Kjøkken

For et år siden idag...

Tenk at om noen få dager er det ET ÅR siden jeg kjøpte dette huset. Et år som rett og slett har vært et huseventyr. Jeg har ikke angret en eneste dag på kjøpet, det har vært det beste kjøpet jeg noen gang har gjort. 

Jeg husker hvor "vanskelig" jeg synes det var og komme meg inn på boligmarkedet, det var ikke mange hus i området jeg ønsket og bo. Tenk at jeg fant "drømmehuset" mitt. Det lille søte dukkehuset jeg forelsket meg helt i. 

Nå et år senere står jeg med et hus som ikke er til å kjenne igjen, et hus som har blitt vårt hjem. Idag kom det opp som minne på tlf min, nettopp dette huset. Det er nemlig et år siden jeg bestemte meg for å by på dette huset idag. Et år siden jeg viste at en dag skulle jeg bo nettopp her. 

Kjøkkenet var det rommet jeg planlegget mest og jeg er så ufattelig stolt av det idag. 
Nå står helg og kos med de to minste jentene for tur, til tirsdag kommer de to største småtrolla mine hjem igjen også! Jippi!! Og da skal jeg ha de i 3 uker hos meg, åh- jeg gleder meg for det er så tomt og trist når de ikke er hjemme å lager liv i huset. 

Ha en nydelig dag idag alle sammen! 

Hjemmelaget påskepynt.

Mandag og tre dager til påske.(!) Noen har kanskje tatt seg fri allerede, kanskje til og med reist på en liten ferie(?). Vel, her i huset reiser de to største til pappaen sin idag og kommer ikke tilbake før om en uke. Åh, jeg merker allerede at jeg savner de, selv om de ikke har reist ennå. Mathilde er hos ei venninne og Olíver leker på rommet sitt, Lila er på trilletur med mormor og Kim og jeg jobber. Vi har de to minste i hele påsken, så vi har laget noen morsomme små planer vi tenkte å gjennomføre med de, men det blir nok mest husarbeid og kos her hjemme tenker jeg. Det har skjedd mye på denne fronten den siste tiden, så å reise bort på en lang ferie nå før sommeren passer dårlig. 

Siden vi skal være hjemme i påsken har jeg begynt litt smått å pynte til Påske, og det har Mathilde hjulpet meg godt med. Mathilde er kjempe kreativ og hun elsker å lage ulike ting. Nå har hun laget påskekylling, malt et par figurer og en liten plante til meg. Det er jo ikke noe som er søtere enn pynten de stolt kommer hjem med, selv om den kan være både fargerik og spesiel. hihi. 
Jeg tør ikke tenke på hvordan resten av huset ser ut nå, for her er det så mye rot og ting som skal kastes at jeg nesten er en smule flau. Sånn blir det med små barn i huset, noe annet hadde vel vært unaturlig. 
Fargen på veggen har mange lurt på, det er i en kritt maling i fargen HAVblå fra Butinox, lekker ikke sant? Vi har malt kjøkkenveggene med den og jeg er så fornøyd med den, jeg simpelthen elsker blåfargen og gladfølelsen den gir meg. Vi har ikke bare malt kjøkkenveggene, eller husveggene på utsiden, her inne har vi virkelig tatt tak og bilder kommer. Ærlig fortalt er all jobben vi har gjort inne MYE av grunnen til at rotet har kommet frem også, sånn går det. Nyt mandagen, vi sees etterpå og GOD påske til de som har ferie - NYT NYT NYT! 

En deilig kombinasjon..

Havblå er svaret. 

God mandag! Så var det ny uke og nye muligheter. Jeg har vært skikkelig dårlig på å blogge de siste dagene, men det skyldes helt enkelt at ungene har vært syke og jeg har derfor måttet være til stede for dem 24/7.  Uff, det er vel ikke noe som er verre for mammahjertet enn å se barna sine syke?  

Siden sist har det jo skjedd litt her hjemme, vegger er malt og det er SÅ fint så fint! Kim og jeg elsker blått like mye og dette har resultert i mange lekre ton-i-ton blåfarger i huset. 
På kjøkkenet har vi malt veggen i fargen havblå fra Butinox, en farge jeg har fått skikkelig sansen for. Den inneholder 60 % sort så den er veldig delikat og ren. På veggen har vi malt med kritt malingen til Butinox, nå kan man nemlig male i akkurat den fargen man ønsker med krittmaling og dette er litt ekstra moro synes jeg. 

Fargen er delikat og fikk frem de hvite store listene veldig godt! Jeg synes personlig fargen var DRIT lekker ( beklager språket) og jeg blir rett og slett glad av å se på den. Kjøkkenet kom også bedre frem og virket ikke så "platt" og kjedelig med litt liv på veggen. Håper dagen deres har vært fin og god, nå skal jeg snart lage hjemmelaget hamburgere - nam nam! 
 

Et ferdig resultat.

God kveld i stuen.. 

Ja,så har jeg ENDELIG klart å finne et par bilder som kan vise dere litt hva jeg tenker rundt trappen jeg snakker om her hjemme hele tiden. Vi skal riktignok ikke bare ha skoskap osv som på bildet under, men en bod! Siden trappen er buet synes jeg det har vært vanskelig å finne et bilde som kan vise dere hva jeg ser for meg. 


Bilder lånt fra Tarraldsen trapp og top-wood.dk

Slik ser trappen ut nå idag, men snart er trappen et nytt "møbel" her i huset. Alle trinn skal tettes og et teppe skal legges i trappen slik at trappen blir lun og god å gå i. 

Jeg synes det er viktig å få trappen som en del av møblene her i huset, at den løfter inntrykket mellom første og andre etasje. Hva tror dere?  blir bra ikke sant! ? Veggene skal males hvite mot trappen, og en vakker beige farge har også flyttet inn til den mørke fine fargen som allerede er på veggen.  

Her skal jeg straks finne puten, Lila våkner gjerne kl 07 00 og da  det greit å væe lit utvilt... Hihi.. 

Nyt Kvelden vi sees! 
 


 

Når kos blir til kaos.

Riktig god onsdag. Nå har jeg nettopp fått i meg dagens tredje kaffekopp, jeg har fått dilla på kaffe med vanilje og kan drikke det som leskedrikk. Idag har jeg jobbet meg igjennom mailboksen, den var relativt full og det har siden lørdag bare hopet seg opp med mail. Lettelsen er alltid like stor når man er igjennom og kan starte på nytt. Jeg tenker alltid at jeg aldri skal la det være to dager med mailer som ligger, men noen ganger har man ikke noe valg og da må man bare ta tak. Kanskje jeg må ta meg selv enda hardere i nakken.?  Det skader ikke å prøve... Her hjemme er det en smule kaos nå, alt som skal gjøres drar ALLTID med seg noe og det er mitt hjem et godt eksempel på. Tenk at vi ikke eier en eneste bod  her inne.(!) Når boden under trappen er oppe tror jeg at jeg føler vi får et nytt hjem nesten, spesielt når man har "død" plass som aldri blir brukt til noe langvarig uansett. Når kos blir til kaos må man ALLTID tenke litt enklere, for det er da det blir best. Jeg nevnte til dere at vi nå ser på mulighetene for å få et fjerde soverom i huset, det å få 15/16 kvm mer på boligen sier seg selv at vil ha en STOR betydning. Reisen mot de ulike prosjektene skal jeg ta dere med på, små som store! 

Nå er jeg i " planleggingsfasen" og det er ingen hemmlighet at det er en spennende drømmeplass å være det også. 


 

Jeg skal vise dere litt ulike planer på dette senere, men i mellomtiden ønsker jeg dere en nydelig solrik dag! 

 

Kjøkkenet er blenda hvitt.

Fra brunt til hvitt. Ser dere hvor jeg har malt? 

Riktig! Jeg har etter MANGE runder med meg selv nå ENDELIG malt veggen hvit, for en jobb! Jeg klarte ikke lenger det brune, det tok nesten livet av meg. haha..Neida, men mørkt var det ihvetfall og lyst ble det. Fargen KUL går ingen steder, den elsker jeg!  (malingen er IKKE skadelig for barn eller gravide) 

Vel, ellers har jeg vugget rundt på Lila i hele dag, dakkars lille jenta mi har vært så pjuskete, hostet så det har pipet langt ned i brystet på henne. Ifølge legen er det ikke noe farlig, det høres verre ut enn hva det er. Jeg blir jo helt tussete av det, får vondt langt inn i sjela mi av henne dakkars.Kunne jeg tatt det for henne hadde jeg knipset det over på meg med en eneste gang. Heldigvis har hun ikke feber, men nesen renner og hun har hosten.. 

Ikveld blir det ro og kos, bare kos med lillemor. Olíver og Mathilde har idag dratt til Håkon og er allerede i full gang med ny uke... Imorgen starter jeg på  min også, idag fløy dagen avsted til alt annet enn jeg hadde planlagt. 

Håper dere har hatt en super dag.! Vi sees , sweeties! 

Mitt eget lille paradis.


Fra et lite lukket kjøkkenrom til et åpent delikat kjøkken. 

Når jeg flyttet inn var kjøkkenet et lukket rom, det bestod av tre ulike innredninger, 2 ulike vegg farger og var ikke min stil. 

Vi rev ut alt, absolutt INGENTING av det gamle kjøkkenet beholdt jeg, kun hvor rør til oppvaskmaskin og vask var satt topp. Kjøkkenet ble montert ned og hentet av ny eier og hvitevarer gitt bort. 

Idag fremstår det som tidløst, enkelt og stramt. 


Etter mange intense dager og uker ble kjøkkenet sakte, men sikkert gjort om til mitt drømmekjøkken. 

Veggen i gangen ble tettet igjen, og i stuen ble den rivd ned og åpnet inn mot kjøkkent.Jeg valgte et enkelt ikea kjøkken og innebygde hvitevarer. Jeg viste nøyaktig hvordan jeg ville ha det og innredet det akkurat slik jeg ønsket. 

Før:

Idag er kjøkkenet hva jeg vil kalle mitt drømme kjøkken. 


Idag er Lila og jeg hjemme alene, Kim er på riksen til imorgen så her skal vi kose oss med litt jentetid -bare oss to. Nyt søndagen alle vakre, vi sees senere! 

Små detaljer...

Er det en ting jeg ELSKER så er det detaljer, små og store!  Blomster er noe jeg ser på som et must her hjemme, det lukter godt, er friskt og utrolig levende. Jeg har ALLTID vært ekstremt glad i blomster, det tror jeg at jeg må ha arvet fra min farmor- hun var unik. 

-Når jeg var ei lita jente og min farmor levde husker jeg at jeg alltid var like fascinert av hennes unike lidenskap for interiør, hus og blomster. Hver eneste gang jeg var på besøk var det pyntet opp med blomster, lys og det luktet ALLTID godt. 


Detaljer er noe som deffinerer vår personlige stil, og hvordan vi setter sammen de ulike detaljene er hva som gjør det så spennende. Jeg elsker å pynte opp med blomster, ha masse levende lys,duftlys og friske urter. 
Champagnekjøleren benyttes til å oppbevare alle spisebrikkene og lys-lyktene har fått ny rolle som blomste urner. 


 


-Jeg håper dere alle har hatt en nydelig mandag og ønsker dere en riktig god natt ! 

Tid eksisterer ikke.

Hei og hopp! Jeg tror aldri jeg har brukt så lang tid på å rydde av kjøkkenbenken som etter at jeg fikk Lila. Hun vet å fortelle at tid, ja det eksisterer ikke, ihvertfall ikke med henne i hus. Bæresjal er undervurdert - med det får jeg støvsuget, ryddet og ordnet uten at hun sier et pip, hun er rett og slett nysgjerrig på ALT. Husarbeidet skal derfor inn med morsmelka. haha.. #barejegfinnerdetigjen #ammetåka

Vippestolen er også undervurdert, spesielt denne, den burde fått hedersplass på øverste -hvorplasserebarnetsomernysgjerrig listen... Lila bor i sin og skal hun ned fra armen skal hun opp i høyden i denne. Jeg vet jeg har sørget for dette styret selv ved å aldri la henne sippe, men så er det umulig å la henne ligge å gråte når jeg står og kan ta henne opp. 

Titt-titt! 

Jeg har gjort klart for Halloween her hjemme, ungene er hjemme i helgen og dere kan jo selv tenke dere kaoset som vil møte oss på døra.! Jeg må nok handle litt mer snoop for dette holder neppe, men men... Halloween har jo blitt den nye julaften for småtrolla, og søte er de der de løper rundt på dørene.. Før jeg fikk store barn selv syntes jeg dette var noe mas, nå som jeg vet hvordan de planlegger og synes dette er stas,kan jeg ikke annet enn å henge meg på som årets ivrigste mor. haha... Neida, sånn er det vel ikke , men godis skal det ihvertfall være til de som kommer. Etter x-antall runder med "99luftballon på spotify ble kjøkkenbenken til slutt ren.. Det er ironisk nok den ENESTE sangen Lila utrolig nok blir rolig til, den og "den lille havfruen. Jeg tror med sikkerhet at de sangene aldri vil spilles på repeat noen gang igjen i mitt liv når Lila ikke liker å høre på den noe mer.

Vel over til fargen på veggen som så mange spørr etter: 

Veggen mot kjøkkenet er malt i fargen KUL fra Butinox,  veldig mange spørr og jeg forstår dere kjempe godt- den er såååå lekker, spesielt til grått,beige, blått og hvitt. 

Kjøkkent er virkelig hjertet i huset .... Jeg elsker det mer og mer for hver dag og mat går jeg aldri lei av å lage her inne! Bakingen i jula vil unnagjøres med glans! 

Og hun her.... 

Lille luringen min , hun må være tidenes mest aktive baby! For ikke snakke om at denne lille frøkna har et vrælebånd absolutt ingen ikke kan høre, jeg er sikker på at hun sørger for å la hele nabolaget få vite at hun har ligget en time for lenge når hun starter.  MEN- så er hun så VELDIG blid når hun er det også. Umulig å ikke smelte. 
 


Nyt dagen, nå skal jeg lage middag før vi skal ta med Crazy magda og gale mathias ut på bowling !  Vi sees! 

Lørdagsmys.

God lørdag alle sammen! 

Hvordan har helgen startet for dere (?) Her har vi bare tatt ting med ro, etter litt farting og bursdagsselskap igår. Jeg har snart fått klesvasken ajour og skal snart finne frem alt ulltøyet til småtrolla mine. Vinteren kommer fortere enn jeg trodde, for makan til surt vær det har vært ute de siste dagene skal man se lenge etter. Igår kom ny skyvedørsgarderobe og resten av skapdørene til kjøkkenet, så nå skal det bli fint å få hengt opp jakker og skjult sko og annet som ligger å flyter i gangen. Jeg blir ekstra innekjær når været er slik som nå, men vet at en jobb med maling venter på meg den kommende uken. Jeg er helt i hundre på å få ting ferdig før vinteren og kulda kommer, og gjett om jeg skal pynte opp med STORE kranser og lyng på utsiden - wiiiiiii! .. Vel , planene er mange, spørsmålet er hvor mye jeg rekker. 

Kjøkkenet er ihvertfall ryddet og vasket, så da gjelder det bare å holde det rent og pent... 

Jeg tror jeg må ta meg godt i nakken på det meste, latskapen og ammetåka har blitt for "behagelig" å lene seg på og det er jo ikke bra. Jeg får se hvor mye bedre jeg kan bli med bloggen, rett og slett en utfordring til meg selv- fra meg selv. 

Nyt lørdagen ! 

 

Tid for hjem.


Idag startet dagen med en gutt som var oppgitt, storesøster som var akutt sulten og lillesøster som helst ville være på armen hele tiden. Jeg har fått snittet de siste rosene og fått frem støvsugeren, bare Lila finner roen og søvnen starter jeg! Det flyr hybelkaniner over gulvet her og de skulle helst vært tatt for noen dager siden. Huset trenger sårt litt "pleie" nå og jeg gleder meg faktisk til å få unna det som ligger å flyter her! Flere og flere spørr om det leke gulvet mitt, det e jeg altså SÅ fornøyd med! Det er lunt og sprekt å se på, slitesterkt og det er utrolig flott for meg som har 3 barn med x-antall venner på besøk til en hver tid. Det er en lek å gjøre rent og møkken er ikke synelig på det. Jeg kjøpte mitt på TK gulv i Fredrikstad og kontakter dere dem er jeg sikker på at de hjelper dere med alt dere måtte ønske. Makan til service finnes nemlig ikke ! Her skal støvsugeren benyttes, gulvfilla skure gulvet og huset ryddes! Nyt lørdagen så titter jeg innom etterpå.... Selv bidlene mine beviser at jeg har en del hybelkaniner å fjerne - sees senere! 

Tavlemaling rett på veggen.

God torsdag! Ja, igår skulle jeg egentlig komme tilbake til dere med dette innlegget, men pga Lilamor skulle være på besøk hos min venninne noen timer strakk ikke tiden til fordi vi sovnet på sofa´n. Typisk Lila og meg. Vel, sånn kan det gå med små babiser i hus. 

Husker dere jeg nevnte tavlemaling(?) .. Endelig er den ferdig og jeg elsker den, ble så kult til resten av kjøkkenet og nå som jeg har ordnet litt her i heimen kom den virkelig til sinn rett... 

Før:Etter: 

(dette var før 2.strøk ble tatt.) Det er så moro med slike små prosjekter som dette, det tar ikke lang tid, er enkelt å fjerne og skaper litt personlighet i rommet. Tavlemalingen har jeg handlet i MANGE lekre fager, det at Butinox har fått tavlemaling som man kan avgjøre fargen på selv passet meg som ikke vil ha ting helt sort lenger! 

Jeg kommer å viser dere mer bilder etterpå , må bare dille og dalle litt her først! 

Vi skrives etterpå alle vakre! sjolahopp! 

Høsten sniker seg på....

God tirsdag alle sammen! Du og du hvor fort tiden går med små babiser i hus.. Jeg startet vel på dette innlegget i god ti før klokken slo tolv, men først nå fikk jeg tid til å poste det ut. Sjefen selv ønsket nemlig min fulle oppmeksomhet og da blir alt annet enn henne prioritert bort. 

Igår kom småtrolla hjem igjen, en fryd for mammahjertet, herremin hvor tomt det er her når de er hos Håkon. Jeg blir jo neten på gråten når rommet står tomt, typsik hormonell mor om dagen altså. haha.. Vel, med to småtroll hjemme igjen fikk endelig hu mor gjort litt husarbeid, så igår fikk jeg støvsuget gulvet, vaskt kjøkkenet og badene, rett og slett en fryd! Jeg kan nesten ikke huske sist jeg smilet i lykke over rent toalett... haha.. Selv om det aldri er skikkelig møkkete her er det utrolig hvor bortkjemt man blir på å ha to ledige armer, jeg fikk jo plutselig tid til å ta alt! 

Jeg skal ikke lyve, nå merker jeg at jeg gleder meg stort til å få sparklet og malt taket og til at lister blir sparklet og malt, i starten brydde slik småpirk meg ikke, men nå som jeg går hjemme å ser på det hele tiden blir iveren etter at malerene skal starte på det , større og større... 

Jeg har fått på varmepumpa og tent masse levende lys, skikkelig høst følelse..Høsten sniker seg mer og mer på og jeg gleder meg til høstfargene flytter inn for fult! 

Nå må jeg "løpe" , Lila ønsker full oppmerksomhet og småtrolla kom nettopp hjem fra synstest så jeg må høre hvordan det har gått! Vi skrives mer etterpå, nyt dagen ... <3 

Kjøkkenet før og etter.

God lørdag godtfolk! 

Idag kommer det noen før og etter bilder på kjøkkenet mitt. 

Før så kjøkkenet slik ut, helt ok og nye fornøyde eiere hentet det hjem. For meg som stod å ønsket åpen løsning og det og starte med blanke ark ble nytt kjøkken alternativet. 

Absolutt alt er byttet ut, det elektriske av kurser og punkter er byttet ut og høynet, vegge revet ned - ja, generelt alt! 
Idag fremstår kjøkkenet som åpent og lyst og akkurat slik jeg forguder det! Det er enkelt, men satt opp slik at jeg kan få ulike utrykk etter hvordan jeg ønsker å innrede det. Det som mangler nå er å sparkle og male tak og lister, samt få på noen skapdører på den veggen som kun er skap fra gulv til tak. Venter ennå på 4 dører og det skal bli en fryd å få de på!  

 

Jeg er over gjennomsnittet fornøyd med huset mitt, en stolthet større enn herifra til månen. Alt er slik jeg ønsket det og blitt lunt og koselig <3 Alle som er på besøk sier de får en rolig og avslappet følelse i huset og det er heller ingen hemmelighet at det er første gang jeg bor et sted hvor jeg fakitisk ikke jager etter verken noe å gjøre, få unna eller gjort. Jeg har nok forandret meg masse for jeg er nå typen som står timevis på kjøkkenet bare for å lage en deilig middag, ligger gjerne mange timer på salongen å nyter en film, har venner og familie titt og ofte på besøk og bruker generelt masse kvalitetstid i huset. Før rushet jeg noe enormt, mulig alderen min har stor betydning nå. haha. Jeg liker å dulle og dalle med ting, men det kunne ikke falt meg inn å snudd opp ned på huset eller fargevalget. Jeg har i dette huset funnet min stil og skapet -vårt hjem, barna sitt og mitt. 

Til uken kommer de å legger brostein utenfor hos meg, maling skal snart startes med og kledning byttes. Dere kan jo tro det skal bli godt å få dette på plass før sen høsten. Småting står ennå igjen inne og boden ute skal om noen få år bygges om til en større gang og et rom til Olíver, men akkurat det får jeg vente med til jeg har bodd i huset en stund. Jeg har mange planer, men alt kan ikke gjennomføres med en gang. Heldigvis. <3  I tiden frem til det kan jeg nyte og planlegge, dagdrømme og kose meg. 

Jeg tenkte å svare dere i eget innlegg på hvor det forskjellge jeg har er ifra, men det er nesten lettere om dere spørr om det dere faktisk lurer på så lager jeg et eget svar innlegg på dette. <3 

 

Nyt lørdagen, vi skrives! 

Kjøkkenet mitt har blitt en drøm!

NB! Innleget inneholder Reklame med navn på produkter som er delvis/ eller helt sponset : 

Listverk , maling, tapeter og gulv. 

God fredag! Åh, dere jeg er endelig på plass med nettverk i huset, det å bo her i et par uker uten nett har bydd på litt utfordringer. Jeg føler meg ENDELIG mobil igjen - woooohooo! 

Vel, over til overskriften! Kjøkkenet mitt, det er så koselig å se at SÅ mange synes det er så fint for personlig er jeg KANON fornøyd! Jeg tegnet det opp og valgte alt selv og sparte ikke på noe selv om jeg endte på ikea på innredning. Dette skyldes rett og slett leveingstiden, men makan så fornøyd jeg er altså! Absolutt ingenting annet missunner meg, jeg er så fornøyd! 

Før var kjøkkenet hundre prosent i orden, men dette var et kjøkken som var satt sammen av flere ulike deler og jeg viste at om jeg skulle bli fornøyd måtte nytt inn.  For meg som elsker å lage mat og som baker flere ganger i uken for tiden ( såklart ikke de siste 5ukene) var kjøkken noe av det viktigste for meg. Jeg elsker å stå på kjøkkenet og storkoser meg alltid når jeg kan stå i min egen verdens å lage de deiligste retter. 

Slik så kjøkkenet ut før vi rev ned veggen og tok ut kjøkkenet. ( kjøkkenet ga jeg bort til en veldig fornøyd ny eier) Bildene er delt fra tlf min når de ble lagt inn, så kvaiteten er så som så. 


 

Veggen bak ovnen som dere ser på bildet er den som ble revet og inngangen fra gangen ble tettet igjen slik at gangen ble større. 
Idag er kjøkkenet en liten OASE!  Jeg elsker det og klarer ikke titte meg mett på det. 

Kjøkkenet mitt etter x-antall timer med planlegging og jobb! 
Kjøkkenet er fra Ikea , det samme er porselesvask,vifte,batteri og benkeplate. 

Flisene er fra Megaflis og hvit fug fra flisekompaniet. 

Brun tapet i fletting fra Borge i merket Riviera Maison. 

Listverk fra Byggdekor / oracdecor.

Gulvet er fra TK gulv og interiør i fredrikstad  og er et clickín 8-32  laminat gulv me art nr- 1475640 

Den grå fargen å panelveggene mine heter pastellgrå og fra Butinox.

Barkrakk fra Millemoi 

Interiør er fra ulike så spørr heller spesifikk på det dere lurer på.  

Jeg er kjempe fornøyd med resultatet og det er en fryd for meg å endelig kunne vise dere et ferdig resultat ! 

 

 

 


 

Ting faller på plass - endelig!

God kveld i stuen! Vips var det helg og denne fredagen har bare vært stille og rolig. Idag har jeg fått begynt å legge skjerf, luer og votter i skuffer, pyntet med noen søte blomster og satt igang et par maskiner - like deilig hele tiden! 

Idag vasket de ferdig leiligheten og jeg var oppe å se over og vinket hade til den for siste gang! En enorm lettelese å endelig være ferdig og at alt endelig er på en plass.. Det er noe eget med å gå å pusle og ordne når man kan kose seg med det slik som nå, nesten en helt egen sjarm! Imorgen skal de fuge flisene for meg, men herremin så stas det er at flisene endelig er oppe! Nå skal jeg bare lade batteriene og glede meg over hver dag Lila holder seg i magen <3  Jeg har hele tiden gledet meg til at hun kommer, men nå er jeg ikke lenger redd for jeg føler meg for første gang på lenge VELDIG trygg på meg selv og det å ha kommet seg i hus senket skuldrene mine betraktelig! 

Vel, nå skal jeg ta meg en dusj og lese en bok- kos dere masse videre! Imorgen blir det maraton her inne for nå kan jeg endelig vise ting frem igjen!  <3  Jeg tar fra dette minutt å fjerner all negative kommentarer -uavhegig om noen mer de er konstrutive eller ikke. Jeg synes KG kan være plassen for å diskutere og krange så begynner vi som vil nå å kose oss her inne , det er mye hyggligere !  Jeg er trøtt på å få masse spørsmål om bf ( for jeg skriver veldig lite i innlegg) Kommentarfeltet skal provosere frem reaksjoner på meg for å svarte meg mer enn nødvendig og det er egentlig bare å skyte spurv med kanon. Nav, morsrolle og økonomi er noe folk elsker å diskutere og jeg skal la de som ønsker det fortsette, men jeg vil slutte å la folk sitte her inne å gjøre det. Jeg er veldig lei av å hver dag gå inn her å lese den ene " du tørr ikke poste dette sikkert" kommentaren etter den andre bare for at folk skal få satt igang noe og se en reaksjon hos meg. 

Enkelt fortalt min side støtter meg og motsatt på andre siden.. Så 50/50 og sånn er det. Vi lever i 2016 og nettmobbing er like vanlig som å tørke seg i stumpen... Forskjellen er bare det at du har de som liker å dele shiten sin med andre og de som liker å holde den for seg selv. Jeg blir sikkert "hetset" for dette også fordi jeg har gitt etter når jeg har blitt provosert nok ellers,MEN! Nå venter jeg ei vakker lita tulle, jeg har drømmehjemmet mitt, jeg har to vakre fine fantastiske barn og en familie og venner jeg elsker! De og de vakre som faktisk liker bloggen for kosen er hvem jeg vil gi min oppmerksomhet. <3 De som smiler meg i fjeset og slenger med leppa når jeg går kan få ha smerten fordelt i sitt eget nett. 

 

Ha en fantastisk - og nydelig natt!! 

Jeg kom hjem til noe mer...

God kveld alle søtinger! 

Ja, her ble det helt stille igår, jeg havnet på sykehuset igjen og denne gangen på føden. Jeg er så uheldig i dette svangerskapet og nei det skyldes ikke at jeg står å pusser opp, men helt andre årsaker.... Jeg har ei heller stått å stresset kroppen min til bristepunktet og har selv om jeg deler fremgangen her inne med dere masse snille mennekser i mitt liv som hjelper meg og barna å få ting på stell før Lila kommer. 

Idag hadde gutta virkelig stått på for meg, stakkars alle har hatt så vondt av meg så idag har fettere og svigerbrødre tilbydd seg å hjelpe meg....  Imorgen kommer fliser og taklister på plass, dere kan tro jeg gleder meg til å komme hjem å se hvordan det er imorgen! Venninner flyr land og strand med meg til leger og sykehus og jeg føler meg så utrolig takknemlig selv om jeg nå ærlig skal innrømme at jeg føler jeg er en smule sliten på alt. Lila e nå etter mål nærmere 2 kg og jeg fikk beskjed om at om to uker nå er ting ikke så komplisert om hun kommer og for hver dag inne i magen tilsvarer 3 dager i magen. Så da, har jeg bare siden igår kjøpt meg seks dager mindre i kuvøse i magen med lillemor <3 Kjøkkenet har nå begynt som nevnt å bli kjempe fint og huset er straks ferdig på innsiden. Bare litt småpirk står igjen, men det kan jeg leve med <3 

Vel, jeg ville bare innom å ønkse dere en deilig kveld og jeg gleder meg til å vise dere mer når ting kommer enda mer på plass <3 
 

Kjøkken om bare noen dager...

Se så fint det blir <3

Det skal listes rundt vinduet, i taker og benken skal kuttes til og langvegge skal få hvite falsettfliser! Idag er jeg i hundre, for nå begynner dette å føles som et hjem, et skikkelig hjem som vi bare ELSKER!  Jeg måtte avsted idag og kom meg ikke hjem før kl var 21 så idag ble hele dagen forskyvet! Likevel MÅ jeg vise dere hvordan det blir på kjøkkenet og mer fra huset kommer imorgen.

Hvem rom vil dere se først imorgen ? Imorgen skal jeg nemlig INGEN steder og skal ta masse bilder her hjemme så nå får dere bare fortelle meg hva dere ønsker!! 

Jeg håper dere har hatt en fin og deilig helg! Jeg ha slitt med sykdom og vært helt kake de siste 2/3 dagene ... Håper dere føler dere i god form og koser dere! 

Nattinatt.... Ha en deilig natt! 

Jeg selger.

Hei og hopp! Da begynner jeg å selge unna for fullt - jeg skal jo ha større spisestuebord og innebygde hvitevarer i mitt nye hjem. så jeg står nå og må selge unna det jeg ikke har plass til. Jeg selger et veldig pent brukt kjøleskap fra SMEG til kr 7000,- (ved rask avgjørelse kan pris diskuteres noe) Dette eier ingen feil, riper eller mangler og er like pent som nytt. Fargen er creme. Jeg selger også min SMEG oppvaskmaskin for kr 7000 ( pris kan diskuteres ved hurtig avgjørelse) Denne er det ei heller ingen feil, mangler, riper eller skader på. Like pen som ny. Fargen er creme. Kontakt meg på camilla.stylebynorway@outlook.com om du er intr. NB! Dette må hentes i Fredrikstad.

Full planlegging.God torsdag! Hvordan har dagen deres vært så langt ? 

Vel, her går det i planlegging av ny bolig for om bare 3 uker overtar jeg nøklene til mitt nye hjem! Wiiiiiiiihiii!   Kjøkkenet er alltid hjertet i huset og her har jeg MANGE ønsker for små og store løsninger.  Jeg ønsker at ting skal bli mest mulig praktisk så om noen har pusset opp kjøkken og har noen gode løsninger som dere anbefaler på innsiden av skuffer og skap håper jeg dere kan røpe et råd eller to til meg! Jeg skal ha et kjøkken uten håndtak, kun en vegg med skap fra bånn til topp og ellers ingenting! Jeg har stor tro på at det vil bli bra, for jeg trenger å få ting mest mulig åpent. Jeg har planer om et hvitt kjøkken med benkeplate i betonglook- ha dere noen gode forslag på noen bra ? Siden alle mine hvitevarer skal være innebygd selger jeg mine SMEG hvitevarer, så om noen er på jakt etter pent brukte hvitevarer med null skader eller merker til en billigere penge er det bare å kontakte meg på camilla.stylebynorway@outlook.com  Oppvaskmaskinen selger for kr 6500,- og kjøleskapet 7000,-  Alt fra september/oktober 2015. 

Jeg håper dere alle har en deilig dag og har mange gode tips å komme med til mitt nye kjøkken! Nyt dagen så skrives vi! 

 

NB! Jeg fant ingen riktig kilde på bildene over så har dere de er det bare å gi meg dem så skal de rette få sin cred. 
 

Nytt på 1-2-3. Hvordan få drømmekjøkken på budsjett.

Innlegget inneholder addlinker. 


Hvordan endrer man et kjøkken på budsjett? Hvordan får man frem enkle, rett linjer, samtidig som man ønsker å ha det litt lunt og romantisk? Da jeg flyttet inn i leiligheten var kjøkkenet enkelt, kjedelig og hadde preg av god slitasje igjennom noen år. Jeg gikk fra noe jeg mente var mitt drømmekjøkken og over til dette, og jeg var litt usikker på hvordan jeg ville klare å løse det. I dag 8 måneder senere er jeg stolt av leiligheten og kjøkkkenet! 

Før så det slik ut: 


 

Etter noen grep ser det slik ut :  

Jeg valgte å legge hvite fliser med hvit fug fra megaflis på kjøkkenet. Jeg byttet ut de buede håndtakene med noen litt mer rette fra IKEA. Hvitevarene er fra Smeg og jeg ELSKER dem. (hvis det er noen som forresten trenger et lyseblått smeg kjøleskap - hyl ut!) Kjøkkenøyen er fra IKEA og ble en forlenger av kjøkkenet, jeg elsker å lage mat på den. Dere kan finne kjøkkenøya HER.  Benken var i en furufarge, men de som kjenner meg vet at dette sliter jeg med og det å slå seg til ro med "gule" overflater klarte jeg ikke. For å ikke mase med maling osv. dro jeg etter et godt råd opp på Panduro og kjøpte folie. Jeg er veldig kjent med å legge ting så dette krevde ikke mer enn 1,5 t med jobb og en god tapetkniv og tapetutdrager. Kjøkkenkranen er byttet til en røffere en som jeg har savnet siden huset i Oksviken... haha... Den kan dere finne HER. for dere som lurer. Jeg kjøpte min hos Fredrikstad gass og vvs AS! Alt i alt har ikke dette vært noen dyr fornying av kjøkkenet mitt, det skyldes at jeg har klart å få det kjøkkenet som opprinnelig var i leiligheten litt nytt uten å måtte bytte det ut eller legge en formue i det. Håper dette ga de som sitter med samme problem som meg en liten piff til å ønske og ordne litt selv... Det er moro når så "lite" kan utgjøre en så stor forskjell! 

