Interiør, tips & ideer.

Nå er julebaksten ute av huset....

Detaljer er med på å skape små personlige preg på det vi gjør og det er noe jeg ELSKER. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det, men da sier jeg det bare igjen. For noen dager siden drev jeg og holdt på her hjemme og fikk nesten panikk ! Jeg følte jeg hadde så mye over alt og fikk nesten ikke puste. Nå er alt ryddet og masse har blitt kastet! Alle krukker er vasket og fylt med masse deilige nytt, julekaker er endelig ute av huset. jippi!!! Pasta, kaker og annet, krukker er fine med alt mulig oppi.Imorgen står gangen i 2.etasje for tur, men nå som alt har blitt så bra MÅ jeg bare få resten på plass også!  


Jeg skal avrunde kvelden, dagen idag har vært helt kaotisk så her gjelder det å få slappet litt av før nattan kommer å tar meg igjen. Nyt kvleden vi skrives! 

Seagrass..

God ettermiddag alle sammen, hatt en fin dag? 

Her i huset har det gått i 110 siden vi stod opp med småtrolla før skolen. Idag har Lila vært med og jobbet og det går jo litt i rykk og napp nå det skjer. Hun er den babyen jeg kjenner med sterkest persolighet, nåde den som "tuller" med henne. 

Vel, over til overskriften og fargen grønn. Idag ble fargen Seagrass med meg hjem, den er så rolig og utrolig delikat. Jeg har mye beige og til beige er fargen perfekt, ikke dumt med litt farge ellers i hjemmet også. Føler jeg begynner å få det fargefint her. 

De runde putene med de lekre grønne nye boblevasene er mine favoritter, kalde og lekre grønntoner som passer perfekt sammen. 

Seagrass fargen er kjempe lekker til den lekre nye Olíven fargen som har kommet , rett og slett perfekt sammen.Sjekk de runde grønne putene, er de ikke tøffe? Er rett og slett forelsket i dem jeg. 

 


Her skal små barn på trening og lekser må gjøres før noe annet. Nyt kvelden, så skrive vi! 

Prosjektene som står i kø.

Klesvask, finnes det noe tregere?  Jeg kan ikke huske siste jeg følte jeg hadde orden i alt tøyet, jeg ljuger ikke hvis jeg skriver at jeg ca to ganger hver dag må vaske tøy. I vårt nye hjem skal jeg ha to STORE vaskemaskiner rett sidenav hverandre, for en drøm det hadde vært. Badet/vaskerommet er det rommet vi skal få ordnet litt på, oppgradere litt rett og slett. Rundt vaskemaskinene er det det detaljer og småpirk som står igjen og det skal vi få ordnet i løpet av ukene fremover. Lysten har kommet over meg igjen her hjemme, og det er utrolig deilig! Huset fortjener det, og det å få alt på stell skal bli godt. Igår kjøpte jeg disse buskene , og imorgen skal jeg tusle ned i garasjen å se om jeg finner noen potteskjulere. Det er utrolig hvor mye et par busker kan gjøre. *smiler* Alt kommer seg, det tar bare bittelitt tid når man har huset fult av små søtnoser. 


Har deres dag vært bra da? Min har vært helt kanon, fylt opp, men kanon! Imorgen skal vi få unna et par møter før barna kommer hjem fra barnehage og skole. Det er rart hvor mye som skjer når man setter seg helt inn i dette. Nyt kvelden, vi skrives! 

Tilbake fra søta bror.

Tur-retur Åmål og jeg tok meg rett og slett noen dager "av".  Fredag satt vi snuten mot Sverige og Åmål, en to timers kjøretur som gikk kjempe fint. Lila oppførte seg som en engel, sov godt i bilen begge veier.  Hun er så god om dagen, sprudlende baby med masse volum! 

Forrige uke fikk jeg århundres fineste lysestaker, jeg er rett og slett forelsket!  Disse kommer til å følge meg livet ut, akkurat som Menu og George Jensen sin. Nå som jeg er tilbake i jobb er det absolutt ingen hemmelighet at det flytter litt nytt inn i heimen, jeg ska vise dere kjempe masse lekkert fremover! 

