Bad

Ha det på badet.

Endelig har fargene begynte å komme inn i butikk hyllene, deilige lyse vårfarger. 

Gull(t) et kult. 

Iår skal jeg la farger få komme inn i huset, ikke bare i fargevalg av blomster, men også tekstil. Idag valgte jeg å kjøpe meg rosa og gule håndklær til badet og det var akkurat det badet trengte etter å ha vært preget av grå og hvite håndklær det siste året. 

Sjekk så vakker farge, blir glad bare av å se på den jeg. Det er sant som folk sier, farger gjør en glad. 

Jeg kunne tatt med meg hele serien til cawó når jeg var hos Ryen i Østfoldhallen idag, jeg klarte nesen ikke å bestemme meg. 
Jeg syns det er kjempe deilig nå som stelleplassen til Lila endelig har fått en ny plass ( enn så lenge) . Endelig kunne jeg pynte på badet uten at det står i veien for noe. 


Speil er fra Millemoi. Rottingbrett og kurv fra festival. Knagg Rivira maison. interiør lykt og tilbehør fra Millemoi. Håndklær Ryen as. 


Nyt dagen alle vakre, vi sees etterpå! 

Vaskerom eller bad?

Reklame. 

Badet , eller vaskerommet? 

Den siste tiden har jeg hatt vaskemarraton her hjemme, det hopet seg opp alt for mye klesvask på en uke...  Det er i mitt hodet kun en positiv ting i det å ha vaskemaskin på badet, nemlig at man holder klesvasken i sjakk...  Jeg skulle denne uken nemlig gjort hva som helst for et stort vaskerom i huset,for jeg følte alt bare lå og fløt i alle kriker og kroker.  

Nå er jeg straks ajour med klesvasken og fremover tenkte jeg å fortsette å holde det slik. Badet , eller vaskerommet er nå endelig ryddet for rot!  

Jeg er ikke ferdig her inne, og jeg tviler på at jeg noen gang blir. Det står igjen småpirk i listverk rundt døra, samt et oppsett ved maskinene, overskap, men utover det er det jo så godt som ferdig.. Så mye mer er det ikke å gjøre her, det begrenser seg jo. Badet mitt er jeg veldig fornøyd med, det er nytt og delikat i fargene. Hadde jeg hatt ubegrenset til å pusse opp for hadde jeg rivd veggen mellom badet og toalettet oppe, men da det kostet mer enn jeg hadde ble det heller å få begge rommene nye, byttet ut og pene. 

- Badet er levert av Fredrikstad gass og VVS, det vil si - speil, vask, batteri og dusj. 

Speilet hadde jeg ikke planer om å beholde på badet, men ettersom det fikk badet til å virke større falt valget på å beholde det der inne. Badet er lunt, åpent og behagelig. 


 

Små detaljer kan gjøre mye, selv på et bad/ vaskerom slik som mitt... 

Alt til sin tid.

Hei og hopp. Ja, ny uke igjen , og idag er det to mndér til Jul --- ohlala.. Vel, når en uke avsluttes,starte en ny og det er denne et typisk tegn på. Bloggen har helt ærlig falt ut , ikke fordi jeg ikke har noe å dele med dere, men pga alt rundt. Uansett hva jeg skriver, gjør, ikke gjør, ikke skriver sitter det folk å analyserer ALT og det til den minste detalj. Jeg har nok kommet ditt nå at jeg ser alt som betyr noe rundt meg og blir sliten av å hele tiden forsvare det fordi ting endrer seg, forandrer kurs og åpner et nytt kapittel.  

Jeg elsker bloggen, blogge  er noe jeg synes er kjempe stas. Problemet er at presset har blitt litt større, litt voldsommere og hardere enn jeg hadde forventet og av den grunn har jeg måttet få pustet litt og føle på om jeg makter mer eller ikke. Jeg er den som ikke gir meg, men jeg kan veldig lett "falle" ut hvis og når ting blir litt mye og akkurat nå forstår nok alle at det har det vært. Jeg er lei av å forsvare meg selv, tro at alt skal bli sånn og sånn og hele tiden måtte veie ordene mine mer enn noe annet for å ikke skulle bli diskutert. Nå får det bare være, jeg orker ikke gi etter noe mer, forsvare meg hver dag og bli anklaget for tull som blir pillet ut av løse lufte. Nå får formunene bare eskalere, folk diskutere og mobbe meg hvor mye de ønsker, jeg gir opp det å i det heletatt prøve å forklare noe som helst. Jeg er et menneske , en person og absolutt ingen robot.. Feil følger med, dessverre.  

Så tilbake til bloggen... Mange har spurt om å få se det lille Toalettet nede og siden jeg endelig fikk surret meg til det skal jeg få postet noen bilder. Her er alt helt ferdig, drømmen er å bygge det litt ut å få plass til en dusj, men som sagt- det er en drøm! Muligheten er der så jeg er rimlig sikker på at det gjennmføres ila noen år. 

Toalettet er nytt, med varmekabler, veggtoalett , samt en liten vask. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten, siden dette er på innsiden av gangen er det her ungene flyr ut og inn når de leker ute. Perfekt for hu mor som hater å ha med hele gressplenen og gårdsplassen inn. Litt kurv, et deilig duftlys og en myk og god såpe og VIPS er det 100 ganger mer hyggelig der inne. 
Nå skal vi farte av sted til sverige - nyt dagen - vi sees! 

Brettet og klart <3


God fredag alle sammen! Jeg står nå på farten, storesøster og jeg skal straks avsted til Ikea og jeg skal se etter noen små kurver til Lila og Mathilde sin Garderobe. Nå er alt babytøyet vasket, sengesettet er vasket og kluter, kulpekluter og vogntepper er vasket rent. 

Jeg lovet dere bildet av badet idag og etterpå skal jeg vise dere masse bilder fra det også fo jeg har fikset og ordnet til Lila der inne nå <3  Men jeg bare elsket det 100 ganger mer når speilet kom inn, så måtte vise dere en liten snik nå som det står her inne! Jeg håper dere har hatt en deilig morgen, jeg får nesten kaste meg rundt - vi skrives etterpå sweeties! 

Badet før og etter.

God søndag! 

Nå er badet endelig ferdig, eneste som mangler er benkeplaten og lednings-skjuleren til vaskemaskinene. 

Før så badet slik ut : 

Veggene var lyseblå og gulvet rød-brunt. Jeg ønsket å få varme på gulv og fliser, delikate farger og en innredning som passet min stil bedre. På badet er ha jeg også vaskemaskinene, men jeg har to toaletter i tillegg. For oss som snart er 4 stk er det en drøm som har gått i oppfylelse nå som vi har så god plass i forhold. 

Nå ser det slik ut : 

Etter at taket ble malt, nye lister kom opp , vegger, fliser og innredning er badet blitt en liten drøm for meg.  

Jeg har valgt å ha hele huset i grå og beige toner, en fargepalet som jeg føler passer meg og stilen min perfekt! 

 

Handleliste : 

Fliser : Megaflis 

Vegger : Fargen på veggen betong fra Butinox. 

Listverk: Byggdekor 

Badinnredning : Fredrikstad gass og vvs. 

Knagger:  Riviera Maison 

Krakk : Ikea malt i fargen elephant fra pure & original 

Hyller : Clas Ohlsen ( litt uskker på skivemåte her ) 

Kurver på vaskemaskin :  LG Interior. ( kjøpt i villapaprika ) 

Lift gardin : Jorunns interiør 

Skittentøysdunker : Riviera Maison 

Badromsmatte : Lexington 

 

Jeg håper søndagen deres har vært fantastisk, min nytes til det fulle og det hele! Er det noe dere vil se mer bilder av idag ? Ja, så hyl ut! 

Vi skrives, nyt timene som er igjen! 

Dere får en sniktitt..

Jada.. Denne mandagen har bare rast avsted... Idag startet jeg dagen med å betale alle regninger, makan til mare, men det må til! Selv om jeg er 100 ganger mer blakk nå ble livet brått behagelig igjen. haha.! Det å melde flytting å ha noe post hit og dit er en mare! Jeg lærte meg digipost først idag... haha. *FLAUT* Likevel, nå er det orden i alle saker og nye permer, budsjetter, avtalegiroer, sparing og ajour betaling er gjort ! Ny uke, nye muligheter, er det ikke det folk sier ?  Jeg gikk helt inn idag og er så glad! 

Vel, over til noe annet- BADET! 

Idag er det snart ferdig og jeg bare smiler! Imorgen blir det batteri på vasken,badet blir ferdig listet og benkeplaten til maskinene skal monteres, dere kan jo tro jeg er i hundre og ti!  Endelig et bad sm fungerer og alle tingene våre er på en plass!  Jo..... Jeg ska få hengt opp en liftgardin også! Slik det er nå må jeg bruke et håndkle i vinduet for og ikke stå på utstilling for nabolaget. haha. 

Hvordan har dagen deres vært ?  Jeg sitter nå å jobber med et før og etter innlegg også, gleder meg til å vise dere for forandirngen ser jeg er enorm altså! 

Nyt kvelden og kos dere <3 

Kun lister gjenstår på doen!

Wiiiihiii!! Åh, nå begynner jeg å se rommene mer og mer for meg ferdig. I går vasket jeg toalettet i første etasje, etter å ha malt de lysegule veggene 4 strøk med hvitmaling. Nå står listene igjen, men de kommer på plass den kommende uka. Jeg synes virkelig at dette huset begynner å bli lekkert, virkelig et lite drømmehjem. Jeg skal ha opp noen flere knagger og en liten søt hylle her inne, men det kommer når listene er på plass! (de under doskålen skal rives vekk) 

Enn så lenge ser det slik ut : 

Etterpå kommer det bilder av gangen og kjøkkenet med nytt gulv - gleder meg til å vise dere!! 

Nyt søndagen, vi skrives! 

Små detaljer på badet.

God mandag! 

Idag har jeg prøvd å få unna litt husarbeid, men formen er rett og slett helt GRUSOM igjen. Uff. Jeg trodde kanskje jeg var litt heldig nå og fikk noen fine dager, men der tok jeg litt feil! Jeg føler meg helt slått ut og veldig sliten ettersom jeg føler jeg får så liten tid til å samle meg før det er på´n igjen. 

Det er nesten litt rart, men det er jo utrolig hva man finner seg i når man er gravide og ønsker at ting skal gå bra. Jeg har hørt at det å være kvalm ikke betyr noe negativt ihvertfall så jeg håper det er sant. (?) 

Mange har jo lurt litt på hvordan jeg skal løse det å ha en liten baby i leiligheten. Dette er ikke noe jeg er beskymret for, heller tvert imot! Jeg  vet barnet det første året sover inne hos meg og er jo alene med den når den først kommer annenhver uke fordi Olíver og Mathilde er hos pappaen sin. Jeg har ikke planer om så mye ting, men det jeg skal ha det skal være praktisk. Jeg må vise dere noe søtt, nemlig stelleplassen. Jeg har så klart satt det frem for bildene nå, til daglig ligger alt ennå i plast og i skuffen på kommoden. 

Om ikke lenge er det faktisk slik det vil være til daglig her i leiligheten. Jeg synes dette er helt sprøtt, men jeg har alt begynt å legge av penger til vogn,bilsete og seng og er på titt hele tiden. Jeg kommer ikke til å begynne med de største innkjøpene før på slutten, men jeg må ærlig innrømme at det er stor stas og titte, få litt info på det ulike, tips og ideer. 

Jeg har vurdert å kjøpe stokke seng og vogn, samt bilsete. Så jeg sparer for harde livet og gleder meg til tiden er inne hvor jeg fakitsk kan begynne å få ting i hus. Det blir nok veldig spesielt og spennende, men jeg gleder meg veldig! 

Jeg håper dere koser dere og har en flott start på uken. Jeg hentet hjem småtrolla tidlig idag for å tilbringe litt tid med de før de skal hjem til Håkon igjen. Sånn er det bare, mammahjertet og følelser er det litt ekstra stårt på nå. hihi.. 

