Kjellerstue

Kjellerstuen..

God tirsdag alle sammen! 

Idag holdt jeg på å lette når jeg gikk ut døren! For en vind! Det været som er nå er alt annet enn hyggelig, føler sommerværet brått forsvant! Usj. Hvor ble det av sol, blikkstillevann, vindstille lune kroker ? Her flyr parasoller, hagemøbler og plomster over ende, helt tragiskt!  Vel, det er godt man kan krype inn, lukke døren og slappe av innenfor husveggene når været brått snur!  Et rom jeg tenkte å ta for meg idag da ble derfor kjellerstuen.... Mange har jo ønsket noen bilder fra dette rommet så hvorfor ikke? 

 

Her er det en liten hyttefølelse som sniker seg på når man kommer inn. Alt går ton i ton i jordfarger og er helt enkelt!! Ungene bor her nede hver uke de er her, så at rommet blir brukt mye er ingen tvil! 

De store 80 x 80 putetrekkene , teppet og den nydelige lille sølvskålen finnes i nettbutikken. Idag fikk vi opp Klarna igjen - en deilig befrielse!! wiiiiii!  Mange har jo sagt de ikke finner frem til den, så jeg legger med en link HER slik at dere kan trykke dere inn. Ennå er det MANGE nedsatte varer som ligger ute så dere kan ennå gjøre gode kjøp! 
Jeg håper dere ikke blåser helt bort idag, selv om vinden er sterk! 

Nyt dagen, så skrives vi etterpå! 

System i kjellerstuen..

God kveld! Hatt en fin start på det nye året? 

Idag ahr jeg ryddet i skaper og skuffer, prøvd å lage litt system, lagt inn en haug med regninger og gjort unna klesvasken! En kreativ dag på hjemmefronten vel og merke! Imorgen er det helg og jeg gleder meg til uken og hverdagen igjen! Julen er en flott tid, men hverdagen er mye mer "spennende" og givende så jeg ser faktisk frem til mye jobbing i dette året. Jeg vet det vil være dobbelt så mye jobb nå enn i fjor, men det er helt greit, reisen igjennom året skal jeg gjøre til min beste! 

Kjellerstuen er et av de rommene som har fått en liten oppryddning idag, og ungene sitt rom! Der har det blitt kjempe fint og Mathilde har fått mye bedre plass på rommet sitt etter at jeg gjorde om... Og veggen i kjellerstuen fikk en liten runde med malekosten- jeg ble SÅ fornøyd! Over 3-seteren kommer det et avlangt vindu som vi skal sette inn for å få inn mer lys, men ellers er kjellerstuen perfekt for oss! Spesielt for ungene, de bruker den hele tiden... 


Nå skal jeg nyte litt hvile på sofaen før sengen roper på meg, denne dagen har bare flydd av sted! 

Peis kos og levende lys.
God kveld fra kjellertuen!  her ble peisen tent på så fort vi kom inn dørene hjemme, fy så kaldt det er da dere! skikkelig vinterkulde. Som kjent har vi ingen sofa så her i huset har vi flyttet ned i kjellerstuen og nyter varmen og ligger rett ut på hver vår sofa! Det kan man jo ikke klage på akkuratt, haha... 

Jeg vet ikke om noe mer behagelig enn å ligge rett ut , kjenne varmen ifra peisen og roe kroppen og senke skuldrene!! Flere som elsker den følelsen? Det å ikke skulle gjøre noenting er så avslappende.. Nesten som å komme til himmelen. 

Skifer og ruter....

Nå er kjellerstuen et av de rommene i huset som er feridg, her skal det ikke skje mer. Idag fikk jeg inn litt grått og ruter som passer perfekt til skiferen på veggen. Litt kurv som grover det opp og som skal fylles med ved utover nå! Tenk så koselig det blir når vi fyrer i peisen igjen, bare lukten av en peis som brenner , er noe av det beste med høst og vinter. 

Nå skal vi se wolf of the wall street. eller hva den heter.. Noen som har sett den? Jeg gleder meg MAKS til å se den, hørt mye rart om den og tror jeg får 3 timer med ren og god underholdning. 

Nyt kvelden, vi skrives my sweeties! 

Gå for ruter .....

God søndag, stått opp ennå? 

