Se så vakkert det har blitt..God torsdag!  Endelig fikk jeg rotet meg ned for minnebrikke, det skal liksom skje noe hele tiden. Idag blir bloggen "ny" og fremover blir det så mye fint jeg skal dele med dere. 

Først ut idag - jente rommet her i huset. Rommet til Mathilde var for et år siden lyseblått med grått vegg-til-vegg teppe og årstallet bak var da 1979. Hun har bodd seg litt inn og sagt litt om hva hun ser for seg når det kommer til farger og hvordan hun ønsker å ha det. Ny garderobe monteres opp den 20. juni  og det gleder jeg meg nok enda mer enn henne til. 

Idag fremstår rommet som fint og smakfult og et godt utgangspunkt videre for Mathilde å bli eldre og forme med tiden. Kombinasjonen av de ulike rosa fargene gir et naturlig og spennende uttrykk, uten å bli barnslig. 

Fargen på veggen heter Pashmina 3186 / S3020 R10B.  .. Lyserosa i fargen Sukkerspinn. 

Sengehimmelen er fra Anourska,men jeg tror det finnes liknende på Ellos. 

Sengegavlen er fra Millemoi

Skrivebord fra Millemoi 

Stol fra Millemoi 

Lampe - Ikea. 

Gardiner: Millemoi 

Teppefliser fra TK gulv og interiør. Dette gulvet er kjempe praktisk, dersom en flis møkkes til eller blir stygg bytter jeg bare den ene og trenger ikke tenke på at hele teppet må byttes ut. I tillegg er det slitesterk. Kontakter dere tk gulv i Fredrikstad og spør etter en som heter Birgitte vil dere få nøyaktig den informasjonen dere trenger.. 


Sengegavlen er i str 150 og sengen i 120 cm, men for Mathilde hadde dette ingen betydning- hun skulle ha akkurat den gavlen. hihi.. 

Saueskinn som brukes som sengeteppe i sengen er fra Millemoi

Putene i lyse med bong-bonger er fra Gardinstudio. ELSKER dem! 

Teppet over stolen er fra Skeidar. Jeg håper dagen deres har vært kanon bra! Vi skal avsted på sommeravslutning i barnehagen til Lila og gjett om vi gleder oss. Stor stas å se den lille jenta vår sammen med alle de andre barna. 


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits