JUL

det enkle er ofte det beste.

Nok en dag er forbi og imorgen er nest siste dag igjen av dette året, tenk dere det - nest siste dag! Hvor ble dette året av egentlig?  De siste mndéne etter Lila kom har gått i rekordfart, det er sant som man sier, når man har det fint går tiden fort! 

Idag skulle vi egentlig til min søster på søskenfest, men pga den lille snuppa her måtte vi bli hjemme... 

Vi har begge blitt tette i nesen og tunge i hodet så vi har rigget oss til i hver vår krok for å se på film og ta det med ro. 

Noen kvelder er det enkle ofte det beste - ro og fred rett og slett! 

Julen ble rød iår.

Rødt hører Julen til og tidligere har jeg aldri vært hverken glad i fargen eller flink med den. Iår var det annerledes for iår hadde jeg lyst til å pynte med rødt, jeg synes plutselig fargen var fin, den ga meg julefølelse! 

Nå er snart julen i år avsluttet og et nytt år står for tur. Iår har vi bakt julekaker med alle barna, en masse pepperkaker! Vi har synget masse julesanger, spist masse julemat og slappet av! Vi har vært på masse små kose turer, vi har vært med familien og vi har hatt en masse late dager på sofaen med julefilmer og ro. 

Iår var kjøkkenet vårt pyntet med røde detaljer og det har stått for masse deilig julemat! 


Figuren min med to kubbelys fikk jeg av mamma. Jeg husker mamma alltid hadde den stående på kjøkkenbordet, det var liksom ikke jul før den ble satt frem. Nå har jeg fått den hjem, den har på en måte gått i arv fra min barndom til nå å være med i mine barns barndom. 
Små røde detaljer, det er rart hvor vitkig den fargen er i julen.. Her var den veldig avgjørende for å gi hjemmet vårt den rette føleslen av jul! 

Jeg savner han ennå..

Tiden leger alle sår sier dem, men noen tilfeller føler jeg ikke alltid det er helt rett. Julen bringer alltid frem masse minner og jeg føler jeg blir ekstra følsom når jeg tenker tilbake på de som pleide å være en del av den, men som nå ikke lenger er her.!Jeg stod min morfar veldig nært og nå er det allerede to år siden vi sa farvel. Jeg venter liksom alltid på at jeg skal høre han lage tulle lydene ute i gangen eller sitte i stor begeistring å pakke opp pakkene sine. Morfar var alltid veldig opptatt av min instagram og min blogg, det at jeg blogget var for han stort og jeg husker han sa ; - hvor mange liker bildet mitt? ....Jeg husker jeg la litt på, bare for at han skulle smile litt ekstra, han elsket det.  

Iår var det nok et år med et navn som manglet under juletreet for meg, den samme gaven jeg alltid kjøpte til han ble i julekaoset handlet inn iår også.... MEN, så kom jeg på, morfar er jo ikke her så den gaven få jeg ikke gitt han iår heller

Jeg synes høytiden er fantastisk, men jeg skal ikke lyve for det er den tiden på året vi savner dem som ikke er her mer også! Morfar er og forblir den mannen som alltid leste de beste eventyrene med den beste innlevelsen, fikset sveisen sin med kammen sin og elskt tante pose! Jeg savner han ennå. Nå står 2017 for tur, og jeg gleder meg allerde til å ta det tomme året fatt, skape nye minner og fylle ut dag for dag. Det er rart med det, man begynner liksom alltid på start igjen så fort klokken slår 00:00 den 31. 

Jeg ønsker meg et godt nytt år med nye erfaringer og nye opplevelser. Jeg håper alle barna fortsetter å ha det godt, fortsetter å være trygge og fortsetter å være dem! Hva ønsker dere, dere for 2017 ? 

Barna er SELVFØLGELIG viktigst!

For julen handler nemlig om dem! 