Det blir nytt


God kveld i stuen alle sammen, snart går vi inn i nattetimen. Jeg har holdt på i hele dag, leiligheten får en maritim makeover og det er så moro! Her jobbes helheten med og dere skal få masse bilder å kose dere med imorgen, alt fra gangen, badet, kjøkken, stue +++ Jeg klarte ikke vente helt til imorgen med å vise dere de tingene jeg har, så ikveld  får dere en liten smakebit fra kjøkkenet. Riktignokbare et par bilder ikveld, men imorgen skal jeg storkose meg med å vise hvor fint er. Hele leiligheten trengte dette og jeg tror at stilen ble mer gjennomført nå også. Ikke så mye dill-dall, men nok til å få frem det jeg liker uansett. 


Jeg håper dagen idag har vært fin og kos for dere alle og at dere nyter den siste timen og får en god natt med søvn! Vi skrives imorgen ! 

Morgenbliss fra leiligheten.


 

God morgen! 

Åh, så deilig å våkne opp til dette været da, eller hva? Her skinner sola og jeg er nettopp ferdig med å ordne noen småting klart for dagen. Snart setter jeg snuta mot byen og deretter går turen til Sarpsborg hvor jeg skal ta bilder av en vakker leilighet! Gleder meg allerede nå til å vise dere litt bilder. Jeg har så mange jeg kjenner med flott hjem, og jeg synes det er oppriktig stas å få lov til å komme å ta noen bilder. Vakre hjem inspirerer jo alltid for oss interiørglade sjeler, eller hva? 
 

Jeg håper dere alle passer på å nyte dagen. Jeg gikk inn i ny uke i graviditeten idag - jippi!!! Herremin, tiden går unna synes jeg altså. Bruk dagen godt, vi sees etterpå. Jeg måtte bare innom for å ønske dere en deilig dag i dag før jeg dro noen som helst plass, og kanskje inspirerer jeg litt med interiøret, hmmm. I hope! 


 


Nyt på alle vakre, sola skinner så smil og vær glad! 

Vårfølelse på kjøkkenet.Når våren kommer, så blir det også mer farger i heimen hos meg. Jeg elsker blomster som gir litt farge, putetrekk som lett kan skiftes ut og bordbrikker som kan byttes etter ulike middagstemaer.   

I dag kjøpte jeg inn deilig ferske urter og krydder, og har gjort klart til deilig middagsbesøk i morgen. Jeg har fått dilla på å lage hjemmelagde desserter, juice, kaker og middager utenom det "vanlige". Kjøkkenet er en plass som krever trivsel og den siste uken nå har jeg merket masse trivsel her hjemme. Det å stå på kjøkkenet og diske opp de deiligste salater og andre enkle småretter som tas på sparket er kjempe moro. Da jeg overtok leiligheten var den kjedelig og enkel. Jeg er, som dere som følger meg vet, glad i stæsj og små detaljer. For noen kan det bli for mye, men for meg er det dette som er perfekt. Jeg har brukt masse tid på å prøve ulike ting, men det lyse og beige er alltid det jeg faller tilbake på. Kjøkkenet fikk, etter at jeg kom inn, nye håndtak, fliser, maling, kjøkkenøy og batteri på vasken. Små ting som gjør litt forskjell på et ellers "kjedelig" kjøkken fra 2007. 

Jeg synes det er viktig å alltid passe på å ha friske urter og planter i hjemmet. Det er noe jeg tror de aller fleste kan forbinde med meg, hehe... Det å bruke lime, sitron, krydder og urter som dekor er alltid delikat - også lukter det SÅ deilig! 

Så vil du ha litt vår hjemme uten å betale masse for det? 

- Kjøp friske blomster i vårens deilige farger. 

- Pynt opp med frukt og grønt 

- Bruk små detaljer som lett kan skiftes ut og ikke vær redd for å la fantasien ha en finger med i spillet. 


Jeg håper dere nyter tirsdagen og har en fantastisk dag! 
 

En drøm av et kjøkken

Mamma og pappa overtok nyt hus på fredag og er alt i full sving med å pusse opp de rommene som ikke vr ferdig eller nytt. Jeg er rett og slett missunnelig , det er altså så lekkert her! Kjøkkenet er nytt, men tapeten på den ene veggen skal bort, den passer ikke til resten av kjøkkenet og stilen ellers.. Imorgen skal jeg svinge meg rundt med malekosten og jeg skal ta for meg rom før og etter og vise dere. Jeg har nemlig fått den store ære av å pusse opp soverommet, det re et kapittel for seg selv. Mor og far gjør grunnjobben som er tyngst, men idag var mamma og jeg å kjøpte lekker tapet og tepper til alle rommene. Lekre vegg-til-vegg tepper i sissal. Jeg gleder meg til å vise dere fremgangen og ta dere med på turen, for dette blir knallfint! 

Idag ble en liten inspeksjon gjort på kjøkkenet og imorgen er det bare å begynne med moroa! wiiihiii!!! 

Her har dere en liten smakebite av det lekre kjøkkenet- mer bilder kommer imorgen! 


På lagersalget idag hos Stylebynorway er det forresten masse lekkert som rottingbrett, krukker, putetrekk +++ som dere kan gjøre et godt kjøp på! Alt blir ikke like nedsatt, men prosenter blir det på alt sammen!!! Ser mange har spurt så bare skrik ut om dere lurer på noe mer =) Jeg håper dere har hatt en kjempe fin dag så langt, så skrives vi mer senere!!! kos dere!!! 

Alt er på stell...

God lillelørdag alle sammen! 

Idag røsket jeg i et tak på kjøkkenet og fikk gått igjennom alt av skaper og vakset både det og skuffer. Er det noe som er bedre enn å lage deilige middager på et rent kjøkken? Ihvertfall ikke etter hva jeg vet. Friske urter får alt til å lukte så deilig, så nå kommer jeg til å lage masse deilig mat fremover! Så fort matlysten kom tilbake kom også energien! *smiler* 


Snart er det jo påske og da er det tid for mye god mat, har dere noen planer for den? 

Nå håper jeg bare på vamere vær, sol og sommer! Føler denne snøen varer evig altså... Uansett, dårlig vær eller ikke hvordan har dagens deres vært? 

Rotting på kjøkkenbenken .

Annonselenker/stylebynorway. 

God morgen alle sammen og riktig god helg! 

Vel, nok noen kjøkkenbilder kommer fra denne kanten, alle som kjenner meg vet jo at kjøkken og kjøkkent mitt er noe jeg elsker! Jeg har valgt å gå for helt hvite løsninger på kjøkkenet, i en "liten" leilighet som jeg har er det mest åpent. For å bryte litt har jeg heller valgt kurv , jeg elsker kurv og synes det alltid lager fine kontraster mot et eller enkelt lerret. Itillegg er disse kurvbrettene praktiske da jeg samler alt på dem og lett kan flytte på de om de står i veien for meg. Jeg synes det er fint å fylle opp krukker og friske blomster på kjøkkenbenken. Jeg elsker å få små ting til å skape foranringer og at ting lett kan ordnes med og skape ulike utrykk. Brettene had hard bund og finnes i 3 ulike str. liten, meduim og stor.  Finnes HER, HER og HER. 
Jeg ønsker dere alle en flott dag, nyt den og ta godt vare på hveramdre- det er helg!! wiiiiiii! 
Jeg bare smiler jeg nå!

 

God onsdag! Våknet dere som meg til sol i dag? Altså her stod solen og flombelyset hele leiligheten, og da var det på tide å ta frem kamera - endelig skikkelig lys! Som jeg har nevnt til dere har ikke kjøkkenet kommet skikkelig frem på bilder fordi det har vært så grått ute og gult inn.. I DAG, ja, I DAG var det endelig mulig å vise det frem fra slik jeg ser det! 

Kjøkkenet er det lille hjertet her i leiligheten og jeg elsker det bare mer og mer! 

Etter at jeg malte kjøkkenøyen lys og de hvite flisene kom opp følte jeg at kjøkkenet ble mer helt og mye lysere og penere! 


Har solen skint hos dere i dag da? 

Åh, dere .. Er det ikke deilig å se solen og blå himmel igjen?! Selv med kuldegrader fikk jeg et lite snev av vårfølelse .. Vårfarger og lysere tider, vi kan jo ikke klage da? 

Nå skal jeg kaste meg rundt på matlagingen, jeg har vært i møte med nettavisen i hele dag og det har vært kjempespennende og utrolig hyggelig. Er så takknemlig for den muligheten jeg nå har fått og går bare rundt og smiler og smiler! 

Vel, jeg kommer tilbake etterpå, med en aldri så liten oppskrift! Nå skal hønemor Camilla stå på kjøkkenet og kokkelere litt! Vi sees etterpå alle sweeties!! 

Bort med nissefar...Og inn med HEI vår!  Er det bare meg, eller synes dere også hjemmet virker lysere når julen flytter ut?  Idag har vi tatt ut julen her og etterpå blir det middagsgjester , litt vin, latter og glede! Jeg har dekket bord og ryddet leiligheten. Nå som store julenisser, juletre, kranser +++ har flyttet ned i esker føler jeg at leiligheten ble større. haha... Det sitter psykisk, men lett og åpent virket det her nå.. 

Jeg har (hold dere fast) malt kjøkkenøya hvit.. Oh, yes, dere leser rett og jeg er faktisk helt klin gæren.. haha... Likte den sort jeg altså, men hvitt er nok penest til kjøkkenet og siden alt er et åpent rom her så ble den hvit (igjen) .Vår og Sommeren står for tur så VIPS hadde jeg et anfall.. Neida,jodaså...

SIMSALLABIM!
Det eneste som er kjedelig nå er at et er så utrolig grått ute så bildene blir jo så "gule" , men dere ser ihvertfall resultatet. 
Jeg tror aldri jeg noengang kan bli lei av malekosten, den er noe av det morsomste jeg har hatt å gjøre med så ofte, så lenge og om og om igjen uten å bli lei... 

Har dere fått ut julen ennå da?  Jeg holdt på å vente til imorgen, men da kommer småtrolla så da tenkte jeg å ha ting ferdig her i heimen, like greit, søndager er jo fantastiske å tilbringe på sofa´n.. 

Nyt dagen, lørdag er kose og glede og jeg har søndagsfølelse så det holder.. Vi skrives! 

Fra helt standard til det lille ekstra.

slik så kjøkkenet ut når jeg fikk nøklene til leiligheten. Det var i god stand, sakper pene, men såklart en smule "slitt" og tregt å se på. Et typisk 2006/07 Sigdal kjøkken som ble brukt i denne blokken. 

Slik så det ut: Når man har et enkelt utgångspunkt er det å starts med å gjøre de små grepene mye morsommere. Skapene var jo fine så de fikk seg et strøk med samme maling for å gå over alle hakk, merker og riper. 

Så startet moroa! Siden jeg kom fra et nyoppusset kjøkken hadde jeg ideene med meg. Først var det at jeg ønsket mer bekeplass.. Etter mye surfing endte jeg opp på ikea sine hjemmesider og håndtak, batteri og kjøkkenøy ble kjøpt ( batteriet har jeg ikke fått montert ennå) 

Jeg lot meg inspirer av dette utgangspunktet: 

 

Bildecred;  del gjerne info, finner ikke eier. 

Men måtte bryte med sort på annet enn vegger og skap, så jeg endte opp med å male kjøkkenøyen sort og bestille sort stekeovn. Jeg ville ha litt røffe arbeidslamper og jeg ville blande sammen to-tre stiler jeg alltid landet på. 

Kjøkkenet fikk hvite fliser, jeg har valgt å bruke mye kurv , gulvene i i parkett så jeg har også valgt å ta den igjen i ulike interiør rundt om i leiligheten og beholde fargen på benkeplaten og kjøkkenøyen slik at alt tar opp hverandre i rommet. 
To store gode barkrakker er plassert til kjøkkenøyen som ekstra spiseplass og arbeidsplass for barna når de gjør lekser. 

Stekeovnen byttes snart ut til en sort og det vil utgjøre stor forskjell på dette "enkle" kjøkkenet. 
Når dere innreder et kjøkken eller vil ha det lille ekstra er det viktig at dere tenker litt på hjemmet ellers slik at det blir en rød tråd og at dere inreder etter deres behov. Mitt kjøkken er innredet slik jeg liker det, og jeg elsker å jobbe på det!  

Som dere ser.... Etter hvite fliser, kjøkkenøy, nye håndtak og de hvitevarene jeg liker har jeg satt det sammen på en annen måte. Jeg ville ha det røft, romantisk og elegant.. Og  det føler jeg at jeg klarte ved bruk av de ulike tingene satt sammen! Nå vnete rjeg spent på å få på plass det nye batteriet på vasken og den lekre nye ovnen min! 

Bruk knagger, tekstiler, friske blomster , deilig duftlys, og krukker fremme for å sette en "kvinnelig" touch på det til slutt! 

Du grønne glitrende ...

....Tre go´dag... .

Det å stå opp å se juletreet stå der pyntet med det nydligste lyset og kulene var en fryd. Jeg bare satt å ble varm og glad i hele meg når te´koppen ble nytet på morgningen idag. Julen er vakker dere, bare vi har mulighet til å sette pris på den -ikke sant? Neste uke får jeg den sorte nye ovnen min og batteriet til vasken, så da blir kjøkkenet sååå fint! også skal en liten moro ting til skje her, så gleder meg til å vise dere resultatet! Tror dere vil like det! (?)... 
Ellers står det borddekking for tur -- tenkte å vise dere det perfektet juledekkede bordet til jul i .... Hold dere fast - GULL...

Jeg håper dere nyter denne dagen, så sees vi etterpå, med Gullbordet ferdig dekket for fest! 

Kjøkkenet klart for høytiden.

-"Hvorfor skal vi sette en oppskrift på hvordan et hjem skal innredes? Når alt vi trenger er å bli fornøyde selv. "

 

Julehøytiden er fantastisk ,man pynter hjemmene sine, blir mer familiekjære og bruker tiden mer inne og hjemme med de som betyr noe. Høytid med sine kjære. Et hjem for meg er viktig, der skal roen senk seg, tiden stå litt stille og man skal finne den harmonien som drar dagene som kommer videre. 

For meg er levende lys, krukker med  deilige og ferske kaker, friske blomster og litt tilfeldig plassering av ting noe som aldri slår feil. Det er ingen oppskrift på hvordan et hjem skal innredes, jeg er litt den som liker å ha de tingene som jeg synes er fine fremme. Sånn sett har jeg alltid vært trofast mot min egen stil. Jeg finner ingen begrensninger for hva som setter prikken over i´n i interiøret, så jeg prøver meg alltid frem.  

-"Litt sånn hvorfor ikke holdning til det forskjellige stæsjet mitt."

 

Om naboen ikke liker å henge skjerfet sitt over stolen på kjøkkenet kan de hende jeg synes det gir det lille ekstra. Og siden jeg eier mange flotte skjerf får de også gå litt på rundgang.. Jeg slenger de litt her og der og elsker at ting tilfeldig finner sin plass...Noen lenger tid enn andre, men så er vi jo i bevegese hele tiden også. 

Krukker og kurv er alltid koselig på kjøkkenbenken..   "-Jeg malte kjøkkenøya sort og tenkte, det verste som kan skje er at jeg må male den hvit igjen.. Og vips var kjøkkenøye sort." 

Et kapp fra benken til vaskemaskinen ble en stor arbeidsfjøl og en lekker "piff" til kjøkkenbenken. Små linsløyfer satt på krukker og duftlys får frem en liten feminin touch og kan lett skape en liten forandring. 


For meg handler det om så mye mer enn bare ting, men heller følelsen du skaper i hjemmet med de forskjellige tingene du finner på din vei.. 


- "La deg inspirere av det som faller på nesen din og la veien bli til mens du går. "

Kosemoseoverdose i heimen..

God kveld alle sammen, eller god natt er det vel.. 

Jeg har nå sittet å nytet et par timer i sofakroken, herremin så deilig det var! Etterlengtet og fantastisk! Jeg har sittet å sett på Tina Turner fimen, for en film.. Rett og slett sterk og utrolig bra! Jeg elsker filmer med sann historie, det er ikke noe som slår det altså.. 

Vel, uansett kom jeg bare innom for å ønske dere en god natt .. Nå er endelig alle tingene mine på plass og jeg kan gå en helg i møte som - ikke huseier , haha... Faktisk veldig befriende å endelig være ferdig nå, tro det elle ei! Nyt natten, vi skrives imorgen! 

God klem til alle dere fra meg! 

Snart tilbake til hverdagen...

Riktig god kveld! 

Her har helgen gått til venninde kos, 10 års reunion med ungdomskolen og sist, men ikke minst ryddig og sjauing i rødåsen. Nå står det kun 2-3 dager til med jobb der oppe så er vi ferdig med hele huset og alt som hører huset til. Det skal bli godt å kun ha leiligheten å tenke på, akkuratt nå er jeg ikke hus giret i det heletatt... 

Og dere gjett hva... Imorgen kommer de å henger opp lampene mine , om et par uker får jeg min nye stekeovn og nytt batteri til vasken. Jippi!! Ting begynner virkelig å falle på plass her og det er så deilig <3 *lllehjemmetvårt* 


Nei, nå skal jeg få satt på en maskin med klær, skiftet på sengene og støvsuget før jeg tar kvelden, dere får passe på å fortsette å nyte kvelden... Vi skrives mer imorgen.. Jeg har vært litt lat denne helgen og nå som huset snart er overekket til nye eiere blir hverdagen min normal igjen .. Etter noen hektiske mndér er vi endelig straks i mål... 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Jeg strekker ikke (alltid) til...

Annonselenker/stylebynorway. 

