Hus

Hun er min redning.

God kveld alle sammen, hatt en fin dag? 

Idag har jeg summet meg, dagen igår ble noe spesiell, men jeg hadde det kjempe fint. Det å bli skjemt bort er alltid like stas og såklart solet jeg meg i glansen av flere hundre gratulasjoner! 

Lila var min date nr 1, siden ungene dro til pappaen sin. Vi var nemlig en liten tur på bursdagsshopping og jeg skal si det er ei tulle som ELSKER vognen sin, der sitter hun jaggu som ei dronning. 

Vel, jeg har nok fått denne babytiden litt på hjernen, jeg er helt tullete i den lille babyen min, hun er jo så liten og søt. Helt uskyldig og uvitende til alt som skjer rundt henne hver eneste dag. Når jeg titter på henne svirrer det så mange tanker igjennom hodet mitt, jeg er virkelig redd for at jeg skal våkne og hun bare er en drøm. 

Imorgen er det et år siden jeg skulle oppleve mitt livs verste mareritt, men også oppleve min livs sannhet. Jeg husker ennå hvordan jeg lå å skalv på badromsgulvet, med kramper som fikk blodet til å presse seg ut av ører, nese - osv. Jeg husker kun det jeg klarer tenke igjennom, for noen ting har jeg valgt å blokke ute. Jeg husker sykesengen, lukten av sengetøyet, metall smaken i munnen og lydene fra de ulike alarmene ute i gangen. Jeg husker jeg lå der og tenkte, nå har det skjedd, nå er jeg virkelig alene og gravid. Panikken slo meg nok mer enn fornuften, men jeg vil tro at det er helt normalt. Jeg var i min uke 13/14 og hadde en skrekk blandet fryd over det å vite at jeg de neste 6. mnd. måtte klare meg helt selv.  Lila er så ønsket som et barn kan få blitt, hun er min lille jente, ei jente jeg hadde gjort absolutt alt i hele verden for. Sannheten er likevel den at jeg fakitsk ønsket en abort, en abort jeg heldigvis ble presset bort fra i god tid før uke 12. Idag er jeg så takknemlig for dette, jeg skammer meg virkelig når jeg tenker at det var en avgjørelse jeg fant ok den tiden. Hver eneste gag noen sier ordet abort får jeg en grøssende følelse nedover ryggen, for den tanken vil jeg aldri tilgi meg selv for. 

Lila har endt opp som min lille redning, hun er den lille engelen sendt fra himmelen til meg. Missforstå meg rett, Olíver og Mathilde betyr akkurat like mye, kjærligheten kan man ikke måle ved å rangere- tro meg! Men de er større og barna "utvikler" plassen i hjertet ettersom de vokser til. Kjærligheten blir ALDRI svekket, den blir bare sterkere. 

Jeg tror reisen jeg startet på i fjor på disse tider var og er 100 % avgjørende for den selvsikkerheten, tryggheten og åpeheten jeg har idag. Det å få lov å oppleve det å bli mamma i en "voksen" alder er helt fantastisk. Ikke bare er jeg roligere og trygg, men jeg har en mye større tålmodighet og ro i meg. 

En reise alene i et svangerskap er ikke noe jeg unner noen, det er veldig psykisk og sårende. Likevel er stoltheten når man er på målstreken så verdt alt sammen. Idag er jeg faktisk glad jeg har opplevd det også.... 

Min lille blomst! 

Vi skrives vakre! 
 

Kjenner dere igjen hva som er hva?

God kveld alle sammen, nå er vi tilbake fra harry handel.

Forrige uke viste jeg dere en del før- og etter bilder og nå tenkte jeg å vise dere enda noen. Jeg tok veldig mange bilder når jeg overtok huset, og helt ærlig blir jeg aldri lei av å se på dem. Jeg synes forskjellen er så stor og huset så annerledes at bildene er hva som får meg til å tenke på hvor "ille" det faktisk var. Jeg har en stor stolthet over dette huset, det at jeg har vært så heldig å skape det slik som dette er en drøm som har gått i oppfyllelse rett og slett. 

Jeg elsker den bohemske stilen, blandet med det maskuline og romantiske. Når jeg startet med helt blanke ark var det å lande mye lettere for meg. 

Stuen malt jeg først i fargen pastellgrå fra Butinox, men jeg merket fort at jeg KUL var fargen jeg ønsket å male på flere av veggene. Etter å ha tenkt på det noen måneder valgte Kim og jeg å male tv kroken i fargen KUL. Pipa malte jeg i fargen labrador og det samme gjorde jeg med trappen tidlgere i høst. Jeg har ikke angret et sekund og er strålende fornøyd. 

Videre står det å legge duk og male taket samt male de listene som står igjen.  Taket malte jeg syv strøk før vi staret på vegger osv, men pga det er plater ønsker jeg å få det helt. 

Ved overtakelse så huset ut som på bildet under. Stuen var lysegul, furu og med et slitt gulv som ikke satt sammen. Trappen var furu med et limt vegg-til-vegg teppe i hvert trinn. 
 

Idag ser det slik ut: 
Veggen mellom stuen og kjøkkenet valgte jeg å rive. Jeg valgte heller å tette åpningen til kjøkkenet fra gangen slik at jeg fikk plass til en skaprekke på kjøkkenet fra gulv til tak. 

Buen var noe av det første som røk. Den ble rettet og listet inn med det nydelige listtverket jeg har i hele huset. 

Ved overtakelse så plassen hvor spisestuen står slik ut: Hele huset ble så og si riv og kastet , to containere og hundre kjøreturer på øra senere var det tid for å skape drømme hjemmet. 

Min stolthet! 

Her ser dere veggen jeg valgte å tette fra gangen og inn mot kjøkkenet. 
fra denne vinkelen så det slik ut: 


Fra trappen mot kjøkkenet idag. 


Slik var denne vinkelen ved overtakelse. Idag føler jeg det har løftet seg 100 hakk og idag står for en innbydende stil.  

Forandring ikke sant? Vel, jeg elsker hjemmet vårt og kunne ikke vært mer fornøyd. 

  

Grått er flott..Hoy som det går, idag har jeg fått malt MASSE hjemme og det blir rett og slett et helt nytt hus! Hvor mye maling faktisk utgjør i forskjell er helt utrolig, for fra rødt til grått ser man stor forskjell. Jeg var jo så heldig og kom over masse brostein for litt siden og nå venter jeg på sand så skal vi når det er ferdig malt bak her få lagt det her og forran huset med litt stier osv. 

Jeg ser for meg hvordan det vil bli og gud som jeg gleder meg!  
Akkurat nå er kun halve huset på denne siden malt grått, men det går fremover -endelig! Før så huset slik ut : 

Brostein skal legges, huset males ferdig samt nye skillevegger settes opp og vinduer og noe kledning byttes. Jeg har en lang vei å gå med huset før jeg er i mål, men moro er det å se det litt etter litt går fremover! 

My house!

Mange har ønsket et innlegg med bilder av hele huset, så i dag tenkte jeg å gjøre det. 

GANGEN: 

Yttergangen har jeg valgt å male i fargen KUL fra Butinox. Denne fargen er i utgangspunktet en blå farge, men i noen lys kan den gå over til å virke sort. Denne malingen har jeg valgt å ha gjennomgående i huset og tonen tar jeg opp i det meste av detaljer. 

Til venstre i yttergangen har vi et lite toalett. Dette har jeg valgt å male helt hvitt, innrede med litt kuv og midnight blue fargede håndklær som tar opp blåtonen i fargen på veggen i gangen. Videre fra den lille yttergangen går veien videre inn i den lille midthallen. Her har jeg valgt en tapet som gjenspeiler meg 100 %. Denne går over i grått og er fra Riviera Maison sin kolleksjon hos BORGE. 


Fra hallen kommer vi videre inn til en åpen stue, trappegang og kjøkkenløsning. Jeg har valgte å holde fargen på veggene i en gråtone som har litt blåskjær i seg og som passer sammen med de hvite listene, de kul-fargede detaljveggene og gulvet. Fargen heter Pastellgrå og er kald og ren. 

Kjøkkenet har blitt en del av den åpne løsningen jeg ønsket her hjemme. Og det å stå på kjøkkenet å lage mat når man samtidig kan være sosial er veldig koselig <3 
Til alle som "maser" om taket. Dette er ikke ferdig, det skal sparkles og gjevnes ut, men pga. fellesferien blir dette gjort ferdig i slutten av august. Da skal lister sparkles og males med taket. NB! Jeg venter på to gardinlengder som kommer på plass etter ferien. Kosekroken i stuen elsker vi og jeg elsker å bruke tid her. Selv om kroken er liten føler jeg at den er utnyttet perfekt for vårt bruk og min stil. 


Videre fra stuen kommer vi til gangen oppe.  

Olíver og Mathilde fikk selv velge hvilke rom de ønsket, så Lila og jeg har fått vår egen lille "sone" sammen. 

Til venstre når vi kommer opp finner vi rommet til Olíver. Dette er malt i en gråblå-farge med navn Tåkelur fra Butinox. Denne synes jeg passet perfekt til atlas-tapeten fra Rivera Maison sin kolleksjon hos Borge. Vi skal samle ledningene til Olíver i en skinne bak TV-en og ny garderobe ventes inn. På alle soverommene har jeg valgt teppefliser fra TK-Gulv i Fredrikstad og dette er et valg jeg ikke har angret et sekund på! 

Rommet mitt og Lila sitt kommer man til med en gang når man kommer opp trappen. Rommet til Lila var tidligere en garderobe og gjennomgang inn til mitt soverom. Jeg fjernet døren mellom oss og lagde en "sove"alkove" ut av det for å få henne inn på en egen plass. 
 

Fra Lila sitt lille rom kommer man inn til mitt. Her har jeg egen balkong og jeg elsker rommet, her sover jeg bedre enn jeg noen gang har gjort før. Jeg har valgt fargen KUL fra butinox her også og den er virkelig lekker selv på soverom. 

Mathilde sitt rom ligger til høyre når man kommer opp trappen, rett over toalett nr to og badet. Her inne har vi malt en fondvegg i rosa sukkerspinn fra Butinox. Mathilde elsker den og rommet sitt generelt. 
Badet... Her mangler jeg innredningen til vaskemaskinene, men den kommer straks på plass samt dørlisten! Utover det så elsker jeg badet fordi det endte opp akkurat slik jeg ønsket! 

Toalettet mangler vi ennå fliser og lister på, så bilder derifra får dere senere! 

Jeg håper dere likte den lille rundturen i huset vårt! Jeg elsker hjemmet mitt og gleder meg til vi blir en liten en til her! 

mor har jukset!Lørdag og deilig er det! Idag har jeg jukset, jeg har nemlig kjøpt fersk sjokolade med karamell og havsalt!  Alltid en innetier og perfekt på en lørdag!  Jeg har jo gått å drømt om denne kosen siden jeg stod med nøklene i hånden for snart 6 uker siden.Jeg prøver å ikke overdrive for mye, men nå lyster jeg virkelig på alt om dagen. Jeg begynner å føle meg som en hval, magen begynner å bli kulerund og jeg føler jeg kan tippe når som helst! hihi...  Tenk at jeg har 40 dager til termin og er offesielt høygravid idag, helt surrialistisk!  

Mathilde og jeg har kosedag og snart tenkte vi å ta oss turen opp til Håkon. Han har jo kjøpt seg stort hus rett nede i gaten her så jeg lovet Mathilde og hjelpe henne litt på rommet hennes der! Hun er jo helt i ekstase, to nye rom på samme tid, dere kan tro hun er stolt! Idag har jeg en skikkelig GOD samvittighet, huset er rent og kjøleskapet er fylt opp både på kjøkkenet og i boden, skittentøyskurven er nesten tom og jeg nyter at huslukten her har satt seg.  


Trappetrinna skal males på toppen imorgen, men jeg er avhengig av at småtrolla er hos Håkon for at den kan bli tatt. Selv om jeg tar annehver trinn av gangen e de to typene til å tråkke rett oppi likevel. haha.. 

 

Nå skal jeg prøve å få med meg frøken-freken, vi må kjøpe bordvifte til hun og storebror - de er så varme på kveldene når de legger seg stakkars... Nyt lørdagen ! Så sees vi etterpå!! Nyt på! 

Deilig Sommer i hagen...

Hei og hopp! 

Idag har jeg holdt på i hagen, ungene har fått opp trampoline og vi fant et lite basseng i samme slengen! Ungene har vært i ekstase og vi har storkoset oss ute i sola!! Nå er skilleveggene malt og vi skal snart få startet på huset også. Jeg hadde ikke sett for meg for et halv år siden at jeg skulle stå å kose meg ute i hagen min denne sommeren -fy så stor stas det er! Ennå har vi jo egentlig ikke fått startet ute, ny platting skal opp, blomsterbedd skal ordnes og vi skal bytte litt kledning å få startet på taket over inngangspartiet, men alt tar tid så jeg prøver å holde ting litt koselig i mellomtiden også. 

Rekken skal males koks grå med hvite karmer, plattingen min skal bli mørk og detaljene lyse. Idag startet vi på skilleveggee som er i stand og herremin så deilig å se noe annet enn kunn rødt.. hihi..Nå har det ihvertfall blitt litt kosligere her og det å ha fått vekk det meste av søppel gjorde sitt! Virkelig en stor glede å kunne gå ut døra og føle at ikke alt flyter <3 

 

Hvordan har deres dag vært? Har dere koset dere i sommersolen ? 

Huset vårt..

God søndag alle sammen! 

Idag har jeg ligget på alle fire å vasket gulvet og dere aner ikke hvor møkkete det faktisk var her, nå er det rent igjen --- enn så lenge! Imorgen kommer snekrene å fortsetter på kjøkkenet og jeg kan nesten ikke vente til jeg kan koke poteter og ha vann på kjøkkenet igjen! 

For ikke å snakke om badet , på tirsdag kommer rørlegger og setter opp dusj og vask og ja alt som skal inn! Tenk at jeg snart kan vaske tøy her i huset igjen, for en luksus! 

Gangen er ferdig med lister og knagger , speilet kommer imorgen og den fine kommode min og de lekre kurvene mine!  Kanskje dere vil se gangen i sin helhet?  Her har dere nemlig en liten smakebit. 

Stuen mangle at jeg får inn den lekre skjenken vår, en STOR vase og lampe samt to av stolene som skal kuttes av beina på å rundt bordet. Huset er ikke stort, men det er blitt utrolig koselig her og jeg føler meg utrolig avslappet og trygg her. Kjøkkenet blir perfekt til resten av huset, dere kan tro jeg gleder meg til å vise dere hvordan ting blir her! Igår fikk jeg nye lamper som skal opp, knagger, fjøl osv... Jeg kan jo nesten ikke vente til jeg kan starte med dilldallet! <3 

Her skal jeg og Olíver ha litt kosetid med film, potegul og dipp! Mor og sønn tid, og den er etterlengtet. Har dere hatt en fin helg ? Jeg håper så og at dere har koset dere med de dere er glad i <3 

Vogna flyttet inn meg oss..

Hei og hopp! 

Da va dagen som vi flytter inn i huset vårt kommet og jeg er helt i ekstase! Jeg skal vise dere stuen bedre møblert etterpå, ting står ikke helt som det skal akkurat nå, men jeg må bare vise dere hvor fint det faktisk blir her, jeg er så stolt! Og dere, ser dere hva som står øverst på det første bildet ? Det er rett, vognen til Prinsessa mi har kommet i hus og jeg begynte jo såklart å gråte.. Ikke fordi jeg er lei meg, men fordi jeg ble utrolig rørt over å faktisk ha den i hus nå. Tenk at nå er alle sakene hennes på plass her med oss og livet vårt her i rødåsen kan starte. <3 

Nå skal jeg ned å få i meg litt fiskesuppe hos storesøster så er det tilbake å holde på her ! 

Men seeee sååååå finnnn vognen til Lila er , dere kan tro jeg gleder meg til den har henne og vise frem oppi! 

Masse bilder kommet etterpå, inntil det- nyt dagen!!! 

Det tok sin tid!

Men titt-titt her er jeg! 

Herremin for en jobb det er med huset nå er jeg faktisk PUMPA! Jeg tror jeg har en ekstra lader i kroppen om dagen for jeg har holdt å helt til nå! Nå er rommet til ungene vasket og ryddet, mitt er klar for senga mi, stuekroken er ryddet og vasket og kjøkkenet klart for å få inn alt som hører kjøkkenet til.. Hoho.. Det blir litt av en jobb for gutta, enda godt jeg ikke skal prøve å montere kjøkkenet selv altså, det ville vært døden for det rommet. 

Jeg lovet dere noen flere bilder og mer kommer i dagslys imorgen, men her kommer første vending, det er mørkt ute å bildene ble litt så som så.

Trappegangen skal ha et strøk til med maling og listene i taket er ikke ferdig ennå, men men... Ting tar tid selv om det har gått fort. 


Her ser dere hvor kjøkkenet kommer. Det blir helt hvitt og får hvite falsettfliser rundt vindu og på langveggen hvor det er fliser idag. Den andre langveggen skal kun ha skap så jeg håper at huset får et rent og åpent utrykk når det er ferdig. Nå skal hodet treffe puten og jeg skal lade batteriene til imorgen, jeg håper dere gjør det samme<3 Vi skrives om noen timer - nattinatt! 

Fra skitten beige til kritt hvit.

Ja, som overskriften sier, her har det gått fra skitten beige til kritt hvitt, rett og slett rent og pent! Listverket har begynt å forme mønstret på rommene og jeg klapper i hendene av glede over å se det flotte resultatet. 

Før jeg startet så peisen slik ut: 

Etter rens og vask av muren og to strøk med murmaling ser murpeisen helt ny ut!  Bio peisen skal byttes ut til en annen, men jeg har ennå ikke bestemt meg helt ennå og lurer veldig på om jeg kanskje skal invistere i en skikkelig peis her.?  Vel, det er ikke første pri her slik alt er nå, jeg må ta en ting av gangen. Nå er det viktigste at ting blir pent, fungerer slik det skal og er skikkelig gjort. 

For hver dag blir mer og mer gjort ferdig og nå står mer eller mindre de morsomste tingene igjen som kjøkken skaper, badromsinnredning og skap igjen! 

Jeg sier det igjen, maling gjør MYE og forandrer ALT! Virkelig. ! 

Ellers har jeg masse mer å vise dere idag, Igår var jeg nemlig på kino, et halvt år og jeg sovnet med pcén på fanget når jeg kom hjem, helt skutt.. Jeg håper dere får en deilig dag og koser dere masse så titter jeg innom seinere idag igjen! 

Slik har det blitt.

Veien blir som sagt til mens man går og hei som det går her også! Vi har nå startet å grunne trappe-rekkverket  og nå begynner det virkelig å bli lyst og fint her! Endelig begynner furuen å bli lys og jeg ser at maling virkelig gjør underverk ! 

Før vi startet så gangen i toppetasjen slik ut :Etter nye lister, gulv, vegger og maling ser det 100 ganger bedre ut, ennå står ting igjen og nye dører skal settes inn, men jeg føler allerede etter alt at huset har blitt helt nytt! Ennå skal en foring på plass når de nye dørene er oppe og taklistene kommer opp imorgen alt, men herremin såååå stas dette er! Jeg er SÅ stolt så stolt! 

Jeg håper dere har en deilig dag, jeg koser meg gløgg i huset og elsker å se alt som skjer her! 

En, to, tre - på det fjerde skal det skje!

Ja, da er det på´n igjen da, for et kjør det er! I dag skal småtrolla til farmor og farfar noen dager på en liten miniferie og jeg skal få brettet opp armene og få gjort MYE! Selv om de er snille og driver med sitt, henger de litt i beina på meg og skal gjerne være skyggen min hele tiden. Dette er stor stas for store og små! 

Vel, som dere ser så er gulvet på plass, så nå skal listene opp alle steder utenom kjøkkenet. Den lille "rammen" som ses bak meg på bildet skal også få veggplater, men pg.  den er i en annen tykkelse enn veggene ellers lot det seg ikke bare rive ned så vi måtte finne en annen løsning. Trappen er det siste som skal bli tatt, siden de holder på med badet oppe vil jeg ikke de skal fly i den når den skal være lys... Det ligger jo papp alle andre steder i huset hvor de flyr rundt så det er en bitteliten byggeplass fremdeles. 


Vel, jeg skal knipse masse bilder til dere i dag, er SÅ masse fint jeg skal vise dere! Er det noe dere vil se bilder av er det også bare å si ifra så skal jeg ta hensyn til det! Jeg håper dere alle har en fantastisk dag og nyter starten på denne uken! Vi sees igjen etterpå! 

RULLER UNNA!!

Med spark på spark i magen som nesten har knekt ribbeina mine, har jeg likevel fått unna så mye småting! Jeg har fått mange spørsmål på hva jeg gjør og jeg gjør små ting som å tapetsere, sitte på rumpa og male alt fra dørkarmer til rekkverk, jeg rydder så ting alltid har sine plasser her og der, og er en kjempeflink snikfotograf og kaffe-servitør. Jeg rydder, sorterer og får på plass en liten ting etter den andre. I dag har gulvet i hele første etasje blitt lagt, så nå er alle gulv i hele huset på plass. I morgen kan de starte på listene slik de skulle! Wiiihiii - vi rakk det!! Trappen er det siste som skal males, men når den blir lys blir den mer i stil til resten her i heimen...Imorgen skal jeg vise dere hvor fint det blir på badet og mange andre småting, ting går unna og om en ukes tid flytter vi inn. Tenk dere det !! Ungene er nesten umulig å få ut av rommene sine, det kan jo ikke bety annet enn at de trives! hihi... Selv går jeg bare å gleder meg til listene i taket blir baket inn med de nye store, flotte listene vi skal ha. Det er utrolig hvor mye det har å si for helhetsinntrykket... 

Vel, nå skal jeg stupe i seng, batteriene skal lades før en ny dag i morgen starter!! Nyt nattens timer, i morgen er det på´n igjen. Vi sees!! 

Nå begynner moroa nede!

Ja, så var vi straks ferdig oppe og vi beveger oss sakte, men sikkert ned i underetasjen.  Jeg er over alle hauger i lykkerus om dagen, ting blir mer og mer ferdig og til uken kommer kjøkkenet inn døren også, deretter står monteringen av det for tur og før jeg vet ordet av det har vi flyttet inn. Ungene begynner å få rommene sine ferdig nå, vi er jo bare her hele tiden om dagen likevel så like greit å få ting på plass hos dem. Nå står snart kun soveplassen vår igjen i leiligheten. Leiligheten ble solgt etter første visning og jeg har 4 uker på å komme meg helt ut av den med renhold og alt som hører med. Dere kan tro det skal bli godt å komme seg på plass og få landet skikkelig.  Jeg vil jo ikke dra fra huset, så jeg merker jeg blir mer og mer glad i det. Det er en lun og god følelse jeg får her og den er helt ubeskrivelig god. 

Gangen nede mangler nå kun gulvet i hallen, garderobeskapet og listverk.  Jeg har valgt å bryte av med en nydelig tapet fra Riviera Maison og kan nesten ikke vente med å vise dere det ferdige resultatet på de ulike taptene her i huset! 

Når jeg overtok huset så gangen slik ut: 

Nå har snekrene satt opp plater, lagd en større åpning som ikke er buet og jeg har fått opp verdens kuleste tapet.  Jeg skal vise dere mer bilder når gangen er ferdig, men enn så lenge ser det slik ut : 

Trappen skal males lys og åpningen skal rammes inn , samt at listene i gangen byttes ut også.  Det har vært et lite prosjekt med dette huset. Når en vegg ble fjernet dukket et nytt problem opp, og når ting ble rivd kom det ting man ikke hadde regnet med på regningen. Slik er det å kjøpe eldre hus og man velger et man må gjøre såpass mye med. Jeg er overbevist om at jeg får verdens koseste hjem når jeg er ferdig og dere kan tro jeg gleder meg til å innrede kjøkken og stuen- for ikke snakke om badet! Vel, nå får jeg fortsette å gjøre litt her, snart er det hjem på sofaen med småtrolle og middagskos står på planen! Vi skrives alle vakre! Her inne renner det stadig inn noe nytt, så følg gjerne med! 

Ting kommer på plass!

Da er det bare å stryke av på gulv og fliser til huset! Her har jeg gått noen runder, men jeg har landet på noe som er sikkert for meg uansett hvilken møbler eller farger jeg drar inn. Jeg har valgt ting som jeg alltid har endt med å falle tilbake på, men litt oppgradert og nyere enn før. Jeg ønsker en lun og hjemmekoselig stil. Poenget mitt er at hjemmet vårt skal være et hjem vi kan bruke, bo i og ha det trygt og godt i samt at jeg kan ta dere med på interiørbiten som faktisk er min jobb. 

I dag har dagen bare flydd, det er SÅ mye som skal på plass før snekkere og andre håndverkere kan starte, men moro er det jo! Jeg tror nok dette går over ALL forventing for alle er så snille og gode mot meg at jeg har ikke ord! Jeg må jo vise dere flisene og gulvet som skal inn i huset, enkelt, men SÅ meg! 

Disse flisene skal inn på badet og på toalettet, kommer til å bli så bra.... 

Dette gulvet skal inn i hele 1 etasje samt noe 2.etasje. Jeg tror det vil bli rå lekkert, eller jeg vet det vil det! Åh, nå er det snart bare en dag igjen og jeg har så utrolig mye spennende å dele med dere! Navn på gulv og fliser skal jeg også dele, men det kommer i egne innlegg så jeg slipper å gjenta meg selv hele tiden og dere får vite mest mulig. 

Ha en deilig kveld!  

Bare dager unna, 3 for å være nøyaktig!

Jeg dagdrømmer, har sommerfugler i magen og har to ivrige unger som gleder seg som små røvere til vi på onsdag har nøklene til huset vårt i hendene våre! Jeg har STORE planer for uteplassen, boligen skal som nevnt males grå, karmer og annet hvitt, og detaljene mine skal være sorte som taket. Naboen og jeg har blitt enige om å sette opp en hekk mellom oss, så vi får opparbeidet det litt penere rundt mellom oss. De flyttet nemlig inn i desember i fjor og er like ivrige som meg på å få ting på plass. Enda godt jeg kjenner de og at Amanda er RÅ på å bake kaker --- jeg vet hvor jeg skal dra når søtsuget melder seg. haha.. Neida, men de som meg er mer enn klare for å få ting litt på plass så jeg blir stadig oppdatert på bilder av hver ting som har blitt gjort!! Kanskje jeg en dag kan ta noen bilder inne hos dem, de har det nemlig KJEMPE fint!! Vel, utenfor skal jeg ha opp en platting og skillevegg ekstra mot gangstien, varmepumpen skal bygges inn og verandadøren skal erstattes. Alt kommer litt etter litt utenfor, for jeg må konsentrere meg om innsiden til å begynne med siden Lila nærmer seg og jeg skal inn før hun kommer!  Jeg har heldigvis grønne fingre og elsker å holde på så at jeg stadig har noen prosjekter er bare moro! Spesielt når det er ting som skal gjøre på utsiden.
Hva tror dere? Har dere noen gode forslag på fine skillevegger og fine gråfarger så del gjerne litt med meg, samt uteplassen utenfor inngangsdøren. Jeg har planer om å få et litt mer smakfullt inngangsparti som ikke koster for mye, i tillegg er jeg litt gira på å ha tak over inngangspartiet, noe som går med resten av rekken. Det å ikke ha et "tørt" inngangsparti er noe av det kjipeste - hehe... Vel, vi får se, en ting om gangen. Eneste jeg vet er at jeg vil stortrives her og at onsdagen ikke kommer fort nok ... hihi... 3 dager til - så kan moroa begynne! 

Møbler er på plass!

Dere aner ikke dere, jeg gleder meg SÅ masse til å vise dere alt når alt faktisk kommer på plass. Bloggen skal være en plass dere skal få følge alt fra en kant til en annen, fra start til slutt... I dag ordnet jeg 3 nye sengegavler, nytt spisestuebord, 2 nye stoler til, spisestuesofa, konsollbord, STORT speil, skrivebord, lampe +++ 

Her ser dere litt av de nye møblene mine! Bildene er ikke av den beste kvaliteten, men jeg MÅ bare vise dere.  

 Ny lampe fra tine k! Me loooove it!! 


Ungene får sengegavel i koks og velourrosa, jeg har valgt meg en stram lekker en! 
Nå er det bare noen dager før uken er her og jeg starter for fullt!! wiiiiiiiiihiiiiiii!! 

Om bare noen dager.....

Står jeg med nøklene til mitt eget hjem i hånden! Tenk at lille meg har kjøpt min første bolig helt alene, en smule stolt må jeg innrømme å si at jeg er! Jeg har MANGE sommerfugler i magen, dere vet de som sniker seg frem og nesten gjør så du ikke vet hvor høyt du skal skrike! Jeg har faktisk aldri gledet meg så mye over et hus før, denne gangen er jeg helt utenfor meg selv. Jeg har planlagt alt til den minste detalj og jeg regner med å være inne selv i løpet av 4-6 uker, det kommer litt an på hvor fort folk jobber, men jeg kan røpe at jeg er trygg på at jeg får GOD hjelp av den kjekkeste av de alle. Jeg starter inne, så får ute komme etterhvert. Boligen skal males grå, platting skal opp utenfor samt skillevegg, en liten kos lekestue til jentene mine og ja, masse annet. Alt skal bli så koselig, jeg gleder meg! 

Jeg er i uke 30 når jeg overtar huset så da sier det seg selv at jeg må være litt effektiv. 1.september er ikke langt unna og jeg begynner å forstå at Lila nærmer seg nå! Det er like lenge til hun kommer som det er siden jeg gikk inn i uke 20 , hvor sykt er ikke det! Vel, nok om det... Tenk dere det i fjor på akkurat denne dagen meldte vi oppbud på Villapaprika og jeg trodde det var verdens ende. I august flyttet vi fra Rødåsen, lite visste jeg at jeg et år seinere skulle stå i samme boligfeltet, i nabogata og flytte inn i MIN bolig. Og faktisk for første gang på LENGE være over gjennomsnittet lykkelig for å være frisk, ha flotte barn, MANGE venner, flott familie - ja listen er lang. Og hvem vet, for meg står ikke tiden eller ting stille - dere har mye å glede dere til som jeg verker etter å kunne ta dere med på! En ting er sikkert, jeg skal skape samme lune og kose plass for meg og barna som vi hadde i Rødåsen. 

Jeg gleder meg til så mye fremover, og det er en ubeskrivelig GOD følelse! 

Leiligheten jeg bor i skal selges!

Ja, da ser dere en av hovedgrunnene til at jeg i mai brått endte opp med kjøp av ny bolig. Denne leiligheten kan nemlig nå bli din. Det nydelige paret som eier denne leiligheten har valgt å selge den pga. de selv bor i Gøteborg og ønsker å ikke stå låst med en leilighet i Norge. De har nemlig hele tiden visst at jeg ikke kom til å bli boende her, så denne tiden var den tiden de selv følte var rett på å selge. Allerede neste uke kommer den ut for salg og for å være ærlig er det nesten litt rart. Selv om jeg ikke eier denne leiligheten har også dette vært ungene og mitt sitt hjem det siste året, og følelser har blitt knyttet til naboer og leiligheten. Det er jo ikke til å nekte for, leiligheten er innmari kos. 

De siste to månedene nå har jeg masse gode minner fra leiligheten. Vi har hatt familieselskap, jeg har hatt venninnekvelder, latterkuler uten like, ungene og jeg har hatt overnatting midt i stuen med kinodate, 17.mai-feiring og masse annet hyggelig.Leiligheten har blitt et hjem, den har gitt ungene og meg en stor trygghet og det er verdt mer enn alt annet her i livet. Det er utrolig hvordan man kan forandre seg ved små og store endringer i livet. Og jeg tror nok at alt i alt har dette ved å måtte leie, spare og jobbe hardt for klare å eie noe igjen gitt meg en større forståelse enn om jeg ikke hadde gjort det. 

Jeg føler at jeg har fått utnyttet det beste ut av leiligheten og jeg håper de som kommer inn her vil elske leiligheten like mye som det vi har. Den er koselig, åpen, og lun - den er rett og slett perfekt! Alt i alt- en perfekt leilighet for en familie som kun trenger to soverom... For meg ble den litt liten. hihi 


Jeg håper bildene ga dere litt inspirasjon og at dere har hatt en fantastisk dag så langt i dag! 

Når jeg kan dele SÅ mye mer.....

Deler jeg såååå lite. Uff, jeg skal bli bedre... 

Søndag og denne helgen har flydd avsted! I dag har jeg spist opp tlf min med Sabrina på tråden, og hatt ei venninne på hyggelig besøk! Tiden går alt for fort når man har det bra og denne helgen har vært den beste på veldig lenge faktisk! Ungene har vært snille og gode hele helgen og jeg har følt at formen har vært mye bedre! Nesten så man føler man har fått livet i gave på nytt. hihi.. Vi startet dagen med film og rundstykker og avsluttet med kebab før sengen stod for tur.. 

Har dere hatt en fin helg da ? Det håper jeg! Nyt kvelden, vi skrives!  Imorgen starter ny uke og nye muligheter står for tur - de skal gripes! 
 

Velkommen hjem til meg!

Velkommen til mitt nye hjem! Her skal jeg bygge og her skal jeg bo og tro det eller ei, dette vil bli helt fantastisk! En liten rundtur i criben min er vel på sin plass! Vel, nyt på- alt skal rives og gjøres på nyttt og jeg er i ekstase! 

Det som er moro er hvor annerledes dette huset vil bli nå, det vil forandre seg totalt! Nå er det 3 uker til og nøkkelen er i hånden min, jeg har så sommerfugler i magen at dere ikke aner! 

En ting er sikkert, dette blir hva jeg gjør det til selv og et flott plass for meg og barna! 
 

 

Nå skal det fargelegges


 

I dag kan dere tro at jeg er i hundre og ti! Jeg har nemlig vært i Drammen og blitt proppet full av inspirasjon fra ekspertene hos Butinox for fargepalett som skal være i huset. Nå er altså fargene for de ulike rommene i det nye huset bestemt, og jeg vet med sikkerhet at dere kommer til å elske dette, for det gjør nemlig jeg! Det vil bli ulike blånyanser, gråtoner, toner i beige og selvfølgelig litt rosa. Jeg vil også sprite opp med noe annet morsomt, men dette venter jeg med å fortelle til jeg har noe å vise dere! Det som er positivt for meg når det gjelder farger som allerede er og som kommer for fullt nå, er at disse er duse og lune, så de passer til den stilen som jeg elsker! Jeg skal ha en gjennomgående rolig og delikat atmosfære når det kommer til fargevalg i den nye boligen, men jeg har også noen morsomme avbrekk som virkelig skal sette prikken over i'en, dere! 

Trappen i huset fikk jeg i dag masse inspirasjon til, så nå vet jeg med sikkerhet at dette vil bli det perfekte møbel. Som jeg har fortalt dere allerede, er ikke den nåværende trappen spesielt pen, men ved små, enkle grep kan det gjøres underverker! 

I morgen skal jeg som tidligere nevnt opp i huset og ta litt mål, så da er selvfølgelig også kameraet med! Har dere hatt en fin dag så langt? Nå skal jeg grille litt og få i meg litt mat i det deilige sommerværet - håper dere nyter sola om den er hos dere. 
 

Fra soverom til stuen.

Det er ikke før jeg står med nøkkelen i hånden at moroa virkelig begynner, men planleggningsfasen og drømmefasen er også en stor del av moroa - ikke sant?  Jeg har tenkt til å å rive veggen bak spisestuen på bildet, det for å få åpen stue-spisestue og kjøkkenløsning. Peisen ser på bildet pen ut, men denne er ikke praktisk og ei heller pen i virkeligheten.Tror det heter biopeis det som er der idag (?), er litt usikker. Jeg skal derfor sette inn en ny. Veggene skal males i en lys gjennomgående farge som heter vam sand hvor taklister, vinduslister, karmer, tak og annet skal males i en kritthvit farge. Dragen i taket skal males i samme farge som tak og lister.  

Gulvet jeg skal ha skal være lyst og verandadøren skal byttes. Gardinbrettet skal fjernes og aircondition skal flyttes. Huset er veldig koselig, jeg fikk en god følelse første gang jeg satt beina på innsiden der og bestemte meg der og da for at jeg skulle ha denne boligen. Det er ikke noe slott eller den sprekste boligen i gata ennå, men jeg vet med sikkerhet at når vi har fått gjort det meste her så vil det bli noe helt annet. Det handler om å sette sitt eget preg på det. Den ene eller andre veien - jeg ser for meg alt og gleder meg enormt masse! 


Trappen i huset har jeg ikke noen bilder av, men her må det skje noe, så jeg kommer nok til å trenge noen tips når jeg får tatt noen. På torsdag skal jeg innom huset så da skal jeg ta masse bilder å vise til dere! Som dere ser på bildet er det litt som må gjøres og dette er noe jeg gleder meg til å ta med meg dere på! Ekstra stas blir det å ta noen bilder til torsdagen, da får jeg liksom vist dere mest mulig. 

Jeg gleder meg til å se hvordan dette vil bli til slutt, en ting er sikkert!! Dette vil bli kjempe bra! 
 

Her skal jeg bygge og her skal jeg bo.

God søndag! 

Ja. nå nærmer overtakelsen min seg med STORMSKRITT! Herremin, dette blir så stas! Jeg tenkte å ta dere med på alt så i dag tenkte jeg å dele litt om mine tanker rundt det som skal gjøres i mitt nye hjem! Det som er fint med mitt nye hjem er at alt det tekniske er i stand, altså vinduer, tak, utedører, el-anlegg, rør osv. Det jeg skal gjøre om er mer kosmetisk og mye klarer jeg å få ordnet med selv!  


Først i dette innlegget er soverommene: 

Soverommet mitt vil bli på innsiden av rommet til Lila. Lila har ingen vinduer på sitt lekerom, men det er to skyvedører som skal inn slik at de står åpne og slipper inn masse lys. Hun vil sikkert sove hos meg den første tiden uansett og dette blir et lekerom på 8 kvm. Planen er å bygge om en bod i underetasjen til et rom med tiden, men dette er ikke noe jeg vil prioritere og legge penger i de første årene. Pga. alle rommene i huset er relativt romslige får alle hvert sitt rom med god plass. 

På mitt rom skal jeg fjerne gardinbrettet og male veggene som er i furu i en mørk grå, sort-blå farge som heter kul. Jeg hadde sort soverom i mitt forrige hus og vet med sikkerhet at en mørk farge er noe jeg liker godt her inne. Tak og lister vil bli malt i kritthvitt og jeg vil legge vegg-til-vegg teppe på gulvet. Jeg synes dette er lunt og godt og  idag er det masse lekkert å få tak i her i sisal og tepper som ligner. I dag står det dobbeltsenger på alle rom og dere ser selv plassen er god (i hvert fall i forhold til hva jeg er vant til akkurat nå, hihi). Sengen min vil settes motsatt og veggen dere ikke ser på bildet skal tapetseres i en blå-grå rutete tapet. 

Kilde: ujkjent ? 


Detaljer skal være i lin og beige. Sengegavlen min skal jeg ha på veggen med den rutete tapeten. Jeg skal ha en vanlig hvit PAX garderobe med 4 skap som holder et litt romantisk preg med nattbordene med Kartell sine ghost-lamper. Gardinene skal være i beige lin, og puter og annet skal holdes i beige og blått for å ta opp de fargene jeg alltid har elsket og falt tilbake på. 

Kilde: Millemoi / Ikea. Kartell,  classicmøbler 


Rommet til Lila vil få vegg-til-vegg tepper i samme som resten, nye skyvedører, garderobeskap og plass til kommoden, lekekasser og hyller, samt et par rosa sakkosekker. Jeg vil ha litt annet enn kun rosa, og vil prøve å få stilen litt lik som inspirasjonbildet jeg har hentet med ut under. 

Kilde : interiorinspirasjon.no / tapet  ukjent ? 


Rommet Til Olíver skal gå i blått, koks og beige. Siden Olíver har et sterkt ønske om Atlaset som fondvegg skal han også få dette. Hos han vil vegglister, tak og vinduslister males i kritthvitt og det vil bli vegg-til-vegg tepper på barnerommene også. Dette er mykt og godt å sitte på og var noe han trivdes med på sitt tidligere rom. Veggene skal males i fargen Tåkelur. Jeg tenkte å kjøpe 120 cm senger til barna og begge skal få sengegavl. På motsatt side av sengen vil han ha atlas-veggen sin. Her skal jeg sette inn et sprekt skrivebord og en sofa, samt et hvit garderobeskap. 
 

Kilde: Millemoi,ikea / fagmøbler  


Rommet til Mathilde skal gå i rosa, hvitt og beige. Begge ungene har fått velge farger selv og tapeter. Mathilde har alt gitt klare beskjeder på hva og hvordan hun skal ha det og er over seg av begeistring. Hun har alt planlagt hvor dukkehuset skal stå, hvor tven hennes skal henge og hvor hun skal ha de ulike knaggene sine. Hun ønsker sengehimmel OG sengegavl - prinsessedrømmen skal derfor gå i oppfyllelse! På rommet til Mathilde er det allerede innebygd garderobe så denne skal jeg male hvit og bytte knotter på. Hun har valgt "diamant"-knotter og er i ekstase over planleggingen. Veggene skal males i fargen sukkerspinn og lister, tak og vinduslister kritthvit. Alle rommene får samme vegg-til-vegg tepper. Hun har alt valgt ut en bling-bling lampe til taket, skrivebord og tekstiler. Bildet av rommet er litt dårlig, så det ser mindre ut enn hva det er. Men et bilde er bedre enn ingeting. 

 

kilde: teppe fagmøbler, tapet churcill 

Kilde:Millemoi,ikea . ellos, classicmøbler 

 Muligheten for at jeg vil velge ektorp-stolene med puff fremfor sofa er der, men dette avgjør jeg når sengene har kommet på plass.


Alle rom i hele huset vil få lister og dørhåndtak som ligner på bildet under: 

Kilde; Ukjent. 
 


På badet skal jeg få inn en ny baderomsinnredning, benk over vaskemaskinene, nye fliser på gulvet, ny dusj og veggplater. Badet og toalettet er vegg i vegg og slik tenker jeg fremdeles å beholde løsningen. Jeg har vært frem og tilbake på om veggen skal rives, men pga. det er et bad og to toaletter i huset velger jeg å fortsette å ha det slik. Det er rimeligst og vil bli praktisk også med tanke på at vaskemaskin og stellebord vil være på badet. 

Kilde Fredrikstad gass og vvs/ megaflis


Planene for huset er MANGE og mye av dette skal jeg få hjelp til av mine gode kompiser og venninner, det fagmessige må jeg sette bort. Jeg har budsjett på alt og vil ta dere med på alt fra ende til annen, og bloggen er en plass hvor jeg skal dele alt fra butikker, produkter, fremgangsmåte - ja alt på!  Ønske for boligen min er å holde stilen i huset hjemmekos og rolig, myk og behagelig. 


Jeg skal ta dere med videre på rommene nede senere og håper dette var til litt inspirasjon til de som også står og skal pusse opp små og store rom!  Mer kommer! 

Hjemme hos mor og far.

Hei og hopp! Vel, da var det jaggu på tide å vise dere bilder av det nye huset til mamma og pappa. I februar kom mamma og pappa over et hus de ikke klarte la gå fra seg. De kastet seg over megleren og gjorde det de selv mente - nemlig sikret seg drømmehjemmet! Pappa savnet hage og mamma lune kroker og dette var huset som hadde alt! Selv om de hadde en leilighet som var perfekt for dem, savnet de å kunne gjøre annet enn å bare sitte på verandaen. Huset var "perfekt", men de har pusset opp en god del. Ennå har de små og store prosjekter som skal gjøres, men frem til det vil jeg ta dere med på en liten tur i nyhuset! Hallen og gangen, samt utgangsparti er ennå ikke ferdig så her venter vi noen uker til før jeg vise dere bilder. Mamma vil nemlig at jeg heller skal vise dere dette når det er ferdig! 

Først vil jeg starte med å vise dere hoved-soverommet. 

(Ledningene til tven skal skjules i veggen, men har enda ikke blitt gjort) Fra soverommet fører det videre inn på et nytt bad.


Fra hallen kommer man inn i stor og åpen stue! 


Over spisestuen mangler de ennå å få opp lysekronen sin. Rommet jeg har fått når jeg er på besøk mangler gardiner og tv, men dette er hvor jeg skal bo første uken etter at Lila melder sin ankomst. I toppetasjen har min bror flyttet inn og innredet - når dette er ferdig skal jeg dele også dette med dere, samt vaskerom og annet i underetasjen. Håper dere får en fantastisk fredag videre! 

Summer feeling!God 18.mai alle sammen! 

Hvordan gikk feiringen deres?  Her gikk det i 110, oppe var vi før klokken var 06 , så når klokken var 22 30 klarte jeg ikke holde øynene åpene lenger!  Koldtbord med familie etterfulgt av bytur og skateparken med ungene!  Været var jo upåklagelig, så vi var maks heldige! 

Idag har jeg ryddet opp i alt rotet, fått unna litt mailer og gjort klart for alle prosjektene som jeg skal starte på til uka! Gjett om jeg gleder meg!! 

 Idag er været litt gråere, men med godt går nok det helt fint - jeg håper dere har hatt en FINFIN start på midten av denne korte arbeidsuka. 


Vi skrives alle vakre lesere ! Er det noe dere vil jeg skal blogge mer om? Let me know, jeg kan lett gå i samme ring - hihi... 


 

Inspirasjon til det nye huset. 

Stilen min er i bevegelse og det siste året hvor jeg har bodd i leilighet har jeg hatt mye tid til å tenke og se for meg hva jeg vil og ikke vil ha. I det nye huset ønsker jeg å fremme det jeg virkelig elsker. Fordi jeg bytter ut mye farger og tekstiler så ønsker jeg å velge en stil på det som "står fast" som jeg alltid elsker og som er lett å jobbe med. Jeg ser for meg MASSE kurv, en rålekker lysekrone og en liten spisestuesofa fra Slettvoll til det runde spisestuebordet og stolene mine. Jeg har planer om en peis som "deler" rommet med gjennomgående glass så man ser flammen på begge sider. 

Kjøkkenet skal ha betongbenkeplate, sølvhvitevarer, slette, matte skap i hvitt uten håndtak, hvit porselensvask med romantisk kjøkkenbatteri, ingen overskap, men en vegg med kun høyskap og hvite falsett fliser med hvit fug. Stuen og kjøkkenet skal ha en rød tråd og detaljer skal være romantiske.  

Malingen i hele første etasje skal være som den beige med hvit dør på bildet. Gulv- og taklister skal være speil-lister i kritthvit. I trappen skal jeg ha sissalteppe med sølvstenger, gulvet skal være lyst og enstav. Håndtak og lysbrytere skal være romantiske og pene. Barna skal få rom som de selv velger av farger, og Olíver ville ha en hel vegg med verdensatlas og Mathilde en romantisk en. Jeg skal ha vegg-til-vegg sissaltepper i alle soverom og samme listverk langs gulv og i tak som nede. På mitt soverom ser jeg for meg en lignende rutete tapet slik som denne og et ellers kritthvitt og beige interiør. Jeg planlegger alle husets rom fra ende til annen og gjett om jeg gleder meg til ta dere med på veien til dette! Jeg er helt dårlig! Veien blir litt til mens jeg går og  så noen forandringer kan det bli på småting her og der. Men så langt - dere kan tro jeg gleder meg. Jeg driver og ser på gode løsninger til badet også, samt yttergang, garderobe og toalett --- det er så mange gode ideer der ute, jeg vet jo nesten ikke hvor jeg skal begynne å hente inspirasjon! 


Nyt dagen - her skal jeg planlegge videre! 

Vask,vask og atter vask!

God tirsdag! 

Dagene går jo i ett... Snakk om sprengt timeplan til en hver tid, kvelden kommer før jeg rekker å våkne nesten. 

Idag har vi vasket ferdig alt i 2.etasje, og nå står første etasjen igjen med noen rom og litt boder. 1,5uke til overtakelse , deilig, rart og ny start! Nå gleder jeg meg veldig til å bare bli ferdig, det å ha dette huset hengende over meg synes jeg er helt bånn så jeg gleder meg til det skal få nye eiere og jeg ikke lenger må tenke på hva som må gjøres der oppe før overtakelse. Jobben med å få huset vasket ble undervurdert.. haha.. Det var mye mer slit enn jeg hadde trodd, så jeg skal IKKE flytte på en stund nå... For en jobb det er. Jeg har stått og ligget på alle fire om hverandre i hele dag.. Haha... Føler meg nesten støl i alle ledd i hele kroppen, vel trimmen har jeg bare godt av altså.. 

Dere da? Har dere hatt en fin da?  

Jeg har forresten kjøpt meg nytt skap/tv bord.. Får det imorgen.. Å tro at jeg skulle få klint et vitrineskap mellom stolene og veggen var å drømme litt vel mye... Lekse til meg selv; ikke kjøp møbler før du har målt neste gang... Jeg skal forresten selge stolene mine, de i velour, ska ha litt mer plass og gjøre litt om så da vet dere det om dere vil kjøpe de.. Selger de for 3000,- pr stk... Jeg kjøpte de for 5900,- pr stk for 2 mnd siden. Ja, da vet dere ihvertfall så si ifra!! Kan hentes omgående=) 

SOLGT!

Nyt dagen, vi skrives! 

Vips --- så fort gikk det.

Åh, dere nå er jeg litt lettet, jeg har nemlig blitt ferdig å tømme vitrineskapene i rødåsen - wiiihiii!! Nå står prosjekt vitrineskap på planen min, jeg lurer veldig på hvor jeg skal finne et som er slik jeg trenger. Jeg ender nok opp på et fra IKEA tenker jeg, billig og praktisk! Jeg fikk jo mange gode tips fra dere på denne billy serien og den er nå sterkt vurdert.. Jeg lurer bare på bil-haha... Jeg bor jo bare 1 times tid unna g har en fiat 500, plassen snakker for seg ! haha... 

Huset er nå 3 uker unna å ikke være vårt lenger, mendet er helt ok.. En ting jeg har lært er at jeg har hatt ALT for mye igjennom tiden. Det å tømme alt og flytte inn på 80 kvm har vært en iq test til tusen, men herremin så godt system jeg nå har. Ikke en kurv har rot, ikke et skap er fylt med unødvendig ting og skal noe nytt inn nå, må noe annet ut..  Jeg er nok 100 kg lettere, for makan til system jeg har nå har jeg aldri hatt.. Og tro meg, jeg hadde alltid ryddig skaper og skuffer.. Jeg hadde bare VELDIG mye av alt... 

Nå skal det tømmes for søppel i huset, kjøres et par lass med litt forskjellig bodstæsj til boden min og gulv,vegger og tak vaskes. Selv når huset er tomt er det pent... Idag skal jeg hente hjem småtrolla mine , og kose masse med dem. Det er så tomt i leiligheten uten de livlige personlighetene dems så nå skal det bli godt for mammahjertet å kose med dem igjen! 

Jeg ønsker dere en nydelig dag så kommer jeg med litt interiør -bilder etterpå... Vi skrives! 

Hjertet har begynt å slå igjen...

Nå må jeg se fremover, her står jeg i mitt tidligere drømmehus og vemodig pakker vekk alt som har vært i dette hjemmet. For bare et år siden så var dette hva jeg trodde skulle bli min fremtidlige lykke, men dessverre gikk ikke alt som planlagt. Det kan skjære meg i hjertet når de positive minnenen mine kommer til overfalten, men når ting har blitt som det har blitt har jeg forstått at jeg fremdeles er ung har hele livet forran meg. Og hvem vet(?) hvor er jeg om 5 år(?) Det vet ingen, ikke engang jeg selv(?) .... Mitt hjertet har begynt å slå igjen og jeg vet etter mye fram og tilbake at valget var rett.. 

 

Baksiden ved å flytte er jo jobben som følger med. Dette er en enorm jobb som som vil ta bort imot nesten 100 timer, bare tanken på hvor dyrt dette ville vært å sette bort er skremmende. Jeg får heller ta jobben selv og spare meg for den kostnadden.. haha.... 

Det er rart hvor lite dette føles som hjemme nå, enda godt jeg har klart å legge bort fortiden til fordel for fremtiden! 

De nye eierene skal ihvertfall få gleden av å kunne føle at ting er som det skal når de flytter inn, jeg skal ikke ha på meg at det har vært "møkkete" etter meg.. haha For tro meg, etter all flyttingen og 3 år med boboelse er ikke huset rent akkurat nå... Nå skal jeg fortsette å vaske og skure i skuffer og skap ... Nyt dagen og send gjerne litt energi til meg- jeg trenger å gå på turbo her idag.. Vi sees etterpå alle vakre! 

En liten titt...

Hei og riktig god onsdag! 

Idag startet jeg dagen i "helvete" , jeg var direkte lei meg når jeg våknet, så til alle dere nettmobbere- dere klarte å ødelagge 2 hele timer for meg idag.. Det går til et punkt hvor ting sier STOPP! Og hvor det å vite at så mange vil meg så mye vondt er faktisk bare utrolig leit. Jeg er ikke guds englebarn, men jeg er ikke slem så å sitte å lese hvor ufine noen av dere kan være er bare veldig leit.. Jeg har mitt og jeg har det ikke rosenrødt fordi SBN går bra, jeg har ennå ikke klart å komme meg tilbake i fult arbeid, går til oppfølging ofte og må faktisk stå igjennom dette. Jeg tåler mye, men slik som dette kan bli litt mye, spesielt når jeg har andre ting å håndtere som barn og livet ellers. Jeg ber ikke om at folk skal synes synn i meg, men jeg synes dere kan være oppegående nok til å la meg være i fred om dere ikke kan komme direkte til meg med det "konstrutive" dere har å si. 

Uansett. etter 1,5 t i tlf min Anita som faktisk måtte roe meg ned (hva skulle jeg gjort uten henne)startet jeg dagen og har overraskende snudd den til noe positivt. Jeg har fått opp tapeten, malt den 6.veggen og nå skal jeg på ikea og handle litt småtteri. Ting blir veldig bra her på Lenafjellet, leiligheten blir utrolig fin. 

Leiligheten var kjedelig og kald , samt fult av heksestøv som så klart ikke kommer med på bildet.. hihi.. 

Før, hvitt,hvitt og enda mer hvitt. Nå er den malt i fargen Marakesh og tapetsert. !! SÅ fornøyd! Mer bildet kommer, jeg LOVER dere det! Nå skal jeg kaste meg i bilen- vi skrives! 

Happy day!

God kveld alle sammen! 

Idag har jeg vært å tatt litt forskjellig mål til leiligheten og jeg får ikke dagene til å gå fort nok.. Leiligheten er jo ikke stor, men den blir så bra når jeg får kommet meg inn. Jeg har bestilt meg nye møbler, og skal få ordne litt smått på kjøkkenet! Dette er ikke noe jeg eier, så det blir jo ikke å koste for mye på den, men det er nå et par år jeg skal bo der og da vil jeg ha det fint og pent rundt meg. Det som er deilig er at jeg har god tid til å finne noe permanent til meg og barna og etter dette året trenger jeg å lande litt før jeg kaster meg inn i noe nytt.  

Hun som eier leiligheten er helt ærlig verdens søteste, hun har gitt meg sin godkjenning til å styre og ordne det til i leiligheten slik jeg vil og det er jo godt når man først skal bo der. Jeg liker at ting er på plass så jeg har litt som skal gjøres, mesteparten er jo ting som kan være med videre når det blir tid for det. Etter at vi pusset opp kjøkkenet her i huset ble det noen kvadrat igjen med fliser så de tenkte jeg å ta med meg og få opp under kjøkkenskapene... To nye kjøkkenøyer skal jeg skru opp mot hverandre så jeg får GOD benkeplass og et pent nytt vitrineskap skal også få komme inn. Jeg skal sette inn mitt kjøleskap, micro,ovn +maskiner osv og lagre det som står i leiligheten et annet sted så jeg har mitt eget av alt... Det er liksom noe jeg føler er vitkig for meg. 

For å vise dere litt av hva som skal handles inn legger jeg med disse bildene fra Ikea.. De har litt dårlig oppløsning , men dere klarer sikkert å forstå litt hva jeg skal sette sammen av det forskjellige. 

 Ungene må dele rom, men jeg har allerede planene klare for hvordan de kan få det best mulig. 

Temaet skal være grått og hvitt, og jeg fant en fin køye på IKEA som med to gode madrasser og noen strøk med gråmalingen kommer til å bli perfekt! Til den skal de få et stort dobbelt skrivebord , fine arbeidstoler, hver sin sakkosekk og ny tv på veggen. Jeg skal lage et rom de kan bruke masse tid på og trives godt. Og jeg KLØR i fingrene etter å begynne. 

Badet er også noe jeg gleder meg enormt til- det er nemlig STORT! Og det vil helt ærlig bli kanonlekkert! Jeg er så i hundre etter å begynne ! Soverommet mitt blir ikke stort, men akkurat plass til  1,80 seng, nattbord og et par normale garderobeskap.Jeg ville at barna skulle få det rommet med mest plass siden de deler. De får det fineste rommet det er jeg sikker på og når de sitter å gjør lekser kan de titte ut av vinduet og se den nydelige utsikten.. Det tror jeg spesielt Mathilde kommer til å elske! 


Nå er det bare 3 uker til jeg begynner å ordne det til der, tiden går jo alltid fort så det satser jeg på at den gjør nå også!  

Jeg gleder meg til å vise dere mer, for dette er veldig stas nå! 

My new home!

God kveld i stugen.. 

Her har helgen bare flydd avsted og jeg har vært noen timer hos venninna mi og sett på verdens desidert lekreste bolig, hun har drømmehjemmet altså!!! 

Apropos drømmehjemmet, jeg har noen bilder å vise dere av mitt kommende hjem! 1. uken i september flytter jeg og jeg kan nesten ikke vente altså! Jeg skal male og ordne litt, men her trengst det ikke å gjøres mye, kun litt småpirk.. Usikten er upåklagelig og en fryd i seg selv! Når jeg var 18.år eide jeg jo to leiligheter i denne blokka så jeg vet hva jeg går til!

Jeg har valgt å lande her litt siden jeg helt ærlig ikke føler noe som ligger på boligmarkedet er slik jeg vil nå. Jeg var så desperat når jeg endelig kunne kjøpe noe at jeg begynt å se på alt bare for å komme meg inn i noe nytt fort som fy! Etter å ha sett noen fine tomter med to-mannsbolig som vil stå  ferdig våren/sommeren 2017 bestemt jeg meg for å ha litt is i magen og mulig kaste meg på å bygge noe nytt.  Nå frem til det ønsker jeg å lande litt, finne ut litt hva jeg vil ,hva som skjer før jeg kaster meg på første og beste og jeg er overraksende lykkelig ovet det! 

Følg med, dette blir kjempe fint! 


Dette er riktignok bare noen smakebit -bilder, jeg kan nesten ikke vente med å vise dere alt.

Vi skrives, nyt kvelden videre! 

Kitchen-sunday

Så var nok en helg over! Jeg skal snart sette snuten inn mot Oslo, men først skal jeg selge unna litt stæsj.. hoho.. Jeg må virkelig dele salgene litt opp fordi det er SÅ utrolig mye jeg skal kvitte meg med! 

Jeg har fått brukt dagen til å rydde og kaste litt i kjøkkenskapene, aldri dumt det altså! Den følelsen man få når man har fått orden i sysakene er utrolig deilig! Bodene står for tur så dere får bare følge med på instagram utover nå, jeg poster det allermeste der inne pga det er veldig lettvindt! 


 

Med et skinnende rent kjøkken kan jeg puste ut og glede meg over den kommende uken!  


Nyt søndagen, nå skal jeg kaste meg rundt med litt privatsalg på instagram! Vi skrives! 

Deilige torsdag!

Sol ute, sol inne-sol i hjertet og sol i sinnet! 

 

Idag har jeg hatt fotografen på besøk og jeg gikk bare å tittet! Haha.. Nå som det er sol og pent vær kan man jo ikke få noe finnere tid til å ta bilder!  Jeg gleder meg veldig til å se dem og hvordan huset vårt ser ut fra noen andre sine øyne.. Spennende !  

Siden været er så deilig så starter jeg denne dagen med noen bilder av huset ute! Inne tar jeg jo hele tiden og ejg har MANGE bilder som vil komme på løpende bånd nå og utover! wiiiii!! 

Nå skal jeg komme meg avgårde og få meg noen nyheter til heimen som kom inn døren idag!!! Så følg med, det er SÅ ,mye fint altså!!! 

Nyt denne deilige solskinnsdagen , så skrives vi mer etterpå! 

Klart for å bli fotografert.

Endelig! 

Etter mange timer med å få huset på stell er det nå klart for å fotograferes imorgen! Kl 1015 kommer fotografen og jeg skal ærlig si jeg har blanede følelser på dette. De som kjøper dette hjemme håper jeg virkelig tar godt vare på det, gir det masse tid, kjærlighet og pleie.. Dette hjemmet fortjener alt det beste -virkelig! Jeg gleder meg til å knipse masse bilder til dere imorgen!! Det har altså blitt så fint her ! Jeg elsker dette huset <3 Jeg merker jeg går litt rundt meg selv, surrer litt og er litt frem og tilbake i humøret.. Det å få dette unnagjort skal bli veldig deilig, nye blanke ark- jeg gleder meg til det nå! 

De lekre nye urnene mine er fra Lpprodukter as, lekre sant?  Finnes HER om dere vil fiffe opp hjemme med noen lekkerbisker! 
Nå skal jeg komme meg i seng, imorgen er det tidlig opp for å gjøre klart de siste tingene før fotografen kommer 1015! 

Nyt natten, vi skrives

Resultatet!

Endelig! 

Igår ble jeg etter mye frem og tilbake endelig ferdig med å beise ute! Herremin, det ble altså så flott! Ennå skal jeg få ordnet langsiden på terassen, men endelig føler jeg veranden blir mer "hel" ! Jeg har ennå litt småjobb igjen, men det er bare moro spesielt når solen skinner og været er på topp slik som nå! 
Jeg handlet meg etter mye om og men en ny parasoll igår, men tror dere ikke foten som den skulle plasseres i som jeg på død og liv mente var mer enn bra nok -røk! Typisk min flaks! Den "billige" parasollen som "bare" kostet 699,- endte brått på 1499,- jaja.. Da varer den vel i noen år! 

Så hva synes dere? Fint ikke sant? Jeg er kjent med mørk platting, hadde det alle årene jeg bodde i Oksviken så ja, det blir varmt, men det på de dagene det faktisk er SÅ varmt! Heldigvis er det tak over uteplassen hvor vi sitter å spiser og flyr ut og inn så det sparer vel de små barneføttene litt! 

Men dere-se så vakker lekestuen til Tildus ble.. Nydelig ikke sant! Hun skal plante litt blomster og roser her idag og det tror jeg blir super nydelig! 

Jeg håper dere har en flott sommerdag! Nyt den!! Sommer og sol vet dere, det må nytes! Har dere litt koselige tips til lekestuen -send linker, jeg suger til meg alt som er av inspirasjon!  

Happy day!!!

SE PÅ VÆRET! 

Idag er det sol, blå himmel og jeg er straks klar for å komme meg hjem til malekosten min! Vi beiset igår og det blir altså SÅ fint!  Jeg gleder meg til å se det endelige resultatet - det blir fint det! 

Sjekk her! Jeg falt for en moccabeis siden gulvet vårt inne er det.. Jeg følte det røde ble helt feil, kanskje ikke så rart med tanke på at jeg i utgangspunktet aldri har likt fargen spesielt godt.. En liten utfordring er det jo, vi har jo rød takstein så jeg må få gjennomført detaljene mine på best mulig måte altså.. haha. 

Jeg skal vise dere bilder, her er det MASSE å få på plass og ordne med.. Ille stas! 

Hva tror dere? fint ikke sant? Beisen jeg har brukt kommer jeg tilbake på med endelig resultat! Frem til det- nyt solen og kos dere i finværet! 

Uteplassen

Sjekk dette ute kjøkkenet !! For en inspirasjon!!

Imorgen skal jeg beise og få ordnet verandaen vår, den har blitt HELT forferdelig nå. Dere husker kanskje at jeg beiset verandaen i april, vel det skulle jeg absolutt ALDRI gjort! Når regnet kom og ikke ga seg ble verandaen SÅ stygg, den er skjoldete og ugjevn så jeg kan ikke få startet fort nok! Jeg har bestemt meg for å gjøre noen små BILLIGE grep her, de koster så å si ingenting og supert for de som ønsker en maskulin og tøff løft uten å betale flere tusen.. Er det noen som kan gjette hvilken beis jeg har gått for- NEI ikke noe hvitt!! Jeg er så spent.. Vel, MASSE bilder kommer så klart !! Jeg kan nesten ikke vente, jeg er SIKKER på at dette blir kjempe lekkert! 

Jeg håper dere nyter kvelden... Her i heimen står små og STORE prosjekter for tur.. Vi sees med malekosten!!! Nyt søndagen videre! 

Summertime!

Åh, dere sjekk det været ute!! 

Jeg blir så glad når solen skinner, himmelen er blå og varmen er på plass, er det noe som slår en deilig norsk sommer? Neppe!  Idag satt jeg med ut i solen hos mor og far og slukte til emg det som kunne slukes av sol mot huden! Det å st å opp før solen er et sjakktrekk, da kan man jo nyte den i noen timer uten å ha dårlig samvittighet for noe annet som burde vært gjort, da har man allerede gjort det unna! 

Når jeg kom hjem fikk jeg ut alt av puter på verandaen - perfekt !! De nye putene mine kan dere bestille av meg på mail dersom de er av interesse! Lekre bomullsputer til kun 199,- pr stk 

Mail : camilla.stylebynorway@outlook.com Nå står jeg med ei lita shnuppa som vil finne på noe, hva skal vi gjøre idag mon´tro? Alle venninnene er på et eller annet sier hun så hun er litt irritert for at jeg ikke hadde planen klar når hun kom hjem !! haha... 

Nyt solen da ,dere! Jeg får prøve å være en "kul" mor nå!! 

Grønne fingrer!

Vel, det er vel ikke noe jeg skal skryte på meg, men jeg elsker å holde ting på stell rund oss! Idag har jeg plantet rosebusker, treet mitt, hortensia, lavendel +++ Åh, jeg elsker blomster ! Også har jeg malt litt! Nå lukter det deilige blomster og maling når folk kommer til oss, huset har blitt så pent! Sommeren og juni er en flott tid, alt er grønt, blomstrende og lyst! *deilig* 
Jeg ahr nå stått å vannet alle bedd,busker og blomster, FY for en jobb! Hans har nå begynte å planlegge søppelkassehuset vårt, takstein er på plass og jeg har allerede bestemt meg for hvordand et skal se ut. haha! 

Nå skal jeg kaste meg på sofa´n og slappe av, er MAX sliten etter alt jeg har holdt på med og kanon fornøyd!  Nyt kvelden, vi skrives! 

Endelig oppe

God kveld !! Åh, idag har Hans kjøpt lé-vegg til oss og satt opp det, kanon fint! Vi bor jo i et boligfelt og har endetomten i gaten, men det er naboer på "go" siden vår så vi har lenge lurt på om vi skulle sette opp en enkel lé-vegg eller lage en vegg! Det enkle er ofte det beste så vi satt opp en enkel og ble KNALL fornøyde! 

Jeg skal snart beise verandaen igjen -typisk meg å gjøre slik for tidlig iår.. Jaja...Jeg er sikkert ikke alene om det..haha sommer og sol! Åh, juni er en deilig mnd dere! 


 Jeg har nå et ønske om å få ordnet meg en varmelampe ute .. Det tror jeg kunne gjort så vi hadde brukt uteplassen enda mer, noen som vet om det er noe å tenkte på til slike uteplasser vi har(?) 

 

Håper dere har hett en deilig dag! Nyt kvelden og natten! 

Orden før sommeren!

God kveld i stuen! 

Vinden vil ingen enda ta, hadde det vært vindstille idag hadde varmen vært upåklagelig altså! Jeg har plantet litt i urnene, men ser nå at jeg må dra inn litt farge ute, det er så langt bare hvitt og det kan bli litt kjedelig når man gjerne vil ha inn litt farge! 

Jeg følger en kjempe flink dame - kanon på det hun driver med, jeg sitter bare å virir meg i missunnelse på det flotte hjemme hennes ( på en god måte) og hun har til og med tillat meg å komme å ta litt bilder så GLED dere - hun er helt RÅ! 

Idag har jeg latt meg innspirere, mulig jeg må kjøpe noen nye urner av henne - da har jeg de ihvertfall livet ut <3 

Vel, en blomsterurne rikere med blomster idag, og et STORT ønske videre for å snart på opp skilleveggen på verandaen vår-det skal bli helt topp! Vel, nå skal jeg se på den nye serien "girlfriend´s guide to divorce " - den er SYKT bra, noen andre som har begynt å se den!! Og dere nå kommer en ny sessong meg orange is the new black også !! Wiiiiii!!!! Nå går kveldene som en lek !! 

Nyt kvelden -vi skrives! 

Jeg er GIRA!

Sjollahopp alle sammen! God helg! 

Endelig litt sommerfølelse, eller hva ? Wips sa det og følelsen kom, rart med det! Kanskje bildene igår fikk frem følelsen i meg! Ikke vet jeg, men deilig med det! Jeg har fått noen oppgaver til bloggen fremover, så får vi se da hvordan de oppgavene faller i god jord hos dere(?) .... 

Idag åpnet jeg filen min fra sommeren 2013 og jeg ble så giret på å kjøpe store hortensiaer og annet vakkert å pryde blomsterkassene våre med, hmmm(?)  Jeg lurer på om jeg skal starte denne helgen, vel, vi får se! 

En ting er sikkert!! Når det er grønt og blomsterrikt ute, finnes det noe nydeligere?  Ikke hva jeg vet! 

(foto: Hjemme hos Camilla K. Johansen  2013) 
Noen som har noen gode tips til noen pene sommerblomster som passer inn hos oss(?) Jeg faller liksom alltid over på Hortensia og den biten der, hmmmm(?) .. Tips taas imot med stor takk ihvertfall... Er det pent vær imorgen setter jeg nok snuten ned på plateskolen å finner meg noen -kjekkaser"  av planter.... 

Jeg håper dere nyter dagen, jeg venter på at kjæresten skal komme hjem ---- da skal vi spise ( ingen bombe) ...haha... Nyt dagen, vi skrives!! 

En liten titt før og nå!

At jeg elsker hjemmet mitt er jo ingen hemmlighet, det har jeg nok sagt flere ganger her inne! Vi bor riktignok ikke i noe "slott", men vi har begynte å få det veldig pent rundt oss og det er en stolthet i seg selv! 

Planene for hjemmet vårt er mange, men som sagt-ting tar tid! Vi bor oss jo inn vi også og ser hele tiden hva vi merker vi trenger, ønsker og vil fornye ! Huset sin fasade er egentlig veldig "tregt" ... Huset ser firkatet ut siden det ligger i terreng, men potensialet i huset er så perfekt så når vi får gjort en og en ting vi har planer om vil det bli i våre øyne -- finest i verden!

For litt siden var vi i banken, tanken på å flyttet streifet oss siden vi begge to har vært ganske så "fortvilet" over mye av det som står igjen... Vi har gjort det meste inne ( bad i underetasjen står igjen) , men ute har vi fått -RØDTLYS på kledningen vår! Ikke alt, men mye! Først fikk vi vite at kun noen planker måtte byttes, så har vi hatt snekkere her som har sagt at her må det skiftes pga mye er helt råttent- UTROLIG  trist! Det å vite at du sitter med et hjem du elsker, men vet prosjektene ligger forran deg er rett og slett kjempe tungvindt!  Nå har vi planer om å få gjort ting, men alle som eier hus vet at slik som dette koster mye og verdien vi har fått på veggene er et par hundre tusen ++++ andre ting... For oss er jo kledningen i første omgang viktigst, men for å ikke bli for "gravd" ned har vi tenkt til å bygge søppelkassehus, port til uteboden +++ selv slik at vi kan få noe gjort i sommer.. Det jeg synes er trist med dette er jo det at man kan ikke se at ting er råttent før man går og slår i plankene på huset... Heldigvis er ikke alt like ille hele veien så vi skal nok få det til vi som andre! 

Uansett.... Mye er jo gjort også og det som er gjort har løftet huset MANGE hakk og må ikke gjøres igjen! *smiler* .... Alt er ikke svart hvitt så vi er veldig stolte når vi ser hva vi har skapt rundt oss og dette er jo vår fremtid og hjem vi har bestemt oss for å bli i!  Jeg skal bæres ut av huset og det mener jeg... Ønske om en større bolig ligger ikke der for oss, vi rekker jo så vidt over det vi idag har. haha.....

For litt over 2,5 år siden så huset slik ut: Idag ser det slik ut: 

Som dere ser, litt har jo skjedd, men er det ikke slik med hus da? At man har små og store prosjekter livet ut så lenge man velger å ikke bo i leilighet... (?) ..... Ikke vet jeg, tiden får vise! 

 

Ikke bare hvitt...

MEN, blenda hvitt!  Trappen har fått seg et par støk med hvitmaling og det ble så utrolig rent og pent! Huset blir sakte, men sikkert bedre og bedre ute også.. Hans og jeg må ta ting av egen lomme hele tiden og da må vi tenke over hver ting som blir gjort ute og være nøye på hva som blir valgt først! Å ha hus på nesten 40 år krever jo en el utskiftning og da må vi det steg for steg, det har jo ikke vært småtteri med dette huset frem til nå akkuratt, men lekkert og hjemmekoselig blir det og best av alt-det er vårt! 


Imorgen er det avsted med småtrolla og jobb - jeg håper dere koser ikveld og har hatt en fin kveld <3

Om ikke lenge...

Ja, selv når det er grått og trist ute har jeg et håp om deilig vær igjen! Jeg gleder meg sånn til å starte på små og store uteprosjekter og iveren etter å begynne er STOR! Jeg har bestilt noen nye stoler til bordet ved grillen, men det som helst skulle vært her igår kommer nok ikke før om en ukes tid. Så det er bare å smøre seg med tålmodighet! 

Jeg har så smått startet  å ordne litt ute, men pga været tar det tid synes jeg! Ryggen min er heller ikke med på å gjøre ting enklere så her gjelder det å være tålmodig uansett hva.  Det har vært netter med frost her så jeg håper og tror at de nye blomstene ikke dør ifra meg! 

Litt nytt har jeg likevel klart å plassere ut på verandaen jeg klarte til slutt å plassere de lekre korallputetrekkene mine og jeg bare ELSKER fargen, så frisk og deilig ! , Nå kan sol og sommer bare komme så jeg kan fortsette! 

Korallputetrekkene  finnes HER i nettbutikken. 

De nye lyktene finnes HER og HER i nettbutikken, tøffe og enkle perfekt til inne og utebruk! Ryggen min tar nesten livet av meg idag, jeg aner ikke hva det er, men jeg tør nesten ikke nyse for da smeller det til i hele nakken på meg, uff!! Det som er så rart er at det sa PANG så hadde jeg smerter, uten noen form for forvarsel! Uff.. Jaja, jeg har akkurat tatt meg et par smertestillende så jeg får satse på at det gjør litt nytte for denne "skrøpelige" kroppen.. 

Deres dag håper jeg har vært perfekt, tenk at vi allerede er inne i den første uken i mai! 

Slavearbeid, eller.. Barnearbeid?

Neida, det er ikke så groteskt som det høres ut som, men idag har ungene måttet bidra med dugnad ! Mathilde har feiet, Oliver, ryddet, perfekte oppgaver for små røverunger som ELSKER å få små oppgaver her hjemme.
Hans fikk løftet spisebordet opp på verandaen og hugget ned begge de store stammene , nå virket tomten brått MYE større! Vi skal finne oss en mindre spisegruppe utenfor stuen så alle de store stolene flyttet bort på langsiden av huset! Det å ha en mindre gruppe for oss blir helt perfekt , spesielt når plassen ikke er så stor der. 

Vi savnet et større bord med mulighet for mange gjester så bordet ble 3,2 m -stort vel og merke! Hans skal kutte beina litt på bordet, jeg har feilmålt litt, men idag orket han ikke mer så vi satt det opp enn så lenge ! hihi.. Et kryss skal også under bordet, det er gjort klart, men ivrig som jeg er klarte jeg ikke vente med å pynte det frem til det er på plass- hihi... 

Nå skal jeg straks legge meg... Jeg håper dere alle har hatt en deilig dag... Imorgen er det på´n igjen med nye ablegøyer , vi skrives! 

Varm i pæra!

God søndagskveld alle sammen! Sjolahopp som dagen flyr! Idag har jeg glemt dere helt bort, jeg har nemlig pusset,vasket og beiset verandaen og nå er jeg så fornøyd! Jeg tok tipset deres til meg og startet idag og været idag har jo vært helt upåklagelig, strålende sol og blå himmel!  Verandaen var rett og slett gyselig, jeg skal ALDRI male en platting hvit igjen, jeg vet nemlig ikke om noe som blir fortere stygt enn det.. Huset vårt er jo hvitt med rød takstein, så valget ble en rødelig beis for å ikke bryte med for mye farger rundt huset. 

Imorgen skal det beises for 3.gang og deretter er det bare å få på plass hagemølene og nye blomster!  Jeg skal ha en skikkelig maskulin hampton stil med litt av det maritime til! Jeg vil jo gjeren at uteplassen skal være like pen som innsiden av huset så jeg bruker heller litt tid så alt blir skikkelig og ordentlig! 

2.strøk er tatt, se så pent det har blitt!  Alle de nye putene mine skal flytte ut på verandaen, de finnes under nyheter i nettbutikken, så er du giret på RÅ fine puter er det plassen å ta en titt! 

Imorgen skal dere få se resultatet ferdig! Gjett om jeg gleder meg for dette blir altså SÅ lekkert! 

Jeg håper dere alle har hatt en fin dag,for ikke å snakke om helg! Vår har vært helt tipptopp! 

Blue heaven !

God onsdag! Herremin som tiden flyr, hvor blir dagene egentlig av?  Idag har Fredrikstad blad her og tok bilder og film fra huset vårt, ille stas vettu! Jeg er jo veldig fornøyd med hjemmet vårt så det er alltid stas å vise det frem! 

Jeg lovet dere mer bilder igår, vi fikk opp liftgardinene og når Hans holdt på med det flyttet vi litt på møblene og igår prøvde jeg å ordne det til mens vi hang opp, alle trodde jo jeg hadde gjort om! hihi.. En kort liten minimakeover, men slik ble det .. 

Nå som liftgardiner er oppe, møbler på plass- for ikke snakke om vår nye godstol har det blitt skikkelig vår her! Masse deilig lyseblått her flyttet inn, ennå skal andre nyheter også på plass, men dette måtte bare opp og frem <3 

Sjekk denne stolen- helt STUP forelsket jeg!!! Den kommer i nettbutikken ikveld! <3  

Nå skal jeg gjøre litt lekser med småtrolla mine, jeg håper dere har hett en flott dag, ny kategori i nettbutikken er laget frem til vi får opp den nye nettbutikken og i den ligger noen nyheter allerede! 

Klikk dere inn å trykk dere hjem noen nyheter <3 Vi skrives mer etterpå! Nyt dagen <3 

 

Planlegger for fult!

Tenk at vi nå er ferdig med påsken og er godt på vei inn i april mnd! Vel, tiden går FORT !  Vi startet dagen idag med å gå oss en tur ved vannet, deretter var det hjem for å lære Mathilde å sykle!  Mathilde har ikke turt å sette seg på sykkeeln, hun har rett og slett fryktet den siden sommeren 2013! Nå var hun endelig klar og gledet seg til å gi det et forsøk, etter 3 harde timer hadde hun knekt koden og syklet rundt om om hun aldri skulle ha gjort annet!  Jeg er så stolt av henne, det at hun turte og prøvde igjen og igjen uansett hvor vanskelig hun syntes det var gjorde meg så utrolig stolt av henne! Hun hadde en opplevelse for et par år tilbake som har sittet dypt i henne og fremfor å sykle har hun tatt sparkesykkelen, nå har hun tatt motet til seg og lært seg det hun fryktet mest! 

Når vi var ute kunne jeg ikke overse hvor stygt huset har blitt.. Vinteren har virkelig satt sine spor på alt og jeg gleder meg til å starte på små prosjekter ute for sommeren ! De større prosjektene skal også igjennomføres, men her må vi ta en ting om gangen og kose oss mens vi  holder på ellers blir det aldri noe greie på! haha.. 

Jeg og Hans skal snekre skillevegg, benk, utebord og utekjøkken, samt søppelkassehus og port til boden, dette er ting vi klarer selv og som ikke koster allverden, og moro er det! Jeg skal spyle hele huset og male muren , samt få noen til å male listene ved taket ! Og i tillegg skal jeg spyle verandaen og beise den rød-brun! Siden vi har rød takstein på huset kan vi ikke ha sort beis .. Jeg føler vegger og rekkverk skal være likt, samt tak og platting.. For mye farger blir bare rot- haha.. 

Inspirasjonen min henter jeg her! Iår skal jeg hamstres slike runde buxus eller hva de heter! Er det noen som vet når jeg kan plante slike for sessongen? Jeg tenkte å dra ned på fredrikstad blomster å høre litt, de er de flinkste på alt som har med blomster og gjøre så jeg handler aldri noen andre steder omtrent! hihi Flere enn meg som gleder seg til sommertider? 

Vel, nå skal vi snart komme oss av sted på kino med småtrolla! Det er ennå noen timer igjen av påskeferien! 

 

My home 2012 VS 2015

Dere har spurt om et "samlet" innleg på huset før og nå, jeg har jo vist dere bilder før, men nå har jeg prøvd å ta litt bilder av samme vinkel + litt ekstra bilder som jeg alltid legger med. haha... 

Først ut er bilder fra prospektet fra 2012, slik det var før vi pusset det opp fra bunn.... 

Kjøkkenet var egentlig pent nok å se på, men upraktiks for meg, samt lite siden det var et eget rom med lite benkplass. Kjøkkenviften og skapehyllene var ikke nye samt det elektriske var skummelt.  Etter totalrenovering - vi snakke rom nye rør, el anlegg, vegger,tak, lister ,gulv,varmekabler, viftesystem +++ Fikk vi drømmekjøkkenet vårt! 


Stuen, stuen er L formet så jeg har alltid følt at jeg har hatt en liten "prøvelse" på å få spiseplasse til å bli "riktig." Stuen bestod av ferskenfarget stoffstrie, furu, gardinbrett, slitt ( men egentlig flott ) Parket og en NYDELIG peis.! Som jeg faktisk elsker selv om noen synes den er "gammeldags" jeg synes den er sjarmerende og litt "bløtekake" og det elsker jeg... Etter vi rev kjøkkenveggen og fikk åpen løsning ble det nytt tak i hele første etasje, nytt trapperekkverk, nytt gulv ,lister,taklister, nye vegger , el anlegg,dimmere,punkter , verandadør +++.


Vårt soverom før. lyseblå/grå maling ellers var det greit. 

Nye gulv, tapet, lister, nye strøk maling + el anlegg ble soverommet forvandlet: 


Walk in garderoben vår så slik ut, Nok et rom med masse furu som har har malt strøk på strøk. 

Walk-in garderoben ser slik ut nå og jeg ELSKER den! Litervis med maling, ny tapet, gulv og skaper har skap et helt nytt rom. 
Badet slik som dette.. :Badet nå, etter nye rør, el-anlegg,skapdørerr, kraner,fliser og innebygd badekar med dusjvegg: ( bildene er ikke så store, emn håper det går bra. ) 

Trappehallen nede var furu,furu og atter furu.. Dere ser en liten del av det lille toalettet også... 

Idag er det lagt nytt sissalteppet fra vegg til vegg, nytt el annlegg, tapet og litervis med maling! , Varmekabler med nye fliser på toalette, vask og tapet,el anlegg og hvitmaling  har gjort toalettet innbydene og i stil med resten av huset.  På rommet til Olíver har jeg satt opp ny tapet, malt vegger,tak og lister en ekstra gang og nytt sissalteppet er lagt vegg-til-vegg her inne også. 

Kjellerstuen var "nyoppusset", men bestod for det meste av furu den også ..

Kjellerstuen er idag delt i to ( av 27 kvm  er det delt av 9 kvm til et 4.rom ) 

Vi skal inn et smalt vindu der fatet henger idag, men det er ikke første prioritering riktig ennå. 


Utenfor var det kun en parkeringsplass og innhekket rundt hele huset. Etter drenering, nye ytterdører oppe og nede og graving slik at vi fikk en skikkelig gårdsplass ser det slik ut på trappen. Vi skal med tiden nå fremover skifte kledning, viduer , sette opp carport /garasje, hus til søppeldunkene våre og tak med søyler over inngangspartiet. 

Huset vårt har blitt bedre enn vi hadde turt og drømme om når vi begynte, men etter alt vi har gjort det siste halv året kan jeg ikke annet enn å smile, jeg er så stolt av resultatet! 

 

Jeg lurer på hvordan dere har det ? og tenkte å lage en hashtag #førogettehososs på instagram og jeg lurer derfor på om du vil vise ditt hjem før og etter (?) ... Kom igjen, det er jo så moro å se bilder av før og etter hjemme hos folk! 

 

Nyt søndagen, vi skrives! 

Igjennom tidene.

God lillelørdag alle sammen! For et vær, nå kan vi ikke akkurat klage,men jeg har likevel en ting å klage på -RYGGENMIN!! Igår fikk jeg massasje og idag emrker jeg det.. Filler´n altså, hvorfor kan jeg ikke lære og bli flinkere til å be om hjelp... Jeg må jo være helt "tett" når det kommer til bæring, jeg løfter jo rundt påd et som er uten hjelp og med den lille kroppe min sier det seg selv at det er VELDIG dumt!! Jaja...Jeg må jo lære jeg også... Uansett... 

Idag tenkte jeg å ta dere med litt tilbake i tid, tilbake til hvordan noe var "før" litt hvordan stilen min har vært fra 2011-2015.. Jeg ler litt for meg selv når jeg ser bildene, den gangen synes jeg nemlig dette var det råeste jeg hadde sett! Stilen min har endret seg utrolig, jeg har jo blitt mer sikker på min "greie" og jeg ser fortere løsningene nå enn før. 

Velkommen tilbake i tid! og året er 2011.. Tror jeg hadde min hvite "bløtekakestil" her.. Noe av den har jeg jo ennå... men dette var det fineste jeg viste om der og da... Vips sa det og mange utskiftninger etterpå .. Ting skulle være enkelt og "fabrikk" stilen slo til for fult.... 

Jeg tenkte ihvertfall ikke komfort når jeg ordnet denne spisestuen.. Men tøft synes jeg det var! 


Også var det tilbake hitt i  2012 da dere..  litt bløtekake igjen.. 

og 2013... 

Rart å se tilbake på ikke sant? 

Jeg er så glad jeg har blogget i alle disse årene for det er FANTASTISK moro å se bilde på bilde fra  før når jeg vet hvordan ting er nå..  Jeg ser likevel 2min" greie på den siten jeg har skapt ut av tingene jeg setter sammen og en rød tråd hele veien frem til en dag idag...  og det er ille stas! 

Et nytt møbel!

God kveld i stuen! Idag er jeg i lykkerus, nytt rekkverk til trappen kommer opp nå og det blir altså noe HELT annet, helt sjokkert jeg... Jeg har liksom nesten ikke klart å forstå det ennå, hjemmet vårt blir jo bare finere og finere og vi er så stolte!  

Vi rakk ikke bli ferdig idag, da dette må bli helt 100 % så vi blir ikke ferdig før imorgen, men jeg ser allerede hvor BRA dette blir! 

Før var den slik: 
Ting skal rettes opp med water, strammes og gjøres ferdig imorgen.. Men nå kjenner dere meg, jeg klarer ikke vente med å vise dere dette heller! Noen andre kjøp er også gjort ( vel, bare småtteri egentlig) men jeg gleder meg til å vise dere dette ferdig! Jeg er så glad når jeg ser at alt begynner å henge sammen, trappen har nesten vært sjenerende mot resten, men nå henger ting sammen! 

Jeg har nå ordnet det slik at ungene ikke kan falle ned frem til dette blir ferdig imorgen, en liten utfordring i seg selv så jeg er nå glad jeg har barn som nå forstår at man ikke skal leke ved trappen. Hadde jeg hatt en 1´åring nå hadde jeg vært stresssa... 

Nå skal jeg komme meg i sengen, vi skrives igjen så nyt kvelden! 

Snart er det tid for sommer..

Jeg savner sommeren og jeg gleder meg til å starte på den! Alle de deilige kveldene på terassen, alle planene for huset, alle turene på vannet , ja alt som skal skje denne sommeren gleder jeg meg til! Vi har jo mange planer i år og jeg håper vi klarer å gjennomføre noen av dem <3 Jeg kan nesten ikke vente til jeg fyller opp bilen med jordseker og blomster , det i seg selv er en sann glede! Også skal jeg beise verandaen vår oppe og nede. Jeg føler det er en "shabby" stil over den nå så den må gjøres litt "tøffere" - hihi... Med bildene fra ifjor kan jeg sitte å drømme meg tilbake <3 

Se så vakkert det er når det er grønt og blomstrende! 

Er det flere som gleder seg til sommer og sol? 

Vel, jeg kan ihvertfall nesten ikke vente.. Nå skal jeg lade opp batteriene mine litt igjen, jeg er så utrolig forkjølet så jeg går litt på halv maskin nå, men jeg har ihvertfall fått gjort unna litt i butikken idag og det ble SÅ fint <3 

Nyt kvelden, vi skrives <3

Happy weekend!!

Skrev ikke jeg at de var mandag igår?  Vet dere, jeg har ikke "system" på dagene uansett hvor mye jeg ønsker, de har en helt "sinnsyk" fart! Idag har jeg lagt opp en liste med ting jeg skal dele med dere, det er så mye jeg skal dele med dere fremover og jeg vet nesten ikke hvor jeg skal begynne. Det er vel "bare" å begynne, eller hva? hihi... 

Idag tittet endelig solen frem igjen, jeg bare nyter det jeg altså.. Sola kan komme oftere for min del, savner den når den reiser på vinter og nyårs ferie. Det å kunne knipse rundt med kameraet i dagslys og sol er best! Mørket , Nja.... det er vakkert med levende lys, men ikke da det blir best bilder akkuratt. Hans Kristian skal på julebord med gutta idag, så jeg har store planer om å nyte kvelden på sofan med film og null stress.. Stillhet i mitt egetselskap er så deilig, den indre roen jeg får da er rene aha-opplevelsen.  haha.. 

Uansett hva noen måtte mene, jeg elsker puter og så enkelt er det.... Men før det skal jeg skrolle over de siste oppgavene mine før jeg tar "helg" .. Jeg håper dere koser dere og nyter denne fredagen, det er jo snart jul! 

Klart for julen.