Etter å ha sittet inne i nesten to dager valgte vi å ta på oss skoa og gå en tur ut med de minste jentene. Lila elsker vognen og dattra til Kim har så fart i de søte små beina sine at jeg tror den lille kroppen fikk flydd av seg for det neste århundre med energi! Det er rart med det, så fort barn blir plassert midt i naturen går latteren og kroppen i 110.  Vind eller ikke vind, solen skinte og vi har vært ute i mange timer og STORkoset oss! 
Vel, det er lite som minner om jul ute nå, men menneskene rundt stod likevel for å spre følelsen! 

¨

Denne julen har vært magisk og spesiell. Vi har bare dabbet rundt i pysj, spist masse god mat, sett masse familiefilmer og slappet av, ungene har vært veldig fornøyde og siden igår kveld har vi bare hatt de to minste!  Det er så rørede å se hvor glad Lila blir over å se Kim sin datter, hun smiler med hele fjeset og spreller med armer og bein. Det at gleden er lik tilbake er så hjertevarmende å oppleve. Vi håper og tror de to vil ha masse glede av hverandre i oppveksten sin. Småsøsken, eller storesøsken er ingen selvfølge, og det å ha vet jeg av egen erfaring er kjempe koselig. Jeg hadde i min oppvekst ALLTID noen å leke med hjemme og på ferier etterosm mamma og pappa fikk meg og min lillebror med to års mellomrom. Det er nesten samme aldersrom mellom meg og min lillebror som det er på de minste her i huset, så alt ligger ihvertfall til rette for at det skal bli helt fantastisk!Kim og jeg har begge vokst veldig på rollen vår siden vi ble sammen. Det å gå inn i et forhold med ei som har tre og en som har ei , vel det krever hundre prosent åpenhet og hjerterom. Lila har jo blitt vår, så hun er det litt annerledes med for oss, men Olíver og Mathilde har en kanon far for dem og Kim sin datter en flott mor for henne,så de rollene er ikke noen vi ønsker å erstatte eller tulle med. Likevel krever rollene vi har rundt barna alltid hundre prosent tilstedeverelse av oss og det føler jeg virkelig at vi gir dem alle fire!  
Denne julen har vi skapt flotte minner sammen og skapt våre tradisjoner! Små nysgjerrige barn har opplevd mye nytt, men best av alt - vi har opplevd en trygg jul sammen alle seks. 

Jeg håper dere har hatt en fantastisk 2.juledag slik som oss! Nå skal vi krype opp i sofakroken å se enda en film- akkurat slik kveldene skal være! 

Vi har tatt dagen tilbake..

Etter noen dager med totalt kaos, hundre gjøremål, 99 % stress og mas har vi idag tatt julen tilbake! 1.dag jul og Lila er i hundre! Hun har allerede hatt 2 lurer siden hun stod opp idag klokken 0915 og feirer sine 4.mndér idag med hele gjengen! Huset har snudd om å blitt en lekestue - jeg tror ALLE lekene til ungene er strødd utover stuegulvet og bordene, og jeg forstår det er små barn i huset igjen ettersom jeg har klart å tråkke på den ene tingen etter den andre idag! Julaften ble en fantastisk feiring, vi hadde rett og slett en kveld vi aldri vil glemme. Ro, fantastisk ribbe, fornøyde unger og en fornøyd mann ! Alle fikk det de ønsket seg tror jeg ! Selv fikk jeg tur til Venezia og masse deilig "dabbe" tøy, sminke og hårprodukter! Kim og jeg har også begynt å spare på et serivse sammen og igår fikk vi masse fint til det! 

Idag er Lila 4.mndér. Tenk dere det, 4 mndér har gått siden hun meldte sin ankomst! Det er helt sprøtt hvor fort tiden faktisk går, for den forsvinner fort! 


Trekløveret mitt, jeg kunne faktisk ikke hatt en bedre 1.juledag. 


Jeg håper dere som oss nyter 1.dag jul... Husk å senk skuldrene, nyt roen og ta godt vare på hverandre! Jeg ønsket meg en jul hvor jeg følte meg elsket og det er også hva jeg fikk.... Om noen spørr, så tror jeg i en alder av 27. år fakitsk på julenissen.... 

Vår første jul - det ordnet seg til slutt!

Dette er vår første jul med barnelatter fra fire små spente barnekropper som alle lurer på hva nissen har lagt under juletreet i natt. 

Lila har møtt Nissen og hun har en egen liten overraskelse til alle sine søsken, hun har i tillegg handlet gaver til de hun ikke kjenner, men som hun vet er der. Hun har sittet å fulgt med på alt fra heders plassen i vognen og idag er dagen hun spreller i glede over at dagen er her! 


For meg betyr Jul familie, den betyr mye god mat, late dager på sofaen , masse gode julefilmer, spente barn og masse godis uten en eneste unnskyldning. Vi har en sånn jul og det er jeg takknemlig for. Jeg vet det er mange sjeler der ute som kanskje har en jul med sorg, fortvilesle , redsel eller sårhet og alle de sjelene håper jeg får en julaften hvor de er snille mot seg selv og finner noen å dele dagen med. Jeg vet godt hvordan stillhete har en egen lyd og lukt, for selv om jeg aldri har vært "ensom" har jeg sittet masse alene og den tiden tenkte jeg mye på hvordan de som ikke hadde noen måtte føle det. Jeg kunne sette meg i bilen å kjøre til mamma og pappa, men det var ofte jeg følte helgene lange og triste. Nettopp fordi jeg satt alene og følte alle andre hadde noen å dele dagene med. En ting er sikkert - Alt ordner seg til slutt. Julen er til for å ønske hverandre alt godt og kjærlighet er den beste gaven vi kan få og gi.
Min reddende engel dukket opp når jeg minst ante det og min jul ble alt annet enn jeg hadde trodd og sett for meg!  

Her sitter jeg nå med en mann som elsker meg, et knippe på fire deilige barn og en fremtid jeg gleder meg til å dele med dem og dere! Vi har fått en ny mesterkokk i huset, hun fikk idag sitt eget kjøkken og her har hun servert de beste kopper med kaffe og middager vi kunne drømt om. Julegaven falt i smak, så da gjelder det å se om resten gjør det også(?) ... Ribben står i ovnen, barna venter spent og jeg gleder meg masse til minnene vi skal skape sammen ikveld!  God jule alle sammen - nyt kvelden ! Stor juleklem fra Familen Øvestad/ Nilsen ! 

 

Hvem hadde trodd nettopp det?

Tre små barn ligger nå å sover, i hver sin seng ligger de å drømmer hver sine drømmer og jeg som mammaen deres prøver inderlig å få alt ferdig til imorgen. Ribben står i kjøleskapet, ferdig saltet og peppret og strømpene er nå fyllt opp med masse godt til julefilmene som hører julemorgen til.  Alt er klart. Lila skjønner ennå ikke så mye av det som skjer, men hun smiler bredt likevel og julegaver har hun vært raus med. Hun har vært årets nissejente og jeg er sikker på at alle får noe de ønsker seg eller trenger av henne.  Barn og jul er noe spesielt og jeg som kan synes det er viktig at de får en julaften de kan se tilbake på og smile til, en romjul de kan glede seg over og et nytt år med mange nye muligheter for dem. Imorgen kommer Kim sin datter også, og det at vi har alle barna på julaften gjør dette automatisk til tidenes julefeiring! 


Kim og jeg snakket begge om det, det at vi iår har hverandre er en gave mer enn vi kan beskrive!  Jeg er nok litt ekstra lykkelig... Jeg hadde faktisk aldri trodd at jeg ønsket en far/pappa for Lila så sårt som jeg gjorde og det at hun nå har fått en som har vært der fra starten av er helt uvirkelig engentlig. Hva er odsen for det? Å finne den mannen som vil ta 4 til prisen av en og som vil stå igjennom alt for deg, er mer enn hva jeg hadde turt å drømme om når jeg satt der alene. Likevel er det slik at alt i livet skjer for en grunn. 

Det er jul og den skal nytes. 

Jeg ønsker dere alle en riktig god Jul. Pass på å ta godt vare på hverandre, gi de rundt deg en ekstra god klem og et stort smil. Husk, livet smiler alltid til slutt, og hvem hadde trodd nettopp det når det kom til meg. (?) 

Nyt nattens timer - Riktig god jul! 
 

Julebordet ferdig dekket.

To dager til og vi sitter rundt dette bordet å kose oss med juleribbe og stek. Jeg har valgt å dekke bordet med rødt, selv om jeg mener jeg ikke er flink med fargen rød. Den hører jo julen til så litt rødt må jeg klare å dandere. 

Lila er en aktiv hjelper , hun elsker jo å sitte i stolen sin å følge med, gjerne med tommeltotten i munn.. Vi skal pakke inn pressanger og kose oss med det litt senere, men først skal jeg møte ei venninne for en kaffe og litt skravlings!  Alltid like koselig, også skal jeg få nye pene negler til jul! 


Vel, her går timene og gjett hvem som fyller 8 år idag! JO, verdens flotteste, deiligste og beste Mathilde! Hipp hipp hurra, åh, jeg skal ihvertfal klemme den ungen til hun blir lei etterpå, hun har jo blitt SÅ stor... Hvor har tiden blitt av? 

Vi skrives - nyt dagen <3 

Hun spiser selv..

Ikke bare smaker mat godt, men det må være det beste hun vet om! Etter at hun fikk lov å spise litt annet, har hun blitt en helt annen baby, og armer og bein går i alle mulige rettninger i full begeistring.! Nå har hun begynt å gripe etter flasken også, så hun har blitt veldig flink til å holde, og bildet under må være det søteste jeg har tatt av henne hvor hun er annet enn bare en stirrende babis.. hihi.. 

Så søt og rar på en og samme gang. Lille go´jenta vår.

Det er litt rart med disse epokene, nå er hun ferdig med side-bed sengen, babynestet og vuggen sin så jeg synes nesten tiden har gått ALT FOR FORT! (Noen som trenger send meg en mail, jeg selger det som er for lagreplass har jeg ikke..)

Vel, tenk at hun er 4 mndér om bare noen dager... Hvor har de mndéne blitt av egentlig ? Mamma og pappa kom hjem en tur til oss istad, vi fikk nemlig opp skyvegarderoben før helgen så de måtte jo se hvordan det var blitt.. Og julen er bare noen dager unna så Kim og jeg inviterte oss selv med hjem til dem for ovenatting. Kim har blitt like "hjemmekjær " hos mor og far som meg så her skal vi pynte juletreet og spise julekaker! Julen er virkelig vakker altså! 

Vi sees alle vakre! 

Megler på besøk!

Igår stod jeg å holdt på til hode gikk varmt! Fy for en jobb! MEN, nå har jeg orden i alt av skap, hyller og skuffer og jeg har itillegg ryddet hele loftet. Fått vasket meg ned i bunn av skittentøyet og itillegg fått ryddet utenfor. Herreminhatt så deilig det er! 


Jeg har jo pusset opp masse her, så idag kom megleren for å gi meg en ny pris på huset mitt, sånn ca. Og da måtte jo huset ordnes og hipp hurra for det, da blir det også orden til jul! To fluer i en smekk! 


Jeg skal ha med meg Lilus på kontroll idag, idag er det på tur til helsesøster, og like stolt er jeg hver gang jeg skal ha henne med meg. Lila blir jo bare finere og finere og som mammaer flest er jeg jo over gjennomsnittet stolt av barn(A)et mitt... 

Her blir det disco bursdag i helgen, så det blir litt styring med det også, 13 små jenter - du og du.. Det er godt jeg elsker slik for Mathilde gleder seg SÅ masse stakkars <3 

Nyt fredagen alle sammen! 

Rødt sa du ?

Det er ingen hemmlighet at rødt, vel det er ikke en farge jeg "jager" etter, men den hører Julen til likevel. Olíver og Mathilde var veldig nøye på at rødt, det måtte vi få inn.. Så ja, her er det nå rødt og flott i små detaljer. Ærlig MÅ jeg innrømme at jeg synes det var mer jul med en gang også, men før nå hadde jeg nok ikke klart å pyntet med det. 