Nyt dagen, vi skrives mine vakre! 

Litt forskjell, koster ikke allverden.

En ting jeg elsket med leiligheten var badet. Det å ha GOD plass på badet var noe jeg savnet, så når jeg flyttet inn i en mindre leilighet var badet likevel MYE større. Ulempen var og måtte ha vaskemaskinene på badet, det var nemlig noe jeg ikke var så veldig glad for. Vel, man kan ikke få i pose å sekk og veien blir til mens man går, ikke sant? 

Ettersom jeg ordnet det til i leiligheten ble det å bygge litt i høyden noe jeg måtte tenke mer og mer på. Det å ha store tørkstativ stående på gulvet var ikke et alternativ og hvor jeg skulle gjøre av vaskemiddel, strykebrett +++ ble et lite mysterium... 

Vel, først kom tørestativet opp på veggen... Det praktiske er at det kan slås flatt når jeg ikke henger noe på det. (Jeg har en stor bod i etasjen under meg og har også et stativ som jeg henger noe på dersom jeg må der inne. )Så ble hyllen byttet ut med komode og håndkler plassert ved dusjen i en kurv og de vi bruker hengt på stige, nyt batteri i dusjen og små endringer som nytt hvitt dolokk kom også på plass. Det å få undertøyet på badet var etterlengtet og komoden passet også perfekt til resten av interiøret der inne. Nye skapdører og håndtak måtte også til. 

Deretter kom beken over vaskemaskinene, og for å skille litt av og få en penere overgang til resten av badet valgte jeg å ha en plate som også gikk som en vegg ned fra taket fremfor å kutte den til under benkeplaten. 

Et lite praktisk strykebrett ble kjøpt inn og søte små glassbokser ble fylt med vaskepulver for å slippe OMO - eskene. 

Benkeplaten ble festet med vinkler hvor den som går fra taket ble malt hvitt som resten av badet. 
Vips var badet mye penere, ting har sin plass og er praktisk. Skallet ble pusset, grunnet og malt hvitt igjen, jeg fikk ikke sort til å stemme med benkeplaten over maskinen og de grå flisene.. Vel, så fikk jeg prøvd det også, godt jeg ikke tok liv av noen.. Hoho.. Nå har jeg malt innredningen så nøye at halvparten kunne vært nok og snakk om å få innredningne til å bli fin.. For den kritthvite fargen var 100 ganger finere enn den som gikk over i gult...  Noen feil må til, også for meg .... haha.... Tror jeg var dekket med sort pussestøv over hele meg og ALLE veggene måtte vakses.. MAKAN til støv , men så ble julevasken også satt igang..  
Det enkle kan ofte ble det beste , selv på et så standard kjedelig bad som det jeg startet på.... 

It´s a home now....

And it´s mine <3 

Nå er det snart ferdig rundt maskinene og gjett om det var deilig da, endelig litt plass til å brette tøyet på når det er ferdig.. Jeg må si det altså, nå begynner det å bli et hjem her, vi har bodd oss litt inn og jeg merker hvordan jeg vil ha det og ikke. Jeg har lenge gledet meg til å få opp platene rundt maskinene og resultatet ble bere enn jeg trodde. 


Jeg venter ennå på et par hyller som skal kuttes til og opp på veggen i samme stil, men det orker jeg ikke få begynt på ennå.. Jeg er veldig fornøyd, stilen i leiligheten har nå en rød tård så nå henger rommene godt sammen. 

Jeg håper dere koser dere og nok noen luker skal røpes og nok en luke skal åpnes!. 

Vinnerene av kaledrene er følgende : 


Luke 4 og 5 :

Mette
08.12.2015 kl.00:11

Hei. Jeg er 46 år, og bor i Frogn kommune i akershus. Jeg bor i passe avstand og har besøkt butikken gjennom flere år. Alltid fine ting å handle, og i ulike prisklasser. Er innom bloggen ukentlig om ikke daglig. Jeg blir inspirert av ditt pågangsmot, din evne til å trylle med tekstiler og levende blomster og litt nips i blant. Og at du presenterer rom for rom i bloggen, med gode tips til innredning og hjemmekos. Så takk til deg, og god adventstid. Beste hilsen Mette

 

Luke 6 og 7:

Vigdis
08.12.2015 kl.09:51

Jeg bor midt i landet og er 53 år. har fulgt bloggen din i 4 år. Bloggen er jeg innom vær dag og for meg som er ufør og dårlig råd,har det nesten vært en av dagens høydepunkt :) jeg har alltid vært intrisert i interiør. finner masse inspirasjon hos deg, selv om det blir billigere utgaver enn det du har :) Det hadde vært utrulig gøy å vunnet noe fra stylebynorway. jeg krysser fingre og tær og håper at noe kan falle i min postkasse til jul :) å så må jeg si makan til flink og reflektert dame skal man lete lenge etter. tross din unge alder er du bare super. Klem

Luke 8 : 

Sara k
09.12.2015 kl.18:03

For ett lekkert bord 😍 Jeg har bestandig vært skeptisk til gull .. Men etter dette innlegget må jeg bare si at dette skal virkelig prøves ut i hjemmet 😍👏🏻

Å den flotte luken 😍❤️ Har 4 puter i sofaen min men drømmer om mange fler.. Har lagt min elsk på denne puta du gir bort.. Men med trang økonomi har jeg ikke tatt meg råd til å kjøpe den .. Selv om den hadde vært verdt det 🙊 Den er så utrolig lekker at hadde jeg vunnet den hadde den stått fremst på hedersplassen 😍 

 

Og bak luke nr 9!!! 

Håndsåpe og håndkrem fra Durance ! 

Jeg lurer på hvor lenge du har følgt denne bloggen og hva som gjør at du kommer tilbake igjen ? 

Skriv litt om det i kommentarfeltet og lykke til! 

Badet etter en makeover...