God søndag og 2.søndag i andvent! Nå har jeg akkurat kommet inn døren, jeg har nemlig jobbet litt på utsiden av huset! Uff, jeg synes denne årstiden gjør veggene så stygge, huset burde jeg "vasket" bedre når vi pakket bort sommeren, men uansett om jeg hang over rekkverket med svamp og høytrykkspyler har det blirr litt "grønt" igjen.. Usj.... Er vel været som gjør det slik tenker jeg, ser husene oppover gaten er slik de også så vi er heldigvis ikke alene... 

Vel, jeg har ryddet det jeg kan og nå er det klart for noen søte lys og julen. Jeg har satt sammen en enkel krans og fikk litt grønt opp på døren og side jeg ikke er noen blomsterdekoratør ble jeg nokså fornøyd med den vakre lille kransen min. 

( lyset ble 10 x mer gult i lampen på bildet enn i virkeligheten, hvorfor vet jeg ikke, jeg så det nå..)  

Nå er trappen klar for jul! Jeg elsker grønt iår og det får alt jeg ordner med "lide" av... hihi... Vel, nå skal vi på en liten runde, etterpå kommer småtrolla våre hjem igjen og det skal bli helt fantastisk!! Endelig litt liv i huset igjen! 

Jeg håper dere nyter denne deilige søndagen, det gjør vi! 

Before and after.

God søndag alle sammen! Vel, nå har vi kommet dit at vi er "ferdig" her hjemme, trappen gjenstår, samt vaskerommet, men ellers er vi ferdig inne med oppussingen og det er en aha opplevelse som ikke kan beskrives!. Resultatet er bedre enn jeg hadde drømt om og hjemmet er et helt annet. 

I 2012 så stuen slik ut. 

Her ser dere mot gangen og kjøkkenet. 

I 2014 ser det slik ut. 
Kjøkkenet så slik ut i 2012. 

Og i 2014 ser det slik ut: (pappen på speilet står på frem til det henges opp på veggen for å beskytte det) Hele huset har blitt pusset, rør, det elekstriske, gulv, tak, vegger,lister, kjøkken, dører - ja absolutt alt! 

Huset har blitt akkurat slik vi ønsket, ingen av oss ønsket oss et stort digert hus så vi ønsket å skape litt "penthouse-leilighet" følelse i hjemme og det føler jeg vi har klart! Alle rom er kompakte og henger sammen samtidig som vi har god plass, masse boder og lagringsplass.  Jeg føler ikke noe annet hjem kunne gitt oss noe mer. 

Et lite stykke kaos...

God mandag! Så er det en ny uke her og vi har startet på November, tiden går fort ikke sant? 

Jeg har idag fått kastet meg rundt og laget en sak til en artikkel som kommer på trykk om alt går som det skal. Jeg tror jeg har sittet stiv som en stokk i nesten 3 timer sammenhengende, men det er SÅ verdt det om dette blir noe dere kan se og lese også! Nå har jeg mange jern i ilden og jeg er så utrolig gira på å se hvordan de nye prosjektene nå går ( innenfor blogg og jobb) ..  Idag satt vi opp en ny "plan" og er jeg flink å følger den kan dette bli nokså spennende skal jeg si dere. 

Vel, tilbake til overskriften; "Et lite stykke kaos"... Dere forstår nok hva jeg mener, men nå er jeg så glad i hjertet mitt, endelig begynner huset å komme på plass og jeg har snart et hjem igjen. Ennå gjenstår ditt og datt, men nå som vi ser lyset i enden av tunnelen er det bare moro i forhold! Idag tenkte jeg å vise dere de nye møblene mine, disse kjøpte jeg meg for en tid tilbake, men jeg har måttet vente på at vi har blitt mer ferdig før jeg har kunnet ta det imot!  Igår pakket vi det ut av eskene våre og idag står det alt på plassen sin! Valget jeg har gjort i møbler denen gangen har vært nøye gjennomtenkt. 

Jeg har nå valgt en stil i huset som er meg og Hans på alle punkter og da har prikken over I´n vært møblene. Her bestemte vi oss for heller ´få store ting enn mange små. Jeg har før fått huset litt "overlesset" og denne gangen ønsket jeg ikke å la det skje. Derfor valgte vi å velge store møbler i ca samme farger, linjer og heller bryte med noe tekstil.  

Her ser dere en liten smakebit. Ting står ennå litt på skakke og på hverandre, men vi er som sagt ikke ferdig. 

Sidebord og spisebord finnes HER og HER. 


Idag eller imorgen kommer den nye trappen og deretter kan moroa begynne med den , nesten litt uvirkelig at dette er samme hjem, men vi er så utrolig stolte! 

Nyt dagen - etterpå skal jeg vise dere kjøkkenflisene og mine " must " på kjøkkenet! 

Vi skrives! 

Overtid!!!

God kveld i stuen! Idag har dagen gått alt for fort, jeg ble nødt til å gjøre om i butikken og ble derfor stående med dette i mange timer før jeg kom i 19 tiden. 

Her i huset labber jeg rundt i tøffler, ullsokker, ulljakke og tights og feier gulvet! haha..Slik er det når man pusser opp! 

Bekeplaten- wiiihiii!! 

Til tirsdagen er vi så å si ferdig med det som er, da står litt igjen, men HEI!!!  Nå skal det snart styles og jeg gleder meg!! Håper dere også gleder dere til å se ting ferdig satt sammen her!!! Vi ( Hans og jeg) sprekker nesten av stolthet!! 

Nå skal jeg fortsette å feie.... Nyt kvelden mine vakre! 

Panlevegger!!

Nå er veggene straks feridg satt opp og jeg sitter med et stort smil over hvor pent det blir her hjemme. Vi lever i et hjem blandet med støv, rot og spenning!  Jeg går bare å gleder meg til å bli ferdig, ihvertfall med sagen, for å leve rundt plast og støv er jeg en "smule" lei nå. Enda godt vi snart er ferdig med det grove og kan begynne på moroa! 

Mange har lurt litt på om jeg kan skrive litt om tankene rundt valgene vi har tatt og skal gjøre. 

Huset vi bor i er et typisk 1979 block wathne hus som har blitt satt opp uten noe ekstra og etter 35 år, sier det seg selv at ting må fornyes og omgjøres..

Vi har valgt og bytte ut kjøkken, vegger,tak,gulv,dører, legge varmekabler, få opp spotter, ny trapp, gulv i underetasje, toalett, ny vaskerominnreding, rive vegger , bytte veradadør , ny loftluke +++.  Huset blir helt nytt og beregnet for år 2014. -DEILIG! 

Veggene blir kledd inn med panelplater, her har vi valgt litt ekstra fine og tykke. Taket blir lektet og spotter blir lagt opp, samt nye punkter og deretter kledd inn med panelplater i taket. 

På gulvet har vi valgt en mørk mocca farge, det fordi vi synes det skaper en lun og god følelse ettersom vegger og tak blir lyst.Vi har bodd oss inn et år sammen nå og valgene for huset har vi tatt sammen. 

Noen bilder fra kjøkken og stue, her ser dere litt av resultatet så langt! 

(kjøleskapet er ikke noe vi skal beholde, men det nye var et par dager forsinket så jeg var avhegig av å ha dette så lenge nå.) Imorgen skal jeg vise dere litt mer bilder enn dette, men her i huset går timene VELDIG fort når vi holder på! 

Nyt kvelden og natten! 

Fremgang i heimen.

Litt stille har det vært her idag, dette skyldes at jeg har hatt en dag med mange ikke-jobb oppgaver. Det er ikke ofte jeg tar dagen fri, men idag har jeg valgt å gjøre det , for de siste dagene nå har vært veldig "rare"... 

Min kjære gode morfar ligger nå på dødsleiet og har kun timer igjen før han ikke er blandt oss lenger. Det at han skal forsvinne fra denne jorden har vært en bevist tanke der hele tiden, men når det skjer er det noe helt annet. Jeg merker jeg er litt "utenfor" meg selv idag og håper jeg snart klarer å samle meg litt igjen. Morfar har blitt hele 86 år, men for meg er dette ufattelig vondt uansett og det er nå alle de gode stundene og minnene kommer og sprenger seg rundt i meg. Jeg er så takknemlig for at jeg har fått nesten 26 år med morfar, samtidig som jeg er lei meg for at jeg kunne ønske jeg fikk flere. 

På litt over et år nå har jeg opplevd så mange nedturer i livet mitt at jeg nå håper at de gode tingene kan komme litt tettere nå enn før og ta vare på familien min. Jeg har mistet onkel,tante og morfar på et år og itillegg til dette har jeg sett familien min miste livsverket sitt, gli fra hverandre og komme sammen igjen. Jeg vet ikke hvor mye vi mennesker er skapt for å takle, men en ting er sikkert vi lever kun en gang og vi må ta vare på hverandre.  

Ting som er "døde" har så liten betydning når du ser mennesker rundt deg har det vondt og forsvinne. Vi lever en gang og det er kun nå vi kan være der for hverandre. Et godt og hjelpsomt hjerte veier mer enn alt annet her i verden så å være tilstede helhjertet er vitkig. 

Denne kvelden er vond for meg, jeg vet nemlig ikke hvor lenge det er til morfar er helt borte, så jeg prøver å få hjemmet vårt på plass så jeg kan tenke på noe annet. Morfar har heltiden vært så stolt av meg og det jeg har fått til med Villapaprika, han elsket å være "stjerne" for 2 minutter når han fikk være med på en episode "unge mødre" og hver gang jeg var i avisen eller bladet tok han godt vare på dette- han sa for bare noen uker siden at han så gjerne ville se butikken min igjen og det rakk han dessverre ikke. 

Alt jeg skriver nå blir bare helt rart, men jeg er bare et menneske og merker jeg er litt fra og til rundt meg selv idag. Den ene timen sitter jeg å ler og snakker om alt mulig rart og i neste minutt er jeg lei meg og litt fraværende. 

Vel, Imorgen har Hans heldigvis fri så da skal vi holde på her i heimen, få ting opp og mer satt sammen, det er utrolig hvor lang tid ting tar,samtidig som jeg synes vi er veldig raske!  Det er STOR fremgang hver dag og fra igår til idag er flisene på plass og gulvet helt ferdig, taket på kjøkkenet tatt ned og panelvegger begynt å se dagens lys! 

Gulvflisene i gangen ble 10 x bedre enn jeg hadde trodd!!! De skal fuges imorgen og jeg er så glad valget falt på disse 30x60 flisene i sand/grå fra flisekompaniet.

Jeg kommer "sterke" tilbake imorgen og ønsker dere alle en deilig og flott kveld <3 Ta vare på hverandre. 

FREMGANG!

God kveld godtfolk!  Nå går det fremover her og imorgen begynner vi på kjøkkenet! Gulvet kommer på sin plass, Hans må opp å hente de siste få kvadratene rett etter jobb imorgen og deretter begynner kjøkkenet å se dagens lys!   

Vel, jeg har malt idag, og skal male den siste veggen nå får jeg tar kvelden. Veggene i gangen blir sorte, flisene blir lyse beige og resten av huset blir lyst! Jeg ønsker å få frem knaggene skikkelig å føler at alt kommer mer til sin rett med mørk bakgrunn. I butikken er veggene sorte og knaggene som vises frem ser 10 x finere ut der enn på de hvit/beige veggene her hjemme hos oss per dags dato... Dere får et litt "dårlig" inntrykk nå, men jeg skal vise dere resultatet når lyset komme rinn alle vinduene, det blir nemlig råflott!!! 

Panelveggen som er hvit på dette bildet blir også sort... og her har vi planer. El-brytere og lampen i gangen blir byttet ut, vi skal ha spotter, nye brytere og kontakter så gleder meg stort!! 

Sjekk det gamle gulvbelegget da.. Sikkert flott og moderne en gang dette, men jeg lo så tårene trillet når jeg så at de hadde hatt "korke" gulv... Det er liksom så ille 70/80 tallet! hihi..... 

Ting går fremover og snart kommer ny trapp! jeg gleder meg!!!! Vel, et par av knaggene jeg ser for meg er disse.. 

HER. Og HER. Nå får jeg fortsette! Gleder meg til å vise mer til dere imorgen!!! Wiiiihiiiii!!! 

God søndag !

Her går det unna, vi har ennå MASSE igjen, men nå har vi kommet langt! Jeg skal snart begynne å male veggene i gangen før elektriker og murer kommer imorgen. Hans har nå rivd opp hele gulvet og igår gikk hele kjøkkenet ut! For en rar opplevelse det er å se det du har hatt som kjøkken i et par år blir skrudd ned og tomme vegger står igjen! Moro er det med det, for de som har bod her før vet jo hvordan de har hatt det i tidens løp, men vi som ikke har det har fått se tapet og gulvbelegg tilbake til 1970/1980 tallet... 

Når veggen gikk ble det SÅ lyst og åpent! Og gleden er stor når jeg ser at det å ikke ha valgt overskap på veggene ved vinduet og vifta har vært et smart valg! Vi lever i kaos, men vi koser oss faktisk veldig! Igår  kvled tok vi med ungene ut og dro på badeland og deretter fikk de velge middag som såklart endte på pizza. hihi... Enda godt vi har barnerommene og kjellerstuen å bruke til de små i underetasjen! der har vi koblet opp alt så de ikke mangler noe! Og papp tallerkner blir sendt opp og ned i rekordfart! haha...

Litt bilder underveis!

Her røsker vi opp resten av de to "gamle" gulvene før resten skal legges.  Plutselig fikk vi 2 cm høyere takhøyde!  

Radonvifta går igjennom veggen som var mot kjøkkenet, vi skal ta bort den siste bjelken, men radonrørene må stå igjen, da det blir for kostbart og flytte det. Heldigvis bygger det bare 70 cm ut og 15 cm i dybde så vi bygger veggen inn i kjøkkenet. Kjøleskapet blir da på siden det står, bare inntil og høyskapene kommer inntil på andre siden. 

Kjøkkenet er borte, det er så rart! 

Åpeningen til gangen er forstørret med 10 cm - en herlig følelse å få vekk døren som rett og slett bare har vært i veien! Vel, mer bilder kommer etterpå, nå må jeg bære ut litt mer søppel!!! 

Da er veggen vekk!!

Jeg har fått STORT hus!!! Eller større plass ihvertfall, uten å bygge på å greier!! Imorgen kommer Elektriker og utfordringen er jo å få fjernet den ene stål"ramma" som går igjennom huset, ihvertfall prøve.. Den er så å si flat så om vi får snudd den kan vi skjule den i skapet faktisk... Utrolig hvor mye som gjemmer seg bak "skjulte" vegger. haha.... Som dere ser skjer det mye her hjemme, det ene drar med seg det andre, sånn er det vel bestandig , eller hva?  Vel, mere bilder imrogen nå STUPER jeg i seng! nattinatt! 

HOo jeg er bygmester BOB...

Trallalaaa, trallalalaaaa... ( g.r.l ugly heart) Her synger jeg så høyt mens jeg river at lungene mine nesten eksploderer-stakkars naboer!!!! I verdens styggeste og deiligste joggedress! Noen som vet hvajeg mener? haha...... Et brekkjern, litt vegger, en hammer-trenger jeg si mer?  Idag har jeg rivd og faktisk storkoset meg med det! Jeg vurderer nå å bli river jeg nå, for det ville passet meg midt i blinken. haha... Idag har jeg også vært hos fargerike og valgt meg ut ny tapet til gangen i kjelleren og til Olíver sitt rom- for en servise - upåklagelig!! Og dere, jeg har handlet maling, ut fra en tapet.. Den er sort, men ikke sort slik som typisk maling, det er et fint skimmer i den, og den skal riktignok bare på to små vegger!! Jeg skal vise dere etterpå !!! Den kommer til å passe perfekt til de nye flisene vi skal ha i gangen! gjett om jeg gleder meg da!!!! 


Imorgen er det på´n igjen med pakking, idag har jeg sittet 3 timer å svart på mail, men da var det nok, hodet mitt gikk trillrundt! Også har jeg lagt opp løpet for de neste dagene!! 

Jeg har tatt masse bilder til dere, men jeg må tømme maskinene min, den vil ikke legge inn flere bilder nå, den har for mange tusen så tenkte å gjøre det nå.(plis gi meg noen flere timer idag) -hoho..... Så hold-on...Det kommer masse bilder etterpå!!  

 

Jeg må bare..

Nå begynner ting virkelig å falle på plass her i heimen, selv om vi bare har lagt gulvet i halve stuen er jeg så fornøyd og at jeg har en kjempe flink samboer er INGEN tvil! Han er så nøye,presis og flink og jeg står sidenav å heier på han-haha.. Jeg får ikke lov å røre noen ting og kan så å si ikke snakke til han når han jobber fordi han tydelig er konsentrert.. Men dere se på resultatet... Herremin som jeg gleder meg til å få opp panelvegger, tak og lister så jeg kan "flytte" inn alle de lekre nye møblene jeg har bestilt til oss. Jeg teppebomber dere nesten med bilder av gulvet, men jeg er såååå fornøyd at jeg klarer ikke stå imot!  Jeg blir bare mer og mer stolt jeg altså! 

Nå skal jeg legge meg , imrogen er det masse jobb og en hel haug av riving som skal skje når jeg kommer hjem! Nyt kvelden, vi skrives! 

Jeg jubler!

Nå er vi i gang og Hans har alt fått opp alt det "gamle" gulvet i hele tv kroken, det blir så lunt og trivelig med det nye. Det vi har hatt oppe skal legges nede i bodene slik at det blir pent i begge etasjene her i huset.  

Vi skal ha opp panelplater og paneltak så det å se det endelige resultatet gleder jeg meg veldig til. Samt at vi får innebygd tv seksjon med skaper og hyller fra tak til gulv og skikkelig vindusbrett i vinduet i tv kroken skal bli en sann fryd!  Trappen skal også byttes ut og tettes og trinna får teppe, slik at det blir mykt og godt å gå i den, ny loftluke skal opp, verandadør, lister rundt vinduer - ja så å si alt skal bli nytt. Det å bo i et hus som har byggeår 1979 byr på stadig nye overraskelser, men etter befaringene fra alt fra rørlegger,elektriker, snekere osv blir det nå endelig tipp topp og bare en sann fryd! To karer som har jobbet veldig, Olíver har vært en aktiv hjelper og storkoset seg med oppgavene han fikk, snakk om fornøyd gutt! 

 

Her ser dere fargen, gulvet er ikke "slått" helt sammen i enden så Hans ville helst at jeg skulle vente med bildene til han var ferdig der, men dere kjenner meg... Jeg er gira til tusen og måtte bare vise dere det! Mørkt deilig og mykt tregulv! Veggene ellers i hele 1.etasje blir lyse og møblene forutenom sofaen er lyse, men salogbordet,spisebordet og konsollbordet som flytter inn blir beiset i samme farge som gulvet, det samme gjør stolbeina på spisestua vår. Også har jeg kjøpt 3x4 m lyst teppe med skinnkant som skal i spisestuen og i stuen, så om noen vil ha mitt gamle salongteppe i ull ( det er litt flekkete så må vaskes) så er det bare å hente det !! haha...

 

Nå skal jeg snart se "drit seint med edel" eller hva det heter før det er sengen og deretter jobb imorgen tidlig! 

Nyt kvelden vi skrives på! 

Til salgs!

Nå har vi kommet dit i prosessen at møbler selges! Vi selger så klart det vi har om vi må sende det og er det noen som vil ha fine møbler til fin pris anbefaler jeg å slå til. 

Disse nattbordene/mini kommodene sleger jeg for kr 2000 stk. Disse koster ny 3500. 

Sofaen dere ser ryggen på selges for kr 9000,- Så god som ny . Finnes HER nettbutikken med flere biler og mer info, denne har vi også ny i butikk. 

Salongbordet jeg har "laget" selv selger jeg for kr 900,-  det er helt og fint,samt veldig solid. 120X100 cm 

Spisestuebordet selges for kr 7000,- 

Konsollbordet jeg laget selger jeg for kr 500,- 

Er noe av dette av interesse, kontakt meg på tlf 46641748 . 

Nyt dagen, vi skrives! 

 

Klare for å bli med?

God søndagskveld!

Da er vi på plass i sofakorken etter en dag med litt jobb. Vi kom fra Blefjell i 14 tiden og dro da vidre på jobb etterpå, jeg hadde en god del som måtte på stell til imorgen og måtte derfor kaste meg litt rundt. Nå er kvelden her og vi har alt sittet å lagt opp løpet for ukene fremover! Denne uka starter vi på oppussingen, vi har så mye som skal gjøres og faktisk like gira begge to... 

Nå skal nye panelplater opp og tv-skap seksjon opp ,samt gulv og tak, deretter beveger vi oss vidre mot kjøkkenet som blir en fryd for øyet! Veggene rives så snart vi er ferdig i den ene enden og da starter vi på prosjekt kjøkken. Fra stuen vil det bli en list mot gangen pga nye fliser. Døren ut mot yttergangen rives bort, samt karm og list,deretter kommer varmekabler og fliser  slik at vi får en skikkelig hall med "god" plass. Jeg vet at alt forandrer seg veldig her hjemme og gleder meg veldig! Bare det å få opp ny trapp- herremin det blir prikken over I´n det! 

Trappen vil bli slik som dette fra underetasjen og opp, rekkverket blir det samme det også, bare litt tykkere og helt hvitt så klart! Kjøkkenet er valgt og valget falt på dette: 

Vi skal ha andre knotter og benkeplaten blir i mørk tre, slik som gulvet vi skal ha. Vi får hvit porselenvask og matchende fliser, sidebyside kjøleskap, vinskap, kaffe,mickro integrert,samt oppvaskmaskin og stekeovn...  Tror dere jeg er gira eller!! Vet dere, jeg er nesten kvalm, så gira er jeg! 

Vi får tykke taklister i hele huset, gulvet som er i stuen nå blir  flyttet ned i boden og en skikkelig walk in garderobe blir ført opp rett innenfor det kommende badet! 

Vel, jeg har nå gått i innkjøp av annet og i har også valgt oss ut en ny sofa-mondul! I mocca velour og salongbordet blir et helt nytt fra Villapaprika! Nye velour gardiner skal også opp, men jeg skal dra å se på farger og kvalitet den kommende uken.. Masse nytt fra Villapaprika skal inn og jeg gleder meg til å vise absolutt alt til dere! 

 

Klare til å bli med på denne reisen? 

Jeg skal dele bit-for-bit med dere og dele tips og priser jevnlig.. Flere som pusser opp! ? 

Nytt hjem?

Idag ble leiligheten "endelig" solgt!  Ettersom vi i sommer kjøpte huset sammen her i Rødåsen var det jeg som måtte gå inn med all kapital i huset siden Hans hadde alt liggende i leiligheten sin og av den grunn har ting som vi har ønsket å få i "bedre" stand her hjemme måttet vente. Jubelen var derfor stor når vi idag fikk budrunde på leiligheten og den gikk langt over takst! Nå skal alt som vi har snakket om å gjøre,gjøres og vi ønsker å legge pengene i hjemmet vårt.  Nå skal først og fremt kjøkken ned og nytt opp, nye gulver i hele 1 etasje,  ny trapp(delvis), nytt bad i kjelleren og pga noen gode "hjelpere" der ute blir ikke dette så veldig dyrt som det høres ut som! 

Imorgen skal vi dra og se på kjøkkenet, siste valgt blir da tatt... Noen som har noen tanker om hvordan kjøkken de tror vi kommer til å sette opp? Etter mye fram og tilbake er dette stilen vi begge har falt på... Kjøkkenet skal passe til huset og være en plass vi skal være på til en hver tid, så her skal det bli kjempe hyggelig! Vi har valgt å legge nytt gulv pga vi skal rive vegger og det gulvet vi har idag er ikke av beste kvalitet. Så nå skal vi velge alt med omhu... Vi er ute etter å velge "varige" ting som holder år etter år og har derfor startet å sjekke hvem som har best priser hvor.... Vi skal bruke god tid så det er bare å være nøye! Veggene skal bli kledd med panelplater og taket skal få panelplater det også, så selv om vi river vegger å åpner skal det bli lunt og koselig ! Tro meg! 

Er det noen av dere som forresten vet om og har erfaring med noen flotte gulv? Gjerne mørke? Pris og plass? 

Jeg tar imot tips med stor takk! 


 

Her er det idolkveld, med to små unger som danser og synger på stuegulvet! 

Nyt kvelden, så skrives vi! 

Beige, grått eller en blanding?

God søndag godtfolk!!! Her har det gått unna idag.. Jeg fikk plutselig noen timer "fri" og diver derfor å maler!! Vi har bestemt at vi skal ha et lite avbrekk fra det hvite, og når alle møblene er lyse føler jeg ting går litt i hverandre med helt hvite tak,lister og vegger! Dette kan vi trygt gjøre for vi bestemte at den fargen skulle opp med nytt kjøkken! Men, hun Camilla klarte ikke vente så hun startet litt før alt annet!! Vel, en jobb "mindre" når kjøkkenet skal opp, haha.... Fargen ser noe mørkere ut enn hva den er, men dere skal få se et bedre bilde etterpå ! 

Gled dere til resultatet, den blir kanon!!! 

 

God kveld fra Rødåsen....

Så var nok en dag omme. Idag har jeg vært sammen med småtrolla mine, siden det var siste dag før sfo starter for fult igjen bestemte vi oss for å kose oss litt ekstra! Film, baguetter og kos uten noe som helst jobb forran meg. Det er en gang de er små så det gjelder å nyte tiden med dem så godt det lar seg gjøre! 

Nå skal Hans og jeg diske opp med middag- taco står på menyen. Vi har besøk fra Averøya nå og ungene er i 110! Søskenbarna krutt er vel hva man kan kalle dem... 

Litt stæsj har fått komme frem og jeg nyter bokstaveligtalt at høstnyhetene har begynt å komme! *jippi* 

 

Se så søte da, dere.. Dette er det minste fatet, men jeg har falt pladask jeg altså! Lite å nusslig!! Finnes HER i nettbutikken. 

Gjesterommet har endelig blitt ferdig.. Og jeg er så fornøyd. Vi skal på ikea og kjøpe et par skap til som jeg skal ha der inne, slik at vi ikke låser oss til en løsning der blir det et rom nr 4 her i huset. Veldig kjekt! 

Og her i huset skal alt passe sammen så jeg gikk for striper her som på vårt soverom.. Bare elsker at det er litt "hampton" preget i fargene.. I love it! 

Vel jeg får hjelpe til her , litt sånn "etterslep" på feriemodusen , men så har jo ikke alle kommet tilbake i hverdagen heller.. Nyt kvelden, vi skrives! 

 

 

Vi er straks i mål!

Vi kom i mål til slutt og nå kan dere tro dere kommer til å bli teppe bomba med bilder, tips, ideer, inspo -you name it!  Jeg bare gleder meg til å innrede barnerommene imorgen!  Jeg var i butikken å hentet litt nytt så nå klør det i fingrene etter å starte på moroa! hihi Handyman er det ingentvil om at jeg har, jeg tror han kan alt.. Han rister nesten litt på hodet av meg, men så synes han det er stas også at jeg ser slik opp til han! haha...  Se så fint det blir da, imorgen skal luster og malingen som er på resten opp.. Jeg tror nok jeg skal stå opp tidlig slik at jeg får unna all jobben før kl blir 10.  Dere kan tro det er ei lita jente som gleder seg stort til å flytte ned imorgen.! 

Nå begynner ting å falle på plass og deilig er det, hjemmet blir mer og mer oss! =) 

Mellom slagene!

God tirsdag! 

Her øser det ned, ungene er i lykke over at de bare får kose seg med alt de vil av is, lek og rommene sine! Mathilde flytter nå ned, Hans snekrer rom til henne.. Dette skulle vært gjort for LENGE siden, men når folk ikke holder det de lover tar vi prosjektene i egene hender! Og det er bare bra, for vi lærer og sparer masse på det!  Jeg skal snekre selv, tre bord faktisk! Jeg tror det blir dødsbra og jeg gleder meg til å se resultatet jeg får til slutt!  

Dette blir SÅ fint! <3 

Mer bilder kommer etterpå, dette er bare noen bilder tatt underveis!  

Vi sees - gled dere, dette blir kanon!!! 

 

ÅÅÅÅ sommer!

Nå snakker vi sommer folkens! Varme, sol, blå himmel, blomster- you name it! Jeg bare nyter at været er slik det er, for en syden tempratur! 34 grader kan jeg fort vende meg til. hihi... 

Jeg syssler og ordner ute i hagen og i bedda mine, blomstene vannes og jeg koser meg her jeg nesten svetter bort! 

Ingen plasser er slik som hjemme når vært er slik som dette- den beste plassen! 

Out door...

God kveld alle sammen! For en deilig dag dette har vært, for ikke å snakke om aktiv!  Idag har jeg vært hos NOMI for å hente hjem litt godbiter før helgen. Det er nesten umulig å dra derifra uten å ta med noe hjem, et STORT showroom fylt til randen av varer - drømmeverden for meg! Deilig var det også for jeg trengte litt inspirasjon og det fikk jeg masse av!  Utendørs hos oss skjedde det mye så BRÅTT stoppet det. Vi hadde 100 planer for sommeren, men så ble det til at Hans Kristian og jeg ikke orket å stresse noe mer med noe og gjett hva(?), da går ting mer av seg selv! Huset har fått seg en skikklig vask med høytrykkspyler, veggene et par strøk med maling, blomsterbeddene nye blomster og plenen klippet, hekken stusset, plattingen beiset, lekestuen pusset opp, bod ryddet og garasje tømt. Vi hadde store planer om å begynne på kledningen på huset rett over mai, men så fikk vi vite om de nye reglene til carport på tomten samt at vi fikk godkjent taket over trappen ute så da vil vi gjøre ting helt og samlet. Kostbart som det er blir det da ikke tatt før til neste år siden Hans Kristian selger leiligheten sin etter skolestart, men etter malingstrøket på huset smiler jeg bredT!! Huset har blitt KRITT hvitt! Hus til søppelbøttene og port til boden skal gjennomføres og idag ble verandaen vasket og ryddet!  Hans -Kristian monterte den nye grillen vår og jeg stæsjet rundt! 

Nå bare håper jeg været som er holder! 

  Hagemøbler og grill -Villapaprika (bord skeidar) Lykter -Villapaprika HER. Blå stjerne og mønsterputer-millemoi. Rød stripeputer Villapaprika HER. Pledd -Lexington - villapaprika   Er ikke  de nye lyktene lekre? 

 Om bare sommerværet hadde kommet for å bli hadde jeg vært lykkelig! Jeg blir bare mer og mer glad i den! 

God onsdag!

Så er det meg og det med tid da,dere.. Jeg hadde litt for knapt med tid igår og har helt ærlig vært litt sliten etter mye unødvending stress... 

Vel, nå har vi landet, eller jeg har landet og det er så deilig! Nå skal jeg bare kose meg og nyte sommeren. Huset har jo fått seg en real omgang med nyinnkjøp av blomster og vask etter at vi kom hjem igjen! Så nå er den lekre urna mi fylt opp med de flotteste hortensiaene! *smiler* 

Mannen i huset lager Taco! Håkon kommer på middag så nå skal vi kose oss alle sammen med skikkelig fredagsmat! Litt bilder er knipset til dere, et lite bildemarraton gjør vel ikke noe? 

Nyt kvelden, vi skal til byen, her er det glommafestival og ungene gleder seg til karuseller! 

 

Blomster og dilldall..

God onsdag alle sammen! 

Idag skinner solen, men vinden er veldig irriterende selv om det er lunt og godt på verandaen. Vi har fyrt opp grillen og skal kose oss med litt grillmat, det er jo noe av det beste med sommeren eller hva? 

Idag har jeg holdt på med alle blomsterbeddene våre, klippet hekken, raket og ordnet noe veldig ute, det er altså helt utrolig hvor fort alt gror her hjemme! Men, det finnes ikke noe vakrere enn blomster altså.. Det er noe jeg simpelthen elsker-blomste rog dilldall! 

 

Stjernepute HER. 

Juni må være den beste mndén når det kommer til det grønne, for det er jo da alt er på sitt frodigste! 

Når skal jeg fortsette med mine små prosjekter rundt om her hjemme, imorgen er det fri og det betyr kos og atter kos med familien!

Vel, vi skirves mer etterpå- nyt sola! 

 

ÅÅÅÅÅ-yes!!!

God kveld alle sammen!!! 

Idag har det gått i 110, jeg fikk unna jobb tidlig på morgenen og vært på shopping med svigermor! Og deretter har dagen bare gått slag i slag!  Noen dager går radigere enn andre og dagen idag var den dagen! Mureren var ENDELIG ferdig nede og nå står toalettet for tur til uka... PÅ lørdag henter vi vaskeromsinnredningen og gjør vaskerommet ferdig! Gjett om jeg gleder meg! Sann glede var det når vaskemaskinen ble koblet til og jeg kunne sette igang en maskin igjen etter 4 dager uten en eneste maskin! 

 

Og dere se på den lekre nye tapeten da, jeg bestilte denne idag og skal ha den på 3 rom her i huset- hva synes dere? Sammen med det jeg skal ha den til blir den perfekt så jeg gleder meg til å vise der. 

Idag blir det  "lite" fra meg, men sånne dager blir det når det skjer noe i den ene og andre enden og jeg ikke lander før kl er nr halv ti... 

Så pass på å kos dere vidre ikveld, så skrives vi! 

Bare slapper av..

God søndag ! 

Idag sov vi til kl var over 11 og har bare tatt det med ro etter det.. Vi var helt pumpa begge to og bare bestemte oss for at idag var det søndag! Jeg er jo sånn at jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke blogger nok, nesten så det knyter seg litt i magen min, men likevel er jeg litt sånn som jeg alltid har vært.. Avhegig av å ta det litt med ro og i mitt tempo... 

Om fredagen ble Lille Elliot født, Hans- Kristian sin søster fikk sin første lille bebis og han var helt NYDELIG! Tenk at nyfødte barn er så små, jeg har helt glemt at mine var så små... Og faktisk enda mindre.... Vel , vi fikk idag endelig møtt han og at man kan sitte å stirre seg ihjel er ikke å ta i.. Så vakkert og så smått! 

Nå har vi fått unna rotet her hjemme og ligger rett ut i hver vår ende i sofaen... Det er så deilig å bare være lat! Den siste uken har vært velidg travel i butikken og jeg har fått merke på hva det vil si å stresse over alt annet enn hva jeg skaper av arbeid selv... 

Før vi gikk til helg kom de lekre lyselyktene inn og jeg klarte HELGIDVIS å "safe" meg to stk, jeg simpelthen bare elsket dem! Litt maritime samtidig som de er enkle og romtantiske i stilen.. 

Finnes HER i nettbutikken 

Nå skal jeg nyte litt mer sofatid, men dere se på det nye rottingbrettet mitt da!  Det er STORT altså!!! 70 cm langt - haha-... Jo større, jo bedre ... 

Finnes HER i nettbutikken. 

Nyt søndagen vidre, brått kom Hans med sushi til meg.. hihi, jeg er så heldig jeg <3 

 

Det begynner å se ut som sommer!

For et vær da! Jeg simpelthen elsker det!  Endelig begynner uteplassen å ta form, blomstene flytter mer og mer inn i urnene sine og puter og pledd blir dratt med ut og lyktene fått plass!  Jeg bare håper dette været varer litt, for jeg vet helt ærlig ikke om noe mer behagelig enn deilig sommer og sol! Eller hva?    Her er det ennå mye som står igjen, men inntil vi kommer hjem fra Spania får det holde med det som er gjort tror jeg! Mulig vi begynner på søppelkasse huset, men det skjer ikke denne uken... 

Men gud hvor mye blomster gjør utav seg! 

For ikke å snakke om de lekre nye lyktene våre!    Hemplykt finnes HER og HER i nettbutikken. 

  De fineste nye hvite trelyktene finnes HER den himmelblå stjerneputen fra Lexingotn finnes HER.  I disse dager venter vi på ny gass grill, men en ting skal sies - det er ingenting som slår å få maten grillet på kullgrill! Den tøffe grillvotten finnes HER i nettbutikken . Jeg lo litt for meg selv når jeg hang den på lokket.. Den er jo bokstavelig talt like stor som den enorme grillen vår... haha 

Plenen skal en dag klippes nå og blomsterbeddene renskes for ugress... Idag har jeg overgått min egen frykt- herr edderkopp! Jeg har knipset de vekk en etter en, ettersom jeg lå på alle 4 under verandaen å prøvde å med ryddet litt ... Den ene falt i hodet på meg den andre skulle håndhilse... Hah... De fikk nok en reise igjennom luften de aldri vil glemme for en etter en knipset jeg de bort... Nå tror jeg ikke de tør å prøve seg på en liten stund.. haha,... Og stolt som jeg var av meg selv ringte jeg Hans-Krisitan og fortalte at jeg har overgått alt og alle!! Og påpekte så klart at jeg er tøffere enn han... For når det kommer til edderkopper er han pingle! 

 Med sommeren i vente kan jeg ikke klage, men en ting er sikkert, det er ALLTID deilig å pynte opp uteplassen...Den følelsen er noe eget... 

Nyt dagen, vi skrives! 

Et ønske om sommer.

Dette været blir jeg aldri klok på, uansett hvor mye jeg gjerne prøver blir jeg altså ikke klok... Kanskje fordi sommerønske er så stort! hihi Prosjekt verandaspisebord står nå på -to do, listen,men jeg er så umotivert til å dra frem ság at jeg er helt "kvalm".. Jeg er ingen handyman og han jeg er sammen med har ikke tid på en stund, så når det eventuelt skulle komme opp er det nok høst alt- haha..... 

Her gjelder det å ta sommeren bittelitt på forskudd og rømme inn igjen når det plutselig begynner å regne! Og for å gjøre dagen litt mer fargerik slo jeg idag på stortromma og handlet med meg de sprekeste knalle putene fra Villapaprika i Gant.... Jeg kan jo ikke si de ikke gjør jobben sin akkurat.. For synes det gjør de! 

Gant pute i sommerens hotte sterke farge! 

Finnes HER i nettbtuikken. 

 

Er det flere enn meg som venter på sommeren... Vel, jeg får vel bare smøre meg med tålmodighet så kommer den vel! 

 

En liten titt i huset..

Hei og hopp alle sammen!

Den siste tiden har jeg fått en del spørsmål om jeg kan ha et lite maraton med bilder av huset eller en film, vel noen film blir det ikke i denne omgang, men jeg har klart å sette sammen et lite maraton av bilder fra ulike rom i huset..

Håper du blir en smule inspirert av mitt lille "villapaprika" hjem!

Nå får jeg komme med av sted, men jeg håper du kanskje fikk noen små tips til hjemmet! 

Nyt dagen! 

PS! Jeg godkjenner kommentarer etterpå! 

 

Snart 1.mai...

Tiden går så fort, jeg føler akkurat at vi avsluttet mars og imorgen avslutter vi april mnd.. Idag kom de nye utemøblene våre, ennå venter vi på grill og spisebordet til stolene, men mye kom jo og stas er jo det! Jeg blir alltid i hundre når jeg får ting på plass. Siden Håkon tok med seg alt av utemøbler var gleden ekstra stor når vi ihvertfall fikk nye stoler og solsenger - herremin som jeg gleder meg til varme sommerdager nå! 

På Verandaen skal det bli MANGE deilige grillmiddager! 

Og vi gleder oss til familie og venner kommer å besøker oss her i sommer! 

Vel, her i huset kom akkuratt ungene inn døra og i dette øyeblikket er de straks ferdig i baddekaret ! De er i litt i hundre idag, for imorgen skal de sove hos Hans-Kristian sine foreldre for første gang og de har ikke snakket om annet enn snorkler og dykkemasker siste timen, samt kebab og tomatsuppe.... De har nemlig fått veldig maten imorgen selv og synes det er veldig stas! Olíver er litt tøffere enn Mathilde, men hun skal liksom likevel ikke være noen "pingle" så her sjapper de om hvem som får dykket mest! Hahah..... 

Hans-Krisitan bestemte seg frivillig for å vaske vinduer idag og jeg må si- mannen imponerer stadig! 

Endelig har pioner (eller hvordan det skrives )- kommet inn i butikken igjen og jeg fikk istad plassert de i vasen, jeg vet ikke om noen vakrere blomster om sommeren! 

Nyt kvelden og slapp av, etter imorgen er det fri og 1 mai! 

 

 

Mandag - yes it is!

En av de "siste" varme dagene på en ukes tid nå --- uff, så trist! Nå som varmen har kommet kunne jeg tenke meg å beholde den jeg da men.. men men, man kan ikke få i pose og sekk hele tidne heller. hihi...... 

Jeg har fått kommet meg ganske så ajour med mailboksen min, satt inn papirer og ryddet opp i bestillinger, nå er jeg klar for en ny mnd!  Vel, etter en hel del datajobbig kom jeg meg ut og fikk tatt litt bilder av den søte lille gruppen jeg har laget meg på verandaen vår.. Vi venter nye hagemøbler, men siden det er så pent vær ville jeg liksom ordne litt her hjemme slik at vi kan benytte oss av den deilige uteplassen vår. 

Jeg fikk "sniket" til meg en liten blomst idag også, det "stakkarslige" bordet mitt måtte jo få noe blomstrende oppå seg og hva er ikke vakrere enn en skikkelig følelse av sommer som det, det gir! En ting som er positivt med alle våre årstider er nok det at vi lærer oss å sette pris på sommeren når den kommer, høsten når vi kan begynne å fyre i peisen og tenne masse levende lys inne igjen, vinteren når vi kan ta med barna ut å gå på ski, våren når vi sakte men sikkert kan sette frem sykkelen igjen og sommeren når vi kan gå ut i gresset barbeint og merke at gresset kiler mellom tærene! 

Har du fått frem grillen og fylt opp urnene ennå?

 

Lekestua

God kveld i stuen - for en nydelig dag dette har vært!  Idag har vi jobbet med huset, som jeg nevnte tidligere.(!) Vi har klippet plenen, beiset plattingen nede, vasket huset og markiser, malt sprosser, samt lekestuen har fått seg et skikkelig løft! Nå gleder jeg meg bare til at vi kan fortsette slik at huset blir "perfekt" for sommeren!

Jeg tok noen bilder før jeg startet, slik at dere skulle få se hvordan lekestuen til Mathilde var før jeg begynte på den. 

Lekestuen før: 

Jeg vasket og skrubbet den ren, pusset den litt og deretter malte den i fargen sand på innsiden , så malte jeg utsiden hvit og beiset den bittelille plattingen hennes. 

Lekestuen etter: 

Når sommeren kommer litt nærmere skal en krakk og bord frem på den lille plattingen hennes, blomster og busker skal plantes langs veggen på lekestuen, tau skal henges opp slik at hun får en "tørkesnor" til dukketøyet sitt. En blomsterkasse skal under vinduet hennes og en postkasse og navnskilt skal forran. 

Et lite kjøkken fra ikea, et par knagger og en kappe til vinduet mangler, men det kommer fortløpende. 

Sakte, men sikkert kommer det seg her hjemme, men det er kjempe morsomt! Endelig er tiden her for å få gjort masse utendørs, så når varmen kommer enda mer nå skal jeg handle inn masse deilige blomster - jeg ELSKER blomster! 

Nyt kvelden- vi skrives! 

 

 

 

 

Sunday love

Åhh, deilige søndag, sweeties! Stått opp? Det har dere sikkert, for makan til vær å våkne til sier jeg! Idag står hus og hage for tur, det ser rett og slett ikke ut her og vi er i full gang med å planlegge den finste hagen ,verandaen og lekestuen, samt gårdsplassen i byen- haha, nå "tar" jeg i, men at det blir bra er ingen tvil. Endelig er tiden kommet  og vi kan starte med alt som skal gjøres; -hus til søppelkassene, ny kledning på huset, nymalt hus, port til bod, og innramming av gårdsplass, nye hagegrupper - you name it! 

Siden ungene reiser til Håkon noen timer idag tenkte vi å overraske med litt forskjellige for de begge to, malingen til lekestuen har stått å ventet siden ifjor , hellene til verandaen til mathilde ligger bak huset, gressklipperen skal frem og kantklipperen skal få kjørt seg, fotballmål til oliver skal opp- så nå skal vi brette opp armene å få "sjauet" litt! 

Mon´tro disse to blir glade, det siste vi gjorde før de dro til pappaen sin var å leke ute, så hagen ELSKER DE! 

Nå er det sommer i luften !! Endelig! 

 

Nyt dagen, bilder av et nydelig dukkehus kommer etterpå! 

God helg!

Her går ting unna om dagen, den ene dagen "spiser" den andre og jeg får ikke stått opp før kvelden er der igjen. hihi... Idag har jeg hatt en skikkelig "gjørerentdag" her hjemme, etter en påske uten noe husarbeid stod huset rett som det er på hodet. Og siden jeg ikke liker å gå til helg med møkkete hus, ble kroppen kastet rundt innenfor husets fire vegger idag!  Nye blomster ble handlet inn, det er noe jeg unner meg hver helg, en bukett med roser - finnes det noe vakrere,da dere? 

Tidløst, klassisk og enkelt! 

Nå skal kvelden nytes, vi skal en liten tur på krosness og slappe av litt- ungene kom til oss igjen idag og helgen skal bare nytes! Det håper jeg dere prøver på å også! 

Vi skrives imorgen! 

 

Tegn til vår..

Nå er våren virkelig her, denne helgen er det meldt knallbra vær og solen skinner fra skyfri himmel! Jeg gleder meg bare mer og mer til sommeren kommer og utesesongen kan starte for fult igjen! Nye hagemøbler skal på plass, ny grill,solsenger -huset skal få ny kledning, lekestuen til Mathilde skal shines opp , plattingen nede skal beises hvit, det skal snekres hus til søppel og papp dunk +++ Planene for huset er som kjent mange og iår skal mange gjennomføres! 