Se så vakkert! Rødt sa du? Ja, det hører Julen til. Nå skal jeg pynte opp med hvite tullipaner og et fat med svibler og mose. Etterpå skal vi en tur til byen å handle inn litt stæsj, Mathilde skal ha disco bursdag her hjemme til helgen så jeg har et tema å sette sammen.. Moro er det! Tenk at hun er 8.år den 22.desember .. Det kan dere tro er stor stas! 


Jeg håper dere har en fin -fin dag <3 Nyter den og koser dere med alle juleforberedelser.  

Vi sees, jeg må få gjort unna litt i høy hast nå før jeg må jobbe noen timer ikveld!! 

Hennes første jul.

Og den skal feries med alle oss!  

Idag har vi bare tatt det med ro, men jeg var heldig for jeg fikk tatt noen kjempe fine julekort bilder og itilegg fikk vi oss alle tiders latter av de bildene som ikke ble like bra. Det å få 4 barn til å sitte ned på likt og smile var nesten umulig , men den som intet gir seg... 

Lila begynner å få mer og mer med seg nå og når jeg titter inn i de trillrunde øynene hennes er det som hun lyser kjærlighet, håp og glede! 

Mathilde og Lila, jeg vet helt ærlig ikke om noen finnere mammajenter, men så er jeg blendet i morskjærlgihet også da. Vi mødre får kanskje ikke tittet oss mette på våre egene barn? Gjør vi vel? ... 

Lille treklæøveret mitt. Tenk at Olíver runder 10 år nå og Mathilde er 8 om 11 dager.  Jeg forstår virkelig ikke hvor tiden med de har blitt av, men tanken på at Lila rundet 4 mnder om bare 2 uker er helt uvirkelig. 

Er det rart jeg er stolt over dem? 

Mommo har strikket julekjole til Lila og se hvor vakker den var på henne. Jeg får rett og slett ikke nok strikkatøy og med slike vakre plagg sier det seg selv at det er ekstra stas å pynte henne opp.. 

Her har vi spist taco og sett på film, kvelden er ennå ung så vi skal fortsette å nyte den! 

Jeg ønsker dere alle en deilig 3.søndagskveld i advent - nyt den! 

Jeg kan ikke betale for en varig glede.


God 3.søndag i advent! Ja, så er vi på nest siste søndag før julaften faktisk står for tur! Jeg er helt dårlig, jeg gleder meg jo som en liten unge selv! Nå er kosen det jeg liker best med julen, jeg skal ærlig innrømme at jeg synes den har tatt litt av på gavefronten. Jeg føler meg nesten dum når jeg hører hva folk gir hverandre i julegaver, prislappene kan jo ikke presses nok frem.. Jeg var nok verre før, men har ennå mye jeg vil forbedre meg på. Iår har jeg sagt til ungene at julen den skal ikke dreie seg om bare gaver, men kos- kosen man skaper med de man er glad i.Jeg kan nemlig ikke betale for en varig glede, jeg må skape den.   Når jeg var liten husker jeg at mamma spilte julemusikk, jeg og mine søsken hjalp ivrig til med julepynten og kosen var den vi skapte hjemme. Vi var samlet og jeg følte meg alltid trygg. Jeg har nok vært heldig, jeg er en veldig fin barndom å se tilbake på, med en mamma som alltid var hjemme med meg og broren min. Aldri hørte jeg at hun sa at noe annet betydde noe mer eller følte meg uelsket. Dette er hva jeg ønsker for mine barn, den tryggheten og den gleden de skal kunne se tilbake på når de blir voksene. Jeg ønsker å skape minner med tradisjoner barna vil ta med seg videre når de blir voksene.

Jeg tror jeg har klart det, men så klart tiden må jo vise.  Idag skal vi dra til gamlebyen å ta julebilder, jeg gleder meg SÅ masse og resultatet skal jeg selvfølgelig dele med dere litt senere. 

Jeg håper dere koser dere idag, nyter kvalitetstid med de dere har rundt dere. 

Vi baker pepperkaker!

Noe av det som er hyggelist med julen er forberedelsene, pepperkakebaking, julegavepakking og julepynting! Det at ungene er så i hundre rundt julen er noe som gjør alt ekstra hyggelig! Kim sin datter reiser fra oss imorgen så idag har det vært kvalitetstid for henne med lek, kos , kakebaking , samt en LANG gårtur.. Herremin for en deilig dag dette har vært, jeg elsker virkelig å ha hele ungeflokken her, de helgene vi er samlet er de beste! 

Vakreste lille -flinke lankepusen til ei verdensmester av ei baker! 


Lila lagde også sin første pepperkake idag, selv om hun ikke forstår er det så koselig å lage minner vi kan se tilbake på sammen den dagen disse jentene er større! 

Kim var selv veldig ivrig så han var vel den av oss som lagde flest pepperkaker ! At han elsker julen er helt sikkert! 
 

Jeg håper dere har hatt en deilig dag,  her har vi nettopp jublet i glede over vinneren av the stream! Verdig vinner, men herremin for en flink gjeng sangere ! 

Nei, jeg får nesten hoppe inn i armekroken til kjæresten min, vi skrives! 

Ingen jul uten.

Ei skal tidlig krøkes, Lila er intet unntak. 

Idag handlet hun faktisk sine første julepressanger og jeg vet om noen storesøsken som blir glade! Vi trasket nemlig rundt på Sandvika storsenter idag og selv om jeg ikke finnes kjent der i det heletatt fikk vi tettet og koset oss litt. Lila ble også to luer rikere, jeg fant nemlig to kjempe søte luer på HM for bare 39,- .... Når man finner slike søte kupp er det virkelig morsomt å handle... 

Som overskriften sier - ingen jul uten og da mener jeg Nissefar. Lila er litt skeptisk når hun ser han, men Olíver og Mathilde føler at han hører julen hjemme til.. Han har fulgt oss i ALLE år og jeg gleder meg alltid like mye til å ta han frem hvert år. Jeg har kanskje ikke rød Jul, men jeg har nisser- de slipper ikke unna.. hihi.. Vel, jeg håper dere har hatt en deilig 5.desember. Jeg må nå roe ei lita jente som gråte. Lila er litt urolig på kveldene så da er å kose armen veldig viktig. 

Vi sees imorgen, da er hverdagen litt mer "normal" for oss. Nyt kvelden og kos dere <3 

Julekos i gamlebyen.

Er det en ting jeg elsker så er det Gamlebyen, for en kos, romantisk og vakker plass. Fredrikstad er virkelig nydelig, jeg elsker byen vi bor i, rett og slett skikkelig "hjemmekjær" .. Kim og jeg gikk en lang og deilig søndagstur idag, drakk kaffe og spiste kake- snakket om alt vi ser for oss og planene fremover.  

Vi har jo planene for 2017 klare, men i hvilken ende vi skal starte er vi ennå ikke helt sikre på, sånn går det når vi legger planer og drømmer herifra til månen.. 

Jeg skulle ønske vi hadde alle barna med idag, for da skulle jeg knipset århundres fineste julebilde, jeg får bare ha det til gode frem til neste helg.  

Se SÅ fint det er med alle julelysa. Julestemningen eksploderer jo nesten i meg. 
Lila og Kim, rett og slett -to av de fineste jeg vet om! Ikveld er vi hos mamma og pappa på besøk og vi har nettopp spist en deilig middag. Kim og jeg har netflix på tvén på rommet vårt her så vi skal se en julefilm på senga etterpå tenkte jeg. Nå skal jeg surfe nettet rundt etter inspirasjon til borddekorasjon til julebordet. Kim og jeg skal nemlig feire julen sammen, og min familie kommer til oss. Åh, gjett om jeg allerede gleder meg - helt i ekstase jeg altså. Vi har jo alle barne denne julen og det er kjempe stas!  Nei, jeg får nesten være litt sosial her jeg er nå og legge ned bloggpennen min, dere må nyte kvelden så sees vi seinere! 

Andre søndag i advent.

