besøk fra Tyrkia og som dere vet så skal villapaprika selge egenproduserte ting iløpet av noen mndér som kommer derifra, det blir stas det!  

Nå får jeg kaste meg rundt, en pall med varer kom nettopp inn døren og en pall med varer skal ut igjen nå iløpet av noen minutter! 

 En nydelig dag ønskes til dere alle! 

Etterpå kommer bilder av det nye bordet, taklampen og resten av stæsjet ;)

Røff og romantisk.

En stil skal være personlig og egen og det er viktig at man tør å følge sin egen interiørsti  om man skal få til nettopp det. 

Jeg liker å blande ulike elementer og "personligheter" mot hverandre, dette gjør ofte interiøret mer synlig og personlig for meg. Magien er å klare å blande det tøffe-røffe med det romantiske og feminine. Det er viktig å sjonglere disse stilartene for å få endene til å gli naturlig inn i hverandre.

Jeg mener personlig selv at vi som personer forandrer oss ettersom vi blir eldre, nye inntrykk hentes, man lar seg inspirere av noe nytt og dette "drar" man med seg inn i hjemmet. Det er vel nettopp derfor jeg mener så bestemt at interiør ikke er en hobby som man blir ferdig med, men som man heller utvikler ettersom man lever livet.

Livet står ikke stille..

Men man lærer seg å bli mer glad i noen ting ved det enn andre. Litt slik er det med hus og hjem kombinert med en hobby som heter interiør også....

Like today....

For meg er fargetoner, produktets funksjon og gjenstandens utseende veldig viktig for å få det til å fungere i hjemmet mitt. Jeg liker at alt kan brukes, men likevel være ukjent og nytt. Det er noe som gjør hver en ting veldig spennende for meg og jeg klarer ikke la være og prøve ut en ny stil dersom den får meg til å "dagdrømme" om den-

Ikke bare 1 eller to ganger.. Men fler. 

Jeg tror at dersom man er kreativ innenfor interiør er det en kreativitet som bare vil fortsette å utvikle seg og nettopp derfor er det veldig viktig å la seg selv få lov til å prøve seg litt frem og "teste" noen grenser. Veien blir jo til mens man går og går man feil finnes det alltid en vei tilbake,selv om den kan bli tung. Somregel blir det til slutt veldig lærerik og man sitter igjen med en erfaring eller lærdom man ikke hadde fått dersom man ikke våget.

Jeg velger ofte å la meg hente opp ideer og den siste tiden har jeg falt mer og mer over på den røffe-tøffe romantiske stilen som leker med de forskjellige materialer og nye kombinasjoner.

Den franske landstil blandet med den røffe "hverdagen" gir interiøret et spennende særpreg, bare på en littannerledes måte.

Litt sånn- det er spennende å se på stil...

Som jeg liker å si - Ekstraordinære hjem, for ekstraordinære personer setter ekstra spesielle særpreg på et hjem. 

Litt fordi--man må våge å være litt "egne"  for å skape et litt "eget" hjem .For meg er det viktig...

Det er lov å våge å bevege seg i en annen retning.

Selv om det er i en helt ny !

Frustrert frue.

Etter å ha sittet i over 4 timer å tatt av over 150 lengder med extension følte jeg at absolutt hele hodet mitt var blitt revet i fillebiter, gud så vondt. ! Jeg har sagt det hver gang -ALDRI igjen, men så setter jeg det på igjen noen uker senere.. Jeg håper virkelig jeg har "lært" denne gangen for jeg er ennå tungpustet.. ha ha.. At jeg sitter som en frustrert frue igjennom prosessen er ingen tvil..

Malin min kjære venninne og frisør ble helt svett stakkars, jeg blir nemlig litt "hissig" når jeg blir lugget og dratt i håret mitt, heldigvis er du likedan Malin. (!)

Nå har jeg nærmere 200 mail å besvare, så det er vel bare å starte hvis jeg noen gang skal bli ferdig.. Det å blogge betyr mange spørsmål men så er dere jo så utrolig nydelige på mailene deres også da. Jeg sitter for det meste å bare smiler meg igjennom mailboksen min. At det har hopet seg opp med så mange mail er bare min egen "feil". Jeg har vært i dårlig form et par dager nå, noe som har gått utover overskuddet som -somregel ALLTID er der, men nå er formen tilbake og det betyr -----MASSE BLOGGING og raskere svar.

Med huset på plass, middagen i ovnen og en god stol plassert foran skrivepulten skal jeg ta fatt på spørsmålene deres, noe som jeg med sikkerhet vet vil ta bittelitt tid... Jeg har ihvertfall forhånd skrevet ned et innlegg tidligere idag som jeg tror dere vil like, litt nytt og morsomt-- det er vel ikke å forakte eller hva?  

Jo, også har jeg faktisk begynt å trene igjen!! *jippi* Formen er alt MYE bedre og jeg har bestemt meg for å bli skikkelig STERK med "spagetti"armene mine.. ha ha..  Jeg er nemlig ei som "hater å dra treningsstudio, men nå har jeg faktisk begynt å like det... -Ikke dårlig altså....

Frem til vil skrives igjen, hei så lenge!

På plass med keramikk

Nå er det bare få dager til de nye bordet vårt kommer på plass og under 1 uke til interiør messa, denne uken må bare bli bra ! Jeg gleder meg som en unge til denne messa, er det flere som skal på den?  Det å dra på interiør messe og bare gå rundt å nyte forskjellige interiør inntrykk skal bli en stor fornøyelse-ingen tvil. 

Uansett...

Idag har dagen gått til mindre husarbeid enn planlagt, jeg har nemlig vært i litt dårlig form. Kroppen er sliten og sofaen har vært min beste venn, jeg tror noen hektiske uker med  10-12 timer arbeidsdager har tatt litt knekken på meg. Jeg har derfor latt hele denne dagen gått med til å bare nyte det å la meg selv få slappe av, selv om jeg føler meg skikkelig lat når jeg ikke gjør noe. he he. 

Jeg har ihvertfall fått vannet blomster, ryddet og støvsuget..Det var heldigvis ikke så mye som skulle til, noe som idag var like greit.

Disse  tøffe keramikk pottene er ihvertfall det beste kjøpet på leeeenge, jeg lurer litt på om jeg skal ta inn noen liknende i butikken(?) Hva synes du? Hadde jo passet perfekt inn hos de fleste disse her=) 

 

Resten av kvelden skal fortsettes å nytes på sofaen med kebab ( som har blitt en tradisjon for Håkon og meg) til søndags filmen på kanal FEM , Sjokoladeis og rød coca cola... en usunn og deilig kveld! 

Først må ungene tørkes og pysjes, de har nemlig badet en time ettersom de spiste middagen med alt annet enn munn.. Snakk om røverunger altså, det var mat overalt. Olíver klarte å lure Mathilde til å ta en neve med ris i trusa og tok like gjerne å fylte på med ketchup.. Mathilde tok igjen og tok all sausen fra tallerken utover hendene for så å smøre det rundt i håret til Olíver.. Det å la små ungene spise alene skjer aldri igjen for å si det slik..Det var bokstavelig talt mat overalt og to sure unger som begynte å "slåss" .Etter noen minutters samtale med hver av ungene begynte de å forstå at det ikke var den rette måten å spise mat på.  Likevel sløyfet de kvelden inn med å helle et literspann med vann utover gulvet på badet, som ikke det var nok tok Oliver like gjerne dusjhodet og satte på fyll styrke  og siktet på speilet på andre siden av badet... Det var vann overalt! Jeg tror aldri jeg har vært mer mettet på dagen enn idag, så at det skal bli godt å få de i seng innen noen minutter nå er ingen tvil! Nå er mamma-Camilla sliten på rampestreker og fått bekreftet en gang for alle at flere unger ikke er aktuelt i dette huset! En under hver arm er mer enn nok.. 

Jeg har fått min dose- testemammagrenser idag. Likevel vet jeg med sikkerhet at jeg kommer til å tenke at jeg har verdens beste barn når jeg går opp for å bre over dem dynen etter at de har sovnet.. Mammahjertet er noe rare, men fine "greier" dere. Eller hva ? 

Vi mammaer kan jo nesten bli helt tullete av det. 

Det at to så "uskyldige" barn kan gjøre så mye pøbel på en og samme dag er helt utrolig. 

En hvit morgen..

Snøen ligger som et hvitt teppe på bakken, på himmelen titter solen sakte,men sikkert frem. Ungene går rundt å hopper, de ønsker nemlig å gå ut å få prøvd akebrettene sine litt. Vi har som de fleste sikkert vet omtrent ikke hatt snø er i Fredrikstad i år, så når den først kommer er det veldig stas! 

Siden Hagen vår er slik at den går skrått, noe som gjør at de kan være ute å ake i hagen uten at vi må ut alle 4 for å komme oss noen plass. Olíver er nemlig veldig stolt, han og Mathilde fikk for første gang igår lov til å leke ute i hagen vår alene. ( selvfølgelig under tilsyn) Om 1 år begynner Olíver på skolen og om 1,5 mnd er han 5 år.. Jeg blir helt svett av tanken, tenk at han jeg ikke har noen bleiebarn, våkennetter, gurglelyder eller babytid med de lenger. Når vi fikk Mathilde gikk vi på en måte fra en babytid og inn i en annen, så det at vi nå ikke har en liten baby lenger er veldig uvant, spesielt når vi faktisk ser hvor "store" de har blitt. For ikke å snakke om herlige. ! Hver en alder har sin sjarm og ungene er er den perfekte - *kranglerheletidenogsvarefrekktilmammaogpappa*  alderen, ifølge Olíver er vi alltid dumme om vi ikke gjør som han og Mathilde hun går i sin storebrors fotspor. MEN, de er jo gode også da, de er bare litt mer i *testegrenser* epoken nå enn tidligere. he he.

Vel, huset står på hodet og vi skal kose oss med egg og bacon før dagen starter for fult!

En relativ god start på denne morgenen! 

Et must i en ellers så hektisk hverdag. 

Nå dagens shopping...

Jeg har rett og slett fått dilla på sleng bukser, fletta bånd rundt hodet, pannelugg, "korte" topper, lange skjørt, blonder og dilldall. 

I´m on my way back to the 70´s..

Frem med slengbuksene og "hippie" stilen.. I just love it deeply ! 

Buske- Gina

Genser - Pondus 

Pumps- top shop 

Veske -Villapaprika

Dressjakke- H&m

Trend & Tips.

Trendene skifter like fort som året går og er du heldig klarer du kanskje henge med, men dette er ingen selvfølge. Vi nordmenn er noen " verstinger" på å pusse opp,kjøpe nytt, bytte ut og fornye oss selv og hjemmene våre. Likevel er jo realiteten slik at vi ikke kan bytte ut alt til en hver tid, selv om lysten mange ganger er der til det. 

Spørsmålet jeg ofte får av dere er ; " hvordan klarer du å fornye hus og hjem hele tiden og hvor gjør du av ting?" 

Vel, det stemmer. Jeg bytter ofte ut puter,pledd og annet, men jeg liker også å kombinere og bygge på det jeg fra før har. Jeg har lært meg det siste året at det alltid vil være mye jeg vil ha, men det er ikke alt som passer til det hjemmet vi idag har. 

Siden jeg driver egen interiørbutikk gir det meg muligheten til å skifte ut mindre ting oftere, men jeg merker jeg likevel har blitt veldig glad i tingene mine og lysten til å bytte det jeg har helt ut er der ikke på samme måte lenger. 

Iår er det pastellfarger, knall rosa,oransje og blått osv som er på vei inn, noe som betyr mye farger. 

Vil du fornye hjemmet ditt, men likevel ikke bruke en formue på det ?  Benytt deg av å for eksempel kun kjøpe et par nye lys eller et pent putevar, da ser du fort om fargen faller i smak og kreativiteten din kommer mye fortere frem. Bytt ut te-koppen eller godisskålen med en vakker pastell farge å gi deg selv muligheten til å se en farge fra en annen vinkel. 

Det er ikke så ofte så mye må til, kanskje en liten lyseblå skål med en knall rosa hortensia i er nok for å gi deg vår følelsen. Liker du det rustikke, men føler hjemmet ditt er for "pent" og vanskelig å kombinere med denne stilen. Prøv deg frem med et tøft loppefunn eller sink bøtte med for eksempel noen tøffe lys i eller noen flottes store oliventre. Det å starte forsiktig er ikke alltid så dumt, da lar du deg selv få sjansen til å se om du liker det. 

Det er ikke alltid så dumt å starte forsiktig ..

Det er noen ganger det beste! 

Så noen enkle generelle tips til deg som vil fornye.. 

Prøv å skap noe eget. 

Bytt ut kun putevaret og ikke hele puten ( dette sparer man litt plass på) 

Kjøp grunnlegende farger på det som skal være hovedbase og bryt heller opp med tekstiler og lys. 

En pen blomst kan noen ganger være nok! 

God morgen- vakre!

Her kommer snøen sidelengs og himmelen er helt går, egentlig et skikkelig møkkavær, men sånn er det... Jeg elsker faktisk alle årstidene, men iår føler jeg det bare har vært grått her i Fredrikstad.Solen har tittet lite frem og det har for det meste bestått av sludd, regn og grå dager... Godt vi går de lyse tider i vente og at jeg har et hjem som er godt å komme hjem til. Man må jo bare gjøre det beste ut av det været man har også får man heller sette pris på alt som faktisk er bra.. Jeg har nemlig lett for å blitt litt "gretten" i grått vær, men er overraskende fornøyd idag.. Jeg går liksom bare å smiler!

Kanskje ikke så rart når jeg tok et tips jeg fikk av dere og hadde skikkelig putekrig med mine to små trollunger.Gjett om det var 2 små barn som fikk seg en topp start på denne morgenen, for ikke å snakke om meg. hi hi.. Vi har aldri ledd høyere eller mer.! Jeg klarte jo å sovne på sofaen igår, men det tror jeg kroppen min bare trengte, for batteriet mitt er full ladet og energi nivået mitt er på topp!

Det å komme seg på jobben med en god mamma-samvittighet  og masse energi betyr EN ting- En vellykket morgen! Så nå skal jeg begynne å dekorere fasade vinduene våre og nynne på de deilige sangene jeg har lastet ned på Spotitfy  lista mi!

Det kan ikke bli bedre!

Det er virkelig sant at de små gledene i livet kan være de mest verdifulle!

Etterpå skal jeg sette sammen et nytt og spennende interiør innlegg til dere som skal komme under en egen kategori, nemlig--- Trend og tips... 

Siden dere stadig etterspør varer, farger, tips, trender og ideer tenkte jeg.. Hva er ikke bedre enn et eget- gjør det selv innlegg..

Vel, først- vindudekorering ----Vi skrives!

For en start...

På en nydelig helg! Idag har jeg fått på plass litt nyheter i huset og fått høre at det nye bordet er ventet til mandag!!! Jippi! Det skal bli så morsomt å få det på plass, for jeg elsker det bare mer og mer for hver gang jeg ser det. Litt grovere elementer skal bli helt perfekt å få inn i huset og perfekt å kombinere med det lyse og mørke ellers i huset.. 

De hvite nye lin putene er faktisk helt rå, de minner litt om Lexington sine puter, men prisen er jo en helt annen.. 298 kr for 50x70 og 239 for 50x50... Vi har akkurat fått de inn i marineblå og lysblå også samt 50x70 i fargen beige slik som den jeg har midt på bildet! .. ÅÅÅ vår og sommer varer- Jeg elsker det! 

Og dere vet dere hva... (?) Idag fikk Villapaprika AS nytt lokale, et STORT lager!  Noe som har vært etterlengtet i lange tider nå, da det vi har hatt har vært litt "krunglet" .. Men man jobber seg oppover og et sted må man jo starte.. Jeg gleder meg ihvertfall masse, endelig får vi mer orden i sysakene og et større vare sortiment på nettbutikken også!! *jippi*

Nyhetene i år er bare til å "spise" opp. 

Knaggen som jeg har hengt teppene på er fungerende til det meste, men pga vi fikk de inn i STORE ble de geniale til å bruke som -teppeknagg.. Tøffe er de også og prisen ligger på 189,- kr ..

Bilder kommer inn i nettbutikken ikveld, jeg skal si ifra og legge ut link når alle varene er klikket inn =) 

Vel, vi blogges om litt, nå skal jeg spise tacos og deretter legge småtrolla..

Imellomtiden kan du være med i trekningen av et gavekort på nettbutikken vår  ByVillapaprika på en verdi av kr 300,- .Vinneren trekkes på Søndag. 

Legg igjen en liten beskjed så kanskje nettopp du er heldig å kan klikke deg noen nye varer hjem på søndag! 

Nyt kvelden så lenge! 

De gjør så mye ut av så lite.

De etterspurte rotting dekkebrikkene våre har nå kommet inn i nettbutikken. Vi har gått å ventet på disse i lange tider nå, så da er det ekstra stas når de først kommer. 

De gjør så mye ut av så lite...

Og kan brukes til det meste som dekorasjon. I løpet av januar/februar får vi de inn i 4 kantet også, det blir stilig å kombinere det.

Dekkebrikkene koste 59 ,-  og kan kjøpes HER 

Jeg håper dere alle har hatt en nydelig dag! 

 

Det å være mamma...

Er ikke alltid like lett når samvittigheten tar litt over og følelsen på at man skulle vært litt mer til stede overbeviser deg om at du faktisk må ta deg litt sammen for å rekke over alt. Jeg er bare 22 år og har virkelig godt av å jobbe, men når ungene til stadighet må være med mamma på jobben begynner et "varsellys" å blinke.. ( Jeg håper ikke jeg er alene!)  

Jeg føler daglig på samvittigheten pga jeg noen ganger føler jeg ikke strekker til og ofte må " skuffe" de små barna mine med at- "nei Oliver, mamma kan ikke hjelpe deg med det nå" eller " mamma kommer snart hun skal bare..."  Nå begynner Olíver å bli stor gutt og han er liksom ikke lett å "lure", han spør om konkrete ting og er riktig å ærlig når han stiller sine spørsmål. Jeg får ofte spørsmålet - hvordan rekker du over alt? Vel, svaret er så enkelt som at -det gjør jeg ikke.. Og de det går utover er meg selv og tiden med barna mine. 

Likevel gjør jeg alt i min makt for at de skal føle at jeg er der, men det å få kun et par timer med de hver dag er ifølge meg alt for lite. For bare 2 år siden hadde jeg all tid i hele verden, alt var enkelt og ting gikk alltid bra. Er det noe jeg har lært etter det er det at det er ingenting som heter for alltid og aldri, de ordne eksisterer ikke. 

Så idag har jeg gjort noe nyttig, jeg har faktisk planlagt litt alene tid med hver av ungene. Oliver og jeg skal på mor og sønn tur og deretter skal vi ut å spise på mc´rn..( Oliver sin favoritt)  Mathilde og jeg skal på "riding" og deretter skal vi på piknik. Dette er selvfølgelig barnas ønsker og til søndagen skal Håkon og jeg ta med oss begge ungene, turbag og termosen på tur å gå en lang tur i skog og mark med ungene. Dette er virkelig etterlengtet ettersom at vi har jobbet fult begge to siden nyåret startet. 

Så mitt spørsmål til dere andre mammaer- Har dere noen gode tips for små opplevelseturer eller aktiviteter med små barn som ikke koster skjorta?  Tips tas imot med STOR takk!!! 

 

Ha en nydelig torsdag så lenge! Nå skal jeg jobbe 1 time til før jeg skal begynne å pakke litt nettbutikk varer! Vi skrives etterpå..Jeg håper jeg skal klare å få lagt inn den lille filmen min.hehe.. Vi får se, dataekspert er jeg ikke.. huhu...  

Vinneren av ukens konkurranse ble Marthe , vi sender deg en mail og håper å håre ifra dag radig, hvis vi ikke får noen tilbake melding i løpet av helgen trekker vi en ny vinner!

Vi Skrives!

Mye butikk

Bedre sent enn aldri...

Vi har sittet benket foran tven i 1 time nå..Jeg har sittet LIMT fast i sofaen og nøye fulgt med på -psyk forandring.. Jeg kjenner meg sånn igjen og har virkelig godt av å se på dette. Tvangstanker!! jeg er heldigvis ikke alene med å ha det..

Jeg startet nemlig med tvangstanker for nærmere 7 år siden, og jeg synes det er litt "slitsomt" om jeg kan si det selv, nå er ikke jeg av de som ikke klarer å "ta meg sammen" , men jeg får ikke tanken ut av hodet før det er fullført. 

Jeg sliter med at ting må stå par i par og at ting må stå i symmetrisk. Jeg har prøvd å gi meg selv "utfordringer" , men etter jeg har gått å sett på det litt MÅ jeg sette det tilbake slik at det står symmetrisk. Jeg klarer ikke tanken på å gå i sengen uten å ha dusjet først, da får jeg ikke sove eller så føler jeg meg bare veldig ille. Jeg MÅ skifte på sengen 2 ganger i uken, hos ungene noen ganger mer, dette er ikke noe jeg lager noen scene av, men jeg står gjerne å skifter på alle sengene før jeg drar på jobben.. Hvis jeg hadde dratt på jobben med tanken på at sengen være "ren" er hele dagen min ødelagt. I sengen klarer jeg ikke tanken på at Håkon skal ligge på dynen min på noen måte, gjør han det blir jeg enten veldig stresset eller utenfor.. Jeg kan i noen tilfeller bli sint, men han gjør det gjerne bare for å mobbe meg. Jeg nekter å ligge med døren igjen, et håndkle eller en tøffel må ligge imellom den hver natt og jeg våkner gjerne automatisk når Håkon har vært på do eller har stått opp for å så legge noe imellom døren igjen. Dette og det med dynen er noe jeg er helt ekstrem på. Sist men ikke minst er jeg ekstrem på klesvask. Jeg er ikke redd for å ha skittentøy i kurven, men jeg klarer ikke tanken på at en maskin med rene klær skal ligge i maskinen for eks 1 time etter at den er ferdig. Skjer det henger jeg det opp å tørker det for så å vaske det på nytt. 

Tvangstanker er grusomme å ha, men jeg er sikker på at vi er mange som har det uten at det er noe farlig å si noe om det. Jeg er en av de som er preget på en "skånsom" måte, men jeg hadde aldri klart å lukke døren min når jeg legger meg eller hatt Håkon liggende med et ben eller hånd på dynen min når jeg skal sove. Da hadde jeg ikke fått sove..

Jeg har faktisk fått hjelp av min kollega til å la butikken min få lov til å se ut som en butikk og ikke som et showroom ( noe jeg til stadighet kan prestere å gjøre) hehe... Jeg synes det er vanskelig å se at ting ikke står symmetrisk i butikken, men likevel klarer jeg å se at det skal være slik i butikken.. Hjemme hadde det aldri gått.. ( noen synes nok jeg er helt gal, men jeg velger likevel å si ting som de er, de som kjenner meg tar ingen skade av dette altså. hehe) 

Har du tvangstanker, skånsomt eller problematisk ? 

Men dere....

Tusen takk for alle kommentarene dere har begynt å legge igjen, det er så morsomt og gir meg så utrolig mye mer blogglyst. Selv om jeg ser det er mange innom bloggen hver dag er det likevel litt ekstra stas når jeg ser dere legger igjen en beskjed eller to. 

Det har vært mye butikk prat her på bloggen den siste tiden, men etter all responsen og tilbakemeldingene er det godt å se at dere liker det. ( de fleste ihvertfall) 

Butikken i 1 etasje begynner å fylle seg opp, men vi venter heldigvis inn mer.. 

Kjelleren er bare morsom, her har vi bare latt det morsomme være kult ... 

Det at jeg har startet butikk er noe hele familien min er veldig glad for og ekstra morsomt er det når de stadig kommer innom butikken for å ta med seg noe nytt hjem.. Det er nemlig ofte, jeg tror de blir en smule påvirket av den evige praten min om at ,-" nå må dere komme å se, nå har gjort om igjen og fått inn masse nytt" .. Så etter gårsdagens innlegg her på bloggen var det ingen overraskelse at min store søster Margrethe kom innom for å se og ta med seg et duftlys jeg har fått henne avhengig av.. Apropos min søster, hun har faktisk begynt å blogge, noe jeg synes er veldig morsomt ettersom jeg faktisk har sittet å "fristet" henne med denne blogg tilværelsen. hihi.. Bloggen til min søster kan du lese ved å trykke HER  .. Det ser faktisk ut som min søster er bitt av bloggbasillen. Nå er hun nesten mer aktiv enn meg.. tehe... 

Imorgen skal jeg faktisk prøve å laste inn en liten "film" på huset og min rare familie ettersom jeg daglig har fått spørsmål om det de siste 2 ukene nå. Om jeg klarer det må jeg jo se på igjen da,men dere setter meg jo på prøve noen ganger. (noe som forsåvidt er veldig bra)

Vel, nok pjatt-pjatt på denne fruen.. Ha en nydelig natt alle sammnen!

Litt til hjemmet.

Idag var lykken stor da jeg tillot meg selv å kjøpe med meg "drømmelykten" hjem fra butikken, den nye stjerne lykten fra butikken min har fått meg til å bli helt fortapt. 

Den gjør mye ut av ingenting. Stor og lekker! 

Itillegg er det ikke noen stygg pris på den. 539,- 

Vi har alt solgt godt av de på mail fra igår så vi får neste "lass" med disse neste uke.  Hvor mange vi får er ubevist, men 4 er alt forhåndsbetalt og lagt til side, så om du vil være sikret en slik må du bare si ifra eller gå inn å kjøpe en HER

Jeg elsker den blå fargen og tok også med meg denne tøffe bagen. Denne tenkte jeg å ha enten med håndklær i på badet eller pledd og puter i spisestuen. Denne koster bare 99 kr, den kan du kjøpe HER 

 

Pga nettet på jobben har vært nede har jeg ikke fått blogget fra jobben idag. Fremover nå vil det å blogge fra jobben gå som en drøm, endelig! 

Ellers har vi fått ferdig butikken så godt det lar seg gjøre før neste lass med varer kommer.. Vil dere se litt bilder av det ferdige resultatet?  Butikken forandret seg helt nå når den ble over to plan. Gjett om jeg gleder meg til å dra på jobben neste gang nå. Det å ha en arbeidsplass som man trives på og en jobb man trives med er så utrolig deilig. Uansett hvor krevende det kan være både fysisk og psykisk.

Mange etterspurte sink potten i hjerte fra forrige blogg innlegg, vel den største koster 349, medium 298 og liten 249, De kommer ut i nettbutikken, vi må bare få inn alle først, for slik som det er akkurat nå mangler vi 10 av hver str

Nå skal jeg kaste meg litt rundt.. husarbeidet og klesvasken forsvinner ikke av seg selv, hmmm? rart det der(?) he he..

Ha en nydelig kveld så lenge da, dere! 

Så ble vi 1 etasje rikere...

Nå gleder jeg meg virkelig til å vise dere en smake bit av hvordan det har blitt i butikken. Ja, for den har faktisk blitt annerledes og UTROLIG morsom om jeg får si det selv. 

I kjelleren har vi valgt å ha en skikkelig cottage preget stil, her skal ingenting være glatt og "nydelig" kun tøft og morsomt.. Litt sånn - Velkommen ned i kjelleren stil. 

Pallegavler, nydelige pastell farger.. 70 tallet er velkommen! 

Spisestuen er bare stygg-kul og det er det som gjør den så utrolig passende her nede.. Bordet er faktisk nytt og kjempe tungt og stolene er splitter nye og venter på resten av "kameratene" sine som skal stå rundt bordet med dem =) Imorgen kommer mer på plass og inn og da er det full rulle. 

Oppe blir stilen en helt annen, maskulin og feiende flott, kontraster mellom etasjene gjør de ulike etasjene så morsomme. Liker du den grove, natur og veldig cottage stilen er kjelleren fylt opp med nyheter til dette med nydelige pastellfarger og masse morsomt. Liker du det røft,enkelt og veldig pent vil 1 etasjen være perfekt.. 

Oppe har vi nå fått på plass noen nye lykter, disse er bare helt råe! 

Litt rensligere og elegant møter deg her... 

 

Så imorgen er alle hjertelige velkomne til å se vår nye tøffe "kjeller", med vårens siste nyheter! 

"forskjellige stemninger. 1950 tallet

Alle følelser er forbundet med farger, og hvert et rom i hjemmet kan man da uttrykke forskjellige stemninger ut av. For å finne den beste stilen for et hjem er det viktig å vite hvordan familien som bor der fungerer, da er det lettere å få plassert alt det funksjonelle mot hverandre slik at man blir fornøyd. ( innlegget er basert på 50 tallet, men 70tallet også)

Denne vinteren har tekstilene bestått av mye ull,lin og velour, lekre kombinasjoner som gir et grovt og "lunt" inntrykk.For å lettest mulig klare å få en rolig overgang på ulike farger og tekstiler er det viktig å prøve å ikke blande kalde og varme farger mot hverandre. Det kan lett "skjære" seg litt, da varme toner ofte går over i gul nyanser og kalde grå nyanser.   

Jeg har alltid sagt at jo mer personlighet et produkt kan skape, jo mer riktig er det. Nå som 50 tallet er på full vei inn betyr det mye farger, oransje, gult,grønt og knall rosa . Skal vi stole på "ekspertene" vil nok de fleste hjem bestå  av farger denne våren/sommeren.  

Det som er så morsomt med alle fargene som nå kommer inn er at vi kan være litt mer "vågale" og "lekende" på interiørfronten,  de fleste av oss interiør glade damer vet jo å more oss med hus og hjem, men det å kunne ha de gøy med skikkelig -knalle farger skal bli litt ekstra morsomt. 

50 tallet og hjemmene bestod av lekre farger. 

Farger gjør en glad ( ihvertfall sies det så), så da er det kanskje ikke så rart at husmødrene alltid bestod av fornøyde damer, som elsket hjemmetilværelsen.. 

På 50 tallet var det meste av det som ble skapt av inventar praktisk for hjemmet og kjøkkenet bestod som regel av ulike arbeids soner. En tilberedning sone, en vaske sone, en steke sone og en arbeids sone. Selv om et kjøkken idag fremdeles består av ulike soner, var alt lagt opp mer praktisk likevel.  

Slik som ovnen på bildet over husker jeg mine besteforeldra hadde, det er rart å tenkte til bake og se så mye "gammelt" design komme mer og mer tilbake. Som for eksempel Kitchen Aid sine produkter, retro, klassisk og veldig  lekent design i typisk 50 ´talls farger. I 1950 var det også om klasse, modernisme, og nye måter å bruke farger. De fleste "moderne møbler" som selges i dag er fashioned etter 1950interiør, tro det eller ei .

Itillegg til dette var innføringen av moderne design ordninger i 1950 inkluderende i dynamiske farger i maling, gulv og tekstiler. Designere i 1950 utnyttet nye teknologier av dagen ved å kle boliger og kommersielle virksomheter i fet, space-agefarger. Tradisjonelle designstiler var fortsatt utbredt,  og inkluderte fargevalg tydelig forskjellig fra den moderne paletten.

Nå lever vi jo i 2012, så stilen vil aldri bli helt den samme, men det er utrolig hvor kult og morsomt vi kan blande dages produkter med produkter som ser ut som de har blitt tatt rett ut av en film eller et bilde fra 50´tallet.

 La deg selv vippe av pinnen og ikke bli sittende fast i kun jordfarger.

La deg inspirere og fascinere ..

Vi går nå mot lysere tider ! 

Prøv å finn den røde trå og ikke overdriv og miks for mange farger sammen, hold deg til en eller to nye farger i et rom og ikke glem.. Produktet skal synes i sin riktige sammensetting- ikke bli slitsomt å se på..

Så koselig...

Idag har det gått i et fra jeg kom i døren på jobben til nå, ååå, som jeg elsker butikken min altså.. Blir bare mer og mer glad i den jeg, men det er vel kanskje ikke så rart når det har blitt min lille baby, 

Heldig er jeg også for jeg har nemlig de flotteste bloggleseren av de alle og idag har jeg hatt et utrolig trivelig besøk av Carine og hennes 2 små  nydelige barn. Jeg synes det er så koselig når jeg lærer meg å kjenne igjen ansikter og at dere blogglesere faktisk kommer langveisfra for å besøk meg og butikken min, det er så spesielt og utrolig koselig.. 

Nå har jeg fått på det hvite trekket på sofaen vår, dandert de blå og brune putene i sofaen samt ryddet butikken slik at den er klar til resten av varene kommer denne uken( forhåpentligvis imorgen) .. Det å ordne i butikken er nesten 10 x morsommere enn å ordne hjemme, nettopp fordi her har jeg mye mer å sette fingrene mine i og her skal ting faktisk forandres,fornyes osv ..Alt etter hvilken varer vi får inn... 

Jeg har idag fått frem det blå og gjort den romantiske spisestuen litt "grovere.. 

Forandring fryder..

I disse dager er det mye blått som gjelder, og de av dere som liker dette kan trygt handle inn denne fargen.. Vi oppdriver nesten ikke nok, og den er helt magisk å blande inn med den pudder rosa fargen som er nå og til alle de knalle fargene som kommer utover mot sommeren =) Personlig selv synes jeg også det er utrolig stilig og blande inn den blå med det brune og grå også.. selv om fargene er veldige rolige mot hverandre gir den blå fargen den brune og den grå fargen litt mer liv.. 

Det som er så fint med denne blå fargen er at den går over i gråtoner og ikke i lilla, så de blir ikke så "masete" og er derfor kjempe lette å kombinere. 

Idag har jeg hatt en leverandør på poser og papir innom butikken, gjett hvilken farge jeg valgte på gave papiret og silkepapiret, hehe..Jo, nemlig marine blå med pudderrosa og marineblå gavebånd til. Posene blir litt "røffere" enn de kjedelige hvite posene vi idag har... Gleder meg kjempe masse jeg nå.  

Nå skal fru Kvarsvik pakke videre.. 

pakke, pakke og atter pakke.. 

Jeg gleder meg til tips innlegget mitt etterpå jeg også gleder jeg meg masse til å se om dere liker det =) 

Ha en nydelig mandag så lenge. 

 

Sleng er inn....

Det er absolutt ingen tvil- Sleng er absolutt inn. Jeg elsker at mange av buksene som kommer inn nå har sleng, det er så morsomt.

Litt tilbake i tid... 

Bukse - Acne 

Pumps - top shop 

Skinn jakke - vero moda 

Genser - Bik bok 

Skjerf - Villapaprika

Veske/bag - Villapaprika 

Når det var sleng sist husker jeg spesielt godt at jeg elsket å ha de hengende over Buffalo skoa mine som igjen hadde store lisser eller platå. he he.. Nå blir det ikke Buffalo på beina, men sleng det , det skal jeg ha..

Vel , nå skal jeg sette meg ned å jobbe med morgen dagens innlegg, jeg skal nemlig komme med mange gode tips ,( håper de blir gode ihvertfall) anbefalinger og ideer... Det er jo så mange som likte mitt forrige tips innlegg, så tenkte derfor å prøve igjen.. 

Er det forresten noe dere ønsker mer tips eller anbefalinger om? 

Bare si ifra isåfall, så skal jeg absolutt gjøre mitt for å komme med svar.. 

Vi skrives mine kjære, nå er det snart søndagsfilmen på kanal FEM og kebab.. En perfekt avslutting på en lærerik og utrolig morsom helg! 

 

 

 

 

Vårt hjem -Villapaprika

Etter et kjempe koselig besøk av verdens hyggeligste fotograf og en rekke "vanskelige" spørsmål er  jeg spent på å se resultatet. Det er så spennende å så bilder av huset jeg faktisk ikke har tatt selv, det blir liksom litt nytt..

Igår lovet jeg dere bilder av huset vårt..

Velkommen inn til oss i paprikakroken, mitt lille..

Villa Paprika.

Kjøkkenet;

Spisestuen

Tv Stuen

2 etasje;

Olíver sitt rom

Mathilde sitt rom

Badet vårt

 

Vårt soverom

Er det noe dere lurer på er det bare å si ifra =)

Jeg tenkte å gi bort 2 stk lyseblå thg lys fra villapaprika. Ønsker du muligheten til å få to slike må du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet. Husk å være nøye med å skrive riktig mail adresse og hva du selv skriver, det ble nemlig mye tull i kalenderen til jul, da mange av dere skrev mail adresser dere aldri har svart på og flere la ijgen nesten identiske kommentarer med like navn.  

Vi skrives etterpå!

 

Ha en nydelig kveld så lenge!

Som på 1700 tallet...

Endelig har vi fått opp våre nye liftgardiner  på kjøkkenet og tv stuen står for tur. Min svigerfar fylte 61 år torsdag så idag har vi vært i selskap der og spist deilig mat, min svigermor er nemlig utrolig flink til å lage verdens beste mat.. Det er ikke noe som er bedre enn en deilig middag, jeg er matmoms.. tihi..

Vel over til liftene på kjøkkenet, de passet rett inn. Etter å ha lett overalt fant jeg endelig disse på Home & Cottage , de var like "stygg-pene" som Hospital lampene.. 

Gamle lifter i 1700 talls preg .. Utrolig morsomme. 

Helheten får dere se imorgen... 

Jeg har nemlig ikke begynt å dekorere vinduet ennå.. 

Kanskje dere vil ha et hus maraton imorgen? 

Selv om ikke de nye møblene er på plass ennå, skal jeg vel klare å få det til likevel. Ungene har det nemlig kjempe fint på rommene sine nå.. Selv om det var krevende å få fargerike rom fylt opp med leker som Spider man og Dora pent. Gir man seg ikke får man til alt. 

Vi får jo som tidligere nevnt en fotograf hit imorgen så pent og ryddig i huset må det jo bli. 

Er det noen spesielle rom dere ønsker å se mer av enn andre ? Si ifra, så skal jeg gjøre mitt for å få det til. 

Nå skal jeg se på litt Notting Hill , Julia Roberts er min favoritt skuespiller. Vakker ,naturlig og utrolig sjarmerende.. 

Jeg elsker den filmen... 

Nyt kvelden mine kjære <3 

 

Full sving...

Idag er -to do - lista kjempe stor, siden fotografen kommer hit imorgen må jeg få alt på plass idag slik at jeg er sikker på at det er rent og pent til det. Selv om vi ikke har så stort hus, er det likevel nok å sette fingrene i.. Jeg har jobbet litt for mye forrige uke så huset her hjemme har bare stått. Alle rene klær har ligget i bunker rundt på spisestue bordet, hybelkaninene begynte å be inn til familiefest og rotet har vært en smule "usynlig" de siste dagene.. Et godt tegn på at her må det ryddes. 

Før all jobb idag lagde min kjære mann en deilig frokost til oss. 

En perfekt start på dagen..

 

Og helgen..... 

Ikveld tar jeg nemlig helg og da er det NULL jobbing frem til mandag, kun familiekos, hus-pynting og bloggen.  Det er ikke noe som er bedre enn å bare gå rundt å kose seg med litt små plukk i hjemmet når du vet du har fri og ikke MÅ gjøre noe, men gjør litt likevel.. Det er slike dager som gjør husarbeid morsomt, eller hva? ( hvis man kan kalde det morsomt?) ..

Nyt dagen, så skrives vi mer etterpå.. 

Jeg klarer nesten ikke vente med å få opp de nye liftgardinene etterpå.. *Smiler*  Dere kommer til å elske de.. 

Jeg selger forresten disse nydelige liftgardinene i beige/grå velour for 1200 kr, ny pris kr 4000,- . de er 115 cm bred  x,- 120 cm lang ( standard vindu) .Send mail på Ckinterior@hotmail.no dersom interessert. ( kjøpt hos jorunns )

 

Full planlegging.

Jeg gleder meg til å dele dagens nyheter med dere, jeg sitter nemlig i dette minutt i bloggmøte med han som jobber med bloggen min.. Han har nemlig kommet med en liste på ting jeg må ta tak i, begynne å jobbe med og starte å planlegge.. Jeg er sikker på at dette blir superbra, for jeg merker jeg har skikkelig troen på dette. 

Kanskje jeg får lov å røpe noe til dere iløpet av kvelden.. 

Jeg skal prøve å overtale han slik at jeg kan dele litt av det nye og morsomme med dere.. 

MEN, er det noe dere har lyst til å se mer av, lese mer om, inspirasjonskilder osv? Jeg vil gjerne gjøre mitt for at mine kjære lesere skal bli fornøyde. Bare legg igjen ditt ønske, så skal jeg sette meg ned å se på det med en gang.. =) 

Har dere hatt en så langt fin start på denne helgen?

Det håper jeg !

Idag er jeg -treg!

Oj som det går, ennå en uke er omme og jeg gleder meg til å ta fatt på den 3. uken i januar.. Denne helgen kommer til å gå unna, det kommer nemlig en fotograf hjem hit i helgen å skal ta bilder til et meget kjent magasin. Noe som skal bli kjempe morsomt!!! 

Det er så morsomt at det skjer så utrolig mye positivt i livet mitt om dagen, det forrige året var ikke noe særlig til tess i forholdt til livet mitt, da jeg følte jeg bare jobbet livet av meg på jobb og hjemme for å komme noen vei. Nå snart 1 år senere begynner all den tiden å bli verdt hvert minutt. Dette året vil komme med så utrolig mye nytt og dere har masse å glede dere til, dere skal få bli med meg på jobb igjennom film, lære dere å kjenne meg og det livet jeg faktisk har og lever, for det er ikke rosenrødt hver dag. Jeg har nå virkelig satset og da pleier jeg ikke å gi meg.. 

Nå begynner det lyseblå å komme inn og imorgen skal nye lifter opp i tv stuen, grove linlifter jeg simpelthen bare måtte ha..

Bilder skal det nemlig bli mye av fremover...

Det lover jeg ...

Jeg har nå funnet verdens kuleste kombinasjon av de ulike fargene, da jeg ikke klarer å velge mellom hvem av fargene jeg vil ha hjemme. Jeg tror nemlig dere vil like hvordan jeg har blandet det. 

Jeg mener nemlig selv at jeg har vært bittelitt- KUL..

Som min sønn så pent sier det..

Jeg får komme meg i barnehagen å hente de før den stenger.. Klokken går fra meg og jeg har så vidt begynt på dagen.. Uff dårlig planlegging kaller man slikt.. Et typisk eksempel på  -camillatid..... 

Jeg er frelst.

Jeg har alltid likt den tøffe stilen med synlige flater, grove linjer og myke overganger blandet med et romantisk preg. Det har tatt meg mange år å finne en stil jeg virkelig kan si jeg elsker, det pga jeg alltid har latt meg inspirere av andre og ulike stilarter, noe jeg forsåvidt ennå gjør. Forskjellen er bare den at jeg nå har funnet min stil, om jeg kan si det slik. Jeg er en lett blanding av  sommer og vinter, jeg elsker den lune hyttestilen på fjellet samtidig som jeg lar meg fascinere av den enkle maritime sommerhytte stilen og den litt grovere shabby stilen på "torpet".. Likevel har jeg det siste året faktisk følt den industrielle stilen som veldig - meg.  Nå i disse dager driver jeg faktisk å lager noe litt personlige ting til hjemmet vårt. Det å faktisk ha noe i huset som jeg har snekret selv skal bli stort.. Da jeg er lite "handy" av meg.. Det er ingen hemmelighet. 

Sofaen som vi venter hjem i februar er denne fra Living;

Denne passer perfekt inn i tv stuen, da den er 3 m x2,8 m , altså skreddesydd for tv stuen vår. 

Jeg gleder meg til å få mer av det industrielle inn i huset nå, jeg føler det vi passer perfekt til veggene og gulvet. Jeg er jo veldig romantisk også av meg, men for mye av den stilen klarer jeg ikke slå meg til ro med, da jeg ikke føler rommet blir "grovt" nok hvis den dominerer for mye. 

Jeg lar meg inspirere av ulike kontraster.. 

Slik som rørene på veggen mot den grove betongen. De myke tekstilene gjør rommet likevel mykt og behagelig. 

Tekstiler gjør mye med de ulike inntrykkene..  Her har vi inspirasjon til 1000. Myke puter, grove strikka tepper og rustikke elementer som lampe og nattbord hentet rett fra de industrielle fabrikkene. 

Med et kjøkken slik som dette kan man ikke bli annet enn en god kokk.. Her har de grove linjene blitt plassert inn sammen med det litt mer shabby. Enkelt, variert og utrolig spennende. 

Det å sette sammen de ulike materialene mot hverandre gir hver og et av produktene sin "personlighet" .. Det er en form for kunst å sette det ulike og unike sammen, det er opp til øyet som ser å klare å få frem produktets riktige design i en sammensetting.

Det er nettopp det som gjør dette med interiør og nye stiler så spennende.  

Vi velger nemlig selv hvilken vinkel vi ønsker å se det fra. 

Du merker det på humøret..

Når dagen er 30 minutter lenger og fargene begynner å komme inn i de nydeligste toner og blandinger. 

Lyseblått, rosa, grønn,blått og turkis... 

Verdens deiligste dufter.. Jeg kan virkelig anbefale dere å kjøpe denne duftlukten fra Lama i Lavendel og Orcidee, de er fantastiske og brenner utrolig godt. Samtidig som de ikke blir kvalmende i lukten.. Det er nemlig et must for meg som alltid har reagert på forskjellige dufter og blomster. pris kr 159,- 

Også kommer de jo i verdens nydeligste små lilla bokser.. 

Disse Rosa brikkene har verdens nydeligste rosa farge på seg også koster de ikke mer enn 29 kr. Disse finnes i fargen dyp brun, creme, sjøblå, mindt grønn  og marineblå..

En bestselger og et god kjøp.. 

Teppet med prikker er fra Lama og er i mål 140x 170 cm , 100 % myk ull -pris kr 1299,- 

Nå skal jeg få unna litt husarbeid.. Finnes ikke noe bedre enn det eller hva? 

Jeg ler så jeg griner...

Dette må jeg bare dele med dere, for jeg klarer ikke dy meg.. 

Det at jeg som mor mener at jeg har verdens vakreste barn slik som de fleste andre mødre er ingen tvil , men at jeg har de mest utspekulerte og smarte er jeg ikke i tvil om. Jeg må dele dette med dere for jeg har sittet å fliret og nesten ledd meg ihjel... Olíver er som de fleste nå sikkert har sett meg skrive tidligere- VELDIG smart, han kan skrive, har begynte smått å lese, regne på tall, han tegner de flotteste tegninger og han snakker helt rent og skiller i språket mellom skj og kj, altså mitt lille geni. MEN, når han ikke fikk nissedrakt til jul ble han en smule fornærmet, han mente nemlig at det var det enste han ønsket seg skikkelig. Jeg har prøvd å fortelle han at nissedrakt skal man ikke bruke pga julenissen ikke vil at alle skal være like som han ( dette har jeg sagt for å prøve å redde mitt eget skinn) Olíver fortalte meg da pent og pyntelig at; - "nei mamma, da finner jeg på noe selv" ..Jeg tenkte ikke noe spesielt mer over det, men når jeg da fant han løpende rundt slik som dette; 

Full påkledd nissedrakt ála Olíver.. 

Da holdt jeg på å knekke sammen i latter...

Det at gutten har fantasi er ingen tvil, og han skal ha en 6ér i boken for dette. Naboer og folk som kom gående forbi holdt på å le seg ihjel.. I få + grader spratt min lille sønn rundt på plassen i paprika kroken og lekte nisse i hjemmelaget drakt.. Og når jeg ropte på han og ville ha han inn slik at han kunne få på seg mer klær svarte ha ..

Jeg heter ikke Olíver , jeg heter -santa clooosss .. 

Snakk om gutt med livlig fantasi, ikke nok med antrekket, han valgte til og med å svare på engelsk.. Jeg tror aldri Håkon og jeg har vært  stoltere og ledd høyere noen gang.. 

Barn er noen morsomme skapninger og man skal ikke undervurdere de, det er ihvertfall helt sikkert. 

Beige og rosa - La deg fornye...

Endelig begynner nyheten å komme inn i butikken og fargene kommer inn som perler på en snor. Vi skal jo som de fleste nå vet åpne en etasje til i løpet av et par mndér, noe som vil si at volumet av varer i butikken dobles og kanskje til og med tre-dobles. Siden jeg har skjerf og veske dilla drar jeg med meg noe av dette inn i butikken, men ikke for mye heller.. Vi kommer til å få inn noe klær, masse sjal/skjerf ,sminkepunger og vesker samt bager til sommeren --sandaler..  Jeg ønsker ikke blande for mye møbler ,interiør og klær, men med 2 etasjer er muligheten for å gjøre litt mer ut av butikken der.. Det er noe vi har store planer om.. Til og begynne med har jeg tatt inn litt, et sted må man jo starte.. 

Dette skjerfet/ sjalet i råsilke er virkelig blitt min favoritt..

Fargen fresher opp hvert et "kjedelig" antrekk og gir ihvertfall mitt ellers så bleke vinteransikt glød! For mer informasjon om skjerfet trykk HER . 

Farger gir stemninger! 

Det å gi gamle ting et nytt liv er absolutt noe vi burde bli flinkere på, slik som denne tøffe nye vesken min fra Villapaprika. Tenk at denne vesken en gang har vært et telt. 

Materialet i vesken er upåklagelig.. Og skinn håndtakene gir vesken det lille ekstra og for meg med små barn er str helt perfekt..  

Vesken finnes i både militærgrønn og hvit og koster 449,- pr stk. Vesken kan bestilles HER

Små detaljer gjør det unike... 

Dette armbåndet/smykket er fra Villapaprika og koster 599,- ( OPS; kun 3 igjen.) Dette finnes ikke i nettbutikken, men kan bestilles på mail; Ckinterior@hotmail.no 

Små ting.. 

Kan gjøre mye med et antrekk, noe som gir en stil et personlig preg. Og det, det er veldig, veldig--

MORSOMT. 

Imorgen skal jeg vise dere alle de nye og flotte putetrekkene jeg har fått inn, men siden jeg har tid til å sjekke opp i kommentarene deres ikveld tenkte jeg å spørre dere, er det noe fra butikken dere ønsker å se mer eller nye bilder av? Generelt noe dere lurer på? Legg det igjen på kommentarfeltet her, så skal jeg ta hensyn til det.. 

Jeg vil også benytte anledningen til å ønske min kjære Søster velkommen inn i denne blogg verden! Dere kan besøke hennes blogg ved å trykke HER

En smak av våren....

Jeg kan ihvertfall gå god for at det å jobbe med interiør ikke er helt sunt på vår/sommer messen og høst/vinter messen. Jeg er sikker på at jeg kunne gått på messen å tittet på varer i dagevis dersom tiden hadde vært der til det. Men det er jeg vel kanskje ikke alene om .?

Det å være omgitt av vakre ting er ikke meg imot... 

Slik som denne lampen fra Lama er på min ønske liste nå, denne er veldig etterlengtet og jeg har nå ventet den inn innen februar.. Mange har alt forhåndsbestilt den når jeg la den ut sist, nå er det 3 igjen som vi ikke har solgt, så dersom noen vil ha med seg denne herligheten før den igjen forsvinner må dere sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no.......

Pris kr 1499,- 

Den er noe eget, sikkert og vist... 

Denne skal opp i tv´stuen vår , tenk der så sprek den vil bli til det rustikke jeg får inn nå.. Også røffer den jo opp det litt romantisk også.... 

Itillegg til dette har vi fått inn noen helt -sinnsyke sitteputer til stoler i marineblå og turkis! Vaska lin, noe som gjør de ekstra tøffe. Jeg har også fått med meg noe til meg selv også som vi nå har fått inn i butikken, skjerf og vesker... !!!  Bilder av det kommer etterpå og prisen er ikke så ille den heller, noe som jeg er sikker på at dere også liker like godt som meg.. 

Nyt de neste par timene mine kjære...

 Vi skrives om litt igjen.Nå skal jeg få i kroppen min litt mat.. Jo, er det noen av dere lesere som vet hvor jeg kan få tak i vakker hårpynt til små jenter med "kort" hår slik som min lille frøken Mathilde. ? Jeg er kjempe takknemlig for alle tips... 

Rustikk, røft og vakkert..

Det er nå på vei inn en hel masse møbler til både mitt hus, min kollega og butikken vår, og nå blir det noe nytt. 

Rustikk stil med et maskulint og romantisk preg.. 

Jeg skal ha inn naturen i huset, men likevel ikke kun basere meg på den stilen. Stilen skal få et eget preg, noe ikke alle har sett før, men som man elsker når man først ser det. Jeg kan nesten ikke vente med å sette sammen de forskjellige møblene med de tingen som kommer inn., hvordan og hva som skal kobles sammen av det forskjellige interiøret er alt plassert i hodet mitt. 

Dette er noe hva som skal inn her i huset nå, røft og kult ..

Men på en bittelitten annerledes måte. 

Disse bildene er lånt av <<home&cottage>> og skjenken er nesten identisk med den som jeg har ordnet meg.. Denne skal plasseres under tvén og benyttes som et tv bord med plass til bøker i hyllene. 

Bordet er ventet innen 2 uker.

Dette var vel det eneste møblemanget jeg ikke klarte å oppdrive noe liknende av selv før til sommeren.. 

Med inspirasjons bilder hentet fra Google er det ikke noe problem å drømme seg helt bort.. Denne stilen er virkelig en stil jeg elsker også er den så utrolig lett å kombinere. Denne med alle vårens og 2012 nyheter kan ikke bli annet enn bra. 

Noe som passer meg helt ypperlig.. 

Nytt skap skal plasseres  og dette skapet skal på badet hvor alt går i hvitt og sølv.. Teppet jeg har valgt til er i en grå/beige farge..Akkurat som skapet og flisene.

Her skal det lyseblå og marineblå som kommer meg og mer inn nå få legge til litt farge.. 

Interiør og hjem er et evig "prosjekt" som heldigvis aldri tar helt slutt... 

Ihvertfall ikke hvis man elsker det og ikke får nok slik som meg... Dette er basen som har vært trygg en stund, nå skal denne kombineres med noe helt rått og annerledes... 

En liten nyhet.... Lampen som henger som et fossefall i taket i tv stuen er til salgs. Jeg selger den for kr 1000 + eventuell frakt. 

Første mann til mølla...

Mail sendes til Ckinterior@hotmail.no

Endelig blått!

Lyst og flott med ;

Blått...

Endelig har de lyse blå lysene våre kommet inn, noe vi har ventet på nå i en evighet. De lukter himmelsk og er helt perfekte i fargetonen., vi får de også inn i en nydelig dus lys rosa farge.

Jeg kan nesten ikke vente! 

Nå skal det bli blått hjemme, noe jeg gleder meg masse til! Jeg elsker alle fargene denne våren bringer med seg.. 

Hva er ikke bedre enn en litt fargerik vår.(?) 

Har dere noen fargeønsker dere skal bringe inn i hjemmet? 

En liten tur på Krossnes

Opp en smal vei og igjennom og rundt en sving  står et av de husene jeg faktisk elsker mest, nemlig  huset med det "rare" i. 

Velkommen inn og la deg inspirere under høye tak og trivelige rom.  

Her har fruen i huset klart å skille mellom den rustikke tøffe stilen med store vinduer  og enkle møbler. Likevel er store puter og pledd med på å gjøre inntrykket varmt og innbydende. 

Alt det tøffe gjør rommet spennende og til et blikk-fang! 

På kjøkkenet får man følelsen av en romantisk hygge.

Med nydelige roser og deilige dufter ..

Hvor kaffekoppen får nytes og frokosten spist. 

Samtidig som man hører knitringen fra peisen og kjenner varmen. 

På en ellers så kald vinterdag, hvor snøen laver ned...

På badet er det de små detaljer som teller..

Og deilige produkter står over alt. 

Det er ofte det ulike som kan gjøre det Unike. 

Akkurat som i dette huset hvor ingen rom er like. 

For en dag!!!

Idag har jeg vært i himmelen og det skyldes en PERFEKT dag inne hos vår leverandør THG . Vi har bestilt inn utrolig mye fint, jeg er helt i hundre. 

Interiøret skal synes, og gjett om det vil nå!

Røffe tøffe møbler, store vakre lamper,lykter- stilige tepper,puter osv osv.. Her er en liten smakebit;

Dette bordet er vi ventet inn 4-5 uker og jeg skal et slikt selv, mitt er solgt til en kunde alt.. Møbler går unna skjønner dere og jeg er bare glad til for det. Dette bordet er bly tungt og kommer til å koste 14599 kr og dersom folk ønsker det fraktet vil det være et ekstra gebyr på 1300 kr for det.

Denne tak lampen koster 2099 kr .

Dette skapet ble jeg seriøst dårlig av å se og THG har kun laget noen få av dette..

Vi sikret oss selvfølgelig det, vi klarte ikke la noe så kult og unikt så i noen andre sin butikk. Dette koster 10 000 .

Denne taklampen koster 3499 kr .. Denne klarte jeg ikke styre meg unna.. Uff. Interiør kan nesten bli litt farlig. ha ha

Også denne lampen har jeg bestilt meg 2 stk av til meg, har ikke sett maken jeg altså..

Pris kr 5100 ,-

Dette bordet måtte vi bare ha, noe eget og unikt.

Disse krukkene er jo ennå en evig slager og koster 189,- pr stk liten og 289 ,- pr stk stor.

Denne hyllen er også ventet inn, sett noe så tøft?

3499 kr pr stk

Itillegg til dette får vi inn masse småtteri, mer møbler, tøffe skap osv osv.

Nina i full sving, interiør og innkjøp er så utrolig morsomt!

Her er en over gjennomsnittet fornøyd Camilla og Selger Linda for dagens handel.. Ser dere kl i bakgrunn, den venter vi inn! *jippi* !!

 Vel, dere... Jeg har noen helt rå bilder av et av mine absolutt drømmehus, har dere lyst til å se noen bilder av dette ikveld? 

Kom inn i Gangen.

Vi har nok en av Norges minste ganger, men likevel rommer den det den skal. 

Også her står min favoritt kurv fra KID. 

Disse knaggene er fra Villapaprika, jeg har hengt opp de i store og små her i gangen. Elsker dem! 

For å få plass til sko, har vi satt opp vanlige hyller fra Ikea, billig og effektiv lagringsplass. 

Det rimelige kan ofte være det beste. 

Ihvertfall i dette tilfellet.. 

 

Jo, vi skal nå selge sofaen vår,tv benken, salongbordet og sofastolen. Vi får nemlig inn møbler fra min butikk i huset her snart så derfor ønsker vi å selge det omgående. 

Dersom noen er interessert send meg gjerne en mail på Ckinterior@hotmail.no 

Dagens avbrekk....

Vel, så ble det ikke noe rydding her i huset denne formiddagen heller . Vi bestemte oss nemlig for å ta med barna på Leons lekeland. Jeg ble overrasket over hvor fint det var lagt opp for ungene der, det at lekeapparatene ikke var 5-6 m over bakken og at det ikke var overfylt satt et ekstra pluss i boken min. Vi satt oss ved cafen og hadde likevel god kontroll og oversikt over småtrolla våre, det å slippe å løpe rundt oppe i lekeapparatene med ungene var utrolig deilig. Vi fniste og lo der vi satt, tenk at vi faktisk kunne sitte å lese en avis og prate "rolig" sammen mens ungene faktisk løp rundt å lekte på lekeland selv. Det er første gangen faktisk...

Likevel klarte jeg ikke dy meg.... Og ut i sklia med meg..... Wooohoooo! 

Lekeland kan være morsomt for oss store også, det er ingen tvil (!) 

Den alderen Mathilde er i nå er nesten "livsfarlig", jeg blir svett av bare tanken.. Igår skjedde nemlig alle foreldre sitt største mareritt- ungen ble borte! 

Vi var på senteret og skulle kjøpe noen nye klær til dem . Oliver og Mathilde kjeder seg som de aller fleste barn flest gjør i en klesbutikk, siden Håkon var med gikk han etter å følgte med på ungene mens jeg tittet på litt klær.  I det ene øyeblikket stod Mathilde å turnet i benet mitt mens jeg prøvde å fortelle henne at ; - "Mathilde stå pent,prøv i det minste å stå rolig. " .... Hun ble litt sint for at jeg snakket til henne, men når jeg sa at vi skulle gå bort å se på noen strikker ble hun i hundre.. Jeg tror jeg snudde meg i maks 10 sekunder  og vips -ungen var borte!!! 

Håkon gikk rundt å lette i alle ender av butikken, ungen var ingen plass... Vi begynte å anklage hverandre for at vi ikke fant henne og Olíver ble stående muse stille ved handlevognen vår. Etter 5-6 minutter kom hun løpende inn i butikken igjen med et kjempesmil rundt hele munnen. Jeg ble så glad at jeg begynte å grine, men fy så sint og glad jeg ble på en og samme gang.  Mathilde mente hun selv hadde løpt ut for å se etter godisbutikken ( noe som ikke forundrer meg) , men at hun kunne forsvinne så fort rett foran øynene mine hadde jeg aldri trodd. Jeg er sikker på at de 5-6 minuttene stoppet opp og det virket som en evighet selv om det bare var snakk om noen få minutter .  Denne opplevelsen sitter ennå i meg. Jeg virket helt sikkert helt "hysterisk"  når jeg gikk rundt  å ropte etter henne, det er rart hvor mange tanker som går igjennom hodet på en og samme gang når noe slikt skjer.

Er det flere av dere som har opplevd noe liknende?  

At vi må følge med på dem er ingen tvil, ting kan skje før man rekker å reagere det helt sikkert.! 

Vel, nå skal jeg spise litt middag, se himmel blå og nyte en times tid i sofaen før jeg skal poste ut noen bilder av de nye og spreke knaggene i gangen vår. 

Vi skrives! 

0 energi til annet en kos....

Ikveld er jeg faktisk kjempe kjedelig, jeg orker ingen verdens ting og føler at energi nivået er helt på bånn.  Planene om å ordne her hjemme er lagt på hyllen, god kroken is sofaen er inntatt, nå skal vi bare nyte stillheten og roen, legge oss tidlig og lytte litt til kroppen. Noe jeg IKKE er noe flink til, nettopp fordi jeg hele tiden liker å ha 100 baller i luften, oppgaver på timeplanen og energi nivå på topp! 

Kjærestetid er viktig, spesielt i en hektisk hverdag. 

Man har da lett for å glemme hverandre, livet hjemme og det å nyte kun den tiden og legge bort alt annet. 

Så jeg må være veldig "kjedelig" å skrive at bilder av gangen vår må vente til imorgen, jeg har rett og slett ikke energi til å starte med å rydde opp rotet i den nå... Den ser faktisk ikke ut nå, alt av dresser,sko ,luer og votter har bare blitt kastet inn døren etter barnehagen igår og jeg har vært for lat til å rydde det opp. 

Jeg kan forresten " friste" dere bittelitt med mandagen, for gjett hva jeg og min kollega skal da(?) 

Jo , nemlig på innkjøp av varer! 

Vår kjære leverandør har ønsket oss velkommen på vip besøk hvor vi skal få bestille inn masse nye varer,Slik at vi slipper dette på messa. Jeg har nemlig blitt lovet agentur i Fredrikstad på de varene jeg tar inn mye av og gjett om jeg skal benytte meg av det nå, copycats er det jo masse av og jeg er ferdig med å være dumsnill noe lenger. 

Vel, uansett hvor -dumsnill jeg kan bli har dere masse å glede dere til.. Det kommer så UTROLIG mye lekkert nå fremover og jeg lover dere masse bilder av det vi kommer til å ta inn!!

Nyt kvelden mine Kjære, Nå skal jeg se en film av Danielle steel..

Mens jeg setter meg godt tilbake i sofakroken og spiser litt for mye smågodt!  En skikkelig deilig kveld vel og merke  for en litt over gjennomsnittet sliten Camilla. =) 

 

Nå kan det røpes...

Vi har nå vært frem og tilbake og ikke hatt det helt klart, men nå er det endelig avgjort! 

Huset vårt - Lucca. Vi er i himmelen.... 

Huset kommer til å være over 2 plan, der 2.etasje vil ha 2,9 m under taket. Vi har gjort noe om på plantegningen, men valgt å holde det veldig likt dette. Itillegg til dette vil vi ha en dobbel garasje som vil inneholde en leilighet i 2.etasje.. Derfor har vi valgt å kutte ned på noe av str på selve huset slik at alt i alt blir 280 kvm. 

 

Er det noen av dere som har kjennskap  til dette huset eller som har bygd noe liknende er det bare å komme med tips og ideer. 

Mer detaljert informasjon vil jeg komme med siden, vi planlegger og koser oss med dette huset hver dag! Jeg skal fóre dere opp på alt av husbyggingen, her skal vi nemlig gjøre MYE selv.. 

Bygger du hus, kom gjerne med litt tips...

Alt av tips og gode råd er gull verdt! 

Nå skal jeg shoppe inn litt for helgen, etterpå skal jeg vise dere noen super tøffe knagger vi har hengt opp i gangen fra Villapaprika.. 

Hva er ikke bedre enn litt nytt i en ellers så liten å kjedelig gang ! 

Ha en fantastisk dag så lenge! Vi skrives etterpå! 

Å se tilbake...

I svart hvit... Det føles som om at det var igår(!) 

Men likevel så lenge siden, hvor har årene blitt av?

Jeg merker jeg er ikke skjønner noen ting lenger, ungene har blitt så store, hvor ble babytiden av?

Den tiden hvor du ammet barnet og kunne ligge timer med barnet i armene for å sove. De dagene du gikk turer med vogn til helsestasjonen. Hvor ble alle barseltreffene av? Den tiden du gikk med gulpe klutene i lommen og bleier i vesken. Hvor ble alle de tidene av hvor man gikk frem og tilbake i stuen med sitt barn på armen, vugget det i søvn og lærte det å kjenne?

Jeg savner den tiden, den tiden jeg hadde tid til å bare være.

Tiden går fort og vi vil alltid komme opp og frem i livet. Når barna er små gleder vi oss til de blir personer med meninger, egenskaper og forståelse. Men når de blir store kunne vi gjort hva som helst for å spole tiden tilbake..

Bare for å oppleve øyeblikket 1 gang til!

Det er rart hvor fort vi glemmer, noen ganger kan det være godt å bare stoppe bittelitt opp og nyte det som er nå.

Og ikke "jage" etter noe mer....

 

Det er så typisk!

"Dumme" fredag kaller jeg bare denne dagen...

Idag er dagen jeg føler hele verden har gått imot meg, alt har gått den veien det IKKE har skullet. Selvfølgelig må alt skje på en fredag! Alt er stengt av transport i helgene og at det itillegg er helligdag i Sverige og at Sverige da holder stengt er ikke med på å gjøre ting lettere. Det å stå både sint og fortvilet hjelper meg da svært lite.. Dette er virkelig baksiden av medaljen når man driver selv, jeg er sikker på at hele helgen min nå kommer til å gå ut på å tenke løsninger på hvordan dette skal gå i orden før mandag morgen kl 10.... Fortvilelsen er stor for å si det slik. Selv om dette ikke er "døden" betyr det likevel mye jobb og det av unødvendig jobb som kunne vært forutsett.

Uansett, alt er jo en lærdom og jeg må jo igjennom positive erfaringer og negative hvis jeg skal lære meg nye ting,slik er det bare. Det er rart hvor "uvitende" man kan være til alt, selv når man føler man har full kontroll, men jeg vet alt vil falle på plass til slutt selv om det må læres på den "tunge" måten.

Noen ulemper tar også med seg noen fordeler, nemlig "synes synt på seg selv shopping" som jeg idag har sunket ned på et lavt nivå å gjort. Ny genser og skjerf ble handlet inn og ikke nok med det, jeg tok likså godt med meg litt nytt hjem slik at jeg hadde noe nytt og vakkert fra butikken å se på. Snakk om "sippeguri" jeg er altså. ha ha...

Genseren fra Cathrine Hammel kjøpt hos Lykke i Fredrikstad ble kjøpt for pengene jeg fikk av min mann til jul, så da føler jeg meg brått ikke så ille lenger likevel.

Nydelig myk ull og perfekt mykt skjerf fra Nu .. Helt fantastisk!

Støvletter i skinn fra -SKO damene i Fredrikstad.

Er en drøm å gå i!

Selv i den "hektiske" dagen fult med KAOS , som for første gang på lenge ikke var laget av meg selv begynte jeg nesten å gråte av glede når min mann kom med en overraskelse til meg på jobben idag.. De som kjenner meg godt vet jo at det EN  og kun EN sanger jeg gråter  og kan bli rørt til tårer av. Hele hjertet mitt fylles med følelser når jeg hører han synge.Så når Håkon kom med billetter til Fredriksten Festning ble jeg helt overveldet.(!) Jeg skal nemlig få oppleve

Andrea Bocelli ....LIVE!

Hvor vi først skal spise en deilig 5 retters middag!  jeg gleder meg som en GAAAAL!

Er det flere av dere som skal oppleve han?   

 

Husets lille SPA..

Mitt absolutt favoritt rom;

Og det er  badet! 

Jeg er en mester til å bruke lang tid på badet, jeg elsker å ligge å drømme meg bort i drømmeland mens jeg tar meg et varmt og deilig bad med masse gode såper og oljer! Derfor er det også utrolig viktig for meg at det er et rom i huset man føler litt annerledes.. Et bad skal lukte godt , ha masse deilige produkter og sist men ikke minst ha et STORT speil. Vi har valgt en enkel innredning fra Kvik, men en stein benk et innemurt badekar , veggtoalett og fliser på gulv og vegger. Badet er ikke stort, men det utgjør mye likevel siden alt er plassert slik at det ikke blir trangt. 

Disse kurvene fra kid er jeg skikkelig glad i. 

De er geniale til å ha håndkler, barneleker,pledd,skjerf osv. Blir ikke lei de jeg altså.. tihi..

Noen ting liker jeg ekstra godt....

Thg lysene er overalt i huset vårt, jeg elsker de og de brenner så utrolig pent! 

Alle jenter elsker pene ting....

Jeg er en av dem, og det vil jeg alltid være!  Badet vårt er mitt hus lille SPA! 

En annen stue..

På Lenafjellet med utiskt utover mot hvaler og hele byen står huset til mine foreldre. Husker de av dere som har fulgt denne bloggen tilbake i tid at jeg i 2010 var å tok bilder av dette huset rett etter de hadde flyttet inn(?) Vel,nå 2 år senere har de bodd seg inn og min mor har fått sansen for interiør, noe jeg som datter synes er veldig morsomt. 

Huset utgjør 3 etasjer og har en str på over 200 kvm, med takterasse og utsikt i alle retninger, "drømme hjemmet" som min mor liker å si. Jeg kommer til å legge ut bilder av de forskjellige rommene litt etter litt, ikke alt på en gang. 

Vi starter med stuen som ligger i annen etasje med kjøkken,kontor/gjesterom og bad. Bildene ble tatt etter at mørket kom, da jeg ikke rakk å få de tatt noe tidligere. 

Her er stuen; 

Her er det aller meste av interiør fra Villapaprika, noe som kanskje ikke er så rart når min mor eier en del i firmaet mitt sammen med meg.  Skulle det være noe dere lurer på angående  hvor de  diverse ting er fra ellers er det bare å spørre så skal jeg svare dere så godt jeg kan. 

Resten av rommene kommer fremover + flere hus som jeg har vært å tatt bilder i. Dere kan glede dere, for det finnes så utrolig mange vakre hjem der ute! 

En sen start...

Har man noen timer "fri" så har man noen timer fri... Idag har jeg vært alt annet enn effektiv, jeg kan vel bare beskrive min morgen med et ord og det, det er lat.. Jeg stod opp gry tidlig ifølge min egen kropp med verdens beste og rareste småtroll!  ( 0630)Vi tappet vann i badekaret og ungene satt i 1 time og lekte mens jeg ryddet i sminken min og vasket badet.  Jeg tror jeg endte opp med å kaste halve sminkeskuffen så nå har jeg faktisk en liten grunn til å kjøpe inn pudder og øyenskygge igjen. Badet ble rent og pent ifølge meg selv og jeg var strålende fornøyd med å ha vasket badet, ryddet i sminken min, vasket og kledd på unger før kl slo 8. Jeg hadde en laaang plan på ting jeg skulle få gjort ferdig i huset før jobben idag når jeg stod opp, men den planen spolerte jeg så fort ungene og Håkon dro av sted og jeg havnet på sofaen . Sofaen vår er nemlig en farlig magnet som har av en eller annen grunn litt overstyr på meg når kroppen er bittelitt sliten så de 2 min ble brått 1 time på øyet! MAKAN.. 

Nå er jeg back on track igjen og skal nå kaste meg i bilen å komme meg på jobb.. Idag får vi inn litt nye varer igjen, noe som skal bli UTROLIG deilig etter alle de varene som gikk ut igår. Senere idag skal jeg ta noen interiørbilder til dere som jeg skal poste ut ikveld. (men ikke av mitt hus.).. Dere kan glede dere til litt nytt, for nå fremover vil jeg ta mye bilder av forskjellige vakre hjem og dele de med dere her på bloggen. Litt interiørbilder er ikke å forakte det vel, dere? 

 

Vi skrives senere idag, ha en fantastisk dag !!!!!!

 

 

Den perfekte oppskrift!

Det å sette sammen de "riktige" fargene - jeg setter gåsetegn fordi noen mener det ikke er noe som er feil eller riktig innenfor hvilken farger man bør eller ikke bør bruke sammen. Likevel har jeg lært meg å følge fargene ton-i-ton slik at det ikke blir hummer og  kanari, da har jeg nemlig blitt lei fargene veldig fort og ikke fått de fort nok ut av huset igjen.Jeg er ingen farge ekspert -langt ifra, men jeg skal gjøre mitt for å komme med noen ideer og tips som jeg har lært meg oppigjennom den siste tiden.

Et tips dersom du har store rom ; her er mørke lune farger tingen( husk og ikke bruk for mye av en mørk nyanse) , men her er det viktig å ha hodet i beholdt. Mange har lett for å male for eksempel et helt rom brunt, deretter kanskje fylle opp med -hvite møbler for så igjen å fylle på alt av puter osv mørkt. Dette er FY FY!   Ikke fordi det ikke er pent, men hvem ønsker vel et sjakk brett som hovedinntrykket i hele stuen sin. (?)Bryt litt av og velg jordfarger og andre som kan få frem mer enn kun det hvite og det mørke, da kommer alt bedre frem også=) 

Dersom man velger mørke vegger er det lunt og roligst å bruke farger som glir over i fargetonene fra vegene, men jeg personlig mener at man helst skal gjøre det man kan for å IKKE male vegger mørke. ( dersom ikke du ikke har et rom som passer perfekt for nettopp dette)  En kontrastvegg er da heller tingen ( selv om det har vært i noen år )  En kontrast vegg kan være med på å få rommet til å virke lunere og er ikke en kjempe jobb å male om dersom fargen skulle bli feil med tiden.

Ønsker du lyse vegger, velg da farger med grå toner --- ikke gå over i de gule tonene. ( dersom du ikke liker gult selvfølgelig) Hvit lin er en hvitfarge som går over i en utrolig fin lys grå- nyanse som kan kombineres med både brunt og grått, fargen låser deg ikke noe som gjør at den kan brukes i de fleste rom. Beige sand er også en fargemaling som har de grå tonene i seg. Den er selvfølgelig beige, men har toner som holder den kald slik at den ikke glir over i gult.  Har du da tenkt til å male vinduskarmer og lister , kanskje også taket ? Det som da er kjempe lekkert er å ta en hel blank hvitmaling som gjør at veggene og taket samt listverket skiller seg ut å løfter hverandre frem. om du da har prismer i taket kan jeg love deg en nydelig effekt!  Maler man husets hovedrom  rom eller enkelt rom i disse fargene blir man så å si aldri lei, da det er lett å kombinere trender med basen i hjemmet. 

Møbler er for oss nordmenn noe vil elsker å kjøpe nytt, bytte ut, kjøpe nytt igjen og deretter bytte ut ( tro meg, jeg vet jeg har vært innenfor dette feltet) . Gjør det enkelt kjøp for det første en sofa ( vi bruker det som et eksempel) . Liker du da lyse møbler, velg da en sofa med en gråtone i stoffet, da kan du lett skifte ut tepper,puter osv uten at du må låse deg til enten den mørke eller lyse stilen Jeg personlig synes det er utrolig stilig å blande det grå med det brune, hvis du bryter det grå og det brune litt fra hverandre i for eksempel ulike tekstiler. Da er det lettere å få forskjellige FY FY blandinger til å bli kule uten at du føler du har "malplassert" noe som gjør at synet faller på kun en av fargene.

Her har du et eksempel på å blande ulike tekstiler, her har jeg gjort det enkelt, men likevel kommer hver og en pute tydelig frem uten at kun en tar oppmerksomheten. 

Jo grovere tekstiler du bruker jo røffere og lunere gjør du rommet, noe som er supert dersom du for eksempel har et stort og vanskelig rom som nevnt over. 

Har du for eksempel små rom , men likevel elsker den litt "store" og "pompøse" stilen har jeg et lite tips jeg har tatt med meg rundt i hjem som jeg har hjulpet til med innredning og interiør. Jeg anbefaler nemlig folk å kjøpe STORE møbler, da det ikke gjør rommene så rotet som hvis man for eksempel går til innkjøp av små og mindre møbler. Dette gir også rommet litt dybde og hvis du bruker det "berømte" gjør-rommet-stort tipset og går til innkjøp av et stort speil tar du veier du opp for dette og gir rommet et større inntrykk likevel.

Så mine tips til dere ;

Bruk farger med fargetoner du liker i, ikke bland for mye.

Ønsker du å bryte av- gjør det skikkelig og fullfør der du begynner.  

Har du liten plass, tenk praktisk, planlegg og prøv deg på store møbler og ikke små. 

Store rom- ikke lås deg fast, fyll opp rommet med de fargetonene som gjør rommet lunere og pass på å ikke bland inn for mye mørk toner sammen. Det kan fort gjøre rommet litt trist. 

Jeg har selv et lite hus, men jeg har valgt å bruke store møbler som får fem rommet slik at det virker maskulint og fyldig- jo større -jo bedre! 

 

Fru Kvarsvik = mester på kaos!

Det slår aldri feil, jeg roter alltid når jeg skal rydde, er det virkelig mulig? Idag går det 1,5 pall ut av butikken med masse flotte varer til mange av mine kunder, jeg føler jeg har blitt pakke ekspert jeg nå altså. Selv med et forsåvidt stort lager hvor varer stor klare kun for nettbutikken må jeg faktisk ta i et tak selv med denne pakkingen da det mange ganger ikke er stort nok. Noe som ifølge meg er helt tipp topp, det er jo et godt tegn synes jeg! Jeg er nemlig livredd for å ta meg vann over hodet, men samtidig redd for å ta inn for lite varer så jeg tror jeg må ta meg bittelitt i nakken nå å ta inn enda litt mer. De boksene med lokk har vi siden 18 desember solgt 65 stk av i små og 30 store og toalett mappene er vi helt skrapet på. Likevel har jeg en god nyhet å komme med i forhold til disse, vi får nemlig mest sannsynlig inn nye nå om ikke alt for lenge med stjerne og hjerte tegn med paljetter på... Dere lesere er nemlig helt råe på handlingen deres altså, jeg har faktisk sendt over 150  små sminkepunger ut siden slutten av november, noe som er ekstremt morsomt!  Da jeg mnd før dette hadde solgt ufattelig mange.. Jeg føler virkelig dere lesere har vært med på å gi meg en skikkelig fin start på butikkhalvåret jeg hadde i fjor og en pangstart på dette-tusen takk! . Tenke seg til at jeg har drevet butikk i 6 mndér alt, tiden går fort når man koser seg med det man gjør. 

Nå skal jeg få samlet alt dette på et par paller, posten er her nok hvert øyeblikk.. *hjelp* 

Deretter må jeg få begynt å få litt annet på plass, butikken står bokstavelig talt på hode slik som jeg holder på. haha.. Skulle trodd jeg hadde diplom i rot og kaos. Hvem vet, kanskje jeg får det. ;) 

Uansett diplom i kaos eller ikke ønsker jeg dere alle en fantastisk dag! Etterpå skal jeg komme med den perfekte oppskrift på å sette de riktige fargene sammen.. Vi skrives my sweetis!  

 

Deilig med nytt.

Det å få inn nye varer i butikken er som julaften for meg, jeg blir i hundre, får nesten ikke sove og klarer ikke spise før jeg har pakket opp ihvertfall en eske. Imorgen og torsdag får vi inn kjempe masse nytt og fint, og nå kommer det inn så UTROLIG mye lekkert, er det mulig ?  Og det beste med det hele for dere som ikke bor i nærheten ; Vi får inn nesten 50 nye varer i nettbutikken de neste 6 ukene, dere kan virkelig glede dere! 

Vi har endelig fått frem de lyse fargene blandet med jordfargene nå som julen er ute av butikken, lyseblått, pudderrosa +++ jeg er i ekstase! 

( beklager "dårlig" kvalitet, disse bildene er tatt med iPhone min.)

Jeg gleder meg så utrolig mye til messa, iår blir det  Knall rosa,orange osv som kommer inn mot sommeren + masse blått. Enn så lenge har jeg fått skikkelig sansen for lyseblått og pudderrosa når det kommer til farger og idag kjøpte jeg et nydelig lin skjerf fra Villapaprika til meg selv, det er gråtoner i det så det passer til så å si alt, noe som passer meg ypperlig!

Det at jeg har skjerf dilla er nesten litt skummelt, da jeg føler jeg finner så utrolig mye fint hos leverandøren min.. 

Nei, nå får jeg prøve å komme meg i seng. Jon Blund har ikke kommet tilbake fra juleferien sin ennå, noe som er fryktelig irriterende når man skal opp om ikke alt for mange timer. Vi skrives dere, ha en god natt! 

Og dere- TUSEN TAKK! for alle de rørende mailene og kommentarene som har tikket inn de siste 2 timene. Dere er så gode å ha, det å lese så mye hyggelig fra dere gjør hverdagen 10 x bedre! Så tusen tusen takk!

Året 2011 del 2

Dette halvåret ble virkelig en tid hvor følelsene måtte gjennomgå en hel haug av opp og ned turer...Men drømmen min gikk i oppfyllelse og jeg åpnet min egen butikk + nettbutikk .

Den 1. juni kl 10 åpnet jeg dørene til mitt showroom/butikk  på Bruket og MANGE spente og kjente kom innom! 

Det ble servert tapas og snacks. 

Juni mnd gikk og vi var på mange turer ute i skog og  mark 

Den 25/6 Giftet vårt venne-par seg og vi var så heldige og fikk komme å dele den store dagen med dem! 

Juli stod for tur og huset ble oppgradert ute som inne ! 

I en desperat kamp med solen prøvde jeg å få litt farge til vi skulle 2 uker til ferieleiligheten vår i Spania ( vår= mine foreldre sin)

Endelig sol og varme og late dager med familien.. 

Ferien var fantastisk, men vi måtte ombokke turen da butikken min "eksploderte" og nærmere 100 pakker måtte sendes. 

Vel hjemme igjen og tilbake i hverdagen tok håkon og jeg oss en tur til Gøteborg hvor vi prøvde å koble litt av å jobbe med forholdet. 

 Turen var nydelig! 

Når vi kom hjem ventet det 2 små barn  og en laaang kjøretur til Kristiansand og dyreparken.. Ungene var i ekstase og vi var vel like barnslige.. 

Full rulle, Min venninne Malin og jeg begynte så smått å ta fatt på lokalet på bruket og malte gulvene hvite.. 

Resultatet ble - Just perfect! 

Tragedien slo til og Norge falt i sorg.. 22. juli . dagen som satt sine spor. 

Uvitende til det som gikk for seg i Norge var vi på et kjempe koselig besøk hos Håkon sin bror Kristian og hans samboer Mette. 

August kom og regnet fulgt med... Dette var mnd Ckinteriør lukket dørene og Villapaprika AS skulle åpne nye mnd etter.  

Lokalet ble pusset opp og nervene mine slo til mer og mer.. 

Med nytt lokal måtte nytt inn.. Vi dro til en av våre leverandører (THG) i Gøteborg og bestilte inn 4 paller med varer, nå var åpningen av butikken like rundt hjørnet! 

Håkon og jeg hadde denne tiden ikke noe godt forhold oss imellom , jeg flyttet ut og fikk meg leilighet i byen. 

Leiligheten tok form og jeg prøvde hver dag å skape et hjem ut av den......

 Åpningen av Villapaprika stod for dør og den siste helgen før åpning jobbet jeg 16 timer hver dag .... Kroppen ble utslitt og ødelagt vel og merke ...

19 september og åpningen av villapaprika stod får dør! Kl 10 begynte folk å komme og butikken fylte seg mer og mer opp utover dagen. 

F-b kom og butikken fikk sin egen side i avisen. Du kan lese artikkelen ved å trykke HER

Jeg fikk råd til min lille "kompis" -fjatten og den 20 september stod den skinnende og ny i min gårdsplass. 

Interiør messa stod for tur og 3 gira unge damer dro inn til lillestrøm og interiørmessa super gira! 

ukene gikk jeg koste meg på jentekvelder i mine "fri" helger.. Denne hverdagen var ikke det livet jeg ønsket...

Etter mange uker uten Håkon ved min side ( som min kjæreste) valgte vi å satse igjen..November stod for tur og vi gikk inn med åpene armer og har ikke snudd oss tilbake etterpå...

OG heldig som jeg var fikk jeg mange spennende oppdrag og bilder ble tatt til dem ( dette vil dere få vite mer om dette året)  

Midt oppi jobb og pendling mellom storbyene og hjemme var vi så uheldige og fikk vannlekkasje i huset, hele gulvet i 1.etasje måtte opp! 

Etter 1 uke i KAOS var gulvet på plass og vi var mer fornøyde nå enn noen gang! 

November er mnd før julerushet og ble mnd butikken ble pyntet til jul...

Advent kom og huset fikk sin julepynt frem det også. 

Desember stod for dør og vi startet det med et vellykket julebord! 

Etterfulgt av en familietur til Hadeland glassverk .

Feiring av Mathilde sin 3 årsdag! 

Julaften og familiehygge. 

Resten av året gikk ut på jobbing og 4 deilige og late dager på hytta vår på Trysil, hvor vi stod på snowboard og aket på akebrett ! 

Drømmehuset skal bygges og vi fikk klarsignal 2 dager før jul.. 

Villaprika har gitt meg så mye lykke og lærdom... En blogg har blitt en arbeidsplass for fler og utviklet seg til å bli en butikk, nettbutikk og om ikke veldig lenge  kanskje en butikk kjede ... Flere paller med med varer har blitt sendt ut til kunder over hele landet og Villapaprika har gjort det bedre enn noen kunne turt å drømme om! Takk for året og jeg gleder meg masse til det kommende! Og hvem vet hvor dette ender.. Universet er stort vet dere og der ute ligger alle mine drømmer som jeg sakte men sikkert sikter mot! 

Takk for 2011 og velkommen inn i 2012 med meg! 

"Damene" på tur.

Nå står vi klare for noen timer i butikken i byen, Mathilde har tatt på seg prinsesse skjørtet  sitt og venter spent på å komme seg avgårde. Olíver er veldig glad for å slippe å bli med så han prøver å "misunne" Mathilde med at han skal til sin mormor... Det er rart hvor forskjellige de to småtassene mine er, de er noen røvere begge to(!) Nå har jeg faktisk en 3 åring og -straks en 5 åring i hus, tenkt seg til at det er et halv tiår siden jeg ble mamma. Tiden flyr, eller hva ? Når man får barn løper dagene liksom litt fortere fra deg og man rekker nesten ikke reagere før dagen er over.

Nå  får vi komme oss avgårde, vi skal rydde i butikken å få på plass litt nye varer. Jeg er sikker på at Mathilde kommer til å bli en flink butikk jente sammen med mammaen sin. Hun mener nemlig selv at hun er kjempe flink til å rydde og at når kundene kommer inn i butikken- da, da må hun smile . hi hi... 

En nydelig dag ønskes dere fra disse to ! Og meg! 

Vi skrives! 

Jeg er blitt en kjedelig" dame" ... Må jeg innrømme..(?)

Ja, dere leste rett(!) Jeg har denne jule mnd kommet frem til at jeg har blitt en "kjedelig - dame" i måten å kle meg på.. Jeg har nemlig gått med høye sko, tøfler, bluser og glitter jakker til jeans og skinn bukser hele mnd, hva som har skjedd er vanskelig å si. ha ha.. Jeg føler ikke meg vel i små skjørt, trange korte kjoler osv.. Jeg har av en eller annen grunn gitt de klærne bort og fylt opp garderoben med litt "dame" klær. 

Jeg har fått skikkelig dilla på lin,ull og skinn- noe helt ekstremt også altså.. Jeg er på ingen måte tykk, men jeg har siden november lagt på meg over 4 kg, og på en liten kropp som min er det mye.. Det er sånt som skjer når maten smaker for godt og joggeturene blir prioritert bort og lagt på hylla og sjokoladen smaker litt for godt!

Mange har etterspurt litt outfit bilder, men pga nettopp dette har jeg holdt meg litt i "bakgrunn".. Nesen har rent, øyene har vært røde og halsen hoven, så lysten til å ta bilder av meg når jeg ser "farlig" ut har på en måte gått litt fra meg. ha ha...  Selv om det hadde vært litt av et syn.. 

Vel, uansett.. Nå skal noen "kjedelige- dame-klær" outfits postes litt hver uke.. Skal man bli flink til å blogge igjen er det bare for meg å kaste mg rundt og møte dere på midten så godt det lar seg gjøre ;) 

skjerf - villapaprika, bukse- tiger. Bluse -h&m strikk jakke- h&m. 

Jeg har vært veldig uheldig, jeg har fått Sti på øyet , noe som ifølge meg selv er helt forferdelig. Jeg våknet natt til søndag med øye limt igjen og fikk rett og slett PANIKK! Håkon lo litt av meg for han mente jeg ble en over nervøs "fjomp" som ikke tålte tanken på at øye var limt sammen med øyenguffe. ÆSJ...Han hadde rett, for jeg trodde nesten jeg skulle svime av når jeg så meg selv i speilet. To vampyr røde øyne som hadde hovnet opp og gitt meg et dobbelt så stort øye(!).. Ikke nok med det , halsbetennelsen min møtte meg i døren på vei inn i det nye året.. Så med to mandler på størrelse med to klementiner og et øye som nesten er på vei ut kunne jeg gjort hva som helst for å kun gå igjennom 1 og 1 ting av gangen.... 

Jeg skal nå kanskje ( det er nemlig ikke sikkert) få fjernet mine mandler, men jeg er utrolig redd for nettopp dette. Derfor spør jeg dere... Gjør det vondt ! og hvordan er det denne laser fjerningen foregår ?    

Nå skal jeg prøve å få meg noen timer på øyet, en full timeplan venter meg imorgen. Vi skrives! Nattinatt! 

 

Romantikken sniker seg på..

Ungene er i seng, skuldrene er senket og lysene er tent, romantikken har nå sniket seg på. Det er nesten litt rart hvor "tomt" stuen virker nå som julepynten er tatt ut og plassen plutselig står tom.  Jeg fikk heldigvis noen pene blomster istad, noe som fikk fylt opp de tomme blomsterpottene. 

Jeg legger med noen få interiør bilder, levende lys- vet dere om noe vakrere ? 

Imorgen har ungene planleggingsdag så Olíver skal til min mor og Mathilde skal faktisk bli med sin kjære mor på jobb noen få timer. Denne uken får vi masse nytt, noe jeg er i ekstase for! Det er nemlig bedre enn julaften for meg altså.  tihi..

Tusen takk for alle hus tips! Jeg setter virkelig pris på litt tips og ideer fra dere som har bygd, det er jo mye som skal på plass og planlegges! Jeg er i hundre over husbyggingen, tenke seg til at vi faktisk skal bygge vår første enebolig sammen, et steg nærmere "voksenlivet"  som min kjære venninne sa, hehe.. 

Det er bare å fortsette og komme med tips og ideer, gjerne om noen har noen tips i forhold til utleie del, vi skal nemlig ha det over garasjen og jeg tar mer enn gjerne imot tips på det feltet om noen har noen =) 

Ha en nydelig kveld mine kjære! Nyt den og husk- senk skuldrene! 

 

På kjøkkenet blir det middag..

Etter nesten 5 uker med julemat, kaker og julebrus er det nå på tide å spise litt "normal" mat igjen, jeg er faktisk lei av julemat nå. Det er rart hvor lei jeg blir av sånn tung mat, men det går nok fort over. Idag tenkte jeg å være nokså "kjedelig" av meg å lage en skikkelig god hjemmelaget Bruschette ála Camilla hva er ikke bedre en noe skikkelig enkelt etter noen mndér med bare poteter og kjøtt. 

Er det noen som husker denne ? Den er virkelig god og om du ønsker å tilsette noe ekstra er hjemmelagde potetbåter noe jeg anbefaler. Kjær amadine poteter i små båter, legg de i en ildfast form som du har Olje med salt og pepper i, litt finhakket hvitløk gjør potetene ekstra gode i smaken , bare et lite tips, (dette kan sløyfes.)

Oppskriften på Bruschette ála Camilla finner du HER

Idag har jeg tittet på kjøkken til huset, det er nemlig det rommet i huset vi bruker mest tid. Jeg har faktisk sett på en skikkelig trebenk i drivved, den var noe av det tøffeste jeg har sett på lenge. (!) Likevel elsker jeg husets kjøkken pr dags dato og kommer nok til å ta med meg mye av utseende videre på det nye, men med en ny vri selvfølgelig. 

Pute,spisebrikke, taklampe,vindu lampe , glasskrukker med sølv lokk stor & liten, runde stråbrikker - alt fra Villapaprika. Liftgardinder -Jorunns interiør- Stor sølvbolle + glass krukker på hyllen - Galleri Mimosa. 

Jeg håper dere alle har hatt en super start på den 1. uken i dette nye året, tenke seg til at vi faktisk har kommet oss inn i 2012. *Lykke* 

 

Nytt i 2012

Strikk - Og dette kommer det bare og mer og mer av i løpet av året, samt rustikk stil,drivved osv.  Året 2012 kommer til å bli mye røffere, grovere og mye mer "naturlig". Vi har i lange tider nå hatt "shabby  chic" med gjenbruk av gamle skatter  hvor vi har gitt en gammel sjel et nytt liv. Er du en av de som kanskje har denne stilen hjemme hos deg ? Vel, ikke fortvil og ikke skift ut stilen, men --BLAND!

Den franske landstilen "skal"  nå kombineres med den grove rustikke stilen vi nå det siste året sakte men sikkert har turt å ta inn mer og mer av.Jeg er sikker på at 2012 vil bli et gjennombrudd for de interiørglade av oss.  Fargene vi dette året vil ta inn i våre hjem er følgende; blå farger i ulike nyanser og toner, orange og knæsj rosa , disse fargene kommer til å bli helt råe å blande inn med jordfargene denne vinteren har hatt/har med seg. 

Ennå er det vinter og lysten på sterke knæsje farger kommer som regel ikke før de lyse tidene er her for fult. Nå er tykk strikk og ull blandet med lin og velour noe av det de fleste kommer til å ha hjemme i sofakroken sin, hvor fargene går i ulike brune,grå,beige og hvite toner. Disse fargene er "sikre" farger og morsomt at man til sommeren kan blande inn slik at man slipper og bytte ut. 

Disse nye putene fra Villapaprika er virkelig helt rå, og teppene er de kuleste jeg har sett på lenge. 

Strikken er tykk, sømmene store og garnet mykt uten at det stikker! 

Pute 50x50 kr 599 m/innmat pr stk 

Pledd 1599,- pr stk 

Vi har alt solgt mye av dette siden vi torsdag fikk det inn, men om noen skulle være interessert er det bare å sende meg mail på Ckinterior@hotmail.no , Vi har dessverre ikke fått inn nok ennå til å kunne legge dette inn i nettbutikken. Vi har lagt inn en bestilling på dette, men det er litt usikkert når vi får det inn igjen. 

Jeg kommer tilbake imorgen med masse annet nytt  av interiør med nyheter osv.! Vi skrives! 

Året 2011 Del 1

Og det tok vi fatt på med en familiefeiring hos min søster Kristine! Godt nytt år 2011! 

Januar ble hektisk, men tiden strakk heldigvis til.. Vi var på museum, familieturer og jeg var på min aller første Interiørmesse- en drøm! 

Så kom Februar og Håkon overrasket meg med en weekend i Gøteborg, en skikkelig kjæreste tur <3 

Jeg fylte år og begynte mer og mer og interessere meg for interiør og prosjekter innenfor dette. 

Så kom Mars og Oliver fylte 4 år, noe som ble feiret med kakebaking og 2 selskaper! 

Vi ble flinke til å kle på oss og komme oss ut! Vinteren var herlig! 

Så skjedde det ingen trodde ville skje- Håkon og jeg gikk hvert til vårt... Et levende MARERITT! 

Vennskapet oss imellom var uansett like sterkt! 

Tiden gikk videre og April ble en mnd med nye håp ! Min venninne var gravid og jeg stelte i stand med babyfest! 

Påskeferien ble brukt til å nyte det "sommerværet" vi var så heldige å oppleve og huset ble tatt tak i på utsiden! 

Mai kom fort " snikende" på og min drøm ble oppfylt! 

Villapaprika gikk over til å bli en butikk og et levebrød! Jeg var i ekstase! 

Cupcakes kurs ble fullført og 17 mai Feiret! 

Juni  var mnd drømmene ble virkelighet! 

Fortsettelse kommer..

hits