God kveld! Åh, idag har jeg bare sysslet og ordnet her hjemme etter at Mathilde og Olíver dro til Håkon.. Badet har fått seg en liten makeover, herremin, det har blitt SÅ fint! Badet i leiligheten er STORT og romslig så jeg elsker det virkelig! Når jeg overtok leiligheten var det 8 år med slitasje her og kreativ og nøye som jeg er ønsket jeg ikke spikerhull og skruemerker i alt som var. Badet hadde stygge hakk og merker etter å ha blitt brukt mye de siste årene, det ønsket jeg å rette opp i. Etter en nøye vask, litt pussing og grunning ble det malt i en koks grå/sort farge som faktisk løftet badet 100 hakk!  

Vaskeromdelen har også fått en oppgradering, til uken kommer snekkrene å fester veggen og jeg har forandret et grått og hvitt tregt bad med vaskemaskin til et kjempe lekkert -spabad! Her har dere en liten smakebit... Bare fordi jeg er så stolt! 


Nyt kvelden... imorgen kommer det til å renne inn med interiørbilder.. Gleder meg til dagslys og til å vise dere!! 

Cotton, min favoritt.

Reklame/annonselenker. 

God morgen alle sammen!! 

Nå skal jeg snart opp i huset, og det er bare et par/tre dager igjen før jeg er ferdig... wiiiiihiiii!! Ja, dere leste riktig, snart ferdig! Idag våknet jeg til tett tåke og ikke noe sol. Hmmm...  Hvor ble den lange gode høsten av som varte ut i november.?  Vel, det var nok på tide at vinteren skulle komme. Jeg bare håper den blir solrik og deilig, fremfor grå..... 

Ellers har jeg forelsket meg heelt i den nye kremen i cotton flower fra Durance og PARFYMEN! Den er så god! Jeg elsker Burberry parfymene, men nå har jeg fått en ny favoritt.. Den overrasket VEDLIG!! 

Vi fikk den ut i nettbutikken igår og allerede har vi måttet bestille en vending til.. Det er tydeligvis  flere enn meg som elsker cotton.. hihi.. Den perfekte julegave eller bare en liten gave til seg selv :)

Finnes Her.. Håndkremen bruker jeg faktisk på hele kroppen. Den lukter SÅ godt og er god og myk... Finnes HER. 

Nei, nå får jeg komme meg opp i huset.  Pass på å nyte dagen  uavhengig om det er sol eller tåke slik som her!!! Sender over mange smil og gode klemmer!! Dette blir en FINFIN dag <3 

Ha det på badet....

Annonselenke/stylebynorway. 

Badet ja, hva kan jeg si om det(?)  Det er heldigvis stort , jeg stortrives ! Selv er det et par ting som skal gjøres her inne, men som dere sikkert vet... Når man kommer seg på plass tar ting litt mer tid, selv for meg.  Vi har et bad i leiligheten, en liten utfordring noen ganger, men sånn er det vel når vi er flertall av jenter(?) 

Jeg eier som dere vet ikke denne leiligheten, så det begrenser seg hva jeg ønsker å bruke tid og penger på. Heldig har jeg vært fordi jeg leier av noen som ønsket at jeg skulle ordne litt her så de har betalt for ting som har blitt gjort.  *heldige oss*

Det gjelder å ha det på badet! Jeg synes små ting kan gjøre store forskjeller. Jeg har tatt inn kurv, små krukker, nydelige såper og pene håndklær, og pent har det  jaggu blitt også. 

Vi har jo fått inn COTTON i håndsåpe og krem- jeg er helt overbevist om at alle andre håndsåper bare faller igjennom.. haha.... Jeg har aldri luktet så deilig håndsåpe i hele mitt liv jeg altså... Så liker du cotton vil du ELSKE denne.. 

Cotton såpe finnes HER og HER. Nå skal jeg og ungene har litt kvalitetstid... Imorgen er det full uke med hundre ting på planen. Mulig vi drar å handler litt smågodt, nam nam... Kvelden er ung så her skal vi nyte at vi har litt tid til før sengen byr på førstesklassereise til drømmeland. 

Nyt kvelden <3 

Ha det på Badet.

God kveld i stuen.. Åh, her har dagen gått til rydding og sofasliting .. Sånn går det når man ikke er i 100 % form, men heldigvis kommer jeg meg litt for hver time! 

Vel, over til overskriften. Jeg har fått mange spørsmål på å vise frem badet her i leiligheten. Det er ikke helt ferdig, jeg venter på innredning til vaskemaskinene og nye håndtak til skapene, men ellers er det ferdig! 

Jeg elsker plassen og at jeg har fått så god plass til alt, men jeg skal ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til å få innredningen på plass, det skal bli deilig!!! 

Her får dere en liten titt. Beere bilder får komme senere, dere fikk ihvertfall en liten titt! 

Nyt kvelden, nå skal jeg opp til mamsen og papsen med hjemmelagde boller med vaniljekrem , det er viktig å ta vare på de "eldre" hihi<3 

Spa på badet.

Innlegget har Annonselenker til egen nettbutikk. 

Er det en ting jeg kommer til å savne med dette huset er det , det lille søte badet vårt. Det er riktignok ikke stort, men jeg ELSKER å ta meg et varmt bad og bare ligge helt i ro her inne. Det er så koselig og varmt bad, og selv om det er lite har vi fått inn badekar, vask med skap,hyller og toalett. Og alt er jo nytt og det er deilig. 

Idag har jeg bare vært hjemme etter jobb og ikveld har jeg hatt en skikkelig egenpleietid på badet, helt fantastisk!  Ettersom vi selger litt velvære produkter i butikken er det jo ikke til å legge skjul på at jeg tester ut noe nytt og får meg favoritter støtt og stadig. 

I badevannet hadde jeg den deilige såpen fra dr.bronners. Dere dette er en VINNER om dagen, det lukter himmelsk og jeg blir aldri tørr eller sår på hendene etter å bruke disse såpene. Jeg vasker riktignok hele kroppen med den, og liker ikke lenger de typiske butikksåpene. De ulike såpene fra Dr.bronners finnes HER.


