Baby og babyutstyr.

Mitt nye liv...
Dagene går i ett, inn og ut på sykehuset og dere "henger" med meg, noe som faktisk også er veldig trygt og godt. Jeg har nå et nytt liv, ja fakitsk et helt nytt ett som aldri blir det samme igjen! Trebarnsmamma- herremin hvor sykt er ikke det? Ei lita tulle skal berike hverdagen til meg og barna fra resten av livet vårt nå, helt sprøtt, surrialistisk og en vanvittig rar "ny"  forelskelsefølelse spinner igjennom følelsesregisteret mitt. 

Fra første ultralydbildet hvor Lila målte kun 1 cm og hjertet akkurat hadde startet å slå, til en fullvokst perfekt lita baby! Og det er ikke hvem som helst sin baby, det er min baby. Min datter og mitt eget lille perfekte mesterverk! 

Det er rart med det, når man får barn..... Man vet på en måte ikke hva kjærlighet er før man holder det i armene, kjenner lukten og ser den lille kroppen. Jeg husker følelsen med Olíver og Mathilde, bare det at jeg får oppleve dette med Lila, jeg er så utenfor meg selv av lykke at jeg vet ikke hvor følelsene mine skal plasseres. Jeg vil hver gang jeg viser henne frem sikkert sprekke av stolthet og bare det å få lov til å berike hjertet med et nytt lite vesen setter følelser jeg ikke ante jeg hadde mer i sving enn før. Den lille babyen min <3  Mars 07 beriket meg med en liten perfekt sønn som idag gir meg mer glede og lykke enn hva jeg hadde turt å drømme om. Desember 08 kom ei lita tulle til verden som har det største hjertet jeg kjenner. August 16, ei kjemper melder sin ankomst og vil berike verden med nok ei tulle! 

Jeg kan nå medele at jeg har henne iøpet av et døgn eller to, men inntil det jobber jeg meg igjennom rier som nå har gått på og en lykkerus som jeg ikke kan beskrive! 

Glam i gangen.

En stor betong vase skal pryde denne glamskjenken i gangen snart. Jeg tenkte å ta med meg Lila å ordne med blomster om en ukes tid, før det er ingen vits, alt vil bare dø av blomster hos meg frem til det.  

Jeg er helt hodestups forelsket i denne skjenken, den er ikke så brei, men skuffene er perfekte å ha luer og handsker, nøkler og annet i. Passet perfekt inn i heimen hos oss. 
Gaver flommer det over med om dagen, fra nære og fjerne, lesere og følgere. Jeg er jo som en liten unge på julaften selv når det er så mye vakkert som kommer inn dørene.. 

Min venninne Camilla overrasket med disse vakre vinterskoa til Lila. Har dere sett noe så søte da?  

Små vakre tottelotter skal fylle disse. Ntååå.. 

Jeg viste ikke at det fantes så mye nydelig til små babiser jeg, blir jo bare mer og mer overrasket og forelsket hele tiden. 
Hvordan har deres helg vært? Jeg håper den har vært god mot dere <3 

Står bare å venter.

Har dere sett noe så søtt? 

Ja, nå står alt bare å venter og jeg driver i dette øyeblikk å gjøre klart til ammestolen og plassen hvor vi skal nyte ro og kos. Dagen igår og idag har gått utrolig fort, og jeg teller bare dager til lillemor er her. Herremin, dere kan tro jeg går med konstante sommerfugler i magen, nesten sånn nyforelskelses følelse . hihi Hentesettet til Lila er nå klart , jeg bare forguder den søte bleietrusa og jakken. Tenk at noe så smått kanskje er litt stort (?) .. hihi.. Jeg håper været holder seg litt fint fremover de neste to ukene, jeg har jo SÅ lyst til kunne begynne å bruke denne fine vogna på lillemor så fort vi møter hverdagen. Jeg har fått en litt "rar" følelse i kroppen bare siden igår, en god og rar følelse på en og samme gang, jeg er plutselig full av energi og helt i hundre og føler brått jeg har dårlig tid.. Hvorfor føler jeg det nå? Hihi... 

Se på den fine vognen som venter henne, jeg har fått verdens fineste Emmaljunga vogn i hvitt skinn og beige stoff. Mormor har strikket helseteppe og mange flotte vogntepper ligger å venter. Spørsmålene på hvordan denne er å få inn og ut av bilen har jeg fått mange av siden jeg kjøpte meg en Mazda CX3 i slutten av februar. Jeg tok av den øverste platen i bagasjerommet , samt hattehyllen og fikk da understeller + bagen i bagasjerommet. Utover det har jeg akkurat plass til et par bæreposer baki og bagen hennes, men ellers er det fult. hihi.... 

Jeg hadde Emmaljunga på Olíver og Simo og Quenny på Mathilde og når kunne velge drømmevogna denne gangen var ikke valget mitt så vanskelig- da ble det en Emmaljunga nå også! 

Tenk snart ligger det ei lita tulle oppi her og jeg blir jo helt dårlig av lykke når jeg tenker på hvor kort frem i tid det fakitsk er. 


Vel, vi sees fra ammekroken etterpå, ååååh, gleder meg til å vise dere den <3 

hits