Jeg er helt slått ut, så sliten er jeg ikveld..  Idag har dagen hatt alt for mye på timeplanen, helt ærlig.. Jeg vet ikke hvor jeg skal hente timene  nå om dagen. Alt skal og skjer gjerne på en og samme gang.. Dette er nødvendingvis ikke så negativt, bare litt vanskelig å sjonglere. Barna skal på død og liv gå på det meste av aktiviteter , fortball, barneidrett og svømming. 2 barn og en mor... (har de annenhver uke.) Idag var det vask i huset( 8 t) og dere jeg er SÅ lei av hele det huset.. Nå kan folk snart få ting gratis kastet etter seg dere oppe.. haha.. Etter vask  fulgte henting av småtrolla mine som skulle rett hjem, skifte og deretter på svømming. Vips tilbake, så i butikken å handle mat, deretter videre hjem for å lage middag. Så lekser, litt kos , så kveldsmat og enda litt mer kos.. Vel, jeg strekker ikke alltid til,men jeg liker å leke at jeg gjør det! hoho.. 

Nå sitter jeg her.. Klokken er 22.. Hvor ble dagen av(?) .. 

Nå skal jeg kose meg med en kaloribombe , eller to... eller tre... 

Dere har dere sikret dere dette lekre trefatet/tallerken vi har i nettbutikken.. Mange spør meg jo om det, og vi har de i nettbutikken. Kanonfine som små serveringsbrett , matfat +++ og tallerken. Jeg elsker mine, denne tiden er  det ekstra fint med all naturmatriale også. Finnes HER. De lekre nye grove oppvaskhåndklene finnes HER. Åh, jeg elsker alt det fine som har flyttet inn i heimen om dagen. Nå skal jeg prøve å nyte en time på sofa´n før jeg må legge meg og lade opp for nok en dag imorgen.. Jeg håper dere har hatt en fin dag, g skal dere på shopping imorgen, husk å komme innom vårt showroom! Jeg er på plass! Nyt kvelden! 

Sunshine!

God formiddag fra deilige Fredrikstad ! 

Her skinner solen og jeg er i dette minutt på vei ut døren med snuten mot Oslo og møte. Idag kommer spisestuebordet mitt, tror dere jeg gleder meg eller(?) .. Altså jeg er helt DÅRLIG av bord-lykke!! Går det ann? Ja, absolutt! I helgen har jeg fått leiligheten helt NYDELIG og jeg bare elsker fargepaletten her, og når siste fingeren på verket kommer nå blir det perfekt. Nå ska jeg jo itillegg få det nydelig på den flotte uteplassen min, gjett om den skal pyntes med potter, blomster,lykter og saueskinn. 

Kjøkkenet er så godt som ferdig nå, jeg mangler nytt batteri til vasken, det å kunne få en vannbøtte under springen skal bli topp! Den som er fungere ikke bare dårlig , men du får jo så vidt vasket opp under den pga høyden.  Også skal jeg få på plass en ny stekeovn, den som er tar en evighet å få varm og fungerer mye dårligere enn hva jeg er har pleid å ha.. Så her plasseres hvitevarene pent i esker og mine kommer frem, det jeg kjøper meg skal jeg jo også ha med meg videre en gang så jeg har bare vasket rent og satt bort det som var her fra før. De årene jeg skal bo her må ting fungere for meg, det blir trivselen så mye bedre! 

Kjøkkenet har blitt en liten drøm. Med tanke på at jeg måtte gjøre noe ut av det som var har jeg faktisk klart å løftet det noen hakk... 

Små detaljer , rolige toner og tøffe avbrekk har blitt en liten kjøkkendrøm. 


Det er ikke så mye som skal til, med litt fantasi er du på god vei! Nyt dagen, vi sees!!! Jeg tipper med betongbordet på plass!!! 

Reserve..

God kveld i stuen.. Siden "dumme" meg glemte å lade kameraet måtte jeg ty til mobilbilder her inne nå... Bedre flaks neste gang.. haha.. Jeg MÅ bare vise dere litt fra gangen, det kommer bedre bilder i dagslys. Jeg er altså SÅ fornøyd, når bordet kommer på plass imorgen skal jeg vise dere litt oversikt bilder fra leiligheten, for her er det så fint nå! 
Nei, bedre bilder kommer, men dere kjenner meg.. Jeg har gjerne ikke ro sjelen.. Så her MÅTTE jeg vise dere bilder med mitt "dårlige" mobil kamera... haha.. 

Nyt kvelden da dere, vi skrives imorgen.. Hipp hurra!!- betongbordet kommer imorra!!!!

KOSEMORGEN.

Big Hiro 6 , omelett og kanellsnurrer , den perfekte oppskrift på en deilig søndagsmorgen.  Ungene og jeg har hatt kvalitetstid i hele går og denne morgenen. Vi dro en tur til Vinterbro og besøkte min venninne Anita og hennes små, der spiste vi middag og snakket om løst og fas! Jeg knipset noen bilder til instagram av det lekre hjemmet, er det noen som har sett det? Altså.. Jeg er så missunnelig på dem, det blir det fineste huset jeg har sett noen gang...! 

Ellers diller og daller jeg litt i leiigheten, jeg har malt kjøkkenøyen og kommoden i gangen og skal nå gå over strøk nr 3. 

Kos og glede på morgenen! Jeg håper dere får en deilig dag, min blir å slappe helt av, ikke gjøre annet enn å kose meg i sofakroken! Nyt dagen! 

Fiffent tilbehør.

Reklame. 

TEMA : Kjøkken. 

Små endringer kan være det som skal til for å gi det lille ekstra på kjøkkenet. Personlig liker jeg å ha ting fremme på kjøkkenbenken og ting som fjøler, lykter, brikker ,lys og såper står alltid fremme. 

Det er ikke så mye som skal til, en ny såpe,et lys eller en beholder til å ha såpen i  kan være det "llille" som skal til for nettopp deg. For meg er små detaljer viktig, enten om det er den lille selvknytte sløyfen rundt lyset, de søte serviettene som ligger pent brettet på fatet eller de nydelige tullipanene som er satt i lyslykten. 

Personlig ELKSER jeg grønt i disse dager og har satt sammen en liten pakke til dere på hva jeg syne spasser perfekt sammen på kjøkkenbenken! Kanskje noe for deg? 


Trefjølen er en favoritt jeg simpelthen elsker! Grov, unik og tøff . Bland tre med sølv og banke glittrende ting, det skaper gjerne litt spenning i interiøret. 

Alt finnes i nettbutikken HER. Personlig elsker jeg å bytte ut de små tingene, dette koster ikke allverden for lommeboken og krever ikke mye jobb... Små detaljer som utgjør store forskjeller og det er jo alltid like morsomt! 

 

Classic chocolate

God torsdag alle sammen! 

Herremin som uken bare har flydd! Jeg forstår ikke hvor tiden blir av til tider? 

Idag tenkte jeg meg ned noen timer på jobb, få unna litt rot, få ryddet litt og plassert alt i showroomet. Nå er det så mye fint som kommer og har kommet så jeg er smådårlig av begeistring!!! woohooo!  Ellers skal jeg bruke GOD tid med småtrolla, nå er det jo snart høstferie og det var det to små som gledet seg veldig til.. Jeg synes det skal bli godt selv, de fortjener å slappe litt av, her er det nemlig skole,sfo og trenig hver eneste dag og det tar til tider nesten litt knekken på meg. haha.. 

Vel, uansett... Dagen idag har jeg ladet opp med et interiørblad og classic chocolate -namnam.... Litt usunn, men veldig godt... 

Jeg er så fornøyd med kjøleskapet, det er 100 ganger finere enn hva jeg hadde sett for meg. Jeg har fått veldig sansen for smeg og føler det gjør det lille ekstra... Tenk at en kjøleskap kan gjør så mye, haha.. Jeg må nesten le litt av meg selv, jeg hadde aldri sett for meg at et kjøleskap kunne bety så mye... Det er utrolig hva det å leve uten et på kjøkkenet kan lære deg å sette pris på... Nå skal jeg hoppe i dusjen , for deretter å komme meg avgårde. Jeg håper dere får en deilig dag! 

Jeg MÅ bare vise dere!

God kveld alle sammen! 

Nå er det nye kjøleskapet på plass! YES! 3 uker, men sååååå verdt det!  Når jeg flyttet hit bestemte jeg meg for å ha Smeg, jeg synes kjøkkenet var så "kjedelig" at jeg måtte ha litt "tøffe" hvitevarer for å "piffe" det opp litt... 

Bare sjekk hvor kult det nye kjøleskapet er! 


Nå skal snart ny stekeovn og oppvask maskin på plass også, men alt til "sintid" .... Jeg har fått den finste maskinen og brødristeren så jeg er kjempe fornøyd! 
Jeg bare ELSKER Smeg! 

Ellers har jeg hatt min venninne igjennom MANGE år på besøk, den sterkeste og flinkeste jenta jeg vet om! Jeg beundrer henne så masse for hvordan vilje og psyke hun har etter alt hun har hatt å stri med i livet sitt.. Hun har nemlig en sykdom som ikke alle kan se, men som likevel er veldig alvorlig.  Kanskje nettopp du selv sliter med det samme eller kjenner noen som gjør det! Bloggen hennes kan dere lese HER.  Selv om jeg ALDRI tipser til andre bloggere , er dette ei jente som fortjener å nå ut til folk, hun er åpen og tør å legge vekt på noe som for andre kan være tabu eller skummelt. 

 

Vi sees imorgen, her skal Farmen sees, beste jeg vet om! 

mandagskos..

Annonselenker/ egen nettbutikk. 

 

Happy monday! 

Ja, så var vi på en ny uke allerede da, hvor ble den forrige av? Idag har det vært mye å gjøre med varer i nettbutikken, bilder til bloggen, samt nettbutikken og det å finne nyheter til en hver tid! Vi har idag fått ENDA en ny levrandør, og nå kan dere virkelig glede dere! - det gjør jeg! 

Stylebynorway er blitt så bra og denne høsten ser ut til å bli hektisk! Jeg har nå begynt å få på plass nyheter i heimen selv og de nye fjølene i sandstein er så fine! Perfekte til tapas, ost og kjeks eller bare frukt. 
Te mugge HER, fjøl HER og HER, duftlys HER.Te muggen, fjølene og det deilige duftlyset fra wood wick er idag dagens tilbud!!!! happy shopping! Klikk dere hjem noen deilige kjøkkennyheter du også, dette passer til alle hjem og er fine utover nå.. Har alt sett for meg neste kveld med ost og kjeks...! Å be inn til middag osv når man har så mye pent å servere på er alltid like stas! Da er matlagingen også mye morsomere.! Ikke sant? 

Jeg håper dere har hatt en så langt flott start på uka! Nyt den! 

God natt.

Tiden var ikke med meg idag, jeg har å glemme bort tiden og starte på mange ting på en og samme gang, idag var en sånn dag. Jeg har fått malt under kjøkken innredningen , jeg har blitt veldig usikker på omjeg vil ha for mye av det"søte" så jeg prøvde meg på noe litt "røffere". Imorgen kommer nye kjøkkenhåndtak opp og jeg gleder meg VELDIG allerede!!  Jeg hadde jo planer om å vise dere soverommet mitt idag, men jeg får ha det til god til imorgen, for jeg har holdt på med så mye annet idag.. 

Jeg vil før jeg avslutter vise dere det fine resultatet på kjøkkenet!! wiii! Helheten er så fin, men bilder kommer. Også er kjøleskapet mitt ventet straks også.. Dere kan tro jeg gleder meg nå!! Nyt kvelden og sov godt, vi skrives imorgen! 

Steg-for -steg!

God torsdag! 

Så var det på´n igjen med visning på  huset idag, merker jeg missliker hele greia egentlig. Typisk min flaks så tar dette hussalget lang TID. Vel, solgt blir det.. Jeg merker jeg bare vil gi fra meg nøklene nå som jeg ikke lenger skal bo der. Huset fortjener jo ikke å stå tomt så pent som det er.

Leiligheten knytter jeg meg mer og mer til. Strømmen er satt på meg, tv er meldt,forsikring, jeg har meldt flytting og ny postadresse.Rart kapittel i livet, men et veldig godt et. Jeg begynner å bli kanonfornøyd med leiligheten så det er veldig moro  se at det blir et hjem, sakte, men sikkert. 

Igår var jeg på ikea... Der handlet jeg kjøkkenøy, skrivebord til småtrolla, ting til rommene, tepper, kurver +++ Og idag har ting fått komme opp! Jeg skal hente barkrakken til kjøkkenøya etterpå. Så her kan Mathilde få drømmen som er å spise frokost på kjøkkenøya oppfylt! 

Det er ikke så mye som skal til for å løfte ting ti hakk.. Jeg har malt, valgt farger som roer ned gulvet. Brått ble alt mye mer samkjørt og kjøkkene ble virkelig fint! 

Kjøkkenet før: Kjøkkene etter : 


Ennå mangler jeg nye kjøkkenhåndtak, fliser på veggen og mitt NYE smeg kjøleskap!!! Wiiihiiiiii!! For ikke glemme stæsjet! Men , herremin...Så så fint det blir! 


Leiligheten er 80 kvm inkl.bod, men pga store vinduer og masse lys føles den mye romsligere! Jeg skal likevel ikke overlesse leiligheten med møbler.. Det skal bli stilrent og lunt, men enkelt. 

Jeg håper dere har en KANON dag, jeg skal dele mer bilder etterpå- frem til vi skrives igjen!! Ha en NYDELIG dag! 

Snart, veldig snart..

Annonse/reklamelenker egen nettbutikk. 

Nå klarer jeg snart ikke holde meg, tenk at vi har visning idag... Har dere noen gode tips til å roe seg litt ned(?) Jeg har lenge gått å mannet meg opp til denne dagen, tenkt positivt og vært relativt optimist! Idag er jeg nervevrak! Jo, mer jeg diller og daller her , jo mer merker jeg at jeg på mange måter ennå ikke er klar for å gi slipp, selv om jeg vet at jeg om 1.uke flytter... Tenk dere det, jeg flytter ut herifra om 1.uke! Hvor rart er ikke det!? Skummelt, spennende, skremmende og rart.. Alt av følelser har kommet til overflaten, hvordan vil jeg reagere når huset først er solgt. *sommerfugler og knyttnever i magen*

Nå skal jeg få ordnet noen småting, men ellers er huset ENDELIG ferdig for visning. Idag har vi oppvaskmiddel på tilbud i nettbutikken... Bare et lite tips , samt vi har fylt opp lageret med nye såper fra dr.bronners.!! Alt finner HER og HER.Noen andre tilbud vi har idag er følgende: Nyt dagen og kryss det som krysses kan for meg om visning! 

 

Nå skjer det.

Annonselenker/ min nettbutikk

Gjett hva jeg brått ble idag- NERVØS! Uff, ja nå nærmer salget seg sånn og jeg kan nesten ikke forstå at jeg bor i huset mitt sist mnd nå.. Tenk dere det, om en mnd bor jeg i en leilighet og livet mitt her i rødåsen er "over". Jeg er så følelsesmessig ladet i dette, føler en dag glede og neste dag kan jeg føle fortvilelse eller reddsel.. Jeg tror jeg kommer til å slappe av når jeg får møbler, min huslukt og barnas ting inn i den nye leiligheten, akkurat nå føler jeg at jeg ikke tilhører noen plass, selv om jeg ennå bor her. 

Jeg har idag malt over lister og ryddet bort litt i esker, til uken er huset ute for salg og jeg håper det går relativt fort og smertefritt.. Jeg klarte likevel ikke dy meg når jeg idag fikk se hvor fine de nye tingene mine er, jeg MÅTTE bare pakke det opp å se det på kjøkkenbenken.. En av kjøkkenet sine siste stylinger kanskje(?) hmmm.... Oppvaskhåndkle HER. Trefjøl HER. Trebolle HER. Lyslykter små HER. Duftlys HER. Store lykter HER.


Jeg håper dere har hatt en fin dag(?) Imorgen er det åpent i showroomet fra 12-15 på pancoveien 30 , så vil dere se noen av de lekre nyhetene er det bare å svippe innom oss! 

Vi sees- håper jeg! - skrives her gjør vi ihvertfall! 

Happy sunday!

Idag er jeg helt pumpa- og da pakker jeg det inn. Vi var ute og jeg hadde det helt sinnsykt moro, snakk om å sette hæla i taket og tenna i tapeten. Jeg er helt pumpa jeg altså, men det er SÅ verdt det. 

Jeg var i seng når klokken var 0830 - og har kanskje sovet maks 3-4 timer. Jeg føler jeg har vært ute å reist i hele natt, så idag blir det senga tidlig! 

Nå ventes ungene straks inn døra og vi skal spise og kose oss før jeg omsider finner hodeputen så fort småtrolla er i seng... Jeg tror ikke jeg har gledet meg til å legge meg så mye som det jeg gjør idag på evigheter! Vel, nå skal litt sashimi nytes på en liten "vri" og jeg skal legge beina høyt opp på bordet- lat som jeg er idag! Nå har jeg ryddet kjøkkenet, pyntet med alel de fine nye tingene mine og fått vekk oppvask og annet! Et rent hus og en ny uke starter alltid bra! 

Jeg klarte ikke dy meg fra å tenne lys ikveld, det blir jo en egen stemning av det og det er jo SÅ koselig!Jeg håper dere får en nydelig søndagskveld og koser dere ! 

Vi skirves mer imorgen! 

PÅ farta!

Nok en dag på farten! Åh, tiden hvor blir den av?  Flere som kjenner seg igjen i den "berømte" tidspresskalenderen? Jeg er av de som ALDRI har god tid, er ikke det typisk da(?) ... Vel, jeg måtte bare innom å ønske dere en nydelig dag og si HEI! 

Jeg håper dere får en fin kveld! Jeg har STORE planer om å se film når jeg kommer hjem, være skikkelig lat vel og merke! haha.. Nyt kvelden, vi skrives" 

OPPTATT!

Hei og hopp! Jeg beklager mitt fravær idag, jeg har mye å komme med fremover, men dere får bare følge med, jeg kliner plutselig til - haha..  Imorgen er det full rulle og jeg er allerede på jakt etter nytt spisestuebord... Hmmmm (?) Noen som vil kjøpe mitt-rop ut!!!! 

Og gjett hva!!-Hans har idag vært på shoppig og fylt vitrineskapet med nye vinglass og små kopper til kaffen sin .. Nå begynner vi å få mye pent av glass og servise og det er så moro å ha fulle sett å sette frem når vi har besøk! Nå er det på 16 og 20 det meste vi har og 24 er mitt mål.. Da har vi rikelig!!! Etter at vi pusset opp kjøkkenet synes jeg det er ekstra stas med servise og glass av sett, nye vi faktisk ønsker oss veldig nå er georg jensen bestikk -noen som har det(?) ... Huset har begynt å falle på plas for sommeren på innsiden nå - utrolig deilig! Kjøkkenet er skinnende rent og jeg elsker det ENDA mer nå enn noen gang-vi er altså så fornøyd med det vi har pusset opp. *drømsomblevirkelighet* 

Nyt kvelden - vi skrives! 

Tung i hodet!

Idag har jeg sittet forran skjermen i mange timer og jeg føler at mailboksen bare blir større og fingrene mine skriver saktere, jeg skulle ønske man bare kunne knipset frem svar på mail... haha... 

Spisestuestolene mine er på vei til ny eier så her i huset er det tomt ( gleder meg til nye) så spisestuen blir det lite bilder fra frem til de nye rå-lekre stolene mine er på plass! wiiiiiiii!!!! Dere kan tro jeg tripper for å få de inn i hus!! Kjøkkenet har jeg pyntet med nye blomster og allerede er jeg overlykkelig over hvor så lite kan gi av glede! *blomsterglede* Jeg deler derfor litt bilder fra kjøkkenet som ikke er igjennom noen forandring og som jeg elsker så høyt! Hans er ingen kokk, men han er flink til sine retter og idag disket han opp med kylling og ris, noen ganger finnes det ikke noe bedre, ikke sant? Enkelt og greit! 

Mannfolk, hvordan skal man klare seg uten? Jeg er HELT avhengig av Hans, han bærer,skrur og flytter alt det rare jeg kan få for meg, deilig med en stark muskelmann-hihi.... Hans kan nesten bli oppgitt over meg, jeg mener nemlig det ikke finnes fjell han IKKE kan flytte.... ! Flere som meg? 


Idag er nettbutikken 4 år og det feirer vi med 20 % i nettbutikken- så shop to you drop!! Vi skrives! 

Familie frokost!

God søndag!  Så har denne familien begynt dagen sin og jeg har sovet sååååå godt i min egen seng inatt!  Sengen i Spania kan lett bli litt harde i forhold, men men, hjemmesengen er alltid best- egen dyne og pute!  Mathilde og jeg har stått på kjøkkenet og diske opp med frokost idag- omelett ( litt misslykket av utseende) med grove rundstykker -NAM! Imorgen skal jeg få gjort unna litt husarbeid, men idag er det en tur til sverige for litt mathandel og til sarpsborg for å besøke Hans sin søster og barn! En kjempe koselig søndag forran oss! Så langt har vi bare vært "late"  .. Jeg gleder meg som bare det å få fylt på med blomster rundt meg igjen, det er alltid så "tomt" når jeg kommer hjem og alt er kastet før jeg dro!  Da er det godt det finnes deilgie duftpinner og lys på plass ihvertfall- hiihi!! Å, dere, ser dere de leke nye serviettene våre ?? Nye i Villapaprika nå-topp å komme hjem til, denne kommer også i puter! wiiiii!  Det lille sølv fatet på stett og trefjøler finnes i nettbutikken allerede! Deilige duftlys og pinnr finnes HER! 

Breakfest time!! 

Vel, jeg håper dere har hatt en nydelig søndag så langt, vi skal komme oss avgårde nå! Skrives mer etterpå !!! 

Eneste plassen!

God lørdag! 

Så moro å se at så MANGE av dere har sendt mailer, vi har ikke fåt tgått igjennom ennå, vi starter mandag morgen og tar det derifra! Herremin så moro!! 

 

Vel over til noe annet, plassen min for dagen.. Huset og kjøkkenet! Jeg er alene med ungene idag som de fleste andre dager ( hans bor på treningen, fotballkamper og kompishjem om dagen) så jeg bruker da min yldende mulighet til å holde på med husarbeid, diller og daller!  Imorgen er det hagejobb som står på agendaen, plenen må klippes, huset må vaskes og verandaen må ryddes igjen!!!! Beise jobben gjorde jeg nok litt for tidlig fordi regnet har satt sine spor uansett hvor godt jeg vasket,pusset og skrubbet den-uheldige meg!! jaja, er vel noe jeg bare har godt av! haha... 

Idag har jeg fått vasket skapene på kjøkkenet , alt av glassboller og pynt som står fremme har blitt vasket og nå skal jeg snart skifte på sengen !! Jeg gleder meg allerede til å legge meg! 

Finnes det noe bedre enn et rent og pent hus?Vel, nå skal jeg fortsette og ordne litt i heimen, og etter det skal jeg se Kardashian... Perfekt lørdag <3 

Tid for meg selv!

God kveld i heimen fra meg! 

Idag har jeg hatt litt tid for meg selv, jeg merker jeg blir mer og mer glad i mitt eget selskap, lange turer og lufting av tanker og følelser i det fri! Jeg har den siste tiden fått mye å tenke på, mye har skjedd rundt meg så det å komme seg opp og på beina igjen er så deilig for meg. Idag har vi fått opp trampolina til ungene, men Hans har rotet vekk alle skruene til nettet så vi får ikke gjort oss ferdig før imorgen.. Dere kan tro det va to skuffa barn som var sinte for å ikke få lov til å hoppe der uten... Vel, jeg tror nok Olíver forstod det bedre enn Mathildemor... 

Nå ha jeg akkuratt blitt ferdig med å ta ut og inn av oppvaskmaskinen, vasket benken, vannet blomster og ryddet litt i papirene.. Jeg tror de her i huset mener jeg skal gjøre alt, per dags dato gjør ingen noe uten at jeg maser o da er det vel lettere å gjøre ting selv.. haha... 

Kanskje like greit, jeg liker å ha orden i sysakene mine, når de flytter og ordner for mye på ting her hjemme blir jeg litt stressa.. 

Nå skal jeg ta meg to ferske skiver med honning, kaste  meg litt tilbake og slappe av i sofakroken føe sengen ROPER på meg! Nyt kvelden, vi skrives! 

God mandag!

Har dere hatt en fin en? Åh, det har jeg, deilig vær, lunsj ute og bare hygge og glede! Det er slik det skal være, normalen er på vei tilbake og jeg går å gleder meg itl vi kan sitt på verandaen å nyte grillmat ,koteletter , grillpølser , grillribbe - NAM! Vår og sommer er en fin tid dere (?) . 

Som Nevnt har jeg sakte, men sikkert begynt å få inn nye deilige vårfarger i huset og iløpet av kvelden skal de på jobben få ut alt i nettbutikken også! Wiiii! Jeg er rett og slett forelsket, de nye varene OSER sommer og sol! Av en eller annen grunn er lyseblått blitt den faste sommerfargen min, jeg blir aldri lei blåtonr uansett hva! 

Nå skal Hans og jeg til mamma og pappa og spise deilig middag! Imellomtide ønsker jeg dere alle en kjempe deilig mandag! Vi skrives! 

Kitchen details...

God morgen! 

Ny dag og lille lørdag!! Wiiihii! Jeg har vært våken i mange timer allerede, sove kan jeg gjøre når jeg blir gammal(?) Er det ikke det man sier? 

Vel, igår kveld tok jeg for meg kjøkkenet, men siden det ble mørkt ute orket jeg ikke kaste meg rundt på bilder da, Jeg synes bildene kan bli litt gule på kveldstid så jeg droppet det istedenfor... 

Lillelørdag betyr friske blomster, jeg har vannet og kuttet blomster og det å dra inn vårfarger hele veien er så deilig, Nå har jeg både lyseblå,sjøblå og rosa rundt i huset.. Rosa hører kjøkkenet til, jeg synes den fargen er så nydelig der inne. De nye madamkrukkene er også fylt opp! Endleig noen krukker som er STORE!! Jeg synes de er så fine og at det er plass til masse i dem er et stort pluss for meg! Det er jo ingen hemmelighet at jeg elsker store ting heller... haha... 

Den vakre minikjøleren  finnes HER i nettbutikken. 

De myke gode oppvaskhåndklene finnes HER og HER i nettbutikken. 

De Store krukkene finnes HER i nettbutikken! Jeg håper dere får en nydelig dag idag, nå skal jeg komme meg avgårde å få unna litt arbeid... Nyt dagen så skrives vi ! 

Drømmen vår!

Når du kjøper "drømmehuset" står gjerne prosjektene i kø, hos oss gjorde og gjør det, det ennå. Veien blir til mens man går og vi har så utorlig mye som skal på plass før vi kan si oss "ferdig" .  Jeg tror helt ærlig at vi aldri blir helt ferdig fordi et hus er et evig lite prosjekt i seg selv, vi får ikke gjort alt i en smell så når en ting er ferdig står en ny ting å venter. Nå nærmer vi oss å bli ferdig med et lite prosjekt vi har ventet på i mange mndér, nemlig trappen vår, planen var å få den på plass når vi tok å gjorde alt annet, men at det ikke ble slik er jeg idag VELDIG glad for!  

Til uken venter vi nemlig vår nye trapp , og jeg gleder meg til at 1.etasje skal få den helheten vi har planlagt fra starten av. Trappen vi har valgt er denne: 

Og jeg VET at den vil bli et møbel i seg selv, herremin som jeg gleder meg, endelig skal kjøkkenet og trappen bli i sammme stil! wiihiii 

Kjøkkenet er det jeg elsker mest her i huset, jeg er virkelig SÅ stolt av resultatet og jeg er like stolt hver gang jeg viser dere bilder av mitt(vårt) drømmekjøkken. Det er ingenting jeg ville gjort annerledes på kjøkkenet om jeg skulle gjort ting på nytt, alt er gjennomført, alt er praktisk og alt er akkurat slik vi ville ha det. 

Har du et rom som du er stolt av? 

Vm og søndag..

God søndag - deilig vær ikke sant? 

Idag har vi ligget rett ut på sofa´n i flere timer , mojet oss og vært skikkelig late... Det be veldig sent igår, var ikke i seng før klokken var nærmere halv 4 og det er sent for å være oss, vi pleier jo å stå opp når kl er før 06 til daglig... Hans var og badet i boblebadet hjemme hos sine foreldre og tok livet med ro, men endte opp med å komme ned til oss etter noen timer og da dro vi tiden ut enda mer... Sånn er det, har man det morsomt vil man jo ikke legge seg heller. haha... 

Jeg skal kaste meg litt rundt , klesvasken må gjøres og et par vinduer må vaskes... Det går nesten ikke an å se ut så det er virkelig på tide nå- haha =) Jeg har nesten litt påskefølelse idag, tenk at den er ikke langt unna- gjett om jeg gleder meg <3 Idag kommer småtrolla mine hjem, åååå, en virkelig lykkefølelse <3 Jeg håper de av dere som orker er ute å nyter været idag, for makan til deilig vær har vi ikke hatt på evigheter! 

Nyt dagen , så skrives vi ! 

Kjøkken nytt.

Hei og hopp alle sammen! God morgen eller rettere sagt - god formiddag! Jeg stod opp gry tidlig og kom meg på jobb til kl var 0725 og overraskende nok var det godt å få ting unna tidlig utenfor huset idag. Jeg er så utrolig forkjølet og formen henger sikkelig på meg, men jeg har dyttet innpå med vitaminer så jeg håper og tror den kommer seg fort som fy nå! Når fomren er på bånn er det bare å få gjort det man kan gjøre uten å løfte mer enn fingrene.. haha.. Jeg har fått ut enda flere nyheter idag og jeg synes det er en fryd å fylle opp nettbutikken med nyheter nå som alle har ventet så lenge på de. Idag har grytevotter og oppvaskhåndkler kommet på plass, og jeg synes det er så fint! Elsker detaljer <3 

Nyhetene finnes HER,HER,HER og HERJeg får fortsette å få unna litt dataarbeid og prøve å slappe litt av så jeg får kommet meg litt ovenpå igjen! Jeg håper dere har en fin dag så skrives vi etterpå! Nyt dagen! 

Monday bliss!

God mandag og ny uke! Har dere fått startet skikkelig ennå? Jeg stod opp når kl var litt før 07 idag og var lysvåken- det å se det gå fra mørkt til lys nede i åsen er så deilig, jeg føler våren kommer mer og mer nå og det er fantastisk følelse. 

Idag har jeg for første gang siden jeg startet å blogge en "blogg-plan" og dere kan tro det er deilig! Jeg kan faktisk ikke forklare den lettelsen det gir meg, nå vet jeg hvordan uken blir og gleder meg som en liten unge til å dele alt med dere, nesten så jeg vil begynne idag med alt vet du- hihi.... Ja ja, en ting av gangen, da blir det best! På denne tiden av året brenner jeg duftlys så å si hele tiden, jeg elsker det! Og best av alt er det å komme hjem og merke at go´lukten sitter i hjemmet ennå  *smiler* .. Jeg skal snart dele noen nye duftlys med dere, men idag er det lukten av cotten som sprer seg i huset, den beste lukten sprø du meg..  Mange av dere har ettersprut sølvbrettene vi hadde for et par år siden på bein, nå har jeg kommet over noe enda "kulere" ... Nemlig et stort rundt trebrett på bein - og prisen er halvparten også( kun 349,-)  Rottingbrett, trebrett-you name it, jeg elsker å pynte opp med det! 

Fatet finnes HER i nettbutikken. 

Nå må jeg komme meg vidre i oppgavsbunken min, nyt dagen så skrives vi! 

Fredag og helg!

God helg! Endelig helg og jeg skal denne helgen bare nyte den med ungene og kjæresten, etter at jeg kom hjem har det vært noe hele tiden så vi har ikke hatt tid til noe nesten. Imorgens kal vi derfor dra på kino og det er noe ungene har gledet seg til i mange dager. Søndag er det morsdag og da tenkte jeg å lage deilige hjemmelagde boller med tilde min , Olíver ville nemlig ha boller å da blir det slik <3 

Kjøkkenet er klart for helgen og jeg elsker det bare mer og mer <3 

Jeg ønsker dere alle en deilig kveld, vi skrives litt senere <3 

Kjøkken med en touch av rødt .

Glatte flater,sterke kontraster ,myke detaljer er noe av det som møter oss når vi tar et titt på dette kjøkkenet. Eieren liker det enkle, men samtidig det stilrene og elegante , dette ser vi godt på måten ting er satt sammen på her inne. Det lukter deilige når vi beveger oss inn og det står noe som frister i alle kriker og kroker på kjøkkenet. Eieren er glad i røde detaljer og i et ellers lyst kjøkken er fargen virkelig tøff! å dra inn 

Muren som er fra husets  opprinnelig tid tidlig 1900 tallet ble bevart i sin orginale stil og er et smykket i seg selv som bryter med de ellers enkle frontene på kjøkkenet.De ulike dealjene skaper spennende linjer igjennomgående på hele kjøkkenet. 

Ved å åpene opp har eieren fått et gjennomgående kjøkken mellom hall og stue som gir rommet en stor og god romfølelse. 

 

Eieren er veldig nysgjerrig på om bildene blir "greie" og lurer stadig på om det er noe jeg vil flytte på (?) ... Huset er fult av elektrikkere som jobber med å få el.anlegget i garasjen ferdig."- Finner dere noe spennende spør hun dem(?) det kan nemlig dukke opp mange spennende skatter her i huset." Huset har nemlig blitt pusset opp fra bånn for å se slik ut som det gjør idag!  Å eieren var aldri i tivil på hvordan hun vile ha det. 

Nysgjerrig som jeg er kan jeg ikke annet enn å spørre litt rundt huset og hvordan oppgavene er fordelt på kjøkkenet. (?!) 

I hvilket år ble huset bygd? 

--huset er fra tidlig 1900 tallet, nærmere bestemt 1922, men det er bygd på et par ganger etter det. 

Var det du som fikk ta den store kjøkken avgjørelsen(?) eller hadde mannen mer på hjertet ? 

--Når vi skulle velge kjøkken så var vi egentlig ganske enige- INGEN overskap. Det skulle være helblankt og detaljer som kjøkken vifte, benkeplate hvitevarer osv falt da på plass av seg selv, vi hadde de sammen ønskene for hvordan det skulle se ut. 

Du er glad i rødt ser jeg, hvorfor liker du den fargen så godt? 

--Siden jeg liker å ha noen små detaljer som blikkfang falt valget på rødt. MEN, det er kun ting oh tang som er rødt, det hadde blitt for mye for meg om jeg skulle malt en vegg rød. Jeg liker jo å blande nytt med gammelt og fargen liker jeg godt. Noen ganger kan jeg rydde bort masse av det jeg har fremme for å få det litt mer luftig. Somregel er det mye rundt omkring og jeg er en person som er veldig glad i tingene mine så jeg synes det er synd når det ikke kan stå fremme. 

Hvor mye tid tilbringer dere på kjøkkenet og hvem er sjefen her inne? 

--Vi tilbringer ca like mye tid her inne, men det er ingen hemmelighet at mannen i huset synes det er litt mer gøy å kokkelere enn meg. 