Jeg ønsker virkelig å forbedre meg, så værsåsnill og si litt om hva nettopp DU ønkser å se mer av, lese mer om, ja generelt.  

Jeg håper dere har hatt en deilig helg, vår har som dere sikkert har forstått vært helt tipp-topp! Ro, gode venner, deilig mat og mye latter - jeg kan ikke be om noe mer. Vel, nyt kvelden, vi sees! 

Midt på tre..

Åh, god onsdag alle sammen! Her har dagen virkelig flydd av sted. Noen dager lurer jeg på hvordan det er mulig at enkelte dager forsvinner fortere enn andre.(?) Jeg prøver nå å få alt av gjøremål, ubesvarte mail, hus og hjem på stell før vi til helgen setter snuten mot Sverige for å besøke Sabrina og Christofer. Vi skal ned å se hvordan de har det og dere kan tro jeg gleder meg! Etter at jeg ble sammen med Kim og hun med Christofer sees vi ikke like impulsivt og ofte, noe som er veldig rart. Vi hadde jo som de som fulgte med vet "tradisjon" middag hver helg, etterfulgt av kos og skavling. Takk og pris for Snap og facetime, hva skulle vi gjort uten ? 

Vel, over til noe annet... 

Som dere vet malte vi stuen for et par dager siden, vi fortsatte på fargen vi har ellers, nemlig KUL- den farger er virkelig lekker! 

Fargen gjorde plassen lunere og møblene ble mye tydligere, jeg ble altså SÅ fornøyd! 


 

En ting er sikkert, det å få ting gjort tar mye lenger tid med denne lille frøkna i hus. Hun beveger seg fort og jeg går konstant og titter på henne for å være sikker på at jeg får med meg alt.


Hun har blitt en helt ny baby etter at hun oppdaget hvordan hun kan sparke seg bortover gulvet med bakbeina og rundt i sirkel. Hun elsker å ligge på gulvet med alle lekene sine, skravle og rulle rundt. Ei blid vakker tulle som smiler dagen lang. 
Jeg håper deres dag har vært tipp-topp<3 Vi skrives mer senere, nyt denne blåsebort dagen, så sees vi!

Putedilla...

Reklame. 

Puter, puter og enda mer puter. Nå går vi mot lysere tider og det er så deilig. Julen er et avsluttet kapittel og jeg kunne ikke sett mer mot sommeren enn hva jeg allerede gjør. Det å kunne sitte ute, grille, gå barfot å lukte nyklippet gress, åh som jeg gleder meg! 

Vel, idag var det på tide å få mellomsessongen inn, nå som jeg venter på vår og sommer var det deilig å få inn litt ny tekstil, planter og potteskjulere. Det er ikke så mye som skal til for å få litt forandring og med tekstil kan man virkelig gjøre en lett og enkel forskjell. 

Jeg har blandet inn ulike tekstiler som lin, bomull og velour, perfekt sammen. Jeg elsker å blande og så lenge det jeg blander av tekstil har samme fargetone synes jeg det er moro med litt spil, det lager fort litt mer liv. 

Putene finner dere HER og alle kan kombineres. 

potteskjulerene  finnes HERÅh, er dere like glad for vår,sommer og sol som meg? Jeg får en stor trang til å styre og ordne på denne tiden av året og utover, det er så morsomt å få ånden over seg igjen. Det siste året har jeg falt mer og mer over på store ting og ikke så mye smått, og selv om jeg kan overdrive litt synes jeg at FÅ store ting er finere enn masse smått. (Ihvertfall hjemme hos meg) Jeg synes det er lettere og holde orden når jeg ikke har så mye smått av dilldall rundt meg og elsker at jeg har klart å lande på rette,enkle linjer.   

Hvordan har dagen deres vært ?  Håper den har vært knall! 

NB! Innlegget er ikke sponset. 

Kombinasjonen jeg elsker.

Blått, blått, blått og atter blått! Ser dere fargekombinasjonene på bildet(?) Vel, den elsker jeg! 