God søndag. Klokken går så fort om dagen, jeg føler jeg står opp å legger meg før jeg rekker å blunke. Idag skal vi ta med oss Lila å gå en kosetur i gamlebyen, drikke en kaffe og nyte litt julestemning. Dette er sålangt den beste førjulstiden jeg noen gang har hatt, Kim og jeg har begynt å prøve å lage våre tradisjoner allerede. 

Huset er ferdig pyntet til Jul og det er første gang jeg faktisk får julestemning sånn rett inn i hjerterota av å sitte i stuen å titte rundt meg. Jeg kan ikke huske å ha hatt slik julefølelse side jeg var ei lita jente og jeg HÅPER jeg smitter over på mine barn denne gangen- 


Det eneste jeg savner nå er julerøkelse, det hører liksom julen til. Samt at vi til neste helg, når vi har alle barna skal ha juleverksted og bake julekaker og lage julegaver! Jeg blir jo ei lita jente selv når julen kommer, det er rett og slett en fantastisk tid når man har alle man elsker rundt seg. Ifjor var jeg lei meg og følte jeg hadde lite som gjorde julen positiv. Jeg satt hele tiden alene og ventet, og idag aner jeg fakitsk ikke hva jeg orket vente for. Det er rart med det, når man faktisk får flyttet seg 100 hakk uten å bevege seg 200 tilbake, ser man ting fra et helt annet perspektiv. 


Vel, vi hadde som dere vet et vennepar på besøk igår , de ble på overnatting så her skal vi samle sammen det som er, de må nemlig videre! 

Vi skrives etterpå, nyt søndagen alle sammen! 

 

Et lite mesterverk.

Ja, så er straks 1.desember unnagjort, herremin så fort tiden har gått idag. 

Idag ble det peppekakehus dandering på oss, Mathilde har virkelig lagt sjela si i å ordne det til og flink som hun er måtte brettet få heders plassen i stuen. Jeg skal si det var ei stk stolt frøken som gikk å la seg idag. Non stop, seigmen , marshmallows - ja listen var lang på hva som skulle danderes på peppekakehuset. Mathilde har nemlig klare meninger om det hun lager og mener strengt at Jula er en tid vi skal kose oss med familien, spise mat og se på julefilmer og synge til julemusikk. Gaver er såklart viktig, men det viktigste er at man gir gaver som man mener betyr noe.. Hun er ikke opptatt av prislappen på det hun får eller hvem som gir henne hva så lenge hun har folk som bryr seg om henne rundt seg. Mathilde lærer meg som mor enormt mye og hun har lært meg veldig mye det siste året. Hvor hun har fått den veslevoksene personligheten sin fra vet jeg ikke, men et sted har hun den fra.

Årets peppekakehus - made by Mathilde! 

Søtt ikke sant? 

Vel, her roper senga, vi sees imorgen! 
 

Du grønne glitrende ...

........Tre god dag! Ja, så var det 1.desember og her klarte jeg å akkurat komme meg til desember mnd før juletreet ble pyntet. Lilus og jeg har nemlig pyntet julete idag! Siden jeg ifjor kjøpte meg juletre valgte jeg å benytte meg av dette iår igjen, det var jeg faktisk veldig fornøyd med!  Det er ikke så stort og jeg hadde kanskje valgt et litt større om jeg hadde kjøpt det iår, men men... Med litt pynt og stæsj ble det iår som ifjor veldig pent! 

Jeg skal få på litt mer pynt ett par steder og flyttte om på noen kuler, men utålmodig som jeg er måtte jeg vise dere det! 


Jeg har vurdert om jeg skal åpne kommentarfeltet mitt igjen så folk kan få svar på ting de spør om og lurer på, er dette noe dere kunne tenkt dere? Vel, på facebook siden min kan du isåfall si ifra om det er noe som ønskes?  Jeg har jo lyst at folk skal kunne stille spørsmål, men trenger jeg åpne kommentarfeltet for å holde dialogen med de gode lesrene mine eller holder facebook?  

Nå skal jeg fortsette og pynte til Jul, og KOS er det! Kim er å handler inn til peppekakehus og jeg er sikkert like gira som ungene på å lage det! 

Vi sees sweeties! 

hits