Dørene fra Fjellstad ble finere enn forventet - herlighet jeg er i *dør-lykke-rus!* hihi... Dørene kostet litt, men nå er det verdt hver enste krone,for de er endelig på plass! Hele huset sin "fasade" ble løftet, nå står bare søknaden om tak over ingangspartiet på kommunen, jeg håper det går i boks altså... Vel, jeg elsker huset mitt uansett og for hver ting jeg får gjort blir jeg mer og mer fornøyd! Med et hus på nesten 200 kvm krever det jo litt tid alt som skal gjøres, men hvem bryr seg om det når man bare koser seg med det(?)

Idag har litt lyng fått komme på plass i urnene, jeg har raket i hagen, vasket litt vinduer og fått gjort litt jobb ute. Gleden for å kose seg ute i dette deilige været var stor, for hva er ikke bedre enn å ha mulgihet til å nyte vært på sitt beste!

Endelig tegn til vår!

Vegglampene og lykten er fra Villapaprika og finnes HER og HER. 

Muren mellom trappe-trinna og husmuren skal males, men vi har blitt anbefalt å vente med dette på et par -tre uker ennå... Ennå noe å "glede" seg til!  

Også venter vi på godkjenning på car-port *håpe*håpe* .... 

Har dere fått startet ute ennå (?) ......   

Siden vi bor nærme vannet og er kjent for våre flotte skjærgårder her i Fredrikstad har jeg valgt å holde huset i en "sørlandsstil" i farger. Kledningen blir brei, med smale bord over, når den kommer opp, det fordi huset er "firkantet" og da ønsker jeg at kledningen skal være litt "løftende" for huset. Jeg bruker mye grått og hvitt ellers for å holde det litt "skjærgårds" -aktig og så langt føler jeg det passer huset aller best også...  

Nå får jeg komme meg til byen og butikken min, nyt dagen! 

 

Det skjer endringer...

God kveld fra stuen til alle dere! 

Nå har vi sittet å tegnet opp , satt opp lister og funnet alle oppgavene vi skal starte på her hjemme, og siden det " dyre" forutenom kjøkken innreding allerede er i boks er det mer det "enkle" som står igjen og bretter man opp armene behøver det ikke nødvendigvis å bli så dyrt heller. Vi skal gjøre det vi kan selv, så vi kommer nok til å måtte bo i kjellerstuen en liten stund.. hihi... Men , det er SÅ verdt det for dette kommer til å bli kanon bra! 

Det vi skal gjøre er følgende ; 

Vi har alt matrialene på plass til å tette trappen  ned til underetasjen, for deretter å male trappen kritthvit og legge beige teppe i den. Teppet vi benytter oss av i trappen skal vi også ha i "hallen" og gangen nede og det skal holdes på plass av sølv"stenger " i hvert trinn. Vi ønsker å legge teppe i gangen slik at det blir lunt og godt der det ikke er varmekabler. Rekkverket skal byttes, det er i dårlig stand idag så her har vi sittet å sett på "oppskrifter" på hvordan man kan gjøre dette best mulig selv. Vi ønsker å "løfte" helhets intrykket av trappen og gi den et litt mer "glamourøst" preg siden den er en del av stuen og det første man ser når man kommer inn døren her hjemme. Til et grovt beige vegg-til-vegg teppe tror jeg trappen kan bryte opp og gjøre det litt " vakkert" , en STOR ny lysekorne skal også henge i taket ned i trappen.... 

Inspirasjon til utrykket vi ønsker å skape til trappen er slik som dette; 

På rommet til Olíver skal sengen males hvit og alle veggen tapetseres , nye gardiner skal opp ( disse er alt i boks og har ligget i boden det siste året- endelig skal de frem) en ny hylle og skap skal inn, tvén skal på veggen og nytt skrivebord skal på plass ( så det gamle dere spør slik etter skal selges ) . Jeg ønsker fremdeles å holde den hampton -cottage stilen i huset så tapten skal være stripete og to STORE stofftavler skal opp i grå/blå.  Tapeten som skal opp er denne fra Borge; 

I kjellerstuen kommer en lettvegg opp og deler rommet i to slik at 10 kvm blir Mathilde sitt nye rom. Her er alt på plass allerede, det eneste vi må gjøre er å få opp lettveggen og tapetsere den i en rutete pudderrosa tapet. I taket skal det komme opp en takrosett jeg kjøpte på coop for mange år siden som hun skal få henge en liten minilysekrone fra mamma sin butikk .. 

 

Kjellerstuen vil ennå være på 20 kvm og sofaen i stuen skal flyttes ned , da får ungene en STOR og god sofa forran peisen og god plass til kompiser og venninner... Veggen som blir satt opp i kjellerstuen skal tapetseres på begge sider og i kjellerstuen skal en rutete Beige tapet opp fra Ralph lauren opp, denne går over i samme fargetone som de gamle arvede skjenkende våre fra mine oldeforeldre. 

Oppe skal vi rive veggen mellom stue og kjøkken så det blir helt åpent og sette inn et enkelt kjøkken med grov benkeplate og hvit porselensvask og store avlange begie fliser på hele veggen bak hvor kjøkkenviften skal henge. Mot spisestuen  der veggen idag går kommer det en kjøkkenøy hvor to flotte barkrakker skal stå med en liten mini tv ( her har vi en tv til overs -noe som passer perfekt) ...Vel, Jeg vil ikke røpe for mye på kjøkkenet, men det kommer til å bli helt unikt og utrolig vakkert!  MEN, jeg kan røpe at vi har landet på et kjøkken likende dette..... Mannen i huset har nemlig hatt en finger med i spillet han også... 

Panelplater skal opp og strekke seg fra kjøkken og ut i stuen ( gangen er alt kledd med panel) og taket skal også få opp ferdig panelplater slik at stuen og kjøkkenet blir trekt sammen.  

Spisestuen skal trekkes opp mot vinduet og tvkroken gjøres om .. Her kommer det ny sofa og den jeg har landet på er 2.stk av denne howard med 2. stk puffer ... Daybeden skal selges så om noen er intressert SKRIK UT! 

Vi skal senekre tv hylle som blir skreddesydd til plasse hvor tvén står. Da får vi endelig litt hylle plass og får det akkuratt slik vi vil! 

Som dere forstår har vi planer i huset og fint blir det- i løpet av en uke eller to nå kommer også de nye ytterdøren på plass og til sommeren blir huset kledd om !!! Jeg koser meg  med alt som står på planen i mndéne fremover og er evig takknemlig for at det har tatt den tiden det har tatt.. Hans og jeg storkoser oss nemlig veldig med å skape et hjem sammen.. Og det er utrolig stas for oss begge! 

NB! Til de som lurer -  kjøkkenbenken og tvbenken har alt Håkon sagt han skal ha så det selges ikke, har sett mange har spurt om nettopp dette. .... 

 

-Nå fikk dere en liten smakebit på ting som skjer her i heimen fremover, jeg lover å dele alt av oppussingen med dere, men før vi starter skal vi en liten tur til london.. Noe som skal bli FANTASTISK! 

 

 

 

 

 

 

 

God ny uke...

God ny uke alle sammen, hatt en fin start? 

Jeg har startet uken med å få unna mail, bilder til nettbutikken og alt som følger med det. Ille morsomt! Det er altså så deilig å ha "normale" dager tilbake igjen, for jeg har virkelig savnet det!  Huset er nå på vei "tilbake" til det maritime, det Hampton pregede blandet med som er lunt og cottagepreget er alfa o´mega her i huset.. Det er rett og slett det fineste og jeg faller tilbake på det helet tiden. Kjøkkenet er nå tegnet opp og dere kan jo tro  jeg gleder meg til å starte med å "rive" ned det som er å få opp det nye - åpent og luftig med masse VINDUER! I love it! 

Soverommet fikk igår inn litt blå puter, samt nytt lekkert teppe.. Jeg simpelthen ELSKER alle de flotte nye tekstilene fra Gant. 

Ser dere forresten at nattbordene er hvite igjen? Jeg følte det ble for "mørk" slik det var og jeg angret meg. Vel, shit happens - godt jeg ikke har noe problem med å brette opp armene og male de om igjen! Nye lamper er på plass og de er mine nye favoritter fra Villapaprika - Just love them! 

Nå skal jeg få på treingsskoa og komme med ned på tredemølla! Vi skrives mine vakre!!! Nyt dagen enn så lenge! 

Det snør det snør-tiddeliboom !!! 

Så var det bare å fortsette...

Hællæ!! 

Jeg har ENDELIG fått ut nyheter fra lexington og det er ikke bare bare som dere vet, alt skal stemme og fargen må være riktig slik at det ikke blir feil for dere som sitter hjemme å skal klikke dere produktet hjem. Nå står den "rosa" avdelingen" igjen, litt småtteri og et nytt merke vi har fått inn.. Jeg er bare SÅ sinnsykt lettet for å ha fått ut 20 nye varer og planlegger de 10-20 neste- hihi... Vel, enda godt kvelden ennå er ung og jeg skal stå på jobb til rundt 12.. 

Jeg er jo "gal" etter vårfargene igår og ahr alt fått på plass det lyseblå og maritime i 1.etasje, kjellerstuen skal få inn litt rosa og det er så stas og prøve seg litt på den farge i huset også! 

Vel, jeg får fortsette, nå må jeg få knipset litt bilder fra Gant serviset , så vi skrives! 

-Nettbutikken kan du besøke ved å trykke HER.

 

Et julehjem...

Nå står vi på den 2.Desember og har begynt på siste mnd i dette året! Hvor sprøtt er ikke det ? Her har dagen gått til å få ting på plass, rundt meg skjer det enormt mye om dagene og timene går litt for fort enkelte dager .. Jeg går veldig å venter på juletreet mitt om dagen, det kommer rett og slett ikke fort nok, alle har jo pyntet treene sine alt så jeg merker jeg også gleder meg veldig til å få mitt opp!  Det skal være grønt og det skal være beige!!

Akkurat som resten av hjemmet mitt og akkurat slik jeg liker det..

Nå skal jeg snart få på plass luke nr 2 og deretter finne frem til vinneren- men har dere noen ønsker om diverse kalendergaver da, hadde jo ikke vært dumt med litt innputt fra dere! 

Nyt dagen mine vakre, vi skirves etterpå!!

Og husk bestiller du julefaver i nettbutikken og vil ha de pakket inn gjør vi gjerne det for deg gratis for kjøp over 500,- ( den fysiske butikken gjør vi det i uansett -såklart) 

 

 

Slik ble fargen

Mange har lurt veldig på hvordan den sort/grå fargen ble hjemme hos oss og jeg må faktisk si det- den ble rå lekker!  Så lun og god og veldig lett å style til. Jeg følte nemlig at veggene her hjemme gikk i et med møblene og når de nå ble mørke kom alt mer til sin rett etter min mening. 

Jeg har holdt meg til denne fargen på alle gips veggene, panelveggene ,lister og vinduskarmer er hvite, noe som gjør at huset ennå virker lyst- mye pga alle vinduene i huset så klart. Men med så mange vinduer og ennå så mange lyse vegger er det ennå veldig lyst, men mye lunere. Ting bryter mer med hverandre og gir mer særpreg i rommet. 

Malingen jeg har brukt er denne: 

Nyt dagen mine vakre, nå skal jeg gjøre meg klar for å pakke *jippi* ... 

 

 

Det blir fort mørkt.

Det rekker nesten ikke bli lyst før det blir mørkt igjen, idag har timene bare flydd I ENORM fart ifra meg. Ungene ble levert hos Håkon litt før ti og jeg tok turen vidre hjem for å ordne litt.. Endelig har huset kommet skikkelig på stell igjen , det har vært veldig etterlengtet. Hagemøbler ryddet for vinteren, gamle vissene blomster kastet og lyspærer byttet. Imorgen starter nok en hektisk uke og da er det godt å gå den i møte med huset på stell. 

Det er jo veldig koselig når mørket kommer og lysene kan tennes.. Eller hva? Er dere glad i levende lys? 

Nå skal jeg på farten, idag bli det sushi og det ska bli HIMMELSK! NAMNAM! 

Nyt søndgaen vi skrives! 

 

Det skal bli bra...

Her hjemme ble det mye omgjøring forrige helg og denne helgen skal brukes til å ordne enda mer! Jeg driver å "utfordrer" meg selv litt om dagen og jobber med å få gjennomført en cottage stil som gjennspeiler huset og ikke gjør det "rotete" .. Imorgen skal jeg fortsette, ting går ikke like fort som før lenger, for det skjer noe hele tiden.. hihi..... Imorgen har jeg ikke ungene så da får jeg vært effektiv fra jeg står opp! =)  Når jeg her for lit siden satt å surfet nettet for litt inspirasjon kom jeg over denne leiligheten - inspirasjonen blusset opp i meg! 

Se så lekkert da,dere! 

Detaljene er så flotte og fargen BEIGE er jo helt meg! 

Vi skrives imorgen mine vakre! 

Starts fasen...

Hei hei og god onsdag!!! Har dere hatt en fin dag? Vel, har startet dagen min med en tur på gamlehjemmet og deretter en tur til tannlegen!! Jeg dro tilbake til tannlegen etter 4 år nå i sommer og hadde da så heldig som jeg regnet med at jeg var 5 hull!! Nå gjenstår 1,5 så er jeg FERDIG for i år!! *jippi*.... At jeg skal begynne å gå til tannlegen oftere er ihvertfall helt sikkert, sånt osm dette orker jeg ikke igjen altså.. hoho... 

Vel, litt husarbeid har jeg jo også fått gjort, ikke mye, men litt... Jeg prøver meg frem og er i "starts fasen" merker jeg, tankene om hvordan jeg skal ha det er helt klare, men å gjennomføre det er ikke like enkelt..Vel, vel, trekkene kommer på nett i løpet av dagen/kvelden, det er så mye jeg må ha ut at jeg rekker det ikke før ungene er i seng- men da er det bare å klikke seg inn på nettbutikken for nyheter komer som perler på en snor i løpet av noen timer... 

Enn så lenge her har dere en liten smakebit av de deilige rutete nye putene våre! 

Lekre ikke sant(?) 

 

Bare å glede seg- masse bilder kommer! 

Vi skrives! 

Friske blomster....

 

Er det noe som et must her hjemme hos oss er det blomster og det friske blomster.. Jeg tror budsjettet mitt på det er mer enn jeg vil vite, men det gjør noe med hjemmet..  Idag har jeg tatt for meg mailboksen, den vokser i takt med nettbutikken og moro er jo det!  Jeg rakk likevel å få unna litt her hjemme, samt vært å hentet noen bilder i leiligheten til min bestefar, bilder er verdt mer enn noe annet, nå skal jeg begynne å fremkalle litt slik at jeg har noen i "arkikvet" når barnebarna blir til og store...  Tenk de vil se mye rart da,da dere!(?)  Jeg må jo vise frem interiøret og om 50 år er nok det hysterisk morsomt å se tilbake på.

Til uken får vi inn rutete puter , enn så lenge holder jeg meg til jordtonene. Store rutete blå og brune puter vil nok gjøre susen -- gleder meg og det må dere også!

Litt farge har jeg jo, blomstene er jo på plass..  

 

Lyktene er nye nå og finnes i nettbutikken- mine favoritter vel og merke.. Disse har jeg ventet på i mange uker!! 

Det samme gjelder den nye champagnekjøleren... Noen ting blir man litt ekstra glad for og i... 

Nå skal jeg få unna litt mer på nett, så får dere nyte dagen/ kvelden bittelitt!! 

Prekæs! 

 

 

Høsten....

Bort med ute-puter, vasking av vinduer, raking, børsting, planting ,rydding - ja nå er det gjort klart til høst og vinter her i Rødåsen. Bortsett fra et par ting, 2 nye ytterdører... De venter jeg veldig på, om 3 uker kommer de og de har jeg gledet meg over å få på plass i MANGE uker nå!  

Urnene er fylt opp og lyngen er på plass .... 

 

VeggLykt finnes HER , Krans HER. 

Det er noe med luften ute nå, selv om det idag er godt og varmt i solen begynner luften å bli sur og de tykke klærene er nå hentet frem til store og små...  Tiden går så fort, jeg synes det nettopp var sommer og jeg gikk å ventet på gårdsplass og solsenger , nå pakkes ting bort igjen.... Hvor ble dagene av?  Alle prosjektene som skulle fullføres, vel, de jeg ikke rakk iår tar jeg til neste år..Da skal ny kledning på huset og mulig et tilbygg på.(?)  Planene er mange og enda godt er nå det!  Ting tar tid og med en heltidsjobb som gjennomsnittet består av 9-12 timer i døgnet kan ikke alt gjøres like fort lenger..  Nå skal huset startes på, Håkon har kjørt papp i hele dag.. 3 runder stakkars... Det er utrolig hvor mye man klarer å få presset inn i "et hus... hihi.... 

Nyt dagen videre mine vakre! 

 

 

Høst.

Etter å ha opplevd en dag med sur vind, regn piskende langs husveggen og en ellers "grå" søndag føler jeg nå at det er på tide å gi slipp på sommeren. Det er nesten litt rart, for nå er den liksom borte og høsten har virkelig tredd inn. Høsten er og blir min favoritt årstid, det pga all den hyggen og kosen den bringer med seg. 

Ute flytter det nå på plass nye ytterdører og urner og MASSE lyng og andre planter for høsten skal kjøpes inn! Gjett om jeg gleder meg! Det skal bli en glede å få kastet og plantet om alle plantene ute nå, og tenk dere det folkens - nå har vi snart bod i dette deilige hjemme i et år!  TIDENFLYR! 

Det blå skal bort og høstfarger og skinnfell skal på plass utenfor stuevinduet - nå er det høst! 

 

Føler jeg har vært veldig treg på det å bytte "årstid" iår, mulig det skyldes at jeg har tviholdt på sommeren slik som mange andre, nå er det vel på tide å si adjø..?  

Flere enn meg? Eller har dere for lengst gjort det klart til høst ?

En ny dag..

Solen skinner og luften begynner å gå fra "varmkald" til høst, nå faller bladene av trærene, blomstene skifter farge, forsvinner og vi står klare for å ta imot høsten som drar med seg vinteren. Været iår har vært magisk, som alt annet om dagen, jeg går rundt i et konstant lykkerus, ting forandrer seg og nytt skapes  <3 

Idag står huset litt sånn-på-hodet! Imorgen får jeg fotografer hjem hit, huset skal jo på trykk og det blir ille stas! Noen som kan gjette hvilken blad?  Her hjemmet har jeg gått helt ovet til høst i alt fra blomster til tekstiler, jordtoner med en liten fargeklatt innimellom. Vel, den fargeklatten jobber jeg litt med, mulig jeg ikke drar den inn i stuen(?) Hmmm, vi får se. 

Vel, et lite "luksusproblem" har aldri stoppet meg før.. Nå skal klærene på og jeg haste vidre til butikken.. Nina og jeg har nok å holde på med nå i planleggingsfasen til den nye butikken vår... Vel, vi skrives etterpå mine vakre! 

Nyt nå dagen -spis god mat og kos dere! 

 

Nå er det snart på plass...

Jeg er helt dårlig, nesten som om jeg går rundt i en liten boble, noen ganger trykker den så hardt på tinningen andre dager er lykkefølelsen så på topp at jeg må passe på å holde beina på jorda... Nå er messen like rundt hjørnet og vi har nå så mye lekkert ventet inn... Vi har jo bestilt det meste på forhånd, men noe må vi inn å se av tekstiler osv så da blir turen til messe spennende- mulig nye duftlys også- hihi.... Til uka er det inn til Palma og Nomi- og de har fått MYE fint nå- jeg bare gleder meg!!! 

En ting jeg har falt helt for er denne puffen ; 

Nå som vi har gjort en STOR vri her hjemme skal denne forran sengen vår--- lekker og jeg VET den blir perfecto!!! 

Her hjemme har vi vridd om på så mye,nye gulv skal snart på plass i underetasjen og jeg er rett og slett i hundre over at vi har kommet ditt vi har kommet nå. Bilder kommer, men jeg vil ha ting på plass først-nå står alt i boden av stæsj så jeg har ikke så mye å vise frem, men cottage er vel det ordet jeg kan beskrivet hjemmet mitt med når det kommer til stilen her hjemme snart ...  Og nå  venter vi inn nyheter som tekstiler i Ruter-STORE og kraftige , velour,grov-grov lin samt alt mulig annet småtteri som glasskrukker med sølvlokk-ja det kommer inn!! ENDELIG!  Chanpagnekjølere ,lysestaker,lamper,lykter ++++ vi venter inn så UTROLIG mange paller med nyheter nå så vi er nesten helt dårlige selv-det kommer ikke fort nok..... Mulig vi skal ha en damens aften snart også... Bare å følge med mot julehandelen nå da, vi jobber med saken og skal se på om vi har tid til å få det inn- det var jo en så stor vellykket aften sist... 

Nå får jeg fortsette med litt jobb før jeg skal hjem til småtrolla mine...

Vi skrives etterpå mine vakre!! 

 

inn i natten...

Timene går og det gjerne fortere enn jeg klarer å holde følge. Idag jobbet jeg i butikken, den ble stylet og ordnet litt mer og kar for å fylles opp med enda mer nyheter, nå er jo messen bare noen dager unna og iår gleder vi oss veldig altså! Det er jo en liten interiørhimmel for interiør sjeler , rett og slett balsam for sjela.. 

Vel, her har jeg nå valgt farge til hjemmet og jeg tror fargen blir veldig bra her hjemme, Roma ble ikke bygd på en dag så jeg får bare ta en og en ting avgangen. 

Noen som kan gjette hvilken farge jeg havnet på? 

Klokken nærmer seg 12 og jeg er helt kaputt - batteriene må nok lades litt inatt-to barn skal tidlig opp imorgen - en skolegutt og en barnehagejente ... =)  Hu mor må ha litt hvile, idag har Mathilde vært som en skygge ,jeg tror un faktisk ble sliten av det selv.. haha

Nå peip det i maskinen nede- jeg får henge tøyet opp og komme meg i seng-vi skrives!

 

Mitt hjem, mitt ekte Villapaprika...

Hei og hopp alle sammen! God lørdag! Vel, igår stoppet det seg på denne fronten, jeg med mann og barn var en tur på besøk hos vår kjære leverandør og tittet på alt det nye som Vi i villapaprika skal bestille inn nå til uken. Jeg er jo veldig bestemt og ser jeg noe jeg liker og vil ha drar jeg ikke før jeg får det med meg, stakkars stakkars Ole- Henrik , han måtte brette opp armene og frem med lister på det meste- dette skulle med meg hjem... Knipes og ut på nett..... 

 

 Før alt kommer på nett imorgen får dere kose dere med noen bilder - dere kan VIRKEIG glede dere! 

Uansett, dere har jo etterspurt litt bad bilder, interiør bilder og bilder fra Kjøkkenet - nå har jeg knipset iveg og har masse deilige bilder til dere. 

Lampen kommer ut imorgen- tror aldri jeg har hatt en slik begeistring for en lampe før... 