Ulike blå nyanser blandet med beige, grove elementer og glamputer. Lin, velour, bomull, ull- ja listen på ulike tøffe kombinasjoner å blande er lang. Jeg elsker denne tiden av året ( forøverig elsker jeg alle) de lyse årstiden gjør meg alltid hundre ganger mer kreativ og det gjør noe med deg. Jeg har liksom alltid vært sånn at når jeg føler meg inspirert blir jeg over kreativ og imorgen starter jeg for fult på babyrommet. Jeg tror nemlig fargen Oliven vil bli perfekt til de ulike blå nyansene jeg har ellers i huset, og de beige teppene på soverommene. Jeg var veldig heldig og kom over en nydelig seng til Kim sin datter for en liten stund siden, og den tenkte jeg å prøve å gjøre noe koselig rundt imorgen. Lage en egen plass til hver og en av jentene selv om de deler det miste rommet.. Alt er hva man gjør det til,og jeg håper og tror det kan inspirere noen av dere også. Det er jo sikkert flere som har to små eller barn generelt som deler rom(?) Ideer får man jo aldri nok av, eller hva? 
Ikveld er det fult hus her, alle ungene er hjemme, de to største og de to minste så livatt blir det nok.. Vel, jeg kommer innom å oppdaterer dere underveis på de små prosjektene mine.

Vi sees! Nyt kvelden da, dere! Det er endelig helg- wiihiii! 

Det perfkte listverk.

Reklame. 

God torsdag. Her i huset går det i sykdom og jeg er så lei og sliten at jeg nesten vil spy. Hvorfor er denne tiden alltid så full av ulike sykdommer? Man stopper jo helt opp(!)..  

Vel, over til noe helt annet, nemlig listverk. Når jeg skulle velge listverk til huset kom jeg over en forhandler som solgte listverket jeg så etter. Byggdekor var den norske samarbeidspartneren til Orac Decor som tilbydde meg alt innen listverk,  rosetter +++ 

Byggdekor kom hjem på en befaring til meg og før jeg viste ordet av det hadde jeg valgt meg ut et listverk som kom til og ville sette prikken over i´n i mitt hjem. I tiden etterpå har jeg IKKE angret et eneste sekund, jeg har brukt det til å ramme inn trapp, etasjeskille, kjøkken osv og dette har virkelig gjort sitt med helheten. 
-Listverket kappes lett til, limes på så man slipper masse spikehull. Samt at jeg fikk skjult alt det elekstriske. 

 

Jeg synes listverk er så avgjørende og dette har vært med på å skape det herskaplige og tidløse utrykket jeg ønsket. 

 

NB! Dette er ikke et "sponset" innlegg. 
 

Tid for å fornye, disse fargene holder jeg en knapp på.

Farger påvriker oss gjerne langt mer enn vi er klare over og velger vi de rette fargene er det utrolig hvor stor innvirkning dette har på oss. 

"Mal dører og lister i samme farge som for eksempel fargen på veggen eller i hele rommet, det vil få rommet til å virke større. 


Når jeg pusset opp huset valgte jeg å tre bort fra det "trygge" hvite, jeg ønsket å skape et mystisk preg i fargepaletten i huset mitt og tonene og fargene jeg valgte ønsket jeg skulle komineres med de ulike årstidene. Om vinteren ønsket jeg at fargene skulle virke lune, men åpnene, lette og luftige når vår og sommer står for tur. 

-Jeg valgte matt maling og det fordi jeg syntes det ga fargen et lunere og softere utrykk. 
Fargen jeg har malt mørk i huset er en farge som er blå, den er dyp og kan i enkelte lys virke sort. Fargen er rålekker til grått og beige og gir rommet et elegant og lunt preg. KUL, er kjempefin å kombinere med for eksempel gråpastell, disse fargene fremmer hverandre på en delikat måte og om du liker blått er dette fargene for deg. 

Som dere ser har jeg valgt å bruke KUL i små, men også større rom, og jeg har idag nesten hele stuen malt i denne fargen. Fargen er veldig lik Midnightblue og jeg tør påstå å si den er ihvertfall like elegant. 

Jeg har iår som ifjor like stor tro på fagen KUL, men holder nå en stor knapp på grønnfargene Olivenlund,petroleum og Balsam. Olivenlund tenkt jeg å male babyrommet i og jeg gleder meg til å vise dere resulatet. Det er tid for fornyelse og det er ikke så mye som skal til hvis man har de rette fargene og jobbe med. 

hits