Woodwick lysene tennes i alle rom , også på badet. Jeg elsker lin,cotton og lavende best- kanskje ingen bombe.. haha..  Woodwick lysene finner dere HER i ulike størrelser og fassonger. Det kose med disse lysene er at de knitrer og har veldig behagelig lukt i rommet. Velvære serien jeg ELSKER som jeg faktisk vil anbefale andre er badesaltet og bodylotion fra Durance. Jeg har prøvd mange ulike, men denne serien har jeg nå landet på. Jeg blir god og myk i huden, serien lukter godt og er super for meg som sliter med veldig sensitiv hus. Den kan dere lese om og finne HER og HER i nettbutikken.  Best av alt er de på tilbud så langt lageret holder. Jeg håper dagen deres har vært noe bedre enn min og ønsker dere en fantastisk natt. Imorgen skal jeg på en liten makeover- gleder meg! Frem til vi skrives igjen-nyt timene! Før og etter.

God fredag alle sammen! 

Idag har jeg vært helt skutt, mulig kroppen har hatt en bedre periode altså.. Helt utrolig hvordan jeg har gått rundt i "svime" idag.. haha... Jeg har holdt på hjemme idag, koset meg med å få et og et rom ferdig for salget, det må jo til! Siden jeg gjør alt alene må jeg begynne nå for ellers rekker jeg ikke å bli ferdig før fotografen kommer til uken... Jeg vil jo at de som kommer på visning skal bli positivt overrasket så jeg har startet med å sparkle og pusse alt fra spikerhull osv.. Maler lister, rekkverk på verandaen skal bli helt kritt hvitt og toppen av ytterveggen ute skal få seg et realt strøk med hvitmaling! Jeg føler meg nesten ruinert!!! 3200,- for 20 l.... Ja, det var riktignok den beste slitesterke malingen så jeg håper de som kommer slipper å male på noen år. Vi skal jo fjerne de råttene plakene så jeg føler de veggene som er helt fine må stå i stil med de som blir forbedret... haha... Enda godt jeg har noen som er flinke å hjelper meg!! wiiii!! 

Idag tok jeg for meg skapene på badet! Ja, etter 3 år har de blitt litt slitt av de to små barna som bor her så jeg tok de av og malte de! De badet ble helt nytt å se på. Itillegg tok jeg for meg listene, fugrens rundt badekaret, plumbo i alle rør og skrubbing av tak og dusjglassvegg!! Nå kan man faktisk slikke doskåla om man vil .....haha.. Selv om det IKKE skjer... 

Slik var skapene på badet før: Etter litt maling ble den så god som ny! (om ikke finere faktisk) Hyllen på badet skal få samme maling også! Det å bryte av fra det hvite der inne var faktisk overraskende stilig.. 

Nå får jeg en venninne på besøk, så jeg får gå å gjøre i stand litt til hun kommer! Jeg har kjøpt MASSE frukt! *namnam* 

Nyt kvelden, vi skrives! 

Roser på badet.

God kveld! Åh, denne dagen har virkelig bare flydd i takt med vinden... Jeg har fått ordnet det pent i butikken og er så glad for at så mye nytt finner veien til oss! Idag klarte jeg på nytt ikke motstå noen nyheter, så det ble med et par vakre ting og noen roser hjem! Haha..  Meg og pene ting, klarer ikke la være. haha... 

Den vakre glasskrukken med lokk ligger HER i nettbutikken.Den vakre sminkepungen finnes HER. 

Nå skal jeg snart finne sengen <3 Er helt pumpet over den dårlige ryggen, slitene kroppen og trøtte huet! Jeg har ikke hatt noen gode netter bak meg så jeg ber til de høyere makter at jeg får det inatt <3 

Jeg håper dere har koset dere idag! Vi skrives imorgen ! 

Litt stæsj på toalettet.

God fredag, og fredag den 13. faktisk! Idag setter vi snuten mot Beitostølen og det skal bli veldig hyggelig<3  Mange fikk med seg at jeg skrev for noen mndér siden at vi la nye fliser og varmekabler på toalettet nede når vi holdt på her i huset. Vi skal snart sette inn nytt toalett også, men ellers er vi ferdig der. Det er en ny verden å ha varmekabler og fliser, for der inne kunne gulvet bli kaldt.   Ellers er detaljene på plass der inne også, synes toalettet er blitt nokså pent med tanke på hvordan det så ut. 

Håndhåndkler, deilig såpe,blomster og duftlys er alltid noe jeg synes er hyggelig og pynte opp med på et bad eller toalett... 

Denne tøykurven er helt topp, den kan vaskes og fin å bruke til alt fra spenner,såper,håndhåkler osv . Finnes HER i nettbutikken og i 3 ulike str. Dens tore kan brukes til hyller og toalettpapir også, helt topp!! Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar! Ha en flott helg, vi skrives! 

De er på plass!

God torsdag! Fått noe ut av dagen?  Herremin, idag har jeg stresset så mye så det det silet blod ut av nesa på meg... Uff.. Vel, jeg har rett og slett følt timene har gått for fort og de ellers 60 minuttene i timen føltes ut som et kvarter... Hva skjer med det? Uansett. Idag har jeg kjøpt meg nye spisestuestoler og de kommer det bilder av imorgen, noen som kan tenke seg hva jeg har funnet på nå? De vil komme for salg i vår nettbutikk omgående og jeg tror dere vil ELSKE dem! hoho.... De jeg har hatt er solgt allerede så de kommer ikke for slag. -dessverre... 

Imellom slagene har jeg klart å få "orden" på badet, et så lite bad kan nemlig by på STORE utfordringer altså, ihvertfall når det kommer til rot og overkill med ting.. De nye tøy-kurvene passet perfekt og var midt i blinken-virkelig! Love it!  Nå skal bare nye håndsåper fra Durance og et par deilig duftlys på plass på badet.. Mer kan jeg ikke gjøre her inne.. En vakker dag får jeg stort bad i kjelleren, da blir det nok andre saker ja.. haha.. Enn så lenge... Det lille lune badet mitt er jeg overraskende nok veldig fornøyd med, til tross for liten plass..Ellers er det jo så å si nytt! 