Hva er viktig for dere på et kjøkken(?). 

-- Det er at kjøkkenet skal være en et sted hele familien liker å tilbringe tid, det skal være lunt og er det litt rot på benken gjør det ingenting-vi er trossalt en familie på 5.! 

 

Sist men ikke mins, hvordan vil du beskrive stilen din(?) 

--Hmmm, stilen min er nok en blanding av minimalistisk og maksimalistisk! 

Er det ikke inspirerende å se litt ulike kjøkken, det gir ihvertfall meg massevis med inspirasjon og åpner øynene mine for litt nye ideer! 

 

 

 

Kjøkken til inspirasjon.

God kveld i stuen! Idag har jeg  tatt masse bilder til alle dere som elsker kjøkken og liker å hente inspirasjon der! Dette er riktig nok bare en liten smakebit av hva dere vil se for jeg har ennå 5 kjøkken til som skal vises frem! Planene mine er så mange fremover og jeg skal prøve å jobbe raskere slik at jeg får ut mange innlegg til dere i uken! Jeg tror jeg kommer ajour og vil få en god start imorgen så nå skal denne bloggen bli et levende interiørmagasin med det lille ekstra - det er så masse moro som skal knipset og deles med dere ! 

Jeg har valgt 6 ulike kjøkken og alle disse kjøkkene er så utrolig gjennomførte og lekre! 6 kjøkken, 6 stiler - 6 ulike hjem!

 De vil komme ut et etter et fra og med uken, MEN!!!.... ---> 

Her ser dere noen smakebitbilder av et, rålekkert er det! 

Nå skal jeg jobbe litt med nettbutikken, imorgen kommer jeg å teppebomber dere med nytt! Inntil vil skrives igjen, nyt kvelden! 

Tips til kjøkkenet!

Hei og hopp! 

Så er det på´n igjen med nok en dag som har spist opp tiden min, litt slik som det pleier. hihi...  Jeg tenkte å komme med noen små tips til kjøkkenet ettersom jeg ofte får spørsmål på hva jeg anbefaler folk som vil gjøre det litt trivligere der uten å bruke en formue. 

En lite tips er BLOMSER, friske blomster er aldri feil og skuffer aldri! Jeg elsker tulipaner,hortensia og roser så hos meg er det alltid en sikker vinner! 

Ulike oljer og urter stående på benken i en kurv er også alltid dekorativt, og hvorfor ikke pynte med litt lemon også?  Bind en liten sløyfe på oljeflaskene og bruk fantasien. 

Kurv generelt er utrolig dekoraktivt og passe innhos de aller fleste, om du er litt skeptisk er det jo bare å starte med litt, kanskje til en søppelpose eller noe. 

Hjemme hos oss spiser vi mye havre og frokostblandinger så et annet tips er å kjøpe noen fine krukker og ha de i, så slipper dere den stygge pappen den kommer i. 

Fine knagger og grytevotter samt oppvaskhåndkler er alltid pent å få frem, det er jo også praktisk at dette henger fremme og mye kosere å ha på en krok  enn på et kjøkken håndtak.. hihi... 

Sist, men ikke minst de delikate oppvaskmiddlene til durance, ikke bare ser de flotte ut, de er super gode også! Jeg har fylt opp kurven på benken med de og elsker å vaske opp når det lukter rent og friskt! Også kan dere jo helde husholdningssaften over på glassflasker , dekorativt og praktisk på en og samme gang. hihi... Vel, dette var noen få tips fra meg en aldri så liten tirsdagskveld<3 

Nå skal jeg dra avsted til en venninne på jentekveld! Jeg håper dere får en flott kveld så skrives vi! 

 

Mimring!

Vi begynner med kjøkkenet og spisestuen! Her har det jo skjedd store forandringer og blitt mer åpent! 

Kjøkkenet vi hadde var aldri noe vi klarte å slå oss til ro med, det var upraktisk og hadde ikke de løsningene vi ønsket, i tillegg var det bokset inn med to vegger som gjorde det både "lite" og klumpete.  Hans sa hele tiden at han ønsket å rive veggen og ha et herregård kjøkken, jeg var faktisk litt uenig da jeg mente vi måtte dempe det med noe enklere.. Takk og pris for at jeg hørte på Hans, for når vi da først startet på prosjekt "hjem" ble alt så mye enklere. Vi ønsket å skape et litt lunt og eksklusivt utrykk og med mørke gulv, panelplater, paneltak og nye lister, spotter, dimmere og generelt nytt el-anlegg ble hele huset sitt hjerte noe helt annet. Og med et kjøkken likende det til herregård ble kjøkkenet bedre enn vi hadde turt å drømme om. Lyse hvite elegante fliser, en vegg uten skaper , mye benkplass og mørk benkeplate ble det perfekte resutatet på drømmekjøkkenet vårt!

Før vi pusset opp så kjøkkenet slik ut! Et nydelig lite kjøkken, men ikke helt vi ønsket.  Så endret jeg litt og gjorde om den hjemmelagde kjøkkenøya litt, den øya var faktisk min stolthet, da jeg fant den i kjelleren når jeg flyttet inn her og valgte og gjøre det til et møbel. 

Ispisestuen fikk vi inn 7 nye kraftige spisestoler, akkurat de vi hadde ønsket begge to.

Etter oppussingen ble stilen slik vi ønsket og jeg har jobbet for hele tiden! Endelig kan jeg si at jeg eier drømmehjemmet mitt! Vi har gjort mye selv der vi har kunnet, men 80 % er gjort av fagfolk. Vi valgte å benytte oss av folk med kunnskap og erfaring pga vi ønkset at alt skulle bli perfekt. Dette er en oppussing som riktig nok har kostet oss noen hundre tusen og da ønsker man gjerne at ting skal bli gjort skikkelig. KK-bygg har stått for alt snekkerarbeidet og kjøkken montering og de skal vidre ta for seg trapp, lister,gulv og vegger i underetasjen,( samt huset sin fasade) nå som vi går inn på nyåret!  Dette er mannfolk som tar jobben alvorlig og hele tiden holdt oss inkludert dersom det var noe... Rart med det, de var her så mye at de nesten ble en del av familien- haha... 

Den høye kjøkkenøyen har mot kjøkkenet skap for barna, med plastservice, kopper , matbokser,drikkeflasker og bestikk som er deres, mot gangen er det ene et skoskap og det andre et skap med kurver til votter, skjerf og luer... Siden vi ikke har noen stor gang oppe har vi gjort det vi kan får å utnytte plass og muligheter best mulig! Nå står nyåret for nye spennende prosjekter og gjett om jeg gleder meg, heldigvis er det ikke store tingene som står igjen, forutenom vaskerommet som skal bli kombinert bad/ vaskerom, men den kostnadden får vi spare til når de andre tingne er på plass. Vi skal bo i huset til vi ikke klarer å benytte oss av trappen noe mer så vi har heldigvis god TID på alt som skal gjøres og veien blir til mens vi går! 

En liten snik titt!

Imorgen skal jeg vise dere mer bilder, men først skal dere få en liten sniktitt! Julen er allerede tatt ut av huset og jeg gleder meg stort til å vise dere hvor "hvitt" og pent det har blitt her, det er så "rent" nå som jeg har fåt vekk alt, rart med det, men deilig er det! 

Jeg malte veggen på kjøkkenet med krittmaling og en mer genial maling skal man lete lenge etter.... Jeg skrev en liten tekst på veggen og det geniale er at jeg bare kan vaske den bort når jeg er lei... Også blir veggen så personlig når man først "kludrer" litt på den og elegant når man vasker det bort! Jeg skal vise dere i daglys imorgen, men først- nyt den nest siste kvelden i 2014!!! Nyt den! 

3.dag jul!

Og vi er trygt framme på fjellet og her skal vi være i noen dager med barna! Barma gleder seg stort til å kjøre ned bakken imorgen med nytt akebrett og jeg gleder meg faktisk til å henge etter... La barnet lenge leve, er det ikke noe som heter det?  

Vel, før vi reiste klarte jeg å gjøre meg ferdig med alt husarbeid! Kjøkkenet ble vasket, klesbunken tømt, rene klær brettet og lagt på plass i skapene og begge etasjene støvsuget! Å komme hjem til ryddig og rent hjem er ALDRI dumt! 

Når jeg kommer hjem skal julepynten ut. Jeg har en tradisjon på at den skal være ute 1.nyttårsdag -altså 1.januar 2015, men jeg synes julen iår har vært nydelig! Sant skal sies at jeg allerede har funnet frem alle de nye putetrekkene som skal opp og frem,brikker, -you name it!  Og det er faktisk helt greit!  Vel, det er ennå juledager og det nyter vi fult ut.! Hus og hjem er jo jobben og hobbyen min så ikke så rart jeg koser meg med alle mndéne i året! 

Men akkuratt nå ser det slik ut... 

(døren venter vi fremdeles på hengsler til, men satser på at de kommer på nyåret) 

Idag har Villapaprika 50 % på alle klær, bare et lite tips på denne lørdagskvelden! Nyt den og kos dere <3 


 

Vinneren av de siste lukene ble følgende: mail sendes til villapaprika@outlook.com

Av luke nr 

19,20 og 21 ble følgende:

Andrea

21.12.2014 kl.22:45

Hei! Jeg elsker å lese bloggen din. Når sant skal sies er det bare denne bloggen jeg titter innom, daglig. Tips til en som har alt: jeg bruker å tenke på ting som det forbrukes mye av, og akkurat når er det tennbriketter. For å gjøre gaven ekstra spesiell (isteden for å kjøpe en kjedelig boks tennbriketter på Rema..) så lager du den selv. Enkelt! Det du trenger er hyssin/garnrester, avispapir og lystumper. Smelt lysene i vannbad. Rull avispapir i små rør og knyt en hyssing rundt. Dypp de i den Flytende stearinen. La de tørke på avispapir. Voala! Så har du tennbriketter til kulda setter inn. For ekstra pynt, legg de i et norgesglass og pynt med fint tau rundt og kort/merkelapp. Dette er en gave som alle har bruk for, den varmer, og når den er laget selv så betyr det ekstra mye. I tillegg får du kvittet deg med avispapir, gamle stearinstumper og tråd :) God jul!

Av luke nr 22,23 og 24 ble : 

Martine

24.12.2014 kl.23:46

Åh, for en fantastisk gave dette er! Jeg har lenge ønsket meg det vakre Gant-pleddet som er i butikken din, men jeg tar meg aldri råd til noe til meg selv. Med veldig dårlig råd så er det andre ting jeg må bruke pengene mine til. Hadde jeg vært så heldig å vinne, så vet jeg i hvert fall at jeg skulle tatt meg en tur til deg og drømt meg bort blant alt det vakre du selger <3 Flaksen er sjeldent med meg, men kanskje jeg er så heldig i dag på selveste julaften? DET hadde gledet hjertet mitt stort! Jeg hadde delt gavekortet med min mor som har brukket foten i vinter. Hun fortjener litt ekstra kjærlighet også. Håper du får en fantastisk romjul og et godt nytt år, kjære deg! Nyt hver dag :) Stor klem fra Martine

På vei til jobb!

Og frisøren! Før kl er 10 skal jeg i frisørstolen å få "finstusset" håret mitt litt til jul.. Jeg har endelig blitt lys igjen, men håret gror uheldigvis ikke like fort som jeg vil og siden jeg har kjempe tykt hår er det umulig å holde det i pen fassong om jeg ikke er ofte hos frisøren og "tynner" det litt... Så idag skal jeg "tynnes" og fikses på! 

Ette det går turen til butikken hvor jeg skal jobbe og kose meg noen timer før jeg skal hjem og kose meg i sofakroken og dele en av kalenderens fineste gaver.  Den strekker seg over 2 dager så dere kan bare glede dere, vinneren av denne blir nok i ekstase! 

Vel, frokosten er inntatt og siste rest på oppvasken fra igår står i maskinen! Å komme hjem til et rent og pent kjøkken er så utrolig deilig! Også er jeg en smule stolt av kjøkkenet mitt også da, den følelsen har ennå ikke forsvunnet og det vil den heller ikke! Nyt denne deilige tirsdagen og kom gjerne innom villapaprika om du er i byen! 

Planlegger morgendagen..

Så var det kveld igjen, kan noen fortelle meg hvor dagene blir av? Jeg klarer ikke holde kontroll på timene, de bare flyr! Vel, nå er jeg igang med å få gjort klart for mitt lille mini prosjekt! Eller, jeg skulle ha gjort det for lenge siden, men har gjort alt jeg kan for å "forskyve" det. hihi.. Når vi pusset opp her ble jo alt av lister nytt og spikerhull er det styggeste jeg vet så imorgen skal de fjernes og listene bli hele og fine! Itillegg til det har jeg gjort ferdig noen andre småting her hjemme som dere skal få se resultatet på!  

Ikveld fikk jeg vasket kjøkkenet rent og pent og etter alt glitteret som lå igjen etter frost bursdagen var det helt fantastisk! 

Jeg håper dere har hatt en deilig 2.søndag i advent og at dere fortsetter å nyt den! 

That Feeling..

God tirsdag godtfolk! Idag har jeg hjemmekontor, om noen dager nå skal jeg hente det nye flotte arbeidsbordet svigerfar har sagt vi kan få, gjett om det skal bli deilig og fint! Endelig skal den store macén vår få komme opp og jeg får en skikkelig arbeidsplass! 

Jeg vet ikke om noen plass som er bedre å jobbe på enn hjemme, her er det helt rolig, ingen avbrytelser, alt er på plass, jeg kan gå i hva jeg vil og har alle tingen jeg trenger i umiddelbar nærhet! Her finner jeg en indre ro som ikke kan forklares, den er fanastisk! 

Ikved skal Hans og jeg hjelpe til nede på lageret så idag har jeg gjort jobben hjemmenifra - en perfekt start på dagen! 

Og den startet med iskald jucie på kjøkkenet jeg elsker SÅ masse! 


Nå skal jeg kaste meg rundt i interiørverden og sluke litt inspirasjon helt nede i Los angelses! De har har forstått det på den sisten av kloden altså!! Jeg er helt dårlig! Så langt har jeg hentet masse inpirasjon til hjemmet mitt derifra,!Jeg skal nå sette opp alle ideene mine på tavla mi, så får vi se vidre hva jeg klarer å sette sammen ! weee!! 

Nyt dagen -vi skrives! 

Morgenbliss!

God morgen kjære lesere! Nå sitter jeg og nyter morgenkaffen og nyter synet av vårt nye Kjøkken! Vi stod å smilte fra side til side igår når listene i taket var oppe og det at vi var " ferdig" ( mangler litt listverk på vegg og endestykke på benkeplatene) .... Jeg lovet bilder igår, men jeg var ikke i seng før kl var 02 så det måtte jeg sløyfe til nå istedenfor! Men da ble det jo bilder i dagslys istedenfor! hihi.... 

(overkant list mellom gulvet og flisene kommer)Mer bilder kommer, jeg har ikke fått begynt skikkelig på spiseplassen ennå, så her har jeg en liten kose job forran meg!

Nyt dagen,Vi skrives!

Tilbake til 2012.

God tirsdag fra arbeidsplassen som i dette tilfellet er mitt "kaos" hjem.  Snekkerne holder på for fultl med å liste tak og ny vegg.. Jeg klarer faktisk ikke forstå at dette huset er mitt hjem, det har blitt så fint her! 

Når jeg i 2012 flyttet inn var huset et helt annet. Det ble sakte men sikkert mer og mer til det hjemmet jeg ønsket og planene var fra dag en veldig store. I 2013 flyttet Hans Krisitan inn og vi ble da enige om at vi skulle bo i huset sammen og han skulle da om han ville med tiden kjøpe huset sammen med meg. Nå over et år senere står vi å skaper vårt hjem ut av det. Et hjem vi har vært enige om alt i og begge har fått spille en like stor rolle. Vi har valgt tingene våre med omhu og "bodd" oss inn slik at vi begge har vært klar over hva vi ønsker for huset og vårt hjem. 

Kjøkkenet så i 2012 slik ut. 

Et "Olanormann" kjøkken som er helt "ok" , men ikke et kjøkken vi følte var oss, samt at mange av løsningene var "gamle" så ting så flottere ut enn hva de var. Veggene var med på minske  rommet og for oss som ønsket en åpen løsning var valget å rive veggen et av de beste vi har tatt! Idag har kjøkkenet blitt en del av møblemanget i hjemmet og for meg som er en "jatakk" begge deler jente til det rette , grove, ulike og det rene blir det et hjem som får den touchen også. 

Jeg elsker kurv og krukker! For ikke å snakke om lysestaker og det jeg føler "alltid" er pent uansett stil og som er med på å grove det opp eller myke det ned er nettopp dette. Så klart kommer det ann på hvordan stil nettopp du har, men jeg mener vi alle har en litt "leken-touch" i oss uansett. 

Så et lite tips til husets "enkle" interiør er kurv, duftlys,lysestaker, roser , dekorative såper ++ 

Først ut er DETTE rottingbrettet. Har du ikke et anbefaler jeg deg å få deg et. Jeg hadde mitt på kjøkkenbenken i et par år og ALDRI har jeg ønsket å fjerne det nettopp fordi jeg følte det var med på å skape en lun stemning på benken samt skjule  vasken som jeg ikke var så stor fan av...hihi,,,

Jeg plasserte såper, oppvaskmiddel, urter,krukker , ja alt mulig på det og til dags dato flyttes dette brettet tilbake på min nye kjøkkenbenk når jeg er ferdig. Det er også suverent for å oppbevare regninger, huskelapper, ja alt om du vil ha et felles sted å legge slik. De flotte dekkebrikkene er en suveren og sikker vinner hos de fleste av oss. Disse er fine i en "stabbel" hvor du for eks setter en krukke på toppen eller lykt når du ikke bruker de. Når du dekker bordet er de alltid lekre og jeg får til dags dato alltid skryt på de. Jeg har flyttet de litt rundt og mitt lille ønske er at jeg en dag får et bad i underetasjen hvor  en slik brikke kan stå stilt ut med alle mine parfymer og litt stæsj på... Jeg får ikke sett med mett på de.  Nå går vi jo Julen i møte og det er da ingen tvil om at disse kommer til å ligge på bordet mye ! 

Finnes HER i nettbutikken. Disse er tykke og kvaliteten er meget god. Duftys, hva mer kan jeg si? jeg er avhengig! Alle hjem burde bruke det og her er det ingen som er bedre på nettopp dette enn DURANCE.   Ingen over, ingen ved siden!        Det samme gjelder OPPVASKMIDDEL , har dere forresten prøvd å blande Durance sitt oppvaskmiddel med vann og fjerne fettet i dusjen? - Genialt! Jeg har nå en liten vakker flaske stående i dusjen som vi går over dusjveggen med når den blir stygg, Er det en plass jeg føler det ofte er stygt er det vel nettopp der! Ta et par/tre drypp blandet med vann og sjekk selv! 

Vel, dette var bare noen tips og anbefalniger fra meg, håper noe falt i smak! 

God Kveld !

Da er det endelig tid for meg å vise dere litt kjøkken, faktisk et ganske så "ferdig" resultat! Eller vi er ennå ikke ferdig, men nå begynner vi å se et endelig resultat! 

Snekkerene kommer tilbake på tirsdag og lister opp taket, og kantene som dere ser er stygge på veggen,samt setter på endelist på benkeplatene som er kuttet. Imorgen kommer flisere og begynner å flislegge veggen som vifta skal på og under skapene,deretter skal håndtakene opp! Da blir det enda mer ferdig her! 

Her ser dere en liten smakebit på det nye kjøkkenet vårt! 

(vi mangler en dør på skapet) 

Jeg gleder meg til å vise dere mer bilder imorgen! Jeg sprekker nesten av stolthet! 

Det tar tid!


Mange har ønsket å se noen flere bilder enn bare detaljbilder av det nye kjøkkenet og her kommer det! Vi har nå holdt på i over 2 uker og til uken er vi endelig ferdig, jeg er SÅ lei! Helt utrolig hvor langt tid det føles ut at det tar når du står oppi det.  Nå er jeg lei av papptallerkner og plastiskbestikk. Imorgen reiser vi på fjellet, men før det kommer det møbler,Speil ,spisestuebord og konsollbord, gjett om jeg gleder meg til det!! Helt DÅRLIG!! Vil egentlig bare være hejmme å styre og ordne her .. hihi... 

Nå blir overskaper satt opp og jeg venter spent på å se hvordan det vil bli! Selv om jeg er lei er jeg så GIRA at jeg nesten ikke får flytet fort nok på ting, helt sikkert normalt, eller hva ? 

 

Forbedring.

Nå går det fremover her hjemme, sakte, men sikkert! Idag har det vært fult hus, elektrikere, snekere ,kjøkkenmontør og far og svigerfar har vært her for å bidra med litt "ekstra" hjelp. Hans og svigerfar fikk tatt vekk toalettet i underetasjen og nå står det klart for å elektrikeren skal legge varmekabler og mureren skal legge fliser. Det å pusse opp hele huset er en utfordring, men samtidlig så morsomt og lærerikt! 

Seeeee!!!! Nå tar det form og det blir bedre og bedre for hver dag! Imorgen kommer benkeplaten opp,samt veggskap over vasken og høyskap-jippi!!! Gjett om jeg gleder meg til å få ting på plass! 

Nå skal jeg rydde litt og deretter finne senga igjen.. Snekrene er her i 07/08 tiden så jeg må få lagt meg så jeg kommer meg opp!! Det har lett for å bli sent når vi holder på! Nyt kvelden, vi skrives! 

Kjøkkenet tar form...

Nå begynner skaper og ting å falle skikkelig på plass, dere kan tro det er moro!  Idag har vi montert opp kjøkkenøya og imorgen skal benkeplaten hentes, jeg er så utrolig fornøyd med løsningen vi har valgt, det er virkelig noe annet å få vekk den boksen av vegger som var inn mot kjøkkenet! 

Vi skal som dere vet ha panelplater og spotter i taket og elektrikeren kommer på tirsdag og legger vidre opp til dette. Benken står litt feil plassert nå for vi skal ha en overkantlist mellom flisene og gulvet. Først da vil kjøkken øyen skyves på plass med sokkel og rett plassering i forhold til gulvet og flisene. 

Det at det slippes inn så mye lys om dagen er utrolig deilig, litt gjennomlys er aldri dumt. 

Jeg har alt begynt å planlegge hva jeg skal ha på kjøkkenet og hvordan ting skal stå plassert av stæsj... En ting er sikkert, jeg skal ha et helt hjørne fylt opp med krukkene mine og rottingbrettet skal stå på benken med friske urter og krydder til en hver tid!! 

Mitt inspirasjonsbilde om dagen er dette: 

Jeg elsker detaljene i alt det grønne og de sorte maskuline detaljene som løfter hele kjøkkenet! 

 

Nå er det bare å nyte at det går fremover, for herremin så stas det er å se dørene komme på plass ! Apropos kjøkkendører, nå skal dørene på kjøkkenet monteres !!! Jippi!!!!! 

Vel, tips innlegg til kjøkken stæsj kommer etterpå, anebfaler dere å få det med dere, mulig det gjemmer seg et tilbud eller to der (?) ... Nyt kvelden, vi skrives om et par-tre timer! 

Yes Nå blir det skaper!

Nå er det ikke lange veien igjen før vi har fått opp mesteparten av kjøkkenet vårt, det er altså så deiig begynne å se en ende på det! Jeg blir bare mer og mer bortevekk i å få kabelen til å gå opp her i heimen slik at vi kan bli ferdig! Det er noe jeg gleder meg stort til! 

Vi har nå fått opp skuffer og skap og jeg må vise dere noen bilder nå imens vi holder på! For nå begynner jeg å se et bittelite mønster! Mer bilder kommer og det er så moro å få alt opp! Pappa er her å hjelper til, og hva er ikke bedre enn hjelpen man får av pappaen sin? "Pappa er nemlig den sterkeste og flinkeste pappaen i verden"..   Og slik er jeg vel ikke alene om å se på min far? 

Nyt lørdagen, jeg kommer å teppebomber dere uteover nå!! 

Snart farvel med det gamle.

God helg fokens! Kommet i helgemodus ennå? 

Vel,det har jeg og nå idag er siste dagen vi har kjøkken på en uke eller to. Tenk nå får vi opp drømmekjøkkenet og det blir rett og slett Nydelig! Jeg kan nesten ikke vente til jeg kan be hele familien på middag samlet rundt bordet med deilig middag på tallerken i vårt "nye" hjem.. 

Dette er noe vi gjør sammen og det er jo så klart veldig morsomt, og det å hatt "frie" tøyler til å få det som vi vil har vært en sann glede, tenk at vi har fått denne muligheten? sammen... Herremin jeg er så takknemlig for det hjemmet vi skaper sammen, 

Så takk og farvel "gamle" kjøkkenet mitt. Nå skal dette hentes av ny eier imorgen. 

(litt gammel inspirasjon )Kruv HER, duftlys HER. (her har vi fått inn mange nye. ) 

Og et nytt STORT kjøkken skal opp og jeg skal få MASSE benkeplass og skapet! 

Stilen vi har valgt er herregaard og det skal bli hjertet i huset. 

 

Det skjer saker...

God kveld søte, takk for så mange gode ord fra dere, det varmer så masse, dere er altså så gode.Så tusen takk. 

Idag fikk jeg tegningen på kjøkkenet og det var så moro! Vel, det er noen ting som skal endres , men det å få se kjøkkenet "ferdig" satt sammen  var veldig morsomt. Vi skal ikke ha skaper eller hyller der koketoppen kommer, kun en stor vifte og fliser hele vegen opp og kjøleskapet blir en halvmeter lener fra vinduet en på tegingen,samt at jeg skal ha skap over slik at det blir "baket" inn. Vi skal ha lister over sokklene og råfine lister langs taket.. Det ferdige resultatet blir helt fantastisk! 

Her har dere et utkast på kjøkkenet. Imorgen kommer snekkeren og jeg gleder meg MASSE!!! Nå er vi igang og det er ille moro!

Bare noen uker unna...

Sett på makan... Dette håndkle er knallfint og ille stas med kjøkkenhåndkler ifra GANT også... De er så flinke! 

Nå går det fort og jeg gleder meg stort! Bare noen uker unna vårt nye kjøkken og jeg kan nesten ikke vente altså!  Noen som trenger et brukt?  Kommer noen å peller ned det som står her skal de få ta det med seg også... GRATIS... haha... Bare si ifra altså.. 

Uansett.. Jeg ligger nå rett ut på sofaen, helt proppa etter å ha dyttet i meg 2 burgere med chips. Jeg var så sulten idag at jeg aldri følte jeg ble mett, men etter å ha kommet halvveis inn i burger nr 2 ble det til at det stoppet seg selv... Nå tror jeg at jeg ikke klarer å spise burgere på en GOD stund.. haha....Jeg er proppa og overspist! Jeg har hele tiden sagt at når jeg får nytt kjøkken skal jeg stå å lage mat hele tiden, men jeg tror nok jeg kommer til å sløyfe den.. Mat skal jeg lage, men spiser jeg slik som idag blir det lenge mellom hver gang.. 

Nå er det farmen! Tilbake i tid- fantastisk program! Nyt kvelden alle sammen! 

 

 

En normal dag.

God morgen og god tirsdag! 

Igår jobbet jeg i over 12 timer og når jeg først kom hjem hadde jeg ikek vært innenfor dørene på 13 timer.. Timene flyr og denne uken må jeg jobbe ekstra hardt! Ungene er hos Håkon, noe som betyr lange arbeidsdager for meg. Jeg prøver å ta igjen alle timene som jeg ikke tar den uka jeg har dem så at jeg skulle ønske flere timer i døgnet er ikke så unatrulig. hihi... 

Idag har jeg planlagt en normal dag, jeg skal faktisk gjøre rent huset, det trengs!  Jeg tror ikke det har blitt vasket rent på snart 2 uker og jeg skammes over alle hybelkaninene! Når kl blir 4 skal jeg sette snuten mot jobben og pakke noen timer! Det henger over meg med 100 ordre så jeg er nok ikke hjemme før kl slår 00 tenker jeg! Derfor er det ekstra godt å vite at huset er på stell når jeg drar på jobb! 

En lat morgen med te-koppen, det er hva jeg kaller en perfekt start på dagen! 

 

Vel, tiden står ikke stille så jeg må nesten kaste meg rundt om jeg skal få noe orden på denne dagen! Jeg blir alltid så "revet" med når jeg skal sjekke mailen og nettbutikken... Den nye koppen ligger ute og samme gjør pledd og pute! 

Nyt dagen så skrives vi mellom slagene!  

Tirsdags mys..

God tirsdag, hatt en fin en så langt? 

Idag har jeg sittet forran skjermen og svart på mail helt tilbake til torsdagen og herremin for en lettelse det har vært. Det tok "bare" 8 timer, men det måtte gjøres det også.. Vel en liten pause hadde jeg kl 12 og da fikk jeg kjøpt inn alt som jeg har tenkt jeg må rekke de siste dagene og deilig var det! 

Jeg har akkurat blitt ferdig med den "overfladiske!" vasken her hjemme, etter noen dager med jobb har den blitt prioritert bort. haha...  

Kjøkkenet skinner og jeg forguder mine siste kjøp her inne! 

Hans- Kristian kokkelerer og har blitt veldig glad i å lage mat, jeg må si jeg er en smule stolt for han var ikke det før han traff meg.. Nå har han virkelig blitt flink altså! Selv om han trenger noen flere kokketimer før han er "dreven" ...

Det er bare å smile, de mannfolka er fra en annenplanet og det er så artig hver gang vi diskuterer hva som er rett og galt, da kommer det frem tydligere enn noe annet... 

Nå skal jeg spise litt, jeg kan jo ikke skuffe kokken min... 

 

 

Så ble det lyst!

God kveld! Nå er det lenge siden jeg var innom sist.. Det skyldes rett og slett at jeg har jobbet 10-14 timer fysisk hver dag siden torsdag og vært døds sliten når jeg først har kommet hjem. Det å sette seg ned med blogg da har vært helt umulig da småtrolla mine ønsket litt tid med mammaen sin og jeg nesten sovnet stående! 

Nå er det "bare" en uke igjen så er Mona tilbake fra ferie og det skal bli helt fantastisk! Jeg har ikke tid til å sitte forran pcén å svare på mail omtrent og det har jeg veldig dårlig samvittighet for. Nå har jeg fått tatt igjen en hel masse idag og dere ser jo hvordan det har gått utover denne bloggen.. Hadde jeg bare kunnet blogge uten noe annet hadde hverdagen vært lett da.. haha... Ihvertfall mye mer behagelig.. 

Vel, uansett... Idag kom de nye lampene mine opp.. *Jippi*!!!  Så så fine de er!! Jeg er helt fortapt i dem! 

Ikke er de dyre heller for disse koster bare 999,- pr stk! Skulle trodd de kostet dobbelt for de er tunge og flotte og gir et nydelig lys! 

 

Finnes HER i nettbutikken! 

Nå skal jeg se på "-Truls  oppdager Hurtigruten "... ÅÅÅÅÅ, herremin som jeg skulle ønske jeg kunne reise en tur med den? Kan dere tenke dere noe vakrere enn å se Norge fra sitt vakreste? 

Nyt kvelden, vi skrives imorgen! Jeg jobber da også, men skal nok prøve å huske laderen til macén min så jeg får kommet innom å sagt hei da også... 

Vi skrives! 

 

Klar for en ny dag!

God morgen alle sammen! 

Sommeren har enda ikke forlatt oss og jeg går overraskende nok å venter på bittelitt regn.. Nå er jeg LEI av å vanne alle mine blomster for det har jeg mye av og jobben bak hver blomst tenkte jeg ikke på når jeg fylte opp uteplassen. haha..  -Camilla er glad i blomster hun se, så da tok hun likegodt å overdrev litt ... Jaja,, sånn kan det gå og vakkert er det jo å se på... 

Idag våknet jeg varm og uvel når Hans skulle til tannspesialisten kl 0600 og fikk ikke sove igjen.. Jeg har sittet å vært en smule nervøs for hvordan det skulle gå for han, da han har hatt kjempe smerter i flere uker og i tillegg til det har han kjempe tannlegeskrekk! Han ringte på vei hjem og sa han var ferdig, men at bedøvelsen ikke hadde fungert pga røttene var så dype... Han var helt rar og sovnet så fort han kom hjem, stakkars .. uff.....  

Vel, jeg har mye på agendaen og driver fremdeles og rydder litt opp og ordner med varer som skal ut!  Nå kom det akkurat varer fra nomi med masse som skal ut til kunder, så jeg får bare komme meg avsted og i gang!

 

Jeg håper dere får en fantastisk dag! 

 

Lysekrone HER. Speil HER. 

Lexington pledd HER.

Idag kjører vi forresten igang med dagsprodukt og dagens produkt er DETTE lekre putetrekk!!  

Smil, spis god mat og kos dere med dagen! Vi sees etterpå! 

 

Rent og pent til stormen..

Tenk det, nå er det bare 1-2 mnd til det nye kjøkkenet er på sin plass og jeg går bare å gleder meg.. Åpent, nytt, større... Ja, listen er veldig lang! Vi får et helt annet kjøkken enn folk ser for seg, det blir veldig eget og ikke sånn man ser overalt i slike hus som dette..Men så er det, det som er ille stas også. hihi... 

Men når sant skal sies er jeg veldig glad i å styre og ordne på det kjøkkenet som er i huset også, bare tanken på hvordan ejg ivl gå bananas når det nye er oppe er helt spinnvill.. hihi...  Jeg kan ikke med ord beskrive hvor morsomt det skal bli å få alt helt åpent , kjøkkenet litt mer utnyttet plassmessig og masse skaper!! Og det beste av alt, plasseringen av alle de vakre tingene mine.. Det blir jo med videre ! 

Den lille lekre glasskrukken på stett med sølvlokk finnes HER.. Er ikke den bare dødssøt? 

Søte nydelige ting får jeg aldri nok av selv om jeg liker å ha STORE ting ellers rundt i huset..Men, krukker kan man få nok av det da? Man har jo alltids noe i kjøkkenskapet å helle oppi, eller hva? 

 

Så stas!

Herremin så mange som har kontaktet meg de siste timene , etter at jeg sa at ejg lurte på om noen ville komme å kjøpe billige putetrekk har tlf gått varmt! Men dere, fra spøk til alvor her inne, om noen vil komme å kjøpe litt stæsj av meg tenkte jeg å holde dørene oppe et par timer her hjemme på søndagen så om noen seriøst vil komme- send meg mail på villapaprika@outlook.com 

Kjøkkenet fikk seg idag en gjennomgang ! og hva er ikke bedre enn et rent kjøkken i alt fra skuffer,skap og hyller!?

Jeg avsluttet denne kvelden med en deilig tur med småtrolla mine på stranden, og det var så harmonisk og deilig! Jeg bare håper denne sommeren varer evig! hihi! 

Ferdig!!