Vel, jeg er allerede i full gang her i heimen og nå har jeg startet på kjellerstuen faktisk! Dette rommet er "ferdig" så her skal vi bare få ting på plass slik vi vil ha det, noe jeg tenkte å gjøre idag! Etter at Mathilde flyttet ned har jeg ikke helt vist hvordan jeg vil ha det, jeg har stått å lurt på det ene og det andre! Det å gjøre om skaper noen ganger litt "problemer".. haha... 

Vel, kjellerstuen er ungene sin, her koser de seg med venner og alene og er så å si aldri i stuen oppe om ikke vi ser på noe de vil se på også! Det at de har blitt så glad i å være på rommene og i kjellerstuen sin er så koselig for vi får virkelig utnyttet all plassen her i huset.  

Jeg er på sommeren veldig glad i striper, men på høsten og på vinteren faller jeg mer og mer over på ruter.. Ja, i alle farger å toner, jeg synes det gir en form for "cottage" preg og striper "hampton" så kanskje ikke så rart? 

Jeg skal nå style kjellerstuen i en skikkelig cottagepreget stil, så bare å følge med. Høsten er for meg skinn, grov strikk,ruter og velour. Varme gode tekstiler som gir et lunt og deilig høstpreg.. En "krypeoppiogkosesegplass" .. 


Tekstilene jeg skal style sammen idag er disse. Siste nytt i heimen og i butikken! Alt som ikke er på nett kommer for salg i nettbutikken etterpå. 

Hva er høst for deg?  

Tips gjerne i kommentarfeltet, så kan det hende jeg deler det her på bloggen?  

Vi skrives etterpå, nå får jeg fortsette her hjemme! 

 

 

Fra sommerstue til fjellstue..

Er det et rom jeg elsker høyrer enn noen andre rom her i huset er det kjellerstuen. Kjellerstuen gir meg følelsen av å være på fjellet og den "cottage" følelsen er så typisk meg.. Selv om det er sommer på vei er det noe med den cottage stilen jeg ikke klarer å legge bort for sesongen, men jeg prøver likevel å skape en balanse hvor jeg får en "ja-takk begge deler følelse..." 

 

De perfekte putene må være disse fra GANT og DETTE teppet fra Lexington.. Det er en sikker vinner siden de er lyse samtidig som de er litt grove. 

 

Også er DISSE lyktene helt perfekte også... Passer alltid og er fine å pynte opp og tone ned... Jeg tenkte å fylle de med litt sand og annet sommer stæsj også tenkte jeg å knyte på de noen STORE sløyfer! 

Det er nok med litt fantasi så er mye gjort, det beste er å få på plass ting man kan ha hele året og style om med små grep! 

Ved bruk av rabattkode: mandag får du 15 % på ditt neste kjøp !  

God palmesøndag!

Hei og hopp alle ihopa! Har dere hatt en rolig fin morgen?  Her har vi slappet helt av, ungene kommer hjem ikveld og da skal de være 1,5 uke hos meg.Herremin, jeg gleder meg så jeg har helt vondt i mangen til å se de igjen!

Idag har vi -igjen slått ihjel noen timer med walking dead, spist en lang og god frokost og står nå på veien til å gå oss en lang og deilig tur! Været idag er mye bedre enn været i går så da er det på sin plass å få seg litt gratis mosjon.. 

Jeg kom igår på en ting, kjellerstuen.. Der har vi fått en ny sofa som jeg ennå ikke har vist dere.  Denne sofaen fikk jeg av min kollega og jeg har helt ærlig ikke sittet bedre i noen sofaer før. Dette er den perfekte kose sofa som vi bruker mye nå som tv´en og alt er koblet opp i kjellerstuen igjen! 

 

Bordet er fra Villapaprika og finnes HER! ... den mørke lekre gant pute finnes HER. 

Mathilde flytter snart ned og dere kan tro hun gleder seg, det å skulle få rom i underetasjen er liksom så utrolig stas!  At rommet blir nydelig er ingen tvil, det er det hun har idag også... Nye møbler skal inn hos henne fra en ny serie vi har kommet over , så jeg gleder meg til å bli ferdig der å få vist dere alt! 

Vel, nok "prat" på meg, nå får jeg få på meg joggeskoa ... De roper jo nesten på meg om dagen.. haha... 

Nyt dagen mine vakre, det er det den er til for! 

 

I kjellerstua..