 

Se så vakker tøy-kurven er ... Passet perfekt til q-tips og bomullsdotter. Finnes HER i nettbutikken. 

 

Og den mellomste til hverdagens parfymer....  Finnes HER i nettbutikken. 

Nå skal jeg stelle meg, vi skal nemlig ut å spise middag og idag står indisk på meyen-- namnam! 

Nyt kvelden, vi skrives etterpå ! 

 

Slik kan du innrede på et lite bad.

Idag tenkte jeg å ta for meg litt tips og tanker om det å innrede på et lite bad. Jeg gikk fra et bad på 7 kvm til et på 3,5  og utfordringene har stått i kø. Mine tips er følgende: 

Et speil forstørrer rommet uansett og er en rimelig investering. Å innrede badet med et stort speil er ingen dum idé om man ønsker en større rom følelse.

Å utnytte hver cm av arealet på rommet er det aller beste. Tenk praktisk og oppbevaring. Lag hyller over toalettet, eller bare en enkel "billy" bokhylle fra Ikea, denne kan lett styles om og kommer i flere perfekte mål. 

Tenk lyse farger, et lyst bad kan virker større enn et mørkt bad, ha godt med lys i høyden og rundt eller over speilet. Bruk ting og matrialer som er lette å vedlikeholde og og i orden, samt gjør husvasken mye enklere. 

Badet vårt hadde i utgangspunktet et dusjkabinet, med små barn var ønske om et badekar stort. Etter litt leting fant jeg et 150 cm bedekar som vi måtte ramme inn pga rørene måtte legges om fra slik det var gjort. Det å ha kanten rundt badekaret i ståhøyde var derfor noe jeg ønsket. Hyllen er praktisk til småting og med en lang kurv fra RM til såper og kluter er den også veldig fin for ei som liker stæsj som meg. 

Badet er hvitt, derfor har jeg valgt å bryte av med mye kurv. En bokhylle fra Ikea har fått seg et par malingstrøk og rommer kurver til sminke , hårstrikker og en masse hyller til til håndkler samt en knagg til å henge håndkler på. 

 

To glamorøse knagger henger over toalettet med små kurver til håndhånkler. Dette er en litt annerledes og fin oppbevaringsmetode. 

 

Alt fra knagger, kraner og håndtak er holdt romantisk og maritimt. Dette for å skape et litt mer "eksklusivt" inntrykk .

Tenkt helhet og praktisk. mye forskjellige kan fort gjøre inntrykket litt rotete og med et lite bad lønner det seg å holde seg til få kontraster. 

Luksus på badet.

Badet er det rommet i huset jeg vet å trekke meg bort og nyte litt spa-alene-tid. Jeg vet ikke om noe mer avslappende enn å fylle vann i badekaret med deilige oljer, tenne et duftlys og nyte stillheten... For meg er det alfa o´mega i en stressende hverdag.. Badet vårt er ikke stort, men med små detaljer som lekre hånd-håndkler, duftlys, vakre parfymeflasker og kurv gjør det mye ut av lite. 

Litt luksus på badet... 

Mine topp 4 produkter til bad eller toalett er disse.. Alt finnes i vår nettbutikk og den kommer du til ved å trykke HER.

 

Det er ikke ofte så mye som skal til, men litt ekstra er vel lov , selv på badet. 

Før og etter..

Hei og hopp alle sammen, nå er det fult kjør på meg, jeg føler jeg har fått livet i gave på ny nå som jeg føler meg friskere enn noen gang. Kanskje det er det som er meningen med å bli syk(?) at man må sette litt mer pris på ting (?)... Vel, jeg er ihvertfall tilbake mer enn noengang , fått et skikkelig kick i baken rett og slett! 

Som de fleste lesere av denne bloggen vet fikk jeg meg litt av et oppussingsobjekt en sen septemberdag 2012. Det å flytte fra et nytt hjem som ikke hadde rundet 5 år til et som var over 34 år var en prøvelse, selv om det var en sann glede!  Så langt har dette huset kostet noen hundre tusen, så ting har jo blitt gjort her, mer enn man kanskje ser ved første øyekast.. 

Vi har nå byttet ut EL i huset, lysbrytere,dimmere,stikkontakter, økt kurser , det rørmessige er byttet ut, alle gulv er lagt nye,gulv,dør +taklister , alle dørhåndtak er skiftet ut og alle dører , dørterskler og tak har fått 4 strøk maling alle rom er malt og tapetsert  og gjort om. De rommene jeg skal ta for meg idag er soverommene og badet.. 

Før så rommet slik ut: 

Før var rommet enkelt og lite innbydende med mye furu og gule/rød toner i alt som var av vegger og lister +++ -Her startet vi med å røske ut gamle lister,gulv og deretter malte vi det som var av vegger og tak,vindusposter, kjøpte nye lister og nytt gulv. Garderoben er pax sin garderobeløsning på ikea, fargen bak sengen er malt i fargen sand ellers er rommet malt i hvit maling og lysbrytere,lamper og stikkkontakter skiftet ut. 

Vegg i vegg med oss har Mathilde soverom, hun skal i løpet av en mnd eller to ned i underetasjen med sin bror. 

Slik så det ut før; 

Dette rommet var heller ikke akkurat "sprekt" etter min stil og for enkelt for meg, veggene var grå/grønne,lister,tak og gulv var furu, noe jeg ikke er spesielt glad i. -Her gjorde vi det samme som på vårt rom. Alt av lister og gulv ble røsket ut og skiftet med nytt, her valgte vi å gå for samme gulvet som på hovedrommet for å holde en helhet mellom soverommene. langveggen ble tapetsert i en rosa tapet valgt av frøkna selv, dørhåndtak,stikkontakter og lysbrytere ble skiftet ut, veggene ble malt hvite som resten av husetlister og vindu fikk seg 3 strøk med hvit oljemaling. Her bor det en prinsesse, noe som synes og skal synes! 