Så var kjøkkenet endelig ferdig beiset og bordet tørket..Det å holde på med små ting tar tid altså. hihi.. Med lista fylt opp med musikk og et hus for meg selv gikk jobben idag overraskende lett, jeg tror med den sangstemmen min løp naboene forbi gårdsplassen. haha.. Jeg har fått helt dilla på sangen til hedegaard- happy home..Synes den er SÅ fin altså..... 

Ve, over til overskriften- ferdig!!! 

Og bilder kommer som lovet også, kjøkkenet ble så fint med den mørke benkeplaten, etter å ha slipet og ousset den helt nå ble beisen helt perfekt!... 

Idag har jeg sittet flere timer løst bak pc skjermen og er helt pumpa så jeg får nesten bare ta kvelden tidlig her, men jeg håper dere har hatt en fantatisk tirsdag <3

En liten bit Påske

God fredag alle sammen! Nå er det snart helg og kun 2 arbeisdager står igjen til meg før Påsken kan komme! Idag har jeg den berømte -" gjøre rent i huset dag" og allerede lukter det lavendel i hele huset! Vaskemaskinen i underetasjen står på for 3.gang, tørketrommelen går sin 2.runde og klærene er hengt ut i frisk luft med dyner og puter. Oppvasken er satt i oppvaskmaskinen og jeg koser meg med å se huset bli rent før påsken! 

En liten bit av mitt "pynta" påskekjøkken ... 

 

Den lekre 4 kroker knaggen min finnes HER i nettbutikken, den er altså så praktisk og din, snurrer rundt og er super dekorativ uansett om det henger noe på den eller ikke... 

 

Den fineste påskekyllingen av alle er denne som Mathilde har laget. Hun sa så pent at hunhadde laget den med blått fordi jeg elsket fargen blå og nå står den midt på kjøkkenenken å ser på meg! Er den ikke vakker da,dere? 

 

Oljeflasken finnes HER. De nye barstolene er rett og slett en ELSK! Jeg ble i ekstase når de igår kom inn dørene på jobben og makan til lekre barkrakker skal man lete lenge etter!! Ilove! Enkle,elegate og midt i blinken! 

Nei dere, nå fikk jeg tlf fra Mona i butikken- Lexington varer har kommet i hus- det vil si nyheter så jeg får kjøre å se om det er noe jeg kan legge ut til dere der nå! hoho... Nyt dagen så skrives vi etterpå! 

 

Fin puss..

Når man pusser opp følger det med en deilig lukt, nemlig lukten av ny maling, snekring , huset får en "nyhuslukt" og det er så deilig! Nå er døren i underetasjen endelig på plass og jeg må si at den var 10 x flottere enn jeg hadde sett for meg, gleden av å så brikkene komme på plass litt etter litt er så stor! 

Idag har kjøkkenet fått en liten vask, for er det en ting jeg elsker er det rene kjøkken- det må nesten være det synes jeg. Alt synes jo så fort solen titter inn igjennom vinduet også. Alt av skåler,krukker, lamper osv er vasket rent , nye blomster på plass i krukkene og følelsen av vår har sneket seg inn her også. 

In my kitchen.. 

 

-Nå må jeg hente små jentene mine, så vi skirves etterpå!  Nyt dagen! 

 

My house!

Før og etter resultatet i dette huset er veldig tydlig. Alle rom har blitt pusse opp, noen mer enn andre, men alt i alt- huset har fått seg et KRAFTIG og NØDVELDIG løft! Denne mndén kommer nye dører på plass i huset og i år skal vi brette opp armene på både kjøkken og uteplassen! Det å pusse opp et hus er veldig dyrt, så ting må bli tatt litt etter litt etter lommeboken. 

Idag kommer enda mer av "før og etter " -bilder, etter mange av deres ønsker! Det er nok mange som pusser opp hjem, kjøper oppussingobjekt eller bygger hus - alle har vi ideer på hvordan vårt hjem skal se ut.. Jeg for min del var bestemt på mitt, huset skal og skulle holdes i husets sjarm, altså ting skal passe til huset og innredes ettersom hvordan vi lever i hjemmet.  Jeg har innredet hjemmet i en Hampton preget cottage stil som gjennspeiler meg,oss, min stil og meg... Jeg har aldri brydd meg så veldig om hva naboen nødvendigvis synes er så pent eller ikke, jeg er mer opptatt av å holde mitt hjem etter min stil! Styling og innredning av et hjem har også veldig mye med person, alder osv og gjøre. Alle kan ikke like alt like godt, hus og hjem er min hobby, livsgnist og "greie" ... Og resultatet er 100 % vår stil! 

Veien blir til mens man går..... 

Og et hjem skal til syvende og sit være hjemmekoselig! Jeg har aldri likt farger, kun duse toner i ulike kontraster og fassonger. Heller få "store" ting enn mange små, ting SKAL være monotont og holdes i kalde duse toner som gjør at jeg slapper av. 

Før så stuen slik ut; 

 

Og etter ; 

 

Kjøkkenet så slik ut før; 

Og etter: 

Gangen nede før; 

 

Og etter; 

-Litt har skjedd siden 2012 her, og på under 2 år har vi gjort MYE! Nå gleder jeg meg bare til resten! 

 

 

 

 

Durance + roser = sant

Riktig god kveld ! Her startet kvelden med en flau opplevelse, jeg så meg selv på REKLAMEN til den nye serien jeg er med i på tv´norge ikveld... Herreminhatt så flaut, lærer jeg aldri? Vel, vel, denne gangen er det butikken det hovedsakelig dreier seg om og første episode ser dere onsdag den 30.okt kl 2130 på kanal FEM!  huttemeituuu! 

Som lovet kommer et innlegg med et par av mine "must" for høsten... Duftlys med kanel og appelsin.!! Jeg vet ikke om en deiligere lukt nå rundt disse og frem til jul... Har dere ikke prøvd den MÅ det duftlyset prøves dersom dere elsker lukten av appelsin og kanel slik som meg.  På kjøkkenbenken min er Durance et must uansett sesong, men hver årstid har på en måte sin lukt og sjarm så det er noe med kosen ved å bruke dette også!  Har man først gitt seg selv den luksusen, er det ikke lett å gå tilbake til vanlig zalo og jif kjøkken spray... Men det er kanskje meningen med det også? 

Friske deilige roser + Durance = sant! 

Noen ting blir man mer avhegig av enn andre, og Durance er intet unntak... Produktene finner dere i nettbutikken  HER og HER. 

Unn deg selv litt hverdangsluksus i husholdingen ! 

Eplepie -NAM!

Idag var jubelen STOR når bege barna mine kom hjem igjen etter en lang weekend hos pappan sin, endelig var det litt mer livatt i stuen igjen! Denne helgen har alt gått litt imot meg, Håkon tok jo med seg det som var av "dataér og tvér" så jeg har måttet bruke helgen på å få på plass nytt her og der, slik er det jo.. Laderen til min macbook har vært i stykker så jeg måtte til pæsj for å få tak i en ny, noe som var lettere sagt enn gjort. Vel, nå ser det ENDELIG ut til at datan og nettverket er på plass, hjemmet i orden, klesvasken i sjakk og middagen under laging. En ny uke står for tur og jeg gleder meg! 

Idag ble det eplepie til dessert, laget av begge ungene- snakk om flotte små kokker jeg har her i huset.. Olíver har forresten blitt en kløpper på å støvsuge og han gir seg over når vi tråkker inn med sko på.. Flinke,flinke gutten min! 

Kjøkkenet har nå fått høst "looken" og jeg har begynt å dra inn mer og mer mulvarp toner i interiøret. 

Nå står potetene på kok og jeg skal begynne på kjøttkakene- nyt søndagen mine vakre! Vi skrives med litt mer interiørbilder etterpå!! Soverommet kanskje ?? hmmm-noen ønsker? 

Nyt dagen-vi skrives! 

 

Søndagsmys.....

God søndag, sovet lenge? 

Idag har jeg tatt for meg prosjekt -hus og kjøkken, vasket og ordnet! Deilig med rent kjøkken for her i huset lages det ofte MYE mat så det virker seigt fort og ofte!!!  Snakk om å bruke søndagen effektivt da,dere. 

Jeg har fått kjøpt nye blomster og plassert de i de nye pottene mine fra butikken, verdens nydligste små urner. 

-Finnes HER i nettbutikken. 

Og de lekre krukkene med lokk finnes HER. Disse er tette slik at ikke luft trekker inn slik at man kan ha mel,kaker osv i dem-perfekt på kjøkkenbenken! 

Søteste vakre strikkklutene er fra Byvillapaprika kolleksjonen- elsker de og de gjør så mye ut av seg... I love them <3 .

Nå skal jeg starte i stuen og deretter bevege med ned på vaskerommet- nyt søndagen mine vakre! 

Vi skrives! 

Transformation ala Camilla..

Når man vet man elsker cottage glam slår man seg ikke til ro før men klarer å knekke koden for å få det slik, idag ble resultatet perfekt her hjemme.. Jeg "hatet" de hvite flisene , de ble for hvite og gjorde kjøkkenet "gult" i forhold, men etter en skikkelig vask og grunning tok jeg for meg malingen og startet på malingen av flisene.. Vi malte langveggen i stua tidligere i sommer i en farge som jeg blandet til ( 50 % delikat og 50 % diskret ) resutlatet ble jeg STRÅLENDE fornøyd med. Jeg valgte derfor å fortsette med denne fargen i gangen og siden jeg rett og slett elsker den mer og mer har jeg nå tatt kjøkkenet i samme farge også, den er ren, deilkat og veldig rolig for øyet og siden vi har brede hvite lister og kun lyse møbler synes jeg dette ble det perfekte resultatet. Kameraet har tatt kvelden når det kommer til batteriet, men mobilen og istagram henger med meg . Tålmodigheten min er jo ikke verdens beste så jeg må derfor dele noen bilder hentet fra instagram... 

At kjøkkenet ble noe helt annet er Ingen tvil! 

Noen få snikbilder, bedre kommer senere...

Og jeg elsker det ille altså <3 

 

 

Rolig lørdag....

Nå teller jeg dager og timer til min lille vakre gutt kommer hjem igjen , mandag kommer prinsen min tilbake fra Nordmøre og gud hvor mye jeg savner å ha han her hjemme hos meg. Noen tårer har det jo vært, men så har han besteforeldre som forguder han og tar han med på alt mulig vi ikke gjør så at han koser seg er jeg ikke i tvil om.  Vel, jeg får bare glede meg til han kommer hjem å kose meg med de andre her i huset. 

Igår flyttet verden desidert LEKRESTE vitrineskap inn i stuen vår, STORT og akkurat slik jeg vil ha det! Vi fikk det inn ved å løfte det stående inn ved trappen for deretter å skyve den på plass inn på gulvet.. Det er 230 cm høyt og vi har jo bare 236 cm under taket så det gikk på cm altså... hihi..... Herremin hvor forelsket jeg er- det er altså det FINESTE skapet jeg kunne tenkt meg, grove mørke hyller og slitte hvite skapdører med stål *inlove* ... 

Skapet kommer også for salg i nettbutikken så det er virkelig bare å glede seg , vi må bare klargjøre noe emd leverandøren til mandag så vi ikke setter feil leveringstid på det.....

Stuen har ENDELIG blitt slik jeg ønsker, en rekke spennende interiør, møbler osm er kraftige og store og oser velkommen inn! 

 

 

Også har masse deilige glassboller flyttet inn på kjøkkenet , passet rett inn også.. *lucky me*

 

Nå skal vi kjøre en svipptur til butikken, jeg skal nemlig ha litt "sureføtter" i godisskålen ikveld så vi skrives !!! 

God kveld alle mine kjære ! 

 

En liten forandring.

Etter gårsdagens utenlandske interiørmagasiner og min dagligdose interiør inspirasjon tok jeg idag tak i kjøkkenveggen og bestemte meg for å prøve å tapetsere den ene veggen med en himmelblå og hvit tapet. Jeg angrer INGENting, resultatet ble mye bedre enn jeg hadde sett for meg og herremin som jeg forguder kjøkkenveggen nå! Den er bare vakker!  Nye oppvaskhåndkler,kluter og lykter flyttet på plass og jeg er så hoppende glad !

 Se på de nusslige oppvaskhåndklerne da , deilige bomull med vakre små stjerner! Finnes HER

 

Nydligste klutene finnes HER

 

Tapeten er fra Borge og er i en mørkere nyanse enn den jeg har brukt i underetasjen. 

 

Blått er og forblir i mitt hjerte =) 

Step by step-så er vi i mål!  

Step by step...

Detaljer begynner å falle på plass på vårt kjøkken nå, men ting tar alltid mer tid enn man tror til å starte med. Idag kommer det bilder fra dette rommet og til jeg er ferdig får dere her et lite glimt av hvordan det blir, tapeten er hvit og gråblå   -just perfect for me! 

Jeg får nesten fortsette stæsjingen her hjemme, Masse mer bilder kommer! 

 

 

Å sette sitt preg..

Ja, det å sette sitt preg på ting er veldig viktig, et hjem skal gjennspeile de som bor der og vårt hjem synes jeg det synes godt!  Jeg har min måte å gjøre ting på, det har jeg alltid hatt, men jeg er likevel veldig opptatt av at det jeg gjør skal være praktisk i hverdagen. 

Kjøkkenet, dette er huset sitt hjerterom, her lager vi mye god mat!  Derfor var det veldig viktig at vi fikk satt inn alt av hvitevarer osv på nytt når vi skulle inn i dette huset. Vel, det var jo ikke bare så "enkelt" kjøkkenet var "nytt" i 2011 og selv om det ikke var helt oss var det for fint til å bare rive ut, her var det bare å brette opp armene og finne en rød tråd på hvordan vi kunne få det til å flyte over i vår stil.  

Når vi startet så kjøkkenet slik ut;

Dette har vi gjort; 

Taket ble malt i samme farge som kjøkken innredingen for å få ting til å virke mer "helt".Vi kappet til hvite hobby plater og satt opp stendere slik at vi fikk kjøkkenskapene til å gå til taket, deretter kjøpte vi nye brede taklister og sparklet og malte alt dette i samme fargen som resten av kjøkkenet. Jeg er som dere nå vet den som liker å få alt i takhøyde. Det elektiske ble byttet ut inni og utenfor skaper, rør ble byttet, nytt batteri kom på, nye enkle knotter fra Sigdal. Nye lamper ble montert opp, nytt gulv ble lagt,vegger malt i samme farge som tak ,kjøkken innreding og lister og nye brede gulvlister ble lagt rundt sokkelen på kjøkkenet og alle vegger i hele 1-etasje. Benken har blitt slipt og beiset i en hvitting, alt av skaper og skuffer har blitt malt og nytt tilbehør i hyllesystemer har blitt skrudd på plass. Døren har blitt fjernet og listene mellom malt hvite ! Vi har også satt opp arbeidsbenken i kjellern,malt den hvit og lagt på en kjæreplate lsik at vi kan bruke den som arbeidsplass. Jeg syens det setter sitt "særpreg" på kjøkkenet. 

Det tar tid å "bo" seg inn og vi koser oss med alt av prosjekter osv til en hver tid, forskjellen nå og før er den at vi ikke har så dårlig tid lenger =) 

Kjøkkenet..

Etter 3 dager med sliping,lakking,maling og vasking har kjøkkenet blitt så godt som nytt igjen! Vi endte opp me  då lakke hele innredningen på nytt, samt skråget så det også ble helt gjevnt. Kjøkkenet ble mye mer åpent og lyst med en gang og benkeplaten ble beiset i lys ask. Jeg synes den ble så fin når vi fikk pusset av all lakk og vasket over den at jeg ikke ønsket å gjøre den mørk igjen, nå står den i stil med gulvet og bordplatene ellers her i huset! Kjempe fin!!! 

 

 

Etter at vi flyttet inn her har jeg falt mye mer over på det lyse-sand-grå-beige enn det brune og sorte, men jeg elsker å dryppe inn med noen mørke detaljer en gang i nye og ned likevel. Mer interiørbilder kommer etterpå, idag skal jeg faktisk gjøre rent hele huset,lyste alle testiler og få på plass litt deilige friske blomster!! Frem til det...

 

Nyt dagen,- Vi skrives! 

 

 

Litt tips til kjøkkenbenken ....

Kjøkkenbenken er noe mange vil gjøre litt ut av, men kanskje ikke har allverden med plass til å pynte opp.  Jeg har derfor knipset noen bilder til dere, hvor dere kanskje kan hente noen "tips" til deres kjøkkenbenk. 

Nr 1- kurv, det gjør seg til alt og passer så å si de fleste stilarter. Istedenfor å ha ting stående rundt på kjøkkenbenkene er det veldig fint å samle det på små eller store passende brett slik at man kan bære det bort om man trenger benkeplassen. 

Istedenfor originalforpakning på mel,sukker,kaffe,pasta osv - kjøp noen dekorative små bokser med lokk, gjerne i glass og pynt opp. Praktisk og pent! 

Mannen her i huset ser helst at vi ikke har så mye på benkene våre, men noe får jeg slått igjennom med og da er det viktig at det er lett å flytte på for han og at det ikke står masse "unødvendig" der. Alt har en form for plass på et kjøkken... 

Vaskekommer slik som vår er noe av det "kjedeligste" jeg ser. Mitt neste kjøkken får porselen vask-ingen tvil! Men her gjelder det å gjøre det beste ut av det man har og jeg har derfor kjøpt nydelige håndsåpe og krem fra Durance , små vakre blomster, kurv til oppvask middel osv ( den er fra riviera maison) deilige såper til hus og oppvask fra Durance, et deilig duftlys med matchende oppvaskhåndkle .... 

Det er ikke så ofte så mye som skal til.. 

Men med små grep kan et inntrykk forandre seg og bringe frem det peneste i noe... Og det likær vi! 

hits