Som lovet noen dager tilbake skulle det komme inn noen bilder -før og etter av flere rom her i huset. Når vi slyttet inn her var tveggene ned i furu, 3 skap stod plasser her, men ellers var rommet nytt og helt perfekt for å innrede med akkurat de møblene jeg ville. Dette rommet blir brukt hver dag, enten jobber jeg her, ellers bruker ungene rommet til lek,film og generell kos og hygge! 

Før så kjellertuen slik ut. 

 

Idag er den innredet med de duseste sarte fargetoner, myke deilige pledd og puter. Et must i mitt hjem!

 

De lekre Lysestakene  finnes HER, putetrekk HER

De nye møblene i kjellerstuen er mitt siste kupp, jeg falt spesielt for salongbordet pga str. på det, for dette er romslig og godt og koster ei heller skjorta. 2590,- jeg synes ikke det er dyrt når bordet er massivt og i skikkelig treverk , for ikke snakke om det vakre sidebordet i samme stil. ! 

Salongbord / kaffebord finnes HER. Sidebord Finnes HER, Puff HER og salong HER. 

Nå skal jeg fortsette med rommene her i huset, dere vil nok ha mer bilder utover idag tenker jeg (?) 

 

Nyheter.. I farger

 

God mandag og GOD ny uke, den første skikkelige uken i 2014 ! Idag har masse deilig nytt flyttet inn i nettbutikken fra GANT home, noen som har sett det kanskje? Jeg tenkte derfor å starte uken med å vise dere litt nyheter jeg har tatt med meg hjem og som jeg simeplthen ELSKER! Denne våren byr på litt farger og blått er vel en kjent fanrge for de fleste når det kommer til oss   fra før? 

Vårens IT farge iår er denne lekre Fersken fargen fra GANT, denne kommer også inn i gul.... For de som er slik som meg og elsker blått,grått,beige og brunt er denne fargen PERFEKT som et lite brekk ellers i interiøret  .. Finnes HER i nettbutikken.  

 

Den nye marienblå puten finner dere HER

 

Også til mine to nye favorittputer som passer til ALT!  Beige gant pute og hvit - trenger jeg si mer???? Jeg er sååååå FORELSKET I DISSE PUTENE!! Finnes HER og HER i nettbutikken... Disse passer til alle stile rog farger, men jeg synes strikken var helt NYDELIG PÅ de hvite! * in love* 

Vel, mandag betyr også MANGE oppgaver så jeg får fortsette å kaste meg rundt så skrives vi mer på etterpå? Hmm... Kanskje jeg kan anbefale noe som lukter godt også? Vi får se, vi skrives mine vakre!!! 

Nyt dagen og GRIP den! 

Å være tro....

God søndag og god 3.søndag i advent!  Tenk dere 9 dager til jul og julegaver , noen som gleder seg til pakker? 

Jeg er i det hjørnet nå, hvor jeg bare å går å gleder meg til julemorgenen og julepakker med mine små go´klumper..  Håkon og jeg skal spise julefrokost/lunsj og ha julaften med barna smammen på julemorgenen. Så strømpa og 3-nøtter til askepott samt reisen til julestjernen ( som er et must) skal sees sammen. Så skal Håkon til Halden med barna til sine foreldre og jeg bli igjen i Fredrikstad. Siden vi har blitt enige om denne løsningen føler jeg ikke at det blir noe "problem" og det er så deilig for Olíver og Mathidle synes idéen og løsningen var helt topp!! 

Vel, nå er kl 12 og jeg begynner om et par timer på jobb-guttakrutt skal pakke varer så imorgen går det STORE sendinger med varer ut fra oss! *Deilig* Før noe som helst jobb og butikk skal en deilig lat frokost nytes med et par serier av Fleksnes- verdens morsomste serier!! hihi... Huset skinne rog er rent og pent og som lovet kommer noen bilder fra kjellerstuen som har fått på plass et nytt mini arbeidsbord, slik blir det når eldstemann tar skrivepulten fra mammaen sin og mammaen ikke klarer å ta det fra han igjen- hihi... 

Som dere vet - BEIGE ,sølv og kurv er min "greie" og kjellerstuen er intet unntak .... Det gjelder å være "Tro" mot stilen sin og jeg har bare blitt ti ganger mer fornøyd med huset etter at jeg gjennomførte det beige i alle rom, men en ting er sikkert- det lyseblå som jeg simpelthen elsker er tilbake som små fargeklatter på nyåret!! 