 

Denne runde puten kommer også for salg imorgen, med masse deilig strikkaputer.. dette vil også i løpet av en liten stund komme for salg i butikk.

 

Jeg Simpelthen ELSKER alle detaljene i hjemmet mitt, det er på en måte de som gjør stilen "særegen".. 

Og badet har jeg snudd helt om på når det kommer til å være fornøyd, jeg elsker det, det er så "rent" og delikat og rommer det vi trenger.. Planen er å rive veggene og bygge om rommene her opp om et år eller to, men enn så lenge er det som et lite hotel bad med "spatime mulighet" - haha... 

Jeg håper bildene bidro med litt inspirasjon til dere også ønsker jeg dere en deilig kveld og fantastisk lørdag! 

 

 

Litt nyheter. ....

Kvelden er ennå ung, men idag har jeg ikke mulighet til å styre og ordne så veldig her hjemme, arbeidsoppgavene er nemlig for store.. Jeg jobber med å få nyheter ut i nettbutikken og har store planer om å komme langt på en uke, men jobben med de "perfekte" bildene er stor hvis man vil vise det fra sin beste side. En ting falt på plass så fort det ble plassert på stuebordet.*jippi* Det passet ypperlig til de hvite beina på bordet rett og slett, men jeg valgte å bryte det litt av med sølv og STORE lys, (som forresten også kommer på nett....) lysestakene er bare fra IKEA, men faktisk det første jegkjøpte meg når jeg flyttet hjemmenifra og innredet min første leilighet , så ikea eller ei- de er hellige! 

Fatet har kommet på nett og finnes HER! Seriøst det fineste fatet jeg har sett på LENGE! Det er noe med hvordan treverket med håntakene osv er på det, råtøft rett og slett... 

 

Og dere- som sagt idag kom daybeden vår- herremin så STOR og lekker den er! Den er virkelig laget for folk som elsker å ligge å slappe av sånn -skikkelig når det først skal slappes av! Imorgen skal jeg style den, det har jeg ikke rukket idag, men bedre tid imorgen- nå bare MÅTTE jeg vise dere bildet! Daybeden er fra tm design som dere kan ta en bedre titt på HER. Rå dame altså!!! 

 

Nyt kvelden mine vakre- vi skrives! 

Mitt eget lille "drømmehjem."

Det er en plass hvor jeg slapper av, hvor jeg koser meg og hvor jeg føler meg hjemme.

Vi jobber med huset og jeg tror nok som jeg har sagt før at vi aldri noen gang blir ferdig. Jeg er av den typen at jeg hele tiden utvikler meg, tiden forandrer seg og verden er i bevegelse, slik er det med hjemmet vårt også! . Hjemme finner jeg alltid ro, jeg koser meg her og jeg elsker huset mitt! Det er kanskje ikke det største huset i byen og det er ikke mitt mål heller og det er heller ikke det meste Prangende og vulgære, men det er vårt og det vi skaper det til! Jeg er stolt fra bakken og til månen av huset vårt og jeg storkoser meg med alt vi gjør og har av planer-herreminhatt hvor morsomt det er! Denne sommeren har jeg virkelig forelsket meg i alt som vokser og gror rundt huset, det er så deilig med en frodig hage og om et par år har vi nok en "eplehage" også, vi har nemlig plantet 2.epletrær- et som heter Oliver og et som Heter Mathilde- gjett hvem av ungene som eier hvem?haha... Veien til en eplehage eller blomsterhage er ikke så lang hvis man prøver å skape grønne fingre! ...

Drømme hjemmet er ikke alltid det hjemmet som er langt utenfor horisonten, men det er det hjemmet du bretter opp armene i, jobber med, tar vare på , nyter livet og legger sjelen din i og sakte men sikkert står du der, med et hjem fylt opp med minner og drømmer og det er hva jeg kaller et drømmehjem!  

 

Små detaljer som gjennspeiler oss som bor her er en del av hjemmet.   

 

 

Det er noe ved det å elske hjemmet sitt, da blir det ekte hele veien også er det jo "ille" morsomt også da! 

 

Husker dere? ....

Det er nesten som i "gamle" dager.... 

Mange har etterspurt litt bilder på "gamle" huset, og siden jeg er i full sving her hjemm med å sette krona på verket tenkte jeg å dele et par bilder fra "gamle" tv stuen med dere, det er rart hvor fort tiden går, dette er akkurat et år siden ca... Stilen er mye av den samme ennå, eller hva? Forskjellen er vel bare den at jeg har blitt litt mer glad i det maritime og noe "ryddigere" i interiøret.. Og dere, til mandagen reiser jeg og min kollega til Nederland ,interiørtur med leverandøren vår- herremin så stas-da blir det bilder da! haha!! Det nyeste av det nye og bare flotte vakre ting! Gjett om jeg gleder meg da, dere! 

Vel, her i huset er det sashimi ala Camilla- nyt kvelden ! Det er jo fredag! 

 

På morgenkvisten...

God morgen Norge! 

Idag våknet jeg gry tidlig, 0610 for å være helt korrekt. Iveren over å være tilbake til jobb og hjem var så stor at jeg ikke hadde lyst til å sove selv om jeg har drømt meg helt bort i det mykeste sengesettet jeg noensinne har ligget i.  Mann og barn kjørte tildig på jobb og i barnehagen, ungene var i ekstase over å skulle fortelle om ferien og alt de har gjort og spist av is! Mathilde dro på seg prinsesse kjolen og oliver joggebuksene- all back to normal! 

Jeg har nå pakket data, kamera og minnebrikke med meg og gleder meg til å komme meg på jobb, få ut masse varer på nett og knipse masse deilige bilder fra butikken min. Jeg må være den rareste personen på jobb for om jeg hadde hatt mulighet hadde jeg aldri klart å fortalte butikken min lenger enn maks 2 uker av gangen uten å få varige mén- haha.. Snakk om stor kjærlighet da,dere! hihi.. 

For å ønske denne morgenen velkommen har jeg knipset ivei litt bilder til dere fra hjemmet, etterlengtet og veldig deilig å endelig være tilbake for fult! Ønske om en filmsnutt av huset fra dere har blitt spurt om mange ganger, jeg vurderer å få ut en liten minnivideo på det etterpå?  Hvis jeg rekker.. Men inntil vi skrives igjen har dere litt bilder å se på om dere vil ! 

 

Friske selvplukka blommor <3 

 

Verdens fineste tapet fra Ralph Lauren - elsker den -litt blå å maritim ,stilren og elegant! 

 

Nyt tirsdagen og ha en vakker dag! 

 

Bare litt til nå....

Idag var det stas å komme hjem fra jobb skal jeg si dere- gårdsplassen har nå blitt fylt opp med masse grå naturstein og jeg er altså SÅ fornøyd! Det å få på plass rullesteinene i morgen langs husveggen blir nok prikken over I´n - herremin som jeg gleder meg til helg som jeg skal stelle i stand her hjemme.  Siden det regner idag er det ikke fristene å begynne ute så idag får jeg heller bare nyte resultatet så langt og glede meg over det jeg skal gjøre til helgen. 

Deilige små naturlig rullestein! Imorgen skal vi hente ett ton med STORE rullesteiner for å ramme inn hus og gårdsplass! *jippi*

Se så vakkert!!  

Selv i regnet... 

Siden huset ligger høyt og jeg elsker naturens farger har jeg ønsket å holde alt helt naturlig her i forhold til toner og farger. Her skal alt ute som inne gå ton i ton med med rødt tak og hvitt hus synes jeg grus, stein,platting og veranda skal være lyst, det ser absolutt vakrest ut! Jeg skal style om på trappen, pynte opp med nytt i uner osv, men været er så som så , så det er begrenset hva man rekker å få gjort før regnet kommer pøsende ned.. 

Fler som jobber med uteplassen? Har du blogg med bilder fra den husk å legg igjen adressen ! 

 

En dag i solen..

Og herremin så deilig det har vært! Solen har skint, varmen har vært her og været generelt på topp i hele helgen. Det har vært en drømmehelg rett og slett.. Vel, her går det unna om dagen og vi jobber med uteplassen, det ene drar med seg det andre det er rett og slett ingen tvil. Huset må klesom og rekkverket må skrapes og males et par strøk, grus og rullestein skal på plass denne uken så dere kan tro jeg gleder meg til å få en NYDELIG opparbeidet gårdsplass med plass til mer enn en bil. Vi står å lurer på hvordan vi skal gjøre det med carport, men etter Håkon sine meninger og bedømme er ikke det store jobben. Det å se grønne busker,blomster og merket lukten av nyklippet gress er rett og slett fantastisk! Et tegn på sommer og et tegn på mye utehygge. Om ikke lenge skal nye ytterdører å plass også og verandaen skal beises hvit når vi kommer hjem fra Spania. Tenk at vi drar på en nesten 2 ukers lang ferie til favoritt plassen vår Spania om under 2 uker, åååh.. Det skal bli himmelsk og helt fantastisk! Familie og ferie! 

På trappen har den deilige bringebærrøde linputen fått heders plassen, fargen er rett og slett "to die for" .... 

Utelampe, teppe,puter,brett,urner og lykt er alt fra Villapaprika , husnr er fra SIA. Det meste finnes i nettbutikken som du finner HER.Nå skal jeg kose meg litt med et glass rødvin på verandaen og håper dere som oss vet å nyte livet og været! 

God søndagskveld mine vakre ! 

 

Før regnet...

Etter nesten to dager med sommer og sol var det jaggu på tide med regn igjen..usj.. Varmen er her heldigvis, men etter at jeg hadde fått stylet det til på verandaen ble det grått og deretter regn. ingen bombe akkurat.. Vel,vel, vi får håpe det ikke har kommet for å bli sånn alt for lenge denne gangen da. Vi holder på for fult med huset om dagen, ting går ikke så veldig fort, men det går fremover og det er veldig deilig å se. Når det blir opphold igjen skal vi få beiset verandaen sort og få malt huset et strøk til, gårdsplassen kommer til å bli helt magisk og jeg kan nesten ikke vente til vi er i mål..  Vi har planer i nesten alle rom så det gjelder å kose seg litt med det også, ellers blir man jo aldri ferdig. 

Så langt nyter jeg alt vi har klart å få til på 6 mndér... 

De lekre Hampton putene finner dere HER. 

Teppet er nytt denne våren og finnes HER , deilig og mykt. Den blå canvas pute med stjerner finnes HER

Nå skal jeg starte på kjøkkenet og vi har pusset opp vaskerommet for så å si NGENTING - FØLG MED -bilder kommer =) 

Aldri stille..

Ihvertfall ikke lenge av gangen og med mange store og små prosjekter skjer det stadig noe nytt og spennende.. Idag har MANGE over gjennomsnittet spennende ting skjedd og Villapaprika skal snart røpe det ene.. Herremin, det er altså så spennende og spesielt tiden vi nå går imot! 

Noen misstanke kanskje? vel... Uansett..... 

Jeg startet dagen med at pressefotografen kom og tok MASSE bilder, og jeg håper og tror de blir bra, ungene gjorde ihvertfall en utmerket figur. Jeg er altså så stolt av de små barna mine, noen ganger hadde sikkert halvparten vært nok.. små barn eller ikke ting skal skje og ting skjer... Mulig jeg røper en liten nyhet allerede ikveld.. hmmmm? Vi får se... 

Nå skal jeg ned å få gang noen maskiner med klær før det bærer av sted til Moss med en venninne for litt ablegøyer! Vi skrives etterpå igjen..Ikveld et det tv kveld og INGENTING slår det altså, eller hva? 

Som dere sikkert ser- Durance og kurv går som hånd i hanske på vaskerommet ...Finnes ikke noe bedre! 

Nyt dagen litt til,så skrives vi!! 

En dag i solen..

Idag har været vært helt nydelig! Jeg simpelthen elsker vår og sommer. Denne helgen har vi brukt effektivt, vi har ryddet ute,vasket markiser hengt opp nye utelamper, malt ytterdøren osv, jeg tror vi har fått gjort alle ting vi har hatt planer om faktisk.. Nå sitter jeg her med sorte fingre, en stk sort ytterdør og et ferdig dekket bord til middagen som venter nå den neste timen. Jeg har fått ut 4 nye produkter i nettbutikken også, det er så deilig å få ting ut den vegen også!! 

Vel, nok prat på meg, nå skal jeg få snakket litt med besøket og hygget meg litt.

Resultatet av ytterdøren ser dere under, imorgen kommer nytt dør håndtak på og om x -antall uker ny dør. deilige nye utelamper har kommet opp og jeg klør i fingrene mine etter litt mer varme nå så vi kan få gravd opp utenfor døren slik at vi får en skikkelig gårdsplass... For ikke snakke om de lekre urnene som skal opp med STORE planter og blomster oppi!!   ÅÅh, som jeg gleder meg!! 

Vår og sommer kom til meg!! 

Nyt dagen, vi skrives på igjen! 

God kveld.

Riktig god kveld alle sammen. Her i huset har vi sittet å slikket sol i noen timer, ryddet litt og fått levert noen varer til nettbutikken på lageret etter at vi stengte dørene og tok helg! Nå har jeg fri i 3 deilige dager og det skal nytes og tiden skal brukes effektivt i godt selskap. Nå står det blåskjell med chips og aioli på menyen og en barnefri kveld skal nytes med et deilig glass vin i spisestuen! 

Nyt kvelden til det fulle dere, det skal vi!

Glad påske

Nå har vår andre dag med fri kommet og vi nyter det til det fulle.. Vi satt våkne til kl var 03 inatt, herlighet så spennende del to på sesong tre er på walking dead. Jeg satt med puten forran ansiktet og gjemte meg. Vi har sett frem til episode tolv nå og har fire til igjen vi skal ha morraton på den ikveld også med litt godis og kos!  Flere enn meg som ser på den serien ? Vi skal begynne på enda en ny når denne er ferdig , så denne påsken blir det mye tv titting altså. 

Igår lovet jeg dere noen bilder av tvstuen, den er jeg så fornøyd med nå, den ble så luftig og lys! Nå føler jeg våren har kommet og det er helt fantastisk! 

Nå skal vi spise en omelett, kle på oss, og ta med grillppøser og verden beste sjokoladebrett med kviklunsj på tur.Elsker den, den er nesten like god som crispo.... haha...Vi skal gå til sprinkelet med ungene , litt frisk luft i lungene er sunt for oss og ungene!! 

 

Nyt dagen - vi skrives! 

Tar det HELT med ro....

Påsken har tatt meg og idag har dagen bare gått bort til kos.. 

Stuen har fått en ny tilskjært tv benk som gjorde plassen litt større og luftigere med en deilig stor puff! Jeg trengte litt forandring, spesielt når jeg er litt sær på at hvis andre får det for likt må jeg bryte av! En daybed skal også inn med tiden, jeg har sett to stk jeg elsker så jeg får ta tiden til hjelp! Egentlig skulle vi bytte ut sofa osv i januar, men når ting to så lang tid med levering slo jeg det fra meg for å se hva det var å få tak i etter messen... Det er jeg VEDLIG glad for idag, noen ganger det det viktig å tenke seg om en ekstra gang... Imorgen skal jeg få tatt noen bilder i dagslys, alt blir mye mer tydlig da =) 

Nå skal vi se en runde med walking dead andre del av sesong 3-fysj... det er en ekkel serie .... 

USJjjj altså....

Når man har hjemmekontor er det MANGE som tror man sitter å ser på gode og onde dager, leser se og hør, oppdaterer facebook profilen sin for å "leke" important .. Gud, som jeg kunne ønske det var slik , for slik er det jo absolutt ikke... Idag hadde jeg STORE planer om å få unna masse husarbeid imellom slagene, men akk ja... Det skjedde da ikke.! Jeg har sittet limt fast til dataen, mailene har tikket inn og over 40 ordrer har kommet inn noe som betyr MYE jobb. Jeg har likevel fått på plass et nytt gulvteppe, en sprek kurv har flyttet inn og nye blomster <3 

Jeg lovet dere bilder så her blir det bilder i kveldslys, jeg rakk ikke på dagen idag.... Men alt er vel bedre enn ingenting... 

Nå skal jeg kose meg med litt sashimi og mine absolutt underholdingsprogram i hverdagen "sex dager" , og grottenveien 1- skal si det er god kombo her altså... 

Nyt kvelden vi skrives imorgen !!!

En klar forbedring...

Hei og hopp alle sammen, her går dagen fra meg... Idag har jeg slitt med den forkastelige forkjølelsen som har kommet innenfor kroppens vegger-æsj!! Jeg har konstant rennende nese, er sliten og veldig tung i hodet så jeg håper dette er en av årets siste forkjølelsesrunder på denne fruen.... Og jeg som spiser så mye sunt a gitt, nei har man barn i barnehagen så har man barn i barnehagen. Vel, syk eller ikke syk, idag har jeg kjøpt meg verdens lekreste glasslykter fra Villapaprika. Jeg har de i små fra tidligere , men når disse kom inn i store klarte jeg ikke la være å kjøpe meg et par selv... De er STORE og ser tunge og eksklusive ut, men deilig som det er koster de største ikke mer enn 429,- kr. Rå fin pris synes nå jeg..... 

Bare se så spreke. Det beste jeg vet er å kjøpe ting som ser skikkelig dyrt ut til en "normal" penge... 

Lyktene finner dere HER i nettbutikken..

Verdens fineste mamma og pappa puter har fått hedres plass i spisesofaen vår, de er skikkelig grove og sekkete i linstoffet og blir bare grovere og grovere etter skikkelig bruk..... 

Nå består nesten hele huset vårt av møbler og interiør fra butikken min, (forutenom den lekre spisesofaen fra tm design og salongen vår fra living) men når man har så mye lekkert å velge i så kan man ikke la være heller.... Nei, nå skal jeg få tatt ut litt kylling av fryseren, idag skal mannen lage tandori - nam!!! 

Vi skrives! 

Drømme tilbake...

Nå er det snart 6.mndér siden vi satt nøkkelen i døren og flyttet inn her på åsen. Disse mnd har gått UTROLIG fort, samtidig som jeg føler at jeg aldri har tilhørt noen annen plass. Jeg Elsker hjemmet mitt og nå som vi på kalenderen går mot vår og sommer blir iveren og gleden etter å skulle begynne å ordne ute større og større!! Det å se grønne trær, busker, rosene mine, blomster og merke varmen igjen skal rett og slett bli helt fantastisk!  Idag fant jeg noen bilder fra huset, de første bildene jeg tok av det, jeg forstår hvorfor jeg falt slik for det.... Hjertet møtte vi i hagen , bare se på treet ved Mathilde sin lekestue.... 

Også ELSKER jeg alle de blå markisene våre - de gleder jeg meg faktisk til å måtte bruke... Hvitt hus med rødt tak og blå markiser - in love altså!! 

Her skal det graves opp, legges stein ( vurdere bro stein) og dill dall ... Jeg gleder meg!!!  Vel, nok hus og hageprat på meg for ikveld , som dere forstår er jeg i SKIKKELIG vår modus og gleder meg til vår og sommer!!!  Nå skal jeg sette meg godt tilbake med dagens opptak, deilig thai mat og fersk mango ! Men så tenkte jeg å komme med et lite tips til dere.. Jeg har ei veldig søt leser, hun viste meg bilder av en skjenk hun hadde pusset opp etter å ha latt seg inspirere av min tv-skjenk her i heimen og jaggu skal jeg si jenta har vært kreativ!! Bare se selv ved å trykke HER.... Hipp hurra for kreativiteten - den er alfa o´mega altså! 

Nyt kvelden- vi skrives! 

Det blir så bra så...

Idag har vi fått unna litt jobb, spist en lang og deilig frokost, tatt avskjed med familien som skulle hjemover, ordnet i hus og hjem, brettet klær, besøkt familien og  slappet litt av. Nå står kvelden for tur og vi planlegger en litt "sen" middag... Det er noe eget med å spise en deilig middag til søndagens filmen og nyte litt ro og oppvarming til en hektisk uke... Denne uken kommer det til å være mye å gjøre så her gjelder det å lade opp og brette opp armene litt ekstra for å ta i et tak. 

Imorgen skal jeg få gjort litt mer før jeg begynner på jobb her hjemme, men inntil det skal jeg bare nyte at så mye har blitt gjort idag.. Litt sånn DURACEL batteri med energi til 1000.. Her hjemme har lysekronene kommet opp i stuen igjen, jeg savnet de litt og hadde en vakker leser og kunde av denne bloggen som absolutt ville kjøpe tine k lampene uten å måtte vente så lenge, da var mine siste løsning.. Hva gjør jeg ikke for kundene mine , de er jo drivkraften min og det viktigste jeg har for å ha godt salg i butikken min. Som dere ser mangler jeg noen pærer, men det fikser jeg imorgen ... 

Ved et andre blikk er det noe spesielt med disse lysekronene mine ..Det står liksom Camilla på dem. 

nyt søndagen ,så skrives vi !! 

3.mndér før og 3.mndér etter....

Hei og hopp og god morgen! Stått opp og startet dagen?  Vel, her i huset har jeg vært våken siden kl var 0845  pga et grusomt mareritt som tok sove lysten ifra meg. Jeg har derfor fått jobbet litt med nettbutikken og fått ut noen nye lykter, etterlengtet og veldig deilig!!! Verdens lekreste lykter er endelig på plass og i løpet av uken kommer enda mer ut!! *jippi* 

Mange har ønsket bilder fra huset i dagslys, noe som ikke alltid er like lett å få til da jeg ikke er hjemme fra jobb før kl er 17-18 og det hr blitt mørkt ute.... Idag har jeg ENDELIG fått unna noen bilder til dere av stue,kjøkken og bad og det med før og etter bilder av huset. Vi har jo på 3.mndér fått gjort en hel del her hjemme, men vi har ennå mye som gjenstår.. Likevel føler jeg at det har blitt store forandringer her i huset, da vi har kostet på det en del siden vi fikk nøkkelen i hånden da vi overtok det. Jeg tar noen bilder idag og resten av huset i morgen... 

Bildene er fra salgs annonsen og slik så det ut før vi flyttet inn... 

Tvkroken og stuen  før; 

Tvkroken og stuen etter nærmere 50 l.hvitmaling, nytt gulv,nye lister ,nytt EL-anlegg ,murpuss+maling og finpuss... ; 

Har dere sett en så fin strikk lykt før- jeg elsker blåfargen på den-lekreste jeg har sett på LENGE! 

Kjøkkenet før fra salgs annonsen; 

Kjøkkenet etter 4 liter hvitmaling, nytt gulv, nye lister i tak og gulv, knotter, beising ,hvitevarer,batteri ,Nytt EL-anlegg og finpuss;

Verdens lekreste papirholder -elsker den! 

Badet før fra salgs annonsen ; 

Badet etter nytt badekar,flising,skapdører og batteri- veggklosett kommer opp om en mndés tid ; 

Nå skal jeg hoppe i dusjen og nyte en deilige frilørdag sammen med mannen min! 

Ha en nydelig dag alle sammen!! 

 

hits