Badet er det rommet som forutenom strøm osv har kostet flesk, til tross for at dette så enkelt ut til å starte med.  Dette rommet er ikke stort, men har kostet nå over 40 000 ,- å få fagmessig godkjent ( her spiller rør osv inn) 

Slik så badet ut før; 

 

Her inne var det INGENTING jeg likte, alt var totalt det motsatte av min stil. -Etter totalt utskiftning av MASSE utenom gulvfliser,deler av vegg,tak ,toalett og selve skapet og vaskekómmen har alt blitt skiftet ut.. Idag elsker jeg badet selv om det ikke er så stort. Muligheten for et stort bad i underetasjen er der og den skal vi benytte oss av i løpet av noen år. 

 

Gutterommet før;

I underetasjen finner vi gutterommet i huset, det var for  " enkelt" etter min stil og gulvet for rødt- ting var ikke etter min stil i det heletatt. -Her har vi malt alt flere strøk, tapetsert,byttet ut stikkkontakter,lysbrytere,lister og lagt vegg til vegg teppe. Romet er et mye lunere og  kosere rom nå og etter min stil.  Sjefen selv elsker rommet sitt og tilbringer MASSE tid her inne. Ettersom kurser osv er økt og skiftet ut har vi også en helt anne varme i hele huset. 

Imorgen kommer 2-3 andre før og etter rom på bloggen.. 

En ting er sikkert, man må bo seg inn, det er ihvertfall helt sikkert! 

 

 

Ha det på badet..

Helt sant så vet jeg ikke om noe bedre enn å fylle opp badet med deilig godlukter i alle mulige farger og fassonger, men nå er jeg i min "blå" periode og har fått på plass de deilige nye såpene våre fra GANT home. Herremin for en deilig lukt, de er helt fantastisk håndsåpen som duftlyset! Jeg elsker våren og alt det nye vi får inn og Gant og Lexington kommer med så UTROLIG mye flott fremover nå! 

Nå er det på tide å " ha det på badet" ,fylle opp hyllene med lekre håndkler, deilige duftlys,duftpinner,såper,kremer - you name it! Den mest "private" og personlige plassen skal jo ha det lille ekstra-ikke sant? 

 

Såpene finner HER og HER. 

Nå skal jeg finne køya og sove noen timer før jeg må brette opp armene og starte dagen med fulls fart igjen imorgen! Nyt kvelden vidre og sov godt alle sammen <3 

 

Vi har det på badet... Tips til den perfekte julegave.

God mandag og GOD ny uke! 

Idag har dagen gått til stress og enda mer stress, som jeg nevte igår har min macbook tatt kvelden, så idag var jeg på elpehuset å kjøpe meg ny, og gleder meg til å bli godt kjent med denne "røveren" av en maskin. hihi....  Denne skulle være 10 x bedre enn den jeg hadde, så da gjelder det å håpe at det er riktig da, så lengt har jeg aldri vært missfornøyd med  macén min så jeg synes denne virker helt topp!!!  Litt nytt å sette seg inn i, men nå skal bloggingen gå som en drøm, ingen unnskylding nå lenger! 

 Nettbutikken ble idag fylt opp med deilige nye produkter fra Lexington så fort den nye pcén ble koblet opp og jeg kan ikke annet enn å si at GANT og Lexington er noe eget- si hva du vil(?) .... Jeg har selv handlet disse håndklene i en årrekke og når vi i sommer fikk vite at disse leverandørene skulle komme til Villapaprika var jubelen STOR!!  Jeg virkelig elsker Lexington og Gant, det står mit thjertet nært uansett.. Når jeg da skal unne meg noe "ekstra" har jeg klint til med nye lekre håndkler eller puter fra dem. Jeg startet å samle på de små gjeste håndklene fra Lexington, det pga prisen på det forskjellige, men til jul ønsket jeg meg alltid de store .. Idag har jeg ikke annet enn Gant og Lexington på badet, og annet skal jeg heller ikke ha. 

Vi skal ha det på badet også..... Små detaljer gjør mye!  Mitt lille spa her hjemme ønsker jeg at skal være delikat,lukte deilige og koselig...

Har du begynt med med julehandelen er kanskje dette den perfekte julegaven?  En nydelig gjestesåpe fra Durance  med et vakker gjestehåndkle fra Gant eller Lexington til under kr 200,-   .Vi fleste interiørglade jenter elsker vel dette, til og med håndklene i fargen midnight blue eller hvit er perfekt å gi til menn, håndkler kan man vel aldri få nok av? 

Julegave tips  til under 100,- og 200,- lappen; 

Lekkert gjestehåndkle HER

Deilige duftlys fra Durance HER

Gjestesåpe fra Durance til badet eller bare til pynt HER

Gavekort i nettbutikken  på valgfritt beløp  eller et lite gavekort på  f.eks kr 150,- HER

Nå er julen snart her, kanskje på tide å begynne handelen.. 

Nei,nå kommer snart småtrolla mine hjem, middagen må ned og kvalitetstid må prioriteres frem til leggetiden.. Jeg er hoppende fornøyd for idag ryddet Fjeldstad Bygg opp i dørproblemet mitt - evig lykke!! Ny ventetid må jo til, men disse stoler jeg på og dørene er verdt det for disse er fine! !  

Nyt mandagen vi skrives på! 

Små detaljer

Små detaljer kan ofte gjøre prikken over I´n i små rom og er det et rom her i huset som er lite er det badet. Det å få plass til alt her inne har derfor bydd på MANGE  utfordringer. Jeg drømmer om et større bad og når muligheten er her til det skal vegger ned og nye opp, men badet ble nyoppusset etter at jeg satt mine bein innenfor dørstokken så nytt er det. Her har knagger fått annet bruk enn til våte håndkler, kurver annen funksjon og bokhyller flyttet inn...  

Huset med det " rare" i- badet med " småtteri"..

Fantasien er en viktig ting, så det gjelder jo å holde den i sjakk til en hver tid her i heimen... 

Selv om rommet er lite betyr ikke det at man ikke kan gjøre noe moro ut av alt og skape et litt "større" preg... 

Ha en nydelig kveld! 

Henger i luften...

Hengekøya mi har blitt min nye frisoneplass, jeg vet ikke om noe bedre enn å ligge timevis her og bare slappe av. Idag pløyde jeg igjennom 3 new england blader med inspirasjon til 1000 på hus og hjem, herreminhatt hvor mye fint! Det er nesten så man kan bli dårlig, det finnes jo så utrolig mange flotte hjem der ute i verden, jeg blir nesten syk av misunnelse, men på en god måte!  Idag har jeg vært litt sliten i formen, halsen har blitt veldig tørr og av en eller annen grunn har jeg hatt skikkelig vondt i hodet(!) . Kanskje det skyldes litt mye jobbing den siste tiden og litt for lite normalt tempo på kroppen. Vel, ikke for ille til å gjøre noe med, så imrogen skal jeg starte de første timene i døgnet med å svare på over 100 mail som over helgen har kommet inn! Det har virkelig hopet seg opp siden fredagen så imorgen blir det nok til at jeg sitter limt fast noen timer -hodepinne eller ikke!! 

Vel, ellers jobber vi jo som kjent med huset, her har vi prosjekter til vi havner på gamlehjem. Jeg håper vi snart kan få litt sol uten regn slik at vi får begynt på verandaen og beisingen, det er liksom umulig når det hver dag ender opp med at det regner. Vi kommer mer og mer på plass også og det er helt fantastisk! Nå henger begge etasjene sammen og alle rom er lyse og pene, noe jeg synes er helt fantastisk! 

Hus og hjem er et evig prosjekt, men hælledutten så morsomt det faktisk er! 

 

 

På badet...

Nå har full planlegging for huset i gang, her holdes det på for fult og jeg simpelthen elsker det! Sommer og sol- kom til meg! Vel, nok om det, idag har jeg tatt for meg litt husarbeid og endte opp med å vaske hele badet i alle skaper og hyller,kriker og kroker... Og jo mer jeg bruker de nye håndklene mine fra Villapaprika, jo mer elsker jeg de! De er altså SÅ flotte og skal virkelig få de frem i butikken når badavdeingen kommer opp.. 

Håndklene koster fra 79-349,- og kommer ut på nett imorgen !! *JIPPI*

Nå skal jeg ta meg en liten timeoff med spa på badet..Nyt kvelden- det skal jeg! 

Helt ferdig....

Da kommer første runde med bilder fra underetasjen -ferdig pusset opp til vi skal ta for oss større prosjekter .. Nå vil bildene komme som pærler på en snor og jeg starter med toalett i underetasjen. 

Her har vi malt gulvet, tapetsert, satt inn ny vask ,nytt spil og lys . Tapeten er fra Borge tapeter og er den samme som vi har på soverommet vårt. Som dere seg har jeg latt meg inspirere av bildet jeg viste dere her om dagen bare gjort det litt mer "camillastil" .. Toalettet skulle jeg gjerne byttet med et vegg toalett, men så synes jeg det liksom er litt sjarmerende med det "gamle" toalettet fra 70 tallet også..... Vel, enn så lenge er vi KJEMPE fornøyde  og jeg veldig stolt over å ha gjort alt uten å montere vask og skap selv!! 

Toalettet hadde en gammel vask, gult gulv, furu lister,tak ,speil, papirholder osv . Jeg har bare pusset,malt og lakket alt hvitt og fått opp en kontrast vegg ! Resultatet ble et innbydende og hyggelig toalett man trygt kan la gjestene gå inn på =) 

Nesten to døgn i drømmeland..

Nå er jeg lei..Har man ikke syke barn blir man syk selv og er man syk selv blir mannen syk. Vi fikk barnefri i to døgn for å få jobbet og koset oss på søskenfest, en fest vi søsknene synes er morsomt å ta oss før nyåret kommer. Vel, akkurat søskenfest ble det ikke på oss, heller barnefri og oppkast,feber, halsinfeksjon og mas... Jeg spyr snart bare av ordet og føler meg helt skjelven etter alt kroppen har gått igjennom av sykdom de siste 48.timene. Ettersom jeg har måttet takke nei til det ene og det andre pga sykdom denne julen gleder jeg meg veldig til å starte året 2013 med blanke ark og en frisk kropp! 

Jeg forstår ikke hvorfor denne sykdommen ikke naturlig kommer seg ut av kroppen min snart, jeg er lei og kjempe sint for å ikke føle meg bedre.. En tur på butikken idag føltes ut som en mareritt, noe som ikke er likt meg å synes.... Æsj... Andre enn meg som har vært syke og som vet hvor lenge denne grusomme forkjølelsen og den intense kvalmen sitter i kroppen?. Jeg tror jeg har sittet å knasket Marie kjeks og sippet iste siden jeg stod opp, mat frister ikke!!  Vel, uansett sykdom eller ikke.. Iår var jeg så heldig å fikk masse lexington Håndkler til jul og det i grått og blått - ille deilig!!  Og fargen som heter "Himmelblå" har blitt en klar favoritt og kjempe lekkert å blande med Marine og lyseblå -når de nye møblene våre kommer i midten av januar skal det virkelig bli lekkert ! *smiler* Jeg får håpe jeg er frisk innen det,hmmmmmmm. ?  Vel, i mellomtiden kan dere jo få se fargen og hvor pent det ble på badet med den! 

Badet vårt er som dere vet ikke stort, men med små vakre detaljer og deilige farger er det nokså hyggelig... 

Nå har jeg tenkt til å prøve å gå meg en liten tur ute i frisk luft.. Hadde jeg ikke vist bedre hadde jeg trodd jeg hadde fått svineinfluensaen, men jeg vet jeg har fått halsinfeksjon og lungebetennelse etter legenes prøveresultater... Så da er det bare å håpe at penicillinen jeg har fått vil ta knekken på det som er av baseslusker i kroppen min.... 

Dersom noen har tips til-bli-frisk-i-kroppen -tar jeg de imot med et STORT takk! 

hits