Nyt søndgaen mine vakre, vi skrives mer etterpå når ejg er tilbake fra jobb, butikken holder nemlig søndagsåpent nå fra 14-18. ! Vel, vi skrives, montro hva som skal ut i kalendergave idag(?) Forslag? 

 

God morgen, Norge!

Hei og hopp!! Som teksten over sier- God morgen, Norge!  

Her i huset har jeg vært våken siden vekkeklokken ringte kl 07 15  og utrolig nok spratt jeg opp !  Ingenting slår den berømte morgenkaffen( latten)  og den gikk rett ned idag, jeg måtte trikse og mikse litt for jeg hadde to ulike kapsler, men det smakte utrolig nok godt! hihi.... 

Dagen idag er fylt ganske greit opp for ikveld skal vi stå å pakke varer som skal ut helt til Krampa tar oss, utrolig nok gleder jeg meg til å lære meg alt dette utenatt og jeg er på god vei allerede!! 

Vel, jeg har ikke glemt det jeg lovet dere igår, så jeg knipset rundt med Kameraet istad, idag får vi en ny tv inn her også så nå kan ungene bruke kjellerstuen som "normalt" igjen! Det skal bli deilig altså! 

Men, dere(?) har dere også blitt bitt av sjakk basillen ??  Det har jeg, aldri vært intressert i det tidligere, men nå syne sjeg jo det er ekstra moro ettersom  Carlsen vant og ble verdensmester!  Jeg har derfor plassert kongen og dronning på rottingbrettet mitt i kjellerstua. hihi .... Håkon driver å lærer Olíver litt sjakk om dagen og tro det eller ei - ungen er kjempe flink!! *flinkelilleguttenmin* ....  

 

De finnes HER og HER.

Nå skal jeg få svart på mailene som har kommet inn i helgen! Nå som jeg endelig var ajour vil jeg fortsette å være det, det å komme til siste mail var en liten prøvelse igjennom så mange! hihi...  

Dere får nyte dagen og storkose dere,  vi skrives mer etterpå! 

 

Kjellerstuen

God tirsdag! 

Med regnet piskende langs husveggen og sur vind er jeg veldig glad jeg har et godt og varmt hjem. Idag har jeg fått unna varer til nettbutikken og ryddet kjellerstuen, herremin så mye mer jobb slik er enn man ser for seg før man starter.  Jeg har tenkt til å sette inn en god stol her også, men jeg får se hva jeg finner blandt leverandører når vi er inne i den nye butikken. 

Jeg er altså SÅ utrolig fornøyd med å få ting på plass om dagen, at ting ordner seg hvis man jobber hardt er ingen tvil.. Det at jeg innreder kjellerstuen på nytt er jo litt rart, men nå som møblene kommer på plass litt etter litt føles det helt greit. Det er hva man gjør det til selv. Jeg er jo som alle vet nå VELDIG beige og brun så at huset blir en kombinasjon av dette -glitter og glam med en prikk av romantikk er jo ingen BOMBE! ! Stillartene synes jeg går som hånd i hansket og det at fargene er tidløse binder meg ikke fast i noen typisk stil- jeg blir mer "leken" og tør å eksprimentere... Jeg liker å kalle stilen for "villapaprika" stilen , nettopp fordi dette er meg og Villapaprika er det også! 

Det lekre nye strikkateppe finnes HER i nettbutikken og siden jeg vil unne dere noen godbiter også får dere idag 15 % på kjøp av mine utvalgte prdoukter her på bloggen... 

Denne Lekre mulvarp puten i lin HER.

Strikkputen i mulvarp HER. 

Grovt strikkpledd i Mulvarp HER

Dette er da tilbud som gjelder KUN på nettbutikken! =)

Nå skal jeg starte med jobb nr  to- middag til 5 sultene mager! Vi skrives mine vakre! 

God morgen..

Under teppet i kjellerstuen sitter nå jeg å leser igjennom litt interiørmagasiner, mens jeg planlegger julen iår. Den gleder jeg meg veldig til for iår har jeg SÅ mye jeg skal style og ordne med! Flere enn meg osm gleder seg?  Idag skal jeg få unna litt mailer på ny, gå igjennom nettbutikken og pakke til den, og få ut litt mer iløpet av dagen på nettet også, nå skal ungene levers på skolen og i barnehagen og jeg i styremøte! Det er mye planlegging på gang nå førden nye butikken skal opp og jeg gleder meg ENORMT! Nesten litt utrolig altså, nå er det snart ny butikk på gang.. Og den skal jo også pyntes til jul! Går det ann da,dere? Å glede seg slik til å pynte til jul, trodde ikke det var mulig jeg altså! hihi....

Vel, jeg får vel starte på denne dagen og gripe tak i uken! 

Putene i ruter finner dere i nettbutikken vår HER og pleddet HER. 

Nyt dagen-vi skrives ! 

 

Som lovet..

Sommeren er hektisk og DEILIG i Fredrikstad, vi har jo vært priset med verden beste sommervær på MANGE år iår, herreminhatt så godt det er og har vært. Jeg tar gjerne imot skikkelig vinter jeg altså, dersom jeg er garantert et slik sommervær som dette. Sommeren er likevel ikke til å sløse bort og jeg jobber mer enn noen gang med butikk,nett og mail, det er så masse å holde på plass at det er et mareritt å ikke være tilgjenglig en dag. Butikken går bedre enn noen gang og jeg smiler bredt over hvor godt vi jobber,samarbeider og passer på den, det er en drøm altså..

Jeg lovet dere jo igår noen bilder av spisestuen i dagslys og det løftet ønsker jeg å holde, selv om det kommer noen timer senere enn det skulle... Sånn er det når man står fast på et lager og må brette opp armene selv og stå på! 

Ruter,glitter,veolur,lin,drivved,kurv,sølv og krystall gjør spisestuen spennende og innbydende ..... 

 

 

Siden dere også ønsket litt mer bilder av kjellerstuen kaster jeg med et par fra den også- håper dere får hentet litt inspirasjon....

Arbeidskvelden min er ennå ung så jeg får fortsette å kaste meg rundt! 

Nyt kvelden-vi skrives! 

 

Jeg synes aldri det slår feil!

Hei og hopp alle sammen, for en dag! Her i huset har jeg stresset fra jeg prøvde å logge meg inn på bloggen imorges. Wordpress har vært helt ute på innloggingen så jeg har rett og slett ikke kommet inn på min egen blogg, men takk og lov for mail og andre oppgaver som jeg har begynt å komme ajour med! *jippi* 

Vel, alt ordner seg og det gjorde det denne gangen også, selv om jeg har følt at timene har gått veldig fort og sakte på en gang siden jeg har stresset med dette innlogging "greiene" .... Nok om det, nå er ting (forhåpentligvis) slikd et skal igjen! 

Her i huset skal vi begynne med prosjekt maling ikveld, vi må nemlig male et strøk til emd hvitmlaing i begge etasjene, da veggene her er over gjennomsnittet "tørste" på mer maling... Jeg har snart ikke tellingen på hvor mange l.hvitmaling som har gått her i huset- hihi.... 

Idag har jeg tatt for meg "prosjekt" kjellerstuen og skal snart avgårde å kjøpe MASSE friske blomster jeg skal hamstre opp med ! Inntil det får dere noen få bilder av det rommet jeg tror jeg ELSKER mest her i huset...

Nemlig kjellerstuen vår.

Først får jeg nesten fortsette med mailboksen, den er jeg nemlig snart i mål med, kun to veiledinger til nå så skal jeg begynne å kaste meg rundt her hjemme!*jippi* 

Inntil det ønsker jeg dere en DEILIG og flott dag! Vi skrives! 

 

Kjellerstuen....

Som jeg ofte har skrevet her inne så er kjellerstuen et av våre favoritt rom her i huset, ungene elsker å være her og jeg kan sitte åå kose meg med jentefilmer hele kvelden om jeg får muligheten... 

Her  har jeg valgt å lakk male tømmerveggene, for å holde det litt "grovt", jeg har gått for lys innredning og  når det kommer til ikea sine møbler er de jo geniale å vaske...

 Siden jeg aldri klarte å bestemme meg for bord etter vi solgte det vi hadde valgte jeg å legge meg på "palletrenden" og rett og slet tbare pusse de ned og lakke de et strøk slik at det kostet meg minst mulig... 4 hjul og et lakkspann senere hadde vi bord og det fungerer helt topp!  Billig og enkelt -helt midt i blinken.. Synes det ble nokså kost jeg da,men..  

Nå skal jeg få unna litt mailer og kose meg med en film-nyt søndagen-vi skrives! 

hits