Det skal ikke være sånn....

God kveld i stuen. Denne, som alle andre dager har rett og slett bare flydd av sted. Det er litt deilig også, at man har så mye på planen at man ser klokka bare forsvinner.  Designet på bloggen er absolutt ikke slik det skal være, jeg tror jeg har skrevet det noen ganger allerede også. Jeg føler likevel for å si det igjen, så dere forstår at ting ikke skal se slik ut. Dessverre kan det ta et par dager før det er på plass,men på plass blir det. Jeg gleder meg sånn for jeg har en liten nyhet og dele med dere når det nye designet skal vises! wiiiihiiiii! 

Jeg lovet dere blider fra rommet til Mathilde, åh.... Det har blitt så fint, jeg har forelsket meg helt i den rosafargen som har blitt brukt. Dessverre er minnebrikken min i stykker, så jeg må kjøre på med mobilbilder ikveld. Imorgen skal jeg tute ned på butikken å kjøpe ny brikke, men ikveld får dette duge. 

Fargen heter Bashima  og er fra Butinox. Den er varm og dempet og veldig fin til beige,alle ulike rosaferger, hvitt og ulike gråtoner. 

Dere husker vel jeg bestilte meg putetrekk når vi var hos Gardinstudio og de har endelig kommet nå!! Enda finere enn jeg kan huske! Gardinstudio er rett og slett verdens flinkeste på søm og tekstil! Dere får fortsette og nyte kvelden, jeg skal jobbe videre med alt det som skal tilhøre bloggen fremover - åh, gjett om jeg gleder meg til å vise dere det nye designet! Helt i hundreogti og mer enn det er hva jeg er. hihi.. Vi sees! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits